Sweet!

Asså dessa skor, jag DÖR!
Jag har varit lite off med skaffa nya skor men detta väckte mitt intresse på nytt, haha!
Klacken är helt underbar och jag älskar färgen, perfekt till vita byxor eller shorts!


Sko
 

Unge du gör mig galen!

I vår vanliga tur sitter vi hos veterinären och anledningen är att Gucci fick av bandaget... Turligt nog hade vi Skara djursjukhus som hade jour som fixade in oss, super tur! Senast jag var här var när min iller hade gjort illa sitt bakben... Vi närmare eftertanke borde jag skaffa ett djur utan ben i fortsättningen, haha!

Nu är vi iaf klara och ska hemåt för att luncha med föräldrarna, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min läskunnighet slår allt!

Dåså har man ätit lunch med pappsen och det var så himla mysigt! Vi tog lunchen på modegrillen och eftersom min läskunnighet är så oehört uppmärksam beställde jag enbart en hamburgare, haha! Fatta min bevikelse på mig själv när jag inte fick nån pommes, haha! Fast andra sidan borde jag väl förstått något när odm frågade mig ''Vill du ha någon dricka till'' haha!

När vi hade ätit klart åkte jag till maxi för att köpa lite grejer och duktigt nog glömde jag hämta ut ett paket som hade kommit... Åh jag blir så sur på mig själv ibland, haha! Hur som helst fick jag tag på det viktigaste och nu ska jag sitta ner med lite jobb innan jag beger mig iväg för att hämta mitt paket, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Vi är mer ellerm indre stamisar! 31/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, själv mår jag bara toppen ocks ska inom kort iväg till affären för att köpa lite frukost, hihi ^^ Hela denna veckan har mer eller mindre bara varit grå... Asså vad är oddsen?! Oavsett vad mår jag riktigt bra och ska strax dra ett svep med damsugarn innan jag puttrar vidare mot Falköping. Tänkte kika på lite nya kläder till lillen och se om dom fått in några nya höstjackor, hihi ^^

Det som står som planer för dag är att träffa en kompis i Falköping, fixa klorna och åka till farbror veterinären, känns som vi har blivit stamisar där, haha! Jag vet också vems fel det var, haha! Nu ska jag spacka det sista i fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Dinner!

Hur lyckas jag?!

Denna dagen har varit så sjukt mysig, verkligen hunnit med allt jag skulle göra, vilkt var mer än jag trodde, haha! Passade ocks på att hämta ut ett paket som kom tidigare idag och vet redan vad som är i, hihi ^^ Ibland är det lite tur att jag bor ensam, för ni börjar min 3 garderober bli fulla, haha! Asså vad är oddsen att 1 person ska fylla en hel garderob liksom?! Fast andra sidan ratar vi om mig och då är detmesta möjligt, haha!

Var igår i Kalsborg och lunchade ihop med tvillingarna, vilket var super! Vi satte oss vid sibylla som låg precis vid kanalen. Trots det tråkiga vädret hade vi ändå himla trevligt! Dessutom berömde dom min näsa, super gulligt! Jag gillar min näsa, hihi ^^ Nu ska jag jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Så söt!

Asså fy vad söt denna toppen är eller vad säger ni?!
Hade varit super till en svart topp till och har X-toppar som skulle bli perfekt!
Personligen tycker jag den funkar både till vardags som fest som fest


Här

 

Fräsch på nytt! 30/7

Go morgon alla bloggläsare, dåså har man recis kommit hem från salongen och blivit fräsch på nytt, så himla skönt! Älskar att bli ompysslad och höll på att somna flera gånger, haha! Idag är det torsdag och funderar på att göra naglarna idag eller imorgon, jag har så himla svårt att bestämma mig, haha! Övrigt har jag int något planerat, ska ta det lite lugnt och träffa lite vänner, chilldag liksom :)

Gårdagens uppdatering btw blev kassm i know! Men satt och bråkade med min dator gällande dagens video, haha! Fy f*n säger jag bara, haha! 3 timmar tog allt ihop, super skoj... Nu ska jag åka iväg och köpa lite frukost, antar att leva på Red Bull kan vara en dum idé, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Okänslighet på hög nivå!

Det finns vissa killar som förjänar en riktigt hård smäll med en stekpanna rätt i nyllet, fast det är väl iof inte någon nyhet direkt, haha! Veckan som var berättade jag att jag bröt min nagel och alla tjejer som har eller har haft VET hur ''skönt'' det är och att finna sympati hos en kille är långt ifrån möjligt...

Det jag fick var ''meh, sluta fjolla ofta det gör så ont'', som sagt ingen ödmjukhut för 5:öre... Detsamma var när jagköpte fel färgbomb till mit hår och blev mer eller mindre lila och fick av en annan kille ''Ja så kan det gå'', haha! Jag kan knappast var ensam om att få dessa eller liknande komentarer gällande detta, haha! Det är en av många anledningar till varför jag alltid hejar på motståndar laget i handboll,fotboll eller hockey etc ;)


Ge mig!

Detta halsband är bara för snyggt eller vad säger ni?!
Perfekt till ett svrt linne eller någon söt topp till hade säkert varit kanon snyggt!
Dessutom kostar det inte en förmögenhet heller och det är super!


Topp

 

När kommer det BRA vädret?! 29/7

Go morgon alla sötnosar oc hoppas allt är bra med er, asså nu har detvarit piss-väder 2 dagar i rak, asså vad är detta?! Glad att jag tog ut min semester då det var bra väder åtminstonde, haha! Är turligt nog på super duper bra humör och ska inom kort fixa mig för att sedan åka och träffa lite vänner i Kalsborg. Senaste gången jag var där när jag åkte båt och badade i snorgrönt vatten, super häftigt!

Eftersom jag var så duktig på att ''storhandla'' igår glömde jag mina shaker... Asså hur lyckas jag?! Pga detta har jag naturligtvis ingen frukost, men jag har åtminstonde Red Bull och det borde funka minst lika bra, haha! Nu ska jag påbörja mitt spacklande och i samband slänga in lite tvätt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Löv it!

Denna toppen har jag kollatp å såååå länge och tillslut beslöt jag mig för att klicka hem den, hihi
Tycker den är så himla söt och älskar mönstret på tröjan, blir så himla läckert!
Detta är en party-topp uten tvekan och med ett par andra byxor till tror jag absolut det kommer bli helt FAB


Topp

Ser fram emot ny start!

Hej på er, dåså har man haft Nettan på besök och spelat in lite matrial inför söndagen, så himla skoj att komma igång med vår podd igen! Hoppas innerligt att ni kommer gilla vår ny start och allt flyter på lika bra som det gjorde idag! Ska inom kort lyssna genom matrialet för att se så inget gått snett och därpå pilla med lite annat som rör detta, hihi ^^

Har hunnit med det mesta av dagen känner jag, vädret är ganska trist, regnar mest och har typ 0 lust att gå till gymmet, haha! Men lika bra att få det gjort antar jag?! När jag väl blivit klar med det jag ska göra ska jag iväg för att storhandla, mina shaker börjar ta slut och äta bör man annars dör man, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt här borta, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min nya favorit-shopp!

En sida jag är mer eller mindre är stamis på är Brallis, så himla skönt att ha massa bra smink på en och samma sida istället för att bläddre genom 5 olika sidor för 511 olika saker, haha!
Ah ni fattar vad jag menar, jag hade tänkt rusta upp min sminkgarderob, vilket är så behövligt!
Nedan ser ni 2 saker jag ska klicka hem och blir säkert lite till, haha!

 

The Weeknd - Can't Feel My Face

Ny start?! 28/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska sätta mig ner med dom sista räkningarna, nämligen bensinen, hihi ^^  Fick syn på den bara för någon stund sen och tyckte jag hade missat någon, tur att den kom fram, haha!

Planer för dagen är följande träffa en kompis senare för att plenare in ny start av podd ( ej helt klart), eventuellt luncha på stan, storhandla och gym, en helt okej dag med andra ord. Eftersom lunchen inte helt 100 utan kasnke blir av imorgon får vi se hur det blir, haha! Nu ska jag njuta av min morgonshake och så hörs vi mersen igen, puss på er!

Räcker det om jag älskar dig?!

Ibland underar jag om jag någonsin kommer släppa på min bromsar och våga släppa in någon i mitt liv... Senast jag gjorde gick allt åt funders och nu när jag väl känner mig stark är jag rädd för att prova på nytt. Jag har nog träffat dom mest finaste killarna och alla har varit speciella på sitt sätt men varje gång slutar det i samma visa...

Är det jag som gör fel, hur släpper man in en person i sitt liv och när vet man det är dags?! Jag har levt som singel i snart över 1 år och inte brytt mig om detta eftersom det aldrig varit vidare aktuellt. Det sägs att varje misstag är en lärdom men när slutar man egentligen göra dom?!

Jag får gå i min tro att när den dagen kommer känns allt så himla rätt, varje sekund varje moment bla bla bla ^^


Började knas men slutar bra!

Hej på er, dåså har man kommit hem igen och var skönt att åka iväg en stund under dagen. Mötet har gått super och känner mig riktigt nöjd! Dock hann jag inte med  att storhandla men får försöka göra det imorogn istället! Ska strax ringa veterinären för att boka tid nu på fredag och därpå ska jag påbörja veckans video. Verkar som allt fler börjar uppskatta det jag gör även om min redigering är långt från grym, haha!

Denna dagen började så knasigt men verkar som den får ett bra slut och det känns super skönt! Nu ska jag ut med lillen sedan sätta mig ner med lite jobb. Har också hunnit klickah em lite saker och funderar på om jag ska fixa löshåret idag eller nästavecka... Snart dags att byta ut allt och denna gången ska jag beställa hem rätt antal förpackningar, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Såhär blev den nya färgen btw, kändes skönt att byta ut det blonda och blev super nöjd! :)

Så söt!

Denna klänningen är bara så SNYGG asså älskar den!
Perfekt nu till sommaren och man mereller mindre bar smälter för denna sötnosen
Jag skulle nog ha något snyggt guldhalsband till och några söta pumps
Den finns också i svart för er som föredrar det


Klänning

 

Drar till mig blickar!

Dåså är man hemma hos föräldrar efter shoppat lite livs proviantera inför kommande månad, hihi ^^ Ni som läser bloggen vet om att jag brukar köpa Red Bulls så jag alltid har det hemma, men folk på ICA kollade på mig som om jag vore helt lost i huvudet, haha! Jag trodde mina släktingar skulle åka imorgon men tydligen skulle dom vara kvar tills fredag... Asså älskar mina föräldrars info, haha!

Vi ska iaf shoppa lite senare och jag ska kika lite prydnads saker till lägenheten och lite annat skoj. Ska också svänga förbi Hjo Blomster jag engång i tiden praktiserade på, typ inte varit där sen dess =/ Tänkte lorta ner mig och ge en 1 års present till mina Chefer för jag fått vara kvar ett helt år, tycker det vore en bra idé eller?! =) Fast andra sidan kanske man ska skaffa något annat?! Får se hur jag gör! Nu ska jag pyssla med lite annat, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Go morgon alla bloggläsare, blev inget veckans planer igår av den enkla anledningen att jag nu bytt tillbaks till rött, haha! Gash vad jag är velig men tycker jag mest ser ut som en bimbo med blont så kanske passar bättre i rött?! En killkompis sa till mig att jag ser mycket snällare i rött och snäll vill man alltid vara :)

Eftersom Veckans Planer inte kom upp som planeras gör vi den i första inlägget, bra va?! Det mesta är sig likt ska fixa mina fransar och naglar på Torsdag, vilket ska bli så himla skönt! Har knappt några fransar kvar och en bruten nagel, bra combo liksom, haha! Veterinären på fredag för omgipsning och idag storhandla och möte idag. Givetvis gymmet i daglig ordning! ;)

Nu blir det ta en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Varför ska det vara så svårt!

Satt och kikade genom lite bilder på min padda och fick syn på denna bilde, asså varför färgade jag om håret till blont... Rött är så himla fint och blir så snyggt när man lockar det, helt annat än med blont =/

Jag är lite smått sugen att färga tillbaks men är inte helt 100% säker, åh varför ska vissa hårfärger vara så svåra... Har ni någong gång också kännt liknande för en hårfärg?! Att färga håret rött är enkelt och det blir ju så himla snyggt! Hur hade ni gjort om ni vore jag?!

Tycker någon av er att jag passar bättre i rött eller blont?! =/


Räkningar är skoj!

Söndagar är nog den bästa dagen jag vet av många orsaker! Man har liksom inga krav, så himla skönt! När jag kom hem efter luunchat ihop med mina föräldrar och släktingar la jag mig i sängen och somnade i daglig ordning, haha! Efter jag vaknat har jag suttit med lite räkningar, tycker det är så himla avslappnade med räkningar på något is, svårt att förklara =/

Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av att bara vara, efter det ska jag pyssla med Veckans Planer och jobba med lite saker, samt dra ett svep med damsugarn. Åh detta är verkligen en underbar dag, bloggar mer sen igen, puss på er alla finisar!





Söndagslunch! 26/7

Go morgon alla bloggläsare, hopppas ni sovit gott och mår bra! Själv är jag påväg mot en resturang för att luncha ihop med föräldrarna och mina släktingar, riktigt trevligt!

När jag ätit klart här ska jag hemåt för att röja och jobba lite, samt ringa en kompis för en liten utflykt nästa vecka ;) Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



#nyvaken!

Hej på er alla finisar, dåså ska jag snart dra mig till festen för att unna mig en rolig kväll med ett härligt gäng! Eftersom jag inte är egentligen jätte sugen på att dra ut vet jag inte om jag kommer bli kvar på hemmafesten eller gå vidare sen mot krogen?! Oavsett vad hoppas jag kvällen blir bra!

Dagen som varit har jag mer eller mindre sovit bort, varit hur trött som helst pga det som hände tidigare inatt och funderar på om jag dragit på mig någon förkylning... =/ Men som mina vänner brukar säga det är ingenting lite drinkar kan lösa, haha! Egentligen ska man inte säga så, men jag har lite små B humor just nu, haha! Nu ska jag ringa taxin och så hörs vi mer sen igen ,puss på er!


Kul start på dagen! 25/7

Go morgon alla bloggläsare, dåsåhar man tillslut vaknat igen och sovit mer eller indre fram tills nu, varför?! Jo det ska jag berätta för er... Pga en ärtjhärna som ringde och väckte mig kl 3 på natten, asså jag blir så förbannad! Dessutom kunde jag inte heller somna om fören kanske 2 - 3 timmar efter -_-' Så bra började min dag helt enkelt, riktigt meningslöst!

Vädret är btw super trist och jag funderar på att hoppa kvällen om vädret förblir såhär, men man ska aldrig säga aldrig! Nu blir det göra iordning en morgonshake för att sedan åka förbi föräldrarna. Vi ar tydligen lite släktingar på besök och alltid trevligt att träffas när dom väl är på besök! Men först ska jag unna mig en Red Bull och sen spackla fejan,. bloggar mer sen igen, puss på er!

Bra att tänka på!

Något jag tycker är riktgit tråkigt är när man kommer in på andras bloggar och det första man läser är ''förlåt för dålig uppdatering men inte haft tid'' eller något liknande. Fine att jag skriver så någon gång ibland, fast andra sidan uppdaterar jag varje dag mellan 3 - 5 inläggomdagen beroende på om det är vardag eller helgdag... Då är det en helt annan sak eller kanske bara är jag?!

Visst, tjäna pengar på det man gör blir givetvis en morot, men alla börjar från 0 och innan jag började tjäna pengar försökte jag ändå leverera inlägg minst 2 gånger om dagen. För mig har det aldrig spelat någon som helst roll hur många läsare man har utan att man brinner för det man gör, det är det som är viktigast.

Detsamma gäller med allt, jobb, skola, idrott etc. Finns det inget intresse över att leverera blir det oftast inget bra reslutat... =/ Det är bättre att man gör 1 - 2 inlägg som verkligen blir riktgit bra istället för leverera inte fullt så bra en efter en, förstår ni ad jag menar?! Man ska helt enkelt inte ta sig vatten över huvudet utan ta på sig det man själv känner att man orkar! =)

Allt är bara allmänt bra!

Dåså har man ätit lite pizza och blev en vegetariana som vanligt, så himla god! Dessutom börjar personalen känna igen mig och kanske inte så konstigt nu när vi är stamis, haha! Dock råkade jag glömma be dom ta bort oliverna, men aja, ni kan gissa vem som tog dom ;)

Denna dagen känns så himla skönt, hormonbalansen är på ok nivå, party imorgon och åka till veterinären eftersom jag bokade om. Gå lite på stan och fortsätta med städningen här hemma, jag funderar nämligen på att köpa lite utemöbler imorgon :) Nu ska jag jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Perfekt!

Denna skon är bara så söt perfekt nu inför sommaren eller vad säger ni?! :)
Eftersom jag ska på 2 dop inom en snart framtid och ska bära en vit klänning, tänkte jag att dessa skulle bli perfekt eller vad tror ni?! :)
Klänningen är inte 100 spikad än men vitt är alltid snyggt och är dessutom väldigt rent och elegant


Sko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En vanlig dag! 24/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår underbart bra för det gör jag och det är trots att en nagel gått av, haha! Sitter just nu och mummsar på min morgonshak, undertiden jag kikar på tv, helt ok :) Jag har fått jätte fina komplimanger för min video igår av några av er och skoj att ni gillade den och hoppas ni andra också gör det! Var skoj att få visa er runt i lägenheten även om jobbet bakom tog sin lilla tid var det helt klart värt det!

Det som står för dagen är följande, beställa pizza, jobba lite hemma, städa och senare gå till gymmet för att sedan ha fredagsmys med min lilla råttis, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Hemma hos mig!

Inte intressant för 5:öre!

Många killar som träffar mig i IRL brukar ALLTID ställa en och samma fråga ''Du shoppar ganska mycket va?'' eller ''Du tjänar väldigt bra va?''

Till att börja med, vad rör det dig om jag shoppar mycket eller ej och för det andra skulle du bli lyckligare över att veta hur mycket jag konumerar under 1 månad?! Svaret är enkelt, NEJ det skulle du inte, haha! Asså visst får man frågar men lite saker är ändå privat eller så tänker åtminstonde jag. Oftast tänker jag knappt på vad jag jänar eller shoppar för. Det viktigaste för mig är att hyran blir betald som den ska för att flytta hem är verkligen inget alternativ, haha!

Misstolka mig inte, jag älskar min föräldrar, men även jag kan tycka att dom kan bli 2 much ibland + att vart jag ska jag tälla alla mina saker liksom?! Prio nr 1 hyra och folk som tänker något annat när lönen kommer skulle jag vilja ifråga sätta varför?! =)


Kommer alltid vid fel tillfällen!

Asså ibland avskyr jag min kreativa sida så som nu, haha! Har världens träningsverk och jag har ingen muskel salva hemma, perfekt om ni frågar mig! Eftersom jag har Apoteket nedanför mig och har tillgång till hiss är det kanske lite dumt att klaga?! Men ändå skönt att få göra det ibland! 

Håller just nu på att kollar på dumma mig, asså den är bara för bra och inte tala om SÖT! Om ni inte heller har något speciellt för er tycker jag att ni också ska unna er lite film! Vädret må vara fint men att kolla film med en kompis är bra mycket bättre + en ursäkt att äta godis mitt i veckan! ;)

Söt topp!

Denna toppen är bara för söt eller vad säger ni?!
Tänk vad snygg den skulle bli till ett par shorts eller leggings, så min stil!
Gillar tinglet nedan som gör att den kan både användas till vardag också, bra va?!


Topp
 

Mysdag!

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag och känner mig himla taggad för dagen. Jobbade innan och allt har verkligen gått kanon bra, vilket är super skönt! Ska strax göra iordning lite frukost för att sedan mysa ner mig till en film. Idag är en sådan dag då jag inte orkar göra något mer än nödvändigt, haha! Gå osminkad, byta till myskläder och lägga mig med täcke och kudde i soffan, visst låter det perfekt?! =D

Men innan jag gör något av det där ska jag försöka palla mig till gymmet, blev inget gymmande igår så lika bra att få det gjort idag?! :) Lite senare under dagen kommer mitt videoinlägg upp och hoppas ni ska tycka om det! Nu ska jag ut med råttis och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Åh btw, måste visa mitt nya data/tvbord, som bloggare behöver vi diverse olika bekvämligheter och detta är nog det bästa inköp ever, tror det kostade 199 eller 299, inte helt 100, men visst är det snyggt?!, löv it!


 

Att det ska behövas!

Ibland funderar jag på varför man överhuvudtaget ska behöva gå en utredning för transsexuallism, det känns ganska meningslöst dom flesta möten jag varit på där samma fråga kommit upp ''Hur mår du'', ''hur känndes det'', ''vad ska du göra här näst'', ''vill du ha barn'' etc.. Att jag och en hel del till ska ens behöva övertala någon om att man är transsexuell känns helt knäppt!

Det är inte så att någon hetrosexuell person behöver övertyga om sin sexuellaleggning, hur och varför etc... För förstår ni vad jag menar?! =/ Värsta va när jag skulle pussla på utredningen och jag trodde han skämtade, asså SERIÖST?! 0_o' Nog för att jag då levde på mitt bloggande helt då, men så skoj tyckte jag inte det var att göra det där 2 - 3 timmar.... Glad att det är över och tycker ärligt talat synd om personer idag som behöver genomgå detta!

1 ord, hold on be strong, typ det jag tänkte hela tiden när allt kändes mer eller mindre meningslöst, haha!



Perfekt till stranden!

Smycken som detta tycker jag är så himla snyggt till bikini, dessutom ger det en schyst midja
Perfekt om man vill känna sig lite fixad efter varit på stranden och köpa en glass eller något annat gott
Är riktigt sugen på att själv införskaffa mig denna till min turkosa bikini, torr det hade blivit fint! =D


Smycke

 

Puh!

Dåsåhar man gjort klart redigeringen och känns helt underbart att vara KLAR! Bästa biten var när jag upptäckte att jag hade missat ett klipp.... Ni anade inte hur glad jag var då, haha! Nu ska vi bar njuta av dagen och strax gå en liten promenix, hihi ^^ Eftersom min dator mer eller mindre laggt ner sitt redegeringsprogram måste jag åka till mina föräldrar varje gång, men Gucci klagar då inte. Hon får bara massa go saker och tur att hon gillar dessa dagar också! :)

Btw detta är Guccis senaste tröja, söt va?! Älskar den och tycker den är bara för sweet! Eftersom hon är så spinkig syns inte hel texten men det står ''Small Dogs Big <3'', sött va?! Hon har fått hem ytterligare plagg men visar er dom allt eftersom, dessutom matchar detta hennes gips, FAB! =D




Glass är alltid botemedlet! 22/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Idag är det en såndag då allt känns perfekt även om det inte är perfekt är det så iaf, hihi ^^ Med andra ord vädret är fint och kan också bero att jag började dagen med att äta glass, hihi ^^ Som någon skrev igår, allt blir bättre med glass och det är 100% sanning i det, är du lessen ät en glass, är du glad ät glass, är du arg ät glass =D

Det som står på schemat är följande, hämta ut ett paket, redigera morgondagens video, fika/luncha med en kompis och kanske gymma, puh! Ibland tycker jag dagarna är för korta, men kanske bara är jag, haha! Nu ska jag dricka upp min morgonshake för att sedan spackla nyllet och gå på stan för att byta till rätt storlek på gardin. Varför gjorde jag inte det igår för?! Aja kan inte hjälpas, bloggar mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Denna toppen är bara försöt eller vadsäger ni?!
Tror den hade blivit super till en snygg kjol och trots att jag sällan bär kjol finns suget
Tror personligen det skulle bli super fint ihop!
Enkel att matcha till det mesta och jag lär säkert använda denna mer än festkläder, hihi ^^


Topp!

Hemmamys!

Hej på er, som jag sa tidigare idag är vädret verklig piss-tråkigt och strax därpå blev det bara värre, vad är oddsen liksom, haha! Turligt nog har man tak över huvudet så kanske dumt att klaga?! Eftersom jag inte kände mig 100% prima ballerina bestämde jag mig för en liten shopping ut, det var skoj fram tills jag kom hem och insåg att gardinen jag köpt var för liten.... KUL, haha!

Turligt nog köpte jag lite kvällmys att smaska på nu när vädret är så här ''skoj'' och tycker jag man borde få göra när dessa dagar kommer, hihi ^^ Hade det varit hormonrubbning hade det kännts annorlunda, idag är det bara en almänt tråkig dag, haha! Usch vad bitte jag låter, ska snart göra mig red att gå ut med Gucci, misstänker att jag kommer få bära ut den lilla plutten, men hellre det än att olyckan hamnar på mitt golv, haha!


Söt topp!

Denna toppen är så himla söteller vad säger ni?! :)
Svart passar till allt och det är det som ärså himla härligt med just den färgen, hihi ^^
Jag är mest för byxor av dess slag, men skulle faktikst kunna tänka mig en kjol till denna


Topp
 

Minnen <3

Satt och tänkte på en grej vi mer eller mindre gjorde jämt under gymnasiet på vår ledigatid/rast, haha! Jag vet inteo m det går på iPhone eller nyare mobiler men på dom som var kunde man skicka massor av sms och det var oftast jag som började, haha! Tänk er ett Hej 35 x av 3 - 4 personer, vad tror ni häner med mobilen?! Jo den fuckar ur helt, haha!

En av mina kompisar blev så arg så han slängde mobilen i marken, haha! Kort stubin eller vadå?! ;) Fast det roligastevar  när vi låste in oss på dom andras rum och oftast hände detta kl 21:00 - 03:00, haha! Ska notera att vi bodde på internat och andra sidan av väggen hade vi andra elever, haha! Det är ett under att vi aldrig fick pendla eller blev avstängda ^^ Det är minnen man har för livet även om vissa blev surare fortare än andra, haha! ^^
 
 

En jag mår sådärdag! 21/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas no sovit gott och mår toppen bra! Själv är man på gymmet för att kötta lite och är lite måttligt road att vara här... Men blir nog bra allt eftersom om inte annat när jag är färdig, haha! Vädret är btw as tråkigt och har verkligen ingen lust till något... Sjukt vad vädret kan påverka oss människor, ni kanske är likadana?! =) Om det nu är så slipper jag känna mig ensam, haha!
 
Det som står på schemat för dagen är att boka tid för klorna, gå lite på stan och annars bara ta det lugnt, helt okej dag! Ibland måste man ha dagar som dessa för att ha roligt andra dagar även om jag tycker dagar som dessa kunde lika gärna kvitta, haha! Nu ska jag fortsätta med min träning, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Klär henne mycket bättre!

I fredags förra veckan åkta jag till Vara för att kolla Guccis ben och allt såg bra ut, dock var hon mer nyfiken på vad som hände runt om än att försöka vara stilla, haha! Det slutade med att hon fick lite lugnande och därefter kunde veterinären ta bilderna. Måste faktiskt erkänna att det var lite komiskt att se sin hund lite groggy, haha!

När jag kom för att hämta henne fick jag syn att dom hade ändrat bangagets färg till rosa, aw =') Personligen tycker jag att rosa klär henne mycket bättre än blått ;) Det liksom framhäver hennes teckning och ögon mycket bättre. Så nästa besök blir nu på fredag för byta bandage och kolla till skadan, dessutom har lillen hittat en ny favorit sovplats, hihi ^^
 

Fixar present sen!

Dåså är mötet avklarat och även hunnit med att luncha med föräldrarna, vilket var super mys! Blev givetvis Thai House och misstänker att det är Papis favirt resturang ;) Fast tror jag och Mami gillar den minst lika mycket, hihi ^^ Jag har verkligen 0 koll på födelsedagar och tydligen fyllde Papi år idag, så himla retligt! =/ Så imorgon eller senare idag ska jag iväg och leta födelsdagspresent till honom och har redan en idé vad det kan tänkas bli ;)

Något dom båda la märke på under tiden vi åt var att många hade sina blickar på mig och eftersom det är vardagsmat för mig tänker jag så sällan på det, haha! Det är koniskt nig alltid folk runt om mig som ser det ^^ Man har väl mer eller mindre blivit härdad eller vad det nu man brukar säga, haha! Nu ska jag slå en pling till veterinären och dubbelchecka tiden på fredag, brukar ha det som vana och alltid bra att göra sånna saker =)




So cute!

 Denna toppen är verkligen en super söt vardagstopp och man mer eller mindre smölter för den
Den ger en väldigt slimad figur och antingen med jenas eller skinleggings hade det arit ritkigt söt till
Det jag gillar mest med den är att den är väldigt lång och tycker trycket är super fint!


Här

 

Min nya sport-bh

När vi var på besök på öland för att träffa min moster hade hon köpt en super söt sport-bh till mig och blev så himla glad för den! Den passar perfekt och dessutom går den till båda min träningsbyxor, hihi ^^

Måste dock erkänna att min moster har betydligt bättre klädsmak än min mamma och ber hellre henne att köp kläder åt mig, hihi ^^ Min moster är lite som mig, lite 2 much men ändå lagom. Svårt att förklara, haha!


Dags att göra lite nytta! 20/7

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man på gymmet och solen skiner, riktigt härligt! Funderar på att köpa 2 nya borstar en man alltid har i väskan och en annan som alltid finns i gymväskan, smart va?! ;) idag är en sådan dag då inget kan eller får gå fel, mitt humör är på topp och skönt att dra igång morgonen med en härligt pass på gymmet! Lär få fanken för det imorgon, men palla bry sig... Nu ska jag ta igen träningen jag "missat", hihi ^^

Planer för dagen ser ut som såhär, kl 13:00 ska jag luncha ihop med mina föräldrar och kl 15:30 ska jag på möte, super skoj! Något som är mindre kul är att jag glömde min vattenflaska i bilen... KUL! Nu ska jag köra vidare här, bloggar mer sen igen, puss på er!




Veckans Planer!

Då är det dags för Veckans Planer och ser ut som det kommer bli en riktigt härlig vecka faktiskt! Veckan som kommer nu blir det som vanligt, tog lite extra semester som ni kanske märkt?! Fast andra sidan uppdaterar jag varje dag så tyckte jag behövde det, hihi ^^

Som ni kan se är det mesta sig likt, ska boka tid för klorna, hämta ut ett paket, luncha med vänner och äntligen kommai gång med gymmet, me like! Efter min plastikoperation blev jag tillsagd att inte gymma fören det gått 1 månad vilket det har gjort nu, så himla skönt!

Sen på fredag har jag tid hos veterinären för att kolla Guccis ben och för byta bandage, fick se rönken bilderna veckan som var och det såg bra ut och det är alltid en lättnad! Enligt Veterinären ska hon ha gipset 1 månad och sen ska benet förhoppningsvist vara läkt <3 Nu ska vi är mysa till en film innan det blir läggdags, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


 

Toppendag!

Dåså har man varit på bio och vi gickpå Miniorerna, super rolig och älskar dom små gula sakerna, haha! Åh jag vill också ha en sån lite gul grej, hihi ^^ Vi bestämde oss för att vi skulle ses kl 15:30 och somanligt kom jag försent... Det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag stressar, men jag blir alltid sen på nåt eller annat sätt, haha!

När filmen var klar pratade vi lite om filmen för att sedan gå åt skilda håll. Men påväg mot parkeringen där jag hade ställt bilen kom en jätte gullig kille fram och frågade om vägen till Pressbyrån. Efter jag gett honom beskrivningen tackade han och begav sig mot stationen, samma väg jag också skulle iaf en bit. Någonstans i mitten av vägen stannade han upp och kom tillbaks och frågade om han fick bjuda ut mig på en fika, asså hur gulligt var inte det?! =D Jag blev jätte förvånad och tackade för ebjudandetmen, men sa nej.

Jag tycker det är super gulligt med killar osm tar sådan intiativ, det är guy's med klass, kändes lite som en film komiskt nog, hihi ^^ Skulle jag inte iväg på annat hade jag säkert tackat ja, för ärligt hur ofta händer detta liksom, hihi ^^




Söndag! 18/7

Go morgon alla bloggläsare, utgång igår och OMG party, party, party, haha! Blev som sagt krogen och sen efterfest, min första tanke när jag vaknade var ''Hur kom jag egentligen hem?!'', haha! Idag är det Söndag, har pimplat massa vatten och sovit typ till nu, riktgit skönt efter en lyckad utgång! Det är tur att jag inte videobloggar från krogen för då hade ni fått en HELT NY bild av mig, mer än så säger jag inte ;)

Jag ska inom kort iväg till stan för att handla en sista grej till lägenheten och sen är köket äntligen klart, ska bli så himla skönt! Kl 15:30 ska jag på bio med ett pr kompisar, lät dom bestämma film så har knappt någon aning om vad det blir, men blir nog toppen! Därefter ska jag eventuellt hem till föräldrarna för att lämna lite saker som dom lämnade kvar + att Gucci får träffa morfar och mormor, hihi ^^ Nu ska jag spackla nyllet för att sedan gå på stan och unna mig en Red Bull, bloggar mer sen igen, puss på er!


Naw!

Hej på er, dåsås sitter man här med en pizza och ska sedan bege mig till krogen för att öta upp lite vänner, hihi ^^ När jag åkta för att hämta min Pizza var det några som skrek mitt gammla namn och jag har faktiskt inget ont av det, bara att jag inte lyssnar, haha! Men antar dom blev lite starstruck när dom fick se mig gående, ritkgit gulligt iaf, hihi ^^

Egentligen skulle jag inte ut ikväll, men som vanligt blev jag övertalad, haha! Kommer bli riktigt skoj och ska nog köra på nertonad stil idag, antingen blir det dounat eller som jag har nu efter lite borstning givetvis och andra kläder, haha! Nu får ni ha en super mysig kväll och såhörs vi mer imorgon igen, natti!


körkort är en bra grej!

Det absolut bästa mina föräldrar gjort mot mig var att tjata om att ta mitt körkort för utan det, WOW livet hade blivit så mycket jobbigare, haha! Jag har mer eller mindre glömt hur det var att storhandla utan bil eller be någon anna skjutsa mig för att hämta ut paket, vilket jag är till stor del glad över, haha!

Från början ville jag inte ta mitt körkort och försökte med ALLT för att slippa, men mina föräldrar väntade ut mig och tillslut gjorde vi en deal och jag började plugga teori, samt körlektioner, vilket jag inte kan tacka dom nog för idag! Tack vare mitt körkort kan jag ta mig till jobbet och kunna ta bilen när det behövs, vilket är toppen!

Jag kommer vaa minst lika målmedveten när jag får egna barn att dom också ska ta sitt körkort när tiden är inne och dom knner sig redo för detta. Jag tycker inte att ett barn ska behöva betala sitt körkort själv eftersom jag anser att det är en del av att vara förälder att hjälpa dom fram i livet! Jag vet körkort kostar mass pengar att ta, men lägger man undan minst en 100 - 2000 kr i månaden från barnet kommit eller fötts tills ungen fyllt 18 blir det inga större problem!

Sen att jag vill ge mitt/mina framtida barn en egen bil efter dom tagit sitt körkortet anser jag att det är upp till var och en. Det enda jag vill är att kunna ge mina framtida barn en liknande uppväxt som jag fått och att dom inte ska behöva känna sig oroliga inför framtiden. Barn är som djur, dom kom inte hit av egen vilja och därför är det upp till föräldrarna att hjälpa dom fram i livet <3

Yesterday!



Lördag = party-time!

Go morgon alla glada och mindre glada bloggläsare! Ska strax bege mig ut på stan för lite shpping och även lite inköp inför kvällens bravadet, hihi ^^ Party-pinglan is back, haha! Gud har knappt något minne över när jag festade sist, haha! Livet känns så himla härligt och ingenting känns omöjligt, vilket givetvis gör en på gott humör, hihi ^^

Idag är det lördag, ska på stan lite senare, städa upp det sista i lägeheten, spela in kommande videoinlägg och jobba lite här hemma, ni vet saker inför nästa vecka :) Ibland funderar jag på om jag uppdaterar för dåligt eller vad tycker ni, det är ändå ni som bestämmer till viss del iaf :) Vissa dagar känns det som jag inte får med mig allt under 5 inlägg under en och samma dag... =/ Om ni har åsikter om för lite inlägg så får ni jätte gärna säga till, nu ska jag ut på en liten promenix och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fredagsmys!

Go kväll alla bloggläsare, denna dagen har gått riktigt bra även om narkosen gjorde mig lite nervös igen har det ändå gått völdigt bra! Dessutom gjorde någon nr 2 hos veterinären, 2 gånger till och med, haha! Känns skönt att vara hemma med den lilla damen igen och nu ska vi ha lite fredagsmys, hihi ^^

Var ganska nyligen och köpte mig lite gott inför ikväll även om det känns lite dumt pga att jag var hos tandläkaren tidigare i veckan, haha! Lär sent glömma komplimangen för mina klackar och det gjorde min vecka himla rolig :) Nu ska jag sova lite och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Imorgon är det 2 veckor kvar!

Något jag funderar på att skaffa är någon säck eller dyna av slag och lägga där solen kikar fram eftersom Gucci älskar att sola, vilket många små hundar komiskt nog gör =) Dock tycker jag det inte ser vidare bekvämt ut men tydligen är golvet skönare än soffan, iaf när solen kikar fram, hihi ^^

Det positiva med att hon ligger där och inte i soffan är att jag slipper vara orolig för att hon ska hoppa ner när jag behöver gå och göra annat. Enda sedan hon bröt sitt ben har man alltid behövt lyfta upp och ner henne om man ska till eller ifrån soffan för att minska onödig påfrestning för benet =(

Men imorgon ska hon som sagttill veterinären för att bli omgipsad och därpå är det bara 2 veckor kvar och sen ska den lilla foten vara hel igen, så himla skönt! Det jag ser mest fram emot är att skicka henne till salongen, pälsen som faller av håller på att gör mig galen, haha!
 
 




SO FAB!

Denna klänningen är helt sjukt SNYGG och jag dör för den och tror jag knappast är ensam om detta, hihi
Älskar sidorna som framhäver midjan på ett bra sätt och tycker vilken tjej som helst skulle kan bära upp denna fantastiska klänning utan att det skulle se dumt ut!
Oavsett kroppstorlek kommerden göra sig perfekt och det är något jag är 100% säker på!


Klänning


Håll tummarna! 17/7

Go morgon alla sötnosar, dåså är det snart dags att bege sig mot Vara och Gucci har redan förstått att något ska sek, haha! Idag ska dom kolla på frakturen för att se att allt ser bra ut och har hon inte för ont kommer hon inte bli nersövd under själva kollen och gipsningen :) Vädret är på topp, bilen har sina 2 Red Bulls redo och nu får man bara hålla tummarna att alla går fint!

När jag kommer hem skaj ag på möte och sen blir det en ganska lugn stund hemma, dvs när vi väl kommer hem, haha! Undertiden hon knaprar i sig sin mat och sin medecin ska jag försöka fixa mig lite snabbt, som vanligt är vi sent ute, iaf när det kommer till fixningen, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!


Natti!

Hej på er, åh vilken toppen kväll jag haft, allt har bara rullat på och jag mår super duper bra! Älskar dagar som dessa! Ska inom kort lägga mig för att vara laddad inför veterinärbesöket... Urk har verkligen ingen lust att åka till Vara, men vad gör man inte?! =) Det började mer ellerm indre spö regna precis innan vi skulle gå ut och sånt är ju alltid jätte skoj, haha!

Nu blir det lite kvällsmys framför tv:n innan det blir dags att sova. Eftersom jag inte riktigt vet exakt hur länge vi ska vara där är det nog bra att ha datorn med mig eller vad tror ni?! Dumt att ta risken liksom. Nu ska jag kika film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Shopping Från Öland Haul!

Ute och gå time!

Att sova är nog bland det bästa som finns iaf om ni frågar mig, hihi ^^ Nu ska jag iaf gå upp och ringa till veterinären för eventuellt ändra min besöks tid till en aningen tidigare :) Nog för jag vill att Gucci ska få sin vård hon behöver, men har ingen vidare lust att sitta där allt för länge heller, haha! Kanske lite halv dåligt av mig kanske, men finns möjligheten att få komma hem fortare tar man givetvis den hihi ^^

Nu blir det att ta på lillen sin fina lilla "stövel" för att utföra lite behov, gipset får inte bli blött i onödan och därför måste det skyddas så gott det går och då funkar 2 bajspåsar och en liten toffs utmärkt! Dags att trippa på det gröna gräset, bloggar mer sen igen, puss på er!



Gulligt diadem!

 Detta diadem är riktigt sött och passar perfekt till en varm sommarutgång
Någon snygg vit topp till  för att förstärka diademet hade varit perfekt!
Dessutom är den på rea och ska nog själv trycka hem den inför kommande fester, hihi ^^


Diadem

Mysdag att se fram emot!

Go morgon alla sötnosar, hoppas ni mår bra och sovit gott för det har jag, hihi ^^ Sitter just nu i daglig ordning och dricker min morgonshake, mumsigare än vad det ser ut, haha! Gucci har precis fått i sig sin frukost + medecin ;) Eftersom någon inte uppskattade sin medecin fick hon den i frukosten i stället ha, ha! Så går det om man är kräsen ;)

Lite senare idag ska jag iväg för att hämta ut ett paket, ska också ringa ett av gymmen jag har kort hos för att ge mina bankuppgifter som tydligen inte gick in, fattar 0?! Där efter ringa veterinären inför morgondagens besök, städa lägenheten och köpa en tratt till någon som inte kan låta sitt gips vara ifred, haha! Den lär bli minst lika uppskattad som medecinen, men så går det om man är en liten klant ^^

Nu önskar jag alla en super trevlig dag och så hörs vi mer sen igen och senare ikväll kommer videon upp, puss på er!
 
 

Ha ha!

I söndags var jag och 2 av mina kompisar nere i Jönköping för att gå på IKEA och vi hade det verkligen super skoj! Först hade dom inte tänkt att följa med men ångrade sig 5 - 10 min efter, haha! Lite som jag bara att jag ångrar mig under samam stund som jag sagt ja eller nej, haha!

Vi hittade massa fint och jag såg ett databord som skulle vara perfekt till mitt fotorum... Eftersom jag inte visste om den skulle få plats kändes det dumt att riskera, vilket jag ångrade sen givetvis, haha! Men som ni ser hittade jag en hel del saker trots allt och det blev verkligen super fint!

Många killar underskattar min lilla Aygo men det ska man icke, jag kan säga som så att jag hade kunnat köpt med mig lite till så ha, ha! Underskatta aldrig den lilla bilens utrymme ;)
 
 

Är så nöjd!

Hej på er alla finisar hoppas ni mår bra ute i värmen och här har det varit fint väder hela dagen, riktigt skönt! Har hunnit med massa saker bland annat få videon klar inför imorgon, ''uppgraderat'' mitt internet och även en snabb fika med en kompis, en perfekt dag med andra ord! 

Som jag skrev utökade jag mitt 3-internet och gått från 60 GB till 200 GB. Killen jag pratade med var super gullig och fick ställa mina frågor jag behövde och sen var det klart, himla skönt! Många tycker 3 är dåligt vilket jag inte alls kan förstå?! Jag har haft 3 sedan dom startade mer eller mindre, hihi ^^ Nu har jag förvisso en annan operatör till min mobil, men när det kommer till internetuppkoppling tycker jag 3 alltid levererar, vilket är ett måste för att kunna få min lilla värld gå runt, haha!

Nu blir det mysa framför soffan till nån bra film och kanske iväg på stan igen för att kika efter en sista sak, men får se! Innan jag ska någon stans ska lillen få sin medecin och även lite kvällsmat :) Det märks knappt att hon har brutit benet med tanke på hur hon flyger fram, haha! Givetvis inte bra, men att försöka bevaka henne 24/7 är mer eller mindre omöjligt, haha!


Går till allt!

Något jag är väldigt förtjust i är vitabyxor eller som man säger blanco pantalon eller jag tror man säger så, haha! Vita byxor går verkligen matcha till ALLT och det är det som är så bra med just vita byxor!
Dock är vitt väldigt svårt att hålla rent och förbli vitt... Men vill man ha vita byxor som mig tex kan man köpa special spray för textilier som motverkar missfärgningar, vilket är super!
Finns oftast i textil affärer eller hos skoaffärer, dessutom ligger dessa på REA vilket ger ytterligare ett +
Finns också i svart för dom som hellre föredrar det =)


Byxor
 

Allt gått fin, fint!

Dåså har man varit hos tandläkarn och det gick helt okej bra eller hur man ska säga?! Visste för visso om att jag slarvat med min borstning, vilket inte kom som någon överraskning direkt, men ska bli ändring på det =) Engång i tiden var jag super noga, fast det var innan jg fick ett liv, haha! Skämt och sido, undersökningen gick fort och lätt, passade också på att boka in 2 nya tider samt ''shoppa loss'' på deras munskölj ;)

Fick dessutom beröm för mitt saliv, vilketi  mina öron lät riktigt snuskigt, haha! Men tydligen kan det döda bakterier och det är väl super, samt fakta jag inte hade en blekaste om =D Dessutom fick jag beröm för mina klackar och sånt är alltid skoj att höra =D Däremot syntes det på personalen att personer som mig får dom inte allt för ofta, men vad fanken kan man räkna av ed bloggerska liksom, haha! Kanske lite 2 much, men det är som vanligt med andra ord, haha! Nu blir det redigera videon och så får ni se den imorgon, hoppas den blir super, bloggar mer sen igen, puss på er!


Underbart väder! 15/7

Go morgon alla bloggläsare, åh vilket underbart väder det är ute och allt känns helt perfekt! Ska inom kort göra iordning min morgonshake för at sedan åka till Coop och köpa en Red Bull. Eftersom jag fortfarandei nte köpt hem dom stora burkarna behöver jag alltid åka till affären när jag ska åka längre sträckor, haha! Men andra sidan får dom mig som stamis och det är väl alltid något eller?! ;)

Kl 11:30 ska jag åka till tandläkarn, inte fullt så skoj, me lika bra att få det gjort! Där efter ska jag möta upp lite vänner på stan och gå på laserbehandling nr 2 eller om jag tar det på fredag?! Oasett vad känns det osm det kommer bli e toppen dag!

Igår svängde jag förbi apoteket för att hämta Guccis medecin och passade också på att köpa lite ''bra att aha grejer'' till mig själv också. Jag orkade egentligen inte åka till apoteket, men efter 1 timmes tänkande kom jag på att jag har apoteket nedanför mig, haha! Vadå hemmablind?! Nu blir det morgonshake och sen iväg till tandis, bloggar mer sen igen, puss på er!


Emil Berg - Du Swipa Höger

Denna låten är bara för grym och får en att längta till helgen hur mycket som helst!!
Släppa loss på dansgolvet och ha en underbar kväll med dom bästa så som bara vi kan, haha!
Denna låten är utan tvekan min nya favorit låt, hihi ^^



Underbardag!

Dåså sitter man framför tv:n och är lite små trött, men det ger sig väl antar jag, haha! Åh denna dagen har varit toppen och hunnit med massa saker och känner mig super nöjd! Skulle egentligen fikat med en kompis idag men efter hon fick förhinder beslöt jag mig för att påbörja morgondagens video, smart va?! =D Dock dog min kamera innan vi var klara så jag fick spela in allt igen, KUL, haha!

När jag var klar med det gick jag till apoteket för att köpa min BB-cream, rollon och Guccis medecin. Trodde den skulle gå på 800 kr men kostade bara 125?! Asså jag måste bli mer noga när jag köper saker och inte bara betala, haha! Inte undra på att jag har 0 koll på vad saker och ting kostar, haha!

Så imorgon ska jag redigera min bloggvideo, men det blir efter jag varit hos tandläkarn... Inget skoj alls, men det får gå! Kl 11:30 ska jag iaf vara på plats, bloggar mer sen igen, puss på er!


Sött halsband!

Detta armband är himla sött eller vad säger ni?!
Den hade passat perfekt till en vit topp eller en söt lite skjortans lagom långa armar
Gillar dom små guld pärlorna och tycker armbandet håller sig på jorden och inte blir 2 much

http://m.mq.se/article/bell_bracelet?attr1_id=6367
Armbandet

Kanske!

Nu är det mer elle mindre bestämt att Skövde ska få sin första Prideparad och tycker det är så himla skoj att vi här borta har kommit så pass långt ändå! Jag vet att många HBTQ-personer har käpat med detta hur mycket som helst och det är så himla roligt att det äntligen ska bli av!

Jag har även hört att många hoppas och tror att jag ska delta, men helt ärligt vet jag inte riktigt om jag vill det... =/ Jag tycker det är super roligt, men jag är inte riktigt en ''pride-tjej'' eller hur man ska uttala sig. Givetsvis slåss jag för HBTQ-personers rättigheter men inte kanske på den nivån. Usch nu kanske det låter jätte drygt men hoppas ni förstår hur jag menar?! =)

Däremot skulle jag få förfrågan att prata om transsexuallism tillexempel kan jag givetvis göra det, men det äri nte så att jag stiger fram på egen hand eller hur man ska säga, haha! Då är det bättre att dom som verkligen vill synas får göra det och kan jag stå som åskådare :)


Idag kommer bli en bra dag! 14/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni känner er glada, för det gör jag hihi ^^ Idag är en sådan dag då allt känns underbart och bara därför ska jag undvika personer som skulle kunna motverka denna effekt, hihi ^^ Fick hem min faktura igår från veterinären och det landade bara + på 3 laxar, vilket kändes riktigt skönt! Verkar som vårt försäkringsbolag gick in trots allt, inte för att det hade spelat någon roll men ah ni fattar :)


Planerna för dagen ser ut som såhär luncha eller fika med en kompis och kl 14:00 ska jag på möte, inte fel! Just det glömde berätta att på Fredag ska vi till återbesöket hos veterinären, men då i Vara eftersom dom rekomenderade ha samma veterinär som utförde gipsningen. Känns lite surt att behöva åka 1 timme dit, men andra sidan är det gör Guccis bästa :)

Nu ska jag spackla nyllet för att sedan handla lite små saker, bloggar mer sen igen, puss på er!

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya =D

 

OMG!

Åh vad jag smälter för denna klänningen och att det är spets på den för den ännu vackrare
Den är väldigt elegant och funkar lika bra som fest som dop
Jag tycker oavsett storlek på kropp skulle den passa vem som helst och kurvor är snyggt!
Jag hade nog valt att ha en dounat för att ge klänningen ALLT fokus


Klänning

 

1 måste för mig!

Detfinns saker man anser sig tro sig behöva och saker man bara måste ha iaf när det kommer till bloggandet. Som ni vet har jag 3 olika kameror och är redan i farten att kika på 2 nya, haha! En till krogen och en till sponsrade inlägg och videos. Det går givetvis att ha 1 kamera till alltihop, vilket jag hade engång i tiden, men det blir 100 resor enklare om man har 1 till vardera syfte om ni förstår vad jag menar?!

Många kameror är oftast för klumpiga att ha med sig i väskan och det är ofta där det krockar, iaf för mig... Dessutom slipper man plocka med sig kameran och vet om att den alltid ligger på sin plats, vilket förenklar mitt liv betydligt! Det värsta som finns är när man kommit halvvägs och inser att f**k min kamera ligger kvar hemma, haha!

Där av kan det vara bra att ha mer än en kamera och slippa behöva springa runt i halva lägenheten för att hitta kemran, trust me det har hänt mig away 2 many times, haha! Känna paniken ökar och klockan tickar, den känslan är ''underbar'' och just därför är jag gld att jag aldrig mer behöver utsätta mig för detta. Vissa anser det är onödigt att ha mer än 1 kamera, men jag ser det som en investering! Dessutom vill jag ge er roliga inlägg med fina bilder och då vet jag att mobilen får enbart kika fram i nödsitutioner om batteriet har dött eller om jag glömt lägga tillbaks kameran efter laddning =)


Måndag igen! 13/7

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas allt är fint med er ochatt ni mår bra! Själv är det bara toppen och ska inom kort bege mig till frissen och se om dom har någon ledig tid till mig :) Min utväxt är mer eller mindre riktgit gräslig och fick en väldigt fin komentar av en killkompis tidigare i veckan, haha! Antar det är ett tecken på att jag borde göra något åt det hela, haha!

Idag har jag lite små saker att stå i, jag ska boka tid hos veterinären, hämta lite saker hos mina föräldrar och få klart det sista i lägenheten, ska bli så himla skönt! Det som är kvar att införskaffa är gardiner till vardagsrummet och 2 - 3 hyllor som ska festas ovanför tv:n. Kommer bli FAB eller åtminstonde hoppas jag detta, haha! Nu måste jag kila, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 
 

Veckans Planer!

Go kväll alla bloggläsare, dåså är det dags för veckans laner och för engångs skull kom det upp i hyffsat god tid, hihi ^^ Asså gud vilken underbar dag jag haft det, blev Ikea tidigare idag och hittade massor bra saker och ska visa er några av dessa i veckan, hihi ^^

Men nu till kvällen inlägg, såhär ser veckan ut och egentligen skulle Gucci till salongen, men eftersom benet är som det är känns det onödigt att utsätta henne för detta och får väl försöka ha henne hårig... Men så fort gipset är väck ska lillen till frissen, hihi ^^ Veckan ser ut som den brukar, hämta ut paket, möten, luncha på stan och lite laserbehandling :)

Åh glömde! Eventuellt ska vi på återbesök på fredag hos veterinären, allt beror på om dom kan ta emot oss dvs! Dom ska kika på benet och gipsa om det, ah ni fattar, en kontroll med andra ord, haha! Skulle också behöva besikta henne när vi ändå är där, hm får ta upp det imorgon när jag ringer ;) Nu önskar jag en underbar natt till er alla och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

Nu bär det av hemåt, woop woop!





Hon är mer än bara en hund!

I fredags följde Gucci med mig till jobbet som vanligt och när det bara var 5 - 10 minuter kvar tog hon sats och hoppade upp på en mur som är lite mer än 1 meter hög och trampde fel och föll... När jag kom till henne såg jag att foten var åt fel håll och åkte direkt till veterinären. Hon blev rönkad och där såg man att benet var brutet och även små frakturer i själva foten.... Undertiden vi väntade på besked om eventuellt operation passade jag på att ringa försäkringsbolaget och därefter kom 1 smällen...

Det visade sig att Guccis försäkring inte täckte hela skadan och bara en viss del och när jag lagt på var det blandade känslor. Dels att jag skulle behöva betal mer än tänkt, men också tur att jag lagt undan 150 000 just för saker som dessa. Efter 2 timmar och 30 mins väntan fick vi besked om att hon inte skulle opereras av den enkla anledning att benet kunde skadas ännu mer under en operation, vilket kändes skönt eftersom en operation är alltid en operation och det kan gå fel...

Nu kom nästa smäll, efter en lång väntan fick vi besked om ingen operation som sagt utan att hon skulle gipsas och att deras gips var slut... Dom hade en annan station i Vara som hon skulle åka till och eftersom jag hade 1 möte kl 15:00 med en sponsor kunde jag inte hämta henne innan dom stängde i Vara... Vi fick vänta lite till och där av besked om att hon kunde bli nerskjutsad till Alingsås där dom hade jour, puh!

I mina ögon är Gucci mitt ALLT, ingen summa i världen skulle kunna få mig att backa för henne och så borde fler tänka. Våra husdjur och barn väljer inte sin familjer, det är vi som tar dom hit och därför är det vårt uppdrag att alltid finnas där för dom <3


Ingen nöd på mig! 11/7

Go morgon alla bloggläsare, japp dåså har man varit ute med lillen men ska ut sen igen för att utföra sina behov, eftersom det tydligen inte gick nu... Aja, sitter med och väntar på att en kompis ska höra av sig gällande Ikea, men antar hon glömt av detta och sover... Om inte annat ska jag åka med en annan så ingen nöd på mig om man säger som så, ha ha! Idag kommer också mina föräldrar hem från skåneland, funderar kika förbi senare ikväll och äta hämtmat ihop med dom!

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag gör mig klar för att åka till Jönköping! Jag vet att bloggandet blev lite B igår men hoppas ni har haft förståelse att det hänt saker och ting... Men veckan som kommer blir det som vanligt igen! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Känner mig maktlös!

Hej på er alla bloggläsare, som ni förstått har jag inte riktigt haft ork till att blogga och mycket är till att jag knappt sovit något i natt... Men ni förstår givetvis varför :) Nu har jag och Gucci sovit en stund och var riktigt behövligt för oss båda! Hon somnar mer eller mindre hela tiden, stackars liten =/

Man känner sig så himla maktlös när hon sitter och piper och man vet inte riktigt vad hon vill eller försöker säga... =/ Hoppas dessa veckor går fort och att hon snart är på benen igen. Är iaf jätte glad att det inte blev av med någon operation, vet inte om jag hade klarat av det... Men dumt att tänka på sånt nu när hon faktiskt slapp! =) Bloggar mer sen igen, puss på er!

Äntligen är hon hemma! 11/7

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man hemma efter hämtat lillen och så himla skönt att fått hem henne <3 Ska iväg lite senare till apoteket för att hämta ut lie medecin och vidare för att införskaffa en spegel till hallen. Det var planerat att åka till Ikea idag men kommer eventuellt bli imorgon istället vilket kanske är lika bra :)

Så idag blir det att ta det lite lugnt, röja i lägenheten och lite minia shopping, helt okej dag! Lite senare kommer en kompis förbi och vi ska eventuellt äta pizza eftersom vi inte gjorde det sist vi hade bestämt det. Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen puss på er!


Aldrig blir det bra!

Det finns dom som alltid ska hitta fel hos andra oavsett hur mycket han eller hon försöker passa in... Personer som dessa gör mig mållös om inte tala om förbannad... Ingen människa i världen ska behöva känna sig ful eller äcklig oavsett fixad eller ej!

Alla har vi våra brister, jag har själv inte perfekt tillexempel och skulle man fråga mina haters finns det säkert ännu fler fel på mig än vad jag kan komma på själv... -_-' Alla har sina brister och jag tror som jag alltid sagt att personer osm ger sig på andra är oftast missnöjda över sig själva... Varför överhuvudtaget ge sig på någon annan?!

Jag skulle vilja säga till denna tjejen och alla andra som blir påhoppade för saker osm dessa öga mot öga ''Du är så himla vacker och du räcker precis som du är, du ska inte ta någon skam över att deras syn har failat totalt och att dom donerat sin hjärna mot en kotte''


Söta skor!

Dessa skor är bara för fab och kollat in dessa hur många gånger som helst, haha!
Dom är väldigt ut stickande men funkar ändå till vardags, vilket är toppen!
Perfekt nu till sommaren och även till hösten, dessutom finns den i svart för dom som föredrar det ;)


Skor
 

Pizza time!

Bra start på dagen! 10/7

Go morgon alla bloggläsare, asså dagen började helt okej fram tills kl 11:25... Då Gucci hade på tok för bråttom ner och eventuellt brutit foten =,( Så jäkla typiskt och där av sitter vi hos veterinären, kul morgon!

Jag frågade lite vad det skulle kosta och som max kunde det gå på 50 000 - 60 000... Lite surt men helt klart värt det! Jävligt glad att jag har ett eget konto till henne och kan lösa detta, tur i oturen :)

Det jag är mest nervös över är narkosen... Vill inte förlora min lilla ängel <3 Nu håller vi tummarna att allt går bra och att vi kommer intill väldigt snart, någon börjar bli otålig, haha! Märks knappt att hennes ben är brutet, önska oss lycka till, puss på er!


Lyckat fynd!

I måndags var jag iväg på stan för att fynda en ny spegel till hallen och sprang på denna "lilla" lykta. Asså den är bara för söt eller vad säger ni?!

Har alltid tyckt att det saknats något i vid min balkong dörr och nu är problemet löst, så himla nöjd!

Det enda som fattas nu är ett svart ljus och sen är köket helt klart, hihi ^^


Fin partytopp!

 Denna toppen är riktigt snygg och jag skulle utan tvekan kunna bära denna på krogen, hihi
Älskar mönstret och till rätt byxor skulle detta bli riktigt snyggt
Personligen tycker jag toppen inte är vidare vågad utan håller sig på en okej nivå


Topp

 

Mysig utflykt!

Under veckan vi var på Öland gjorde vi massa olika utflykter så som shopping i Borgholm, bada, äta ute och även utflykt till en ladugård, hihi ^^
 
Många anser att kor är osmarta och det gjorde jag med engång i tiden tills jag började jobba med dom och förstod att dom har högre IQ än vad man tror, haha!
 
Passade på att ta lite bilder på ungdjuren och de små bäbisarna =)
 
 


 

Regning torsdag! 9/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag sovit super bra och är på toppen humör trots det ur usla vädret, haha! Pratar just nu i telen med Challan för eventuellt åka ner mot Jönköping nu till helgen för att shoppa, visst låter det skoj?! =D

Dagen har inte så mycket att erbjuda, ska ta det lite lugnt och kika lite inrednings saker till lägenheten :) Jag ska också ringa min vaktmästare och fråga om han kanske kan hjälpa mig med att borra upp min spegel, hihi ^^ Kan jag få honom byta damsugepåse kan jag nog fixa detta också ;) Nu ska jag vara social och så hörs vi mersen, puss på er!


Gå ner i tid?!

Något jag funderat över det senaste är om jag kanske ska gå ner i tid och jobba lite mindre än vad jag gör idag. Jag gillar mitt jobb som jag har och gläds åt att kunna ha ett jobb att gå till som jag dessutom älskar! Vilket inte alla har turen att ha tyvärr =/

Iaf, eftersom bloggen också är mitt jobb skulle jag vilja lägga en aning mer tid åt den, kunna hinna få upp alla inlägg jag behöver få upp och inte behöva känna mig halvt sönderstressad som jag ibland gör... Oftast pga dålig tidsplanering, haha!

Just nu är detta bara en tanke, men  funderat över den lite smått. Jag jobbar förvisso inte 100% som många av mina vänner gör, men att spela in och redigera videos kan ta sin lilla stund tillexempel och det vore skönt att kunna göra det i lugn och ro :)

Men det viktigaste är att ni blir nöjda över min insats och tycker om det jag gör, hyran kommer jag klara utan några som helst problem, samt mina nöjen som naglar fransar, extension etc. Jag ska klura på detta veckan ut och sen får jag se hur det blir hihi ^^


Shopping avklarad!

Hej på er, dåså har man varit och handlat lite nödprovianter för att orka med livet som Molly, haha! Eftersom jag inte har någon vidare lust att gå 2 gånger tog jag bara 1 av flaken och så har jag något att göra till helgen, haha!

Folk blickar när jag kommer med mina Red Bulls är obetalbara, haha! Men eftersom jag inte dricker kaffe anser jag att 38 eller fler är ändå helt okej att konsumera under en månad, dessutom ger dom mig inspiration då det saknas, hihi ^^

Nu blir det hemåt och pyssla lite i lägenheten och sen ska jag jobba, lite senare ska jag iväg till jobbet, ingen dum dag!

Elegant halsband!

Detta halsbandet är bara är bara för snyggt eller vad säger ni?!
Tänk er en rosa eller blå topp till hade varit super fint!
Tycker halsbandet är väldigt enkelt och ändå elegant, helt i min stil!


Halsband
 

Bra att tänka på!

 




En mysig regndag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör jag! Sitter just nu och kikar lite på tv undertiden jag njuter av min morgonshake, hihi ^^ Dagens väder är verkligen super tråkigt och tror det blir en inne dag för mig... Dock behöver jag åka iväg för att införskaffa mig mina 2 flak Red Bulls och lite hundmat så får väl ändå börja fixa mig så jag ser lite mänsklig ut, haha!

Det som står på att göralistan idag är att boka tid för mina naglar, hämta ut hormoner och fika eller luncha ihop med en vän senare på stan. Hm... Vid närmare eftertanke blev detta inget hemmasittande haha! Aja kanske lika bra det, nu ska jag fixa iordning mig lite för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fräsch på nytt!

Igår var jag och gjorde mina fransar och blev så himla nöjd som vanligt! Det bästa med att åka och göra mina fransar är att man glömmer allt som ska göras, på gott och ont givetvis, haha!

Camilla, hon som gör mina fransar är super duktig och man har alltid skoj undertiden man får dom gjorda!

När jag flyttade till Skövde bytte jag franssalong under en kort tid, men efter jag insåg att deras fransar lossnar 2x så fort... Vilket gjorde att jag gick tillbaks till Camilla, vilket jag inte ångrar en sekund! =D




Fetty Wap - Trap Queen!

Nu är det äntligen gjort!

Dåså har man varit på vårdcentralen och gick väl helt okej eller hur man ska säga, haha! Det var långt ifrån skönt, men nu är det gjort!

Jag är fortfarande täpt och lite svullen, men det går åtminstone framåt och det är iaf positivt, hihi ^^

Eftersom jag bor mer eller mindre granne med vårdcentralen kom jag även i tid idag också, måste vara min tur dag?! :D



Söta små shorts!

Dessa shorts är riktigt super söta och perfekt nu till sommaren
Något fint armycke till och någon färgat linne hade varit så fint till detta!
Men det jag fastnar mest för är den lilla blomman på låret som får shortsen att sticka ut


Shorts

 

Mysdag hemma & Veckan Planer! 7/7

Go morgon alla bloggläsare, dåså har man precis kommit in från en morgon promenad och även hunnit boka tid för stygnen som ska bort senare idag, skönt! Vädret är super mysigt, men inte alls så varmt som man kanske kan tro... =/ Fast iof sa dom att denna veckan skulle bli någolunda kyligare.


Som ni vet bor jag högst upp i vårt hyreshus och som också har hiss som tydligen skulle repareras eller besiktas idag... KUL att man blir informerad, haha! Detta innebar att jag fick gå ner och för er osm inte känner mig utför jag endast motion när jag är på gymmet, varför skulle jag annars ha 3 gymkort, haha! Hoppas dom får bukt på skiten under dagen!


Puh vilken dag!

Hej på er alla sötisar, denna dagen blev inte als som jag hade tänkt mig på bra och dåligt... Men det positiva är att den slutade åtminstonde väl, alltid något! Som ni vet åkte jag till franssalongen tidigare idag och från jag lämnade lägenheten har jagk nappt varit hemma alls...

När jag kom hem gick jag til vårdcentralen, därefter åkte vi till max för att sedan slänga upp ett blogginlägg när jag kom hem, därpå Hem & Hobby för att sedan åka till verkstan för att hämta rödan, hem till mina föräldrar packa ur bil nr 1 till bil nr 2 och sen hem igen....

Avskyr dagar som dessa och därför täker jag inte göra något speciellt imorgon, så ha ha! Skämt och sido, det har varit en kul dag, men helt slut nu =/ Skulle egentligen luncha med en vän ikväll men fick säga nej pga trötthet, inte alls skoj =( Men hoppas jag mår bättre imorgon!

Nu ska jag sova och njuta av ren och fin lägenhet, samtidigt hur jag dekorerade min spegel, hihi ^^ Vi hörs mer imorogn igen, natti!


Aw, söt topp!

Denna toppen är bara för söt eller vad säger ni?!
Älskar den höga kragen och skulle funka till ett långt eller kort guldsmycke till
Eftersom jag ska göra lite olika ordrar senare idag tror jag absolut att denna kommer ''råka'' följa med, hihi ^^


Topp

Skönt att få det gjort!

Dåså är fransarna klara och känner mig som en ny människa, haha! Himla skönt att jag fick tid för detta och glad att så många ändå satt kvar, hihi ^^

Som alltid firar jag alltid ett lyckat köp eller något liknande med en Red Bull och även idag, hihi ^^

Nu blir det puttra hemåt, ska ta bort stygnen, sen gå lite på stan med föräldrarna och få upp dom sista sakerna i lägenheten, lovely!


Fransdags! 6/7

Go morgon alla bloggläsare! Sitter just nu i bilen påväg mot franssalongen och som vanligt är jag lite sent ute, men tror jag kommer klara mig med 5 mins marginaler, haha!

Eftersom jag blev sen i daglig ordning hann jag inte med Veckan Planer... Men fixar detta när jag väl kommit hem ;)

Insåg också att det nästan gått 1 månad sen jag gjorde mina fransar sist och har trots detta en hel del kvar, hihi ^^ Misstänker att det nya limmet funkar riktigt bra!

Åh idag är en sådan dag man är så lycklig så man nästan tror man dör, älskar dagar som dessa! Önskar jag kunde berätta varför =/ Aja ska puttra vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Äntligen färdig!

Dåså är lägenheten ren och fin och känns så himla underbart! Nu blir det att slappa hela kvällen till en bra film och njuta av livet, hihi ^^ Egentligen avskyr jag att städa, men det gick hur bra som helst med 2 stora Red Bull trots hettan ;)

Nu ska jag ringa pizza budet och duka undertiden jag inväntar en kompis. Veckans Planer kommer eventuellt upp lite senare ikväll eller imorgo, beror på hur jag känner mig, att städa är tufft och lite ångest över att jag inte gjorde detta tidigare, haha!

Fick också upp min betjänt och visst är den fin?! Älskar den och tror den kommer bli perfekt till spegeln som ska stå brevid, hihi ^^ Jag är långt från ett geni, men när det väl behövs känns det som jag kan klara det mesta, haha! Däremot är jag glad att ijag hoppade att spela in skiten som jag tänkte från början, för hur hade den videon blivit, haha!


Städ dag! 5/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag haft fullt upp med att röja i lägenheten och tror mig det tog sin lilla tid, haha! Men nu är det bara 2 rum lvar och sen är jag 100% klar, himla skönt! Det är därför inlägget kommer upp sent men hoppasn i förstår :)

Mer än städning på shemat har jag inte direkt, ska packa upp från resan, kika fläktar på nätet och senare ikväll kommer en kompis eventuellt över för att dela en pizza, helt okej söndagskväll :)

Nu ska jag fortsätta med mitt pyssel här, har lite papper att rensa och ett golv som ska damsugas, bloggar mer sen igen, puss på er!


Efter detta väntar gymmet!

Dåså har man ätit lite mat och inväntar just nu efterrätten, hihi ^^ Vad jag vet är det jordgubbar inblandat och misstänker att det blir glass eller något annat gott till :) Jag säger det, så fort min näsa läkt klart, vilket den mer eller mindre har ska jag börja gå till gymmet för så mycket onyttigheter jag proppat i mig kan omöjligt vara hälsosamt, haha!

När vi är klara här bär det av hemåt och börjar verkligen längta massa efter min egna lilla säng <3 Åh morgondagen ska jag enbart vara hemma och sova och ladda upp inför vardagarna blir som vanligt igen, haha!






Passar alla!

Denna toppen har jag säkertvisat er förut och tycker personlgen agtt den kan tas upp igen av 2 olika anledningar!
Till att börja med är den super söt och tycker man skulle kunna ha den oavsett storlek på kropp

Ett par schysta shorts eller leggings och sen är man klar, behöver inte vara svårare än så?!
 
 
Topp


 

Finns bara en lösning!

Dåså sitter man i bilen igen och blev kvar lite längre hos mina kusiner, men vad gör det?! :) Vi fick massa god fika och Gucci hade fullt upp med att kolla läget i hela huset, haha! Dom har nämligen 3 plan och då kan ni förstå att det fanns massa att undersöka, om inte tala om trädgården!

Har börjat dock få ont i huvudet... Antar jag behöver en Red Bull och får snart bli ett snabb stopp innan min hjärna säger poff, haha!


3 timmar kvar! 4/7

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man påväg tillbaks till Västergötland och ska bli skönt att få komma hem igen! Har komiskt nog längtar efter min lägenhet och mesta dels är väl för vårt kylsystem, haha! Man ska inte klaga på vädret nu när det är så fint, men är man van att alltid ha det svalt är det nästan ett måste, haha!

Innan vi kommit hem ska vi mellan landa hos 2 släktingar och ska bli skoj! Det är något med familjen Nilsson och det är att även när vi är lediga har vi alltid 511 saker vi ska hinna göra... Ni kanske känner igen er?! :) Nu har vi lämnat Öland och nu återstår bara 3 timmar kvar av resan om man knte räknar med stoppen! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Yesterday!







Söta örhängen!

Dessa örhängen är bara för snygga eller vad säger ni?!
Jag är en riktigt guldfantast och tycker dessa skulle passa perfekt till dounat
Dom är veldigt enkla men också så att dom syns


Örhängen

 

La playa! 3/7

Go morgon alla bloggläsare eller man kanske ska säga förmiddag, haha! Kom nyligen hem från mammas kusin som visade oss runt i hand gamla ladugård och var riktigt skoj att se! Eftersom han ska lägga ner och eventuellt bygga om var det skoj att se på min morfars föräldragård :)

Nu ska vi äta lite middag och därpå ska vi åka iväg för att bada, samt handla toppen jag såg igår, hihi ^^ Jag bara vet att den kommer bli perfekt med stort P! Åh denna dagen är sista dagen på Öland... Riktigt tragiskt men vi har hunnit med allt verkar det som mer eller mindre :)

Nu ska jag fixa mig iordning för stranden och vem vet kanske får någons nr på stranden som jag fick igår, haha! Blev riktigt paff, men inte hört av mig för känns lite små mystiskt eller kanske bara är väldigt nojig, haha! Lite komiskt var det iaf, aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Underbar dag på stranden!

Hej på er, dåså är det snart dags att börja grilla och jag har även hunnit med att sova en stund, haha!

Blev helt slut efter badet och även Gucci som gjorde sin första insats i vattnet, haha! Eftersom hon inte riktigt förstod att det var lång grunt till början blev det lite som en överraskning när marken under henne försvann, haha! Dom som satt brevid tyckte att hon var en liten tuffing och visst är hon det, iaf tror hon det själv, haha!

När vi var klara där åkte vi till en liten affär där som sålde diverse märkeskläder! Hittade en super fin topp som hade passar perfekt till ett par shorts jag har! Men eftersom jag hade tagit med min plånbok pga att någon sa "lämna den hemma för vi ska ändå inte handla något" vet ni varför det inte blev någon shopping för min del, men likanglad för det ändå ;)


Perfekta sommarskor!

Dessa skor säger jag bara!
Bara jag som tycker dom är ultimata sommarskorna?!
Vitt är förvisso alltid snyggt men till ett par bruna sommarben är det perfekt
Gillar även den rejäla klacken som ger bra stöd och perfekt om man inte är så jätte van att gå med klackar men ändå vill bli en aning längre :)


Skor
 

Tisdags, en dag i Borgholm!







Stranden och sen grillning! 2/7

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu i sängen och äter lite rukost och ska strax ut i det fina vädret! Idag ska vi åka till Böda för att bada och det fanns tydligen en hundstrand, vem vet Gucci kanske hittar en ny Bff eller lover, vem vet?! ;)

Senare ikväll ska jag på Grillparty och spelstund, ryktas om kubb, stackars dom som får mig i sitt lag, haha! Jag är mer eller mindre as kass på kubb och brukar ALLTID komma igång i slutet av kvällen, kul va.... haha!

Har med bestämt att jag ska göra lite ändringar på bloggen, inget som kommer påverka er direkt, men ni kommer märka en skillnad och hoppas min idé inte är allt för knasigt, haha! Nu ska jag äta upp det sista innan vi ska åka till stranden, bloggar mer sen igen, puss på er!

Dag för dag efter min Näsplastik!

Sweet memories!

Dåsås är man hemma igen efter har ätit på en av världens mysigaste fiskresturanger, hihi ^^ Vi brukar ha som tradition varje gång vi åker till Öland ihop att äta på denna resturangen och något som är väldigt mysigt i sig. Passade på att ta lite bilder undertiden vi väntade på vår mat.

Asså denna viken/hamnen är verkligen helt underbar och massa minnen dyker upp när jag och min bror var små. Leta stenar på stranden, hoppa och balansera på stora stenar, hopp från piren och äta kvällsmacka till solndegången, fina minnen!

Jag pratade lite med Mami igår om att jag skulle inte bli överraskad om jag skulle skaffa en sommarstuga här, eftersom jag mer ellerm indre vuxit upp här är det mer eller mindre naturligt att vara här oavsett årstid :)

 
 
 
 
 

Rea tips!

Hittade denna toppenREA och tänkte visa er den
Tycker den ser himla mysig ut och skulle funka till olika tillfällen mer än fest
Dessutom är svart i sig en ganska säker färg och går att matcha till det mesta
Dock skulle jag nog föredra att ha den instoppad, men det är en smak sak antar jag :)


Topp

 

Hade Kahnberg glömt av, haha!

Kom på att jag helt glömt att visa naglarna jag gjorde i helgen på nagelsalongen och jag blir lika nöjd som vanligt, sjukt hur duktiga dom är!

Eftersom jag blev så nöjd över dem gav jag lite dricks, vilket hon som gjorde det var väl förtjänt av!

Ser faktiskt redan fram emot att fixa dom på nytt och har redan lite idéer på hur dom ska bli ;) Men något jag skulle vilja prova är att låta dom få fria händer och hade varit skoj att ha något ingen annan burit om ni förstår vad jag menar?! :D

Iaf är jag super nöjd som vanligt och alltid lika skönt att få klorna gjorda!


1 Juli!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska strax äta lite frukost innan vi kör igång med dagens bravader jag knappt har en aning om vad det innebär haha!

Som ni vet kommer min mamma härifrån och mer ellerm indre vuxit upp här ihop med hennes släktingar. Iaf engång i tiden ägde min mormor en affär som hon sålde bara några år innan hon gick bort =/ Iaf handlade vi brödet där och ska åka dit sen för att upplea gammla minnen <3

Kommer så väl ihåg när jag fick gå ner i affären efter frukost och plocka det jag ''behövde'', himla härligt! Fast bästa minnet jag har var att jag hade fått en liten leksaksråtta i gummi jag hade lagt bland ostarna, ah ni kan gissa vad som hände, haha! Kunden som befanns sig där blev mer eller mindre livrädd, haha!

Minnen för livet, nu ska ätas frukost och så hörs vi mer sen, puss på er!