Avsnitt 30

I detta avsnitt pratar vi om lycklig relation. Men också rädsla att gå in i en relation. Vi hissar också för och nackdelar med nya restriktioner. Vi erbjuder nu också att hjälpa er md relationer. Kan vaa allt från vän till kärlek. Nu kör vi.

Karlsson På Taket VS Molly Mus · Avsnitt 30 - Ett tjänsterfel

Avsnitt 29

I detta avsnitt pratar vi om vad vi gjort i veckan. Men också om att krogen öppnar upp på nytt. Hur taggade är vi inte? Vi får även veta att psykopaten är fortfarande med i bilden och och grattar Mike till hennes man. Nu kör vi!

Karlsson På Taket VS Molly Mus · Avsnitt 29 - Krogen öppnar

Avsnitt 28

I detta avsnitt pratar vi om veckan som gått och hurman går tillväga med en jobbig chef. Men också om hur grannar kan förstöra ens liv. Som vi brukar säga. Allt kan variendras, nu kör vi!


Karlsson På Taket VS Molly Mus · Avsnitt 28 - Grann J*vel

Vad gör jag då?

(null)

Hej funkar! 


Hoppas ni haft en fin dag och att er helg börjat bra! Jag har haft fullt upp hela veckan och som ni märkt inte hunnit få upp podden…. Men antingen hoppar jag den och fokuserar på veckans podd som ska upp! Ska kolla upp ett bra redigerings program. Då kan jag fixa det från mobilen. Det hade varit det ultimata!

(null)


Sitter på tåget ner mot Stora staden och gick i tid! Är det nu det händer? Jag håller på att bli en vuxen kvinna. Haha! Sist jag skulle fixa naglarna var jag hela 5 minuter tidig. Wow! Linnea gör alltid som så fina! Förstå, vad ska jag göra om hon blir gravid? Är det då jag släpper ett helt album om all min psykiska ohälsa. Allt från kluvna toppar till skor och kläder i fel storlek. Haha!

(null)


Gillar att blogga. Det ger så mycket och förstår inte att folk vill eller orkar läsa. Men jag är glad för det. Kanske detta inlägg får någon på bättre humör? Vad vet jag? I vecka. Höll jag på att dö… En man (självklart) körde in i mitt körfält och tutar som han fått herpes…. Herre gud! Vissa borde inte få ha körkort. Haha! Mål säger jag! Vissa borde besöka farbror doktorn och klippa lite. Herre gud! Nog om mig för stunden. Bloggar en annan dag puss på er!



Avsnitt 27

I detta avsnitt pratar vi om vad som hänt i veckan. Hur var det i Göteborg och var killen hon träffa bara nervös eller psykopat, mytoman eller narcissist? Många frågor som kräver ett svar. Nu kör vi!

 

Njut av söndagen

(null)

(null)


Hej på er!


Solen skiner och jag har precis fixat klart podden. Känns väldigt skönt! Jag vet! Den skulle kommit upp i fredags… Men det sket sig lite kan man säga. Haha! Iaf är den uppe nu och det känns väldigt skönt! Ska egentligen få upp nästa podd imorgon.  Men jag funderar över om den ska upp på tisdag eller onsdag. Då denna kom upp så sent. Vi får se!

(null)


Övrigt är det bra med mig och hoppas detsamma med er. Började spöregna för några minuter sedan och sen sol. Fattar ingenting. Haha! I helgen jag jag bara tagit  Det lugnt och det har varit väldigt skönt! Ibland måste man ha sånna helger! Sist jag gjorde det var resan innan eller strax därpå Öland. Haha! Förstå!

(null)


Sen jag kom hem har det varit fullt upp och jag har kommit tillbaka till det normala livet jag hade. Väldigt skönt och ska kolla med Karlsson när vi ska podda nästa gång. Idag ska jag inte göra något. Beställa hem en pizza, äta godis och ladda inför imorgon. Om ni vet att er vecka kommer bli tuff eller har ett jobb som kanske suger. Vad vet jag? Unna er på söndagen och NJUT!!! Måndag ska rutinerna in igen med gym, lämning/hämtning av barn/hund, kollegor etc. Passa då på att njuta av söndagen med vad du vill. Kl 15:00 kommer podden upp och det går alltid lyssna på den om man har as tråkigt 🤣

(null)

(null)


Avsnitt 26

I detta avsnittet pratar vi om vår erfarenhet med dålig kundservice och vad vi tycker om folk som är PK. Är sanningen bättre eller ska man hålla en god ton och låta det gå blint förbi? Samt listar 3 bilar vi inte vill köra. Nu kör vi

Sjukt

     (null)


(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår bara fint och njuter av solen. Men hade önskat att det kunde vara lite varmare. Vill få tillbaka sommaren igen. Får bara mer och mer ångest över att bladen blir gula och snart är mardrömmen här… SNÖ!!! 3 månader av värme och resterande 9 kyla och man vill knappt lämna lägenheten. Haha! Jag kommer bli en person som kommer ha hemkasse eller vad det heter. Haha! Att bara gå ut med hunden ör lagom "skoj"…

(null)


Men annars mår jag bra. Ska ta tag i att röja i bilden som ser mer eller mindre ut som en slagfält, haha! Vill försöka få lite ordning. Iaf försöka! Hemma har det också ballat ur… Är man hemma den mesta tiden av veckan blir det lätt att jag tänker. Jag gör det sen. Haha! Borde skaffa någon som fixar skiten åt mig. Haha!

(null)


Senare ikväll ska vi spela in podd. Massa saker att prata om och en sak måste vi bara beröra… Blir jävligt förbannad att detta ens får och kan ske! Men mer om det i podden! Funderar på att köra en liknande sak som många andra. Svara eller svälj. Vi frågar frågor som vi antingen måste svara eller svälja på. Eller om ni som lyssnar på podden har frågor till oss som ni kan skicka 🙈 Lite snabb uppdatering. Slänger upp podden som kom upp igår senare under dagen 😘


(null)

(null)

Avsnitt 25

I detta avsnitt återberätta vi vad som hänt sen vi sågs senast. Allt från min hot girl summer. Till att bröjsa sex för 900 spänn. Samt att någon av oss mött helt fel snubbe. Som visde sig vara en sadist. Nu kör vi!

 

Gårdagens problem

 
 
 

Go morgon!

 

Uppdateringen har inte varit den bästa och det är mycket pga att jag inte alls mått bra. Men nu mår jag betydligt bättre och börjar dels få mer koll på allt! Men också struktur över allt som sker. Har behövt fokusera bara på mig själv och det har varit väldigt behövligt! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår väldigt bra! Jag har börjar komma in i rutiner efter semestern på Öland. Älskar den lilla ön och vad jag gjorde mer exakt där kommer jag berätta allt eftersom.

 

 
 
 

I veckan som var spenderade jag i Göteborg och kom hem i måndags. Väldigt trevligt måste jag säga och inser att jag är ingen lantis egentligen. Haha! Men det har sin charm också! Inte nog med det! Vi har äntligen spelat in en podd. Nej men förstår ni hur trevligt! Om allt går som det ska. Kommer vi släppa 2 avsnitt i veckan!!! Förstår ni vad jag säger! 2 avsnitt!!! GALET!!!

 

 
 
 

Har inte kommit fram till exakt hur ofta jag vill uppdatera…. Men jag ska försöka göra det minst 3-4 gånger i veckan. Sen om det går eller inte. Då har jag åtminstone gjort mitt bästa! Idag jag jag ett litet möte, senare ska jag börja redigera podden. Kan vi ta en minut från gårdagen…. 1 jag fick köpa en liten Read Bull, 2 min ena nagel gick av, 3 min Instagram kuka-ur och 4 jag satt i trafik kö i 38 minuter… Vad är det med alla vägar som ska byggas om 588 gånger… Lovar att det är en man som säkerligen är orsaken till detta… Jag har sagt det förr och gör det igen. Män i dess renaste form… Nog om detta! Kan berätta mer om alla mina 888 problem en annan dag.  😘