Bra eller dåligt?!

Go morgon, hoppas ni sovit gott för det har jag! Jag har 1 positiv nyhet och 1 lite mer skrämmande nyhet, den positiva är att ja fick sova hela natten utan någr mardrömmar och den mer ''skrämmande'' nyheten är att jag drömde om att jag fick barn, haha! Galet, måste vara hormonerna som spökar för mig eller vad tror ni?! Oavsett vad så vad det är rätt så mysig dröm, men kanske inge jag vill ha i nu läget, mer inom tid! :) Idag blir det utgång med brudarna & Linus, kommer bli skoj och är fett taggad inför ikväll! Nu ska jag plocka lite här hemma och så hörs vi mer sen, puss!


Bil från Torsdagen, sjukt bra väder och perfekt för ''bloggbild''




You never know!

Hej på er, kom precis hem till mina kära föräldrar och ska äta lite kvällsmat och kika film ihop. Svängde förbi systemet en snabbis innan jag kom hit och köpte mig lite gott inför imorgon då jag ska ut med brudarna då vi ska ha en superduper trevlig kväll, känns som den kommer bli riktigt lyckad! Räknade också ut att nästa vecka är min sista arbetsdag som modell eller rättare sagt jag har inte tackat ja till fler jobb, haha! Så någn gång under Fredagen drar jag till Norge, kanske jag blir kvar, kanske jag åker hem samma dag vem vet?! ;) Nu ska jag fixa lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fastnade för denna godingen och den ser helt fab ut, som mig med andra ord, haha!


Frågor jag inte svarar på!

Jag får många frgor inskickade till mig och vissa är vettigare än andra........ Därför tänkte jag klargöra vilka frågor som jag inte tänker ta mig tid att svara ;)


* Sitter du eller står du när du kissar?

* Vad för bh-storlek har du?

* Dejtar du någon i dagsläget?

* Hur många gånger har du sex under en vecka?

* Använder du dig av trosor?

* Vad har du för telefon nr eller heter på kik/skype?


* Vill du medverka i porrfilm?

 
 

Hold on be strong!

Något som många inte vet är att Transsexuella utnyttjas väldigt ofta pga att vi är just Transsexuella och har en reservdel som vissa av oss inte velat ha............... Som ni vet finns det killar som föredrar tjejer med snopp och attraheras av Shemale/Ladyboys lika mycket eller mer än en biologisk kvinna. Men detta är ingenting man talar öppet om och mer än 75% lever redan i förhållande med en biologisk född kvinna, hur går dom till väga?!

Enkelt, det finns speciella sajter för HBTQ-personer (Homosexuella, Bisexuella, Transsexuella & Queer) och på detta sättet kan dessa personer smyga med detta. Men eftersom många Transsexuella redan mår psykiskt dåligt pga sittsen vi redan befinner oss i är många väldigt enkelpåverkade (främst yngre) och det utnyttjar givetvis dessa personer. Dom spelar inte bara ett fult spel med oss, utan också deras partner som är ont omedvetna om detta.............. För dessa personer är det bara sex och när dom fått sitt läggs vi undan som en gammal leksak som får liv igen då det behövs............


TÄNK PÅ DET OCH FRÄMST TILL ER YNGRE TS-PERSONER, LÅT ER INTE UTNYTTJAS!


 

Allt är som det brukar! 29/11

Go morgon readers, vaknade för en stund sen och ska strax bege mig ut i det mindre fina vädret............ Gårdagen var det super fint väder och hade en riktigt toppen dag. Fick veta senare på kvällen att en kompis tydligen hade sett mig på Elins, alla ser mig och jag ser ingen, låter som en vanlig dag i min värld, haha! Nu ska jag göra mig klar för att gå ut och så hörs v mer sen igen, puss på er!


Blev lunch på China Town




Vad hände?!

Go morgon min sötnosar, ska strax göra mig klar för sängen men innan dess ska jag kika klart på 69 Saker Du Vill Veta Om Sex, hihi ^^ Att bero på sex satt jag och pratade om det sist jag var på Lundströmska, i vanliga fall brukaar jag inte ha några som helst problem att prata om det, men blev jätte blyg, sjukt, haha! Men det var roligt och nu ska jag tvätta bort sminket och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Min nya pälsväst!





Dagens fråga!

Hur ofta använder du klackar och får du inte ont i fötterna av att gå i det om du använder det varje dag? Försökt själv ibland, men får så ont i fötterna, har du något tips?


Haha, varje dag är nog att ta i men jag använder det ganska ofta och främsta anledningen är väl för att man får snygg hållning, samt att man känner sig lite snyggare ;) Men givetvis får jag ont i fötterna, men vem skulle inte få det efter 6 - 7 timmar?! Om man nu vill bli en mer klack-glad tjeje som mig är nog Jeffery  Compbell dom bästa nybörjar skorna. Dom är höga och samtidigt super bekväma! Dock kostar  dom lite mer än vanliga high heels, men det är så värt det och man får inte lika ont i fötterna av dem, vilket kan underlätta, haha!


 

Skövde nästa! 28/11

Go morgon alla bloggläsare, blev lite sen bloggning idag men tog lite längre tid att fixa mig än vad jag trodde, haha! Ska strax bege mig in till Skövde för att träffa Annelie, men innan dess måste jag hämta ett kvitto hos mina föräldrar.......... Aja går nog snabbt och dessutom är det toppen väder, löööööööv it! Får inte heller glömma boka tid för naglarna dom ser för hemska ut och är på tiden att dom blir snygga igen! =) Nu måste jag rusa och så hörs vi mer sen, puss på er!


Tittade på klippet nedan imorse är nog bland det hemskaste och gulligaste klippa jag sett på länge, haha!


Imorgon blir det Skövde!

Hej på er alla gullungar, då är det snart läggdags och jag är sjukt trött, men också väldigt lycklig, hihi ^^ Dagen har gått fort och allt har bara rullat på, vilket är skönt eftersom hur de senaste dagarna varit............... Hämtade ut mina paket som sagt och ska föröska hinna visa er imorgon en av grejerna iaf! Vid eftermiddagen ska jag möta upp Anneli, vi ska gå lite på stan, käka på något mysigt place och kanske våldgästa Tommie & Nemo, samt lilla Sill. Hon är jätte söt och har fått massor av hår på sitt lilla huvud, vilket hade varit konstigt om det hade varit tvärtom, haha! Nä nu ska jag slut tänka för djupt, samt oseriösa tankar och göra mig klar för sängen och så hörs vi mer imorgon, natti!




Shoppingtips!

Något jag märkt är väldigt populärt i år är spetsar av dess former och tycker själv det är riktigt snyggt!
Har länge letat efter blusar med spets som dessa nedanför och tycker dom funkar till både fest som vardag med ett par schysta leggings till!
Vill man pimpa upp dem lite extra inför en utgång funkar halspanden nedan perffa :)


Den vita hittar du Här

Silverhalspandet hittar du Här

Den svarta hittar du Här

Guldhalspandet hittar du Här


Glöm inte använda rabattkoden 111888 och få 15% rabatt på det du köper!


 

Home again!

Hej på er, kom precis hem för en stund sen men ska inom kort iväg igen för att hämta ut min 2 paket och känner mig lagom taggat för det, haha! Ska också svänga förbi Papi & Mami för att lämna över 2 fakturor och även hämta en film jag ska kolla på senare ikväll, hihi ^^ Tågresan hem gick bra och avslutade dagen på Max hiop med mina kära föräldrar. Nu måste jag tyvärr dra mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Snart dags att lägga modellandet på hyllan?! ;)

 


Blogginlägg!

Hej på er, sitter nu på tåget hem och har precis fått se något mindre underbart, haha! Mötet har gått fint och ju mer tiden går desto närmare blir jag min operation, GALET!!!! Nu ska jag försöka njuta av min red bull och släppa snorätaren för ett tag, usch! Den får absolut bli det mest motbjudande på hela dagen, tur att jag snart är hemma, bloggar mer sen igen, puss!




Mot Alingsås!

Go morgon sunshins, har precis fixat mig och sitter nu med en god shake i ena handen, hihi ^^ Idag blir det iväg till Lundströmska och är på ruskigt bra humör, vilket alltid är trevligt! Ska gå om 5 - 10 min men innan dess måste jag hinna välja ut ett par skor, vilket kommer bli svårt när man har så många att välja på, haha! Tänkte försöka ta bussen idag och missar jag den får det bli taxi in, men det återstår att se helt enkelt! Nu måste jag kila och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fick ut min blogglön igår, inte fel med lite exra cash! ;)




Inte tillräckligt snygg!

Go kväll alla reades, precis tittat klart på Paradise Hotel och tycker det är helt okej, bra tidsfördriv om inte annat, haha! Däremot tycker jag boysen har varit bra mycket hetare i andra säsonger, men kanske bara är jag?! Hur som är Samir lätt hetast, men snyggingen Anton Ewald slår han inte, haha! Imorgon blir det iväg till Lundströmska och när jag kommer hem ska jag iväg för att hämta mina 2 paket som kommit, lovely! Nu måste jag borsta mina tänder sen blir det bums i säng för att invänta morgondagen, natti!


 

Home again!

Hej på er, då är man hemma efter en skön dag i Skövde och hann med det mesta jag skulle göra. Införskaffade mig också ett par ur läckra underkläder, men dom tänker jag faktiskt inte visa upp, lite privatliv vill jag ha, haha! Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka hitta insperationen att åka till ICA för att köpa popcorn och lite mjölk, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Detta önskar jag mig!

Eftersom jag inte hade något speciellt planerat igår gjorde jag iordning min egna önskelista och till min förvåning blev det bara 1 par skor, skumt! Är hur som helst nöjd över min lilla lista och hoppas tomten kan ge mig något av det jag önskat mig, hihi ^^


Byxorna hittar du är Här
                                                                   Borsten hittar du Här
Löshåret hittar du Här
Kameran hittar du Här                                                                  
Skorna hittar du Här 
                                                            Toppen hittar du Här


 

Dagens fråga!

Hej Molly jag är en tjej på 21 år och har precis börjat nätdejta. Jag har än så länge inte träffat någon men det finns folk som gärna vill ses, men eftersom jag är transsexuell vet jag inte riktigt hur jag ska göra, måste jag berätta för alla jag  träffar att jag är transsexuell? PS min operation är klar.


Hej, detta med nätdejtning är så fruktansvärt olika, men jag anser att var och en får avgöra själva hur man vill gå till väga. Däremot kan jag tycka att man bör berätta för personen innan det går för långt, man måste vara medveten att vissa kan tycka det är jobbigt medans andra kan ta det med en klackspark............. Det finns ts-personer som går all in och det tycker jag är fel, samt väldigt respektlöst!

När jag träffat en kille som inte vet om min situation berättar jag inte att jag är transsexuell, varför ska jag det?! Det har jag ingen plikt att göra, det är inte så att han skulle berätta att hans ding dong är si & så och han föredrar att köra dessa ställningar, haha! När jag går på dejt är det alltid i vänskapssyfte och det gör jag väldigt klart för personen jag är ute med, sen vill inte jag att dom ska ha i huvdet att jag är ts-person eftersom då kommer det kretsa under hela träffen, främst till dom som inte kan skillnaden mellan transvestit och transsexuell! När jag går ut med någon ska personen i fråga träffa Molly och inte ts-Molly, förstår ni vad jag menar?! Däremot är jag väldigt nog med att jag ALDRIG pussar eller kysser någon förens han är medveten om min situation och det brukar jag få väldigt mycket beröm för, samt att jag ser bättre ut i verkligheten än på mina bilder, haha! Men vet personen om det sen tidigare eller kommer det upp har jag inga problem att prata om det, sen är det upp till honom hur han hanterar det. Sen att jag driver denna bloggen har givetvis försvårat min situation gemfört med folk som inte är öppna, men WTF, palla bry sig, inte mitt problem om han blev intresserad av mig och skrev, haha! Skämt och sido, jag tror egentligen allt handar om acceptans och hur långt man kommit i sin personligautveckling, men det är bara vad jag anser, hihi ^^


Att ta upp själva ämnet är en metod för att få reda på hur personen i fråga har för syn på transsexuell


Hellu! 26/11

Go mogon mina kära bloggläsare, har precis fixat mig och ska strax bege mig in mot Skövde för att gå på min Laserbehandling, sen blir det att lämna iväg mitt CV och efter det gå i lite affärer. Men innan jag gör något av detta ska jag ta mig en shake och pussa lite på Santos innan jag måste åka, bloggar mer sen igen puss på er!


Ser ni vad jag missat att göra?! ;)


 

En toppen dag!

Go kväll alla nattugglor, ska strax fixa mig inför sängen och känner mig lite små seg, gott tecken?! Dagen har gått fort och varit på riktigt toppen humör, känns som alla pusselbitar håller på att falla på sin rätta plats, vilket är väldigt skönt! Imorgon är det Onsdag, ska lämna in mitt CV för en deltidsanställning, efter det blir det laserbehandling och sist men inte minst ska jag fika med en kompis :) Ska också byta ut 2 par linnen jag köpte förra veckan så det blir lite fläng i affären trots allt, hihi ^^ Nu ska jag borsta de små tänderna och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

Lady Gaga - Do What U Want (feat. R. Kelly)

Hejsan!

Hej på er, sitter just nu framför tv:n och försöker hitta något vettigt att se på men det går inte jätte bra dirket, haha! Fick nyss ett mess om att mitt paket hade kommit, men funderar att hämta det i samband som jag hämtar mitt andra paket :) Funderar på att bege mig upp till macken för att tanka Rödafaran innan insperationen släpper och sen göra det sista i lägenheten, sen tänkte jag ta lite bilder imorgon så ni får se hur jag bott de närmsta året, haha! GaSh, tänk att det redan gått lite mer än 1 år sen jag flytta hit, GALET! Nu ska jag försöka palla mig iväg och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bild tagen från min Instagram, Mollynilson heter jag där!


 
 

Fab-rings!

Jag har visat er dessa ringar engång tidigare, men tycker dom är ruskigt snygga och inte speciellt dyra heller!
Dessutom äger jag själv den längst ner och tänker faktiskt klicka hem de andra 2 också, eftersom jag är så fruktansvärt nöjd över den jag tidigare köpt, hihi ^^


Ni hittar dom Här


 

Go morgon! 25/11

Go morgon readers hoppas allt är fint med er, här är det bara bra och ska strax bege mig ut för att ta mig en skön morgonpromenad. Det verkar som det kommer bli en bra dag och ska inte göra så jätte mycket idag blir mest att ladda baterierna inför veckan då det blir fullt ös! Längtar till helgen super mycket av 2 olika anledningar, men det kan jag beräta mer om på Fredag, hihi ^^ Bloggar mer efter jag kommit hem igen, puss på er!


 

Veckans planer!

Hej på er, blev precis klar med Veckans Planer och verkar som det kommer bli en toppen vecka, förutom imorgon, haha! Tyckte förra veckan gick ovanligt fort, men kasnke bara var jag?! Har ni tänkt på att det är bara 1 månad kvar till Jul?! Kom på det för 5 - 10 min sen, haha! Sjukt vad tiden flyger iväg och jag som inte hunnit skriva en önskelista....... Får helt enkelt göra det imorgon eftersom jag ändå inte har något vettigare för mig, haha! Nu ska jag kika film och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Ibland önskar jag att jag kunde samla mod till mig, bara släppa taget och kasta mig ut. Men jag tänker för mycket på vad som tidigare hänt och väljer därför att avvakta........ På så sätt undviker jag att bli sårad och väljer leva i det omedvetna. Men jag vet också att livet handlar om att både göra enkla som tuffa beslut och trots att viljan finns där är det ändå något som håller mig tillbaks....... Men det är väl alltid så att första steget är svårast att ta I guess?!


 

Tiden flyger iväg! 24/11

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu och jobbar lite smått, men är strax klar som tur är! :) Idag ska jag bara ta det lungt och njuta av dagen som är kvar. Lite senare ska jag förbi ICA för att köpa lite popcorn till Söndagsmyset med mig själv, haha! Ska också små plocka i lägenheten och förbereda flytten, shit det är bara 3 - 2 veckor kvar, sjukt vad tiden går fort! Nu ska jag fortsätta jobba och så hörs vi mer sen, puss på er!


Dejna filmen ska jag se ikväll, verkar så sjukt bra + att jag inte orkar vara ''vuxen'' idag, haha!


Löshåret jag använder mig utav!

Några av er läsare undrar vart jag köper mitt löshår och vilken nyans jag använder. Jag köper mitt löshår från Rapunzel och är riktigt nöjd varje gång måste jag säga! Snabbleverans och formbart med diverse värmetänger, helt underbart! Längden jag har är 60 cm och för att läsa mer om produkten jag använder

Klicka Här


 
 

För det är jag värd!

Hej på er mina små troll, har precis ätit mat och sitter just nu och kollar på mängder av olika sorters skor, så sjukt skönt att inte ha shoppingsförbud längre! Men tycker själv jag gjort det hyffsat bra ifrån mig och har därför all rätt i världen att kunna unna mig något ''litet'' =D Idag är det Lördag och jag ska bara ta det lugnt, ingen utgång med andra ord + att jag ändå är för trött för att gå ut, hhi ^^ Funderar på att åka iväg och hyra film, bar ha en mysig lördagskväll med mig, Santos oc kanske Mindy, om hon håller tätt dvs, haha! Nu ska jag kika vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fröken som inte alltid kan hålla tätt, haha!


 
 

Killgrej?!

Hej på er kl är lite över 23:45 och ska strax sätta mig lite i soffan för att kolla på någon film som gick på 4:an och invänta ett samtal, säkert något fylosamtal.......... Något jag undrar över är varför vissa personer och då främst killar ska ringa mig efter 00:00?! Tur för mig att jag är uppe sent under helgerna och om inte annat kan man sätta på ljudlöst, haha! Nu ska jag slå mig till ro i soffan och så hörs vi mer imorgon, natti!



 

Tur för mig!

Hej på er, sitter nu hemma hos mina föräldrar för att ha lite Fredagsmys, ska vara här en stund för att sedan bege mig hemåt. Fick också hem min hormoner idag, vilket var tur för mig eftersom mina där hemma tog slut idag, haha! Ska också försöka läga mig hyffsat tidigt ikväll, men får se hur det blir med den saken och oddsen är ganska minimala att jag kommer lyckas tragiskt nog, haha! Nu ska jag fixa lite annat grejs och så hös vi mer sen, puss!




Stay fit!

Några av er läsare har bett om att berätta hur jag håller mig i form, tänkte därför ta mig tid att svara på det!
Jag är väldigt mån om att röra på mig och som ni vet går jag mellan 2 - 3 mil i veckan av 3 olika anledningar:


1 Man mår så himla mycket bättre av att röra på sig


3 Man får snygga ben


2 För att minska risken för blodproppar som min hormoner kan orsaka


Men givetvis behöver man inte gå till ''överdrift'' som jag gör och träning ska också vara skoj!


* En idé är att man bestämmer sig för att man ska gå 1 mil i veckan, spelar ingen roll hur man gör det, huvudsaken är att man gör det och har man hund får den också en rejäl promenad!

* Är man väldigt tv-beroende kan man ha en träningcykel eller löpband framför tv:n i bekvämt tempo.

* En grej jag kör med och som funkat bra för mig är utfallsteg, under reklam, samtidigt tar man död på lite tid och skaffar sig en snyggare häck, haha!


Problemet är inte att det inte finns tid, problemet är ofta att man är för lat och äter fel........... Kan man bara få bukt på ett av problemen kommer det andra också på köpet allt eftersom :)

Vill du veta en till sak?!
Ju äldre man blir, desto svårare är det att gå ner i vikt!


 

Ut & rensa tankarna! 22/11

Go morgon sunshins, är i fullgång och håller på att göra mig klar för att gå min lilla mil och ska ikväg  så fort jag är klar med detta. Behöver verkligen ut änner jag, mängder av tankar som snurrar och man vet knappt ut eller in på sitt liv, betydligt roligare än vad det låter, haha! Egentligen är det väl inget negativt, men skulle behöva lägga mitt fokus på andra saker om ni förstår vad jag menar?! Idaag är det Fredag, ska städa lägenheten, hämta mina hormoner, skicka iväg papper till min nya hyresvärd och lite annat grejs. Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och så blir det ge sig ut i kylan, bloggar mer sen igen, puss!




Fluminlägg!

Go kväll kära readers, ska strax göra mig klar för att lägga mig och är på hyffsat bra humör. Dagen hat gått väldigt fort och har verkligen inget att klaga över eller jo 1 sak, men det tänker jag inte dra upp här, haha! Inget allvarligt, men mest för klagandets skull, hihi ^^ Imorgon är det Fredag ska städa lägenheten, skicka in papper, hämta ut mina hormoner och sen blir det fredagsmys med min enda man (Santos), haha! Allvarligt jag måste skaffa mig en man, haha! Skoja bara så allvarligt är det inte riktigt...... ÄN, haha! Nu ska jag borsta tänderna och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 
 
 

Lyckad dag i Skövde!

Hej på er alla bloggläsare, då är man hemma från Skövde och hade en jätte mysig dag ihop med Challan, blev mycket skratt och även lite fynd, visar er imorgon eller i veckan som! Vi passade också på att hälsa på Tommi & Nemo där dom bjöd på fika, vilket var väldigt uppskattat! Runt 20:00 begav vi oss hemåt och nu sitter jag här och kollar på lite byxor :) Ska strax göra mig klar för att lägga mig. har sovit jätte dåligt hel veckan och vet inte varför?! Riktigt skumt, men hoppas jag får sova bra ikväll och som inte det vore nog har inte mina hormoner kommit.......... Får verkligen hoppas att dom dyker upp imorgon! Nu ska jag fortsäta kika vidare, bloggar sen igen, puss!




Mina nya Jeffery's!



Dagens fråga!

Vad är det pinsamaste du har gjort?!


Det var nog under Halloween då jag face plantade utanför donken med min 18 cm, rumppan uppe i vädret och folk kunde se mina vita fina trosor, haha! Inget att rekomendera, gör både ont och är samtidigt väldigt pinsamt, haha!


 

Let's go!

Go morgon mina sötnosar, vakna rätt nyligen och är i fullgång med att fixar mig :) Ska inom kort bege mig in till Skövde för bland annat gå in mina nya skor, samt shoppa lite kläder och annat jag tydligen tyckas behöva, haha! Men innan jag åker dit ska jag hämta ut mina hormoner och köpa lite mjölk, kan inte gå utan frukost/shake hela dagen liksolm ;) Nu ska jag fortsätta med mitt spackel och så hörs vi mer sen igen, puss!


 

Natti!

Go kväll alla nattugglor, kom hem för någon timme sen men inte förens nu jag blev klar med lite små saker som behövde göras, haha! Ska sätta mig i soffan för att koppla av och bara njuta av tystnade, samt ringa en kompis! Eftersom jag inte fann någon vidare insperation till att städa får jag helt enkelt göra det imorgon och som belöning ska jag shoppa lite kläder, vilket jag också behöver, haha! Nu ska jag sätta mig i soffan för att borsta mina små tänder och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Lunchen från YeStErDaY




Värsta tiden på hela året!

Hej på er alla sunshins, är det bara jag men vist är det typ as kallt och det värsta av allt är att snön närmar sig med stormsteg.......... För er som inte vet avskyr jag snö, det finns verkligen ingent positivt med över huvudtaget och därför ska jag gå igenom vad snö kan innebära för mina utlänska läsare som förhoppningsvis aldrig behövt uppleva det där, byta?! =D


* Den förstör skor

* Håret blir förstört

* Det är riktigt rövkallt mellan -15 och i värsta fall -25¤ 

* Det blir halt överallt vilket resulterar trafikolyckor och tågförseningar


Hade jag fått bestämma hade den fått komma den 20/12 och varit borta efter nyår, som om det skulle hända.... ='( Aja, blev hembjuden på kvällsmat hemma hos mina kära föräldrar, vi skulle tydligen få besök av min kusin och hennes kille, alltid trevligt! Därför måste jag vara så tråkig och vara lite social, bloggar mer sen igen, puss!


 

Yey, dom är äntligen här!

Hej på er, var precis och hämta mitt paket och jag tror jag vet vad det är, om inte annat hoppas jag på att det är vad jag tror det är, haha! Ska spraya in dom så dom inte förstörs av dåligt väder och när dom har torkat (imorgon) så lägger jag upp en bild på dom ;) Jag säger då det, dessa skor till min pälsväst, det kan inte bli fel, haha! Lycklig tjej, nu ska jag ringa ett par samtal, sen ska jag försöka hitta insperation till att städa min lägenhet, bloggar mer sen igen, puss!





Shoppingtips!

Att springa i shorts/klänningr börjar bli lite små kyligt nu och då kan ett par snygga leggings vara en lösning där man både visar upp ben på ett snygg och betydligt varmare sätt! ;)
Min personliga favoriter är nog som längst till höger, men dom i mitten är inte heller fy skam!


Ni hittar dom till vänster Här   Dom i mitten Här   Dom till höger Här


 

It's a new day! 20/11

Go morgon kära bloggläsare, då är det Onsdag för er som inte vet det och ska strax bege mig ut för att ta min morgonpromenad efter det blir det röjning i lägenheten, ringa ett par samtal, hämta ut ett paket och eventuellt hämta ut mina hormoner om dom kommit dvs. Lika bra att att sätta igång och eftersom jag varit så duktig med att glömma köpa mjölk får jag hoppa frukosten och köpa det sen när jag kommit hem från promenaden, så fruktansvärt typiskt, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Om man inte gillar artisten kan man lyssna på texten, som beskriver hur jag känner idag =D

 
 

Natti!

Go kväll alla bloggelibloggisar, ska strax gör mig klar för att dejta kudden, men först ska jag prata klart med Anneli & Sex-bomb, haha! Dagen har varit bra och är riktigt trött, vilket ska bli skönt att krypa till kojs. Det verkar som jag skulle få klar besked nu på Torsdag hur det blir med jobbet och hoppas verkligen jag får det eftersom jag trivs hur bra som helst där! Jag har också kommit fram till att mina små troll äter mig ur huset/lägenheten och att jag kommer sakna dom något fruktansvärt när vi är ifrån varandra, blir ledsen av bara tanken ='( Får helt enkelt hoppas på att den nya lägenheten blir klar i tid så vi slipper vara ifrån varandra, hihi ^^ Nu ska jag borsta mina små tänder och så hörs vi mer sen, puss!


 

 

Back home!

Hej på er alla sötnosar, kom precis hem från Falköping och är på riktigt bra humör, varför vet bara jag, haha! Tänkte svänga förbi Frendo en snabbis för att hämta ut mitt paket, men givetvis hade dom stänkt och missade med 1 mins marginal riktigt drygt av personen som jobba eftersom hon inte hade släkt............... Får hämta paketet helt enkelt imorgon, men det får bli efter min morgonpromenad och efter jag städat upp i min lägenhet. Eftersom jag lovat att visa er hur jag bor ett bra tag nu tänkte jag försöka göra det imorgon och perfekt innan jag ska flytta, haha! Nu ska jag fixa lite små saker här hemma innan jag ska nana, bloggar mer sen, puss!


Vilka av skorna tror ni jag har beställt?! ;)


 
 

 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu och fikar ihop med Challan och vi tjötar massa skit, vilket är alltid lika trevligt ;) Lite senare ska jag möta upp en killkompis för att ta en till fika, men ska försöker övertala honom att luncha istället, men får se hur bra det går med den saken, haha! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen, puss!




Dagens fråga!

Jag är en kille på 26 år och skulle vilja komma ut för familj och vänner, men jag vågar inte ta steget........ Hur gjorde du, har du några tips eller ideér?


En sak jag gjorde var att ta upp ämnet HBT-personer (Homosexuella, Bisexuella & Transsexuella) för att kolla läget, vilket gav mig en någolunda hm om vart var och en låg med sina åsikter, där efter berätta jag hur det låg till.

En annan ''metod'' som funka för en tjej var att visa upp min blogg och kort där efter kom hon ut för sin familj som homosexuell.


Kruxet med alltihop är att man måste hitta rätt tillfälle att ta upp det och sen ge det tid att sjunka in för omgivningen. Man får vara berädd att vissa tar det bättre än andra, men för det mesta brukar det gå över med tiden.  Just detta är så olika person till person, men i min familj/släkt/vänner är vi väldigt opend minded eller så har jag tvingat dom att bli det, haha! Men givetvis finns det dom som känner obehag utav mig, men det är bara putta dom lite åt sidan så får dom komma fram när dom ''mognat'' till helt enkelt! ;)


Oavsett val man gör i livet, måste omgivningen förstå att man är densamma person som förut och idag!


 

Hoppas på det blir bättre denna gången! 19/11

Go morgon  mina kära bloggläsare, vaknade för nån min sen och ska strax sätta i gång med att fixa mig, för att sedan ring kliniken. Efter det blir det iväg till Falköping där jag ska träffa Challan en stund och lite senare ikväll ska jag iväg för att fika ihop med en killkompis :) Måste också hinna fixa nytt id-kort blev nämligen inte nöjd med mitt förra jag tog så lika bra att göra om och hoppas det blir bättre denna gången, haha! Nu ska jag platta genom håret och så hörs vi mer sen, puss på er!


 
 

Tonåring på nytt!

Go kväll alla läsare, ska strax göra mig klar för att sova, men innan det ska jag borsta tänderna och göra mitt sista inlägg för idag :) Har hunnit med det mesta och lite där till, har bara ett samtal kvar som är till kliniken jag ska ringa imorgon. Något jag också har märkt av idag är mina hormoner, jag har verkligen blivit så mycket känsligare än vad jag tidigare varit och kan börja gråta för minsta lilla, helt sjukt, haha! Båda Papi & Mami säger att jag beter mig som en tonåring på nytt och kanske inte så konstigt när hormoner flygger hit och dit i kroppen, haha! Men frågar ni mig tycker jag själv att jag är ovanligt glad för övrigt, men kanske bara är lilla jag som tycker så, haha! Nu ska jag borsta tänderna och så hörs vi mer imorogn igen, natti!


 

Ge mig lite tid!

Några av er bloggläsare har hört av er på mailen och andra via Fb där ni bett om att jag ska göra en snabbinspelning på någon låt. Givetvis kan jag göra det och tror jag lovat det engång tidigare, men det får bli när halsen är 100% bra igen, för så som det är nu vågar jag inte anstänga den mer än nödvändigt............... Men så fort den är bättre kan jag väl spela in någon liten snutt :)


 

Dagen I-landproblem!

Hej på er, sitter just nu framför datorn och funderar på vilken av västarna jag ska klicka hem....... Tycker alla är så fruktansvärt fina men på olika sätt...........


1 skulle matcha till det mesta jag har, men fundersam på hur den skulle se ut till håret?!

2 Är med super fin, dock vet jag inte om den skulle matcha till alla kläder jag har eller till svarta byxor?!

3 Är sjukt snygg, matchar till allt, dock är jag tveksa mo håret sjunker in för mycket i färgen?!

4 Sjukt snygg, under bar färg, matchar så till håret, dock funderar jag på hur den skulle bli till svarta byxor?!


Ah ni hör, riktigt super duper ''problem'' jag har, medans människor dör runt om i världen så sitter jag här och begämrar mig över detta, haha! Får hoppas jag kommer fram till något vettigt beslut iaf! Ska strax göra lite mat och sen ska jag kolla lite på tv. Ringt massor samtal idag, skickat i väg lite mail, dock glömde jag kliniken och en till grej, men det gör jag imorgon helt enkelt! :) Nu ska jag fortsätta fundera och så hörs vi mer sen, puss!
 

 
 

Läckra så man dör!

Ett par skor jag har blviit ruskigt förälskade i är dessa och jag bara så köpa dom!
Det dumma är att båda färgerna r minst lika snygga, så frågan är vilken man ska välja?!


Ni hittar den Svarta Här & den Begie Här


 

Måndag igen! 18/11

Go morgon all mina små bloggläsare, allt bra?! Här är det bara fint, ska strax göra mig klar för att gå min morgonpromenad och sen blir det att ta sig en dusch, hihi ^^ Något jag fick höra i lördags var att jag hade väldigt fina lår, vilket måste betyda att mina promenader gett resultat och det är väl tur det ;) Nu ska jag ta mig en shake och så hörs vi mer sen, puss!


Detta är utan tvekan min nya favo låt, löv it!


Veckans planer!

Go kväll min små bloggisar, blev precis klar med Veckans Planer och ska strax göra mig klar för att dejta kudden. Satt och fundera över varför jag är så trött, men kom fram till att det fanns en logisk förklaring, haha! Imorgon är det Måndag för er som inte vet och nedan har ni Veckans Planer, ser ut som det kommer bli en rätt slapp veckan, kan iof behövas eftersom hur fruktansvärt trött jag är efter den som varit, haha! Har också lite andra roliga saker att berätta för er, men det berättar jag mer om imorgon, nu ska jag göra iordning för sängen och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Mobilinlägg! 17/11

Go morgon mina gullungar sitter nu i taxin påväg in till Skövde, utgång igår och var gaaaaaalet skoj! Var jätte gulliga tjejer som kom fram och lämna en fin komplimang om mitt hår, alltid lika kul att höra! :') Även boysen var på som iglar, men lyckades stöta bort de flesta, haha! Eftersom förfesten drog ut på tiden vart det taxi in och jag börjar förstå vart mina pengar tar vägen, haha! Well, ibland får man unna sig eller hur?! ;) Nu ska jag vara social för att sedan äta frukost på donken, bloggar mer sen, puss!






Vill inte göra favorit i repris, haha! 16/11

Go morgon mina bloggläsare, då är det lördag och sitter hemma hos mina föräldrar, Papi är mystisk försvunnen så vet inte riktigt vart han är, haha! Sitter också och kollar på dessa skor här nedan, jag ska beställa hem någon utav dom idag, frågan är bara vilken?! Personligen tycker jag den längst till vänster ser mest vintrig ut, men skulle vara skönt att sätta ner klacken om det skulle vara halt, vill inte face planta som sist utangör donken, haha! Det verkar som det blir utgång ikväll och känner mig hyffsat taggad, nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen, puss!


Sweet memories!

Eftersom jag inte kommer på något vettigt att prata om kan jag visa er ett klipp jag fastna för och barndomsminnen väcks till liv till max, haha!


Helt ''underbart''!

Någonting jag stör mig så sjukt mycket på är olika bensinmackar och varför ska jag givetvis berätta för er! Varje gång jag ska in på en bensinmack för att köpa mig något gott att dricka (Red Bull) finns det BARA små eller mellan stora............. Jag blir så förbannad och bara därför måste man köpa 2-3 st för att man ska väga upp till en stor............... Därför måste jag i fortsättningen köpa 2 st innan jag åker iväg, 1 för resan dit och 1 för resan hem............. Men det bästa av allt är att den som inte är sockerfri har alla storlekar, så typiskt........... Detta problemet hade jag nämligen på hemresan!


 

Back home! 15/11

Go morgon mina kära bloggläsare, vaknade rätt nyligen och känner att halsen är bra mycket värre än vad den var igår.......... Inspelningen får jag inte säga så mycket om tyvärr, kanske inte gick som jag tänkt mig, men fick ut det jag vill utav den ändå, haha! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, troligen hoppar jag promenaden, är helt slut efter gårdagen. Ska ägna den mesta tiden av att göra klart min text, för att sedan skicka in och det var allt jag hade och säga om idag, bloggar mer sen igen, puss!


 

Mobilinlägg!

Hej på er mina trogna bloggläsare, sitter fortfarande kvar på inspelningsplatsen och är sjukt trött, hur ska jag kunna orka köra hem?! Det bästa med allt är att jag glömde ta med mig min medicin och blir att ta den då fort jag kommer hem! Funderat faktiskt att checka in på hotell, men allt beror på hur pigg jag är när jag anlänt till Örebro! :) Nu är det strax min tur och ska börja förbereda mig, spackla ansiktet och lägga på lite extra gegg, haha! Får se om jag bloggar mer sen annars hörs vi mer sen, puss!


Längtar något fruktansvärt!




Dagens fråga!

Har du börjat märka av hormonbehandlingen än och om inte när gör man det?


Ibörjan kände man inte av den speciellt mycket mer än att den sexuella lusten sänktes och att man blev lite tröttare än förut, speciellt på morgonen. Men ju mer tiden gått har man börjat känna av den allt mer och i dagens läge känner jag att det är något som händer i kroppen, bröst håller på att växa och man är betydligt känsligare än vad man var förut. Man kan börja gråta för små saker man inte annars grät förut för och det är väl lite små jobbigt efteros man inte riktigt ibland förstår vad som händer. Många Transsexuella brukar säga att det är som att gå igenom en ny tonårspeeriod och ska jag vara helt ärlig tycker jag inte alls det låter speciellt spännande, haha!


 

Då var man framme! 14/11

Go morgon mina kära bloggläsare, då har man checkat in och till min förvåning är min röst normal, kändes verkligen inte så imorse, haha! Kan också berätta att jag gick upp kl 02:00, lämnade lägenheten kl 04:18 på och ankom till .......... kl 09:03, galet va?! ;) Är lite små pirrig, men så ska det vara och när jag är klar med allt blir det att köpa en stor Red Bull, sen blir det puttra hem igen ;) Nu ska jag be om en stor kopp-te och så hörs vi mer sen igen, puss!


 

Sista inlägget för idag!

Hej på er alla bloggläsare, det är fruktansvärt bråttom just nu och vet inte om jag hinner skriva något mer inlägg än detta........ Hoppas det inte gör allt för mycket eftersom vi hörs mer imorgon igen, right?! =D Imorgon ska jag iväg på inspelning och är riktigt nervös, men ska säkert gå fint! Rösten verkar ha återhämtat sig fint och känns som jag kommer kunna prata, alltid ett +, haha! Nu ska jag fortsätta packa och så hörs vi mer imorgon, natti!


 
 

Ett stort TACK!

Jag vill tacka er som kontaktar mig via mailen och vill att ni ska veta att jag besvarar era frågor ni har så fort jag kan! Jag har inte glömt bort er eller struntat i att svara, det är en hel del som skriver och det tar sin tid att besvara, hoppas ni förstår! =)


Oavsett om du är Transsexuell, Homosexuell, Bisexuell eller Hetrosexuell och har frågor som är lite mer personliga kan du kontakta mig via mailen och du behöver inte vara rädd för att det ska läcka ut, det som skrivs stannar mellan oss! :)


[email protected]


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Bisexuell FTM Frågor Hetrosexuell Homosexuell MTF Mail Transgender Transsexuallism Transsexuell

Shoppingtips!

Alla 3 halspanden är att dö för, men speciellt den längst till vänster, så fruktansvärt snygg!
Dessutom kostar dom inte jätte mycket heller, vilket är ett stort +


Ni hittar dom här


Glöm inte heller använda rabattkoden facebook och få 10% rabatt på det du köper
Gäller till 2013-12-31


 

Perfekt timing! 13/11

Go morgon alla läsare, hur är läget?! Hoppas det är bra för här är det jätte bra om man bortser från att halsen krånglar................. Blir så trött på skiten, kan man aldrig få bli frisk eller?! Självklart ska det krångla inför morgondagen och det gör saken ännu ''roligare''. Får vara glad om det ens går att prata imorgon, haha! Nog om detta, ska strax göra mig klar för att gå min lilla morgonpromenad, kan behöva rensa mina tankar! Till er som undrar är allt som sker bara positivt, dock sker allt på en och samma stund, vilket gör det mindre underbart, haha! Nu ska jag ta min shake och sen blir det ut i friska luften, bloggar mer sen när jag kommit hem, puss!




 

Kvällsinlägg!

Go kväll mina sunshins, då är det kväll igen och ska strax göra mig klar för att kryp till kojs. Dagen har gått ovanligt fort, men kanske bara är jag som tycker som så?! Har hunnit med det jag skulle, samt lite till och är helt slut, haha! Imorgon är Onsdag, har inga jätte planer mer än att boka tid för tandblekning och eventuellt ta tåget upp mot Stockholm, dock varnardom för tågförseningar så funderar ta taxi, Men bara 1 sån sak lär kosta en förmögenhet eller vad tror ni?! :) Nu ska jag göra iordning  en shak undertiden jag kollar klart på en film och sen bir det bums i säng så jag får mina 10 timmar, natti!


Pallar inte vara seriös på kvällen, men lite het är jag allt, haha!


 

Ofattbart!

Hej på er då är man hemma igen efter en rolig tripp i Skövde och fick även i mig frukost/lunch på en och samma gång, haha! Måste bli bättre på att äta känner jag, för övrig sprang vi i lite affärer och jag hittade som tur det jag skulle ha, hihi ^^ Kom egentligen hem för någon timme sen, men var inte fören nu jag fann insperation att blogga haha! Ibland tycker jag det är ofattbart hur jag lyckades lägga upp mellan 6 - 9 inägg om dagen förut, hur fick jag tiden att räcka till egentligen?! =O Funderar på om man börjat bli lat eller håller man på att bli gammal........... Oavsett vad får det vara ett mysterium, det kan jag leva med, kan ni?! ;) Nu ska jag fixa det sista inför Torsdagen och så hörs vi mer sen, puss!


Ett tips till er som vill bli av med sötsuget funkar pumpafrön och nötter utmärkt!


 

Dinner!

Efter lite spring på stan bestämde jag & Emma oss för att hoppa fikan och istället unna oss lite lunch, hihi! Nu blir det massor av dirty talk, haha!







Dagens fråga!

Vad tror du folk irriterar sig med på dig och varför?


Om man bortser från att jag är transsexuell tror jag att det är min ärlighet och att ag kör mitt egna rejs. Nu låter jag kanske jätte egoistisk, men inte så jag mena, haha! Jag är en väldigt målmedvete person och för att nå sina drömmar måse man vara lite ego och gå sin egna väg. Man kan inte behaga alla, även hur mycket man försöker och vill. Sen till ärligheten, jag är väldigt rak på sak och står för det jag tycker, vill man komma någontans krävs det raka besked, pallar inte med massa trams helt enkelt, haha!. Sen måste man också vara medveten om att alla tål eller inte kan behärska att höra som det faktiskt är och dessa personer får man ta lite extra hänsyn till, men har man retat upp mig eller sagt något olämpligt som inte alls stämmer kan det vara svårt att tänka på att linda in det, haha! Men oftast försöker jag visa respekt till alla sorters människor, blir oftast bäst så :)


 

Underskattat! 12/11

Go morgon alla kärabloggläsare, vaknade för en stund sen och ska inom kort fixa mig för dagen. Lyckades också få tvätt stugan 1 timme innan jag skulle ha den, vilket resulterar till att jag kommer bli klar bra mycket tidigare, hihi ^^ Dagen för övrigt går åt att tvätta klart det sista, möta upp en kompis, gå på stan och repetera lite små saker inför torsdag. Har ni tänkt på hur oehört skönt det är att ligga och dra sig i sängen, det är nog bland det bästa jag vet, haha! Dock lyckas jag alltid somnaom och därför kan sånt vara väldigt dumt att göra om man ska iväg på något viktigt möte eller jobba, haha! Nu ska jag spakla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss!



Snuskprat!

Go kväll mina kära bloggläsare, sitter nu i telen med Anneli och vi pratar genom helgen, samt lite annat jag vet ni skulle vilja veta, haha! Dagen har gått fort och känts som den bara flygit fram, galet! Imorgon är det tisdag och ska börja dagen med en tvättrunda, kul va?! Men måste göras och sen ska jag möta en kompis på stan och unna oss en fika, hihi! Nu ska jag borsta tänderna och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Måste bli bättring på bilder, med ikväll får Carnivor min första iller avsluta denna dag/kväll!


 

 

Ändringar på veckans planer!

Som ni ser har jag fått göra lite små ändringar, men inga radikala direkt, vilket känns väldigt skönt! :)

 
 

Vad för killar jag attraheras utav!

Några av er läsare har antingen frågat mig på krogen eller via min mail om vad för killar jag attraheras av. Varför detta är så intressant vet jag faktiskt inte?! Men givetvis kan jag väl berätta detta om det nu ör så intressant, haha!


Vissa av mina vänner anser att jag har väldigt höga krav och andra ser dom som helt realistiska, så får se vad ni tycker efter ni läst detta, haha! Killar som jag bruka attraheras utav är:


* Har en längd på 175 - 185 cm
För det mesta brukar jag bär klackar, vilket resulterar till att jag ligger själv på 172 - 180, beroende på skornas höjd. Nu kan jag enbart prata för mig själv, men för min del ser jag inget jätte intresse av killar som är under 175 eftersom jag vill ha en kille som är längre än mig ^^

* Blå eller Brunögda
Alla killar jag haft ett förhållande med har haft blå eller bruna ögon, vet inte varför det blivit så, men helt såld på blå eller brunögda helt enkelt, så fruktansvärt fint!

* Sexig dialekt tex: Småländska
Fö mig måste jag ha en kille som har en snygg dialekt, låter den bonnig kan risken vara rätt stor att jag bhöver tänka igenom det hela en gång extra, haha!

* Mörk röst
Det bästa om finns är killar med märka röster, inte så det blir grötigt, men att dom har en någolunda snygg båtten.

* Snygg kroppsform & hållning
Eftersom jag själv är väldigt noga med min kost & hälsa ser jag det som ett stort + om personen man träffar också är det. Han behöver inte kötta varje dag på gymmet, men inget emot om han heller gör det, huvudsaken är att han håller sig i trim och tar hand om sin kropp.


Nu kanske ni fått en helt ny bild av mig på gott & ont. Men det är detta som attraherar mig och det är ingenting jag kan göra någotning åt, tyvärr ^^ För det andra kommer jag vara väldigt hemlig med då jag skaffat pojkvän och det är främst för att visa hänsyn till honom, samt behålla en liten del av mitt/vårt privatliv!  Men att publicera bild på min partner är något jag aldrig kommer göra och är väldigt bestämd angående det! Det räcker med att ni vet om att jag har skaffat partner en vackerdag och fram till dess kan ni få undra på hur mycket ni vill, hihi ^^


 
 

Shoppingtips!

En ur gullig lite väska, perfekt till en ljus pälsväst!


Hittar den här


 

Kommer bli en bra dag! 11/11

Hej på er mina kära bloggläsre, allt bra?! Vaknade för en stund sen och ska strax göra mig iordning för gå min lilla morgonpromenad! Det känns som det kommr bli en bra dag, även om jag känner mig lite små kraslig i halsen......... Känns som mina stämband inte vill bli som dom engång var och förkylning på detta gör saker inte direkt bättre, haha! Ska också göra om Veckans Planer, eftersom jag måste ändra grej och lägger upp den på nytt lite senare idag, bloggar mer sen igen, puss!


Tagen från min Instagram, MollyNilson heter jag där! ;)


 
 
 

Veckans planer!

Hej på er, då är det kväll igen och ska strax göra mig klar för sängen men innan ska jag fixa ett par grejer :) Dagen har gått fort och det är trots att jag känner mig allmänt seg, haha! Nedan har ni Veckans Planer och ska jag vara riktigt ärlig känn det som att det kommer bli tråkigaste veckan ever, haha! Får helt enkelt hoppas jag har fel och att den blir toppen! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss!


 
 

I'm back! 10/11

Go morgon alla bloggläsare, kvällen var helt magisk och mötte mängder av trevligt folk, dock ingen bloggläsare denna gången, men man kan inte ha tur jämt och ständigt right?! ;) Vi började med förfest hemma hos mig och sedan tog vi taxi till Skövde och där levde vi rövare, haha! Kan också dra en slutsats från igår, ju mindre kläder en tjej har på sig, desto attraktivare blir hon, haha! Märkte verkligen skillnd från att ha mina små korta shorts och mina svarta jeans, GALLET! Nu ska jag äta lite mat och lite senare ska jag på kalas hos min kära faster, bhloggar mer sen igen och lite senare kommer veckans schema upp! :)


 

Vidoinlägg!

Stiftelsen - En Annan Värld!

Var påväg till jobbet en dag och då spelade dom den här, kan inte låta bli att lyssna på den! =D


Lördag igen då! 9/11

Go morgon eller man kanske ska säga god eftermiddag?! Jag vet att hela veckan har varit helt cp med uppdateringen, men ska bli bättre tills nästa vecka, lovar! Idag är det Lördag och lite senare blir det utgång med brudarna, dock har jag inte en blekaste vad jag ska ha på mig, kan liksom inte gå naken, haha! Men det löser säg om inte annat, har till kl 7 att leta fram något att ha på mig som tur är! :) Nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss!


PS: Inte borsta igenom det som ni kanske ser, men det får duga tills vidare!





Go kväll!

Go kväll mina kära små bloggläsare, ursäkta att jag inte uppdaterat förens nu, men blev precis klar med en grej och glömde helt bort tiden, haha! Jag kan också berätta att jag fått långt hår igen, känns hur skönt som helst! Imorgon är det Lördag och då vankas det utgång med brudarna, kommer bli galet skoj! Känns lite som man är ute varje helg, men det är så livet som singel är serrni! ;) Nu ska jag kika lite på tv och allt eftersom göra mig klar inför sängen. Bloggar mer imorgon igen och visar hur håret blev också, natti!


 

Skratta oss lyckliga med livet i behåll!

Visste ni att lite mer än hälften av alla fall av våldtäckt och misshandel hos Transsexuella läggs ner av polisen och går inte vidare. Varför?! Jo det är för att vi är just Transsexuella och vissa poliser anser att vi får skylla oss själva............ Om jag skulle råka ut för att bli misshandlad eller våldtagen ska jag skratta mig lycklig att jag kom med livet i behåll, eftersom jag troligt vis inte kommer kunna räkna med någon som helst hjälp från myndighetr, kul va?!


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Myndigheter Polis Sweden

Dagen med stort D! 8/11

Go morgon kära bloggläsare, vakna för ca 15 min sen och ska strax ta mig lite frukost, hihi ^^ Idag är det dagen med stort D eller lite iaf, haha! Ska nämligen till frisören för att sätta i nytt löshår och funderar på att lägga in lite extra också ruskigt sugen att prova något nytt, men får se hur det blir med den saken! Nu ska jag ta mig min morgonshake och så hörs vi mer sen när jag kommit tillbaka från milen, puss på er!


 
 

Go kväll!

Hej på er mina små bloggläsare, sitter just nu och pratar i telen, men ska snart strax göra mig klar för sängen. Dagen har gått väldigt fort och känt som det varit en hyffsad bra dag :) Har hunnit skicka iväg lite mail och ringt några samtal, nu är det bara invänta svar tillbaks, hihi ^^ Det känns som man mår lite bättre nu än igår och det är väl bra, ska bli skönt att strax få hoppa i säng, men först ska jag fixa en go shake! ;) Imorgon är det min sista dag som korthårig och till er som vill se hur jag ser ut, glöm det! Ska bli så sjukt skönt att få sitt långahår tillbaks igen, haha! Nu ska jag fixa kvällsmat och så hörs vi mer sen puss!


 

Avicii - Hey Brother!

Dagens fråga!

Hej Molly, jag är en kille på 23 år som gillar endast tjejer, men jag dras även till transsexuella och vet inte om jag kan kalla mig hetro?


Till att börja med behöver du inte kännsa dig ensam, finns många killar/tjejer som dras till oss transsexuella och varför det är så kan jag dock inte svara på ^^ Sen kan inte jag eller någon annan bestämma om du är hetrosexuell, bisexuell eller experimentiell, det kan bara du avgöra! :)

När jag får frågor som dessa brukar jag säga att vi transsexuella är en annan sorts av kvinnor, precis som det finns smala, tjocka, långa och korta, är vi lite spciella på vårt sätt. Men allt beror på hur personen ifråga ser oss och därefter kan personen själv avgöra vad han eller hon har för läggning.


Hetro - attraheras av motsatta könet

Bisexuell - attraheras av män & kvinnor

Experimentiell - Förvirrad och provar sig fram med killar & tjejer


 

Inte min v helt enkelt! 7/11

Go morgon mina kärabloggläsare, ursäkta att jag slarvat med uppdateringen, men verkligen inte varit min vecka, har inte haft ork till något känns det som.......... Får hoppas det blir bättre snart och att jag blir lika glad som vanligt :) Den största anlednigen till att det blivit såhär är för att jag slarvat med sömnen hela veckan och ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag kommer i rätt dygnsrythm, hihi ^^ Idag ska jag ringa veterinären för att boka Vaccinationstid för mina små troll och planera om utlandsresan, så blir en hyffsat bra dag! :) Nu ska jag platta genom håret och så hörs vi mer sen igen, puss!


Denna blden gör mig alltid på så gott humör, haha!


 
 

Sorry!

Hej på er, ursäkta att jag inte bloggar fören nu, men har varit fullt upp hela dagen och blev inte klar fören nu, haha! Hämtade som sagt ut mitt paket från rapunzel efter jag blev klar från frissen och måste medge att det känns lite ovanligt att ha kort hår, haha! Men blir långhårig på nytt nu på fredag, perfekt inför utgången på lördag, hihi ^^ Nu ska jag ta en kopp te och så hörs vi mer sen inna jag ska nana, puss!




Farsdagpresenter!

Eftersom det är farsdag nu till helgen passade det bra med lite farsdartisp, right?!
Alla har olika åldrar på sina pappor och försökt få det så bra jag bara kunnat och tror jag lyckades rätt bra ;)


Ni hittar skärpet & tröjanPapi.se

Ni hittar armbandet på LouLou.se

Ni hittar kalsongernaStrumpbolaget.se

Ni hittar skornaAlexis.se


 

Strålande väder! 6/11

Go morgon alla sunshins, vädret är kanonfint och jag ska strax bege mig ut för att gå min mil. Började min dag med att kolla igenom lite mail jag fått, ska eventuellt till Danmark och Londom om 3-4 v för ett par plåtningar. Denna gången är det ingen bekiniplåtnikng, vilket innebär att jag får cutta mig hur mycket jag vill, haha! Fick avboka min förra plåtning som ägderum i Norge pga att jag råkade skära mig i benet, men sånt är livet ibland.......... Nu ska jag ta mig mig min morgon shake och så hörs vi mer sen, puss på er!


När jag var i Göteborg för något tag sen


 
 

Sängen kallar inom kort!

Hej på er min sötnosar, ligger nu i sängen och ska strax krypa till kojs. Dagen har gått fort och hunnit med det mesta faktiskt och passade också på att köpa mig en Red Bull, blev aldrig av sist för jag var för lat för att gå till affären, haha! Imorgon ska jag till frisören, ska ta ut löshåret, färga utväxten och säkert göra något mer jag glömt, haha! Bara så ni vet, jag tänker inte videoblogga eller fota mig själv de närmsta 2 - 3 dagarn och varför kan ni nästan gissa själva, haha! Nu ska jag kolla på en serie innan jag ska sova och så hörs vi mer imorgon, natti!


 

Skönt att tänka på annat!

Hej på er mina sötnosar, då är jag hemma igen från en snabb tripp till Skövde och haft en väldigt trevlig stund där! Blev en fika och vi satt säkert där över 1 timme och blev en hel del skratt, haha! Verkligen behövligt det händer så fruktansvärt myckt just nu och jag vet bara inte hur jag ska gå till väga med allt......... Får hoppas det löser sig helt enkelt och det blir bra, vilket det säkert blir! Nu ska jag fixa lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss!


 

Försöker få tiden att gå, haha!





Dagens fråga!

Har du någon gång blivit utsatt för mobbning?


Asså inte direkt, jag har iaf aldrig sett det så, haha! Ända sedan jag varit liten har jag känt mig speciell och andra i min ålder märkte nog av det också, jag var inte som alla andra killar, haha! Men något jag har burit med mig r en grej min mamma berätta för mig när jag var liten var ''Om du inte bryr dig om vad dom säger til dig, så tröttnar dom och slutar tilllslut'' och tror det har varit en väldigt betydelsefullfras :) Om någon försökte ''mobba'' mig brukade jag ofta tänka ''Stackars lilla patetiska människa som har det så dåligt hemma som måste trycka ner andra för att själv må bättre'' och sen gick jag vidare, haha! Jag har aldrig sett mig som mobbad oavsett vad folk nu sa eller försökte göra mot mig :)


Alla har något bra, nåt som andra vill ha


 
 

Taggad för en ny härlig dag!

Go morgon mina kära bloggläsare, allt bra?! Hoppas det, idag är det tisdag och har lite små saker även idag att fixa, ringa ett viktigt samtal, gå i lite affärer och lite senare ska jag träffa en killkompis och ta en fika med :) Det verkar som det kommer bli en hyffsat bra dag idag och känner mig oehört glad, samt taggad! Nu ska jag ta mig min morgon schake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Kommer ni ihåg när jag träffade Gurkan från Bigbrother?!


 
 
 
 

Blir att spara min smutstvätt!

Hej på er, ursäkta att jag inte bloggar fören nu men har haft fullt upp med annat, galet vad tiden springer iväg! Eftersom tvättstugan var upptagen får jag spara min smutstvätt och hoppas på att jag kan få en tid senare i veckan, annars har det funkat bra! Sitter just nu hemma hos päronen och lägger över bilder & filmer på datorn, har ni tänkt på hur oehört fort en mobil blir full?! Hel galet, nästa gång köper jag en med 32 gb och så kanske man slipper hålla på med detta stup i kvarten, haha! Nu ska jag invänta att överföringen, sen blir det en väng förbi ICA, ska köpa popcornRed Bull och efter det blir det raka vägen hem för att kika på Ensam Mamma Söker, bloggar mer sen igen, puss!


 

Dom ska bli mina!

Har kikat på dessa skönheter ganska länge nu, men aldrig blivit av att köpa dom och varför vet jag inte......
Tycker iaf att dom är dööööö läckra och jag ska bara så ''råka'' klicka ghem dom någon dag, hihi ^^


Dom finns också i svart och ni hittar dom på Modehus.nu


 

En skön start på ny vecka! 4/11

Go morgon sunshins, då är det måndag igen och ska strax ut för att gå min morgonpromenad. Idag är det en rätt så tråkig dag ska städa, tvätta och handla. Mitt kylskåp är lite för tomt och allt som ska göras idag tar sin tid som sagt, haha! Men anser att det änd är en rätt hyfsad skön start på den nya veckan, dumt att klaga ;) Men först ska jag avnjuta en god shake för att sedan ta tag i det som ska göras, bloggar mer sen, puss på er!


Vi kan starta måndagen med lite Rihanna, yey!


 

Veckans planer!

Go kväll mina kärabloggläsare, ursäkta att ni fått vänta så pass länge på Veckans Schema, men tog längre tid än vad jag trodde...... Denna veckan har jag en del att stå i och ser ut som det kommer bli en rätt schyst vecka! Dagen för övrigt har gått fort och jag har försökt förtränga vissa saker som hände igår, allt är i sin dagliga ordning med andra ord, haha! Nu ska jag göra mig iordning för sängen, imorgon blir det leva som ''hemmafru'' och ska också gå min morgonpromenad, men vi hörs mer imorgon, natti!


 
 

Hoppas ni finner den intressant!

Hittade en spännande dokumentär jag tänkte visa er och hoppas ni gillar den lika mycket som jag gjorde :)


En hel kul kväll! 3/11

Go morgon sunshins allt väl?! Här är det bara fint och är på riktigt bra humör! Utgång igår och var toppen träffade massor av sköna typer, några bloggläsare och lite annat trevligt folk jag kände, hel kul! Idag är det Söndag och ska inte göra något speciellt, ta dagen som den kommer och bara slappa, funderar på att ta en promenad lite senare! :) Nu ska jag fixa med lite annat grejs och så hörs vi mer sen igen, puss!


Denna får vara dagens sötis ^^


 

Tävlar mot klockan!

Något jag satt och fundera över igår kväll är hur mycket internetuppkopplingen egentlign styr mitt liv, vilket är väldigt sorgligt......... Ibland tycker jag det är helt omöjligt att få tiden att räcka till allt och man glömmer lätt bort vissa saker så som Facebook, Instagram och ibland Bloggen.......... Att jag ska upp datera min Blogg är väl rätt självklart, eftersom ni tar av era dyrbara tid och därför ser jag det som en av de viktigare prioriteringarna! Men Facebook och Instagram, jag har några följare på Instagram och några st vänner på Facebook. Alla dessa personer följer inte min blogg och jag vill uppdatera så ofta jag bara kan till dom som inte följer mig här på Bloggen, för dom som är intresserade av vad jag gör om dagarna :) Vilket resulterar att man lägger tid på en grej och glömmer en annan, om ni förstår vad jag menar?! Egentligen behöver detta inte vara en typisk ''bloggar-problem'', alla kan säkert känna igen sig och tror vi alla ställer oss frågan hur man ska få tiden att räcka till jämt.....


 Egentligen ha jag ingen rätt att klaga eftersom jag själv satt mig i sittsen, men ni förstår vad jag menar ^^'


 

Idag är en bra dag! 2/11

Go morgon mina små köttbullar, allt bra?! Här är det toppen och är på toppen humör varför vet bara jag **blink** blink** ;) Idag är det lördag, skulle egentligen åkt till Gustavsvik för att bada, men eftersom det kom upp förhinder för en av kompisarna valde dom andra att åka till Skövdes äventyrsbad :) Hoppade jag det eftersom jag redan varit där en gång tidigare och så kul är det faktiskt inte, men hoppas dom får en trevlig dag! Sen var det nog bra på ett sätt eftersom jag är bjuden på halloweenparty senare ikväll och det är snack om utgång senare ikväll, så kanske tur i oturen! Ska köra en favorit i repris och ni får se senare om ni hajjar vad jag menar, hihi ^^ Nu sk jag äta frukost och så hörs vi mer sen igen, puss!


Såhär blev naglarna btw, hel nöjd!
 
 
 

Bilder från Halloweenutgången!



 

Är som en böld i arslet!

Här i Sverige är det väldigt hysch, hysch om vad var och en tjänar. Den största anledningen till det är den där förbannade jantelagen ''Du ska inte tro att du är bättre än någon annan bla, bla bla........ Kan också enklast beskrivas som en böld i arslet........... Man både känner och vet att den finns, men den är bara almänt ivägen.


För ett tag sen skrev jag ut på min fb att jag kommer tjäna lite över 25 efter skatt och det väckte givetvis reaktioner....... Fick bland annat en komentar om att jag kan uppfattas att jag skryter, vilket jag till viss del kan hålla med om, men vadå, som om jag är den ända då eller?! ;) Dessutom tycker jag folk ska sluta vara så förbasskatt avundsjuka och bli glada för ens skull, istället för att försöka trycka ner en (vilket iof inte kommer funka). Jag har all rätt i världen att malla mig lite extra för detta, för så oehört mycket tid jag har laggt ner på mitt företag och inte tala om på bloggen får en verkligen förstå att jag har kämpat. Detta har tagit mig ca 3 år att bygga upp och då har jag all rätt i världen att känna mig stolt! Dessutom hade jag inte gett bort pengar till olika välgörenhetsorgenisationer hade jag varit i närheten av 30 och det visar att jag är en person som är givmild och delar med mig till dom som verkligen behöver det! Jag kommer ALDRIG låta någon liten Svennebanan eller Jantelag få trycka ner mig, eftersom jag vet hur hårt jag jobbat för att komma hit ;)


Givetvis får man inte trycka ner folk och säga, ha ha, jag tjänar mer än dig eller något liknande. Men tycker folk måste öppna ögonen och inse att vissa är ''bättre'' än andra, eftersom dom har kämpat sig uppåt och är värda den stol dom sitter på, vilket ger en helt anna betydelse. Man kommer ingen vart i livet om man står och trampar på en och samma plats, allt handlar om att våga prova nya saker som kan leda till det bättre!


Alla är lika mycket värda, men vissa förtjänar mer kredd än andra pga vad dom gjort med sitt liv!

 
 

Mot Skövde!

Go morgon mina små gullepluttar, då är jag fixad och klar för att strax åka in till Skövde. Ska trimma ner nailsen för att senare eventuellt ta en fika på stan, alltid trevligt! :) Idag är det fredag och jag har inte så jätte mycket att stå i, vilket också kan vara skönt. Ska också försöka svänga förbi Nettan en sväng, var länge sen vi sågs, iaf känns det så, haha! Ska också utföra lite ärenden, men det får bli när naglarna är klara, nu måse jag dra mig så hörs vi mer sen igen, puss!