Videoinlägg!

Allt har sitt pris!

Go kvälla alla bloggläsare, asså denna dagen har varit toppen! Fick hamburgare och slapp stå i köket eftersom det är enda gången killen ställer sig där frivilligt, haha! Iaf var det skönt att få lite mat serverat och låg och kikade på Svenska Hollywoodfruar undertiden han donade i köket. Till er som letar efter den perfekta killen. Killar som inte kan laga mat eller städa ordentligt är faktiskt inget att ha... Ledsen att behöva säga det, men ärligt meningslöst! Tror ingen tjej drömmer om att curla en vuxen man och bli en slags reservmorsa på hel tid och inte få något för det mer än sex, haha! Även mina sysslor i hemmet har sit pris ;)

Blev en sväng ner till gymmet efter vi hade ätit och konditionen verkar verkligen ta! Asså så lycklig, för någon månad sen trodde jag skulle dö på kuppen och nu springer jag nästan lätt som en fjäder igen, men bara nästan, haha! Nu blir det ut med lillen på kvällspromenad och sedan blir det sova, det bästa på hela dagen! Slänger upp en video efter inlägget också så blir alla nöjda, natti!


 

Tja, tja bloggen, här igen!

Hej på er, sitter nu i soffan och blev precis klar med en video som kommer upp ikväll! Så nöjd över mig själv att jag fick det gjort! Nu blir det göra sig redo för att åka och veckohandla lite saker och killen skull jobba över och jag har ändå inget speciellt för mig. Dessutom kan jag lika bra få det gjort och när jag kommer hem ska jag dra mig till gymmet. Har kommit in i ett flow så himla härligt! Trodde jag aldrig skulle göra det, jo då! 35 cm here i come, haha!

Övrigt av dagen har varit lugn och inte så mycket jobb utan ganska slapp, inte mig emot! Funderar på att spela in en video ikväll men får helt enkelt se! Dessutom fick vi veta att vi ska "böta" 2500 kr för brännmärket i mattan jag råkade göra pga att jag inte drog ur plattången... Men jag ser det som så att hela huset hade kunnat brinna upp och då blir 2500 kr en fis i rymden, haha! Älskar att se saker positivt, gör inte ni?!

Ska även ringa Ewa the Diva ikväll vid 18:00 - 19:00. Vi 2 ringer alltid om varandra, haha! Dessutom henne har jag känt sen vi gick i gymnasiet då bloggen kom på tal att starta då jag alltid började mina videos med "Tja, Tja bloggen, här igen", haha! Udrar egentligen hur många av er som läser bloggen idag som varit med från starten?! Hade varit väldigt kul att veta! :) Varje gång någon av oss ringer brukar vi typ svara med fjortis röst "ah bloggen", haha! Min humor är B, iknow, men jag överlever och det räcker gott och väl! Åh ska boka tid för fransförlänging i veckan också, kaske hinner det på fredag eller nästa vecka!






Få volym utan krångel!

Detta fick jag hemskickat för ett BRA tag sen och hittade det när jag var hos mina föräldrar senast! Hade glömt av det och lätt hänt nu när vi bor lite rörigt! Detta är en styling tång som ska ge håret lite mer volym och perfekt om man inte vill bära extension! Detta ger håret volym och väldigt simpel att använda!

Älskar Rapunzels boxar man får med när man köper någon av deras värmetänger, känns himla lyxiga och det som med följer mer än tången är en handske som gör det enklare att använda tången om man inte har vanan inne, dvs nybörjare.



Ni hittar den Här
 





SÅ NÖJD! 30/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör jag! Känns super att mn kom iväg till gymmet igår och ska SÅ gå ikväll också! Det är en sånn belöning att man orkar och får mer ork än man hade tidigare än förut och inte vara helt DÖENDE på vardagarna! Dock har mina videos krånglat lite denna veckan men man får ta det steg för steg! Dessutom hade jag fullt upp med att ta mig hem från Göteborg igår vilket förklarar allt... Asså den resan är jag fortfarande sur över och det är främst för jag ska behöva betala för det där mötet även att dom inte kunnat kläckt ur sig att proverna inte hade kommit innan, samt att jag ALLTID får kl 09:00 och dom VET att jag har 3 timmar att köra, asså jag blir bara arg av själva tanken, haha!

Aja nog om det, idag blir det jobb och ska verkligen försöka få upp 2 videos idag, men lovar inget! Vill så himla göra alla nöjda men inte på min sömns bekostnad. För er som inte vet vill jag få mina 10 timmars sömn och det ska ingen få stå ivägen, utan den avlider jag, haha! Btw slänger upp en bild på mina naglar, asså så nöjd! Eftersom  det är jul månaden snart tänkte jag slå till med lite glitter på mina klor och en julig färg! Killen som gjorde dom var väldigt duktig! Det enda jag tyckte var tråkigt var att salongen såg ut som en utomlands (spanien, turkiet) affär. Grått och trist =/ Annars var dom minst lika duktiga som dom i Skövde jag brukar gå till! Var verkligen tveksam att byta nagelsalong pga att jag gått hos dem i Skövde 2-3 år och ALDRIG blivit besviken... Men jag blev glatt överraskad och dessutom kostade det bara 450 kr. Mina klor brukar gå på det dubbla oftast, så det var tummen upp! Dom hade även 2-3 salongen utöver den och en låg på A6 och kanske bokar där nästa gång, men enbart pga miljön... Men vi får se, dags att jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Lämnade min "bff" kvar!

Woop, woop kom nyss hem från gymmet och är så NÖJD! Älskar känslan efter ett härligt löppass, även om jag trodde jag skulle dö på kuppen, haha! Jag verkligen AVSKYR springa i alla dess former och därför är jag glad att det är över, haha! Dessutom är jag en sådan SJUK tävlingsmänniska och har jag gett mig in att jag ska springa 5 mil så gör jag det även om vissa gånger sprang jag allt vad jag orkade och gick i 2 min var femte min, haha! MEN jag gjorde det, det är poängen!

Var mängder av folk dessutom och en tjej som satt helt ensam i omklädningsrummet och fattade inte riktigt vad hon gjorde där, haha! Först trodde jag hon väntade på sin mamma, men så var det uppenbarligen inte fick jag veta, haha! Tydligen kan man inte gå in på gymmet utan sin bff, stackars människa, haha! Om du går dit för din bff kommer dina resultat bli som mina 0, haha! Men jag dumpade min bff (soffan) och tog mig till gymmet, därför vill jag inte kategorisera mig med någon av dem. Åh bero på något annat körde jag i Göteborg idag och herre gud, Ringde Becca och hon blev bara orolig över att höra mig prata, haha! Ett under att jag har körkort i många lägen, haha! Nog om detta, nu ska jag rasta lillen och nu fick ni en sneek peek på klorna, men visar er närmare imorgon, natti!



Nästan en helt bortkastad dag!

Hej på er alla sötisar, då är man tillbaka på småländsmark och helt ärligt vill jag inte rör mig ur fläcken, haha! Seriöst denna dagen var som ett stort skämt... Blodprovet jag tog förra veckan hade inte kommit fram och jag var sen i daglig tur vilket gjorde att färden fram och tillbaka på 6 timmar var HELT meningslös... Det bästa med allt är att jag fick veta det när jag kom dit och inte innan... Ett tips till er TS, kolla dagen innan att era provsvar kommit om ni nu inte bor i staden för så kul tyckte jag inte det var att gå upp kl 5 på imorse, fuck no!

Men nu till det positiva var att jag fick klorna fina, så härligt, verkligen så nöjd och gick till en ny salong i Jönköping som låg bara några meter från tågstationen. Inte för jag åker kollektivtrafik om jag inte måste (pga för "ekonomiska" vänner), endast därför! Men iaf jag blev super nöjd, men berättar mer imorgon och visar bild på klorna! Nu blir det laga lite mat, tröstshoppa eftersom bilfärden var helt bortkastad och njuta av mina underbara klor! Btw slänger upp bilder från helgens middag med baby. Det var verkligen gudomligt GOTT och vinet var sött och torrt, riktigt härligt!








Underbara produkter!

Produkterna nedan är så sjukt fina och jag verkligen ÄLSKAR den guldiga färgen dom valt att lägga på utsidan. Man får en väldigt lyxig feeling och är lite kluven på vilka jag ska klicka hem! Min personliga favorit jag fastnat för  är ögonskuggan, pudret och fondationen.

1 Här, 2 Här, 3 Här, 4 Här, 5 Här, 6 Här

 

Helt onödigt! 29/11

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen... Till att börja med hade proverna jag tog tidigare i veckan inte kommit vilket gjorde att min försörjning på 30 min pga leta parkering inte gjorde något. Men ändå sjukt drygt att att dom inte kunde ringa innan och berätta det så jag kunde åka hem.... Asså idioter blir jag så arg på! Helt i onödan gick jag upp kl 05:00...Precis vad jag ville göra. Aja hoppas er dag har iaf varit bättre är tillbaka på småländskmark igen och ska tröst göra mina naglar, så skönt att få skiten gjord!

Men först ska jag köpa något att äta, rasta lillen och sen mot stor stan! När jag kommer hem ska jag tanka upp rödan på nytt och funderar på att provköra bilen jag nu kommer köpa! Vill först känna på den även om beslutet redan är fattat ;) Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Fixar videon imorgon, somnade på soffan och ska upp vid 05:00, berättar mer om morgondagen imorgon <3

Vad hände?!

Hej på er alla bloggläsare, sitter nu i soffan efter en SJUKT hektiskt dag och min första fråga till mig själv är... Vad hände med dagen?! Asså på 5 minuterblev det mörkt och lusten för att fota lite smått försvann därpå också, haha! Var iag iväg i stan för att köpa mina hormoner och aldrig förstått vilken frihet att få dem genom "lagligt" sätt än att beställa hem från utlandet, helt obeskriviligt! 

Just nu sitter killen och bläddrar genom film efter film. Grejen är den att han har typ sätt alla filmer som finns där av att mina förslag tydligen suger, haha! Mina förslag som varit är Bejb, Rottatoui och Ice Age. När jag var liten älskade jag se Beyb för grisen var så söt och att han pratade så sött (dubbad verision). Aja ska se om vi kommer till någon rätta med detta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Nause (feat. Pretty Sister) - Dynamite

Äntligen! 28/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er, själv är det toppen och mår super! Idag har jag massa saker att göra och bara därför hoppas jag inget fuckar upp, haha! I helgen hade jag ett möte med min bloggmaneger och det verkar som allt slit har lönat sig! Känns toppen och att alla pappren är färdiga gör mig så himla lycklig! Därför jag fick värsta energin från igår och bara orkade jobba som jag gjorde för 3-4 årsen, känns toppen! Håller detta i sig kommer jag klara av att leverera 3 kollage i veckan och kanske något extra!

Detta känns i vilket fall toppen och därför är jag på värsta bra humöret. Sitter nu och kikar lite på olika kameror och funderar på att investera i en riktig videokamera. Men nu till dagen, det blir mesta dels jobb som vanligt men kanske i lugnare tempo, svara på mail. Innan killen kommer hem ska jag försöka damssuga lite och planera upp vad vi ska äta i veckan. Vi har bestämt att vi ska försöka unna oss att äta ute minst 1 gång i veckan där vi bara sitter ner och pratar.

Ska även hinna till gymmet och bada Gucci, vilket jag VET inte kommer bli omtyckt, haha! Dessutom planera morgondagen då jag drar ner till Göteborg, vad jag ska göra där berättar jag mer imorgon ;) Nu blir det jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Starta podd ihop?!

Jag behöver verkligen er hjälp! Nu är det som såhär att jag och min pojkvän funderar på att starta en podd ihop. MEN vad ska vi prata om?! Egentligen är det kanske inte något han vill göra utan min egna idé, ingen suprise i sig, haha! Men hade varit kul att involvera honom i mitt arbete som jag gör inom socialamedier och nu undrar jag om ni också hade tyckt det var en bra idé?! Men sen kommer frågan vad vi ska snacka om och vad ni är mest intresserad utav?! Vill ni ha vardagsmässiga saker som jag och Nettan gjorde eller vill ni ha något ämne som vi alltid håller oss till?! 

Hade varit skoj att börja podda igen och tro mig även om vi bor ihop har vi alltid något att prata om! Sen att vi är ganska ärliga hade nog varit ganska skoj, haha! Men berätta om detta låter som något intressant och vad ni vill höra för annars känns det lite onödigt att lägga tid på detta om det kanske inte är något ingen vill ha, haha!


Stereotypa roller!

Som ni vet är min tanke med vårt hem är att jag sköter alla dess sysslor så som matlagning, gör ärenden på stan, städa, tvätta och säkert något mer jag glömt, listan kan bli lång. Detta är en självklarhet eftersom min pojkvän jobbar betydligt mer dels för att han vill och att endag ska kunna ta över familjeföretaget. För att han ska kunna göra det måste han fokusera helt på sitt jobb och det är då jag kommer in i bilden. När min pojkvän jobbar tidiga mornar och sena kvällar, nu snackar vi från 05:00 - 22:00 skulle jag inte heller vara så glad att åka och handla eller göra något liknande. Han måste få fokusera på sitt yrke och blir det för mycket kommer det inte att gå!

Därför har vi bestämt att jag gör allt som ska skötas i hemmet och tro verkligen inte jag ligger på lat sidan. Jag damsuger 2 gånger i veckan, tvättar var annan vecka, lagar mat, står för inhandlingen av maten och skulle bilarna lämnas in för olika saker är det jag som sköter det eftersom mitt yrke handlar främst att sitta bakom en skärm eller stå framför en kamera. Vi har ett ganska klassikt sätt att leva i vår relation där "kvinnan" fokuserar på allt i hemmet och viker sitt liv lite åt sin man/pojkvän. Vi har provat olika lösningar att dela upp sysslor men det slutar alltid med att tvätten glöms att hänga upp eller att någon av oss blir matlös.

Jag är glad att jag har fått växa upp bland mina föräldrar där just detta system funkar så, men det är trots att mamma tjänar mest. Ett förhållande handlar om ge och ta, jag vill helst helst inte bo här utan tillbaka i Skövde och  min pojkvän vill absolut inte flytta pga jobb och familj. Nu har vi kommit på en lösning som funkar för oss där han jobbar och står för dom flesta kostnaderna i vårt hushåll. I gengälld får han frihet att göra PRECIS vad han vill när han kommer hem undertiden jag städar, tvättar eller står att lagar mat.

35 cm! 27/11

Go eftermiddag alla bloggläsare, tanken var att jag skulle blogga för ett bra tag sen, men det blev inte riktigt så, haha! Iaf killen är i fullgång med att laga sina special hamburgare och Gucci sitter som klistrad nedanför, haha! Hon blev ännu mer fast när hon fick en stor skinkbit och då snackar vi STOR! Dom 2 ihop är som helan och halvan som på något magiskt sätt börjar växa ihop. Ibland brukar jag undra om det är jag som är husdjuret i förhållandet eftersom dom tjaffsar/bråkar mer än vi, haha!

Övrigt av dagen har jag jobbat och glott på paddan, asså jag fastnar där så hila lät och ska veckans diverse olika videos upp måste jag hitta någong slags lösning! Lite senare under kvällen ska vi sticka till gymmet och tro mig, det var inte min ide! Tog fram mina gammla jeans igår och fick se vilken SJUK midja jag hade för något årsen, haha! SHIT 35 cm visade mina XS byxor, ganska sjukt, haha! Men nu ska jag komma i dom igen och då måste träningen bli regelbunden!


Lite har ändrat sen dess både midjan och håret, haha!

Utgåns-outfit!

Denna outfiten blev jag så nöjd med och verkligen något alla skulle kunna bära!
Blusen och kjolen är som gjorda för varandra, älskar den höga kragen
Halsbandet är super fint och jätte fint att pimpa upp hela outfiten
Örhägena kanske lite för stora, men tänker någon fin håruppsättning till eller dounat
Sen till skorna, asså OMG, klacken är helt underbar och älskar designen, fab!
Denna outfitn passar mig verkligen, lite snoffsigt klädd men ändå lite party-feeling!


Blus
Örhängen
Halsband
Kjol
Skor
 

Videoinlägg!

Skaffa nytt gymkort! 26/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och funderar på att bege mig till Skövde en stund för att träffa lite vänner och göra något vettigt under dagen! Fick en liten utbjudan av en kille i veckan som jag fortfarande inte svarat på, haha! Jag blev så förvånad över att han kom fram personligen och gav sitt nr?! Jag gillar killar som är pang på och kan ta för sig, lite som ledare och inte helt off, det är någ bland det mest avattraherande jag vet, har även börjar radera sånna kontakter i mobilen och laggt till dom i "Svara inte" i mobilen, haha! Där kan dom gott ligga bland alla andra som jag tappat intresse för, ett litet tips! ;)

 Eftersom jag verkligen, verkligen bestämt mig att komma i form igen ska jag försöka dra mig till gymmet senare ikväll! Ska kanske skaffa gymkort på STC igen. Gymmet jag går på här är så litet och maskinerna suger... Men ska se om det finns något annat gym här omkring som kanske är bättre, vad vet jag?! Ska ringa lite kompisar nu och se om dom har något roligt för sig i helgen och även börja göra utgångs outfiten så den verkligen kommer upp! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Träningen går som smort!

Älskar att jag hamnar här, så skilt typiskt och antar ingen är förvånad?! Sista jag bloggar idag och imorgon kommer en utgångs-outfit, ska bli skoj att börja med detta igen, natti!

The Weekend - I Feel It Coming

Detta kommer inte gillas!

Hej på er, hade helt glömt av bloggen och kom på det efter jag nördat ner mig i diverse videos, haha! Insåg att just det har några som väntar på min uppdatering, så var det, haha! Asså 0 koll, men sånt är livet! Ska inom kort börja dammsuga så fort killen åkt på någon middag som han och hans pappa är bjudna till (inom företag dom jobbat ihop med). Ibland underbar jag vart min egna livsgnista tog vägen, men det dyker nog upp allt eftersom! Bero på det, tror ni att man kan stanna i en och samma bransch utan bli knäpp eller börja klaga?! Jag vet själv att jag sa max 5 år, sen lämnar jag lantbruket och har iof 3 år kvar att nyttja, haha! Nej men ni förstår vad jag menar hoppas jag! Vet med egen säkerhet att ett och samma yrke hade varit AS TRÅKIGT i längden.

Stor tumme upp till er som utför samma arbete dag ut och in, utan att gnälla! Enligt mig är första gnället en början att nu måste jag söka nytt, haha! Visste ni att jag en tid tänkte söka till brevbärare bara för att se hur det var, hihi ^^ Nu blev det aldrig så pga vädret, ska man vistas bland folk vill jag gärna se någorlunda vettig ut och där av att jag aldrig gjorde det, men tanken fanns! Tycker man ska prova så mycket man kan utan att vara allt för kräsen. Jag har fått lära mig att provar man aldrig kommer man aldrig få veta... Bästa lärdomen och det har tagit mig långt! Nu ska jag sluta babbla och locka ut råttan under sängen, ska försöka klippa hennes klor. Detta är något hon avskyr och något jag brukar låta salongen göra och vet inte om hon hinner få tid i helgen så ska försöka ge mig på det på egen hand, tur jag har godis, haha!

Kluven?! 25/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och det är av många skäl. Alla pappren är klara och nu har jag jobbat ikapp massor även om det påverkat bloggen, men hoppas det är okej! Iaf känns skönt att få det gjort! Tänkte boka tid för håret så fort mitt trens velat släppa och det är helt sjukt vad det suttit i! Aldrig varit med om detta eller?! Satte i det innan vi åkte till Danmark med massa bad 3 dagar i rad och trots det hade det ändå inte lossnat, say what?!

Det som sker för dagen är att jobba lite och vid kl 18:00 ska jag försöka vara klar med lite jobb som måste göras. Har videos som måste spelas in så jag har lite matrial inför kommande vecka. Vet att jag varit usel på att ladda upp videos dessa 2 veckor, men verkligen inte haft ork som ni kanske märkt?! Men imorgon MÅSTE jag få bukt på detta lilla problem!

Är så nöjd över att jag nu klarat av att vänja mig att ha min normala längd på håret och har ett trens i bakhuvudet, men knappt märkbart längdmässigt, haha! Lite sugen att prova tejp extension, vissa säger det är super. Det blir antingen dejp eller Nail hair, lite smått kluven,vad tycker ni?! :)


 

Älskar att ha henne hemma!

Jag är så himla tacksam över att jag har min lilla bäbis hemma och plötsligt känner jag mig inte alls lika ensam som de 2 veckorna som var och därför är jag så himla tacksam över att jag har henne hemma. Vi ska kika på lite kläder till lillen eftersom vintern är snart vid hörnet... Har även hittat en super bra affär i Jönköping som har mängder av hundkläder och tänkte besöka den nu i helgen, hade varit så mysigt! Dessutom älskar jag att handla kläder till min lilla bäbis och därför är jag så glad att jag kommit till en större stad som visar att det är fler än jag som bär små söta tröjor än jag, haha!

Blev paff!

En sak jag reflekterat av är att min uppväxt oär verkligen far away från min pojkväns uppväxt på många sätt. Jag är ett curling barn och van att bli servad och att ha folk i släkten som är servisminded runt om mig. Är jag tex hos mina släktingar och dom frågar om jag vill ha något som Te eller något liknande tar någon av dem fram det dom frågat vara önskat och detsamma gäller hemma hos mina föräldrar. Sån är jag också och verkligen AVSKYR att behöva rota i lådor och skåp eftersom är jag hembjuden till någon anser jag att jag inte ska behöva fixa saken själv... Då kan jag lika bra vara utan tee och ta det som finns framme.

Detta är något inte alls är vanligt hos min pojkväns familj i första taget och vill du ha något kan du trippa bort och hämta det själv. Första gången jag fick det i insikt var "jaha, tydligen är sevicen stängd och nu ska jag behöva hämta mitt tee på egen hand", haha! Jag är så van att det brukar hällas upp eller finns framdukat om man tex sitter i ett annat rum. Därför är jag sån att när någon kommer hem till mig ska personen/personerna i fråga kunna vakna upp, få sakerna fram plockade och är det något som fattas är det bara resa sig upp oavsett om personen ifråga säger hen kan hämta det själv. Sån är jag uppfostrad och van att behandla andra. Kommer man in i mitt hem SKA man räkna med det! Där av att jag anser andra ska göra likadant mot mig, men som ni förstod blev jag riktigt förvånad av detta och vad har jag lärt mig av detta?! JO, finns inte det jag önska eller skulle vilja ha framme är det bara bita ihop och sedan ta det när man kommer hem, onödigt att ens påpeka det alla har vi våra egna sätt :)

Dom känner mig!

En sak som är nackdel med sociala medier och alltid stå i centrum är att alltid ha folk omkring sig och som vet vem man är. Jag AVSKYR att gå i affärer ensam eftersom då känner jag mig väldigt naken... Alla vet vem och vad man är och alla blickar vandrar över en. På krogen är det okej för då är jag för packad för att fatta, men i nyktert tillstånd är det värst! Jag blir alltid stressad och nervös över att behöva gå ensam. Där av att jag alltid pillar på mobilen för att ha något annat att fokusera på, haha!

Visst man vänjer sig att ständigt ha folk som kollar efter en eftersom man varit med i tidingar och radio. Det är ganska självklart?! Men det är just därför jag älskar min familj, släktingar och vänner, hos dem/i deras gemenskap är jag alltid trygg och plötsligt försvinner all oro, super skönt! Sen att jag valt att inte fronta min pojkvän i någon socialmedia gör det att han är verkligen min trygghet. Han vet vem jag är bakom kameran och utan sminket. Han vet mina svagheter och ser när jag är ledsen och gråter över att jag ibland kan känna mig misslyckad... Min pojkvän är en väldigt stor del i mitt liv och där av att jag håller honom helt utanför detta, även om många som intervjuat mig försökt luska ut namn på honom och övrig fakta... Min familj, vänner, släktingar och främst min pojkvän är min trygghet och så vill jag att det förblir, utan dom skulle min bloggvärld aldrig funka!

Hemmafru! 24/11

Go kväll alla bloggläsare, asså förlåt för veckans uppdatering men verkligen fallit i ett moment där igenting vill funka... Ber verkligen ok ursäkt och inte alls min mening, men det är så mycket som händer och som kommer hända och känns som min hjärna krockat och allt som jag strukturerat upp plötsligt rört ihop sig. MEN hoppas det går över, ska iaf försöka fpkusera på bloggen nu och leverera inlägg som jag brukar, även om detta inlägg blev lite sent! Igår hade jag ett litet samtal med min pojkvän och vi har bestämt att jag ska lägga lite av min karriär åt sidan och fokusera helt på hemmet, där av min frånvaro.

Under den senaste tiden har jag inte mått vidare bra och min energi mer som spårlöst försvunnen... Där av att jag vill fokusera på hemmet och detta är en slags övergång för att sedan gå över helt att sköta allt i hemmet vad det nu innebär! Personligen tycker jag det känns underbart att kontrollera hemma och att det städas så som jag önskar dvs 2 gånger i veckan! Sen att vi kommer ha städerska ibland är väl en annan 5:a, men kommer se det som min lediga dag, typ! Alla projekt som jag tänkte börja med kanske tar sin tid eftersom jag känner att orken inte finns och där av att jag väljer lägga fokus på vårt hem. Aja nu ska jag jobba lite fram till killen kommer hem och sedan blir det matlagning och städning, samt ut med lillen. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Rolig tjejkväll!

I helgen som var var jag på tjejkväll hos min pojkväns släktingar och vad väldigt trevligt! Jag antog vi skulle ut på krogen, men riktigt så blev det dock aldrig, haha! Men det gjorde faktiskt inget, vid 18:00 ca kom jag och hans kusins flickvän dit. Bordet var dukat och maten var mer eller mindre helt klar. Sen till maten, asså den grytan kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Det var helt SJUKT asså nästan matorgasm, men ändå inte långt i från! Vi satt och pratade lite om allt under maten och vinet jag hade köpt blev väldigt omtyckt. Köpte ett sött rose vin som mer eller mindre smakade godis, helt underbart!

Vid 20:00 kikade vi på Så Mycket Bättre där någon artist berättade om sitt liv och helt ärligt är jag inget fan av henne. Dessutom verkade hon vara lite bakom flötet och det blev inte bättre när dom skulle återuppleva peppesgonatt stund, asså va, haha! Helt sjukt och blev så paff, verkligen inte my cop of tee, verkligen inte! Men när det var slut börjde vi prata om arbetslöshet och jag som många vet är GRYMT ärlig, tycker jag något står jag fast vid det, haha! Jag brukar ofta ha förutfattade meningar om folk och det är för att jag sedan kunna se tillbaka på mötet på ett positivt sätt och är det dåligt kan jag säga till mig själv att denna personen träffar jag aldrig igen. Så mycket enklare att personen ifråga får visa sig vara motsatsen än att jag ska tro att hen är helt fab, meningslöst om hen är motsatsen och en forhoppning som byggts helt i onödan!

Iaf det var inte så omtyckt och plötsligt kändes det som jag var med i eftersnack i The Real Hosewifes of New York, haha! Det var verkligen en djup diskussion och jag stod fast hela konversationen. Bättre att man står för det man säger istället för att formolera om det för det ska låta bra, nej så funkar inte jag! Hur som delade åsikter, men palla bry sig egentligen. Alla har rätt till sin åsikt och att jag är ärlig och säger som det är visar att jag står för det jag säger och ser ingen mening att redigera om något för det ska passa i andras öran! :) Annars en super trevlig kväll även om jag kanske var lite för ärlig, hihi.


 

 

En sådan vill jag ha!

Denna katten är så sjukt fin och för er som inte vet är den en av mina favorit kattraser. Sen att katten i fråga vid namn Cleo (hoppas jag stava rätt) är lite egen är väl en annan 5:a, haha! Men så sjukt fin! Min dröm är att äga en sådan sötnos och hade det inte varit för att min pojkvän är allergisk mot katter hade jag gjort det, helt klart! Men tills dess får jag roa mig med att hälsa på hans kusin och hans tjejs lilla misse. Att bero på något hemskt råkade jag trampa på stackarn, haha! Jag bara "vad är det som låter?!" Och såg att foten stod på kattens tass, usch stackarn, haha! Men hon ska vara glad att jag inte bar klackar även om det där gjorde väldigt ont ändå, haha!

Börjat dra ihop sig! 23/11

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu på sjukhuset och inväntar att få komma intill för blodprovningen, as skoj! Usch gillar inte sprutor men hoppas det går fort :) Hoppas ni har sovit gott och mår bra iaf. Ligger nu i sängen och ska kolla på Svenska Hollywoodfruar och mysa med min lilla bäbis. Är så himla sött att få ha henne hemma och bara gossa med! Påminner lite om mitt egna liv bara att jag måste utstå minusgrader, haha!

Ska även kika lite inredde saker inför lägenheten och så himla skoj att shoppa lite nytt och det vi ska göra oss av med tänkte vi skänka till hans kusin eftersom hon snart ska flytta hemifrån med sin pojkvän. Men det blir förstås om vi inte har användning för något av det vi har och jag hittar flera saker han har vi utan tvekan kan skänka bort, haha! Aja ska glo vidare och så hörs vi med sen igen, puss på er!

Fick tungt besked igår... Befättar mer imorgon <3

Blickar framåt!

Igår var jag hemma hos mina föräldrar och blev en lunch med Papi som var helt underbar! Asså den Pizzan kan vara det godaste jag ätit på bra länge! Degen/brödet var tunt och saftigt och alla grejer på blev som den smällte i munnen, helt sjuk känsla! Men trots den goda maten blev det i daglig ordning att vi pratade om lite affärer och om mina möten jag hade under eftermiddagen, INNAN nageln gick av...

Jag berättade att jag ska börja med 2 nya projekt som båda kan bli en inkomstkälla inom tid och det är att eventuellt starta 2 företag, så spännande! För er som är nya här har jag alltid fullt upp och eftersom jag inte haft några direkta mål det närmsta året pga allt som hände tidigare under året känns detta super skönt att ÄNTLIGEN få foten ur och börja med något nytt! Dessutom är det skön att ha mina förldrars syn på allt eftersom dom alltid kan komma med goda råd!


 



Tänk om!

Det verkar som ALLA tror att höga utbildningar kan ge en bra lön på 25 och uppåt. Att man får en enklare väg till toppen är helt klart, det säger jag inget om! MEN det man glömmer är att pengar är inte svåt att tjäna oavsett vilket yrke man väljer och utbildning man har, BARA viljan finns! Man behöver inte gå flera år på högskola och läsa något jätte avancerat för att kunna få en hög lön, det är bullshit! När jag jobbade inom lantbruket hade jag en lön på 25 000 efter skatt, tro det eller ej! MEN jag jobba för varje krona och ÄLSKADE mitt jobb oavsett vad folk tänkte när kodoften kom in på Käpplunda som kategoriseras som en av Skövdes Gräddhyllor. Jag hade ett mål och jag nådde det, jag är den enda på hela området som bodde ensam i en 3:a, det satte frågor och status!

Oavsett om folk tyckte om att jag luktade bajs och gav mig blickar tänkte jag ofta "bitch jag bor ensam i en 3:a på 8 våning och drar in högre lön, so back off", haha! Jag var en diva trots min kodoft! Idag har jag inte samma lön som tidigare och mycket är för att jag har inget riktgit mål... MEN så fort jag fått upp ögonen för ett mål kommer jag ta mig dit och få samma lön som jag tidigare hade om inte högre! Jag ä nu på paus-läge och kan ändå leva lush life! Trots att lönen är lite sämre kan jag ändå leva gott och unna mig det jag vill ha och det är det viktigaste för mig!

Däremot tror jag inte att jag kommer jobba inom lantbruket igen även om förfrågningar kommer in till och från. Det var roligt, älskade jobbet, men att säga  hejdå till djur som behövde avlivas är inget jag vill göra igen =´( Det jag menar är att man inte behöver jobba just med lantbruket utan kan vara VAD SOM HELST! Därför anser jag att inget jobb är för dåligt utan det är människor som är för lata eller för misslyckade för att fatta hur enkelt det faktiskt kan vara att tjäna pengar! Ibland kan 1 jobb inte ge allt utan behöva 2 eller 4?! Jag hade 2 jobb, lantbruket och min blogg och det gav mig min gräddhylla och det unika livet jag hade då. Nu ska jag bara luta mig tillbaka och se andra slita en stund och sen tar jag sats och då är divan tillbaka på sin nya gräddhylla ;)

Aj! 22/11

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör då inte jag... Min nagel på lillfingret har gått av och inte av som är av utan av på min riktighet nagel, asså fuck vad ont det gör... Minsta lilla felberöring och det svider som aset! Inte kunnat göra något eftersom vad jag än gör råkar jag komma åt, där av att jag inte blogga något mer från igår =\ Sen till er som säger "ah men vadå, jag bröt mitt ben och det gjorde ännu ondare"... really, inte den diskussionen just nu, haha! Ni vet att jag lever och varför jag bloggar fören nu och inte innan, ska försöka blogga mer sen igen, puss på er!

Måste ha dom inför kommande veckor! 21/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är jag hemma hos föräldrarna för att jag glömde 3 saker som jag MÅSTE ha inom de närmsta månaden! Verkligen surt när man glömmer saker annars hade jag stannat kvar hemma, haha! Tanken var att jag skulle städa lägenheten hela morgonen och tvätta, men började städ lägenheten och bytte lakan redan när vi kom hem, haha! Skönt att ha det gjort och det lönade sig! Bestämt att jag ska försöka damsuga 2 gånger i veckan så man slipper massa små grus och sånt skit!

Idag ska jag även lillen bli klippt och vid 14:00 har jag ett möte gällande nytt projekt! Vi ska bara gå igenom min idé och går allt som det ska kommer det rulla på fint! Sen OM jag hinner ska jag försöka få tid för klorna, när jag ändå är hemma och det beror HELT om jag hinner... Hade varit skönt men beror helt på och lite senare i eftermiddag ska jag luncha med Papi, så sjukt länge sen! Mami var i Göteborg på något möte och henne träffar jag nog inte fören om någon månad igen =/ Därför jag var glad att vi åkte upp igår och inte idag endast! Aja nu ska jag jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Mot Hjo 20/11

Go eftermiddag alla bloggläsare, sitter nu i bilen påväg hem för att vi ska få träffa vår lilla bäbis! Verkligen saknat henne så mycket och verkar som hon kan få följa med till Skåneland fortsättningen! Super skönt! Tjejkväll igår som var väldigt trevlig men berättar mer om den på onsdag! Dom andra skulle iväg på någon julmarknad och jag valde att vi åkte tidigare eftersom vi har 3-4 timmar till Hjo och 2 timmar hem till Småland igen... hade vi åkt med dom lovar jag att vi inte hade åkt fören 16:00 och det innebär att vi skulle vara hemma vid 21:00 - 22:00, det var inget som direkt lockade, haha! I fortsättningen kan vi boka hotell för Gucci i skåneland så slipper man åka så tidigt! Hade varit skoj med marknad, men misstänker vi kommer ner inom kort! :)

När vi kommer hem blir det mat av lilla mamma och så himla mys! Dessutom ska jag plocka med mig lite saker till lägenheten som jag vill ha ner! Dessutom var hans kusin jätte söt och gav mig 2 par skor ingen kunde ha, super söt! Dock får jag jätte dåligt samvete... Men ska se om jag kan kompensera detta på något sätt! Det jag fått lära mig som liten är att man måste kompensera upp när någon är så snäll! Men får klura lite på det och så kanske jag kommer på något! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen, puss på er!

Planerar inför kvällen! 19/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra för det gör jag. Själv är man vaken och är just nu hos min pojkväns moster och hennes dotter och pratar om ALLT! Jätte skoj och även provat lite skor som var lite för trånga eller förstora, minns inte riktigt, haha! Super fina iaf och ska bara se hur man kan smuggla med dom utan att killen går i taket, haha!

Blev middag hos hans kusin och vi vaknade runt 10:00 och därpå åkte vi hit mer eller mindre. Nu planeras kvällen upp och vad vi ska äta. Solen skiner men är as KALLT ute... kommer typ frysa till döds har jag en känsla av... Tur man ska vara full och döva kylan, hihi. Skulle egentligen ha ett möte men valde skjuta upp det tills måndag, kändes skönt! Aja nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Framme!

Go kväll alla bloggläsare, sitter just nu hos min Pojkväns kusin och hans flickvän. Sitter och kikar på Idol och jag jobbar undertiden dom andra kikar på idol. Imorgon blir det vlogga och samt tjejkväll, ska bli så mys! Ska även kika lite kläder och ska bli så skoj och kanske kommer hem med något, vem vet?! :)

Ska även boka tid för klorna imorgon och kanske kan få tid i veckan som kommer, hade varit så skönt! Bero på något annat funderar jag på om jag ska spela in lite material till en jag sedan ska posta iväg det till och så nervös... Fick förfrågan för någon månad sen men helt glömt av eller rättare sagt struntat under men måste få det gjort nu på söndag iaf! Sen att det inte blev någon vlogg i veckan var för att jag inte orkat och verkligen velat fokusera på bloggen! Men det kommer matriarkatet nästa vecka, lovar! Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Clean Bandit - Rockabye

Ska bli kul att prova!

Dessa borstar blev jag tipsade om en tjejkompis till mig och tänkte därför prova hur bra dom är, enligt henne var dom tydligen grymma trots att dom låg på ett lägre pris! :) Köpte iaf ett paket och är dom nu så bra kanske jag skaffat ett till sett och andra produkter från detta märket!

Mot skåneland! 18/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska strax sätta igång med lite jobb. Vädret är rätt dåligt idag men vad gör det?! Vid 16:00 ska vi dra oss ner mot skåneland föratt hälsa på min pojkväns kusiner och bara ha en mysig helg där nere! Tänkte även hinna sticka till gymmet eftersom mån, ons och fredagar är mina lugnare dagar, dessutom kan det vara skönt att få springa av sig lite också! Verkligen älskar Fredagar eftersom då är alla mer eller mindre helt lediga. När man jobbar med sociala medier blir det nästan som tvång att ha ett jobb vid sidan om, om man nu inte bor i stocholm där många bor och har liknande liv.

Där av att jag hade jobb inom lantbruket dels för att tjäna lite extra, men också för att inte behöva vara så oehört ensam. Ibland kan jag känna ig lite ensam här borta, men brukar gå över eftersom jag lärt känna allt fler personer ju mer tiden går! Tänkte också försöka hinna med ett möte med min revisor och kika på om det finns andra sätt att kanske kamma ut lite extra, typ fin kamma, haha! Sitter även med lite extension och funderar på om jag ska sätta in lite nya längder och kanske ha 45 cm i bak och klippa till det så det smälter ihop i fram, vad tror ni?! :) Dags att kila, bloggar mer sen igen, puss på er!

Bekräftelsebehov!

Asså dagens bekräftelse behov asså OMG finns det något stopp på det eller va?! Komentera om du tycker jag är söt/sexig etc. Komentera om du vet vem jag är bla bla bla... Asså dessa människor åste innerligt skaffa sig en HOBBY. Vad gjorde ni innan FB-fanns?! Enda gången jag skriver på min fb är om det händer något ellero m jag vill spy ut lite saker. INTE för att väcka rubriker eller få respons, snälla... Jag är ärlig och står för vad jag tycker och tänker, sen om det inte faller någon i smaken, vad drabbar det mig?!

Alla har olika åsikter och jag VET att mina åsikter kan reta galfebern för små svenssons, vem ärligt palla bry sig... Oftast är dom ändå missnöjda över sitt egna liv och önska dom hade gjort hälften så mycket jag gjort, så varför skulle jag ta åt mig?! Det är inte så jag umgås med dessa psykopater, haha! En komentar/status säger så mycket om en person och oftast när jag läser sådana komentarer tänker jag direkt

Antingen har hen inte fått sex på länge (vilket inte vore så kontisgt, kul att ligga med en kaktus?!)
Hen trivs inte på sitt jobb men vågar inte byta pga det är förjobbigt att skicka en ansökan(Jätte "jobbigt")
Hen vill verkligen ha ett jobb där hen tjänar 25-30 efter skatt (Lycka till, ring när du lämnat pluto)

Yesterday!

Igår var vi ute och åt och det var så himla mysigt! Blev enliten burgare för mig och lite pommes som satt riktigt fint! Vi satt och pratade lite om kommande saker och om framtiden, vad den hade att erbjuda. Eftersom min pojkvän är 5 år äldre än mig är hans högsta dröm att snart skaffa barn... MEN min önskan inte är lika stor som ni vet?! Jag har nog med stress att hinna med möten på morgonen och lämna iväg lillen på hunddagis, det säger väl ganska mycket om att jag inte är redo?!

Som förälder anser jag att man ska vara mogen och slut festat iaf 6 år framåt, vad annars ska man ha ungen till om man inte lägger allt sitt fokus på hen?! Vet flera par som slussar ungen mellan olika bekanta, allt för att gå på fest... Stackars barn, barn kommer! Men inte nu!






 

Bara så SJUKT nöjd! 17/11

Go eftermiddag alla bloggläsare, ledsen för as sen uppdatering men jag har verkligen inte haft lust att blogga, asså verkligen INGEN så jag tog lite ledigt, hoppas det är okej! :) Blev mycket mobilbloggande igår men hade fullt upp och blev en sväng till Biltema och åt ute på en liten resturang vi åt ihop med hans familj för några månaders sen. Sen nä vi kom hem blev det lite åkande med bilen och slutade med att vi hamnade hos hans föräldrar där vi satt och pratade fram till sent på kvällen.

Idag har inte hänt jätte mycket, låg och tänkte på hur bra mitt liv faktiskt är till skillnad för något årsen... Asså det var väl bra då med, men jag stod verkligen helt solo och kände mig ganska ensam många gånger. Men idag har jag allt jag behöver, jag har inte samma lägenhet eller höga lön jag engång hade, men jag trivs med det. Jag har så jag kan överleva och göra det jag vill utan att känna mig för begränsad. Men det bästa av allt är att jag vaknar utvilad och alltid har någon som kommer hem till mig och ger en hejdå puss innan han går till jobbet.

Det får alla saker runt om inte betyda något längre och det är så livet ska vara! Det låg jag och tänkte på tidigare idag och därför är jag så himla lyckligt lottad att ha livet jag har idag <3


 

Ser fram emot helgen!

Hej på er, sitter nu i bilen påväg mot Vetlanda för att gå på Biltema och även äta ute, ska bli så mysigt! Han ringde när han var påväg hem från jobbet och blev lite fundersam på om jag gjort något speciellt, fattar 0?! I vilket fall ska det bli mysigt och roligt när man gör något ihop! Han ska dessutom på kurs imorgon och inte hemma fören sent, så ska ta det lite lugnt och fika med någon kanske :)

Ska bli så skoj i helgen då jag ska ner till Skåneland och på tjejkväll. Dessutom har jag och Lotta en deal att hamna på parkbänken, men hittills är det bara jag som kommit dit, haha! Aja ska vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Åh btw, älskar ha min naturliga längd på mitt hår och så härligt kunna dra fingrarna genom det! Med extension blir det lite svårare, men tror jag kan leva utan löshåret fram till jul iaf! :)

Världens gulligaste pojkvän!

När vi kom hem från Danmark fick jag världens finaste present av världens gulligaste kille, asså jag DÖR! Stod och kollade på denna parfymen ganska länge och både han och hans mamma ansåg jag borde ha den pga mitt skoberoende, haha! Sen när vi hade kommit hem, packat upp kom han fram och sa vilken hand och sedan räckte fram den till mig, så himla söt!

Blev så glad i den och vill verkligen ge honom något som är minst lika fint! Om ni har något förslag får ni gärna komma med det för jag är helt tom på diéer =/ Men iaf älskar parfymens design och doften är helt UNDERBAR, sen fodralet/lådan är helt magisk, så sjukt snygg! Tycker han är så himla gullig och jag har utan tvekan världens sötaste pojkvän <3


 

Räknar ner dagarna! 16/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och sovit hur bra som helst! Stack iväg till gymmet igår och det känns så SJUKT BRA, var en hel del där redan när jag kom dit men kunde springa i lugn och ro på löpbandet, samt få något att titta på undertiden dom andra körde något rotations schema kring lokalen :)

Idag blir deg jobb och sätta mig med lite videos om jag hinner, har bokat upp mig med massor av jobb så hoppas jag hinner med allt! Tycker det är så skönt att vakna upp morgonen och bara lyssna på tystnaden, så mysigt! Dricka som lilla smoothie i lugn och ro och kola genom lite bloggar, super mys!

Jag räknar verkligen ner dagarna tills bäbisen ska få komma hem, saknar henne så himla mycket och ska bara puss på henne när jag får tillbaka henne! Ibland undrar jag om jag har tid för en hund med tanke på hur mycket jag åker överallt, men andra sidan att sälja henne skulle aldrig komma på frågan heller! Aja nu ska jag lösa vidare på lite bloggar och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Herre gud!

Övreallt på min FB ser man diverse inlägg om invandrare får si och så mycket från staten och bla, bla bla, asså seriöst?! Vad är folks problem?! Ni tror inte er egna skolgång och ersjukvård kostat staten pengar eller vadå?! Nog för jag kan vara virrig men så rå pantad som många av dagens Svenskar tyvärr är, är dels både skrattretande och PINSAMT! Jävligt glad att jag är latino/latina beroende på hur man ser det.

Kan bli så imponerad över hur oehört "smarta" vissa anser sig vara och tro att ALLT dom läser på internet är sant. Herre gud inte undra på att högskolornas ansökningsintag sänkts, haha! Nej men helt ärligt känns det som dagens människor verkligen tappat huvudet bakom en vagn och sedan kört iväg.

Jag har väldigt svårt att överhuvudtaget tycka synd om folk som först gnäller på att "buhu mina pengar räcker inte och det är så synd om mig" För att sedan se någon dag senare "Invandrare förstör vårt land". Sen är oftast majoriteten arbetslösa eller folk som vantrivs på sina jobb pga dålig lön som uttrycker sig såhär, vilket säger ganska mycket om dom. Jag har gjort en sak väldigt tydlig att sånna människor som kläcker ut sånna meningslösa komentarer eller delar och inte själva har någon egen inkomst kommer jag alltid anse mig bättre och nedvärdera, precis som dom gör med andra!

Sen kommer man till dom dära "Men tänk på att du är en förebild för många och ska hålla dig neutral" Säger vem?! Inte jag iaf, jag är ärlig och rak på sak!

Billigt med städerska!

Hej på er, är i fullgång med maten och har även hunnit att städa genom lägenheten, så himla skönt! Dessutom har jag kommit på bästa julklappen ever till mina underbara föräldrar! Hoppas innerligt dom kommer bli glada för den och redan typ bokat in detta, haha! Med tanke på allt dom gjort för mig är det inte mer än rätt att ge dom detta! Men kommer berätta mer efter jul vad exakt det är, fram tills dess får det bli en hemlis, hihi ^^

Dagen i övrigt har varit toppen och fotat lite saker osm ska upp kommande vecka och även haft lite möten inför kommande saker ni kommer få ta del av om allt går som det ska! =) Ska försöka få bort de 7 lådorna som står i vardagsrummet och bara skräpar... Jag tror allvarligt att tvätta och säda börjar bli min hobby, haha! Ni som sett mina vloggar från start VET hur det engång såg ut, haha! Då rörde det mig inte i ryggen om disk låg lite här och var. Men idag är det bland det värst jag vet!!!

Men ska väl vara ärlig att jag jobbade väldigt mycket under den tiden och hade sällan tid... Där av att jag hade städerska tillslut för det inte gick ihop för mig. Kan verkligen rekomendera alla som har svårt att komma igång med att städa, dessutom kostar det inte super mycket heller! Tror jag la 250 kr i timmen, helt okej?! =) Aja nu ska jag röja det sista i köket och sortera jag testa saker och kläder i en påse så jag slipper ha det framme, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Middagen från lördagen!





 

Skönt med lite lugn och ro! 15/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra för jag mår toppen! Ny dag och jag är så galet glad och önska jag visste varför, haha! Blev ingen städning, men ska satsa på det idag istället! Dessutom måste jag spela in lite matrial och inset att jag är ganska lat med min kanal, haha! Men jag är åtminstonde ärlig med det + att mitt "riktiga" jobb måste gå i första hand! Känner mig betydligt lugnare än på mycket länge och inte haft den där stressen jag har haft innan, super skönt!

Igår höll jag på att tvätta och jag börjar faktiskt fundera om vi ska strunta skaffa tvättmaskin och torktummlare, är jag knäpp eller vad säger jag?! Nej men tycker det är ganska chill ändå att tvätta och torka kläderna i tvättstugan och DET är inget jag trodde jag alls skulle säga! Men har som sagt inte bestämt mig helt än, men tanken finns! Bara en sådan sak låter helt SJUK iaf om ni frågar mig, haha!

Hinner jag ska jag även ta en fika på stan antingen med någon eller solo, älskar att sitta inne på cafe och bara kunna jobba i lugn och ro, så himla skönt! Funderar att köpa Mac och kanske ska passa på i veckan?! Är väldigt nöjd övermin stationära och har verkligen ingenting att gnälla över! Åh bero på något helt annat kikade på Gucci och D&G lakan igår tänkte faktiskt klicka hem ett 1 eller 3 par till den nya lägenheten, asså fatta vad MYSIGT! Det var typ dom jag visade igår bara lite snyggare, men annars ingen större skillnad! Dags för lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Zara Larsson - I Would Like

Tvätt, matlagning och boka hotell!

Hej på er allihopa, är i fullgång med tvätten och har även påbörjat matlagningen samt lite städning. Hade egentligen behövt lägga fokus på lite videos, men får bli efter jag är klar!! Ibland kan jag tycka matlagning är så himla svårt att göra... Asså inte ordagrant att göra utan mer att komma på vad man ska laga. Det blir oftast samma sak här hos oss och hade VERKLIGEN behövt lite hjälp, det vi brukar ha här hemma är kyckling, kotletter, lövbiff, köttfärsås eller köttbullar etc. I längden blir det ganska tråkigt =/ Men om du/ni har något gott resept oavsett om det är enkelt eller svårt får du jätte gärna tipsa eller någon matlagningsblogg hade det också varit KANON!

Iaf övrigt av dagen har jag jobbat och tar det nu lite lugnt och inväntar att tvätten ska bli klar och ugnen bli varm! Håller även på att kikar hotell eftersom jag ska bli lite bättre på att unna mig att komma iväg lite oftare. Senaste tiden har det varit mycket hemma sittande och jag är en person som MÅSTE ha fart och fläkt. Där av att jag inte klarar av en stel person som anser att såhär vill jag leva med en skål popcorn i soffan och en fanta brevid sig, haha!

Fart måste det vara och sen är jag nöjd! Därför jag nu ska bli betydligt bättre på detta och verkligen försöka komma iväg lite oftare! Hemma kan man vara ibland men inte alltid, blir lätt tråkigt =/ Därför måste jag lätte upp sätmmningen när vädret är som det är och ta mig till någon annan stad och bara ha en myshelg med Gucci, låter så mysigt! <3
 
 

Underbart!

Det bästa jag vet är att lägga sig i nybäddade lakan och känna den där underbart goda nybäddade doften. Det om något är verkligen GULD värt och samma med handdukar! Jag brukar ha som "tradition" att byta sängkläder 1 gång i veckan och somma med handdukar, det är så himla mysigt! Där av att jag harupptäckt en ny hobby att shoppa nya sängkläder och handdukar. Det om något är minst likaviktigt som kläder och skor, haha!

Där av att jag älskar bo på hotell och man kan kryssa i en ruta att man ska få nya sängkläder dagligen, det om något är LYX! Fast ibland kanske dt ingår, vet bara om att jag brukar kryssa i det för att vara på säkra sidan, haha! Det har nästan blivit som ett beroende, nya sängkläder och rent golv, jag blir togkig annars, haha! Sen hur andra bor rör mig inte i ryggen, men där jag sover måste det vara rent omkring mig, hihi ^^


Dessa nedan är mina dröm laka,så himla snygga!






Snart kommer hon hem!

Go morgon alla sötisar, vaknade för en stund sen och är så himla utvilad så det finns inte! Asså sängarna i Danmark var en helt ny värld och hela min rygg värkte på hemresan... Det var nog det enda som var riktigt riktigt dåligt =/ Men annars var allt super! Därför är det super skönt att få sova i en riktig säng och verkligen känns sig 100% utvilad! Idag har jag massor att göra, ska städa ur hela lägenheten, tvätta och klippa till mitt löshår. Tro mig det tar sin lilla tid, haha! För er som inte vet har jag naturligt volym i mitt egna hår och kommer ihåg när man stod 06:00 med plattången nere i badrummet hemma innan skolan, haha!

Idag blir det ladda upp med ny energi inför 5 roliga arbetsveckor och sedan blir det helg och då ska vi iväg till Skåneland för at umgås med min pojkväns släktingar. Sen på Lördagen ska han på grabbkväll och jag på tjejkväll, vilket ska bli riktgit skoj! Däremot ska jag undvika med att bli för full, vill helst inte känna mig som ett lik påvägen hem, haha! Dessutom ska vi hämta min lilla Bäbis på Söndagen, asså mys!

Käns så tomt utan henne och även min pojkvän börjat sakna henne också, haha! Gör han det har det verkligen gått lång tid! Jag saknade henne redan 1 dagen, men att fråga en ägare om sitt djur är väl ganska dumt?! ;) Aja dags för jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Inte en blekaste! 13/11

Hej på er alla underbara, ledsen för veckans uppdatering och att helgen blev riktigt kasst... Men jag hade vare sig tid eller ork och har man inte ork är det lika bra at lägga det åt sidan. Vill göra bra ifrån mig och jag brukar vara akutell i vanliga fall övriga dagar av året! :) Helgen i Danmark var toppen, massa god mat och nya upplevelser! Försökte ta så mycket bilder jag kunde men fick bli lite begränsat då jag ena dagen glömde av mobilen och andra dagen ville kameran inte funka inne på badet... =/ Men övrigt sätt hade jag med min systemkamera när vi var ute!

Fick även träffa en bloggläsare som kom fram när vi var över i Tyskland, asså vad är oddsen?! Blev riktigt förvånad och glad över detta! Inget jag direkt hade förväntat mig! Nu är man hemma och kollar på tv och slöar i soffan. Ska försöka strukturera upp veckan som kommer så allt flyter på! :) Såg även att jag fick en komentar gällande mina MK-örhängen om det var äkta eller falska. Tyvärr kan jag inte svara på det eftersom jag inte köpte dom... Såg att Nelly hade dom för ett bra tag sen på sin sida, tror jag gjorde någon utgångs outfit med dom eller la upp dom på bloggen för ett bra tag sen! Men som alla vet finns kopior och kan mycket väl vara en kopia, där av att jag inte drar någon slutsats :)

Dessutom spelar det mig ingen större roll om det är äkta eller ej, har 2 väskor, 1 plånbok och får hem inom kort nya stövlar :) Så om dom är äkta eller ej 
gör det mig faktiskt inget :)


 
 

I Danmark! 12/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt örnars med er och att ni sovit gott! Jag har sovit super bra och fick 2 sängar för mig själv, haha! Jag har en tendens att alltid ta över sängen, hihi ^^ Solen skiner och vi ska inom kort bege oss till badet och jag är as trött och halvt ont i ryggen efter gårdagen, haha! Som ni vet älskar jag alla sorters av barnaktiviteter, dock är min kropp inte riktigt byggd för det längre, haha! Jag har vuxit (tro det eller ej) och stelare, haha! Men jag gjorde det så gott jag kunde och tyckte det gjorde så gott jag kunde :)

Detta är även sista dagen här i Danmark och igår var vi över på Tyskland för att handla vuxensaft. Jag kan säga såhär, det var inte riktigt min stil. Det enda jag kunde jämföra var Ullared och säkert jätte skoj för dom som gillar sånt :) Men det var helt klart en upplevelse jag inte kommer glömma :)

Får bara ont i magen!

Nästan alla kring min ålder tänker på att skaffa barn och vissa av dem har gjort det, stort av dem! Men att få frågan "när är det din tur?", man bara seriöst?! Baraa för att du pront ville ha eller glömde skydda dig varför måste jag bli påtvingad?! Sämsta ursäkten jag fick var för att hens unge skulle ha någon att leka med... Ah för jag vill säkert paja hela mitt liv pga en liten plutt som jag måste dras med i hela 18 år eller mer, haha! Nej men barn är fina och vissa är mogna och vissa är det inte! Bara se hur det går för dom som inte är kapabla till barn som slussar barnen genom hela familjen för att gå ut på krogen... stackars barn!

Jag vet att jag inte är det, därför skaffar jag det inte och väljer det vänta! Jag har för mycket jag vill göra och se innan jag skaffar något som kommer förändra mitt liv. Oftast blir barn till en stor glädje när barn kommer till och sägs vara bland det bästa man gjort, må så vara... Fram tills jag anser att överfullablöjor, pengar som går till kläder som hen ändå kommer väx ur och massa mer kan det vänta och så kan jag kolla på medans andra som tycker det är underbart få hållas, jag är inte där riktigt än, kanske om 5 år?!

Mjuk start inför dagen! 10/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Med mig är det toppen och precis satt i lite nytt löshår men bara 5 cm längre än mitt egna så syns knappt! :) Sitter just nu i sängen och smuttar på min morgon smoothie, så himla gott! Eftersom det är frysta bör är det lite extra mysigt att gosa ner sig i sängen till en podd!

Idag har jag massa jobb att göra och ska så fort börja med att gå igenom mailen och ha något möte. Eftersom min pojkväns bil inte står på hans parkering har jag tagit den platsen, hihi ^^

Bubblar massor i min mage och får hoppas det inte är något dåligt, pallar inte bli sjuk inför imorgon! Egentligen skulle vi vara nere i Danmark vid 12:00 men blir att vi åker från Småland då, haha! Detta fick jag reda på igår och trots att jag är typ sämst att passa tider är jag ändå ett controllfreak som MÅSTE veta exakt när vi ska åka, knäppt va?! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Är detta ett tecken?!

Nästan alla jag vet om har nu köpt en ny bil och jag börjar fundera om detta är ett tecken till mig?! Mina föräldrar har köpt en ny bil, min pojkväns föräldrar har köpt en ny bil, hans kusin har köpt en ny bil, hans andra kusin har köpt en ny bil, hans bror ska köpa en ny bil och han själv har köpt en ny bil och min tjejkompis pojkvän har köpt en ny bil, asså vad är detta?!

Jag har sagt att en ny bil ska in och jag måste verkligen få slag i sak snart! Länge kollat på en raw 4 men är så himla rädd att jag ska ångra mig... Asså slänge utnästan en havlmiljon är så det till och med tar emot för ig, haha! Att den ska gå på så mycket är pga alla finesser, me vad tror ni?! värt eller inte värt?!



Palla packa NU! 9/11

Go sen eftermiddag alla, ursäkta för super dålig uppdatering men jag har verkligen mått piss... Funderarpå om jag håller på att bli sjuk och känns super surt! Hoppas det bara är tillfälligt och ska mysa ner mig i sängen tidigt och kanske jag känner mig bättre imorgon, hoppas det! Övrigt av dagen har den varit ok, ska inom kort göra iordning en smoothie som kanske får mig på benen igen, haha!

Funderar om jag saknar min lilla bäbis som är hemma hos föräldrarna där hon blir mer än någon annan ompysslad, haha! En sak är säker dom skulle aldrig få en hund av mig för den skulle bli så fet och olydig så det finns inte, haha! Ett under att Gucci inte fått någon matstol, haha! Nu kom killen hem ganska nyligen och är i fullgång med att packa, asså varför?! Helt onödigt! Hade det varit i december, fine! Men i november, palla...

Aja ska börja med maten så han inte får sin dagliga mens som han annars kan få om han inte äter och jag med, haha! Men först en go smoothie, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videinlägg!

Inte okej!

Jag verkligen älskar personer som ska hålla på att muppa sig och vara almänt dryga som verkligen bestämt sig att såhär är det och det ska du med tycka... Seriöst vad är ditt problem?! Jag vet inte om du vet men här i Sverige FÅR man tycka annorlunda men det verkar du inte fatta... Jag accepterar att alla tycker olika för det gör jag också, thatś it! Men så fort man berättar att man ska visa ärendet för en advokat blir det genast massa sjuka ursäkter som "Jag menade inte såra eller kränka dig, trodde du var stolt över att vara transsexuell"

Bara för att jag säger det behöver inte hela min historik dras upp och vad jag har mellan benen... Det är inte så att jag berättar hur ditt underliv ser ut och luktar och redovisa alla du haft i eller varit i för sedan säga men jag trodde du var stolt över att vara kvinna/man. Det roliga med allt är att dessa personer har ingen aning om att allt som skrivs har säkerhetskopierat och skickats till min advokat OM detta eller liknande skulle upprepas av samma person. Jag accepteraren ursäkt, men det hindrar mig inte att kopiera saker jag inte finner okej, någon måtta får det vara!

Nya MK-örhängen!

I veckan som var fick jag hem dessa sötnosarna och det är 2 örhängen jag länge tänkt på som nu ÄNTLIGEN blivit mina! Fick den som en försenad födelsedagspresent av en gammal "kompis" jag inte träffat på länge, Som ni vet är jag helt crazy i MK-produkter och detta var verkligen inget jag hade förväntat mig, men asså wow! Han har förvisso aldrig gett mig dåliga presenter och trots att vi inte träffats på ett tag visste han ändå, så himla söt!

Dessa kommer jag verkligen vara så SJUKT försiktiga med och enbart bära vid speciella tillfällen. Killar som verkligen kan överraska är verkligen GULD värda och jag måste säga till dig OM du nu läser detta, tack tack! Vi kanske inte träffats på ett bra tag och trots det slutar du aldrig förvåna mig, SFSY <3

 


Så SKÖNT! 8/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv är det toppen och betydligt bättre idag än igår! Satt mer eller mindre och planerade veckan som kommer och även kommande inlägg och videos. Där av att jag inte hade någon ork för att redigera en vlogg... MEN hoppas detär okej för er! Kom precis på att jag glömde mitt trådlösa internet hemma... Men får försöka hämta det nästa vecka eller om jag tar det veckan därpå! Väldigt glad att jag har back up, något jag kan rekomendera alla som vill och håller på med sociala medier! Värsta jag vet är sega hotellmodem, fy är allergisk mot sånt trams!

Bero på något annat ska jag fästa i lite löshår idag också, bara en remsa och det är för att det ska fyllas upp lite. Blir lite snyggare till lockat hår och har planeratt krusa håret någon kväll när vi ska äta kvällsmat/ute i Danmark! Sen inte tala om vad för skor jag ska ha med mig, haha! Ska även hinna till gymmet så jag inte tappar mitt flow jag fått upp heller! Dock har någon inte fått upp samma tempo, men man kanske inte ska förvänta sig av en som aldrig tävlat i någon form av idrott?! =)

Igår var första gångnen jag kunde dra fingrarna genom håret och det var så SKÖNT! Den känslan är helt underbar och det är nog det enda tråkiga med just löshår! Man blir lite begränsad, men det blir riktigt fint! Men innan jag sätter i nytt hår måste jag ta utvexten så det är gjort åtminstonde! Ska försöka fixa det ikväll, aja ska fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Lite nervös!

Det bästa med att ha extension är dels att man ALDRIG behöver tänka på att fixa håret, riktigt skönt!  Är det lite ruffsigt så gör det ingenting mer eller mindre! Därför är jag som många andra beroende av löshår, haha! En dag utan löshår känns väldigt konstigt och att håret försvinner, typ... Men eftersom vi ska iväg och bada i 3-4 dagar har jag nu valt att inte sätta in nytt löshår och vänta åtminstonde fram tills vi kommer hem igen! Dessutom inte ha 50 cm som hag haft tidigare utan bara lägga in en liten del men klippa till det i samma längd som mitt riktgia hår är i.

Jätte nervös över att jag ska ångra mig eller vad tror ni?! =S Idag är mitt egna hår ca 40 cm och tro mig 10 cm gör STOR skillnad! Frågan är om jag kommer klara gå såhär i 1 månad eller vad tror ni?! =)


Ska bli så skönt!

Hej på er alla sötisar, ledsen för sen uppdatering men har haft fullt upp med lite möten och massa telefonsamtal, men hoppas det är okej! Sitter just nu och kikar på Mannen som talar med hundar och tycker det programmet är väldigt intressant! Sen att alla metoder kanske inte är så jätte bra men aja. Min dröm är att äga en Grandis i mitt liv och där krävs MASSOR med jobb med uppfostran! Något jag avskyr är ouppfostrade hundar... Men något jag lärt mig med hundar är att det är aldrig hundens fel utan vi människor!

Aja nog snackat om det, när killen ska jag försöka vara klar med maten och röjt lite i lägenheten. Fixat städhjälp också nu, känns toppen! Än så länge vi bor i 2:an behövs det inte men i vår kommande 4:a är det ett måste! Sen heder till er som får ihop städ, jobb för det gör verkligen inte jag, haha! Förstår verkligen inte hur barnfamiljer klararav att få ihop 2 hårt arbetande vuxna med barn som också ska hålla ren, helt otroligt! Jag hade aldrig pallat det och jag tror även jag kommer skaffa nanny, skulle inte förvåna mig!

Aja nu blir det redigera lite videos och sedan ska maten lagas, as skoj... Men andra sidan blir det bra i efterhand! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Livet leker! 7/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni sovit gott, för med mig är det toppen! Idag är det dessutom 3 dagar kvar innan vi åker till vattenparken eller vad den nu hete, haha! Det som sker för dagen idag blir jobb och sedan gymmet, skönt att man kommit igång och nu SKA jag verkligen hålla det! Såg på en gammal video och insåg hur lite jag vägde då till idag, under att jag fick ragg på krogen i helgen, haha! Ska även gå i lite affärer för att kika lite saker till den nya lägenheten för nu är det snart bara 2 månader kvar! Shit vad härligt, kanske inte samma stuk som Käpplunda men bara tanken av större och eget fotorum igen får mig helt TOKIG!

Dessutom att vi ska skaff lite städhjälp ut över detta, få torktummlare och tvättmaskin i lägenheten känns helt underbart! Balkongen är lite lik den jag hade och påminner om min gammla lägenhet bara lite mindre, men inte mycket! Tänk när jag ska ha tjejkväll med brudarna och sedan går vi ut på krogen och gör stan osäker, asså OMG!

Känns som jag äntligen ska få tillbaka livet jag engång levde men glitter och glamor, det enda som saknas nu är en ny bil samt ett par nya tuttar, haha! Detta är ett tydligt exempel på hur glömsk jag är! Pappret skulle in för 3-4 månader sen och fortfarande inte kommit in, asså?! SJUKT, aja nu måste jag börja jobba så dagen startar någon gång, bloggar mer sen igen, puss på er!

 

 

Lyckad kväll! 6/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv har jag varit vaken ett bra tag fram över, haha! Utgång igår och ja herre gud vad det blev FAB, förutom att jag behövde åka tåg med någon tönt paradise deltagar som även försökte tränga sig före... Men det hindrade jag honom för, haha! Men berättar mer om det i veckan ;) Det är något med mig och tjejernas som alltid gör att vi alltid får helt SJUKA utgångar, haha! Däremot vaknade jag pigg och utvilad och det är banne mig inte ofta, haha! Har även börjat Snapa mer så vill ni få lite extra matrial har ni det där, MollyNilson heter jag där :)

Idag blir det hem och tydligen är det mssor med snö i Småland så ska åka undertiden det är ljust. Dessutom var det en hel del som kände igen mig, skönt att man fortfarande har kvar sitt kändisskap i Skövde som den drottning man är =D Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan blir det hem till småland, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Killian & Jo - Suburbia Feat. Erik Rapp

Älskade Mamma & Pappa! 5/11

Go morgon alla underbara, sorry för dålig uppdatering igår och idag men hade lite fullt upp efter Toyota. Jag skulle åka vid kl 15:00 och kom iväg kl 20:00, haha! Hur som hade jag ingen tid att passa så det var skönt! Nu blir det att slappa fram till kl 16 då jag MÅSTE börja sminka mig eller åtminstonde göra håret, haha! Vid 17:30 kommer den Glade och hämtar mig för sedan åka till förfesten, pallade inte åka buss och sen tåg, haha! Det verkar som vi ska åka komunalt... MEN om inte kanske vi tar in oss på annat sätt, hihi ^^ Avskyr att sitta bland massa och svettas, bara sjukt drygt! Senast jag åkte komunalt var till Skövde då tåget inte gick från Falköping, jag var "jätte glad", haha!

Övrigt har jag tagit det lugnt och ska slappa lite framför en film innan jag börjar göra mig redo för nattensbravader. Jag har lovat go bananas och alla som sett mig på krogen vet vad det innebär, haha! Vädret är dock super B, men får hoppas det klarnar ikväll iaf! Bero på något annat ska jag försöka hitta min krogenkamera, helt spårlöst försvunnen ='( Fick ett jätte gulligt mess igår kväll och blev lite förvånad och glad, haha! Vad saken gällde behöver vi inte gå in på, men aja.

Det bästa för övrigt med att vara hemma är hur Mami skämmer bort en, inte för min pojkvän gör det men älskar att hon fixar vegansk milkshake och skivade äpplen, så sött! Igår stoppade hon även om mig som när jag var liten så sött. Älskar när man bli ompysslad, gillar ni inte sånt också?! =D


 

 

Skit i dom!

Något jag ofta får meddelanden om av äldre och yngre ts-tjejer är om jag vet någon mottagning som man kan förminska fötterna och händer... Detta gör så ont att behöva läsa eftersom detta är ett STORT problem för många transsexuella tjejer och även biologiska också förstås =/ En dröm för många ts-tjejer är att bära höga klackar och gå runt i oavsett om det är vardags eller till fest. Men problemet slutar inte där heller hellerdock.

Att bära klackar på 12 - 15 cm om man redan är 180-190 blir man VÄLDIGT mycket längre än allt och alla. Jag har fått höra av många andra att dom får komentarer som "varför ska du bära sånna, du är redan ång nog" eller "Här kommer flaggstången". Om bara folk kunde låta andra vara hade deras självförtroende blivit betydligt bättre och vill man bära klackar även om man är 190, do it! Att jag bär klackar är för att jag är så löjligt kort, haha! Sen att man får snygg hållning och om nu en lång ts vill bära lika höga som mig, do it och skit i vad omvärlden säger!

Jag är nöjd över mina pluttiga 165 cm, men hade gärna vuxit lite till medans någon anna vill bli kortare, aldrig är det lagom. Det är livet och man mår göra det bästa avsituationen helt enkelt!

Pracka min pojkvän eller en vän?!

Hej på er alla underbara, hoppas ni mår bra för det gör jag! Ska inom kort packa väskan innan jag beger mig hemåt. Kom hem för en bra stund sen och funderar på att spela in en video där jag prankar min pojkvän eller någon kompis med ett telefonprank då jag tar en låt och skriver mening efter mening, vad tror ni?! Om ni har någon bra låt som man verkligen inte blir avslöjad på direkt komentera den gärna! =D

Nu ska jag avsluta en annan video innan väskan ska packas ihop och det är den jag är lite små fundersam om den ska upp eller ej =/ Jag är egentligen jätte nöjd med den bara undrar om den är lämplig eller ej... Övrigt sätt har jag hunnit med det som skulle hinnas med idag och känner mig väldigt nöjd! Pratade tidigare med den Glade tidigare idag och nu är det spikat med utgång i helgen så klackarna ska med och nya skandaler ska skrivas, haha! När divan är tillbaka kan ingenting lovas att det ska skötas snyggt för det hinner jag glömma glas efter glas, haha!

Att bero på något annat ska jag eventuellt boka tid för lite skönhetsingrepp på någon salong i Skövde eller jönköping. Nu snackar vi inte naglar, fransar eller löshår. Har länge funderat över detta men glömt av det typ jämt... Dessutom är jag rädd för att det ska göra piss ont, haha! Kan ni gissa vad jaag ska göra?! ;)


 

Sämst på priser! 4/11

Go morgon alla underbara, hoppas ni mår bra och det snöar idag ännu mer! Idag måste nog vara första gången jag anser snö är ganska mysigt, men kanske för det är lagom kallt, haha! Igår blev det ingen video stack till gymmet istället och tog killen med mig. Det roligaste var att han lovade i förrgår att följa med och när dagen var kommen hade han köpt pizza, erbjöd sig låna ut sitt bankkort för att fika med en kompis, vet ni varför?! Jo för att jag ska glömma bort det han lovade, haha! Men så dum är jag faktiskt inte, jag har ett väldigt bra minne faktiskt iaf när det gäller till vad folk lovar, haha!

Sagt och gjort var vi på gymmet och det verkade som han tyckte det var skoj och jag med! :) Idag ska jag ut i snön för att fixa rödans baktorkare eller vad det heter... Den gick typ sönder i sommras och sen har jag helt glömt av den, haha! Tidigare när jag jobbade inom lantbruket såg man att den inte funka pga allt grusdam. Men idag syns det inte på samma sätt eftersom jag inte har kvar jobbet eller jobbar inom området :)

Men nu måste jag byta om snabbt för att sedan åka till Toyota, bero på det så gick däckbytet och torkargrejen bara på 851. Tyckte det inte var så farligt, trodde det skulle gå på typ 3000-4000, ah ni hör hur dålig jag är på sakers priser, haha! Kanske borde reagera oftare istället för att betala, haha!

Tidigare "krav"!

Hej på er alla sötisar, ursäkta för att inlägget kommer så sent, men jag har verklige haft FULLT hela dagen, SJUKT! Sitter just nu och kikar genom en video som är klar men vet inte om jag vill lägga upp den... Har verkligen beslutångest över hur jag ska göra! Ska klura lite till innan jag bestämmer något och fram tills dess får jag försöka spela in något annat matrial! :) Övrigt har dagen varit bra och när jag kom in från vår middags promenad öste snön ner! Jag är verkligeninget fan av snö och där stod jag som en liten snögubbe, haha!

Att bero på något helt annat började jag prata med en kille som kom fram till mig tidigare idag med blont hår och liten toffs/bulle på huvudet. Bruna ögon och super fin mörk röst på det asså jag DOG! Minns när jag var yngre skulle killarna jag träffa ha kort hår med lit vax i och ligga på en längd 175- 180 och sen var det bra. Idag får dom gärna ha skägg eller vara långhåriga, så dödens snyggt! Även tattuering är inget heller jag säger nej till och får även ligga på195, haha! Iaf han som jag börja prata med var super trevlig. Kom bara tänka på att min tidigare smak en gång var långt från det jag attraheras av idag.

Nu blir det lite jobb och senare ut med hunden, funderar på att kika på Wahlgrens värld, men vet inte om jag ska. Hela dagen försvann åt massa jobb och funderar på att lägga mig tidigt. Ska kanske dra till Växsjö i helgen men inte helt säkert, men om det blir av! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

Väldigt speciellt!

Som jag berättade i min vlogg fick jag en likadan tröja som min pojkvän har och jag verkligen ÄLSKAR den! Overzis såklart men så himla mysigt när man är osminkad eller kommer hem efter en lååång dag! Så nöjd och kommer använda den varje dag, givetvis tvätta den också, haha! Min pojkvän är inte den som köper presenter i första taget och därför är denna så himla speciell! Jag är verkligen så tacksam för den och ska därför använda sönder den så han förstår hur tacksam jag faktiskt är! :)

Den han har är grå och min är blå, var därför lite tveksam i början när jag fick syn på färgen... Men när den åkte på blev jag glatt överraskad att den faktiskt passade på mig, åh detta gjorde faktiskt hela min vecka, TACK!!! =D


 

Det skulle bli 4 men blev 5!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Eftersom jag hade min lediga dag igår tog jag det bara lugnt, började klippa i en video som ska upp senare idag och äve planerat om i mitt bloggande. Min tanke är nu att jag ligger på 4-5 inlägg om dagen för att verkligen hinna med allt annat i mitt liv. Den senaste tiden har det känt som jag inte hinner vara med min pojkvän och att mitt bloggande tar mycket tid vet vi båda sen innan, men mycket handlar också om prioritera varandra i ett förhållande, hoppas ni förstår!

Det inlägg jag valt att ta bort är nämligen mina sponsrade inlägg som kommer upp och kommer ersätta dom med utgångsoutfit under onsdagar och lördagar. Vilket innebär att onsdagar KAN få 5 inlägg eftersom jag har mer "ledig" tid till att verkligen fokusera på dem och även lördag såklart! Lördag förblir som vanligt 3-4 inlägg beroende på hur speckad min dag är, haha!

Btw videos kategoriserar jag inte som inlägg så det förblir 5 inlägg alla dagar i veckan när jag väl tänker efter, haha! Jag och matte säger jag bara! Men som jag sa videos är ganska enkelt och där av att jag inte drar dom i samma bana eller hur jag ska säga, hoppas ni förstår min röriga förklaring! Nu blir det jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Fattar 0?!

Något jag blir förunnas över personer som verkligen inte kan hållas sams i ett förhållande och ändå pront ska hållas samman till varje pris. När jag var yngre tyckte jag det var sött, helt ärligt vem orkar bråka 5 dagar av 7 möjliga under en vecka?! Att göra slut kan vara super svårt men andra sidan skadar man vare sig själv eller någon annan! Så länge det bara är 2 st är det ganska lugnt, men när det kommer in barn i bilden börjar man verkligen fundera, hur tänker ni 2 nu?!

Klart jag förstår ingen vill skilja sig eller göra slut i onödan, men efter 711 bråket under 1 år måste man väl redan där börja se en nyans av att detta är helt omöjligt?! Starkt till er som orkar men jag pallar varkligen inte sånt, jag tröttnar bara om en kille uppvaktar mig på fel sätt, haha! Säger ganska mycket för visso att jag har ganska höga värderingar om dom jag träffar, men hellre det än att inse 6 månader senare att detta gav mig nada, bara bortkastad tid för honom och främst mig! Finns en anledning till att jag låter boysen skriva först och inte jag, dom som fattar satsar man på och dom som är sega trycker man på delete, ganska enkelt?! =)

Vi SKA till gymmet!

Hej på er alla sötnosar, hoppas allt är bra med er! Själv är det toppen och är i fullgång med att besvara lite komentarer. Kikar även på Lyxfällan som går just nu som handlar om 2 par som dessutom gifte sig efter 6 månader... Herre gud, hur tänker folk egentligen?! Fine att man kan vara lite impulsiv när man blir kär, men hallå någon måtta måste det ju vara eller ad tycker ni?!

Aja ska kika vidare på programmet och mailen undertiden jag inväntar att killen kommer hem. Min tanke är att vi ska till gymmet ikväll och där av att jag jobbar på här borta så inget kan komma ivägen som det alltid annars brukar, haha! Hade även ett jätte roligt möte tidigar idag som handlar om min framtida lön och det verkar som allt äntligen gått i låst, så himla lycklig! Detta ska jag fira med lite nya sjor, toppar och KANSKE byxor! :)


 

Middag från lördags!






Snö! 2/11

Hej på er alla finisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska precis göra det sista innan jag kan redigera en video! Snö idag även, asså vad är detta?! Jätte varmt igår kväll när jag gick ut med hunden... Men aja, ska palla mig iväg till gymmet senare dessutom och även ringa farbror doktorn gällande mina operation! :)

Nu blir det jobba in i det sista, sen lite övrigt jobb och senare slappa, idag är dessutom min "lediga" dag, as skönt! Hoppas ni med har det bra trots snön som faller från skyn... bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!




Lämna Sverige!

 Som ni vet pratade jag sist om att bara sticka utomlands 3 - 6 månader enbart för att njuta! Eftersom jag har ett jobb jag kan ta med mig känns detta väldigt lockande! Jag vill inte vara 30 och känna att jag inte gjort allt jag drömt om... Jag vill se tillbaka på livet som en rolig tid och att berätta för mina framtida barn att detta gjorde jag när jag var si och så. Känns som att här i Sverige hålls man kvar lite och allt ska vara så förbaskat rättvist och lika, inte kostigt att avundsjuka finns på dom som vågar sticka ut...

Detta är en dröm många undomar vill göra men tack vare normer att man ska plugga och sedan skaffa barn är risken stor att man missar livet. Jag har ett jobb jag kan förflytta mig med och inte behöver känna massa måsten om jag inte vill. Därför är mina tankar att jag ska eventuellt göra detta i november nästa år och det är precis lagom innan det blir sådär äckligt kallt!
 

 

 

 

1 November

Go middag alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Ska inom kort iväg till affären för att köpa lite mys inför Svenska Hollywoodfruar! Dessutom åt någon upp min hcacklad... dvs inte Gucci! Suttit upptage hela dagen och inte haft någon paus där av att inlägget kom senare än tänkt, ber om ursäkt för det! Men andra sidan har jag jobbat som vilken stackare som helst, så det finns en förklaring!

Tittar just nu på det okända och går igenom lite papper som måste hinnas med också. Vad det gäller kommer jag inte säga vare sig till er eller någon annan, men en sak är säker detta lilla papper kan ändra massor! :) Det positiva med att killar köper nya bilar är att dom mer än gärna plötsligt vill åka till affären, asså så nöjd! Fatta vad jag ska utnyttja detta till max, haha! Ska hoppa i kläderna och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Btw, härär stövlarna jag köpte för ett tag sen, sjukt fina och super härliga att gå i, sorry för skärpan men hoppas det är okej! :)

 

Middag hos hans föräldrar!

I fredags blev jag och min pojkvän bortbjudna på lunch hos hans föräldrar där även hans bror och hans flickvän som också var bjudna, samt deras 2 barn. Min lilla trasselsudd blev kvar hemma och lite skönt att hon fick bli kvar hemma. Vi fick lax och potatis och någon sallad till, väldigt gott! Detta var faktiskt det första min pojkvän bjöd mig på när jag kom hem till honom för första gången!

Ett under att jag fick mat den kvällen med tanke på vad jag sa när jag kom in "Herregud vilken liten lägenhet", haha! Det var långt från uppskattat, men jag var åtminstonde ärlig, hihi ^^ För det andra anser jag än idag att den är mini och gjord för dvärga, haha! Iaf jätte trevlig middag och blev väldigt sent, vi var nog inte hemma fören 00, haha! :)




Schysta former!

Dessa byxor är så SJUKT SNYGGA
Älskar hur slimmade dom är och hade varit super fina till vardags!
Skulle bli super fia till ett par pumps jag har eller varför inte stövlar?! =)


Byxor