Girlpower på hög nivå!

Jag satt för någon dag sen då jag kikade genom min FB då jag fick syn på en artikel som handlade om en gammal barndomskompis till mig och det var så himla skoj att läsa hur bra det gått för henne! Vi har faktiskt gått hos samma dagmamma och även i samma klass från 2:an - 6:an och när jag läste artikeln förstod jag verkligen vad hon syftade på innan allt gick uppåt.... Marie som hon heter har fått stå ut med så galet mycket att det är svårt att sätta sig in i, det jag pratar om mobbning från dom åren vi gick i samma klass och säkert lite till.... Men trots detta har hon verkligen visat att hon är en go girl och måste faktiskt ge henne all kredd i världen för sitt slit med sin karriär som tyngdlyfterska! Jag hoppas innerligt att alla som varit på henne får läsa genom detta, komma till insikt hur oehört stark hon egentligen är som person och hur oehört illa det kunde gå om hon inte kommit på fötterna igen..... Men det är tack vare dessa personer som faktiskt gav henne motivation att aldrig ge upp och de ska hon ha all kredd för! :) Det bästa som finns är att läsa om personer som haft en tuff start i livet av olika skäl för att sedan läsa hur deras karriär sjuktit i höjden, dessutom är det lite extra roligt när man engång i tiden varit barndomskompisar :) Nu hoppas jag att det forsätter gå såhär bra för jag vill faktiskt se henne i mästarnas mästare en vacker dag ;)


En av mina bästa minnen var när vi hade ''Idol'' på elevens val och tvingade alla våra klasskompisar att sjunga, vilket var super skoj eftersom många var rent av ur usla, haha! Sen tvingade dom oss att sjunga och låten som hon valde då passar knappas in längre ''Jag vill inte motionera'', idag får hon nog sjunga döpa om låten till "Nu mera föredrar jag att motionera äta rätt är jäkligt nice" =D


För att läsa artikeln om henne klicka Här


Dinner!

Hej på er alla sötnosar, dåså är fransarna fina på nytt och OMG vad ont i fötterna jag har! Sprungit på stan fram tills nu och fixat massa grejer, bland annat fixat min iPhone 6 +, köpt lite saker från Make up store + beställt hem Vanessa Lopez bok, måste bara läsa den :) När jag var klar med allt springade på stan gick jag och åt Sushi, eftersom min kompis fick förhinder fick jag sitta där helt själv, fatta patetiskt, haha! Kände mig riktigt värdelös, fast andra sidan kunde jag både jobba och äta samtidigt, inte fel det heller ;)


Söta små mjukisar!

Dessa mjukisar tycker jag ser så himla mysiga ut eller vad säger ni?!
Tänk efter en lång joggingstur för att sedann hoppa i dessa sötnosar eller en en långpromead på löpbandet på gymmet hade dom också funkat kanon till!


Du hittar byxorna Här


 

Alesso feat. Tove Lo - Heroes

Åh jag har blivit helt kär i denna låten, tycker den är så himla bra!
Man vill bara släppa allt man har ioch bara dansa fossingarna av sig, haha!
Denna måste så spelas på krogen i helgen eller vad säger ni snyggingar?! =D 


Äntligen!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv vaknade jag precis och ska inom kort göra mig klar för att bege mig in till stan där jag ska möta upp en kompis, ska bli så himla skoj! :) Men innan jag träffar någon måste jag få mina fransar fina på nytt, ska bli så himla skönt och hur jag ser ut nu ska vi inte prata om, haha! Nu är det högtid att göra iordning min morgonshaken för att sedan bege mig inåt till stan ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!

Filmtime får bli ett bra avslut!

Hej på er, dåså ska jag inom kort hoppa i duschen för att sedan kryoa ner i sängen för att kika på en film, tycker det är ås himla mysigt, hihi ^^ Men först ska jag hoppa in i duschen för att sedan gå ut med hunden ellero m man kanske går ut med jycken först?! Har hunnit med massa saker idag, varit i Alingsås, fixat mina naglar och sagt upp min lägenhet, samt massa annat! Visst har jag varit duktig?! =D Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer imorgon, natti!


Jag har hört att en varierad kost ska vara bra! ;)

Mobilinlägg!

Hej på er, jag har precis insett hur oehört korkad jag är, vilket var en mindre rolig upptäckt, inte för jag inte redan visste detta men iaf.... Jag skulle nämligen sms parkera och glömde skriva zonen jag befann mig i, duktigt va?! Behövdes bara 5 försök för att fatta det, detta är bara tragiskt, haha! Nu ska jag kika runt lite på stan för att sedan åka hemåt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg eller vad säger ni?!
Toppen är yber söt och ihop med byxorna blir det riktigt snyggt!
Örhängena är eleganta och enkla, samma gäller armbandet
Skorna som är av märket Jeffery är så galet snygga, man får nästan orgasm bara att kolla på dom, haha!
Detta är perfekt till en utgång, vågat, enkelt och riktigt snyggt!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Puma Sweden

Såg en väldigt intressant intervju om Puma Sweden en av våra större porrstjärnor och tycker faktiskt det är lite häftigt när hon öppet delar med sig om sin karriär. Personligen tycker jag det inte är något som helst problem att jobba inom porrindustrin, varför ska det vara det?! Jag skulle dock inte vilja göra det själv, men ger all respekt till dom som gör det för enligt mig är det som vilket jobb som helst, du har rutiner, du har obekväma arbetstider/miljöer och du tjänar dina egna pengar på ett lagligt sätt, vad är problemet?! :)


Mobilinlägg! 29/9

Go morgon alla mina små undersåtar, haha! Åh vad lycklig jag är, sitter just nu på lundströmskamottagningen för att gå på ett av mina möten, hihi ^^ Tänk att efter detta möte har jag gjort hälften av dom, visst har det gått snabbt?! :D Är så jäkla glad att jag får vara jag, att livet leker och alla som stöttat mig i detta, verkligen guld värt! Efter mötet ska jag försöka kika förbi mitt gammla jobb, samt gå på 2 arbetsintervjuer skijsigt va?! :D Nu är det strax min tur så måste göra mig redo, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Dåså var det äntligen dags för Veckans Planer som så många sett fram emot, även jag hihi ^^ Som ni ser blir det en riktgi rivstart redan imorgon och detta pågår fram till torsdag, puh! Men ska bli så himla skoj med allt ihop ;) Jag hoppas verkligen innerligt att vi hinner spela in poden imorgon eftersom det var den enda dagen som vi hade tillsammans och hoppas verkligen att det inte blir som sist, haha! Fortfarande rätt så irriterad, men hög tid att släppa! Nu ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av kvällen, har en hel del saker att stå i som ni kanske ser, vi hörs mer imorgon och lägg er i god tid så ni orkar upp med nya krafter, natti! =)


Rätt eller fel?!

För bara några år sen tog tvångsstereliseringen bort för oss transsexuella och nu står nämligen en ny stor fråga på tur, när ska man få genom gå ett könsbyte här i Sverige är det åldern 18 år som absolut tidigast man får genomföra en könskorrigering. Men ett land har man redan gått ut med att göra könskorrigeringen redan vid 12 års ålder och då är min fråga följande är det en lämplig ålder och ska Sverige också gå med på detta?!


Kategori: Allmänt
Taggar: FTM MTF Transgender Transsexuallism Transsexuell könskorrigering

Jag är tillbaka! 28/9

OMG, OMG, OMG vad ska jag säga gällande igår, haha! Vädret var perfekt med stort P, drinkarna smakade som rent socker och stämningen var helt AMAZING! Träffade också en hel del bloggläsare, verkligen super skoj att träffa er och alla era ord var så galet fina! Det enda som inträffade var att ena baren nekade mitt kort pga utgångs datum, jag fattade ingenting eftersom det står 2017, vilket jag givetvis visade killen i baren, say what?! Fick också en hel del killar i daglig ordning efter mig, vad ska jag säga i'm so fab, haha! Nej men helt ärligt, kvällen var helt magisk och de kändes som jag flög på rosa fluffiga moln hihi ^^ Känns så himla skönt att lägga dagarna i lägenheten under en helg på hyllan och ta fram klackarna på nytt, för jäklar vad vi dansa, haha! Såg säkert helt miffad ut, men det bjuder jag på ;) dock mår man som man förtjänar, men det var helt klart värt det! Nu blir det att unna sig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Syns vi ikväll?!

Vanessa Lopez - Jag Har Ångrat Mig

Något jag gör på tok för sällan är att koppla av med en bok, men denna boken måste jag bara läsa och den största anledningen till detta är för att jag vill veta hur mycket jag själv kommer känna igen mig i hennes tankar och åsikter. Vanessa Lopez är faktiskt en av dom TS-personer som fick mig ta klivet ut till hon jag är i dag och det är jag väldigt tacksam för idag! Boken handlar om hennes könsbyte och hur hon blev ''tvingad'' genomgå detta för att bli den starka kvinna hon faktiskt är idag, men också vad hon fått offra.... Jag tycker alla ska läsa denna boken oavsett om man ät TS eller ej, jag tror absolut denna boken kan förändra människors sätt att se oss transsexuella få en inblick av vilket helvete vi faktiskt går/gått igenom och vad dagens samhälle faktiskt gör med många av oss..... Därför vill jag både hylla hennes insats i HBTQ-världen och tipsa er mina bloggläsare om boken!


Du hittar den Här


 

Ikväll smäller det! 27/9

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Själv är jag på tok bra humör, varför jo för det är lördag weee =D Nej men ärligt, helt underbart väder och jag mår bara almänt bra, riktigt skönt! Planen för idag är att gå till gymmet om lusten finns kvar och lite senare ikväll blir det att bege sig ut i nattens vimmel, ÄNTLIGEN! Gash känns osm evighetersen, dumma hund, haha! Skämt och sido gällande hunden, nu ska jag ta mig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Ikväll är jagi nte Molly utan fluffy på, haha!


Skräll!

För dom som hängt med om det senaste kvallret vet att nya iPhon 6 är böjbar och detta gäller även i fickor.... Känner lite smått lättnad över att jag faktiskt inte förbeställt en 6:a och fick reda på detta för någon dag sen! Men trots detta specktakel gällande iPhon 6 ska jag ändå beställa hem den, spricker den så spricker den, inte mer med det. Dessutom är jag så rik att jag bara skiter ut pegar trots allt, haha! ;)


Filmtime!

Hej på er alla bloggläsare, dåså är det inom kort dags att sätta igång med isättningen av mina extension, ska bli så himla härligt! Var osm sagt inne i stan pga min ögonfransförlägning som dels inte blev av pga bokningsproblem..... riktigt drygt! Men sånt händer, tack och lov har jag tiden hos frisören och det är alltid något att hurra över eller vad säger ni?! ;) Jag ska faktiskt ha en helt annan längd än den jag brukar ha, får hoppas ni känner igen mig när resultatet kommer upp ;) Eftersom detta tar sin lilla tid är det helt underbart att ha sin Padda till hands, bara sätta sig bekvämt och låta sig slukat in i filmesvärld  =D


Ska börja se på Bortspolad, känner mig sjukt barnslig med vem bryr sig, haha!


SJUKT SNYGG!

Denna toppen är verkligen att dö för eller vad säger ni?!
Den är snygg, enkel och även lite vågad vilket är precis i min smak!
Detta till ett par schysta leggings till ett par schysta klackar, mjau och vill man itne visa hela magen kan man alltid ha ett par byxor som går högre upp och problemet är löst! ;)


Du hittar toppen Här


Befiore & After!

Det inte allt för många vet om är att jag har långt ifrån rakthår, komiskt va?! Därför tänkte jag visa er hur det ser ut efter jag kommit utifrån duschen och låtit håret självtorka och hur det sedan ser ut när jag gått igenom håret med plattången, visst är det en viss skillnad?! ;)


Måste rusa! 26/9

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv är det bara fiont och ska inom kort bege mig till franssalongen, som vankligt är jag på tok försenad.... Varför lär jag mig aldrig, haha! Därefter ska jag boka tid för klorna, hade helt glömt det, hjälpte tydligeni nte att skriva upp denna veckan helt enkelt, haha! Kl 17:00 har jag en ny tid för mina extension, OM jag nu väljer sätta i dom fortfarande inte helt 100..... =/ Nu måste jag verkligen rusa, ät en ordentlig frukost och ha en toppen dag på jobbet/skolan eller vad ni nu ska på, hörs mer sen, puss på er!


Natural or fake?!

Hej på er, eftersom jag var duktig på att glömma mobben hade jag ingen som helst förmåga att kunna uppdatera men hoppas ni inte är allt för sura för detta... =/ Det posetiva är att utväxten är fixad och mitt hår är betyxdligt kortare, haha! Eftersom mitt hår växt är jag lite osäker på om jag verkligen vill ha i mina extension (som sist) eller om jag ska låta håret vara som det är, förstår ni vilket stort beslut jag genomgår eller, haha! Pga detta fick jag en ny tid imorgon för extension i sättning.... Känslan av att bara kunna dra genom håret med fingrarna är en befrielse som är svårt att beskriva ;) Så nu är frågan ska jag köra på natural eller fake?! ;)


Såhär såg jag ut siost jag körde utan extension för 3 månadersen


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt, riktigt snygg OMG!
Toppen och byxorna är verkligen gjorda för varandra och ihop med skorna kan det inte bli fel!
Örhängena är super söta och en snygg uppsättning som tex dounat vore det helt perfekt!
Sen till armbandet som är är riktigt snyggt, gillar när det blir lite mönster och det känns elekant och modernt
Detta vore perfekt inför en utgång och dounat som sagt och hela outfiten är komplett ;)


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Gucci på upptäcksfärd!

Kategori:

Hoppas jag hinner! 25/9

Go morgon alla mina bloggläsare, pga mitt alarm inte gick igång osm det skulle fick jag stressa genom hela morognen, bra start va?! Inte nog med detta måste jag iväg till Maxi för att hämta ut ett paket, tur att jag har en Red Bull i kylen, love! Som jag berätta igår ska jag på någon bilhjul-grej, inte riktigt grepp om vad det handlar om som sagt, men hoppas jag kommer iväg därifrån innan kl 16:00 då jag ska befinna mig hos frisören..... Usch denna dagen böver allt från lugn, tur att dom senaste 3 dagarna varit det, haha! Nu blir det att hoppa i klackarna för att sedan puttra vidare mot mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Lika klart som vanligt, haha!

Go kväll alla mina bloggläsare, usch vad trött jag är, skulle egentligen uppdaterat tidigare, men ah glömde bort, haha! Dagen har varit riktigt härlig ,dock inte ett enda spår från min lugg, mest rester från mina extension, inget att hurra över direkt, haha! Imorgon blir det iväg med rödan för att åka till verkstan, pappa pratade någon om ett däck, fattade 0, men det blir nog bra, haha! Som ni kasnke förstått är jag och bilar låååångt från bästisar, jag kan köra, borde liksom räcka, haha! Nu ska jag krypa ner i min lilla säng och så får vi höras mer imorgon igen, natti!


25 saker du inte visste om mig!

Ingen är perfekt!

Dåså är det dags för mig att åka iväg för att hämta ut mitt lilla paket osm bara väntar på mig, hihi ^^ Ska också göra lite ärenden på stan som jag måste få klart tills veckans slut, puh mycket nu, haha! därefter ska jag försöka palla mig iväg till gymmet, men det får bli efter jag redigerar mitt videoinlägg, hoppas ni gillart, fattar inte själv att jag sa vissa saker i den, haha! Men det är som det är nu palla göra om och bättre stå för sina skönhetsfel, puss på er!


Maten vi åt igår, visst ser det gott ut!



Snygg armband!

Detta armband tycker jag är så äckligt snyggt!
Jag älskar designen och dens utseende, vilken tjeje skullei nte vilja äga den?!
Ett snyggt halsband i matchande färg, till en vit eller svart halvlångärmad tröja, det hade varit PERFEKT!


Du hittar armbandet Här

Jag smälter!

Igår när vi var på stan svängde vi in till Djurmagazinet där jag hittade en super söt liten fotölj eller vad man nu ska kalla den, haha! Den hade verkligen passat hur bra som helst till vårt nya lägenhet i vårt vardags rum, färgen är att dö för och dessutom står det Papillon på stolen, löv it! Tänk er en härlig fredags kväll då man jobbbat klart, man sätter sig vid tv:n och har sin 4-fotade lille kompis brevid sig i sin helt egna lilla fotölj med en egen liten skål med popcorn, visst låter det hur sött som helst?! =D


Jakt-dags! 24/9

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni är på bra humör, trots det usla vädret.... Idag är det onsdag vilket innbär att jag ska röja i lägenheten, samt gå på lösluggjakt, fattar inte vart jag kunnat läggt den..... Men som man brukar säga, det som göms i tö kommer upp i snö eller är det tvärt om?!  Never mind, nu blir det att unna sig lite frukost innan man sparkar igång den nya dagen, har inte gåtti genom min mail på evigheter så lika bra få det gjort, hihi ^^ Allt för mig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Jag orkar inte med mig själv, haha!

Go kväll alla mina små nattugglor till läsare, sitter just nu och funderar på om jag ska dra iväg till gymmet eller ej..... Eftersom jag inte hann med detta tidigare idag kanske man kunde döda lite tid där, men känns så långt och måste faktiskt erkänna att ligga i sängen och kika film låter betydligt mysigare + att man slipper svettas ;) Får se hur det blir med den saken, innan jag gör något annat ska jag ta mig in lilla nattishake så jag kan komma till klarare tankar, ibland känns det som jag faktiskt dricker välling någon skakar, jag dricker och sen slut, haha! Idoitförklara jag mig själv precis?! Well, well, dags att göra ordning lite kvällsmat och så hörs vi mer imorogn igen, natti mina små kycklingar ^^


Blev som sagt en fika ihop med Annelie och visst ser det smarrigt ut :)


Vart har jag lagt den?!

Eftersom jag är så oehört ''duktig'' på att hålla kolla på mina saker så har jag givetvis lyckats slarva bort min löslugg.... Jag har ett svagt minne att jag la den där Gucci granaterat inte skulle få tag på den, men frågan är vart då?! Imorgon ska jag ändå ha stor städning och då SKA jag hitta den eftersom jag tycker det är lite onödigt att klicka hem en ny pga av mitt slarviga beteende..... Tycker personligen jag ser rätt okej ut i lugg, dessutom har jag fått en hel del fina komplimanger och det känns super roligt!


Du hittar den Här


Mobilinlägg!

Dåså har man hat en helt underbar dag på stan ihop med Annelie och ska inom kort bege mig vidare mot mitt :) Vi hann med både gå i affärer, luncha och en fika, ibland är vi faktiskt rätt duktiga hihi ^^ Vårt sista stopp var inne på djurmagazinet där vi köpte lite små saker till våra älsklingar, i mitt fall blev det en liten godisbit till Gucci som hon nu tuggar för glatta livet på, haha! Jag hann också med att utföra en till grej men det kan jag berätta mer om imorgon, nu har jag ute tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Söt sport-bh!

Denna sport-bh tycker jag är ritkgit nice, dessutom har den en riktigt schyst färg eller vad säger ni?!
Personligen tycker jag denna passar bäst för sig, men vill man vara lite mer diskret kan man alltid ha ett svart linne till eller en vit tun t-shirt, det hade varit minst lika snyggt det också!


Du hittar sport-bh:n Här

Aldrig mer!

Dom senaste månaderna har det varit väldigt tuffa, jag har haft mina tankar på olika håll och inte riktigt kunnat fokusera på det som verklgien betyder något..... Ett hopp tändes inom mig att detta skulle kanske vara en början på något nytt, något som jag länge strävat efter men aldrig riktigt nått pga den sits jag befinner mig i...... Alla ord som sas och löften som gavs var bara något som skulle låta bra för stunden och det förstår jag idag, jag var inget annat än en sexdock, någons ''prova grej'' och när leken var klar var det en enkel biljett ner i soporna.... Idag mår jag bara illa av att jag slösa tid på idioten, att han ens fick röra mig och att jag överhuvudtaget rörde honom.... Under en längre period har jag inte riktigt känt igen mig själv när jag sett mig i spegeln, jag har inte velat vara hemma själv pga tankar som fort genom huvudet, skämts över att jag är transsexuell, avskytt min kropp och jag har ständigt frågat mig själv ''vad gjorde jag fel?''..... Idag vet jag att det var inte fel på mig utan på honom som aldrig sa som det var och vad han egentligen såg i mig, vilket jag förstår idag.... Det är därför jag har valt att ta det lugnt denna veckan med inte för mycket i planerna innan allt drar igång på nytt, jag känner att jag äntligen är på fötter igen och att jag är mig själv. Den Molly som älskade vara ute på krogen, göra galna saker som spontanresor och medverka i olika evengagemang för skojs skull, men viktigast av allt STOLT över att hon föddes och är Transsexuell för det är ingenting någon ska få ta i från mig, ALDRIG MER!


Tar dagen som den kommer! 23/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har åtminstonde jag fått göra, thx lord! Jag ska inom kort börja fixa mig för att sedan möta upp Annelie på stan där vi ska kika runt lite i diverse olika affärer och även ta något gott att äta, hihi ^^ Idag har jag inget stor artat direkt i planerna ska ta dagen som den kommer och det känns så himla skönt! Lite senare idag ska jag bege mig mot gymmet, behöver verkligen komma igång på riktigt och bara kötta på, haha! Nu blir det att ta morgonshaken och så hörs iv mer sen igen, puss på er!


En porodukt jag tyckerä r så himla bra är denna, den håller länge, prisvärd och luktar riktigt gott!


Utan er vore det inte möjligt!

Dåså har man tillslut kommit hem från en av mina bästa killkompisar, man kan verkligen prata med honom om allt och dessutom får han en alltid mår bra om man mår lite si dådär, en riktig klippa med andra ord! :) Just nu sitter jag och kikar på lite make up produkter eftersom lite av mitt ''lager'' håller på att ta slut.... Så kan vara bra att fylla påt. Allt känns så himla underbart, livet leker, jag har massa nya saker som snart går av stapeln och det känns så himla underbart! Men till saken, detta hade aldrig varit möjligt utan er, det hoppas jag ni förstår och om ni inte gör det hoppas jag ni gör det nu :) Jag vet att jag är så jäkla dålig på att säga detta, men ville verkligen avsluta inlägget med en hyllning till er bloggläsare oavsett om ni är haters eller ej :) Jag skiter i om ni tycker på annonser jag lägger upp eller har vid sidan om, det är inte viktigt för mig, det som betyder något är alla era fina ord och att ni faktiskt tar er tid att kika in på bloggen, ni är verkligen super duper söta! Med detta sagt hoppas jag ni förstår att jag vore ingenting utan er och dom olika projekten hade aldrig varit möjligt utan er och det vill jag ni ska veta <3


Dinner



Mobilinlägg!

Hej på er alla bloggläsare, är på riktigt dåligt humör av den enkla anledning att poden av något cp-skäl har försvunnit i tomma intet..... Detta innebär att den kommer kunna publiceras på fredag eller lördag eftersom Vi båda hade bara denna dagen som matchade varandras lediga dagar, riktigt surt! Hoppas ni inte blir allt för besvikna men hittar vi någon lucka ska vi givetvis ta den! Nu blir det att palla sig iväg till nästa stopp som är mitt möte, önska mig mer lycka till med det!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker blev riktigt söt och man vill bara ha den åtminstonde jag, hihi
Toppen är hur SNYGG som helst och ändå väldigt diskret, samt går ihop riktigt bra till byxorna som är lite mer here i'm om ni förstår vad jag menar
Halsbandet ger en liten glamor feeling och gifter sig bra ihop med toppen
Sen till armbandet som är ritkigt läcket, jag älskar dens design!
Skorna har jag visat tidigare och som är ju att dö för, klacken är helt underbar och liten öppen tå har ingen dött av, rött nagelack och bam your in!


Halsbandet hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Megan Trainor - All About That Bass

Älskar denna låten och tycker detta är en perfekt måndags låt, soft, enkel och riktigt underbar ;)


Go morgon! 22/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni vaknat med underbart humör och att ni fått en fin start på dag och om inte, så bättre lycka nästa dag ;) Själv vaknade jag för 1 timme sen, väldigt ofrivilligt, som alla vet har Gucci sina olika knep att få upp mig och dom är följande


1 Hitta den mest högljuda leksaken hon har

2 Hoppa på mig

3 Slicka mig i ansiktet

4 Börja skälla


Det är sällan hon kommer till 4 men hon har förstått att ibland sover jag räv och vad tror ni hon gör då?! Jo skäller, haha! Aja hon fick sitt staff strax därpå nämligen bära sin super söta lilla jacka, haha! Idag är det måndag och jag har inte så mycket planerat, ska strax iväg till Nettan för att spela in Poden, sticka iväg till gymmet och därefter ska jag iväg på mötet, givetvis ska jag duscha innan, haha! Nu blir det att spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Hej på er alla underbara bloggläsare, då var det dags för veckans planer som ni ser och det ser ut som om det kommer bli en riktig kanonm vecka! Som ni kanske ser händer det inte så jätte mycket och det är av olika skäl.... Jag känner att jag måste ta det lite lugnt denna veckan och bara go with the flow eller vad man nu brukar säga, haha! Det jag ser fram mest mot är frisörtiden, slänga ut mina gammla extension och sätta i nya, fy vad jag LÄNGTAR! Nu blir det att mysa ner sig i sängen till en bra film och så hörs vi mer imorogn igen, är verkligen tok trött så ni får ursäkta mig att det blev inget roligare inlägg än såhär, men imorgon är jag tillbaks med nya krafter, samt en Red Bull i min högra hand, haha! Men tills dess får ni ha det så bra och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Home again!

USCH vad dåligt jag mår och ändå har jagi nte gjort ett piss typ, haha! Jag måste på allvar sluta slarva med mina hormoner, samt börja äta bättre ^^ Kom precis hem från en kompis jag var hos där vi kikade lite på film och nu är man tillslut hemma igen, känns ritkgit skönt! Nu blir det att göra ordning lite mat för att sedan ta tag i Veckans Planer så ni slipper vänta tills imorgon ;) Men först ska jag unna mig en dusch av olika skäl och snälla ni få inga snusktankar nu bara ;)

Söndag igen! 21/9

Go morogn alla bloggläsare, hoppas det är bra med er och att ni sovit gott! Själv har jag sovit hur bra som helst och ska inom kort sätta mig med lite jobb, inte det roligaste att göra på en söndag men, men.... Tycker veckorna går oehört fort och kan knappt fatta att om bara 2 månader flyttar jag till min nya lägenhet, helt AMAZING! Men innan jag pysslar med nåogt annat ska jag göra en varm kopp choklad så man kommer igång, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Haha!

Som alla vet finns det hundar som vill och andra som inte vil lta ett bad och hittade ett jätte roligt klipp angående detta, haha! Snacka om olika viljor och inte tala om lösningar för att undkomma sitt rena öde, haha!


Hur ska det gå?!

I måndags som ni vet råkade jag röra runt i gryntan blöand mina fb-kontakter som dels inte var mening för den delen heller.... Men somliga verkade tydligen inte vilja ta in min förklaring medans andra förstod exakt vad jag menade när jag hade förklarat mig..... Det hela slutade med att man började klanka ner mig som TS och i fråga sätta mina operationer om dessa hade gjort någon skada på min hjärna, hallå eller?! Jag blev riktigt irriterad och detta pågick fram tills morgonen på ett ungefär. Jag säger inte att jag var hälften så mycket bättr eller att jag var någon ängel själv, verkligen inte! Men efter jag pratat med min utredare och en av våra advokater sa dom att man kan polisanmäla detta. Så nu står jag inför att polisanmäla 2 personer.


1 som var med i konversationen som klankade ner mig som TS
2
som skrev ett minst lika omoget mail till mig där mitt val av att leva var inblandat.


Det ända jag kan hoppas på OM jag anmäler dessa 2 är att ingen av dom går på bidrag....


Måste ha den!

Jag har blivit helt frälst i Rapunzels diverse olika produkter och detta är givetvis inget undantag!
Dom är verkligen top of the top när det kommer till löshår, love them!
Denna inpackning är jag riktigt sugen på att klicka hem av olika skäl, dels för min är slut och för att den jag har/hade är inte gjord för löshår.... Därför tänkte jag, varför inte slå på stort?! :)
Dessutom är jag drottning inom skaraborg när det gäller att lägga pengar på löshår och en drottning förtjänar alltid det bästa eller hur?! =D


Du hittar den Här


 

Svårt val! 20/9

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en bra stund sen och ska inom kort göra mig iordning för att möta dagen :) Idag händer inte så mycket dom flesta jobbar vad jag vet och blir nog att bara ta det lite lugnt, vilket jag tycker är skit tråkigt, haha! Sitter just nu vid datorn för att klicka hem lite grejer som löshår, ev viktig del i en bimbos liv, haha! Dock har jag lite beslut ångest om jag ska köra på 40 cm där min hårväxt också är idag eller vara lika extrem som vanligt och köra på 60 cm (ska korta ner 10 cm)..... Fattar ni vilket super duper beslut jag har framför mig =/


Red Bull = Lycka!

Fy fanken vilken under bar dag det har varit är så himla nöjd över mig själv, på riktigt! Gick super bra på jobbet, allt bara flöt på och det resulterade till att jag fick sluta 45 min tidigare än vanligt, me like! Dessutom fick jag jätte fin kretik av en av mina cefer, känns som dom är nöjda över mitt arbete och att jag kommer kunna få behålla detta underbara jobb, love 2 them! Det måste vara nåogt med Red Bull som gör att allt går så himla bra, för i förrgår hann jag inte köpa någon och det misstaget gör jag ALDRIG om igen, haha! Nu blir det att mysa ner sig i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Podcast, avsnitt 4!

I detta avsnittet tar vi upp ämnet poletik, valet som var i veckan och hur iv ser dom som tog hem segern, missförstånd och fördommar man kan ha till andra människor, hoppas ni kommer gillat!


Mot jobbet!

Woho då blir det att bege sig mott jobbet, ska bli himla härligt idag också! Shit kl 22:00 tar jag helg, både roligt och sorgligt på samma gång.... Det roliga är att jag får sova hur mycket jag vill (som om jagi nte får det annars liksom) och det mindre roliga är att det dröjer lite innan det blir jobb igen =/ Men sånt är livet, lite senare kommer poden upp och hoppas ni kommer gillat, som ni kommer märka är jag lite små irriterad vad som hände i måndags eftersom det var då vi gjorde själva inspelningen, men man får ta det med en klackspark, right?! :) Dags arr dra mig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Mjau!

Som om flesta vet älskar jag toppar och klänningar med spets och denna toppen är absolut inget undantag! Toppen är snygg, elegant och riktigt sexig!
Ett par schysta svarta leggings till denna och killarna lär stå på rad ;)


Du hittar den Här


Just do it!

I varje människa finsn det en tid man vill komma tillbaks till, det kan vara olika för varje människa vilket ni förstår men något jag skulle vilja komma tillbaks till och något jag så sällan pratar om är min bror. Skälet är väl väldigt enkelt, jag blir väl inte direkt top of the world om man säger så.... Det är nog det ända jag faktiskt kan bli riktigt avundsjuk på är andra människor som har ett eller flera sysskon, spelar ingen roll ålder utan bara vetskapen eftersom jag själv engång hade det innan allt blev bajs rent ut sagt... Ibland önskar jag att han kanske kunde väntat lite med det han gjorde eller åtminstonde så jag fick berätta vad jag bar inom mig, att slippa gå denna helvete resan som det faktiskt är helt ensam. Han var en person som var väldigt förstående och vill alla väl, givetvis hade han mindre bra sidor också, men inte odm jag ska fokusera på nu. Vi växte upp ihop, skapade minnen och vips stod man där helt solo, usch gillar inte prata om detta överhuvudtaget egentligen, ett under att jag gör det.... Dagar som dessa önskar jag bara allt vore okej och han var här, vilket jag vet att så många fler önskar..... Få sms som ''sänk volymen'', ''vad hände med internetet'', ''Hora jag dog'' ''ska du med ut och röka'' eller kan jag låna din moppe'' etc. Därför vill jag att ni alla som har syskon tar vara på dom, skit i att dom är lite störda ibland och att ni kommer ihop er, bara krama om dom och säg att jag älskar dig för en dag kan det vara försent <3


Detta kommer utan tvekan bli mitt skrecksenarie inför kommande inspelning....


Ni är mina små kycklingar! 19/9

Go morgon alla mina små kycklingar, asså ärligt hur gulligt är det inte att bli kallad för kyckling, haha! Tycker det är super sött, med andra ord från och med nu är ni små kycklingar, hihi ^^ Idag är det FREDAG, helt underbart, älskar Fredag för vem gör liksom inte det?! =D Alla bra program börjar gå och man har alltid något skojsigt att se fram emot som utgång, spontan resor, släktträff etc. Dokc har jag ingen aningo m vad jag ska göra med min helg, det är prat om utgång men jag har verkligen tappat gnistan.... Vad har hänt med mig egentligen?! Vart tog hon som älskade gå ut på krogen, träffa bloggläsare och knäppte upp killars skjortor OPS sa visst för mycket, haha! Ah ni fattar, we haft to get here back or something like that ;) Lite senare idag blir det att jobba, sen ska jag mysa framför tv:n med massa godis mm, ser redan fram emot det! Men nu är det högtid att göra annat som att beställa hem löshår och lite annat skoj, bloggar mer sen igen, puss på er!


Älskar att mina fransar på vänster är helt fuck off, men bjuder på den ;)


Hoppas på det bästa....

Som dom flesta vet vid detta lagret vann Socialdemkoraterna och min lycka för detta är verkligen out of reach.... Som jag tidigare berättat är jag Moderat, tror på ett liknande samhälla som USA, visst att dom failade nu det senaste med ekonmin, men i grund och botten tror jag dom har ett bra koncept. Dels är jag inte så jätte förtjust i bidrag och eller få höjd skatt. Att alla människor har rätt att bli hjälpta om man är arbetslös, utbildar sig via af, få bra skolgång, omvård hemma (äldre) eller lfytt från sitt land klart det ska fiinnas! Men när jag syftar mitt missnöje angående bidrag är det personer som utnyttjar bidragen till max, fixar falska sjukpansioner eller gör absolut ingenintg. Jag hoppas för allt i världen att socialdemokraterna tänker en extra gång nu när dom har mest maktt, för ni kommer väl ihåg hur det gick sist?!


Snart dags för lite jobbelijobb!

Hej på er er, dåså är det högtid att bege sig mot jobbet för att göra lite nytt, känns så himla skoj! Jag är så himla glad över att jag har detta jobbet och att mina kollegor/Cefer  är nöjd över min prestationer, även om jag själv inte alltid är det dock, men så är det väl att vara perfektionist, haha! Nu måste jag iväg till ICA så jag får min dagliga dos av Red Bull, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Åh mjau vad jag älskar denna outfiten eller, don't you?!
Toppen ihop med byxorna skulle bli SÅ SNYGGT!
Halsbandet ger en väldigt glammig känsla, dessutom är det ur läcker och detsamma gäller örhängena!
Sen till skorna som är rlite halvneutrala, tar lagom fokus, dessutom älskar jag klacken
En snygg dounat eller fin hår uppsättning hade varit riktigt läckert till detta

Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Halsbandet hiottar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

OMG!

Det är verkligen GALET HUR SNYGGA TS-BOYSEN ÄR!
Vissa TS-killar enligt mig ser faktiskt betydligt bättre ut än vissa ''orginal'' som går på stan eller har jag fel, I don't think so! Denna video är en av många mycket lyckade förvandlingar :)


Kris på hög nivå! 18/9

Godermorgon alla mina små rumnissar, sovit gott?! Hoppas det! Är i fullgång med att göra iordning lite krubb för att sedan göra mig iordning till jobbet, förvisso börjar jag inte fören 15:30, men ah då slipper man tänka på massa mat sen + att man kan äta kakor och det är också typ som mat, hihi ^^ Dock insåg jag att alla min Red Bulls är fenito.... Kommer dö på jobbet om jag inte får i mig min magiska dryck ju, vadå beroende, haha! Nä nu ska jag fortsätta medm itt och så hlörs vi mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

Är du en person som eltar eller har lätt att gå vidare efter saker?


Eftersom jag varit med om en hel del innan jag kom ut som TS anser jag att jag har inga svårigheter att gå vidare. Dessutom tycker jag att elta saker  är så oehört tramsigt, varför ska man vara sur på någon livet ut för han eller hon sa eller gjorde en grej för 10 årsen, tram, tram, säger jag, haha! Tänk på saken, ha med det läraktiga i bakhuvudet och gå vidare, inte speciellt svårt :) Vissa tycker jag är rätt så bekymmersfri och vem vet kanske dom har rätt :)

Alltid lär man sig något nytt!

Dåså har man skrivit kontrakt med Skövde bostäder vilket känns kanon! Längtar massa tills jag får flytta in i min nya lägenhet, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och världens fetaste balkong, perfekt för en diva som mig, haha! Var somsagt också i Alingsås tidigare idag och vad ska jag säga hm... Jag kände mig riktigt iq-fri dom sista 20 minutrarna, haha! Fick olika klossar i dess färger som jag skulle bilda ett mönster som fanns på olika pappren.... Min första tanke var "skojar han
med mig!" Fast det var betydligt svårare än vad jag trodde, haha! Dock fattar jag inte vad det har med mina tuttar att göra, haha! Dessutom blev jag riktigt nervös när jag insåg att det skulle gå på tid och jag som inte är alltid har den snabbaste hjärnan direkt, haha! Aja gick väl hyffsat och dessutom fick jag också lära mig att jag hade ett reservhjul i min bil, inte en blekaste om det, tur att mina brudar kan mer om bilar än lilla jag, puh! Nu blir det att göra lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Läckert halsband!

Detta halsbandet tycker jag är SUPER SNYGGT!
Det är enkelt, snyggt och väldigt klassikt eller vad säger ni?!
Tänk er en vit snygg topp till detta halsbandet och man skulle se absolut helt amazing ut


Du hittar Halsbandet Här


Gissa vad?! Punka....

Mobilinlägg! 17/9

Go oehört tidig morgon allihopa, hoppas ni sovit gott! Själv fick jag hela 6 timmars sömn så ska verkligen inte klaga :) Sitter just nu i väntrummet på lundströmska för att gå på mitt 2 möte, känns lite lagom skoj att ha en tid som denna men wtf ^^ Aja nu ska jag in och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Vad händer med resten då?!

Jag brukar säga att förändringar är bra i dess slag, men när det kommer till oss TS är det sällan så... Nu hävdar nämligen vissa forskare att Transsexuallism inte kan botas med hjälp av hormonbehandling eller operationer och vill därför sätta P för detta.... Peronligen spelar detta ingen roll för mig, men jag tänker på dom stackarna som precis börjat sin utredning, vad händer med dom?! Ska dom få en sämmre start bara för dom inte insåg sitt sanna jag lite senare än alla andra eller för att dom föddes på fel år?! Absolut inte!  En operation kanske inte är lösningen för alla (könskorrigering) men för somliga är det ett måste! Slippa gömma, slippa vara rädd för att det ska synas slippa vara orolig att något ska gå snett och det hoppar ur, tänker någon på detta eller?! Jag kan bara hoppas för deras skull att detta absolut inte genomförs, för det hade varit orättvist....


Alla har inte råd att betala sina operationer, vi betalar skatt som alla andra av ett skäl!


Underbart väder!

Dåså ska jag iväg en sväng ner tills stan för att fixa lite grejer så som uppsägningspapper, inköp av toa-papper, olja och det bästa jag vet GODIS! Dagen har varit super bra och varit fantastiskt väder, dock har jag fått vara inne typ hela dagen pga massa jobb, men nu är det avklart weee :D Nu är det full dart för att göra lite små ärenden och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sport & myströja!

Denna tjocktröja tyckte jag såg hur mysig ut som helst, perfekt till en löprunda i skogen till ett par matchande byxor eller varför inte en mysig dag hemma framför en bra film?!
Riktigt sugen på att klicka hem den själv faktiskt, hade matchat mina byxor super!


Du hittar tröjan Här


OMG!

Fick se detta klippet för något tag sen och visst är det både lite mså läskigt, samtidigt roligt, haha!
Hade nog bajat ner mig om det var jag osm stött på den, sprunigt med Gucci i mina 17 cm och sen hur bra det skulle gått vet jagi nte dock :P


Mycket plats! 16/9

Go morgon alla bloggläsare hoppas att ni sovit gott och att ni mår bra! Själv har det varit lite halvdålig sömn pga om ständigheterna som var igår, men nu tar vi nya tag och går vidare :) Idag ska jag handla lite mat, hinna gymma och samt lämna in papprena för uppsägning till min nya lägenhet, längtar massor! Shit 77 kvadrat till bara mig och min lilla hund, gash det är mycket plats, hihi ^^ Nu ska jag låta mitt h¨r torka klart och sen blir det fixa sig för att gå lite på stan och utföra lite ärenden, bloggar mer sen igen, puss på er!


Mobiliblägg!

OMG vad mötet gick bra, super nöjd! Nu kan det bara bli bättre och blicka pt en fantastisk framtid om inget går snett dvs ;) Att bero på något mindre fantastiskt började jag min dag med ett väldigt klantigt uttalande eller jag förstod vad jag menade men inte alla om man säger så xD Från att prata om politik, min blogg, min lön, mitt beteende, min hund, mitt levnadssätt etc... Snacka om att jag måste bli bättre på att förtydliga mina meningar, haha! Sedan hormonrubbning på detta blir en ganska "mysig" effekt, gash vilken dag! Det enda positiva med denna dagen att jag fått viktiga saker gjorde som kommer gynna mig, det andra är bara att lägga åt sidan och ha i bakhuvudet i gess :) Nu ska jag och vovven mysa ner oss i sängen med en film, vi hörs mer imorgon igen helt enkelt och så får ni sova så gott, natti!


Dagens outfit!

Dåså har man spelat in poden vilket gick super, längtar att få lägga upp den och hoppas ni också kommer gilla den! Nu blir det svänga iväg mot donken för att ta en sallad, måste ha något i magen innan jag ska på mitt möte med nya samarbeten ;) Önskar er alla en toppen dag, sj funderar jag på att köpa ett linne under, känner mig lite väl naken, haha!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev hur grym som helst, äveno m det det kanske blev lite mycket, haha!
Toppen är dö läcker och vilken tjej skulle inte vilja äga den?!
Armbandet är lite kaxigt och passar till toppen hur bra som helst!
Halsbandet är mest till för att inte få skojs skull, dessutom tycker jag den hjälper till att  lyfta fram nyckelbenen
Byxorna är enkla och ihop med skorna blir det super, löv it!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Skydivin - Sanna Nielsen

Jag har verkligen fastnat stenhårt för Sannas nya låt Skydivin, tycker den är så himla underbar!
Texten är så oehört fin och får mig tänka tillbaks på en viss tid som jag helst vill glömma, men ändå inte kan...
Sanna enligt mig är helt magiskt, men det kanske jag är helt ensam om att tycka ^^


Let's do it! 15/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit super duper gott och det är trots att jag var uppe till kl 2, haha! Ska inom kort göra mig iordning för att möta upp Nettan på stan där vi ska gå i lite affärer, äta något gott och sedan blir det spela in poden. Det är så himla skönt med alla fina komentarer vi fått och att vissa av er gillar den, THX! Länge sen jag slängde upp en osminkadbild så let's do it ;) Önskar er alla en fin dag och så hörs vi mer se igen, puss på er!
 

 

Veckans planer!

Dåså var det dags för Veckans Planer och som ni ser lär det bli en helt underbar vecka! Det jag ser mest fram emot är tisdag och onsdag! Ska bli så himla spännande tänk att om 2 månader flyttar jag till mitt nya place, FAB! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och så hörs vi mer imorgon igen och så får ni sova så gott när ni nu ska göra det, natti!


 
 

Dinner!



Mobilinlägg!

Nu blir det mys på stan ihop med Challan för att sedan äta på något mysigt place :) Ibland måste man unna sog lite gott även på söndagar eller vad säger ni?! ;)


Röst dags! 14/9

Go morgon alla bloggläsare, vill först be om ursäkt att poden kom upp så fruktansvärt sent men vi hade massa krångel med tekniken..... MEN efter mycket om och med lyckades vi få bukt på problemet och allt rullade på, THX LORD! Idag är det Söndg, vilket också betyder jobb och det är väl lite lagom skoj skulle man väl kunna säga, haha! Lite senare idag ska jag ner på stan för att rösta, om jag nu hittar mitt röstkort dvs, haha! Att hålla ordning på saker är inte min starkaste sida, men, men ;) Nu blir det morgonshake för att sedan sätta igång med jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Podcast, avsnitt 3

Dåså har vi kommit fram till avsnitt 3 redan och i detta avsnittet pratar vi om Transsexuallism, Budgett och vad vi har för syn, samt krav i ett förhållande, hoppas ni kommer gillat!


Let's do it!

Dåså är man hemma hos Nettan och vi ska inom kort börja spela in poden! Det rycktas också om utgång, vilket ska bli himla skoj om det nu blir av och orken stannar kvar! Men innan vi börjar ska vi äta lite mat och jag ska ladda upp med en Red Bull invalid ordning, hihi ^^


Ge mig!

Detta armbandet var riktigt snyggt och hade passat super till klänningen jag la upp igår elelr vad säger ni?!
Det är snyggt, enkelt och man kan inget annat än att älska det right?!


Du hittar det Här

Mobilinlägg!

Go morgon alla läsare, efter en super lång sovmorgon är man äntligen uppe igen ^^ ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan och lite senare blir det inspelning av poden, ska bli riktigt skoj! Men innan jag gör något av detta ska jag äta lite frukost, så vi hörs mer sen igen, nu ska jag samla fokus att lämna sängen och att bege sig mot köket, bloggar mer sen igen puss på er!




Calvin Harris (Feat. Jhon Newman - Blame

En av mina favorit artister har precis släppt en ny låt och jag älskar den, don't you?!
Älskar hans röst, helt amazing och låten är riktigt bra, man blir liksom partysugen =D


Ordning och reda, pengar på fredag!

Dås har det blvit högtid att åka mot jobbet för att götra lite nytta, ibland har jag svårt att förtå att jag har världens bästa jobb =D När jag gjort mitt där så är jag redo att ta helg, känns så sjukt galet, bara för några dagar sen var det måndag och idag är det redan fredan! Måste också ringa lite samtal gällande flytten till min nya lägenhet! Som alla vet är jag en person som älskar att planera saker fler månader eller veckor i förväg, det är nog det enda, samt arbetstider jag verklgien lägger alla min energi på för att det ska bli 110% rätt! Dessutom hur kul är det att komma försent 24/7?! ;) Dags att slänga i sig lite mat för att sedan dra sig mot jobbet, bloggar mer sen igen, puss på er!

Enkel & snygg!

Denna kl'nningen är HUR SNYGG SOM HELST!
Den är snygg, enkel och tar lagom med fokus och älskar öppningen som finns på sidan, gör verklgien allt!
Dessutom har jag bestämt mig för att bära klänning allt oftare under mina utgångar och tror denna skulle bli en perfekt bra start klänning eller vad säger ni?! :)


Du hittar den Här


Söta så man dör!

Hittade ett par super söta knivar somär så moi, haha!
Det skulle vara så himla skoj att skaffa dessa, dock skulle det tok krocka i mitt nya kök.....
Men erkänn, dom var rätt söta ändå, ;)


Hittar dom Här


Måste sett roligt ut! 12/9

Go morgon alla sötisar, sovit gott?! Hoppas det! Själv har jag sovit sådär av någon mystisk anledning, men det posetiva att det är fredag, jag ska jobba och sedan tar jag helg, löööööv! Att bero på något helt annat, eftersom jag kan vara lite små blyg av mig eller försiktig vågade jag inte fråga vad toan låg fram tills det blev VÄLDIGT AKUT, haha! Så efter jag hade hållt mig ett bra tag kunde jag inte vänta längre och frågade vart den fanns och kutade dit så fort jag hann och fick tid, måste sett fruktansvärt roligt ut, haha! Dessutom är jag en person som tänker lite för mycket vad andra tänker och tänkte att om jag skulle fråga detta kanske dom skulle tro jag skulle gå och skita liksom, haha! Finns faktiskt en anledning till varför mina killkompisar får köpa toapapper till mig, haha! Tragiskt men sant.... x'D För er som undrar så gjorde jag nr 1 och inte nr 2, tjejer bajsar inte som ni kanske vet ;) Nu ska jag äta lite frukost/shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Upp, upp och iväg!

Igår var jag och kikade på min nya lägenhet och OMG! Den var verkligen helt SJUKT SNYGG och tvekar inte en sekund på att ta den eller att jag kommer stormtrivas heller, hihi ^^ Givetvis ligger den allra högst upp och att jag kommer få en fin utsikt är inte snacka om ;) Dessutom finns det hiss, vilket är super eftersom det känns lite omotiverande att bära upp alla mina möbler 8 våningar, haha! En annan bra grej är att den ligger 3 - 4 min med bil//taxi och 10 - 15 min gång avstånd från stan om man har bekväma skor förstås, haha! Men som alla vet vid detta lagret är jag en jäkel på att gå i klackar ;) Så den 1 december 2014 får jag nycklarna till mitt nya place och därefter är det färdiflyttat för min del, haha!  ;)
 
 

Snart jobbelijobb, me like!

Dåså är det strax dags att drasig mot jobbet för att göra lite nytta, palla sittah emma hela dagarna, haha! Det känns som vinden är med mig och ska faktiskt unna mig en till shake så jag kan ladda om batterierna för att ge allt! Men innan jag åker någonstans måste jag klicka hem lite små saker så som nya extension, plattång, smink etc... Ah ni vet sånt jag inte hinner fixa eller glömmer bort under vardagarna + hämta ut min lilla paket =D Nu har jag inte tid att sitta här mer, dags att göra lite nytta, bloggar mer sen igen, puss på er! 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg, enkel och väldigt klassik!
Att toppen tar mest fokus är inget snack om saken, dessutom är det den som verkligen gör hela outfiten
Halsbandet la jag till mest för att fylla upp, men inte sno allt för mycket upppmärksamhet och samma gällande örhängena, btw är dom båda super söta!
Byxorna är enkla och snygga, jag gillar perspnligen kjedjorna som är på sidan, dö-snyggt!
Sen till skorna som är super duper snygga, dessutom äger jag ett par själv och bästa köp jag gjort!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 
 

Roligt klipp!




Underbara teknik! 11/9

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för sen uppdatering, men varit lite upptagen fram tills nu, pga datastrul.... Underbara teknik, haha! Idag är det Torsdag och ska inom kort göra iordning lite frukost för att sedan mysa ner mig i soffan till en bra film. Lite senare blir det iväg för att jobba, ska bli så himla skoj! Men innan jobbet måste jag hinna hämta ut ett paket, samt köpa olja och toapapper, inte kul att skita när det är slut liksom, haha! Nu ska jag mumsa i mig min shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 

Dagens fråga!

Hur gör du för att hålla din kropp i trim?


Till att börja med ska jag nog bekänna att jag är riktigt usel med min kost, pizza, godis, läsk och inte tala om x-antal Read Bull som går åt under en v, haha! Men antar att jag räddar mig själv med mina träningspass, samt mina morgon och kvällsmål som enbart består av en shake. Med hjälp av motionen och den lilla portionen mat på morogn & kväll håller jag min kropp i trim. Detta upplägg ger mig också den stora fördelen att jag kan äta exakt det jag själv vill, utan att jag behöver vara orolig för att gå upp, bra va?! =D


Take a break!

Hej på er alla bloggläsare, dåså har man både hunnit med att fika ihop med en kompis, samt hunnit gå på visning och kl är bara halv fem, galet! Kanske ska göra något mer galet när jag ändå är i farten eller vad tycks, haha! Skoja ;) nu blir det hem för att pusta ut och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Dö-läckra!

Åh jagtror jag dör för dessa super läckra halsband eller ad säger ni?!
Tänk er en snygg slitsad topp eller ett linne med en fin uringning, hade varit så fint!
Har nämligen ett linne som skulle bli super fint till det guldiga, dock tycker jag det silvriga är lite mer lockande... Vilket skulle ni valt?! :)


Du hittar det Guldiga Här     &     det Silvriga Här


 

Anton Ewald - This Could Be something (Feat. Medina)

Som alla vet tycker jag Anton är en riktig läcker bit och vem tycker förvisso inte det, hihi ^^
Hur som har hand nya musikvideo kommit till hans senaste singel och tycker den är riktgit bra, ögongodis om inte annat ;)


Dagarna går för fort! 10/9

Go morgon alla bloggläsare, dåså är det onsdag igen och tycker dagarna går väldigt fort eller kanske helt ensam om detta?! Idag har jag inte direkt några jätte planer i görningen, ska fika med en kompis lite senare, boka tid för isättningen av nytt löshår, samt färgning, hinna med gymmet, och eventuellt gå på visning av en lägenhet, liknande den jag kikade på sist, hihi ^^ puh mycket idag! Men innan jag gör något annat ska jag ta mig min morgonshake för att sedan börja göra mig iordning, bloggar mer sen igen, puss på er!
 


 
 

My new jacket!

Fick hem denna sötnosar i veckan och jag ÄLSKAR DEN! Den är verkligen super skön och ångrar inte en sekund att jag klicka hem den! Dock kostar den en hel del,en helt klart värt det när allt kommer omkring! ;)
 
 
Du hittar den Här
 
 

Nu gör vi stan!

Dåså har man fått lite mat i magen, vilket var super! Just nu står vi på Siba för att få lite hjälp, tydligen skulle Annelie köpa en ny mobil.... -_-' jag hade förväntat mig att detta skulle gå snabbt, men uppenbarligen skulle det ta 15 - 20 min, kanske mitt kändisskap som gör att jag alltid hamnar först och slipper köer?! ;) Undertiden hon gör detta kan jag kika lite prylar som högtalare till min walk in closet, hihi ^^ 


Flower-power!

Dessa leggings tyckte jag var väldigt söta eller vad säger ni?!
Lite flower-power har väl ingen dött av, haha!
Nej men ärligt tycker dom var ritkigt söta och med rätt skor och topp hade dom blivit hur läckra som helst!


Du hittar dom Här


Fuck Cancer!

I söndags var jag iväg till ICA en snabbis för att köpa lite små saker eftersom mitt kylskåp var typ tomt och fick hör en liten flicka på 6 års åldern säga ''pappa, pappa kan vi inte köpa detta till Mamma?'' Jag kikade lite diskret upp för att se vad hon pekade på och fick se att hon pekade på ett litet vykort där det stod krya på dig.... Nu kände jag både flickan och pappan sen tidigare och insåg snabbt att det var inte en vanlig förtkylning hon syftade på.... Jag blev väldigt snabbt illa till mods över att jag ibland klagar över små saker när det finns betydligt värre saker som sker och händer...... därför ville jag göra detta inlägg för att visa mitt stöd till alla som genomgått eller genomgår denna hemska sjukdom, samt närstående vid sidan om <3


Tvätta = tråkgöra! 9/9

Go morgon alla bloggläsare hoppas allt är bra med er! Själv är  jagi  full gång med att tvätta och måste faktiskt medge att jag är riktigt duktig, haha! Så fort jag är klar med detta tråkgöra ska jag möta upp Annelie på stan för att käka lite gott och gå i lite affärer, hihi ^^ Är på så himla bra humör och hoppas det förblir så också! Nu ska jag ta mig lite frukost för att sedan göra mig iordning inför stan, bloggar mer sen igen, puss på er!

Finns det hjärterum, finns det stjärterum ;)

 

Flöööööööt!

Shop till you drop!

Dåså har man suttit och ätit lite mat ihopmed Challan vilket varit super mysigt! Nu blir det bege sig till franssalongen för att få mina fransar fina på nytt, ska blir galet skönt! Men först ska vi gå klart på stan, hihi ;)




Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev väldigt snygg och neutral, samt lite små sexig på en okej nivå
Toppen och armbandet tycker jag matchar varandra hur bra som helst och lite naken hud har ingen dött av
Örhänget tycker jag är super gulligt och ger lite glamor känsla
Sen till skorna och byxorna tycker jag blir super snyggt ihop, det är enkelt och snyggt


Örhängena hittar Här

Toppen hittar Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


You are born to success!

Såg precis på en super intressant klipp som jag kände att jag bara så var tvugen att visa er! Detta är verkligen ett bevis på att har du en dröm oavsett om du är transsexuell, homosexuell, eller hetrosexuell har vi alla samma förutsättning att lyckas, ara man tror på sig själv!


Måndag igen! 8/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super trots det ur dåliga vädret! Själv vaknade man för en bra stund sen och ska inom kort börja fixa sig för att möta upp lite vänner på stan, ska bli så himla skoj! Ska också försöka palla mig iväg till gymmet så kroppen håller sig i trim eller som jag säger stay fit, haha! Nu heter det förvisso så, men tycker det låter så roligt, hihi ^^ Lite senare idag har jag tid för mina fransar och ska bli så himla skönt, längtat massor! Nu blir det att spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

Veckans planer!

Dåså är det ÄNTLIGEN dags för Veckans Planer och trodde först detta skulle bli en väldigt tråkig och lugn veckan, men icke då, haha! Som ni ser ligger poden lite dumt, men svårt att conecta Nettans jobb med min fritid, men hoppasn i har överseende för detta trots att podden kommer upp 1 dag efter den brukar :) Det jag ser fram mest till är min fransförlängning, träningen och spela in poden givetvis ;) Nu blir det mysa ner sig i soffan med massa gott, bloggar mer sen igen, puss på er!


Forever alone!

Jag har precis insett en väldigt hemsk grej eller hemsk och hemsk, beror på hur man ser det, haha! Iaf, jag har kommit fram till att min hund inte lär bli någon killmagnet.... Alla som har eller haft kille vet hur trötta dom är på morgonen, vilket absolut inte stämmer in på Gucci...... Från att hon vaknat är det full rulle och setter genast igång med operation nr 1


* Få upp matte ur sängen oavsett dag eller vad klockan är 05:00 eller 09:00....


Detta är absolut inte bra, lär bli forever alone om det fortsätter såhär, haha! Det enda jag har att trösta mig med är hennes söthet, men det lär nog bara vara tillfälligt om hon inte låter mig vara :P


Var på tiden! 7/9

Go morgon alla gullisar, ledsen att uppdateringen inte kom förens nu, men bestämde mig för att ta en låååång sovmorgon, haha! Idag är jag på betydligt bättre humör, vilket känns sönt! Sjukt vad hormonerna kan spöka till det om man missar ett par tabletter, haha! Är riktigt godissugen och funderar på om jag ska svänga förbi ICA en snabbis för att unna mig lite gott, man kan faktiskti nte vara nyttig jämt ;) Men innan dess ska jag ta mig lite frukost  och en varm kopp te, bloggar mer sen igen, puss på er!


SUG AP-RÖV!

Eftersom alla plötsligt ändrade sig gällande vår planerad utgång sitter man hemma, fett irriterad! Dags att byta vänskapskrets?! Kan nästan börja undra, haha! Pga detta begav jag mig hemåt till mina föräldrar där dom bjöd på pizza vilket var super mysigt! Jag är verkligen så himla glad över att jag inte bor kvar i denna ruttna staden, avskyr den verkligen och folket som bor här är verkligen ett slag för sig (inte alla men dom flesta), USCH! Iaf var tvungen att gå till ICA för att handla hundmat eftersom jag glömde Guccis foder hemma... Jag hann gå förbi kassan då några genas börja hulka och bete sig almänt omoget, seriöst.... Problemet är inte slut där, jag hämtade det jag skulle ha och när jag skulle dra kortet nekades mitt köp, givetvis hade jag glömt föraöver pengar från min andra konto och mina båda 20:or var finito -_-' Tacksamt var min faster i närheten och fick rycka in och där gick jag ifrån skamsen över att jag helt hade glömt bort föra över pengar.... Enda posetiva med denna dagen är att mina naglar blev fixade, jag kom i tid och att pizzan inte smakade fotosken, resten SUGER! Dagar som dessa avskyr jag vara B-kändis, dagar so mdessa vill jag inget annat än vara normal och fruktansvärt tråkig för omvärlden.... Nu ska jag gräva ner mig i en film och låtsas som alla idoter/haters får en bulle uppkörd där solen aldrig skiner, gonatt!

Home again!

Hej på er, dåsa är naglarna fina på nytt och blev verkligen super nöjd! Så fort jag var klar med naglarna åkte jag iväg för att hämta ut 2 paket, ena ligger min jacka i och den andra har jag inte en susning om vad det kan vara.... Grymt läskigt =S men får kika mer på det strax ;) Nu blir det mysa ner sig med lite film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Ur gullig topp!

Denna toppen tyckte jag var riktigt super söt eller vad säger ni?!
Personligen tycker jag rosetten gör hela toppen, men ändå håller den neutral
Vilket är kanon om man vill ha den till fler tillfällen än just fest så som till vardags ;)


Du hittar den Här


Nageltid, finally! 6/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Jag ska strax sätta igång med att fixa mig för att bege mig in till stan för att få mina klor fina på nytt ;) Gash vad lång dom blivit! säjkert råkat stöta till dom mer än 1 gång, GALET, haha! När jag gjort det ska jag försöka dra mig mot gymmet för att köra en skön woorkout och lite senare ikväll blir det utgång, ska bli riktigt skoj! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Podcast, avsnitt 2!

Då var det dags för avnitt 2 och i dett avsnittet tar vi upp pinsamheter, skönhetsideal och programmet lyxfällan, hoppas ni gillar det!


Jobb, sen helg!

Hej på er, dåså är det inom kort dags att trippa mot jobbet för att göra lite nytta, ska blir riktigt skoj! Kan knappt fatta att det redan är helg eller ah iaf när jag slutat, haha! Tycker veckan bara flygit förbi eller kanske jag helt är ensam om?! =O funderar på om jag ska svänga förbi föräldrarna efter jobbet eller om det blir direkt hem, men det återstår och se! Dags att göra sig redo för kl 17:00 ska jag vara på plats och som man brukar säga, bättre att vara i tid än ko9mma försent, iaf när det gäller jobb! ;)

Super snygga byxor!

Hur snygga är inte dessa byxor eller?!
På minner lite om dom jag redan har, men funderar starkt på att unna mig dessa trots allt :)
Dom lyfter verkligen upp benen och får dom se riktigt snygga ut!


Du hittar dom Här


 

A walk to remember!

Gick igenom lite bilder på min dator och hittade denna bilden, kommer ni ihåg?! Detta var precis i början av min förvandling och innan jag påbörjade min hormonbehandling, galet vad tiden flyger iväg och hur mycket som har förändrats! På den tiden hade jag ca en 2 x 5:kr  mellanrum (stående) på min bh och igått från A75 till A80 :) Testade bh:n jag hade då och den är för liten eller det går att ha på sig den med risk att dom hoppar ur, haha! Tycker det är ritkgit fantastiskt vad hormonerna egentligen gjort eller vad säger ni?! =D


Go morgon! 5/9

Go morgon alla bloggläsare, då var det äntligen fredag, vilken innebär att imorgon är det helg ett ord FAB! Idag har jag inte jätte mycket planerat, funderar på om jag ska catcha upp en vän innan jag drar mig mot jobbet, men vi får se! Just nu sitter jag med lite frukost undertiden jag letar en badrock och en söt liten pyjamas till Gucci, märkte av igår att hon fryser under nätterna + att en badrock vore perfekt efter hon badat eller man ska hämta henne från salongen :) Jag vet att många är anti hundkläder, men som jag sa tidigare det är inget stöthalsband jag sätter på henne + att hon behöver det för att hålla sig varm och gosig ;)


 
 

Får mig att vilja kräkas!

I veckan då jag var på min utredning fick jag en väldigt chockerande fråga och det var om jag kunde tänka mig jobba som prostetuerad... Jag svarade snabbt med ''Absolut inte och varför frågar du?!'' Då fick jag veta att många ts-kvinnor där ute gör nämligen detta för att få ihop pengar till sina bröstoeration.... Visst är det tragiskt =/ Jag förstår verkligen hur man kan utsätta sig själv för en sådan sak och att deras längtan är så pass starkt att dom ser ingen annan utväg.... Jag har själv blivit ombedd att få betalt för sexuella tjänster allt från 5000 - 7000 av män/killar som är gifta, förlovade eller har partner. Givetvis har det vairt lite lockande, 5 ligg och jag har 3 - 4 månaders hyresavgift avklarad, men absolut inget som fått mig att göra slag i sak! Jag skiter fullständigt i hur andra ts-tjejer gör, men jag väljer att ha kvar min stolthet och värdighet, inte hoppa i säng med första bästa!


Mot haven!

Dåså var det dags att bege sig mot jobbet för att göra lite nytta eller hur är det man brukar säga, haha! Måste faktiskt säga at jag ÄLSKAR mitt jobb och att jobba överhuvudtaget, trodde jag aldrig jag skulle säga det, men oj så fel jag hade! dessutom har jag fått tillbaka mitt ha behov med 10 timmars sömn, galet vad jag saknat det + att jag känner mig super duper pigg opch red bull på detta är man verkligen superwomen, haha! Nu blir det att göra lite nytta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt bra och man vill bara ha allt!
Toppen och byxorna är UR SNYGGA och blir pefekt ihop
Både örhängena och ringarna är väldigt neutrala av det enkla skälet att inte ta för mycket dokus
Sen till skorna som är super snygga och enligt mig får skor ta lite extra plats!
En nygg och stil ren utgångsoutfit helt enkelt


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


I'm An Albatraoz - AronChupa

Underbar start på dagen! 4/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Jag mår bara super duper bra och haft en helt fantastisk morgon! Kom rätt nyss in med Gucci från vår lilla morgon promenad, älskar tidiga promenader allt är så tyst och fridfullt, något ni måste testa! Har ni ingen hund funkar killen minst lika bra, föreslå bara en belöning så är han på, turst me I know ;) Nu blir det att mysa ner sig i sängen för att kika lite film, för att sedan hämta ut mina hormoner innan jag sticker mot jobbet. Bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Dagens fråga!

När du är på gymmet, brukar du gå dit ensam eller med någon/några?


Det är så olika från gång till gång, mina vänner och jag är så oehört olika när det kommer till träning, haha! Eftersom jag tidigare tävlingssimmat och tränat på väldigt hög nivå engång i tiden då jag la 2 timmar på gymmet och 2 timmar i bssängen 6 dagar i veckan, samt lite övrig träning så som cykel 1 mil 3-  4 gånger i veckan är jag van att köra hårda pass, vilket inte alltid uppskattat från deras sida, haha! Därför brukar jag oftast köra ensam för att slippa höra ''ja då känner jag mig färdig, hur är det med dig?'', sånt gör mig bara irriterad, haha! Nu blir det för visso inte lika långa pass som förut på gymmet, men ligger på 1 - 1/2 timme, beroende på vad jag kör och då är det från att jag gått upp på maskinen till jag varvat ner och börjar stretcha ^^


 
 

Äntligen!

Idag fick jag äntligen hem Guccis kläder och dom var super fint, love it! Tydligen hade dom utkörning, vilket var helt nytt för  mig och något jag absolut komma ihåg i fortsättningen! Nu blir det att försöka fångam in lilla råtta så hon också får prova sinan ya kläder, samt att jag ska kunna se hur fab hon blev i dom, haha! Eftersom kylan kommer allt eftersom, var det verkligen på tiden att hon fick hem sin vinterjacka så hon slipper frysa ;)
 
 
 
 

Farligt snygga örhängen!

Åh vad jag gillar dessa örhängen, tycker dom är så himla fina!
Det bästa är att dom talar lite olika språk och jag ska förklara hur jag menar ;)
Dom till vänster säger glamor & lyx och dom till höger är mystisk & farlig


Du hittar dom till vänster Här & dom till höger Här


 

Sött klipp!

Fick se ett super gulligt klipp på en dotter vars mamma har alzheimers och plötsligt minns sin egna dotter =')
Tycker det var så oehört gulligt när jag såg detta klippet och blev så tvungen att visa er det också!
En av mina skräck senarier är att mina egna föräldrar ska råka ut för samma sak och inte ha en aning om vem jag är.... Därför gläds jag åt varje dag att mina föräldrar är fullt friska!


Krävs att tänka på! 3/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag jätte bra och ska inom kort iväg för att hämta ut 2 paket, ena vet jag vad det är och det andra har jag inte en blekaste, känns lagom tryggt, haha! Måste också hinna boka tid för fransarna och besöka gymmet, hög tid att ta tag i sitt liv ;) Var som  sagt iväg igår för  att kikade lägenhet, lite sugen blev man allt och planlösningen var helt underbara! Hyran låg för visso på nästan 9000, skildes 200 - 300, men tyckte ändå det var helt okej eftersom den var nyrenoverad! Men givetvis ska jag tänka på det, skulle faktiskt kunna lägga dom 4000 som överstiger min nuvarande hyra på annat också, men vi får se! Nu ska jag ta mig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Modig eller ej, jag gjorde det!

Ju mer tiden går inser jag vilken oehört cool resa jag genom gått och tycker det är lite komiskt att jag inte insett det nu förens nu när resan håller på att närma sig sitt slut, haha! Plötsligt känns alla påhopp, hormonrubbningar, tårar, blickar och möten plötsligt känns värt det! Det som känts som en evighet håller på att närma sig sitt slut och att vägen till att bli ''normal'' är bara ett stenkast ifrån. Jag brukar ofta få höra att jag är stark och modig som genom gått detta, samt att jag är en förebild för många HBTQ-personer, vilket givetvis känns jätte skoj!
Men det tog sin lilla tid innan jag faktiskt förstod hur oehört stark och modig jag faktiskt varit :)


Tack för allt stöd underbara bloggläsare!



Varför ändra ett vinnande koncept?!

Hej på er, efter att vi fått sova en liten stund är jag och lilla Gucci redo för att utforska mer av dagen :) Vi ska strax bege oss iväg för att kika på en lägenhet, fick nämligen tips om ett par snygga 3:or, dock vet jag inte om jag har tid eller ork för en ny flytt..... Det händer så oehört mycket just nu med intervjuer, nya projekt som ska ros i land, skulle nog behöva landa lite och bara vara. Men kika kan man alltid och sen får man helt enkelt se om och när det blir läge :) Trivs dessutom så hilmla bra där jag bor idag, så varför ändra på ett vinnande koncept?! ;)


En udda, men snygg topp!

Denna toppen tyckte jag var riktigt snygg, men på ett litet udda sett, förstår ni hur jag menar?!
Den ser väldigt annorlunda och trendig ut eller vad säger ni?! =D
Dessutom inns den i ytterligare 2 olika färger, men personligen tycker jag denna var snyggast :)


Du hittar den Här


Nu bär det hemåt!

Dåså är mötet på lundströmska avklarat, samt det andra som får förbli lite hemligt hihi ^^ Dock fick jag veta att tydligen ska jag ha 6 - 7 möten till..... Fatta jobbigt, men det positiva är att det inte kommer ta nödvändigt mycket tid ändå, puh! Nu blir det att puttra hemåt för att sedan ta det lite lugnt, gick faktiskt upp vid 5 så ska sova lite och då ska ni veta att det var en hel timme för tidigt, fatta onödigt o_O' Nu blir det hemfärd för mig, Gucci och röda faran, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Mobilinlägg!

Hej på er alla sötisar! Dåså är man tillslut framme hos lundströmska, vilket känns super! Fattar knappt att det är sista mötet, känns helt sjukt! Tiden går fort när man har roligt eller hur är det man brukar säga, haha! När jag är klar med detta mötet blir det att bege sig direkt till nästa och som jag berättade tidigar handlar det också om transsexuallism, men ändå om något helt annat ;) Humöret är på topp och jag känner mig bara allmänt fab, dags att bege sig inåt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Glad jag blir!

Dåså var det inom kort dags att krypa till kojs för att välkomna morgondagen eller vad man nu säger, haha! Dagen har gått så fruktansvärt fort och tro det eller ej, MEN! Idag kom jag faktiskt väg till gymmet, riktigt stolt  över mig själv måste jag säga ;) Glömde också berätta att 3 personer kände igen mig från bloggen, riktigt skoj faktiskt och tack för era super gulliga ord! Imorgon blir det Alingsås där jag ska på 2 möten, båda är egentligen för transsexuallism, men ändå för 2 helt olika saker, ballt va?! =D Nu blir det att mysa ner sig i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti alla gullungar!

Mobilinlägg!

Hej på er, ska inom kort bege mig hemåt för att byta om till gymmet för att träna bort lite valkar, iaf dom få som finns, haha! Dagen har varit toppen och hunnit med massor, vilket känns super! Nu blir det att röra på sig för att köra stenhårt efter allt slarvande dom senaste veckorna, bloggar mer sen igen, puss på er! :)


Dinner



Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt läcker eller vad säger ni?!
Den ur söta toppen till dom super läckra byxorna tycker jag gifter sig riktigt bra ihop.
Sen till halsbandet och örhängena som är super söta ger en lite lyxig känsla
Skorna har inga skyhöga klackar utan normalr och blir perfekt ihop i detta koncept!
Detta anser jag är snyggt, städat och enkelt, inte to much, men ändå look at me bitch


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

 Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Nu går det bra!

Just nu känns det som livet leker och ingenting kan gå fel, vinden i rätt riktning med andra ord! Efter lite motgångar kommer man allt eftersom på fötterna igen. Jag anser att man behöver få känna på mottgångar lite då och då för att uppskatta ens egna framgångar eller vad säger ni?! :) Nu väntar nya sammarbeten med nya människor och eventuellt kunna expandera bloggen ytterligare, ett ord och ni vet vad det är ;)


I'm So FaB


1 September!

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv vaknade man för en stund sen och ska inom kort göra mig klar för att åka in till stan för att få naglarna fixade och luncha ihop med 2 kompisar :) Skulle vara skönt att få dom fräscha innan mötet imorgon, hihi ;) Måste också hinna boka tvätt-tid, samt besöka the gym! har nämligen slarvar i 2 veckor nu =/ Så nu blir det ta tag i detta och fixa iordning kroppen så den blir lika fab som jag vill ha den, haha! Vi hörs mer sen igen, puss på er!