Julbord! 17/12

(null)


Go morgon alla bloggläsare, hoppas er vecka har varit bra och att ni mår bra! Själv har jag fullt upp med flytten och känner mig lite smått stressad med både flytt och jobb... Men idag är det söndag och känner mig riktigt glad. Ska gå i lite affärer och kika lite julklappar.


Haft en helt underbar vecka med 3 julbord och är rätt mätt på julmat nu, haha! Hade riktigt trevligt på dom alla och inte tala om hur bakis jag varit till och från, haha! En lyckad vecka även om jag inte hade tid att blogga. Men ska försöka uppdatera så mycket jag kan veckan som kommer, bloggar mer sen igen, puss på er!



(null)

Jag är där jag vill!

Just nu kan verkligen INGENTING bryta ner mig. Jag mår sjukt bra och allt går riktigt bra. 2018 kommer bli ett fantastiskt år och jag ska låta folk hata och dom som misstro få misstro mig. Jag lever livet nu och vägen hit har varit tuff... MEN jag gjorde det och jag släpper det inte nu! Jag har en underbar familj, fina släktingar och vänner. Jag har ingen som helst anledning att misstro min talang jag fått pga andras avundsjuka. Dagen jag valde bli en offentlig person visste jag att det skulle bli tufft och som ett bekant ansikte i Skaraborg gör det mig påmind att jag är där jag vill vara.

Men givetvis är det något mer än bara detta som jag nämnt ovan som gör att jag kan le lite extra, haha! Med tiden kanske allt får sin hela förklaring. Men tills dess vill jag bara leva i nuet och ta del av varje sekund jag får. Jag bara vet att 2018 kommer bjuda på massor skoj och vad det gäller kommer ni kunna läsa om. Say no more! Jag kanske inte kom tillbaks till normlam, men andra sidan har jag uppnåt något mycket bättre <3

Julklapps-tips!

Smycken kan gör mycket i en outfit och kan verkligen göra den sista tuchen. Armbandet är riktigt sött och hade varit super fint till en jeans jacka. Örhängena hade jag valt till en fodralklänning, Kroppsmycket hade jag haft en svart eller röd magtröja till. Halsbandet hade varit riktigt fint ihop med en svart topp med en snygg u-ringning. Ringarna tänker jag sommar, ihop med en t-shirt och ett par slitna jenas shorts


Ni hittar Arbandet Här                                                Ni hittar Örhängena Här
Ni hittar Kroppssmycket Här
 Ni hittar Halsbandet Här                                             Ni hittar ringarna Här

Becky G, Bad Bunny - Mayores

Nyårs-outfit!

Nedan ser ni en riktigt snygg outfit som skulle vara riktigt fin till nyår. Klänningen är tok snygg och älskar hur dom valt designa den. Skorna hade varit riktigt fina till och ihop med väskan skulle den bli lite extra av det extra. Detaljerna får bli armbandet och örhängena som lyfterupp hela outfiten mer eller mindre. Utan tvekan en riktigt snygg nyårs outfit.


Klänningen hittar ni Här
Örhängena hittar ni Här
Armbandet hittar ni Här
Skorna hittar ni Här
Väskan hittar ni Här
 

Axvell /\ Ingrosso - Dreamer

Vi är snart tillbaka!

Som ni förstått har vi lite problem att få ihop våra liv och krockar oftast... Detta har gjort att podden inte kommit upp och att vi behövt prioritera massa annat. MEN så fort flytten är över kommer jag kunna lägga mer tid på podden. Enligt mig är den bästa tiden på veckan när vi poddar och få spy ut oss både det ena och det andra, haha! Dricka gott och bara chilla som dom 2 bästa vänner vi faktiskt är.
 
Att faktiskt kunna ha en av mina socialamedier ihop med min bästa vän är guld värt! Vi har faktiskt alltid kul när vi spelar in och ju mer vi poddar desto mer öppn bli vi om oss och om andra också för den delen, haha! På gott och ont... Mycket klipps bort och tur är väl det för våran skull, haha! Vi vill verkligen tacka alla sötisar som faktiskt lägger sin tid påväg till jobbet eller skolan på vårat tjat. Därför säger vi TACK och vi är snart tillbaks med nya avsnitt veckovis inom kort! :)
 

Julklapps-tips!

Nedan har ni 4 julklappar som vilken tjej eller kille säkert skulle uppskatta. Inte allt för dyra heller! Att uppdatera sitt smink inför nyår är något säkert alla mer eller mindre känner sig bekanta i. Inför nyårsfirande vill man helst vara lite extra fin och då kan någon av dessa produkter var den ultimata presenten för någon.


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här

Utgång?!

Hej på er, kom ganska nyss hem från en härlig middag med Emma och vi gick till en hyffsat ny resturang där dom bjöd på indisk mat, riktigt gott! Nu är jag hemma igen och funderar om klackarna ska på och rödvinet ska korkas upp, haha! Tanken var att jag skulle ta det lugnt ikväll... Men alla som känner mig vet hur det brukar gå med sånt, haha! Men inte helt 100 om det är en bra eller dålig idé, haha!


Ibland kan det vara väldigt skönt  med att bara ta det lugnt. Det är ytterst sällan jag faktiskt gör just det och med tanke på veckans kommande saker är det nog lika bra! Har 2-3 julbord att ta mig igenom och om jag känner folket rätt kommer det bjudas på både det ena och det andra. Dessutom måste jag gå igenom kommande år och lägga upp allt på ett snyggt sätt. Sen flytten på det, glad att jag bokat flytt och städfirma! Nu blir det ta en kopp tea och därpå får vi se vad kvällen har att erbjuda, natti!

Längtar! 9/12

Go eftermiddag alla bloggläsare, glömde helt av att uppdatera idag och blev lite sen. Ska inom kort göra mig iordning för en sen lunch ihop med en kompis. Tanken var från början att vi skulle dra ut, men då ingen av oss var vidare sugna blev det inte av. Vart vi ska är inte helt klart och lite sugen att dra mig neråt till Jönköping. Fick veta igår mer eller mindre att jag eventuellt kanske kommer åt lägenheten 1 vecka tidigare. OM det nu blir så kommer ingen vara mer tacksam än jag.

 
Det jag älskar med helta lägenheten är planlösningen. Öppen planlösning är enligt mig det bästa och vill bara få Julen överstökad, haha! Kommer bli riktigt härligt och tänk känslan att fira in 2018 i denna lägenheten. Med underbart folk och eventuellt P. Har mer eller mindre redan berättat mina önskemål för min hyresvärd. Allt från glasdusch, fondtapet, heltäckingsmatta etc.

Dejt med P!


Dessa bilder var tanken att det skulle komma upp i veckan som var/igår. Men då jag dels hade annat för mig blev det lte ändrade planer som ni ser. Gick ut och åt ihop med P. Efter vi hade varit i Mariestad åkte vi vidare och tog en bit mat och några glas vitt.


Dom hade egentligen fullbokat... Men dom var riktigt ur gulliga och fick in oss trots att vi kom precis i sista minuten. Verkligen bra service och maten var helt underbar!
 
Brukar ofta gå hit och dom slutar aldrig leverera. Senast jag var på besök var med min podd kompis. Vi hade turen att få en plats brevid fönstret och jag kanske hade det lite som krav, haha!

Efter vi hade fått i oss maten och pratat om allt och ingetning begav vi oss hemåt. Blev en riktigt mysigkväll och som ni kanske förstår var jag inte där med någon "kompis". Det känns overkligt och trots allt jobbigt som hänt tidigare år. Det känns värt allt slit för att kunna njuta fullt ut igen. 2018 kommer bli ett fantastiskt år say no more <3

Har inte tid för bullshit!

Senaste tiden har det varit lite väl negativa komentarer här på bloggen, vilket är skit tråkigt... Min blogg är till för att visa almänheten att man kan vara TS och ändå ha ett bra liv. Göra det man vill och tror på. Jag vet om att det förekommer människor som inte är förtjusta i mig och det är helt okej. Alla kan inte älska alla, vilket jag aldrig kommer begära. Däremot kommer jag aldrig ta åt mig av elaka komentarer eller om någon misstror mig som företagare. Jag kommer aldrig redovisa min inkomst av samma anledning som hen komenterar anonymt. Jag vet vad jag drar in och jag vet vad jag plockar ut.

Jag förstår att folk från mina trakter retar sig på mig av olika anledningar. Men det är okej, om det nu gör er gladare och får era liv känna er mer "värdefulla", absolut do it! Jag får mer eller mindre dagligen mail av TS som inspereras av min blogg, föräldrar som ökar förståelsen om transsexuallism när deras barn träder fram och män som uppvaktar mig. Jag har inget emot om någon använder mitt gamla namn. Jag vet lika väl som ni att jag engång varit en kille och det kommmer ALLTID finnas med. Jag har inga prolem med den historiken. Jag kommer aldrig försöka bli en "riktigt" kvinna och inget jag heller tänker sträva efter... Jag är en TS-kvinna och det är oavsett hur många operationer jag gör. Jag är en transsexuell-tjej som ALDRIG vill jämföra mig med en "vanlig" kvinna/tjej.

Transsexuell står för någon sorts korrigering med kroppen (någon onaturligt förändring). Därför heter det TS-kvinna och inte "kvinna". En Transvestit/Transa är en sak och en Transsexuell/TS är en annan. Ni som håller på får absout fortsätta. Men jag kommer blockera dessa ip-adresser som inte kan hålla en schyst ton. Jag har vare sig ork eller tid för bullshit. Ännu mindre personer som dels tjänar mindre än mig och anser dom lever "livet" i en bostadsrätt i en liten håla som tex Hjo...

Jag har medverkar i radio 4-5 gånger, spelat in sommarpratarna, gjort intervjuer för Aftonbladet, Expressen, Frida, Skövdenyheter, Skaraborgsbyggden, Diggit 2.0 och en fjuttigt litet inslag i Hjo-tidningen. Vad har ni lyckats åstakomma dom närmsta 2 åren? Absolut INGENTING... Wow jag är verkligen såååå "misslyckad", haha! Vissa av er hade bloggar engång i tiden och vad hände med dom?! När insperationen inte fanns eller aldrig gav något försvann också intresset. Ointressanta personligheter skulle också funka bra. Vad ni än säger om mig, vad jag jobbar med, kommer jag alltid vara steget längre än er. Ni bor där ni bor av ett eneklt skäl och det vet ni lika väl som jag. Livet blev inte roligare... Tragiskt men sant!


Slår aldrig fel!

Nedan har ni 4 riktigt bra klappar man antingen kan önska sig själv eller om man vill ge bort. Att hudvård & skönhetsprodukter aldrig slår fel och vilken tjej som helst hade älskat få något av detta. Vissa av dem kostar en hel del. Men under jul tycker jag man kan unna sig själv eller någon annan något extra fint!


Ni hittar Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här
 

I Fall Apart - Post Malone

Utgåns-outfit!

Nedan har ni en outfit som jag tycker blev riktigt snygg. Klänningen är ganska enkel och älskar volngerna som är på sidan. Halsbandet och arbandet är till för att piffa upp klänningen och tycker dom skulle passa väldigt bra.Väskan är riktigt snygg och älskar färgen blir som en extra tuch i allt. Skorna är siper snygga, tjock klack och öppen tå. Behöver jag säga mer?!


Ni hittar armbandet Här, Ni hittar halsbandet Här, Ni hittar klänningen Här
Ni hittar skorna Här, Ni hittar väskan Här

 

Kolla fakta! 6/12

Go morgon alla bloggläsare, helt slut och känner verkligen inget annat än ligga kvar i sängen... usch! Funderar på att göra slag i sak då jag senast var sjuk var 2012... Det förvisso säger ganska mycket hur bra mitt emunförsvar  är. Däremot är jag ganska ofta smått snuvig... Men det är en annan 5:a!


Nu blir det jobba på, därpå ska jag försöka gå igenom lite Mail. Sen en sak till, hoppas folk vet skillnaden mellan aktiebolag och enskildfirma? Om inte kanske hen kolla upp det innan fel meningar utbyts... Dessutom kan jag meddela att ingen av den infon som står där stämmer... 1 jag bor inte i Hjo av olika skäl, dels för det suger och livet som känd är inget jag vill uppleva där. 2 Mitt mobil nr stämmer inte och 3 övrig information är helt fel. Men om hen nu tror på detta varsågod, haha! Bloggar mer sen puss på er och snälla, börja kolla fakta... Fast med det jobb du anses dig ha kanske inget större IQ behov, vad vet jag?! ;)

Nya klor!

 
 
 

Glömt bort! 5/12

Hej på er alla bloggläsare, blev ett sent inlägg idag... men hoppas det är okej! Är iaf full gång med jobb och fått en hel okej start på dagen. Känner mig både orolig och smått stressad över flytt, jobb etc... vet knappt hur man ska få ihop schemat i nu läget. Men löser sig, måste fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ed Sheeran feat. Beyoncé - Perfect

Jag kan ta hand om mig själv!

Allt för många kvinnor och även killar förlitar sig helt på sina partners. Dom blir mer eller mindre beroende av varandra och dagen det tar slut inser hen den bittra sanningen... Allt blir helt plötsligt mycket dyrare och därpå blir det en ny jakt på någon som kan hjälpa dem med deras ekonomi. Jag tror ni förstår vart jag vill komma och det är att dessa tragiska människor aldrig blir stabila... Att vara 2 st i ett hushåll förenklar mycket och man tjänar på det i många gånger. Men att stanna i ett förhållande pga trygghet eller vetskap att inte ha förmåga att betala sina egna räkningar på egen hand är patetiskt....

Det finns ett senarie till och det är när personen i fråga tröttnar på den andra. Många av dagens förhållande förstörs pga ekonomin inte håller, bråk uppkommer och man börjar kolla på andra. Att kunna ta hand om sig själv är A & O. I mina ögon finns inget mer avtändande än personer som lever på just detta sätt och tror dom kommer kunna lyckas livet ut... Det är lätt för mig att säga som har det gott ställt och kan leva som jag gör, JA. Men jag jobbar också för det och 1 sak är säker. Jag tänker aldrig bli beroende av någon eller utnyttja någon heller för den delen. Jag har något som kallas värdighet som jag fortfarande tänker hålla kvar i och sen om andra vill sjukna så lågt är upp till va och en. Men det säger allt om dessa personer, trasiga och ostabila....

Nytt år, ny klänning!

Nu när både Juldagen och Nyårsafton närmar sig är det dags att kolla ut någravfin klänningar till just detta. Jag har knäpp tradition att endast bära 1 kläning inte mer än 1 gång. Detta innebär att jag ska ha nytt till både Juldagen och Nyårsafton.

Nedan har ni 4 olika klänningar som är riktigt snygga och min personliga favorit är nog den högst upp till vänster. Det ska synas när jag glider in och jag ska glittra som en liten diskoboll, haha!


Ni hittar den Här                                                                                                               Ni hittar den Här 



Ni hittar den Här                                                                                                               Ni hittar den Här 
 
 
 
 
 

Måndag! 4/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska börja dagen med att ringa lite samtal, bland annat till Skövde Bostäder för att fråga om det finns möjlighet att komma intill lägenheten en aning tidigare! Har verkligen så mycket att göra med både nya och gamla lägenheten... Turligt nog har jag bokat städfirma vilket underlättar en hel del :)


Övrigt ska jag ta det lite lugnt, har ett möte vid 15:00 och därpå blir det jobba vidare med lite mail. Nu blir det lite frukost och därpå blir det jobba, bloggar mer sen igen, puss på er!

50 frågor!

1. Vem litar du på?
Mina föräldrar, vänner och släkt såklart!

2. Vart skulle du vilja vara just nu?
Kanske i ett varmare land

3. Favoritstad?
Inom Sverige är det utan tvekan Göteborg, underbara människor och lagom stort. Men utrikes helt klart LA, Paris eller Madrid

4. Vilket är ditt favoritnummer?

6, vem gillar inte det, haha! Har faktiskt inget nr direkt. Men 6 är alltid nice oavsett hur man menar, haha!

5. Vad var det senaste du åt?

Några kotletter med lite sås till, väldigt nyligen!

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?

En regnbågkrita såklart, haha!

7. Hur är vädret just nu?
Grått och molnigt och snart kväll.

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Personalen på Center Nail för att boka en akut tid till mina klor.

9.Vad är det första du ser hos det motsatta könet?

Hår?

10. Vad har du för skostorlek?
36, men brukar ofta ta någon storlek större

11. Favorit tv-program?
Svenska Hollywoodfruar

12. Har du några syskon?
Nej, inte längre


13. Längd?

165 cm utan klackar.

14. Hårfärg?
Svart med svagt bruna inslag


15. Ögonfärg?

Väldigt mörkbruna/Svarta

16. Använder du kontaktlinser?
Inte längre och det är trots att jag köpt ett halvårs sett, haha!


17. Favorithögtid?

Julen med all mat och människor man får se igen

18. Favoritmånad?

Mars för då fyller jag år

19. Har du gråtit någon gång utan anledning?

Hahaha klart jag har, vi snackar om en som går på östrogen och har ett liv som en karusell, haha!

20. Vilken var den senaste filmen du såg?
Tomte verkstan eller vad den heter...

21. Favoritdag på året?
Fredagar, då är det snart helg

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt?
Beror helt på, men inget jag skulle gör helt random, haha! 

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)?

Haha nej

24. Kramar eller kyssar?
Beror på med vem, men kanske en kyss av ......

25. Choklad eller vanilj?
Cocklad, bästa som finns!

26. Har du tatueringar?
Nej, men vill ha om det inte gör för ont..

27. Vad lyssnar du på just nu?
Diskmaskinen som går i bakgrunden.

28. Är du kär i någon kändis?
Lätt, mig själv, haha! Nej faktiskt inte, men jag tycker Anton Ewald är helt klart körbar.

29. Vilka böcker läser du just nu?
Ingen, läsa är booooooring... Måste göra saler som händer något med

30. Piercingar?
Ja, men tagit ut dom sen flera år tillbaka..

31. Favoritfilmer?
La Vien Rose.

32. Favoritsport?
Simning och simhopp.

33. Vad gör du just nu?
Sitter och besvarar dessa frågor och inser att jag kommit längre än hälften!

34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn?
Smöriga.

35. Hundar eller katter?
Hundar helt klart, trogna och snälla tillskillnad från det andra.

36. Favoritblomma?
Rosor.

37. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra?
Haha för det mesta och det är för att jag inte kan ljuga. Jag börjar le och sen är det kört, haha!

38. Har du en bästa kompis av det motsatta könet?
Ja och det var både innan och efter min förvandling.

39. Har du älskat någon någon gång?
Ja självklart!.

40. Vem vill du träffa just nu?
Ingen jag tänker skriva ut här iaf, haha!.

41. Är du fortfarande vän med folk från skolan?
Ja det är jag även om vi inte umgås.

42. Hur imponerar man på dig om man är kille?
Man kan bete sig och ha ett vettigt jobb. Nej jag vet inte, vara sig själv är enklast.

43. Gillar du att flyga flygplan?
Har inget emot det.

44. Höger- eller vänsterhänt?
Höger, men kan skriva med vänster.

45. Hur många kuddar sover du med?
3, men sover bara på 1 och den har jag bakom ryggen

46. Saknar du någon?
Ja det kan hända.

47. Lyssnar på radio?
Ibland om jag inte vill eller kan lyssna på musik.

48. Bästa beslutet du har gjort i år?
Att lämna småland OCH skrivit på nytt hyresavtal.

49. Sämsta beslutet i år?
Att bo i 2 1:or och tro att det skulle funka...

50. Din senaste nerladdade app?
Tinder för någon månad sen. Ville se om jag fick några matchningar, haha!

 

 

Fixar klorna! 3/12

Go morgon, sitter nu på salongen och får naglarna fina på nytt. Verkligen behövligt och fick tid super fort! Lämnade precis av en kompis på stationen och tänkte passa på när jag ändå hade vägarna förbi centrum eller vad man ska säga, haha! Redan fått förfrågningar när inflyttningsfest blir, haha! Dock kommer temat jag tänkte från början "Vi på normalm" inte kunna använda... Då jag bor i centrum, haha!


Nu blir det slappna av undertiden klorna blir vackra på nytt. Därpå ska jag kolla julklappar och jobba undan. Bloggar mer sen igen puss på er!

Har viktigare saker för mig!

Pga att mitt företag växer och att saker håller på att förändras har jag valt att sortera kommande komentarer. Detta är för att inget ska påverka mitt företag negativt och att det som sker nu inte heller ska få sig en smäll. Jag har fått uppgifter om dom som komenterat och vet nu exakt vilka ni är. Jag vet vart ni bor och vad ni tjänar... Med denna infon vet jag att jag tjänar mer än er och tänker därför inte ödsla min dyrbara tid på er mer... Men kul att ni vill göra det på mig ;)

En sak till, ALLA vet att bostadsrätt är optimala valet, haha! MEN jag lugna er att jag har tillräckligt för att köpa en lägenhet/hus, inga problem! Dock vet jag inte om jag vill lägga dom pengarna på att bostätta mig i en liten ort som jag aldrig kommer ifrån. Jag har högre mål än er och det är väl ganska uppenbart?! Det finns skäl till varför ni gav upp era idrottsdrömmar och mål. Men inget jag kommer skriva ut här, känns att slå på en som redan ligger.... Sen om ni inte tror på allt jag skriver, det var väl "väldigt" synd för mig. Snälla jag har bättre saker för mig än att svara på era komentarer... Men ändå roligt att ni än idag i vuxen ålder inte kan få nog av en drottning som mig. Gulligt och kan länka er en bra sida för peruker för det lär ni inom en snar framtid behöva. Detta var mitt sista inlägg till er, ha det bra i era "fantastiska" och "ekonomiska" så kallade liv, haha!

En sväng på stan 2/12

Hej på er alla sötisar, vaknade ganska sent och haft fullt upp med att vara social mot ...... Ni kan lika bra få veta, jag har börjat ha sällskap med en kille som är hur gullig som helst. För första gången på länge är jag riktigt lycklig och mer eller mindre dansar genom små fluffiga små moln, haha!

Idag är jag ute och kikar lite klappar. Har en hel del personer som ska ha sitt och bara tänker på hur pengarna flyger iväg, haha! Vi var precis i Mariestad och ska nu vidare till Skövde eller Falköping. Ibland är det skönt att åka runt istället för hålla sig vid samma gamla plats. Bloggar mer sen igen, puss på er!

(null)

Mitt hemliga projekt!

Som ni vet har jag varit lite små lurig kring mitt hemliga projekt och mycket är för att jag dels ville det skulle gå att genomföra. Men främst för att det skulle bli en liten överraksning, Det jag gjort under denna tid då uppdateringar varit lite halvkass är att samla in pengar till olika föreningar inför jul. För många är Julen en mysig högtid där glädje och skratt finns. Men det finns dom som förknippar med stress och olycka. Pengar som inte räcker till eller finns, för andra förekommer drycker som blandas som leder till våld.

Därför har jag nu bestämt mig att donera pengar till olika orgenisationer som hjälper familjer runt om i Sverige till en någolunda bättre jul. Detta är något jag aldrig hade kanske kommit på tanke fören jag fick veta att mina föräldrar gör. Jag tyckte första gången jag hörde detta var slöseri på pengar... Men idag är det den bästa julklappen man faktiskt kan ge till någon annan. Spelar ingen roll om man känner dem eller inte. Om bara någon gör något kan det underlätta för en annan/andra <3


 

Julklapp-tips!

Nu när Julen börjar närma sig med storm steg är det dags att kika lite julklappr om man inte redan gjort det. Nedan har ni 4 olika klappar som jageller någon annan säkert skulle bli glad av att få. Min personliga favorit är den högst upp till vänster. Tänk att hitta den under granen, hur glad skulle man inte bli?! :)


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här