Tävling

<Innlägget innehåller betallänk>

Som ni vet har jag flyttat runt en hel del i mitt liv och sällan bott kvar av olika skäl. Det är verkligen massor att tänka på när det kommer till flyttar. Väskor och lådor ska fyllastill sin yttersta gräns och när det väl är klart är man mer eller mindre helt slut!

Inte nog med att man ska packa upp sakerna efter varandra och allt är kaos i 1 månad. Innan man lärt sig vart allt ligger. Som ett paket på posten ska du även flyttstäda... Tror alla vet vad jag pratar om när ångesten kommer krypandes. Tänk att bara slippa skiten och fokusera på ditt nya hem.

Ett företag jag och mina föräldrar anlitar oss till är nämligen Städservice I Skaraborg. Dom håller på med just detta och lite till! Allt från Hemstäd/Företagstäd/Storstäd/Flyttstäd/Fönsterputs. Alltid till ett rimligt pris och inga dolda avgifter.

Dessutom har dom en tävling igång just nu. Tävla om en chans att få Hemstäd för endast 100kr/tim inkl moms. Hur bra?

Ni hittar mer om democh deras tävling Här
Kategori: Allmänt
Taggar: Städserviceiskaraborg

Orkade inte

 
Go kväll alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv mår jag super och precis fått tummen ur röven att blogga. Idag hoppade jag faktiskt gymmet pga att jag verkligen inte pallar... Men imorgon ska jag däremot dit och slimma till rumpisen. haha! Verkligen så sjukt taggad inför kommande månaden där det mer eller mindre ser helt galet ut.

Idag har jag bara jobbat och tror jag däckade i sängen utav en ren slump. Verkligen helt slut och som n i förstår var verkligen inte gymmet ens tänkbart. Men övrigt mår jag toppen och precis köpt lite gott inför kvällen. Har mer eller mindre helt slutat köpa godis och unnar mig mest frukt nu mer. Bra tips till er som vill trappa ner sockret lite lågsamt.

Nu blir det mys med lite gott och kika lite film. därpå blir det sova. Vi hörs mer imorgon på gymmet igen sötisar! puss på er!

3000 för läppar

Go kväll alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och har precis sprungit klart på bandet. Riktigt skönt! Känner mig alltid lila stolt när jag väl tagit mig till gymmet. Hade verkligen ingen lust och så fort jag tagit på mig kläderna vände känslan. Sjukt va? Fått massa roliga nyheter idag med. Älskar när det går bra.


Funderar på att boka tid för läpparna imorgon. Kanske inget jätte nödvändigt. Men jag märker en enorm skillnad når jag tar bilder till bloggen/snap/Instagram. Vad det kostar är upp till var och en. Men 3000kr lägger jag på detta trams iaf. Liknande pris man kan lägga för en liten MK-väska. Haha!  Bra eller dåligt är upp till var och en!


Nu ska jag fortsätta med mitt och därpå hem för att sova. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Rumpis ska bli snygg

(null)

(null)

(null)

Go kväll alla läsare! Hoppas att allt är bra med er! Själv mår jag toppen och står på gymmet och kör rumppass. Börjar bli enklare att gå till gymmet nu mer. Men säger jag typ varje gång. Haha! Inser hur sjukt många mer eller mindre bor på gymmet. Älskar hur dom kan vara sig själva och även inspirera andra. Medans jag går hit och tar lite bilder. Jag kom, jag såg jag fotade. Haha!


Nu när man även börjar bli intresserad för dejtingmarknaden. Vill jag givetvis se lite sexig ut eller åtminstone försöka. Haha! Var tidigare och kollade på en ny väska. Men fortfarande tveksam på köpet... Ska ner senare i veckan och kolla på en lägenhet i Jönköping nu på Torsdag. Ska blir riktigt roligt!


Nu blir det fortsätta med mitt och därpå hemåt. Ska rota igenom bilen efter ett papper jag slarvat bort... Min organisation är som innan. Haha! Ett under att jag minns vad jag heter. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Toppen ovan funderar jag att köpa. Kanske 2 much eller?


Inget för mig


 
Go morgon alla fina och underbar. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en toppen söndag med diverse inköp som gjorts. Själv har jag helt lagt black friday bakom mig. Hade vare sig tid eller ork att gå i affärer. Desstom är det snart jul och tror jag inte kommit på en enda sak. Brukar få den frågan konternuerligt av mina föräldrar gällande vad jag vill ha. haha! Antar detta är en stor del att bli vuxen...

Som ni också kanske ser. Har jag satt i nya extension. Mina var riktigt suskiga och tanken var att jag skulle bära dom gamla till 17-18 december. Men då andra planer står inför December månad kom dom i tidigare än planerat. Haha! Men vem är jag att gnälla på detta?

Idag är det söndg och ska ta det lite lugnt. Planera upp veckan som kommer. Därpå blir det full rulle inför kommande veckor. Nu ska jag fortsätta med lite jobb och därpå ska jag hem och röja i min lägenhet. Saker jag annars aldrig hinner. Har dessutom ett kanon erbjudande på Onsdag jag tror ni knappast vill missa! =D

Saknar inspiration




Go morgon alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag super och kom hem runt 06:00. Från den absolut sjukaste natten ever. haha! Mer info kommer om vad som exakt hände. Nog om detta. Jag är sämst på att uppdatera här. JAG VET! Men jag får verkligen inte till någon bra flow mer än ett par dagar... Hur gjorde jag förut egentlige?

Idag har jag sovit fram till 15:00 och därpå fixat lite här hemma och pysslat. Ska eventuellt iväg senare ikväll. Men inte helt säkert! Har en hel del roliga saker inkommande. Lite smakprov har ni fått genom mina snapchat och Instagram. Får verkligen hoppas detta kommer gå att ro i land. haha!

Nu blir det mys och ta det lite lugnt innan jag ska börja fixa med morgondagens möte. Nu ska jag slänga mig i sängen och kika lite film undertiden tvätten går. Då nätan alla mina lakan är slut behöver jag verkligen få detta gjort. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Glöm inte bort

Go kväll alla underbara. Hoppas ni haft en fin helg och att ni fått massor gjort. Sälv har jag haft en hel galen helg. Fredag blev det lugnt och tog den lite som den kom. Lördags (igår) blev det utgång med tjejerna. Helt spontant! Trodde knappt mina öron när hon som aldrig vill gå ut. Kom med förslaget. haha! Men kommer berätta mer om det i veckan. Innan utgången spelade vi lite brädspel. Sista spelet vi gjorde funkade som viskleken. Men på papper. Riktigt skoj. haha! Insåg att jag var långt från en konstnär och ingen bra gissare heller. haha!

Idag har jag bara tgit det lugnt. Sovit en massor och förberett kommande veckor. Ska ner mot Jönköping i veckan eller om det var nästa. Då mitt företg även ska börja etablera sig där kommer jag behöva ha 2 bostäder. 1 lägenhet i Skövde och en i Jönköping. Skryt eller inte. Detta är något jag behöver ha då det är för långt att pendla flera gånger under en och samma veckan mellan Skövde.... Men tror detta kommer bli super!

Nu blir det mys med lite film och imorgon ska jag upp kl 10:00. Ska nämligen på däckbyte och spola av bilen. För snart 2 årsen kom jag tillbaka till Skövde efter bott i småland. Hade ingen lägenhet och fick bo hemma... Tog en 1:a på 50 kvm jag förvisso var ok med. Idag bor jag i min 2:a helt solo och ska kika på en till. Det jag vill fåsagt är följande. GLÖM aldrig vem du är och vad DU kan åstakomma! Det är endast du som kan göra skillnad och ingen annan! Natti

Relaterad bild

Gymmet

Go kväll alla fina. Hoppas att ni mår bra och haft en underbar dag. Jag mår super och precis fått värsta ego-momentet. Haha! Står nu på gymmet och värmer upp innan jag ska börja springa på bandet. Jag verkligen älskar gå till gymmet nu med. Resultat har äntligen börjat synas och det känns fantastiskt!


Hade ett möte tidigare idag med min revisor och ett möte tidigare idag. Det fick mig ett riktigt wakeup... Givetvis bra! Men insikten fick mig själv fundera. Haha! Hade ett möte tidigare i veckan gällande lite anställda. Känns super och blir riktigt tacksam att det finns folk som ställer upp.


Nu står jag här och ska försöka uppdatera bättre. Säger detta jämt men inget händer. Haha! Körde rumpa igår och har världens träningsverk igår. Imorgon blir det gymmet med min PT. Han är singel för er som undrar btw. Haha! Skämt och sido! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Misshandel

Kl är snart 1 när jag skriver detta och av en ren slump är jag vaken. Gick ut med hunden för en sista natt kiss och därpå in igen. När jag hade kommit in i byggnaden hörde jag världens liv. Dunsar och skrik... Att något inte står rätt till är självklart? Men vad? Jag tänker direkt på någon form av misshandel... Är jag nojjig? Tror knappast det...

Stod tyst i trappen med hunden och lyssnade. Strax därpå dog det ut. Min fråga är nu om detta är något man ska fråga om? Jag vet att en livlig diskussion kan 2 människor ha. Men när höga duns och smällar och skrik kommer från en stängd dörr. Då kanske det är något som inte står rätt till...

Som sagt detta angår egentligen inte mig. Men att bara ta upp diskussionen med någon av dem kan ge en glimt att det finns folk som faktiskt bryr sig. Jag vet hur det är att hamna i en relation där en diskussion förvandades till en pajkastning med hårda ord... Imorgon tänker jag faktiskt kolla efter vad detta faktiskt var. Det angår mig inte som sagt. Men att en gång varit i en liknande situation får mig verkligen att reagera...


 

Dumt!

Go kväll alla trogna läsare. Hoppas 

Allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv har jag haft det toppen och är just nu på gymmet. För bara några veckor sen kunde jag knappt komma i mina medium byxor. Haha! Men idag dansar jag lätt i smal och mitt mål är XS. Jag är en person som är allt eller inget. Men det kanske ni redan fattat? Haha!


Haft en magisk dag. Allt har gått super och 

Hade ett möte tidigare idag. Gick kanon! Haft fullt upp hela dagen och helt glömt att äta... Jätte dumt! Sådant får man verkligen inte fuska med och det hoppas jag inte ni gör :)


Nu blir det springa vidare på bandet och därpå köpa lite kvällsmat och betala en räkning jag såg idag... Bloggar kanske mer sen igen. Puss på er!