Bara 3 dagar sen är jag tillbaks! 27/1

Go kväll alla bloggläsare! Då är det fredag och snart dags för mig att korka upp. Tanken var att hela Februari skulle bli lite hoppigt. Men verkar ändrat sig helt! Vad jag kan se är det bara 3 dagar som blir drabbade och det borde jag kunna fixa?! Känner mig på topp och inväntar nu folket. Jag har varit upptagen med annat hela dagen...


När vi är klara här ska vi bege oss ut och jag är några min sen pga att mina skor är borta! Min kille tyckte jag skulle använda mina andra par Jeffreys.... NEJ det kommer aldrig hända, haha! Nu blir det igång bloggar mer sen igen puss på er!



(null)



Längtar! 22/1

Hej på er alla sötisar, glömde helt av att uppdatera idag och har haft lite mycket helt enkelt... Skönt att månaden som är nu är den sista "stressiga" månaden innan jag trappor ner. Övrigt mår jag bra, väldigt fint väder och mår allmänt riktigt bra. Vaknaste 30 min tidigare än planerat och det kan man säga vad man vill om, haha!


Idag ska jag försöka ta mig till gymmet om tiden räcker till. Lite smått seg dag. Men vad kan man vänta sig av en måndag?! Jag föredrar tisdagar och onsdagar då dom oftast går snabbt! Fredagar men givetvis, men på ett annat sätt. Aja bloggar mer sen igen puss på er!

Övertrött?!

Hej på er, ledsen för lite dålig uppdatering idag... Men har varit lite trött. Somnar mer eller mindre hela tiden när jag kollar på film och ett tag trodde jag det varit pga hormonerna. Men börjar allt eftersom misstänka annat, riktigt obehagligt! Övrigt mår jag bra och hopps det inte är något allvarligare än så!

(null)


Nu blir det lite kvällsmat och därpå sängen för att möta morgondagen! Ser verkligen fram emot näst nästa månad som kommer då jag vet att allt ändras till det bättre! Mer än så tänker jag inte säga och bara lida genom månaden som kommer och därpå är det lugnt! Nu blir det vara lite social med kille den sista dagen vi har ihop innan han ska hem till sig. Bloggar mer imorgon igen, natti!

(null)

Jobbdag! 21/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni når bra och att ni sovit gott! Själv mår jag super ska snart iväg till päronen för att dels sitta med momsredovisning, förbereda bokslut och skriva lite fakturor. Övrigt ska jag ta det lugnt, sitta med lite redigering av podden och förbereda kommande inlägg som ska upp i veckan. Jag hoppas att detta nu håller i sig och med massor tur kommer jag snart ha mer fritid till mitt bloggande.

(null)

Btw ni har nog inte missat att jag bytt hårfärg igen, haha! Var lite trött att genomgå 2 färgningar och därpå behöva färga löshåret också... sliter dels på mitt och löshåret. Ska kanske försöka vlogga lite också om kameran är laddad. Usch har så mycket att göra eller vill göra rättare sagt, haha! Sjukt hur barnfamiljer får ihop sin vardag när jag knappt får ihop min egna... Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

(null)

Måste trappa ner! 20/1

Hej på er alla bloggläsare, förlåt och förlåt igen att uppdateringarna aldrig blir vettiga... verkligen massor det senaste och insett att jag har inget annat val än att jobba lite mindre. Jag älskar jobba och den närmsta tiden har jag ner eller mindre jobbat för 2 personer. En på 75% och en 100%. Ni förstår själva att detta är långt från möjligt och varför bloggen fått prioriterats bort helt. Jag vill kunna dela med mig av min vardag och ska det gå att podda, blogga, sköta mitt nya företag och jobba extra måste jag trappa ner.


(null)


Övrigt mår jag bra, har fått snart iordning i lägenheten helt. Vill vänta med att visa er detta fören ALLT är 110% klart, hihi ^^ Trivs super i lägenheten och även om jag kanske inte ska jobba lika mycket kommer det ändå inte påverka mig ekonomiskt och det är väldigt skönt! Jag är dels glad att jag lagt bloggen på is och arbetat upp mitt företag. Tack för allt tålamod och jag ska försöka i veckan uppdatera så gott jag kan, puss på er!


(null)


Idag har vi röjt i gamla lägenheten och packat upp det mesta vi fick med oss. Avslutade kvällen med lunch på indisk resturang och nu blir det mys framför tv:n. Bloggar mer imorgon igen, natti!

Börjar lugna ner sig! 15/1

Go morgon alla bloggläsare, ledsen för gårdagen men fick lägga mitt fokus på annat än att uppdatera här... iaf idag är det måndag och är lite små låg. Vet inte riktigt varför? Men det kanske löser sig inom tid? :) Idag blir det en lång dag och är säkerligen inte hemma fören 21:00. Börjar få iordning på lägenheten dessutom och ska ringa en städfirma som kan ta hand om det jag inte hinner med. Dessutom kommer jag behöva leta dagmatte som tar hand om lillen när jag inte är hemma.


Vad mer som sker i veckan är mesta dels jobb och inom tid kommer jag snart kunna jobba lite mindre. Jag har fortfarande en hel del att göra. Men det börjar lugna sig och det är väldigt skönt. Nu blir det ta det lite lugnt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Nu är jag tillbaks! 13/1

Go morgon alla underbara och trogna bloggläsare! Nu är det dags att komma tillbaka och börja blogga som innan! Ni förstår inte hur mycket jag dels jobbat och haft att göra med nya lägenheten. Jag kommer visa hur jag bor så fort ALLT är färdigt! Fick min glasdusch igår och jag älskar den! Standar duschen är ofärgatglas i hyreslägenheter. Som jag hade i min gamla lägenhet på Käpplunda. Men fick turen att få färgat glas (mörkt glas). Dom är visserligen lite dyrare, men GUD så mycket snyggare det blev, bild finns på min Insta MollyNilson heter jag där :)


Idag ska jag hämta mitt bord och eventuellt podda med min kompis. Oj vad mycket vi har att snacka om! Våra liv är lååångt från vad det var för ett årsen. Allt har verkligen ändrats till det bättre och mer kommer vi prata om då! Nu blir det lasta av sakerna från min gamla lägenhet till min nya. Bloggar mer sen igen, puss på er!

1 Januari!

Go kväll alla bloggläsare, vet att jag varit borta en bra stund och det har verkligen varit behövligt. Har varit fullt upp från senaste dagen jag blogga till idag. Har dessutom lämnat min 1:a och bir nu äntligen i min nya lägenhet. Känslan när jag fick nyckeln och kunde komma in är HELT obeskrivlig! Allt som hänt detta året har äntligen fått sin belöning. Allt som började i kaos har nu fått ett lyckligt slut. Allt slit har varit värt och att jag fick fira in det nya året i min nya lägenhet ihop med min kille gjorde verkligen allt!


Ni som följer mig på snap har redan sett vem jag har sällskap med och detta år kommer verkligen bli fantastiskt! Jobb rullar in och livet känns underbart. 2018 är mitt år då allt vänder helt, gott nytt år på er!



(null) 


(null)