När slutar man vara Transsexuell?!

Att vara Transsexuell innebär att man har fötts i fel kropp och vill korrigera den efter det kön man känner sig själv tillhöra. Man genomgår en lång utredning för att sedan påbörja hormonbehandling och sedan göra en könskorrigering. Men tiden mellan början av hormonbehandlingen och operationen har man fått diagnos att man lider av Transsexuallism, men vad händer sen efter operationen är man transsexuell då?!


Man kan ha olika syner på detta , men jag ser det såhär, en person som gjort själva operationen, har bytt personnummer, namn, samt fått en slags ''friskhets'' förklaring ser jag inte som transsexuell längre, iaf inte på samma sätt. Han/hon är nu mer en kvinna eller man i mina ögon, eftersom han/hon har får korrigera sin kropp efter vad han/hon känt sig till höra.


Givetvis får man kalla sig transsexuell efter operationen om man vill det och klandrar ingen som gör det! Dock förstår jag inte ''behovet'' eller skälet till det, eftersom personen i fråga har förhoppningsvist hamnat rätt.


 
1 Wilma:

skriven

Hej!Så otroligt att läsa din blogg, man märker verkligen att du inte är rädd för att visa vem du egentligen är! Så otroligt starkt!