Det vänder nu

Hej på er alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Asså vilken vecka! Allt går riktigt bra och kan äntligen andas ut efter hektisk vecka. Känns verkligen riktigt bra! Har även börjat bygga nya mål jag vill nå innan jag fyller 30. Vissa är redan på god väg och andra kommer säkerligen med tiden.


Idag har jag mesta dels haft massor med jobb. Planerat kommande saker och även hunnit med lite möten. Älskar när man får lite extra tid till annat.


Imorgon blir det åka lite ärenden och införskaffa lite saker till lägenheten. Helt otroligt hur livet kan få en tvär vändning. Men det är lite så jag är. När man tror det ska ta slut lägger jag in en extra växel. Haha!  I helgen blir det ner mot småland  och ska bli helt okej. Trött på att flyga fram och tillbaka... Men skönt att snart ha en mer stabil punkt att vara på. Bloggar mer imorgon igen. Natti!



Pink

<Inlägget innehåller betallänk>
Ni hittar produkten Här

Som ni vet har jag ett tema i mitt sovrum. Det är att det ska gå i vitt & rosa. Hur fint? Jag vet. Det kanske är lite lamt eller 2 much. Men i nu läget är det lite min stil.

Iaf är produkten ovan en sak jag är lite sugen på. Tänk att ha 2 st på sminkbordet och någon söt liten blomma. Hade varit super eller en ståendes i fönstret. Blir mer och mer sugen. Vad tycker ni? =/

Ny salong

 
 
 
Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super fint och precis jobbat klar med lite papper. Hade tidigare idag ett möte och därpå träffade jag Becci på stan. Väldigt mysigt att få lite extra tid med henne. Sjukt vad man kan prata om mycket när man väl ses. 

Fixade äntligen naglarna för någon vecka sedan och SHIT vad jag ÄLSKAR DOM! Blev verkligen jätte bra och lika nöjd som alltid. Däremot funderar jag över att gå till en ny salong. Då den nya personalen dom har filar extremt hårt och det gör lite väl ont. Vet inte om jag är känslig eller så. Men jag vill inte att det ska vara en pina att få naglarna snygga. Dessutom fick jag inte vlogga och det var också inget +... Aja om ni vet någon bra salong i Skövde får ni gärna hojjta!

Nu ska jag göra mig klar för sängen och ut med den lillen. Idag har jag typ varit ledig. Älskar få lite egen tid med den lille pälsbollen. haha! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Bilal Hassani - Rio

Hormondipp


Go kväll alla fina. Ledsen för att jag inte uppdaterar fören nu... Men jag har verkligen haft 0 lust...  Men kom till skott nu. Idag har jag endast jobbat och varit i lite möten. tänkte jobba. Men fick världens hormonrubbning när jag kom hem. Alla TS som tror att dessa tabletter ska lösa alla problem. Tänk om! Dom kan vara bland det jobbigaste av allt. Börja gråta för små saker och känna sig helt värdelös. Skit skoj när man får sånt mitt på stan. Har aldrig hänt innan och blev riktigt paff när det hände.


Men nu mår jag bättre och känner mig betydligt bättre. Var tidigare ute och åt med mina söta föräldrar. Dom har nog aldrig varit med om detta mitt på stan innan. Men tack och lov gick det över på 1 minut. haha! SJUKT. Nog om detta! Imorgon är jag lite ledig och ska endast stanna hemma och röja här hemma. Sitta med lite fakturor och massa annat.

Nu tänkte jag lägga mig och därpå ska jag försöka ta mig till gymmet. Nu har min förkylning äntligen släppt. HUR SKÖNT? Snälla låt mig nu vara någolunda frisk i 6 månader iaf. haha! Bloggar mer imorgon igen. Då någon redan tröttnat på att vänta är hon redan i sängen. haha! Bloggar mer imorogn igen. natti!

Avsnitt 19

Tvätta och sen sova

 
Go kväll alla fina. Förlåt att jag inte bloggat fören nu. Men då jag har haft massor annat har jag behövt prioritera det istället. Har mesta dels suttit vid datorn hela dagen och jobbat. Ska sedan hemåt för att röja i lägenheten och därpå ska jag slängai n en tvätt. SEN ska jag sova. haha!

Jag är långt ifrån duktig att göra upp ett vettigt schema. Men kanske hade varit något man borde tänka på? Idag är jag iaf mer utvilad än tidigare. Många som sliter och drar i mig och jag vet knappt in och ut på mig själv vissa dagar. Men det löser sig med tiden som man brukar säga!

Nu ska jag ladda upp podden och kanske bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

John Lundvik - Too late for love

Tid

(null)

Go eftermiddag/kväll. Nu märks det verkligen att saker och ting håller på att ändras Inom en snar framtid som ni vet kommer jag lämna Skaraborg under vissa veckor. Håller just nu på att planerar över vilka kläder osm ska vara med och inte. Hur jag gör med lägenheten vet kanske vissa av er redan om? Då den kommer hyrs ut i andrahand och hoppas innerligt det ska funka bättre än sist!

Nu ska jag göra mig iordning för att dra hem till min föräldrar. Då jag ska ha lite helg ihop med dem och eventuellt lämna Gucci. Får riktigt dåligt samvete att jag inte är hemma som jag kanske borde... Givetvis har jag en ur gullig dagmatte som ser till henne under dagarna då jag inte är hemma. Men ibland räcker inte det eller?

Nu måste jag iaf dra mig. Har en liten kvällsmiddag att infinna mig i och planering för kalas... Usch har verkligen 0 lust till detta... Men aja. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Prisvärt

<Inlägget innehåller betallänk>

Ni hittar den Här

Något jag inte kan leva utan är countoring. Som ni vet älskar jag att använda smink. Även om själva vägen dit kan vara lite små dryg. Men detta kit är jag riktigt sugen att prova. Då den dessutom är mer eller mindre gratis.

Om man gemför med den andra jag har. Som dessutom kostar det dubbla om inte mer. Prisvärt och älskar färgerna!

Provar på nytt

Hej på er alla fina. Har precis redigerat klart podden som ska upp i helgen och tror den blev helt okej. Asså vissa saker hade jag valt ta bort. Men varför egentligen? Då jag vare sig har någt att dölja. haha! Vissa tar oss 100% seriöst och andra inte. Jag tycker det är ändå rätt imponerande av er osm väljer att lyssna på oss. haha! Nu blir det att skriva ihop det sista och därpå ska det matrialet också bli färdigt.

Tycker dagen flygit förbi. Vissa saker har gått bättre än andra skulle man kunna säga. Men då resterande vecka var kaos är detta en betydligt förbättring! Helt klart! Nu är det även helt bestämt att jag ska hyra ut min lägenhet i andra hand igen. Då jag har ett SJUKT dåligt minne från sist. Har jag varit extremt skeptisk. Men tror detta kan bli det bästa i långa loppet!

Nu ska jag bege mig hemåt och därpå inväntar sista vardagen imorgon. Då jag har blivit helt fast för PH kollar jag 24/7. Mer eller mindre. haha! Jag hade nog aldrig vågat ens delta i det programmet. Men tycker detär imponerande att vissa ändå sätter sig i den situationen!. Mina 2 favoriter är lill Jesper och Bella. Nog om det bloggar mer sen igen. puss p er!

Videoinlägg!

Dejt

 
 
 
Hej på er alla fina. Nu har jag sovit lite och mår betydligt bättre! Tänk vad lite sömn fakitiskt kan göra! Jag verkligen älskar min nya säng och den är verkligen helt underbar. Bland dom bästa köpen jag gjort. Utan tvekan! Dock tar den upp extremt mycket plats... Men inga problemlösningar kommer väl helt fel fria. haha! Alla mina killkompisar mobbar mig för den. Då den har extra höga ben. Brukar dom kalla den pensionärsäng. haha!

För några veckor sedan var jag i Jönköping och tog en pizza. Det kanske är för tidigt att säga. Men man kanske ska börja kalla det dejt? Trevligt var det och pizzorna var riktigt goda! Kommer jag på vad resturangen heter kommer jag meddela det här. Riktigt gott!

Nu blir det ut en sväng med lillen och därpå ska jag kanske åka och köpa något gott. Har verkligen 0 saker här hemma. Men skönt att inte ha för mycket nu när det snart är dags att lämna lägenheten under en period... Nog om detta. Bloggar mer imorgon igen. puss på er!

Perfekt

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
 

Ni hittar detta och många fler hotell Här

För några veckor sedan var vi i Jönköping och bodde över på ett jätte mysigt hotel. Toppen service och personalen var riktigt gulliga. Rummen var även riktigt bra utformade och perfekt om man har med sig husdjur. vilket vi hade då Gucci ingick i detta koncept.

Frukosten var riktigt god och jag verkligen ÄLSKAR hotellfrukost. Något jag verkligen borde unna mig oftare. Då det finns en hel del hotel i Skövde. Perfekta start på en helg om man inte pallar göra iordning sin egna.

Medium



Go eftermiddag alla fina. Ligger just nu i sängen och funderar över vad jag ska hotta på. Jag vet inte om det är hormonerna eller att jag håller på att bli skjul... IGEN. Men jag mår verkligen inte jätte bra. Trött och ont i huvet. Jag vill verkligen få min ambition hög och göra allt som vet behövs göras. Men det går verkligen inte... Ibland undrar jag om livet utan hormoner hade varit bättre i många avseenden. Men det är bara beta sig igenom resterande av dagen!

Idag har jag haft fullt upp och verkligen känt att jag ligger bra till med allt. Utöver min energi. Jag börjar faktiskt fundera över att gå till ett medium... Bra eller dåligt? Jag har hört att man kan ställa sina kristaller på plats. Sen om det funkar eller inte vet jag inte. Men just nu är jag villig snart att prova allt.

Ska prova lägga mig en stund och därpå ska jag planera morgondagen. Bloggar med sen igen. Puss på er!

Dejt

(null)

Go kväll alla fina. Ska strax göra mig iordning för sängen och göra mig redo inför morgondagen. Har haft en ganska hektisk dag och tog en power nap vid 16:00 som verkligen var behövligt! Jag har börjat inse mer och mer att jag verkligen SUGER på at dejta. haha! Vissa är proffs och andra inte. Asså första träffen går alltid felfritt och sedan dör det mer och mer. Undrar om mitt intresse ligger på 0 från början... Vilket också skulle förklara det mesta!

Men jag inser att jag får lägga fokus på det som faktiskt ger mig något. Då jag sällan är hemma kanske ett förhållande inte är aktuellt. Eller kan det vara som såhär. Jag har helt enkelt inte mött den rätta? Oavsett vad. Något utav detta måste det vara. Ett intresse brukar vara enklare att fånga än att behålla. Jag tröttnar helt enkelt för lätt och tappar intresset som säkert märks.

Nog om detta. Nu blir det ut med lillen och mer om mitt dejting-liv kommer i del 2. haha! Skämt och sido. Man ska inte ta saker som dessa på allt för stort allvar heller. Killar finns i alla olika former och hade jag varit riktigt desperat hade jag antagligen redan haft någon. Men där är jag inte ritkgit än (desperat). Bloggar mer imorgon igen. natti!

Förändring

<Inlägget innehåller betallänk>
Schwarzkopf Professional Igora Colorworx Intense i gruppen Hårvård / Hårfärg / Toning & färgning hos Bangerhead (B049058r)

Som ni vet gillar jag att expremintera med olika färger och jag är lite sugen att göra något lite halvgalet med mitt hår. Ha länge funderat över att göra mitt hår rosa. Nu menar jag INTE att det ska vara pink, pink. Utan mer väldigt ner tonat rosa. Jag vill verkligen ha lite mer liv i mitt hår och gått i dessa tankar lääänge. Vad tror ni?

Har någon av er någon erfarenhet av denna färgen eller ska jag bara chansa och hoppas på det bästa. haha! Något vill jag göra och sliter det inte allt för mycket på mitt hår är det ett stort +. Om inte rosa. Vilken färg skulle ni annars vilja se mig i? haha!

Ni hittar denna färgen och några till Här

Otacksam

(null)

Go morgon alla fina. Sitter nu på bilaffären för att få bukt på bilen. Hoppas nu innerligt att dom kan fixa detta nu. Lite surt att detta händer... Men jag antar att det kan förekomma! Senare idag har jag ett möte kl 13:00 och därpå ska jag tvätta mina sängkläder. Då allt annat rulla på bra idag kanske saker går som det ska. Haha! Senare idag har jag  lite arbetsintervjuer inför "annonsen" jag la ut här.

Senare ikväll ska jag eventuellt "bort". Asså podden orsakar mycket knas. Men det kanske kan bli bra. Haha! Tror dessutom materialet blev riktigt bra! Hur skoj har inte vi när vi poddar. Haha! Tänk när vi ska ha live-podd. Hade varit kul om det faktiskt kan bli av. Haha!

Nu ska jag snart åka vidare och därpå blir det lunch med Papi. Länge sen vi hade en far och dotter-dag. Därpå antar jag han ska med mig hem... Sist städade dom min lägenhet. Nu vet jag knappt vart sakerna är. Haha! Otacksam kanske? Men föredrar att plocka själv då jag VET vart saker är. Aja gulligt av dom vilket som. Däremot verkade det som att dom aldrig ville åka hem. Haha! Nog om detta. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Estrad, Tjuvjakt - Vårt År

Kalas

 
Hej på er alla fina. Asså jag glömde helt av att blogga idag. haha! Men tur jag kom på det innan kl 18:00. Jag har precis jobbat med lite papper och tidigare idag gjorde jag lite ärenden på stan. Då detta är min "lediga" dag behöver jag lägga någolunda fokus på saker som inte helt är färdigt. Eller vad man ska kalla det.

I helgen hade jag egentligen inte något speciellt planerat. Hade över en kompis jag inte träffat på vääääldigt länge. Av olika skäl som jag inte tänker ta upp här. haha! Men hade det trevligt. Sjukt att det var 5 årsen vi sågs senast. Då var jag både yngre och helt uppe i det blå.Idag är jag lite mer lugn. Även om alla här inte håller med om detta. haha!

Nu till helgen är det tal om att vi ska ha kalas för mig... Det är roligae att gå på andras än sitt eget. Jag HATAR stå i mitten och alla ska hurra. Värsta jag vet! Men säkert mycket till självförtoendet jag hade innan. Idag är jag utan att skryta alltför mycket. Men rtt het. haha! Skoja! 

Nu blir det packa bilen och därpå sk jag dra mig till gymmet. Behöver börja komma igång igen. min PT tjatar 24/7... Förstår honom då han får betalt. haha! Skämt och sido. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Bloggassistent

Hej på er alla fina! Som ni ser hinner jag inte med bloggen av olika skäl. Men jag vill verkligen och försöker. Men orken att hinna 2 saker finns inte där...

Därför söker jag nu en assistent som hjälper mig med mina sociala medier. Allt från redigera bilder, videos, hämta ut paket, möten och videoinspelningar.

Jobbet ligger på 25-50%. Då jag inte vet exakt hur många timmar som behövs läggas ner dagligen. Om du tror detta är något för dig.

Berätta om dig själv, skicka in ditt CV till [email protected]

(null)

Mohombi - Hello

Vad händer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go kväll alla fina. Ligger i sängen och tänkte bara göra ett snabbt inlägg. Dagen har varit lite hektisk. Men ändå okej på en ok nivå. Ska verkligen inte klaga då det finns fler som har det ännu värre! Inväntar nu besked om lägenheten och är lite upp och ner. Vet inte om det är pga hormoner eller att jag stressat som ett as dom senaste veckorna? Känner mig konstant trött, får ont i huvudet av ansträngning, glömmer bort enkla saker etc... Behöver verkligen komma bort och fokusera på annat!

 

Nog om det. Jag tror det går över? Senast vi var i Jönköping åt vi på någon thai resturang. Jag ska vara ärlig och det var inte vidare gott... Eller det var ok. Men verkligen inte wow. Men kanske hade otur? Jungel Thai hete det iaf. Prova på egen risk. Jag kommer iaf aldrig gå dit igen. Annars var personalen trevliga och inredningen mysig. Men kanske inte därför vi valde äta där. Haha!

 

Nu måste jag sova. Bloggar imorgon igen. Natti!

Bästa ever

<Inlägget innehåller betallänk>

 
Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och har precis planerat upp helgen som kommer. Asså jag kan verkligen inte klaga i nu läget. Kommer snart lämna lilla skövde antingen för en längre eller kortare period. Känns väldigt skönt! Vill se mig om och inte bli allt för fast här. Tror ni förstår?

Var för någon dag sedan inne och köpte dessa. Asså bästa kitet ever. Verkligen prisvärt och håller hur länge osm helst! Deras produkter är verkligen grymma! Har snart bytit ut allt mitt smink till detta inom snar framtid. haha! Men tro mig dom är bäst! Läpp-pennan vet jag dock inte hur den är. Men ska bli väldigt kul att prova. Nedan har ni länk till dessa och även andra produkter jag använder mig utav av dem.

Contour kit hittar ni Här Läpp-penna hittar ni Här Bryn färg hittar ni Här

Helt slut i kroppen och tänkte avsluta dagen. Länkar som sagt till produkter jag tycker är bra och använder mig utav. Dessutom till bra pris! Nu blir det mysa ner sig till någon film. Imorgon har jag massa andra saker att göra. Bloggar mer sen igen. puss på er! 

Mys på stan

 
 
Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska precis slå på en film. Har varit helt off flera veckor på raken. Men vill verkligen komma igång. Får bara inte till några rutiner... Ibland och ibland inte. Men hoppas det blir bättre med tiden! Idag har jag mer eller mindre planerat kommande månad och det ser inte alls lika hemskt ut som tidigare. haha!

Var i veckan och åt med en kompis i Falköping. Himla mysig stad faktiskt. Ibland saknar jag att bo där. Men det är väl så med de flesta ställen. Kikade i lite butiker och tiden mer ellerm indre flög förbi. Då min mobil har varit kaos har jag inte kunnat svara eller ringa andra... Men inväntar just nu min nya. Vet dock inte hur lång tid det kommer ta dock...

Var tidigare och handlade lite godis och ska mysa ner mig till en bra film. Imorgon har jag 2 möten och därpå är jag mer eller mindre LEDIG. När hände det senast i veckan? Det ska bli riktigt skönt! Behöver givetvis jobba undan annat. Nog om detta blogger mer imorgon igen. natti!

Gammal - Blommor Där du står

Jag lever


Go kväll alla fina. Förlåt, förlåt för min frånvaro. Det är väldigt mycket som händer just nu och jag vet inte vart jag ska börja... Just nu är jag i full gång med att leta en ny lägenhet. Då jag jobbar mer och mer i småland. Är det därför jag väljer att skaffa en till lägenhet. JA, jag kommer ha eventuellt ha 2 st. Jag vet att det är sjukt onödigt... Men ibland måste man prioritera vad som är viktigt här i livet. För mig är detta en bra lösning och vad andra anser eller tycker är upp till dem. 

Övrigt av dagen har jag mer eller mindre endast jobbat. Kom till Skövde runt 16:00 och mötte mina fina föräldrar vid dörren. Hur söta! Ibland kan man bli galen på varandra och det hör liksom till. Men oj vad jag tycker om dom i många lägen. Förutom pappahumor som jag mer eller mindre avskyr. haha! Men utöver det är dom bäst!

Nu blir det krypa till kojs och därpå hoppa i säng. Börjat kolla på Bonusfamiljen som går på svt. Bästa programmet ever! Ni måste se det om ni inte redan gjort det! Min favorit i hela programmet är utan tvekan William. På onsdag ska jag berätta om helgens utgång. Asså OMG jag trodde mina party-dagar var över. Men fortsätter mitt nattliv såhär kommer jag vara singel minst 10-15 år till. haha! Nu blir det krypa till kojs och så hörs vi mer imorgon igen. natti!