Alltid bra med en plan B!

Hej på er, hoppas allt är fint med er, här är det bara toppen, ska strax fixa mig inför kvällen! Som ni vet fick jag hem min klänning igår, dock vet jag inte riktigt vad jag ska säga, haha! Allt ni behöver veta är att den var väldigt kort + att mitt hår fastnade i alla paljätter, så valde att utesluta den, haha! Vill inte slita på håret mer än nödvändigt eller visa upp mina trosor haha! Hur som är vi framme där festen ska hållas ligger en bit utanför Mariestad, samt lite herrgårds lik, riktigt nice! Mer än så får ni nte veta, haha! Nu ska jag göra det sista, puss på er!


 

Modell-dieten!

Några av er har frågat om dieten jag äter innan jag vägs in för olika plåtningar/visningar och tänkte avslöja det för er, men det är långt från glamoruöst, haha! Den är imprincip som 5:2-dieten bara att du lever under väldigt strikta levnadsförhållanden eller det säger mina vänner då jag berättar om den, haha! Men kan vara en insperation inför det nya året för er som vill prova något nytt & det bästa av allt är att den funkar upp till 110%


* Skillnaden mellan 5:2''modell-dieten'' är att man kör 3 dagar istället för 2 med endast 500 kcl + motion så som jogging 5 - 10 km

* Resterande 4 dagar håller man sig på 1000 kcl + 2 dagar motion promenad 1 mil



Såhär kan en typisk vecka se ut för mig & som ni ser så slarvar jag på söndagar, haha!


 
 

Nyårsfrågor!

 

Är du nöjd över året som gått?


Dumt att klaga, så får bli ett JA!!! =D

Vad har varit bra och vad har varit mindre bra detta året?

Det positiva med detta året är att jag har träffat massor av underbara bloggläsare, samt annat trevligt folk! Det som varit negativt är att jag deltog i en grej som kommer visas till hösten + att jag slösade min tid på en person som inte förjänade den, tolka det hur ni vill iaf det sista!

Vilket minne från något av dina tidigare nyår har varit det värsta?

Utan tvekan då jag satt kattvakt åt min dåvarande pojkväns brors 2 katter, aldrig mer!

Vad har du laggt mest pengar på året som varit?

Vad tror ni själva?! ;) Skor, kläder, smycken, kostar att lägga om sin garderob, haha!

Är det något du saknat under året 2013 som du vill ska ske under 2014?

Inget jag kommer på rak ärm, men en deltids anställning hade varit nice! =D

Har du träffat någon som betyder lite extra under året 2013?

Kanske det, you never know ;)

Finns det något du ska göra mer eller mindre som du inte gjort under 2013?

Shoppa mindre och resa mer, känt som jag missat det helt!

Vilken låt har du lyssnat på mest under 2013?

Why am I Crying av molly Sandén, fråga mig inte varför har bara fastnat så hårt för den låten :)

Vad har varit din sämsta inverstering?

Ett par svarta pumps som knappt går att gå i, fick vad jag betalade för antar jag, haha!
 

Har du någon speciell dag/dagar du kommer minnas lite extra?

Den 21 Januari då jag kom intill Lundströmskamottagningen

Vad är det klantigaste du gjort året som varit?

Det är utan tvekan då jag körde in i våran grindstolpe, fast frågar man mig så var det stolpen som stod i vägen för mig, alltså inte mitt fel, haha!

Är det något extra du ska tänka lite extra på inför det nya året?

Tänk efter noga först, var inte så galen jämt och ständigt, haha!

Har du något nyårslöfte, vad i sånnafall?

Jag tror sällan på sånt eftersom man aldrig lyckas hålla det iaf inte jag, därför säger jag att byta extension lite oftare, något jag kan hålla, haha!

Finns det något speciellt du längtar till året som kommer?

Spela in & släppa den nya blogglåten! =D

Hur ska du fira in år 2014?

Jag ska fira den ihop med ett par kompisar till min kompis


 
 

Promenadtime! 31/12

Go morgon readers, skulle precis bege mig ut för att ta en promenix, men kom på att jag helt glömt blogga, haha! Lika bra få det gjort så man inte kommer efter :) Idag är det som sagt sista året på 2013 vilket både är roligt och tragiskt på en och samma gång om ni förstår vad jag menar?! Aja nu ska jag inte sitta här mer, dax att röra på fläsket, iaf det lilla jag har, haha!, hörs mer sen igen, puss på er!


Funderar på att köpa en skönhet som denna, perfekt till hösten


 
 

Go kväll!

Hej på er kära bloggläsare, då är det kväll igen och ska strax göra mig klar för att krypa till kojs. Kom precis på att jag inte hunnit med att duschat, smart Molly -_-' Aja får ta det så fort jag blivit klar med detta inlägget, det vart lite hämtmat idag, som ni kan se var jag redig med en sallad undertiden dom andra åt hamburgare....... Ja det kändes fett surt, men det positiva är att dom blir feta och det blir inte jag, haha! Nä usch vad elak jag är, men får skylla på att jag är övertrött, vilket jag också är! Ja mer än detta hade jag inte att berätta om, nu ska jag hoppa in i duschen och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

 
 

Fråga utan svar!

Något jag faktiskt börjat fundera över när man kör Sanning & Konsekvens på hemmafester är varför folk alltid vill att jag ska stripdansa, haha! Inte undra på att jag föredrar krogen, inte för det brukar vara bättre (ingen komentar), haha! Skämt & sido, jag skäms inte över min kropp direkt, dessutom har jag pouldansat för ett av mina ex så det är väl inte så konstigt egentligen eller?! Kan vara bra att lägga till att jag har kläderna på så ni tror jag står där halvt naken, haha! Iaf en låt jag älskar dansa till är Shakiras låt Whenever, Wherever. Vet inte varför men kanske är det dom spanskarythmerna som triggar igång mig, haha!


Fika paus!

Hej på er sötnosar, kom hem för en stund sen och ska strax iväg för att lämna nyckeln samt hämta ut mitt paket, hihi ^^ Dock har jag inte bestämt vilka skor jag ska ha, men hoppas det löser sig, funderar på dom utan klack ;) Nu ska jag ta lite fika med min moster & min kära moder, sen bär det iväg med den lilla plutten (bilen) och så hörs vi mer sen, puss på er!


Dagens outfit!


 

Toppen kampanj på Clips!

Något jag vet att varken jag & många andra tjejer inte klarar oss utan är extension.
Jag kan säga ärligt att oavsett hur långt hår jag får kommer jag alltid använda mig av extension!
Tycker det är riktigt snyggt med fulligt hår + att boysen klagar inte heller, haha!


Nu är nämligen Kampanj på alla Clip On köp 2 sett & få 25% rabatt, hur fab som helst!
Klicka Här för att komma direkt till Clipsen!


Näst sista dagen på år 2013! 30/12

Go morgon alla sötnosar, precis fixat mig och inväntar just nu 2 släktingar som ska bo över fram tills nyårsdagen, super mys! När dom kommit ska vi äta en liten bit mat och efter maten ska jag & min kompis dra in till Skövde för att köpa raketer, värmeskydd samt annat skojs jag inte behöver men gärna vill ha, haha!  Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder också, blir väl roligare så i think?! Nu ska jag kika lite på tv undertiden jag inväntar mina släktingar, puss på er!


Fick en väldigt trevlig överraskning då jag kikade på mobben efter min joggingtur som ni ser =D




Veckans planer!

Hej på er, Veckans Planer blev som ni ser lite sent, men hoppas det inte gör allt för mycket! Har suttit och jobbat fram tills nu och känner mig rätt så slut, men är riktigt nöjd trots allt! Gash, kan ni fatta att det är nytt år om bara 2 dagar?! Anledningen till att jag är så glad över det är att mitt skoförbud släpper då, så ni kan förstå min lycka ;) Nu ska jag koppla av till en film och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er så länge!


 

Lite smått nervös!

För några dagar klickade jag hem min nyårsklänning och jag börjar bli lite smått orolig att jag inte hinner få hem den innan nyår =S Kommer känns fett surt om den inte hinner komma, men turligt nog har jag en plan B, vilket man alltid ska ha anser jag! Får verkligen hoppas att den hinner komma hem i tid annars blir det väl att skicka tillbaks den trots att den är sjukt läcker........




Mot Skövde! 29/12

Go morgon mina sötaa små gullefjun, haha! Precis fixat mig för att strax bege mig in till Skövde, måste boka tid för nailsen, hade helt glömt det........ Hur kan man glömma en sån viktig grej liksom?! =O ska bli skönt att få det gjort, men innan det ska jag möta upp en kompis på stationen runt 11:45 - 12:00 allt beror på om jag är i tid eller ej, haha! Nu ska jag ta mig lite frukost och så hörs vi mer sen, puss på er!


Min frukost <3






Love Questions!

När du är i ett förhållande hur är du då?
Det har jag inte en blekaste om, men något jag gillar är att skämma bort min partner, det behöver inte alltid vara maffigt. Det kan vara allt från ett ciggpaket till en middag på stan, ah ni fattar. Det är främst för att visa min uppskattning till personen jag är ihop med. Sen att man är trogen och ärlig är väl en självklarhet eller?!


Hur ser du att man har kvar kontakten med sina X när man är i ett förhållande?
För min egen del ser jag inget som helst problem att man har det, men det är också något man måste komma överens om ihop. idags läget har jag kontakt med ett av mina X, men det är bar på kompisnivå! Vi brukar ge Julklappar, samt födelsedagspresenter till varandra och det tycker jag är jätt skoj att man kan ha det så bra efteråt! Men skulle det skapa oro hos min partner är det klart jag bryter kontakten, jag sätter alltid min partner i första hand!


Har du några speciella krav på en framtida partner?
Det var mer förut jag hade väldigt höga krav på personer jag träffade/dejtade, personen skulle ha blå eller brunaögon, ha en mörk maskulin röst och det viktigaste av allt skulle han ha längd på 175 - 185 cm, haha! Just då fann jag ingen attraktion till killar som låg under 175 vilket gjorde att jag ratade dom väldigt fort, ville att det skulle matcha när jag bar högklackat, haha! Antar jag var lite modellskadad, tack och lov har det släppt! Idags läget är det inte lika importante, men har personen blå eller bruna ögon gör det mig absolut ingenting, haha!


Om du träffar en kille som vill ha barn hur går du till väg då?
Eftersom jag själv vill ha barn har jag inget emot det, däremot kommer jag inte kunna föda mina egna barn och det är något jag anser man bör berätta oavsett om man är fötts med det motsatta könet eller som biologisk född kvinna! Men innan något av det där kommer på tal anser jag att man bör ha fast inkomst, jag vill gärna ge mina barn en liknande uppväxt jag fåt! Sen vill jag tidigast ha barn när jag är 25 och absolut senast 30, man måste få leva livet också :)


Vad anser du är positivt & negativ med ett förhållande?
Jag kan bara prata för min egen sak, det negativa är hur man ska få tiden att räcka till, jag lever ett litet ''annorlunda'' liv, vilket gör att jag är borta rätta myckt vissa dagar. Men det poitiva är att man alltid har någon som finns där, det blir som en bästavän man delar allt med och det tycker jag är så fruktansvärt fint!


När du väl skaffar partner, när kommer du berätta det?
Haha, ja du bra fråga. Ärligt talat är jag väldgt försiktig av mig, jag vill gärna hålla det lite hemligt. Sen kan jag inte bara bestämma detta själv, vissa killar jag träffat har inte brytt sig om dom kommer med i bloggen eller ej, medans andra verkligen inte vill vara med här. Vilkt man måste respektera och ta hänsyn till oavsett vad man själv vill. Men räkna med ca 1 år, vill främst veta att det är något som håller och inte tar slut efter en kvart, haha!

Galet! 28/12

Go eftermiddag reders, ursäkta att jag inte bloggar förens nu, men har varit fullt upp sen jag kom hem, GALET! Men nu så är vi klara, nu är lägenheten helt empty och det är nästan lite sorgligt, men ändå skönt! Om bara några veckor bär det av till den nya lägenheten, gash vad jag längtar! Nu ska jag fika med mina söta föräldrar och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Taggar för ny vecka!

Hej på er, då sitter man hemma och pysslar med lite små saker :) Tycker dagen har gått väldigt fort, hoppas morgon dagen gör detsamma, men sen får det gärna sakta ner lite, haha! Jag har också konstaterat att gå ner i vikt under Jul är nog det dummaste idén jag fått, haha! Men på måndag blir det hårdträning + massa nyttigheter, måste nå mitt mål eller iaf försöka även om det inte kanske går ;)  Ska faktiskt tjuvstarta redan imorgon lite smått, aja nu ska jag kika lite på tv och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Tips till halsproblem!

Halsproblem är nog det absolut vanligast under vintertid och alla vet om hur ''underbart'' det är.......... Det finns massor av olika metoder så som varm mjölk, te, varm chocklad etc.


* Det roliga är att mjölk är slembildande, vilket kan göra att man förvärrar situationen

* Te torkar ut halsen, vilket kan göra att slemet bli svårare att få upp


Men något som jag märkt funkat riktigt bra är nämligen varmt honungsvatten varannan timme, funkar super eftersom det smeker stembanden.

En till grej som funkar utmärkt till detta är halsduk under natten, då syftar jag på en barnhalsduk där man bara behöver stoppa in huvudet i, låter kanske knäppt men oj vad det hjälpt mig!


 

50% rabatt diverse produkter!

Ni missar väl inte REAN som är på Bubbleroom?!
Massor av sänkningar på kläder, skor, smycken etc


 

Fullt upp idag! 27/12

Go morgon kära bloggläsare, precis fixat mig för dagen och om ca 1 timme ska jag bege mig till lägenheten för min besiktning, hoppas den går bra! Efter det blir det att ringa mina nya hyresvärdar för att lämna in de sista uppgifterna, såg igår att jag hade råkat lägga in min färgtid på fel dag, duktigt, haha! Iaf har jag tid hos frisören idag + att jag måste boka tid för nailsen, nu är dom hopplöst långa, går knappt göra något utan att man råka slå idem, fett obekvämt ska ni veta, haha! Hoppas får en tid innan nyår bara, nu måste jag kila, puss på er!


 

Så kan det gå!

Hej på er, då har alla släktingar gått och huset känns mystiskt nog tomt, haha! Dagens samtals ämne var poletik, vilket är alltid på något komiskt sätt, men det är riktigt kul! Dock kom vi inte till någon riktig slutsats men är väl lite så med poletik eller vad säger ni?! :) Nu ska jag ta mig en sväng till kiosken i hopp om att den är öppen annars har jag en I-landproblem imorgon, haha!


 

Skorna jag klicka hem för någon vecka sen!



Dagens fråga!

 Vad anser du är det godaste på julbordet och finns det något som du tycker är mindre gott?


Vår familj har lite annorlunda stuk på vårt julbord eller jag personligen tycker det iaf, haha! Men något som är riktiga favoriter är gravadlax, julskinka, kycklingfileér, kotletter och revbenspjell, mums! Däremot avskyr jag Janssons frestelse, samt lutfisk. Det är verkligen långt ifrån gott och egentligen finns det väl inget riktigt skäl till att man gör den eftersom det alltid blir över utav dom rätterna och ingen vill ha med sig dom hem, haha!


 

Go morgon! 26/12

Hej på er readers, då är det Torsdag och många av er ska säkert in på mellandags REAN, själv tror jag att jag hoppar den biten, tycker det är så fruktansvärt mycket folk eller så kanske är det jag som blivi folkskygg, haha! Skulle egentligen iväg på lite jobb idag, men eftersom jag inte känner mig 100% bra hoppade jag det, tråkigt eftersom det var något jag verkligen hade sett fram emot............ Men kommer fler tillfällen om inte annat! Lite senare ikväll ska vi ha släktkalas, vilket ska bli rikigt skoj :) Nu ska jag försöka motivera mig att gå 1 mil eller jogga 4 km, bloggar mer sen när jag kommit hem igen, puss på er!


Sång & Musik!

Hej på er, då är man i Falköping där vi har lite sång & musik kväll med diverse olika julsånger, haha! Det är verkligen så typiskt min släkt, men det är ruskigt trevligt! :) Men ska strax dra mig hemåt, men får bli om en lite stund, nu ska jag vara lite social så bloggar mer sen igen, puss på er!


Bild från min Instagram, MollyNilson heter jag där!




Pass på!

Som ni vet är jag helt galen i skor och kan bara inte få nog av dem, vilket är både positivt & negativt, haha! Nedan har ni mitt, samt många andra tjejers favorit märken, nämligen Jeffery Campbell <3
Om du inte äger ett par eller vill skaffa ett par till är det verkligen på tiden nu!
Skorna ni ser nedan ligger nämlige på REA + några till, helt FAB!


Klicka Här för att komma direkt till alla Jefferys


 

Dösnygga!

Jag har länge kikat på dessa skönheter & tycker dom är så äckligt snygg så jag tror jag dör, haha!
Funderar allvarligt talat på att klicka hem dessa, vilket vore perfekt nu när dom ligger på REA


KlickaHär för att komma till snyggingarna


 

Synd att klaga! 25/12

Go morgon underbara bloggläsare, allt väl?! Själv vaknade man för en stund sen, men blir strax att spackla fejan med diverse olika produkter, haha! Vid 3 - 4 blir det att bege sig till Falköping för att träffa släkten på Papis sida, vilket kommer bli super trevligt! Hoppas ni alla fick en super trevlig Jul och fick något ni önskat er iaf! Jag hade en toppen Jul så väldigt synd att klaga :)Nu ska jag fixa med lite annat skoj och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Tillbakablick!

Idag är det exakt 1 årsen jag kom ut som Transsexuell för allmänheten och visst har det hänt en hel del eller vad säger ni?! ;)


För att läsa om inlägget som skrevs för 1 årsen klicka på länkennedan

http://itsallfake.blogg.se/category/historia.html


 

Då var man framme!

Hej på er, då är man i Jönköping, men vart någonstans säger jag då inte, hihi ^^ Julbordetär avklarat, så nu är det bara klapparna kvar, har faktsikt glömt vad jag önskat mig, förutom min iPad, haha! Dock hann den inte komma, men dyker nog upp i veckan skulle jag tro :) Hoppa ni fått fina klapar och är nöjda över er jul, hittils är jag super nöjd! =D


Vilken färg tror ni att jag tog?! ;)


 

Dagens fråga!

Vad jag förstått har du körkort, anser du själv är en bra bilförare?


Haha kul fråga! Nja asså jag är långt ifrån bäst, felet med mig är att jag alltid ska jag 711 saker till, men kompist nog så har jag hållt mig på vägen, haha! Nu låter det osm jag är helt bakom fötet, men så illa är det inte! Jag är väl inte sämst och absolut inte bäst, lagom kanske?! :) Dessutom ska man inte överskatta sin körförmåga och det gör jagi nte heller, haha! Men hittills har jag eller någon annan dött och det ser jag osm ett stort +, haha!


 

Godjul! 24/12

Go morgon readers, då är det Julafton så Godjul på er! =D Just nu sitter jag i bilen med Karin, men ska inom kort bege mig till Jönköping där släkten väntar + maten håller hus, haha! Midelldieten är verkligen inte dans på rosor men den funkar och jag har faktiskt gått ner 3 kg på 1 vecka hihi ^^ Nu ska jag lite social mot Karin, bloggar mer sen när jag kommit fram till viva la Jönköping, puss på er!



Nyårsklänningar!

Jag har visat er dessa kläningar tidigare, men för er som glömt eller inte sett tycker jag verkligen ni ska kika lite extra! ;) Någon av dessa sjukt snygga klänningarna kommer jag bära nu till Nyår, frågan är viilken, kanske vi spanar in en och samma klänning?!

 
  Ni hittar den Svarta Här 

Ni hittar den Blå Här

Ni hittar den Guldiga Här

Ni hittar den Silvriga Här


Ni hittar den  Röda Här

Ni hittar den Svarta Här


 
 

En kväll med gönget! 23/12

Go morgon mina kära bloggläsare, vaknade för någon min sen och har precis fixat mig för dagen. Runt 2 - 3 tiden blir det att packa väskan för att sedan bege sig mot Falköping där Julfesten äger rum, vilket kommer bli kanon skoj, hihi ^^ Träffa gänget och ha massa julmys, big love! Nu ska jag sätta mig ner för att titta på Äkta Människor, missade det nämligen det igår eftersom jag & min kompis gjorde en spontan trip till Tommie & lilla Silla :) Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Veckans planer!

Hej på er mina små puddingar, allt väl?! Här är det bara fint, blev precis klar med Veckans Planer och ser ut som det kommer bli en toppen vecka eller vad tror ni?! =D Gash nu är det bara 2 dagar till jul, är det inte GALET! Jag älskar det och dessutom är det hur FAB som helst, fast iof enligt mig är typ allt fab, förutom snö för det är ofab eftersom det är kallt, haha! Ja som sagt nedan har ni Veckans Planer, nu ska jag jobba vidare och så hörs vi mer imorgon, puss på er!


 

Ingen bra idé! 22/12

Go morgon readers, då är det söndag och som ni vet är detta en helt onödig dag enligt moi, haha! Idag ska jag gå på The Hobbit som verkar äckligt bra! Men innan dess måste jag städa lägenheten inför besiktningen **urk**.......... Igår vart det en spontan hemmafest, allt jag kan säga är att man mår som man förtjänar, haha! En sak är väldigt klar, att vara från alkoholen i 3-4 veckor är ingen bra idé, I just say it, haha! Nu måste jag fixa det sista här och så hörs vi mer sen, puss på er! 


Fått boka om frisörtiden som ni kanske ser, haha!


 
 

Mobilinlägg! 21/12

Hej på er, ursäkta att jag inte bloggar förens nu men varit fullt upptagen, haha!  Sitter just nu hemma hos Anna och tjötat massa skit, oj vad länge sen vi sågs! Verkligen jätte kul att träffa henne igen och även hennes sambo som snart kommer bli hennes, fuck vill med ha en man eller har jag det tro **blink** **blink** ;) Skoja med er, nu ska jag vara lite social och så hörs vinner sen, puss på er!




Äntligen Fredag!

Hej på er, allt väl?! Hoppas på det! Nu är det äntligen Fredagskväll och Fredagsmyset kan få sin början, yey =D Kom inte iväg som planerat då jag skulle hämta upp min kompis på stationen, jag och tider säger jag bara, haha! Till jobb är jag hur duktig som helst, men till vänner och familj, gash, haha! Dagen har rullat på och jag har varit ''duktig'' att boka upp nästa Fredag med 2 olika saker, typiskt mig eller vadå?! ;) Nu ska jag vara lite social mot min kompis och så hörs vi mer sen, puss på er!


Denna parfymen är bara så ett Julklappstips, helt under bar, just love it!
 
 
 

Nyårsklänningar!

Det svåra med alla klänningar jag laggt upp är att alla är så äckligt snygga, vilket gör det betydligt svårare att bestämma sig vilken man ska välja, haha!
Nedan har ni ytterligare 4 till som skulle funka kanoners inför nyår, just löv it!


Den Blå hittar du Här

Den Guldiga hittar du Här

Den Silvriga hittar du Här

Den Mörkblå hittar du Här


 

Börjar dagen med en löprunda! 20/12

Go morgon kära bloggläsare, vaknade för någon stund sen och ska inom kort bege mig ut för att springa i det fina vädret! Efter det ska jag fixa mig lite smått, rensa i lägenheten och tillslut bege mig in till Skövde en snabbis för att hämta upp en kompis som kommer med tåget. Jag vet inte hur uppdateringen i helgen kommer bli, men lovar försöka göra mitt bästa ;) Mami var ur gullig som hade sett att mina shaker var slut och köpte nya, riktigt nice! Chocklad är utan tvekan min favorit, nu ska jag ut och så hörs vi mer sen, puss på er!




Svar på tal!

Fick en komentar om att jag skrivit in mig på Arbetsförmedlingen och att jag tidigare pratat om att jagi nte vill gå på pengar från staten etc, vilket jag tänkte svara på!


För mig är inte Arbetsförmedlingens pengar som lockar mig överhuvudtaget, pengar har jag själv undanstoppat + att jag tjänar pengar via min blogg, som går till nöje. Sen måste man vara inskriven hos arbetsförmedlingen i 90 dagar för att kunna få bidrag, praktikplats eller någon utbildning via dom! Men innan dess hoppas jag att jag ska få jobb, haha! Skulle det nu vara så att jag får bidrag efter 90 dag kommer jag skänka bort det till olika fonder som tex Barncancerfonden. På så sätt går det till någon som behöver dem mer än lilla mig :) Den främsta anledningen till att jag skrev in mig är för att man kan få komma ut på praktik, vilket ökar chansen att få jobb men då måste man varit inskriven i 90 dagar som sagt. Statens pengar är inget jag är speciellt intresserad utav eller anser jag behöver, klarar mig nog bra utan dom ändå!


Pengar jag kommer använda från staten är till min könskorrigering & mina bröstimplantat, that's it!


 

Dinner!







Dagens fråga!

Vet du på ett ungefär hur mycket din ''förvandling'' kostat dig naglar, löshår, hormoner etc? :)


Att vara Transsexuell är egentligen en kostnadfråga för många TS-personer......... Alla har tyvärr inte råd med det, men pengar för mig har inte varit något större problem, men osm sagt så är det inte för alla........ Att själv medecinera sig är betydligt dyrare än att få den utskriven. Min medecinen jag går på kostar runt 1500 kr i månaden, laserbehandling 590 kr i månaden, löshår 1500 kr var tredje månad. Jag har haft turen att varken min familj, släkt och mina vänner tagit det så bra som dom gjort! Tyvärr är det inte så för alla, många har inte råd eller fullt stöd (syftar inte på pengar), villket är tråkigt!


 

Lägenhetsvisning! 19/12

Go morgon mina kra bloggläsare, hoppas ni mår bra för jag är på kanon humör! Ska inom kort bege mig till Falköping där jag ska möta upp Challan, är egentligen 15 min sen men hoppas det är lugnt, haha! Kl 15:15 ska jag iväg för att kika på min nya lägenhet, efter det ska jag träffa ......... vilket jag ser fram emot, hihi ^^ Det känns som det kommer bli en kanon dag och önskar er detsamma! Nu måste jag dra mig och så hörs vi mer sen, puss på er!


2:an jag ska kika på idag, sweet!
 

Åh vad drygt!

Hej på er, såg nu att inlägg jag skrev tidigare idagi nte publicerades............ Verkar som det bara försvunnit upp ur rök, fatta drygt! Bra slut på denna dagen då, haha! Imorgon ska jag till Falköping för att Träffa Challan efter det ska jag eventuellt träffa ......... ;) Ska också kika på ny lägenhet, men det blir inte fören på eftermiddagen om jag inte misstar mig, haha! Nu ska jag ut och ta lite ''frisk luft'' och sen skriva om mitt inlägg......... hörs mer imorgon igen, puss!


 

Hemska tanke, haha!

Hej på er, ska inom kort bege mig ut för en liten jogging tur, men innan jag ger mig iväg tänkte jag blogga lite snabbt. Idag har jag inte gjort jätte mycket, plockat i lägenheten, men har ändå lite kvar trots allt........ Det roligaste av allt att jag kanske flyttar om 3 - 6 veckor, haha! Vill ni hjälpa till?! =D Kommer faktiskt anlita flyttfirma nästa gång och speciellt om jag kommer högst upp, haha! Nu ska jag göra iordning för att bege mig ut och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Till honom!

Detta är något vilken kille som helst skulle uppskatta att få eller vad tror ni?!
Skorna och hörlurarna är as snygga, Parfymen luktar mumma!
Träningspulver är perfekt antingen om man redan håller på med träning eller har tanken att börja :)
En iPod kan väl inte gå fel?!


Skorna
hittar du Här

iPoden hittar du Här

Träningspulvret hittar du Här

Hörlurarna hittar du Här

Parfymen hittar du Här


 

Ska försöka bli klar idag! 18/12

Go morgon kära bloggläsare, då är det Onsdag, känner mig långt ifrån fab idag, körkylning på G?! Får hoppas det släpper tills imorgon då jag ska kika på ny lägenhet, hihi ^^ Att bero på det har jag inte visat er min förra, OPS! Ska försöka göra klart filmen idag så ni får se hur jag engång bodde, haha! Har bara varit mycket nu det senaste därför jag inte hunnit med det, sorry...... Nu ska jag fixa iordning en shake och så hörs vi mer sen, puss på er!


Några av er har undrat vart jag köpte mina klackar utan klack
Ni hittar dom Här


 

Lady Gaga - Dontella!

Detta är utan tvekan min nya favorit låt & perfekt att öva Catwalk på, haha!


Hellu!

Hej på er, då har man kommit hem från milen och var väl inte så jätte kull att gå idag, men blir väl bättre nästa gång?! :) Nu ska jag bara pusta ut innan jag beger mig iväg för att bleka om mina tänder! Jag hoppas ni haft en fin dag och allt flytit, btw arbetsförmedlinggrejset gick rätt så bra. Var där som sagt för 1 årsen, men hur seriöös var jag då liksom, haha! Men denna gången kom jag dit av ett vettigt skäl + att jag fattade vad dom sa, haha! Jag vet är lite små trög ibland, men så värt de


 
 

Dagens fråga!

Hej Molly, jag är 167 och skulle verkligen vilja prova på att jobba som modell! :) Vad jag förstått är du inte så jätte lång och jobbar som modell? Hur gick du tillväga? :)


Hej på dig, det stämmer mycket bra, jag är bara 165 vilket är 10 cm för kort för att kunna bli modell, men med lite trix lyckades jag. Jag hade faktiskt turen att var tillsammans med en av USA's yngre och mest framgångsrika modeller som hjälpte mig in och på så sätt fick jag in foten. Tyvärr kan jag inte säga vem det är eftersom han inte är öppen med sin leggning, men vi har faktiskt kontakt än idag och brukar dela julklappar med varandra :) Men det jag vet att många andra kortisar gör är att dom söker till argenturer där dom inte har något krav på längd, storlek eller tidigare erfarenhet! Sen är det bara arbeta sig uppåt och le framför kameran! =D


 




Go morgon på er! 17/12

Hej på er, kom rätt nyligen hem, men ska snart bege mig ut för att gå min mil, haha! Men innan dess tänkte jag blogga lite, anledningen till att jag blev sen är för att jag var hos Arbetsförmedlingen för inskrivining, ska se om det hjälper med jobbsökandet! :) Lite senare idag har jag tid för tandblekning, men innan dess ska jag hämta ut mina hormoner. Lite senare ikväll blir det flytt eftersom jag var så duktig och tog fel på dagen, haha! Aja nu ska jag förbereda mig inför promenaden, bloggar mer sen igen, puss på er!


Hittade detta klippet igår och blivit helt förtrollad av av den lilla vovven <3


Go kväll!

Hej på er, sitter just nu i Skype med en kompis och vi pratar lite mellan himmel & jord, haha! Ska väl strax göra mig klar för sängen, men får bli om ett tag antar jag, haha! Imorgon ska jag fixa i lägenheten, tog fel dag med släpet nämligenj så typiskt mig eller vad säger ni?! Ska också hinna med tandblekning och hämta ut mina hormoner, hihi ^^ Nu ska jag vara aktiv i samtalet och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Hittade dessa idag när jag pysslade i köket, hade nästan glömt att jag köpt dem, haha!


 
 

Snart dags igen!

Hej på er, kom precis hem från att hämtat hem mina 2 små sötnosar, vilket var väldigt uppskattat, haha! Det mindre roliga är att vi flyttar om 2 - 3 v igen **urk** =/ Me bara att bita ihop och samla nya krafter eller vad säger ni?! =) Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen som eventuellt inte behöver innehålla allt för många överraskningar eller hoppas iaf inte på det, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

En mindre chock!

Igår fick jag den goda idén att väga mig och tur ar väl det! När jag klev på vågen så stod det 59kg, fatta vad paff jag blev! Senast jag vägde så mycket var när jag hade tagit studenten, då jag också tränade som mest bland annat vilket gav en mer logisk förklaring till det hela......

Jag har 2 olika teorier till varför det blivit som det blev, vilka är:


1 Jag har slarvat med träningen & kost

2 Jag har på börjat hormnbehandlingen & min kropp håller på att gå igenom sin förvanling från Male to female


Det är nämligen så att Kvinnor och mäns muskeluppbyggnad skiljer sig lite från varandra, vilket gör att när muskler inte används eller formas om med hjälp av hormoner bildas det till fett, vilket jag tycker är ''skit kul'', haha!

Detta innebär att det finns bara 1 sak att göra, nämligenj äta rätt och träna, träna, träna! Skiten ska bort jag vill inte ha den så nu ska det väck! Man måste ha mål här i livet och mitt mål är att komma ner till 42 - 43 kg i slutet av Januari, tror ni jag lyckas?! =D

 

Till henne!

Något av dessa måste bara så vara med i alla tjejers önskelista! Skorna, Parfymen & Schampot är helt underbara, går knappt beskriva med ord!
Hårsmycket smycket passar så gott som en härlig utgång eller en shopping tur på stan!
Vem vill inte ha en iPad Air liksom, ska faktiskt ge mig själv en sån i julklapp, haha!


Skorna hittar du Här

Schampot hittar du Här

Hårsmycket hittar du Här

Parfymen hittar du Här

iPaden hittar du Här


 

Go morgon! 16/12

Go morgon kära bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra! Idag är det måndag och ska inom kort bege mig bort till Lägenheten för att packa lite smått :) Ska också få hem mina små sötnosar idag, har saknat dom ur mycket! Men innan jag sätter igång med något annat ska jag dricka upp min shake för att sedan ringa ett viktigt samtal, kommer eventuellt kunna berätta mer om det sen, puss på er så länge!


Kan inte låta bli att känna igen mig själv i denna låten


Go kväll!

Hej på er, usch detta måste vara utan tvekan den tråkigaste dagen på hela veckan, men turligt nog är det snart Måndag, det gillar vi =D Nedan har ni Veckans Planer och det känns som det kommer bli en rätt lugn och skön vecka :) Försöker just nu att motivera mig själv att bege mig ner till ICA för att köpa lite små saker, men det går inte så jätte bra, haha! Men en sak är klar, det måste bli innan kl 21:00 för då börjar Äkta Människor på tv:n, älskar den serien, väcker intressanta tankar, iaf för mig :) Nu ska jag försöka spackla fejan lite smått för att sedan bege mig neråt, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Jag är bara allmänt lat, haha! 15/12

Go eftermiddag readers, vaknade för ett bra tag sen men satte mig med lite jobb och sen gick jag och la mig igen, haha! Skulle utan tvekan kunna kategorisera mig själv till en av de latare människorna som finns, haha! Det vart ingen utgång igår utan kom upp en annan grej, vilket inte var mig emot heller! Idag är det Söndag och enligt mig är det en av de absolut tråkigaste dagarna som finns, men kanske bara är jag?! Nu ska jag käka lite krubb och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Intervjun från Skaraborgsbygden!





 
 
 
 

Speckad dag! 14/12

Go morgon alla readers, vaknade för en stund sen, ska inom kort bege mig till lägenheten för att flytta the last thing! :) När vi är klara med det blir det att sätta sig nmed lite jobb, sen blir det att invänta kl för utgången, vädret kunde varit bättre så får eventuellt bli taxi från stationen till Bogrens, vill inte förstöra frissen liksom, haha! Kom underfund med igår hur många skor jag faktiskt har, har fått upp några som ni ser och då ska ni veta att det där är knappt hälften, haha! Stackars kille som bestämmer sig för att dejta mig + mina skor, haha! Aja, nu ska jag ta en snabb dusch och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

 

Go kväll!

Go kväll mina kär bloggläsare, dagen har gått fort, allt har bara flytit på vilket är riktigt skönt! Fick också hem tidningen jag medverkade i, blev verkligen riktigt bra, lovar lägga upp artikeln för er som inte har tidningen! Nu är jag super spännd på hur den andra intervjun blev, men tror den kommer bli kanon bra! Imorgon är det lördag, skulle egentligen åkt för att köpa gran, men vi lyckades lösa att granen kom till vår dörr istället, bra va?! =D Sen blir det lite fix i lägenheten, ska försöka få ut det sista, samt göra klart här hemma för mina små pälsbollar :) Men nu ska jag vara lite social i mitt Skype samtal och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Talng 2013?!

Tycker denna grabben är fett grym, inte dålig på det han gör eller vad säger ni?! ;)


Dösnygga!

Hej på er, kom precis hem från lägenhetsvisningen och passade också på att hämta ut mina nya skor, gash dom är riktigt läckra! Lägger upp bild på dem senare i veckan, har precis sprayat in dom i diverse olika skyddmedel, vill inte ha dom förstörda liksom! ;) Nu ska jag ta en lite klementin och slappa framför tv:n, bloggar mer sen igen, puss på er!




Nyårsklänningar!

Klänningarna neda tycker jag är riktigt snygga och 2 av dem är lite mer vågade, men så ska det vara! ;)


      Ni hittar den Röda Här          Ni hittar den Svarta Här

Ni hittar den Guldiga Här          Ni hittar den Blå Här


 

Helt klart värt det!

Go mrogon mina kära bloggläsare, Fredag igen och är riktigt bra humör! Känner mig lite små slö, men kanske inte är så konstigt, varit en turboläntvecka med intervjuer, lägenhetsflytt, spontana kompisträffar, men helt klart värt det! Idag ska jag bara ta det lugnt, samla motivation till att springa på bandet, samt visning på min lägenhet, hihi ^^ Men innan dess ska jag käka lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Läckra skor inför Nyår!

Tycker dessa skor är riktigt läckra och passar perfekt nu inför nyår, don't you?!
Funderar faktiskt själv att beställa hem dem, hihi


Ni hittar dom Guldig Här & dom Silvriga Här


 

En lång men mycket rolig dag!

Hej på er alla sötnosar, kom precis hem från viva la Skövde och är riktigt trött, haha! Men min dag har varit hur bra som helst, utan tvekan! Runt 14:15 mötte jag upp Annelie på mode, vi åkte ut till Elins där vi lunchade, samt gick i lite affärer :) Kl 16:00 var det intervjudags rond nr dos, turligt nog var dom lite sena och på så sätt slapp jag komma försent, haha! Efter det drog jag vidare till Tommie & Nemo där vi pratade lite, sen blev det ''typ'' raka vägen hem, haha! Är hur som riktigt nöjd över dagen och vet någon som kommer somna gott ikväll, hihi ^^ Men innan dess ska jag kika lite på tv och så hörs vi mer sen, puss på er!









Dagens fråga!

Vad innebär julen för dig?


Julen för mig betyder inte lika mycket som den engång gjorde, mycket har ändrats om man säger så. När jag var yngre så var den så mycket större än vad den är idag. Vi brukade alltid fira jul på Öland där vi var mellan 12 - 15 personer och idag är vi väl 5 st, haha! Rätt kraftig minskning om man säger så, vissa har gått bort och andra bor en bit längre bort vilket gjort allt betydligt svårare.......... Men julen är väl en kul grej ändå skulle jag tro?! =)


 

Kommer bli en bra dag! 12/12

Go morgon alla readers, idag är det Torsdag, känner mig på ett riktigt stålande humör! Ska inom kort göra mig klar för att möta upp en vän i Skövde, sen blir det eventuellt Intervju, vilket känns väldigt skoj! Är ruskigt trött så ska fixa en shake, samtidigt jag går igenom min mail för att komma igång lite smått, sen blir det full fart med att spackla fejan för att sen bege sig inåt till ''City'', bloggar mer sen igen, puss på er!




Underbart!

Go kväll mina kära bloggläsre, då är det snart dax att krypa till kojs, måste vara laddade inför morgon dagen! Imorgon blir det intervju nr dos, men innan dess ska jag möta upp en kompis på stan, ska gå lite på stan och luncha ihop, alltid trevligt! Hela denna veckan har känts som jag flygit på små fluffiga moln, vilket är jätte skönt! Saker som varit otydliga börjar få sin klarhet, vilket känns hur skönt som helst! Hade jag inte vetat bättre skulle jag gemför mitt liv med Paradise Hotel i syfte på Par Cermonin, haha! Nu ska jag krypa till kojs och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Dessa skor är utan tvekan en av mina favoriter och ni hittar dom här


 

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya!

 
 

Växer i mina ögon hela tiden!

Hej på er, då är man hemma från en toppen dag i Falköping, blev en sväng på stan och lite fika mys med Challan. Många anser att Falköping är en av Sverige tråkigaste städer, men vet inte det jag, tycker den växer i mina ögon ju tiden tiden går, hihi ^^ Dock kanske jag inte väljer att bo där, isånnafall av en VÄLDIGT bra anledning, men tycker den är grymt mysig! Hittade ett par ut läckra stövlar (som vanligt) som jag funderar på att köpa, ruskigt snygga! Men får se hur det blir med den saken, nu ska jag slappa lite framför tv:n och bara njuta av tystnaden, bloggar mer sen igen, puss på er!




Till honom!

Är du lite som jag och gillar skämma bort din kille?! 
Då tycker ja du ska kika lite extra här nedan, det kan bara inte gå fel!


För Jackan klicka Här

För Jeansen klicka Här

För Linnet klicka Här

För klockan klicka Här

För Skorna klicka Här


Större vad jag trodde! 11/12

Go morgon mina kra bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska inm kort gör mig klar för att gå lite på stan ihop med Challan! Blir säkert någon fika på stan antingen före eller efter vi gått i affärena. Något jag kom underfund med igår var att Falköping är större än vad jag trodde, trodde faktiskt Skövde var större, men nu börjar jag faktiskt tveka, haha! Nu hinner jag inte sitta här längre, dax att spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ska försöka hitta nya borstar, min börjar bli lite små äckliga, haha!


 

Mobilinlägg!

Hej på er, då är lägenheten nästan helt tom, vilket känns både sorgligt och roligt på en och samma gång..... Intervjun gick kanon bra och hoppas på torsdagen går minst lila bra, lite nervig bara, men så ska det vara, haha! Nu ska jag mot Falköping för att hälsa på en kompis, vilket ska bli fruktansvärt kul, oj vad jag längtar hihi ^^ bloggar mer sen igen, puss på er!




Dagens fråga!

Hej Molly jag skulle vilja på börja en utredning men vet inte hur jag ska gå till väga? Hur gjorde du?


Hej! Jag tror jag svarat på detta engång tidigare, men kan ta det igen! :) Det första du behöver göra är att kontakta en psykolog eller en husläkare som kan skicka vidare remissen till Lundströmska. Man kan inte gå till en ungdomsmottagning. Jag gick till vår husläkare som gjorde iordning min remiss & efter 2 - 3 månader fick jag min första kallelse till Lundströmska.


 

Kommer bli en toppen dag! 10/12

Go morgon mina kära bloggläsare, natten som var har utan tvekan varit den värsta på länge........... Somnade inte för kl 06:00 på morgen och gick upp kl 09:00, komiskt nog känner jag migi nte speciellt trött, haha! Idag är det utflyttningsdags, men innan dess ska jag på min intervju :) Känns som att det kommer bli en bra dag och hoppas det håller i sig! Nu ska jag ta lite frukost, sen blir det raka vägen till viva la Skövde, hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Natti!

Go kväll kära vänner, kikar lite på tv, ska strax göra mig klar för att sova. Dagen har varit rätt soft, hunnit med det jag ska. Imorgon väntar en intervju och flyttstäd,ena grejerna är mer lockande än den andra om man säger så, haha! Kommer bli fullt ös med andra ord, vilket känns ruskigtbra! Jag har inte så mycket mer att berätta, vi hörs mer imorgon och sov så gott, natti!


Lägger upp en bild på hur våra skapelser blev




Here we go again!



Beror på vem man frågar!

Hej på er, om ca 1 timme ska jag iväg för att baka julgodis, är verkligen inte på humör för det, men ska bli kul att träffa släkten om inte annat! Dagen idag har rullat på som vanligt, hunnit med det jag skulle få gjort, vilket är skönt! Har också hunnit med att beställa hem ett par nya skor, Mami kommer inte bli så jätte glad, men det kan jag leva med, haha! Frågar man henne behöver jag inte fler skor, men frågar man mig får man ett helt annat svar, haha! Skulle beställt dom i Torsdags, men eftersom det tydligen var fel på deras sida fick jag ta det idag istället, enda nackdelen var att jag fick betala 59 kr extra............ -_-' Hoppas verklgien att det är värt det, annars blir jag lagom glad, haha! Nu ska jag pyssla med annat och så hörs vi mer sen, puss på er!


Till henne!

Jackan och skorna är bara att dö för, sjukt läckra!
Sen linnet till byxorna + armbandet tror jag skulle bli riktigt snyggt, blir varken för mycket eller för lite :)


Linnet hittar du Här

Byxkorna hittar du Här

Jackan hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Hoppas det håller i sig! 9/12

Go morgon kära readers, allt bra?! Idag är det Måndag, ska strax bege mikg ut på min morgonpromenad. Idag har jag en hel del att stå i, ska packa ner det som finns i badrummet & köket, samt hinna göra Julgodis. Är på riktigt bra humör och hoppas verkligen det håller i sig hela veckan! Nu kan jag inte sitta här längre, lika bra att ge sig ut i vinterlandet och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Utan tvekan min favo låt, löv it!


Veckans planer!

Hej på er, sitter nu framför tv:n för att se Äkta Människor, ruskigt bra! Om ni missat både första och början på nya sessongen går det se om på Svtplay :) Nedan har ni som sagt Veckans Planer, blir fullt ös hela veckan, tur att jag är utvilad till 110%, haha! Gash vad glad jag är att det inte blev någon utgång, hur hade jag orkat, haha! Får belöna mig själv med en riktig fylla på lördag helt enkelt, skoja! :) Nu ska jag rikta fokus på tv:n och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Tråkigaste helgen ever! 8/12

Go morgon/Go eftermiddag, vakna för några timmar sen men suttit och jobbat fram tills nu, har bara 1 grej kvar sen är jag libre! Detta har lätt varit den tråkigaste helgen ever, men kasnke lika bra med tanke på vad som sker i veckan?! Ni förstår när Veckan Planer kommer upp ;) Att bero på något helt annat har det kommit massor av snö och jag är inte ens bitter, jag fattar ingenting, haha! Nu ska jag äta lite lussekatter + dricka min älskade Red Bull och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Ibland blir livet inte som man tänk sig och mycket kan hinna hända!

 

Utgång inställd!

Hej på er, sitter just nu hemma eftersom inga av mina vänner hade lust att gå ut, lagom skoj....... Fast iof bra både för min plånbok och mig själv, haha! Egentligen hade jag ingen lust att gå ut, men man gör väl det främst för att bara ha något att göra, tragiskt men sant, haha! Hade en annan plan, men verkar som det inte blir av, antar att jag skiter i det också, usch vad negativ jag låter =/ Huvudsaken är att man är glad eller hur?! Nu ska jag slänga på någon bra film och så hörs vi mer sen, puss på er!


Denna filmen ska jag titta på ikväll!


Jag är bra knasig ibland, haha!

Go morgon bloggen, vakna rätt nyligen och ska strax göra mig lite frukost. Det är så lustigt med mig, vissa dagar äter jag ingen frukost alls, medans andra äter jag jätte mycket, sjukt, haha! Idag blir det som sagt utgång med brudarna, dock känner jag mig lite omotiverad att bära shorts, men vem vet! ;) Det som inte dödar det härdar eller är det inte så man brukar säga?! ;) Nu ska jag ta mig lite frukost, sen blir det röja lite smått ur lägenheten ihop med Mami & Papi, bloggar mer sen, puss på er!


 

Hejsan!

Go kväll, sitter just nu och kikar lite på tv för att få tiden att gå. Försöker nämligen vända på dygnet för er som undrar ;) Dagen har gått fort, kom hem från Norge tidigare än vad jag trodde, vilket var väldigt skönt! Imorgon blir det som sagt utgång och känner mig rätt så taggad. Ska också börja röja ur lägenheten, flyttar i slutet av nästa vecka, vilket är super skönt, men samtidigtlite sorgligt............ Aja nu ska jag noppra brynen och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Hemma igen!

Hej på er, då är man äntligen tillbaka i Sverige igen eller ah jag kom hem för ca 2 - 3 timmar sen, bara glömt att blogga, haha! Har precis ätit lite kvällsmat, nu ska jag bara ta det lugnt, sen blir det eventuellt lite framför tv:n, haha! Helt galet hur trött man blir efter allt fläng, fattar inte hur jag orkade detta förut, haha! Nu ska jag pyssla med lite små saker sen kanske jag ska äta lite godis, har inte bestämt mig än......... Men tills vi hörs sen så får ni ha en toppen Fredagskväll och så hörs vi mer sen, puss på er!


Funderar på att klicka hem denna, så fruktansvärt snygg eller vad tycker ni?!

Ni hittar den på:
Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se


 

Svar på tal!

Många av er läsare har maila mig och några har skrivit till min FB angående mitt privat liv, ämnet är givetvis förhållande och om jag är inne i ett förhållande eller ej.............. Jag tycker det är jätte kul att ni intresserar er över mig, men mitt privatliv är något som kommer förbli hemligt, anser att alla ska ha rätt till någon sorts av privatliv. Jag kommer tyvärr inte skriva ut något om mitt privatliv, vem jag dejtar och när jag gör det. Det är främst för personen ifråga inte ska känna sig obekväm, därför har jag valt att göra så.


Men en sak kan jag berätta, jag har svårt med att träffa någon, killar jag träffar brukar oftast inte passa in i mitt liv, jag kommer aldrig kunna ge personen ett ''normalt'' förhållande. Till skillnad från en ''normal/vanlig'' person brukar dom jobba i någon affär eller gå arbetslösa (inget illa ment). Jag är inte riktigt som dom, vilket ni kanske märkt?! Jag är sällan hemma antingen för att utföra ett ärende, fika på stan eller jobb utomlands, vilket jag tycker både är skönt och lite smått jobbigt........... Det är en av anledningarna till att jag väljer hålla vem och när jag dejtar för mig själv, mitt liv är komplicerat nog som det är och behövs inte fler saker, haha! Misstolka mig inte, jag älskar mitt liv, vet att vissa skulle vilja byta, men det har sina för & nackdelar också som allt annat........... =/


 

Nyårsklänningar!

Fram till Nyår varje fredag tänkte jag tipsa om diverse olika Nyårsklänningar!
Nedan har ni 4 olika ur läckra klänningar som passar utmärkt till Nyår och som jag själv funderar över ;)


    Ni hittar den Guldiga Här            Ni hittar den Röda Här

  Ni hittar den Svarta Här               Ni hittar den Blå Här


Here we go! 6/12

Go morgon mina små bloggelibloggisar, sitter nu i taxin påväg till flygplatsen och är på lite halvdåligt humör........... Jag misstänker att mina hormoner har med detta att göra, men inte helt säker, haha! Som ni vet vill jag gärna kunna sova mina 10 timmar, vilket jag inte kan längre och får bara 8 - 7 timmar, hur klarar sig folk på det?! Aja never mind, idag blir det plåtning och eventuellt sista plåtning för detta och nästa år, men inte helt säker, haha! När jag är klar ska jag möta upp ''S'' på stan, vi ska fika och sen får vi se vad som händer :) Räknar med att jag är hemma någon gång vid 18:00 - 20:00 tiden, om jag inte blir kvar dvs, man vet aldrig med mig, haha! Nu måste jag packa ihop mina grejer strax dags att checka, ska försöka blogga så mycket jag kan, annars hörs vi mer när jag kommit hem, puss på er!


Antingen är det mina hormoner eller vädret som fick mig på dåligt humör, vad tror ni?! =D




Imorgon ger jag allt!

Go kväll readers, sitter nu i telen med Annelie, för er som undrar pratar vi massor av snusk, varför vet bara vi, hihi ^^ Imorgon blir det som sagt plåtning, efter det ska jag möta upp S och sen blir det hem till Sweden. Skulle tipa på att jag är hemma någon gång efter 18:00 och sen blir det Fredagsmys i mängder, om jag inte blir kvar i Norge dvs, haha! Nu ska jag tjöta klart och så hörs vi mer imorgon, natti!


Leksaken som kosta 399 och som höll i 15 - 30 min, haha!


 

Blandade känslor!

Hej på er, då är man äntligen hemma och ska inom kort packa lite smått inför morgondagen. Ska som sagt på min sista plåtning vilket på ett sätt är skönt och på ett sätt lite små tråkigt =/ Ovasett vad hoppas jag det blir skoj, sen får vi se om jag fortsätter efter nyår, men just nu vill jag bara få det klart och njuta av December, hihi ^^ Var som sagt i Skövde idag, vilket var jätte skoj, samt hittade jag en söt lite topp som jag bara så kände att jag behövde, haha! Varför är det så att man köper saker man egentligen inte behöver?! Aja never mind, nu ska jag ringa en kompis och ta tag i disken, bloggar mer sen igen, puss!




Dagens fråga!

Vad är det för locktång du använder dig av?


Jag använder mig utav Artist från OBH NORDICA och tycker den är super bra, samt ger den jätte fina lockar! Den värms upp snabbt och är inte speciellt svår att använda, vilket är skönt! Riktigt sugen att köpa den röda plattången från OBH NORDICA eftersom jag är så fruktansvärt nöjd med min locktång!


 

Idag är en bra dag! 5/12

Go morgon alla readers, idag är det Torsdag för er som inte vet och ska strax göra mig klar för att bege mig in till viva la Skövde, haha! Låg lite extra länge i sängen idag, ibland är det skönt att bara kunna koppla av, samt känna att man lever. Inte för att jag inte känner så annars, men då brukar det vara rätt så ofrivilligt eller hur man ska säga, haha! Nu ska jag spackla fejan och så hörs vi mer sen, verkar som det kommer bli en toppen dag och önskar er detsamma, puss på er!


Inte min mening!

Hej på er, ber omursäkt att jag varit dålig på att blogga både igår och idag, men mycket som händer nu! Inget negativt egentligen, blir dock väldigt mycket och allt sker under samma stund men ska nog gå bra! Man har ju klarat av värre saker förut så ska nog gå detta också ;) Imorgon blir det in en sväng till Skövde, ska kika i lite affärer och försöka ha en allmänt trevlig dag på stan helt enkelt! Nu ska jag kika lite på tv innan jag ska göra mig klar för sängen, bloggar mer imorgon igen, natti min små troll!


 

Tog längre tid än vad jag trodde!

Hej på er, kom precis hem från mina föräldrar och varit där från kl 13:30 fram tills nu. Det tog lite längre tid att baka än vad jag trodde, men vi hann både med pepparkakor och lussekatter :) Nu ska jag bara ta det lugnt och slöa lite framför tv:n, funderar på att ta en dusch innan Bonde Söker Fru drar igång. Bloggar mer sen igen, puss på er! 




Till honom!

Till er som har pojkvän eller nära killkompisar skulle detta nedan funka kanon bra att ge bort!
Jag hade utan tvekan gett bort något utav detta till min kille, om jag hade en dvs :)


Kepsen hittar du Här

Mobilväskan hittar du Här

Linnet hittar du Här

Halsduken hittar du Här

Armbandet hittar du Här


 
 

Tiden flyger iväg! 4/12

Go morgon alla sötnosar, vaknade för en stud sen och ska inom kort bege mig ut för att gå min mil, dock lite smått omotiverad men det ger väl sig, haha! Idag ska jag julbaka ihop med Mami, skicka iväg en order på ett par skor jag vill ha och också boka tid hos frisören, hihi ^^ Något jag kom underfund medigår är att dagarna bara flyger fram imorgon är det redan Torsdag och om 2 - 3 dagar (beroende  hur man räknar) är det lördag, gash! Nu ska jag ut och röra på mig, behöver bli snygg till fredagen, haha! Bloggar mer sen igen, puss!


Bästa inköp jag någonsin gjort, julklappstips?!


 

Saknar ingenting!

Tycker ni inte det är skönt när allt flyter på, man känner att man har allt man behöver och ingenting kan gå fel?!

Just så känns det idag, jag saknar inget speciellt, anser att det jag har det jag behöver och att det finns inom räckhåll. Jag är ingen person som gillar se bakåt, oftast mår man bara sämre utav det och dessutom har jag ingenting att gå tillbaka till............. Även om det var till en viss del bättre då vissa dagar skulle jag ALDRIG gå tillbaka igen, jag lever i nuet och njuter fullt ut av varje sekund!


 
 

So happy I could die eller typ iaf, haha!

Hej på er alla snyggingar, kom rätt nyligen hem från Skövde och är helt slut........ Däremot är jag toppen nöjd över naglarna, dom blev riktigt läckra och jag vet någon som tycker dom är snyggare än andra **blink** **blink** ;) Nu ska jag ta tag i mailen jag inte hann med igår och sen ska jag bara slappa, redigeringen pysslar jag hellre med senare ikväll, inte för det blir bättre då mer för att jag inte pallar göra den nu, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

 


Dagens fråga!

Vad tror du skillnaden är att ha en transsexuell flick/pojkvän?


Den största skillnaden är väl att vi är transsexuella och varit det motsatta könet från början. Men däremot tror jag också vi känner oss älskade på ett helt annat sätt och då syftar jag främst på oss som inte utfört hela operationen. En ts-person som genomgått alla operationer har behövt korrigera sin kropp för att bli accepterad fullt ut, medans en som inte är helt klar och hittar någon som ser personen för den han/hon är, inte vad han/hon varit. Det är givetvis sammakärlek som en biologisk tjeje/kille eller en färdig ts-tjej/ts-kille får, men betydelsen blir helt annorlunda tror jag. Det är väldigt svårt att förklara men man blir sedd på ett helt annat sätt helt enkelt! :)


 

Go morgon! 03/12

Hej på er, ursäkta att jag blev lite sen men blev precis klar med allt fix som skulle göras och ska inom kort bege mig till Skövde för att få naglarna fina. Idag har jag inget speciellt planerat får ta dagen som den kommer och tycker man ska unna sig dagar som dessa också! När jag kommer hem ska jag gå igenom lite mail och påbörja redigeringen, sen ska jag bara slappa! Nu måste jag bege mig och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Kunde gått illa!

Go kväll mina kära bloggläsare, sitter nu framför tv:n och tittar på Paradise Hotel undertiden jag jobbar lite. Dagen har gått framåt och hunnit med det mesta, har några mail kvar att gå igenom, men ska försöka ta det ikväll eller imorgon! Imorgon blir det in till Skövden en snabbis för att ÄNTLIGEN fixa naglarna, dom är verkligen på tok för långa och var nära tidigare idag att bryta en av dem =S Ska också redigera matrial jag spelade in tidigare idag och nu ska jag skypa med en kompis, vi hörs mer imorgon, natti!


**Bildbris**


 

OneRepublic - Counting Stars

Är verkligen helt såld i denna låten och kan inte få nog av den, fruktansvärt bra!


Bara 2 saker kvar!

Hej på er precis ätit middag och ska inom kort kika igenom mailen. Har också hunnit med min lägenhets-video men eftersom jag behöver redigera den lite smått lägger jag upp den någon gång under veckan! Måste också maila min producent angående lite små saker och efter det blir det gå igenom mailen som sagt. Jag vet inte om det bara är jag, men tycker denna dagen gått väldigt fort! Aja nu ska jag iväg en sväng för att lägga över lite bilder från min iPhone till min dator hemma hos mina kära föräldrar, bloggar mer sen igen, puss!


 
 

Till henne!

Eftersom det börjar närma sig jul och listorna ska skrivas kan det vara skönt med lite insperation?!
Nedan ser ni 5 saker jag tycker man absolut kan ge bort till en vän, flickvän eller varför inte sig själv?! :)


Örhängena hittar du Här

Skärpet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Bh:n och Ringarna hittar du Här


 

Let's go! 02/12

Go morgon mikna kära bloggläsare, sittter nu och morgonmyser med Santos, dock mer uppskattat från mitt håll än hans, haha! Känner mig lite små seg, men det är Måndag som sagt vilket är förståligt och ska kicka igång dagen med en lång morgonpromenix! Efter det blir det ta tag i mailen som jag tjuvstartade redan igår lite smått med, kontakta producent och sist men absolut inte minst spela in lägenhets-video så ni får se hur jag bor/bott, hihi ^^ Nu kan jag inte sitta här längre, bloggar mer när jag kommit hem, puss på er!


Han verkar inte lida allt för mycket iaf, haha!


 


Veckans planer!

Hej på er gullungar, hoppas ni haft en toppen dag, själv har jag mått almänt dåligt, men självförvållat I think, haha! Ber om ursäkt att Veckans Planer blev lite väl sent, men hoppas det är lungt har nämligen jobbat fram tills nu som en jude, men med lite Red Bull går det undan, haha! Som ni ser nedan är veckan full proppad med roligheter och ser ut som det kommer bli en toppen vecka! Nu tänker jag ta tag i disken och efter det ska jag kasta mig i soffan och bara njuta av min ledighet, hihi ^^ Bloggar mer imorgon igen, puss på er!


 

* Jag har inte valt att födas såhär, men man får gör det bästa av situationen och försöka blicka framåt *

 

1 December! (Blogginlägg)

Go morgon mina kär bloggläsare sitter nu i taxi påväg in till Skövde för att bruncha på Max hihi ^^ Kvällen igår var helt magisk och träffade massor av underbara människor som vanligt, fick också en hel del fina komplimanger av både tjejer och killar, alltid trevligt! Fick också höra att en jag dejtade för något år sen var där, dock såg jag inte vem det var utav alla, haha! Fick också höra att han hade gått upp i vikt så kanske inte så konstigt att jag kände igen honom, men enligt mina vänner kikade han på mig en hel del och det är förståeligt med tanke på mina snygga ben som alla tydligen ska ha allemansrätt på, haha! Sen hände de lite till men de får ni inte veta eftersom jag ska försöka glömma det, haha! Bloggar mer sen när jag kommer hem, puss på er!