Dagens fråga!

Hej Molly, hur kom det sig att du valde att ta just Molly som förnamn?  Var det svårt för dig att bestämma vad du skulle heta? Vad gör du om någon säger fel namn till dig? Vad tycker dina föräldrar om ditt namnval? Var det som som valde Molly till dig? Ursäkta för så många frågor, jag är så hemkt nyfiken!!!!!! xD



Innan jag hade bestämt mig att döpa om mig till Molly hade jag faktiskt funderingar på att heta Nelly. Dock kändes aldrig namnet Nelly som jag och allt eftersom förstod jag att jag är en Molly, haha! Själva namnet Molly fick jag från barnprogrammet Mollymus och sångerskan Molly Sandén. Molly är ett namn som ligger väldigt bra i  munnen och enkelt för både stora och små att säga + att jag gillar det, det låter gulligt ^^ Givetvis händer det att folk kallar mig mitt gammla namn, men precis som dem är det en vane sak och något man måste ''träna'' in. Nu i början är det väl inte så noga om de säger fel, allt är fortfarande väldigt nytt. Men allt eftersom kommer jag sluta lyssna helt på mitt gammla namn och rätta dem då det säger fel! :) Något jag vet om är att många människor avskyr är att bli rättade, vilket jag givetvis kommer utnyttja, hihi ^^ Sen till mina föräldrar, ärligt talat är de inte alls så förjusta i just namnet Molly, Pappa bryr sig kanske inte så jätte mycket, utan det är mer Mamma som tänker på det. Hade hon fått bestämma hade jag döpts till Sofie, dock vill jag inte ha ett typiskt Svensktnamn, lite annorlunda vill jag faktiskt förbli! Men för att det ska vara någolunda rättvist satte jag in Sofie som andranamn, vilket gör att hon får känna att hennes åsikt räknades! :)


Trevlig Valborg!

Go morgon alla bloggläasre, hoppas ni mår bra! Solen skiner som vanligt och det verkar som det kommer bli en strålande Valborg! Eftersom jag är ledig idag har jag inte pallat fixa mig och tänkte faktiskt ha en liten snuskdag, haha! Men funderar på att ringa pappa och fråga om vi ska luncha ihop, vi brukar ha det som en liten tradition då det blir varmare ute :D Lite senare blir det att fixa sig lite smått, ska på Valborgfirande ihop med Nettan och tror det finns risk för en ypperligt trevlig kväll, hihi ^^ Bloggar mer sen, nu ska jag fortsätta slappa framför tv:n och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!



Ur världen!

Ja då har man fyllt i papprena för namnbyte och känns förbannat ap-bra, haha! Ärligt talat tycker jag det är skönt att bara fått det ur världen, har dröjt ut på det och varför vet jag inte riktigt?! Men nu är detta äntlgien ur världen och allt jag behöver göra nu är att hoppas att det går igenom! ;) Nu ska jag fira med att äta korv och så blgogar jag mer sen, puss // Molly!


Det ska gå fort!

Ja då är man på ungdomsmottagningen och ärligt talat måste de göra något åt deras system eller kanske bara jag som är otålig?! Well tid tar det iaf, jag vill att saker och ting ska gå snabbt, det är så jag jobbar, haha! Har även hunnit springa på ICA och nu är både min kyl och frys proppad med dvs saker hihi. Jag har bestämt mig för att bli hemmafru eller iaf lite ^^ Nä nu ska jag störa Nettan så hon dör på sitt boring spel, haha! Snäll jag är va, höhö. Bloggar mer sen, puss på er!

Kategori:

Go morgon!

Go morgon alla sötisar, hoppas ni mår riktigt amazing as bra! Idag är det måndag och tydligen är jag ledig imorgon, say what?! :) Idag blir det till att plugga, skriva klart ett arbeten, köpa lite food och eventuellt följa med Nettan till ungdomsmottagningen, haha! Jag funderar själv på att testa mig bara för att jag kan, samt se om jag kan bli blodgivare, det verkar rätt så ballt + att jag hjälpa andra människor, bra va?! :) Var som sagt på Make Up Store förra veckan och hittade detta (ögonfranslim), ska prova dem så fort jag tagit slut på min andra tub! Nu ska jag plugga lite Español och så bloggar jag mer sen, puss på er!


En ny idé har kläckts!

Jag blir tokig, jag förstår inte vart jag laggt min dosa....... Ritkgit irriterande eftersom räkningar och sånt ska betals, BLÖH! Ska göra ett riktgit genomsök i lägenheten utifall den finns där, förstår inte vart jag laggt den och ännu mindre hade den sist......... I väsrta fall får väl jag be Mamma & Pappa ta hand om min ''roliga'' räklningar...... Att bero på något helt annat och betydligt roligare! Jag fick värsta sjuka idén att starta en fitnessblogg, dock är det bara en tanke, men vem vet! :) Om inte kan det vara en bra motivation till att börja träna, ska jag få en minst lika snygg kropp som Kissie måste man väl starta någonstans antar jag?! =D Givetvis kommer jag inte lägga ner denna bloggen, den har ändå sin historia och tycker det är ärtt kul att gå igenom arkiven, även om det livet jag levde då var mer en låtsas värld, haha! Jag älskar att träna och hahde ändå i tanken att snart skaffa gymkort, men då på något schyst gym i Skövde! ;)


Morgon promenix! 28/4

Go morgon alla sötisar, ligger just nu i Nettans säng och tittar på undertiden hon städar ^^ Utgången var dunder bra och träffade massor av härligt folk, verkar som de flesta känner igen mig, haha! Kändis eller vadå?! Haha, skoja! :) Nettan och jag har tittat på klänningar, hon ska snart på bröllop nämligen. Glad att det inte är jag hihi ^^' Vi två har börjat umgås jätte mycket igen, asså vi brukar göra det, men i te såhär mycket ^^ Imorse tog vi en lång skogspromenad och sen åt vi frukost ihop :) Men ska snart bege mig till mitt kryp in eftersom hon ska få på dejt! :D Japp allt för mig, bloggar mer sen, puss!


Kategori:

Tack tjejer för en toppen kväll <3

Kategori:

Haha!

Satt och tittade runt lite på Youtube och hittade detta klippet, haha! Djur är allt bra charmiga, dock är geten lite msått skrämmande tycker jag ^^'

 

Tjejkväll! 27/4

Go morgon alla sunshines, hoppas ni mår bra och vist har vi fått ett riktgit kanon väder?! :) Känns jätte skönt, får bara hoppas att det håller i sig. Ikväll vankas det utgång med brudarna och kommer bli galet skoj! Känns som det var jätte länge sen jag var ute, men kanske bara jag som inbillar mig, haha! Har precis varit och köpt lite små saker inför kvällen och ska inom kort hoppa i duschen! Ah mer än så hade jag inte att berätta, bloggar mer sen, puss! 



Euforisk!

Hej på er alla sötisar, kom rätt nyss hem efter en underbar dag i Skövde! Blev en hel del sprign på dvs affärer,men hittade det jag skulle iaf och när vi var klara på Esplanaden åkte vi in till stan, för att ta en tog en fika i det fina vädret! ;) Åh blev verkligen jätte glad när jag stod i provhytten och upptäckte att jag fick på mig XS, nästan lite euforisk känsla, haha! Nä men det kändes verkligen jätte skönt att se resultat och att min diet plan funka :) Nu ska jag koppla av med en varm kopp-te innan jag ringer över nettan för våran filmkväll, bloggar mer sen puss på er!


Dagens fråga!

Hej molly, jag har alltid undrat vad är det som skiljer en Ts-tjej från en vanlig tjej? Är det något speciellt som du laggt märke på? :)


Hej, den enda skillnade jag själv upptäckt är att vi Ts-tjejer går in för att vara tjejer betydligt mer än en vanlig tjejer. Jag vet det låter lite smått konstigt, men ska försöka förklara så gott jag kan! :) Ts-tjejer är betydligt nogrannare med sitt utseendet och har alltid behov av att fixa sig eller att gå fixade, allt för att smälta in. Då främst på de Ts-tjejer som mig som kör utan hormonbehandling går in betydligt mer för att vara just girls. Sånna som mig, som inte fått hormonbehandling måste kompensera upp de kvinnliga dragen vi har och försöka ta fram dem så mycket vi bara kan, för att inte utmärka oss att vi är transexuella. Man skulle kunna säga att Ts-tjejer är oftaste (inte alltid) lite mer tjejigare för att smällta in och detsamma gäller Ts-killar, men då gemförelse av killar :)


Go morgon! 26/4

Go morgon alla readers, Fredag idag och ska strax bege mig in till Skövde ihop med Emma! Alltid trevligt, ska gå i lite affärer och jag måste titta på nya skor, haha! Jag räknade lite på hur många skor jag hade och efter min rensning i gaderoben har jag bara 18 st, vilket innebär att jag är behov av nya skor, haha! ;) Nu ska jag traska hemåt och sen blir det att möta upp Emma och sen drar vi oss mot Skövde för lite shopping! Lite senare ikväll blir det filmkväll ihop med Netta, ska bli mysigt! Fick för någon dag sen denna shamposprayen av Nettan, funkar helt okej och jätte smidig då man känner sig lite små dirty i håret! :) Aja, bloggar mer sen, puss på er!


Så typiskt!

Ja då har Nettan gått hemåt från vår lilla filmkväll, efter mycket om och men fick vi igång dvd:n, haha! Tekniken var inte på vår sida med andra ord, haha! Sitter jsut nu framför tv:n och tittar på Kniven Mot Strupen. Skulle egentligen in till Skövde en sväng, men vart inget med det........ Men ska eventuellt in imorgon istället för att handla lite mat och gå i affärer hihi! ;) Ah nu är pausen över och ska titta vidare och blogger mer sen, puss på er!



Filmkväll!

Hej på er, ska snart bege mig hemåt för att ha liten filmkväll ihop med Nettan! Ska bli jätte skoj, kanske ska bli våran nya tradition?! ;) Gick som sakt till mitt lilla secret place och hann knappt börja på någon vidare text eller melodi fören mobilen börja ringa,haha! Well, det var ändå lite kyligt så kanske lika bra?! Men glad för den lilla stund jag fick, var jätte länge sen jag var där! :) Nu ska jag fixa något snabbt att äta, sen blir det ta bussen hemåt, bloggar mer sen igen, puss!



The forest! 25/4

Go morgon suneshines, hoppas ni mår bra och fy vilket UNDERBART väder vi har! =D Helt sjukt, hoppas ni med har riktigt kanonväder! :) Känns skönt att vädret är på topp när Spanskaprov gick åt tjotahejti....... Riktigt besviken på mig själv! Ska be om ett omprov eller så gör jag bättre från mig inför nästa prov. Nog om det, nu har jag helg och vet ni vad jag ska göra?! Jag ska sätta mig ut i solen på min favoplats och låta ideérna flöda undertiden jag njuter av det fina vädret hihi ^^ Jag gjorde alltid så när jag var mindre och skrev ihop låtar, riktigt härligt! Nu ska jag försöka få tag på min skapana lärare och sen blir det en promenix till min ''hemliga'' plats! bloggar mer sen från the forest, puss!



Nytt videoinlägg!

 

Skumt! 24/4

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är bra med er! Sitter för tillfället i skolan och har precis klickat hem 5 st killer mask's! :) Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag vet inte vad som har hänt med mig?! Förut pluggade jag aldrig till prov och nu läser jag på som en idiot, helt sjukt, haha! Efter skolan ska jag eventuellt träffa Nettan och ta en fika. Lite senare ikväll ska vi fira Mamma, vilket gör att jag måste ut på klappjakt lite senare! ;) Ah typ det jag hade, nu ska jag sätta mig ner med mitt ''roliga'' psykologiarbete, haha! Bloggar mer sen, puss på er!



Asså, uh!

Go morgon alal bloggläsare, sitter och tittar på nmågot helt sjukt program som går på 3:an O_o' Vad det är får ni allt ta reda på själva, det kan finnas läsare som inte har åldern inne! Iaf, ursäkta för lite halv tråkig bloggning, men jag har verkligen inte haft någonting att blogga om eller jo, jag har helt enkelt inte orkat, haha! Ska strax ge mina små bäbisar mat för att sen hoppa i säng och sova. Imorgon är det Onsdag och vi ska ha kalas för Mamma, ska bli skoj att träffa släkten! Nu om ni alla ursäktar ska jag ge de små mat och så får jag se om jag bloggar lite senare, puss!


New high heels!



Tipp, topp! 23/4

Go morgon alla mina små pluttisar, hoppas det är bra med er och att ni fått sova ut som ni ska! Det har iaf jag fått och är på toppen humör, ska strax bege mig till skolan, men först ska jag fixa lite små saker och skicka iväg lite papper o så :) Något jag har tänkt på är att det är betydligt roligare att le med ny blekta tänder, haha! Nä men ärligt, det känns faktiskt lite smått skönt att gå in gammla vanor och att blekatänderna tycker jag är helt okej! :) Nu ska jag förbereda mgi inför skolan och så hörs vi lite senare, puss!



Fruktansvärt!!

Sitter just nu i soffan och tittar på Husräddarna. Man blir verklgien illamående hur snett det faktiskt kan gå och påmind om hur nog man ska vara! Jag är faktiskt riktigt glad att jag har alla mina nojjor med kablar och plattänger, haha! Nä men skämt och sido jag kollar säkerligen min plattång 3-5 gånger innan jag lämnar min lägenhet, haha! Kasnke lite små töntigt, men jag är både rädd om min lägenhet och mina små bäbisar som inte har möjligheten att fly :) Ska titta vidare, för det bästa med detta programmet är att få se hur lyckliga de blir efteråt (a) Ska titta vidare och bloggar mer sen, igen puss!


 

Tuffa Byxor - Modehus!

Sitter och kollar runt lite på kläder. Jag funderar starkt på att klicka hem ett par av dessa, samt lite andra grejer från Modehus 




 

Måndag! 22/4

Go morgon sunshines, måndag och ny vecka med ny möjligheter! Idag har jag inte så jätte mycket planerat, ska försöka boka tid till tandblekning, ringa lundströmska och eventuellt beställa hem lite saker! ;) Ja mer än så hade jag inte tänkt, just det! Det har varit lite förfrågningar om videinlägg och ska föröska hinna med det  i veckan! :) Egentligen gillar jag inte göra videoinlägg, känner mig så patetiskt när jag göra dem, haha! Men det verkar vara relativt uppskattat, så ska försöka bli lite bättre på det :) Nu ska jag ringa tandläkaren och så hörs vi lite senare, puss!


Fascinerande!

Tycker det är fascinerande att man redan som litet barn kan känna att man är fångad i fel kropp. Dock förstår man inte vad som är fel, allt man vet är att någonting inte är som det ska. Jag var 3 år när jag sa till min mamma att jag var tjej och vid 12 års ålder förstod jag vad som var fel! Men det där vet ni redan, här är en rätt spännande dokumentär om just Transexuallism! :)


Söndag! 21/4

Go morgon alla bloggläsare, söndag idag och jag är jätte glad, varför vet bara jag, haha! Idag händer inte så jätte mycket, ska fixa lite här hemma, strukturera upp veckan ochj eventuellt beställa hem nya Jeffery's,! Ni vet dom jag visade för någon dag sen, de är så fruktansvärt SNYGGA! Just nu sitter jag och tittar på fånganra på fortet och jag säger då det, jag hade fått panik redan vid insekterna och råttorna/mössen, haha! Jag hade säkerligen utfört uppdraget, men i sånnafall gråtande, haha! Aja, ska titta vidare och så hörs vi lite senare, puss!



Dålig realityserie!

Har precis tittade genom det andra avsnittet av Tonårsbossen och ärligt talat undrar jag vad detta är för skit program egentligen?! Känns som en dålig realityserie av mitt föredetta liv, ända skillnaden är att dom får en viss summa att hålla under 1 månads tid och att jag fick en viss summa varje månad, haha! Förstår ni vad jag menar?! Poängen är att det skills bara 20 000 - 30 000 kr vad dom och jag engång fick. Lite komiskt att mitt liv såg ut sådär engång i tiden ^^'


Kategori: Allmänt
Taggar: Realityserie Tonårsbossen

Vita lejon!

Är du precis som jag och älskar att titta på unika naturfilmer/dokumentärer kan jag verkligen rekomendera denna! Där får du följa 2 vita lejonungar som har sin strävan att bli vuxna indevider, men vägen är lång och förlusten av deras pappa (Lejonhanen) gör det betydligt svårare och dom bemeter massor av faror. För att kunna få para sig med deras mamma och moster måste de nya hanarna röja ungarna ur vägen........ Så hur ska det gå?!


För att komma till programmet klicka här


Det var inte igår! 20/4

Go mrogon alla läsare, lördag och jag håller på att planera kvällen. Det verkar som det blir filmkväll och eventuellt brännboll! Shit, det var inte igår man körde det direkt och ska lbi jätte skoj! Bara 1 litet problem slagträ och boll hm...... Aja det löser sig om inte annat ^^ Nu ska jag ta mig lite frukost och så bloggar jag mer ikväll, har en lista att bocka av! ;)



Filmkväll!

Go kväll alla bloggläsare, då har man haft film kväll ihop med Nettan och det var jätte trevligt! Vi tittade på De 5 Legenderna, en rätt så rolig film och åt popcorn till hihi ^^ Imorgon är det Lördag och jag har inga direkta planer. Jag tänkte ha en filmkväll ihop med tjejerna från Sötåsen, men vet inte om jag pallar......... Har varit rätt mycket med skolan och borde egentligen lägga hela skäl till skolarbete, så får se hur det blir! Kl är inte jätte mycket, men funderar på att hoppa i säng, men innan dess måste jag gå igenom spanskan eftersom jag har prov i veckan + Naturkunskap, blöööö! Allt vad jag hade och säga just nu, hörs mer imorgon, natti! :)


Dagens fråga!

Hej Molly, här ibloggen har du berättat att dina närmaste har tagit det bra, men vad hade du gjort det om dom inte hade det, vad skulle du gjort då? hade du någon plan? eller räknade du med att det skulle gå så bra som det gjorde?


Hej, givetvis räknade jag med det värsta och att det inte skulle gå så bra som det faktiskt gjorde! Jag antog att vänner/släktingar skulle säga upp kontakten med mig och hade redan gjort upp en plan hur jag jag skulle gå till väga. Min plan var att flytta upp till Stockholm och bo där i 2-3 år för att sedan lämna landet och bege mig till USA och bosätta mig i LA, jag hade redan kollat upp bostad och jobb uppe i Stockholm. Jag hade någon stans att ta vägen, allt var redan fixat med andra ord. Nu tog både släkt och vänner detta förvånandsvärt bra, vilket uteslöt min plan B, men en sista minuten lösning hade jag allt! ;)


Snuskdag! 19/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Fredag igen och just nu håller jag på att tvättar. Ska strax neråt för att slänga i ytterligare en maskin med tvätt :) Tycker faktiskt det är helt okej att tvätta, till och med lite harmoniskt, haha! Tänk att bara gå runt i pyjamas och få vara helt ofixad. Det är rätt så skönt ibland och ivanliga fall brukar jag vara fixad, så rätt gött att få ha en snuskdag, haha! Sen så sparar jag pengar dessutom, blev X-antal 1000-lappar när man hade städsurvic uppei  Töreboda, haha! Men visst saknar man det lite, vissa dagar är roligare än andra att städa och anställer jag folk igen kan man alltid ta varannan vecka! ;) Vilket gör att jag slipper känna mig för lat, aja nu ska jag pysa neråt och så bloggar jag mer sen, puss!


Livet som produkt!

Hittade ett jätte intressant program som jag tycker ni absolut ska ta er tid till, det handlar om hur livet är som manlig modell och för er som inte vet har jag själv jobbat inom den branschen, ska eventuellt in i branschen på nytt. Dock var inte min karriär på samma nivå som deras, men jag känner igen mig en hel del i det dom säger. Att bara vara modell i sig är väldigt speciellt och vi känner oss speciella på olika sätt, men vi glömmer aldrig att vårt utseende är en produkt!


Kom till programmet klicka här


Kategori: Allmänt
Taggar: mannekäng modell

Räddare i nöden!

Ja då är man påväg hem efter en trevlig shopping dag ihop med Emma eller rättare sagt hon shoppa och jag tittade på, haha! Jag hade nämligen glömt mitt bankkort, fett surt! Aja hon hittade det hon behövde och var gullig som bjöd på fika, räddare i nöden eller vadå?! ;) Nu blir det hemåt och så bloggar jag mer sen, puss!

Kategori:

Sorry! 18/4

Hej på er, ursäkta för sen bloggning, men blev bort bjuden hos Nettan för lite frukost och glömde helt av ^^' Så kan det gå när man har för trevligt, nu ska jag fixa mig för att sedan åka in till Skövde! Härhar ni klänningen jag bar under bröllopet, jag bara älskar släpet och fick jätte många fina komentarer om hur fin den var på mig hihi :) Alltid lika trevligt, bloggar mer sen puss! :)

Kategori:

Bästa ansiktsskrubben ever!

Go kväll alla små bloggläsare, sitter just nu och skypar ihop med lillis, idag hade han kläder på sig när han målar till och med, haha! Imorgon är det Torsdag, enligt min app ska bli 14¤ och regn, PERFEKT för en hel dag med massor av shopping! Aja nu ska jag prata vidare med lillen och så höres vi mer imorogn! ;) Oh, Mamma hade varir ur gullig och köpt mouss till mig, mitt var nämligen slut, haha! Bästa ansiktsskrubben ever, kan starkt rekomendera den till allt och alla! Som ett ex engång sa till mig '' Kan inte beskrivas, måste upplevas'', detta fallet gällande mousset och inte honom, för det har jag redan gjort haha! Okej nu ska jag sluta innan det blir för privat, haha! Bloggar mer imorgon, natti!


Justin Beiber Cover (Acoustic)

 



Satt och tittade runt lite på Fb, sen hittade jag denna covern. Jag har inte en blekase vem han är, men erkänn, han är grymt bra och diggar hans fräcka tattueringar och hans ''hesa'' röst! Lite små charmigt eller? ;)
Kategori: Allmänt
Taggar: Linus Svenning

Lätt road!

Äntligen hemma och det roligaste av allt, jag ska ha matte prov sen, haha! Det verkar osm jag har slarvat bort mitt headset och det suger rätt hårt. Men lyckades underhålla mig själv, nynnade på Surfa Come Hem Style undertiden jag gick hemåt, alltid något?! ;) Ja, jag är piss trött ^^ Nu ska jag ta något snabbt att äta för att sedan ladda upp inför provet, blööö! Undertiden jag pluggar kan ni lyssna på Surfa Come Hem Style, haha! ;)


Shopping sugen! 17/4

Go morgon alla små sötnosar, Onsdag idag och vilket bus väder vi har, haha! Jag tänkte göra ett tappert försök med glasklackar till skolan, men efter jag hade sträkt mig i mån av att föröska springa till bussen och insåg att bussen hade gått blev det bara att promenera hem igen för att byta skor, haha! Emma var tydligen lite shoppingsugen, vilket jag med är! Men eftersom jag har prov lite senare idag skiter det sig rätt hårt............. SUG! Men vi bestämde att ta det imorgon istället för då är jag även 100% ledig hihi ^^ Nu ska jag vara en duktig flicka och gör klart mitt Psykologiarbete som skulle varit klart för 1 månad sen, samt på börja mitt andra arbete jag ska hålla muntligt i 1 timme, shit mina heta pommes alltså, det kommer aldrig gå, haha! Aja lika bra att starta bloggar mer sen, puss på er!

Jeffery's är ett måste!

Sitter just nu och funderar över om jag ska ta och beställa hem ett nytt par Jeffery's! Åh, just jeffery är bara ett MÅSTE i alla girls skoförråd! Dom är helt underbara att gå i och precis som en iller, man kan inte bara ha en, utan man måste ha fler utav dem, haha! Iaf funderar jag på dessa, perfekta under en varm sommardag då man tar en drink ihop med goda vänner efter en mysig shoppingtur!


New Shoes!

Fick hem dessa snyggingar förra veckan och vad mer kan jag säga?! Jag ÄLSKAR dem! Helt underbara att gå i och perfekta att ha som promenadskor! Funderar på att beställa hem ytterligare ett par av dessa, fast i färgen vit eller blå?!


Kom direkt till skorna, klicka här




Go morgon! 16/4

Go morgon alla sunshines, solen skiner och jag hoppas att ni har fått en riktig kanon bra början på dagen! Ska strax bege mig till skolan och efter det blir det hem till mina föräldrar, vi har nämligen släktingar på besök! Idag har jag inga direkta planer mer än att jag måste pluggal ite psanksa, har prov nästa vecka, haha! Men om man bortser från det tar jag den som dagen kommer helt enkelt ;) Japp lite vad jag hade och säga idag, bloggar mer sen puss! :)


Åh min ''lilla'' kusin visade mig ett as roligt klipp igår som jag bara måste visa er, älskar den, haha! Kanske finns en förklaring till alla djurs former eller vad torr ni?! ;)


Natti!

Ursäkta för lite halvt ointressanta blogginlägg de senaste dagarna, men har verkligen inte pallat. Har varit väldigt mycket och det känns i hela kroppen, man är inte ung längre, haha! skoja eller iaf om det :P Blev som sagt en mini bröllopsfest och det var väldigt trevligt. Precis som på den stora fick en av mina kusiner beslag på min mobil, haha! Tur för mig att jag inte har något jätte hemligt där i, eller har jag?! ;) Nu ska jag strax hoppa i säng och sen blir det skola imorogn, men först blir det en kvällsshake! Natti och hörs mer imorgon!


Oemotståndlig!

Visade värsta sta klippet för min kusin igår då vi åkte hemåt och vist är den söt, haha! Åh jag vill med ha en sån, verkar ju as go ^^ Sen de där stora bedjande ögonen, hur kan man motstå dem?! =D

 

Favorit i repris! 15/4

Go morgon alla läsare hoppas ni mår bra! Imorse när jag vaknade hade jag verkligen ingen ork för att gå till skolan, så jag blev hemma istället, är helt slut efter bröllopet, haha! Idag ska vi ha minibröllopsfest. Eftersom min farmor är lite för gammal kunde hon inte följa med, så vi tar bröllopsfesten i repris! Dock är inte inte speciellt sugen på tårta, haha! Aja blir nog trevligt ändå, nu ska jag slappa framför tv:n och så bloggar jag mer sen, puss!


Home!

Hej på er, ja då är man äntligen hemma och sitter just nu och lyssnar på Robin Stjernbergs låy You i Pianostuk, riktigt bra! Att bero på något helt annat, bilden nedan är han fruktansvärt lik en jag dejtade för ett tag sen, lite komiskt! ;) Resan hem gick bra och imorgon ska vi ha en mina bröllopsfest....... Ush jag vill inte ens se tårta på flera veckor, knappt en kaka, haha! När jag kommer hem blir det att hoppa in i duschen och efter det blri det bums i säng! Bloggar mer sen, klicka här för den nya Verisionen av You


Det blev sent! 14/4

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra! Solen skiner och idag blir det hemfärd :) Det verkar som appen funkar igen och tur är väl det eftersom jag inte har tillgång till dator för tillfället. Sitter just nu och tittar på brudparet då de öppnar sina presenter, dom har fått en massa fina grejer :) Bröllopet igår slutade runt 00:00 tiden men jag var inte i säng fören kl 1:45, haha! Jag vet en som kommer sova riktigt gott i natt ^^ Japp bloggar mer sen igen! :)

Kategori:

Menyn!







Kategori:

Dagens fråga!

Hej, Molly är det jätte viktigt för dig att saker du köper ska vara sprillans nya och har priset verkligem en stor betydels för dig eller skulle du kunna tänka dig att handla liknande saker för ett lägre pris tex: sekenhand? Vad för saker skulle det kunna vara i sånnafall? :)


Givetvis har priset inge jätte stor betydelse utan det är mer en vane sak och vad man är uppväxt med. Min pappa brukar alltid säga ''Det är bättre lägga ut lite extra och få bra kvalité för varan'' i detta sitatet gällde det tapeter. Men givetvis kan jag köpa billiga grejer, men jag föredrar lite mer expensive things, vem gör inte det?! =D Skämt och sido, jag kan köpa billiga saker, men vid second hand går min gräns! Jag tycker det är lite små snuskigt att köpa begangnade saker som skor, soffor, kläder, fotöljer, skrivbord etc. Det är samma med bilar, vem vet vad folk har gjort i den bilen, USH bara tansken får mig att må illa! Men givetvis klandrar jag ingen om någon föredrar begnangnat, det är bra för folk som inte har det så bra ställt eller vill spara pengar! Men för min egna del kommer det inte på fråga om det inte gäller vissa typer av möbler tex hylla, skrivbord. Men då ska föremålet se orört ut, haha! Men som sagt, jag kan köpa billiga grejer men inte från second hand :) Jag har faktikst redan nu börjat planera upp en bra budgett för bil, på så sätt kommer jag undvika att köpa en begangnad bil och kan ge den turen till en annan. För begangade bilar kan antingen vara en tur eller nitott! ;)



Delad glädje, är dubbelglädje! 13/4

Go morgon alla bloggläsare, ja då har man varit nere och ätit frukost, nu är man mätt och belåten! ;) Japp bröllop idag och det kommer lbi jätte skoj! Jag är så glad för min kära fasters skull och som man brukar säga ''Delad glädje, är dubbel glädje'' :) Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men det verkar som Blogg.se-appen krånglar......... Vilket gör mig osäker på om jag kommer kunna blogga från mobilen =/ Den började nämligen krångla igår påväg till Kalmar, men om det inte löser sig lägger jag upp bild på klänningen lite senare! Nu ska jag strax börja mixa mig, ha en fortsatt trevlig och underbar lördag eller osm det heter på spanska Sabado! =D


Déja vu!

Åh kommer ni ihåg dessa?! Jag minns dem jätte väl och speciellt till fruktstund man hade i skolan. Jag kommer ihåg att nästan alla i klassen hade det eller riskakor, utom jag........ Själv satt jag där med en möglig banan, haha! Jag minns att jag alltid bad min mamma att köpa sådana eller riskakor. Eftersom jag alltid fick Nej slutade det med att jag trodde vi var fattiga och slutade att fråga haha! Ung och dum eller vad?! ;) Nu vet jag bättre och idag var det inga större svårigheter att övertala min kära Pappa! :)

Nu är vi påväg! 12/4

Hej på er alla mina små kycklingar, usch vilket tråkigt väder vi har, vad hände egentligen?! Vår igår och snö idag, jag fattar ingenting, haha! Sitter just nu i bilen påväg till Kalmar, vi har precis hämtat min kusin och hennes Pv eller som hon sa under julgodisbaket ''kompis'', haha! Sämsta lögnen ever, hur blond tror dom att jag är?! ;) Japp lite vad jag hade och säga. Nu ska jag vara lite social och så kör jag dagens fråga lite senare, puss på er!



Instagram - MollyNilson

Jag har lovat mig själv bli bättre på att uppdatera min Instagram oftare, både för att göra den roligare för mina fallowers jag har där, samt ha en skillnad mellan Blogg & Instagram.

Där heter jag MollyNilson


My


Life



In



Picture

Sveriges egna lilla ängel!

Ursäkta för jag inte bloggat förens nu, men har inte haft något direkt att blgga om............ Jag vill inte bara blogga för bloggandet skull, utan ha något att komma med också! Iaf sitter jago ch tittade runt litep å aftonbladet och såg hela Svenskafolkets favorit Hollywoodfru Maria Montazami och vist är hon för go! Tittade p åett klipp där hon blir intervjuad och pratar om sin pappa, strax därpå kommer tårarna fram =') Man vill bara ge henne en bamsekram och säga att du är underbar person Maria! =') Jag har inte följt let's dace speciellt mycket, men jag önskar henne lycka till nu på Fredag då hon ska göra en dans för sin Pappa!


Klicka här för att komma till klippet!


Hejsan! 11/4

Go morgon alla sunshines, vet ni vad?! Idag fick jag sova ut, utan att den lille fjanten skulle väcka mig, känns as gött! =D Inte nog med det är skolan klar och imorgon bär det av till Kalmar weee! Ärligt talat hade jag hellre velat stanna hemma, haah! Men det är inte alltid som en faster gifter sig eller hur!? =D Ah nu ska jag pyssla lite här hemma, lite senare blir det till att hämta mitt paket och även ta en fika med en kompis! Blloggar mer sen, puss!


En av mina favorit låtar <3

Pax för Max!

Härliga ballerinaskor!

Något jag har kommit fram till är att jag har väldigt mycket högklackat, haha! Men hittade dessa ursnygga skor från Fashion By C och funderar starkt på att klicka hem någon av dessa, kanske bägge?! Vilka skulle du ha valt?!


Glöm inte rabattkoden ( TGW8CKX6HC ) och få fri frakt!


Sjukt omotiverad! 10/4

Go morgon alla blgogläsare, hoppas ni har det bra och fått betydligt bättre start på dagen än jag, haha! Det börja med att Mindy väckte mig och slutade med att jag insåg att handfatet på toaletten läckte........ BAH säger jag bara! Inte nog med det hade jag världens sjukaste dröm, jag var alkoholpåverkad och hade kraschat med bilen. Rutan var spräckt och jag hade gått och satt mig i baksätet alldeles blodig när polisen dök upp, haha! Känner mig lagom manad till att sätta mig i en bil/taxi idag, haha! ;) Iaf, sitter jsut nu i skoan och väntar på att sista lektionen ska vara avklarad. Lite senare blir det en sväng till Skövde, skla på möte och luncha ihop med Mamma, ska bli trevligt! Nu ska jag vara en duktig tjej och göra klart min psykologiuppgift, bloggar mer sen, puss!



The catsong!

Jag bara älskar detta klippet, det är så sjukt underbart, haha!

 

Vad kan detta vara?! ;)

Sveriges främsta affärskvinna!

Hej på er alla readers, japp skolan är av klarad och nu ska jag ställa mig framför spisen där min rätta plats är, haha! Nä men helt seriöst, deflesta killar verka tro att min högsta dröm att bli hemmafru............. Hallå, jag har väl ändå en egen vilja eller räknas inte den längre för att jag ska bli kvinna?! xD Tror inte dom vet vem dom har att göra med ;) Mitt mål är att bli en av Sveriges främsta affärskvinnor och inte någon hemmafru,OM vi inte snackar USA dvs, haha! Sen vet man inte hur det blir i framtiden, men som min mormor sa ''sikta högt och så kommer du alltid någonstans'' och hitils har det funkat bra! ;) Nu ska jag fixa ihop lite mat, ska göra köttbullar och makaroner, utan ketchup, haha! Lyxigt värre eller hur?! Åh! Om någon här vet hur man gör stuvademakaroner får ni mer än gärna berätta hur man gör, jag har inte fåttl ära mig hur man gör, men gott är det! =D Bloggar snart igen, puss!



Skoltime! 9/4

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra! Idag så har jag frisörtid, ska ta min utväxt lite senare, man kan ju inte gå med 2 cm utväxt på ett bröllop eller hur?! ;) Ska eventuellt beställa hem nytt löshår, vet inte om jag behöver det eller ej, men ska prata med min frisör om hon tycker det är dags eller om jag kan vänta med det efter bröllopet :) Ska även försöka ta en liten snabb fika med en kompis och som ni märker har jag saker att göra även idag, haha! Måste även hinna plugga till matteprovet osm är imorogn! Men innan jag bekymmrar mig över dessa problem kan jag börja med gå till skolan, bloggar mer sen puss!


Missa inte det!

Woop, woop sitter just nu och skypar ihop med lillis. Han sitter och målar i kallingar, haha! Kanske så alla stora konstnärer jobbar, även miss Widerstedt, vem vet?! ;) Åh, ni missar väl inte Livet Blir Bättre kl 20:00 på Tv3 då Andreas Lundstedt berättar om hur det var att komma ut med HIV?! Det ska jag se och det får ni verkligen inte missa, nu ska jag fortsätta lyssna på lillen när han sjunger och spelar piano, haha! Bloggar mer sen, puss!


 

Dagens fråga!

Hej Molly, jag har en fråga som jag hoppas du kan ta dig tid till att svara, på vilket sätt har ditt liv förändrats som bloggare/bloggerska? :)


Hej kära bloggläsare!
Det beror lite på hur man ser det. Som bloggaren Mr: Lip så förändrades mitt liv väldigt drastiskt, folk viste plötsligt vem man var och jag vågade kanppt gå ensam på stan, haha! Det var ett par gånger man blev förföljd och den senaste gången befann jag mig i Göteborg. Strax efter det insåg jag att jag snart måste avslöja hemligheten och säga hejdå till Mr: Lip.
Men det har inte bara varit negativt, idag tjänar jag mina egna pengar och är inte i behov av M&P-Banken (Mamma & Pappa Banken), haha! Mycket av de jag köper idag betalar jag på egen hand av pengar jag själv tjänat ihop. Det lilla curlingbarnet jag engång var finns inte jätte mycket kvar av och det är jag väldigt glad för. Idag klarar jag stå på egna ben, men jag är medveten om att skulle det skita sig har jag alltid backup och det känns väldigt skönt att veta om!
Sen har vi er mina kära bloggläsare, vissa av er har hängt med från start, andra har tillkommit allt eftersom och ibland förundras jag hur ni har okrat med undertiden jag spelade min lilla teater, haha! Men jag vill att ni ska vara medvetna om hur tacksam jag egentligen är för att jag har er! Det mycket tack vare er att jag är den jag är idag och att detta lilla curlingbarnet jag engång var har fått växaupp! Sen vill jag ytterligare säga ett jätte stort tack till alla urgulliga människor som kommit fram till mig på stan & krogen, samt er som tar er tid till att skriva mail, det betyder mer än vad ni tror! :)


Hoppas jag har lyckats besvarat din fråga och att du är nöjd över mitt svar. Fortsätt att skicka in frågor till mig antingen på mailen eller här på bloggen!

 
 

Jag är bara rättvis! 8/4

Go morgon alla mina små bloggläsare, hoppas ni mår bra! Ny dag och en helt ny veckan med nya möjligheter =D Jag är på toppen humör och vet ni vad man gör då?! Då fångar man den och gör något riktigt kuligt! Funderar på att åka in till Skövde och köpa en jacka som matchar mina andra par skor eller så gör jag det imorogn, får se! ;) Veckan som kommer ser väl ut som vanligt skulle jag tro, hämta ut paket, gör nya beställningar, luncha/fika ihop med vänner, gå på stan, stå i studion och till helgen blir det Bröllop hihi ^^ Personligen tycker jag att bröllopet skulle kunde varit helgen som var eller nästa helg........ Men det är inte alltid ens faster gifter sig och nu är både klänning & skor fixade! Inte alla som får gå på bröllop, men vist känns det lite smått irriterande att saker alltid ska komma ivägen.......... Förra gången var det ett event och nu är det en anann grej (personlig)......... Eftersom jag fick förhinder och inte kan gå får inte ni heller veta vad det jag skulle på, sug på den, ha ha! =D Nu ska jag försöka fixa lite krubb och så bloggar jag mer sen igen, puss!


I'm sexy anf I know it!

Hej på er alla nsyggingar, det är snyggingen själv här, haha! Ja som ni ser har jag min ansiktsmask på mig och vad mer kan jag säga, I'm sexy and i know it, haha! Ska strax fixa en kvälls shake för att sedan hoppa i säng, fast det får givetvis bli efter min lilla ansiktskur! ;) Men undertiden kan jag läsa lite Spanska och plugga lite matte efterosm det ändå inte går något roligt på tv........ Aja, hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll och så höres vi mer imorgon! ;) Nu ska jag springa på toa och så synes vi imorgon, samma tid, samma kanal, haha! Nä nu ska jag lsuta fjanta mig, natti!  




Speechless.......

då var det klart!

Ja som ni kan se är annonserna uppe och nu är jag ÄNTLIGEN klar! USH säger jag bara, hatar att hålla på med detta, ett klick och allting kan gå åt pipsvängen (som sist), haha! Jag blev rätt så nöjd över den nya placeringen och nu dröjer det lääääääänge tills jag gör om detta, var betydligt enklare när man hade folk som tog hand om allt, haha! Nä n uska jag slänga mig i soffan och så bloggar jag lite senare, puss!


 Att bero på arbeten, haha!

Genomgång av HTLM! 7/4

Go eftermiddag alla readers, hoppas allt är väl med er och ursäkta för lite halvkass bloggning! Men håller just nu på se över min HTLM-mall för att eventuellt få in nya annonser och det är därför har det tagit lite tid, ändå är jag inte klar, haha! Idag är det Söndag och jag ska bara ta det lugnt, läsa på lite läxor och även föröska hinna med att skicka in ett arbete **urk**..... Aja men bloggar lite mer senare och undertiden ni väntar på mitt andra inlägg kan ni lyssna på min nya favo låt! ;)


 

Klänningen till bröllopet!

Hej på er, då har jag beställt hem klänningen till bröllopet och som ni kanske kan se blev det ingen av dem jag tänkt från första början, haha! Typiskt mig eller vadå?! ;) Iaf det kommer blir jätte bra och matcha perfekt till skorna jag valt ut! Jag ville ha en klänning som var lite vågad, men ändå inte för mycket och även kunna leverera en liten vårigkänsla! Tror jag lyckades relativt bra och kommer bli perfekta till skorna jag valt ut! ;) Ah whata feeling, whata feeling eller jag tror Begging gick ungefär så, haha!


För en närmare titt, klicka här




Impad! 6/4

Go morgon alla bloggläsa, vaknade för en stund sen, sitter just nu och tittar på Mot Alla Odds! Det verkar som ett rätt intressant program och får en att inse hur långt ens egen vilja egentligen kan ta en! :) Dock tror jag verkligen inte att jag hade klarat av det, haha! Ush jag hade väl fått panik redan vid första dagen x'D Jag måste ha tillgång till rinnandevatten, en varmsäng och absolut tillgång till el ;) Aja, jag har ändå inga direkta planer att åka till djungeln direkt, haha! Idag är det lördag och blir till att bara vara hemma eventuellt, kanske kör en filmkväll?! Får se vad jag känner för! Ska iaf titta vidare och bloggar mer sen, pusselipuss! =D


Mums!

Hej på er, när jag kom hem till mina föräldrar fick jag en jätte glad överraskning, dom hade bestämt sig för att beställa pizza! =D Så nu är jag mätt och belåten och kan lova er att det var godare än vad det kanske ser ut, haha! Åh, jag har precis kollat på skorna jag beställde hem och jag är verklgien SUPER NÖJD!!!! Shit detta kommer bli grymt snyggt! ;) Nu ska jag titta på film och äta massor av godis, haha! MEN först måste jag beställa hem min klänningen + ytterligare 1 par ksor jag vill ha, men egentligen inte behöver, haha! ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Vad kan detta vara?! ;)

Nalles Blåa Hus!

Hej på er allihopa, ja då är man hem kommen efter en skön promenix ihop med Santos och så fort vi kom hem gick han och drack lite vatten för att sen krypa in i sin lilla koja, där han även somna :) Just nu sitter jag och tittar på Nalles Blåa Hus, haha! Men ska snart bege mig till Mamma och Pappa för att äta kvällsmat, får se om jag går eller tar en taxi, bloggar mer sen, nu ska jag titta vidare, haha! ;)


Lika bra att passa på! 5/4

Go morgon alla readers, hoppas att ni sovit gott och idag är det fredag, äntligen! Det är nog den bästa dagen på hel veckan eftersom jag är ledig, hihi ^^ Idag har jag inga jätte planer direkt och funderar på att fixa mig lite snabbt för att sedan ta en promenad ihop med bäbis i det fina vårvädret :) Lite senare ikväll ska jag traska hemåt, ska äta gott ihop med familjen, kommer bli jätte mysigt, samt kollam ed mamma om klänningen jag valt ut är godkänd till bröllopet =D Ah det var lite vad jag hade och berätta om just nu, bloggar mer sen, puss!


Go kväll!

Hej på er, ja då är man hemma efter en härlig stund från Skövde ihop med Nettan :) Var som sagt och tog en Sushi, jätte gott verkligen! Ska gå över till henne om en stund så fort jag sett klart mitt nya favoprogram ''Tånårsbossen'' som även har premiär ikväll! ;) När jag kom hem fick jag skjuts till ICA för att hämta ut mina nya skor jag beställt och efter det fick jag skjuts hem hihi ^^ Att bero på skor måste jag ta och beställa hem klänningen + mina andra par skor ikväll eller imorong! aja nu ska jag titta vidare, puss!


Sushi Yaki!




 

Dagens fråga!

Hur ser du på folk som inte alls har någon större förståelse till ett könsbyte och tror du själv att det är lösningen till alla dina problem???? Snubblade in på din blogg av en ren slump och har inte någon som helst förståelse till dett du går igenom.......


Allt inom Transexuallism handlar om förståelse och acceptans. Jag kommer aldrig kunna tvinga någon förstå mig, allt jag kan göra är att dela med mig av mina tankar, sen får var och en bestämma själv om de vill eller inte vill förstå. Vissa människor är mer opend mind än andra, medans andra är det inte och det är ingenting jag eller någon anna kan göra någonting åt. Det är var och ens personligaval och det accepterar jag och på samma sätt hoppas jag att även om folk inte förstår mitt sätt att tänka, kan acceptera mitt val att leva eftersom det ändå inte är deras kön som korrigeras! :)

Sen till nästa fråga tror jag verkligen inte att alla mina problem kommer på ett mirakulöst sätt försvinna, ett könsbyte för mig känns som det ända rätta att göra och därför är det en passande lösning öfr just mig. Men precis som vilken människa som helst kommer jag möta på nya problem och det är naturligt, jag är inte mer än människa.


Haha!

Sushi VS Glass! 4/4

Hej på er mina små prrstjärnor, jag var bara tvungen, haha! Solen skiner och jag har precis slutat skolan =D Är det bara jag eller är det inte riktigt underbart vårväder vi har fått?! Helt klart mycket bättre än all snusksnö! ;) Idag har jag inga direkta planer, ska hälsa på Nettan och fråga om vi ska ta sushi idag eller kanske årets första glass?! Får ta och höra med henne helt enkelt! ;) Jag har med fått en påminnelse om att hämta ut mina skor som kom i onsdags, vilket givetvis är prio 1 + beställa hem klänning till bröllopet och ytterligare 1 par skor, haha! Japp det var allt jag hade och säga just nu, bloggar mer sen igen, puss!


Klicka här för de
Vita & Här för de Beiga


Nattishake!

Go kväll, hoppas alt är väl med er! Jag ska bara göra ett kort inlägg innan jag ska ta mig en nattishake för att sedan hoppa i säng :) Insåg när jag kom hem att min mjölk är slut och eftersom konsum laggt ner här så får jag ersätta det med vatten............ GOTT, NOT, HAHA! Filmen för övrigt var jätte bra och kan rekomendera er att gå på den! =D Nu om ni ursäktar så ska jag ge kvällsmat till mina små bäbisar här hemma, för att sedan ta mig min nattishake undertiden jag går igenom spanskan en snabbis! Bloggar mer imorgon och dröm sött alla små readers, puss!


1 vecka extra!

Hej på er, ja då är skolan slut för idag och ska snart bege mig in till Skövde för att gå på Bio ihop med Nettan, vi ska gå på The Grate And Powerful! Tydligen hade jag inget matteprov idag heller, vilket bara är ett + för mig, 1 vecka extra till att plugga! =D Just nu är jag hemma hos Mamma & Pappa för att gå igenom lite post, men ska snart bege mig hemåt för att fixa lite snabbt. Måste även hinna in en snabbis till Make Up Store innan bion, så får väl åka in till Skövde rätt snart antar jag! Aja nu ska jag trippa hemåt och så bloggar jag mer lite senare, puss på er!


Värt att tänka på!

Hur man överlever en hjärtinfarkt när du är ensam?

Eftersom många människor är ensamma när de drabbas av en hjärtattack, utan hjälp, är det viktigt vad man gör... när detta händer. En person vars hjärta slår felaktigt och som börjar känna svag, har endast cirka 10 sekunder kvar innan han förlorade medvetandet.

Dock kan dessa offer hjälpa sig själva genom att hosta upprepade gånger och mycket kraftigt. Ett djupt andetag ska tas före varje hostning och hostan ska vara djup och långvarig, som vid upphostning av slem som sitter djupt inne i bröstet.

Ett djupt andetag och en hosta måste upprepas ungefär var annan sekund utan uppehåll tills hjälp anländer eller tills hjärtat känns att slå normalt igen.

Djupa andetag ger syre i lungorna och hostans rörelser pressar hjärtat och håller blodet cirkulerande. Hostans press på hjärtat hjälper också hjärtat återfå normal rytm. På detta sätt, kan hjärtattack offer komma till ett sjukhus. Berätta så för många andra människor som möjligt om detta. Det kan rädda deras liv!

En kardiolog säger att om alla som ser det här inlägget delar den till 10 personer, kan du räkna med att vi kommer att spara minst ett liv.

Hellre än att bara dela skämt bara ber bidra genom att skicka denna information som kan spara en människas liv ...


Good girl! 3/4

Go morgon på er alla små trollisar, haha! Jag kunde intel åta bli, det lät ju så gölligt ^^ Japp idag är det onsdag och vet ni vad som är så bra med det, mer än att jag har min näst sista lektion för denna v?! Jo det ska jag berätta, det är snart helg och då ska man UNTZ, UNTZ, UNTZ, all night long (skoja) ;)  Nä men det är helg snart i vilket fall :) Igår när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade gå och hämta ut mitt paket + ont i mina små söta fötter (självförvållat), haha! Så jag satt hemma och slappade framfrö tv:n och gjorde lite hemma sysslor :) Men ska försöka hämta ut det lite senare ikväll eller om jag tar det imorgon! Jag har matteprov idag och det kan det vara en bra idé att lägga energi på det först och främst! ;) Ah mer än så hade jag inte tänkt att berätta, ska plugga lite Naturkunskap nu, jag hade tydligen prov nästa veckan ^^ Jag har blivit värsta duktiga lilla flickan, erkänn jag är allt bra cool ibland, haha! Okej, ska sluta fjanta mig och bloggar mer sen! Här ska pluggas nu förstår ni, puss!


Bikinitime!

Shit snart är sommaren och Bikinisarna ska fram, i mitt fall för första gången, haha! Konstigt nog längtar jag lite trots allt! ;) Här är några jag tycker var riktigt schyssta.


Klicka      Här för den Vita        Här för den Blå        Här för den Rosa


Det går framåt!

Hej på er, sitter just nu i telefon kö och jag har plats 58 i kön, haha! Say what =O Tydligen är det inte bara jag som vill komma i kontakt med skatteverket, haha! Aja har ändå slutat för dagen så lite telefonkö ska jag nog hinna med allt ;) Efter detta blir det hem för att fixa lite mat och eventuellt gå och hämta ut mitt paket som kommit hihi ^^ Sen måste jag lägga ytterligare en order till klänningen jag ska ha och ytterligare 1 par skor! Som ni förstår har jag det väldigt ''tufft'', haha! skoja :) Ja nu verkar det som jag har kommit framåt iaf, har plats 38 och det är väl alltid något?! bloggar mer sen igen, puss!



Slappdag! 2/4

Go morgon alla sunshines! Ja då är det Tisdag och ska snart bege mig itll skolan och sen blir det hem för lite plugg. Tror jag har 2 prov denna veckan, haha! Min koll är lika bra som alltid tycker jag ^^' Aja ska nog gå bra, idag har jag inget speciellt planerat, prata lite med några sponsorer och eventuellt hämta ut ett paket, en rätt slapp dag med andra ord! ;) Ska kanske åkao ch hälsa på Mikael?! =D Får se vad jag gör av tiden, bloggar mer sen, puss! =D


Go kväll!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er! Ja imorgon drar skolan igång och ska bli jätte skoj, dock har jag bara 1 lektion, haha! Sitter just nu och tittar på något knarkprogram, undertiden min ansiktsmask torkar eller hur man ska beskriva det ^^' Åh imorgon får jag eventuellt hem min skor jag beställde hem förra veckan, ska bli jätte spännade och längtar sjuuuukt mycket hihi Ska även lägga ytterligare en beställning för klänningen till bröllopet + 1 par skor och lite andra saker jag inte behöver men vill ha, haha! Aja nu ska jag titta vidare och så bloggar jag mer sen, puss på er!


 

2 veckor kvar!

Hej på er, sitter just nu och spanar in lite olika länningar jag funderar på att ha till nästa bröllop. Shit det är bara 2 veckor kvar nu =S Får verklgien hoppas att allt sitter som det ska när det väl är dags, haha! Eftersom det är ett litet ''äldre'' böllop jag ska på gäller det att inte sticka ut allt för mycket (Som Sist). Så jag letade fram rätt diskreta klänningar eller jag tyckte det iaf. Jag ska ha lite smått utstickande skor och kan vara bra om klänningen är rätt så diskret, vill inte orsaka hjärtinfark! ;) Iaf här är det några av dessa jag funderar på, men allt beroende på vilka skor jag tänkt att ha! ;)









Förste April!

Go morgon alla readers, hoppas ni sovit gott! Det har iaf jag gjort och inte tala om länge, haha! Ska snart bege mig till Mamma & Pappa, vi har släktingar på besök, därför jag varit där så mycket ^^ Imorgon blir det skola och jag längtar fett mycket, ska bli skoj! :) Lite senare idag ska jag handla lite mat och även ett busskort, jag pallar seriöst inte gå ändå upp dit, haha! Ja, jag är lat, men vad gör det om 100 år! ;) Aja nu ska jag trippa vidare, bloggar mer sen puss! =D