James Arthur - Naked

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktgit snygg och väldigt söt.
Bodyn är väldigt söt och älskar att den har volanger kring axelpartiet och ner mot bysten. Ihop med Byxorna blir det jätte sött och slitningarna gör att det inte blir allt för gulligt. Skorna har en väldigt smal klack och väldigt eleganta. Armbandet och örhängena tycker jag går ihop med bodyn riktigt fint och gillar deras inslag av guld.


1 Hittar ni Här, 2 Hittar ni Här, 3 Hitta ni Här, 4 Hittar ni Här, 5 Hittar ni Här
 

Arbetsintervju! 29/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv har jag sovit super och är på riktigt bra humör! Fått besked igår att jag kommer kunna få upp min tapet ganska fort och det kommer dock kosta mig 2500... Men vad gör man inte för konsten?! :) Asså nu är det verkligen inte långt kvar, typ smäller av! Hade ett jätte trevligt samtal igår med ...... och det var verkligen behövligt. Ibland kan det vara skönt att bolla sina affärsideér med utomstående och inte folk i samma bransch.

Idag ska jag faktiskt ha en lite arbetsintervjuer och vad det rör kan jag givetvis berätta! Dom senaste veckorna har inlägg strulat då jag behövt lägga fokus på mitt företag och annat. Tiden räcker inte till... Därför har jag nu fixat ihop 5 eventuellt kandidater som kommer kunna sköta mitt bloggande levande samtidigt som jag får resterande delar att gå ihop. En bloggassistent med andra ord. Dock kommer hen inte börja fören i början av nästa år och personen i fråga kommer stå för klippa videos, podd, redigering av bilder och eissa inlägg, samt fotografering. Nu måste jag göra mig iordning inför 2 mycket roliga dagar! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Post Malone - Candy Paint

Glömmer hela tiden!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv när jag super och är på riktigt bra humör. Då jag sällan har dåliga dagar, vilket också gör att jag oftast är på riktigt bra humör. Försöker alltid komma på 3 bra saker innan jag ska sova och precis innan jag ska gå upp. Det hjälper väldigt mycket och speciellt nu när vädret är gått och trist!


Idag blir det ganska lugnt, ska jobba och även ringa något samtal. Inget allvarligare än så. Ska också fåt tag på schalgrenska då dom försökt komma åt mig i 1 månads tid... Nackdelen då man har lite väl mycket jobb eller är smått stressad. Nog om detta, bloggar mer sen igen, puss på er!

Det påverkar inte mig!

Go kväll alla bloggläsare, hoppasn i haft en bra dag! Själv har jag haft en toppen dag trots att det blev lite sent och att inläggen inte ploppa upp som dom skulle. Haft en toppen dag med massa jobb och riktigt nöjd över hur bra allt går nu. Var lite smått nervös inför kommande veckorn. Hur mitt nya schema skulle gå att genomföra. Men allt har gått super och verkligen laddad inför kommande flytt.

Sen till er som skriver på bloggen massa trams svarar jag er imorgon... Jag vet att ni avgudar en drottning som mig och jaja ni ska få er tid också. Det är väl den ända stjänrglans ni kommer vara i närheten av. Hade dock varit lite kul att kanske fronta era riktiga namn. Lite smått sugen faktiskt och bryr mig gör jag då inte heller. Dessutom "coolingar" som er borde kunna ta en sådan sak med en klackspark right?! ;) Inte mitt kommande jobb/jobbsökande som kan stå på spel då jag är egenföretagare.  Men den som lever får se, haha! Bloggar mer imorgon igen, natti!

Självmord!

Att vara deprimerad är något jag aldrig förstått innan och ännu mindre att man kan ta sitt liv. Jag har alltid tänkt att gå och klipp dig och skaffa dig ett jobb. Idag vet jag att det är enkelt att tycka och tänka fören man är i liknande situation. Jag kommer nog aldrig helt förstå mig på varför man vill ta sitt liv. Jag tycker livet är oftast härligt och underbart. Jag har sällan dåliga dagar och mycket är för att jag tacksam för allt jag får vara med om och fått göra.

Att vara deprimerad är inget lätt och att tillslut se en utväg som får slut på allt måste vara hemskt. Jag har aldrig hamnat i dessa tankar. Men jag kan absolut förstå dom som gjort eller gör detta. Jag brukar anse självmord är som en feg utväg, fly från allt och lämna allt kvar hos nära och kära... MEN man måste också ha i åtanke att man aldrig gått i samma skor som personen i fråga. Jag jobbar än idag på att försöka acceptera dessa lösningar och det är trots att jag själv haft en i min närhet som gjort just detta. Jag kommer kanske aldrig riktigt förstå mig på eller kanske ens kunna acceptera att det var "okej". Jag accepterar beslutet personen i fråga tog, men har väldigt svårt att lägga tid på sorg pga beslutet den tog.

Det krävs enormt mod för att göra detta och att komma till den insikten att detta är den bästa lösningen för alla i sin omgivning. Men gör man ett val som detta får man ha sin sorg och sen får det vara bra. Han gjorde det som var bäst för honom. Jag har sällan något mellanläge och när det kommer till självmord har jag väldigt svårt att acceptera fullt ut. Jag kommer alltid tycka det är en feg utväg, men vill alltid ha i bakhuvudet att det både krävs mod för ett sådant beslut och man vet aldrig hur personen haft det. Jag vet bara min verision hur det var att få frösöka ta sig samman.

50% på allt!

I samband med Black Friday har nu dom 50% på hela sortimentet i en hel vecka! Hur bra?! Spara pengar samtidig som man kan uppgradera sin mobil. Nedan har ni lite saker i deras sortiment och mina personliga favoriter är det rosa skalet och mobilhållaren. Super till bilen om man ska använda sigav GPS eller bara kolla något snabbt.


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här
 

Avsnitt 11 - Korta Killar Med Stora Pillar

Mår bra! 26/11

Go morgon alla bloggläsare, utgång igår och jag mår faktiskt helt okej! Gick upp kl 09:00 för att börja jobba med bloggrelaterade saker och ska försöka klippa podden idag också. Var ritkigt skoj att börja podda igen och verkligen saknat våra vin kvällar, haha! Sen om alla inte gillar vår podd gör det oss inget då vi har väldigt skoj när vi faktiskt gör den, haha! Skulle folk veta vad vi säger när micen är off skulle nog alla få en helt annan bild av oss, haha!

Nu blir det jobba lite till och sen ta en paus och därpå blir det dags att klippa podden. Var riktigt länge sen jag gjorde detta och undrar om jag ens kommer ihåg hur man gör, haha! Är riktigt lycklig med allt och önska jag kunde berätta varför... Men tidsnog kanske jag gör det och vem vet kanske bildbevis kommer också, vem vet?! ;) Nu blir det göra lite popcorn och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Utgång!

(null)

(null)

Krogen hjälper mig! 25/11

Go eftermiddag alla bloggläsare och hoppas er helg börjat bra! Själv har jag bara tagit det lugnt och helt glömt av detta. Men ska nu uppdatera lite snabbt. Blev utgång igår med min poddkompis och vi hade väldigt skoj. Dock väldigt ont om folk... Men det kan bero på att der var 28+ och dom flesta kring den åldern har ett vettigare liv än att rälla på krogen vid den ålder, vad vet jag?! Tror han som var DJ är han som spelade Daniel i Skilda Världar, men inte helt 100. En lyckad kväll och fick även ragg av en fransman. Dock är min franska AS KASS och kunde bara svara på vissa frågor och inte alla. Men ikväll blir det utgång igen och om det blir Skövde eller någon annan stans är oklart.

Nu blir det att tvätta håret och börja förbereda sig inför kvällen. Kommer säkert bli toppen och när det dessutom är löning tror jag knappast det kommer bli lugnt. Var helt död imorse, men nu är jag på fötterna och redo att leverera på nytt. Insett att krogen är en av många plattformer jag faktiskt lanserat min blogg bäst på. Det innebär att desto galnare saker jag gör, desto mer höjs min statestik, haha! 


 

Inte OKEJ!

Under den närmsta tiden har jag fått en hel del drös av vänförfrågningar på min FB av olika killar. Inte mig emot egentligen, men på helt fel grunder... Tydligen använder någon/några av sig mina bilder jag lägger ut här på bloggen till olika dejtingsidor som Happypancake, Baddo och Tinder etc... Detta har resulterat till att jag fått både otrevliga komentarer från män som inte fått svar på sina meddelanden eller blir besvikna då jag dels berätta vem jag var och att det inte mig dom skrivit med.

Därför säger jag till dig som gör detta att lägg ner... Det är långt från okej och om du/ni ser någon profil med mina bilder frå ni gärn anmäla dessa. OM jag nu skulle valt att gå med i något av detta. Tror ni på fulaste allvar att jag skulle gå ut med allt för tydliga bilder på mig själv?! Att vara offentlig är inte jämt skoj och detta är en av dessa gånger. Det enda positiva med allt är att många ser ritkigt bra ut och tydligen skrämde inte min "hemska" hy iväg dom, haha!

2 måste jag ha!

Som ni säkert inte misst ska jag flytta inom kort och det är av olika skäl. Men främst för att jag inte får plats och det inte går att bo kvar då jobbet blir lidande. Detta gör att jag kllar på lite inredningsprylar och tror inte jag är ensam om att inreda sitt hem. Lampan är utan tvekan min favorit. Perfekt på en hylla nära ingången där man kan lägga nycklr, koppel etc.


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här, 4 hittar ni Här

#nolifer!

Go kväll bloggisen, ledsen för dagens uppdatering och måste nog meddela att det kommer bli såhär i fortsättningen. Fram tills jag får iordning min lägenhet och med allt kommer det vara lite oregelbundna inlägg. Då jag jobbar väldigt mycket gör det att bloggen och övriga  sociala medier får ta lite stryk... Men det kommer snart bli ordning på igen! Idag slutade jag hyffsat tidigt och kom hem redan vid 17:38. Det är nästan 4 timmar tidigare än vad jag brukar göra!

Haft en toppen dag och allt har verkligen rullat. Älskar att folk tror jag går på bidrag. Inte mig emot det gör mig bara ännu mer intressant. Som i sin tur leder till en större kändis, haha! Att vara B-kändis är som sagt ett tufft jobb. Tur man klarar av detta dagligen. Har faktiskt sluta läsa elaka komentarer och vet ni varför?! För jag dels inte har tid eller vill lägga ner min tid på no lifer som går runt och är avundsjuka. Hur som, nu ska jag jobba lite med saker osm inte blivit klara, bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Gucci for life!

En av mina favorit parfymer fick jag hem nu i vecka och som jag helt glömt av att visa er. Jag verkligen ÄLSKAR den och brukar mesta dels ha den till vardags eller om man ska på något möte/intervju man vill lukta lite extra gott. Parfymen finns i 2 olik storlekar och den jag har är givetvis den största på 50ml. Att jag döpt min hund efter parfymen säger väl allt hur mycket jag tycker om den, haha! Nu är båda storlekarna på REA!


Ni fyndar den Här
(null)

(null)

Uno Svenningsson - Du Kommer Ångra Det Här

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt speciell och försökte hålla ett någolunda "jordnära" stuk.
Toppen är så äckligt snygg och ihop med byxorna hade det blivit riktigt snyggt! Dessutom älskar jag detaljerna på byxornam ger en extra tuch. Skorna är riktigt fina och mest till för att inte låta hela toppen sno allt fokus. En smal och väldigt snygg klack. Örhängena och halsbandet håller samma färg som skorna för att inte fötsvinna in helt i det svarta.


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här
 

Hailee Steinfeld feat. Alesso, Florida Georgia, Line & Watt - Let Me Go

På topp! 21/11

Go morgon alla bloggläsare, hopppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv 

Mår jag super och ska på ett möte rätt snart. Då jag inte bor i Sthlm eller annan större stad är det oftast enklast för mig att ha möten genom Skype eller mobilen.


Övrigt sätt blir det ganska lugnt och kommer bli riktigt skönt! Många av dagarna jobbar jag 10-12 timmar. Allt från mitt ny startande företag till bloggen. Där av att inlägg ibland inte kommer upp under kvällen. Hur som, bloggar mer sen igen, puss på er!

Problemfri!

Älskar att vissa tror att allt dom säger ska pricka mig så djupt som möjligt. Det är ändå lite komiskt hur dom iaf försöker och anstränger sig att få mig på fall. Ibland tar jag åt mig och ibland inte. Oftast tar jag åt mig 1 gång och sedan rör det mig inte längre i ryggen. Jag är ganska problemfri och det kommer man väldigt långt med. Vare sig om det som ska kränka mig engång påverkat mig har det ändå tagit mig hit där jag är idag. Jag behöver inte bevisa något för någon och om hen inte tror på det, vad rör det mig?!

Vill hen ha bevis ska den få bevis, åk till Skövde och kom med oss ut. Dels skulle hen få en helt ny syn på mig och även inse att det liv jag bloggar om faktiskt stämmer. Vill hen ha bevis är det bara ta tåget eller bussen. Men då kommer problem nr 1 att personen i fråga inte vågar eller inte har pengar. Jag kan visa hur jag bor och lever IRL. Närmare sanningen kommer du inte komma. Jag är ganska problemfri och det är främst för jag vare sig har några större problem eller något att dölja. Se detta som en inbjudan att faktiskt få träffa en kändis och få för engångs skull lite verklighetsuppfattning.

Snygga byxor!

Nedan har ni 3 par riktigt snygga tränings byxor och tog ut dom jag ansåg var snyggast. Givetvis kan smaken vara som baken (delad). Men dom nedan är riktigt snygga och ger en schyst figur oavsett om man är lite stor eller smal.


Ni hittr den till Vänster Här, Ni hittar den i mitten Här, Ni hittar den till Höger Här
 

Mår super! 20/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och kom precis på att jag skulle blogga också, haha! Ska ha ett möte vid 13:00 och därpå blir det jobba med lite annat. Har fått sådan fin start på dagen och allt känns betydligt bättre än i fredags :)


Ska också ringa Skövdebostäder och se om jag kanske kan komma åt lägenheten någon dag tidigare. Men skulle det inte gå har jag 3 månader på mig att flytta. Skönt att inte behöva stressa med flytten då jag jobbar väldigt mycket :) Nu blir det lite lunch och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Måste suga ganska hårt! 19/11

Go morgon alla bloggläsare, inget bloggande igår av olika skäl men främst för jag inte hade tid. Låter resten vara osagt. Blev dock ingen utgång för min del igår, utan var hemma och hade det almänt trevligt. Wounder why, haha! Idag är det söndag och ska främst bara sitta med jobb och faktiskt göra mina beställningr då jag alltid glömmer av detta... Hade ett möte i fredags gällande mitt företg och det verkar som det kommer gå att genomföra och få en bra utdelning av det också. Snart är det också bara 1 månad kvar tills jag flyttar, asså hur skönt! Vet att vissa av er är negativa till att jag har en hyresrätt på 10 lax och varför förstår jag inte då det inte är ni som ska betala min hyra... Men alltid är det något som sticker i ögonen på folk när de går bra. Avundsjuka skapas så lätt och hade jag också behövt bo i en skruttig gammal lägenhet med x-antal år mitt ute i ingenstans och börjat gemföra sig med oss som kan pröjsa för ny byggda lägenheter i små städer eller centrala lägenheter i större städer som sthlm, gbg eller malmö förstår jag att livet känns någolunda patetiskt, haha!

Hur som överlåter jag ert hat till er och låter min vardag rulla på som vanligt. Att vara kändis har sina för och nackdelar, right?! ;) Idag blir det jobba som sagt och kom ganska nyss hem efter jag lämnat LG på stationen. Nu blir det göra lite mat i samband med jobb och därpå ska jag ringa min poddkompis som faktiskt är tillbaks i stan. Bloggar mer sen igen, puss på er!

I-landsproblem!

I veckan som var tänkte jag göra naglar menhann aldrig boka pga att jag helt glömde av detta... Dock är jag lite kluven på vad jag vill göra... Det som slog mig är metallic och kanske gör någon schyst mix?! Dock vet jag inte ritkgit vilken sorts metallic jag ska ha... Guld kännsi nte riktigt som mig och tror jag skulle satsa mer på silver.


 
 
 

Söta klänningar!

Nedan har ni 3 olika fodralklänningar som är riktigt schysta på sitt sätt.
Tycker alla är riktigt söta, men den som är lite mer åt mitt håll måste nog vara den rosa. Älskar hyr dom valt att designa den och vringningen gör verkligen allt. Den vita är också super söt och jag som älskar spets gör den inte mindre utesluten. Sen till den sista, färgen är helt fantastisk och hur dom valt göra den är verkligen sjukt snygg. Älskar axelpartiet som gör hela toppen mer eller mindre.


Ni hittar dn rosa Här, Ni hittar den vita Här, Ni hittar den bruna Här

Från botten till toppen!

Go kväll alla trogna läsare, ledsen för dagens uppdatering. Men jag har varit ur form helt och knappt orkat jobba... As rädd för att jag ska bli sjuk av 2 anledningar. Men sen tänker jag på allt roligt som ska ske nästa år och det är en väldans drivkraft trots allt! Dagarna går väldigt snabbt och med lite tur verkar det som lägenheten går att få klar tidigare än förväntat. Dumt att säga något... Men både jag och brudarna längtar säkerligen lika mycket, haha!

Dessutom kanske jag inte kommer bo ensam i lägenheten heller. Allt är inte 100 klart. Men jag kan säga som så att mitt liv har gått från botten till toppen! Då menar jag verkligen med ALLT. Mina karriärsmål, förhållande till familj/vänner och bostad. Verkligen skönt när man kan vända och verkligen tacksam över att jag har ork och motivation att köra på som aldrig förr! Jag lämnade Småland detta år då allt gick skit och vänt mitt liv på bara några månader. Finns bara viljan klarar man allt och man måste vara villig att  kämpa när det ser som mörkast ut, natti!

Hov1 feat Jireel - Pari

Utgåns-outfit!

Nedan har ni en riktigt snygg outfit om jag får säga det själv och väldigt neutral.
Toppen och byxorna är hur snygga som helst och skulle passa så bra ihop. Hade valt stoppa in toppen för att slimma till figuren. Örhängena och ringarna är riktigt fina och blir snyggt till ihop med toppen där spetsen slutar. Skorna är riktgit söta, med en rejäl klack och lagom höga. Perfekt inför en kväll ute på krogen eller stan för den delen också om man vill piffa upp sig lite extra :)


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här
 

Uppstart av ......! 15/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är riktgit taggad för dagen. Hade en toppen dag igår med massor av jobb. I slutet var jag mer eller mindre död. Att åka och handla kl 21:00 var långt från toppen, men det fick gå! Hade även en hel del roliga saker för mig som kommer visas längre fram. Såg med att det börjat rulla in med haters och jag tänkr inte berör det mer än nödvändigt. Ibland ser man vilka som har det svårt i livet genom att läsa genom raderna... Därför tänker jag inte sparka på någon som redan ligger. Bara onödigt och tror dom deras ord nu träffar mig får dom göra det. Jag har blivit så love-bombad av unerbara människor på kogen och det gör att komentarer som ska vara nedvärderande bara rinner av mig. Tack till er som kom fram!

Nog om det, idag blir det en hel del roliga saker att se fram emot. Blir bland annat kika lite i stan när tiden finns och eventuellt hinna möta upp en vän på en lunch. Alltid lika trevligt och därpå ska jag ha ett möte med banken gällande lite investeringar i företaget och vad jag ska tänka på om jag ska skriva över mitt företag jag startat till ett bolag. Svårt att förklara till 100%. Men ni som vet vad som gäller för uppstart av bolag vet vad jag snackar om. Nu blir det jobba vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Yesterday!

 
 

Dani M feat Jireel - Trender

Det börjar sjunka in! 14/11

Go morgon alla blogläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår ra! Själv mår jag toppen och ska inom kort köra igång dagn på allvar. Gårdagen blev riktigt bra och ALLT gick super! Vare sig bakis eller trött. Fick eta en hel del intressanta saker från utgången som var och vad ska jag sga... Det blev förvisso lugnare än vanligt, men ändå inte, haha! Berättar mer om vad som sker imorgon, haha! Nu blir det åka och köpa lite mat och därpå jobba vidare med lite andra saker. Måste verkligen beställa hem saker idag som jag mer ellerm indre glömmer av hela tiden... Dessutom har jag börjat med min löshårsolja mer ordentligt och man märker erkligen skillnad! Har en tendens att det blir lite tovigt mellan åt och klarat mig betydligt längre än innan!

Det som kser för dagen är inget speciellt egentligen. Ska sitta i lite telefonmöten och försöka strukturera upp min kommande flytt. Det börjar lägga sig nu mer och insikten av att det faktiskt kommer gå bra gör det hela betydligt lugnare. Ser erkligen fram emot den nya lägenheten och allt kommer lbi så mycket enklare. Nu blir det jobba idare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Just do it!

Jag har länge tänkt på en komentar jag fick för något tag sen... Det gällde varför jag aldrig visat upp min partners här på bloggen. Jag förstår att det kan vara svårt att tro om man aldrig få en skymt av personen i fråga. När bloggen skahandla om mitt liv borde även denna personen få medverka på något eller annat sätt. Det jag är mest tveksam över hur ni ska bemöta detta och om det kan hållas på en "normal" nivå... Min sits är långt från enkel och det finns för många som har tnkar om mina val. Detta är ett skäl till varför jag inte valt gå ut med vem jag är tillsammans med.

Men det kanske är dags att bara låta det vara och börja öppna upp sig även där?! Jag är fortfarande tveksam öer det hela. Men jag har börjat fundera och med tiden kanske jag hittar en lösning. I nu läget är jag inte ihop med någon. Men frågan är hur mycket ska/bör man visa?! Att ansiktet inte ska visas i första taget. Men att det ska bli mer offentligt och greppbart kanske bara är bra.


 
 
 

Snyggt till hemmet!

Ljus med divers olika utsmyckningar är något som blivit väldigt populärt. Jag tycker detta är riktigt snyggt som prydnad på någon söt hylla med en lite mindre växt brevid. Då jag letar prydnadsaker till min nya lägenhet är något av dessa ljus ett absolut måste om inte fer.


Ni hittar 1 Här, ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här
 

Sent inlägg! 13/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och är på toppen humör. Utgång i helgen och ja vad ska man säga, haha! Galet var förnamnet, haha!


Lite smått stressad då klockan inte ringde som den skulle... Där av sent inlägg och väldigt kort!  Nu blir det möte och därpå lite jobb med annat, bloggar mer sen puss på er!

Fest

(null)

(null)

(null)

Tillbaks! 11/11

Hej på er alla bloggläsare, förlåt för hela veckan. Men ALLT har varit kaos och med flyttlådor i hemmet känns det som jag aldrig får någon riktigt ro... Riktigt ur balans och hoppas ni förstår. Dagen som varit har jag tagit det lugnt och bara slappat, haha! Var en sväng nere och köpte lite inför kvällen och därpå åkte jag hem och sov. Jobbar mer eller mindre 24/7 och har knappt tid för bloggen. Vill bara komma till min nya lägenhet och ordning på allt, önskar inget hellre... Har bland annat fixt in mitt löshår igen och älskar känslan av lite längre och tjockare hår, haha! Köpte för något tag sen ett gäng clips på dollarstore för att kolla om det funkade till en utgång. Resulatet SÖG! Däremot blev jag förvånad att klämmorna var vriktigt bra kvalité! Men övrigt skulle jag inte rekomendera dem till någon utekväll... Men perfekt om man ska gör någon större uppsättning!

Vaknade ganska nyligen av att mina föräldrar spelade massor musik på högsta volym, asså?! När jag vet att folk sover försöker jag vara hyffsat tyst det bara går... Vi har dessutom helt olika musiksmak och det gjorde saken inte bättre, haha! Visste ni föresten att min lilla Mamma har varit med i en grupp när hon var yngre och turnerade?! Lite häfftigt tycker jag. Förstår ni vad jag har att leva upp till, haha! Nu ska jag försök komma iordning till kvällen. Har fått 2 inbjudningar och råkat dubbelbokat mig... Ska se om jag löser detta helt neklet, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Podden är snart tillbaks!

Vissa har säkert undrat och andra har inte brytt sig alls. Men nu är det sista veckan som min poddkompis är borta på sin praktik och sen kommer vi börja podda som vanligt igen med lite tur! Ska bli riktigt skoj och vi båda ser säkert fram emot det minst lika mycket. Det jag kan berätta är att en hel del sanningar ska fram och inga vita lögner kommer dras... Vad det är och innebär kommer ni märka och jag är minst lika nevös som jag är peppad, haha!


 

Klackfria och snygga skor!

 Jag som många vet älskar skor och dessa är riktigt fina. MEN dom ärockså bekväma och skulle behöva utöka mitt förråd med klackfria skor. Dessut älskar jag matrialet dom använt och kostar inte allt för mycket heller! Perfekt en vanlig dag på stan med ett par slitna jeans till och en snygg jacka. Dessutom älskar jag det lite högre skaftet på dem. Det gör verkligen det lilla extra!


Ni hittar dom Här

Snart helg!

Go kväll alla bloggläsare, blev lite sent inlägg men har sina skäl... HELA denna veckan har varit allt annat än rolig och det kanske märkts av på bloggen. Känns att man jobbar och vill bara få en stabil plats att kunna vara. Åh jag vill bara att detta året ska ta slut! 2018 är mitt år och det ska jag banne mig fixa oavsett hur det går till, haha!


Nu blir det ut med lillen och därpå sova. Ska kolla. Någon serie är väl tanken men lär somna mer eller mindre direkt... usch lite anti idag och får hoppas morgondagen blir bättre sov gott!



Maroon 5 - Wait

Skitvecka! 9/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen trots att dagen blev lite strulig i slutet... Vissa veckor är värre än andra. Men det är bara bita ihop och le. Det känns som inget har gått som jag önskat idag allt har blivit lite kaos + att någon har kört in vid sidan på min bil. Men andra sidan är jag vid liv och ska inte gnälla!


Idag blir det ringa försäkringsbolaget, gå igenom lite fakturor och därpå försöka hinna med 3 möten. Har sjukt dålig framförhållning denna veckan och vill bara få helg! Men snart så. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Snart är podden tillbaka!

(null)

(null)

Utgåns-outfit!

Nedan har ni en outftig som blev väldigt rosa och söt. Något jag absolut skulle kunna tänka mig bära under en kväll på krogen. Toppen ur söt och halsbandet till är som gjorda för varandra. Legginsen är riktigt snygga och ihop med skorna behålls den rosa stilen. Dessutom klacken är så sjukt snygg och ger en extra tuch till allt. Örhängena riktigt snygga och enkla för att inte flyga bort allt för mycket.


Ni hittar 1 Här, ni hittar 2 Här, ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här
 

Ny affärsidé! 8/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra. Igår somnade jag på soffan och sov igenom mer eller mindre halva kvällen, haha! Oddsen är små men det bara blev så... Men idag är det onsdag, mår toppen och är riktigt taggad inför dagen. Skulle egentligen suttit med lite arbete igår. Men pga tangentbordet var urladdat kan ni gissa hur bra det gick, haha!


Nu blir det göra iordning sig för dagen, ringa lite samtal för att lyckas undvika att denna dagen blir kaos. Hade ett super intressant samtala igår gällande en ny affärsidé och tror det kan bli riktigt bra. Ska ha ett möte gällande detta på Lördag då vi ska gå igenom affärsplan, ekonomi och diverse andra saker som ska med inför en redovisning för banken. Om det nu skulle behövas vilket jag inte tror. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Hov1 feat. Jireel - Pari

Dagisdags! 7/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Jag mår bara fint och ska inom kort köra igång dagen. Blev en rörig dag igår med mycket strul och var inte hemmaa fören sent... Men är laddad för dagen och känns som det kommer bli en riktgit härlig dag trots allt! Fått mycket gjort trots röran som var igår och det glädjer mig enormt! Idag MÅSTE jag fixa mina ordrar då lagret börjar försvinna... Nackdelen när man är en "Jag tar det sen", haha! Ska faktiskt börja dagen med att boka tid för mina naglar så dom är fina inför helgens äventyr.

Det som sker ut över detta jag sagt. Det blir jobb och försöka spendera tid med lillen. Vi ska snart skola in henne för ett dagis då jag inte alltid har tid eller möjlighet att ta med henne alltid... detta får bli en tillfällig lösning tills allt ordnat upp sig. Om bara någon månad ska saker packas ner och saker staplas på hög på nytt... Vill bara härifrån och komma iordning i den nya lägenheten. Men fram tills dess får diverse lösningar vara aktuella. Väsrsta jag vet är när djur/barn kommer i kläm och man ignorerar det... Barn kanske man prioriterar på ett annat sätt för visso?! Men principen är den samma enligt mig. Nog om detta, bloggar mer sen igen, puss på er!

Hemma!

Go kväll alla bloggläsare, blev lite sen uppdatering och hoppas det är okej! Har haft fullt upp hela dagen och kom ganska nyss hem. Haft en toppen dag med massor jobb och även ett möte. Blev dock lite kaos i slutet av dagen och höll på att bli riktigt dumt. Men lyckades lösa det tillslut, haha!


Nu blir det dejta kudden och ställa klockan. Ska mysa ner mig till en film med lillen och därpå blir det dejta kudden. Kom precis på att jag glömt en ganska viktig sak inför imorgon... Alltid är det något. Imorgon blir det en betydligt lugnare dag och ska bli skönt! Hoppas jag kommer ikapp med det jag ligger efter med! Nu måste jag fixa det sista och så hörs vi med sen igen, puss på er!



(null)


(null)


Detta är mitt jobb!

Jag är mycket målinriktadperson och vet vart jag ska i mitt liv. Jag har höga drömmar som är min morot och vissa kanske är orealistiska. Men det får tiden avgöra och kanske turen hjälper mig fram under min färd. Jag har fått en möjlighet jag tänker använda till max och jag tänker inte låt någon haters som är missnöjd över sitt egna liv få stoppa mig. Jag är långt från perfekt, har ingen perfekt hy, är inte vidare lång eller kommer ALDRIG bli som en biologisk kvinna. Det är gansak självklart, men jag jobbar med dom möjligheterna jag har och fått. Det har tagit en bit och sen om andra tror annat om mig är det upp tillvar och en.

Dom som lär känna mig vet vem jag är medan ni ser bara en ytlig fasad jag tjänar pengar på oavsett ni vill eller tror på det. Jag har valt att vara offentlig och bli igen känd när jag går på gatan eller i ett köpcentrum. Att vara kändis har sina fördelar och nackdelar. Men precis som många andra jobb har för och nackdelar har även mitt B-kändisjobb sina mörka sidor. Ibland träffar hatkomentarer och ibland inte. Jag har folk runt om mig som peppar mig att fortsätta och det är tack vare dom jag orkar med detta. Vissa älskar dig och andra inte. Men som drottning av Skaraborg har jag som uppgift att tampas med haters. Därför har jag valt att ta bort blockering av komentarer och låta dom komma. Hade jag också varit missnöjd över mitt egna liv hade jag säkert gjort likadant mot någon annan. Att nå framgång har både ris och ros med sig. Därför säger jag detta 1 gång, jag ska låta er hållas och endag kanske ni lär er att hårt arbete och respekt för andra människor kommer ta er längre än det ni gör nu. Men som drottning är det min uppgift att lära upp mina undersåtar till vettiga människor.

Det ska synas!

Armband är alltid snyggt och nedan har ni ett par riktgit snyggingar. För vissa kanske det är lite 2 much och andra inte. Allt beror på om man jobbar eller inte. När jag bär armband ska det synas att jag har dom på mig och verkligen ha ett unikt utseende.


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här
 

Måndag! 6/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Jag mår toppen och väldigt taggad vad denna underbara dag. Idag är en såndär dag då inget kan gå fel och verkligen super taggad. Veckan som var började jag gå in mitt nya schema. Där av att jag var lite borta och behöver fokusera på mitt. Börjar verkligen få ett hm om hur det kommer kunna se ut framöver med just detta. Helgen som var gick jag faktiskt inte ut utan var hemma och fick även lite sällskap. Mer än den informationen behöver ni inte få utan tror många av er redan förstår vad jag gjorde utan att låta allt för dirty, haha!

Idag blir det göra iordning lite ordar jag ska få hem i veckan och nytt löshår också. Har levt utan mitt löshår i kanske 2 veckor och saknar det lite... Men samtidigt är det väldigt skönt tt kunna dra fingrarna genom håret utan att det tar stopp... Men jag saknar mitt svall och nr clips inte sitter vidare bra gör det långt från intressant att bära... Ska också boka tid för nageltid då jag tappat 2 naglar + utväxt. Hade också varit skönt att fylla på med ett gäng lösfransar också då jag tröttnat att sätta dit mina egna var annan vecka. Behöver även skicka lillen på salong. Mycket som ni ser som ska ske denna veckan och ena är viktigare än andra, haha! Sen blir det lite möten också men aja. Nu blir det jobba vidareoch så hörs vi mer sen igen puss på er!

ADHD & ADD!

Såg på ett youtube-klipp där han tog upp ämnet ADHD och att nästan alla verkar använda detta som något "försvar" då personer gör fel. Jag har träffat personer med ADHD och ADD. Dessa människor har jag sakt flera gånger än 1 att dom är bland dom sötaste människor jag träffat och väldigt snälla. Sen att man måste förtydliga vissa saker behöver inte betyda att dom är korkade utan behöver en annan mall att utgå från.

ADHD och ADD är en superkraft när personen ifråga lrt sig hur han/hon ska använda den på bäst sätt. Vissa kan plugga non stopp medan andra kan jobba 24/7. Men från ena offentlig personen kom ut med ADHD eller ADD känns det som var enda kotte har det. Detta är inte rättvist när det finns dom som kämpar dagligen att få skol eller jobb funka med en dignos som försvårar livet. Jag har sett personer med denna diagnos som verkligen fått kämpa för att komma dit dom är och jag vet att deras väg till framgång aldrig varit enkel... Tjejer osm blivit trakasserad av killer och tjejer pga hur dom är... Därför säger jag att ni som har ADHD eller ADD jag kommer kanske aldrig kommer kunna förstå exakt hur det är. Men på ett ungefär då jag tänker tillbaka och såg hur dom behandlade henne... Var stolta över vilka ni är och låt det ta tid. En dag kommer ni hitta er grej och då kommer ni bli GRYMMA på just det där!


 

Tillbaka! 5/11

Go morgon alla bloggläsare, förlåt för hela veckans uppdatering och allt som strulat... Men nu ska jag försöka komma tillbaka som vanligt igen. Vet att många av er ändå varit flitiga och kollat in här och det är trots den dåliga uppdateringen. Det är mycket nu inför den kommande flytt och även börjat drömma mardrömmar om att jag inte fått lägenheten... Drömmer sällan mardrömmar, mer när jag är pressad och stressad. Men om bara några måndaer är denna pers över! Med tanke på att jag flyttade ganska nyligen är jag lagom taggad att göra om detta och kommer anlita en flyttfirma. Vet ni någon bra inom Skaraborg får ni absolut berätta! :)

Idag är det söndag vilket innebär jobb och förbereda veckan. Med mass tur kommer blogginläggen kunna skötas under veckan som dom ska. Varit väldigt mycket det senaste och villa bara kunna få iordning på mitt liv igen. I veckan ska jag också kolla på en ny soffa då min kanske inte riktigt passar in i den nya lägenheten... Länge tvekat på att göra slag i sak då det känns onödigt. Men kan någon annan bli glad för min gamla soffa är det väl toppen! Nu måste jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Ångrar mitt könsbyte!

En fråga jag ibland kan få av folk jag känner och även dom jag inte känner är om jag ångrar mitt könsbyte. Jag tror fler TS än mig känner samma sak att det äri nget vi riktigt går runt och tänker på... Det är klart att livet hade varit enklare om vi inte gjorde vår utredning från första början. Men att ånga dagen man tog beslutet är säkert ytterst få, men absolut odm finns! Jag ångrar inte det idag och jag trivs med mitt liv. Sen att det alltid kommer finnas oförstående personer som inte vill eller kan förstå, absolut! Men den majoriteten är väldigt få och dessa personer skräms av att inte kunna förstå.

Jag har dejtat killar som inte viste från början och sedan fick veta innan det blev seriöst. Det var lugnt när dom hade fått lära känna mig som person. Vare sig jag eller någon annan är konstigare än kassören inne på Coop. Allt handlar om respektera och ta hänsyn. Jag låter folk få lära känna mig och sen berättar jag hela sanningen om vem jag är. Sen att bloggen fäller mig månger ser jag inte om något negativt. Det gör att folk läser och någonstans hittar ett intresse. Sen att det finns 2 sidor av ett mynt och att jag är en person i irl och en annan i bloggen. Men det är ytterst få som förstått och endast förstår när dom träffat mig. Men att ånga mig idag är inget jag gör och jag är väldigt tacksam över att allt gått bra trots vgen jag behövt gå.

Snygga glas till vin & champange!

Som dom flesta vet föredrar jag vin eller champange att drick inför en utgång. Dom glasen jag har är långt från eleganta och skulle mer än gärna vilja byta ut dom och ge dom en uppdatering. Nedan har ni 3 olika glas för champange, vitt & rödvin. Perfekt om man själv vill unn sig något som jag eller ge bort i present till någon. Nedan har ni mina 3 favoriter.


Champang hittar ni Här, Vitt hittar ni Här
Rött hittar ni Här

 
 

Selena Gomez feat Marshmello - Wolves

Blåmärke delux!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att er dag varit bra! Jag har haft fullt upp 2 dagar i rad vilket ni kanske förstått?! :) Var mer eller mindre as bakis i måndags och det var nog vi alla under utgången, haha! Fick nytt skvaller om kvällen och det är något jag kommer försöka förtränga... Måste verkligen börja lugna mig, haha!

Idag har jag jobbat som en liten blå och inte varit mycket till vila inte... Men skönt när det rullar och känner mig riktigt taggad inför flytten till den nya lägenheten! Med massa tur kan detta vara det bästa beslutet på länge! Nu blir det krypa ner till en film och slappa lite, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


Btw blåmärket från krogen i helgen... det säger väl allt hur det kan gå, haha!

Galen kväll!

I helgen som var blev det utgång och vad ska jag säga mer än att det blev lite för skoj, haha! Att det var Helloween märktes då alla vara mer eller mindre utkläda. Blev förfest hos Emma där vi också fixade oss och därpå gick vi till krogen. Jag kommer knappt ihåg något och det känns lagom bra, haha! Vi började kvällen med att skåla in med en rosapanter och ställde oss på taket och tjötade massor. När kl närmade sig 23:30 öppnade dansgolvet och vi gick neråt och det jag minns var att jag trillade ett antal gånger även denna gången, haha! Den ena kom efter den andra och vi levde verkligen rövare... haha! Som alla andra kvällar kom vi bort frn varandra och jag var i mitt egna lilla lala.land. Vet inte hur många som försökte få med mig hem denna kvällen och även om jag sa som det var verkade dom helt skita i det, haha! Däremot var det en osm drog med mig in på toan och vad som hnde där kan ni nog luska ut själva, haha! Usch vad hemskt egentligen, haha!

I slutet gick jag utåt och då fick jag veta att en av hade tappat mobilen. Vi ringde som idioter och någon snäll skäl hade turligt nog hittat mobilen och svarade, hur snällt?! :) Det finns hopp om mäsnkligheten. Undertiden jag väntade på dom andra träffade jag lite kompisar och strax därpå gick vi neråt till stationen där taxina stod. Fick förfrågan om att åka svarttaxi för 1000 kr, haha! Jag sa till honom "Är du dumma eller?! Jag betalar max 250 eller dra", haha! Bitchen hade talat och han gick ganska snabbt sin väg. Om folk nu är så dumma att pröjsa till det priset då vare sig sociala avgifter eller skatt dras... Undertiden vi stod på stationen fick jag lite sällskap av lite annat folk som också väntade på taxi och även en bloggläsare. Blev så himla glad och blir alltid lika förvånad att träffa er och generad att ni faktiskt går in här, hihi ^^ Blev med bjuden till efterfest men samma veva jag gick mot bilen fick jag ett meddelande från X och tog taxin raka vägen till honom, haha! Lyckad kväll med härligt folk och bloggläsare, kan inte bli bättre <3

Utgåns-outfit!

Nedan har ni en riktigt fin utgångsoutfit med lite blandat tema. Ofta när jag gör dessa outfits är detantingen svart eller vitt, vilket knaske är lite trist, vad vet jag.
Toppen och halsbandet är som gjorda för varandra och skulle vara så fina ihop
Byxorna och skorna är riktigt snygga och går ihop fint. Valde en sko med lite platå om man vill komma upp en aning högre. Örhängena tycker jag går fint ihop med resterande klädsel och väldigt petit.


Toppen hittar ni Här, Örhängen hittar ni Här, Halsbandet hittar ni Här
 Byxorna hittar ni Här, Skorna hittar ni Här