Måste backa upp!

Hej på er alla sötsar, ursäkta för sen uppdatering... Skulle bara vila ögonen och kika på ett klipp och somnade bums, haha! Detta innebär att jag inte kommer kunna somna ikväll om jag känner mig rätt, typiskt! Har lite planer att åka gill Skövde imorgon för att göra klorna och hälsa på den glade. Länge sen jag såg henne och varför hon fick det namnet vet bara vi, hihi ^^

Ringde tidigare till farbror doktorn men fortfarande inget resultat gällande hormonerna. Hoppas det löser sig men tänkte beställa hem en dos om jag inte får något svar av dem imorgon. 1 vecka eller 2 gör ingen större skillnad med blockarna men 1 månad skulle saker och ting förändras. Men hoppas det löser sig :) Nu ska jag kika vidare på mina klipp och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Hur börjar man?! 30/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag! Regnet öser ner och jag är på riktigt bra humör, fick tag i en sköterska tidigare idag och med lite tur kanske detta hjälper :) Asså tidigare imorse insåg jag att nu måste jag komma i form, verkligen! Kom-ihåg när jag alltid tog mig i väg till gymmet och idag "tar det imorgon"... Behöver verkligen hitta min motivation på nytt och verkligen go go go. Frågan är bara hur man hittar den på bästa sätt?! =\

Annars ska jag ta det lugnt jobba lite med en video senare ikväll och försöka ha ett möte vid 16:00. Nu blir det ut med lillen och sen blir det göra lite frukost, behöver något mumsigt i mig känner jag! Insåg precis att det där kunde tolkas helt fel, haha! Aja mat syftade jag iaf på och ingenting annat, även om det också hade gått bra hihi ^^

Inte samma sak, men ändå mer tacksam!

Ibland brukar jag tänka tillbaka bara för att kunna gemföra hur jag reagerade då och hur jag reagerar idag. Allt var verkligen mycket mer WOW. Varje nytt sammarbete och produkt var så mycket större. Jag menar inte att jag är kräsen eller otacksam, men själva lyckan var på en helt annan nivå än vad den är på idag... Jag brukar tänka tillbaka dör att verkligen k,unna glädjas åt allt jag får vara med om och dela med er! :)

Enklast att förklara för er så at ni får ett hm om vad jag menar är väl julafton/födelsedagar. Man blev mer upprymd då än idag. Jag har iaf kommit till den punkten att jag har det jag behöver och saker kanske inte har samma stora betydelse som det engång hade, på gott och ont. Nu är jag glad att jag kan dela allt jag upplever ihop med er mina compadres =D

Hur börjar man?! 30/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag! Regnet öser ner och jag är på riktigt bra humör, fick tag i en sköterska tidigare idag och med lite tur kanske detta hjälper :) Asså tidigare imorse insåg jag att nu måste jag komma i form, verkligen! Kom-ihåg när jag alltid tog mig i väg till gymmet och idag "tar det imorgon"... Behöver verkligen hitta min motivation på nytt och verkligen go go go. Frågan är bara hur man hittar den på bästa sätt?! =\

Annars ska jag ta det lugnt jobba lite med en video senare ikväll och försöka ha ett möte vid 16:00. Nu blir det ut med lillen och sen blir det göra lite frukost, behöver något mumsigt i mig känner jag! Insåg precis att det där kunde tolkas helt fel, haha! Aja mat syftade jag iaf på och ingenting annat, även om det också hade gått bra hihi ^^

Videoinlägg!

Vad ska jag säga!

Hej på er, nu sitter jag i soffan och är lite små
Bitter... Varför?! Jo det ska jag berätta för er... Tydligen åkte jag helt i onödan till Apoteket där mina hormoner inte alls fanns och deras öppettider är inte fören kl 07:30... Vad är oddsen, haha! Blir så trött på skiten, men men. Tänkte fixa lite mat så kanske man kommer på bättre tankar, hoppas åtminstone på det, haha!

Det jag tänkte göra är cornfers och nej jag har inte fått någon flipp med min kost, blev bara lite sugen på det :) Att bero på något mindre skoj fick jag syn på att dom byggt en ny attraktion på Kolmården och vad ska man säga... Stackars djur, dom som behöver lugn och ro får lek och stim... Vad anser ni gällande detta? Jag rycker det är rent av hemskt att dom är så desperata att locka besökare än att tänka på djurens hälsa =,(

Lätt at vara efterklok!

Tidigare idag fick jag äntligen bukt att ringa transsportstyrelsen gällande mitt körkort. Som ni vet är mina sista siffror ändade sen en bra tid tillbaks och jag har helatiden glömtav att ringa... Det som fick mig bli påmind var när polisen stannade mig för någon vecka sen och vinkade in mig och tänkte dela med mig av den knasiga händelsen, haha! Jag var påväg mot ett möte i god tid, tro det eller ej men det var jag och tur var väl det, haha!

Kom körande och hade god feeling, bra musik på och ätit lite frukost som jag i vanliga fall och då får jag se farbror blå... Givetvis hade jag inte med mitt körkort med mig vilket gjorde det hela ännu roligare. Jag minns så väl att jag ställde mig frågan innan jag åkte "Fuck nu glömde jag plånisen... Ah men jag behöver nog inte den ändå, vad är oddsen att bli stoppad?!" Körde in vägknten och vevade ner rutan och blåste i den lilla grejen tills den pep. Gv upp mitt gmml person nr och där var vi igång, haha!

Hon - Ja du ser dig inte ritkigt lik om man säger så?

(Först fattade jag ingenting och tillslut slog det till varför)
Jag - Ah, asså jag är transsexuell

Hon - Jaha okej vänta lite.. (Hämtade sin kollega)

Båda kikade på bilden och min plastikoperationen gjorde sig inte till sin fördel heller, haha! efter jag hade rabblat upp mitt person nr både det gammla och det nya var dom tillslut överttygade om att jag var den jag sa att jag var och dom gav grön signal att åka.

Men innan jag gav mig av sa hon "Du får ursäkta, men detta är inte så vanligt men jag får önska dig en trevligdag. Jag log och önskade detsamma, där av OM du har körkort ha alltid pappret som styrker dig att du bär ett nytt och tryck upp i fejan, bara ett tips + alltid körkortet med dig, haha!


 

Sparar 1500, inte fy skam! 29/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl me er för med mig är det super! Har suttit och jobbat fram tills nu och ska eventuellt på en träff senare ikväll. Jag lovar minst 75%  av er tror säkert att jag ligger med varje kille jag träffar och så är verkligen inte fallet, haha! Nog om det, Vädret är lite halv dåligt och ska sitta mesta dels med lite jobb, samt försöka strukturera upp mitt liv, haha! Måste verkligen komma i bloggform och lösten del. av ekvationen, nämligen skön arbetsställning, verkligen toppen!

Men det som sker för dagen är att gå lite i stan har 2 saker att göra, ta nytt id-kort för tppat mitt, någon förvånad, haha! Sen ska jag hämta ut mina hormoner för första gången "laglit". Som ni vet har jag självmedecinerat mig och det är främst för jag mitt klant arsel glömde gå påett möte som jag aldrig fick en ny tid... Mitt fel absolut, men andra sidan kan jag se det som så att jag kommer få behålla 1500 kr varje månad framöver :) Aja dags att fixa sig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Shawn Mendes - Treat You Better

Han ger min inspiration!

Hej på er, nu har jag suttit med lite jobb och är mer eller mindre helt klar, känns super! Ska verkligen försöka komma i form med mitt bloggande på nytt och veckan som kommer då jag åker till Öland tänkte jag ta en liten mini semester eventuellt. Men kan lugna er att jag kommer blogga som jag ska, vet dock inte gällande videos eftersom jag måste lösa detta med skärm... Men med lite tur kommer det gå att lösa :)

Att vero på något annat tänkte jag göra som många andra YouTubes gör och det är nämligen slå ihop helgvloggar lör-sön i en och samma video. Tror det blir kanon + att jag kommer kunna fokuserar en vardags vlogg i veckan och en vanlig video som jag testar tex :) Vad har jag mer gjort då? Jag har suttit med lite mail, gått igenom ett möte gällande min bloggframtid och planer. Jag har nog världens bästa maneger som verkligen kan få nytt frö gro på nytt, super! Nu ska jag kika genom videon så den är felfri inför morgondagen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Måste hitta fokus!

Som ni kanske märkt har uppdateringarna varit långt från det bästa och det är för att jag känner att jag inte orkar/kan prestera så som jag lovade... Som ni också vet är bloggen en stor del av mitt levnadsbröd och jag vill verkligen kunna leverera till er som faktiskt tar er tid dag ut att kika in! Även om alla kanske inte är förtjusta i mina videos vill jag ändå kunna leverera till er som faktiskt finner dom intressanta och till er som känner att bloggen är roligare ska också få ert dagliga material!

Därför har jag börjat trappa ner lite gällande mina uppdateringar och ska nu försöka leverera 4-5 inlägg under en vardag och OM jag hinner ska jag givetvis köra ett 6:e inlägg. Precis så som det var tänkt, det är bara att jag måste först hitta någon balans kring allt. Hoppas ni förstår men ger upp gör jag inte! Jag måste bara hitta samma balans jag engång hade innan jag kan step up!

Inte igen! 28/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv vaknade jag med en härlig huvudverk och känner mig lite små seg... Men får hoppas det ger sig under dagen! Det som sker för dagen är att jag ska ringa lite samtal och eventuellt ett möte, samt planera in en annat möte redan imorgon. Det märks att jag slarvat något så in i med uppdateringarna det senaste och det straffar sig nu... Hade verkligen hellre gjort färdigt allt och bara njutit av lite ledighet :)

I övrigt ska jag ta det lugnt när det mesta är gjort. Sitta med 2 vloggar och äta lite gott. Att bero på något annat, vet ni vad jag lyckats med... Nu har jag slarvar bort min plånbok, asså varför! Förra veckan var jag utan mitt kort och verkar som en favorit i repris... Jag fick vara glad i 2 dagar, vad är detta, haha! Riktigt surt men ska se om jag hittar den :)

Grillningen från fredagen!

Videoinlägg

Bara 1 vecka kvar! 27/6

Go morgon alla bloggläsare, ny vecka och har massor att göra veckan som kommer så vet knappt i vilken ende jag ska börja, haha! Solen skiner och ska inom kort ut med lillen för en liten promenix och sedan sätta mig med lite jobb. Dessutom har jag 2 samtala att ringa och lite ärenden på stan... Att bero på något helt annat, nästa vecka är jag på öland! Åh vad jag längtar dit! Träffa släkten från Mammsen sida och även goa vänner! Då förtår ni att jag verkliogen måste jobba röven av mig, haha!

Det som sker för dagen är lite ärenden på stan, ha ett möte vid 15:00 och gymmet senare ikväll, samt massor av jobb inför denna och nästa vecka... Men belöningen blir att jag är mer eller mindre ledig veckan som kommer så , ha ha! =D


Film-time!

Hej på er, nu är det kväll och blir lite filmkväll, riktigt nice! Dagen i sig har varit kanon och verkligen helt underbart väder! Verkligen älskar när solen bara steker som den gör! Dessutom var resturangen vi åt på super, dock as varmt inne, kändes som ett tag man vistades i ett terrarium, haha! Fast frågar man boysen hade nog dom det värst, svetten rann och gnällde precis som killar gör, men men :)

Nu blir det film med lite gott till och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Btw detta var det jag köpte tidigare idag, så nöjd och borsten funkade verkligen super! Kan verkligen rekommendera den och super enkel att använda och slår även dom jag tidigare har, lite ironiskt faktiskt, haha! Ångra att jag inte köpta 2... Men men nu blir det film, bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Underbart väder!

Nu är jag hemma från en dag på stan och hade super trevligt. Gick i lite affärer och hittade även 3 saker som jag bara var tvungen att köpa, haha!

Älskar vädret btw helt underbart! Varför har vi bara väder som detta 3 månader för, inte undra på varför folk är bittra, haha!






Shopping 25/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Värmen har äntligen kommit på riktigt och känns nästan som man är i Spanien, haha! SJUKT! Nu sitter jag i bilen påväg mot någon galleria med lite shopping. Trodde ett tag att jag skulle gå miste om det, men icke! Ska försöka hitta massa fint och som ni märkte kom ingen video upp igår men ska försöka fixa upp den på söndag då jag har min dator till hands igen! :)

Nu ska ska jag njuta av vinden och vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!




Party!



I Skåneland 24/6

Go morgon alla sötisar, sitter nu i Skåne och håller på att steks upp, haha! Sjukt varmt! Gemför man med Hjo är detta utomlands, sjukt varmt! Men man ska inte klaga när sommarn väl är påväg eller?! :) Blir som en liten mini semester och himla skönt och inte nog är man också lite hundledig lite små skönt!

Senare i v kanske jag ska på äventyr men kommer nog inte vlogga om det. Tror personen i fråga inte vill det så ska hålla det lite lågt :) Aja ska vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!




Paket

Nu är jag hemma hos föräldrarna och fått paket, Woop Woop! Äskakr paket bäst efter min lilla hund, haha! Uppdateringen vart sådär men aja haft mycket idag helt enkelt :)


Home sweet home 23/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig iordning för lite jobb. Asså jag är så himla glad idag vet ni varför?! :D Jo det är nämligen som såhär att senare ikväll ska jag hem till päronen, sweet!

Saknat dom väldigt mycket utom min pappas dåliga skämt, haha! Han har klassat sig som våran humorist i vår familj, men det är jag väldigt skeptisk till ;) Hoppas för övrigt vloggen från gårdagen blev bra och att ni gillade den! Fått lite ny inspiration även om gårdagens uppdatering blev lite halv knas :/ Aja dags att jobba bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg

Väntar

Eftersom jag nu fått klart dagens video och väntar på att den ska laddas upp tänkte jag blogga en snabbis. Dagen blev bara massa jobb... Skit trist, men imorgon ska jag försöka vlogga lite och sitta med redigering. Något jag också kikat på är en My dator och en bärbar, något som skulle förenkla allt gällande mitt klippande, främst kommande vecka! Himla bra med den jag har, men en bärbar hade varit ett måste iaf för mig som är så beroende med mitt klippande.

Givetvis vill jag ha en Appel, vem vill inte liksom?! Dock vill jag kunna se skärmen men ändå vara smidig, haha! Förstår ni mitt dilemma?! :P Well, det löser sig om inte annat, nu ska jag ladda upp denna video och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Haha dör

Något alla tjejer kan relatera till är killar som går för långt och inte fattar vart gränsen börjar eller slutar, haha! Påminner mig om en hel del "fina" meddelande jag får...




Nu ska jag ha mat 22/6

Go kväll alla bloggläsare, asså denna dagen... Ingenting blev som jag hade hoppats på det säger väl allt?! Haha! Men hade iaf roligt så aja :) Nu sitter jag utanför pizzerian och inväntar en god pizza eller rulle är väl mer korrekt. Imorgon ska jag bland annat hem till Hjo så skoj!

Ska träffa föräldrarna, kanske några kompisar och shoppa, haha! Måste även redigera gårdagens vlogg och jag har verkligen 0 intresse för just det, haha! Iaf just nu :) jag har haft så fullt upp att senast jag åt något ordentligt var innan kl 7 och det var en skål med flingor... Fattar ni nu varför jag inte har bloggat? Har knappt hunnit äta -_-' Alla vet hur jag blir när jag inte får äta, men hills har den gränsen inte gått över :)



Videoinlägg

Grillkväll här näst!

Hej på er, nu är jag fixad inför grillkvällen och ska bli så skoj! Funderade på att limma om fransarna men hoppas dom sitter kvar, haha! Har så sjukt mycket ögonfranslim så skulle i värsta fall knipsa med ett par, man får inte vara dum ;)

Har även hunnit redigera videon som kommer upp senare ikväll och blev så nöjd! Älskar när allt bara flyter på! Aja dags att leta skor och sen pysa, bloggar mer sen igen, puss på er!


Snart är inget omöjligt

Det många transsexuella kvinnor önskar är att en vacker dag bära på sitt egna barn. Att kunna föda det och gå igenom allten mamma gör. Men som ni också vet är det mycket komplicerat. Däremot har läkare nu i USA börjat lösa gåtan att koppla ihop magsäcken till en livmoder, även om själva operationen i sig innebär risker. Men detta ger verkligen nytt hopp för många transsexuella även om jag själv inte kategoriseras in är. Jag skulle bli glad för andra som drömmer om detta och känna glädje för deras skull!

Men jag vet inte om jag är villig till det... Givetvis kan man ändra sig, men i nuet vill jag bara fokusera på min karriär och sen får man ta det som det kommer. Vissa är mer mogna än andra helt enkelt och jag vet med egen erfarenhet att jag inte är där än. Men jag tycker det är roligt att forskningen har kommit så pass lånt att det som engång inte var möjligt är något som faktiskt kan gå att göra i dagens läge. Detsamma gäller genmanipulering men det kan jag berätta i ett annat inlägg, hihi ^^

Detta vårdar inte gott 21/6

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är super bra med er och att ni mår bra för det gör jag! Asså helgens utgång som blev en hemmafest tog verkligen stryk. Asså jag var helt död 2 dagar i rak, asså vad händer?! =O Detta vrdar inte gott när jag och brudarna ska iväg på egna äventyr, hahah! Solen skiner i vilket fall och ska göra mig redo att inom kort trippa ut med lillen! Hela gårdagengick åt till jobb och när jag var klar pallade jag inte redigera, jag var helt ekelt trött, men idag mår jag mycket bättre!

Jag ska nämligen senare ikväll iväg för att grilla och kommer bli super skoj! Ska spackla om nyllet då och eventuellt prova mitt nya kitt jag fick hem veckan som var eller när det nu var, haha! Senare ikväll kommer en video och imorgon med är tanken. Vloggen från helgen blev super trista och där av att jag vloggar idag och imorgon med :) Nu ska jag jobba vidare med mitt och börja redigera videon så jag hinner påbörja lite åtminstonde och utgångsoutfiten kommer eventuellt senare under dagen har lite andra saker att göra, haha!

Fint armband

Detta armband är så fint och hade varit super till en söt liten klänning eller topp.
Älskar färgen och väldigt enkel
 

Armband
 

Nu ska jag hem 20/6

Hej på er alla sötisar, utsökta att uppdateringen inte kom förens nu, men har haft fullt upp sen imorse... Men nu är jag iaf påväg hem och ska sätta mig med lite annat jobb då. Solen skiner och jag är på super bra humör! Asså jag är så lycklig idag och märks verkligen att sommaren är här och snart dra jag till Öland!!! Så skoj, längtar så mycket av 2 olika anledningar, en att jag får träffa alla underbara släktingar och en annan som jag inte säger, haha! Mer än att den är bra :)




David Guetta Feat. Zara Larsson - This One´s For You

Söt baddräkt

Denna baddräkten är så fin eller vad säger ni?
Perfekt till stranden om man bara ska chilla under ett parasoll eller köpa lite gott
Hyffsat neutral och gillar bystformningen


Baddräkt
 

Fullt pp 18/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, åh jag som tänkte blogga i tid och ah i såg hur bra det gick, haha! Iaf kl är lite över 18:00 och inom kort dyker folket upp så tänkte bara snapp uppdatera. Blikr ingen video idag för det hinner jag inte... Har haftfullt upp ändå! Hoppas det ändå är okej!

Detjag gjort idag är att jobbt, suttit i telefonmöte och även jobbat lite med kommande saker. Videon igår blev jag för övrigt super nöjd med! Toppen, älskar när allt flyter på! Nästa veckas video kan strula lite eftersom jag ska bort under helgen. Men det kommer i en vlogg givetvis! Nu ska jag sätta mig med lite annat jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg

SInom sin tid!

Som ni vet är mitt liv långt ifrån det engång var och allt har mer eller mindre förändrats. Jag önska jag kunde berätta allt för er iaf detta, men eftersom det dels är som det är kan jag tyvärr inte göra det... Jag börjat få nyare bekantskapskrets som inte är vana av den offentligheten jag nu har haft sedan 17 års ålder, rätt sjukt att jag bloggat så länge, haha! Iaf anser jag att man måste respektera andra och aldrig tvinga fram folk in i ljuset.

En dag kommer ni få veta mer, men fram tills den dagen kommer få ni vänta lite. det är inget negativt mer än att jag bor i världens minsta 2:a, haha! Men det kasnke förändras med tiden, vad vet jag?! Jag har massor av hemlängtan och jag vet att det bara är 2 timmar med bil, men det blir inte samma sak... Utgångarna blir sv årare om jag inte följer med någon random hem och möter upp brudarna morgonen därpå, men hallå kul liksom... Senaste gången jag gjorde det tappade jag bort både min plånbok i en taxi påväg till han och inte fan kunde jag smita därifrån heller... Aja en dag får ni vet hur allt ligger till men fram tills dess får ni nöja er med att jag saknar mitt lilla Skaraborg, men trivs ändå här förutom lägenheten som är lika stor som min hall/kök/vardagsrum #putteliten

DÖR

Denna bodyn är så snygg så man nästan dör!
Enkel och himla sweet, perfekt till fest och även till vardags med lite ned tonade byxor!
Älskar att den visar axlarna på ett fint sätt och jag hade nog haft något hårsmycke till för tror andra smycken kanske skulle ta över eller vad tror ni?!
Super snygg iaf!


Topp
 

Allt gick bara skit 17/6

Hej på er alla fina bloggläsare, ledsen att jag uppdaterar förens nu, men hela dagen har mer eller mindre skitit upp sig där av sen upöpdatering. Allt började redan igår efter gymmet men kan ta det i ett annat inlägg! Iaf hoppas ni mår bra och att ni känner er glad för nu tar många av er helg! Det är ni värda tycker jag oavsett om du jobbar eller gåri skolan! Sen till er som ska jobba helg önskar jag er en toppen helg iaf!

Klockan är inom kort 20:00 och vad har jag gjort med dagen?! Bara jobbat och var inte hemma fören kl 17:00... Ni kan förstå att motviationen var låg till att överhuvudtaget uppdatera, haha! Me nu är jag på g igen och ska inom kort klippa en video till er och dom som följer mig på youtube! Tänkte vlogga idag, men efterom allt ble omkullkastat gick det inte... Men imorgon ska jag vlogga åtminstonde och sen får jag se hur jag lägger upp mina videos! Nu ska jag ringa ett samtal och så hör vi mer sen igen, puss på er!

True



Super fräsch

Hej på er, står just nu på gymmet och tro det eller ej jag kom iväg, haha! När jag kommer hem ska jag ha ett möte med ett företag, hoppas det går fort! Resterande av kvällen ska jag bara ha till mys, låter super eller hur?! :D

Detta blir nog näst sista inlägget för idag... Men hoppas det är okej! Tror jag ska hålla mig vid 5 inlägg och inte 6. Nu har jag sprungit klart och känner mig lika fräsch som alltid när jag anstränger mig, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit

Denna outfiten blev väldigt fin och gillar hur allt smälter ihop med varandra
Toppen och byxorna är som gjorda för varandra och ihop med väskan blir det super
Armbandet är det som tar till sig lite extra uppmärksamhet
Skorna är dom som sticker ut med och ger en fin brytning


Topp
Armband
Väska
Byxor
Skor

 

Jobba ikapp 16/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super och har precis ätit lite frukost. Det som sker för idag är att jag ska sitta med lite redigering och jobba i kapp det som jag inte hunnit med veckan som var! Känns skönt att kunna få ta ledigt vissa dagar för att komma på grön qvist igen :)

Vädret är dock väldigt tråkigt men det får helt enkelt vara så, senare idag ska jag dessutom till gymmet och ska bli roligt att rör på sognigen. Sprang sommsagt 5 km tidigare i veckan och komiskt nog fick jag ingen träningsverk?! Fattar noll men dumt att klaga när det väl går bra, haha! Nu ska jag kika klart på en vlogg och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg

utgångs-outfit

Denna outfiten blev verkligen super!
Kläningen, jackan och väskan skulla vara så fina uhop
Skorna är verkligen sjukt snygga och älskar snörningen på dem
Örhängena är super och skulle bli super med en dounat till
Perfekta outfiten inför en liten kyligae sommarkväll


Örhängen
Jacka
Klänning
Väska
Skor
 

Ta mig tillbaka

Tidigare idag ade jag ett möte med en han som brukar redovisa min ekonomi gällande socialamedier/bloggen och som ni vet saknar jag Skövde otrolikgt mycket... Det vi gick igenom var min dåvarande hyra som ligger nu på 9115 kr, Jag vet många tycker det är en SJUK summa, det gör jag också! MEN med tanke på hot jag fick gällande mina tidigare lägenheter anser jag det är värt! På käpplunda där jag fortfarande har kvar min lägenhet kan bara vi som bor där komma in och det är bara vi som kan släppa in folk genom vår porttelefon.

Det är en säkerhet som fick mig att vara trygg från dagen jag tog lägenheten till att jag lämnade den. Idag är jag glad att jag bara hyr ut den i andrahand till ett par som är kanon! För detta innebär att jag har möjlighet att komma tillbaks inom en snar framtid! Det var nämligen det vi diskuterade oss emellan ch där av att vi hade ekonomiprat. Så någon gång i början av nästa år kanske jag är tillbaks i min gammla lägenhet om alltgår som planerat dvs :)

För helt ärligt saknar jag våra galna utgångar, hur vi tog taxi från Käpplunda och gjorde stan osäker. Allt det där jag engång levde för allt det där vill jag ha tillbaks...




Imorgon vet jag mera

Hej på er, nu är vloggen eventuellt klar och ska bara bearbeta och se igenom så inget ser knas ut! Fick värsta rycket idag städade lägenheten, redigerat en video och även gjort iordning otan, riktigt behövligt! Ibland behöver man bara ta sigi  kragen och säga till sig själv "EY, nu är dags att få lite ordning och reda!", haha! Givetvis har mina andra inlägg påverkats men nu så är det värsta grovjobbet borta, hihi ^^

Bero på något annat fick jag tag på den nya hyresvärden gällande den nya lägenheten och ska eventuellt få besked redar por la manana, bra va?! =D ÅH tänk om jag bara får mig en större lägenhet asså ALLT vore mycket enklare då! Får ett arbetsrum igen, kan hämta hem mina sista saker och bara leva livet. Fast ska jag vara ritkgit ärlig saknar jag min lägenhet i Skövde... Men kommer jag bara till något större kanske det släpper eller vad tror ni?! =) Nu ska jag sätta mig med lite annat jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Möte fram tills nu 15/6

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint!  Själv mår jag super och har precis haft ett möte med min bloggmaneger gällande flytt. Som ni kanske vet/förstår är det inte jag som håller i den ekonomiska biten utan har en som fixar det åt mig, tur är väl det! Som ni vet bor jag i småland, men har ett väldans sug att få tag på något större men kommer berätta mer om det senare ikväll.

Gällande gårdagen sket allt ihop sig, hade fulltupp sen kl 06:00 och fick skynda migin till stan för att hinna i tid till Toyota. Där jag blev sittandes i 1 timme som jag dessutom fick veta att dom glömde berätta att bilen var klar, asså?! Men ny dag och ska snart sätta mig med lite redigering, dagens outfit kör vi idag istället så ni får det också! :) Aja dags för att jobba, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min lilla bäbis

Om ca 1 månad är det 1 årsen då lillen bröt foten och vi fick akut åka in till veterinären... Minns det så väl, mitt pass hade gått super och jag skulle bara kasta över sista ensilaget till kalvarna sen var jag klar och jag hann bara kör ner grepen då jag hör en skrik...

Springer till boxen och där ligger Gucci i halmen med tassen som pekar snett... Åkte in till veterinären där dom konstaterade fraktur och strax därpå åkte hon till Vara djursjukhus och därpå mot Alingsås. Jag kunde knappt sova den kvällen eftersom en operation är alltid en operation och mycket kan gå fel...

Nu gick alla läkarbesök bra och även om vår försäkring inte gick in och att det gick på en bra bit över 10 000 känner jag att det var värt varenda krona! Gucci är min första hund jag köpte själv och där av betyder hon något alldeles extra. Jag kan med största garanti lova att dagen då hon väl går bort kommer jag sakna henne och därför vill jag ge henne det bästa livet fram till den dagen kommer <3




På Toyota 14/6

Go eftermiddag alla bloggläsare, vaknade väldigt tidigt ochvhaft fullt upp sen kl 06:00, där av att jag är sen med uppdateringen :/ Sitter iaf nu på Toyota och ska få lilla rödis ABS fixade, super! Funderar på att göra lite ärenden när jag  ändå är i stan och fixa lite jobb undertiden jag väntar! Asså bajs vad jag har trängsverk... Fick för mig att springa 5 km och hade det varit för 3-4 månadersen hade det varit en baggis, men igår asså jag trodde jag skulle ta livet av mig, haha!

Men eftersom jag är så sjukt envis betade jag mig igenom det hela och det resulterade till att jag går som jag gör också, haha! Ska eventuellt gå lite på A6 och IKEA sen, behöver fixa saker jag glömde sist! :) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Super

Igår fick jag ett litet spontan ryck och började med städing på mitt sminkbord och det blev super fint! Tog dock ingen för och efter bild men tro mig det såg ut som hej kom och hjälp mig... Men fint blev det och nu kan jag spackla fejan i lung och ro, haha! Dessutom hämtde jag ut ett paket i veckan som jag kommer göra en video på och tror det kommer bli super!

Men som sagt nu blir det fint runt om mig och då blir allt mycket enklare + att allt har fått sin plats! Som ni också ser fick jag använding för mitt lilla vinglas och det är nämligen som borststell med mer. Har letat super länge efter olika ställ men inte hittat något som föll migi  smaken... Men turligt nog öppnade jag skåpen och plötsligt fick glaset sin plats, kanon!



Saknar tvättmaskinen, torktumlaren, en stor tvättmaskin OCH hissen

Denna dagen har gått riktigt segt, men kan vara för att jag känner mig lite små seg och VET att jag måste redigera senare ikväll... Solen skiner och jag ska inom kort göra lite mat och sen bär det av till affären för att handla lite små saker eller rättare sagtstorhandla. Det är när man storhandlar jag saknar min 3:a8-våningen med hiss för trapor som jag har här är inte min grej + att man är skit klumpig ner...

Aja skulle städat tidigare idag men blev aldrig av pga att jag fick akut tvätta eftersoom det inte finns tvättmaskin eller torktummlare  i denna lägenheten. Ibland känns det som att flytten var ett snesteg rejält, men det är bara för jag är så himla lat, haha! Nu ska jag göra iordning maten och sen hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sweet

Denna toppen var verkligen super söt och älskar kläder med spets
Lite sugen på att klicka hem den inför kommande kalas och tror den hade blvit super!
Perfekt till jeans som leggings och får verkligen sommar feeling


Topp
 

Videoinlägg

Känns jobigt 13/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår super för det gör jag! Ber om ursäkt för gårdagens uppdatering men jag var helt död efter jag kom hem från stan... Jag glömde nog helt av att berätta detta under lördagen. Blev shopping på A6 och även på IKEA, super! Kikade och hittade massor skoj på just IKEA, vilket var kanon! Dessutom hittade jag ett par supersöta skor från MK, dog nästan!

Blev även en fika på stan och hade det jätte skoj verkligen, ska eventuellt på Zumba senare idag vid 18 ihop med henne. Jag verkligen avskyr at vara så hemlighets full för er som jag varit nu under snart 6 månaders tid och många förstår säkert redan vad allt handlar om, haha! MEN poängen är att jag inte väljer attta upp detta ritkigt än utan mer när det känns aktuellt :) Nu ska jag inom kort ladda upp dagens vlogg som skulle upp igår men hoppas det är okej Har ytterligare en vlogg att redigera senare idag. Det som sker för dagen är bara massor med jobb, skoj va?! =P Bloggar mer sen igen, puss på er!




Pizza-time

Ha ha!

Många av mina vänner hävdar att jag är ond/elak men nu har jag det på svart och vitt att det är fel!

Det är som jag alltid sagt, jag är bara lite mindre snäll ibland ha ha!



Mot bion

Hej på er, nu sitter jag i bilen påväg till bilen och ska gå på turtles 2 vilket ska bli kanon! Dagen på kalaset var super och blev lite debat inom lantbruket och jag säger då det, där finns det knappt någon som kan argumentera emot mig face 2 face, hihi ^^ Skämt och sido, nu blir det skoj att gå på bio och bara slappna av. Vädret har förövrigt varit toppen och solen har varit framme hela dagen, sånt gör mig lycklig!

Ikväll kan det bli utgång, men det förvånar väl ingen, haha! Japp ska man bli alkis sägs det att man ska börja i tid, haha! Tidigare idag var jag dessutom iväg för att hämta ett paket, där av att jag åkte till lille Hjo tidigare idag om någon undrar. Nu ska jag sätta mig med lite mail och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Stress 11/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och ledsen för sent inlägg idag! Kom ganska nyss hem till lägenheten och måste inom kort rusa för att handla och sen till kalaset. Asså denna dagen PUH! Men har iaf haft skoj och därför bloggandet inte kom upp förens nu, hihi ^

Gårdagen var det student och var super skopj att se alla glada studenter! Älskar när man kan glädjas åt andra och den dagen om någon är bara deras :) Nu måste jag kila, byta batteri på kameran så morgondagens vlogg kommer upp! Åh super glad för senare ska jag på bio, vad för film vet jag inte för det har jag redan glömt, haha! Men bloggar mer sen igen, puss på er!


Köpte dessa igår btw :)



Hoppas det går bra för er nu

Nu är vi påväg till mottagningen och ska blir jätte skoj. Själv har jag lite ont i huvudet pga att jag ätit för dåligt... MEN det släpper nog med lite mat i magen skulle jag tro :) Älskar se alla studenter se deras lycka för kommer ihåg hur glad jag var. Minns vår förfest och att jag låste lägenheten sen var allt svart, haha!

Därför hoppas jag att ni som ska ta studenten eller plugga inom kort på gymnasiet. Hoppa inte av, studenten är minnen för livet och vännerna med! Skit i om du kanske valt fel linje och vill börja jobba. En utbildning är alltid en utbildning som du kan plugga när som, men studenten är bara engång därför ta den, gå på balen och njut! Jag har fått äran att gå på 3 st baler och det är jag så himla tacksam för! Där av önskar jag alla studenter lycka till och att deras kväll/kvällar blir oförglömliga på ett positivt sätt! :)

Mot skåneland 10/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det helt okej! Tror jag har lite hormonproblem men är för jag slarvat med det... Jätte dumt men aja! Att bero på något betydligt roligare är jag påväg till studententfirande vilket ska bli skoj. Dock har jag glömt min plånbok... Asså varför! Men med lite tur kanske jag kan lösa det på annat sätt med mitt kändisskap, haha!

Dagen i övrigt kanske blir dålig uppdatering, men det vet ni sen tidigare, men säger det igen utfall någon glömt :) Nu ska jag fortsätta med mitt lyssnade på musik och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Dinner



Värt att gå på krog-dejt

I fredags blev det en spontan utgång, vilket inte alls var tänkt från första början men blev himla nice trots allt. Började kvällen med lite god mat från en kina-resturang och jag verkligen älskar maten dom gör. Gifter jag mig inte med en Svensk ska jag ha en kines, LÄTT! Tänk ligge hemma vid soffan med datorn och ständigt friterade räkor, asså jag dör så gott! Haha! Därpå gick vi till krogen och fick sällskap av ytterligare 7-8 pers till och hade det super chill. Det roliga var när en tattuerad kille satte sig brevid mig och strax efter vi hade hälsat sa han "Fuck You" och jag fattade ingenting och svarade "haha tack". Därpå han sa "Asså nej, du är vacker, väldigt vacker" och jag blev jätte generad och kände hur hela ansiktet fick massa blod i huvudet.

När vi var klara där och krogen stängde gick vi till en annan som hade förfest och det var där allt började spåra. Molly Nilsson fick nämligen fri tillgång till gratis alkohol och efter lite drickande var vi mitt uppe i politik där jag höll i krigaryxan mot en annan, haha! Vad vi pratade om kanske inte är så intressant, men när jag är onykter blir jag oftast mycket gladare men försöker man argumentera med mig om något jag tycker inte stämmer kan det bli en jäkla diskussion, haha! Men efter jag hade fått yttra mina åsikter försann den diskussionen allt eftersom.

Sen till lördagen då det inte blev någon utgång eller åtminstonde ingen ordentlig. Jag fick vänta in Emma och de andra vet ni vid detta lager. Men undertiden jag stod där kom en rätt söt kille fram och började prata. Jag vet inte hur många gånger han var framme och skulle envisas med att jag skulle med in, helt desperat, haha! Fick erbjudande om att följa med honom eller få skjuts hem, MEN få honom i min lägenhetpå köpet asså WTF?! xD Däremot fick hans kompisar bort honom efter säkert 2-3 timmars övertalning men historien slutar inte där... Tro fan inte människan har googlat upp mig och vill bjuda ut mig. Hade jag varit lite mer packad hade jag säkert gjort något riktigt dumt men ja varför inte egentligen?! Att gå på dejt med ett krogen ragg är inget jag brukar och det påminner mig även om senaste gången jag festade i Skövde, men det kan jag berätta mer om en annan gån, hihi ^^

Utgångs-outfit

Denna outfiten blev riktigt söt och gillar allt i den!
Toppen och armbandet blir super fint och örhängena dom som till viss del sticker ut mest
Skorna och shortsen är super fina, perfekta ihop!
Bra kläder inför en utekväll med lite lugnare tempo kanske vide en servering med massa goa människor


Topp
Örhängen
Armband
Shorts
Skor


 

Ska jag eller ska jag inte 9/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Ursäkta för gårdagens inlägg och att det inte blev några bilder men något har hänt med min kamera... Ska in till stan senare idag och se om dom kan lösa detta, med lite tur är det kanske bara glapp i kabeln :) Ska inom kort ut med lillen för en liten promenad och vädret är super, lite mså kyligt men ändå bättre än igår!

Morgondagens uppdateringar kan bli lite problem med, ska nämligen iväg på studenten och vet inte hur ofta jag hinner och kan blogga. Men ska försöka förinställa 2 inlägg åtminstonde! Att bero på något annat ska jag berätta lite mer om krogen från förra fredagen. Gud har så många krogenhistorier nu känns det som. Hade en period att jag berättade vad som hände, men i nu läget vet jag inte om jag vill göra det... Kan vara för att det går änu mer utför, haha! Men det kommer senare ikväll, nu ska jag fixa dagens outfit, bloggar mer sen igen, puss på er!



RedOne - Don´t You Need Somebody

Gå på flera dejter

Att gå på en första träff kan jag tycka är lite små jobbigt och oftast är det för att jag blir supernervös och vill bara hem. Men turligt nog går dom flesta träffar jag gått på bra, däremot tycker jag det är svårt att säga redan då om det klickar... Förstår ni vad jag menar?! Det är så himla mycket som ska passa i slutet, kemin, umgänge, vardag och sex. Så himla mycket att tänka på och därför brukar jag ha som slags "mall" att man kan gå på olika dejter om man känner för det.

Jag gör nämligen så själv för att dels inte gå miste om något eller i tidigt skede inse att "Okej, vänta lite, vi är lite för olika". Däremot anser jag inte att man ska ha sex med alla man träffar utan det kanske man kan vänta med då man anser sig vet att "Japp han/hon är rätt". Att ge falska förhoppningar är bland det värsta jag vet... Sen hur mina krogenutgångar brukar sluta hör inte hit, det är en HELT annan sak, haha!

Dessutom är det bra knep att gå på lite olika dejter och även OM det nu skulle vara helknas får man försöka gör det bästa av situationen. 
Trust me, jag vet... Var med om den situationen för 2 årsen och aldrig velat gå därifrån så snabbt, vi hann knappt att sätta oss, haha! Men vi hade lite gemensamt och det räcker lagom för att hålla en dialog :)

Var inget att ha

Hej på er alla sötisar, efter att ha suttit i telefonmöte i snart 2 timmar är jag mer eller mindre DÖD. däremot har soeln kikat fram och tänkte gå ut för att ta mig en nypa luft samt rasta lillen. Pratade  tidigare idag med Emma och blir att träffa henne nu på fredag, super skoj! Sen ska jag hem till Hjo för tydligen har jag ett paket som väntar på mig. Vet inte riktigt vad det är, men det löser sig om inte annat!

Jag vet att det inte kom upp någon vlogg från helgen, men helt ärligt så var dom skit trista... Men n kanske vill ha det matrialet ändå?! Jag tänker bara från mitt egna perspektiv och det är väl att det kanske inte var något att ha?! Aja nu ska jag göra mat, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit

Denna outfiten blev super söt och både vardagsmässig som fest
Tänkte en varm sommarkväll med en söt topp och lite smycken till för ögats skull
Shortsen är typ 3-kvarts och blir lagom till skorna som sticker ut lite extra
 
 
Topp
Örhängen
Halsband
Shorts
Skor

 

Typiskt 9/6

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig redo för dagen! Regnet öser ner och jag vet att jag måste inom kort ut med lillen för promenad nr dos... När jag mer öser ner menar jag verkligen ÖSER NER! Men som man brukar säga, det finns inget dåligtväder bara dåliga kläder :)

Övrigt av dagen ska gå till jobb och även hämta en sak jag glömde, ass å varför... Varje gång jag försöker vara duktig och faktiskt lyckas så lyckas ALLTID något ske... Glömde kvar ett kuver men gick bra att komma förbi och hämta det, vilket tur! :) Nu ska jag hopp i sängen för mysa framför en serie sen börjar dagen jobb med bloggis, puss på er!

Videoinlägg

Hoppas på det bästa

Jag vet att denna dagen inte blev som jag hade planerat, därför tänkte jag att jag kör mina 6 uppdateringar imorgon, hoppas det är okej och istället kommer en video upp senare. Ska sätta mig och redigera så fort jag fixat klart detta. Hur som helst har dagen varit kanon, fått en hel del saker gjorda och känner mig helt okej, men givetvis super trött... Men jag ska fixa det sista och så hörs vi mer sen.

hoppas ni andra har haft en toppen dag oavsett om det varit bra eller dåligt väder. Känns som att under dom närmsta 3 dagarna lär dåligt väder knappt finnas, haha! Fick ett super possitvit meddelanden tidigare denna veckan och med lite hopp kan det bara sluta med massa skoj, att bero på detta måste jag svara Stoffe, glömmer alltid av att svara på mina mess, haha!

Tok-nöjd

Igår var jag iväg och fixade mina naglar och blev så himla nöjd, verkligen älskar att få dem fina på nytt! Tycker dom på Nail center är så grymma på det dom gör och fick höra att dom även gjorde fransar som jag berättade och lite sugen att boka in det inom kort också!

Naglarna jag gjorde blev väldigt sommriga och älskar det lilla smycket på själva ringfingret, so sweet! Jag kom dessutom i tid och kunde för engång skull sätta mig till ro och bara njuta undertiden dom pillade med sitt. Dessutom var det helt klart värt att åka dit enbart för att göra naglarna! =D


Hemmatröja

Älskar denna tröjan så himla söt!
Dessutom är den perfekt till myströja om man bara går hemma och verkligen inte pallar med att fixa sig eller vad säger ni?! Enkel och till ett par svara mjukisar är helgen som gjord, iaf söndagen för då är de flesta mer lik än levande, haha!


Tröja

 

Dinner 7/6

Gol eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni haft en mysig dag iaf att den började bra! Själv har jag haft det super, lite mycket att göra, men sånt är livet! Man skai n klaga när det väl rullar eller vad säger man?! :) Blev sängen tidigt igår, efter jag var på grillkväll var jag helt slut och hann mellanlanda i 25 min sen iväg på grillning, men var super mysigt!

Dessutom har jag fått klorna fina på nytt och det känns super! Visar er senare under dagen hur dem blev, men riktigt nöjd! Jag får typ alltid panik när det är bara några milimeters utväxt på korna, haha! Vet super töntigt, men klorna är typ ett måste. Ska jag bli missbrukare på något får det bli på det yttre, haha! Naglar, skorm kläder, smink hår etc =D

Eftersom jag ganska nyss kom hem blev det givetvis äta ute och blev en vegburgare, super god! Täkte först skippa plånboken, men himla glad att jag inte gjorde det!


På salongen 6/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra för det gör nämligen jag! Sveriges nationaldag och helt ärligt är den som många andra högtider... Ganska meningslös, men det är som sagt min åsikt! Sitter just nu på nailcenter och är så himla härligt! Älskar denna salongen och fick höra att dom gör fransar också, asså drömmer jag eller?!

Har haft lite planer på fransar igen, men får se helt enkelt! Att bero på detta är vädret helt underbart och det är dessutom super svalt i salongen, jätte skönt :) Uppdateringarna kan bli lite kass idag bara så ni vet, men hoppas det är okej, bloggar mer sen igen puss på er!

videoinlägg

Annorlunda lördag 5/6

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Blev ingen utgång igår pga att dom jag skulle gå med aldrig kom fram, haha! Tydligen fick dom lite förhinder påvägen, men aja sånt som händer :) Om man säger som så fick jag lite sällskap av en väldigt packad kille som verkligen inte fatta att jag inte var intresserad #aströg XD

Strax innan min skjuts kom en annan fram och frågade om mitt nr, asså jag fattade typ 0. Dock gav jag inte ut det och sa att jag var upptagen. Hallå man kan faktiskt inte tillfredställa alla, haha! När jag kom hem somna jag på soffan och vaknade kl 04:00 för att gå till sängen. En annorlunda utgång men det var himla skoj i vilket falla! :)


Btw såhär blev Gucci, äntligen har jag fått min lilla älskling tillbaks <3


Kom hen kl 05:00 4/6

Go morgon alla sötisar, solen skiner och jag vakna för ett bra tag sen men mår lite halvt dåligt, men ovanligt bra för en utgång ändå. Blev en spontan tripp ut och blev super, träffade massa roliga personer och var inte hemma fören kl 5 på morgonen, asså vad hände, haha! Det känns som bloggerskan har kommit tillbaks till sitt festande igen, bra eller dålig döm själva :)

Det som sker för dagen är att bara ta det lugnt, senare ikvöll ska jag eventuellt ut på nytt och är lagom taggad för det. Men får man bara lite drinkar i sig brukar partydjuret i mig komma tillbaks, haha! Tidgiare idag fick jag även lilla Gucci sommarfin och alla killar mobbar henne =,( Jag tycker dock hon blev super fin! Ska även försöka hämta ut min vloggkamera imorgon eftersom jag tänkte vlogga med den första gången nu på måndag, spännande va?! =D Nu ska jag jobba med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Dinner

Klassik och enkel topp

Dör för denna toppen så himla fin!
Lätt och enkel, vill man piffa upp den kan man alltid ha ett halsband till
Jag hade nog haft leggings dvs om det inte är pissvarmt annars ett par söta jeans shorts


Topp

 

Åh puckon

Go kväll alla sötisar, dåså är man hemma igen eller kom hem för ca 1 timme sen men var helt slut, haha! Men haft en rolig dag trots allt om man bortser från allt runtom kring, haha! började min resa i väldigt god tid och tack och lov för det! Eftersom dom bygger om i Jönköping blev jag stående en kvart... Inte nog med det tar det ca 15 min att ta sig igenom halva staden... Helt meningslöst, haha!

Iaf nu är jag hemma och fick mess om att min vlogg kamera hade kommit so happy! Hade tänkt börja vlogga men tro fan inte idioterna skickat kameran och minneskortet i olika paket + till 2 olika ställen... Asså vad är det för fel på idioterna, haha! Tack vare det hann ena lyckats stänga och det var naturligtvis där min kamera ligger... Asså PUCKON!!! Men, men ikväll blir det ut och roa sig och imorgon ska jag eventuellt ut igen, hur ska jag kunna vara levade tills dess?! Nu ska jag spackla nyllet för om bara några minuter kommer dom hit sen blir det ut och käka och sen party eventuellt :)




Favorit i repris 3/6

Hej och go morgon alla läsare! Asså denna morgonen... Vet inte vart jag ska börja... Åkte i tid och hade god tid på mig. MEN, tro ni inte att ett byggstopp hindrade mig i Jönköping... Det hela sluta med att jag kom 30 min sen och tack vare att jag kom så långt ifrån Gbg kom jag intill, tack gode Gud!!! Fick träffa hormonläkaren och japp blev favorit i repris som för några månader sen med inför operationen... Asså jag dööööör!!! Men fick veta att alla värden såg bra ut och att brösten vuxit som dom skulle, hihi ^^ Nu ska jag se om jag får tag på Thea eller Karin, är grymt hungrig så tänkte se om någon av dom ville ses över en lunch :D

Bloggar mer sen igen och ikväll ska jag fira med att få äta ute med en, mer än så får ni inte veta, mohaha! ^^


Bloggar snart på schalgrenska

 

Videoinlägg

Joel Adams - Please don't go

Haha

Anton sitter på sitt rum och kollar i en porrtidning då hans lillasyster kommer in. Hon pekar på en stor kuk och frågar: ”vad e de?”. anton svarar: ”De e en svan”. Hon pekar på kulorna: ”De då?”. anton svarar: ”De e svanens ägg.”. ”Va e de där runt om svanen då?” frågar hon och pekar på håret. anton svarar: ”De e svanens bo.”. Dom avslutar samtalet och nästa morgon vaknar anton och har så jävla ont i kuken. Hans lillasyster kommer in i rummet och säger upprört: ”Jag klappade din svan inatt, men den spottade på mej så jag bröt nacken av den, krossade äggen och brände upp boet! 



Hoppas det kommer bli bättre!

Ber om ursäkt över att dagens "utgångs-outfit" inte kom upp fören sent, men hade tydligen glömt att trycka på publicera... Men nu är det iaf uppe. Själv har jag nyligen kommit in med lillen och visst är det härligt ute?! Åh älskar sommar! Varför kunde vi inte ha det såhär varmt och mysigt året om för?! =D Varma sommarkvällar med grillning, det gör mig nästan lite hungrig. Att bro på mat har jag helt glömt att äta frukost idag, haha! Har barfa jobbat och blir lätt så... Men ska försöka stoppa i mig något litet senare under dagen! :)

Vad sker mer idag då?! Ska ta det rätt lugnt, redigera en video eller rättare sagt 2 st. En ska upp idag är tanken och den andra ska upp imorgon. Varit så himla off gällande mitt youtubande men tänkte att jag kör en spontanvlogg på valfri dag under veckan och en "vanlig video" under veckan. Sen blir det vloggar på helgerna som vanligt förstås men då vet ni att ni kan åtminstonde räkna med 3 vloggar och en vanlig video =D


Utgångs-outfit

Denna outfiten blev himla fin eller vad säger ni?!
Tycker den blev väldigt sommrig och att allt går fint ihop
Halsbandet, armbandet och toppen blir super och lyfter upp varandra
Shortsen och skorna blir väldigt söta ihop och går fint ihop till det andra


Topp
Halsband
Armband
Shorts
Skor

 

Viktigt att tänka på 2/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har fått en fin morgon för det har jag. Solen skiner och allt är bara allmänt super! Fick tag på en hundsalong som kunde trycka in oss nu på lördag. Eftersom jag både glömde av att boka tid för Gucci och mina klor får jag åtminstonde 1 sak gjord! Tänkte se om det finns någon bra nagelssalong i Jönköping :)

Övrigt av dagen ska jag ta det lite lugnt, ska även försöka få klart videon jag spelade in igår. Tror det kommer bli super och med lite tur får jag snart snurr på mitt vloggande igen, hihi ^^ Senare idag kanske jag sa ut och käka och gå en lång promenad med lillen. Varför jag väljer ta ut henne under en längre promenad senare är pga värmen. Det många inte vet med hdar är att dom inte kan svettas, vilket gör att dom inte kan kyla ner sig som oss människor. Tungan och trampdynorna fungerar som en avskylning på sätt och vis, men inte lika effektiv som svettningar, viktigt att tänka på nu under sommarvärmen, främst hos äldre och valpar :)

2 nya parfymer

Igår när jag var i Skövde blev det även lite shopping och tänkte visa 2 av parfymerna jag passade på att stoppa på mig. Som ni vet har jag gnällt över att min Gucci parfym är slut... MEN nu är det äntligen över, hihi ^^ Jag passade på att skaffa mig den nya parfymen som hade kommit ut och var helt såld! Tycker min senaste Gucci har hållt så himla bra och därpå valde jag köpa en ny och prova på en helt ny doft :)

Den andra parfymen jag köpte var en Disel och jag verkligen ÄLSKAR dennas, fattar inte hur jag kunnat vara utan den?! Vissa tycker att Disel är lite 2 much, men helt perfekt enligt mig! Min tanke är att ha min Disel som utgångsparfym och min Gucci som vardags :)




Nöjd!

Hej på er, solen har varit uppe mer eller mindre hela dagen och jag har precis kollat klart på filmen G. Det är en ganska gammal film, men helt okej om ni frågar mig. Nu ska jag jobba med lite redigering och försöka strukturera upp mitt liv så jag får någolunda ordning och reda, haha! Jag har inget jätte intresse för att laga någon mat och funderar på att äta ute, typ kina, var så himla länge sen!

Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt, övrigt har dagen varit kanon och lite senare visar jag 2 parfymer jag köpte igår när jag var i Skövde. Verkligen så nöjd och himla glad att jag lyckades med mitt fynd eller ah mer att jag tog tag i det, haha! Expediten var super söt och blev  nog lite förvånad över att jag valde 2 st. Men behöver en till fest och en till vardags, hihi ^^

Gillar maffiga armband

Detta armbandet var ritkgit fint och hade passat perfekt nu till sommaren ihop med en söt topp
Jag vet förvisso inte hur ni är, men själv älskar jag armband som syns
Super fint och älskar guld, har en liten förkärlek för det


Armband
 

1 Juni

Go morgon alla bloggläsare, sorry för taskig uppdatering igår, men som ni förstod hade jag fullt upp! Började inspelningen i Skövde kl 09:30 och var klara kl 12:30... Men hade super skoj, även om det var mer avancerat än vad jag först trodde!Jag kan säga såhär, radio är nogi ntemin grej och överlåter det till proffsen, hihi ^^ Men jag hoppas att ni sötisar mår bra och att ni sovit som ni ska! Åh är så himla lycklig idag och är så glad över att det gick så bra med just inspelningen och hoppas ni med kommer gilla detta! Den kommer eventuellt komma ut i slutet av Juli, så ni får ha lite tålamod :)

Idag ska jag bara ta det lugnt och gör det jag tycker är roligast, nämligen shoppa! Jag har nu bestämt mig för att enbart köra vloggar på min youtube kanaleftersom det verkar dels vara mest uppskattat och även enklast för min egna del :) Däremot kommer vloggarna som kommer upp under vardagarna komma upp veckan efter. Varför jag valt göra så är för att ni följare här på bloggen ska få första informationen eller vill ni ha inläggen under samma vecka bara att det blir dagen efter?! :) Nu ska jag mysa ner mig med lite popcorn, bloggar mer sen igen, puss på er!