Äntligen!


Hej på er alla finisar!

 

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara bra i ett målnigt, men ack så vackert Jönköping. Ska vi prata lite om denna staden? Nej men på riktigt! Hur mysigt är inte den? Älskar att gå runt på stan eller bara vara hemma. Det är lyx, lyx och ännu mer lyx! Dessutom har vi IKEA här. Ja men ni förstår. Det säger ju allt! Finns det något jag saknar? Svar NEJ! Nära till vatten, nära till shopping och utelivet (innan Corona) är magi. Ja men ni förstår. Jag känner mig som fucking Queen M. Ett harem av män så långt ögat kan nå. Behöver jag ens förklara mer? Eller rättare sagt, vill ni ens veta? Haha!

 

 

Idag ska jag få naglarna fixade. ÄNTLIGEN! Har inte haft tid eller glömt av. Men idag fick jag chansa och det gick. Succé! Blir dock hos en annan än den jag brukar gå till. Men då hon jag brukar gå till alltid är upptagen och bokning måste ske inom 1 vecka i förväg, minst! Bestämde jag mig att gå till dom på A6. Dom är också bra! Vet knappt vad jag vill göra. Men kommer nog bli ganska korta. Med tanke på hur oerhört elegant jag brukar vara. Haha!

 

 

När jag kommer hem ska jag sätta mig med redigering av nästa vlogg och spela in en Haul som jag heltiden säger. Men aldrig gör. Haha! Ibland får jag bara inte ihop mitt fucking liv. Haha! Idag har varit en väldigt bra dag. Inte en enda idioti son förstört den... ÄN. Haha! Slänger upp lite bilder för någon vecka sedan.

Förstörde hela min dag

 

Go morgon

 

 

 

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och står just nu på gymmet och sliter. Haha! Solen skiner och jag är på bästa humöret på länge. Fast andra sidan är jag ständigt på bra humör. Haha!

 

 

 

Jag kan säga som såhär. Dagen började skit och varför? Jo för att jag somnade efter kl 02:30 och vaknade kl 06:00... jag har aldrig haft problem att sova. Aldrig någonsin. Plötsligt "hello, hello". Haha! Ja men ni förstår. Detta rubbade hela min dag...  haha! Skulle egentligen träffat lite vänner. Men antar det får bli senare eller imorgon. Allt beror på!

 

 

 


Övrigt av dagen som består ska jag fokusera på jobb och försöka få min haul inspelad. Tror ni att jag laddat min kamera? Självklart inte. Haha! Min planering är redan fuckad... Aja nu ska jag fokusera att göra min grej slänger upp lite bilder för någon dag sedan.

Avsnitt 21

I detta avsnitt har vi 30 årsfirande och det firar vi med en av dom få svenskaste traditionerna vi faktiskt har. Nämligen en kräftskiva i Mars. Vi tar även upp om varför vi inte poddat på ett bra tag och vem är Martin Molin?Många frågor och fler svar får ni i veckans avsnitt

Karlsson På Taket VS Molly Mus · Avsnitt 21 - Heartbroken Bitch

 

Parkering för mopeder

 


Go morgon

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska strax äta lite frukost inann jag går på en promenad med lillen. Solen skiner och jag har massor att göra. Bland annat måste jag få bukt på dagens podd osm ska redigeras inflr imorgon. haha! Vet inte hur jag ska lyckas. Men jag var hos mina föräldrar för någon dag sedan och hämtade min mic. Håller tummarna för bättre ljud!
 

Igår var vi en heldag i stan och spenderade mer ellerm indre halva dagen på IKEA. JA, allas vårat älskade IKEA. Fick massa bra ideer och förstått att jag måste göra om min lägenhet igen. haha! Aldrig blir man nöjd. Men det kommer bli riktigt bra när allt är klart! Vi fick även lite folk som följde efter oss. Hur sjukt? haha!
 

Men som om inte det var allt. Deras parkeringhus. Vad är det för fel. Det är parkeringar osm är lika stora som en moped... Ursäkta, men hur ska jag 1 komma till den och 2 komma ut ur bilen. 100 fucking 10 procent att en man gjort den. Man mer eller mindre slickar sig förbi dom andra bilarna ut. haha! Äh det är KAOS! Nu ska jag ut med lillen. Slänger upp lite bilder för någon dag sedan.

Dröm

 
Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och lever i det någolunda fina vädret. Detta kan vara den bästa veckan på läääänge. Allt har gått i lås och jag kan bara sitta ner i båten och kolla på. ett ord SUCCE! Ni vet när allt känns grått och plötsligt kommeren lite strimma ljus och helt plötsligt är det helt moln fritt. Typ så känns det idag. haha!



 
Idag ska jag bara ta det lugnt, kolla lite serier och senare ska jag iväg till gymmet. Ska köra rumpa och få fin form igen. Jag lever för att gå på gymmet. Om du precis börjat gymma och tragglar. Fortsätt käma. Det kommer att vara värt varenda sekund på gymmet. Sen det vitkigaste. Gör det för din egna skull och inte någon annans! Samt börja succesivt, gör saker du tycker är någolunda skoj och trappa upp. Det tog mig tillbaka!
 
 

För någon vecka passade jag på att klippa mig. Det var verkligen behövligt. Försöker gå till frisören 1 gång i månaden och bara fixa till det lilla som behövs. Samt så stylar dom efter man är klar. Jag lever livet, hur underbrt? En tråkig måndag förvandlas sakta till den bästa dagen på hela månaden. ÄLSKAR!

Män i dess renaste form

(null)


Hej på er!

Ledsen för sen uppdatering men kom precis hem från Killen, ni vet Killen. haha! Älskar den meningen. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och kom hem nyss från K. Vi kollade lite film och hade almänt trevligt. dock somnade jag i soffan. haha! Nu lär jag knappast somna i kväll är jag rädd för. Men jag får göra mitt bästa! Vi tog även en pizza och köpte den nya Coola Zero. Har ni provat den? WOW. Det kan vara det äckligaste jag köpt. Där av att jag lämnade kvar den. haha!
(null)

(null)

Innan vi sågs gick jag på gymmet och det är SJUKT hur fort 2 timmar faktiskt går. Körde mage och hoppas på träningsverk imorgon! Från att jag avskytt varenda sekund på gymmet till att jag fucking älskar det. Ja ni förstår. Jag har hittat mitt flow och allt bara går av ren automatik. Älskar! Efter gymmt åkte jag snabbt hem och gjorde mig klar för att träffa K. Nu sitter jag här igen. Dagen har varit helt okej. Sprungit på stan och letat efter en fucking kontakt och en sak till den. Som jag uppenbarligen redan hade. haha! WOW har aldrig känt mig så pantad när jag skulle förklara. JA ni vet mina "förklaringar". haha! Blev utan tvekan fikarummet snackis. haha! Men innan vi kom till den ur gullig killen som hjälpte oss hitta det jag redan hade. Var vi på en annan affär.
(null)

(null)

Ursäkta, men varför anställer chefer personer med 0,0 karisma och service inriktade? Vad fick jag av det bemötandet. Absolut ingenting eller jo. Jag fick ett snäsigt "Nej, vi har inte den". Jag har sagt det förr och jag gör det igen. MÄN, ja ni hörde rätt! Män i dess renaste form och otrevliga män dessutom. Ursäkta till dig, men nu är det som såhär att jag råkar vara en bidragande faktor till din fucking lön/anställning. Try 2 be nice bitch! Jag vet inte vad hans problem var, kanske hans ämnesomsättning gått ner, kanske han kommit i manligt klimakterie eller fan vet jag. Men snälla. Att vara artig och serviceinriktade är ingenting som vare sig kostar eller du behöver en utbildning till... Tydligen är allt för många butiker/affärer allt för dåliga på att hitta personal med rätt kompetens.... Slänger upp lite bilder från någon vecka sedan.
(null)

Jag mår bra nu

 


Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Jag mår jätte bra och fick precis veta en jätte bra nyhet. Det har verkligen gjort att jag har gått runt och lett hela kvällen och även fällt en liten tår. Ni vet när man har en oro i kroppen och plötsligt kommer ett förväntat svar. Men ändå oväntat. WOW! Nog om detta! Jag mår bra och tänkte köra en snabb uppdatering innan jag ska sova. Ja det blev väldigt sent! Men behövde få klart vloggen som också ska upp. Ibland känns det som att jag aldrig hinner något. Eller planerar jag as kasst. haha!
 

Idag har jag varit hemma. Plockat med lite disk och slängt in en tvätt och bara myst. Var tidigare på gymmet idag och körde mitt pass och även lite rumpa. Jag måste verkligen komma underfund över hur jag ska träna. Får inte jag träningsverk imorgon. Min dag kommer vara förstörd ut till 110%. Haha! Men vädret idag. URSÄKTA! Vad är det som händer? Enda sedan jag valde att gå min egna väg har livet blivit bättre och bättre. Nej, men jag lever!
 

Imorgon ska jag springa lite på stan och eventuellt spela in en Haul eller vad det heter. Ej sponsrad. Men kanske kan vara skoj ändå? Inte nog med det. Om några veckor ska jag bort till storstaden. Kika runt och bara unna mig massa skoj. Givetvis kommer vi bli kvar över natten. Men skönt att röra på sig. Trött på att bara sitta hemma. Snälla, corona har fått alldeles för mycket tid av mitt och alla andras liv. haha! Slänger upp lite bilder för någon dag sedan.

 

Avsnitt 20

Ni vet, killen

 

 

 
 


Hej på er!


Hoppas er dag varit bra och att ni mår bra! Min dag kan beskrivas med typ kaos. Försökt överföra filer från min kamera och ja.... Vi liter det vara så. Haha! Dagens stora problem. Jag har drabbats av teknikförbannelsen. Blir fett irriterad och försökte säkert i 3-4 timmar utan resultat. Mitt tålamod och det. Haha! Men ska be K kolla på detta.

 


Inte nog med det. Jag hittar inte mitt gamla redigeringsprogram... Inte för att det var bra egentligen. Men jag förstod det åtminstone. Haha! Denna otur. Nu när jag äntligen fixat datorn. Man bara "ursäkt" vad är det som händer. Haha! Hoppas podden går enklare att få upp.

 

Ja men ni hör. Jag är på gång. Podd, vloggar ska upp. Förstå min stress! Om det är någon som vet eller är duktig på att klippa videos och poddar. Skriv, min hjärna är ur funktion på obestämd tid. Haha! Slänger upp lite bilder från någon helg sedan. Då jag träffade Killen med K.

 

 

 
 


Minns ni spy kids. Där kommer det ifrån. Bero på Killen med K. Hur många män kan laga mat? Det är en förmåga ytterst få besitter. Det fick mig att inse. Alla män kanske inte är helt hopplösa. Åtminstone inte 3,5% av dem. Haha! Nej men på riktigt. Skärpning! Mer lyx till oss brudar, yes pleaz 💁‍♀️

Äntligen vår


Hej på er!

 

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och vädret är helt fucking underbart. Äntligen lite sol efter fler månader av mörker och ständig köld. Haha! Nu kanske våren kan komma och all snö bara försvinna?

 

 
 

Idag är det onsdag. Skulle egentligen podda idag. Men blev inte av pga lite förhinder kom upp. Men det löser vi tills nästa vecka. Asså OMG, förstå hur mycket jag har att berätta? Nej men jag lever!  Ska börja dagen med en readbull och en sväng på stan med med en kompis. Skulle också åka till allas vårt IKEA. Nej men på riktigt. Hur bra är inte den affären? Man hittar mer eller mindre allt för + att A6 är bara en vit därifrån. Hur bra?

 

 
 

Hoppas ni också får en fantastisk dag. Ska unna mig lite grejer och därpå ska jag fixa lite hemma. Slänger upp lite bilder för någon dag sedan.

 

Mys på stan

 
Hej på er!

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag. Men vissa dagar har jag ingen inspiration eller motivation att uppdatera. Men nu kom jag till bukt. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen! Kom hem för ett bra tag sedan på gymmet och nu märks det att det givit mig resultat. Hur skoj? Älskar träna och skönt att komma igång. Men försöker mesta dels att bara gå dit. Oavsett motivation. Men det rullar på!
 

Idag har jag hänt lite på stan med en kompis och kikat. Köpte lite små saker. Bland annat 2 nya lampor och glödlampor. Kändes galet att komma fram till kassan med 5-6 st. Haha! Men kassörskan var hur gullig som helst. Ska vi kanske pausa där. Hur många kassörskor finns det inte som egentligen HATAR sitt jobb och ändå får sitta där? Man bara ”Ursäkta, vad är ditt problem?” Jag med många andra betalar din lön... Karriärsbyte? Haha!
 

Idag har jag sprungit på stan och även hunnit klippa mig. Kändes jätte skumt att fråga frisören om en randomiserad bild. Men han verka förstå. Ibland glömmer jag av att många i små städer känner igen mig... Men det var mycket värre förut. Haha! Slänger upp lite bilder från maten. Hur trevligt? Älskar dagar på stan Och speciellt när du hittar det du behöver. Men succé!

Tunna längder

 

 

Hej på er alla finisar!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort ut med lillen. Därpå möta upp en vän för en lunch och lite häng på stan. Hur mysigt? Som sagt inget fan av att göra mat. Fett tråkigt. Vädret för övrigt är SKIT! Snö/regn och kallt... Men snälla vem ville ens ha detta? Ge mig vår nu tack!

 

 

 

 

 

 

 

Efter vi ätit ska jag kika lite på stan och gå på gymmet. Samt lämna in min dator. Vilket jag glömmer jämt. Haha! Men oj vad jag måste få det gjort! Måste köpa lite små saker också. Corona har både förstört och underlättat livet. Knappt inga i affärer och jag ÄLSKAR det! Förstå vad trevligt!

 

 

 
 

Nu ska jag skynda mig och därpå blir det en sväng in mot stan. A6 för att köpa lite grejer och även in i city för att boka in extension. Ja nu börjar det bli tunt i längderna! Haha! Ja ni här vilka problem jag har. Haha! Slänger upp lite bilder från någon dag sedan 😘

 

 

 

Ett hån

 

 

 


Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och står nu på gymmet. Har försökt att planera in mornar på gymmet. Det har gått sådär. Haha! Sängen är på tok för bekväm. Haha! Men idag var jag ändå här kl 09:18. Det är en klar förbättring till skillnad från tidigare dagar. Haha!

 

 

 


Vädret är sådär. Men jag hoppas det ska bli bättre. Ska gå en långpromenad med lillen och därpå bara mysa hemma. Hur skönt är inte det? Igår träffade jag en kompis. Vi tog en pizza och älskar människor som glömmer hur det är att umgås med mig! Bilder, bilder och mer bilder. Haha! 

 

 

 


Upptäckte igår att min spis inte är skitig. Haha! Kan det vara för att jag aldrig gör mat. Haha! Verkligen jätte dålig på detta! Men hämtmat är oftast enklare och speciellt när det kommer till dörren. Hur kan jag säga nej? Det vore att håna personen som kom med salladen eller vad det nu är 💁‍♀️ Slänger upp lite bilder från någon dag sedan!

Älskar staden


Hej på er!

 

Ett tag sedan jag uppdaterade. Men jag har bara inte haft lust eller ork. Mycket är till att datorn inte är klar än... Men ska lämna in den till en annan idag. Måste verkligen ha den. Massa jobb som kommer efter pga detta.... Men idag ska den in!

 
 

Idag har jag inget direkt planerat. Började dagen med att äta en frukost. Gå ut med lillen och därpå gav jag mina 2 söner mat. Vädret kan vi diskutera. Vad hände med värmen? Jag lät hunden snabbt kissa och därpå gick vi in. Haha! AS KALLT! Men hoppas det blir lite varmare i helgen 😇

 

 

Säkert fler som jag som tappat orken att leva? Går inte göra något skoj. Men med lite tur kanske jag ska bort nästa helg. Typ dom små sakerna som jag kan göra. Haha! Åh jag var i Lidköping i helgen. Hade ett möte och träffade kompisar.!Älskar den staden! Med lite tur kan en lokal bli aktuellt. Men det är i förutsättning att Corona försvinner. Haha! Slänger upp lite bilder från igår då jag gick lite på stan 😘