Det går ok!

Hej på er, nu kör skitpoker och förrgår bra turligt nog :)

Robin Stjernberg - Scars!

Jag har verkligen underskattat Robin Stjernberg och mesta dels var väl för att jag inte var jätte förtjust över låten You som han tävlade med i ESC. Men hittade denna videon av rena slumpen, tycker personligen att här kommer hans röst till sin rätta plats och ihop med videon blir helt perfekt!


Kategori: Allmänt
Taggar: Robin Scars Stjernberg

Fynda på!

Du vet väl om att alla dessa läckra smygen här nedan ligger på REA?!
Om inte så vet du det nu och du 1 sak till, det är fri frakt! =D


 
Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se

Fullt upp som vanligt! 31/7

Go morgon alla bloggläsare, sovit gott?! :) Själv har jag sovit jätte bra, dock vaknade jag upp med ont i halsen...... =/ Får hoppas det inte är förkylning på g! Känner mig inte febrig som tur är och har jag lite små saker att stå i :) Måste ringa ett samtal, gå några ärenden på stan som jag glömde igår klantigt nog, svänga förbi optikern för att beställa hem min D&G-brilloro och lite senare ikväll är det krillkväll hos Bex :) Inte en blekaste hur många vi blir, men blir säkert super trevligt! Nu har jag inte tid att sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Natti!

Hej på er, ja då är det kväll igen och ska strax gå och lägga mig, men innan dess ska jag äta lite kvällsmat :) Dom senaste dagarna har det varit dåligt med outfitsbilder, men mycket är för att jag glömmer av det eller har för bråttom till andra saker. Men ska försöka bli bättre på det, tänkte faktiskt ta några styckna idag, men var helt hopplöst med vädret som varit =/ Får hoppas det bli bättre imorgon, eftersom jag ska på grillkväll då. Men det berättar jag mer om imorgon, nu ska jag äta lite kvällsmat och sen blir det dejta kudden, natti!


**Bildbrist**


 

Niello feat Phantomen - Legenden

Utan tvekan min nya favo låt och vill bara dansa sönder till den, helt underbar!
Bara jag som längtar till helg nu eller?! ;)



Värt att fundera på!

Hej på er, då är jag hemma efter en lååång dag i Skövde, vet inte hur många djuraffärer vi åkte till men ingenstans hade dom korgen jag ville ha =( Aja, hann med de andra sakerna iaf, alltid något och på onsdag nästa vecka har jag tid för mina naglarna, blir perfekt! Nu ska jag pusta ut i soffan, blev helt slut av att bära runt på mina kassar, haha! Skulle varit skönt med en betjänt av något slag och helt klart värt att tänka på tills nästa gång, man vill ju inte bryta någon nagel! ;)


Jag har blivit helt beroende av sallad, det är så gott och samtidigt väldigt nyttigt, perfekt lunch med andra ord! 





 

Dagens fråga!

Hej Molly, fin blogg du har! Jag undrar lite hur du har fått så vita tänder? har du blekt dom eller använt någon speciell tandkräm?


Hej, jag har blekt mina tänder och därför är det väldigt vita och fina :) Men jag använder mig också av en ''special'' tankräm. Jag vet inte om den bleker tänderna direkt, men de behåller sin fina vita färg iaf, haha! SB12 heter tandkrämen jag använder mig av :)


 
 
 
 
Tandblekning hemma

Tiden går så fort! 30/7

Go morgon sunshins, vaknade rätt nyligen och ska strax fixa mig för att åka in till Skövde :) Ska fixa lite små grejer så som mat, foder till djuren, en korg till Mindy och ny tid för mina naglar. Vad mycket det lät helt plötsligt, haha! Aja det grejar jag fort, var inne igår i en liten butik eller snarare mer secondhandaffär och hittade massor av gammla kameror. Men det bästa av allt är att jag kom ihåg vissa utav dem, haha! Däremot var videokamrona betydligt nyare för mig, men tänk ändå hur snabbt allt ändå utvecklats?! Jag tyckte det var iaf väldigt intressant att både titta och hålla i dem, dock var dom väldigt tunga eller så är jag väldigt klen av mig, haha! Aja nu ska jag hoppa in i duschen och så bloggar jag mer sen, puss på er!





 

Go kväll!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni blev nöjda över mina svar och till er som inte fick er fråga utvald dyker den upp förr eller senare i dagens fråga! :) Ska kolla klart på ett program och efter det blir det göra sig redo för sängen. Imorgon ska jag in till Skövde en snabbis för att bunkra min kyl, köpa en ny korg till Mindy och även boka tid för naglarna. Nu  ska jag fortsätta kolla på mitt program och så hörs vi mer imorgon, natti!


Imorgon kommer Mami hem, fick denna av henne innan hon åkte iväg :)


 

6 utvalda frågor!

Vad är ditt mål med bloggen?

Jag vet inte om jag har något direkt mål, bloggen handlar om hur livet ser ut som öppet transsexuell inom Skarabrog och hur en vardag kan se ut. Det som skiljer mig mest från andra transsexuellabloggare är att dom går på hormonbehandling och det gör inte jag, på det sättet sticker jag ut lite extra. Jag vill visa folk att man kan få vara den man är och att det är inte hormonerna som avgör om du är en kille eller tjej, det gör man helt och hållet själv! 

 

När insåg du att du hade fångats i fel kropp?

Redan som liten var jag speciell och kunde aldrig identifiera mig med killarna. Bilar, slåss med pinnar eller brottas låg inte i mitt intresse. Jag gillade springa runt med toffsar i håret, leka med gosedjur och läsa böcker om marsvin. Min mamma berättade att jag var 3 år första gången jag sa att jag var en tjej, hon försökte övertyga mig om att jag var en kille, men det gick liksom inte, redan som liten var jag väldigt bestämd, haha! Vid 12 års ålder kollade jag, min bror och min pappa på en dokumentär om Transsexuallism, där en 16 årig pojke skulle bli en flicka. Efter den dokumentären viste jag vad som var fel på mig. 


Hur tog släkt och vänner det när du kom ut som transexuell?

Dom tog det faktiskt bättre än vad jag trodde, vist det var väl lite små konstigt i början för oss alla och det är på sätt och vis en sorg. En han ska bli en hon, det tar sin tid att bearbeta och det måste man ha förståelse för. Men idag är det inte något konstigt och dom vet att jag är samma person som idag som för 2 årsen, men vist hade jag en reservplan utifall det skulle gå snett!
 

Hur reagerar folk du inte känner då du berättar att du är transa?


Till att börja med är det en stor skillnad mellan att vara Transa/Transvestit och Transsexuell och mer om det kan du läsa på länken nedan :) För det andra så har jag inget måste att berätta att jag är Transsexuell vid en första träff på stan eller på krogen. Däremot om jag ska på en dejt säger jag som det är och hur det ligger till, jag vill inte bygga upp falska förhoppningar hos mig själv eller hos någon annan.

http://itsallfake.blogg.se/2013/february/skillnad-pa-transpersoner.html


Vad jag förstår attraheras du av män? har du någon gång tjuvkikat på någon i duschen eller i omklädningsrummet?

Det stämmer, jag attraheras enbart av män och ser mig nu mer som hetrosexuell, oavsett vad andra tycker. När det gäller det där med omklädningsrum antar jag att du syftar på då jag levde som kille och kan vara ärlig att säga att jag älskade gymnastiken i skolan, men hatade omklädningsrummet. För mig var det värsta momentet, men mycket var till att jag inte kände mig bekväm som kille och att jag inte ville se vad mina klasskompisar hade mellan benen. Jag minns än idag att jag la fokus på att titta ner på golvet, taket, kaklet eller på min handduk, för mig har det inte varit aktuellt att kolla in någon kille i duschen, bara tanken får mig att må illa. Jag var fullt fokuserad på att komma ut därifrån så fort som möjligt.


Hur ser du på operationen är det något du tänker gå igenom?

Jag vet faktiskt inte om jag skulle vilja operera mig, en operation är alltid en operation och bytt är bytt, kommer aldrig mer igen, det är något man måste tänka på! Sedan är min operation inte på tal fören om några år, jag har god tid att bestämma mig, men skulle jag bestämt mig idags läget hade mitt svar blivit NEJ. Jag tänker långsiktigt, hormonbehandling ska man ta livet ut och kan orsaka blodproppar. Desto äldre vi blir ökar sannolikheten för blodproppar, en dag kommer jag behöva sluta med hormonbehandling och då kommer min kropp gå tillbaka till sitt förflutna.


Vad är ditt dagliga motto?

 

Så ligger det till!

Hej på er, kom rätt nyss hem från en härlig lunch/fika stund ihop med Emma :) Vi hade bestämt att vi skulle fika, men blev fruktansvärt sugen på en kycklingsallad så tog en sådan istället, haha! Vi satt och pratade genom helgen och vi båda kom fram till att jag är en riktigt galen brud på dansgolvet, haha! Mer än så tänker jag inte gå in på, ska inom kort sätta mig ner med frågorna och välja ut 5 utav dem, kommer bli svårt! =S




 

Ringar i Silver!

Åh vad jag bara vill klicka hem dessa, speciellt den med blå sten i sig, in love!



LouLou.se

Måndag igen! 29/7

Hej på er, allt väl, hoppas det! Måndag igen och ska strax börja fixa mig för att möte upp en kompis. Idag har jag inga jätte planer direkt, ska ta dagen som den kommer och sen får jag se vad som händer! Lite senare sätter jag mig ner för att gå igenom frågorna jag fick igår och väljer ut 5 st av dem :) Nu pallar jag inte sitta inne längre, solen skiner och jag vill ut. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Igår när vi var ine i Skövde fick jag ett nytt headset, var verkligen på tiden och är väldigt tacksam!


 

Veckansplaner!

Hej på er, vad roligt att så många har skrivit frågor tilll frågostunden både här på bloggen och via mailen, jätte kul verkligen! Tänkte att jag besvarar dom imorgon kväll vid 18 tiden ungefär :) Just nu sitter jag med min lilla turban på huvudet och ska inom kort göra mig klar inför sängen. Nedanför har ni mitt schema och ser ut som att det kommer bli toppen vecka, nu ska jag värma upp tången och sen ska jag lägga mig bloggar jag mer imorgon, puss på er! 


 

Frågestund!

Tänkte köra en frågestund där ni får fråga exakt vad ni vill, jag väljer ut 5 - 10 frågor som jag besvarar på antingen senare ikväll eller imorgon. Frågor som inte kommer med i inlägget, dyker upp i Dagens fråga som jag kör med varje veckan.

Till er läsare som kommer från andra länder kan skriva era frågor på Engelska eller på ert egna språk, kom ihåg att skriv vad för språk det är så att jag kan översätta det i googletranslate :)


Exempel: Vad heter din iller // Sverige


 

Underbar kväll! 28/7

Go morogn bloggen, allt väl?! Hoppas det iaf! Kvällen var helt underbar och träffade massor av sköna människor, även lite bloggläsare dök upp :) Bussresan in var dock lite speciell, den gick från fotboll till Hitler och vidare där efter till homosexuella, haha! Intressant tema va eller vad ska man säga?! xP Nu har jag precis fixat mig, ska iväg med Papi på resturang och även hinna veckohandla, puss på er!


 

So sweet!

Hej på er, hoppas ni haft en fin dag och att ni alla mår bra?! Jag ska inom kort börja fixa mig inför kvällen, men innan dess tänkte jag hinna med ett blogginlägg, hihi :) Hade en far och dotterdag idag och Papi bjöd på hambrugare, riktigt gott!  Var länge sen jag åt det faktiskt eller är det jag som börjar bli senil, haha!? Tänkt också visa upp skalet jag fick hem igår, är det inte gulligt?! Riktigt fab om ni frågar mig och funderar faktiskt på att beställa hem ett till, men i rosa, haha! Nu kallar duschen på mig, bloggar lite senare igen, puss på er!


 

 
 

Lördag igen! 27/7

Go morgon bloggen, lördag igen och ska strax fixa mig lite lätt. Ikväll vankas det utgång och kommer bli jätte kul, hoppas man träffar på lika underbart folk som vanligt :) För övrigt har jag väl inget direkt planerat, mer än att jag och Papi ska ut och äta på resturang, men vi funderar på att ta det imorgon istället! Hur som helst blir det nog bra oavsett vad, ska hoppa in i duschen nu och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Kikade runt lite på Youtube och hittade detta klippet, så min humor, haha!


Underskattat!

Hej på er, haft en fin dag?! Det har jag eller ah den mesta av min dagen har gått åt att fixa håret komiskt nog, men trots det har jag ändå haft en toppen dag! Sitter just nu i vanlig ordning och äter mitt fredagsgodis, haha! För er som undrar, det är jätte gott x) Papi var och fixade kvällsmaten, blev en god kycklingsallad och har ni tänkt på hur underskattande det är med nyttig mat?! Måste bli bättre på att äta nyttigt, det är hälsosamt + att man håller en fin figur ;) Nu ska jag lyssna på musik och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Intressant!

Detta gör mig så arg!

Något som gör mig så förbaskat arg är människor som dessa! Iller är som vilket djur som helst och kräver en bra uppfostran. En grundregler för alla illerägare är att man måste vara sträng oavsett hur söt valpen än må vara, måste man sätta den på plats! För en dag är inte lekarna lätta små naffsningar, det gör ont och det går hål.

Att jag vet det är för att Naturbruksgymnasiumet Sötåsen hade illrar som var allt utom snälla och engång bet mig riktigt hårt, då jag skulle sätta ner idioens vattenskål. Den iller ska vara så fruktansvärt glad att våran djurvårdslärare stod utanför, annars hade jag tagit upp den lilla skiten och bitit till baka, det  är en sak som är väldigt klar!

 Jag har varit väldigt sträng mot både Santos och Mindy redan som små, vist det har tagit emot! Men jag viste att för eller senare skulle jag få belöning för min möda. Idag är dom hur goa som helst och använder sällan tänderna, mer än när dom äter, haha! Mindy har jag fortfarande lite arbete kvar med, men Santos skulle vilken unge som helst kunna pyssla med utan att han biter. Han är som en avlångteddybjörn, haha! ^^


Personer osm dessa skai nte ha iller!


Kategori: Allmänt
Taggar: Album Naturbruksgymnasium Sötåsen

go morgon! 26/7

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för gårdagens uppdatering, men när jag kom hem från stranden hade hela mitt hår trasslat sig...........Jag var långt ifrån glad och pallade därför inte blogga, men idag är det bättre =D Idag händer inte så jätte mycket, ska hämta ut ett paket och eventuellt åka till Thai House med Papi ellero m vi tar det imorgon, får se! Kom rätt nyss ut ifrån duschen och ska fixa mig lite snabbt, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Heldag på stranden!

Hej på er er, hoppas ni haft en fin dag, det har iaf jag! Blev en heldag på stranden och kom inte hem fören lite efter 18:00, helt galet, haha! Som ni kanske förstår bev det inget Skövde, känns lite som att jag aldrig kommer få beställa hem min D&G-brillor, haha! Aja, nu ska jag ta lite mat, kom på att jag bara hade ätit 2-3 vattenmelonskivor och 2 bullar idag, bloggar mer sen, puss!




 

Behov av väska inför skolstarten?!

Är ni lite smått förvirrade på vad för väskor ni ska ha inför skolstarten?! Det är iaf jag, här nedan har jag laddat upp 4 skönheter, var av 1 kommer jag att klicka hem inför skolstarten!

Klicka här så kommer du dirket till väskorna och använd dig av rabattkoden mars13 som ger dig 50kr rabatt!
Gäller till 2013-04-01


 
 
 
 

Mot stranden! 25/7

Go morgon alla kära läsare, vaknade för en stund sen och ska inom kort fixa mig för att åka till stranden ihop med Nettan & Johannes :) Ska försöka ta en bättre bild på mig än sist i min mikini, så ni får en mer realistisk bild att refferera till. Efter det ska jag möta upp en kompis för att luncha ihop med och sen blir det en tur på stan :) Nu ska jag jag skära upp lite vattenmelon och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Nattigodis!

Det bästa som finns med tycka synd om dig själv dagar vet ni vad det är?! Man får äta precis vad man vill, sjukt nice! Därför har jag gjort mig lite popcorn, men efter det ska jag borsta tänderna och så bloggar jag mer imorgon, natti!

Perfekt!

Hej på er, hoppas ni har haft en fin dag! Det blev inget Skövde för min del idag, mådde lite små karssligt så hoppade det...... Ska föröska ge mig iväg imorogn istället om jag mår bättre dvs! Vill inte utsätta mig allt för mycket heller, har en utgång på lördag jag helst inte vill missa ;) Mami var jätte gullig, hon hade köpt lite go saker till ''sjuklingen'' och tror det kan vara den perfekta medecinen eller vad tror ni?! Får hoppas på det, ska lägga mig i soffan och vila lite :)


 

John De Sohn - Under The Sun

Dagens fråga!

Hej Molly, hur kommer det sig att du inte besvarat min fråga? har skickat om den 3-4 gånger nu, tacksam för svar!


Hej, här på min blogg bestämmer jag vad jag vill svara på och vad jag själv anser inte är fullt lika viktigt. Hur jag går på toa, om jag rakar mitt underliv eller hur min bror dog etc...... Är Frågor jag inte tänker besvara! Jag anser dessa frågor inte speciellt rellevanta. Ni får givetvis fråga exakt vad ni vill, men det är fortfarande jag som bestämmer om jag vill ge svar till dom eller ej.

Sen behöver det inte nödväntigtvis vara så att era frågor är ''dumma'', det tar sin tid att gå igenom fråga efter fråga och jag har ett system för att jag ska kunna besvara frågor som jag anser är intressanta och vettiga! =)
 
 
 

Hejhopp!

Go morgon readers, kom rätt nyss ut från duschen och sitter nu med min lilla turban på huvudet, haha! Lägen som dessa är jag väldigt glad att jag faktiskt är singel x) Idag ska jag fixa lite små saker och hinner jag med allt hinner jag beställa hem mina D&G-brill :) Måste även åka förbi siba för att fixa en ersättningskamera eller om jag tar det imorgon?! Aja, nu ska jag fixa mig, bloggar jag mer sen, puss på er!


 

Dagens i-landsproplem!

Hej på er, sitter just nu och kolla på systemkameror av den enkla anlending att Papi frågade vart min var, han ville tydlgien ta lite bilder nästa gång han åker iväg på affärsmöte. Det hade inte varit några som helst problem egentligen eftersom jag vet vart den är + att det var han som betalade den! Saken är den att jag hittade den för några dagar sen mosad under en plastback fylld med massa böcker (Ni kan nästa gissa hur den såg ut) och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det för honom......... En glad min är inte att räkna med, jag har bestämt mig att köpa en ny, så lik som bara möjligt och med lite tur märker han inget, haha! Den ända som förlorar något på detta är jag, men gämför med en utskällning låter detta lindring och som en bra idé, haha! 


Min ersättare


Länge funderat över att köpa en krogenkamera, kanske på tiden?!
 
 

Sittandes i bilen vid parkeringen!

 

Var med och tävla om Apple-produkter!

Du missar väl inte att delta i tävlingen och få chansen att vinna en
iMaciPhone 5, iPad mini eller en iPad 3?!



PS: det är gratis att delta! =D


 
Tävla och vinn Apple-produkter

Inte fejk här inte! 23/7

Go morgon sunshinses, sovit gott?! Det har iaf jag, ska inom kort ta och hoppa in i duschen! Idag har jag lite små saker att fixa, ska kika ut D&G-brillor och för er som undrar, nej inget fusk här inte ;) Jag funderade först på Ray Ban, men efterosm jag laggt bort 3-4 st sen tidigare kanske ett dyrare alternativ vore bättre?! Jag menar att man kanske håller lite extra koll på dem, dessutom har varenda kotte dom, så hur kan det egentligen vara att bära dom?! Aja nu ska jag hoppa in i duschen och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er, sitter just nu och kollar på Sex & The City :) Har ni tänkt på hur lätt det är att fastna för ett tv-program?! Inte undra på att jag försökte undvika tv:n förr i tiden, haha! Lagom tv-tittande är alltid bäst, tänk dom som sitter framför tv:n gämt och ständigt =O Inget illa ment, men blir man inte väldigt lat då?! ^^' Aja folk får gör som dom vill, huvudsaken är att mitt liv inte stannar upp för massa program, haha! Nu ska jag fortsätta kolla och efter det blir göra sig klar för sängen, bloggar mer imorogn igen, natti!


Kl 09:39 ringde dessa idioter till mig och turligt nog vaknade jag inte, annars hade det kunnat bli liv i luckan, haha!


 

Dagens outfit!



Glass i små lass!

En varm dag som denna passar ypperligt bra för glass eller vad säger ni?! :)



Dagens fråga!

hej molly, hur mår du idag och är du nöjd med ditt ''nya'' liv du har? :)


Hej, jag mår hur bra som helst och har inte mått bättre, vilket många säkert laggt märke till ^^ Vissa påstår att det lyser om mig, dock vet jag inte om det är sant, men jag är betydligt gladare än vad jag någonsin varit! :) Jag är fruktansvärt nöjd överl viet jag har och ser nog lviet från ett helt nytt perspektiv. Inte för att jag är transexuell, utan mer för att jag får vara jag :) Givetvis kan jag få lite små svackor, men en dålig dag kan alla ha och man behöver ju inte vara Transsexuell för att ha det, haha! ^^'


 
 
 
 

Fail, fail, fail! 22/7

Go morgon alla bloggläsare, måndag igen och sitter fortfarande i min lilla pyjamas, haha! Men ska inom kort fixa mig inför dagen, idag har jag inte något speciellt planerat, ska boka biljetter upp till Sthlm för studioinspelning, ringa ett samtal och har jag inget annat för mig tar jag en liten shoppingtur :) Glömde nästan, måste även bok tid hos frisören för att ta min utväxt! Hur kan man glömma en sådan viktig grej i ens egna planering?! Fail eller vad, haha! Aja här kan jag inte sitta längre måste sätta fart om jag ska få något gjort, bloggar mer sen, puss!


Min outfiten på 110 års kalaset!


 

Veckans planer!

Go kväll, kom rätt nyss ut från duschen och sitter nu med min lilla turban på huvdet, ingen vacker syn direkt, haha! Ska inom kort fixa mig för sängen och göra mig redo för morgon dagen! Inte för att det händer något speciellt, men alltid bra att vara redo för det mest oväntade sakerna eller vad säger ni?! Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det att dejta kudden, hörs mer imorogn, natti!


Såhär ser min vecka ut och gillar det jag ser! ;)


 
 
 

Denna filmen ska jag se på ikväll!

Ikväll ska jag kolla på denna filmen ''The last song'' har sett den tidigare och tycker den är så fruktansvärt bra! Dock var det utan text sist jag såg den, men antar att jag kommer få text till denna gången, haha! Huvudrollen i filmen har Miley Cyrus, som jag förövrigt tycker har en utomodentlig sångröst, vilket man också får höra i filmen! :)

Om ni inte har något planerat inför ikväll tycker jag absolut att ni också ska kolla på denna filmen som börjar kl 21:005:an och varför inte redan nu springa ner till ICA en snabbis och bunkra upp inför kvällen med lite coola, popcorn och godis?! Man måstei nte ha allt, men en härlig söndagskväll är väl inte heller fel?! =)


Go eftermiddag! 21/7

Hej på er er, vaknade vid 13:30 och hamnade mitt i maten. Därfö jag är lite sen med mitt bloggnade, men hoppas ni förloåter?! :) Idag är det Söndag, har inget direkt planerat, ska fixa lite små saker och lite senare ikväll lägger jag upp veckanschema som vanligt ;) Nu ska jag pyssla med lite andra saker och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Hade helt glömt att jag hade dessa skönheter förens jag letade genom gaderoben, perfekt för klack fria dagar!


 

Underbar dag på stranden!

Hej på er, dåså är jag tillbaka från stranden och hade en riktigt underbar dag där! Vi hade med oss lite små saker och grillade, samt lite fik :) Fanns säkerligen en hel del avundjuka människor som också blev lite små sugna när odm såg vad vi höll på med, men om inte annat gav vi dom en idé nästa gång dom åker dit ;) Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen var det eventuellt prat om minigolf, ah ni vet ju själva hur fruktansvärt ''bra'' jag är på det där, haha!


Bilden är inte av bästa kvalité och man skulle kunna tro att jag väger över 65kg, vilket jag faktiskt inte gör, haha! Men visst är min bikini söt?! =D


 
 
 

Mot stranden! 20/7

Go morgon bloggen, ska inom kort bege mig ner till stranden ihop med kusinerna, fastrarna och min lilla mamma, hihi ^^ Dock hade jag behövt raka benen, men får hoppas att det inte blir någon noga granskning på mina ben, haha! Lite senare ikväll ska jag på bio och vad det blir öfr något, det får vi se! Nu måste jag byta om, sitter fortfarande i pyjamas, bloggar mer sen, puss!






 
 

Toppendag med släkten!

Go kväll alla bloggläsare eller man kanske säger gonatt?! Skit samma, då är man hemma från födelsedagsfesten och har verkligen haft en kanon dag ihop med släkten! Aktiviteterna jag & mina kusiner höll i var uppskattade och vi blandade även in lite motion ;) Efter aktiviteterna blev det tårta och lite senare på kvällen körde vi fotboll och datten, något säger mig att vuxen kommer jag nog aldrig bli, haha! Men en sak är säker, min träningsverk som jag vaknade upp med imorse lär bli dubbelt så jobbig i morgonbitti, buhu! :'( Aja, kul hade jag och ni ska jag invänta min favoprogram! hoppas ni också haft en toppendag som jag och så hörs vi mer imorogn, natti!


Vad gillar ni min frukost?! =D


 

Bål!

Missförstå mig rätt!

Är det inte konstigt att folk som verkligen vill leva livet fullt ut råkar ut för det mest tragiska cancer eller andra obotliga sjukdommar?! Medans folk som verkligen inte vill leva tar sitt egna liv?! Jag har länge funderat över det och nu kommer detta säkert låta jätte hemskt, men hade det inte varit enklare om dom hade fått det?! Missförstå mig rätt, men eftersom dom ändå ville dö hade det varit rent generellt varit det mest praktiska lösningen?! Om man bortser att man lider till döds dvs..........


 

Hejhopp! 19/7

Go morgon sunshines, hoppas ni sovit gott, det har jag iaf! Ska inom kort fixa mig lite snabbt för att åka upp och förbereda dagens aktiviteter vi ska ha lite senare på kalaset ;) Måste även hinna ringa producenten för att prata ihop oss om det nya projektet, samt planera upp lite annat grejs. Som ni ser har jag lite saker att stå i, men så ska det vara eller vad sger ni?! Hade varit tråkigt om man inte hade gjort något av dagen liksom, aja nu måste jag skynda mig, bloggar mer sen, puss på er!


Jag brukar alltid starta dagen med musik och idag fick det bli Pastora Soler, helt underbar röst! 


Go kväll!

Hej på er, ja som ni kanske märkt har det blivit lite små dåligt bloggande, men eftersom mina släktingar är här, vill jag gärna lägga lite tid till dom, hoppas ni förstår?! :) För övrigt har jag tagit det lugnt, fixat med aktiviteterna inför imorgon och gjort lite ärenden, en rätt så vanlig dag helt enkelt, haha! Sen som vanligt sitter jag framför tv:n och tittar på Sex & The City, funderar faktiskt på att beställa hem serien, samt filmen :) Nu ska jag passa på att skölja ur löshåret undertiden det är reklam, varöfr sitta still liksom?! ^^'





 
 

Min dröm!

Detta är något jag bara måste göra innan jag dör! Vist man kan se det via internet, men tror att det är bra mycket häftigare live eller vad tror ni?! Skulle inte ni också vilja se detta?! =D


Saker till hemmet!





Bloomsbury Barn

Hejsan! 18/7

Go morgon bloggen, har precis slängt in sista lagret tvätt och ska inom kort börja fixa mig. Solen skiner och hoppas att vädret håller i sig tills imorogn! Idag händer inte så jätte mycket, ska eventuellt ge mig ut på shoppingtur och planera morgondagens aktivitet ihop med mina kusinr ;) Ska strax ta mig lite frukost och blir det att tripa hem till päronen för att hälsa på ytterligare släktingar som kommit tilll oss :) Men innan dess måste jag fia mig, så bloggar mer sen, puss!



Vackra varelser!

Hej på er, ligger just nu och tittar på ett jätte intressant program om Komodovaraner. Jag vet inte varför, men jag är fruktansvärt intresserade över just dessa djur! Dom är så sjukt vackra och viste ni att de kan döda djur som är större än dom själva?! Då ligger ändå dom flesta på 3 meter eller mer (ink svans), sjukt va?! =D Ska kika vidare nu på dessa vackra varelser!


 

Cat VS Ferret!

När jag ser på klipp som dessa vill jag bara skaffa en liten kisse, dock antar jag att det är av helt fel anledning,haha!


Dagens fråga!

Hej Molly, hur kommer det sig att du har iller? jag har hört att dom är väldigt farliga är det sant?


Hej! Det är en mycket bra fråga, redan som liten var jag speciell och hatade att låna barnböcker, vilket resulterade till att jag endast lånade fakta böcker om djur, haha! Jag lånade alla böcker om fanns, kaniner, marsvin, hamster, möss, gerbiler, degus, chinchilla, afrikanspygmeigelkott, undelater, papegojor etc. Men vid 12 års ålder hade jag läst alla djurböcker som fanns på biblioteket, men tänkte ändå gå ner för att se om dom hade fått in några ny och där stod den ''Iller hemma''. Jag blev såld direkt och viste vid första ögonkastet att detta är djuret för mig. Jag frågade mina föräldrar om jag skulle kunna få en iller och till svar fick jag att den dagen jag flyttar hemifrån, den dagen skulle jag få skaffa mig min första iller. I dags läget förstod jag att det där var bara något dom sa ihop om att jag skulle glömma bort det, haha! Åren gick, jag skulle börja gymnasiumet och fick höra att dom skulle skaffa illrar på skolan, mitt gymnasiumval var solklart! Jag började där, jag var ständigt hos illrarna, vid utfodringen ville jag alltid utfodra dom och min kärlek för illrar bara växte. Dagen med stod D hade kommit och jag skulle få en egen lägenhet, jag komihåg vad Mamma & Pappa hade sagt ''Dagen då du flyttade hemfrån, då får du skaffa iller''. Samma kväll då vi flyttade upp alla saker hade jag pratat med en tjej från skåne som skulle sälja sin iller och jag hade jobbat extra en helg hos en hunduppfödare för att ha råd att köpa honom. Jag vist att mina föräldrar inte skulle ge mig pengar till en och därför fick jag gå bakom ryggenpå dom. Dagen därpå åkte jag och Nettan ner till Göteborg och där hämtade jag min första iller Carnivor. Sedan dess har jag inte kunnat låta bli att ha dessa underbara djur :)

Att iller kan vara aggressiva det stämmer, men det är som vilket djur som helst. Får dom fel uppfostran kan vilket djur som helst bli aggressivt och det gäller även iller! En iller är 25% katt och 75% hund. Den har kattens personlighet, men kräver en amstaffs uppfostran för att kunna bli ett trevligt sällskapsdjur och det är det många glömmer bort....... Människor som har träffat på mina illrar har snabbt ändrat uppfattning och insett att dom är väldigt trevliga små varelser. Däremot ska dom aldrig lämnas ensam ihop med barn eller andra djur, vilket gäller alla djur! Djur som beter sig illa visar att ägaren brustit i sin roll som djurägare, alltså inte lämplig att ha djur!


Grundregel som djurägare ''Det är aldrig djurets fel'' 


 


Toppenväder! 17/7

Go morgon suneshines, är det inte en underbar dag?! Solen skiner och vädret är på topp, vad mer kan man begära liksom?! =D Men ska inom kort fixa iordning mig, lite senare idag kommer min små kusiner eller små och små vet jag egentligen inte, de är typ längre än mig, fast det är ju iof dom flesta, haha! Men innan jag börjar med det ena eller det andra ska jag börja med att ta lite frukost, bloggar mer sen igen, puss!


Viste ni att Dana International är the one and only som vunnit ESC som Transexuell?!
Året var 1998 med låten Diva


Go kväll!

Hej på er, åh vilken underbar dag det varit och mycket har man hunnit med också, känns väldigt skönt! Kom rätt nyss hem och är helt slut i benen efter allt skuttande på stranden, haha! Satt och pratade en lång stund med Emma, väldigt trevligt! Dessutom var myggorna med oss, det var desto mindre trevligt, men man kan inte få allt eller hur?! ;) Ska strax lägga mig i soffan för att kolla på Sex & The City, beroende?! :P Efter det blir det dejta kudden :) Hoppas ni också haft en riktgit toppen dag, precis som jag och så hörs vi mer imorgon, natti! :)


 

Molly Sanden - Mirage

Dettar är utan tvekan min favorit låt, tycker den är så fruktansvärt bra och ni bara måste lyssna på den! :)


Får hålla tummarna!

Passade på att gå lite på stan när jag ändå var nere och hittade denna, samt ett grattiskort till min farbror. Jag hade riktigt tur, det fanns nämligen bara 1 kvar och den tog jag, haha! Måste vara min lyckodag eller vad ska man tro?! Den kommer bli perfekt, vet redan nu vart den ska stå, nämligen i köket :)


 

Passa på!

Fynda klänningar till bra pris, glöm inte att använda rabatt koden 201306 och spara 59kr
Rabattkoden gäller till 2013-06-30


Nedan ser ni 3 av mina favoriter :)

 

 
Modehus.nu

Snart dags att beställa hem ett par! 16/7

Go morgon bloggen, allt väl med er?! Det är det iaf här, solen skiner och jag ska strax fixa mig :) Måste även få tag på Veterinären, har nämligen 2 små filurer som behöver vaccineras, dock vet dom inte om det och det kanske lika bra det, haha! Ska även hinna med att luncha med en kompis och även gå i lite affärer, att bero på något helt annat är det snart dags att beställa hem örhängen! Nu ska jag börja fixa mig och undertiden ni väntar på nästa inlägg kan ni alltid lyssna på Bastille's låt ;)


Vad vill ni läsa om?!

Oftast brukar jag ha något att blogga om och tycker personligen jag bloggar om bra saker! Men jag tänkte ändå kolla med er vad ni vill läsa om?! Vill ni läsa mer om Transexuallism, skor, smink, kläder, mitt privat liv, träningtips, viktminskning etc?! Har ni önske mål får ni jätte gärna komentera här nedan! =)


 

Sorry!

Hej på er, ursäkta för dålig uppdatering men glömde helt av bloggen, haha! Har varit med Nettan hela dagen och då flyger tiden bara iväg sådär....... Känner ni igen er?! Well, kom hem för några min sen och har pecis bänkat mig framför tv:n för att kolla på Sex And The City :) Ah mer än detta hade jag inte att berätta om, bloggar mer sen!
 

Alla idéer är bra, utom dåliga!

Hej på er, sitter just nu hos Nettan och kollar på när hon gör paj, haha! Vist är jag hjälpsam?! ;) Lite senare ska jag iväg för att leta present till pappsen, har ni något förslag på vad man skulle kunna ge?! Alla idéer är bra utom dom dåliga, haha! Aja ni ska jag vara social och så bloggar jag mer sen!

Dagens fråga!

Hur mycet väger du och vad har du för klädstorlek?


Hej, senast jag vägde mig låg jag på 49kg, men har säkert gått upp lite, så jag skulle gissa på 52 - 53 kg :) Klädstorlek har jag XS i byxor och på tröjor/T-shirt/Linnen har jag S, men mitt mål är att kunna ha XS. Dock måste jag lyckas banta ner mina axlar och armar på något magiskt sätt, haha!


 

Måndag igen! 15/7

Go morgon bloggen, vaknade rätt nyligen, sitter nu i telefonen och morgon pratar med Ewa :) Idag är det måndag för er som inte vet, ska skicka in de sista papprena till skatteverket och sedan gå i lite affärer för hitta en fin present till min kära pappa :) Är även hembjuden till Nettan lite senare på pajkalas, låter minst sagt spännande! Men nu ska jag börja min dag med att hoppa i duschen och så bloggar jag mer sen, puss!


Vad sägs om Jordgubbar doppade i varm choklad en dag som denna?!=D


 
 

Toppen veckan framför mig!

Go kväll, ska inom kort krypa till kojs, men innan dess måste jag borsta tänder, hihi ^^ Som ni ser är även denna veckan späckad med massor av roligheter och känns som det kommer bli en toppen vecka! Nu ska jag göra mgi klar för sängen och så hörs vi mer imorgon, natti!


 
 

Känner mig slööö!

Hej på er kära vänner, som ni vet brukar jag slarvlogga på Lördag & Söndagar eftersom jag oftast har fullt upp eller bara vill koppla av. Men imrogon blri det full fart som vanligt! ;) Dagen har varit helt ok och jag har bara tagit det lugnt, har inte orkat göra något speciellt, haha! Men ska snart på börja veckans schema och sen blir det en tur in i duschen, känner mig allt utom fräsch om ni förstår vad jag menar?! ;) Mer än detta hade jag inte att säga, ni får ha en fortsatt trevlig Söndagkväll och lägger upp veckans schema så fort den är klar!


Go morgon! 14/7

Go morgon sunshines, vilken galet underbar kväll jag fick, träffade massor av urgulliga människor och vad som mer hände kanske jag berättar om senare, haha! Idag är det Söndag och har väl inget jätte planerat, lite senare lägger jag upp veckans schema :) Nu ska jag ta och fixa mig och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Jag är äckligt hungrig på en lyxshake =(


 

Vad tycker ni, hiss eller diss?!







Äntligen lördag! 13/7

Go morgon bloggen, då var det Lördag igen och lite senare ikväll blir det utgång, ska bli riktigt kul! :) Fastnade för en jätte intressant dokumentär, direkt efter mitt första program om världen minsta flicka och hon vägde ca 765 gram då hon födes. Fruktansvärt intressant och som alla bra program ta dom slut lite för fort, haha! Aja, nu ska jag göra iordning mig lite snabbt och så bloggar jag mer sen, puss på er!


 

Kvällsinlägg!

Go kväll, sitter som vanligt och inväntar mitt favorit program och by my side har jag Champis, hihi ^^ Vem behöver en Pv liksom, så länge man har champis, haha! ;) Skämt och sido, dagen har varit kanon! Blev en tur ner till bade med Nettan, där jag dessutom mötte min syssling?! :D Verkligen jätte kul att se henne igen, sågs iof för någon vecka sen, men ändå! Efter filmen bestämde sig Papi och min mosters man att göra vofflor och var verklgien super gott! Dock försvan dom lite för fort?! Förstår ni varför de goda sakerna alltid tar slut mycket snabbare än de äckliga?! =O Anyway, snart börjar mitt program, så lika bra att bänka sig vid soffan och efter det blir det bums i säng! Bloggar mer maña, natti! 


Något ni måste prova till vofflor är smör & socker, betydligt godare än vad det låter!


 


 

Here we go again!

Hej på er, kom precis hem från solariumet och var riktigt skönt! Var ett tag sen jag solade sist, fick massa hudproblem efter Bulgarien så var tvungen att ta uppehåll :/ Men nu är det bättre och tyckte att det var på tiden ;) Sitter just nu ihop med familjen och tittar på film och har lördagsmys :) Så ska titta vidare på filmen och så bloggar jag lite senare, puss på er!


Svar på tal!

Fick en komentar för ett tag sen, då jag skrev om skillnaden mellan TS-personer och biologisktfödda män/kvinnor och ska försöka förklara det så gott jag kan, men denna gången lite tydligare! :)


Biologiska killar/tjejer som ser oss transexuella intressanta, anser att vi är lite mer tjejiga eller killiga eftersom vi tänker på de där små sakerna som biologiska tjejer och killar ibland glömmer bort. TS-personer är mer grabbiga eller flickiga och tänker på de där lila extra. Vi vill förtydliga att vi tillhör det könet vi lever som.



Hos TS-killar är klädval, frisyr och väldigt mycket träning som är i fokus, eftersom en atletiskkropp rankas mer som ''manlig''  

Hoss oss TS-tjejer är det smink, kläder, skor, väskor och även träning, men inte på fullt så som hos TS-killarna


TS-personer vet med sig att vi saknar viss saker och därför försöker vi komplettera upp det vi saknar med andra saker, vilket inte biologiskt födda män/kvinnor behöver. Vi ser detaljer på ett helt annat sätt än vad biologiska män/kvinnor gör. Biologiska män/kvinnor anser att vi får biologiska män/kvinnor se mer pojkflickaktiga ut eftersom vi är mer utseende fixerade eftersom vi behöver komplettera upp dvs saker. Det är jätte svårt att förklara skillnade mellan biologiska födda män/kvinnor och Ttransexuella, men tror jag fick fram det jag skulle :)


 
 

Njuta av vädret! 12/7

Go morgon bloggen, ska inom kort gå över till Nettan för att äta lite frukost och sen beger vi oss till badet :) Hon pratade också om att sola solarium, dock tycker jag det känns lite små onödigt när det dels är sommar + är sol ute, men får se hur vi gör! Lite senare ska jag skicka in de sista papprena inför namnbytet och sen blir det njuta av fredagen! Nu måste jag dra mig, men ni får ha en toppen fredag och har ni bra väder stick ut och sola vettja!


Gårdagens outfit!

 
 
 
 

Så ligger det till!

Go kväll, ursäkta för seg bloggning de senaste dagarna men verkligen tappa insperation, vet inte varför egentlige?! Får hoppas att den kommer tillbaka snart! Imorgon är det fredag och ska eventuellt bada ihop med en tjejkompis, samt skicka in de sista papprena inför namnbytet, glömt av det hela tiden, haha! Så sjukt typiskt mig eller vad ska man tro?! ;) Har även passat på att gjort 2 godajärningar, tvättat både vår och min mosters bil, jag gillar hjälpa till och på lördag lovade jag att klippa gräset. När jag tänker efter kanske jag inte alls tappat insperationen, utan bara varit väldigt, väldigt upptagen, haha! Nä, nu ska jag göra mig klar för sängen och så hörs vi mer imorogn är en dag imorgon också, natti!


Efter mitt slit med bilarna åkte vi och tog oss en glass!


 

Valbajs i parfym!

Fastnade framför ett jätte intressant program på Discovery, där dom berättade att valbajs används i parfymflaskor för att framhäva dofterna! Kan vara värt att tänka på när man tar sig lite barfym kanske?! ;)


 
Kategori: Allmänt
Taggar: sperm whale

Dagens fråga!

Hej Molly händer det att vissa personer kallar dig transa och hur går du till väga då? :)


Hej, jo det kan hända ibland och när det dyker upp försöker jag förklara skillnaden mellan Transexuella och Transvestiter, eftersom båda parter går under kategorin Trans-personer förknippar folk ofta dessa som samma sak. Vissa är mer opendminded än andra och medans andra ska bara tjaffsa emot...... Ett väldigt effektivt exempel att förklara på är att påstå att Hetrosexuella och Homosexuell är precis samma sak, eftersom båda går under kategorin kille. Förstår ni vad jag menar?! Man vänder bara på frågan och fortsätter odm att hålla på slutar dom som bögar i mina ögon, hihi ^^


Vill du läsa om skillnaden mellan Trans-personer klickar du bara på länken: http://itsallfake.blogg.se/2013/february/skillnad-pa-transpersoner.html


 

Underbart väder!

Go morgon bloggen, vaknade för en stund sen och för första gången utan något alarm, riktigt skönt! Idag har jag inte så jätte mycket planerat, mer än ett telefon möte och lite senare kanske jag drar in till Skövde en snabbis, får se! Det är även kanon väder, så om inte annat kommer jag lägga mig under solen och bara njuta! Nu ska jag fixa mig lite snabbt och så hörs vi mer sen, puss på er!


Bild från min Instagram Mollynilson heter jag där :)


 

Bieber feber?!

Tar emot att säga det, men jag gillar Justins musik och inte för att han är dålig, för det är han då inte! Mycket begåvad kille, dock är det jag och 12 åringarna som lyssnar på hon, det är det som känns lite halv konstigt, haha! Men skulle tippa på 12 - 15 åringar har en helt annan syn på Justin än vad jag har, jag är endast intresserad av hans musik, nada mas! :)


 
 
Kategori: Allmänt
Taggar: Bieber Justin Music

Lyckad dag!

Dåså är man hemma igen och som ni ser har jag fixat naglara, skönt att ha det gjort! Jag var så sjukt trött på att ha vita toppar och valde därför köra på neutrala style :) När naglarna var klara drog jag vidare till Esplanaden för att leta födelsedagspresent till Papi, dock var surfplattan jag planerade att köpa mindre än vad jag trodde och valde därför ge honom ett presentkort, får hoppas han blir nöjd över den :) Därpå mötte jag upp Mami och hennes syster (alltså min Moster). Efter att sprungit i lite affärer blev det en snabbis förbi MAX för att köpa en Lyxshake, börjar nästan tro att jag har skaffat mig ett beroende, haha! Well, ska lägga mgi i sängen och titta på tv och så bloggar jag mer sen, puss på er!


**Ignorera den felaktiga hållningen**


 

Vilken av dem har jag klickat hem?!

It's a new day! 10/7

Hej på er, sitter i taxi påväg till Skövde, blev lite stressigt därför är jag lite sent ute med bloggning........ Idag är det verkligen värsta skitvädret, vad hände med den svenska sommaren?! O_o' Well, spelar egentligen inte mig någon roll eftersom jag ska på möte och lite senare har jag tid för naglarna! :) Nu ska jag sätta på lite musik och så bloggar jag mer sen, puss på er!

Fånga dagen, innan den fångar dig!

 

Go kväll!

Hej på er, sitter just nu i telen och snackar med Ewa. Vi pratar lite gammla minnen, hon berättar även värsta ointressanta saker som tex att krabbor finns här i Sverige, viste ni om det?! Never mind :) Imorgon ska jag fixa naglarna, men det får bli efter mitt möte, ah mer än så hade jag itne att berätta, nu ska jag göra mig klar inför sängen och så bloggar jag mer imorogn, puss på er!


 

Väldigt ofrevilligt!

Hej på er, åh vilken underbar dag det har varit och idag har jag badat för första gången, hihi ^^ Det var lite nervöst i början, men släppt rätt fort och passade även p åatt göra en ''tutt-uppvisning'' dock väldigt ofrivilligt, haha! Turlgit nog märkte ingen av något, haha! Ah det var lite kort om dagen, nu står maten på bordet direkt från grillen så måste pysa, blgogar mer sen, puss på er!


Skulle tippa på att min blottning såg ut ungefär såhär


 
 
 

Dagens fråga!

Om du var ett djur vad skulle du vara då och varför just det djuret? :)


Mycket bra fråga, men skulle jag få välja ett djur skulle det nog få bli en Delfin, så länge jag inte blir fångad av människor, behövde leva i fångenskap eller bli uppäten av en haj dvs, haha! Nä, men just vatten är så underbart att vara i, utan tvekan mitt favorit ställe! Så mitt val hade varit solklart, en liten Delfin skulle jag vilja vara! Vilket djur hade ni valt? :)


 

 

La playa! 9/7

Go morgon readers, vet ni vart jag är?! Jag är på stranden och det är verkligen mega skönt (på land), haha! Vad ska ni göra då?! Om ni har lika fint som vi har här tycker jag ni också ska lägga er ute och bara njuta av den svenska sommaren! :)

Go afton!

Hej på er, åh vilken härlig dag det har varit och kom precis hem från Mikael! Var jätte länge sen vi sågs och vi pratade som vanligt om allt & ingenting, haha! Passade även på att fråga ut honom om dejten han var på idag och verkar som han var nöjd med den, hihi ^^ Resterande av kvällen ska jag ta det lugnt och bara njuta av min ledigheten, ibland ärl ivet allt gött elelr vad säger ni?! Nu ska jag tal ite kvällsmat, blir kycklingsallad, mums!


Kvällshumor på hög nivå, haha! 
 
 

Videoinlägg!

Av någon konstig anledning gick det inte att ladda upp klipp på Videofy via datorn........ Jag fick använda mig av mitt Youtub-konto, well inte hela världen heller! :)


Passa på att fynda!

Måndag igen! 8/7

Go morgon sunshines, allt väl?! Det är det iaf här, det verkar som det inte alls blev något prov idag eller om jag missuppfattade tiden?! Oavsett vad, tur för mig eftersom då kan jag plugga på ltie extra, hihi ^^ Idag har jag inte så jätte mycket planerat, ska träffa lite kompisar och kl 16:00 har jag tid hos läkaren, måste även svänga in på apotket en snabbis, behöver köpa lite små saker :) Ja mer än detta hade jag inte att berätta ,bloggar mer sen, puss på er!


 
 
 
 
 

Veckans planer!

Go kväll alla bloggläsare, ja då är det kväll igen och som vanligt sitter jag med Spanskaboken....... Nä, nu är jag törtt på skiten! Nu vill jag bara ha lov och kunna sola istället för att sitta inne och plugga, haha! Okej, lite har jag väl varit ute och gjort roliga saker, men hade varit betydligt roligare om jag hade sluppit tänka på skiten överhuvudtaget, haha! Btw, såhär ser veckans planer ut, en del att stå i och ska nog gå bra, jag är iaf taggad inför imorgon! Nu ska jag fortsätta att plugga, hörs vi mer imorogn, natti! :)


 

Torsdagens shopping!






 
 

Pluggadag! 7/7

Go morgon bloggen, sitter just nu med Spanska boken tätt intill mig, inför imorgon dagens prov, usch! Jätte nervös för hur det ska gå, men hoppas på det bästa :) Idag händer inte så mycket, den mesta av tiden ska gå åt till plugg och det är lika kul som det låter, haha! Men givetvis ska jag hinna klart veckoplaneraren! ;) NU ska jag plugga vidare och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Hittade en bild på min förra hamster Grynet, söt va?! :)


 

Thai House

Hej på er, sitter nu på Thai House ihop med Emma, Nettan och Johannes :) Vi ska smida lite planer inför nästa helg, samt planera min inflyttningsfest hihi ;)

 

 

Hårband!

Idag är en bra dag!

Go morgon sunshines, sovit gott?! Det har jag iaf, ska strax sätta mig ner och plugga lite, för att sedan fixa mig inför kvällen. Funderar på om jag ska gå en liten runda på stan, men vet inte, får se! Nu ska jag försöka få tag på lite kompisar, undertiden jag äter min frukost och sen blir det att dyka i spanskaboken, kul liv jag har va, haha! Bloggar mer sen, puss på er!


 

Go kväll!

Hej på er, hoppas ni mår bra och haft en fin dag! Själv sitter jag som varje fredags kväll och inväntar mitt favo program Medium, som går på 7:an :) Funderar faktiskt på att beställa hem hela serien, har verkligen fastnat så hårt för programmet, haha! Efter det blir det bums i säng ,ska även orka med morgondagen och vad jag menar med det berättar jag mer om imorgon! Nu ska jag fortsätta kolla på tv:n i väntan på mitt programm, hihi ^^


Jag verkligen älskar Max's Lyxshake, verkligen hur god som helst!


 

I Need Your Love - Calvin Harris

Food!

Detta är nog mina favo mat och har ni inte provat den tycker jag verkligen ni ska göra det! Det är snabbt, smidigt och enkelt, en fördel är om man gillar fisk ^^'


Men var försiktiga, kan innehålla spår av sjöhäst! ;)


 

 

Handlar bara om avund!

I förrgår när jag satt på tåget ner mot Göteborg satt några små tjejer framför mig som pratade glatt och högljudt. För att alla skulle höra att dom skulle köpa sprillans nya Ray Bans glasögon och att dom kostade 999kr bla, bla, bla. Antar att dom skulle få oss andra tro att dom var märkvärdiga, vilket fick mig att le ^^' Skulle jag gjort detsamma, berättat högljut om mina 3 st ray bans jag fått och hur jag lyckats slarvat bort dom på eller annat sätt, skulle dom bara tyckt jag var bortskämd........... Är det inte konstigt?! Vi människor älskar att skryta om oss själva, men så fort någon har det bättre än vi är det helt okej att kalla dom bortskämda, när allt egentligen handlar om avundsjuka........


 

Fredag igen! 5/7

Go morgon bloggen, ska strax göra iordning en varm koppte, men det får bli efter jag hämtat mattorna i tvättstugan :) Ska även försöka hinna in en snabbis till systemet, handla lite saker inför imorgon och resterande av dagen ska jag bara ta det lugnt! Skulle lämna tillbaka skorna jag köpte sist, men torrn i inte att jag glömde kvar dom, haha! Så typiskt mig, kan det vara ett tecken på att jag ska behålla dom?! ;) Det får tiden avgöra, mer än detta hade jag inte att berätta om, bloggar mer sen, puss på er!





 

Blogglåten!

Många undrar säkert över blogglåten och vad den ska handla om. Det jag kan berätta är att den ska ge en inblick i mitt liv och resan jag gjort, till den personen jag är idag :) Man skulle också kunna säga att det är en hyllning till alla som stöttat mig så som familj, vänner och er bloggläsare.


Jag vet att utan er hade detta inte varit möjligt att geomföra!


 


Spice and Rice!

Sitter nu på Spice And Rice ihop med Emma :) Vi har gått lite på stan och jag har boka tid för mina naglar, skönt! Nu ska jag njuta av maten, visst ser det gott ut?! :)




 
 

 

Underbara smycken!




Mycket att stå i! 4/7

Go morgon bloggen, ursäkta för att jag är lite sen, men höll på att plata genom ghåret, sen glömde jag av mig, haha! Skulle ätit på Thai House idag, men Nettan och Johannes hade tydligen fått feber, så får bli en anna dag! Oavsett vad måste jag ändå in till Skövde en snabbis, ska boka tid till naglar, titta på solgalsögon och eventuellt byta ett par skor :) Som ni ser, mycket att stå i och till helgen blir det grillkväll med underbart folk, längtar redan! Nu ska jag fixa det sista och sen bär det av till Skövde, puss på er!


Ta med eller låta stå?!


Natti!

Go kväll alla läsare, som ni kanske förstår sover inte jag och varför är en väldigt bra fråga, haha! Sitter just nu och försöker pussla ihop mitt schema inför morgon dagen, är en hel del saker att göra i Skövde......... Egentligen inga tråkiga saker, bara grejer som tar lite extra tid helt enkelt **urk** -_-' Ja, jag saknar tålamod och det har jag berättat för er ;) Jag vill att saker ska gå fort + jag vill undvika onödigt spring av fotligaskäl, kan man säga så?! Well, nu ska jag starta plattången och så hörs vi mer imorgon, natti!


Får inte glömma boka tid för mina naglar imorgon!


 



 
 
 

Dagens outfit!



Stackars mig!

Hej på er, sitter just nu på en jätte mysig restaurang och vill ni veta en annan sak?! Att gå med high heels i slottskogen är en väldigt dålig idé, haha! Har förbannat rövont och ska sitta fint med en bit mat, undertiden man villar de stackars fötterna :) Efter maten blir det shopping och jag bara måste tröst shoppa, har as ont i fötterna :( Iof är det självförvållat, men det är ändå synd om mig eller jag tycker det iaf, hihi ^^ Nu ska jag njuta av maten och så bloggar jag mer sen, puss på er!

Dagens fråga!

Varför vill du flytta från Sverige och hur kommer det sig att du inte gjort det än????


Hej, anledningen till att jag vill flytta härifrån är för den förbannade vintern och det hemska klimatet vi har här i norden, haha!. Jag verkligen hatar vintern, värsta årstiden under hela året. Snö och -25¤, nje det är inte min grej! Sen klimatet i sig är inte heller det bästa, 75% skit väder (snö, regn, slask, målningt, oska) och 25% sol. Sen att jag inte har flyttat än är för jag har ju mina vänner och släktingar här i Sverige, men främst för att jag vill bli klar med min utbildning! Men när det är finns det inte mycket som kommer kunna hålla kvar mig, hihi ^^


 

Mot Göteborg! 3/7

Go morgon alla sunshines, usch vad tidigt det är, ett under att jag är vaken, haha! Sitter just nu på tåget påväg till Göteborg tillsammans med föräldrarna, dock sitter vi inte ihop. Jag valde att gå längst bak, pallade inte med de små fjortisar som bjöd på tidig och väldigt falsk sång, uh! Glömde även måla naglarna, så nu sitter jag med jätte fula naglar =( Ska föröska smita in någonstans och försöka få lite pedekyr eller eventuellt sätta fast nya naglar, vad kan det liksom kosta, inte mer än 500 - 1000 kr ?! Får ändå tänka på att man är i Göteborg och då kan det säkerligen kosta lite mer än vanliga fall, well det löser sig! Nu ska jag njuta av lite musik och plugga spanska undertiden, bloggar mer sen, puss på er!


Stay fit, min frukost :)


 

Saker jag måste köpa!

 

Woop, woop!

Go kväll bloggen, hoppas ni mår bra, själv sitter jag och funderar över vilken väska jag ska ta med mig till Göteborg imorgon, antar att det får vara degen I-land problem, haha! ;) Lyckades även flytta mitt möte tills nästa Onsdag och skulle även vilja göra detsamma med mitt prov, men att skjuta upp saker hjälper antagligen inte, haha! Hoppas att vädret ska vara med oss och att vi får strålande sol, nu ska jag titta klart på ett program och sen blri det att dejta kudden :) Hoppas också att ni readers haft en riktigt toppen dag och att ni får vakna med nya krafter imorgon, puss på er!


 

Plugg motivation!

Ja då sitter man med boken här igen och ska bli så skönt när skiten är avklarad! Usch, att plugga på lovet är inget vidare, men bara 1 prov kvar och vid min sida har jag lite motivation som Mami hade köpt till mig, gulligt va?! :)

Läckra brillor till bra pris!

Shopping sugen?!

Hitta gorgeous solglasögon inför semestern, till ett bra pris och njut av solen en varm dag på stranden :)



Kommer bli en bra dag! 2/7

Go morgon bloggen, tisdag igen och känns som det kommer bli en bra dag! Ska inom kort fixa mig lite snabbt och sen blir det att traska hem, glömde nämligen min spanskaok hos föräldrarna.......... Turligt nog bor vi inte så långt ifrån varandra, hihi ^^ Måste även hinna boka om ett möte jag tydligen hade imorogn, med lite tur kommer jag kunna flytta det tills nästa vecka! :) Ah mer än så hade jagi nte att berätta, vädret är lite halv trist och ska nu ta mig en morgon shake, bloggar mer sen, puss på er!


Åh, älskar verkligen denna verisionen + att jag förstår det mesta av texten, hihi ^^


Veckans planer!

Go kväll, sitter just nu i soffan och kollar på tv undertiden håret torkar :) Jag har fått värsta lyckoruset och känns som ingenting är omöjligt, riktigt skönt! Dagen har gått fort, blev en liten runda i Jönköping och håller på att bli tok kär i den staden! Den är verkligen super vacker och lite små kär kan man inte låta bli att bli, hihi ^^ Well vi får se, 1 år kvar med plugg, sen högskola! Nu ska jag fixa mig inför sängen och så hörs mer imorgon, natti! 



 
 

Chris Brown - Don't wake me up

You wake me up är utan tvekan min nya favo låt och kan verklgien inte få nog av den!


Dagens outfit!

Dagens fråga!

Hej Molly, har kollat runt lite på din blogg och måste berömma dig för ditt mod :) Hittade ett inlägg då du berättade att du hade gått tillbaka som kille hur kom det sig? Sen undrar jag om du någon gång saknar ditt liv som kille? Lite nyfiken :)


Hej, tack så jätte mycket för dina fina ord och hoppas du finner min blogg någolunda intressant :) Anledningen till att jag gick tillbaka som kille en kort period var mycket för att allt var så upp och ner. Allt var så nytt och jag viste inte hur jag skulle handskas med det. Vart man än gick tittade folk på mig, pratade bakom ryggen och gav hånfulla blickar. I dag bryr jag mig inte om det och allt eftersom lär man sig att ignorera det och fokusera på vad man tycker är viktigt. I mitt fall var det att visa andra, men främst mig själv att man kan leva som kvinna i väntan på hormonbehandling :) Den största anledningen till att jag ''fegade ur''  var för att jag tappade fokus och behövde ladda om batterierna på nytt.

Givetvis saknar jag livet som kille till och från, något jag saknar lite extra är att kunna gå på stan som en ''normal'' person och slippa ha alla ögon på sig, men det är nog det ända. Dejtandet, det var väl lite enklare på så sätt, däremot har jag inte behövt betala en drink på krogen på ett bra tag, alltid något, haha! Nä men skämt och sido, det jag saknar allra mest är att gå på stan som vilken vanlig människa som helst, men antar hormonerna kommer lösa det lilla problemet :)


 
 

Förste Juli!

Go morgon bloggen, vaknade för ca 10 min sen och ska strax sätta igång att fixa mig :) Eftersom jag inte hade tillgång till något liknande program här, får jag göra veckans planer så fort jag kommit hem! Här är lite av dagens planer iaf, vet att jag glömt något, men kom inte riktigt på vad det var, haha! Allt är i sin dagliga ordning, nu ska jag bege mig till badrumet och så hörs vi mer sen, puss på er!