Blev född på nytt

(null)

Hej på er!


I helgen när vi gick ut rök min nagel. Den bokstavligt talat flög av. Haha! Och någonstans där gick det bara utför. Haha! Men nu är det problemet äntligen fixat! Då mitt nya simkort inte kommit än. Kunde jag inte rådfråga Martin Molin. Min livsguru om mina 780 olika problem. Jag stöter på här i livet. Tex om en bruten nagel kan påverka min psykiska hälsa. Efter åkt till A6 helt i onödan (då dom sa att dom hade tid, vilket dom inte alls hade), fick jag åka in till stan igen. Där jag funderade i bilen. Vad fan gör jag nu? Efter lite googling hittade jag en salong och fick tid direkt av en jätte gullig tjej. Nu har jag redan min nageltjej och vill inte byta. Men om jag inte hade haft henne, hade jag valt den nya jag var hos! Verkligen super gullig och älskade inredningen.

(null)

Under tiden jag väntade på min tur dvs 20 min. Passade jag på att köpa en Read Bull. Haha! Jag och mitt beroende. Men när jag satt där på salongen. Såg hur det som en gång varit helt. Bli helt igen. Det kändes som att jag mer eller mindre blev född på nytt. Och mitt mående blev mycket bättre! Ni vet den där känslan efter ett breakup och man inser, jag behöver ingen man. Haha! Nej, men ni förstår! Dock kändes det som att jag var otrogen. Haha! Då jag gick till en annan. Har ni också känt så? Ni vet när man inte kan få tid hos samma frisör, nagelsalong eller dylika? 

(null)

Sen stack jag till gymmet och därpå åkte jag till Coop för att handla. Tro inte ni att jag glömmer min mobil. Haha! Fick vända och åka och hämta den. Ibland är det ett under att jag kan bo ensam. Haha! Jag söker inte en "vanlig" man. Jag söker en barnvakt. Haha! Imorgon ska jag till Skövde och lämna min datorn… IGEN. Mitt liv säger jag, mitt fucking liv. Haha!

(null)


Mitt psykiskamående

Go morgon!

Vet inte hur länge sedan det var sen jag gjorde en uppdatering här. Men fick ett ryck nu. Solen skiner och vädret är helt underbart! Även om jag inte bloggat på ett bra tag. Har det hänt en hel del saker. Jag har funderat över vad jag egentligen vill. Tycker det är väldigt skönt att skriva av mig ibland. Där av att jag nu uppdaterar igen. Sen är det en aning roligare att blogga i många avseenden. Allt från bilder till skriva. Ja ni förstår!

(null)

(null)

I en av mina vloggar har jag pratat om min sänglampa som ger mig psykiskohälsa… Den jag hade innan (bilden högst upp). Då jag inte hade någon annan först. Fick jag ha denna som akut nödlösning. Men efter kollat runt i diverse olika affärer här i Jönköping hittade jag den ultimata lampan. Ja ni ser den bilden nedan. Visst blev det bra? Men till problem nr 2… Vad tros att färga guldknopparna svarta eller ska jag behålla dom? I dagsläget har jag börjat vänja mig. Men kommer jag bli helt psykisktstabil om detta åtgärdas? Vad tror ni? Tycker detta med inredning är så svårt. Men börjar få kläm på det eller vad säger ni?

(null)

(null)

Idag är det iaf onsdag (Lill-lördag). Bero på lördag… Utgång i lördags och det blev kaos. Från söndagen har jag hamnat i 548 olika mående . Hahaha! Men oj vad trevligt vi hade. Kommer berätta mer om detta. Men inte just nu. Det ni kan få veta är att det slutade med en bruten nagel, Demonstration på pungspark och  fyllekäk. KAOS! Bloggar mer om detta en annan dag 😘

Video

Video


Lever livet



Go morgon

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Ett tag sedan igen. Men jag har inte hunnit eller haft insperation att blogga... Men tänkte jag börjar nu. Får in mer rutiner desto mer tiden går. Vilket är väldigt SKÖNT! Tidigare har allt krockat och inget riktigt fungerat. Men nu gör jag ett nytt försök. haha! Jag mår iaf väldigt bra och ska sätta mig med lite jobb. Senare vid 13:00 har jag ett möte och därpå är jag mer eller fri. Om jag inte hittar något annat att göra. haha!

 
Vädret är inte det bästa och ska plocka in sakerna från balkongen. OM det skulle bli regn. Nej men ska vi prata om balkongen. Den är klar! Förstår ni hur skönt det är! Allt slit och bärande har äntligen lönat sig. Nu är det bara små fix i hela lägenheten. Sen är detta klart. Som sagt jätte nöjd och ska bli så skoj att visa upp det jag gjort! Även om andra tycker det är snyggt och andra inte. haha!


Det har hänt så mycket sen jag bloggade sist och det är till det bättre! Idag inser jag att jag valde gå min egna väg kan varit det BÄSTA jag gjort! Jobben rullar in som förut, krogarna ska snart börja öppna upp och jag går på den ena visningen efter den andra. Haha! Ja men ni hör. JAG FUCKING LEVER! Älskar att få rutiner och börjat insehur jag ska göra för att komma i tid. haha! Men mer om det en annan dag! Dags att ta morgon promenad med lillen. Slänger upp lite bilder för någon dag sedan.

 

Video