Party-time!

Hej på er sötnosar, åh vad underbart jag mår och är nu fixad till inflyttningsfesten och ska bli så himla skoj! Var egentligen inte alls taggad tidigare idag och funderade på att inte gå, men efter sovit nån timme kände jag mig genast mycket bättre :) Som vanligt ligger jag 1 timme efter, men som B-kändis/bäste vän får man faktiskt komma lite sent,haha! Skämt och sido, nu ska jag åka mot ICA för att köpa mig en Red Bull och sedan blir det raka vägen mot Falköping! Får se om jag uppdaterar något mer ikväll, annars hörs vi mer imorgon som vanligt :) Ska också svara på lite kommentarer innan jag åker, ha det super fin kväll oavsett vad du planerat, puss på er sötisar!




Söt klänning!

Denna klänningen tycker jag är riktigt super snygg eller vad säger ni?!
Den ger en riktigt fin form och älskar spetsen på byst och skulderbladen i bak
Perfekt om man ska någonstans med vil vara någorlunda uppklädd


 



Allt i sin dagliga ordning! 31/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas monsieur gott och känner er glada! Jag mår super och det är trots det ur usla vädret, haha! Eftersom jag är så oehört duktig har jag blandat ihop frisören och min nageltid, duktigt va?! Haha! Typiskt mig eller vad ska man säga ^^ Dagens planer ser ut som så att jag ska till frissen och åka på inflyttningsfest. En helt okej Lördag eller vad säger ni?! :) Ska lite senare iväg och lämna lillen hos Mormor och Moffa, ni skulle se hur bortskämd hon blir så inte undra på att hon gillar vara där, haha! Men först blir det frissen och sen till dom, bloggar mer sen igen, puss på er!

Kan orsaka allergi!

Jag får många olika frågor från unga och äldre transsexuella om att självmedecinera och svarat på detta i ett tidigare inlägg att jag kommer enbart leda dom vidare till någon anna som vet eller känner någon annan. Av den enkla anledning att jag inte vill påverka min egna utredning etc. Att själv medecinera kan ge skador på levern och olika biverkningar som blodproppar och cancer vet dom flesta TS-personer om. Men något jag inte visste om är att självmedecinera kan utveckla allergi mot hormonerna, vilket kan leda till att du måste avbryta hormonbehandlingen och innebära att du inte kommer kunna ta hormoner överhuvudtaget.... Detta var ingenting jag visste fören min läkare tog upp detta, men då hade jag kommit en bra bit in i förvandlingen och han sa att oddsen är mycket små, men det finns en risk... Hade jag vetat detta hade jag nog övervägt mitt val idag och därför tar upp detta med er TS-personer som läser bloggen, jag vill inte något sådant hemskt ska hända er eftersom hormonerna är nyckeln till ett ''normalt liv'' och det vet vi alla TS-personer :)


 

Svårt val!

Dessa 2 kavajer är verkligen SUPER FINA!
Funderar på vilken jag ska klicka hem, men är så delad i mina meningar som vanligt, haha!
Den vita är super  söt och hade matchat till mitt röda hår super och detsamma gällande den svarta som är minst lika fin och hade gått ihop till mitt röda hår minst lika bra... Vilken hade ni tagit om ni vore jag?! :)


   Vit     Svart


 

Dålig stil!

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig mer än att jag är så j*kla förbannad! Igår berättade jag om att mitt internet skulle funka bla, bla, bla. Tro ni det gjorde det?! NEJ! Då står fortfarande den gamla hyresgästens abonemang ivägen och blockerar mitt nätverk och gör att jag fortfarande inte kommer åt mitt nätverk... Så först ringde jag till mitt Operatör som sa att dom inte kan göra något, sen ringde jag till Skövdebostäder som inte får tag på den tidigare hyresgästen... Jag blir väldigt sällan arg, men just nu är jag arg, trött, irriterad, ja you name it... Blir så jäkla trött på skiten och har därför kontaktat med en av mina advokater som ansåg att vi ska avvakta några dagar innan vi går vidare med detta... Att post kommer till min brevlåda skiter jag mer eller mindre fullständigt i, men att mitt internet påverkas och bloggen kan ta stryk då blir jag irriterad, speciellt när man försökt få pukt på detta under en veckas tid... Gaaaah blir galen! Ursäkta att ni behövde läsa detta men behövde bara spy av mig, hoppasn i har haft en bättre start iaf!


Sweet! 30/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och är pigga! Själv mår jag riktigt bra och är så glad att det är fredag. Har egentligen inget speciellt planerat för dagen utan bara glad i allmänhet :) Jag har sagt detta säkert flera 1000 gånger men vill bara säga det igen, är så himla glad att ni tar er tid att kika in på bloggen, betyder verkligen massa! :D Brukar inte kika på min statistik allt för ofta och när jag väl gör det kan jag inte förstå att ni är så söta och offrar lite av er tid för att kika in, super gulligt tycker jag :D Men nog om mitt tjat, nu blir det frukost och sedan fortsätta med lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ny topp!

Fick hem denna super söta toppen fen för någon dag sen och visst är den söt?!
Helt förälskad i den och passar super till mitt röda hår, vilket ger en extra tummen upp
Perfekt till sommaren, men innan dess ska jag inviga den på en krogrunda, haha!


Topp

Yes!

Jag vet inte om detta är min tur dag eller om min "otursdag" har lidit mot sitt slut?! Oavsett är det bra för min del, hihi ^^ Fick först och främst reda på att min glasdusch order aldrig kommit iväg... Det förklarar varför det tagit sådan tid, haha! Fick också veta att tydligen har den förra hyresgästens adressändring inte gått igenom och står som "inneboende" hos mig, vilket förklarar alla extra post jag fått! Inte nog med detta verkar det också som dom kan häva blockeringen som blockar mitt internet avtal, fatta vad SKÖNT! Har levt på mitt reserv internet dom senaste dagarna och äntligen kan jag få börja använda mitt "fasta" internet, GÖTT! Vissa kanske tycker detta är en skit sak och det är det iof, men lägger man 9 lax på en lägenhet förväntar man sig att saker och ting går med bara farten eller kanske jag som är bortskämd?! Oavsett vad verkar det som väntan och problemen är över, weee! :D


Utgångs-outfit!

 Denna outfiten blev riktigt häftig eller åtminstonde tycker jag det, blev super nöjd som ni kanske förstår, hihi
Toppen är SUPER SNYGG och till byxorna får den en liten tuff och ''rå'' stil
Örhängen är super och passar till toppen riktigt bra
Ringarna är enkla och ska ta lagom med plats för att behålla toppen i fokus
Skorna är super söta och älskar klacken som får mig tappa andan en stund eller 2!
Perfekt till en utgång om man vill vara i centrum lite extra, men ändå inte glittra som en discoboll


Örhängen

Topp

Ringar

Byxor

Skor

 

Bara bita ihop!

Som ni vet har jag tidigare pratat om en plastikoperation som skulle genomgå förra året men fegade naturligtvis ur... Jag är så himla rädd över att bli sövd och  att något ska hända =/ Så tidigare i veckan tog jag nytt mod till mig och bokade ny tid  inför ny konsultation och operationstid. Jag ångrar mig givetvis redan, men denna gången ska det bli av oavsett om jag vill eller ej, haha!  Dessutom är det bra att förbereda sig inför kommande bröstoperation, hihi ^^


 

Veckan går lika snabbt som vanligt! 29/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och känner er pigga. Idag är det Torsdag och kan knappt förstå hur snabbt tiden bara flyger förbi, gör ni?! :) Idag händer inget speciellt vad jag vet, ska ringa ett par samtal och försöka slänga mig i bilen och dra mot gymmet, trots att jag inte alls är taggad, haha! Har slarvat med mitt gymmande hela veckan och måste ta tag i det snart innan det blir en ond cirkel! :) Julen har verkligen satt sina spår när det gäller motivation till träning, men skam den som ger sig! Nu blir det en morgonshake innan jag drar mig ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

Hur underhåller du ditt röda hår för att förbli rött?

Det finns en mängd olika knep för att behålla håret i sin röda nyans och knepet jag fick lära mig av en kompis var att duscha så sällan så ofta man kan 1 gångi  veckan och duscha i kallt vatten för att färgen inte ksa lösas upp. Vilket jag tyckte lät riktigt snuskigt och väldigt obehagligt, haha! Jag vet att man inte ska duscha allt för ofta, men 1 gång i veckan skulle aldrig funka för mig, haha! Så istället för att gå på den metoden gör jag såhär


1 Färgning tar utväxt och fyller upp med ny röd härlig färg

2 Någon gång i mitten a månaden slänger jag i en toning innan det är dags att färga på nytt


Men givetvis har jag ett till S i rockarmen och det är min färgbomb. Tack vare denna kan jag duscha hur ofta jag vill eller känner jag behöver ca 2 - 3 gr i veckan. Hos olika hårfrisörer kan du hitta produkten givetvis, men jag föredrar att beställa hem av den enkla anledning att det blir mer ekonomiskt, hihi ^^ Dessutom har man fler saker man behöver så som smink, parfym, schampo etc tjänar man några extra slantar man kan göra annat för :)


Hårbomb
 

Slutspurten kvar, haha!

Hej på er alla sötnosar, dåså har man mer eller mindre suttit och jobbat, samt haft lite möten fram till nu vilket varit super skoj! Men även lite små jobbigt, tack och lov skrev jag upp lite saker under mötets gång vilket ska förenkla min sitts iaf någlunda, haha! Märks verkligen att lillen inte är sig själv =/ Hon har mer eller mindre sovit hela dagen och varit lite små slö... Men tycker ändå hon orkar med som vanligt trots hennes röda period :) Nu blir det att unna sig lite gott framför tv:n innan jag ska fortsätta med det sista, bloggar mer sen igen, puss på er!


Maffigt halsband!

OMG vad jag är föräskad i detta halsbandet, galet!
Tänk er den till en vit topp som piffar upp toppen lite extra eller varför inte till någon snygg urginad tröja man har. Tror också den hade passat minst lika bra till en snygg klänning man kanske ska bära under någon finare högtid som dop eller ett fint bröllop :) 


Halsband

 

Hel dag med Gucc!




 


Lyckost! 28/1

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas ni sovit riktigt gott för det har jag och det är trots att jag vaknade kl 6, haha! Kunde verkligen inte somna om, så passade på att gå ut med lillen och sen gjorde ett nytt försök som slutade i success, haha! Något jag kom på under mina tidigare försök var att det är en hel del som åker till jobbet runt den tiden. Mötte en barnfamilj som förmodligen skulle iväg på dagis, fast då var kl strax 7, men ändå :) Då kände jag mig himla lyckligt lottad av att bara ta hissen högst upp och lägga mig i min lilla säng igen, hihi ^^  Det som står på tur här näst är frukost och sen en lite morgonpromenad, underbart att börja dagen så tycker jag! Allt för mig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Intressant dokumentär!

Det som jag absolut dras till mest när det gäller människor och olikheter. Det kan vara att man varit missbrukare, utfryst, övervikt , dåliga familjeförhållanden eller född med någon sorts form av ''handikapp'', i detta fallet utan ben. Tycker hennes historia är grym och hon visar verkligen att finns bara viljan går allt, något man alltid ska bära med sig oavsett hur man ser ut!


En mysig dag!

Hej på er, dåså har man kommit hem efter en låååååång tur på stan, var helt slut när vi väl kom hem, haha! Vi åkte säkert runt halva Skövde på jakt efter snygga kläder, men hittade vi något?! NEJ... Tack och lov finns det internet ;) Däremot hittade vi tikskydd som var prio nr 1 idag och hon som hjälpte oss var super gullig och välkomnade oss båda på ett super bra sätt :) Som ni vet har Gucci börjat löper för första gången vilket måste var super jobbigt för henne =/ Därför köpte jag ett ''litet'' ben som hon har blivit mer eller mindre kär i, haha! Det komiska är att benet är nästan häften så stort som henne själv och ser rätt lustigt ut när hon förflyttar sig med det, haha! Eftersom det inte vart några kläder för fröken idag får vi lösa det på annat vis och undertiden jag gör det får ni ha det så fint och så hörs vi snart igen, puss på er!


Bästa toffsen ever!

Dom bästa toffsarna enligt mig är utan tvekan dessa!
Dom är enkla att arbeta med och håller håret på sin plats, vilket är super för oss som springer på band
Dessutom har dom inte heller någon metall-grej och sliter inte på håret heller som andra toffsar kan gör...
Det är även denna jag använder när jag formar min dounat :)


Toffs
 
 

Yesterday!



En dag på stan! 27/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och känner er utvilade! Själv vaknade jag för ca 1 timme sen men låg kvar i sängen fram tills nu, haha! Funderar ställa min lilla dator vid sängen så jag kommer igång med uppdateringen i tid i fortsättningen, haha! Dagen ser  ut som så att jag inte ska besiktabilen utan det var nästa tisdag, tjejen med koll, haha! Däremot ska jag hämta ut 1 paket, shoppa tikskydd och se om jag hittar någon söt liten tröja till fröken, samt fixa statoil-kort och lite senare ikväll blir det gymmet i daglig ordning och sen får vi se vad som mer sker, blogglar mer sen igen, puss på er!
 
 
 
 
 

Suck!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men det blev en OTROLIGT lång natt, haha! Redan under eftermiddagen hörde jag hur rödan lät lite underligt, men tänkte inte mer på detta och puttrade iväg mot jobbet runt 16:45 ... Lite efter 21:30 slutade jag och skulle åka hemåt. Det som är så bra med mitt jobb är att det finns en bensinmack ca 2 - 3 min från jobbet och i samma riktning mot my place. Då upptäcker jag att plånisen inte är med och att jag behöver åka hem för att hämta den och vidare för att tanka, skoj va?! Det roliga hade bara börjat... När jag är runt 150 - 200 m dör rödan och jag blir stillastående, haha! Jag får promenera bort som sista metrarna i kylan och när jag väl kommer fram inser jag att mitt kort inte ligger i plånboken som jag var så duktig att tappa på ny år.... FUCK MY LIFE var min enda tanke, haha! Det slutade med att jag behövde ringa M&P - banken som kom till min räddning med godis, champis och mackor, haha! Vi ringde bergning och när han tvångstartade den med några kablar gick den igång som om inget hade hänt, haha! Under denna lilla period gick jag igenom 4 olika faser osm jag brukar göra när jag inte vet vad jag ska ta mig till, haha! 1 Lipa, 2 Arg, 3 Skratta och 4 Slutade bry mig. Men det konstiga av allt var att jag hade 2 ploppar kvar och vid 1 plopp brukar den varna som på alla bilar gör, den gick igång när bensinen var slut, kul va, haha! Så vad har jag lärt mig av detta då?! Jo det ska jag allt ta och berätta!


1 Köp boxeringslina

2 Ha alltid en extra dunk i bilen

3 Skaffa statoilkort om kortet inte finns i plånisen


Hemma efter en mysig dag!

Hej på er, då har man kommit hem från en mysig stund hos Tommie och Nemo, samt lilla Cilla ^^ tror jag drack 4 koppar tea innan jag kände mig helt nöjd, haha! Påväg hem ringde jag också hyresvärden som skulle ta i tu med dom tidigare hyresgästernas adressändring och abonnemang som tydligen blockerade mitt bredband, fatta 0 men blir säkert bra :) Börjar faktiskt bli trött på att få andras post vilket dom också förstod så hoppas detta problemet kommer ur vägen! Jag hoppas ni andra fått en mysig dag som jag om man inte räknar med detta ^^

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt fin och väldigt elegant
Toppen är super sör och älskar tyget som finns på armarna som ger en luftig och fri känsla
Halsbandet och Armbandet ger en fin glamor känsla och dessutom är dom super duper snygga
Byxorna är super snygga och mönstret är riktigt läckert!
Skorna är enkla som har en bred och stabil klack
Denna outfiten tycker jag är perfekt till utgång som det en liten små lyxig känsla


Halsband

Topp

Armband

Byxor

Skor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gucc födelsedagspresent?

Något jag tycker är så himla svårt är storlekar till småhundar, helt galet! Känns lite som en djungel mer eller mindre, haha! Alla sidor har nämligen olika storlekar till just hundar, vissa ska Gucci ha XS, S och andra M, förstår ni vad jag menar?! Man blir inte klok på skiten! Jackan ni ser nedan tycker jag är super söt och ser även lite tuff ut. Tänkte ge Gucc den på hennes födelsedag som är om ca 2 månader och den kostar för visso lite över 700 kr, men tycker hon är värde något aldeles extra på sin födelsedag, gör inte ni?! :)


 
 

Då var det dags! 26/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gått och mår riktigt bra! Jag har sivit toppen gott och ska inom kort göra mig iordning för att möta upp 2 kompisar nere på stan, ska bli himla trevligt! Vi ska gå i lite affärer och jag har 2 viktiga ärenden att utföra. Det är nämligen som så att någon fyller år rätt så snart och då måste  man givetvis få lite presenter eller vad säger ni?! :) Inte nog med att hon snart fyller år har den lille stackarn börjat löpa =/ Konstigt nog märks det knappt av, deras humör brukar skifta och man brukar hitta små röda prickar lite var som. Dock märks det inte av humärmässigt och hon verkar vara riktigt duktig att städa efter sig, det gillar jag! Min förra hund var rena motsatsen och det är iof både Gucci och min förra normalt sätt också när jag väl tänker efter, hihi ^^ Nu har jag inte tid att sitta här mer, ska ner på stan och fixa lite andra ärenden undertiden jag inväntar dom andra, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Förlåt så himla mycket att Veckans Planer kommer upp så sent, men pysslat med lite annat och glömde helt av tiden, haha! Typiskt mig... Men nu så! Veckan ser ut att bli super rolig! Blir att boka tid imorgon på hundsalongen för lillen, besikta rödan, hämta ut paket i daglig ordning och få mina klor fina inför helgens utgång, vilket ska bli super skönt! Samt massa träning och eventuellt börja träna med PT på nytt! Har säkert något mer som jag glöm i daglig ordning, haha! Nu blir det mysa framför tv:n och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Min fösta ''Fanbild'', OMG!

Igår kväll när jag satt och kikade lite på tv innan jag drog ut fick jag en super gullig ''Fanbild'' utav en bloggläsare. Jag blev verkligen super förvånad och inte tala om super duper glad över att hon hade tagit sig tid  till detta! Jag tycker den blev jätte fin och som sagt super tacksam för denna och lite särskilt blir det givetvis i och med att detta är den första ''fanbild'' jag fått! =D Länge funderat över vad jag ska ha för header till in youtube-kanal och tror jag funnit svaret! Tack superduper mycket åter igen för tiden du la ner!


Kika gärna in på hennes super fin blogg btw http://fames.se/eelins/

Sen uppdatering! 25/1

Go morgon alla sötnosar, hoppas ni mår bra och att ni fått en mysig morgon! Själv mår jag bara fint och hjälpt föräldrarna starta upp deras nya dator och laddat ner lite program ^^ Låter säkert super duktig, men så duktig är jag faktiskt inte, haha! Hjälpte bara till med lite små program som Office-paketet , Spotify, Netflix, Mail etc, haha! Nu blir det att invänta maten och därefter ska jag bege mig hemåt igen. Uppdateringen blev lite sen, men nu vet ni varför och hoppas ni inte blir allt försura! :) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Hundlyx!

Efter lite letande har jag hittat en hundsalong som verkar ritkigt bra och dessutom har nöjda kunder, vilket är ett stort plus som hundägare! som ni vet har jag pratat om att skicka Gucci på salong ochstår fast vid detta. Jag anser om jag ska få bli ompysslad med mitt hår, varför ska intem in lilla älskling också få detta?!Nu på måndag blir det att boka tid inför Guccis klippning och ni kan lugna er, hon ska inte rakas, haha! Det som ska ske är att hon ska få sina toppar toppade 2 - 3 cm, klorna fina och även ett varmt litet bad, visst låter det mysigt?! :)


 

Lovley!

Denna toppen tycker jag är himla fin eller vad säger ni?!
Den hade varit super snygg till en snygg glittrig bh under och spetsdetaljen i bak är helt fantastisk!
Är himla sugen på att klicka hem den i vilket fall och är säkert inte ensam heller, hihi ^^


Du hittar den Här
 

Lördag! 24/1

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppasn i sovit gott för det har iaf jag gjort! Tycker veckan har gått så himla fort och det är trots att jag haft en väldigt lugn vecka :) Planer för dagen ser ut som så att jag ska dra till gymmet lite senare ikväll och eventuellt gå ut. Känner att det var himla länge sen och saknar träffa alla vänner, samt bloggläsare på en härlig fylla, haha! Senast jag gick ut var på nyår och fick en lite halvt road upplevelse när kortet var borta om man säger så, haha! Att bero på något mindre skoj, den tidigare hyresgästen har fortfarande inte ändrat sin adress... Börjar bli riktigt irriterad och funderar faktiskt på att slänga dom rakt ner i soptunnan, av den enkla anledning att jag inte är någon postnisse, haha! Fast då är man en väldigt dryg och elak människa, vilket man inte vill. Ska gå med det till vakmästaren på måndag så allt blir frid och fröjd :) Nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

REA = Handla!

I fredags förra veckan exakt var jag ute och åt med Mami för att luncha på stan, vilket var super mysigt! Åtminstonde tror jag det var förra fredagen, haha! Hur som helst kikade jag runt lite i olika affärer och fick syn på dessa 2 sötnosar som låg på REA och alla vet vad som händer när saker ligger på REA?! Man köper det förståss! Det guldiga halsbandet bara klickade och det silvriga haffade jag i bara farten mot kassan, haha! Är riktigt nöjd över mina köp trots allt :)




 

Längtar!

Hej på er, hade verkligen ingen vidare lust att sticka till gymmet idag och pysslade med lite annat som var minst lika viktigt! Har känt mig lite små seg hela dagen och misstänker att det är pga av cp snö, haha! Förstår mig inte på hur vissa gillar skiten och med vissa menar jag Gucc, haha! Jag längtar massa till sommaren, byta kylan mot värme, visst låter det härligt?! :) Måste också ringa Challan gällande London resan vi snart ska på, OM alla kan ge tydliga besked någongång, haha! Det jag ser fram emot allra mäst är varohuset Herrolds, det ska tydligen finnas dessignade hundkläder, visst låter det fräckt?! =D Funderar på att ta med Gucci också, men tror man behöver pass, dessutom MÅSTE hon få sitta sätet bredvid mig eller om hon åker till Mormmor & Morfar/mina föräldrar, haha! Alla som träffa henna blir mer eller minte in love i henne ^^ Nu ska jag kika lite smått på tv och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Söt topp!

Denna toppen tycker jag är supersöt eller vad säger ni?!
Den finnsi 3 olika färger, Grå, Svart och Vit. Personligen tror jag vit skulle passa mig bäst till mitt röda hår, men svart tror jag också skulle funka eller?!


 

Att ha starka åsikter och en nedvärderande människorsyn är 2 olika saker, glöm inte det...

 

Slö start! 23/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår toppen bra! Själv mår jag bara fint och sitter just nu i telen med Annelie. Har världens träningsverk i benen från gårdagens löpning, helt SJUKT! Känner mig inte vidare att gå till gymmet och pina mig ännu mera, haha! Men ska väl gå ändå :) Ska också ringa Telia gällande mitt modem som inte dykt  upp och ett annat företag gällande Guccis kläder. Annars blir det gymmet lite senare idag och njuta av dagen. Känner mig lite små slö men det släpper nog efter frukosten, bloggar mer sen igen!

Pinsamt, men lärorikt!

Var på gymgrejen jag prata om tidigare idag och vet inte riktigt vad jag ska säga, haha! Killen som hjälpte mig var jätte duktig, men det mesta han tog upp visste jag redan om, men inte lätt för honom att veta :) Det är något med personer som står brevid och kollar på, jag kan verkligen inte koncentrera mig, haha! Fick verkligen bita mig i läppen för att tränga bort leendet och syntes säkert att något var fel, haha! Aja nu är det iaf över och gick hyfsat snabbt trots allt, men som sagt inget illa mot honom. Blev introducerad lite olika program och pass som fanns att gå på som var konditions anpassande, eftersom det är sådant jag vill köra :) Bara jag som är lite fjollig eller svår att ha att göra med, haha!


Ta det lugnt!

Hej på er, dåså är man hemma från gymmet och har även hunnit unna sig en varm dusch, inte allt för illa :) Har på himla bra humör hela dagen och träffade även på Kakan! Fast denna gången skonade hon mig och mina brallor, haha! Att bero på något ännu roligare tror jag att jag har gått ner lite i vikt, super! Mina byxor är XS och suttit lite små tight förra veckan och märkte att dom satt riktigt skönt idag. Kanske inga jätte cm:trar, men alltid något hihi ^^ Nu blir det att kika på lite mail och senare på en film :) Åh, innan jag glömmer, kör försiktigt ni som ska åka lite längre sträckor! Svin halt ute och säger som ev av mina chefer sa "Bättre att komma lite sent, än att det uppstår en olycka" mycket bra ord! Ta med det och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Utgåns-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg och skulle även kunnas användas till vardags.
Toppen har jag själv och den är verkligen SUPER SNYGG!
Örhängena och Ringen är till för att förgylla hela outfiten och lyfta lite försiktnigt
Byxorna är super duper nsygga och passar perfekt ihop med toppen
Skorna är neutrala och enkla och riktgit fina


Örhängen

Topp

Ring

Byxor

Skor
 
 

Återblick är aldrig fel!

Något jag har tänkt på allt mer på senaste tid ju längre jag kommit i min utredning och desto närmare mitt mål jag börjar bli är återblickar från det som varit eller hur skulle livet sett ut om allt vore som det ''skulle''... Alla människor man mött och personer man engång var tillsammans med, vissa saknar jag mer än andra. Men det  fanns ändå en annan sorts frihet än vad jag har idag. Det är inte så att jag ångrar mitt val, absolut inte! Men ibland är det skönt att bara tänka tillbaks och minnas det som engång var och hur det var.... Även om tanken på en återvändo skrämmer mig finner jag ändå något lugnande i det hela, svårt att förklara! Jag tror detta är viktigt för alla männsikor att bara sätt sig ner och tänka tillbaks på det som gjort oss illa eller fått oss må dåligt för att kunna bearbeta det på bästa sätt.


 

Underbara hormonbehandling! 22/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag ara fint och ska inom kort göra iordning lite frukost, aldrig fel! Vädret är himla fint och blir nog en liten promenix med lillen lite senare. Men först måste jag ladda inför gymmet, ska ha någon hälso-grej-koll kl 14:00, fattar 0, men blir säkert bra, haha! När jag är klar med att slimma kroppen ska jag iväg för att hämta ut mina hormoner som kommit. Åh ställde mig på ett löpband som inte hade fläkt igår, trodde jag skulle dränka mig själv i mitt egna svett, haha! För er som inte vet gör hormoner att man kommer i obalans och hamnar i ett liknande stadium som kvinnor hamnar i när dom blir 40 - 50 då deras östrogen sänks och testosteron höjs. Ett annat ord vallningar, vilket innebär att man svettas för minsta rörelse, visst låter det skoj?! =D Det är det inte.... Hade turligt nog med mig min lilla handduk så gick hyffsat bra ändå ;) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 
 
 
 

Yesterday!

Blev att käka ute med PapiThai House och var himla trevligt! Skulle egentligen äta med en kompis, men familj och släkt går alltid först, dessutom träffades vi för någon dag sen! Antar att personen i fråga inte tog allt för illa vid sig heller :)




Kunde sluta med nakenchock!

Dåså är man klar på gymmet och känns himla skönt eller som vi Hjobor säger Gött, haha! Bara jag som tycker det låter riktigt tappat?! :) Det är något med tv som får en att inte vilja lämna hemmet och tror knappast jag är ensam om detta, haha! Berättade jag förresten att jag träffade på Kakan?! Rättare sagt hoppade hon fram från ingenstans och höll på att skrämma brallorna av mig, fy fanken vad jag blev rädd, haha! Gash vad länge sen det var, himla skoj iaf! Nu ska jag bara göra det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Pampigt halsband!

Detta halsbandet tycker jag var himla snyggt om inte tal om pampigt
Hade passat super till en svart eller vit klänning och håret i en snygg dounat och ett par schysta klackar till eller vad säger ni?! :)


Halsbandet hittar du Här

 
 

Videoinlägg!

Dumt gjort! 21/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv vaknade jag för någon stund sen och ska inom kort göra mgi iordning  för dagen. Sitter just nu och kikar på lite jackor och diverse västar till Gucc. Eftersom jag antog att det inte skulle komma mer snö (dumt av mig) valde jag att hoppa olika vinterkläder, DUKTIGT! Som om inte detta är nog verkar alla S storlekar vara slut, vad är oddsen liksom, haha! Jag skulle förvisso klicka hem M, men det kan vara en fördel om hon kan röra sig i dom eller vad säger ni?! ^^' Aja, får vi bara hem det något av det jag kikat på någon gång nästa vecka är det toppen! Dagens planer ser ut som så att jag ska boka tid för mina klor, sticka till gymmet och eventuellt hämta ut ett paket eftersom det inte kom igår, haha! Men innan jag spacklar och drar igång här hemma ska jag unna mig lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

I'm in love!

Tänkte visa upp toppen jag fick hem för någondag sen förra veckan och vad tycker ni?!
Jag blev super kär i den och har blivit mitt nya favirt plagg bland dom 358 andra, haha!
Dessutom tycker jag byxorna passade super bra till den, såg dock att byxor jag har inte längre finns kvar.... Men länkar ett par liknande byxor utfiall ni tyckte det blev snyggt :)


Topp     &     Byxor

Dags att bränna lite kalorier!

Hej på er dåså är man på gymmet och försöker förbränna lite kalorier. Var faktiskt på hyfsat bra gymhumör och tycker ändå tiden rullar på som den ska :) Skulle egentligen iväg på ett event men kände att träningen ska vara i fokus fram till jag nått mitt mål, hihi ^^ När jag känner mig klar här ska jag sätta mig med lite jobb som jag inte hann klart med igår, kul va?! =P Ska fortsätta med mitt och får se om jag hinner ta en selfi innan jag sticker eller rättare sagt får komma intill spegel, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Perfekt!

En sport-bh jag fastnat riktigt hårt för är denna som är super duper söt
Jag har lovat mig själv att dagen jag når kroppen jag strävat efter kommer jag börja med att enbart bära sport-bh. Många tycker detta är väldigt lättklätt, men gemför man med killarna som går med hur uringade linnen som helst undrar anser jag att skillnaden inte är speciellt stor?! Dessutom tror jag denna kommer bli super snygg till mitt röda hår **Klick** Ojsan ^^
 

Jag fattar ingenting, haha!

Något jag kom underfund med för någon dag sen var att bloggläsare från Stockholm har ökat och börjar komma ikapp Västragötalandsläsarna. Blev väldigt förvånad först och inser att även om jag bor i den lilla skit staden Skövde om man gemför med tex Sthlm, Malmö, Göteborg etc. Kan man ändå väcka något som helst intresse genom att bara vara lilla jag, haha! Super roligt att se och minst lika super skoj att se er andra runt om i vårt avlånga land :)


 

Även dom dagarna behövs! 20/1

Go morgon alla gullungar, hoppas ni mår super duper bra och det är oavsett vad ni har för väder. Själv mår jag toppen, skillnad från igår, haha! Det jag och säkert många fler glömmer är att det är bra med dagar man mår lite kasst, vet ni varför?! Jo för då mår man betydligt bättre när det väl vänder, hihi ^^ Nog med mitt flummande, dagens planer ser ut som så att jag  ska möta upp en vän på stan, hämta ut Guccis kläder (Om dom nu dyker upp idag) och lite senare sticka till gymmet :) Berättade jag att det fanns fläkt på maskinerna på mitt nya gym, bra va?!=D Slipper jag springa där som en svettig pumpa, haha! Nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 
 
 

Dags för förändring!

Dåså är man på gymmet och fortfarande bitter över att jag tog mig hit... Upptäckte också att jag hade tappat min mobil och hittade den i snön och folk som säger att iPhone inte håller, tja håller inte riktigt med om detta ;) När jag väl kommer hem ska jag mysa ner mig i soffan och fortsätta jobba, skoj va?! Har slarvat så himla mycket med jobbet senast så varit precis att jag hunnit med det ibland. Misstänker att det är därför jag varit lite små trött och hängig, mer än vanlig :/ Inte bra! Men nu får det vara slut slarvat och dags att komma iordning och börjar med träningen som är en storhöjdpunkt i mitt liv, haha!


Snart klar!

Hej på er, dåså är jag nästan klar med det mesta av mitt jobb och har mer eller mindre suttit med detta fram till nu... Ingen höjdare, men skönt när det väl är gjort! Har också ring gällande min glasdusch och eventuellt verkar det som det kan ta ytterligare upp till 1 månad innan jag får den på sin rätta plats, dvs om min order inte kom iväg... Har hur som helst fått bukt på tv:n vilket är himla skönt, ska eventuellt ringa senare ikväll eller imorgon om fler kanaler och internet. Trots att jag har max på mitt mobila räcker mitt internet ändå inte hela månaden ut, knäppt va?! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg och läcker så man nätan tror man dör, hihi
Toppen är super snygg och den öppna ryggen är verkligenfab
Halsbandet passarjätte bra till toppen och dessutom lyfter den fram nyckelbenen
Ringarna är super söta och enkla för att ta lagom fokus
Dom pösiga byxorna med zebra mönster är super fina och ger snygga ben och höfter
Skorna är super snygga med en rejälklack och blir perfekt till byxorna


Halsband

Topp

Ringar

Byxor

Skor

 

Svar på tal och lite till!

Fick en fråga igår vart jag byter om när jag ska eller går ifrån gymmet och lägger därför upp denna videon jag svarar på detta, samt 9 andra vanliga frågor om just Transsexuallism, snällt va?! :)


Måndag 19/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra. Själv har jag sovit jätte bra men vaknade upp av ett super tråkigt väder.... Knäppt vad väder egentligen gör med ens humör. Dagen planer ser ut som så att jag ska strax starta tvättmaskinen för att få lite rena kläder och lite senare idag bär det av till gymmet, vilket känns sådär men kanske ändras under dagen :) Men först blir det att spacka ansiktet för att sedan ringa lite samtal, behöver få pukt på min tv som inte vill komma igång, riktigt irriterande, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer och som ni ser är det inget speciellt som händer direkt... Blir hämta ut 2 saker hormoner och Guccis kläder, samt beställa ny tid för mina klor, ska bli himla skönt att få det gjort! Har dock beslut ångest över hur jag ska ha dom denna gången, haha! Lika svårt varje gång ^^ I Övrigt blir det gym och till helgen vankas det utgång med brudarna, vilket ska bli super roligt! Vi ska också prata ihop oss om resa, men mer om detta får ni givetvis veta sen ;) Nu vet ni lite vad som sker hos mig och så hörs vi mer imorgon igen, natti!

 

Ibland får man helt enkelt bara ta sig själv i nackskinnet och intala sig själv, det blir bättre imorgon... <3

 
 

Söndagsmiddag står på tur! 18/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och när bra! Själv har jag sovit riktigt uselt och det är trots att jag sprang som en iller på bandet igår... Kan iof vara för att jag åt en chockladkaka innan läggdags, misstänker att det inte var en fullt lila god idé som jag antog, haha! Idag är deg söndag och ska snart åka till föräldrarna för att äta söndagsmiddag, samt hämta min nya dator :) Lite senare ikväll kommer veckans planer upp, nu är det dags att fixa sig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Yesterday!


Skam den som ger sig!

Hej på er, ja som ni såg fick jag tillslut min bild och det var inte så värst pinsamt trots allt, haha! Tack och lov hittade jag en annan spegel där inte massa muskelberg stod, puh! Något jag tänkte på när jag var på väg in till omklädningsrummet var..... Varför måste killar ALLTID dränka sig med en halv liter parfym?! Dessutom är det ingen vidare god parfym heller för den delen heller utan någon billig skit som luktar rakvatten, haha! Om man nu måste dränka sig med en halv liter parfym kan man väl ändå använda något som doftar gott som Disel, D&G eller Gucci etc?! :) Aja nu blir det fixa lite krubb och sen blir det en promenix med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Nytt fynd?!

Kikade runt lite och fick syn på denna lilla sötnosen
Tycker den är så himla fin älskar den främre detaljen som ger en väldigt snygg midja
Tycker den funkar riktigt bra som vardagstopp och ihop med något snyggt smycke blir det en party-topp


Hittar den Här

 

På gymmet!

Go morgon alla bloggisar, hoppas ni sovit gott och är på toppen humör! Själv är jag på gymmet och försöker luska ut hur jag ska ta min selfi, haha! Det är nämligen såhär att dom har enbart speglar där hantlarna och tunga saker är.... Som ni förstår, där alla "hunkar" står och vet inte om jag har dels lust att ha dom runt mig när jag gör det där eller säga "Ursäkta, kan du flytta lite på dig för jag ska faktiskt ta en selfi till min blogg och den handlar om mig så kan du flö eller?!", kan verkligen föreställa mig minen, haha! Får se hur jag löser detta och tillsvidare ska jag spring vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Fredagsmys!





Mobilinlägg!

Dåså är man på gymmet och idag gick passet segt, MEN jag känner mig åtminstone inte döende som igår, haha! När jag är klar här blir det att hämta upp Mami på stan för att vanlige fredagsmys. Skulle egentligen bara vara hemma men vi bestämde det lite spontant på stan, haha! Hela denna veckan har känt helt fantastisk trots att jag levt utan mitt kort.... Tacka internetbanken annars hade jag nog gått under, haha! Nu ska jag göra det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


I'm in love!

Denna toppen tycker jag är så himla söt eller vad säger ni?!
Har blivit lite små kör i den och skulle passa minstl ika bra som fest till vardags
Ett par schysta svarta jeans eller läderbyxor hade varit super fint ihop :)


finns i Svart & Blått, du hittar dom Här

 

Suck!

Att folk vill komma i kontakt med mig för Intervjuer, Skolprojekt, Radio etc är väl ganska uppenbart?! Men mail som dessa får mig verkligen undra hur DUM tror folk egentligen jag är, haha! Om detta nu hade varit trovärdigt överhuvudtaget hade jag bett personen ha ett Skype-möte ihop med mig och mina advokater, sedan föra över ''fonden'' till mitt Payballkonto, där jag för över till mitt egna privat-konto. Så som jag brukar göra med dom flesta andra företag jag sammarbetar ihop med, svårt?! NEJ! Svin lätt =D


Lunch med Mami! 16/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Blev pizzakväll igår och var super mysigt! Dock kände jag mig väldigt illa tillmods och begav mig till gymmet efter dom hade åkte. Sprang som en galning på löpbandet och aldrig känt mig både trött, yr och illamående på en och samma gång. Ett tag undrade jag om jag skulle ta mig hem, haha! Men blir väl så när man ligger i :) Dagen planer ser ut som så att kl 12:00 ska jag befinna mig på sandtorget för att luncha med Mami, när vi är klara där blir det att dra sig  mot gymmet och när allt är klart blir det fredagsmys i daglig ordning. Nu hinner jag inte sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bara 30 meter kvar.....


Efterlängtade smink!

Igår var jag som sagt iväg och hämtade ut mitt paket där mina efterlängtade smink produkter låg.
Älskar dessa 3 produkter och tycker dom är super bra och enkla att jobba med.
Är himla glad att jag fått hem dessa och slippa vara nervös över att sminket ska ta slut, haha!


IsaDora      Loreal      MaxFactor

Snart matdags!

Hej på er, dåså har man röjt ur i lägenheten, himla skönt och nu blir det strax dags för att beställa lite food. Vi typ svälter och väntar in just nu Tommie som var gullig nog att gick ut med Guci. Vet inte hur vädret är hos er men hos oss är det verkligen AS KASST! Glad att jag slapp gå ut och förstöra frissen liksom, haha! Just det glömde att berätta att Gucc BFF är här, Cilla eller dom vet för visso inte o mdet men jag har framtida planer, mohaha! När jag väl tänker efter lät det där ganska snuskigt, haha! Aja nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himla snygg eller vad säger ni?!
Toppen är verkligen super söt och gör verkligen hela klädseln och älskar spetsen
Örhängena och armbandet ger en väldigt lyxig stil ihop och lyfter toppen lite extra
Byxorna är neutrala och ganska vanliga för att det inte ska bli 2 much
Skorna är verkligen BIG LOVE, platån är helt FAB och man bara smälter!
Detta är absolut en toppen outfit inför en underbar kväll ute!


Örhängen

Toppen

Armband

Byxor

Skor

 

En vanlig dag i mitt liv!

Som ni vet skulle jag ha en fin fondvägg bakom min soffa, liknande den jag haft i dom tidigare lägenheterna. Men när jag hade kikat igenom båda katalogerna drog jag snabbt slutsatsen att inget hade fångat mitt intresse.... Detta innebär att jag måste leta reda på en egen tapet jag verkligen vill ha och sedan ringa upp tapetserarna eller om jag drar i mina egna kontakter det får jag helt enkelt se. För er som inte vet har dom flesta hyresvärdar lite olika ''krav'' vad som är okej att ta upp på väggen och i mitt fall gällde dessa tapeter. Förstår inte att folk skulle vilja ha någon av dessa tapeter jag såg eller hur perosnen i fråga valt ut dom.... Okej vissa var helt okej, men dom flesta var verkligen **URK** Aja min smak passar det inte och vad gör Molly  då?! Jo hon tar pengar från egen ficka och löser problemet as always, hihi ^^


 

Ny dag men nya möjligheter! 15/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag sovit super och är super laddad inför dagen. Det som står på schemat för dagen är redegering av video, städa inför besök av lite vänner och lite senare ikväll ska jag dra till gymmet. visst låter det som en kanon dag?! =D Men i daglig ordning blir det till att spackla ansiktet efter jag tagit min lilla frukost, hihi ^^ Dags att sätta igång och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

Hur gör du med behåring kring ansiktet?

Till att börja med ska jag berätta att latinos är kända för att inte ha överdriven hårväxt som mång andra män i olika länder och speciellt trakterna jag kommer ifrån, vilket jag är väldigt tacksam för. Minns att många av mina killar och tjejkompisar frågade mig då jag levde som kille om jag rakade eller vaxad min kropp under tonåren, haha! Men jag gick faktiskt och gjorde laserbehanling kring överläppen för att få bort där. Egentligen får man det betalt om man kommer till steg 2 i utredningen, men tyckte det var en ''livsviktig'' grej och fick det betalt via mina föräldrar som varit 2 stora pelare i hela min utredning. Dessutom får man bara 6 gr betalt via utredningen och full effekt får man efter 8 gånger och ju mörkare hår man har desto bättre blir resultatet får man. En egen teori jag har är att jag föddes som tenor. Vilket innebär att jag har mer östrogen i min kropp än en ''normal'' kille och kan komma upp till damtoner utan störreproblem i musiken. Men det är som sagt egen teori.


Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är man klar med gymmet och ska strax bege mig hemåt för en varm dusch och när det är avklarat blir det att hämta ut ett paket på kvantum. Passet har gått himla fort och hunnit med allt jag skulle, vilket känns super! Det är snack om utgång ikväll med lite brudar men får se hur jag gör ;) Som ni ser blev det gammal gymmet idag, orkade inte med massa maskiner som inte gör som jag vill, haha! Fortfarande irriterad över det som hände igår, maskin-as! Det är konstigt människor och djur är jag sällan sur eller irriterad på en längre stund men materiella saker är det tvärtom, knäppt va?! :P Aja dags att göra det sista så jag blir klar i år, bloggar mer sen igen, puss på er!


Vilken ska man ta?!

Dessa örhängen har jag kikat en hel del på men inte lyckats bestämma mig vilken färg jag ska ta...
Tror både skulle matcha super till mitt röda hår antingen utsläppt eller en snygg uppsättning
Vilken hade ni valt?! :)


Guld                  Silver

Tiden går fort!

Tycker tiden har gått och går så himla fort! Känns som det var igår man hämtade den lille tjejen och trodde att vår första natt ska bli i en kall bil, haha! Hämtade henne högt uppe i landet, bara några mil från Gävle och lär aldrig glömma den resan i första taget, haha! Min GPS som ledde mig åt helt fel håll och fick köra 10 mil extra in i en skog och trodde att en björn skulle komma ut vilken sekund som helst, haha! Sen när vi var framma insåg jag att mitt kontokort var borta och fick trots allt ta med henne hem för att föra över pengarna hemma.... RIKTIGT PINSAMT! Bensinen är som gott som slut i Örebro och rev ut allt i bilen och hittade tillslut mitt kort, haha! Firade med 2 stora Red Bull och var super nojjig att någon skulle bryta sig in i bilen och ta henne från mig. Men hem kom vi och här sitter hon nu på sin favorit plats i hela lägenheten. Idag kan jag skratta åt allt som hände under den resan, men då var jag mer eller mindre gråtfärdig, haha! Om bara 1 månad ska hon börja löpa och är dessutom klar för att ställas ut strax därpå. Vet inte om jag vill hålla på med utställning, men hade varit kul att få se vart hon hamnar med tanke på hennes fina stamtavla. Men fram tills dess får hon förbli min lilla kelgris som hon är minst lika duktig på, förutom på morgonen, haha! 
 
 

Skönt, slapp jag det! 14/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott och mår super duper bra! Själv kom jag rätt nyss in med lillen  och insåg hur oehört kallt det är ut, om inte tala om halt, haha! Kände mig lite som bambi på hal is.... Tur att ingen såg mig mer än folk som bor runt omkring, haha! Idag har jag inget direkt planerat, skulle ringa Bangerhead gällande mitt paket som aldrig dök upp, men fick ett sms igår om att det hade kommit, sweet! Så dagens planer blir att hämta ut paketet, gå till gymmet och även förbreda lite inlägg för morgondagen, visst låter det som en skojsig dag?! Nu är det dags att göra lite nytta, dags att spackla och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Klapp frön jobbet!

Som ni vet fick jag ett presentkort av mina 2 super söta chefer och köpte denna super söta pälsjacka och en snygg pälsväst jag kan visa er en annan dag. Men visst var den snygg och hade passat super till krogen eller vad säger ni?! Tänk er denna och ett par byxor i läder eller liknande matrial. Jag tror själv det hade varit rätt ballt :)


Helt okej!

Hej på er, dåså är jag tillbaks från gymmet och vet inte riktigt vad jag ska säga.... Crosstrainern var riktigt obehaglig till en början eftersom jag är vad vid en annan på mitt andra gym. Sen till löpbandet som efter 15 min slutade funka och gick varken sänka eller höja farten på. Aja hann iaf med passet jag skulle och nästa gång ska jag ta med mig en handduk för det fanns det inte heller, haha! Fy vad jag klagar eller kanske rent av blivit bortskämd av mitt andra gym jag brukar gå på?! Men bortser man från detta och fokuserar på det bättre var det trevlig lokal och personal. Hade jag bara frågat hade dom säkert hjälpt mig, men en Nilsson gör inte sådan, vi är för envisa åtminstonde jag, haha! Nuska jag duscha och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Söta små löpskor!

Dessa skor tycker jag är så himla söta och säkert visat er odm förut, men visst är dom super söta?!
Perfekta löparskorna som både snor fokus och är super snygga
Dessa skulla passa perfekt till ett par byxor  jag funderar på att klicka hem och om inte annat passar dom säkert till dom byxorna jag redan har eller vad tror ni?! :)


Ni hittar dom Här

 

Nu är det klart!

Igår var jag som sagt iväg och fixade nytt gymkort som jag berättade, tror dock jag aldrig känt ''skam'' på det sättet någon gång förut, haha! Det började redan då jag klev in och antog att jag kanske hade gått fel och vände om för att sedan möta en som skulle in till gymmet, haha! Fråga mig inte hur jag tänkte... Trodde nämligen jag hade kommit in till killarnas. När jag kom fram till receptionen fick jag hjälp, gav upp mina uppgifter och när allt var klart skulle jag tydligen ta en bild.... Eftersom jag dels inte var redo eller kunde ta mig själv på allvar kunde jag inte lsuta skratta och ni kan gissa hur den bilden blev, haha! Dessutom skulle jag tydligen ha någon hälsokollgrej då jag ska gå igenom kost, maskiner och vikt eller det är vad jag tror själv, haha! Att dom bryr sig om deras kunder märks, men en som aldrig varit med om detta blir givetvis lite frågvis, haha! Däremot ska jag be att dom tar om bilden och kan få en någolunda bra bild ^^

 

En dag att se fram emot! 1/13

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super och det är trots att hela kroppen knakade imorse då jag sträkte på mig, SJUKT! Det som står på schemat idag är att hämta ut ett paket som ÄNTLIGEN har kommit, boka tid för laserbehandling och lite senare prova på det nya gymmet, vilket ska bli super skoj! Ska också beställa hem lite kläder till Gucci, anser hon behöver något snygg nu till hösten som snart är här, hihi ^^ Nu ska jag fixa iordning mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Så länge man brinner för det man gör finns det ingen som helst anledning att sluta eller lägga ner <3

 

Mobilinlägg!

Dåså är gymmet avklarat och märks att man inte varit här på ett bra tag.... Fast andra sidan har man hunnit med lite annat :D Skaffade som sagt mitt nya kort idag men valde ändå gå till det "gamla", tänkte inviga mitt nya kort imorgon :) Personalen var hur som super gulliga och hjälpte mig att få allt klart, vilket var himla skönt! Nu blir det hem och byta om för att göra sig redo för ett möte. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himlal äcker eller vad säger ni?!
Toppen är super söt och väldigt vacker och ihop med örhängena blir det PERFEKT!
Armbandet ger en väldigt stilren känsla och även lite glamorös
Byxorna är verkligen super snygga och ihop med skorna som har en liknande skimrande känsla på sitt främre matrial går det super duper bra ihop.
Detta är en perfekt utgångsoutfit och skulle inte ha några som helst problem att bära detta


 Örhängen              Topp        
Armband
Byxor                Skor  

 

2 - 3 lax rikare!

Som ni vet har vi bloggare våra sponsorer och vissa av oss har även vänner som besitter lite olika bra utbildningar som tex frisörer. Jag har helt glömt av vad det kostar att gå till frisören och vad divs saker dom gör kostar, vilket jag fick reda på i veckan som var. Eftersom jag nu mer bor i Skövde vill jag gärna ha min frisör här också, därför begav jag mig ut och kikade lite olika frisörer. Berättade om vad jag ville ha hjälp med som var:


Extension uttagning

Extension i sättning

Färgning

Klippning


Till att börja med ville ingen frisör jag gick till arbeta med Rapunzels löshår, var av att jag behövde beställa hem via dom.... Anledningen till att jag anänder Rapunzels äkta löshår är för att jag tycker deras produkter är bra och håller fin klass och dessutom är dom en av mina sponsorer. Sen när jag fick veta priset trodde jag min tjejkompis som var med mig skulle få en hjärtattack. För att få ta ut, sätta in, färga och klippa skulle det kosta mellan 5000 - 6000. Vilket säkert är ett normalt pris och nog för jag gillar spendera pengar på 5 min blev även jag lite förvånad. Det fick mig inse vilken lyx jag har som har mina sponsorer och enbart behöver betala 3000 för exakt samma vård av mitt hår om vi bortser att jag tog min färgming själv ^^. Härdan efter ska jag uppskatta mitt liv lite extra, :)
 
 
 

Lite drygt! 12/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Själv gick man upp kl 06:45 och hade varit helt okej OM tepetserarna hade dykt upp..... Vilket dom naturligtvis inte har gjort! Blir till att ringa hyresvärden och be om deras nr, för att fråga vad som hänt. Men nog om detta, Fick ett meddelande om att mina kläder hade kommit så ska sticka iväg och hämta dom i samband jag fixar gymkortet jag så länge pratat om, hihi ^^ Men först blir det frukost och med lite tur kan jag få flytta in allt jag flyttade ut, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Dåså är det dags för veckans planer och först trodde jag inte ksulle göra något, men oj så fel jag hade, haha! Ibland är det himla tur med en kalender! Som det ser ut nu verkar det bli en underbar vecka med massa gym och är så sjukt sugen att komma igång! Springa på bandet undertiden mitt röda hår slänger sig hit och dit, haha! Aja, ser iaf fram emot att komma igång och som ni kanske förstått blev färgningen och i sättningen av mina nya extension kanon! Vad jag vet kommer jag hoppa utgången även denna veckan, känt mig så himla slö och behöver verkligen ta det lugnt inför Norrland. Om det är snö här kan jag bara ana vad det lär vara där uppe.... Ska ha med mig 3 jackor, samt divs kläder, hihi ^^ Om jag ska dö av köld eller av en björn kan jag ändå få dö med klass, iaf någolunda, haha! Jag önskar alla en suer duper bra söndagskväll och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Päronhalver med After Eight!



Snart klart! :D

Go morgon alla underbara bloggläsare! Hoppas ni sovit gott och ni mår bra, själv ska jag inom kort göra mig iordning för att slänga i den röda färgen vilken känns himla bra eftersom mina extension är blonda, haha! I vanliga fall brukar jag färga håret hos frisören, men eftersom jag färgade håret på egen hand sist och det blev riktigt bra, kände jag att jag lika bra kan göra det igen! :D är dock lite små rädd att färgen inte ska räcka men kanske är fjantig?! :) uppdateringen blev som den blev igår, att sitta still i 4 timmar var ingen höjdare, men nu är det över och enbart den sista grejen kvar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Vardagslyx!

Något jag funderat kring en längre period är att genomgå en laserbehandling kring armhålorna och kanske på ben, men det får jag se. Oavsett om man är man eller kvinna har man hår i armhålan och på ben. Jag har tröttnat lite på att raka och få irriterad hud, eftersom min hy är otroligt känslig... Därför har jag nu bestämt att köra laserbehandling i armhålorna och kanske på ben. Jag har varit så otroligt noga med att spara undan och ibland glömt att unna mig lite vardagslyx. Tänk att bara ta på ett snyggt linne till en fest eller gymmet och bara ge sig iväg. Så i veckan ska jag boka tid för min första behandling, vilket ska bli riktigt spännande! :D


Mobilinlägg! 10/1

Go morgon alla bloggläsare, dåså är håret ute och jag ska inom kort bege mig till frisören för att ta ut det gammal och in med det nya, bra va?! :) Har också sett att hela gatan är täckt med massa äcklig snö och känner mig lagom lycklig över detta.... Men ser ut som det är påväg bort :) Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!



Intressant dokumentär!

Snart helg!

Dåså är det snart dags att bege sig till jobbet för att genomgå sista passet för denna veckan. Därefter blir det hem och massa fredagsmys och bara njuta av denna kvällen. Usch vad nedstämt det där egentligen låter, aldrig tänkt på det, men tur att jag trivs med mitt jobb och ser det som ett nöja att få avsluta min vecka på detta sättet :D Nu blir det ut med lillen, hon har mer eller mindre sovit hela dagen som vanligt, men blir nog liv i lyckan när vi ska åka bilen mot föräldrarna eller vad tror ni?! Jag önskar er också en trevlig fredagskväll och att ni får känna att snart är det lite helg från jobb och skola! :D


Spontan shopping är aldrig fel!

Som ni vet ska jag börja gymma på nytt igen och har därför klickat hem dessa 2 sötnosar
Förhoppningsvist ska detta bli en ny fräsch start både till att komma igång på nytt igen och se någolunda fab ut undertiden man håller på att svättas ihjäl på löpbandet, haha!


Linne  
               Topp

 

Dagens ''planer''! 9/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Själv har man sovit hyffsat okej och är på himla bra humör, trots det mindre roliga vädret, hihi ^^ Ska inom kort göra mig redo att åka ner mot stan för att sedan dumpa lille Gucc hos mina föräldrar undertiden jag ska går ett ärende :) Eftersom jag ska ta ut och sätta i nya extension imorgon blir det lättast att ha Gucc hemma hos dom istället för att ha med henne på jobbet, vilket hon också bara tycker är tråkigt, haha! När jag jobbat klart dvs kl 21:30 - 22:00 blir det ta bilen hem till dom eftersom jag dels får sovmorgon och slipper stressa som en galning till frisören, bra va?! =D Nu ska jag göra iordning en god shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Längtar!

Igår fick jag ett väldigt oväntatbesök, men också ett väldigt intressant besök! Det var nämligen målarna som ska få upp min fondvägg storarummet/köket. Ska sätta mig lite senare ikväll och kika igenom deras olika mönster och ge besked nu på måndag vad för färg jag tänkas vilja ha. Eftersom dom kommer hit kl 07:00 kan man lika bra vara på gymmet undertiden dom håller på, smart va?! :D Dessutom funderar jag på att ta ytterligare en vägg, men beror på helt om tapeten jag önskar finns dvs, hihi :)

 
 

Seg dag!

Hej på er, vädret ute är verkligen ur trist och tänkte först gå en lång runda med lillen, men eftersom vädret ser lite halv roligt ut avvaktar jag nog detta till kvällen. Fick också ett meddelande om att jag tydligen ska iväg och hämta 2 paket och misstänker det är kläder och mitt  efterlängtade smink, alltid lika skoj! Det som är mindre roligt är att åka och hämta ut skiten, haha! Jag har ca 1 - 2 min att köra, men på något sätt tar det ändå emot, visst är jag lat, haha! Oavsett vad ska jag se klart mkin lilla film och sen får vi se om jag finner mig motiverad att hämta ut detta idag eller por la manana, haha! Det är typ saker som detta man önskar man kunde klona sig själv =D


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg och elegant
Toppen är super snygg och även lite vågad med sin stora u-ringning
Örhängena och armbandet tycker jag lyfter upp hela outfiten och ger en elegant stil
Byxorna visar lite hud men ändå till en lagom gräns och ihop med skorna blir det till en lagom nivå
Detta är absolut en Mollyoutfit, vågat men på en lagom nivå eller vad säger ni?!


Örhängen

Toppen

Armband

Byxor

Skor

 

Yesterday!

Blev som sagt en mysig lunch på stan med mina 2 brudar och vi valde Thai House Buffé som verkligen är toppen! Som vanligt var jag värst och hämtade om 3 gånger, fast sista gången blev det Sushi, vilket är min FAVORIT! Begriper mig inte på folk som inte äter fisk eller skaldjur, något riktigt hemskt måste ha hänt i er barndom och frågan är vad, hihi ^^



Att gå eller inte gå, det är frågan det! 8/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott och är pigga och glada! Själv ska jag inom kort göra iordning lite frukost för att sedan trippa iväg mot gymmet om jag nu inte hittar någon ursäkt för att skippa detta dvs, haha! När jag kommer hem ska jag röja i sista rummet och hänga upp alla 1711 kläder, fattar inte hur mycket kläder jag köpt under bara 2 år, SJUKT! Det hela blir inte bättre att jag beställt ytterligare plagg, haha! Fast andra sidan spenderar jag hellre mina pengar på kläder än mat i överdos, för hur ska jag då kunna använda dom?! =O Skoja, nu ska jag spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Dagens fråga!

Finns det någon hårprodukt som du inte skulle klara dig av och vilken i sånnafall?


Det är en hel drös jag inte skulle kunna ''klara mig utan''. haha! Men en produkt jag blivit riktigt kär i är en produkt från Rapunzel som är som godis för håret. Det är någon slags olja som ger håret protein och skydd från värme, men jag brukar komiskt nog ha den efter jag använd håret med tång. Har en annan produkt som värmeskydd utan har denna mest som lite extra ''lyx'' för håret, dessutom är den som sagt jätte bra!


Oljan

Härlig dag på stan!

Dåså är man hemma igen efter en härlig tur på stan, hann med att kika i lite affärer och även med en lunch buffé på Thai House, riktigt mysigt! Nu blir det att gå ut med den lilla innan hon ska få sova middag i daglig ordning. Har också lyckats hitta min sport-bh som jag nämde var borta, enda tragiska med detta är att jag beställt hem en ny.... Fast andra sidan, kan man ha för många bh:s?! =D Beror helt på vem man frågar iof, men enligt mig kan man aldrig ha för mycket av något, haha! Nu ska vi ut och traski i snön och så hörs vi mer sen, puss på er!


Sött halsband!

Detta halsbandet tycker jag är så himla fint och passat perfekt till en vit eller svart blus
Älskar den ljusa guldfärgen som den har och att den är väldigt ''maffig'' jemfört med liknande halsband


Du hittar Halsbandet Här
 

Blandande känslor!

I veckan som var fick jag en kallelse till Sahlgrenska Sjukhuset där Dr G ska göra en bedömning gällande mina bröst. Jag misstänker att jag kommer få besked antingen där eller senare i veckan om jag kommer få min bröst betalda eller ej. Som ni vet ska jag inte genomgå min könsgorrigering i nu läget eftersom jag anser det har inte hindrat mig att träffa eller vara tillsammans med någon cute boy. Däremot ska jag ändå ringa min psykolog för att be honom lägga till en bedömning inför en könskorrigering när väl den dagen jag känner att det är något jag vill genomgå. Så den 9 Februari kl 15:00 kommer jag befinna mig nere i Gbg och ha ångest över att jag måste blotta mig inför en vilt främande människa.... Men om svaret blir possetivt gällande min bröstoperation kommer det absolut vara värt det, annars ska jag tröst shoppa mig ett par bröst och en ny BH, haha!


Tar tag i situationen! 7/1

Go mrgon alla bloggläsare, hoppasn i sovit gott och är pigga och glada! Själv vaknade jag för ett bra tag sen och ska inom kort göra mig iordning inför dagen för att möta upp lite vänner på stan, hihi ^^ Eventuellt ska jag hämta ut ett paket lite senare, me funderar på att ta det senare i veckan eller nästa, känns faktiskt lite små jobbigt att komma dit 3 dan på rak, haha! Jag har också börjat med massa dåliga ursäkter till att inte närma mig gymmet senaste tiden, men ska försöka skaffa det där förbannade gymkortet idag och hoppas det kommer ge mig nog med motivation, haha! Nu är det dags att fixa till håret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Lycka kan inte köpas för pengar!

I söndags var jag som sagt på släktträff och var så himla skoj! Både på Mamis och Papis sida är det alltid lika skoj att träffa släktingar oavsett om man setts nyligen eller ej. Man blir så himla glad över att man har varandra och att alla bryr sig om alla. Det var faktiskt det jag var mest rädd över att gå miste om när jag skulle komma ut som Transsexuell eftersom släkten är så oehört tight och trots att det blev en chock har alla tillslut svalt detta och insett att såhär är det. Både jag och dom andra förstod att varken jag eller dom ville att det skulle bli såhär, men tillsammans har vi stöttat varandra och jag har visat att jag är samma person som jag alltid varit, kanske lite gladare idag än vad jag var förut, av olika skäl också naturligtvis, hihi ^^



Paket efter paket, inte alls pinsamt!

Dåså är det dags för lite uppdatering och kom precis utifrån duschen för er som vill veta mer exakt vad jag gjort nyligen, haha! Har röjt massa i lägenheten och även hunnit hämta ut ett paket nere på stan, vilket var himla skönt och behövligt! Enda nackdelen är att jag förmodligen kommer behöva hämta ut ytterligare ett paket i morgon också, haha! Tycker det är så himla pinsamt att hämta ut paket efter paket, det är väl nackdelen när dom postar ordrar olika datum och tider antar jag?! :) Till helgen har jag iaf bokat tid för mina extension, ska bli så himla skönt att ta ut dessa och sätta in nytt! dessutom vill jag se bra ut inför min norrlandsresa som sker helgen därpå, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta med mitt städande och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Söt små träningsbyxor!

Dessa byxor tycker jag var super söta och påminner mig om dom jag har, bara att dessa är betydligt snyggare tragiskt nog..... Älskar den rosa detaljen som gör hela byxan och matrialet ser inte dumt ut :)


Byxorna hittar du Här
 

Tur i oturen!

Något jag verkligen irriterar mig på är personer som enbart hör av sig när dom vill något och annars kan vara död i flera veckor om inte i månader.... Veckan som var fick jag ett samtal av en vän som väldigt sällan hör av sig om det inte är av någon speciell anledning, vilket jag naturligtvis inte tänkte på just då klantigt nog..... Vi små pratade lite som man brukar göra och tillslut fick jag veta vad det var personen i andra luren vill. Det var nämligen djurvakt dom behövde inför en resa och eftersom jag mer eller mindre var ny vaken hade jag inte mitt schema i huvudet och svarade att jag kunde eventuellt. Vilket jag senare insåg att jag inte alls kunde eftersom jag skulle upp till Norrland den helgen, vilket jag kände en stor lättnad över eftersom jag del inte är så förtjust i katter och dels insåg varför hon hörde av sig överhuvudtaget.... Detta var inte första gången det här händer mig, utan även då jag skulle flytta till och ifrån Falköping, som jag fick ''Nej tyvärr det går inte för vi ska till''..... etc. Jag har inget emot att hjälpa till och personer som känner mig vet om att hjälper dom mig är det en självklarhet att jag hjälper dom. Men vet jag om i förväg att jag inte kan räkna med någon hjälp tillbaks försvinner min lust att hjälpa till överhuvudtaget. Ursäkta att ni behövde läsa detta, men ibland behöver man bara skriva av sig :)

 

50 eller 60, det är frågan det! 6/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv vaknade jag för en stund sen och ska inom kort göra mig iordning inför denna dag. Dagens planer ser ut som så att jag ska boka tid hos frisören för att ta ut och och sätta i nya extension, ska bli så himla skönt! Som ni vet hade jag 60 cm förut och gick över till det jag har idag 50 cm. Men är lite sugen på att sätta i det igen eller vad tycker ni?! Det var också inplanerat med en fika senare idag, men eftersom personen ifråga skulle iväg till sthlm får vi ta det till helgen, män asså.... Istället  ska jag dra till gymmet för att kötta lite och få igång kroppen efter all julmat, lär säkert rulla som en liten boll på löpbandet, haha! Nu blir det morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

 

Ren & fin!

Dåså har man fixat lite här hemma och ska gå igenom lite papper. Passade också på att hämta ut 2 paket, det ena vet jag vad som är i men det andra har jag ingen aning om, riktigt läskigt =S Får helt enkelt hoppas på att det är något bra i, hihi ^^ Har också genomfört städning i bilen, var verklgien på tiden så nu är den ren och fin, iaf från allr skräp, haha! det enda som behövs nu är lite grundlig  städning från någon bilnisse och sen kommer den lukta som, me like! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tyckte jag blev riktigt snygg eller vad säger ni?!
Toppen ihop med byxorna blir verkligen super och ger en himla fin kontrast!
Halsbandet lyfter fram nyckelbenen och ger en fin form runt halsen utan att vara för pampig
Armbandet är litet och enkelt, älskar den ljusa guldfärgen som verklgien lyser
Sen till dom underbara skorna som jag smälter för, älskar detaljerna och hjälper till att förlänga benen
Detta är en perfekt utgångsoutfit om man vill vara enkeltklädd men ändå lite upp-piffad


     Toppen           Halsbandet
Skorna
Armbandet           Byxorna    
  
 

Lite så kanske ^^


Mobilinlägg! 5/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv ligger jag och kikar film undertiden jag försöker hitta motivationen att ta mig från sängen till badrummet för att börja spackla , haha! Därefter blir det att röja i sista rummet, ska bli så himla skönt att få allt på sin rätta plats och slippa ha rummet jag behöver mest som ett bombnedslag :) Nu ska jag kika klart på filmen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer och ser ut som en kanon vecka trots utan mitt kort, haha! Det jag längtar mest till är att boka tid hos frisören för att ta utväxten och byta ut min extension, ska bli så galet skönt! Är himla sugen på att köra naturligt men frågan är om jag kommerk lara av det..... känner mig som en nakenråtta trots att håret är mer än axellångt, haha! Löshår borde faktiskt kategoriseras som en mildare drog, hihi ^^ På Ons blir det hämta ut lite paket och sen gäller ny fräsch träningstart! Ska fixa gymkort på Actic eller Energi för att åf upp motivationen, aldrig fel med ett 3:dje gymkort eller, haha! Skämt och sido, men något måste man göra med pengarna eller vad säger ni?! :) Nu ska jag mysa ner mig med film och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Home!

Dåså är man hemma efter släktträffen och var tokroligt! Alla var på toppen humör och var massa gott som bjöds av mina supersöta fastrar. Jag satte mig bredvid min minsta kusin och vi gjorde massa olika grimaser, haha! Ibland börjar jag fundera på om jag verkligen är 23, haha! Nu blir det massa filmmys Ned lille Gucc innan vi ska åka och hämta pizza. Eftersom jag missat beställa rätt dos av hormoner är mitt humör blandat och sötsuget är värre än någonsin..... Vilket förklarade mitt kakmonster beteende på släktträffen, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Nitlott?! 4/12

Go morgonh alla bloggläsare, hoppasn i mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort bege mig till Falköping ihop med föräldrarna. Vi ska nämlgigen på Kalas och ska också försöka få tag på Challan för att eventuellt kunna få en rund tur i deras lilla hus, men får se om det kan bli möjligt! Event igår och var himla roligt! Det var även super skoj att träffa alla släktingar på nytt och idag så sker det igen, galet vad vi flyger, haha! Känns som jag drog en liten nitlott när jag flyttade ifrån staden med tanke på hur mycket jag är där.... Men får hoppas att det vänder! ;) Nu ska jag fixa det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, sitter nu i taxin mot Falköping där själva eventet ska äga rum. Trodde jag skulle hämta ut ett paket men insåg att det var en påminnelse om ett gammalt paket jag hämtade ut i måndags eller när det var.... Riktigt irriterande! Väntar nämligen på 3 st och hade hoppats på att det var någon av dessa, men icke då..... Aha klackarna är på och nu är det att ladda upp inför kvällen :) Jag får se om jag uppdaterar mer ikväll annars hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Glomor-topp!

Denna toppen tycker jag är så GALET SNYGG!
Tror den skulle bli tok snygg till mitt röda hår och har därför klickat hem denna sötnosen
Samt lite annat också givetvis, haha!
Det jag gillar bäst med denna är gulddetaljen som ger hela toppen en glamor look


Du hittar den Här

Bra start på det nya året! 3/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår kanoners för det gör nämligen jag! solen skiner och det är svårt att vara på något annat humör då liksom, hihi ^^ Kl 19:00 drar eventet igång och ska bli himla skoj att gå på dessutom ska det bli kul att träffa HELA släkten på Papis sida. Vi är ca 24 klusiner och ytterligare med deras respektivebarn och våra föräldrar, hel galet, haha! Dessutom är detta ett perfekt moment för bloggen att synas och en bra start på året och kommande event jag ska på :) Nu ska jag ligga i soffan för att kika lite film, bloggar mer sen igen, puss på er!


Mitt andra hem!

Hej på er, dåså är man hemma hos föräldrarna en sväng för att underlätta min stora förlust, haha! Berättade vad som hade hänt och kompiskt nog blev ingen av dom vidare sur, bra va?! :) Tänk om dom ändå hade den förståelsen under tonåren, haha! Nu ska jag mysa med lite film ihop med Gucc, men först ska vi ut och ta en obehaglig blåsig promenad.....Det är nästan så man önskar tillbaks kylan, men bara nästan, hihi ^^


Söt party-topp!

Denna toppen tycker jag är så himla söt och dessutom är den på REA.
Ihop med något matchande örhängen och ett armband hade det varit perfekt!
Håruppsättningen är inte heller dum!


Du hittar den Här

 

.....!

Fick se idag att den förra hyresgästen hade ytterligare en räkning att betala som går ut idag..... Hittade den på hyllan när jag plockade lite och får himla dåligt samvete över att jag inte sett den förens nu.... Fast andra sidan hade personen i fråga gjort sin adressändring i tid hade detta inte hänt, dessutom är inte jag någon liten postnissa heller för den delen. Men kan faktiskt inte låta bli att känna mig riktigt skyldig, samt irriterad..... Har detta hänt er eller någon liknande situation?! =/



Det kunde varit bättre! 2/12

Go morgon alla supersöta bloggläsare, idag mår jag BETYDLIGT bättre än igår, fy fanken säger jag bara, haha! Trodde ett tag att jag skulle dö eller åtminstonde kändes det så. Idag är det Fredag vilken innebär Fredagsmys, bara 1 problem, jag har inga lösa kontanter..... Det är nu jag frågar mig, varför har jag inte 5 lax liggande hemma för tillfällen som, dessa -_-' Ibland kan man bli tokig, men andra sidan kan jag inte spontan shoppa nåogt jag egentligen inte behöver och nej jag tycker det inte är bra, jag försöker bara tänka någolunda possetivt, haha! Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


1 Januari!

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår betydligt bättre än mig! Jag mår riktigt kasst, fast förvisso är det självförvållat, haha! OMG vart ska jag börja?! Kl 18:00 stod jag och gjorde iordning maten ihop med twinsen och trots att vi var 3 st lyckades vi ändå nästan bränna potatis-klyf-grejset, haha! Kl 00:00 skålade vi nytt år och begav oss till krogen lagom flummiga. Träffade på massor som jag kände och några som kände igen mig från bloggen, GALEN START! Min första drink jag köpte detta var en Pinkpanter, just love it! Sen tappade jag mitt bankkort, ana min ''lycka''..... Fast andra sidan fick jag min första drink innnan förlusten av kortet och boysen var lagom gulliga som bjöd på något glas också :) Men jag tröstade mig med att hellre bankortet än min mobil eller mitt Id-kort. Tack och lov hade jag fört över mina andra pengar till ett annat konto utifall detta skulle ske, vilket jag är väldigt glad för! Men nu är kortet spärrat och hade ändå bara 1 lax påt lucky me, dessutom fanns 800 kvar fick jag syn tidigare imorse så ingen större förlust :) Nu ska jag ofrtsätta må dåligt och så hörs vi KANSKE sen igen, puss på er!