En dag i Vimmerby!

Hej på er, har precis tragglat på mig gymklädrna för att svettasite på gymmet och lagom taggad, haha! Dessutom när jag precis skulle gå insåg jag att jag vare sig hade bloggat eller laddat mobilen, haha! Hela dagen har varit underbar och blev även en lunch på stan på en jätte mysig resturang i Vimmerby eftersom jag skulle ändå åt det hållet. Men var bara en snabb visit och sedan hem igen, visste ni föresten att Pippis värld eller vad den heter ligger där?!När jag var mindre bruklade mina föräldrar ta oss dit, mitt starkaste minne där är dom små husen man kröp i, haha! Idag är jag nog på tok för stor, men hade inte bangat att försöka, haha!

Nu blir det en sväng till gymmet och märkt att jag blvit väldigt iaktagen dessa dagar av en viss person, lite smått obehagligt, men säkert bara tillfälligt eller?! Tanekn är att jag ska hem till Hjo i helgen men inte helt 100 än. Dom skulle komma och se igenom lägenheten idag, men verkade inte bli av... Säger en sak och menar en annan, seriöst! Pratade men en ny hyresvärd och det kan leda till en annan lägenhet än den jag haroch det hade varit riktigt skönt! Aja dags att svettas lite, bloggar mer sen igen, puss på er!

Mike Perry & Hot Shade - Talk About It

Snart helg och äventyr! 31/3

Go morgon alla bloggläsare, fredag och det känns så sjukt härligt! Blev klar med vloggen igår men gick igenom den tidigare idag och den verkar bli super! Som ni vet tjänar jag inget på mitt youtube-grejs där av att videos inte är lika aktuellt eller viktgit som bloggen där min inkomst faktiskt har en stor del! Iaf Nog om det, hoppas ni sovit gott och mår bra, är på toppen humör och ska börja packa lite inför att eventuellt åka bort, men inte helt 100! Vart jag ska är lite hemligt, men tror minst sagt det skulle bli super!

Slänger upp lite bilder på loftsängen eftersom ni får se den genom ett annat perspektiv än på videon jag filmade sist. Jag är verkligen super nöjd över den och skulle utan tvekan rekomendera att köpa in en sådan om man bor i en lite 1:a som jag gör i nu läget, trång 2:a för den delen också, haha! Enda nackdelen är att den känns lite vinglig, men antar det är en vane sak! Nu blir det till affären för att handla lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!
 




Natti!

Go kväll, kvällen blev inte som jag trott men andra sidan blev den till det bättre, haha! Nu blir det mys och så hörs vi mer imorgon, natti!

Att dom har mage!

Hej på er, ganska nyligen hem från gymmet och gick super bra! Ska kanske iväg sen till affärern för att handla lite godsaker inför kvällen eller om jag tar det imorgon! :) Pratade tidigare idag med Challan som berätta att en släkting till henne var påvg att gå bort, riktgit tråkigt =( Minns själv när min mormor som bland annat är och kommer förbli min största förebild ever! Därpå att uppdateringen blev lite senare än tänkt.

Nu blir det att fota lite saker så ni får lite bilder här i bloggen och ska även försöka redigera lite videos! Fick veta att vår städning inte var godkänd vilket dom ansåg att vi skulle städa om hela 4:an... Verkligen riktigt irriterande och inte nog med att dom fick oss betala 2 månadshyror, städa den som ändå skulle renoveras och nu har mage att klaga. Den utskällningen nissen fick i luren var inte av denna värld, haha! Tänk om han hade varit på plats som jag bad honom då hade han förstått vad ordet levande stod och innebar! Aja mycket som hänt från kl 16:00 först lägenheten, gym och sedan veta om min kompis släkting. En salig mix, men sånt är livet, nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Snygga choker!

Nedan har vi 3 choker som jag tyckte är riktigt fina! Verkligen riktigt fina och är lite sugen att skaffa in alla 3... Misstolka mig rätt men dessa typer av halsband är sjukt snygga på personer med lång hals, dvs inte mig... Det suger så hårt eftersom jag har typ världens kortaste hals och skulle bara se fult ut, haha! Eller vad tror ni?! Skulle jag passa i det och vilket av dessa nedan i sånnafall tror ni?! Kan vara skönt med lite råd själv också :)


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här

 

 

Så nöjd! 30/3

Go morgon alla bloggläsare, ledsen för gårdagen, men jag hade fullt upp från start till kväll! Satt med jobb fram till 2-3 tiden och gick upp 5 för att jobba ikapp massa andra saker... Hoppas ni mår bra iaf! Själv mår jag super och hoppas jag ska hinna uppdatera idag som vanligt! Var och fixade klorna igår och det blev verkligen så bra, riktgit nöjd! Det verkar som dom gör mönster som Center Nails och det glädje mig riktigt mycket! Har massor av idéer på hur mina kommande naglar ska se ut, haha! Något jag tycker är riktgit snyggt är om man sätter diamanter på 2 naglar och sen kanske någon mer jordnära färg på de andra, riktigt snyggt!

Idag blir det jobb och ska faktiskt börja med att gå upp kl 05:00 i fortsättningen! Varför undrar ni säkert eftersom jag egentligen inte behöver, haha! Men dels kommer man igång mycket fortare på dagen och sen får man mer gjort eller jag försöker iaf inbilla mig det, haha! Fatta vad tidigt, men aja engång var det en liten del av min vardag för läääänge sen, haha! Tänkte börja redigera videos dom tiderna på dygnet så ni får videos! Bero på det vloggar jag idag, super skoj! Gått hyffsat bra och ska försöka få uop den och några till videos denna vecka! Aja nu ska jag faktiskt jobba lite och nedan ser ni klorna, snygga va?! Super nöjd!





 

Nya klor

Gymmet!

Skriv inläggstext 

På salongen! 29/3

Go snart kväll, asså jag har suttit i möte mesta dels av dagen och där skyndade jag mig till salongen för att få bukt på mina naglar, vilket är behövligt! Haft så himla bråttom hela dagen så helt glömt av att blogga... Men jag lever och ska göra klorna fina så fort en stol blir ledig! Asså, för första gången är jag i tid, känns så skönt! Är det såhär att vara ordentligt?! Måste göras oftare!


Schysta toppar!

Nedan ser ni ett par riktigt schysta toppar som skulle vara super till en härlig utgång!
1 hade varit perfekt nu när det börjar bli lite varmare och till ett par schysts klackar hade det varit super! Kanske något fint halsband och armband till
2 älskar axelpartiet på denna topp och hade valt ett par byxor som verklicken sticker ut och gärna lite pösiga. Ett schyst halsband och ett par converse med kilklack till hade varit riktigt fint!
3 hade jag valt ett par söta jeans shorts till som går lite över midjan och slimmar till figuren, något smycke som går åt silver eller rosé. Sen ett par lårhöga stövlar hade varit så fint till!



1 hittar ni Här, 2 Hittar ni Här, 3 hittar ni Här
 

M till S! 28/3




Go kväll mer eller mindre, hoppas er dag varit bra för min har varit super! Skulle gymma undertiden jag var på jobbet men blev löpning vilket förklara varför jag hoppade att uppdatera, haha! Nu är jag iaf klar här och blev 5 km, riktigt skönt! Dessutom börjar mitt slit på bandet lönat sig, på bara 3 veckor har jag gått ner från tighta medium byxor till smal, super! Givetvis har kosten med vikten att göra och utan Mr Fitness hade det nog aldrig gått, haha!




Ni kanske undrar vem han är, men man skulle kunna säga min PT, fast ändå inte, haha! Kanske med vem vet?! ;) Iaf nu blir det hem och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Hemma igen!

Skriv inläggstext 

Luis Fonsi - Despacito Feat. Daddy Yankee

Tårtmisshandel! 27/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra! Själv mår jag helt ok trots att sömnen blev knapp, men lika bra att gilla läget! Ska senare idag till stan för få klorna fixade eventuellt men beror på om det går för dom att ta emot en spontanare, haha! Verkligen super fint väder idag och kanske därför man är lite extra på topp trots att man inte sovit som man kanske skulle... Körde till Småland vid 6 tiden så ni kan förstå varför jag är trött, haha!




Nu blir det lite jobb, har ett möte vid 16:00 och därpå gymmet om jag orkar! Fick besök av min kusin igår vilket var väldigt trevligt. Vi tog av den sista tårtan som dessutom hade blivit misshandlad på toppen, haha! Någon hade tydligen gillat marsipan, men jag klandrar personen inte för det gör jag med! Hade jag varit lila modig hade jag utan tvekan gjort detsamma ^^ Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Videoinlägg!

Skriv inläggstext 

-

Pyjamas action!

Hej på er alla sötisar, sorry för dagens uppdatering men jag har verkligen mått skit, haha! Fast andra sidan är det väl som jag förtjänat, haha! Typ gått i pyjamas hela dagen vilket mina föräldrar avskyr, men jag ÄLSKAR! Bästa med att bo ensam vill jag gå naken (vilket jag aldrig gör) gör jag det, haha! Ofta går jag i en stor tröja och trosor, där har ni mig i hemma miljö, haha! Bästa jag vet är att kasta av sig byxorna på golvet, slänga av bh:n och sätta upp håret i en slarvig toffs och tvätta bort sminket, bästa jag vet!

Nej jag är inte glamorös jämt och speciellt inte idag, haha! Hade jag fått och kunnat hade jag bott 24/7 i lägenheten och aldrig gått ut, haha! Fast andra sidan kommer jag bli uttråkad i längden så glöm det jag sa, haha! Nu bir et sova för imorgon är det möten som väntar då jag också ska hemåt! Skönt att få 2 hel dagar hos föräldrarna, typ så länge v orkar med varandra, haha! Aja dags att sova, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Jag vill inte vara kvinna!

Det allt fler måste förstå är att vare sig jag eller någon anna transsexuell kommer bli en kvinna/man. Från dagen vi tar hormoner, bröstinplantat, operera en fiffi eller dick förbli vi vara transsexuella. Kort och gott dagen vi börjar korrigera om kroppen blir vi transsexuella. Vi kommer aldrig bli en man eller kvinna hur mycket vi försöker edterlikna detta. Vi är födda till något annat och det kanske är dags att börja inse att vi är stmpna män och kvinnor.

Det jag vill äga är att vi inte ksa kategoriseras till vare sig han eller hon. Vi är lite 2 much för almänheten och vi ts skulle behöva få ett eget kön som tex hen som många anser kränkande. Jag förstår att vissa ts vill klassa sig som vinnor och män fullt ut, men varför detta?! vi är transsexuella och vi är den nya mannen och kvinnan.

Byta hårfärg! 26/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och inte är lika bakis som jag.. Fest igår och OMG, vill ni ens ha alla detaljer inför onsdagen?! Tror inte det, haha! Aja idag är det söndag och kom ganska nyss hem efter en lyckad kväll eller ah asså jag somna hos en och sen stack jag efter jag ätit, lagom med info?! Nu blir det en varm dusch innan jag sätter mig med massor av jobb och vet ni vad jag vill?! Jag skulle vilja färga håret blått, haha! Tanken är att ha kvar utväxten för lite brytning eller vad tror ni?! Antingen rött, rosa eller grått, så himla sugen! Ska kolla med lite frisörer i veckan, hihi ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ringa lite samtal och så hörs vi mer sen igen, puss på er! Verkligen lyckad utgång och mer än så får ni inte! Btw såg jag att tårtan från igår fanns kvar #mellanmål =D

 
 
 

Mot Skövde!

Hej på er, precis varit på min kusins show och var riktigt bra! Dock var vi sena men det var för jag somna och skulle hinna locka håret, haha! Men andra sidan var vi bara 5 min sena och riktigt sist var vi faktiskt inte, hihi ^^

Nu blir det byta om för att sedan hoppa i taxin mot förfesten och därpå taxi till krogen! Kommer bli en grym kväll och riktigt taggad! Ska fira min dag med dom bästa och ska bli skönt med lite skumpa och annat gott! Bloggar mer imorgon när jag eventuellt ligger döende, haha! Puss på er!



Pröjsa eller skit it!

Till alla som försöker kontaktar mig över mail gällande UF-företag eller skolprojekt som inte kommer ge mig någon som helst utdelning... Knske låter arrogant men varför ska jag delta i saker som inte gynnar mig?! Av samma skäl att jag inte berättar jämt vart jag gör mina fransar eller köper ina skor för det inte gynnar mig. Bloggen är min inkomst och är man inte villig att pröjsa om jag anser att det inte gynnar mig på något sätt tackar jag nej.

Fråga kan man alltid, men som sagt vill man inte lägga en bra bit ÖVER hälften av sitt CSN lån ska man inte fråga. Jag pysslar inte med välgörenhet utan affärer. Respektera detta eller fråga inte alls. Är trött att behöva gå genom mail efter mail som ändå aldrig kommer leda till någon som helst belöning för mig. Det gör även att jag missar mängder av viktiga fan-mail och VIKTIGA sammarbeten! Tack för mig! =)


 

50% fab! 25/3

Go morgon alla sunshines, lördag och vädret är super! Prat om utgång senare ikväll för att fira mig och ge allt och lite till på dansgolvet, kommer bli FAB! Men innan dess har vi annat här borta att göra, ska på något fika/kalas för mig och min kusin som också fyller år denna månaden! Han var även med i tidningen och vem vet kanske får konkurens att vara kändis?! ;) Dessutom har även en mindre kusin till oss fyllt år så det blir 3 personer under Mars vi har, bara att jag har den 25:e som mitt datum vilket också innebär att detta är lite mer min dag än dom andras, haha! Skämt och sido, fick sång vid sängen som många andra får under sina födelsedagar och en ny MK-väska, riktigt snygg!

Nu ska jag börja locka håret och sen bli det fika/kalas för hela slanten. Vet dock inte om jag kommer gå på prat-grejen eftersom jag inte säker om jag kommer hinna förfesta och sånt! Ska även till Hem & Hobby för en snabb koll på lite saker i lägenheten och sen iväg till Skövde för att gå i lite affärer. Lite sugen att boka tid på salongen för få klorna fina! Dom på Nail Center är lite bättre än dom jag går hos i Jönköping måste jag erkänna... Dom får alltid mina naglar FAB, mina blir bara 50% fab i Jönköoing, super trist =/ Men aja nu måste jag spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!



 
 

Zara Larsson - Only You

Skriv inläggstext 

-

Nytt inlägg! 24/3

Go eftermiddag alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag! Själv har jag haft en super och det är trots att jag knappt sovit någonting, haha! Men allt har gått super och ska inom kort iväg för att luncha med en kompis innan jag åker vidare till Hjo. Ska bli så skönt att träffa päronen igen och verkligen ser fram emot detta! Idag är det även löning för måga och även mig, blir fest och även strukturera upp kommande veckor! Till er som jobbar helg hoppas jag den går bra, tro mig jag vet hur det är att jobba helg precis inför löning... Men det funkar! :)

Såg att mitt inlägg tidigare aldrig kom upp eftersom jag glömde trycka på publicera, haha! Japp det går bra, men andra sidan har övriga uppdateringar gått kanon! Ska även kika ny lur i helgen och ska bli så galet skönt! Kvällen från igår blev lite privat och jag kan säga som så att mycket har ändrats och gör det än nu. I nu läget är allt lånad tid vad det nu är och innebär. Aja nu ska jag njuta av solen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Natti alla bloggläsare, nu ska jag ...... !

Skriv inläggstext 

Inom tid kommer dom få veta!

Hej på er alla fan eller något i den stilen. Asså denna dagen har varit helt underbar, allt har gått super utom att jag skulle besikta rödan vilket jag glömde men tar det imorgon annars!Ska inom kort byta om till gymmet för att köra antingen något styrkepass eller löppass. Brukar kolla på lite youtube-klipp undertiden jag gymmer och helt plöstligt flyger tide iväg, hihi ^^ Var på lägenhetsvisning tidigare idag och gick kanon, hur det går på budgivningen är något jag får vänta och se! Solen har även varit framme hela dagen och är så härligt, verkligen vår nu!

Senare ikväll ska jag eventuellt få besök    av en kompis eller vi kan kalla honom det, haha! Var och snackade med puckonen som hyrde ut den mögliga lägenheten och tydligen fick man inte gå före i kön... Asså mitt kändisskap i småland är långt från Skaraborg där jag bara behövde knäpp med ett finger och sen var det inget snack om saken.... Är detta man brukar kalla för livets hårda skola?! Well, om inte annat ska dom snart få veta vem jag är för rädd är jag inte att gå till smålandstidningen. Som jag brukar äga, jag är faktiskt inte elak, bara lite mindre snäll, haha! Älskar det citatet, haha! Aja dags att bränna fett, bloggar mer sen igen, puss på er!



Toppar till fest som vardags!

Topparna ni ser nedanför är så sjukt fina och det jag tänkte är att de t ska kunna användas både till fest som vardags!
1 hade varit väldigt fin tilltal ett par mönstrade skinläggings med en någon snygg klack till
2 hade jag haft ett par slitna jeans till med ganska stora hål i och gärna lite pösiga som inte går hela vägen ner
3 hade varit kanon fina till ett par vita eller röda jeans och sen något flott halsband till

 
 
Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här


 

Möte till min ära! 23/3

Go morgon alla bloggläsare, ny dag med nya möjligheter, gårdagen var toppen och hoppas även denna dagen ska bli minst lika underbar! Precis köpt mig en Red Bull och förhandlat lite som verkar gått riktigt bra! :) Imorgon är det fredag och då ska jag hem till mina föräldrar, så himla mysigt! Dessutom fick jag veta att lite släktingar skulle vara hemma också och en av dem ska hålla en föreläsning till min ära, var på tiden dom förstod vilken stjärna egentligen är, haha! Tänk en hel kväll som bara ska handla om mig, kan det blir bättre?! :D

Skämt och sido, det var något min kusin skulle hålla i men redan glömt vad det var eftersom mina planer är utgång med tjejerna och det säger väl allt om vad jag ska ha för mig i helgen. Ni vet det gamla vanliga blanda saliv och bli ett med naturen, haha! Asså jag skulle passa perfekt till sexualkunskapslärare, varför?! Jo det ska jag säga, 1 jag har inga spärrar och 2 jag skulle verkligen få ungdomar att bli så pass äcklade att utan kondom och sex kanske aldrig kommer på tal fören 10-15 år efter. Aja nog om mitt framtida yrkesval som sexolog, bloggar mer sen igen, puss på er!



Filmmys!

Skriv inläggstext 

Gymmet är mini!

Hej på er, tro det eller ej står jag på gymmet eller ah mer sitter på en helt obekväm cykel... Jag ska faktiskt be dom investera nya sadlar, kul att sköra upp halva arslet liksom! Inte för jag inte gjort det förut if you understand, haha! Är på riktigt bra humör och gick enbart hit för jag inte hade något att göra hemma, hihi ^^ Hela dagen har rullat på riktigt bra med allt, ska bara vara här en stund sen hem och jobba! Dessutom eftersom jag är ny på gymmet har redan en hel del börjat spana in mig, haha! Dock är väl ingen som Mr Fitness både på det ena eller andra sättet, haha!




Ska faktiskt till ett annat gym senare idag för att kolla in vad dom har i sin lokal. Asså grejen är att dom har 2 löpband, förstår ni vad jag snackar om?! Inget som Skövde hade utan dör fanns det 10 om inte fler! Snacka om att milt liv bara blivit sämre... 1 lägenheten, 2 gymmet som är mini och en stad som knappt händer något i... Men det positiva är att jag ska på visning imorgon på 2 lägenheter i centrala Jönköping! Aja ska trampa vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!



Äntligen!

Dessa produkter fick jag hem för ett bra tag sen och riktigt roligt att få hem lite nya saker! Vet att det var ett bra tag sen jag la upp produkter och därför är jag extra glad att det äntligen är dags igen, hihi ^^ Hört så mång som talat bra om dessa produkter allt från bloggare till youtuber och ska bli riktigt skoj att testa! Skulle ne jag testa video vara intressant eller kanske blir för tjatigt med alla som redan gjort liknande på dessa produkter?! Hojta till om inte annat! :)


Paletten hittar ni Här, Foundationen hittar ni Här

 
 

Dålig ursäkt?! 22/3

Go morgon alla sötisar, hoppas ni sovit gott och mår bra förör jag! Haft fullt upp igår och blev ingen vlogg pga att en kompis sa att han skulle dyka upp för att hämta saker och aldrig kom... Fatta drygt! Inväntade honom och kom alltså inte igång med mina videos... Kan också vara en dålig ursäkt på att jag var lite små lat ckså, haha! Nu blir frukost för att sedan fortsätta med massa jobb, har hela dagen speckad och ser verkligen fram emot att få saker gjorda idag!

Ibland önskar jag att jag kunde berätta om allt som sker bakom bloggen och kameran, men andra sian skulle det aldrig bli en överraskning när alltväl är klart! Ikväll blir det också gymmet,riktigt taggad och verkligen fått flow! tips till er som har svårt attkomma igång, just do it! Efter jobb eller skolan, byt om och sedan iväg! Minsta minut i soffan gör det hela mycket jobbigare, i know! Aja nu blir det göra sig redo för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Barn och jag!

Alla i min ålder som jag mer eller mindre känner har barn och det är helt okej tycker jag! Däremot har jag väldigt svårt att relatera till ett barn eftersom jag är så långt ifrån detta man bara kan komma, haha! Asså bara tanken på mig i högklackat springandes efter en unge får mig att få lite smått panik, haha! Barn är super söta men tanken att aldrig få dom timmarna man behöver och ständigt vara tillgänglig skrämmer mig lite...

Sen har jag all förståelse att det finns underbara saker med barn som se dom gå, deras första ord och bilder och följa deras uppväxt, absolut det köper jag! Men i mina ögon är barn ett abonemang du är låst till i 18 år och ibland mer, asså fatta vad hemskt, haha! Sen respekt till alla som har en eller flera, inget snack om saken, men jag ärinte där än och det kan få ta lååååång tid xD
 

Bara till för förlorare!

Hej på er, asså jag känner mig som grön på att blogga igen, känns som allt går emot mig, haha! Stack till gymmet vid 15:00 och kom hem vid 16:00 och tänkte "perfekt hinner slänga upp ett inlägg precis efter maten utan att dom


Kanske mörker något" tiden gick och o samma veva jag insåg att klockan snart skulle bli 17:00 upptäcker jag att tangentbordet är dött... Varför! Där av att jag panik bloggar nu eftersom det fortfarande laddar, haha! Vad hände med mitt flow?!




Iaf blev intervaller och gick riktigt bra! Sjukt förvånad och sprang lite över 5 mil, ni som följer mig på Snap vet om mer exakt :) Tycker träning är så härligt skönt och att man verkligen får ta i är härligt! Ska kolla på ett till gym imorgon som är lite större och tänkte kanske fixa personlig tränare, hade varit ganska skönt! Tanken är att jag ska ha hen 1 gång i veckan då personen ska mer eller mindre få mig att hata hen, haha! För er som inte vet är jag tävlingsmänniska och anser att andra platsen är bara till för förlorare, där av att jag älskar att pressa mig själv ;) Nu ska jag se om tangent bordet laddat upp så jag kan jobba med lite annat, bloggar mer sen igen, puss på er!



Nytt i sminklådan!

Kikade runt lite på lite smink och sånna saker och fastnade för detta. Har en tanke på att byta ut mina borstar mot dessa och blev lite sugen att prova på paletten också, men vad jag inte vet är om den är djurtestad eller ej... Däremot var borstarna 100% djurfria och det är toppen! Tycker det är väldigt bra att allt fler företag väljer att lansera fler djurfriaproduklter dels för det är onödigt och verbalt!

Där av att jag fastnade för borstarna och sen får jag luska vidare på paletten om den är vegansk eller ej! Men gillade färgerna i den och får hålla tummarna att den är djurvänlig! :)


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 
 

Lever inte i samma värld! 21/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och har precis ätit lite frukost och ska köra igång dagen. Ida är det tisdag och har ganska mycket att göra, bland annat redigera lite videos. Det är många som har hört av sig kring min bröst operation och undrar när ska detta ske och ärligt talat vet jag det knappt själv... Det enda jag vet är att jag ska iväg i April för en koll och kanske får besked där på plats, men inte helt 100! Sen är den andra frågan om jag umgås med andra ts-persoer och svaret är NEJ. Jag ser inget behov av det och ärligt talat är jag nog ganska olik många av dem. Jag lever i en helt annan värld är enklast att beskriva och det är en stor del att jag enbart funkar med vissa människor som inte är ts också, haha!

Har inget emot någon annan ts-person, bara ser inget intresse av att träffa någon helt enkelt och händer det av en slump händer det, inte sån! Men inget jag planerar in utan det måste ske av en ren slump. Nog om detta, nu ska jag kika lite på min ami loch så hörs vi mer sen igen, puss på er!

på djurens villkor!

Ska jag vara riktigt ärlig tror jag inte på ett samhälle som enbart är köttätare eller helt vgetarianer/veganer heller... Där av att jag inte bryr mig ett piss om någon äter kött framför mig eller köper päls, gör det om du nu mår bra av det, varför ska jag hindra dig?! Av samma anledning ska jag få äta det jag vill utan några som helst problem! Däremot kommer jag aldrig kunna prata gott om djurproduktion eftersom jag hört hemska historier av djurvårdare och även fått se med egna ögon...

Där av detta vill jag vare sig kalla mig vegetarian eller vegan. Jag väljer äta mycket från växtriket och utesluta djurprodukter som kött, mjölk, ost etc... Skaldjur och fisk är väl det enda djur jag äter och sker oftast när jag äter ute om jag inte känner sug för samma mat 4 dagen i rad om ni förstår vad jag menar, haha! Tycker det är dumt att sätta sig i olika fack! Där av är jag varken det ena eller det andra. Sen kan jag väl också säga att går man på hormoner som mig är det kanske lite extra viktigt att tänka på sin kost pga olika biverkningar... Första mötet med medecinmottagningen berättade just hur viktig kosten är och att vegetarisk och vegansk kost är bland det bästa man kan äta om man går på hormoner för att undvika blodproppar, bara ett tips! :)

 
 

Gå på visning!

Hej på er, glömde helt av att blogga efter jag kom hem utan stack direkt till gymmet... Men andra sidan har både hunnit gymma, handla och hämta ut lite hormoner! Verkligen älskar att fått in gymmet som en rutin att det till och med går före bloggen, haha! Eftersom alla löpbanden var upptagna körde jag styrka idag istället  och gick riktigt bra! Inom tid kommer sista nivån på crossen också gå utan några som helst problem. Jag kör alltid med högsta lutning för ska verkligen brinna i låt och rumpan, haha!

Nu blir det lite mys framför tv:n och sedan en promenad med lillen. Var även och tankade upp lilla rödan och på torsdag ska jag också åka på visning på en 2:a och 3:a vid Jönköpings gräddhylla, inte mig emot! Känns riktigt overkligt att allt går så SJUKT BRA och inom tid kan jag leva som jag gjorde i skövde på gott och ont, haha! Det var som mami frågade mig för något tag sen "Av nyfikenhet, hur många killar  har du haft?", jag låter det vara osagt, hihi ^^ Men en sak är säker att enbart 2 st har fått träffa min släkt och glad att det också varit så! :) Bero på Mami ska jag ringa henne kom jag på, bloggar mer sen igen, puss på er!


Om ni visste hur godissugen jag är just nu och denna bilden blev inte bättre, men näärmare än så kommer jag inte gå xD

 

Ed Sheeran - Galway Girl

-

Köpa lägenhet?! 20/3

Go morgon alla bloggläsare, dåså ska man försöka jobba som vanligt eler gjorde innan! Hoppas ni sovit gott och mår bra, jag mår super och är påväg till ett möte och är på toppen humör! Vet at bloggen det senaste varit kaos på så många sätt och där av at jag verkligen ber om ursäkt! Men hoppas det ska rulla på nu! Allt som har hänt har tagit så mycket stryk både mentalt och fysiskt, men jag mår bra nu! Hela veckan som var har jag mått GALET BRA! Det var länge sen jag kände så och dr av att jag valde utesluta bloggandet och enbart fokuserade på det som kändes bra med livet, vilket var allt typ, haha!

Ska även senare i veckan på en visning inför en lägenhet i centrala Jönköping. Vart det bli vet jag inte helt 100 än, men skulle underlätta massor skulle jag tro! Min dröm är att bo i Jönköping dels för att det är en fin stad men också för att tåg förbindelserna upp till stockholm är betydligt bättre! Men mer om detta när visning väl blir av! Min tanke är att lägga max 2 millar, mycket nog men bostadsbristen är som den är... Me aja, nu ska jag fortsätta med lite packning, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Blev inte som jag tänkt mig!

Go kväll alla bloggläsare, sorry för dagens uppdatering, men haft lite annat i görningen. Hade tänkt dra på bio tidigare idag men eftersom min kompis inte kunde blev det inte av... Känns lite smått konstigt att gå på bio ensam, haha! Jag är en ganska sällskapsjuk person och skulle aldrig få för mig göra något sådant... Sen all respekt till dom som gör det och vågar,, jag vågar helt enkelt inte, haha! Btw är nästa helg speckad med party som jag berätta, så skoj! Övrigt av dagen har jag jobbat med kommande inlägg så  jag ska kunna blogga som jag brukade och fram över! Tog säkert 2 timmar till att fixa ordning på brynen, haft så buskiga och verkligen inte orkat göra dom bra och tror ni inte jag noppar för mycket, haha!

Pratade även med Ewa tidigare ikväll, var super skoj! Känns som  alla mina vännertränings freaken, haha! Tur jag snart är ikapp dem, asså 75 kg i sommras var inget att skoja om! Jag har alltid varit lite och nätt, fram tills dess... Där av är att jag är super tacksam att jag fått tillbaks min kropp igen, även om det är lite! Nu ska jag jobba vidare   och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Tack för igår! 19/3

Go morgon alla bloggläsare, söndag och är påväg mot Vetlanda för lite shopping och kanske en fika! Vloggar inte idag eftersom jag vill försöka få klart alla andra vloggar först, där av att jag hoppar det idag! Filmkväll igår och somna nog inte fören kl 03:00, haha! Men var väldigt trevligt och skönt att få lite sällskap igår eftersom jag inte känner någon här direkt... Men vad gör det egentligen!




Nästa helg blir det Skaraborg för att träffa vänner och utgång för nya skandaler, haha! Verkligen så taggad och redan bjuden till 4 olika förfester, känns super! Nu ska bloggerskan visa vart skåpet ska stå! ;) Nu blir det vara lite social och så hörs vi sen igen, puss på er!





Btw tack till alla som kikade in på min live-sändning igår, tack var så roligt!

Fått kämpa för att få respekt!

I dagens läge ökar allt fler trans-personer och desto fler blir vi på gott och ont skulle jag våga säga... Klart alla ska ha rätt till vård men när allt kommer omkring finns det en hel del som rusar in i utredningen och sen ångar sig innan och efter det är försent... Ett liv som transgender är inget glamoröst! Alla transsexuella som finns runt om i världen bär på en egen och unik historia till vem hen må vara! Men det är på tok för många som råkar illa ut som blir utstötta, utnyttjade och även misshandlade fysiskt!

Jag har haft tur att röra mig kring folk som accepterat detta och träffat på personer som visar hänsyn. Men jag kan också säga som så att hade jag aldrig varit offentlig som jag är idag vet jag inte om det hade sett likadant ut... Men allt har inte varit självklart, jag har fått stå upp för mig själv flera gånger för att dels vinna respekten och verkligen fronta mitt liv till 100% för att verkligen visa att jag tar ingen skit. Bloggen har varit ett forum utåt för alla som avskyr mig och förstått att jag har det liv pga att jag jobbar hårt! Jag lever som bloggerska av en enkel anledning, att jag kan och alltid har något att berätta! Därför säger jag till dig som kanske blir orättvist behandlad på jobbet eller i skolan. Säg ifrån, ingen har rätt att klanka ner på dig vare sig innan eller nu!


Riktigt drygt! 18/3

Go morgon alla bloggläsare, var ganska nyss uppe i läenheten för trodde vi skulle göra det sista idag, men tydligen inte så gick hemåt igen. Känns drygt att man inte kunde höra av sig eller svänga förbi och säga till. Fast detta innebär helt enkelt att jag kommer planera in annat om det inte ska städas denna helgen! :) Hoppas ni sovit gott iaf och att ni mår bra, själv mår jag riktigt bra och ska eventuellt packa inför en liten trip till ....... ;) Som ni också såg har jag eventuellt en tanke att köra live från min instagram, vet dock inte hur intressant det är eller vad man ska prata om direkt, haha! Men har eventuellt lite planer att snacka om tanssexuallism och svara på frågor kring just detta :)

Kan även berätta att jag eventuellt kommer röra mig allt mer i Stockholm, när och varför berättar jag mer om när det är 100% klart! Vill verkligen gardera mig att inget krånglar påvägen och att det verkligen blir av! Det handlar givetvis om sammarbeten och att ta sig upp fram och tillbaka i längden kommer vara ganska drygt om man inte tar tåg! Men jag kommer berätta mer om detta ju mer tiden går, nu måste jag ladda moblen så folk kan få tag på mig under dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Live-sändning?!

Go kväll, ligger och kollar på en film undertiden jag njuter av fredag, så härligt! Veckan som varit har varit FAB! Allt har gått rintgt bra trots att tiden fuckade upp livet med bloggandet... Men annars super! Har eventuellt lite planer att köra live på min Instagram imorgon, något som kanske är intressant?! :) Vet inte hur roligt det är med att kolla på mig men kan alltid försöka?! :) tanken är att ha den kl 18:00-19:00, men kan ändras givetvis, 1 timme iaf :) Vet dock inte om man måste följa mig för att se, men det upptäcker man la, haha!


Nu ska bag kika film och så hörs vi med imorgon, har massa att göra som ladda upp vloggar som aldrig kommit upp... Hatar att jag sparar allt! Bloggar med sen igen, puss på er!



Martin Garrix feat. Dua Lipa - Scared to be lonely

-

Fint uppvaknande! 17/3

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att eran dag har varit super! Själv har ja varit upptagen och känns som min tumme på vänsterhanden ska avlida, haha! Hela dagen har varit fullt upp och känns som inget riktigt gått som jag önskar... Dessutom fick jag ganska nyligen veta att mina misstankar om folk kring mig inte varit intresserad av att känna mig utan mitt offentliga jag, det sög! Men andra sidan har man chans att ta bort dessa ur sitt liv en gång för alla!




Övrigt mår jag bara fint och väldigt nöjd över dagen och känns som allt flytit på fint! Nu är jag påväg mot stan med XoXoXo ^^ Något jag lärt mig är att mitt privatliv kommer få förbli privat! Dumt att låta onödiga ögon få en skymt av det jag presterar :)




Asså varför! 16/3

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså varför kommer mina inlägg inte upp jämt?! Blir tokig! Är iaf fullt uppe med massa jobb och av en ren slump att jag såg att första inlägget aldrig kom upp... riktigt störigt!

Har haft fullt upp och ska eventuellt till en kompis senare ikväll men inte helt säkert! Haft massor att göra idag och mötena har gått super! Imorgon dessutom ska jag luncha med en och ska bli riktigt skoj! Nu måste jag fortsätta med lite möten och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Fina party toppar!

Nedan har ni 3 riktigt snygga toppar som skulle vara super inför en utgång!
1 älskar matrialet och chokern som även sitter i dressen, så snyggt! Hade varit super till ett par utsvängda byxor
2 Så himla söt och som ni vet är jag lite tokig i spets, så denna föll mig verkligen i smaken! Hade nog valt ett par guldsvarta leggings för att hetta till den lite.
3 Snygg topp med hög krage och hade valt ett stort halsband och ett par röda eller vita byxor till, hade varit så fint!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här Ni hittar 3 Här

 

Svensk djurhållning är ett skämt!

Som ni vet har jag aldrig varit något vidare fan av Svensk grisproduktion av olika skäl, förutom krav! Det finns så mycket att berätta och så mycket som är otalat. Jag förstår inte hur svenska grisbönder tänkte från början när dom kastrerade grisar utan bedövning innan lagen krävde detta. Grisar som inte är eko/krav är instängda i en ladugård fram tills slakt. När man ska märka grisar brukar man ta tag i dem i bakbenen för att sedan sätta sig på dem och trycka i märket i örat. Suggor och galtar stängs in i matfålla för seminering och sprutor. Vissa naturbruksgymnasium vill försöka hålla suggorna uppbundna för att dödligheten av kultingar minskar, detta innebär att djuret kan enbart ställa sig upp och lägga sig ner. I stora besättningar där djuren blir uttråkade kan det förekomma att dom ger sig på svaga grisars öron och svansar.

Detta är bara några saker av många jag både sett och hört talas om. Men när man utför sparkar och slag mot djuren börjar det gå för långt. Svensk grisproduktion är ett stort SKÄMT! Bönderna vill ha mer betalt och strama åt reglerna ytterligare, allt för att inte göra allt för mycket eller tjäna in på förluster... Det ingen tänker på är att grisarna blir påverkade och inte heller att dom kategoriseras som världens 4 intelligentaste djur heller. Ska man äta gris anser jag man ska ta ekologiskt där dom haft någolunda bättre, kanske inte mycket men iaf lite!


 

Väldigt behövligt!

Hej på er, ledsen att mycket av dagen varit lite små seg men ja det är lite saker som sker och nej jag ger inte upp bloggandet, bara så mycket som ska bli klart! Annars rullar livet på, suttit med massa videoinspelning för kommande vecka och även kollat på lite ny kamerautrustning, att ha bra produkter underlättar och jag om någon vet om det, haha! Nu blir det inom kort gymmet för att köra ett träningspass och är la lagom taggad, men blir bra när man är klar! Verkligen avskyr att gå till gymmet eftersom det tar massa tid jag kunde laggt ner på annat. Dessutom ska vi gå igenom allt som ska sparas i lägenheten och slängas...

När det är klart ska jag försöka boka tid för klorna, sjukt länge sen jag gjorde dom eller kanske bara känns så?! Btw köpte ett par fransar på wish som SÖG, haha! Hade mer eller mindre tappat nästan alla, KUL! Där jag gör mina naglar gör dom faktiskt fransar och lite sugen att boka tid! Nä nu bär det av till gymmet innan det blir försent, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

 

Trappa ner! 15/3

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och solen skiner! Vet att mina uppdateringar har mer eller mindre sugit och ber om ursäkt för detta! Men det har sina skäl! Onsdag idag och min första lediga dag på ett bra tag! Ska faktiskt använda den till att få klart videos, blogginlägg för att jobba ikapp vecka som var! Övrigt ska jag bara ta det lugnt och njuta av det fina vädret! Senare kanske jag ska träffa en kompis för en lite lunch, men inte helt 100! Gymmet ska med hinnas och känns som jag börjar få kläm på det!




Som ni vet äter jag djur från havet men tanken är att jag ska ta bort det också... fisk åt jag kanske för några veckor sen och inte lika beroende av, men skaldjur! Får verkligen ta mig en funderade nästan, haha! Aja dags att köra igång dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Robin Bengtsson - I Can't go on

-

Tog ledigt!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni sovit gott! Själv mår jag toppen och ska inom kort göra mig iordning för dagen! Gårdagen blev inget bloggande men jag hade verkligen inget intresse och valde ta ledig dag... Kanske dumt att inte säga det till er, men att vara uppkopplad 24/7 har sina nackdelar!




Idag blir det jobb och ska inom kort på möte för att få klart lite frågetecken som dykt upp och där av att jag uppdaterar förens nu, haha! Asså denna helgen gick så fort och tog bara massa energi... men snart klart! Nu blir det jobb och så hörs vi mer sen, puss på er!

Ibland är jag trött på att försöka, försöka passa in eller vara någon jag inte är... Jag kan bara vara mig själv och göra det jag känner är rätt för mig själv. Detta år började som en smäll på käften för att senare bli min motivation för att nå framgång på nytt <%3

Skriv inläggstext 

Ett stort tack till alla involverade! 11/3

Go kväll, hoppas er söndag varit underbar för själv har hela min söndag gått åt till flytten, sjukt att vi inte hann klart! Jag säger då det, nästa gång jag flyttar ska jag ha flyttfirma, tänker inte röra en möbel efter detta, hemskt! Annars har dagen gått framåt fick hjälp av min förra killes bror och hans sambo, verkligen så sjukt tacksam! Utan deras hjälp hade vi la hållt på till kl 22:00... Så ert STORT TACK till dom både denna gången och gången därpå, samt hans släktingar som bar upp och ner sakerna!


Nu blir det säng och imorgon blir det blogga som vanligt, förlåt för denna veckan men ibland blir det inte som man tänkt sig... Aja natti!




Min favo är ....!

Hej på er, hela dagen har gått åt till flytta massa saker och imorgon blir det slut städ vilket ska bli super skönt! Nu kikar jag på mello och helt ärligt verkar inget av bidragen falla mig i smaken utom 1 och det är Lisa Ajax som är min favo, haha!


Ni som följt mig på Snap har nog tjatat sönder den mer eller mindre, haha! Verkligen så lost i den och vinner Ove dör jag, asså fatta vad hemskt... Vilken är eran favorit? Hade varit roligt att veta! :)



Låt oss leka en lek!

I nu läget får vi köra tysta leken.... Det innebär att det jag säger nu kommer var och en tolka olika och främst några som mer än gärna skulle vilja veta mera. Om jag säger såhär "det kanske finns någonting som inte fanns förut", hihi ^^


Nu är jag jag hos 2 kompisar och glor film, kilar tv och imorgon blir det flyttstäd, skoj! Asså fick vad detta kommer ta tid.... men kanske löser sig! Blev pizza idag efter jag varit på gymmet och sprungit 5 km dagligen, så sjukt stolt! Nu blir det film och så höre vi mer sen igen, puss på er!



Sen uppdatering!

Go eftermidsag alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för jag mår helt okej! Asså 3 dagen i rad med mulet och är så trött på vädret! När ska våren dra igång?! :/ Antar ni säger detsamma så himla trött på vintern och allt slask som blir av den! Tydligen ska det komma snö en sista gång men ärligt har jag redan fått nog av den, haha! Usch vad jag avskyr detta!




Gymmet igår och gick super! Körde styrka med ben och gick oväntat bra! Senare på kvällen kom en kompis förbi och vi pratade lite om saker som hänt och sånt :)

Katy Perry - Chained To The Rhythm

Skriv inläggstext 

-

Gymmet!

Skriv inläggstext 

Snygga byxor!

Byxorna nedan är riktigt snygga och verkligen lite små sugen på alla 3!
1 hade varit super fin till en vit body eller blus av något slag
2 Hade jag nog valt en magtröja till antingen vit eller svart med lite bling bling till
3 Hade jag valt helt klart en svart body med lite u ringing, det  hade varit riktgit fint!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här
 
 

Redo för dagen!

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och mys möjligheter, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag toppen och ska inom kort göra mig redo för dagen! Har haft ganska fullt upp idag och började min morgon med lite Tea och fralla, typ första gången jag äter ordentligt, haha! Har även massor av förfrågningar att svara på och en PR grej som eventuellt ska starta inom kort, men inte helt 100 när!




Annars är det torsdag och jag mår super! Känner mig väldigt taggad för dagen och ska inom kort göra mig klar för allt som ska ske! Ska till tyota senare idag för att få rödan fin och ska bli så skönt! Dock kommer det vara precis så jag hinner, men det är som vanligt i mitt liv, haha! Aja dags att fortsätta bloggar mer sen igen, puss på er!





På gymmet!

Hej på er, står nu på gymmet och värmer upp för att springa lite och så himla skönt att kommit iväg! Verkligen inte kul jämt men idag fanns det även lite liv på gymmet! Eftersom jag inte känner någon direkt är jag nog ett stort ufo för många, haha! Undertiden jag går på bandet funderade jag lite på hur min dag varit och ärligt var det länge sen den var såhär bra! Känns som jag börjar komma in i ett moment då allt flyter!

Hade ett möte i stan tidigare idag som verkade gå ganska bra! Känns skönt hur även bloggen flyter på trot min frånvaro... Satt med jobb i kanske 2 timmar innan läggdags, haha! Men blir väl så när man inte har bestämda tider?! :) ska fortsätta med mitt bloggar mer sen igen, puss på er!

Alla mot 1!

För någon helg sen var det utgång ochg tänkte berätta om den för den som var får ni aldrig veta om, haha! Fy vad hemskt det hade varit så ge er helgen som var för n¨gon vecka sen! Blev utgång med Jenny och vi förfestade hoshenne innan vi tog bussen in, ja ni hörde rätt... Ja asså jag börjar bli på ett sätt van och det skrämmer mig lite, haha! Iaf där träffade vi på ett gäng härliga människor som dessutom visste vem jag var, någon förvånad?! Vi tog sällskap med ett gäng killar som berättade att dom lyssnat på mitt sommarprat, gjorde mig riktgit glad! Sen väl inne påkrogen tappade vi dom men sörjde vi?! NEJ!

Vi gav oss ut på dansgolvet och ena killen kom fram efter den andra och skulle bjuda på drinkar. Vad jag komihåg är att en nagel gick sönder, trilla på golvet och dansade med 2 st samtidigt, haha! SJUKT! Blev dock ingen militär men vad gör det, jag gråter inte direkt över det, haha! Sen hemvägen tog vi bussen och killarna i bussen som vi åkte ihop med fick syn på min veg börjare som frågade vad det var opch plötsligt var det alla mot vegetarianen, haha! Men tacklade det ganska fint genom att berätta nackdelar med mjölkproduktion vilket gjorde att deras argument tog slut, haha! ;) En riktigt härlig kväll och sov jag ensam är frågan?! Jag säger kanske, det etyder både ja och nej, haha! Tolka det hur ni vill! ;)

Fina fransar igen! 8/3

Go morgon alla bloggläsare, ny dag med nya möjligheter! Har precis kommit hem från en fransförlängning och så himla skönt med långa och fina fransar igen! Verkligen så skönt att byta ut dom och få det gjort! Dessutom har jag lite jobb som väntar nu och därpå ska jag kanske ner mot stan för att träffa på en kompis, men inte helt 100! Fick ett brev från en privat hyresvärd i Skövde som undra om jag var intresserad av en lägenhet på normalm! Dock inte helt 100 eftersom den inte har hiss och är faktiskt ute efter en på Käpplunda OM jag nu ska flytta tillbaka :)

Övrigt av dagen sak jag gymma och skissa på lite saker inför kommande projekt. Allt är nämligen inte helt 100 klart men inom tid kanske det blir :) Tanken är väl att ha kvar lägenheten här nere och ha en annan i Skövde. Vet att det kanske känns onödigt men det finns liksom lite som har hänt eller vad  man ska säga, haha! NEJ jag ska inte gå tillbaka till min förra, haha! Vi är vänner men inget annat än så och där vill jag hålla det! Ska jag bli ihop med honom igen måste det verkligen hända mycket, haha! Aja hoppas ni sovit gott och måste starta dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Ge mig!

Topparna ni ser nedan är så sjukt fina och tycker alla hade passat både till vardags som fest!
1 Hade varit väldigt fin till ett par utsvängda byxor antingen i svart eller i något snyggt mönster som ger lite liv i själva toppen och änd¨en schyst figur!
2 är en riktgit härlig sommar topp enligt mig och hade nog valt ett par svarta tighta byxor med något diskret mönster till och kanske ett guld smycke!
3 Hade varit super att matcha en fin kjol till som antingen är ganska matt eller lite skimmer i!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 
 
 

Allt rullar!

Go kvälla alla underbara, kom ganska nyligen hem från gymmet och så himla skönt! Eftersom mina hormoner tröttar ut mig ibland efter jag slarvat brukar jag ta en power nap för att få lite extra energi till gymmet. Pratade även med min förra kille om lite allt möjligt. Skönt när man kan hålla sams trots det som hänt, tycker det är väldigt viktigt! I efterhand är jag bara sams med 2 av mina utöver honom, vilket är både skönt och tråkigt! Hade gärna varit sams med alla, men vissa är lite väl lång synta, haha! Jag kan vara den mest arroganta personen eller hur man ska säga. Jag glömmersaker ganska fort och surar inte länge över saker som detta. Funkar det inte så funkar det inte och kanske finns någon bättre eller kanske redan träffat honom?! ;)

Övrigt har dagen rullat på och känns som allt omking funkat. Gymmet avklarat och ska inom kort sätta mig med videon... Asså jag och tidsplanering suger! Men kanske får ett flow inom kort! Dessutom har jag ett collage att göra, så får se vad klockan blir innan videon! Vill hålla detta nu och hoppas ni förstå! Nu ska jag börja med Collaget så ni får det, natti!


 

Lånad tid!

Hej på er, i vanliga fall brukar ett collage komma upp, men eftersom jag dels inte börjat och känner mig lite trött ska jag sova nån timme innan jag sätter igång med det! Allt som har hänt senast har fått mig att börja lyssna på min kropp och där av att jag inte kör på i 180 som innan! Övrigt har dagen varit väldigt bra, lite jobb som rullat på och ska verkligen inte klaga! Satt och kollade ut genom fönstret och såg barn som gick hem från skolan och vuxna som hämtade sina små efter dagis.


Började även tänka på att tiden här nere är bara lånad och tror inte jag kommer vara kvar allt för länge utan att säga för mycket. Det finns en slags kraft som mycket möjligt kan få mig flytta igen och redan där tror jag många gissar, haha! Men som sagt det får ta tid och när det väl blir dags säger jag till! :)


Mer snö! 7/3

Go morgon alla bloggisar, snö storm ute och jag är långt från inspirerad att gå ut med hunden... Hoppas ni sovit gott och mår bra, själv mår jag super och har ett möte sen är jag typ klar för dagen! As skönt! Ska till gymmet senare idag med och därpå kanske träffa en kompis! Har turligt nog ingen träningsverk från igår så det gillar jag!




Nu blir det lite frukost, sen ska jag försöka ta mig en promenad och därpå lite redigering som ska göras! Helt slut igår och där av att ingen video kom men hoppas det är okej, bloggar mer sen igen, puss på er!

På gymmet!

Hej på er, sorry för dagens uppdatering men efter kört bil alla dagar i rad var jag helt slut efter jag kom hem från Tyota och somna, haha! Så skönt och tack vare det fick jag energi att gå till gyllet samt annan motivation, haha! Asså hela helgen var lite speciell och jag fick ett wake up som fick bägare rinna över, haha! Jag ska samman fatta det kort "Svettlana som legat i idé 5 år med en chips påse som bästa vän som fick träffa själva MR Fittnes i egen hög person"... Ja nu vet ni varför jag tränar igen, haha!


Iaf när jag är klar här ska jag köpa lite godis dvs frukt och kanske ris kakor, vet någon om det är bra eller dåligt om man tränar?! :)




It Ain't Me feat. Selena Gomez - Kygo

-

Toyota nästa! 6/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra! Sitter nu i telefonen med Challan och snackar om mjölkproduktionen och jag som ni vet är inte för det som gör med djur, speciellt inte hos fjäder och svin... Julskinka är bland det vidrigaste som finns enligt mig! Men som sagt jag accepterar att andra äter det men är noga med att berätta hur det faktiskt går till. Men aja alla har lite olika syn på detta inom djurvård!

Nu blir det åka ner mot Toyota för att fixa rödan och sen blir det kanske en sväng till... eller så hittar jag på något annat roligt som redigering. Har så sjukt mycket planerat idag men känt som allt har bara försvunnit med tiden och   är verkligen så taggad för gymmet senare idag! Ska eventuellt skaffa nytt gymkort på ett annat gym men inte helt 100... Aja nu blir det mot Tyota och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Släpp det och gå vidare!

Go kväll alla sötisar, vet ni vad?! Nu är jag trött på att tänka på att allt skiter sig, jag är trött på att må bra och jag vet exakt hur jag ska göra! Imorgon ska jag till gymmet, uppdatera som tidigare och fokusera på mitt bloggande. Jag kanske mår lite halv dant, men för att komma på fötterna igen måste jag fokusera på det jag älskar vilket är att blogga och ge er matrial från min vardag! Vill tacka alla söta människor som stöttat mig genom denna tiden och det betyder väldigt mycket! Jag anser inte att någon ska tycka synd om mig eller dylika, men er stöttning ger mig verkligen styrka! Det finns ett ord språk att även det tuffaste beslut kan vara det bästa och förstår nu vad det menar utan att säga för mycket, haha!

Nej jag är inte ihop med någon men jag fått smak på det goda livet igen och nu r jag nyfiken att leta lyckan igen. Man får vara ledsen och sörja oavsett om det är ett djur eller en människa som gått bort eller försvunnit i en liv vare sig om den är vid liv eller ej. Helgen som var fick jag insikt att den enda som kan ändra på mitt liv är jag ch nu vill jag börja må bra. Jag har underbara vänner och en underbar familj/släktingar vilket ger mig insikt att det finns ingen nytta att grubbla över saker som kanske skiter sig. Jag var som sagt borta i helgen ca 5 timmar bort med bil uppåt i landet vilket gav mig lite annat perspektiv. Jag vill bli den glada och galna person jag brukade och leva i min lilla egna värld som var perfekt innan och som kan bli perfekt igen pga nytt hopp! Nej jag är inte kär eller något sånt utan är bara väldigt glad eller?! ;)


 
 
 
 

Ytterst få krav!

Egentligen är män ganska enkla i sig och deras krav är mer eller mindre ganska små på ett ungefär. Det män anser dom ska få är mat på bordet, huset/lägenhetenstädad och tvätten tvättad. Egentligen är det inga direkta höga krav, men har man eget företag eller jobba 100% är det väldigt svårt att få det gå ihop... Sen med barn kan jag bara drömma om hur sjukt komplicerat det är om man inte är ensam hemma 24/7. Att kvinnor vill ha sina krav med att män ska hjälpa till är förståligt eftersom vi också vill ha ett liv vid sidan om. Jag som typ egen företagare vet att denna ekvationen kan bli GRYMT TUFF och gör så gott man kan.

Jag är också trött ibland och hade också önskat att jag kunde få bara slappa i soffan efter en tuff dag, men dom oddsen är väldigt små. Möten från 09:00 - 13:00-14:00. Frukost någon gång vid 11:00 - 12:00, värsta som finns är att ät på morgonen, heder till er som kan det! Sen 2 - 4 timmar jobb med redigering av någon video och säker 1 timmer inför någon kommande för att spela in. Sen massa annat runt om som sponsrade inlägg som ska fotas och redigeras och ut över detta ska man hinna sköt hemmet också. Jag kan bara prata för mitt egna kuv men får man höra att maten inte var så god eller brist på fantasi medans det enda han gör är att sitta i soffan, klart man blir förbannad och börjar ställa krav som i sin tur leder till att personen i fråga leder till onödigt bråk.

Det jag fått lära mig och ibland brukar göra är att bara blunda för det som sker och låta personen hållas, gå in i ett annat rumoch det brukar funka. Men klart jag kan tycka sysslorna är orättvisa. Jag jobbar precis som en annan och sen ska ta din disk, smutstvätt och laga din mat. Sen gnäll på att man inte hinner tvätta, maten eller lägenheten är smutsig, absolut byt liv om du så vill, inte mig emot! En man kan ta viss del av krav, men inte i för stor mängd för då låser det sig. Jag tror minst 75% av alla partners med killar vet vad jag pratar om. Det är SJUKT svårt att bara knipa käft i många lägen, men det som funkar bäst är tt bara instämma och säga att jag ska tänka på det. Sjukt svårt men det underlättar önödiga gräl som kan uppstå och kan få förhållandet hålla sig stabilt. Allt handlar om att hitta en rythm i vardagen :)

Hemfärd! 5/3

Go morgon alla bloggläsare, nu är jag vaken och tillbaks igen och vart jag är kanske vi inte behöver nämna... Men det kommer ta ca 5 timmar hem pga all snö som kommit, haha! Haft en väldigt trevlig helg även om jag kom igår vid halv nio och ska åka inom kort! Men andra sidan har det varit toppen och la oss typ vid 03:00, haha! Nu bör det hemåt och ska köpa en red bull så hemresan flyter på! Påvägen upp hade flera bilar sladdat av efter jag lämnar Örebro och var riktigt läskigt!




Nu blir det hem med massa olika poddar och med lite tur kommer jag kanske upp hit igen, vem vet :) Redan när jag var inne i Dalarna tänkte jag högt "asså varför snö, typiskt Norrland" ja min geografi är inte den bästa, haha! Men har som försvar att det var grönt fram till Örebro ;) Aja bloggar mer sen igen, puss på er!




Se igenom en fasad!

Som många vet har vi som håller på med sociala medier en falsk fasad... Det är den ena bilden snyggare än den andra och saker vi "shoppat" för diverse olika pengar, men hur vet man om det är sant eller falskt?! När jag går igenom en blogg letar jag efter ett mönster. och vissa punkter...

Det första man ska kolla på är uppdaterandet är verkligen ett stort dilemma och fuskas det med den vet man redan i förväg att personen i fråga uppenbarligen inte tjänar något på det hen gör och där av inte tar det vidare seriöst. Att uppdatera 24/7 krävs diceplin vilket inte många vet och jag brukar iaf ha 5 -6 inlägg under en vecka som fastinställda som jag gör i ordning under helgerna tex.

Sen till små hintar är viktigt också att se, att göra massor en vecka tex efter löning är väl ganska solklart, men att hålla den fasaden är betydligt svårare. Många med mig strör ut det vi ska göra under veckorna och som jag väljer placera dom när jag vloggar. Jag kan absolut ha en vlogg när jag sitter en hel dag hemma i möte, men vet inte om det är direkt intressant, städar eller kollar netflix non stop?! Det jag menar att det förekommer en oglamorös sida också!

Sen hur personen mår är väldigt viktigt! Får man ständigt läsa "mått skit hela veckan eller flera dagar" ger det en dålig ton till bloggen om det kanske inte hänt något allvarligt dom bortgång eller kanske breakup. Sen att man mår dåligt ibland är naturligt, men viktigt att man kan skaka av det! Där av att jag berättar ofta hur jag mår men sedan tänker att det kanske släpper under dagen. Man får må dåligt men 24/7 eller 25-50% av bloggens innehåll gör det ganska trist att följa personen... =/

Sen till det vi shoppar, vi med sociala medier shoppar inget som inte gynnar oss själva. Det kan vara allt från skor, kläder, smycket etc. Jag brukar försöka göra en bamse order 1 gång i månaden antingen i början eller i slutet av månaden för att garantera att jag har matrial inför kommande veckor, haha! Bor man på en ort och skriven i en annan ort som jag gör i nu läget försvårar givetvis allt om man inte beställer i en väns adress och namn, men betalar allt ur egen ficka.


Som denna bilden, hade AS ONT i fötterna, skulle träffa en kille i Kalmar och var as nervös, öm i näsan efter näsplastik och riktgit stora "mysiga" tover i håret, ansåg att jag var lite för överviktig och smink som rann, haha! Syns inte, men det finns alltid olika verisioner till en bild och tror vi tog 10-12 var av 2 blev bra, haha! Allt är inte som det jämt ser ut, hihi

 
 

Måste åka till Sjövde! 4/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Ska inom kort göra mig iordning för dagen och därpå kanske se om jag ska träffa en kompis på stan eller om jag beger mig uppåt i landet, haha! I torsdags var faktiskt första dagen på länge jag mådde riktigt bra och därav att jag bara gjorde  inlägg eller vad det blev... Jag vill verkligen njuta av varje sekund när jag faktiskt mår bra! Verkligen avskyr att må piss! Var och försökte hämta ut hormoner i Hjo men tydligen fanns dom inte... Hört att vissa kan vara lite små bitchiga mot ts-personer som ska ha ut sina hormoner, men antar det var pga att det var slut och inget annat!

Blir kanske en tur in till Skövde för att få ut mina tabletter, pallar inte fler dåliga dagar! Sen till er som försökerfå tag på mig genom mobilen kommer jag höra av mig när jag orkar! Just nu försöker jag bara fokuser på att må bra och där av att jag svarar när jag orkar och samma gäller med uppdaterandet! Att köra på full maskin när man inte orkar psykiskt är bara dumt, gjort det innan! Men iaf mår ba och ska försöka hålla uppdaterande till 3 inlägg idag iaf, hihi ^^ Aja nu blir det fixa sig bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Viktigt för TS!

Som dem flesta vet är värnplikten aktuell igen och tack gode gud att jag klarade mig, haha! första gången på länge jag älskar att jag är född 1991, haha! Inte för det är dåligt annars, men ni fattar, haha! Asså kan någon ens se mig i fula gröna kläder utan klackar och SMINK!!! Aldrig i livet, glöm! Hade jag blivit kallad hade jag så överdrivit med 17 cm och kläder som inte är tänkta för det där, haha! Däremot slås genast tanken hos yngre transsexuella....

Jag hoppas innerligt att dom som inte hunnit byta person nr inte ska behöva gå igenom något hemskt! Ibland kan bytet av person nr krångla och vad vore inte värre inför en sådan sak?! =( Att kategoriseras bland tjej/killarna fastman känner sig som det andra och kanske påbörjat hormonbehandling... Jag hoppas innerligt att alla TS där ute som vet om att detta kommer drabba dom kommer få den respekt och bemötande dom förtjänar! =)


Btw bilden är ju så bra, haha!
 

Allt har sin tid! 3/3

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså förlåt för uppdateringen men om ni visste vad som just nu sker i mitt liv hade ni inte velat byta plats, allt utom glamoröst... Men frår se det positiva och det är att man lever, haha! Det enda jag kan säga är att om något känns fel i ett förhållande ska man gå... Om folk bara visste sanningen om allt runt om hade folk kanske hade fått en liten annorlunda syn. Jag som person är ganska enkel och oftast glad, men bli krånglig och velig om jag får mycket att tänka på... Det jag kan berätta för er i förväg är att jag under en längre period har behövt stå ut med sjuka sexuella önskningar och att folk tror att jag är problemet har ingen aning om vad problemet egentligen är... En sak är säker i ett förhållande anser jag att man håller sigtill varndra vilket dom flesta gör?! Men tydligen inte alla, vissa vill nämligen dela på kakan och tycker ni det är mycket är det ingenting mot vad som faktiskt är hela sanningen....

I samma vecka jag skulle lämna Skövde fick jag veta detta och allt ju mer tiden gick har det blivit värre saker... Fine att jag är transsexuell och är lite udda från början, men bara för den saken vill jag inte ha något sjukt förhållande som ska leda till andra partners pga det är det enda som får upp grejen... En förklaring kommer komma men det bli när alltär mer 100% avklarat! Jag tänker inte ha sagt upp min 3:a, inte behövt lägga ut pengar när andra handshyresgästerna var sena med hyran eller förlora halva min blogginkomst pga dålig statestik eller bostätta mig på en plats i 1 år där jag inte känner en kotte för skojs skull! Sanningen kommer alltid komma fram oavsett om jag ska hjälpa den på traven eller ej, låter just nu tiden ha sin gång!

Jag mår bra trots allt runt om! 2/3

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och sitter nu och snackar med Thea i luren och pratar om allt möjligt, riktigt skoj! Som ni kanske vet har denna tiden varit lite små tuff och i och med att mina hormoner är ojämna pga att jag slarvat blir det alla känslor på en och samma gång, haha! Där av att jag rekomenderar att inte slarva med hormoner om man nu ska använda sånt, haha!

Idag har jag bara varit hemma och gjort ingenting, jag ska vara ärlig mot er! I veckan har jag haft riktigt tufft av olika skäl... Men som sagt inga hårda ord har delats ut och så länge man kan umgås anser jag det är grönt! Dessutom vet jag vadsom väntar bakom hörnet så jag är övrigt sätt ganska lugn, haha! Men som sagt blir det mycket orkar jag ofta inget alls... Men övrigt sätt mår jag bara fint och trivs med livet i allmänhet hur och varför behöver vi inte gå in på mer än att jag mår bra :)


 

1 mars!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv är det bara fint och verkligen så nöjd med allt! Igår hade jag en liten prat stund och det gick super! Inser att detta kan vara det bästa som har hänt och skönt att man nu kan släppa detta! Har dessutom massa roligt inplanerat till helgen och ska eventuellt träffa en kompis, vilket ska bli super! Vi träffades för ca någon månad sen och skönt man har folk omkring sig som får en att må bra, väldigt viktigt! Dessutom är det mars månad och har massa underbara släktingar som fyller år inklusive jag själv. Har dock inte önskat mig något direkt men får ta det som det kommer 
:)

Var och skrev på ett papper igår också som klan leda till något bättre hoppas jag! Men nu blir det frukost, sen jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!