Sweet!

Som ni vet har jag en förkärlek till toppar som är lite udda och väldigt speciella och denna är ett mycket bra exempel! Asså jag dör hur snygg är den inte, men ändå på en okej nivå, OMG! Perfekt till utgångar och ska nog faktiskt unna mig den själv, hihi ^^


Topp


 

Café-mys!

Hej på er alla sötisar, sitter just nu på ett mysigt café uppe i Hova med Annelie och snackar massa skit, haha!

Asså denna staden var betydligt mysigare än vad jag trodde och det är trots att den ligger mitt ute i ingenstans ^^ Komiskt nog finns det en hel del affärer och då har jag bara sett hälften, haha! Aja nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen, puss på er!






Värt att tänka på!

Veckans Planer!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår toppen, för det gör jag! Ska inom kort spackla nyllet för att sedan göra mig redo att åka mot Hova där jag ska hälsa på Annelie, ska bli riktigt skoj! Har sagt så många gånger att jag skulle dyka upp och idag så händer det, ha ha! ;) Men innan jag åker måste jag sitta med lite jobbmatrial så som inlägg och diverse andra saker :)

Det som står för dagen är följande träffa Annlie, boka tid hos hundsalongen och ett möte senare ikväll + gymmet! Mycket nu men det ska nog gå, haha! Men innan jag kör gång måste jag få bukt på min matta och ringa kemtvätten pga att någon ansåg det var en gräsmatta igår... UNDERBART, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Mollnett, avsnitt 10

Mys-söndag! 30/8

Go morgon alla bloggläsare, söndag idag och Matfestivalen igår, fy vad skoj vi hade det, haha! Vi åkte lite olika attraktioner för att sedan äta och dricka lite gott, himla mysig kväll! Dessutom hände en till sak men kanske sparar det till senare i veckan som kommer ;) Allt jag kan säga är GRÖNT HÅR, hihi ^^ Det som står för planerna för idag är att röja i lägenheten, fixa podden och jobba med lite små saker, himlam ysig dag med andra ord! :)

Bilden tog jag i Fredags då jag och Annelie träfades på Elins och kikade runt i diverse affärer. Jag var dessutom på att slänga iväg 11 laxar på en ny dator vilket skulle vara så behövligt, men tänkte spara det tills sista lönen kommer den 10:e. Har ingen lust att leva som en lus i 11 - 12 dagar framöver, haha! En mysig dag fick vi pch åt världens goaste sallad, så himla go! =D
 
 

Gulliga örhängen!

Dessa örhängen var riktigt fina eller vad säger ni?!
Själv skulle jag nog föredra att ha dem till en dounat eller toffs, men det är som sagt hur jag skulle göra
Perfekta till en härlig utgång  då man vill synas men ändå vara ganska neutral


Örhängen

 

Matfestival-naglar! 29/8

Go morrgon alla gullungar, hoppas allt är bra med er för här är det super duper bra! Precis vaknat och beställt hem 2 pizzor till mig och en kompis. Bussen han skulle ta hemåt igår missae han så lät honom sova över och nu bjuder jag på pizza, känns som jag gjort veckans godagärning, hihi

Idag är det lördag och ska senare ikväll gå på Matfestivalen, ska bli så himla skoj! Äta och dricka gott, perfekt lördagskväll eller vad säger ni?! :) Var också iväg igår för att fixa mina klor och visst blev dom snygga?! Älskar dom <3 Som ni ser har den lite ätbara föremål på 2 av naglarna och passar bra nu inför matfestivalen, haha! Nu ska vi käka pizza och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 

Vlogg - Torsdag

Beroende framkallande?!

Hej på er, dåså är man hemma hos föräldrarna och har lite fredagsmys och ska även passa på att reigera dagens video innan jag beger mig hemåt. Gjorde min första vlogg och för er som följer bloggen kanske det blir ganska tråkigt, men tänkte ändå why not?! :)

Träffade Annelie tidigare idag på stan och hennes lilla pojk, hihi ^^ Han hade massa hår på sitt huvud och en grön liten jacka eller vad det nu var, haha! Dock tyckte jag att den kunde varit rosa, men det var inte så uppskattat ^^ Har också fått i löshåret och OMG vad jag har saknat det! Man blir banne mig beroende, men det kan jag leva med om inte annat ;) Nu ska jag redigera vidare och så hörs vi mer sen, puss på er!
 
 

Söta vardags-skor!

Dessa skor är så himla fina eller vad säger ni?!
Väldigt speciella men ändå ganska ''neutrala'' ändå och skulle passa perfekt till vardags
En härlig dag på stan med lite shopping och resturang-mys hade varit super!


Skor

Underbar dag! 28/8

Go morgon alla finisar, dom senaste dagarna har uppdateringen sugit men jag har behövt ta en liten paus, hoppas det varit okej ändå :) Idag är det Fredag och innebär att Matfestivalen äntligen dragit igång! Därför ska jag göra min klor matfestivale fina, haha! Kl 16:00 ska jag möta upp Annelie och Challan på stan för att gå på festivalområdet och bara njuta. Gucci ska också givetvis med och var hos veterinären igår och nu är hon läkt och fin :)

Så planer för dagen fixa klorna kl 11:00 (som jag lär komma sen till), sätta i nya extension, redigera videon från igår och fixa lite ordrar till mig och plutten. Sen blir det som sagt matfestivalen vid 16:00 så ni kan förstå att mitt schema är pressat, haha! Nu måste jag kila, bloggar mer sen igen, puss på er!


Snyggt halsband!

Halsband som detta tycker jag är ritkigt snyggt och kan verkligen piffa upp en topp om den ser lite halv trpkig ut. Men själv föredrar jag en u-ringad tröja för att markera lite extra, haha!
Har ett liknande halsband i bronz/guld och blev lite sugen på detta nu när jag fick syn på den


Halsband

 

Home!

Hej på er, dåså är man äntligen hemma efter en lång dag eller åtminstonde känns den lång, haha! Ska göra eller beställa hem lite mat undertiden jag jag färgar mitt löshår som kom hem idag, så himla skoj! Har gått utan löshår i snart 1 vecka och så kan vi faktiskt inte ha det, haha! Ska lite senare till salongen för att göra min fransar och ska bli så himla härligt! Skulle fikat med en kompis idag men blev inte så pga att hon hade dubbelbokat sig, vilket hon gör för jämnan om ni frågar mig, haha!

Som ni ser är håret rött redan, men lite orolig om det kommer ha den färgen jag ska ha och därför bestämt mig att färgat om någon skulle undra?! :) Nu ska jag fortsätta medm itt och så hlrs vi mer sen igen, puss på er!

Mot Alingsås! 27/8

Go morgon alla underbara bloggläsare, vädret är rent av skit men jag är glad för det, haha! Precis fixat mig för att åka med lillen till Veterinären där hon ska på efterkontroll, så himla skoj! När vi är klara där ska jag ta en fika med Challan i Falköping och runt 19 tiden ska jag till franssalongen, asså OMG vilken underbar dag!


Men innan jag gör något annat ska jag åka och köpa mig en Red Bull, bildfärd utan redbull är OMÖJLIGT, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Söt topp!

Denna toppen är bara för söt eller vad säger ni?!
U-ringningen är super fin och perfekt till vardags!
Jag skulle nog haft den till ett par svarta eller vita byxor med några schysta klackar


Topp

 

Aldrig mer!

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen är bara för hälrig eller vad säger ni?! Här i Skövde är det åtminstonde sol, jag ska göra mig iordning för att köpa ett flak med Red Bulls och kanske handla något mer, men vi får se, haha! Upptäckte igår att jag mer ellerm indr laddat ur båda mina systemkameror, asså vad är oddsen att båda 2 är urladdade, haha!

Jag ska också ringa till Kosmetisk Kirrugi för en ''beiktning'' av näsan och hoppas på att den går igenom eller vad man nu gör, haha! Värsta momentet vore om dom hade sagt ''Tyvärr vi måste nog göra om operationen'' då hade jag dött, vill aldrig mer uppleva den smärtan igen, haha! Nu ska jag soackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Vuxit som ogräs!

Tidigare i veckan som var tog jag ur mina extension och insåg hur oerhört långt mitt egna hår blivit, SJUKT!

Lite smått skeptisk om jag ska sätta i nya eller ej... Tycker det är fint med mitt naturliga och ska iaf försöka gå veckan ut med mitt äkta och sen får vi se hur det blir :)

Btw behöver jag ta topparna ser jag nu och tröjan köpte jag förra veckan, så sjukt söt!


Alltid steget före!

Hej på er, åh vilken underar dag det varit, trots det mycket trista vädret, haha! Efter jag hade lunchat ihop med Mami kikade jag in på en salong och fick ge håret en rejäl omgång, haha! Skönt att få det gjort och slarvat med detta på tok för länge...

Den enda som ska bli fin här näst är lille Gucci och sen är vi båda fina i skallen och på kroppen, haha! Hade en super duper mysig lunch och blev även utfrågad om både det ena och det andra, haha! Mammor har en tendens att alltid ligga steget före, men aja så kan det vara, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Super duper snygg klänning!

Denna klänningen är bara för SNYGG eller vad säger ni?!
Tycker faktiskt oavsett storlekkropp skulle den gå hem eftersom den framhäver figuren himla fint!
Skulle själkv dock välja en vit om det fanns, men man kan inte fåt allt här i livet heller, haha!
Super söt och perfekt nu till utgångar!


Klänning

 

Sen som vanligt! 25/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra, själv mår jag bara fint, har precis fixat mig inför dagen och ska inom kort bege mig neråt till stan för att möta Mami över en lunch, mysigt va?! :) Vädret är mer eller mindre pisstråkigt.... Men det positiva är att man har tak över huvudet eller?! :)

Som ni märkt har jag inte gjort veckans planer och har 0 ork att pilla med det denna veckan, sorry men så är det ibland, haha! Har lite annat jag lagt ner min tid på som varit lite viktigare :) Har bokat tid för veterinären nu på torsdag för återkontroll, hoppas det går bra! När jag är klar med lunchningen med Mami ska jag jobba lite hemma och planera in lite andra saker. Nu måste jag skynda mig, sen som vanligt, haha!




Sorry!

Hej på er alla sötisar, fick syn på att Podden inte kom upp som den skulle så fick panik och slänger upp den nu, så himla klantigt att inte upptäcka detta fören nu, haha! Hoppas ni kommer gilla vår nya ''programpunkt'' för vi hade himla skoj att göra den hihi ^^

Nu blir det mysi  soffan med lillen och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er alla sötnosar!


Johnny G ( The Guidetti Song) - Badpojken

Sweet!

Denna toppen tycker jag bara är för söt eller vad säger ni?!
Perfekt till en utgång med härlig människor, lockat hår till något fint smycke
Dog lite själv när jag fick syn på den och desstom finns den i 2 olika färger, FAB

Topp

 

Mumsigt!

Som ni vet har jag bestämt mig för att lägga om min kost och prioritera bort kött så som gris, kyckling, lam och ko. Vilket gör att jag nu mer enbart äter vegetarisk mat. Jag har tidigare varit vegetarian redan som liten men då var jag så ung och utbudet på veg-mat var väldigt begränsat... Idag finns det betydligt mer att välja på och man får inte allt för ensidig kost, vilket är toppen!

Nedan ser ni lite produkter jag köpt på mig i veckan som var och allt smakar riktigt gott, helt underbart! Den versta perioden är mer eller mindre över och avgiftningen från köttet har gått riktigt bra, även från mejeriprodukter, woho!


Extension fri! 24/8

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är bra med er för det är det iag här hos mig, hihi ^^ Ska inom kort bege mig hemåt för att träffa en kompis och eventuellt luncha, inte helt fel! :) Vädret är lite halv tråkigt men andra sidan kunde det vara värre också, haha! Satt igår och plockade ur mina extension och helt otroligt vilken lång tid det faktiskt tar, haha! Glad att det är över i vilket fall och ska gå lite extension free några dagar framöver innan jag sätter in nytt :)

Nu ska jag äta lite frukost och sen bär det av hemåt, haft en helt underbar helg! Att bero på underbart, nu på torsdag drar Matfestivalen igång igen, ska bli så himla skoj! Vet dock inte riktigt vilken dag jag ska gå, men det kommer jag väl fram till, hoppas iaf på Torsdag, bloggar mer sen, puss på er!

Älskart!

Hej på er, sitter just nu och tar ur mitt löshår och det känns lite halvt spontant, men andra sidan är det lika bra att få det gjort, haha! Har gått lite över tiden, men funkat ändå, brukar vara mer noga men aja, sånt sker liksom :) Det enda som märkts är att jag fäller som en katt och att jag knappt har något kvar eller åtminstonde känns det så, haha!

När jag är klar med detta ska jag fixa lite kvällsmat till föräldrarna, sen ladda upp podden också förstås :)
Klippet nedan är bara så underbart, dör alltid när jag ser det, haha! Min humor och var bara tvungen att visa er denna också, hihi ^^


Mitt liv blir bara värre... 23/8

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså denna dagen säger jag bara, haha! Tänkte lika bra beställa hem löshåret idag oich ta snabbexpress så jag får hem det samma dag eller dagen därpå... Vad får jagi nte se då?! Jo att löshåret finns bara i 50 cm, asså OMG! Asså jag pratade med en tjejkompis osm fick höra mina panik, haha! Jag och mitt hå... Löjligt, JA men det är ås improtante + mitt hår vi snackar om! Fuck my life....

Nu ska jag iaf iväg till stationen för att hämta Papi, sen ska jag skjutsa hem honom och vi ska käka lite gott. Förhoppningsvist kan jag bearbeta min panik/ångest undertiden och komma på någon sorts av lösning, men nu ser det ut som att nail-hair är den enda utvägen, haha! Hade nämligen tänkt att byta till tejp eller lim, men som det ser ut nu ser det väldigt mörkt ut, stackars mig, haha!

Videoinlägg!

Vad ska man ta?!

Hej på er allihopa, sitter just nu och kikar på lite extension och är så himla kluven vad det är jag ska ha... För er som inte är super duper haj på detta finns det olika sätt man kan göra det på och vissa är bättre än andra medans andra kanppt är bra alls, haha! För er osm inte vet har jag nail-hair och är nöjd med dem, enda nackdelen är att när det väl blir tover blir det inte skoj för 5 öre... Därför funderar jag nu på att antingen ta tejp eller trens/lim. Båda verkar jätte bra, men frågan är om dom sitter lika bra som nail-hair?! Om inte annat sliter dom mindre så kanske det jag ska utgå från, haha!

Nu ska jag lämna löshårets värld och börja med min redigering, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

OMG! 22/8

Go morgon/efteriddag, asså OMG min video jag spelade in i veckan hade plötsligt raderats asså fuck.... Men var lugna duktigt som jag är spelade jagi n den på¨nytt, hihi ^^ förvisso inte samma grej, men tror denna blir minst lika intressant, hoppas iaf det! =D

Nu ska jag åka till en kompis, han har typ frågat när jag kommer 100 gånger, men ah så är livet som Molly Nilsson,always late, haha! Därpå ska jag hem till mammsen för att bjuda på fika eller något annat, har dessutom städat lägenheten och har bara moppningen kvar FAB! Nu hoppas jag ni får en fin dag, bloggar mer sen igen, puss på er!


Nicky Jam & Enrique Iglesias - El Perdón

Det är något med spanska låtar som får mig att mer ellerm indre smälta helt och denna låten är så super bra!
Helt klart en av mina favoriter, den får mitt latinablod väckas till liv, haha!
Blir jag inte ihop med en Svenska ska jag utan tvekan bli tillsammans med en Spanjor, haha!


Svullen och ont i magen!

Hej på er, assp gud vädret är helt underbart och är på så himla bra humör, GALET! Ser fram emot att göra veckans sista pass och så glad att jag har mitt jobb även om man blir lite lortig, haha! Tror mång av er fått en helt annan bild av mig efter jag gick ut med att jag jobbar med kossisar, haha! Jag älskar verkligen mitt jobb GALET!

Att bero på något helt annat har jag som ni vet blivit vegetarian och det har gått himla bra! Saknade mest köttet i början av denna veckan, men det är väl lite osm allt att man måste avgiftas eller vad man ska säga, haha! Som ni också vet är jag laktosintollerant (kul info) och även bytt ut mjölken till soya produkter, hihi ^^ Ska försöka undvika mjölk så mycket jag kan eftersom jag inte tål den... Men i min pizza var det givetvis mjölk och känner av den nu... Är svullen och ont i magen, ingen kul combo! Ett komihåg tills nästa pizzabeställning, haha!

Så himla fin!

Asså denna toppen är bara för snygg eller åtminstonde tycker jag det, haha!
Älskar den lilla kragen och svart funker ju verkligen till ALLT, vilket är super duper!
Gilla också hur den är delas precis vid bysten skulle bli så snygg till ett par vita eller mönstrande byxor


Topp 

 

Alltid fel tillfällen! 21/8

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen säger jag bara, haha! Började verkligen ''jätte bra'', men aja! Nu har jag precis beställt pizza till mig och lillen. Ska försöka röja här hemma eftersom en kompis eventuellt kommer hit och på något sätt ska han alltid tränga sig på när det ser som värst ut här hemma, haha!

För övrigt händer inte så mycket ska skriva ner lite grejer jag ska ha med mig till ......., sitcka till gymmet senare ikväll eller efter jobbet och fredagasmys givetvis, hihi ^^ En perfekt fredag och om något skulle ske, aja låt det ske, allt går att lösa om inte annat! =D Nu ska jag njuta av min pizza och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dinner!

Tidigare idag var jag ute åt sushi ihop med Nettan efter vi blivit klara med denna veckans avsnitt, hihi ^^ Fy vad tacksam över att det inte var jag som gjorde det vi gjorde, haha!

Lär få ångest när det väl blir min tur, haha!





Huvudsaken är att den kommer upp!

Hej på er, dåså har man kommit hem från stan och hade en super mysig lunch ihop med Nettan, mycket skoj! Det jag ska göra nu är att jobba lite med bloggen för att sedan gå på ett möte senare ikväll eller ah via skype, men ni fattar, haha! Nu blir det en liten promenix med råttan och sen jobb som sagt!

Har dessutom fått ett paket jag ska hämta ut idag eller imorgon, men får se vad osm hinns med! Har dock inte hunnit med bloggvideon så kommer upp på lördag misstänker jag =/ Avskyr att skjuta upp detta, men inte alltid tiden räcker till och vill ändå att det ska bli bra och inte stressa fram något heller! Huvudsaken är att den kommer upp =)

Sött hårsmycke!

 Eftersom jag ska fixa lite ordrar senare idag kikar jag runt som vanligt och hittade denna, hihi
Jag har iof kikat på den rätt länge, men den är så GRYMT SNYGG!
Perfekt för oss som har lite speciella färger, brunetter eller svarthåriga


Hårsmycke

Snart podd-dags! 20/8

Go morgon alla bloggläsare, dåså är det Torsdag igen och allt känns så himla bra, solen skiner och jag är på super bra humör, underbart! Ska inom kort fixa mig lite snabbt för att sedan träffa Nettan för inspelningen av ett nytt avsnitt av MollNett, ska bli skoj! Dessutom ska vi påbörja en ny grej som dessutom kommer gör det hela så mycket sjukare, haha! Men vad det är och innebär får ni veta på söndag, mohaha ;)

Lite senare i eftermiddag väntar det jobb och känner mig himla taggad! Dessutom var jag igår efter jobbet och köpte lite frukost för första gången i mitt liv! Nu menar jag saker man kan tugga och inga shaker, haha! Nu ska jag fixa mig, ta lite bilder och sen blir det podd-dags, bloggar mer sen igen, puss på er!

Cute!

 Denna klänningen är bara för söt eller vad ger ni?!
Tycker den är lite somrig av sig och till ett par söta klackar till hade den blivit super till!
Perfekt till utgången eller om man ska på något fint firande
 
 
Topp

 

Värt att tänka på!

Dinner! 19/8

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu på hamnkrogen med Becci & Nettan. Själv blev det en Rödspetta och ser himla go ut! När vi är klara här ska jag iväg på stan för lite shopping! Skulle också behöva kika lite nya kläder och se om det finns något i Hjo nu när jag ändå är här, haha!

Nu ska jag vara lite social och njuta av det fina vädret. En perfekt början på denna onsdagen om ni frågar mig, hihi :) Bloggar mer sen igen, puss på er!




Fullt ös, bandage lös!

Som ni vet bröt min lilla råtta benet för lite mer än 1 månad sen och har äntligen fått av sitt lilla bandage som hon så flitigt fått av 2 gånger på egen hand... Knäppa lilla hund, haha! Många av mina vänner har undrat över hur det gått med henne, fast roligast är att dom flersta som undrat har varit killar, haha! Hon är en riktigt liten charmörska och tycker det är så himla sött att killarna undrat mest över henne, aw =')

Men nu är det mer eller mindre full rulle igen och allt ska undersökas i daglig ordning :) Men det märks så väl att hon njuter av att kunna leva som en liten hund igen och var full rulle med att sätta katterna på plats när dom närmade sig hennes revir, haha!


 

Joico 4 life!

I veckan som gick fick jag hem lite hårprodukter och jag verkligen ÄLSKAR Joico, dom är bara helt klart bäst!
Schampot och Balsamet är perfekt för oss som har lite svårare hårfärger som tvättas ur väldigt lätt och värmeskyddet har jag använt i ca 3 - 4 år, hihi ^^
Dessutom håller dom riktigt länge och perfekt för oss med lite längre hår oavsetto m det är extension eller ej



Schampo & Balsam

Värmeskydd
 

Typiskt!

Hej på er alla fina, dåså är det snart dags att ställa sig framför kameran för har inte kännt någon insperation fören nu, typ, haha! Tycker det är så himla jobbigt vissa dagar både att försöka leverera och komma på saker att prata om... Kanske ska hålla mig till mitt bloggande?! Well, får väl se vad som tänkas hittas på :)

Innan jag startar ska jag hur som helst ut med hunden, har ingen lust med att få varken nr 1 eller 2 inomhus, haha! Undertiden hon var gipsad hade jag tidningspapper eftersom hennes bandage inte fick bli blött dagar då det regnade + att hon skulle vara stilla så mycket det gick också naturligtvis! Självklart kan hon gå på tidningen och inte under valp-perioden, haha! Asså ibland blir jag så trött på henne, men hon är go trots allt :)


Mysig topp!

Denna toppen tycker jag var himla söt och somrig även om sommaren håller på att gå mot sitt slut... =/
Iaf funkar den lika bra till vardags som fest!
Ett par snygga klackar och byxor till och outfiten är klar


Topp

 

Hemma dag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör nämligen jag, hihi ^^ Solen skiner och jag ska inom kort göra mig klar för dagen. Asså denna dagen känns så himla magisk, allt är bara underbart. Känns som min hormonsvackan gått över, inte mig emot! Ibland skulle jag vilja ge lite haters mina hormoner för att dom ska förstå hur underbart det är att vara TS ;) Men undviker helst att pröjsa medecin som ligger på 1500 till någon jag ändå inte bryr mig om eller vill illa! Jag tror på karma och det lär säkert göra att min otur kommer tillbaks, haha!

Idag har jag massa jag måste hinna med, spela in lite grejer, städa, handla saker jag glömde igår, ringa veterinären, gymmet, ringal undströmska och säkertnågot mer, haha! En himla mysig dag med andra ord. Ska dessutom bara vara hemma så ska försöka hinna med saker jag annars inte alltid hinner, haha!
 


 

Dinner!



Hihi!

Hej på er, dåså är man hemma igen efter en mysig dag på stan med Katarina och hann även med lite shopping själv för engångs skull! Hittade en super mysig tröja som blir perfekt under lite små kyliga sommarkvällar, hihi ^^ Eftersom jag ska uppåt i trakterna till helgen kan det vara bra att ha med sig något varmt efter man grillat eller om man tar en kvällspromenad :)

Nu ska jag inom kort sätta mig ner med lite jobb innan jag lägger datorn åt sidan för att göra lite mat, har dessutom bestämt mig för att ändra lite i min kost och ah ni ser själva vad detta nu innebär, haha! Lite komiskt eftersom vi pratade om just detta i ett podd avsnitt, haha! Aja nu vet ni och var osm sagt engång Vegetarian från 4:an till slutet av 8:an, minnen <3 Aja dags att göra klart mitt sen lite mat, bloggar mer sen igen, puss på er!


FAB!

 Som ni vet har jag haft en himla ''tur'' med min mobil det senaste och funderat på att köpa en ny pga skärmen... Men eftersom jag vill vara helt säker på att den ska hålla har jag nu kikat på lite olika skydd av slag och fastnade för detta, hihi
Älskar färgen och tycker den känns ite små lyxig, precis min stil!
Bör dock mäta min 6 + innan jag klickar hem den för att gardera mig att den kommer i, haha!


Mobilväska

 

Mysig måndag! 17/8

Go morgon alla mina fina bloggläsare, hoppas ni mår super duper bra, för det gör nämligen jag, hihi ^^ Sitter just nu och planerar in lite resor till helgen och lite annat skoj! Ska inom kort göra mig klar för att möta Katarina nere på stan för att eventuellt luncha och kika i lite affärer, vilket ska bli super skoj! Denna gången kanske jag slipper få återberättat om vad som egentligen hände för några veckor sen, haha!
 
Det som står på schemat för dagen är följande träffa Katarina på stan, sticka iväg till Gymmet och joba lite hemma med lite inlägg och sånt skoj. Dessutom ska jag på möte vid 16:00, kommer nog bli skoj! Nu måste jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Btw har ni tänkt på att det är snart är lön, ett ord FAB! =D
 

Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer men som ni kanske förstått har jag ,mått piss efter gårdagen, haha! Veckan ser ganska normal ut, eventuellt sista veterinärsbesöket, boka tid för klorna, träna, möte och träffa vänner, himla trevlig vecka! Dessutom kommer N hem till Sverige igen nu på tisdag, hihi ^^ Nu blir det mysa ner sig i sängen till en bra film och bara njuta av livet, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Nytt avsnitt uppe!

Underbart! 16/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för det är det här iag! Utgång igår och OMG säger jag bara, haha! Längesen jag hade en sådan fylla, men det var jag värd och mår där efter dessutom, haha! Fick ett meddelande att K kommer hem från Tyskland idag och ska ringa honom så fort han är hemma för att se om han kan vara hundvakt nästa helg då jag ska på nya äventyr, hihi ^^

Åh underbar dag, underbar gårdag vad kan man önska sig?! Nu är jag hemma hos mina föräldrar som förbereder grillen och denna gången kanske vi slipper åka till Alingsås med hunden, haha! Vad som hände i helgen ska jag nog behålla för mig själv eller?! Vi får se hur mycket jag är villig att berätta för er, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Livet börjar här och nu!

Dom senaste veckorna har det varit väldigt dålig uppdatering och ber så hemskt mycket om ursäkt för detta... Men ska nu berätta varför! Jag träffade en som verkade till en början hyffsat vettig men visade sig allt eftersom vara precis som alla andra jag mött tidigare... Jag minns första gången vi sågs och han kramade om mig flera gånger och berättade hur mycket han älskade mig för att sedan i vanlig ordning raderas allt eftersom...

Nu i efterhand förstår jag att inget han sa menades utan bara ord som användes för att det skulle låta bra... Jag har mer eller mindre varit ledsen varje dag och inte riktigt orkat med att uppdatera som jag brukar. Jag trodde på Lady & Luffsen berättelse där 2 hundar möts med 2 helt olika bakgrund som kunde bygga något fint, men som sagt det är bara en saga... Det kanske är sant som Linda sa till mig ''Var och en borde hålla sig till sitt område''?!   Jag skiter lite i vilket, allt jag vet är att allt eftersom går man vidare och det finns fler fiskar i sjön.

Jag pratar med killar som både kan bete sig och jag känt under en längre period jag vet är intresserade, kanske dags att ge någon av dem en chans?! Vill inte stressa fram något, allt får ta sin tid och fram tills dess ska jag släppa loss på dansgolvet och bli lika vild som jag var innan, vilket jag faktiskt saknat, haha! För nu är den riktigta party-pinglan tillbaks då allt kan ske killarna blir som höns den ena följer med mig hem efter den andra, haha! Som sagt jag mår bra nu men varit en jobbig veckor, nu lämnar jag han bakom mig och kör mitt race ;)


Solig och fin lördag! 15/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och precis kommit hem från stan efter liten spontan shoppingrunda, hihi ^^ Ska inom kort ringa Challan för att bestämma när vi ska förfesta och därpå dra till gymmet, FAB! Eftersom Nettan skaffat gymkort på Actic tänkte jag att vi kunde gå dit ihop senare idag, bra va?! =D När jag kommer hem från gymmet blir det ut med lillen och ladda upp inför kvällen då det bli all in, hihi ^^

Har dessutom fått massa gulliga mess nu på morgonen så är lite exatra glad, men mer än så får ni inte veta, bloggar mer sen igen, puss på er!


Någon måste till salongen...

Dinner!



Hellre passiv, haha!

Många av er tror säkert att shopping är bland det roligaste jag vet och det är erkligen så fel, haha! Jag får oftast lite smått panik när jag gårin i affärer och står mellan 15 - 30 min om jag verkligen ska ha en grej som jag fått syn på, haha! Eftersom jag har väldigt svårt att lämna tillbaka en vara måste jag verkligen grubbla igenom mitt val, kansigt va?!

Dessutom köper jag sällan saker i affärer längre, mycket får jag från sponsorer och där av sparar in massa pengar på smink, kläder, smycken, hårprodukter etc. Det händer ibland att jag köper något, men inte allt för ofta om man säger så... Har jag slut på smink eller ska ha en speciell topp till ett par speciella byxor är jag i farten med mitt kort, men annars brukar jag sällan använda kortet. För det mesta följer jag med vänner om dom ska ha något och får ofta vara smakråd, gulligt va?! =) Den rollen trivs jag betydligt bättre i än att shoppa loss som en galning, haha!

OMG!

Skulle egentligen leta ett par snygga skor att klicka hem men hittade detta istället och OMG
Asså se vilken röv man får och benen, ge mig!
Älskar leopardfärgade kläder och dessutom skulle dom bli helt FAB till en utgång eller vad torr ni?!
Rätt klackar, topp och smycken till och allt kommer bli amazing


Byxor

 

Vad är oddsen! 14/

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för det är det med mig, iaf på okej nivå, känner mig lååångt från fab... Som jag berättade i podden sist har jag långt från haft lyckade veckor framför mig, skärmen sprack på mobilen, bilen fick sig 2 smällar, hunden bröt benet, mitt kort låste sig, fick byta ut låset etc... Jag tänkte men vad skönt då kanske det har lugnat ner sig, mm eller hur! Tro fan inte att mobilen flyger från hatthyllan ner på stengolvet och hela nedre delen spricker och i samma veva tänkte jag prcis ''ah nu kan det iaf inte bli värre'' haha! Jag blir så trött på mitt liv, men jag säger som min tandläkare sa ''så länge man har pengar ska man inte klaga'', haha!

Kl 13:00 ska jag möta upp Mami & Papi för en luncha, fixa lite här hemma  med jobb + möte och sen gymma. En ganska lugn dag, vilket kan behövas! Ska också sticka med min matta till kemtvätten eftersom någon tror att det är en vit gräsmatta... Som ni märker mitt liv rockar, men jag lipar inte för det för i helgen blir det utgång med dom bästa så ha, ha! Nu ska jag fixa mig lite snabbt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

5 Högstadieminnen!

FAB!

Denna toppen är bara så söt eller vad säger ni?!
Perfekt till en utgång och jag ska nog faktiskt unna mig denna lilla skönhet
Perfekt till jeans eller snygga leggings och u-ringningen är att dö för, hihi


Topp
 

Mysdag hemma!

Go morgon alla sötisar, hoppas det är bra med er för det är det med mig, hihi ^^ Ska inom kort försöka få tag på Bex-kex för att prata lite om morgondagen. Men innan dess ska jag mysa medl ite frukost och en fin promenix med lille Gucci <3 Så himla skönt att hon stödjer på sitt ben allt eftersom, love it!

Sitter just nu och kikar på lite hotell inför det komma skall och därpå ska jag ta det lite lugnt framför tv:n innan jag sätter mig med lite jobb. Måste också gå ner med mina nycklar till vaktmästaren, för er som missat har jag tappat dom, duktigt va?! Så jäkla klantigt, men aja :) Nu plingar det på dörren, bloggar mer sen igen, puss på er!

Skönt med en funderare!

Ibland funderar jag på om jag kanske har lite förstod lägenhet för mitt eget bästa och främst är för att jag så sällan är hemma... Min lägenhet ligger på 77 kvadrat och tycker personligen denn är väldigt mysig! Den har alla enkelheter man behöver och jag slipper trängas med alla saker så som soffan, tv:n, mina 2 bord, studiolampor och allt annat ting.

Men för en person kanske det är lite mycket?! Att flytta är inte aktuellt för 5:öre utan mer spontan tanke, haha! Ibland kan det var skönt att bara tänka untanför boxen och he sig en funderare :)



Snyggt hårsmycke!

Det bästa med att inte ha blont hår längre är att hårsmycken syns betydligt bättre och det blir så himla fint till!
Har kikat på detta nu och visst är det bara 2 fab?!
Personligen tror jag det skulle passa bäst när jag har lockat håret som extra utfyllning, men även till rakt :)


Hårsmycke
 

Dör för dig

Skönt att få det klart!

Go morgon alla bloggläsare, hoppasn i sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och precis fått klart videon inför imorgn, så himla skönt! Nu blir det till att slappa och sedanåka och tanka, samt handla lite små saker. Var också och hämtade ut mitt paket, men glömt av att öppna det, haha! Så himla typiskt mig...

Det som sker för dagen är att kanske fika med en kompis, jobba medlite inlägg och softa innan jobbet drar igång. Eftersom min Chefe har tagit semester har jag fått hoppa in lite extra, inte mig emot! Att ha lite extra kalvpass och glömma bloggen och alla möten som ska hinnas med är faktiskt riktigt skönt! Mysa med djuren och slippa tänka på inlägg som ska upp, haha! Nu ska jag ätal ite frukost, bloggar mer sen igen,p uss på er!


Vad säger ni?!

Go kväll alla finisar, asså denna dagen den har varit så sjukt underbar, svårt att förklara, haha! Just nu känns det som livet leker igen och inte att man mer ellerm indre är självmordbenägen, haha! OKEJ, man ska inte skämta om sådanna saker, men ni förstår vad jag menar :) Har pratat med en vän gällande helgen och rycktas om utgång och även en liten dejt innan, hihi ^^

Att bero på dejt, när anser ni man ska gå ut med det offentligt?! Ni är ändå en sådan stor del av mitt liv så tänkte åtminstonde fråga :) Jag har tidigare sagt att jag skulle vänta x-antal månader men vad säger ni?! Hur ser ni i denna punkten så att säga?! :) Aja nu ska jag göra mig iordning för sängen och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

So sweet!

Detta är min senaste topp och jag DÖR varje gång jag ser den, helt FAB!
Som ni vet älskar jag spets och när jag fick syn på denna sa det bara klick, haha!
Detta är en perfekt tröja både till krogen som vardags anser jag, dessutom blir mitt hår ritkgit nice till <3


Topp

Kluven!

 Dessa skor har jag visat er tidigare, men dom är ås sjukt snygga!
Har kikat på dom nu lite över någon vecka och är helt kluven om jag tycker svart eller vit är snyggast...
Vitt vore perfekt till shorts men svart också, asså fatta mitt problem =/


Skor
 

Dinner!

Dåså sitter man på China Town med Mami och prat massa, haha! Passade på att blogga undertiden hon gick och hämtade mer, snart va?! ;) Vädret är mer eller mindre skit, men vad gör det liksom, haha!  När jag kommer hem ska jag påbörja videon eftersom jag inte hann med som vanligt... Men jag kom åtminstone i tid, så ha ha! Nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer! 11/8

Go morgon alla bloggläsare, har precis fixat mig och ska inom kort påbörja videoin för denna veckan, hihi ^^ Dock börjar få slut på ideér =/ Fick en fråga om att göra en video hur man lägger om rösten till femenimt och det hade jag jätte gärna gjort! Krukset är att om man gör fel kan rösten ta skada och i värsta fall förstöras, vilket jag inte vill vara delaktig med, sorry... Men så fort jag vet lite mer om röst pedagogik gör jag gicvetvis en video! =)

Kl 12:00 ska jag befinna mig nere på stan för att möta upp Mami, vi ska luncha och sen ska jag trippa runt som vanligt i mina klackar, haha! Måste också hämta ut ett paket som kom tidigare än v'ntat, inte mig emot! Dessutom måste jag hinna boka hem lite ordrar inför kommande inlägg, hihi ^^ Nu ska jag fixa klart det sista innan jag ska vara på stan, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Bättre än godis!

Go kväll alla bloggläsare, ja som ni förstått har jag haft väldigt mycket att göra idag, mer än önskat om man säger så, haha! Var iväg till veterinären vid 14:45 för att hämta lillen och så himla skönt att ha henne hemma igen! Det är mer eller mindre omöjligt att sova utan min lilla bäbis <3 Nu är iaf bandaget av och ska ringa imorgon för att se om vi ska gå på någon rehabgrej, ni vet en stor djurpol, hihi ^^ Vet dock inte var det kan finnas ett sådant så ska kika med veterinären och i värsta fall får vi väl åka upp till Västerås :)

Kom hem för en bra stund sen hem från jobbet och allt har gått super duper bra! Just nu sitter jag framför tv:n och mummsar på en vattenmelon, sså OMG vad jag älskar vattenmelon, haha! Funderar faktiskt på att byta ut det mot godis ;) Aja nu ska jag kika på mitt program och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Blir så less!

Det västa jag vet är när personer kommer fram på krogen och som känner igen mig och vill veta både vad jag tjänar och hur mycket jag spenderar etc. Asså vart finner dessa knasbollar glädje över detta?! För att sedan säga att det jag gör ändå inte är ett ritkgit jobb och att jag borde skaffa mig ett ritkgit jobb...

Detta kan få mig bli så förbannad och ibland undrar jag om folk tror mina inlägg sköter sig själv?! Att uppdatera minst 3 - 5 gånger om dagen tar TID! Inläggen skriver inte sig själva och jag måste alltid ligga steget före OM något inlägg inte kommer upp som det ska.Att gå på möten tar sin tid, att hämta ut paket sin, käka ute och avbryta med att blogga och fota tar sin tid, ALLT tar tid och jag tävlar ofta med klockan...

Jag gnäller egentligen inte utan villge folk en inblick hur jag faktiskt har det, jag är sällan hemma och när jag väl är det sitter jag framför tv:n undertiden jag fixar något inlägg. Att alltid har något att skriva om är inte det enklaste och ibland får man hjärnsläpp, haha!

Att blogga är som vilket jobb som helst, bara att det har lite andra förutsättningar och kräver lite planering. Mina planer gör jag inte bara för det är skojs skull, det gör jag för att själv komma ihåg saker jag MÅSTE få gjort etc. Hoppas ni förstår, men detta jobb som många andra har sina för ock nackdelar :)


Super nöjd!

Tidagare idag var jag iväg för att fixa mina fransar och jag blir alltid så himla nöjd!
Att slippa klistra av och på lösögonfransar är guld värt och jag saknar det inte för 5 öre, haha!
Dock ser jag nu att jag var lite slarvig på med min eyliner... Men har nu rättat till problemet efter jag såg bilden, haha!


 
 

Asså varför! 10/8

Go morgon alla bloggläsare, har precis kommit hem eftermin fransförlängning och så himla skönt att fått det gjort! Ska inom kort göra mig redo för att åka till Alingsås för att hämta lillen och lagom motiverad till detta, asså varför har jag sådan himla otur, haha! Podden kom åtminstonde upp och det är alltid någon att glädjas över, haha! När vi kommer hem ska vi ta det lugnt och njuta av dagen, hihi ^^

Eftersom någon fick av sitt bandage på nytt fick vi åka till Alingsås eftersom Skara hade stängt... Asså jag tror jag ska bli galen, haha! Så kl 18:40 lämnade vi Hjo och kl 23:15 kom iv hem, kul liv va?! Hur som helst fick jag reda på att bandaget ska tas väck och hon ska nu lära sig gå på sin lilla fot, aw =') Äntligen något possitivt, haha! Veckans Planer kommer upp ikväll, hinner inte sitta med detta nu tyvärr... Nu ska jag spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!

MollNett avsnitt 7

Lite spontanshopping!

Hej på er allihopa, dåså är man hemma hos föräldrarna och passade också på att köpa lite grejer till råttis samt en sak till mig. Eftersom Gucci är mer eller mindre är expert på att tugga sönder sina leksaker tänkte jag steget längre och ge henne ett betydligt svårare matrial, smart va?! ;) Dessutom passade jag också på att köpa en liten säng som jag tänkte ha hos mina föräldrar när vi är och hälsar på här :)

Borstarna är förvisso mina, men ingen blekaste om dom är nice eller bajs... Får hoppas dom är någolunda bra och att dom funkar att arbeta med! Dom som jag har är mer eller mindre förstörda så lika bra att köpa lite nytt och skulle dom inte vara så bra kan man alltid köpa nya! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mot Skara! 9/8

Go morgon alla sötisar, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör jag, hihi ^^ Blev rätt nyligen klar med Podden och känns som den gick riktigt bra, hoppas ni med ska tycka det. Nu ska vi inom kort åka iväg till farbror Veterinären för att fixa Guccis ben, eftersom vi var lite för upptagna igår fick det bli idag istället, hihi ^^

Därpå ska vi till mina föräldrar för att grilla, ska bli så himla mysigt! Var där igår förvisso men åkte mer eller mindre när dom kom hem, aw =/ Nu ska jag ta på mig kläder för att sedan puttra vidare mot Skara och få detta gjort, sista veckan nu med det lilla bandaget sen ska lilla råttisen vara på fötterna igen, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!


Tips inför första dejten!

Woop, woop! 8/8

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör nämligen jag, hihi ^^ Har hållt på med min video och därför det tagit lite tid, haha! Ska inom kort möta upp en kompis på stan för att gå i lite affärer och därpå fixa mig inför kvällen, kommer bli så nice! Just nu står det mellan Olstorp eller Husaren, vilket som funkar bra för mig, haha!

Övrigt sker inte så super duper mycket, ska iväg och hämta ut ett paket lite senare och därpå mesta dels bara ladda upp inför kvällen som kommer. Ledsen att uppdateringen varit lite knasig med varit så himla mycket i veckan på gott och ont givetvis... Men det blir väl bättre, åh ska med till Veterinären vid 18:00 tiden, hihi ^^ Nu ska jag kika lite film och inom kort kommer videon upp, hoppas ni gillar den, puss på er!


 

Asså lägg av!

De flesta killar har en väldigt fin tendens att anklaga mig och säkert fler tjejer för massa saker man inte ens gjort, asså vart försvann logiken... Fine att man kan vara osäker på sig själv men när det går över styr försvinner verkligen all förståelse precis... Det spelar ingen roll om man är TS eller inte, alla vet vad jag pratar om

Det sägs att homosexuella män och ts-kvinnor mognar fortare och jag tror fanken att det stämmer, för ingen kille jag varit med tidigare (umgåts) med någonsin haft det beteendet... Osäkerhet kommer alltid finnas och det får man vara, men låt det inte gå ut över någon annan och om, varför bli förvånad över att man tröttnar?!  Plz -_-'


Mot jobbet!

Dåså är det snart dags för lite jobb och känner mig ändå himla taggad, helg sen liksom ;) När jag kommer hem ska jag sätta mig med lite redigering och förbereda mig inför morgondagen. Ska med köpa lite gott inför fredagsmys och kanske ha filmkväll ihop med en kompis, men allt beror på hur antistatisk jag känner mig helt enkelt! :)

Nu är det dags att sätta upp håret ingen söt liten svans och sedan buttra iväg för att göra lite nytta, bloggar mer sen igen, puss på er!

Passar alla!

Denna klänningen är bara för fab eller vad säger ni?!
Älskar midjan och jag menar att denna passa alla storlekar på kropp!
Ett par snygga pumps och ett snyggt halsband till blir allt perfekt


Klänning

 

Längtar! 7/8

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag, solen skiner och jag är på topppen humör! Lite senare ska jag iväg för att jobba och därpå kanske dra iväg till skara på fest, hihi ^^ Egentligen har jag ingen lust med tanke på vad som hände i helgen, men kanske lika bra och få tänka på annat?! Dock vet jag inte om jag har någon vidare lust att vara bakis 2 dagar i rad, länge sen det var så, haha!

Har också pratat med 2 tjejkomisar om en Londonresa inom 2 - 4 veckor vilket ska bli super! Känns som det var en evighet sen man vär där senast, hihi ^^ Hotell är inte bokat än dock, men tror det kommer bli tok mysigt när allt väl är klart eller vad tror ni?! Nu ska jag sminka mig lite lätt, sen köpa pizza innan jag ska på möte, bloggar mer sen igen, puss på er!

Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love

Hellre där än här!

Hej på er, dåså har man suttit med lite jobb i daglig ordning och det har verkligen gått riktigt bra, himla skön! Har också hunnit med att hämta ut ett paket från posten och var så himla skoj! Lite hårprodukter är aldrig fel, speciellt när mina börjar ta slut, haha! Det är även prat om att gå till Olstorp nu till helgen, men lite fundersam på om man ska dit, stanna kvar i Skövde eller dra sig ner mot Göteborg, vad tycker ni?!

Att bero på Göteborg var mina 3 kompisar nere förra veckan... Skulle också följt med men av en jäkla dum anledning kunde jag inte, riktigt irriterande! Hade bra mycket hellre gjort bort mig där än här, haha! Fy, när jag väl berättar kommer ni förstå varför jag skäms, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt bloggar mer sen igen, puss på er!

Vilken färg ska man ta?!

Dessa skor är bara för snygga eller vad säger ni?!
Bra klack och älskar snörningen, helt FAB!
Dock funderar jag på om svart eller vit är snyggast eftersom den finns i 2 färger... =/


Skor
 

Jag känner mig så smart! 6/8

Go morgon alla bloggläsare, asså vilket härligt väder, löööv it! Att bero på något mindre härligt slog jag precis i min nagel, asså den smärtan är helt obeskrivlig... Har precis kommit hem från affären efter jag köpt lite middag, som ni vet är jag inget jätte ''fan'' att laga mat så tog det snabbaste möjliga, haha! Dock insåg jag att jag hade glömt spagethin så fick åka iväg igen, haha!

Egentligen ska ett videoinlägg komma upp idag men allt är inte heltk lart och får allt gjort under helgen så på lördag kommer det upp, sorry... Men så är det när man har fullt upp, haha! Oh shit vi ska till veterinären nu på lördag... Asså min tidplanering suger, hur kunde jag glömma?! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Dinner!



Fy vad hemskt!

Dåså har man varit på stan med Katarina och OMG vad jag skämms, asså jag måste sluta dricka på riktigt, haha! Fatta pinsamt och mer än så får ni inte veta heller, vill behålla lite av min stolthet! Iaf den lilla som finns kvar typ 2%, haha! Vi hade jätte skoj och kikade i massa affärer och jag köpte 2 paket strumpor, intressant va?! ;) Dock glömde jag av att köpa små sockar till råttis =( Men det får jag göra till helgen eller imorgon! Har en strumpa och den får funka tills dess tycker jag allt, hihi ^^


Ska snart sätta mig på möte för att sedan ringa en kompis jag inte pratat på super länge... Han hade tydligen något roligt att berätta, blir lite smått fundersam på vad detta kan vara, haha! Åh btw ska jag eventuellt till Frankrikebröllop om några veckor, samt 2 saker till eventuellt =) Får hoppas inget krockar med dopen som ska dyka upp ganska snart bara! :) Nu ska jag fixa mig lite lätt, villa vara någolunda fin under mitt lilla möte, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!

OMG!

Denna toppen är bara för söt eller vad säger ni?!
Tänk er den till ett par vita eller röda byxor, det hade blivit så himla fint till!
Personligen hade jag nog haft någon snyggt armband till och dounat, givetvis klackar och byxor med, haha


Topp

 
 

Middag med föräldrarna! 5/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag fint och sitter nu på en mysig resturang ihop med mina föräldrar, himla trevligt! När vi är klara här ska jag gå lite på stan innan jag ska möta Katarina, jag ska nämligen vara smakråd, hihi ^^

Måste också komma ihåg att hämta mitt paket med mina hårprodukter i, annars blir mitt liv inte alla roligt, haha! Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Gullig topp!

Denna toppen är bara för söt och jag är helt förälskad i den!
Perfekt till vardag eller varför inte en härlig utgång?!
Det som jag tycker är bäst är kragen som gör den lite extra mysig :)
 
 
Topp
 

Hopplösa hund!

Hej på er, dåså har man börjat med lite tvätt och verkligen behövligt, börjar få slut på lakan mer eller mindre, haha! Undertiden jag nväntar att maskinen ska bli klar ska jag åka och handla, jag kommer mer eller mindre alltid på saker man glömt när man behöver det, sjukt jobbigt... Såg också att Gucci var i full fart att få bort det lilla bandaget på nytt... Hopplösa hund! Men tack vare en av er bloggläsare som tipsade mig om en strumpa är nu problemet löst, 1000 tack!

Lite senare när jag kommit hem ska jag dra mot gymmet och sedan bara ta kvällen som den kommer, riktigt skönt! Allt har gått så galet bra idag, nästan så jag skulle hoppas på något, men dumt att önsk sånna tankar, haha! Nu ska jag släng in det sista innan jag dra mig mot stan, ska dessutom lämna 2 saker till Papi, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt vardags/fest-topp!

Denna toppen är så söt eller vad säger ni?!
Egentligen har jag redan på tok för mycket svarta plagg men älskar den öppna ryggen!
Det blir så himla fint och vill man dölja det kan man alltid köra på utsläpthår
Jag skulle troligast använda den till vardagströja, men funkar minst lika bra till fest!


Topp

Hår precis överallt!

Tack vare att en viss någon gick och bröt benet strax innan hon skulle till salongen har jag nu mer eller mindre hittat hår precis överallt, SKIT KUL! Varför kunde hon inte väntat med att bryta sitt ben fram tills hon var klippt och slippa se ut som en liten fluffig råtta, haha!

Hon är så super mysig när hon är klippt, mindre hår och jätte mjuk, dessutom gosar hon alltid ner sig under tecket, sött va?! Så fort benet blir färdigt ska hon klippas och se ut som folk igen, haha! Papillons är super fina med sin fullgjädrade päls, men min ska iaf vara rakad, den saken är klar! =D


Onixdagar! 4/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mårbra och att ni känner er riktigt FAB, för det gör nämligen inte jag, haha! Berättar mer om det sen, har precis konstaterat att min datorn laggt av och att jag mer eller mindre är i akut behöv att köpa en ny... Livet leker, haha! Om någon timme kommer en kille hit som ska fixa lite här så jag får bukt på ett av mina problem, asså inget snusk om ni nu tror det, haha! Jag har faktiskt bestämt mig att bli nunna och nykterist, iaf fram tills lördag, haha!

Idag har jag inget speciellt inbokat, ska sitta med lite redigering inför torsdagens video och senare trippa mot gymmet för att biffa, haha! Det blir en lugn dag med andra ord, vilket jag verkligen kan behöva efter allt som hänt, asså jag har riktigt FET otur... Nu ska jag spackla nyllet innan jag fortsätter med lite andra skojiga saker, bloggar mer sen igen, puss på er!


Såhär blev naglarna från igår btw, så nöjd!

Trevlig fika på stan!

Hej på er, dåså har man kimmit hem med nya naglar och efter en super mysig fika ihop med Emma som är en gammal barndomsvän.Vi gick hos samma dagmamma när vi var små och idag tog vi en fika, vilket var super trevligt! Satt och pratade massa minnen och konstaterade båda 2 att mycket har förändrats sen vi sågs senast, haha! En sak jag kommer så väl ihåg var att hon alltid målade hästar och att hon gjorde 2 stora teckningar till mig. Har faktiskt kvar en av dom idag, men den andra är mer eller mindre borta =/

Nu ska jag ta det lite lugnt här hemma innan jag sätter mig med lite jobb. Har verkligen 0 ork at fixa mig men vissa saker sköter inte sig själv tragiskt nog, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!


True!

Min favorit möbel!

Den som jag är mest ''stolt'' över i llägenheten är denna, tycker den gör sig så bra även om tapetern är vit. Det fanns liknande lyktor i svart, men tror det skulle bli allt för markant eller vad man ska säga. Därför jag valde en vit som smälter in perfekt, syns men ändå inte allt för mycket, bra va? Dessutom fick jag den till ett special pris så dumt att klaga! För er som undrar köpte jag den på Hem & Hobby i Hjo, tror dock jag tog den sista, men om inte annat finns det liknande i andra färger och former :)


Denna veckan ska ta mig fanken bli bra! 3/8

Go morgon alla bloggläsare, asså solen skiner och dett kunde varit en toppen dag om inte en viss gej hade hänt... Asså bajsa ner mig själv och mitt supande, ibland önskar jag at jag vore en fattig student, iaf i helgen, haha! Nog om det hoppas det är bra med er och själv ska jag strax hoppa in i duschen fö att sedan göra mig klar för dagen :)

Det som står på schemat för dagen är attt få naglarna vackra kl 14:00, fika med en kompis, inga lite samtal gälnde helgen och gymmet senare ikväll. Helt okej dag med andra ord! Hela veckans som var har mer eller mindre varit bajs.. Inget funkar osm det skulle och därför ska det bli ändring på det nu! Därför har jag bestämt att denna veckan som är ska bli perfekt, helt FAB med andra ord! =D Men innan den kan bli det ska jag ta en dusch, bloggar mer sen igen, puss på er!


Nystart av Podd, avsnitt 6

Nu kommer äntligen vårt nya avsnitt av min och Nettans podd!
Hoppas innerligt att ni ska finna något intresse av vår podd och att vi kan leverera roliga avsnitt varje vecka =)


Nystart av Podd, avsnitt 6

Nu kommer äntligen vårt nya avsnitt av min och Nettans podd!
Hoppas innerligt att ni ska finna något intresse av vår podd och att vi kan leverera roliga avsnitt varje vecka =)


Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer och och som ni ser finns det endel saker att göra även denna veckan hihi ^^ Eftersom jag duktigt nog råkade boka fel nageltid sist fick jag ta min tid imorgon, vilket ska bli super! Slippa på tok för långa naglar och få dom fina på nytt, hihi ^^

Annars ser det ut osm vanligt, åka till veterinären, hämta ut paket, luncha på stan, gym och naglar, ah en vanlig vecka med andra ord, hih ^^ Nu ska jag sätta mig ner med podden och få upp den som jag lovade er, hoppas verkligen ni kommer gilla den, tycker själv första avsnittet blev super! Men som sagt er åsikt som är viktigast, natti alla sötisar!


 

Uch och fy och blä! 2/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör verkligen inte jag, haha! Utgång igår och det blev VÄLDIGT annorlunda än dom andra, haha! Berättar mer om det sen, hoppas ingen fotade händelsen, haha! idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen med min huvudverk, hihi ^^

Eftersom jag mår som jag mår kommer jag inte uppdatera som vanligt, vet inte när alla inlägg är tänkt att dyka upp men podden och veckans planer kommer, fast när får jag se! Nu ska jag sova och drömma bort min baksmälla, bloggar mer sen igen, puss på er!

Party-time!

Super söt topp!

Denna toppen är bara för söt och axelpartien är att dö för, så snygg
Jag personligen skulle välja den vita eftersom det matchar bättre till min hy och mitt hår
Men den finns också svart för dom som föredrar det + att den ligger på rea, bara det säger massor, hihi ^^


Topp

 

Bara 2 veckor kvar!

Som ni vet var vi tvungna att åka till veterinären igår pga att någon pillat upp sitt bandage... Men efter lite ringande fram och tillbaks kom vi intill och hon fick på sig ett nytt litet bandage, hihi ^^ Dessutom skulle hon ändå byta ut det nu på söndag så kanske tur i oturen, men för att undvika att hon får upp det på nytt köpte jag en liten dumstrut till henna, haha!

Det syns så tydligt vad hon tycker om den, det är då man önskar man kunde förklara att den finns för att hjälpa =/ Men nu är det bara 2 veckor kvar och sen ska hon vara läkt och fin, slipper vi skiten sen, hihi ^^  Men tills dess får hon nöja sig med sin lilla dumstrut, haha!


1 Augusti!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för det görnämligen moi, hihi ^^ Imorse när jag vaknade och kikade på mobilen hade jag fått ett super gulligt meddelande av ....... Därför jag är lite extra happy, hihi ^^ Solen skiner jag är på toppen humör och ikväll blir det utgång, så himla skönt! Älskar att ta fram klackarna och dricka lite drinkar, helt underbart!

Men fram tills dess ska jag ta det lite lugnt och bara njuta av dagen. Ska också sätta mig ner med lite redigering av podden så den kommer upp som den ska imorgon. Lika bra få det gjort efterosm imorgon kommer jag ändå bara må dåligt, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!