Pappas mat


Go eftermiddag alla finisar!


Solen skiner och pappa är i full fart med att grilla! Hur mysigt? Älskar grillat! En av få gånger han gör mat till oss. Men det gör han jävligt bra!


Dagen började kl 09:00. Men jag kom inte igång med att blogga fören nu. Haha! Jag säger då det! Mina rutiner är helt skeva! Är fortfarande i semester mood och går upp när det passa mer eller mindre. Inget vettigt får jag ut av det heller! Haha!


Senare idag ska jag bada! Om inte regnet eller åskan hinner före. Har börjat träna igen och känns hövligt gött! Springer 5 km 5-6 dagar i veckan. Men också lite andra övningar!


Nu är det snart mat. Fixade mina naglar för någon vecka sedan. Hos bästa Linnea. Kommer aldrig byta nagel salong g efter detta. Väldigt nöjd! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Tidsoptimist


Go morgon!


Solen skiner och jag är påväg till Ikea och är sen som vanligt. Haha! Blir inte klok på mig själv vissa dagar! Jag är verkligen en tidsoptimist till 110%. Men andra sidan valde jag att sitta upp till kl 01:30 och där av att jag inte ställde något alarm. Kanske förståligt? Haha!

(null)    

Det jag ska köpa är mycket saker till badrummet. Som ni vet är saker och ting lite annorlunda nu mer. Men jag hoppas det blir bra ändå! Ibland får man göra om en kladdkaka mer än 1 gång. Innan den blir perfekt! Vilket jag behövt göra många gånger. Där av att jag inte rädd att göra om det på nytt. Haha!


Kommer givetvis lägga upp före och efterbilder på lägenheten. Eller om jag gör en video. Jag får se! Nu ska jag kolla igenom så jag inte glömmer något. Onödigt att åka dubbla gånger.

(null)    

Älskar deras app! Kommer jag på att hm detta kanske jag ska ha. Då lägger jag bara i det. Fixar det dagen därpå eller när jag har ärende i stan. Hur bra? 😍


Nog om detta! Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Ett glas rosé


(null)


(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och med mig är det bara fint! Blev lite sen uppdatering idag. Men inte riktigt kommit in i det hela. Men bättre sent än aldrig! Kom ganska nyss hem och njuter av lugnet.


Idag har jag haft massa att göra. Fixade med papper, hämtade ut ett paket jag knappt fick in i lägenheten och även träffat mina fina föräldrar. Det var en prövning att bo hemma 1 vecka pga ut och inflyttning krockade. Men jag i ser att den tiden är förbi. Skönt för oss alla 3 om inte annat. Haha!


Som sagt jag har börjat blogga igen. Efter ett litet ofrivilligt uppehåll. Men det kanske ni förstått. Massa saker som legat överallt och ingenstans. Aldrig mått så dåligt över att bo så.... men nu börjar allt få sin plats och det ÄR SÅ SKÖNT!


Slänger upp lite bilder från igår. Då jag vill använda min systemkameror till bloggen. Kommer bilderna vara lite begränsade denna veckan. Hoppas det är okej! Men jag jobbar på att hitta alla utrustning! Nu ska jag ta en dusch och sen ringa en vän. Kanske ta ett glas rosé i den härliga värmen? 😇


Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Äntligen

(null)

(null)


Go kväll

Hoppas allt är bra med er och att ni mår super-duper bra! Jag mår bara fint och ska strax sova! Men jag tänkte att jag gör dagens första inlägg efter massa "jag tar det sen". Haha! Ja ni fattar!


Jag skulle gjort ett snabb inlägg och berätta att jag inte palla. Men vad fan. Detta tar mig kanske 5-10 min och sen är det klart. Jag lovade att börja blogga. Nu är jag iaf igång!


Jag har mängder att berätta för er. Allt från renovering, flytten och massa där till! Jag tycker verkligen inte mitt liv är vidare skoj jämt. Är det vanliga. Fixar naglarna, tar in och ut löshåret. Någon gubbe som inte sugit kuk eller slickat fitta på länge. Som sedan lackar på mig. Ja ni fattar!


Det blir liksom aldrig tråkigt. Ibland. Hade en dag jag funderade över meningen med livet. Wow snacka deppigt... Men sen tänkte jag på stilettklackar och försmå kläder. Sen var det ur världen.


Herre min värpare. Nu fick ni nästan en hel roman av mig. Lite fel stavning säkert. Men vet ni? Det gör ingenting för jag är fucking inte perfekt! Nu ska jag ta mina hormoner så kanske jag vaknar lite mer onormal eller normal imorgon. Vem bryr sig? Det glädjer eller irriterar alltid någon. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!