Småstadsdrottningar - Under kniven

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Under kniven

Småstadsdrottningar - Alla mina diagnoser

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Alla mina diagnoser

Småstadsdrottningar - Misshandel av djur och människor

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Misshandel av djur och människor

Småstadsdrottningar- Att Skaffa barn

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Att skaffa barn

Tvättdag


(null)

Go kväll


Hoppas allt är

Bra med er denna lördag och att ni mår bra. Själv har jag mått allt hela vecka . Insåg att jag fick magkatarr i tisdags. Alla som haft detta vet exakt hur detta är och dess innebörd. Eftersom jag är lite över driven trodde jag att det var något allvarligare. Men idag är det bra och jag har börjat äta lite mer "vanlig kost". Man uppskattar aldrig att vara frisk som när man är sjuk. Hur konstigt?

(null)


Övrigt har helgen varit bra. Lite snö kom och försvann lika snabbt. Fördelen när man bor centralt i en större stad. Jag har också hunnit tvätta och dom verkar fixat den trasiga tvättmaskinen. Vissa som bokar tid dyker inte upp… Men tog min chans och fick mina saker. Ni vet känslan då endast 2 badlakan fina kvar är det illa. Haha!

(null)


Nu ska jag vara lite social och bloggar mer imorgon . Förresten har vi snart helt slut på frågor. Har ni något vet ni vart ni ska skicka det. Nog om detta. Imorgon ska jag gå lite på stan. Måste lägga mig tidigt och strukturera upp mitt liv inför kommande veckan. Haha! Puss på er!

(null)

Älskar tåg!



(null)


Hej på er finisar!


Roligt att så många uppskattar podden och det vi gör! Vi börjar få lite ont om frågor och om ni vill får ni gärna skriva några. Om ni har något att fråga förstås. Annars leker livet. Åker från Göteborg nu. Älskar tåg! Ursäkta?! Men hur underbart?! Finns inget bättre än att åka tåg! Knäppa en energidryck och lyssna på en podd i samma veva som ansiktet blir spacklat. Haha! Jag fucking älskar det!

(null)


Idag ska jag träffa Emma och vi ska podda. Egentligen främst därför jag åker uppåt. Samt städa lägenheten. Som ner eller mindre ser ut som ett pundarnäste. Haha! Vad fan händer? Jo det kommer jag kunna berätta inom tid!

(null)


Fick kroppkakor av päronen förmögen dag sedan. Väldigt gott! Dom var hemma gjorda. Måste dom göra fler gånger! Ja min matlagning är knappt befintlig. Haha! Tur är det! Slipper man bli ample för drop. Nog om detta. Ska lyssna på en podd och så hörs vi mer sen. Puss på er! 💋 

(null)

Småstadsdrottningar - Catfish

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Catfish

Småstadsdrottningar - En Man

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - En man

Småstadsdrottningar - Otrohet och strap on

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Otrohet och Strap on

Småstadsdrottningar - Han körde upp den i röven

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Han körde upp den i röven

Jag är bara lat

 

Hej på er!

 

Hoppas allt bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara bra och är påväg hemåt efter varit i Göteborg. Väldigt skönt att komma bort efter allt jul och nyårsstök. Hoppas ni haft en bra jul och fick ett fint nyår. Det hade jag! Låg bakfull i nästan 2 dagar. Haha! Men vad kan man räkna när man tycker att shota är en bra idé kl 03:00. Haha!

 

 

Podden har inte kommit upp som ni kanske märkt? Ibland hinner jag inte allt och detta fall glömde jag datamusen och den som finns på datorn. SUGER!!! Men jag ska fixa detta så fort jag kommer hem! Solen skiner och livet är väldigt bra! Men oj vad jag saknar min säng. Haha! Jag ska vara ärlig. Jag är borta väldigt mycket. Men man uppskattar sitt hem betydligt mer.

 

 

I veckan ska vi spela in podd och försöka hitta någon struktur på bloggen. Ibland blir det så jobbigt att uppdatera. Haha! Jag vet! Jag är bara lat! Men vissa gånger undrar jag. Är detta ens skoj att lösa. Välkommen till en ännu en helt meningslös dag. Idag har jag inte gjort ett skit och imorgon ska jag göra detsamma. Haha! Aja! Glad att någon får ut något av detta! Jag är väl bara less på att ta bilder och redigera. Men ska försöka ta tag i det! 😘

 

 

Småstadsdrottningar

Småstasdrottningar · Småstadsdrottningar - Livet som katt