Go kväll!

Go kväll mina små gullungar, allt bra denna vackra torsdagskväll?! Själv är jag helt slut och ska strax krypa till kojs för att sov, ska upp kl 09:00 för att gå min morgonpromenad, haha! Dagen har gått väldigt fort och varit en toppen dag, längtar redan tillbaka till jobbet! Imorgon är det Fredag, ska ta en fika på stan och jag har även tid för naglar, varit livrädd för att bryta av dom så ska bli skönt att få trimma ner dom, haha! Nu ska jag ta på nattikräm och sedan borsta tänderna, så vi hörs mer imorgon igen, natti!


Visat den förr, men visst är det svårt att tänka att Santos varit så liten?! =')


 
 

Dagens I-landproblem!

Hej på er mina små gulletroll, då är man hemma igen och haft en toppen dag på jobbet! Är just nu hemma hos päronen för att lämna lite grejs och fick också lite mat i mig. Idag har jag också hunnit med att bok tid för håret, fått en ny tid för naglarna och även beställt hem nytt löshår, me like! Just nu sitter jag och tar det lugnt och drömmer mig bort i skornas magiska värld, kom fram till att jag inte köpt skor på över 3 - 4 månader, jag fattar ingenting O_o' Har länge funderat över dom 2 till höger och funderar på att beställa begge eller kanske alla 3?! :) Kan en tjej ha för många skor?! I mitt fal, NEJ!!! =D Så kan jag ta det som ett ja?! ;)


 

Dagens fråga!

Vad är det bästa med Halloween enligt dig?


Om man bortser från att man få klä ut sig får det nog bli allt godis, så var det iaf i påskas, haha! Eftersom både Mamma & Pappa köpt godis till små påskgubbar och gummor som aldrig kom fick jag ta allt godis som blev över, inte mig emot, haha! Jag vet inte om det var så, men det verka lite som om att vissa grannar (inte alla) trodde vi skulle ge ut transgodis eller något liknande, haha! Hade det nu funnits transgodis hade det nog kostat en del och då hade jag inte gett bort det, utan ätit upp det själv, haha! Men håller dom sig borta denna gången också får jag godiset, vilket är ett stort + =D


 
 

Idag blir en bra dag! 31/10

Go morgon mina kära bloggläsare, allt bra?! Här är det bara fint och vaknade för ca 30 min sen, ska strax fixa mig lite snabbt för att gå och köpa lite mjölk :) Idag vankas det jobb och ser fram emot det! Ska också boka om tid för naglar, boka tid hos frisören och beställa hem extension. Ser ut som det kommer bli en toppen dag och det var allt jag hade och berätta om just nu, bloggar mer sen igen, puss!


Vät att tänka på! :)


 
 
 

En rolig första dag!

Go kväll alla sötnosar, då är det snart dax att göra iordning sig för sängen och ska bli riktigt skönt, helt slut! Första dagen på jobbet var hur KUL som helst och längtar redan tillbaka, haha! Dock glömde jag helt av att boka om tiden för mina naglarna, samt till frisören........... Får hoppas jag kommer ihåg det tills imorgon helt enkelt! ;) Imorgon blir det jobb, boka tid hos frisören, boka om tid för naglar, beställa hem extensions och säkert något mer jag glömt, haha! Nu ska jag borsta tänderna, sen blir det sovdags och vi hörs mer imorgon igen, natti!


Hittade en bild på en väldigt fläskig liten herre, tur att jag har bantat ner honom, haha!


 
 

Toyota aygo!





 

5 km kvar!

Hej på er alla sötnosar, kom hem från jobbet för ca 30 min sen, men skulle varit hemma tidigare om jag inte hade behövt springa och köpa en bh........ Ja, jag använder bh och till vad fattar ni nog själva utan att jag måste behöva förklara mig eller jag hoppas det iaf, haha! Ska bege mig ut för att gå dom 5 km jag inte hann med imorse, så jag har det gjort och slipper göra det imorgon :) Nu ska jag ut, sen ska jag fixa lite lunch och så bloggar jag mer sen igen, puss!


 

Förhäxad!

Jag vet inte varför, men av någon konstig anledning drar jag mig till halspand som dessa.
Tycker dom är riktigt fräcka eller det kanske är bara jag?!

Dom 2 högst upp är nog mina personliga favoriter, den längst ner hade funkat perfekt till en vitt linné jag har såg jag nu, hihi ^^


Ni hittar dom på LouLou.se



 

It's a new day! 30/10

Go morgo alla bloggläsare, ska strax bege mig ut för att gå, dock vet jag inte om jag hinner hela milen, men det återstår och se! Ska ringa lite samtal när jag ändå är ute, frisören, ny nageltid och jobbet för att säkerhetskolla att jag börjar kl 14:00, inte bra att komma försent första dagen! Men innan promenaden ska jag ta mig en shake och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Go kväll!

Go kväll kära läsare,då är det kväll igen och jag ska inom kort fixa mig för sängen :) Dagen har varit bra och hunnit med det mesta som skulle göras, samt  lite där till! Imorgon blir det boka tid hos frissören, boka om tid för nailsen och jobba :) Låter som en toppen dag och ska försöka hinna med att gå min mil också, perekt start på dagen eller vad säger ni?! :) Nu ska jag borsta mina små tänder och sen blir det kika litepå tv innan sängen kallar, vi hörs mer imorgon igen, natti!


Vill ha sommar igen......


 
 

Förberedelser inför morgondagen!

Hej på er, då är man äntligen hemma efter mycket bilresande och som ni kanske sett har jag blivit med bil, haha! Är hur som helst riktigt nöjd över mitt fynd och tror detta kommer bli kanon! Ska inom kort packa inför imorgon, då jag ska jobba min första dag och ser verkligen fram emot det, kommer bli skoj! Nu ska jag äta lite kvällsmat för att sedan fixa lite små saker inför morgondagen, bloggar mer sen igen, puss!

 



 

Dagens fråga!

Vilket är ditt bästa Halloweenminne?


Mitt bästa halloween minne var när jag var 10-12 år då jag och min bror smög ut och knackade dörr efter bus eller godis, haha! ^^ Eftersom jag är uppväxt i en kristenfamilj var den traditionen inte så uppskattad och därför fick vi aldrig gå med på sånt då våra vänner fråga oss. En dag kom mamma hem lite senare än vanligt då våra kompisar och fråga, vi var inte långsamma att tacka nej. Vi sprng upp, fixa iordning kläder och efter 30 min var vi klara, haha!


 
 

Min röda kärlek!


Mobilinlägg!

Hej på er, då har man blivit med bil och är ruskigt nöjd över mitt köp, kan visa er senare vad det blev för en! ;) Vi passade också på att ta en fika på Statoil och det verkar som ingen mack har stora red bull...... Därför fick jag ta 2 st, haha! Nu ska vi bara skriva på papprena och sen bär det av mot Alingsås där vi ska äta och sen blir det möte! ;) Ja allt vad jag hade och säga nu, bloggar mer sen igen, puss!




Toyota IQ skulle jag kunna tänka mig!







 

Go kväll!

Hej på er, ursäkta att jag inte bloggar förens nu, men varit lite upptagen med lite annat grejs. Eftersom det varit skit väder hela dagen passade jag på att sätta mig ner och skriva på en lite text jag fick upp i huvdet under min promenad och så småning om kommer säkert en liten melodi skulle jag tro! Imorgon blir det att kika ut min första bil, sjukt lycklig och hoppas jag hittar någon som faller mig i smaken. Märken jag kan tänka mig är Toyota, Audi och Mercedes :) Ah tyhp dom märkena jag kan, om man bortser från ford, volvo, opel, saab eller golf, men det är inget jag vill ha så därför tog jag inte upp dem fören nu i efterhand, haha! Efter eventuella bil köpet ska jag åka till Lundströmska för ha mitt näst sista möte eller jag tror det, tjejen med koll, haha! Nä nu ska jagäta kvällsmat och så hörs vi mer sen, puss!


 
 

Endast för synens skull!

Hej på er, kom precis hem från ICA och väder kunde faktiskt varit bättre, haha! Eftersom djurens mat typ tog slut igår fick jag traska dit och köpa nödfoder, som bägge verkar tycka om :) Passade också på att köpa med mig lite mjölk och sitter nu framför tv:n. Kan också konstatera att jackor över 6000 är enbart till för att se snygga ut, det fick jag uppleva när jag var ute på min morgonpromenad och blev helt pissvåt, haha! Nu ska jag göra iordning en varm koppte och så hörs vi mer sen igen, puss!


Dagens shopping, har shoppat betydligt roligare saker i mina dar, haha!


D


Läckra örhängen!

Är verkligen helt såld på dessa örhängen och ska nog klicka hem dem själv, fruktansvärt snygga!


Ni hittar dom på Maisstore.se


 

En bra start på nya veckan! 28/10

Go morgon readers, ska inom kort fixa iordning en shake för att sedan bege mig ut för att gå min mil :) Idag är det måndag och det verkar som det blir en rätt slappdag, inget mig emot! Ska ringa ett viktigt samta, plugga lite och röja upp i lägenheten, ser ut som ett bombnedslag, haha! Ah mer än detta har jag inte att berätta, är fett hungrig på bullar.......... Aja, nu ska jag fixa iordning shaken och så bloggar mer sen igen, puss!


 
 

Veckans planer!

Go kväll mina kära läsare, då är det kväll igen och strax göra mig klar för att lägga mig. Dagen har varit rätt okej och ska bli väldigt skönt att krypa till kojs :) Kom precis på att fodret var slut till djuren, inte så väldigt bra men svårt att ha allt i huvdet och får helt enkelt fixa det på något sätt :) Nedan har ni Veckans Schema och det finns endel att göra som ni ser! Nu ska jag kika lite på tv och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Molly till undsättning!

Hej på er, nu är jagt betydligt piggare och mår betydligt bättre, haha! Sitter just nu hemma hos mina kära föräldrar och vi ska strax äta lite kvällsmat. Kvällen igår var helt magisk och hade ruskigt trevlig, dessutom fick jag många fina komentarer för min lilla söta klänning och mitt hår, ur gulligt! Av någon konstig anledning mådde många killar väldigt ''dåligt'' och bad om en undersökning, vad ska man säga?! ;) Träffade även på några bloggläsare, vänner och massa annat trevligt folk. Däremot var det nog första och absolut sista gången jag hade 18 cm klackar på krogen, inget att rekomendera, haha! Men fram tog jag mig och varm jämlång med de flesta killar där, vilket kanske inte var fullt så uppskattat, haha!


Hej du, kan du undersöka mig här jag mår inte så bra....... ^^

Det är klart jag kan ;)


 

Man mår som man förtjänar! 27/10

Go morgon mina sötnosar, idag mår som mna förtjänar och är helt död efter kvällen + ont i fötterna, haha! Idag ska jag bara ta det lugnt, jobba lite smått och fixa veckans schema, hihi ^^ Lite senare ska jag till mina föräldrar, bjuden på middag, inte helt fel! Men fram tills dess ska jag ta det lite lugnt, kolla på tv och bara tycka synd om mig själv, vilket förövrigt är väldigt bra på! ;) Bloggar mer sen igen, nu ska jag vara social med Annerli och så hörs vi mer sen, lägger upp bilder på min outfit senare, puss!


 

Mobilinlägg! 26/10

Go morgon sötnosar, då är det äntligen lördag och ligger just nu framför tv:n undertiden jag äter frukost :) Lite senare kommer Anneli, vi ska fixa oss inför kvällen och vi 7 tiden dyker de andra också upp. Har världens i-landsproblem, men det kan jag berätta mer om sen, nu ska jag fortsätta i mitt lugna tempo och så hörs vi mer sen igen, puss!




Go kväll!

Go kväll alla bloggläsare, fredagskväll och jag kom precis ut ifrån duschen, för er som vill veta, haha! Imorgon är det ÄNTLIGEN lördag och det blir halloweenfirande till max! Var några i trapphuset som firar idag såg jag och var nästan lite sugen på att hänga på, om jag hade känt dem bättre dvs ^^ Skämt och sido, förövrigt ska jag inte göra så jätte mycket, torka håret och sedan blir det att göra sig klar inför sängen :) Tro mig det kommer ta sin lilla stund + att jag samtidigt kommer hinna vända på dygnet, as smart jag vet! ;) Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer imorgon, natti!


Hittade en bild jag tror jag inte visat er tidigare, ja vad ska man säga haha! x'D


 
 

Saknar ord just nu!

Hej på er, då har man varit och hämtat halloweenkläderna och vad ska man säg hm...... Rätt mållös och det är på gott och ont, haha! En sak är säker, jag tänker ta taxi från ......... för att gå genom bolonie skogen är redan uteslutet eller blev det då jag fick på mig kläderna, haha! Oavsett vad kommer det bli galet och även om jag är smått mållös nu, kommer detta bli sjuuuuukt roligt! Taggad som bara den och vil bara att det ska bli lördag nu, hihi ^^ Nu ska jag mysa framför tv:n och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!




Bara 2 saker kvar!

Hej på er, komprecis hem från apoteket där jag hämtade ut Mindys medecin och nu har jag bara 2 saker kvar att göra, hämta ut min dräkt och svänga förbi systemet :) Har också hunnikt ätit lite mat, blev räkor, sånt som alla ''finna'' människor äter varje fredag, haha! Nä skoja bara, så ofta äter jag det inte räkor heller, blir väl 1 gång i v och det anser jag som väldigt lite ^^ Nu ska jag ringa Mami så hon kan släppa av mig vid systemet, för att sedan hämta ut min dräkt. Bloggar mer sen igen, puss!




När slutar man vara Transsexuell?!

Att vara Transsexuell innebär att man har fötts i fel kropp och vill korrigera den efter det kön man känner sig själv tillhöra. Man genomgår en lång utredning för att sedan påbörja hormonbehandling och sedan göra en könskorrigering. Men tiden mellan början av hormonbehandlingen och operationen har man fått diagnos att man lider av Transsexuallism, men vad händer sen efter operationen är man transsexuell då?!


Man kan ha olika syner på detta , men jag ser det såhär, en person som gjort själva operationen, har bytt personnummer, namn, samt fått en slags ''friskhets'' förklaring ser jag inte som transsexuell längre, iaf inte på samma sätt. Han/hon är nu mer en kvinna eller man i mina ögon, eftersom han/hon har får korrigera sin kropp efter vad han/hon känt sig till höra.


Givetvis får man kalla sig transsexuell efter operationen om man vill det och klandrar ingen som gör det! Dock förstår jag inte ''behovet'' eller skälet till det, eftersom personen i fråga har förhoppningsvist hamnat rätt.


 

Fullt ös som vanligt! 25/10

Go morgon sunshines, allt bra?! Jag har precis slängt i mig en schake och ska inom kort bege mig ut för en härlig morgon promenad, idag har jag rätt mycket att göra, hämta ut medecin (Mindy), svänga förbi systemet, hämta ut min dräkt, ringa veterinären, ringa försäkringsbolag (Agria) och sen blir det fredagsmys, hihi ^^ Nu ska jag ut, så bloggar mer , puss på er!


Fick parkering är inte min starka sida, men det posetiva är att jag är innaför linjen, haha!




Natti!

Go kväll kära bloggläsare då är det kväll igen och jag ska göra mig klar för att lägga mig. Dagen har gått fort och jag är på väldigt bra humör, imorgon är det Fredag! Ska börja min morgon med att gå min mil, sedan blir det att ringa veterinären, gå till systemet (Vilket jag funderar över att jag inte gjorde idag?!), hämta ut dräkten inför lördagen och sen blir det myspys med mig och fruktskålen, lyxigt värre?! haha! Ska kanske ta och investera mig en man när jag ändå är igång eller vad säger ni?! ;) Undertiden ni funderar över det ska jag borsta mina små tänder och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

En ofrivillig fylla!

Hej på er, då har man kommit hem från veterinären och det verkar som det bara är en liten mindre fraktur, vilket är en lättnad om det nu är så! Men ska ringa till Blåstjärnans Djursjukhus i Göteborg för att boka en ny tid där, eftersom dom är specialiserade på ''exotiska'' djur och kanske jag kan få veta mer exakt vad det kan tänkas vara, samt hur man kan åtgärda det på bästa sätt! Nu har hon fått lite smärtstillande och det käns väldigt skönt, dock är hon lite lullig, vilket jag tycker är väldigt roligt, haha! Stackars liten, knappt 1 år och redan utsatt för sin första ''fylla'', haha! Nu ska jag lägga mig i soffan, kika lite på tv och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Så glad att jag fick hem mitt lilla troll vid liv!


 
 

Det börjar dra hop sig!

Hej på er, då är man hemma igen efter en mysig lunch ihop med Nettan. Det blev Thai House och var mumsigt värre må jag lova, samt skönt att tänka på lite annat :) Om ca 1 timme blir det ge sig iväg mot Skara djurklenik och hoppas på det bästa! Allt jag vill just nu är att det ska gå att åtgärda och att operationen ska gå 100% fel fritt. Dör min lilla tjej på köpet lär tidningarna ha något att skriva om ''Galen kvinne inne på djurklenik i Skara'', haha! Nä usch vad hämst, nu ska vi tänka posetivt och att det går bra! Nu ska jag förbereda transportbur och ringa Erika en snabbis, sen blir det raka vägen mot Skara :)






Dagens fråga!

Hur mycket tjänar du på ditt bloggande?


För er som inte vet tjänar jag pengar genom bloggen och det är väl en av anledningarna till att jag faktiskt bloggar, men inte hela, haha! Eftersom jag inte har en fast lön innebär det att den är rörlig och det vanligaste jag bruka får ut är väl 1000 - 1500 kr, men kan också vara mer. För mig räcker det att personer bara går in här på bloggen så får jag en liten slant och lägger jag ut annonser får jag lite till, hihi ^^ Ett rätt simpelt jobb, men helt klart värt det och trivs med det jag gör! :)


 

Mobilinlägg! 24/5

Go morgon readers, är påväg in till Skövde för att luncha ihop med Nettan. Behöver verkligen tänka på annat för ett tag, fick veta igår att det eventuellt inte finns något att göra mer än en operation och alla operationer har sina risker =/ För mig känns en operation som det mest naturliga, då har man iaf försökt och går allt bra är ingen gladare än lilla jag och Mindy själv förstås ^^ När vi ätit klart ska vi kika i lite affärer, lite senare ikväll ska jag hämta ut min dräkt och efter det blir det att åka vidare till Veterinären, samt hoppas på det bästa! :) Nu ska jag lyssna på lite musik och så hörs vi mer sen, puss!
 
 
Hoppas på det bästa!
 
 


 
 
 

Helt okej dag!

Go kväll sötnosar sitter nu i telen ihop med Anneli och tjötar lite skit. Ska strax sätta mig framför tv:n och hoppas på att det går något bra. Dagen har gått rätt sagt sakta och varit lite upp och ner, men hoppas det blir bättre imorgon! Det ända posetiva med dagen är att jag fick hem min hormoner som var försenade och det är alltid något, hihi ^^ Ibland får man se det lilla i det stora liksom :) Nu ska jag tjöta vidare och så bloggar jag lite senare, om inte så hörs vi väl mer imorgon I hope?! :)




Nöjd över min lilla insats!

Hej på er, kom precis hem från min mil och är lite små öm i fötterna, men känner mig fruktansvärt duktig! Idag känner jag mig inte alls på topp, men kanske inte så konstigt heller?! Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla på någon serie och sen får jag se vad jag hittar på :) Men först ska jag äta lite kvllsmat och så bloggar jag mer sen igen, puss!


 

Maskerad tillbehör!

Hittade mängder av olika tillbehör och hade jag inte bestämt mig vad jag skulle vara hade jag utan tvekan varit den lilla gubben från Star wars, haha!


Hittar grejerna här


 

Hoppas på det bästa! 23/10

Go morgon reders, har precis ätit frukost och ska inom kort bege mig ut för min promenix. Misstänker också att jag måste ringa veterinären för en hälskoll och förbereda mig för en operationMindy........ Trodde först att det var en allvarligare stukning, men misstänker ett brutet bakben och hur hon lyckats med det har jag inte en blekaste om =/ Ibland är illrar lite för livliga för sitt eget bästa, får hoppas det går att åtgärda! Nu ska jag ut och gå för att rensa tankarna, för att sedan ringa veterinären och boka tid! bloggar mer sen igen!


Skräckscenariet är att hon stryker med under operationen..........


 

En riktigt bra start på dagen!

Go kväll sötnosar, allt bra?! Här är det bara fint och ska inom kort krypa till kojs. Ska försöka komma upp imorgon kl 08:00 för att gå min mil, ruskigt skönt och speciellt på morgonkvisten! Imorgon ska jag boka tid för naglar, ringa veterinären (hoppas jag slipper....) och eventuellt hämta ut min dräkt inför lördagen, hihi ^^ Det är vad jag planerat och sen får jag se vad mer jag kan tänkas hitta på, nu ska jag förbereda lite saker inför imorgon och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 
 

Det finns för och nackdelar att vara ''B-kändis''!

Hej på er, kom hem för ca 2 timmar sen men fann ingen lust att blogga fören nu, håller jag på att bli slarvig?! Har varit fullt upptagen med annat och ska inom kort göra mig klar för att mysa ner mig till Svenska Hollywoodfruar, om ingen kommer och stör mig dvs, haha! Åh jag måste berätta om en sak eller egentligen är det inte alls skoj och speciellt inte för mig, haha! Jag har fått en ny stalker som plingar på min dörr och tror att hen är lite för fixerad av mig =S  Tycker det är lite smått obehagligt med personer ska försöka tränga på ens privatliv, jag som var så glad över att en annan sluta och så kommer en ny............ Det finns för och nackdelar att vara ''B-kändis'' och detta är en av dem, tur att jag snart ska flytta, haha!


 
 
 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu hemma hos Nettan och vi håller på att bakar bullar, goooott :) Ska strax åka hemåt för att berätta hur arbetsintervjun gick och oss emellan så gick den kanon bra, är riktigt nöjd! Fick också ett mail om att min dräkt är påväg och känns bra så att den kommer i tid, kan vara en fördel, haha! Nu ska vi strax provasmaka bullarna och det luktar ruskigt gott i hela lägenhet, hoppas det smakar därefter ;)




Dagens fråga!

Hur långt är du kommen i din utredning och hur mycket är det ngefär kvar?


I dags läget skulle man kunna sägsa att jag har kommit 1/3 av vägen, för somliga är det långt och andra inte. Jag tycker tiden gått väldigt fort och det verkar som att jag lyckats korta ner min utredning med 7 månader, vilket är väldigt ovanligt, så jag är fett nöjd, haha! Men jag skulle väl tippa på att det är ca 2 år kvar innan allt är 100% klart. Att byta kön är inget man gör på en kvart om någon nu trodde det, haha!


Redo för arbetsintervju! 22/10

Go morgon mina sötnosar, då är man fixad och klar för att åka på aretsintervju, är sjukt taggad och ska nog svänga förbi ICA för att ta mig en Red Bull, hihi ^^ När intervjun är klart blir det att hämta ut ett paket för att svänga förbi Nettan, länge sen jag träffade henne eller det kanske bara känns så?! Skulle också behöva åka och kika på bild....... Får se vad jag hinner med! Har ockå beställt hem min Halloweendräkt och är ruskigt nöjd, kommer bli riktigt snyggt, hihi ^^ Nu ska jag ta en liten morogn promenad och så hörs vi mer sen igen, puss!

 
Vad kommer jag vara i år tro?! ;)




Varit mycket idag!

Go kväll mina kära bloggläsare, har varit fullt upp fram tills nu och har helt enkelt inte hunnit med att blogga...... Tråkigt men så är det, varit mycket helt enkelt och Emma kom förbi en liten snabbis, alltid trevligt! Åh vad jag längtar tills Lördag, ni kanske också gör det, vad vet jag?! Min arbetsintervju blev flyttad tills imorgon och kändes riktigt bra! :) Imorgon blir det arbetsintervju och hämta ut ett paket, rätt slapp dag och kanske svänger förbi Nettan en snabbis, när jag ändå ska in till Skövde?! :) Nu ska jag lägga mig och så hörs vi mer imorgon, natti!


Blev firande med lite go saker pga allt bra som sker, inte fel!






Svar på tal!

I fredags skrev jag en inlägg om unga mödrar som skapade en hel del reaktioner både hos äldre och yngre läsare, vilket jag tänk


Givetvis respekterar jag och accepterar ungamödrar, däremot kan jag inte förstå mig på dom. Ett barn förtjärnar att växa upp i en tryggmiljö, med en varm säng, mat vid bordet och fina nya kläder. En ung mamma som inte gått ut gumnasiet, är arbetslös och som är helt behov av andra för att klara sig och respektive, kan inte ge sitt barn den uppväxten........ Om man redan har det svårt att ta hand om 1 barn, varför skaffa 2 - 3 till....... Vem är det som straffas i slutet, jo hela familjen, men först och främst barnen! Dom bad inte om att få det dålgt ställt, flyga fram och tillbaka då det vankas utgång. Barn växer upp, dom blir tonåringar och förhoppningsvist tar dom studenten. Men vad gör en ensamstående mamma då ena barnet hoppar ur boet och efter 1 - 2 år behöver flytta hem?! Barn är fantastiska, men dom kostar också pengar och det är det inte många tänker på.........

Dessutom att gemföra transsexuallism och ungamödrar 2 olika saker. Om en person betsämmer sig för att byta kön och det blir fel, då drabbas bara han/hon. Men om en mamma föder unge efter unge utan ''poäng'' då drabbas barnen + att transsexuallism klassas som en sjukdom, det gör det inte av att föda barn vad jag vet!


En liten fråga, om ett av barnen vill bli advokat, hur ska då mamman kunna hjälpa han/henne med läxorna om hon inte själv gått ut gymnasiumet och vad är hon sj för ''förebild''?!


 
 

Halloweenkläder!

Är du lite smått förvirrade på vad du ska ha på dig till halloween?!
Då är vi två, hittade 5 riktigt schysta dräkter som kanske kan ge er lite ideér.
Tyccker alla 5 är riktigt härliga, men dom jag gillar bäst är den längst till vänster och den i mitten! ;)


Du hittar dom och många fler på Modehus.nu


 

Mobilinlägg! 21/10

Go morgon sötnosar, jag tänkte faktiskt undvika att mobilblogga, men ni ser hur bra det gick, haha! Men lätt hänt när det blir stressigt, startade dagen med lite t-yoghurt och lite pumpakärnor, mums! Eftersom jag inte hade någon mjölk hemma fick jag hoppa shaken, men har något att längta till ikväll, hihi ^^ Är iaf påväg in till Skövde för att gå på min laserbehandling och sen blir det hem för att ringa ett samtal, sen blir det ta milen så jag har det gjort! :) Ja mer än detta hade jag inte att berätta om, bloggar mer sen igen, puss!


Är det bara jag som tycker donken skärt ner på sina saker?!




Veckans planer!

Go kväll kära bloggläsare, allt bra?! hoppas det, här är det helt ok, känner mig lite smått dempad och allmänt trött, måtte det  inte vara förkylning på gång....... Men antar att jag vet vad problemet är eller har 2 logiska teorier ^^ Nedan har ni Veckans Schema och som ni ser finns det lite att göra även denna veckan, vilket är skönt! Nu ska jag borsta tänderna för att seda krypa till kojs och så hörs vi mer imorgon, natti!


 
 

Hejsan!

Jag har verkligen ingen vidare lust att blogg idag och kanskei nte så konstigt när man gick och la sig kl 05:00, efterfester har sina för och nackdelar, speciellt om man vaknar vid 10:00, haha! Tänkte iaf visa en dokumentär jag såg i veckan, tycker faktiskt den är riktigt bra och sorglig på samma sätt........ ='/


Mobilinlägg! 20/10

Go morgon readers, vaknade för en stund och sitter nu hemma hos Charlotte :) Kvällen var jätte lyckad, hade ruskigt kul + att jag träffade även på lite bloggläsare och det var riktigt kul att se er alla som kom fram! :) Idag blir det slöa, ska strax ta tåget hem för att jobba lite och som vanligt kommer veckans schema upp, men det blir senare ikväll, nu ska jag vara lite social och vara med att bestämma vad och vart vi ska äta, hörs vi mer sen, puss!




Mobilinlägg!

Hej på er, dår man påväg in till Skövde för att sedan ta tåget till Falköping, sjukt taggad! Eftersom natt-tågen inte går ikväll pga omoget beteende av förra veckans resenärer kommer vi eventuellt behöva ta taxi....... Seriöst, varför slutar 3/4 utgångar med taxi?! Ett under att jag har råd till festande ibland kan tyckas, haha! Någon dag då jag orkar ska jag sitta ner och se efter hur mycket taxiåkande det egentligen blir på 1 månad, haha! Åh, kom på att tänka på en sak, tiden jag levde som kille fick jag ofta höra "Du är banne mig värre än alla tjejer ihop", då förstod jag inte alls vad folk mena, men idag så kanske jag kan erkänna att det fanns en viss sanning i det hela, haha!


Väskan är packad och då fick jag ändå inte i allt + att det bara är för 1 dag, haha!




Ska vi byta grejer?!

Något jag hade tyckt skulle varit lite häftigt, samtidigt smidigt vore om en TS-tjej (kille) & TS-kille (tjej) kunde donera deras ''rester'' till varandra eller vad säger ni?!


Ts-killarna tar bort bröstvävnad och livmodern

TS-tjejerna tar bort testiklarna


Jag är inte så jätte insatt vad som händer med resterande delar, men det hade varit lite coolt om det hade gått att återanvända, iställer för att kasta om man nu gör det! Men det kanske bara är jag som tänker så haha?!


 

Typiska biverkningar har börjat ploppa upp! 19/10

Go morgon mina små gulipluttar, allt bra?! Här är det bara fint och sitter just nu och väntar på att klockan ska gå, hihi ^^ Utgång ikväll och kommer bli en GALEN kväll eller jag hoppas på det iaf, haha! Kan kackså medela något mindre kul, dock inte något jätte allvarligt som tur är! Har börjat känna av typiska biverkningar av medecinen, sömlöshet och illamående på morgonen, Inte fullt så skoj........ Att bara kunna sova 8 timmar är inte fullt så skoj, är liksom van vid 10 timmar, haha! :) Nu ska jag kika på lite smycken och så hörs vi mer sen, puss på er!


Skona nedan är att dö för, hittar dom här


 

Go kväll!

Hej på er, sitter just nu och inväntar ett program, samtidigt som jag tänker försöka vända på dygnet, haha! Dagen har gått fort och allt som skulle hinnas med har blivit av, vilket är väldigt skönt! Imorgon blir det utgång med brudarna och kommer bli GALET skoj! :D Vi ska förfesta hemma hos Challan och sedan bär det ut i nattens vimmel, har sagt det förut och säger det igen. Måste berömma er som faktiskt kommer fram, jätte skoj verkligen och blir så glad för era varma ord ska ni veta! Nu ska jag drick upp mitt vatten och slå mig till ro i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


För någon helg sen, kan du hitta mig?! ;)


 

Fredagsmys!

Hej på er, då är det fredagskväll igen och är betydligt gladare nu än vad jag var sist jag bloggade, haha! Ikväll ska jag bara slappa framför tv:n och ladda upp inför helgen, är också förbluffad över hur bra min hals egentligen blivit, dock inte helt bra, men när nog! =) Nu ska jag käka lite kvällsmat och sen ska jag äta lite godis och snutta på min Red Bull för det är jag värd, ha en trevlig Fredagskväll och så hörs vi mer sen igen, puss!


 
 
 
 

Det är bara tragiskt!

Något jag verkligen inte kan eller kommer kunna förstå är unga föräldrar....... Hur kommer det sig att personer som är mellan 18 - 20 år har 2 - 3 ungar och hur i allvärlden tänker dom?! Jag förstår mig verkligen inte på mig dessa människor och det är trots hur mycket jag än försöker och faktiskt vill så går det inte....... Att skaffa så pass många barn i så tidig ålder är, ursäkta mig, men det är bara idiotiskt! Oftast har dom ingen utbildning, inget fast jobb och är behov av andra upp till 110%......... Hur kul kan det egentligen vara?! Tänker folk inte alls eller har dom förlorat halva sin hjärnkapacitet, jag bara undrar....... Misstolka mig inte, barn är underbara och kredd till alla som har dessa fantastiska små liv, men har man inte ekonmi eller möjlighet att ta hand om ett barn, varför skaffa mer fler för?! Jag hoppas verkligen att ingen är så pantad och dum i huvudet rent utsagt att dom inte vet hur barn blir till, för då är det bara tragiskt.......


Ett barn ska inte behöva växaupp med ekonomiska problem.......


 

Mobilinlägg! 18/10

Go morgon alla sötnosar, jag är lite lagom glad just nu kan jag säga, eftersom det är älgjakt runt om hela Sverige innebar det att min vanliga runda jag bruka ta var blockad, vilket resulterade till att jag fick gå en annan väg som 4km längre...... + att jag ska ha lägenhetsvisning om 35 min och är inte fixad....... Som ni kanske förstår är jag på lagom bra humör, hoppas ni har fått en bättre start på dagen ^^




Pastora Soler - No me rendiré!

Satt och lyssnade genom Pastora Soler's nya album och fastnade för No me rendiré.
Riktigt bra låt enligt mig, men är det bara jag som tycker den har liknande stuk som Loreen's låt My heart refusing me?!


Oavsett vad är den riktigt bra och jag vill bara dansla loss!


Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma igen och dagen har rullat på som vanligt. Hunnit med det jag skulle och även lite till, hihi ^^ Shit vad jag lääääängtar tills måndag, men berättar mer om det på söndag, haha! Misstänker att jag har något att fira i helgen, känns ruskigt bra! Nu ska jag äta lite mat och så hörs vi mer sen, puss!


Bild från min Instagram Mollynilson heter jag där! :)


 
 

Dagens fråga!

Hur kommer det sig att du börja gå 1 mil vissa dagar? Är det bara för invägningen eller finns det något mer?


Lite har att göra med invägningen inför olika jobb, men inte all! Det finns 2 BRA anledningar också, eftersom jag går på hormonbehadnling ökar risken för blodproppar, för att minska den kan man motionera, gäller nog oavset om man går på p-piller eller homonbehandling skulle jag tro! Den andra är för att ja och min tjejkompis satsar på tjejmilen nästa å och springa den på 45 - 30 min, sen om vi lyckas är en annan 5:a, men då har vi iaf försökt och det är det som räknas + att man ska ha olika mål i livet stora som små! :)


 

Hej på er! 17/10

Go morgon alla mina kära bloggläsare, är i fullgång med det som skulle göras och är strax klar, vaknade kl 10:00 och kom inte på förens nu att jag glömt äta frukost, haha! Ska bara diska och ringa ett samtal och sen ska jag slå mig till ro med en go shake, hihi ^^ Det verkar som det är en rätt mulen dag idag, funderar på att bara stanna hemma till en bra film och lite popcorn, för det är jag värd! Eftersom det kommer hit en människa imorgon, som ska kika på min lägenhet blev jag illa tvungen att städ idag istället och även mattorna hann jag få rena, yey me! Nu ska jag diska och så bloggar jag mer sen igen, puss!


 

Det bästa på hela dagen!

Go kväll alla mina små troll, har ni haft en bra dag?! Hoppas det och om inte får ni nog det imorgon, hihi ^^ Jag är fortfarande på toppen humör, men ska strax göra mig klar för att dejta kudden och jag bara måste beärtta en sak, jag verkligen älskar att sova, haha! Kommer ihåg när en av mina kusiners pappa alltid sa till oss när det var dax att sova.


Han - Nu kommer det bästa på hela dagen! =D

Vi - Nej........  -_-'

Han - Jo, att sova är det bästa som finns på hela dagen


Just då kunde jag inte alls hålla med honom, men nu håller jag med honom till 110%, vilket på ett sätt är skrämmande, haha! Egentligen är jag som en liten björn, hade jag fått/kunat, hade jag utan tvekan sovit fram tills våren är tillaks, men skulle kunna ta ett break mellan jula och nyår, haha! Imorgon är det Torsdag och jag ska mesta dels vara hemma, plugga, skicka iväg en order och ringa 2 viktigt samtal, hihi ^^ Så nu ska jag göra det bästa på hela dagen, natti!


 

Toppen dag!

Hej på er, nu är jag hemma igen efter en heldag med jobbsökande och har gått riktigt bra! Fick även se mina vesitkort och blev hyffsat ok, dock ska jag be personen göra om dom, jag vill inte vara 50% nöjd utan 110%, det är det jag betalar för, haha! kl 18:00 mötte jag upp Mami & Papi, vi firade mina framsteg med lite mat från MAX, för det var jag värd! ;) Är ruskigt nöjd över dagen och kan inget annat än le för mig själv, mer än så säger jag inte, nu ska jag kika på Senska Hollywoodfruar och sen ska jag nog traska hemåt, bloggar mer sen igen, puss! 


 

Svar på tal!

Det var någon som undra om jag går på Arbetsförmedlingen och tänkte passa på att svara på det här och nu!

Svaret är givetvis Nej, jag går inte på Arbetsförmedlingen och det gör jag av 2 olika skäl.


1 Jag vill inte leva på skattepngar, jag får dåligt samvete då......

2 Det hjälper mig ändå inte och det tar ca 3 månader innan man får någon sorts av bidrag, vilket jag anser är bortkastad tid!


Jag har gått dit 1 gång i hela mitt liv och aldrig mer, aldrig kastat bort så mycket tid! Jag trodde att man fick vara inskriven där utan att gå på massa möten och ville man ha bidrag, då var man tvungen att gå på mötena! Men så var det verkligen inte....... Dessutom har jag en tjejkompis som varit inskriven där över 1 år och hon är fortfarande arbetslös, vad ger det då för intryck?! Jo att Arbetsförmedlingen suger på det dom gör! Då letar jag hellre jobb på egen hand, vilket också är mer uppskattat!

Sen är det viktigt att understryka, dom som är behov av bidrag ska givetvis få det, men för min del är det inte så jätte viktigt, jag klarar mig osm ni kanske ser, hihi ^^


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Arbetsförmedlingen af akassa

Vackert höstarmband!

Hittade ett ruskigt snyggt höstarmband som jag bara måste visa för er!
Blev helt såld när jag såg det och erkänn det är riktigt fint!


Ni hittar det här


Fått en fin start på dagen!

Go morgon sötnosar, började med min morgon med en shake och när jag hade druckit upp den begav mig mig ut för att gå min mil, fruktansvärt härligt! :) Fick även syn på 5 svanar som flög söder ut eller var det norr?! Never mind, oavsett vad är det bara 1 månad kvar innan det blir as kallt och man tror man ska frysaihjäl eller så är det bara jag som har dålig blodcirkulasion, haha! Nu är jag i fullgång med att fixa mig för att sedan bege mig in till viva la Skövde där jag ska hämta ut mina Vesitkort och även hinna med att söka lite jobb, runt 18:00 blir det att möta upp Mami & Papi, ska också görsöka hinna med att köpa lite hår produkter som Silverschampo, vanligt Schampo, Värmeskydd och eventuellt Balsam. För er som undrar köper jag endast mitt schampo hos frisörer, kostar lite mer, men håret mår så mycket bättre av det, iaf mitt! =D Nu ska jag fixa det sista och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Dinner!










Mobilinlägg!

Hej på er, sitter nu på Chinatown ihop med Nettan och vi har precis beställt de vi ska ha! :) Jag tog någon bläckfisk grjej, tjejen med koll eller vad ska man säga. kommer iaf håg att jag tog vatten, och det är alltid något, haha! Efter detta ska vi gå tillbaka och ta en kopp te för att sedan nörda lite Wii, hihi ^^ 




Dagens fråga!

För ett tag sen bloggade du om hur en hemma fru var i dina ögon, skulle du själv kunna tänka dig vara hemmafru?


Haha, trodde faktiskt ingen skulle ifråga sätta varför jag srev om det och tycker det är fruktansvärt roligt att ni gör det! Men till frågan, jag har inga som helst problem att leva som hemmafru faktiskt inte! I mina ögon är det som vilket jobb som helst och ser det inte speciellt knepigt. Men givetvis har jag krav på maken om jag nu ska ställa upp på detta! Eftersom jag inte tjänar mina egna pengar, utan helt och hållet i behov av min make måste jag få någon sorts ''lön''! Jag må vara väldigt snäll och ställa upp på mycket, men inget i livet är gratis, haha! Har man bara gjort upp ihop hur mycket man ska ha och vad som ska göras har jag inga som helst problem att leva som Hemafru! Men helst skulle jag vilja bo i USA om jag nu ska bli det, fast å andra sidan kanske vi behöver den första Svenska transsexuella hemmafrun eller vad tycker ni?! ;)


Klicka på länken nedan om du vill läsa om mina åsikter om vad en hemmafru egentligen är: http://itsallfake.blogg.se/2013/september/vad-ar-en-hemmafru-2.html


 

Drar mig strax mot stan! 15/10

Go morgon på er mina sötnosar, egentligen vaknade jag för 3 - 4 timmar sen, men höll på med annat så la bloggandet åt sidan....... Det senaste har det varit dåligt med mina uppdateringar och ber om ursäkt för det, blir bättre så fort det lugnat ner sig här! :) Idag är det tisdag för er som inte vet och slopade faktiskt Zelda-spelandet och ska strax bege mig in till Skövde för att träffa Nettan. Jag är för övrigt på ett riktigt strålande humör och hoppas det håller i sig, hoppas ni med får en toppen dag och så hörs vi lite mer sen igen, puss på er!


Fint jag diskat va?! =D




Skypar med Viskan!

Go kväll alla mina nattugglor, sitter nu och Skypar med en kompis och han berättar att han kallas Viskan, så nu får han kallas för Viskan även här i bloggen, haha! Imoron ska ja våldästa en kompis men funderarpå att skita i det och istället å och köpa godis, chips och läsk för att ha en hel da och nörda Zelda, haha! Ibland måste vi bloggare/bloggeskor få göra rnågot som inte är bland det vanliga, haha! Nu ska ja starta om mitt internet och så hörs vi mer imoron, natti!


 

Bättre saker har man fått!

Hej på, kom precis på att jag höll på att glömma er, haha! Milen är du av klarad för idag och väntar på nytt på Onsdag! När jag kom hem åt jag lite kvällsmat ihop med Mami & Papi, får passa på undertiden man bor så nära varandra ju! Fick även hem ett lite paket idag, rätt sött, dock var det bara nån broschyr och tuggummi, inte jätte flashit, har fått hem bättre saker av vissa annonsörer, dessutom smakar tuggummina inge vidare och tappar smak väldigt fort, haha! Men vem vet, kanske värt att beställa hem trötthetsgrejs för ögonen, hade varit perfekt på morgonen, haha!


 

Behov på nytt skal?!

Har fått många fina komentarer över mitt skal till min iPhone och vissa av er har mailat till mig och fråga vart ni kan hitta det. Dock hittade jag inte mitt katt-skal, men hittade en hel del andra fräcka skal och är själv riktigt sugen på ugglan!


Ni hittar dom på Webbhandlaren.se


 

Bara för att jag kan! 14/10

Go morgon alla sötnosar, då var det måndag och jag ska strax fixadet sista för att sedan ta pussen till Mami & Papi, glömde ett papper sist jag var där nämligen, haha! Efter det ska jag spela in en liten snabb ''demo'' och fixa lite små saker på ett par andra låtar jag gjort, lite tonartsbyten och sånt, ni vet?! ;) Efter det ska jag gå en ångt promenad ihop med Emma och sen får jag se vad mer sker, kanske en sväng in till Skövde eller ska jag spara det tills imorgon?! Never mind, bloggar mer sen igen, puss!
 

Det var någon osm störde sig på att jag lägger upp bilder på mig och min pyjamas och bara därför gjorde jag det igen, haha!


 

Veckans planer!

Go kväll alla små nattugglor, ni glömmer väl inte bort att sova?! ;) Då var denna dagen mot sitt slut och ska strax gör mig klar inför att dejta kudden. Bloggningen blev lite sen, men satt i ett viktigt samtal och därför det ble som det blev, men nu så! Nedan har ni Veckans Planer och nu måste jag fråga er, men är det bara jag eller ser veckan oehört trist ut?! Fattar ingenting! Aja hoppas det blir bättre än vad den ser ut att bli, vill ha fart och fläckt i mitt liv ju, haha! Nu ska jag borsta tänderna och sen nana, så vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

Filmtips!

En film jag verkligen kan rekomendera, om ni inte sett den förut är Love And Other Drugs, filmen handlar om en kille vid namn Jamie som säljer läkemedel, han har ett väldigr bra liv och är en typisk ungkarl. Men endag mter han Maggie som har det där lilla extra och som får honom tappa fotfästet, hon är inte heller sent efter. Men just när hans karriär är påväg mot toppen händer plötsligt något oväntat, som ger livet en tvärvändning och allt bli bara pankak då han får reda på att Maggi har Parkingson..... Frågan är nu om han kommer klara detta eller låta honom utsättas för det som kommas skall, det är någonting ni får ta reda på! ;)





Filmen har en bra handling, dom har lyckats få in allvar och ändå lite humor i filmen, vilket jag tycker är väldigt viktigt i filmer som dessa! Lite av manuset kunde ändrats och därför får de inte full poäng.


Jag ger filmen 5 pussar av 6 möjliga!


 
 

Kanske överreagerade?! 13/10

Go morgon min kära läsare, då är det Söndag och är på riktigt bra humör, trots det mindre roliga vädret, hihi ^^ Lite senare idag ska jag in och hämta Papi i Skövde, han har varit på någon konferans över helgen och lite nyfiken på hur det var :) Satt igår och kikade på nån Barngala undertiden jag inväntade att Vinterviken skulle börja och ar väl hyffsat okej. Nu kommer säkert dett låta jätte töntigt/idiotiskt, men efter ett tag så gick Orup upp och inget illa ment det. Men när han börja sjunga Då Står Pojkarna På Rad kunde jag faktikst inte rå för att jag fick en bild av en pedofilfarbror....... Ursäkta mig, men är man 50 eller mer ska man kanske välja en annan typ av låt, dessutom kanske man ska ha det i tanken på en Barngala.... Men som sagt kan vara jag som överreagerade, haha! Nu ska jag strax käka lite mat innan det blir en sväng in till viva la Skövde, puss!


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Orup Pojkarna Står på rad

Snart blir det film!

Hej på er, sitter just nu framför tv:n och inväntar en bra film som går på 7:an kl 00:50, Vinterviken, har ni sett den?! Har sett den 3 gånger tidigare, men tycker den är så bra och kommer ihåg än idag att jag störde mig på hennes galet tjocka ögonbryn, men kanske bara var jag, haha! till ersom trodde att det blev utgång kan sluta undra ^^ Funderade på det men beslöt mig tillslut att stanna hemma och ta det lugnt, dessutom är min hals bra igen, inte en dag för tidigt, haha! Imorgon är det Söndag ska ta det llugnt, förbereda lite saker inför veckan, någon gång under dagen kommer jag lägga upp ett filmtips för er som vill mysa lite extra av helgen och som vanligt kommer veckans schema upp! Nu ska jag diska undertiden jag väntar på att tiden ska gå och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

Molly-pop, haha!

Jag måste vara en av Sveriges lättaste underhållande personer, har haft denna låten i huvudet hela veckan och hittade den tillslut, resultatet ser ni efter, haha!


Molly-pop, Molly-pop
Oh Molly,, Molly, Molly
Molly-pop, Molly-pop
Oh Molly,, Molly, Molly
Molly-pop, Molly-pop
Oh Molly,, Molly, Molly
Molly-pop

Molly-pop, Molly-pop
Oh Molly,, Molly, Molly
Molly-pop, Molly-pop
Oh Molly,, Molly, Molly
Molly-pop, Molly-pop
Oh Molly,, Molly, Molly
Molly-pop


Slappa-lördag! 12/10

Go morgon alla kära bloggläsare, då är det Lördag och idag blir det bara till att slappa, kolla genom lite matrial och eventuellt försöka sig på att skriva lite eget, om lusten finns dvs, haha! Eftersom jag ratar festandet denna helgen (vilket också vad tänkt förra helgen också), funderar jag på att gå på bio. Dock vet jag inte vad för film jag ska gå på, ingen verkar direkt ''jätte bra'', men kommer nog fram till något eller jag hoppas det, haha! Nu ska jag fixa lite små saker så bloggar jag mer sen igen, puss!


 
 

Go kväll!

Hej på er, som ni kanske märkt har jag inte alls varit på något vidare blogghumör och varför vet jag faktiskt inte..... Får hoppas det blir bättre tills nästa vecka! Klockan är rätt så mycket, men fastnatför en sjukt intressant film som jag bara måste se klart, hihi ^^ Dagen för övrigt har varit jätte bra och avslutade den med lite te-drickande ihop med Mami. Imorgon är det lördag och de var tal om utgång, men funderar på att bara vara hemma och bli 100% frisk, vill ha en helt fungerande hals ju, haha! Nu ska jag kika vidare och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

Min promenad i bilder!














Vad gör hormonerna?!

Många av er läsare har hört av sig till mig och frågat vad hormonbehandlingen egentlgen gör, tänkte jag gå in lite extra på, vad som faktiskt händer och vad som kan gå fel.

Till att börja med är det lite beroende på om man är TS-tjej eller TS-kille av 2 olika skäl, för det första tar man olika medeciner och för det andra vill man ha 2 olika resultat.


Detta händer

TS-tjejer tar östrogen-piller eller plåster och Testostedronblockerande. Detta ska ge dom kvinnligaformer, samtidigt sänka sitt testosteron intag som dom redan har, resultatet syns inte fören 1-3 år med hormonbehandling och rösten påverkas ej av hormonbehandling.

TS-killrna är jag inte fullt lika insatt i, men dom tar testosteron-spruta och någon testo-gel (rätta mig om jag har fel). Detta ger TS-killarna mörkare röst, utvecklar hårväxt på kroppen så som skägg, ben, bröst etc och även muskelförändring i kroppen.


Rösten

Som jag tidigare skrev förändras endast rösten hos TS-killarna, men hur gör vi TS-tjejer?! Det är nämligen såhär, när man kommit till 2 steget i utredningen får man på börja sina hormoner och skickas vidare till något som heter logoped, han/hon lär personen att lägga rösten på rätt sätt när man pratar. Dock behöver inte alla göra detta, allt beror på hur man ligger i tonartmässigt.

Om det finns intresse kan jag demonstrera genom ett videoklipp, men endast om det finns intresse av det!


Detta kan hända

Precis som alla medeciner kan även hormonbehandlingen ge mer eller mindre mysiga biefekter, dock vanligt hos äldre ts-personer runt 45 - 65 år, men kan också uppkomma hos yngre. Det som står nedan gäller främst TS-tjejer, men skulle tro att det är liknande för TS-killarna också.

Problem som kan uppstå är:

* Blodpropp
* Hjärtinfarkt
* Sätta leven ur full funkton, värsta fall slå ut den.


Självmedecinering

Här i Sverige får man inte ut hormoner fören man kommit till fas 2 i sin utredning, vilket kan ta 1 år eller mer. Det är en av många anledningar till att många TS-personer väljer att självmedecinera sig och det har sina risker. För vissa går det bra för och andra inte. kormonerna kan beskrivas enklast som p-piller tex ''Bara för att Elin tål dom behöver det inte betyda att Linda gör det också''. Det är väldigt indeviduellt och därför bör man få det utskrivet av läkare. Iaf, oavsett hormoner klassas det som drogor, men TS-tjejer har det betydligt enklare att få hem sina produkter än vadTS-killarna har eftersom det är ett liknande prepparat som finns i anabola och därför ibland kan stoppas av tullen..... Men att självmedecinera sig är inte billigt heller, det kan gå på 1000 - 1500 kr för 1 månads behandling och man får helt enkelt fråga sig själv om det är värt det eller ej!


 

Slappdag! 11/10

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för nån timme sen och ska strax ställa mig för att skala räkor, haha! Utanför skiner solen och jag ska inom kort göra mig klar för att ta en liten promenad, men det får bli efter jag skalat klart! Idag händer inte så mycket, ska gå min mil, lyssna genom lite matrial och sen blir det fredagsmys :) Nu blir det att skala räkor och så bloggar jag mer sen då jag kommikt hem, puss! 


Hemma igen!

Hej på er mina små kycklingar, då är man hemma igen efter en härlig dag i Falköping. Träffade som sagt Challan och vi hade en hel mysig dag ihop! Gick lite på stan och åt på en jätte mysig kinaresturang, kommer dock inte ihåg vad den hete........ Men god var den! Nu är man som sagt hemma igen och funderar på att ta mig lite kvällsmat, men innan dess ska jag kolla klart på Hela Sverige Bakar eller vad de heter, haha!


 

Dinner!





Dagens fråga!

Jag har hört att du börjat med självmedecinering och är du inte rädd för att råka ut för blodpropp?


Det stämmer och ärligt talat så är jag inte speciellt rädd för det. Dom som är i riskzonen är personer med blod och hjärtproblem, samt personer som är 45 - 65 år. Eftersom jag levde ett väldigt aktivit liv tidigare, vet jag om att min kropp fungerar som den ska, men givetvis så har jag det i bakhuvudet, men låter det inte styra mtt liv, haha! Man kan inte gå och vara rädd för allt som kan hända, då ska man nog bara stanna hemma och bara äta sallad och så kan man inte ha de! :)


 

Mobilinlägg! 10/10

Go morgon mina kära små bloggelibloggisar, gulligt namn jag gav er va ;) Sitter nu på tåget påväg mot Falköping och är på lagom bra humör, mitt sptify vägrar fungera och jag är lite halvt benägen på att slå sönder mobilen, haha! Mitt temperament asså + medicinen jag går på, ingen bra kombo, haha! Ska försöka njuta av resan så mycket som möjligt, men lör fanken inte bli enkelt.... Nu ska vi tänka positivt eller säga som en vän en gång sa till mig "skit i det, köp en ny" helt klart värt att tänka på, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Känner att kan vara bra att bevisa det man pratar om, hur ska ni annars tro på mig?! ^^




Go kväll!

Go kvällalla sötnosar, haft en bra dag?! Det har jag om man bortser att jag går som en gammal kärring, haha! Hoppas träningsverken blir desto mildare imorgon eller vem försöker jag lura, som om det skulle hända, haha! Får helt enkelt se om det bli klackisar eller ej, fördel om man kan + att hålla vill sig på fötterna, haha! Imorgon är det Torsdag och blir en sväng till Falköping, ska träffa Challan, gå i lite affärer och käka på någon mysig resturang, sen får vi mer hittar på! ;) Att bero på mat, min gom börjat ömma, fattar ingenting, kanske ätit något jag inte tål?! Never mind, släpper väl allt eftersom, nu ska jag ta en snabb dusch och så hörs vi mer sen igen, natti!


**Bildbrist**


 
 

Van vid 10 timmar!

Hej på er, då har man ätit lite kvällsmat efter promenaden, vilket också var väl behövligt! Ska sätta mig med lita arbeta och lite senare ikväll ska jag lägga mig framför en bra film. Har varit helt slut hela dagen och det kanske inte är så konstigt eftersom jag bara fick sova 8 - 9 timmar sömn, van att få upp mot 10 timmar nämligen + att jag gick upp kl 08:00 för att tvätta, vilket är väldigt tidigt för mig, haha! Om vi säger såhär, jag ser fram emot att dejta kudden, hihi. Men fram tills dess ska jag skriva klart en grej jag påbörjade påvägen hem och käns som detta kan bli något riktigt bra, hörs vi mer sen, puss!


Till er som också vill komma igång med någon sorts av träning kan jag rekomendera Sports Tracker-appen, den jag använder nämligen och funkar kanoners!


 

Shoppingtips!

Hittade ett par riktigt snygga örhängen som jag tycker ni kan slänga ett snabbt öga på!
Mina personliga favoriter är som längst ner till vänster, sjukt fina :)


Ni hittr dom här


 

Mobilinlägg nombre dos!

Då är mötet klart och blir ta bussen hem, om det inte är för mycket folk, annars lär jag ta taxi, haha! Låter säkert som jag är folk skygg, men så är det inte, vill bara ha lite lugn och ro, haha! Är ruskigt hungrig, så när jag kommer hem ska jag göra i ordning en härlig räk-wook , as gott + nyttigt =D Glömde helt av att visa er vad jag åt igår, utifall det skulle vara intressant ;)








Mobilinlägg! 9/10

Hej på er, ska inom kort gå på möte för att sedan åka hemåt, känns lite smått ovärt, men vad ska man göra liksom, haha! Dessutom är det värsta höstvädret och om bara 1 månad lär snön dycka upp, usch! Ni har det bra som lever i Spanien, Frankrike, där finns det iaf ingen snö eller?! När jag kommer hem blir det promenad ihop med Emma, vi satsar på tjejmilen nästa år, sen om vi lyckas eller ej är en annan 5:a, haha! Alltid bra att ha mål och då har vi iaf försökt, hihi ^^ Japp, allt för mig idag och bloggar mer sen igen, puss!


Min frukost, gott va?! =D




Hejsan!

Hej på er, då är man påväg hemåt igen och blir att springa förbi ICA en snabbis, behöver nämligen lite små grejer :) Dagen har varit väldigt bra och blev även en sväng förbi till Tommie & Nemo, helt galet hur tiden flyger iväg när man har skoj eller vad säger ni?! :) Eventuellt kommer Emma förbi en snabbis ikväll också, ska tjöta lite innan jag ska lägga mig, har bokat tvätt tid kl 08:00 och nej det famns ingen tidigare tid, haha! Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av resan och så bloggar jag mer sen igen, puss!


Blev även en Red Bull idag, men tar en gammal bild, burk som burk, haha!




Dagens fråga!

Har du någon gång blivit bemöt på ett hotfullt sätt?


Inte direkt, det var nog ''mer'' sånt när allt var nytt för både mig och omgivningen. Nu har det gått så pass långt att folk fått landa och ser det inte som en stor nyhet. Dessutom har min osäkerhet försvunnit och ersatts av gott självförtroende, vilket jag också är viktigt att ha, oavsett om man är transsexuell eller ej! Människor funkar lite som djur, vi känner av rädsla och osäkerhet. Men går en person in med gott självförtroende skapas inga misstankar.

Men det var för någon helg sen då 1 person bemötte mig lite otrevligt på dansgolvet, jag dansade med mina vänner och hen med sin. Personen kom fram och började knuffa på mig och för att de inte skulle bli värre gick jag därifrån. Jag tänkte gå och säga till vakten, men bestämde mig för att lägga det åt sidan. Men skulle det upprepas kommer hen med i bloggen, med både för och efternamn, man leker inte med mig ostraffat, haha!


Men bortser man från det & ny år så har det gått väldigt bra trots allt! :)


 
 

Skövde nästa! 8/10

Go morgon på er, sitter just nu på bussen påväg in mot Skövde för att möta upp Anneli :) Vi ska gå lite på stan för att hitta något schyst place att äta på och sen får vi se vad som händer, kanske hälsa på Tommie & Nemo?! :) Fåe se vad som hinns med och passar helt enkelt! Ah mer än detta hade jag inte att berätta, ska slappa till lite musik och skriva på lite matrial, bloggar mer sen igen, puss!


Nu vet nu både vad jag lyssnar på och vad jag vill ha, haha!




Blir Skövde imorgon då!

Go kväll mina kära bloggläsare, allt väl?! Här är det bara fina fisken och ska inom kort göra mig redo för att lägga mig, hihi ^^ Imorgon blir det en tur in till Skövde, ska träffa Anneli och vi ska ha en trevlig dag på stan ihop, dessutom ska jag köpa mujukisbyxo, om jag hittar några dvs :) Dagen för övrigt har varit bra, hunnit med det jag ska och kan nu bara invänta helgen. Det är prat om utgång, men får se hur det blir med den saken, vill helst undvika att göra en repris av den som var, haha! Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag nana. Men först ska jag kolla klart på Medium, bloggar mer imorgon, natti!


Känner mig oehört ''sexig'' just nu, haha!


 

Tur i oturen!

Hej på er, ska inom kort hoppa in i duschen för att sedan göra mig klar för sängen. Promenaden gick bra och känner mig på hyggligt bra humör. Skit...... Kom på nu att jag helt glömt av att köpa foder till djuren........ Förstår inte hur jag lyckats glömma mina älsklingar?! Aja, får fixa det imorgon då jag ändå ska in till Skövde och hoppas dom inte avlider tills dess, haha! Tur för mig att jag har backup foder, nu ska jag fixa lite små saker och så hörs vi mer sen igen, puss!


Hittade en bild från en cykeltur jag ''tvingade'' med Santos på, som sagt inte fullt så uppskattat, men lite kul hade han det nog, haha!


 
 

Varför?!

Sånt här gör mig så fruktansvärt ledsen och jag fråga mig själv varför?! Ett barn ska kunna springa barfota på sommaren, äta jordgubbar, hoppa i lövhögar på hösten och göra snö gubbar på vintern. Men för vissa blir inte alls så och det tycker jag är så fruktansvärt hemskt, varför är livet så fruktansvärt orättvist för vissa?!



Värt att dö för!

Älskar dessa halspand, helt värt att dö för eller vad säger ni?!
Dessutom kostar dom inte så fasligt mycket heller och dom ligger på 119 kr och är helt klart värt det!

Ni hittar dom här


 

Detta gjorde min dag! 7/10

Go morgon alla kära läsare, började min morgon med att sitta i telefon kö, eftersom jag ''begåvat'' nog hade knappat in fel kod på mobilen, haha! Vi kan säga som så, jag var långt från snäll och rar, turligt nog hade jag ätit frukost innan, haha! Men tack vare bra service kan jag både ringa och sms:a med den igen, haha! Idag häner inte så mycket, ska städa, diska, plugga och maila min producent. Måste prata ihop oss om vad som ska göras och hur vi ska lägga upp det hela. Men blir nog bra så fort allt lugnat ner sig, nu ska jag drick lite honungsvatten och sen blir det morgonpromenad ihop med Emma, vi kör 1 mil som vanligt! ;) Bloggar mer sen igen, puss å er!


 

Veckans planer!

Go kväll readers, dagen har varit på tok för lång och jag har haft sjukt tråkigt hela dagen...... Inte ok, haha! Men det är som sagt Söndag och som ni vet anser jag denna dagen rätt onödig, men nödvändig för dom som haft det lite för mycket av det goda, haha! Nedanför har ni Veckans Planer, blir lite att stå i även denna veckan, dock tycker jag den ser lite små slapp ut, men det kanske bara är jag?! Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

Filmtips!

Kommer inte ihåg om jag tipsat er om denna förut, men om det nu är så är det väl aldrig fel att få favorit i repris?!

Om ni vill ha en riktigt bra film nu till hösmörkret kan jag varmt rekomendera filmen Ego! Det är en Svensk film som handlar om en kille som är fruktansvärt ytlig och är medveten om sitt utseende. Men en dag händer något och han förlorar sin syn..... Han hamnar i djup depression och allt känns skit, fram tills han träffar henne! Får livet en vändning och kommer allt bli bra igen?!

 


Jag ger filmen 6 pussar, alltså högsta betyg och kan varmt rekomendera den!


 
 


 
 

Mindre härlig minneslucka! 6/10

Go morgon alla sötnsar, ser redan att det varit en hel del som kikat in, ber om ursäkt att jag inte blogga förens nu :) Kvällen var helt awsome och VÄLDIGT galen! Jag har ett svakt minne att jag satt gränsle över någon, men hoppas det bara är något jag fått för mig, haha! Sen kommer jag ihåg saker jag faktiskt gjorde, men det tänker jag inte berätta av olika skäl, främst för att inte orsaka hjärtattack, haha! (skoja) ;) Nä, men kvällen var bra och jag hade det roligt. Idag är det Söndag för er som inte vet och ska ta det rätt lungt, lite senare kommer Veckans planer upp! Nu ska jag kika lite på tv, undertiden jag njuter av min red bull, bloggar mer sen igen, puss!


 

Mobilinlägg!

Hej på er mina köra läsare, sitter nu på bussen påväg in till Skövde för att parta! =D Vi funderade på att ta taxi, men hoppade det och beslöt oss ta buss istället, dock kär det säkert bli taxi hem, haha! Vi ska möta upp Tommy på stationen och lite senare kommer Anna & Tova. Är på ruskigt bra humör och önskar er en toppen kväll, puss på er!



Miley Cyrus - Someone Else

Många klagar på Miley's nya stil, men tycker själv hon är riktigt grym och älskar hennes nya sound! Det många inte verkar förstå sig på är att hon lanserar sig själv på ett väldigt snabbt & effektivt sätt. Satt och lyssnade genom hennes album och fastnade för Someone Else, riktigt bra! 


Lördag igen! 5/10

Go morgon eller ska man kanske säga go eftermiddag?! Vaknade för drygt 1 timme sen, men hade ingen insperation till att blogga förens nu! Idag är det lördag och det var prat som utgång, men jag funderar på att hoppa det..... Vädret kunde varit bättre och funderar på att gå på bio istället, men lite senare ikväll :) Idag har jag inget speciellt planerat, tar dagen som den kommer och sen får vi se vad som händer! Nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss!


En film jag skulle kunna tänka mig att se! =)


Fredagsmys!

Go kväll readers, sitter just nu i soffan och pratar i telen med Anneli :) Ska inom kort göra mig klar för att lägga mig. Dagen  idag har varit bra och promenaden gick jätte bra, om man bortser från att det blev mörkt, haha! Har varit en lugn kväll, kollat på Skärgårdsdoktorn undertiden jag knaprade på en Bulle och drack lite Red Bull, haha! Nu ska jag fortsätta min konversation och så får vi se om jag bloggar mer sen, om inte så säger jag gonatt!


 

Hej och hörs sen igen!

Hej på er, kom precis hem, men ska ut alldeles strax ut för att gå 1 mil, haha! Jobbsökandet har gått bra och provade utan Red Bull, inte fullt lika kul, haha! Men nu vet jag det och behöver inte fundera över det mer ;) Ah, mer än detta hade jag inte att berätta, ska bege mig ut innan det blir för mörkt, vill gärna se vart jag går och vad jag har framför mig, inte fullt så kul att inse att man har en gärvling i fejan, haha! Nu ska jag ut och så hörs vi mer sen, puss!


Ni har inte glömt av kanelbullens dag idag va?!


 

Om jag blev politiker!

Kikade runt i mitt arkiv och hittade denna bilden från ''Om jag skulle bli politiker'', haha! Oj, kommer än idag ihåg reaktionerna jag fick och att ingen skule vilja ha mig då som politiker, vilket också är rätt så uppenbart, haha! Jag förstår exakt hur jag menar, men som sagt meningen med Mr: lip var att ge otydliga förklaringar och misstolkningar till max, vilket jag också lyckades med, speciellt här ^^


Därför tänkte jag förklara lite hur jag tänkte när jag skrev detta:


1 Jag anser att oavsett om man har ett handikapp eller är fullt frisk ska man få gå på ett gymnasium, ge ungdomar hopp och låta dom tro på sig själva!

2 Tänker på personer som inte har det så bra ställt, förtjänar dom inte också ha körkort?!

3 Detta syftar jag främst på personer som sitter hemma, då dom i själva verket ska ut och leta jobb, tror dom allvarligt talat att jobbet ska plinga på dörren?!

4 Tänker på dom som verkligen inte behöver det, folk som lever på socialen, men som är fullt friska och är i almänhet bara lata! Fortsätter det såhär kommer pengarna en dag ta slut och vi slutar som Grekland, ingen bra idé!

5 Om vi höjer försäkringen blir efter förfrågan på miljövänliga bilar desto mer och inom tid sjunker dom också i pris, vilket gör att alla kommer kunna både köra miljövänligt som säkert!

6 Har ni tänkt på hur många oseriösa uppfödare det finns runt om i Sverige, syftar på såväl registrerade som oregisterade uppfödare. Uppfödare som ser djuren som en fabrik och äger 30 vuxna indevider, 15 ute på foder, 15 valpar och var av 8 är ett par dagar/veckor gammla. Hur ska dom hinna med att gosa med alla?!

7 Dagens människor lever betydligt längre än vad dom gjorde för några år sedan och har därför en helt annan förutsättning till att kunna jobba fram till 70, dock kanske inte 100%


 
 

Hoppas på det bästa!

Go morgon sötnosar, hoppas ni är pigga och glada idag, för det är jag! Som ni kanske märkt av igår hoppade jag uppdateringen, var så fruktansvärt trött efter allt fläng och pallade verkligen inte att uppdatera, men nu är jag utvilad till 110% =D Ska inom kort bege mig iväg för att söka jobb och gå på någon interjuver, får hoppas det går bra och om inte annat så skiner solen, alltid något! :) Ja, mer än detta hade jag inte att berätta och bloggar mer sen igen! Nu ska jag ge mig iväg och så hörs vi mer sen, puss på er!


Ska också unna mig en sånhär, man behöver lite motivation eller hur?! 


 

Hemma igen!

Hej på er alla glada, då är man hemma igen och ska inom kort bänka mig framfrö soffan och kika på lyxfällan :) Jag har kommit fram till att allting som handlar om succe och pengar rör mitt intresse, oavsett om det är bra eller mindre bra, haha! Är i fullgång med att göra lite nudlar, har helt glömt av att äta lunch och vissa förstår inte hur man kan glömma av sånt, men jag kan det uppenbarligen gör det. Sen hur bra det är vet jag då inte, men man blir smal av det, haha! (skoja). Nu jag göra iordning nudlarna och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu hemma hos Nettan och väntar på att hon ska komma tillbaks från källaren, hade nån soffa hon sålde eller jag tror att det var det, haha! Mötet gick bra och det mesta har faktiskt flytit på idag, vilket har varit väldigt skönt! :) Nu ska jag dricka lite te och vara social, lite senare blir det buss eller taxi hem, så vi hörs mer sen igen, puss!




Dagens fråga!

Du har berättat att man kan råka yr för blodproppar av hormonbehandlingen, är du inte orolig för det?


I början var jag väldigt orolig, en av anledningen till att jag valde leva som tjej utan hormonbehandling + att jag också kunde motivera andra transexuella ta steget ut! :) I dags läget är jag inte speciellt orolig för att råka ut för en blodpropp, eftersom jag tidigare tränat 18 - 24 timmar i veckan visar att min kropp fungerar som den ska. Hade jag varit i riskzoonen skulle jag märkt det för länge sen, men givetvis ska man vara medveten om att det finns en risk! Men det finns det med allt, det är en risk att bara leva och ska man gå runt och tänka på sånt blir man bara paranoid, haha!


 

På tåget! 3/10

Go morgon alla kära läsare, sitter just nu på tåget påväg mot Alingsås där jag ska på möte (Transsexuallism). Det är stålande sol och jag är på rätt bra gott humör, kan det vara för att jag inte fick min Red Bull tro, haha! Eftersom jag skulle ta min medecin runt 10 tiden visste jag inte om man kunde blanda den med Red Bull, så tog en Bonaqua........... Inte fullt lika gott, men det funka! Får unna mig en då mötet är avklarat, hihi ^^ Ja mer än detta hade jag inte att berätta, bloggar mer sen, puss på er!


 

Go afton!

Go kväll alla sötnosar, haft en bra dag?! Själv har jag haft en helt fantastisk dag och ska inom kort krypa ner i sängen, hihi ^^ Imorgon är det Torsdag och blir att åka neråt till Lundströmska för att gå på mitt näst sista möte eller jag tror attdet är det, haha! Har varit jätte spänd hela dagen pga besked från olika jobb, usch borde nästan klassas som tortyr i mildare grad, haha! Nu ska jag borsta tänderna så hörs vi mer imorgon då jag förmodligen sitter på tåget, sov så gott och lägg er i tid så att ni orkar upp imorgon, natti!


Såhär blev naglarna, blev ruskigt nöjd + att det matchar jackan, haha!


 

Ellie Goulding - Burn

Hemma igen!

Hej på er, precis hem kommen frånh Skövde och ska inom kort göra mig klar för att lägga mig. Dagen har gått fort och hunnit med det jag ska, vilket känns skönt! Blev även ett litet besök på Max och eftersom jag ska vägas in om 2 veckor måste jag vara nog med vad jag äter, ska på en plåtning i norge eller danmark, kommer inte riktigt ihåg var det var, haha! Men allt beror på hur det går, men tror det ligger rätt så stabilt! Nu ska jag diska lite och så hörs vi mer sen igen, puss!


 

Blir riktigt sugen!

Om ni inte sett dessa måste jag bara visa dessa super snygga örhängen. Min personliga favorit är de längs till höger och som skulle passa riktigt bra till en klänning jag har, hihi


Ni hittar dom på Maisstore.se


 

Mobilinlägg! 2/10

Hej på er mina kära & söta bloggläsare, sitter just nu på bussen påväg in till Skövde :) Kl 14:00 har jag tid för naglarna och därpå ska jag iväg för att kolla jobb och gå på någon arbetsintervjuer! Ska också försöka hinna med lite ärenden och köpa en stor Red Bull, man måste ju vara pugg för att gå på interjuver eller hur ;) Solen skiner och jag är på ett strålande humör, jag önskar er alla en trevlig Onsdag och så hörs vi mer sen, puss på er!
 
 


Go kväll!

Go kväll alla kära bloggläsare, hu vad denna dagen gått fort eller kanske bara är jag?! Hunnit med det mesta och imorgon är det Onsdag, hihi ^^ Varför jag är så överlycklig över det tänker jag då inte berätta, haha! Imorgon blir det en sväng in till Skövde, ska fixa nailsen och efter det blir det söka jobb, samt ringa ett rätt så viktigt samtal! :) Ah, jag är helt tom i huvudet och vet inte riktigt vad jag ska blogga om, så det får räcka med detta för dagen, vi hörs mer imorgon och så får ni sova så gott, natti!


Hittade en gammal bild la in för länge sen på en ko och vist är den söt?! Detta får lätt bli dagens/kvällens sötis och jag döper hen till Aggda! =D


 

Hellu!

Hej på er, allt väl?! Här är det bara fint och ska strax bänka mig med min Red Bull och popcorn framför Svenska Hollywoodfruar! ag vet inte om det bara är jag, men har inte odm blivit lite lama?! Kanske bara jag, min absoluta favorit är utan tvekan Siv, haha hel go kvinna asså! OMG vad vi skulle kuna prata, sex, underliv, rumpor, ställningar you name it, haha! Säger att jag är lite grov i munnen och kanske ni förstår varför jag är fundersam på podcast, haha! Blev en lunch/kvällsmat ihop med Emma och tog en Svensk sallad, det var ruskigt gooooott! Nu måste jag skynda så jag inte missar programmet, bloggar mer sen igen, puss!


 

I'm back!

Hej på er, då är man hemma igen efter promenaden och mina fötter gör rätt så ont, haha! Om jag håller idetta och ändå får en blodpropp av hormonbehandlingen får ni kalla mig Gudrun eller nej föresten, det får ni inte, haha! Jag ångrar mig, får man ångra sig plz?! =D Skämt & sido, mötte Papi i dörren och frågade om jag behövde något, vilket jag självklart behövde, haha! Strepsils & Red Bull, vilket jag förövrigt har förtjänat! ;) Nu ska jag softa framför tv:n undertiden jag invänta Papi, sen blir det att möta upp Emma igen för att ta något att käka äta :) Bloggar mer sen, puss!


This is my life <3


 

Dagens fråga!

Varför är du tveksam på att börja med podcast?


Tveksam och tveksam är jag väl egentligen inte, mer fundersam på hur folk kommer uppfatta mig efter. Det många av er kanske inte vet är att jag är rätt grov i munnen och vet inte om jag vill visa upp den sidan, haha! Eftersom det är olika åldrar som läser bloggen vill jag gärna tänka på vad jag skriver och vad jag säger, så att det inte blir dumt. Men men skulle också kunna säga som så att ni får se en helt ny sida av mig, haha! Tror säkerligen det skulle bli uppskattat, men behöver tänka över saken innan jag väl bestämt mig :)


 
 

1 Oktober!

Go morgon readers, ligger just nu i soffan och kollar på tv. Har fortfarande problem med halsen och börjar bli riktigt trött på skiten, vill bli frisk snart! Lite senare idag ska jag ta en promenad, har bestämt mig för att börja gå 3 - 4 mil i veckan och eventuellt följer Emma med idag :) Annars har jag inget direkt planerat, en fika på stan lite senare, plugga och ringa ett samtal, ah rätt slappt med andra ord, haha! Ah mer än detta hade jag inte att berätta, bloggar mer sen igen, puss!
 
 
Blev en mysig middag på stan ihop med tjejerna, innan vi mötte upp Tommi och Nemo, samt lilla Silla! =)
 
 
 
 


Natti!

Go kväll eller ska man säga gonatt?! Never mind, det är kväll och jag skulle laggt mig för länge sen...... Åh vad jag kommer ångra detta imorgon, haha! Dagen har gått fort, har hunnit med att både prata med Erika och diskat, kanske ska kvala mig som hemmafru eller vad säger ni?! (skoja) Imorgon är det Tisdag, ska upp till skolan för att kolla provet och lite senare ska jag hämta ut lite pengar :) Ingen jätte summa, bara 200 - 300, haha! Ska ta lite honungsvatten ihopp om att halsen kan lugna sig och sedan blir det bums i säng, hihi ^^  Aja, nu ska jag starta vattnet och så hörs vi mer imorgon, natti!