Love it!



Lättnad!

Åh, sånthär gör mig så väldigt glad :) Vist många djur har fått sätta sina liv på prov pga oss människor, men nu kan resterande djur vara lugna! Men jag ställer mig genast frågan, om djuren förbjuds inom kosmetika, vilka ska nu biträda deras plats? =O


Kategori: Allmänt
Taggar: djurtest kosmetika

Roligt på egen hand!

Shoppingförbud! 31/1

God morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och fått en bra start på dagen! Jag började min dag med att gå in mina nya skor och fick skoskav efter ca 5-10 minuter, haha! Men den som vill vara fin får lida pin, right?! Vill ni veta en annan hemsk grej eller hemsk och hemsk, mer sorglig för min del, haha! Jag har fått shoppingförbud för första gången i mitt liv eller egentligen inte ^^' Senast jag fick det råkade jag få min mobilabonemang över 1500kr och då var jag 12 år, haha! Konstigt att de inte gjorde någon åtgärd då jag fick upp den på 3000kr för några månader sen, hade väl tur antar jag x) Iaf har jag hittat as snygga skor, men eftersom jag har fått shoppingförbud så kan jag inte köpa dem....... DET SUGER, haha! Men får se det posetivt, förbudet upphör i slutet av månaden =) Aja nu ska jag pyssla med annat så bloggar mer sen, puss på er!


Galet duktig 7 åring!

 

Vart är vi påväg?

Att utseendet styr oss allt mer är väl ingen som har missat och alla vill vi se ''perfekta'' ut. Men frågan är vart gränsen går?! Är det okej att man gör om sig till en docka, pumpar upp muskler med silekon för att slippa träna och förstorar brösten?! Personligen tycker jag det är helt okej och upp till var och en! Antingen kan man leva med sina bristningar eller så kan man det inte, det är varje indevids egna val. Skönhetsingreppet jag ska göra är inte i närheten av detta tycker jag iaf. Men en sak är säker och det är att jag gör det för min egna skull och inte för någon annans!




Vete & Råg!

Hejsan! 30/1

Go morgon alla readers, ah shit egentligen har jag inte tid med detta, men vad gör man inte för er! ;) Ah Onsdag och min lektion börjar om ca 10 min, får nog be Pappa skjutsa upp mig tror jag, haha! Aja har bara 1 lektion kvar, sen slutar jag för dagen hihi Lite senare idag ska jag ta en fika med Becca & Mia, ska bli jett kul, får se om jag får tag på Becci kanske hon med vill hänga på :) Aja nu måste jag rusa, puss på er alla fina! 


Min insperation!

Skorna till bröllopet!




Mede håller i ESC 2013

Jag vet inte om ni hört detta, men nu är det bestämt att Petra Mede ska leda ESC 2013 och jag vet inte riktigt vad jag ska säga........ Sist ledde hon Melodifestivalen 2009 och jag vet inte om det bara var jag, men jag tyckte då att hon var sjukt flamsig! Jag pallar seriöst inte med kvinnan, hennes skämt är inte ens bra och det är bara hon själv som skrattar åt dem........... Hallå säg det ingenting eller?! Tydligen inte, men det är väl så att jobba på SVT. Du behöver helt enkelt inte vara duktig på någonting, bara du hittar en bra programledare i detta fallet en så kallade ''komiker''............ Tycker det är sorgligt att Sverige ska slänga bort sin chans nu när Loreen faktiskt kammade hem segern och använda sig av ett spektakel till programledare. Får helt enkelt hoppas att hon inte är lika flamsig annars då hon är i TV.......


Kategori: Allmänt
Taggar: ESC 2013 Melodifestivalen 2009 Petra mede Spektakel

Sen som vanligt!

Godmorgon på er, shit har as bråttom till skolan så gör bara en liten snabb uppdatering! Snön håller som sagt på att försvinna, men det är fortfarande glashalt ute och kanske inte var jätte smart att ta på sig 10 cm klack! Aja bloggar mer sen, puss på er!

Lycka!

Ser ni vad jag ser?! Snön håller äntligen på att försvinna och vet ni vad det innebär?! Jo att jag kan snart börja använda mina nya skor! =D Så nu traskar jag glatt hem för att se på top model, för ni har väl inte glömt att det börjat igen?! ;)


Dagens fråga!

Finns det verklige ingenting som kan få dig att avbryta utredningen och stanna kvar i könet du har fötts med? Tack i förhand....


Just i nu läget känner jag att det faktiskt inte speciellt rellevant, jag är rätt säker på min sak och även rätt så bestämd. Men det skulle faktiskt kunna finnas 1 grej och att den chansen finns ser jag väldigt minimal, haha! Skulle jag eventuellt träffa på the right one så kanske jag skulle prioritera annorlunda och ställa mig frågan om det är detta jag verkligen vill (stanna kvar i könet jag föddes med), men då ska det verkligen kännas 110% rätt! Annars, Nepp =)


Helt sjukt!

Egentligen är det helt otroligt hur dagens forskning har utvecklats och hur kunniga dagens läkare egentligen är. Bilderna här nedan är ett tydligt exempel på vad exakt jag egentligen menar!











Se på dessa män, vältränade kroppar, fina ansiktlinjer, ser allmänt grymt bra ut och vem skulle inte titta lite extra på någon av dessa, om de kom gåendes vid strandkanten?! =O

Men det ni däremot inte kanske ser, är att dessa män engång vart kvinnor. Dom är alltså transexuella och genomgått en sjukt snygg förvandling. Tack vare år av forskning är detta möjligt, att hjälpa män & kvinnor till att hitta sin rätta identitet och det blir bara desto vanligare. 

Äntligen! 28/1

God morgon alla bloggläsare, detta känns helt underbart, snön håller på att försvinna!!! Jag är så lycklig så det finns inte, våren är äntligen påväg och det känns helt underbart :) Idag har jag inget särskilt planerat och tar dagen som de kommer eller jo jag ska spraya min skor så att de inte blir förstörda när jag ska börja använda dem! ;) Nu ska jag fixa lite krubb och så bloggar jag mer sen och tar dagens fråga ltie senare idag, puss på er! 


Fynda på Bobbleroom!

Have2have Skoletter, Pixa Beige Bubbleroom.se

Have2have Skoletter, Ashley3 tan Bubbleroom.se
 

Have2have Skoletter, Melba Beige Bubbleroom.se

Fimtime!

Eftersom det är Söndag och det finns inte jätte mycket att göra tänkte jag underhålla er med en film, så hämta filt/täcke och gör iordning en liten godisskål eller popa lite popcorn, för att sen slå er till ro! Men vem vet, kanske det blir en trend ;)



Me & my hair! 27/1

Go morgon alal bloggläsare, ja då är det söndag som vanlgit och jag känner mig allmänt skit glad! =D Lite små läskigt eftersom jag inte vet varför, men det ger väl sig, glad ska man va! =D Idag så sker inte så jätte mkt, skulle egentligen gått på bio med Nettan, men kom förhinder......... Btw har jag satt i nytt löshår och känner mig as fräsch, kanske därför jag är glad?! Oavsett vad känns det skönt, aja nu ska jag fixa mgi ltie så bloggar mer sen, puss på er!



Natti!

Hej på er alla natt ugglor, tycker de är lite gullgit att ni istter uppe såhär sent och läser min blogg ^^ Men ärligt talat tycker jag ni snart ska gå och lägga er ;) Idag har det vart as kass blgogning, men håret har fått haft en egen dag (ofrivlilligt) och det tog tid att bli klar............. Iaf nu är jag klar, utväxten är klar och nytt löshår har satts i och känner mig jätte happy! Nu ska jag iaf snart gå och sova, så bloggar mer imorgon puss på er alla fina små läsare, men glö minte att lägga er med snart =)



Finns folk till allt!

Att det finns folk till vad som helst vet nog alla om, men detta gör bara saken ännu mer uppenbar eller vad säger ni?!


(Varning undvik mat under klippet)


Håret går alltid först!

Go morgon alla läsare, hoppas ni sovit gott! Jag vaknade för någon timme sen och har precis fixat klart mig :) Just nu sitter jag och överväger om jag ska ut eller ej........ Första prioritering är iaf att jag ska få min utväxt fixad och att det ska sättas i nytt löshår! =D Ska bli skönt att få det fixat, ursäkta btw att bloggningen blev lite usel men var helt slut efter vår shopping tur, haha! Men nu har jag nya krafte och så får vi se vad vi gör med dagen ;) Nu ska jag göra det sista och så bloggar jag mer sen, puss!


Fullt upp!

Hej på er, ursäkta för dålig uppdatering men jag skämtar inte att vi har vart på stan. Först fixade jag skorna som hade gått upp i pris. Sist jag kollade på dem kostade de 500 någonting och nu låg de på 1500 och nåt mer, haha! Sen åkte vi till Elins och där fyndade jag lite :) Sen tog vi bussen in för att gå till princess för att ta en fika, men innan de sprang vi in på H&M, sen träffade vi på Malin och nu sitter vi här, haha! Galet, men bloggar mer sen, ska vara social nu ;)

Snart helg!

Hej på er, ja då är det fredag igen och håller på att fixa mig lite snabbt. Blir en sväng in till Skövde med Emma, vi ska titta kläder, skor och sånt :) Solen skiner och jag antar att det är lika kallt som igår, så blir nog en relativt bra dag skulle jag tro :) Ja jag har inte mer att säga än detta, så bloggar lite senare och tänk snart få ni med ta helg, puss på er!


Retligt!

Go kväll, japp blev en liten fika stund ihop med Emma, alltid mysigt och var kul att ses igen. Vi planerade lite vad vi skulle göra till helgen :) Ja då har man vart och hämtat klänningen och den var fett snygg, MEN den var för liten, haha! Jag menar inte att jag är tjock ut nedre delen satt den perfekt, men inte vid axlarna.......... För er som inte viste om det tränade jag simning förut och alla som känner till den sporten vet om att man får VÄLDIGT breda axlar (tragiskt nog)......... Så det blir till att skicka tillbaka klänningen och be om en större storlek blöööö. Aja ska nog gå bra och förhoppingsvist får jag rätt storlek denna gången, haha! Aja nu ska jag småtjura så bloggar jag lite mer sen, puss! 


2 av 3!

Hej på er, som ni ser har jag fått mitt löshår och hämtat ut mina skor. Klänningen skulle tydligen betalas i kassan och jag hade givetvis glömt mitt ort....... Varför?! Lite små retligt, men aja hämtar klänningen senare ikväll! Nu ska jag strax iväg för att fika med Emma, shit var jätte länge sen vi sågs, typ 2 v eller nåt, sjukt! Aja ska bli kul att ses igen och ah jag har inte myclet mer att säga till er än detta. Bloggar lite senar ikväll igen sötnosar, tills dess ha det bäst! <3


Fräcka skor!




 

Magiskt! 24/1

Go morgon på er alla läsare, åh vilken fin dag det är ute! Känns helt magiskt när träkronorna är klädda i vitt och lyser upp ens väg. Värst jag var poetisk i dag då, haha! ;) Har precis slutat skolan och ska snart iväg igen till färgaffären och hämta ut lite paket. Ah det var typ de jag ska gör idag och kanske hinner med en fika lite senare =) Aja får se vad tiden har att erbjuda, nu måste jag pysa, puss på er!



Dagens fråga!

Hej Molly, jag vill först säga ett stort grattis att Lundströmska har tagit emot dig!!!! =D Men skulle du inte kunna börja med videoinlägg som förut? Hade vart jätte roligt =D


Tack så jätte mycket och kul att du med kan glädjas över att utredningen går framåt! :) Just i nu läget har jag ingen vidare lust att göra videoinlägg, jag känner att jag behöver landa och sen kan jag tänka på saken. Men lovar att göra ett videoinlägg då jag fått mina hormoner, så ni kan få se skillanden och sen får vi se om jag fortsätter med det :)


Nöden har ingen lag!

Hej på er, då är man tillbaka från Beccis födelsedagsfirande och var jätte kul, blev en hel del skratt :) Fick även ett mess om att mina skor hade kommit, men hämtar dem imorgon, för jag palalr inte gå ner i 10 cm klack, haha! Just nu överväger jag om jag ska på matten eller om jag ska sitta hemma och plugga. Ska se om Frida går och eventuellt går jag med då, vi är ju så fruktansväert ''bra'' på just matte, haha! Bilden nedan visar vad jag gav, vi hade dock slut på cellofan, så jag fick ta plastfolie, haha! Men som jag brukar säga, nöden har ingen lag och det är tanken som räknas som sagt + vad som innanför =) Nu blir det till att koppla av, bloggar mer sen, puss på er!


Födelsedagsfirandemiddag!

Drömmer mig bort! 23/1

Go morgon alla läsare, sitter just nu i skolan och fördriver min lunch med att titta på resor. Det är nästan att man vill ge sig av här och nu, haha! Tänk att bara lämna kylan och skämma bort sig i solen, ah love <3 Att bero på kyla, har ni hört att det ska bli 20- ¤ igen och vad fanken är det nu, typ 8- ?! O_o' SERIÖST!!! Aja det posetiva med dagen är att mitt löshår, mina skor och min klänning ska komma idag, hihi ^^ Men det gör inte saken mindra kallt, aja nu ska jag titta vidare och drömma mig bort, puss på er!


Blue Star Club – Maspalomas Princess - Bild 1


Blue Star Club – Maspalomas Princess - Bild 22


Blue Star Club – Maspalomas Princess - Bild 21

Hon är underbar!

Nu kommer ni säkert tro att jag är helt knäpp, men jag kan faktiskt vara ärlig och säga att jag gillar Anna Ankas åsikter. Det låter kanske lite sjukt, men jag förstår vad hon menar och vill förmedla. Hon har sett en annan del och ser saker i helt nya synvinklar. Jag fastna för det hon sa idag i ''Så blev vi svenska hollywoodfruar'' att ''Försöker man inte har man misslyckats'' eftersom det ligger en sanning i det. Sen att hon utalar sig lite små klumpigt är en annan 5:a. Men jag gillar Anna Anka, hur hon ser på livet och vill lära oss Svenskar att se på ett nytt perspektiv :)



Män testar att föda barn!

Att det gör ont att föda barn är rätt uppenbart, men hur ont det faktiskt kan göra lär väl aldrig en man uppfatta eller?! Här testar 2 programledare en simulator, den ger ifrån sig elchocker som har samma styrka som en sammandragning en kvina får under sin förlossning......... En liten fråga, ska man sätta ''krav'' att ens partner med ska genomlida samma process eller ska man benåda honom och bara låta honom stå och titta på?! ;)

 

Dreggel, dreggel!










God morgon 22/1

Hej på er, hoppas allt är väl med er och själv är det bara bra som vanligt. Solen kanske inte skiner, men det är ljust ute och det är alltid nåt ;) Idag så ska jag åka och titta på tapeter till köket eller ah bara till ena väggen, haha! Sen så ska jag gå lite på stan eventuellt ta en fika med någon :) Ja det är typ det jag ska göra och så får jag se vad jag mer hittar på, kanske en sväng till Hem & Hobby med Anna. Får se vad tänkas hitta på, aja nu ska jag strax gå och ha psykologi så hörs mer sen, puss på er!



Lyckan är nåd!

Go kväll alla läsare, hoppas ni mår bra och haft en bra dag. Jag mår hur bra som helst och jag är så sjukt lycklig! Till att börja med hittade jag en hemsida vart där kan beställa dessa snyggingar och bara det gör mig helt crazy! Som om inte det skulle vara nog har jag även fått besked att min remiss har kommit fram till Lundströmska och att jag kommer få påbörja min utredning, helt GALET! Så den 19 Februari har jag mitt första möte och det blir mitt första steg för att bli kvinna! Nu ska jag sätta mig med en kopp varm chocklad och ringa en vän, ah detta är helt sjukt, först skorna och sen brevet, haha! Ikväll kommer jag somna med ett stort leende på mina läppar :') Sov så gott och så hörs vi mer imorgon, puss på er!











Kategori: Allmänt
Taggar: Jeffrey Campbell Nitar Vita

Oavsett ods!

Funderar starkt på att köpa dessa snyggingar, jag gillar deras enkla design och hur klacken bryter kontrasten. Jag är verklgien helt lost i dem och dessa skönheter passar verkligen till allt. Jag ångrar fett mycket att jag inte köpte dem sist jag tittade på dem........ Men finns skorna kvar när jag kommer tillbaka tar jag dem, om inte får jag väl beställa hem dem. För dessa ska jag ha oavsett alla ods, haha!


Jeffrey Campbell Lita Shoes Black Bubbleroom.se

Klackarna får stanna hemma!

Hej på er, ja dagen håller på att lida mot sitt slut och jag ska strax bege mig till Nettan, för eventuellt tigga åt mig en kopp te ;) Om det lyckas vet jag då inte, haha! Men hon brukar alltid vara så gästvänlig så ska nog inte vara några större problem skulle jag tro! :) Ja, jag har inte mer att säga än så och ska nu trippa ut i kylen, men lämnar nog klackarna hemma, haha! i hörs mer sen och bloggar lite senare, puss!


Magnus Uggla - Jag och min far!

Jag är inte mycket för Magnus Uggla, men denna låten går inte att undkomma! Den är så vacker och sorglig på samma gång =')


 

Hejsan! 21/1

Go morgon/eftermiddag, ja då är skolan avklarad och ska väl strax fixa lite mat :) Hade håltimma efter näst sista lektionen i 1 timme och passade då på att gå hem. Tänkte göra lite nytta och passade på att klicka hem klänningen och skorna jag ska ha på bröllopet, samt nytt löshår hihi ^^ Tycker det är lite små snuskigt att gå med samma löshår i 2-3 månader faktiskt ^^ Men det kanske bara är jag som över reagerar?! Aja nu ska jag börja diska eftersom det är en början till matlagning iaf ;) Hörs mer sen, puss på er!


Film för sångfantaster!

Go kväll alal bloggläsare, ja då är man tillbaka från bion och den vart faktiskt helt okej, bara lite mkt sång, haha! Filmen vi gick på var Les Miserables och den handlade om Franska revolutionen, vad jag fattade det som ^^' Filmen var musikalbaserad och iprincip sjöng igenom hela filmen. I början var det väldigt vackert, men efter 35 sången började man tröttna och insåg att bara 1/5 del av filmen hade gått, haha! Men handlingen var bra, dock föreslår jag att man köper filmen då man har möjlighet att pausa om man nu inte gillar att sitta fastklistrad i 2 timmar och 40 min + massa sång på det! Men gillade konceptet på kärleks historian, så helt klart värd och man förstår varför den fått sin Oscar! =D



Dagens fråga!

Hej Molly, hur går det med låtskrivandet egentligen? Blir det någon konsert nu när du har laggt av med Mr: Lip?


Just nu står låtskrivandet lite stilla eftersom jag fått kicken av skivbolag eller ah typ. När jag berättade att jag var Transexuell så fick jag 2 val, antingen:


* Avbryta utredningen och få stanna....

* Fortsätta min utredning och ge mig av.....


Mitt val var glasklart, jag vill inte jobba ihop med patetiska människor som inte kan acceptera mig för den jag är. Jag hade min chans, men jag tog den inte och nu är jag tillbaka på ruta 1 igen. Jag kan ringa ett samtal, mitt problem kan bli löst, jag kan eventuellt få vara den jag är (Transexuell) och få skivkontrakt. Men jag funderar på att göra som andra gör och ta sig dit på egen hand via Idol, Talang, X-factor etc. Jag vet inte om det kommer funka, men det är värt ett försök och skiter det sig tar jag bara plan-B, haha! Så nej konserten kommer inte bli av, Mr: Lip har gjort sitt och nu är det dags att stå på egna ben, skam den som ger sig! =)


Om ni ursäktar så dör jag en stund eller två!


Längtar! 20/1

God morgon alla läsare, hoppas att ni sovit gott och fått nya krafter! Ja idag är det söndag och jag ska på Bio lite senare ikväll. Ska bli jätte kul och vet ni vad?! Jag har äntligen hittat en sjukt snygg klänning + sjukt snygga skor till bröllopet jag ska på i Sthlm! Åh detta kommer bli så sjukt fint, ser fram emot detta jätte mkt hihi ^^ Fast först måste jag nog gå in skorna och läram ig gå i dem så jag inte trillar, haha! Hm jan u ska jag gå hemåt, så vi hörs mer sen puss på er!


Step By Step!

Go kväll på er, sitter just nu och nördar sönder Shirleys nya låt Step By Step! Åh den är verkligen jätte bra och jag kan inte få nog av den! Texten är verkligen jätte bra och känner igen mig i den :) Sen att man själv skriver låtar och har lite små snuskig humor blir det automatiskt att man gör om låten till någolunda sjukare, haha! Ska inte gå in på det djupare än så, men det är förbannat roligt ;) Just nu nynnar jag min text undertiden hon sjunger orginalet, haha! Ska väl strax lägga mig och imorgon är det söndag och då ska jag på Bio, ska bli kul. Men nu måste jag nana, natti på er! :)


PS: Ni vet väl att jag jobbar ihop med en av Shirleys producenter va?! =D



Gotteligottgott!

Hej på er, ja då har man vart på Thai Haouse och jag råder verkligen alla att gå dit , himmelsk god mat! Det är verkligen en av Skövdes bästa restauranger ;) Nu ska jag jag bara låta maten smällta och njuta av en bra film kanske?! :) Får se vad jag hittar på, hoppas ni får en fin kväll, bloggar mer sen! :)



REA på Brandos, fynda!

Skor - Carvela: Glamorous | Parbild


Skor - Lipsy: Annie | Parbild


Skor - Poetic Licence: Brighton Belle | Parbild

Godmorgon! 19/1

Go morgon alla läsare, hoppas ni har sovit gott och är taggad för nya äventyr! Det är iaf jag, idag så ska jag och Nettan in till Skövde för gå på Thai house, ska bli mysigt. Fast det blir lite senare ikväll förstås ;) Jag ska snart promenera hemåt till min kära familj eftersom vi har några släktingar här, alltid trevligt! Det brukar vara en tradition att när Mammmas sida kommer brukar de alltid ta en runda till Hem & Hobby, jag funderar på att följa med, ska titta ut lite små saker som tex: Spagethie-hållare, haha! Känner att det är behövligt, ser så osexigt ut när de ligger i en påse, faskt kanske bara är jag?! =O Aja nu måste jag dra mig, slänger upp en bild på pälsvästen jag köpte för någon vecka sen! Kan inte mer än att bara älskar den, bloggar mer sen, puss på er!




Bisexuallitet!

Tittade genom min mail och såg att jag hade fått ett meddelande för ett bra tag sen angående Bisexuella och hur jag ser på dessa. Jag brukar säga att det finns 3 olika sorters ''Bisexuallitet'' och det låter givetvis helknäppt, men hoppas min förklaring ska ge er ett någolunda hm om vad det är jag menar! :)


* Vi har dom som antyder att dom är Bisexuella för att de dras åt killar/tjejer (beroende på kön de har), men oftast har de aldrig provat med en tjej/kille. De döljer nämligen sin homosexuallitet genom att säga att de är bisexuella, men i själva verket helt GAY ^^


* Vi har även dom som kan ha sex med båda könen, men föredrar ena könet lite mer än det andra. Dessa är experimentella som provar sig fram och i slut ändan komma fram till att de är antingen Hetrosexuell eller Homosexuella.


* Sist men absolut inte minst har vi de Bisexuella-personerna. Dom kan fatta tycke för en Hetrosexuell, Bisexuell, Homosexuell och Transexuell. För dessa har könet ingen större betydelse eftersom dom är Bisexuella. Medans andra går under namnet Bisexuella för att skydda sin Homosexuallitet eller inte vet vad de ska ''kalla'' sig (Expermentiell)



Kategori: Allmänt
Taggar: Bisexuell Experimentell HBT Hetrosexuell Homosexuell

Hejsan!

Hej på er, hoppas ni har en fin kväll, själv ska jag bara va hemma och ha familjemys. Vi ska äta lite go mat och sen titta på någon film ihop eventuellt :) Mötet gick jätte bra och ska ringa Lundströmska i veckan som kommer angående min remiss :) Jag träffade även på Simon på stan, alltid trevligt. Han diggade faktiskt min nya ''stil'', kanske lite avis till och med, haha! att bero på nåt helt annat måste jag ringa Daniel om det blir något Göteborg eller ej hm........ Aja nu ska jag sätta mig till bords och så hörs vi lite senare!



Värt att tänka på vid köp av Karl!

Ursprung
Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaks i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.

Praktiska råd & tips inför köpet
Det första du ska fundera på är om du verkligen har tid med en karl.
En karl är ingenting man lättvindigt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådligt att ta med karlar överallt. Exempelvis butiker brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en.
Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om ”matte” bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader
Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle.

Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött.
På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, dvs. licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Med hjälp av klicker och belöning i form av t ex öl eller annan alkoholhaltig dryck kan du säkert även få din karl att laga lättare måltider. Men tänk på att dela upp belöningen i små, små delar, annars kan inlärningen tvärtom fördröjas!

Allmän skötsel
För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Västerbottningen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.
OBS! All kupering av karlar är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder!

Uppfödare eller infångande av karlar
Än så länge är det inte så vanligt med avelsprogram för karlar i Sverige, men det har varit på gång ett tag nu. Tills dess att en kontrollerad uppfödning och avel av män kommer igång, är det bara att välja ut och plocka hem en lösspringande karl på gatan.

Några av dom är otroligt lättfångade och låter sig mutas med hopp om en snaps eller några glas öl.

För de som är lite mer svårfångade ger vi dig rådet att ta på lite lättare klädsel och ett stänk parfym för att dra till dig uppmärksamheten. Bjuder du dessutom hem din karl på både middag och lite god alkoholhaltig dryck brukar det inte vara något problem att sedan få dom att stanna.



Klantigt värre! 18/1

Go morgon alla läsare, har precis fixat mig och ska snart bege mig in till Skövde för att gå på möte :) Klantigt nog hade jag helt glömt lämna klackarna kvar hemma, så det blir att traska med dem hem...... Aja ska nog gå bra, får se till att hålla mig på benen, haha! Hörs mer sen, puss på er! :)

Du vet väl om att du kan följa mig på Instagram?!

Mollynilsson91 heter jag där :)

Trend inom bloggvärlden!

Det verkar vara en trend inom bloggvärlden just nu är att bekänna olika saker, Hanna Widerstedt berättade om sitt projekt, Mr: Lip (jag) gick ut med att allt var ett spel och nu Jockiboi om sitt drogmissbruk. Det känns så 2012 med just denna grejen på något konstigt sätt........ Jag kan bara tala för mig själv, men frågan är om detta är ytterligare ett PR-trick eller om det verklgien är på riktigt?! Liknar faktiskt lite det Aspergenatti gjorde då hon sa ''farväl'' till världen......... 

 




Kategori: Allmänt
Taggar: Hanna Widerstedt Jockiboi Mr: Lip

Här ska tittas tapeter!

HBT-tema! 17/1

Go morgon alla bloggläsare, har precis haft min sista lektion för denna veckan och tar nu helg, as gött! Vi har fått en jätte rolig uppgift på Psykologi 2  (B-kursen) där vi ska låna en bok om miljö och någonting mer, för att sen återberätta. Jag ska försöka hitta en bok om HBT-personer och försöka inrikta mig om det går inom Transexuallism :) Så jag funderar på att dra in till Skövde en snabbis eller om jag sparar det tills imorgon, hm......... Ska ändå in imorgon för att gå på möte angående Transexuallism, skulle lika väl kunna ta boken då också, samt försöka hinna med en fika på stan! =) Nu ska jag ringa lundströmska, sen hyresvärden för be om omtapelsering i hallen, seriöst den är grön -_-'  Jag bloggar helt enkelt mer sen, puss på er!



Upp till var och en!

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta, jag vill inte vara en dålig förebild varken för vanliga tjejer eller ts-tjejer, inte för någon person överhuvudtaget. Men ska gå rak på sak, jag funderar nämligen på att göra ett skönhetsingrepp. Jag har länge tänkt över detta och skulle boka in tid hos en klinik förra året, men det blev aldrig av......... Men tänkte ta tag i det nu och få det gjort. Som jag berättat tidigare har jag deltagit i skönhetstävlingar (ej inom Sverige) då jag var mindre och vissa verkar tro att man har sky högt självförtroende efter det, det är en av anledningarna att jag tar upp detta. Det spelar ingen roll om man har deltagigt i en skönhetstävlingar eller ej, vi alla är människor och vi har våra brister. Jag säger inte att jag kommer ''må bättre''' om jag gör operationen, det jag vill säga är att vi alla har våra fel och så är det upp till var och en om man vill operera sin fote, hals, öga, mage, öra eller näsa etc. Så länge man gör det för sin egen skull anser jag att det är helt okej! :)


Kvinna som tittar i spegel

Gourges!

Tänkte visa upp ''väskan'' jag köpte sist jag var inne i Skövde, blev jätte nöjd över mit köp! Enkel och väldigt praktisk. Kan inte med annat än att bara älska den hihi ^^




Hejsan! 16/1

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra, själv är det bara toppen och har just nu lunchrast :) Nu har jag bara 1 lektion kvar, om man inte räknar med kvällsmatten jag ska på senare ikväll ^^' I övrigt har jag väl inga direkta planer, ska väl iväg med en kompis och fika :) Igår hade vi släktkalas (60års kalas) och det var därför inlägget las upp lite sent. Nu ska jag iaf ta lite mat sen mot Naturkunskap B och vet ni vad?! Jag har äntligen börjat fatta periodiska systemet, tog mig bara 7-9 år, haha! Hörs mer sen puss på er!



Dagens fråga!

Jag kan verkligen inte fatta varför du gör det du gör, men det är din ensak! Men finns det verkligen inte någon som reagerar på ditt val?


Jag ska vara ärlig, jag har märkt att allt fler har tagit avstånd och sluta höra av sig. Jag pratar inte om hetrosexuella utan folket i gayvärlden de homosexuella............ Jag blir lite smått paff eftersom dom om några borde ha någon sorts av förståelse och inblick hur det faktiskt kan vara, men tydligen inte............. Just nu är jag VÄLDIGT glad över att de aldrig fick lära känna mig och att de bara fick lära känna min rollkarraktär Mr: Lip, haha1 ;) Lite komiskt att vissa av dom sa att man kan prata med dom om allt och dom skulle ha förståelse, say what?! Skulle de nu vara så att jag avbryter utredningen och bestämmer mig för att leva kvar i könet jag fötts med (Vilket jag natar inte kommer ske) kommer jag inte ta upp kontakten med dom igen! För mig spelar de ingen roll om de tror att jag är tom som en badboll i huvudet eftersom allt ändå bara vart ett spel, haha! ;) Men tack och lov är inte alla i gayvärlden såhär! Jag kanske inte har lika mycket gayvänner som förut, men nu vet jag om vilka som verkligen bryr sig och vilka som inte mär än lort under naglarna!



Kakor till middag!

Hej på er! Jag börjar undra om det är nåt allvarligt fel på mig, mer än att jag ska göra ett könsbyte dvs, haha! Asså jag skulle utan problem kunna leva på mina morgon/kvälls shakar och ha en burk kakor till middag, haha! Jag börjar faktiskt förstå varför Mamma var skeptisk till att låta mig flytta hemifrån igen, haha! Det negativa är att jag äter upp Kakans släktingar.......... Men det posetiva är att jag blir totaly slim ;) Nu ska jag iaf till affären för handla lite små saker, som kattsand så att Santos inte använder golvet som ''tillfällig'' låda.................... -_-' När jag kommer hem gör jag Dagens fråga, hörs mer sen, puss!


PS: Det snöar jätte mycket, så påvägen till affären ska jag nyna ''Hej mitt vinterland'' och ''Hej, hå'', haha!



Sorry! 15/1

Hej på er, glömde helt bort bloggen när jag insåg att jag skulle komma försent till skolan........ Aja, är påväg hem nu och bloggar mer sen innan mina fingrar fryser till is, haha! Hörs mer sen, puss på er!

Inte på andras brister!

Som ni kanske vet kan man få betalt om man gör PR för företag och att tjäna lite extra är väl inte fel i sig. Men att tjäna pengar på andras bekostnad/misstag är nåt jag verkligen inte vill vara delaktig i! Jag syftar nämligen på olika spelsajter, jag skulle inte vilja ha på mitt samvete attjag har vart grunden till ett spelmissbruk börjar eller förvärras! Vi bloggare har ett ansvar,  glöm inte det, pengar är kul att tjäna, men inte på andras misstag och därför lägger jag inte upp sån skit på min blogg!


Everything comes to an end!

Var så trött på alla komentarer som kom till och från på Youtub-kontot jag har. Jag har laggt korten på bordet i min blogg för er, men ska allt få ett slut är det lika bra gör det fullt ut?! Nu kan jag bara pusta ut och invänta reaktioner....... Jag är väl medveten om att detta kan väcka reaktioner, men just nu är jag så glad över att det äntligen är över. Nu återstår bara de 2 sista blogglåtarna att spela in, som jag lovade och sen är de slut på Mr: Lip! =')


Herregud!

Jag säger bara 1 sak, herregud....... Hur ska jag kunna klara av detta egentligen?! Haha! Får nog ta och be pappa att hjälpa mig eller vad tror ni?!

Hemma igen!

Go kväll alla läsare, ah sitter med en varm koppte och avnjuter dagen som varit :) Min dag har vart helt underbar och hoppas även att ni/du har haft en fin söndag! Imorgon är det skola igen och ska bli kul, fett taggad till alla kurser som drar igång på riktigt imorgon och imorgon ska jag göra ett nytt försök att komma i tid till lektionen ;) Var som sagt på Bio och ''Berättelsen om Pi'' var faktiskt helt okej :) Nu ska jag dricka upp mitt te för att sen ringa taxi till lägenheten för att plugga Spanska Alfabetet, haha! Puss hej på er!


Äckligt snyggt!

Åh jag bara måste köpa detta så fort jag ser det i affären! Riktigt äckligt snyggt och perfekt till en utgång eller vad säger ni?!


Life is unfair!

Fuck vad Rabih är snygg, hans mörka bruna ögon, hans karisma och och inte tala om rösten! Inte undra på att man bara blir helt lost i att se honom.......... Life is so unfair, haha! 

 

Go morgon! 13/1

Go morgon alla läsare, har precis hittat motivation till att ta mig från sängen till spegeln, haha! Vet inte om det var ett jätte bra drag men det det lär jag märk snart ;) Idag ska jag på Bio med Nettan kommer bli jätte kul, men först måste jag hinna få tag på nya naglar och fransar :) Jag ska även plugga lite spanska när jag kommer hem så jag inte failar imorgon, språk är nog det ända som kan få mig att plugga överhuvudtaget, haha! Aja nu ska jag fortsätta hörs mer sen, puss på er!

Berättelsen om Pi!

Jag vet inte om det är jag som är över sentemental eller om det är nåt annat, men jag bara MÅSTE se Berättelsen om Pi! Den verkar hur bra som heslt och jag lär ju lipa söndero m tigern dör men wtf det är ändå släckt och jag känner ändå inte personerna irummet mer än min kompis Nettan som jag ska tving med, haha! Vi båda är lite över sentementala så vi kan sitta där i mörkret och lipa ihop, haha!



HBT-möte! 12/1

Go morgon alla läsare, tanken var att jag skulle varit vaken och färdigfixad för länge sen, men jag somna om, haha! Iaf nu har jag bara några clips som ska i sen är jag klar. Funderar på att dra in till Skövde för att gå på ett ''möte'' för oss som är HBT-personer och idag är det Trans/Transexuell anpassat :) Låter väldigt kul, ska försöka hinna bli klar bara i tid och efter det ska jag fixa nya naglar och fransisar hihi ^^ Alltså 2 flugor i en och samma smäll ;) Nu måste jag fortsätta hörs mer sen, puss på er alla fina!



Skara domkyrka!

Konstkuppen startar sitt första avsnitt om ett HBT-altare och de första Gayparet som vigs i Skaradomkyrka. Rekomenderar alla läsare att titta, satt och lipade när vigseln knappt var klar ^^' Klicka Här



Kategori: Allmänt
Taggar: Skara domkyrka Skaradomkyrka

Passande!

Letade igenom mitt förråd och hittade min lille vän. Undrade vart den hade tagit vägen och var väldigt passande att hitta den nu när snön kommit tillbaka! Nu ska jag iaf bege mig hemåt till mina föräldrar och sen ringa Nettan, hoppas ni får en fin fredagskväll, bloggar lite senare igen! :)

Go morgon 11/1

Go morgon alla läsare, hoppas ni har sovit gott och ger allt nu sista jobb/skoldagen för att sen ta helg! Som ni vet har jag redan tagit helg och min helg är så gott som planerad, ah :) Men just idag så ska jag bara slappa framför ytterligare avsnitt av Vempire och sen bär de hemåt för familjemys ihop med föräldrarna :) Nu låter det som om jag är värsta nörden som sitter och tittar på detta 24/7, haha! Men så är det verkligen inte, jag vill bara se klart boxen och sen kan jag komma tillbaka till verkligheten, haha! Nu ska jag sätta mig framför tv:n, hörs mer sen!



Perfekt!

Börjar mim helg 1 dag tidigare än alla andra med "godis" och Champis! Helt underbart att veta att man har sovmorgon imorgon och att man kan vara uppe hur länge man vill för att nörda sönder Vempire avsnitt mod gott, gott till hihi ^^ Hörs mer imorgon, puss på er alla fina!

Måste i sommar!

ÅH jag bara ÄLSKAR dessa skor, helt underbara och blir verklgien ett måste so fort all snö försvinner! Perfekta en varmsommar dag till en söt slimad klänning!


Jeffrey Campbell Str8up Shoes Black Bubbleroom.se

Dagens fråga!

Hej Molly! Först vill jag bara säg att jag älskar din blogg och namnet du har valt passar dig bra!!!!! =D Jag har 2 saker jag undrar över, innan du gick ut med vem du egentligen var pratade du om 2 nya ''blogglåtar'' är det fortfarande aktuellt och kommer du fortsätta med musiken?


* Meningen var att släppa dessa låtar innan min ''förvandling'' men att dröja ut det hela och leva som en person jag egentligen är hade jag aldrig orkat med....... Faktiskt hade jag hoppats att folk skulle glömma dessa låtar, men funderade över detta så sent som i veckan. Jag kommer spela in dessa 2 låtar som ett sista verk av ''Mr: Lip''

* Givetvis hoppas jag att kunna fortsätta med musiken, men jag vet inte hur hormonerna kommer påverka rösten och därför kan inte ge ett klart svar......... =/ Min önskan är att jag ska kunna fortsätta med musiken och kunna få göra låtar som är 100% Molly Nilsson :)


Underbart!

Go morgon readers,hoppas allt är väl med er, här är det bara fin fint! Precis slutat skolan och tagit helg hihi Vet ni vad?! Det har kommit snö! Helt underbart, bara inte blir som sist (för mycket), haha! Idag så har jag inga direkta planer, ska kanske in till Skövde en sväng för att ta en fika med en vän, alltid trevligt :) Får se hur det blir och vad jag gör med dagen, nu ska jag ta mig lite nyponsoppa, hörs mer sen puss på er!

Perfekt avslut!

En nattia-shake och ett Vempire avsnitt innan säng dags är allt jag behöver nu. Hemskt vad veckan gått snabbt och redan i övermorgon är det fredag skumt, hm......... Hoppas ni med har em trevlig kväll nu ska jag mysa ner mig under min filt med fåret Sean, haha! Gonatt på er alla små troll, hörs imorgon!

Älskar!

Älskar min söta lilla te-box, jätte praktiskt samtidigt jätte snygg . Lät nästan som en själv beskrivning av mig, haha! Ne jag bara skoja, iaf om mig. Har vart hundvakt idag och har gått jätte bra, Vanna har fått vara med mig när jag tvättat :) Nu sitter iaf jag och tittar på Vempire Diaries under tiden hon ligger och sover. Om ni inte har sett detta råder jag er verkligen, hur bra som helst och ibland vill man bara dö för att man själv inte får vara med o scenerna, haha! Nu ska jag iaf titta vidare, hörs mer sen!

Kunde inte sagt det bättre själv!


Hundvakt! 9/1

Go morgon bloggen, nyss vart i skolan och ska inom kort bege mig till lägenheten där jag ska vara hundvakt! Ska nämligen vakta Nettan's hund Vanna då hon och hennes mamma åker på spa. Men är det bara jag som känner att det är lite smått orättvist byte?! haha! Nä ska nog gå fint skulle jag tro och man är ju faktiskt utbildad djurvårdare engång titiden (för 2 år sen), haha! Dessutom så ska jag passa på att låna hennes Vempayerdieries filmer, för hon va så ''snäll'' och såg dem utan mig ='( Så idag ska jag nörda framför tv:n med film och tv-spel, då jag inte måste följa med ut och kissa dvs! ;) Att bero på det borde jag skicka in mitt Xbox 360 på lagning någon dag hm......... Kanske imorgon då jag ska in och köpa lösnaglar! Aja nu ska jag bege mig hemåt så hörs mer sen puss på er!



Vad säger du?

Skulle du vilja råka på en sånhär på ditt sommarlov eller din semester?! ;)



Älskar!

Jag säger bara 1 sak AMAZING! Åh jag bara älskar dessa skor, var som sagt inne i Skövde förra veckan på Dna och titta på just dessa. Men de hade bara 36:or.......... För första gången i mitt liv kändes det som om jag hade stora fötter.................. =( Det sög rätt hår, men det posetiva var att de kunde ta hem om man beställde hem! Funderar faktiskt på att göra det eller om jag beställer från någon annan firma. För vad jag har sett och hört ska liknade skor finnas, fast vita ah <3 Så varför välja mellan vitt & svart när man kan beställa båda färgerna?! =D


J



Inte över än!

Ligger just nu och tittar på ett jätte intressant program som går på 2:an, handlar nämligen om dinosaurie och jag trodde program som dessa hade slutat att sändas......... Tur att jag fick nog på Animal Planet och bläddrade vidare! Minns så väl när jag och min bror tittade jämt på sånt, han var mest intresserade av själva attackerna och jag av själva djuren i sig (Alla söta små dinosaurier), haha! Nu ska jag titt vidare!


Full rulle! 8/1

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra, själv är det bara fin, fint! Håller just nu på att diskar och japp ni hörde helt rätt! Jag har inte städerska längre eller jo de kommer till och från, men tänkte göra det själv idag ;) Ibland vill även jag känna att jag är duktig och gör någon nytta, haha! Skolan idag som sagt och jag var fett nervös, men det gick bra och de flesta tog det fruktansvärt bra, SAY WHAT! =O Ska väl inte klaga nu när det gick så bra iof, haha! Nu ska jag fortsätta med det sista, sen blir det eventuellt in till Skövde för att köpa mat och proppa kyl & frys, puss hej! 


 

Hej alla nattugglor!

Go kväll alla nattugglor, jag var så sjukt nära att lägga migi  vettig tid men gjorde jag det.............? NEJ, istället fick jag värsta rycket och börja tok städa förådet och hallen, haha! Det posetiva är att det inte ser ut som ett bombnedslag varken i hallen och inte tala om förådet! Men nu är det rent och imorgon blir det skoltajm! Jag är fett taggad och kläderna är framtagna jag ska ha på mig imorgon hihi. Dock är jag väldigt nervös hur folk ska bemöta en............. Men har fina vänner vid min sida så ska nog gå bra och glor folk för mycket är det väl bara säga nåt liknande ''Hej jag är transexuell och nu vet du det, ha en fin dag'' haha! Skolväskan är redan grejad och blir att använda min D&G fram tills jag hittar en annan mer lämpad dvs. Hm japp det var allt vad jag hade och säga. Nu blir det iaf ett glas vitt för att fira att skolan är imorgon och att jag städade, haha! Hörs mer imorogn, puss hej!


Vilken mix!

Woop, woop, då är man hemma igen efter en härlig tripp i Skövde med Emma. Hon hittade jätte fina skor **avis**, dock hade jag inte samma flow.............. Aja, köpte 2 par förra v så ska kanske inte klaga direkt :) Här är iaf schampot jag inskaffade mig, ska tydligen va bra för slitet hår och Boddy Buttret köpte jag förra veckan, men tänkte att jag tar med det idag eftersom jag ''glömde'' det sist, haha! Just nu sitter jag och lyssnar på Moas låt When I Held Ya samtidigt som jag äter makaroner och köttbullar, vilken mix, haha! Aja nu ska jag titta igenom lite annonser som jag eventuellt ska ha på bloggen. Vi hörs lite senare, puss på er så länge! 


My Brother told me: I don't care what you do with your life, as long you're happy I'm happy!

Food!

Japp då har vi sprungit på stan och Emma hittade jätte fina skor! Jag tittade med på några men kände att de kanske inte var några för mig så jag struntade i det! Hittade iaf schampot jag skulle ha samt en söt liten väska jag ska ha nästa gång på krogen och nu sitter man på Sushi Yaki, tänk vad tiden går! Hörs mer sen puss hej!

Go morgon! 7/1

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra och vet ni vad jag har kommit fram till eller ah rättare sagt fått syn på. Mitt schampo är slut, haha! Får väl bli in till Skövde en sväng för att fixa till det problemet :) Just nu håller jag på att titta nytt löshår undertiden jag avnjuter en kopp te x) Jag vet inte om det bara är jag, men känns lite små äckligt att ha ett och löshår flera månader (2-3), vist nu är mitt inte extremt slitet, men ändå....... . Aja, sitter med en liten ''turban'' på huvudet och ah det är ju någolunda porrigt eller? Aja nu ska jag titta film oh drika upp mitt te, sen ska jag ringa Emma :) Just det, här är de andra stövlarna jag köpte sist jag var i Skövde, tur att jag fick syn på dem eftersom det var de sista paret som fanns kvar, puh! Iaf såg inte jag fler utav dem, visar kläderna en annan dag! ;) Ah nu ska jag titta film hörs mer sen, puss hej!




Ovanligt fort!

Go kväll bloggen, ligger just nu i sängen och lyssnar på musik :) Denna söndag har faktiskt gått himla fort, ovanligt fort för att vara söndag hm.......... Skumt! Aja, hoppas ni med har haft en fin dag och vet ni vad?! Jag råkade bryta av min nagel på pekfingret på höger handen :'( Inte så kul, men det växer väl ut antar jag och turligt nog sitter de andra naglarna kvar faktiskt :) Imorgon är det måndag och jag har inga planer direkt. Funderar på att dra ner till Jönköping för att fixa de där jag la upp igår (Hänganordning). Men får se hur det blir, annars ddrar jag nog in till Skövde en sväng för att titta lite kläder eller ta en fika =) Nu ska jag lägga mig och titta på film. Men jag önskar alla en trevlig imorgon och så hörs vi mer imorgon, puss hej! 


Dagens fråga!

Hej Molly, jag har en fråga jag har undrat lite över och skulle vara kul om du tog dig till till att svara på :) Vad tror du det är som skiljer dig mellan andra Transexuellapersoner?



Till att börja med tror jag det inte skiljer sig så jätte mycket mellan mig och andra Transexuella. Den enda skillnaden jag faktiskt kan se är att jag bor kvar i samma stad jag engång vuxit upp i och kanske kommer göra det i några år framöver. De flesta transexuella väljer nog att flytta till större städer, eftersom där finns acceptans på ett helt anant sätt än där de engång bodde. Nu säger jag inte att det är så, utan jag tror det kankse kan vara så och om det är så är det den ända skillnaden jag kan se mellan mig och andra Transexuella.



Personlig åsikt!

Hej på er, som ni ser så har jag fixat med bloggen idag och förhoppningsvist tycker ni att det blev någolunda bra iaf. Personligen tycker jag det blev jätte bra, men som sagt det är ju min åsikt...... :) Nu ska jag fixa mig lite lätt för att sen ta en promenix, känner mig hurtig idag, samt att jag måste bli mer aktiv och komma igång mer med kroppen! Japp allt för mig, hörs mer sen! :) 


Klänningar inför bröllop!

Go morgon bloggen, sitter just nu och tittar igenom en drös av olika klänningar. Det är nämligen såhär att vi ska på ett bröllop nu i Februari, tror jag det var och på ett annnat i April. Iaf det första bröllopet kommer vara uppe i Stockholm och jag antar att dom inte kommer klä sig jätte diskret, vilket gör att jag kanske kan ta en lite mer ''vågad'' klänning (Inte slampigt). Men man vill inte stick ut för myket heller eftersom det ska vara brudens & Brudgummens dag! :) Iaf funderar jag på några av dessa klänningarna.









Klädhängare!

Sitter just nu och tittar på lite olika anordningar man kan ha till kläde. Eftersom just den delan har ökat och lär fortsätta med det så är det lika bra att man börjar göra nåt åt saken! Iaf här är 3 saker jag funderar på- En översta kan man ha diverse kläder, mellersta i hallen för ytterkläder och den understa skulle man kunna ha alla läckra klänningar. Tror faktiskt det skulle vara en väldigt bra idé :)


MULIG Klädställning IKEA Kan användas både inomhus och utomhus. Plastfötter; skyddar golvet mot repor.


MULIG Klädbetjänt IKEA


EKNE Skärmvägg IKEA Praktisk avskärmare och rumsavdelare. Vikbar; spar plats när den inte används.



Hejsan!

Hej på er alla fina, kom nyss hem från plåtningen och hoppas på att bilderna blev bra :) Ska sätta mig ner och pusta ut för att sen träffa min bloggmaneger. Vi ska gå igenom lite ideér och sånt, så är väl lite sånt vi ska pyssla med. Nu ska jag som sagt krypa ner i soffan till en bra film och så hörs vi mer sen, puss på er!

Dagens planer! 5/1

Go morgon alla bloggläsare, vaknade rätt nyligen och ska snart fixa lite frukost :) Igår hade jag och Nettan filmkväll med lite dricka till. Var väldigt kul faktiskt, pratade om allt möjligt och vi började redan planera upp nästa utgång lite smått iaf, kommer bli kul :) Idag händer väl inte jätte mycket, ska ta lite bilder och försöka sätta mig ner med min bloggmaneger lite senare idag och planera upp ny design till bloggen :) Men innan dess ska jag äta lite frukost, så vi hörs mer sen, puss på er! :)

Filmkväll!

Go kväll alla läsare, har precis haft familjemys och ska snart bege mig till lägenheten för att ha filmkväll med Nettan. Var som sagt i Skövde idag och hittade dessa godingar, helt underbara! Orkari nte ladda upp allt jag köpt, så jag tar det en anna dag men detta är en av de sakerna jag sprang på iaf. Nu ska jag bege mig till lägenheten, men först så ska jag dra igenom håret en snabbis med plattången, hörs mer sen puss hej!




Lyckad dag!

Åh vad vi har sprungit på stan säger jag bara, men konstigt nog har jag inte ont i fötterna?! Aja ska väl inte klaga när man väl sluppit det antar jag, samt gjort massa fynd, haha! Ah nu blir det att vänta på mamma för att sen åka hemåt för att ha lite fredagsmys, så vi hörs lite senare, puss på er!



Go morgon! 4/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er! Själv är det bara fina fisken och sitter nu med en varm kopp te som ni kan se :) Idag ska jag in till Skövde en sväng för att titta på kläder och skor! Jag bara vet att detta kommer ta sin tid och att Simon som eventuellt ska med kommer hata mig efter allt springande på stan, haha! Jag har även "strukturerat" upp mitt Instragram och där heter jag MollyNilsson91, för er som vill följa mig där :) Nu ska jag dricka upp mitt te och så hörs vi lite senare, puss på er!



Mums!

Go kväll all bloggläsare, hoppas ni haft en fin kväll! Jag har suttit och tittat film sen jag kom hem ^^ När jag kom ut från rummet och gick mot köket såg jag att mamma hade bakat, alltid trevligt ;) Jag lyckades iaf 5 av dessa läckerbitar och är faktiskt rätt nöjd över mitt lilla kap, haha! Nu ska jag titta film igen och sen blir det att nana, men vi höres mer imorgon, natti på er! :)

Ska tänka på det!

Fick en komentar om att fräscha upp bloggen och vara nogrannare med min stavning. Till att börja med är det toppen att ni påpekar sånt här, brister är till för att fixas eller ah, ni fattar vad jag menar hoppas jag :) Jag håller helt med, för tillfället ser min blogg fruktansvärt tråkig ut och tanken har varit länge att få bukt på problemet, men det har aldrig blivit av..............(lathet/tidsbrist) Men ska försöka få bukt på det till helgen eller i veckan som kommer! :)
Sen till stavningen har jag inte tänkt så jätte mycket på det, livet man hade innan som öppet Transexuell skiljer sig en hel del. Då var det ständigt flyga och flänga med dvs olika saker. Man struntade helt enkelt i att lägga tid åt stavning och vad folk skrev till en eftersom man hade fullt upp ändå........... Men jag ska tänka på att läsa igenom mina inlägg i fortsättningen! :)
Som jag sa tidigare, bra när ni kommer med synpunkter så jag vet vad jag ska tänka på eller skriva om! :)



Nothing can break me down!

Woop, woop nu blir de strax mat och denna dagen har vart hur underbar som helst! Idag kan ingenting trycka ner mig allt känns så fruktansvärt underbart. Remissen har skickats till lundströmska, mötet gick kanon bra och om inte detta är nog så har mina pengar kommit in. Allt känns som en dröm och jag lever mitt i den, hoppas ni med haft en fin dag! Puss på er nu blir det mat :)

Mysdag! 3/1

Go morgon alla läsare, hoppas ni sovit gott :) Sitter just nu vid bordet och tänkte att jag ska avnjuta en varmkopp Tea undertiden jag bloggar och tittar på tv. Sen blir det till att fixa sig för att bege sig in till Skövde, ska på möte angående min utredning och sen ska jag möta upp Emma. Vi ska gå lite på stan och ta en fika antar jag :) Så idag blir det en mysdag, men nu ska jag njuta av mitt Tea och titta klart på programmet, hörs mer sen! :)


Ska tänka på det!

Såg att jag hade fått en komentar angående mina bildval jag använder till mina blogginlägg och jag kan inget annat än att hålla med. Det senaste har vart fruktansvärt dåligt med privata/bra bilder och mycket är till att ambitionen är fruktansvärt låg. Vet inte varför, men så är det................. Lovar att skärpa till mig och ska bli skönt att få någolunda struktur på livet imorgon :) Men ska tänka på detta och fortsätt komentera om saker ni tycker jag ksa bättra mig på eller skriva om :)


Fastna vid tv:n!

Hej på er, ursäkta för dålig uppdatering idag, men jag fastnade vid spelet x) Alltid lika svårt att slita sig när man väl börjar komma igång och det blir ju inte bättre av att man hållerp å att klara ut spelet heller x) Ja, jag har nördat de lite väl mkt kanske =P Aja, nu håller jag på att fixa mig lite snabbt, sent jag vet...... ^^' Iaf när jag är klar ska jag titta förbi hos Nettan och se vad hon gör eller så åker jag till lägenheten för att fixa lite små saker, jul grejset måste ju bort någong gång ^^' Bio verkar det inte heller bli något av eftersom det är tydligen snor halt ute. Aja skit samma, blir eventuellt en mysig hemma kväll och det är inte heller fel :) nu ska jag fixa klart mi, så hörs vi mer sen! :)



Go morgon! 1/2

Go morgon bloggen, ush idag känner jag mig skit seg, bara man inte håller på att bli förkyld =S Hoppas man klarar sig från detta! Nettan är på Ikea idag oh när hon kom hem funderade vi på att gå på bio ihop. Inte helt klart beroende på när hon kommer hem och vad det är för filmer som går :) Håller även på att planera att dra ner till Göteborg någon dag för att träffa en kompis. Ska bli kul, samt att jag måste försöka hinna träffa Erica och Charlotte när jag ändå är nere!. Ska ringa till dem lite senare, nu ska jag hoppa in i duschen, hörs mer sen! :)



Tid det tar!

Nu har det snart gått 2 månader sen jag var hos vår familjeläkare angående min remiss, då de skickade den till psykoatrin där jag bor och sedan dem tillbaka och efter det har jag inte hört ett piss................ Vet inte hur många gånger jag ringt till dem och fått samma svar: Nej tyvärr har inte ''läkaren'' tittat på det, Vi vet inget om det än, Hon är upptagen hela dagen så hon har inte hunnit titta igeonm det än, Vad jag kan se så har ingen förändrats etc....... Ursäkta, men vad är det för nötter som sitter där egentligen?! Inget gör dem, men lön ska dem ha! Nä blir till att ringa ikväll eller idag och fråga hur det går, i värsta fall får man väl beställa hem medecin och börja med självmedecinering................


Hejsan!

Sitter just nu hemma hos Nettan, vi pratar igenom gårdagen och eventuellt bio imorgon :) Vi ska även prova alkoholfritt vin med glass till hihi Hoppas ni med har en fin dag på det nya året :)

Stå på er!

Go morgon bloggen, jag säger bara SHIIIIT vilken kväll! Helt GALEN och helt underbar! Vi dansade hela natten oh det var verkligen fullt ös, haha! Det som var mindre underbart var alla som skulle taffsa och då syftar jag på ett visst gäng som gick högra upp än låren........... Jag hade inte en aning om hur hårt det kan vara att vara tjej på krogen och hur mycket tjejer uthärdar för att se långa och vackra ut med hjälp av höga klackar. MEN nu vet jag och en av upplevelsarna var väl mindre behövlig om man säger så, haha! Oavsett om jag hade hunnit göra mitt könsbyte skulle jag ändå inte vilja att folk gräver där. Det är min privata zoon och folk ska hålla sig borta därifrån, that's it! Fast iof detta var inter första gången om man säger så............... Men det jag vill säga till alla som har åldern inne eller snart kommer få, stå på er för inget har rättigheter att röra där förutom DU! Men bortser man från den händelsen var det riktigt galet skoj och jag fick jätte fint bemötande båda av folk jag kände och folk som jagi nte kände om mitt nya jag =') En kompis till mig sa att jag skulle ta det posetivt att bli tagen mellan benen eftersom min ''förklädnad'' funkade......... Ah det vet jag inte riktigt, kunde helst fått visa det på ett annat sätt iaf! Aja nu ska jag sätta mig i soffan och spela zelda, idag blir det en lugn dag, hörs mer sen och innan jag glömmer GOTT NYTT ÅR! =D