MK-väska!


Har under en längre tid kollat lite efter ny MK-väska men inte hittat någon direkt... Däremot har jag kollat på denna ett flertal gånger och tanken är att den ska vara till lite finare tillställningar då min andra MK är på tok för klumpig! Då jag ska synas mer och kommer vara ofta p åresande fot är det bra om jag har en väska till just detta endamål.


Det bästa med denna är att den är ganska neutral och tar inte onödigt fokus. Dessutom är den enkel att matcha till olika käder så länge det inte innehar silver. Matrialet och hur dom gjort den är riktigt snygg och att det finns 2 alternativ på kedjor är bara bra.

Alan Walker feat. Noah Cyrus - All Fall Down

Dåligt självförtroende

Att ha dåligt självförtroende är många i dagens läge har och även jag. Redan som liten hade jag GRYMT mycket hudproblem och har komplex än idag för detta... Ibland trillar det ina komentarer om just detta och även om min hy ser bättre ut än innan träffar det ändå... Jag har alltid trott att ingen skulle kunna se bort från detta och det är faktiskthelt fel. Många av dom jag haft sällskap har are sig brytt sig om det där eller om att jag är TS. Dom ser bort från detta och det gör att jag väldigt sällan tänker på det och idagens läge inte tar åt mig på samma sätt som innan.

Att bara få hör "du är snygg" ger ett ego bost och man släpper det. Idag kan jag gå utan smink och inte bry mig mitt i stan. Det hade jag ALLDRIG gjort innan och mycket tack vare dessa personer som tycker jag ser bra ut osminkad eller med smink. Jag mår bättre idag än innan och jag vet att min hy inte är perfekt. Men det har inte hindrat mig att ta mig dit jag är idag. Då är frågan vem som det är mest synd om egentligen. Dom som ska påpeka det eller jag som kan leva med det och ändå nå framgång.


 

Måndag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår super och är i fullgång med att jobba och tycker det rullar på fint trots att det är fredag! Fick en super tråkig nyhet tidigare i helgen och vad det var behöver vi inte går in på... Men inget personligt eller någon som är skadad vilket är det enda positiva. Har fortfarande diverse luckor från helgen som jag har svårt att fylla och det skrämmer mig lite också, haha! Men bara se framåt och eventuellt kommer helgen som kommer bli riktigt bra. Det kanske intebli någon utgång men lyckad på ett annat sätt.

Idag ska jag också ta mig till gymmet och kommer gå dit när tid finns. Vill verkligen komma i form och känns skönt att man snart är nerei sina gamla byxor igen. Har inte kunnat köpa byxor förens jag är tillbaka i min gamla vikt. Verkligen skönt att snart kunna gå all in när det gäller sånt också utan vara rädd att det inte kommer hålla. Absolut får mn ha den kropp man vill, men jag föredrar själv att vara smal och sen hr andra väljer är upp till var och en! Nu blir det jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 

DÖD! 29/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår som jag förtjänar och blev en vild natt igår, usch vad hemskt, haha! Mer exakt berättar jag i veckan men det var allt från dans, snygga killar och kanske ett och annat toabesök som inte involverade toan egentlige, haha! Idag är det söndag och ska bara sitta och jobba hela dagen... Pga hela gårdagen gick åt att gå runt i affärer innebär det att jag inte hunnit med något gällande bloggen. Dessutom ska jag kontakta min hyresvärd för att hjälpa en kompis som behöver lägenhet akut. Dessutom träffade jag på en hel del kompisar ute vad jag kommer ihåg och bloggläsare också. Alltid lika skoj och jag blir verkligen super glad att dom kollar in här. Det gör mig väldigt motiverad att fortsätta och komma på nya saker, tack! <3

Övrigt mår jag bra och ska bara dega i sängen fram till 15:00 då jag måste börja jobba... Att blogga tar sin tid och jag lägger 6-7 timmar under helgen för kommande vecka som ska struktureras upp. Allt från möten till inlägg och även andra saker ckså förstås! Nu blir det mysa ner sig i sängen. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Kliniken! 28/10

Hej på er, haft fullt upp hela dagen och ni som följt med på Snap har fått mer info. Nu blir det lite förfest innan krogen. Gjorde ett snabbt besök på kliniken också, haha!

Mitt privatliv ska hållas privat!

Att jag valt bli offentlig och fått ta konsekvenser av folk som vill trycka ner mig på olika sätt är ett liv jag valt. Jag vet för och nackdelarna och försöker göra det bästa av situationen helt enkelt. Men att fmilj, släkt, vänner eller pojkvänner aldrig förekommer på bloggen finns ett logiskt skäl. Det har aldrig slått er att dessa personer inte söker rampljuset jag tagit till mig?! Det finns en andledningtill varför folk springer i väg när kameran trycks på rec eller känner sig obekväma när bilder ska tas på mat?! Många av dom jag umgås med är neutrala och trivs med det. Dom har inget behov att synas och håller sig gärna i bakgrunden. Sen finns det dom som också säger att mig får du inte fota eller ha med på bloggen eller dina videos. Det innebär att jag inte kan eller ska ta med dom på bilder eller liknande. Det är på sin höjd att Podden blev ett självklart val. Jag kom med idén och sen behvde den bearbetas i ca 2-3 månader innan det blev fastställt. Många runt min omgivning tycker att mina socialamedier tar enormt mycket tid och sitter oftast knäpptysta och kollar när bilder tas pga att det är en obekväm/ovanlig situation. Men dom låter mig hållas och det är jag ritkgit tacksam för att dom har en sådan förståelse till mitt bloggande <3

Sen till att pojkvänner har jag valt hålla utanför tills jag vet att det är 100% seriöst. Det har förekommit föredetta pojkvänner på bloggen och dom bilderna har jag inte tagit bort eller dolt. Däremot syns aldrig deras ansikte. Mitt ex jag var tillsammans med finns på bloggen. Allt från hans händer till en bild ihop med Gucci. Sen att det inte blir puss bilder 24/7 är pga attjag anser det inte är nödvändigt... Men skulle det kännas rätt kan det absolut bli i ett senare skede. Mitt privatliv med folk runt min omgivning är det enda privatliv jag har. Det har jag valt att behålla privat.


 
 

Uppdatera mobilen!

 

Som många av er vet har jag skaffat ny telefon och som jag nu tänkte vara lite mer rädd om än den tidigare... Hittade lite saker jag funderar på att klicka hem av olika skäl. Tycker fodralet är himla sött och praktiskt om man ska ut en kväll på krogen och vill hålla sakerna säkra. Sladden är riktigt snygg och köper jag den kommer jag absolut köpa ett matchande skal, helt klart! Skärmskydd behöver jag säga mer?! Tror alla vet hur min mobil såg ut efter bara några månader, haha! Både tragiskt och hemskt...



1 Hittar ni Här, 2 Hittar ni Här, 3 Hittar ni Här


 

Dagens outfit!

I veckan som var fick jag hem lite produkter och vad ska jag säga?! Toppen är verkligen så sjukt fin! Älskar den och det bästa med allt är axelpartiet. Blir så himla fint och kragen är verkligen pricken över I. Super till vardag som fest och skulle jag gå ut på krogen hade jag valt lite smycken till givetvis. Tyget är förövrigt super och riktigt nöjd!


Ni hittar toppen Här


Skorna har ni sett mig använda tidigare och vad ska man säga?! Riktigt läckra. kostar dock en slant, men helt klart värt! Stod och tvekade först men sen tänkte jag "äh man lever bara 1 gång", haha! Riktgit snygga och bekväma. Jag som använder klackar rätt ofta MÅSTE ha skor som är sköna och trots den smala klacken står man ändå  stabilt på marken.


Tyvärr är skorna jag köpte slut... Men det finns ett liknande par och betydlig billigare som ni hittar Här

OneRepublic, Seeb - Rich Love

Snart dag! 26/10

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag toppen och verkligen behövligt att lägga sig tidigt. Började redan min dag runt 06:00 och varit igång en bra stund. Men eftersom dom flesta "normala" personer går upp runt 8-9 tiden har jag som princip att göra mitt första inlägg runt denna tiden. Idag blir en låååång dag, men riktgit taggad och ser faktiskt fram emot allt som ska hinnas göras. Dessutom är det snart helg igen vilket underlättar motivationen, haha! Måndagar är säkert tufft för många andra som för mig.

Det som står på schemat för dagen är att gå igenom lite små saker, kolla genom inkorgen och spela in en video jag lovat ett bra tag och som jag enbart kan göra utan löshår... Ska försöka få till detta när jag kommer hem när det nu blir, haha! Pratade med Jenny igå, i och med att båda har haft ett helvete detta år då våra X gjorde slut har vi valt att unna oss något extra, vilket är väl behövligt! Mer om detta tar vi när det blir dags, nu måste jag jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Kudden kallar!

Go kväll alla bloggläsare, precis avsluta ett samtal och ska strax ut med hunden. Världens tråkigaste väder ute och varit mer eller mindre hela dagen... Ska rota lite i förådet efter lite skor då de felsta skor jag har utan klack är sommarskor och vädret är som det är, haha! Blev en sväng förbi pizzerian då jag hade 0 intresse att laga mat och övervägde först sushi men pga att jag bara ville hem fick det bli något som gick hyffsat fort och enkelt att parkera. Dock glömde jag ta utan oliver, men turligt nog har jag en liten vän här som mer eller mindre kunde offra sig, haha!

Nu blir det ut med lillen, borsta tänderna, gå genom lite mail och sedan bums i säng. Helt slut efter dagen och tänkte lägga mig tidigt idag. Orkar knappt hålla ögnen öppna som det är vilket säger säkert allt om hur pigg jag är mer eller mindre... Hoppas ni får en fortsatt trevlg kväll och vi hörs mer imorgon igen, natti!


(null)

Lugn kväll!

Utgång i helgen och den blev lugnt för att vara jag eller hur man ska framföra det, haha! Blev förfest hos Anna och det var så himla mysigt att träffa henne igen! Först var jag långt från taggad och tänkte dra mig ur... Men tog mig i kragen och gjorde mig iordning. Kom ca 2-3 timmar senare än tänkt då inte hela utväxten var avklarad, haha! När jag gick upp i trappan hörde jag Anna "Jag hör klackskor, är det Molly?", dog lite av skratt och därpå pratade vi lite innan vi gick in. Dom andra hade festat sen långt mycket tidigare och jag var något sen, men hämtade in det snabbt. Det blev dans och jag har en obehaglig känsla att jag kom med på någons snapp, haha! Dessutom tyckte någon jag var lik en fitnessmodell vilketjag inte alls höll med om mer än håret, haha!




Strax därpå gick vi till krogen och slog oss ner ochtog lite drinkar, shotar etc. Runt 1 tiden stack jag till en annan krog och dansade loss med lite olika personer, haha! Man kan säga att jag var inte ensam en längre sekund på dansgolvet, haha! Men var säkert där bara 30-45 min innan jag gick tillbaks till dom andra efter jag hade hälsat klart på dom jag dansade loss med. I slutet började jag nyktra till och tog mig en återställare, haha! Strax därpå gick jag ihop med en annan för lite bakismat. Fick även frågan flera gånger om pussar och följa med hem av olka personer, haha! Dessutom var det några som kände igen mig från bloggen, super skoj! Mitt kändisskap börjat hämta upp sig trots allt, haha! Sen när vi dansat klart och krogen började stänga gick vi hemåt fulla och glada, haha! Det sista jag minns var att vi sjöng i trappuppgången och att vi skulle lugna oss för att personen inte skulle bli vräkt, haha! Därpå festade vi vidare och sen blev det svart, haha!

Utgåns-outfit!

Nedan har ni en outfit som har en ganska tydlig tråd skulle jag tro?! Men riktigt snygg om jag får säga det själv! Byxorna och Toppen är som gjorda för varandra. Halsbandet och Armbandet hade varit riktgit fint till och piffat upp kläderna liteextra. Skorna är riktigt fina och älskar att dom visar lite hud. Riktgit snygga skor och detaljerna i bak är riktigt nice!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, ni hittar 4 Här, ni hittar 5 Här
 

Det finns alltid något 25/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och ni sovit gott! Själv mår jag toppen och ska inom kort göra mig lite frukost dagen till ära. Blev lite rörigt inlägg i slutet men kände att jag behövde bryta någonstans och tror jag valt göra bästa lösningen även om jag önskar att man kunde gått en annan väg... Men jag får se det positivt att hatet förekommer a 2 skäl att jag är intressant och sticker folk i ögonen med att jag kan leva som jag gör. Det är tak vare mycket hat jag är där jag är idag och fått diverse möjligheter. Men nu lämnar vi detta och låter dom få roa sig på egen hand. Jag har en ganska rolig nyhet att berätta också!  Jag har fått förfrågan att föroläsa och är lika taggad osm livrädd, haha! Vart det kommer ske kommer jag berätta när det blir aktuellt. Har vare sig kunnat eller fått berätta detta fören nu. Till er tjejer som kom med förslaget till er skola, tack <3

Idag blir det jobb hela dagen och klicka hem kostymen som ska användas till helgen. Samt ha ett snabbmöte gällande kläder inför månaden som kommer. Skulle gjort klart det redan i måndags, men ah ni ser hur bra jag är på att planera, haha! Åh jag är så galet tacksam över allt idag och börjat med att tacka varje morgon för 5 saker jag är nöjd med och avsluta dagen med 5 bra saker som hänt under dagen. Bra tips om man är lite nere eller tappat motivationen för allt. Det finns alltid något att vara tacksam ovsett möjlighet man fått i livet :) Nu måste jag fortsätta annars blir jag mer sen än vanligt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Jag har fått nog!

Go kväll alla bloggläsare, jag ska gå rakt på sak... Senaste dagarna har det blivit lite mycket näthat av läsare som antingen har ett boring liv själva eller försöka greppa någon verklighet som inte finns, haha! Nu är det följande att alla blogginlägg som kommer här näst granskas i fortsättningen. Vissa fattar uppenbarligen inte när dom ska lägga ner och även om dom flästa komentarer kommer av en och samma IP gör det ganska tydligt vad hen är ute efter, right?! Jag bloggar pga att jag tycker det är skoj och sen om jag tjänar på det eller inte spelar ingen roll vad hen anser. Att gå på mig är en sak men att gå på folk jag känner är inte okej! Alla jag umgås med är inte pin-smala eller har 50 lite fondation i ansiktet etc... Dom är preis som dig bakom skärmen "normala" och trivs med det. Jag tar inte med andra personer på bilder pga mitt kändisskap och gillar du det inte behöver du inte läsa. INGEN har tvingat dig och det är du osm frivilligt kollar vilket säger allt om dig och ditt "fantastiska" liv... Jag har fått säga det jag vill och vill hen hänga ut mig på flashback gör det om du nu önskar. Mår ditt psyke bättre gört! 1 sak till alla som jag umgås med är kring min egna ålder, sen om du har någon fetish på umgås med äldre får vara din ensak!

Nog om detta, övrigt har dagen varit bra och har mer eller mindre inte gjort mer än nödvändigt. Har haft ett möte och äntligen fått igång mitt nya tangetbord! =D Inom en snar framtid lär videos komma upp som vanligt. Ikväll blir det lugnt ska kolla på lite möbler, skriv a en checklista inför nya lägenheten och massa där till. Dessutom är det lön om bara några dagar. Tycker dagarna går så himla fort och ser fram emot jul! Att träffa släkten är enligt mig den bästa julklappen av alla + att den är gratis, haha! Skämt och sido! Nu ska jag jobba undan lite och kolla genom morgondagens inlägg så allt rullar på! Hostar som en galning och misstänker att jag håller på att bli sjuk... =( Nu ska jag ringa L-G och ni som följer mig på snap vet nog redan vem jag menar, haha! Natti!


 

Smycken!

 
 
En av mina favorit affärer är Glittersom har medelresultat mindre allt! Perfekt om man ska leta akut accessoarer inför en fest, dop eller bröllop. Dessutom har dom alltid bra priser på diverse produkter.
 
 
Här
 

Mike Perry feat. Tessa - Stay Young

Måste lägga mig i tid! 24/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra. Idag ör det tisdag och la mig på tok för sent... Måste börja lägga mig i tid i fortsättningen och orka palla nig upp tider jag ska för att slippa halvt stressa aset ur mig, haha! Märks att det börjar bli kallare då jag mer använder mig av min vinterjacka. Långt från ett fan av vinter och allt det nu innebär... Misstänker också att jag håller på att bli sjuk. Skit trist då jag verkligen inte kan eller får bli sjuk.

Idag blir det kolla genom lite saker, fixa hem lite produkter och även kolla kläder till helgen. Dessutom en annan fest jag ska på med soldat tema. Jag brukar undvika ha samma kläder på en utgång och skulle verkligen inte vilja ha det nu inför halloween heller... Men ska kika runt lite på diverse kostymer som finns under dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Tack <3

Det finns så många jag skulle vilja tacka och dom jag tänker på är dom som står mig närmast. Dom som verkligen känner mig och vet vem jag är. Dom som jag kan skratta ihop med och även gråta. Mina närmaste vet vad jag gått igenom och sett vad jag gjort. Dom har stått upp för mig när jag inte orkat och alltid funnit där. Dom har sett nackdelarna av mina socialamedier allt från hot til komentarer... Dom har sett folk som kommit fram för att vara spydiga på min ekostnad och fått se när jagbehövt stå upp för mig själv... Dom ser igenom mig och kan mig till 110%. Dom vet när jag biter ihop och när jag bemött motgångar och tvärtom också förstås. Dom gläds över den fantastiska möjlighet jag fått och alla intervjuer jag fått genomföra.

 
 

Dom har träffat killar jag dejtat och fått godkänna dom. Dom vet vad för srots kille jag behöver och vad jag söker. Ibland är vi överens och ibland inte alls, precis som detska vra, haha! Jag skulle inte vilja leva mitt liv utan dessa fantastiska människor. Tack vare att dom är mer neutrala gör det att jag håller ig på marken och inte blåser iväg, haha! Ett stort tack till er som funnits med från början till att hoppa in allt eftersom. Utan er hade detta ldrig varit möjligt och jag kommer finns för er när det behövs <3


3 måten till den nya lägenheten!

Nu när flytten börjarnärma sig med storm steg är det dags att börja kolla lite nya saker till lägenheten och hittade lite saker redan. Förvånad?! Lampan hade varit riktgit fin till köket i fönstret då det är avlångt liggandes och skulle bli så fint med lite små växter till också såklart. Champangkylaren hade varit så sjukt fin till "köksön" när brudarna kommer kan man korka upp och börja kvällen med lite prat och spel också såklart. Hyllan hade jag tänkt ha i hallen mittemot badrummet och ett sött litet bord under. En lite växt och ett ljus hade jag nog valt ha på den.


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här,3 hittar ni Här
 

En lång dag! 23/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Jag var långt från taggad att gå upp tidigare idag och hade hellre prioriterat sängen betydligt längre... Men efter lite om och men kom jag upp trots allt! Känns redan som det kommer bli en tuff dag och att jag haft en aningen för skoj i helgen. Det är då man inser att man kanske skulle tagit det lite lugnare, haha!




Idag är det måndag och har inte jätte mycket att planera mer än att jobba ikapp lite smått. Ska också försöka installera tangentbordet jag köpte för snart 1 månad sen... Hatar verkligen att jag sparar enkla saker som just detta. Hoppas ni också får en trevlig dag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Stolt! 22/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sjlv mår jag som ja förtjänar och blev en låååång natt, haha! Inga detaljer behöver vi gå in direkt heller, haha! När jag kom ca 2-3 timmar försenttill festen var alla mer eller mindre kalas och jag var snabbt påt jag också. Det snapades ena värre än den andra och jag tror till och med jag kom med på bild, haha! En lyckad kväll med andr ord och eftersom folk tydligen behöver bild bevis på alt jag gör kanske det är dags?! Nu när jg fått min nya telefon ger det mig faktiskt inga ursäkter som innan... Ska absolut tänka på detta och skulle jag glömma det vloggar jag lite till och från på min Snap (mollynilson) till er som inte tror på allt jag gör, haha!

Idag blir det jobba och ha ett litet möte. Sen ska jag också ringa en senare ikväll för kommande grej. Inget märkvärdigt mer än lite partyn :) Nu blir det sätta sig till ro och börja jobba. Dessutom har det hänt lite saker sen senast och vad det är mer exakt kommer ni får se :) Jag är så glet glad attvara jag oavsett om ni ser mig som en man eller kvinna, haha! För jag är vare sig det ena eller det andra. Jag är en TS-kvinna och detär jag stolt över!


 

Party

Gå vidare.

Hej på er, ska inom kort börja fixa mig för att dra ut med lite vänner och ska bli så skoj! Verkligen taggad och vinet kylt. Känns som en lyckad kväll och detta är säkert första gången ever jag går utan extension. Känns väldigt märkligt, men i veckan får jag mitt svall tillbaks, haha! Vet dock inte helt vart Anna bor där vi ska vara... Men är lite smått osäker på om hon bor vid Käpplunda och gå därifrån i 12 cm... Ja det får tala för sig själv! Fick tillbaka mitt kontrakt av Skövde bostäder vilket gör att nu är lägenhet officiellt min, hur skönt?! :) Den skiljer sig inte jätte mycket från Käpplunda Gränd jag bodde i innan. Det finns vissa saker som givetvis skiljer och vad det är får ni se inom tid :)

Nu blir det att börja fixa sig och därpå spackla nyllet och sedan blir det lite party. Jag funderar också på att börja granska mina komentarer innan som publiceras pga näthat... Jag vill inte sånt ska nödvändigtvis finnas på min blogg och att alla tycker olika detaccepterar jag! Däremt behåll det för er själva?! Men det är som jag alltid sagt att går det bra för någon ska hen genast få smaka på det oavett hur stort kändisskap man har... Sen skulle man alltid kunna låta dom roas för mig påverkar det inte mig i nu läget. Så länge mitt varumärke inte tar skada är det lugnt och om det skulle bli så kommer jag ta tag i det då. 1 sak folk ska veta är att jag ser absolut vad ni skriver och sen går jag vidare. Att bli arg eller irriterad är bara onödigt onödigt och då är det bättre låta hatarna hata :) Nog om det, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Inget löshår!

Hela kvällen mer eller mindre satt jag och tog ut mitt löshår och verkligen älskar känslan att dra fingrarna genom håret och kunna massera hårbåtten med naglarna! Helt obeskrivligt! Kommer säkert alltid bära löshår pga att det blir som pelare när man lockar och man behöver sällan fixa till sig. Vilket är super!

Idag blir det att färga utväxten och därpå ska det antingen i ikväll eller imorgon. Att bära löshår är himla skönt i många lägen, men cokså oprktiskt i andra... Det eviga slitet att ta i och ur är väl lagom skoj, men vad gör man inte för konsten, haha! Naturligt är givetvist super fint, men jag kommer stå fast vi min åsikt att löshår gör alltid det lilla extra :)


Ödslar inte min tid på er! 21/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sjäv mår jag super och är i fullgång med lite fix inför dagen. Blev inget vidare bloggande igår, men ska mer ellerm indre jobba hela dagen för att nästa veckas inlägg ska rulla på som vanligt. Dessutom ska jag börja komma igång med träningen igen och känns väldigt motiverande! Såg också lite komentarer som jag fått och tänker inte ens lägga energi på negativa komentarer, haha! Helt meningslöst att förklara för ngon som vare sig inte vill eller har förmåga att förstå. Hur som, idag är det lördag, sa gå lite på stan och ta en lunch senare ikväll med en kompis. Har jobbat mer ellerm indre hela veckan 24/7 mer eller mindre... Men nu är det helg och man kan blicka framåt!

Idag är det lördag och känner mig riktigt taggad även om vädret kunde vara bättre! Blir utgång i helgen igen. Verkligen super taggad och ser fram emot detta! Det brukar vara lite tomt vissa helger med folk, men kanske är annorlunda ikväll?! Om det inte blir av har jag planer att dra mig till Göteborg. Komma bort lite och bara njuta lite. Sk även prata med Jenny gällande lite planer. När jag väl tänker efter blir det inte en lugn helg, haha! Aja, dags att fixa sig lite och så hörs vi mersen igen, puss på er!

Ta en annan väg!

Om man stannar på samma plats år in och ut. Hur vet man då vad som faktiskt finns utanför?! Vissa är bekväma att ha ett fast jobb och tycka halvbra om. Att ha en låg hyra och leva ett mer "normalt" liv. Det är inget som lockar mig eller andra. Vi lever i en värld där prestation räknas och vad du lyckas åstakomma. Tragiskt men sant... Därför är det viktigt att alla kan faktiskt få detta liv. MEN det beror på om DU är redo att lägga ner blod svett och tårar. Inge i livet är gratis och har man en önskan att bo i en nyproducerad lägenhet en längre tid är inget 08:00 -16:00 jobb som är aktuellt. Vi snackar 10-12 timmars jobb VARJE DAG. För vissa är det lockande och andra inte.

Har man detta som mål att bo lite flott eller tjäna massa pengar för att köpa sitt drömhus/bil och inte har någon utbildning är detta vägen man kan gå. Det är massor slit och alla dagar är inte alltid roliga... Men belöningen blir ditt hem och för vissa räcker det långt! Jag och många andra jobbarhellre häcken av mig än att slänga bort livet på ett jobb jag aldrig kommer trivas på eller liv jag inte vill leva. Du lever 1 gång och det är upp till dig hur du vill dittliv ska bli!

Dua Lipa - New Rules

Snart helg! 20/10

Go morgon bloggisen, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Äntligen fredag och trodde att jag ett tag inte skulle ta mig igenom veckan, haha! Sjukt trött men är nu på fötterna igen och laddad inför dagen! Bloggen tog lite stryk i veckan som ni märkt och säker sätt... Ska blir riktigt skönt att få den rulla som vanligt igen och att kunna jobba hemifrån igen :)


Idag är en sån dag man bara älskar livet och även om dagen kommer bli lååååååång är jag ändå riktigt taggad för vad som ska göras och hända! Nu blir det jobba vidare med mott och så hörs vi mer sen! Btw har fått tag på några som eventuellt vill hyra min lägenhet, hur skönt?! Känns som allt plötsligt löser sig mer eller mindre!

Nytt företag! 19/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag toppen la mig tidigt. Eftersom jag förbereder inlägg tidigt på morgonen då kl är i nu läget 05:50 är för att jag ska hinna med annat och även om jag gör det är det knappt jag hinner med allt jag ska ändå, haha! Känns som min mobil går på högvarv och aldrig har en lugn stund... Inte alltid jätte skoj men vad ska man göra?!




Idag är det torsdag, blir jobba och träffa en vän som ska eventuellt öppna eget. Väldigt spänd på vad det kan bli! Allt jag vet är att det kanske kan gynna mig?! Men vilket som är jag glad för hennes skull och hoppas allt rullar! Nu blir det dra sig mot jobbet och så hörs vi mer sen, puss på er!

Laddad för dagen! 18/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott för det har jag! La mig redan innan kl 20:00 och det var väl behövligt! Skulle kolla lite serier men gick knappt hålla ögonen öppna och valde att stänga av. Bästa beslutet ever!

 

Idag är det onsdag och jag är riktigt taggad! Vädret kunde varit lite bättre men övrigt rullar det på! Igår hade jag en helt GALEN dag och inte en lugn stund! Denna veckan kan inläggen krångla som ni kanske redan märkt men behövt fokusera på annans än just mitt bloggande... Men nästa vecka ska det nog rulla som tidigare! Nu måste jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Snart helg!

Go kväll, verkligen varit en liten halv dålig dag men även jag måste få ha det också ibland! Övrigt sätt har den varit bra och avslutades åtminstone någorlunda okej, alltid något! Hunnit med en hel del och känns skönt när ena måstet kan strykas från listan. Imorgon är det onsdag riktigt härligt och snart är det helg igen! Onsdagar känns alltid himla bra av olika skäl jag inte behöver gå in på, haha!

Kom nyss in med lillen från en promenad och ibland undrar jag om djur förstår mer än vad man själv anser dom gör?! Hade varit skoj att veta mer exakt vad hon tänker på! Nu blir det däcka till en film bloggar mer imorgon igen, natti!



Nöjd!

Blev att fixa naglarna tidigare i fredag och vad nöjd jag blev! Helt otroligt vad duktiga dom är och alltid lika nöjd efter gått därifrån! Hade dom i Jönköping ett tag men där var jag aldrig riktigt nöjd fören i slutet... Skönt att vara hemma igen och känna sig 110% nöjd!



Inte min natt! 17/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Jag har sovit riktigt uselt och känner mig mer eller mindre halvt död... Värsta som finns är när man ligger och vrider sig. Men får hoppas att kvällen som kommer blir en aning mer rofylld!




Idag blir det inte så mycket mer än ro farlige samtal, kolla upp lite saker i för kommande dagar och försöka hinna jobba ikapp det jag inte hunnit med... Ett tag flöt allt på så font och sen nu. Måste försöka luska ut uppkoppling till mitt nya tangentbord som skulle förenkla allt jobb här hemma. Btw podden kommer vi ta en liten paus ifrån då vi är på olika ställen och har svårt att få till det! Hoppas det är okej och att ni har överseende för just detta! Nu blir det lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Målinriktad!

Att vara målinriktad är riktigt viktigt och att det är det osm driver mig och många andra att gör det vi tror på. Oavsett vad det gäller eller ger för utdelning! Min högsta dröm är att kunna hjälpa utsatta människor och även kunna bygga ett varumärke via den vägen. Men föratt ta sig dit måste man prova diverse vägar och ta även dom man kanske tvekar på. Vem vet det kan bli bra eller dåligt. MEN då har man provat och är en lärdomrikare. Vissa har läshuvud som kan mata in kunskap och andra har ett driv som lönar sig bäst att driva eget. Innan man vet vilket fack man själv tillhör kan alla vägar vara bra att prova. Jag har provat olika yrken allt inom lantbruk, receptionist, lokalvårdare. Yrken ingen vill ha pga det är "smutsigt eller tråkigt"....

Jag kan säga med facit att hade jag aldrig valt den vägen hade jag aldrig gjort det jag gör idag. Jag har olika perspektiv och gått vägar jag kanske inte behövt. Men det har tgit mig hit och upptäckt att jagi nte är rädd att jobba obekväma tider eller tuffa pass. Det gör att jag kan maxa närdet behövs och ta mig från A-B. Jg har mål att nå ännu längre och detär bara JAG som kan sätta stopp för mina egna drömmar. Ingen som jag möter på stan som inte tror min idé eller vänner... Det är BARA jag och ingen annan som kan sätta stopp!

 


 

Kygo feat. Justin Jesso - Stargazing

Jobba ikapp! 16/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Ny vecka och ligger lite efter i min planering... Men med lite tur kommer det inte påverka bloggen! Hade en riktigt slappar dag igår och med alla rätt pga hur jag mådde... Att festa för mycket är inte riktigt min grej längre, haha! Hade en riktigt härlig utgång, träffade massa roligt folk och allt var bara riktigt bra! Dessutom drömde jag om att mina naglar gick sönder... Min värsta mardröm mer eller mindre, haha!




Idag blir det jobb, boka in lite möten och beställa lite saker. Dessutom ska jag försöka hinna med att ta ut mitt löshår, färga utväxten och sen sätta i nytt! Men först måste jag hinna med lite annat också, bloggar met sen igen, puss på er!




Flytt om 2 månader! 14/10

Go mogon alla sötisar, vaknade för ett bra tag sen men jobbat med lite saker och även hunnit gå igenom lite papper osm ska in i veckan. Fick ett av kontrakten till mitt nya he och är lite spänd infr flytten! Men är inte det egentligen, haha! USCH har 0 ork egentligen men lika bra att bita ihop och gilla läget! Fyllde i ett papper om glasdusch eftersom det är något jag anser man bör ha?! Idag blir det jobba undan lite och försöka förbereda morgondagen så gott jag kan! Senare ikväll blir det utgång som vanligt, har 0 ork men blir säkert bra eller hoppas jag iaf! Ska eventuellt få lite besök i veckan och något jag serfram emot!

Hoppas ni mår bra och att ni är laddade för lite ledighet! Hade varit kul att få veta vad ni ska göra denna helgen. Ska ni festa, kalas bröllop eller bara äta massa godis och kolla film?! Vill ni får ni gärna berätta :) Nu ska jag kolla lite film och därpå jobba vidare innan allt spackel ska på inför utgången. Älskar gå osminkad som sminkad. Skönt att låta hyn vila och ska kolla lite på ansiktsprodukter i samband jag kollar på en serie. Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

TACK!

Att vi börjat podda är något jag är så himla glad för av många skäl. Dom som lyssnat på oss varje vecka eller när ett nytt avsnitt kommer ut säger att bilden av mighar förändrats till det bättre och hur roligtär inte det?! =) Blir så glad över att få höra sådant och för varje gångvi spelar in har vi alltid lika roligt, helt otroligt! Dessutom brukar vi snacka längre när podden ärklar och så mycket vi bjuder på oss är ganska otroligt! I videos tror jag inte att min riktiga personlighet kommer fram, men i podden kan jag verkligen känna igen mig, haha!

Detär roligtatt folk gillar det dom hör och det ger oss motivation att fortsätta! Sen att vi jämt delar en flaska tror jag folk är ändå okej med?! Dom som förstår vår humor vet att man kanske inte ska ta allt på för stort allvar medans vissa saker står vi helt fast vid. Det jag börjat fundera över är om vi ska ha gäster någon gång och det kan vara allt från kända till okända personer. Men det är givetvis ett långsiktigt mål och tar det allt eftersom. Vill iaf tacka ALLA som faktiskt tar sig tid, ni är bäst, älskar er <3

Darin - Twillingen

Vårdcentralen 13/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Fick en liten stressig morgon och är ny på vårdcentralen för att äntligen ta bort stygnen! Känns himla bra att kunna gymma igen och göra en riktigt härlig woorkout! Efter detta ska jag iväg på ett möte och därpå hem för att ta det lite lugnt innan jag ska fixa klorna. Verkligen härligt att få dom fina och känner mig helt hjälplös med nästa. Allt, haha! Allt från öppna burkar till att få bort små grus...

Men som sagt en dag med massa att göra, fixa lite ordrar och även boka in frisörtid. Men jag är på gång och ligger bra till i tid vilket jag ör väldigt glad för och det är ovanligt för att vara jag ^^


Dagens outfit!

Kom ganska nyligen hem från stan och haft en härlig dag. Fått en hel del gjort undertiden jag sprungit runt på stan och gått på lite möten. Hann även med en lunch med en gammal vän och det var så himla mysigt! Verkligen älskar att få lägga tid åt vänner och tycker det ärriktigt viktigt! Eftersom jag har nattläge jämt på mobilen eller klickar bort folk som ringer pga att jag oftast är med någon annan eller upptagen med annat. Jag vill att personer som jag träffar ska känna attjag lägger hela min tid åt dig!



Tog även lite bilder och denna toppen är så galet snygg och hade jag varit lite smalare kanske blivit lite snyggare?! Men kanske bara är i mitt huvud vad vet jag... MEN jag jobbar på det, haha! Super härlig och helt UNDERBART matrial! Älskar knapparna som finns på sidan som gör hela toppen! Dom svarta muddarna och övriga detaljer blir så himla perfekt!

Ni hittar toppen Här

Jag älskar lårhöga stövlar och med klack blir det så snyggt! Perfekt till shorts om man ska ut på krogen eller som jag har på migidag! Enkla att få på och super sköna att gå i, vilket är viktigt om man bär klackar och speciellt om det är smal klack! Är lite suen att beställa hem 1 par till men då i färgen svart, hade varit så fint till ett par vita jeans.

Ni hittar skorna Här

Chokers kan göra en outfit!

Något som är väldigt populärt är choker tyckerdet kan vara riktigt fint till en u-ringad topp eller klänning. Något jag själv börjat använda mig av allt mer och har en hel del jag skaffat under den närmsta tiden. Tycker chokers kan göra så mycket till en outfit och ger verkigen det där lilla extra.


Ni hittar den Silvriga Här, Ni hittar den Guldiga Här
Ni hittar den Svarta Här
 

Jobb i daglig ordning! 12/10

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter! Mår riktigt bra och ser verkligen fram emot allt som ska göras! Började min morgon i daglig ordning 04:30 och är i fullgång sen innan med jobb. Låg och sträck kollade Hollywoodfruar och verkligen himla glad att det inte blev allt försent!
 
Idag blir det jobb, möten och försöka koppla in mitt nya tangentbord. Ska också kika på vad det skulle kosta med inglasad dusch och när det finns tid att fixa. Nu blir det en liten frulle och därpå jobba vidare! Bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 
 

Natti!

Hej på er alla sötisar, glömt helt av att blogga och ligger nu i sängen redo för att sova! Verkligen jätte trött men glad att dagen ändå gått så himla snabbt! Lite låg av någon konstig anledning och hoppas det blir bättre imorgon. Nu blir det mysa ner sig med lillen och kolla på Svenska Hollywoodfruar. Verkligen mitt favorit program och hoppas någon mer känner likadant :) Bloggar mer imorgon igen, natti <3

 

 

Att skaffa barn!

En fråga som många säkert ställer sig är hur man som TS vill gå tillväga med barn. För mig ser jag inga som helst problem att skaffa barn om ett tag. I nu läget ser jag inte det som något goal av olika skäl, men främst för jag inte är redo. Men sen kommer frågan HUR?! I dagens läge har vi transsexuella samma möjlighet som hetrosexuella allt från adoption, surrogatmamma eller bära barnet själv. Dom 2 första alternativen kanske är mest självklara än det sista?! Jag har vare sig emot något mer eller mindre. Det jag skulle själv välja i första han är adoption av det enkla skälet att jag har förståelse för frågor som kan ploppa upp och även för jag skulle vilja ge ett barn som kanske inte skulle kunna få den samma möjlighet som hen annars skulle fått.

Men jag är också öppen för att bära barnet själv, men då ska det vara enbart för att min partner har en sådan stark önskan. Jag själv ser ingen poäng att bära barnet om jag kan undvika. Min kropp är inte gjord för detta och ett kejsarsnitt har alltid en risk som alla operationer. MEN om detta skulle vara en hög önskan hos en partner är det helt klart diskuterbart. Sen att man kan få mer eller mindre näst intill 100% biologiska barn från båda föräldrarna trots tidigare historia hos ena är kanske inget nytt. Givetvis handlar det om genetik och 3 vägskorsning och att man korrigerar om det till 2 väg. Därpå bär antingen sorrugatmamman ägget eller jag. Med rätt person kan jag helt klart tänka mig bli gravid och gå igenom en graviditet.


Utgåns-outfit!

Denna outfiten blev riktigt söt och ändå inte 2 much och verkligen något jag skulle kunna tänka mig själv bära! Bodyn och chokern hade blivit så fint ihop och ändå lyft fram varandra.
Arbandet är så sjukt snyggt och älskar kedjorna som hänger.
Byxorna och skorna ock skorna hade verkligen varit super ihop. Älskar detaljerna på sidan av byxorna och platån på skorna gör attman kommer upp lite längre.


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här, 4 hittar ni Här, 5 hittar ni Här
 

5 minuter till ALLT! 11/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och är redan full gång med frukost för sedan ta en promenad med lillen. Ska boka tid för lite hårfix och vet ni vad?! Där jag kommer bo kommer jag ha knappt 5 min till min frisör eller dom som gör mina naglar, asså jag DÖR! Det känns lite smått oroveckande med flytten, men hoppas på det bästa! Fick pappret igår som jag skrev på och nu ska lämna in och sen är det bara invänta det nya året. Ni som lyssnat på podden vet mer exaktvarför jag kanske kommer flytta, haha! Vill ni veta mer om det fårni helt enkelt lyssna och känns skönt att kunna dela upp vissa sakera som sker i mitt liv på 3 möjliga plattformer. Är det inte Bloggen, Youtube eller Podden vet jag knappt vart man mer ska leta?!

Idag blir det jobb mer eller mindre och ska även ringa lite samtal. Är sjukt dålig på att återkoppla ibland och när det blir mycket stänger jag av som ni vet... MEN nu har jag börjat sortera i mitt kaos och börjat få lite struktur och det känns himla bra! Tänkte gå på ett event en av mina vänner håller idag, men tror jag gick upp på tok försent... =( Dessutom har jag inga vettiga kläder att ha på mig heller. Det gör det hela ännu mindre intressant. Men får hoppas det går bra på deras lakrisprovning! Nu ska jag fokusera på att bli klar och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Kaos!

Hej alla sötisar, förlåt för gårdagens och dagens bloggande, men det har varitlite kaos mer eller mindre... Men jag mår bra! Har jobbat hela dagen och stått migpå 2 koppar varmt honungvatten fram till 18:00 mer eller mindre. Super dumt och inget jag skulle rekomendera! Håller på att bli tokig på "plåstret" på ryggen, haha! Vill bara slita loss det och klia loss. Skrev på kontraktet idag till den nya lägenheten idag. Det kändes riktigt bra och nu är det bara invänta till 2018! Kan mer ellerm indre börga mig hur glad och lyckligsom helst. Mötte upp Mami & Papi på Max där vi lunchade och gick igenom lite saker.

Nu blir det lite mys framför tv:n och sedan blir det sova för hela slanten! Förstår inte hur folk kan slarva med sömnen då dom jobbar. Jag blir super gnällig och riktigt låg om jag bara får 6 timmar, haha! Därför avråder jag alla att lägga sig sent om ni ska upp tidigt dvs. Nu ska jag gå igenom lite mail, skrivalite fakturor och därpå sova! Bloggar mer imorgon igen, natti!


 

Något för alla!

Nedan har ni en hel del snygg läppprodukter och jag som blivit lite mer för just detta när tido ch tillfälle finns. Försökte hitta lite olika produkter i olika prisklasser. Perfekt om man ska på fest eller vill vara lite extra snygg tillvardags också såklart,


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här
 

Hyresrätt eller bostadsrätt! 10/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt ör bra med er för med mig är det toppen. Känns som hela veckan fått en helt okej början och att jag går på små fluffiga små moln, haha! Började dagen med en lång promenad och tycker det är så härligt att få igång kroppen. Dock hade jag typ inget att äta vilket gjorde att jag blev tvungen till att handla frukost direkt på morgonen...

 

Hela dagen som kommer tänkte jag lägga till att börja packa ner mina saker igen... I slutet av detta året ska jag få tillgång till den nya lägenheten och jag är GRYMT taggad. Däremot jag inte lika taggad att flytta, haha! Lägenheten jag ska ta är en hyresrätt som jag berättat och anledningen att jag inte köper en lägenhet är pga att jag inte vet vart jag vill bo om några år... Vilket i sin tur gör det ovärt att investera i en bostadsrätt. Skulle jag av någon anledning vilja flytta till Sthlm eller Gbg kan ett spontan köp av en lägenhet i lilla Skövde bli ett problem om den inte blir såld eller ger någon som helst vinst. Tror ni förstår! Nu ska jag fortsätta med mitt bloggar mer sen igen, puss på er!

Avsnitt 10

I detta avsnitt pratar vi om barndomsminnen och delar med oss av våra bästa minnen vi har. Vi pratar också om hur det är att gå vidare. Varför är det så svårt att gå vidare från någon. Vi pratar också om shoppaholic och berättar våran syn på det hela och en av oss berättar om sin egna erfarenhet. Dessutom listar vi 3 djur vi absolut inte skulle vilja vara.
 
 

Sparsam!

Från dagen jag flyttade från Skövde ur min gamla lägenhet ner till småland hade jag verkligen 0 koll på vad saker faktiskt kostar. Jag drog mitt kort och sen var det bra. Sparade aldrig kvitton eller brydde mig ens om vad slut priset kunde bli... När jag flytta ner började min ekonomi förändras i samband mådde jag sämre och verkade som INGET jag gjorde hjälpte. Allteftersom insågjag att ett vanligt jobb var sista vägen ut och även om jag tog ett vanligt jobb insåg jag snart att det gick knappt få ihop de ändå. Löshåret, naglar, hunden etc kostade pengar. Jag var van att kunna spendera och göra lite osm jag själv behagade. Jag fick inse snart snart att ett "vanligt" liv var bara att acceptera och många av mina dyra vanor var tvunga att få ettslut... I samband med detta hade jag inga vänner och snart tog förhållandet också stryk.

Nu är jag tillbaka i Skaraborg och har en stabil lön och inkomst. Jag har fått mitt gamla liv tillbaks mer eller mindre. MEN jag tänker ofta tillbaka på den tiden då en kexchoklad kunde vara en ekonomisk felprioritering... Jag är mer observant vad jag lägger pengarna på och kan idag välja att prioritera bort dåliga val. Jag gillar fortfarande att spendera pengar på lite dyrare saker, absolut! MEN jag vet också vad det kan göra och kanske väljer bort tex en lunch på stan om jag tex köpt hårprodukter för 500 - 800kr dagen innan. Att spara pengar kanske inte är super skoj jämt, men när det kan leda till något bra som lägenhet eller hus kontant är det helt klart värt! När det kommer till budgivning kommer jag tävla mot par som har dubbla ekonomier som kan bli avgörande... Jag är van att få det jag pekar på och då gäller det jobba hårt och SPARA. Oavsett hur man väljer bo räknas varje liten peng man lägger undan.

Sam Smith - Pray

Kan andas ut! 9/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och jobbar non stop känns det som, haha! Fick ett super härligt besked tidigare idag som verkligen lättade och insikten att detta är 100% rätt. Mer om vad det är tänkte jag inte säga utan det får ni se! Har masor at planera in nu och med massa tur kommer detta bli perfekt. Känns skönt att från dagen jag lämnade småland har mitt liv börjat rulla och funka som innan igen, hur skönt?! Men nu blir det frukost och därpå blir det jobb ytterligare,

Idag ska jag ha lite möten, kolla över veckans schema med saker som ska göras och försöka planera in gymmet någon dag också. Nu kör jag för visso bara crosstrainer vilket inte påverkar stygnen i ryggen. Men eftersom lappen kan lossna kanske det är dumt att börja träna eller?! Iaf måndag igen och jag mår super, dags att få ordning på sitt liv och sen kan jag luta mig tillbaka och se allt som hänt  som en rolig grej, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Podden tar jag sen! 8/10

Go morgon alla bloggläsare, suttit och jobbat från 12 och mer eller mindre typ klar medallt som rör bloggen... Nu är det bara podden kvar och tänkte slappa lite innan jag lägger ytterligare 3 timmar på det också... Tror folk inte förstår hur mycket tid som faktiskt läggs bakom allt + att vi ska kunna jobba vidare i veckan också medbilder, videos etc. Hoppas ni haft en fin morgon och att ni mår bra! Blev ingen utgång igår utan låg och kikade film fram till sent vilket jag ångrar nu, haha! USCH ska inte spara arbete, blir inte roligare att ta allt samma dag, haha!

Idag åker även min poddkompis till Norrland och min spontana tanke är att hälsa på när tiden finns. Lär få jobba aset ur mig med tanke på att det ligger as långt härifrån, haha! MEN det är långtkvar och med massa tur kanske det inte hunnit komma snö där uppe?! Dessutom pratar brudarna och jag att vi ska dra på kryssning och massa annat skoj. Dessutom måste jag planera inflyttningsfest till min nya lya... Ibland inserjag inte jag hur mycket jag har i görningen, haha! Men sålänge kroppen orkar får det gå! Nu måste jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ångest! 7/10

Go morgon alla bloggläsare eller eftermiddag. Hela dagen har jag gått runt utan att fixa mig och kan säga som så att jag är helt död... Vet inte varför men har 0 lust till något mer eller mindre, skumt! Ska frösöka boka tid för naglarna imorgon då jag enbart har 4 st kvar... Skulle behöva ägna hela dagen åt jobb och inget annat. Visade även päronen lägenheten jag var och kollade på. Det verkade som dom godkände den och att jag kommer typ bo granne med Mamis jobb vr väl inteheller fel! Lyckas jag komma sent till luncher fram över vet jag inte hur jag bär mig åt, haha!

Mitt största dilemma med hela lägenheten är att jag inte vet hur jag ska mublera den, haha! Samt måste kriga om en fondvägg, inglasad dusch och balkong IGEN... Den orken har jag inte längre, men bara jag kommer till något större är ingen gladare än jag och att jag inte behöver flytta på LÄÄÄÄÄÄNGE! Ångest är inte att hyran för den klarar jag galant utan allt är flytten och allt där till. Hello kaos, haha! Men vi får se och jag tar det som det kommer helt enkelt. Nu ska jag hämta min laddare och kanske dra mig in till stan med en kompis, bloggar mer sen igen, puss på er!


Lost!

Hej på er alla sötisar, åh vilken härlig dag jag haft! Allt har gått super och det är trots allt som hänt. Hoppas ni haft en minst lika härlig dag och att ni mår bra! Själv kom jag hem ganska nyss och ska inom kort på stan för att handla lite små saker. Därpå hem till päronen för att äta lite fredagsmat och sen bär det av till Jenny där vi ska podda. Vi har typ panik för ingen av oss vet hur vi ska göra med podden då hon är i Norrland och jag här... Men vi löser det om inte annat! Hela veckan har mina tankar varit någon helt annanstans. Ibland blir man helt lost i en person som vet kanske aldrig kommer funka... eller?! =\

Nerver minde, nu blir det packa lite snabbt sen bär det av till päronen och sen podda med bästa poddkompisen! Btw har ni ämnen ni önskas vi ska diskutera får ni gärna säga till! Nedan ser ni också lägenheten jag kollade på igår och nu får vi helt enkelt se hur det blir... Är fortfarande kvar i kvalet med tanke påfart
Det är MYCKET pengar och frågan är om jag är villig att pröjsa det?! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Det hade varit så roligt att göra!

Något jag älskar göra när jag kanske inte kan sova eller väntar på en vän är att kolla mina läsares bloggar. Att få se hur eran vrdag varit och är är vldigt underhållande och få se hur ni lever! Mycket av det ger mig insperation till att blogga och börjat igen, samma gäller er som driver olika kanaler på youtube. Det ger mig en bild på vad ni vill ha och vill se/läsa om. Dessutom är det roligt att få ett ansikte och veta vem som faktiskt följer mig. Hade det varit intressant att se på en video när jag går igenom era bloggar?! Givetvis med er tillåtelse. Ni har gjort så himla mycket för mig och kan jag bara på något sätt göra något tillbaka hade det varit guld värt!

Utan er som jag säger så många gånger hade jag aldrig haft denna möjligheten. Det känns som jag mesta dels tar än ger tillbaks, jätte hemskt, haha! Men hoppas ni förstår vad jag vill få fram av detta :)



Maroon 5 feat. SZA - What Lovers Do

Fredag! 6/10

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag hoppas ni sovit gott för det har jag trots att jag mammig kanske lite för sent, haha! Idag blir det jobba, sen ett möte med 2 företag och kanske iväg en sväng på stan. Samt att vi ska podda och planera upp kommande poddar då min kompis ska plugga i Norrland 5-6 veckor. Har bestämt mig att att jag upp och kolla till henne och kanske festa lite också, haha!
 
Nu blir det frukost och därpå jobb. Känns skönt att det äntligen är fredag och imorgon blir det en efterlängtad helg! Så GALET skönt och behövligt trots att jag bara jobbar 4 dagar av 5, haha! Dags att fixa frukost sen promenad med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 
 
 

Dagens outfit!

I veckan fick jag hem lite nya saker och jag verkligen ÄLSKAR dom, så snyggt ihop eller kanske 2 much?! Dessutom hade vi super väder och verkligen älskar att jobba med människor som vet hur jag vill ha mina bilder innan dom tagits! 


Toppen är verkligen ur söt och stod mellan den bh:n och en annan med massa glittriga stenar. Super skön att ha på sig och riktigt snygg body om jag får säga det själv! Älskar matrialet dom valt och riktigt bekväm. Har olika bodys, men denna slår nog alla på alla nivåer, haha! Lite vågad, men himla läcker!

Toppen hittar ni Här


Stövlarna asså ska vi snacka om dom?! Hur snygga och nästan lite porriga eller?! Jag kan säga som såhär att jag var VÄLDIGT fundersam att gå utomhus med detta och det var enbart för att ALLT var väldigt vågat, haha! Vi fick även folk som kom och kollade på och gav oss beröm, haha! Hur sött?! Älskar klacken och matrialet var inte heller dumt! Dock bör man ha väldigt skiny leggs för att få på sig dom =/ Jag var mer eller mindre halvt genomsvettig när jag skulle få på och av dem, haha! Men kan också vara för jag hade byxor!

Ni hittar Skorna Här

Älskar Puma!

Som ni kanske förstått har jag kommit igång med träningen igen och detär trots tt jag ibland riktigt haft tid! Men att sticka till gymmet oavsett vad klockan är och barafå det gjort är nog bästa känsla ever, samt vilken för ändring i kroppen man känner redan efter bara några dagar. Jag har mer ork under vardagarna och mitt söt sug är mer eller mindre borta + att byxor som tidigare satt tight sitter perfekt!

En av mina favorit märken är Puma och det kanske syns nedan?! Plockade ut dom snyggaste outfiten enligt mig själv och jag DÖR jackan och byxorna, hur mysig?! Sport-bh:n och linnet, super! Hittade dock inga vettiga skor, men har ni bra tips på snygga Puma skor SKRIV!


Jackan hittar ni Här, Sport-BH:n hittar ni Här, Byorna hittar ni Här, Linnet hittar ni Här
 
 

 

Idag får inget gå fel! 5/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Är i full gång med att göra mig redo för dagen och därpå ska jag senare idag kolla på lägenhet i Cemtrum. Många undrar nog varför jag dels vill lägga så mycket pengar på en hyresrätt som jag är benägen på agg göra, men för egen del vet jag inte riktigt hur mitt liv kommer se ut om något år eller 2... Där av att jag prioriterar att hyra en nybyggd lägenhet än att investera då dom pengarna kan komma behövas till framtida bruk!

Nu blir det frukost, därpå ut med lillen och strax efter det vankas det jobb. Solen skiner och jag är på riktigt bra humör! Idag får ingenting gå fel eller åtminstone hoppas jag på det, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Sjukt obehagligt!

I helgen blev det utgång och vi hade det SJUKT skoj. Vi började förfesta hos Emma och pratade om allt och då menar jag allt! Jag berättade om saker som hänt , bland annat "J" och planerade lite inför kommande saker vi tänkt planera att genomföra. Därpå begav vi oss till krogen och vi var GRYMT taggade. Vi kom till krogen runt 23:00 och därpå är mitt minne mer eller mindre borta, haha! Det jag fått höra avandra var att livet lekte och vi var queens på golvet som vanligt, haha! Jag var på topp och averkade den ena danspartnern efter den andra, haha! Jag kan säga att i slutet kände jag mer att jag dejtade golvet, med tanke på att jag föll då jag trampade fel 3-5 gånger. Fine man kan trilla men inte så många gånger eller?! Jag har ett svagt minne att det var en som ville dansa och jag var långt från intresserad och fick slita mig loss då han vgrade släppa... Sjukt läskig känsla hur folk kan bli när dom dricker =S Sist gången jag föll av mig själv försvann min plånbok med nycklar, mobil, bank-kort och id... Jag fick panik och insåg att jag kan vare sig komma hem, komma in eller hämta min jacka...

Under tiden jag letade efter mina saker kom en kille fram som visste vart mina saker var och hade som krav att jag skulle endast få dem om jag följde med honom hem, hur sjukt?! Jag bad verkligen honom att berätta vart dom fanns oavsett och han gick snabbt därifrån och därpå orkade jag inte och allt bara brast.. Jag fråga dom i garderoben om jag kunde få min jacka men utan lappen skulle jag få vänta tills alla gått. Vi satte oss i trappan och jag typ bara lipade och hade sån sjuk panik! Som en räddare i nöden kom en super gullig kille som hade hittat mitt ciggpaket med mitt id-kort i och jag var SJUKT lättad, ni förstår inte! Tackade massor och han berättade också vart mina andra saker fanns! Jag vet inte vem, men någon hade lämnat in plånboken som jag fick beskriva och turligt nog ut där allt fanns. Förstå min lättnad och hur jag blev mitt gamla och bekymmerfria jag igen.

När jag kom hem tyckte jag det gjorde väldigt ont på ryggen och kändes som ett rivmärke och det visade sig vara ett ärr. Jag hade först tänkt bara lägga mig, men Papi övertalade mig att vi skulle in till KSS och låta dom titta på det. Dom sa snabbt att jag behövdes sys och frågade om någon kniv varit inblandad =S Eftersom jag inte visste om att dett dels gått hål eller att jag blödde kunde jag inte svara på detta. Men efter dom hade kollat upp mig började dom sy och runt 8-9 tiden kunde vi åka hem. Nu i efterhand undrar jag vad det kan varit då glasen är av plast men kanske går att bilda ärr om jag föll rakt på?! Kan det varit en väldigt smal klack?! Kan det vara någon som faktiskt bar en kniv?! Det som får mig fundera över ännu var att toppen som gick sönder inte var "enkelt" tyg utan tjockt dubbeltyg =S Att jag tar upp detta är att OM det var en kniv inblandad är det väldigt viktigt att det kommer fram då inte bara jag utan andra också kan vara i fara och kunna varna andra! Övrigt detta varutgången super, men lite läskigt om det nu är en kniv som är inblandad =S
 
 
 
 

Utgåns-outfit!

Nedan har ni en grymt söt outfit och något enklare än vad jag kanske brukar göra. Men riktigt snyggändå måste jag säga! Toppen och Armbandet är som gjorda för varandra och ihop med byxorna blir det perfekt, kan inte bli bättre! Örhängena är super söta och blir lite av det extra! Skorna är GULD, jag ljuger inte att jag har fler av samma märke och 2 dubletter i par. Bästa utgångs skorna ever och rej'l klack, kan inte bli bättre!
Jackan är super snygg och gifter sig ihop med skorna riktigt fint och älskar att den är slimmad runt midjan, så snyggt!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här, Ni hittar 6 Här
 

Problem med Podden! 4/10

Go morgon allabloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår super duper, för det gör jag! Ny dag och tänk att idag är det onsdag och snart helg! Hur skönt?! Har massor att planer idag, ska på visning och även försöka röja lite i mitt nuvarande hem, haha! Jag har sån ångest över att behöva flytta igen om det nu blir av... Har börjat få iordning en hel del och sen behöva göra om samma resa igen... Men det kanske blir bra vad tror ni?! =/ Nog om det, sen blir det möte lite senare ikväll och därpå kanske jag ska hämta ut ett paket eller om jag sparar det tills på fredag! Bero på detta vet vi knappt hur vi ska få ihop våra podd av olika skäl =S Men mer om det kommer vi prata om i själva podden!



Gjorde iordning en liten äggmacka och honungsvatten. Skönt nu när folk börjar hosta och ha sig om man nu kan motverka det... Har ingen lust eller tid att insjukna nu heller för den delen, haha! hade skagenröra i också och blev väldigt gott! Dessutom är kaffefilter väldigt bra att ha för att slippa bli kladdig, vilket är det VÄRSTA jag vet, haha! Oftast hinner jag inte med att göra frukost, men skönt när tiden faktiskt finns eller när man går upp 3 timmar tidigare än vad man faktiskt ska... Kan vara det också!

Asså fy!

Go kväll alla bloggläsare, satt och kikade genom mina bilder och HJÄLP! Asså vilka bilder som fanns på mig och då syftar jag på bilder som jag inte kan förstå att det ärjag på, haha! Något jag verkligen älskar är sötsaker och det syntes på dom bilderna, riktigt hemskt... Tur den perioden är borta nu mer! Nu blir det snart krypa till kojs för imorgon är det jobb som vanligt. Gått riktigt bra att jobba trots ryggen och inte märkt av den mer än nödvändigt, himla skönt!

Hittade denna bilden somfaktiskt såg vettig ut och ett mycket fin exempel hur det kan se ut när jag "jobbar" och verkligen inne i det, haha! Tror det var denna sommaren om jag inte minns helt fel, men kan vara förra också. Inte helt säker! Nu blir det mysa ner sig till en mysig film och så hörs vi imorgon igen, natti!


 

iPhone 8 Plus!

Igår hämtade jag äntligen ut min NYA MOBIL, förstå lyckan?! Mer eller mindre sprang till affären och det var av olika skäl. 1 jag hade 5 min på mig och för att jag ville hämta ut min nya skönhet, hihi ^^ Dom närmsta månaderna har jag fått hålla mig med en iPhone 5... Ah ni hör kaos!


Dock insåg jag ganska snabbt att jag beställt helt fel färgom nu inte guld ser ut såhär?! Alla mina tidigare modeller har varit guld och misstänker att jag tog rosé... Men med tanke på allt strul som varit med att få hem skiten orkade jag inte skicka tillbaka den igen, haha! Är iaf super nöjd över att ha min nya och MÅSTE få hem ett BRA skal som verkligen håller den snygg en längre tid fram över, dvs längre än 6 månader, haha!

Skalet jag funderar på och många fler hittar ni Här

Höststövlar!

Nu till hösten börjar stövlarna komma in och den ena är snyggare än dom andra! Nedan har ni 4 olika par som är riktigt fina och älskar lår höga stövlar, blir så himla fint! Dessutom ser man lite längr ut om man ärsom mig och är en liten kortis, haha! Givetvis super fint på längre personer också!

Perfekt om man ska ut på krogen eller gå lite på stan i det fina höstvädret! Jag föredrar faktiskt både med som utan klack. En söt kjol till eller ett par vita, blå eller svarta jeans till hade varit riktigt fint! 
 

Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här
 

Frulle! 3/10

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag mår hyffsat okej! Ska inom kort bege mig iväg för att jobba lite och därpå blir det hem för förbereda morgondagens alla inlägg. Fått mer klarhet av utgången också vilket var på gott och ont! Det positiva var att det kanske inte var en kniv inbladad. Det negativa var att jag fick den återberättad och att min verision var BETYDLIGT lugnare än den jag fick berättad... Usch vad hemskt och NEJ jag tänker inte berätta allt utan bara 50%, men det är illa nog! Idag är det tisdag och jag mår super, har massor att göra och om det går ska jag försöka gymma ikväll, men inte helt 100!

Övrigt av dagen blir jobb och sköta allt som jag inte annars bloggar med så som städning, tvätt etc... AS tråkigt men måste göras också förstås! Ska också planera lite äventyr inför kommande helg och mer om det berättar jag inte nu om, haha! Nu blir det frukost och därpå spackla nyllet undertiden jag lyssnar genom vår podd. Är man ego om man gillar sin egna podd?! Enligt mig själv har jag ganska rolig humor, men kanske bara är jag, haha!. Bloggarmer sen igen, puss på er!

Avsnitt 9

I detta avsnitt pratar vi om hur vi ser på mobbning och berättar om egna erfarenheter. Vi pratar också om när man räknar att man faktiskt är ihop? Vad är skillnaden mellan idag och för några år sen gällande krav? Vi pratar också om hur vi ser att dejta yngre med för och nackdelar, samt jämnåriga och äldre.


Vad bryr jag mig om det?!

Oavsett hur man gör eller beter sig finns det alltid folk som letar fel och det kommer alltid finnas... Därför är det lika bra att bara låta dessa personer vara i sitt egna misslyckande och det gäller oavsett om man är en offentlig person eller ej. Dessa personer vill ha någon som helst reaktion och får dom inte det vad händer då?! Absolut ingenting, haha! Jag som jobbat sedan jag var 17 vet med egen säkerhet att det inte alls är synd om mig för 5 öre och sen om andra nu skulle tro det får dom det! För vem är det som tjänar på det?! Jo jag, haha! Jag behöver vare sig lägga upp kontouppgifter eller min senaste deklaration för att veta att jag har det rätt bra till skillnad från många i min ålder som kanske haft otur påvgen med jobb, hälsa eller vad det kan vara?!

Men en sak är säker är att mig kommer ni aldrig åt och jag tänker inte besvara komentarer som saknar helt grunder för att ens gå igenom någon som helst sanning. Dom som lever på bidrag av olika skäl gör det för att dom inte har något val och det kan vara pga ändrade fmiljeförhållande, hälsa eller brist på jobb vad vet jag?! Men för att gå igenom och kunna få bidrag får man inte ha några besparingar, värde saker som hus eller bil och mn får absolut inte ha någon form av arbete. Ni som vet vad jag pratar om vet med ganska stor sannolikhet att jag aldrig kommer få bidrag oavsett hur jag hade försökt... 1 Jag tjänar min egna pengar, 2 jag äger min bil och 3 jag har ett sparkapital som räcker och blir över. Sen att jag inte investerat i en lägenhet är endast pga att jag inte vet hur mitt liv kommer se ut om bara några månader/år?! Dumt och lägga massa pengar på en lya man ändå ska flytta ut från och sedan behöva sälja, haha! Jag tjänar mer på en hyresrätt än bostadsrätt oavsett om den är dubbelt så dyr eller mer. 7000 - 10 000 är inte super mycket så länge man kan och har ork att jobba för mödan. Men vill man nu tro att jag går på bidrag gör det för jag tjänar bara på det, haha!

Camilla Cabello - Havana

Avsnitt 8

I detta avsnitt pratar vi om hur vi ser på mobbning och berättar om egna erfarenheter. Vi pratar också om när man räknar att man faktiskt är ihop? Vad är skillnaden mellan idag och för några år sen gällande krav? Vi pratar också om hur vi ser att dejta yngre med för och nackdelar, samt jämnåriga och äldre.


Jobba hemma!

Go morgon alla bloggläsare, vaknade ganska nyligen och kommer jobba hemifrån hela dagen med mitt. Med tanke på det som hände i helgen kan jag vare sig böja på mig eller röra mig vidare snabbt och "elegant" som innan, haha! Iaf hoppas det är bra med er och att ni sovit gott, för jag har sovit super, men är dock GRYMT rastlös... Ska senare ner mot ICA OM jag klarar av att köra dit och hämta ut ett paket som kommit. Därpå ska jag försöka ta mig hemåt till mig själv och hade tänktröja lite i lägeheten men hur det skulle gå vet jag knappt själv...

Övrigt av dagen ska jag bara vara hemma och imorgon hopps jag att jag ska kunna arbeta på som vanligt. Iaf försöka och går det så gå det helt neklet! Nu blir det lite frukost och mys framför en film. Slänger upp podden som las upp i Lördags, men glömde helt lägga upp den här, ska redigera senare veckans podd också. Men den kommer förmodligen upp senare ikväll så ni vet! Bloggar mer sen igen, puss på er!



1 Januari!

Go eftermiddag alla bloggläsare, förlåt för gårdagens och dagen uppdatering men en örklaring kommer att komma! Kanske inte idag men inom tid... Det blev en seeen kväll och var inte hemma fören runt 8-9 tiden på morgonen. Men jag mår övrigt sätt bra trots det som hände.Det jag kan säga är att det kan komma bli en polisanmälan... Ni som följt mig på Snap vet exakt vad detta handlar om. Nog om detta igår gick hela dagen mer eller mindre till jobb. Vi plåtade lite och jag verkligen ÄLSKAR att jobba med folk som faktiskt kan ta BRA bilder. Bilderna blev riktigt bra och vissa av det som tog är mer vågatän andra saker, usch vad hemskt, haha! Därpå kvällen gick vi ut och festade. Började hemmafesta hos Emma och därpå begav vi oss till krogen. Löning som alla vet och det var SJUKT mycket folk!

Idag har jag bara tagit det lugnt och ska inom kort börja redigera podden vi spelade in i fredags. Ska också redigera bilderna som vi tog och gå igenom lite mail. Imorgon ska jag äntligen få hämta ut min nya mobil, super! Ni förstår inte hur jobbigt det varit med att gå runt med spruckna skärmar och en 5:a, haha! Vi som driver sociala medier är beroende av vår teknik! Men jag har bestämt att min 5:a ska bli fest mobil! Varför jag bestämt detta kommer ni förstå på onsdag! Nu blir det jobba lite och så hörs vi mer sen, puss på er!