Postnord


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och står nu på gymmet i daglig ordning. Är lite smått stressad över att jag inte helt redo inför bröllopet. Klänningen jag skulle ha på mig. Den har till att börja med inte dykt upp… postnord i daglig ordning. Kan någon berätta varför dessa idiotier får bidrag för ett jobb dom uppenbarligen inte klarar av. Haha! Fast ser man över svenska systemet är det helt skevt!


Tränar för första gånger på länge i staden jag uppvuxen ur och började undra om jag hade kommit fel. Massa barn och min tanke… Vad i all världens namn är det som sker?! Någon barn-hopp och lek. Som hundar behöva även som aktiveras. Har jag berättat att min hund har dagmatte vissa dagar?! Hur skönt?! Slippa passa tider och bara unna sig egen tid när man är på gymmet eller borta längre stunder. Rekommenderar!


Nu ska jag fortsätta traska och kanske kan komma hem i vettig tid! Hela dagen har varit mer eller mindre perfekt! Om vi bortser från vädret som suger. Men det är + grader och det gör mig förhoppningsfull att snön inte dyker upp. Haha! Nog om detta. Ska fortsätta med mitt!

Uppdatering

(null)

Hej på er!


Länge sedan nu. Men det kan bli såhär ibland. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och precis kommit till gymmet. Ska köra lite kondition, rygg och mage. Verkligen fått snurr på gymmet! Känns väldigt skönt. Vädret är grått och tråkigt och det var även nästan hela veckan innan också… Det sägs att det ska komma snö på söndag… Kallt är det också! Haha! Aldrig är jag nöjd. Men finns det ens någon som gillar snö, regn och 58- *. Haha! Tänk när jag hade tanke att flytta till Norrland och tyckte det var en bra idé. Haha! Jag hade dött!!! Jag som fryser i vanliga fall. Hur hade det ens slutat?!

(null)


Det väldigt mycket som hänt sist. Jag är på en väldigt bra plats i livet och allt rullar på. Jobb, privata och massa där till! Ett tag var jag trött på allt och efter sommaren kom mitt självförtroende tillbaka. Från att vara knappt kapabel till något till att allt jag vidrör känns som det blir till guld! Förstå ni den känslan! Håller nu på att kolla julbord i Jönköping och Skövde. Att jag är tillbaka är tack vare fantastiska människor och detta ska givetvis fira!

(null)


Nu ska jag fortsätta här och efter 2021 ska jag berätta en rolig grej! Kom-ihåg att inget är omöjligt! Även om det känns tufft kommer det bli bättre och man är snart på benen igen. Shit vart massa fyllor också. Massor , massor som hänt och vad ska man säga. Skaraborgs stolthet är tillbaka 😘


(null)