Veckans planer!

Dåså kommer dagens sista inlägg som ni alla vet är Veckans Planer och OJ vad jag sett och kommer se fram emot denna veckan, finns nog inget tråkigt, åtminstonde ser jag inte det så iaf! På tisdag blir det att åka till lundströmska inför mitt sista möte, för att sedan kunna påbörja min bröstoperation! Sett fram emot det hela året, men sen är jag en person som är väldigt otålig så kanske inte så konstigt att jag inte kunnat ha haft något annat i skallen, haha! Nageltiden har jag egentligen på lördag, men eftersom dom vet vem jag är kommer jag säkerligen inte få några större problem att komma intill, you know ;) I övrigt är det massa skoj som sker, som ni ser nedan och nu ska jag mysa ner mig i soffan för att sedan invänta morgondagen, natti! 


sköna Dolly!

En person jag skulle vilja träffa i IRL är Dolly och speciellt efter jag fick se detta klippet!
Hon verkar verkligen vara en hur skön person som helst eller vad säger ni?! =)


Tusen tack! 31/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er! Premiär för vårt första podcast avsnitt igår och vi båda var lite smått nervöst faktiskt över hur det skulle tas emot =S Men vi har fått super söta komentarer från några av er på Facebook och min mail, vilket varit en lättnat! :) Ska bli så himla skoj att göra detta och som ni förstår lär vi bli allt eftersom varma i kläderna ;) Till er som undrar efter nästa avsnitt kommer vi ha Fredagar som ''publiceringsdag'', av den enkla anledning att vi ska hinna conecta varandras scheman, tro mig det är inte det lättaste, haha! Idag är det söndag och ska ta det lite lugnt, planera upp veckan som kommer och jobba med lite små saker, nu blir det att äta lite frukost och lite senare ikväll kommer Veckans Planer upp! Ni får ha det super bra och så hörs mer sen igen, puss på er!


 

Podcast, avsnitt 1

Du ska bli min!

Denna jackan säger jag bara, denna jackan ska bli min utan några som helst tvivel!
Som ni vet ÄLSKAR jag pälsprodukter och på en snygg skinjacka som denna kan man inte bli annat än förälskad eller vad säger ni?! Dock kostar den lite över det ''nomala''..... Fast andra sidan kostade min svarta vinterjacka dubbelt så mycket, så varför inte liksom?! :)
Den hade varit perfekt nu till hösten


Du hittar den Här


 

Lyckad gårdag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni mår toppen, själv är jag super täppt i näsan och kan knapt prata, skit kul, haha! Men det posetiva är att jag kan se, gå och höra och det är alltid något :) Igår gick jag på matfestivalen och det var proppat med människor, HELT SJUKT! Ändå var det en 1/3 del av var det brukar vara när man går på lördagen! Jag hade i vilket fall super skoj och trots att det var betydligt mindre folk hamnad jag ändå i fokus, faast vad hade jag egentligen förväntat mig ;) Nu ska jag äta lite frukost för att sedan ta det lite lugnt och lite senare idag kommer första podcast avsnittet upp, så håll utkik! Bloggar mer sen igen, puss på er


Look how sweet i'm!



Festivaltime!

Dåså är vi klara att bege oss in till stan för att gå på Matfestivalen, ska bli så himla skoj! Dock kommer jag nog inte åka något eftersom Gucci ska med oss, kan vara bra att socialisera henne med nytt folk också :) Men innan vi ska på detta blir det att svänga förbi Djurmagazinet och se om dom har några schysta kläder! HALLÅ, jag kan inte låta henne gå nakenfis liksom, det får hon bara göra hemma, haha! Detta är nog första året på länge som jag får köpa mina kuponger helt själv eller åtminstonde tror jag det, inte en blekaste vad det kostar men gissar på 250 - 500?! Nu hinner vi inte sitta här längre, time to go!


 

Snygg, vågad topp!

Denna toppen kan man inte undkomma att den är riktigt snygg!
Jag älskar toppens vågade uringning som ändå håller en hyffsad nivå


Du hittar toppen Här


 

Walk In Closet!

Igår kväll kom jag på den briljanta idén att göra om mitt sovrum till en Walk In Closet
Därför sitter jag just nu och spånar på diverse olika idér man skulle kunna ha till detta lilla projekt. Mitt mål är att få klart det i slutet eller i början av nästa månad, men givetvis lite tidigare också!
Jag har redan en svag bild på hur det kommer se ut och det ända jag vet till 110% är att det ska kännas
GLAMORUÖST & FABULOUS



 



Nytt koncept! 29/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Här är det helt okej, vädret är super fint och jag ska inom kort göra mig iordning för att städa eftersom jag inte hann eller orkade med det igår, haha! Något som gjorde mig förvånad över är hur mycket reklam man egentligen fått, skönt att bli av med skiten ;) Lite efter 17:00 blir det att bege sig in mot stan för att gå på matfestivalen, jag och mina kompisar brukade alltid gå dit på Lördagen av någon väldigt konstig anledning, därför tänkte vi prova gå idag istället =D Dessutom hoppas jag på att själva matfestivalen får förbli i fokus och inte jag, allt B-kändisskap kan göra mig helt knäpp ibland, haha! Nu är det dags att ta göra ''rent hus'', bloggar mer sen igen, puss på er!


Förra årets outfit, hur ska detta året se ut?! ;)


My new fab bag!

I veckan fick jag ÄNTLIGEN hem min nya väska från Michael Kors och jag är helt förälskad i den!
Den är betydligt större än min D&G och det innebär att man utan tvekan kan ha ballerinor med sig  utan att man behöver pressai  dom då fötterna sviker, haha! Just nu är den färgen jag köpte helt slut, men är lite sugen på att klicka hem en till, fasti en annar färg  då givetvis :)


Du hittar dom Här


All light on me!

Hej på er, dåså har man tillslut kommit hem från  stan och usch vad trött jag är, haha! När jag kom hem var jag verkligen helt slut och behövde samla mig lite innan bloggandet fick ta plats, kostar att ligga på topp ;) Från kl 13 har jag hunnit besöka 4 olika små städer, helt sjukt vad mycket bilåkande det blev idag, men någon dag måste det också göras ;) När jag var klar med allt begav jag mig till Maxi för att bunkra upp mitt förråd med Red Bull, jag skojar inte att jag hade allas blickar på mig från att jag lastade på dom i min lilla vagn tills att jag lastade av dom i bilen, haha! Kassörskan frågade om jag skulle ha fest, haha! Hur söt som helst, dog nästan lite i kassan, kanske håller på att bli lebb ;) Skämt och sido, nu blir det mysa ner sig i soffan för att röja lite i lägenheten undertiden jag kikar på lyxfällan, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Månadsförbrukning


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt läcker och man vill bara så ha helg eller vad säger nni?!
Toppen ger en vågad men elegant känsla och ihop med örhängena och armbandet blir det riktigt elegant!
Byxorna är super snygga och till dom matchande skorna som också är att dö för blir det riktigt mumsigt!
Detta är perfekt inför en utgång och jag skulle inte tveka en sekund att ha på mig detta!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Mobilinlägg!

Dåså blir det raka vägen mot målet och tänkte börja med den andra burken eller rättare sagt lighten var slut i daglig ordning, haha! Men jah deppar inte för det, idag kan inget gå fel vinden är på min sidan och går inte emot den som igår, jag bara känner det, let rock it!




Mot ......! 28/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er! Här är det hur bra som helst och ska inom kort göra mig i ordning för att åka till ...... ;) Idag händer det en hel del, dock kan jag inte berätta allt, men inom tid kommer ni förstå, haha! GAH jag vill bara så säga det, men ilband måste man hejda sig och alla vet hur ''enkelt'' det är för mig, haha! Nu blir det spackla fejset och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 


Dagens fråga!

Hur långt är du kommen i din utredning?


Jag har kommit en bra bit på den och det gått betydligt fortare för mig än många andra ts-personer, åtminstonde vad jag själv fått höra :) Just nu inväntar jag min sista operation som ska ske antingen i oktober eller december och det är gällande min bröstoperation sen ska jag vara klar eller åtminstonde hoppas jag på det, kan ta längre tid än förväntat etc, haha!


Just a big joke!

Just nu är jag lite lagom glad av den enkla anledning att jag tydligen inte kommer få den lägenheten som var tänkt från början.... Det hade för visso inte gjort mig något överhuvudtaget om jag inte hade behövt åka in till stan för att möta upp dom vid 14:30 för att få höra att ''tyvärr, den lägenheten är bortlovad till en annan''..... Driver man ett företagare ska man väl ha lite koll?! Åtminstonde kan man ringa innan och tala om det så hade jag sluppit åka in överhuvdtaget! Hoab Fastigheter är inget jag skulle rekomenderar till någon och glad att jag inte fick sånna slarvpottor till hyresvärd..... Kanske lika bra att låta föräldrarna köpa lägenhet åt mig som det var tänkt från första början?! :)


Kategori: Allmänt
Taggar: Fastigheter Hoab Skövde

Big love!

Det bästa jag vet i smycke väg är armband av olika slag och detta är absolut inget undantag heller!
Detta armbandet är snyggt, elegant och passar verkligen till party eller vad säger ni?!
Dessutom hjälper det till framhäva händerna, vilket man ofta glömmer av


Du hittar armbandet Här

 
 

Något att växa i!

Efter mycket om och men lyckades jag tillslut hitta min förra hundd jacka! Dock var den lite för stor som ni kanske ser?! Men det posetiva är att hon har något att växa i och undertiden hon växer i den kan hon ha på sig den nya jackan jag beställt hem åt henne, hon kommer se helt FAB ut, hihi ^^


 

Skön känsla! 27/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er! Själv är det bara toppen, precis suttit med mina räkningar och nu är allt klart PUH! Men visst känns det helt amazing när allt är betalt eller vad säger ni?! =D Idag har jag inget direkt planerat, ska röja lite i lägenheten, köpa Guccis 2 olika foder och säkert något jag glömt i daglig ordning, haha! Nu blir det att äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bara jag som blev super sugen på godis när jag ser denna bilden?! =D

 

Passar till vardags som på fest!

För någon vecka sen fick jag hem detta hårsmycket jag tjatat så mycket om och vet ni vad?! Jag älskar det!
Den funkar lika bra på en utgång som en shoppingdag på stan!
Dock måste jag erkänna att den skulle se dubbelt så snygg på brunt, svart, blått och inte tala om rötthår etc


Du hittar smycket Här


Mobilinlägg!

Dåså har man hämta ut sitt paket vilket iof inte var så litet som jag först trodde, haha! Men som jag brukar säga "bigger is better" ;) Nu blir fru hem för att fixa lite små saker, bland annat ringa min nya hyresvärd, bloggar mer sen igen puss på er!




Dör!

Asså hur SNYGG är inte denna sport-bh:n eller?!
Den hade passat så sjukt bra till mina byxor och jag måste så ha den!
Sen kan jag väl inte krypa under stolen att den är så moi, haha!


Du hittar den Här


Dinner from Yesterday!



Nyttja det fina vädret! 26/8

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv är det toppen och det verkar osm min lilla ''förkylning'' håller på att blow away =D Jag ska inom kort göra mig iordning för att gå lite ärenden på stan, hämta ut ett paket, samt försöka hinna med att besöka mitt gammla jobb :) Eftersom det är super härligt väder ute funderar jag på att gå en liten promend, man måste faktiskt utnyttja dom fina dagarna eller hur?! Var som sagt igår och gjorde min fransar, så GALET SKÖNT! Slippa se ut som en nakenråtta, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!

Sia - Chandelier

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev ur läcker eller vad säger ni?!
Toppen och örhängena är UR GULLIGA!
Armbandet ger lite gala känsla och skorna är riktigt sexiga
Sen till byxorna som är väldigt neutrala men ändå ger en wow känsla
Denna outfiten till en snygg dounat hade varit hur läcker som helst!



Toppen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Mobilinlägg!

Nu blir det att bege sig mot stan för att möta upp en go vän, st kika i lite affärer :) Med mig har jag givetvis en Red Bull, att bero på det måste jag inslagna 2 nya backar ;)


Dags för fix och trix! 25/8

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med och att ni mår bra! Själv är jag super hes och funderar verkligen på hur denna dagen ska bli, haha! Jag skai nom kort göra mig iordning för att möta upp en kompis på stan för att luncha och gå i lite affärer :) Lite senare idag har jag tid för fransarna, ska bli så himla skönt att fylla på! Måste också hinna med att åka till gymmet, slarvade en hel del förra veckan nämligen, skäms på mig, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, dags att göra sig redo för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!



 

Veckans planer!

Dåså var det äntligen dags för Veckans Planer i daglig ordning! Denna veckan är väl helt normal anser jag fransfix, uthämtning av paket, träning, boka tid för naglar och städning **urk**.... Det som skiljer sig är Matfestivalen som jag eventuellt ska dyka upp på fredag, men inte helt spikat än ;) Nu blir det mysa med en kopp te och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 
 
 

Urk!

Hej på er alla sötnosar, jag mår verkligen piss och verkar som jag dragit på mig någon sorts förkylning vilket känns ''skit bra'' inför veckan som kommer.... För visso är denna veckan betydligt mer lämpad än den som kommer här näst, men ändå, why?! Efter jag suttit med lite jobb skulle jag bara vila mig en kortis men vilket resulterade till 5 timmar och trots detta är jag ändå trött, helt sjukt! Nu ska jag ta tag i det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Snart dags för lite jobb! 24/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv vaknade jag för ett bra tag sen, men föredrog att se lite på film innan det var dags att ta tag i uppdateringen, haha! Idag är det söndag och har inte dirket några big plans direkt, ska strax sätta igång med lite jobb för att sedan påbörja Veckans Planer som kommer upp lite senare ikväll :) Nu blir det att unna sig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er alla godingar, hoppas allt är bra med er! Här är det helt SUPER BRA! Har fått utväxten äntligen fixad och är super nöjd! Show you later :) Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, skulle egentligen på bio, men blev aldrig så..... Istället har jag pysslat med lite annat, vilket också varit super viktigt! Att bero på något mindre viktigt har jag hittar 3 supersöta jackor, samt ett litet rosahalsband med små diamanter på till Gucci! Jag vet att många anser att hundar inte ska ha kläder på sig, tycker själv det inte alls är något problem egentligen, inte direkt något stöthalsband eller någon tvångströja jag sätter på henne direkt, haha! Men erkänn visst hade hon sett FAB ut =D


Jag dör, haha!

Sm ni vet är en av mina favorit hemmafruar Maria Montazami och hittade precis ett klipp från Partaj på henne, tycker det är hur bra som helst, haha!


OMG!

OMG, OMG, OMG!
Ser ni dessa GALET SNYGGA SKOR ELLER!
Så fruktansvärt snygga eller vd säger ni?!
Jag vet, jag har redan 4 Jeffery's sen tidigare, men ändå!
Dessa måste jag bara ha + ett annat par jag också kikat på, haha!


Du hittar dom Här


 

3 löner att se fram emot! 23/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Jag vaknade rätt nyss och ska inom kort göra mig redo för att trippa mot frisören för att få utväxten avklarad, ska bli så himla skönt! Därefter ska jag eventuellt möta upp en kompis på stan för att gå på bio, mysigt va?! =D Jag kom på att på måndag är det den 25:e vilket innebär att det är snart är dags för lön. Denna månaden kommer jag på 3 olika löner, 25:e från mitt gammla jobb, 27:e från mitt nya och 1:e från bloggen :) I vanliga fall bruklar jag få ut 2 löner men ska absolut inte klaga heller :) Nu ska jag fortsätta med mitt, dags att spackla fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Biger is better!

Lyckat köp!

I veckan fick jag äntligen hem min efterlängtade parfym och GUD VAD GOTT DEN LUKTAR!
Den luktar fräscht och väldigt elegant, precis det jag står för, haha!
Skämt och sido, den luktar verkligen hur gott som helst och ångrar inte en sekund att jag köpte den!


Du hittar den Här


 

Dinner from thursday!

Hej på er godingar, nu ska jag inom kort dra mig mot min sista arbets dag för denna veckan sen tar jag helg, ska också försöka åka iväg och handla lite fredagsmys elller om jag ber någon annan vara gullig att göra det ;) Dagen i övrigt har varit perfekt, hunit med det jag ska och bara tagit det lugnt :) Slänger upp bilder på maten från torsdagen, maten var helt Amazing! Nu blir det hoppa in i rödan för att åka mot jobbet, bloggar mer sen igen, puss på er!




Kaxig topp!

Denna toppen tycker jag är hur snygg som helst eller vad säger ni?!
Ett par schysta klackar till ett par schysta röda eller svarta leggings hade varit perfekt!


Toppen hittar du Här


 

Ces't moi!

Varje gång jag ska åka någonstans, spelar ingen roll vart brukar jag alltid lyssna på denna!
Jag blir så himla glad av att lyssna på den och den låten är verkligen så moi till en viss del, haha!
Tänk er mig i min röda fara, brillor från Gucci och sen gasen i botten, visst låter det FAB!


Lever livet! 22/8

Go morgon alla bloggläsare, då var det fredag igen och ska inom kort sätta mig ner för att äta lite rukost, mums! Tycker veckan gått ovanligt fort, men få se det som så att jag har haft en bra vecka, vilket jag också haft! Igår fick jag besked om lägenheten och vet ni vad?! JAG FICK DEN! Känner mig så himla lycklig så om 2 - 3 månader går flytten på nytt, skloj va?! =D Livet rullar verkligen på för fullt nu och känns så himla skönt! Tänk för 4 - 5 månader sen var jag ''arbetslös'' (bortser från bloggen) och idag har jag fast, en bra lön och mina lika underbara kollegor osm på mitt förra jopbb, FAB med stort F! Att bero på det glömde jag hämta min väst i veckan, får försöka hinna med det i veckan som kommer :) Puh! Ibland är det faktiskt rätt jobbigt att vara så fab som jag är, haha! Nu ska jag ta mig en dusch för att sedan kika lite på tv, bloggar mer sen igen, puss på er!



David Guetta - Lovers On The Sun (feat. Sam Martin)

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev ritkgit, riktigt snygg eller vad säger ni?!
Toppen är hur snygg som helst och till det super snygga armbandet går det ihop hur bra som helst!
Byxorna och skorna är super snygga och man vill bara klicka hem det eller har jag fel?!
Sen tyckte jag att en snygg håruppsättning vore perfekt ocgh valde hästsvans med lite dekurationen, me like
Detta är snyggt, elegant och stilrent, så ska det vara!


Hårsmycket hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Rätt eller fel?!

Något jag ständigt funderat över är hur kommer det sig att personer med gott om pengar blir oftast bäst bemöta?! Ska pengar verkligen få ha en sån stor betydelse eller vad man har på sig för att få samma service?! Självklart inte och varför jag tar upp detta är för att jag själv provat. Som ni vet har jag kikat på bil, men för att veta om försäljaren tog mig på allvar eller ej provade jag ha på min olika sorters kläder, nämligen arbetskläder och vardagskläder och så här gick det


Arbetskläder
Försäljaren titta upp mot mig och sa Hej, efter väntat i 15 min bad jag om hjälp och pga val av klädsel visade han direkt en begangnad bil och strax därefter sa han om du behöver mer hjälp är det bara säga till.... Notera att jag var den enda som var där.....


Vardagsklädsel
Försäljare kom emot mig och hälsade mig varmt välkommen, han frågade vad jag var intresserad av och jag sa en Toyota Rav4, han visade mig den, berättade vad för olika prisklasser den låg på, vad man kunde lägga till etc. När jag hade kikat klart tackade jag för visningen och sa att jag återkommer.


Givetvis var det inte samma försäljare, men ni förstår vad jag menar?! Klädval och pengar styr verkligen ut till 110%! Människor dömmer vad man har på sig och därefter drar en slutsats att han/hon är en såndär, helt fel om ni frågar mig!


Ska jag?! 21/8

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är fint med er! Här är det bara bra. ska strax göra mig iordning för att besöka tandis **urk**..... Har ni tänkt på att varje gång dom säger det ska göra ''lite ont'' gör det förbannat ont, haha! Därför ska jag be min tandläkare få definera ordet ont för mig och kanske jag får demonsterar hur ''lite ont'' det faktiskt gjorde =D Nog om detta, idag händer det inte så jätte mycket, ska ta det lite lugnt innan det blir iväg mot det nya jobbet, hihi ^^ Nu ska jag rfortsätta med mitt, nämligen kika iPad-skal/fodral, har fastnat för ett UR SNYGGT fodral som dessutom bara kostar 400 - 500 mer än det jag tänkte mig fån början, bra va?! :)


 
 

Bra koll!

Hej på er alla bloggläsare, saknat mig?! Som om liksom, haha! Kom hem för ca 1 timme sen men pysslat med lite andra saker, ni vet disk, burit in lite kassar etc. Dagen idag har varit SUPER och hunnit med massor! Dock såg jag inte fören en bra stund sen att dagens fråga aldrig publicerades...... Drygt med stort D! Aja kan inte hjälpas! Nu ska jag krypa till kojs, imorgon vankas det jobb och ska bli så himla skoj! Nu ska jag krypa ner till en bra film för att invänta morgon dagen! att bero på det, jag ska tydligen till tandläkaren imorgon, haha! Tjejen med noll koll, åtminstonde känns det så nu, aja vi hörs mer imorgon igen och så får ni sova så gott, natti!


Dagens fråga!

Har priset någon betydelse för dig när det gäller köp av kläder, smycken, skor etc?


Inte direkt, jag brukar tänka såhär, vill jag ha något och jag har råd till det, varför ska jag inte få unna mig det?! Sen att det kostar en slant anser jag är helt obetydligt, haha! Men visst har jag en gräns då jag rynkar på näsan och frågar mig själv är det verkligen värt detta och det är när saker går över 4000 då gällande kläder, smycken, skor, väskor. Men gäller det jackor eller pälsvästar blir det mer rynka på näsan vid 10 000, allt är relativt och mycket för mig behöver inte vara mycket för någon annan, förstår ni vad jag menar?! :)

Don't worry be happy!

Jag ÄLSKAR dessa armband och tycker dom är så himla snygga eller vad säger ni?!
Dom är väldigt användings bara och funkar tilla olika tillfällen så gott som en dag på stan eller en härlig utgång!
Jag är väldigt myclet för guld, men det andra armbadet i gunmetal är också riktigt läckert!


Du hittar det i Guld Här     &     det i Gunmetal Här


Dinner from Yesterday!

 

Girlpower! 20/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Sitter just nu med min lilla turban för att inom kort ska börja fixa mig inför att möta upp 2 av mina brudar på stan, ska bli himla skoj! Vi ska också försöka hälsa på Tommie, men beror på helt hur mycket kl hinner bli, som ni förstår I'm a busy women, haha! Måste också svänga förbi mitt gammla jobb för att hämta en grej jag glömde, så himla typiskt mig, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer snrt dags att hämta ut ett paket bloggar mer sen igen, puss på er mina godingar!


Min ny snygga topp!

Denna toppen fick jag hem för någon dag sen och jag älskar den! Ryggöppningen är verkligen helt amazing och till mitt blonda hår blir den perfekt för mig, dessutom finns den också i vitt!
 
 
Du hittar toppen Här
 
 

Snygg träningstopp!

Denna toppen tycker jag är RIKTIGT SNYGG och väldig vågad, men så ska det vara!
Ett par schysta skor, byxor hade fått vilken kille som helst släppa det dom gör för att kika lite extra ;)


Toppen hittar du Här


 

Succes never come's witout emptyness!

Dom senaste dagarna har jag funderat väldigt mycket på en sak och det är ska jag börja dölja vem och vad jag egentligen är?! Jag vet att många Transsexuella gör faktiskt detta, dom börjar om sitt liv helt genom att skapa nya fb/insta-konton, suddar ut det som engång skrivit etc, kanske det är min tur här näst?! Det handlar inte om att jag inte vågar stå för vem jag är eller vad jag är, det handlar om att jag vill ha ett normaltliv, bort från detta ''b-kändisskap'' jag fått pga att jag är TS. Få en ärlig chans att visa vem jag är och inte första man får veta att hon är TS pga dålig information som genast dras till transa..... Jag kan inte säga när jag väljer att göra detta, men en sak är säker jag kommer aldrig ta bort något från mitt innehåll här på bloggen, men en dag kommer jag dölja och göra det betydligt svårare att luska ut vem och vad jag är.Det är för att människor ska få lära känna mig och inte dra förhastadeslutsatser! Bloggen ger mig så mycket stöd från er läsare, men den get mig också nackdelar som påhopp, fördommar, sexuellatrakaserier och skamliga förslag....
Det ända jag begär är att kunna få ett normaltliv och en dag får jag det också!


 
 

Hösten är på ingång! 19/8

Go morgon alla mina ur söta bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super bra trots det riktigt tråkiga vädret.... Hallå vad tog solen vägen egentligen?! Märks verkligen att det håller på att bli höst av olika skäl.....


1 Jag behöver använda min vinterjacka när jag ska ut med hunden

2 Det är iskallt i mitt sovrum och sticker man ut en liten tå utanför täcker fryser den till is, haha!


Som ni förstår ''älskar'' jag kyla mer än något annat, haha! Nog om detta, idag är det tisdag vilket innebär att jag ska luncha på stan, boka tid för mina fransar, hämta ut ett paket och försöka hinna med att gå till gymmet. som ni förstår, en hel del att stå i, men det gillar vi! Dags att sätta igång, kan börja med att välja om jag ska ha träning eller vardagskläder på mig, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 


 

Mobilinlägg!

Hej på er alla sötisar, kom hem för någon timme sen men kom inte igång med bloggandet fören nu, men sånt är livet eller hur är det man brukar säga?! =D Dagen har varit helt underbar och allt har bara rullat på vilket är super skönt! Nu blir det att mysa till någon film med Gucci och sen får vi helt enkelt se vad som händer, önskar er som fortfarande är vakna en god natt sömn och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Beslutångest, vilken tycker ni är so Molly?!


Dinner from Yesterday!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg eller vad säger ni?!
Toppen och byxorna är som gjorda för varandra och blir helt fab tillsammans!
Armbandet är varken för mycket eller för lite, det är lagom, snyggt och enkelt
Skorna är väldigt neutrala med en hyffsat låg klack och tar lagom med uppmärksamhet från kläderna
Detta är en typisk Molly-outfit, massa glamor men i lagom mängde, det gillar vi om inte tala om boysen ;) 


Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Världen är full av besvikelser och tänker man på det lite oftare behöver man inte känna sig speciellt besviken särskilt ofta

 

Går helt på känslan! 18/8

Go morgon alla mina bloggläsare, allt bra?! Själv ska jag inom kort göra mig iordning för att gå mot gymmet. Idag blir det ett benpass, vilket ska bli riktigt skönt, får hoppas på inte allt för mycket träningsverk imorgon bara, haha! Därefter ska jag gå lite på stan (efter jag duschat) och sen får vi se vad som mer sker! Känns som det kommer bli en riktigt toppen dag och önskar er detsamma, nu är det dags att trippa mot gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Dåså var det dags för Veckans Planer och som ni ser händer det massa skoj eller vad säger ni?! =D Känns som jag har massa att stå i, vilket är skit skoj! Eftersom jag glömde beställa hem en grej i samband med min hormonpreparat fick jag klicka hem det i veckan som var så ni inte tror jag äter mina hormoner som godis för så gott är det då inte, haha! Det blir massa träning, boka franstid, hämta ut paket och eventuellt åka ner mot Lundströmska för att gå på mitt sistas möte! Men eftersom jag egentligen ska jobba på fredagen måste jag prata med min nya chef, därför är det oklart om jag kommer kunna åka eller om jag måste boka om detta, men vi får hålla tummarna! För övrigt har dagen varit riktigt bra och det är trots det dåliga vädret, haha! Nu blir det mysa ner sig i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Gick ovanligt snabbt!

Hej på er alla gullungar, dåså är man klar för idag och för engång skull tidigare än vanligt, känns väldigt märkligt =S Kan dock bero på att jag började bra mycket tidigare än vanligt, haha! Eftersom jag var så duktig idag ska jag mysa ner mig i sängen och kika på lite film innan det är dags att bege sig hemåt :) Lägger upp ett klipp till er så har ni något att kika på undertiden ni väntar på Veckans Planer, snällt av mgi va?!:) En dokumentär om Christer Lindarw, tyckte den var väldigti ntressant och hoppasn i också gör det, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg! 17/8

Mobilinlägg!

Ny duschad och fräsch, höll på att skriva något HELT annat först, haha! Nu blir det ut på nya äventyr och sen får vi se vad det leder ;)


Söta örhängen!

Dessa örhängen tycker jag är riktigt söta, tar inte för mycket fokus och kan användas till olika tillfällen!
Dessutom ligger dom på REA vilket också är kanon!


Du hittar dom Här 


 

Vilodag! 16/8

Go morgon/eftermiddag, hoppas allt är bra med er! Blev lite sen uppdatering men ibland hinner man inte med allt heller som ni kanske förstår :) Idag är det lördag och känner mig lite små seg.... Ska inom kort hoppa in i duschen för att göra mig redo för mitt möte med en ny sponsor, vilket ska bli riktigt spännande! Som ni vet har det hänt en hel de i mitt liv på gott och ont och misstänker att det inte är förens nu jag förstår vad som egentligen har hänt..... Därför ska jag lägga tiden efter mitt möte till att bara vara hemma, vila, fila på en text till en låt jag började nyna på för någon dag sen, bara ta det lugnt helt enkelt! hoppas ni med får en toppen lördag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 


Amazing pic's!









supersöta Pad-väskor!

Jag skaffade mig en iPIad för ett tag sen och varit ute efter ute ett gulligt fodral och tror jag hittat den!
Tycker båda är fruktansvärt snygga, men den jag dras mest till är den rosa, varför inte liksom, haha!


Du hittar den vita Här & den rosa Här


Vad har jag för skyldighet?!

Dagligen får jag meddelande från killar i min egen ålder  yngre och äldre via kik eller andra internet komunikationer som jag varken känner eller träffat som vill ses för lite skoj, ni fattar va?! Det är flörtiga meddelanden, bilder skickas och önskan om hur oehört ''snäll'' jag är om jag skulle vilja göre deras dag med lite mys...... Jag har inget emot detta egentligen att man frågar, MEN när det kommer fram att personen har partner som är ont medveten om vad han håller på med bilder, långa texter etc börjar jag fundera på OM jag skulle gå med på det (vilket jag aldrig skulle få för mig att göra) är det jag som är skurken eller är det han?! Har jag någon ''skyldighet'' att berätta för hans partner vad som fösegår med bilder och långa texter om vad han vill göra med mig?! Jag är inte ensam om detta, detta är en vardag för många transsexuella som inte vet hur dom ska hantera detta.... Det är därför jag tar upp detta, samt göra allmänheten medveten om vad som kan försegå...... Hur hade ni gjort, hade ni tackat ja utan att bry er om den drabbade, gett en varning eller direkt kontaktat deras partner pga medkänsla/dåligtsamvete?!


Alla människor är olika och vore roligt att höra eran syn på det hela oavsett om du är ts eller ej :)


The last song! 15/8

Go morgon alla mian bloggläsare, hoppas ni mår bra! Sjäv är jagl ite nedstämd förstår inte varför men har mina misstankar..... Vädret är inte det roligaste men funkar, jag har ingen vidare motivation att gå till gymmet dessutom vet jag inte heller om dom flyttat till sin nya lokal heller så känns som en risk lott att åka och kika, palla åka hem igen om dom plpckat ihop mina favo maskiner liksom, haha! Lite senare blir det att fixa lite ärenden på stan och utföra sista dagen på jobbepasset. Känns lite trist måste jag medge och får hoppas mitt nya jobb blir minst lika bra! Fick veta hur mitt schema inför kommande vecka såg ut and I love it! Nu ska jag antingen gå till gymmet eller så blir det att mysa ner sig i sängen med lite popcorn till en bra film, bloggar mer sen igen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er alla sötisar, hoppas allt är fint med er! Här är det bara fint och jag har haft en SUPER DAG om man bortser från att ett av mina inlägg aldrig kom upp...... Riktigt typiskt eftersom jag inte såg det fören 4 - 5 timmar efter, men så kan det vara ibland, tyvärr...... Träffade Nettan idag vi gick lite på stan, åt god mat och därefter kikade vi på film, riktigt mysigt! Jag verkligen ÄLSKAR deras balkong och det är trots att jag är höjdrädd, haha! En förklaring till varför jag står så långt ifrån räcket, haha! Nu blir det kika lite film för att sedan krypa till kojs, ni får sova så jätte gott och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Dinner!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt bra, soft, men ändå party eller vad säger ni?!
Toppen och skorna är SJUKT SNYGGA!
Örhängena är lite små söta och är mest till för att bryta
Ringen passar verkligen in och ger lite glamor, vilketi nte är helt fel! :)
Byxorna har jag själv och tycker dom är SÅ SNYGGA, kjedjan i bak gör vekrligen allt på dom!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Ringen hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Assistent?!

Sitter och funderar på om jag ska ta med mina 17 cm klackar in till stan för att lämna dom till skomakaren?!
dom skulle verkligen på bra av att klackas om, dock vet jag inte om jag ska ta det i dag eller veckan som kommer...... ibland räcker tiden inte alltid till, vilket är tråkigt, fast andra sidan kanske man kan be någon annan göra det åt mig?! Åh skulle verkligen behöva en assistent, kanske borcde annonsera på arbetsförmedlingen?! =D


En lugn dag! 14/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Eftersom min dator bestämde sig för att dö fick jag ta fram min reserv, tur att man har en plan B, man får inte vara blond ;) Idag händer inte så jätte mycket, ska boka tid hos frisören, luncha på stan ihop med en kompis och lite senare ikväll blir det gym, samt hämta ut mitt paket som jag naturligtvis glömde av igår, haha! Känns osm det kommer lbi en super trevlig dag och ska börja den med en härlig dusch, bloggar mer sen igen, puss på er!


Herr älg och Gucci


Styrka är inget någon kan ta ifrån dig för det bär du inom dig

 

Dagens fråga!

När du gör utgångs outfiter vad är det du tänker på när du matchar ihop dom olika sakerna?


Det jag tänker på först är att ALLA ska kunna ha något utav det oavsett om man tjänar mycket eller lite, smal eller stor. Alla har rätt att se FAB ut, kom ihåg det! Sen går jag på hur det ser ut ihop och vad jag själv tycker om de oilka produkterna. Känns lite värdelöst om jag inte själv skulle vilja använda eller köpa det, haha! En anledning till att det blir väldigt mycket höga klackar, haha!

Läckert halsband!

Detta halsbandet tycker jag är riktigt läckert eller vad säger ni?!
Den är väldigt anpassningsbar, skulle gå minat lika bra ihop till en vit eller svart topp
Hjälper till att bryter lite kontraster och perfekt inför lite fina tillställningar :)


Du hittar halsbandet Här

 
 

Mongolisk Barbeque Buffé!







Inget gymm = mys i sängen!

Go morgon alla mina söta bloggläsare, solen skiner och jag känner mig almänt död, haha! Känner mig helt slutkörd i hela kroppen och förstår inte varför, måste varit allt springande på stan eller vad torr ni?! ;) Eftersom jag gjorde min fransar igår kommer jag inte kunna gymma förens imorgon, limmet måste nämligen torka i 24h. Lite trist, men så kan det vara ibland! Idag har jagi nget direkt planerat vad jag vet mer än att hämta ut mitt paket lite senare för att sedan åka till jobbet, känns lite konstigt att man snart gjort sitt där =S Fast andra sidan börjar ett nytt kaptiel i mitt liv eller hur brukar man säga?! Aja nu ska jag mysa ner mig i sängen för att kika lite på film med lite popcorn, bloggar mer sen igen, puss på er!


Nya leggings!

Fick hem dessa byxorna för ett bra tag sen och jag ÄLSKAR dom!
Riktigt bekväma och vilka lår man får, om inte tala om rumpa just saying! ;)
Dom kostar lite mer än ett par vanliga leggings, men är absolut värd varenda krona!


Du hittar dom Här


Lunchmys på Thai House!

Dåså är fransarna fixade och GOSH vad nöjd jag är! Dessutom gick det på 38 min till skillnad från där jag gjorde förut där det tog 2-3 timmar.... Aja, nu ska jag njuta av maten och vara social bloggar mer sen igen, puss på er!


Snyggt linne!

Hur snygg är inte detta linnet eller hur snyggt är inte detta linnet?! Jag bara frågar!
Som ni vet ÄLSKAR jag slimade kläder och tränings kläder äri nget undantag heller, haha!
Tycker detta linnet är verkligen super snyggt och skulle passa vem som :)


Du hittar linnet Här


 

Planer inför norrland!

Satt precis och prata lite med en tjejkompis om att vi ska åka upp till Norrland, helst innan snön, haha! Det vi har i åtanke är utgång ihop med lite vänner från mitt håll och se om vi kan få se tvättbjörnar, ni vet en sån i Pocahontas, hihi ^^ Jag ska försöka ''fjäska'' för några boys där uppe och fråga om dom kan visa oss runt i skogen och med lite tur kanske vi får se en tvättbjörn, ballt va?! =D


Bara flyt! 12/8

Go morgon alla bloggläsare, allt väl?! Ska inom kort hoppa iduschen för att sedan göra mig iordning för att dra till salongen där jag ska få mina fransar fylliga på nytt, känns så himla skönt! Vädret är inte det bästa men hoppas det klarnar upp allt eftersom :) När jag har fått fransarna gjorda blir det att möta upp Anneli på stan för att luncha på något mysigt place. Måste också hämta ut min hormoner, mina tog slut igår så ver perfekt att dom dök upp idag eller vad säger ni?! ;) Nog för att jag är UR USEL på att tima hem mina hormonbeställningar, men på något sätt får jag alltid dom i rätta stund/sista minuten, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, dags att göra sig redo för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er alla nattugglor, kom precis hem från jobbet och känner mig väldigt trött, haha! Det  mesta har faktiskt gått bra, men blev lite problem i början så tiden sprang iväg, men nu är jag hemma igen :) Just det! Kommer inte ihåg om jag berättat detta tidigare men som jag berättat innan fick jag ett jobberbjudande och kan meddela att jag kommer ta det, hihi ^^ Detta innebär givetvis att jag måste sluta på mitt nuvarande jobb, vilket är super tråkigt kommer sakna allt förutom vissa saker som rälsen, bytena och få min lilla söta fot bli krossad, haha! Jag kunde knappt gå i klackar efter den händelsen och då förstår ni nog hur allvarligt detta var ;) Skämt och sido, nu blir det krypa till kojs för att sedan mysa ner sig i sängen för imorgon är det en annan dag, natti!

Hair Bell!

För några månader sen fick jag hem dessa 2 produkterna från Hair Bell, detta schampo och balsam ska få hårveäxten att öka till det dubbla, men funka det?! Jag var väldigt skeptisk till en början och kanske inte var så konstigt, hallå en produkt osm ökar hårväxten..... yeah right! Men till min förvåning funkade det faktiskt, helt otroligt! Jag provade denna produkten i 1 månad och märkte resultat  direkt! Men eftersom jag avskyr att vänta avbröt jag behandlingen redan efter 1 månad. Att sitta 5 min med vardera tub och sedan 7 min med silver schampo och 3 min med silverbalsam, ah ni fattar nog varför ;) Men för er som är sugna att prova men som är osäkra på om det verkligen funkar har ni fått svar på er fråga nu förhoppningsvist! :)


Du hittar produkten Här


Detta är inget sponsrat inlägg!


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt  snygg eller vad säger ni?!
Toppen är riktigt läcker och ihop med byxorna blir det riktigt snyggt!
Armbandet och halsbandet är rätt så neutrala för att inte ta för mycket fokus utav kläderna
Skorna är riktigt SNYGGA, ger lite glamor i hela outfiten
Detta är verkligen gjort för utgång och absolut något jag skulle kunna tänka mig ha på mig!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbandet Hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Molly Sanden - Freak

För några dagar sen släppte Molly sin nya singel och videon till Freak som låten heter
Jag tycker den är så himla bra och på minner lite om Undo med falsett övergången, super snyggt!
Dessutom tycker jag att Molly är stark som vågar visa upp sin kropp trots att hon inte är jätte smal själv.
Hon är ett gott föredömme för många unga och äldre som inte vågar tro på dig själva att dom är vackra och det gillar jag med hennes budskap i hennes nya video att man ska vara stolt över sig själv ovasett hur man ser ut! 



Biger is better! 11/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är vra med er! Själv är det helt okej, känner mig lite down av någon anledning, men misstänker att det har med mina hormoner, underbart...... Ska inom kort bege mig till gymmet för att köra ett ben pass, sjukt omotiverad men får hoppas det går bra ändå, haha! Därefter blir det att ringa min hyresvärd för att checka flytt, ska både bli kul och spännande! Har kikat på en 3:a och skälet är enkelt, jag behöver ett rum där jag kan förvara mina skor, haha! Dessutom sätter detta inga hinder utifall jag vill skaffa ännu fler, bra va?! =D Dags att byta om, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Veckans planer!

Då var det äntligen dags för Veckans Planer, vilket både jag och ni sett fram emot, hihi ^^ Som ni ser händer som vanligt massa skoj, men det jag ser fram mest till är fransförlängningen och mina hormoner, haha! Eftersom jag är så ''duktig'' på att beställa i tid kan ni nog redan förstå varför, haha! Jag vet att jag ska hämta ut ett paket, dock har jag ingen aning om vad det är, men det lär jag få reda på :) Verkar som det kommer bli en riktig topen vecka med andra ord! Nu blir det mys framför soffan innan jag ska krypa till sängs, bloggar mer sen igen, puss på er!


5 gången gillt!

Hej på er, höll på att glömma er igen, men kom ihåg er för engångs skull haha! Usch vad hemskt det där lät =S Jag har haft en riktigt dunder mysig kväll hemma hos föräldrarna vilket varit kanon! Ska inom kort göra mig redo att sitta med lite jobb för att sedan puttra hemåt med den lilla voven. Kan också meddela att inom 3 månader drar flyttlasset på nytt, känns som jag aldrig står stilla, men sånt är livet eller?! Sen jag blev 18 fram till idag har jag flyttat 4 gånger och redan inne på min 5:e, haha! GALET! Till lunch fick vi grillat, verklgien super gott, dock hade jag tryckt imig massa godis så jag orkade inte allt för mycket som ni kanske förstår, haha! Nu är det dags att ta tag i jobbet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Sorry my darlings! 10/8

Go morgon alla bloggläsare hoppas allt är bra med er! Ursäkta för ur dålig uppdatering igår men kl 10:30 stack jag iväg till dopet som jag berättade och kom också försent, sjukt pinsamt. haha! Det var verkligen super mysigt och höll på rätt länge, men jag begav mig hemåt kl 13:45 och var inte hemma för en timme efter :) Kl 17:00 skulle jag befinna mig på jobbet och innan dess skulle jag hinna gå igenom lite papper och även göra lite mat, så ni kan förstå att det blev ont om tid med allt, haha! Idag är jag hos mina föräldrar, vi ska diskutera lite om framtiden/om en vecka, haha! Ska också försöka gå lite på stan och kika lite små grejer till lägenheten sen blir det jobba för att åka hemåt igen :) Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Eftersom jag inte fått hem min klänning i tid fick jag ta en annan och hittade också ett par matchande skor jag aldrig haft, perfekt sista minuten lösning, haha!

 

Mobilinlägg! 9/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv är det bara fint och befinner mig just nu på dop :) Dock kom jag försent men det var min underbara gps fel..... Men jag kom fram generat men jag kom ^^ Nu blir det fika smörgåstårta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Myströja!

Fick hem denna super söta tröjan i veckan och jag ÄLSKAR DEN!
Perfekt som myskläder eller varför inte efter en utgpng?!
Tänk er att bara gå runt i denna och ett par trosor efter en härlig kväll, visst låter det mysigt?! =D


Du hittar den och många fler Här


Snart dags för fredagsmys!

Super söta tofflor!

Hittade ett par UR SÖTA TOFFLER från Jeffrey Campbell
Jag bara så måste ha någon utav dom innan jag åker utomlands!
Tänk er när man ska gå ner till polen, har en snygg bikini matchande skorna, visst låter det läckert?!
Dessutom kostar dessa 1/3 del vad 1 par skor med klack så varöfr bara välja 1?!
Jag gillar alla 3 men om jag måste välja är den rosa min favorit helt klart!


Blå Här           
                        Orange Här
Rosa Här         


Dagens tips!

En grej jag märkt är både effektivt och roligt är att slå flugor och har man eller hittar man inte sin flugsmälla hur gör man då? Enkelt, man tar bara hårspray och försöker pricka dom små asen, effektivt, roligt och problemet löst!


Löv my nails! 8/8

Go morgon alla bloggläsare, ska inom kort göra iordning mig för att gå till gymmet där det blir ett skönt benpass :) Därefter ska jag bege mig mot affären för att handla lite myspys inför kvällen, hihi ^^ Jag kom på nu att det var fredag, galet vad tiden flyger iväg, haha! Gjorde naglarna igår och visst blev dom SNYGGA! Blev riktigt nöjd och lite barbie inspererat men wtf, haha! Nu ska jag dricka upp mitt vatten och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu i bilen och inväntar min söta lilla pappa. Naglarna är fixade och dom blev SUPER, så himla nöjd! När jag pratat klart med Larsen blir det att bege dig till Thai House där jag och mina vänner ska avnjuta en god buffé :) Där på blur det raka vägen hem för att gosa ner sig i soffan ihop med vovven och bara njuta av kvällen :)

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt läcker eller vad säger ni?!
Toppen är ybersöt och väcker verkligen sommar känslor!
Ringen är minst lika söt och passar till fler outfiter än just denna vilket är kanon!
Halsbandet lyfter hela toppen och får den kännas jordnära samtidigt som väldigt glamorös
Sen till byxkorna där det mesta av fokuset ligger på, massa, massa lår, det gillar vi!
Skorna är enkla och snygga, tar lagom fokus och är dessutom klackfria
Detta är verkligen en snygg och enkel outfit, perfekt för en utgång!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringen hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Spännande dokumentär!

Hittade en jötte intressant dokumentär om Transsexuallism som öppnar säkert många tankar för personer osm inte är TS. Jag känner igen mig i mycket som sägs, står och därför vill jag visa er vad osm egentligen rör sig i våra huvuden och hur det kan kännas att födas i fel kropp... Hoppas ni gillar det! :)


Podmöte! 7/8

Go morgon alla bloggläsare, allt bra?! Ska inom kort fixa iordning mig för att möta upp lite vänner på stan, för att sedan få mina klor fixade, hihi ^^ Därefter blir det att gå på möte angående poden, fy vad taggad jag är! Det känns verkligen som det kommer bli en toppen dag, samt ska jag hinna med att beställa hem lite grejer. Givetvis blir det lite shopping men mer om det sen, dags att spackla fejan, puss på er!


 

Mobilinlägg!

Hej på er alla bloggläsare, kom precis innanför dörrenefter varit ute med min lilla råtta. Jag vet inte vad hon tänker med men efter vi kommer in efter en promenad sätter hon sig och gör nr 2 inne..... Fatta fett irriterande! Dagen på jobbet har gått super bra, trots att det blev lite sent, men vem bryr sig, sova kan man göra en annan dag, haha! Nu blir det mysa framför soffan och så får ni ha det så hörs vi mer imorgon igen, natti!

Dinner from Yesterday!



Dagens fråga!

Varför deltog du inte på Stockholm-Pride?


Personligen tycker jag Pridefestivalen är lite smått överskattad och anser att jag inte har något där att göra. Jag tycker givetvis att Pride är bra grej som kommer tillbaka varje år, men ingenting jag vill delta i eller gå på. Nog för jag själv är HBTQ-person, men bara för det betyder det inte att jag deltar i sådana evengemang :) All heder och respekt till dom som gör det, men för mig är det inte speciellt viktigt helt enkelt. Däreot har jag lovat att delta nästa år och jag ångrar det löftet redan nu, haha!

Gillar det jag ser!

Dessa halsband tycker jag är så fruktansvärt snygga eller vad säger ni?!
Min personliga favirt är den guldiga givetvis, tänk er en snygg vit skjorta till ett par skimriga leggings
Sen til det anitngen snekers med eller utan platå, mjau ;)


Den guldiga hittar du Här & den Silvriga hittar du Här


Do you know who I'm!

Dåså är man hemma från gymmet och allt har verkligen gått kanon bra, tror jag börjar bli rätt duktig ;) Det som är så bra med gymmet är att man kan samtidigt shoppa som man tränar visst är det bra?! Klickade hem en Gucci parfym, fondation, samt ett par nya träningsbyxor jag kommer se fett nice i, haha! Nu blir det att bara ta det lite lugnt och nedan har ni ev av gårdagens investeringar, me like! Kassörskan kollade dock väldigt fundersamt på mig och undrade säkert om jag var frisk, men hallå! I'm Molly and I don't think so! snacka om en person som borde läsa min blogg så hon förstår vem jag är eller vad säger ni, haha!


 

Dags för lite gymm-tid! 6/8

Go morgon alla bloggläsare hoppas allt är bra med er! Själv kom jag precis innaför dörren och ska inom kort göra mig redo för att gå till gymmet :) Eftersom jag inte hade någon motivation till att gå till gymmet igår känner jag dels att jag måste gå idag + att det blir inte bättre eller roligare sen, haha! När jag gjort mitt där ska jag boka tid för tandblekning, hämta ut ett paket och lite senare blir det det jobbelijoob i daglig ordning :) Nu hinner jag inte sitta här mer, dags att göra lite nytta, gymmet kallar, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Min nya favo topp!

Förra veckan fick jag hem denna super snygga toppen och jag bara ÄLSKAR DEN! 
Den är lätt en av mina nya favorit plagg och tycker den passar minst lika bra till utgång som krogrunda!


Du hittar den Här


Mobilinlägg!

Nu blir det dinner tome på Thai Paak, me like! En av Skövdes bästa Kina restauranger, iaf enligt mig ;) Vi har sprungit massa på stan och även köpt ett flak med ...., tror ni kan gissa vad det är ;) Efter detta blir det gå i lite fler affärer för att sedan åka helt och dra sig mot gymmet, woop woop!


Mot stan!

Dåså var man klar med fixet och ska inom kort bege mig in till stan för att möta upp Emma. Gud var länge sen vi sågs, måste bli skärpning på detta! Vi ska gå lite på stan, kika lite i affärer och sen får vi se vad som mer sker, är på så sjukt galet bra humör idag! Trots att det regnar är humöret på detta och ni vet vad detta betyder?! En Red Bull och det blir dubbelt upp, haha! Dags att dra, bloggar mer sen igen, puss på er!


As-pants!

Dessa leggings tycker jag är så SNYSKIGT SNYGGA!
Fassa vilket as man får i dom och vilka blickar där till, haha!
Absolut värt att tänka på eller vad säger ni?! ;)


Du hittar dom Här


Livets dryck är ett måste! 5/8

Go morgon alla mina bloggläsare, sitter just nu med min lilla turban på skallen och känner mig ''så sexig'' haha! Ska inom kort göra iordning mig för att träffa en kompis, därefter MÅSTE JAG åka och köpa en Red Bull, haha! mitt förråd är tomt, muy mal...... Idag händer det inte så jätte mycket, ska ta det lite lugnt, njuta av dagen :) En helt okej dag om jag får säga det själv, nu har jag inte tid med detta längre, dags att spakcal fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!
 


 

Jag måste vara bäst!

Go kväll alla mina sötnosar, eftersom jag vet med mig och sett tidigare går vissa av er på bloggen även efter klocka 22:00 så varför inte bara göra ett inlägg för sakens skull?! :) Kom rätt nyss hem ifrån jobbet och har haft en toppen dag, allt har gått hur bra som helst, vilket är riktigt skönt! Dessutom verkar jag speedat upp mig lite också, för er som inte vet är jag en tävlingsmänninska i högsta grad ;) Tillåter aldrig att någon är bättre än mig och inte heller när det gäller jobb, även om jag är långt ifrån bäst just nu är det ändå mitt mål och jag har lärt mig att  mål ska man ha :) Nu blir det att slappa lite i sängen, kika någon serie och sen nana, vi hörs mer imorgon igen, natti!


Ariana Grande - Break Free

Utgångs-outfit!

Jag bara ÄLSKAR denna oufiten och tycker den blev så sjukt bra!
Toppen, örhängena och halsbandet är verkligen super söta och går ihop jätte bra!
Byxorna är att dö för och dom framhäver verkligen benen på ett riktigt läckert sätt!
Jefferys är aldrig fel och dessa är inte något undantag, enkla och ändå super snygga!


Toppen hittar du Här

Halsbandet & örhängena hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Spännande!

Dåså är gymmet avklarat och dags att sätta igång med lite hemma sysslor innan man drar sig mog jobbet. Vi ska nämligen få ett schema vilket ska bli väldigt intressant att se, får verkligen hålla tummarna att det matchar med bloggen, för annars vet jag intevad jag tar mig till, haha! Idag var det ett härligt ben-pass och allt har gått SUPER BRA! Eftersom allt annat idag verkat bara flyta på hoppas jag resterande av dagen också gör så, om inte annat får jag gråta ut ikväll eller något, haha!
 
 
Vad tycker ni om mina nya "gym-skor"
 
 

En dag att se fram emot! 4/8

Go morgon alla bloggläsare, allt väl?! Solen skiner och jag är på toppen humör! Ska inom kort göra mig iordning för att trippa mot gymmet, men först måste jag klicka hem lite hormoner, mums! Okej så skoj är det egentligen inte att knapra på dessa med tanke på biverkningar man får utav dom som illamående, trötthet, humörsvängningar etc. Men det posetiva är att dom funkar som dom ska och att förvandlingen gått så bra :) När jag kommer hem ska jag ringa ett par samtal inför ett möte jag ska på, berättar mer om det när det väl är spikat! Nu har jag inte tid att sitta här mer, dags att göra lite nytta, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 


 

Veckans planer!

Ber så hemskt mycket om ursäkt att ni fått vänta så länge men hoppas det inte gör allt för mycket :) I daglig ordning har ni Veckans Planer nedan och det ser ut som det kommer bli en TOPPEN VECKA! Nu får det bli slut slarvat med bloggnadet och inte tala om träningen! Visst skam an få vara ledsen ibland, men det får inte ta över hela ens vardag, right?! Det jag längtar mest till är Torsdag då jag ska få slipa ner mina klor, har redan rågat bryta 2 naglar..... Så verkligen på tiden att få dom fixade och hoppas dom håller resterande dagar fram tills torsdag :) Nu blir det att mysa lite framförtv:n innan sängen kallar, bloggar mer imorgon igen, natti!


Allt har en anledning!

Som ni kanske märkt har jag inte prioriterat bloggen som jag brukat göra och det finns givetvis en förklaring. Under en tid träffade jag en kille som det gick jätte bra ihop med, vi träffades allt mer och det slutade med att vi strax därpå blev tillsammans. Men precis som allt annat här i livet kan saker och ting ta slut, vilket det också gjorde här..... Det var ett gemensamt beslut förstås men som ni också förstår var det riktigt jobbigt. Det är därför jag inte orkat bry mig så jätte mycket om bloggen, jag har behövt att bara vara för mig själv och tänka igenom vårt beslut vi tog. Givetvis är detta inte slutet, men klart det är tråkigt när sånt händer som ni kanske förstår, men som jag brukade säga till mina tjejkompisar när dom fick killproblem när iv var yngre ''hold on, be strong'' :)

Mysigt med oväder! 3/8

Go morgon alla bloggläsare, då var det tillslut söndag och kom rätt nyligen ut ifrån duschen för er som ville veta detta, haha! Ska inom kort göra mig iordning lite snabbt för att sedan sätta mig med lite jobb :) När jag igck ut med hunden imorse öste regnet och åskan gick för gulla muggar. vet inte om det  är något fel på mig, men tycker åska och spö regn är super mysigt  eller var säger ni?! =D därför satt ja och kikade lite film i sängen undertiden ovädret gick, det ända som fattades var mitt godis, men ska nog försöka fixa det lite senare ikväll, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Underbar topp!

Denna toppen tycker jag är lite söt-snygg eller vad säger ni?!
Tänk er ett par schysta klackar till något snyggt guld  armband och sen ett par riktigt läckra leggings :)
Det hade verkligen varit gjort för en härlig sommarutgång!


Du hittar toppen Här


 

Nu är det bestämt!

Efter mycket om och men är det nu bestämt att jag och en vän till mig ska göra en podcast. Jag har varit mycket tveksam till detta av olika skäl och det är väl främst hur ni ska uppfatta mig efter detta, haha! Det är nämligen så att när jag väl kommer igång i en konversation är det full fart och ibland tänker jag inte efter vad jag säger och det kan låta betydligt dummare än vad det är menat, haha! ed andra ord jag är väldigt klupig i mina ordval till och från. Men jag tycker det är viktigt att visa er den sidan av mig också, dessutom har jag en toppen partner vid min sida så detta borde inte gå fel. Många brukar säga att vi är som Piff & Puff och tycker det redan där avslöjar en hel del hur detta kan sluta, haha!


Mitt nya favorit program! 2/8

Go morgon alla bloggläsare, gick rätt nyss ifrån sängen efter legat och kikat på Supersylisten Jonas and I love it! Man blir på så himla gott humör när man ser honom eller kanske bara är jag?! Oavsett vad är detta mitt nya favorit program och för er som undrar hittar ni det på Tv3 :) Jag ska inom kort göra iordning lite mat för att sedan sätta igång med att städa lägenheten, usch ser verkligen inte fram emot detta, haha! Dags att göra lite nytta, ut i det fina vädret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

Bästa fodret ever!

Ursäkta att jag inte uppdaterar förens nu, men har varit fullt upp med massa annat, haha! Ska inom kort bege mig till Challan för att färga hennes hår, får verkligen hålla tummarna att detta blir bra! Var som sagt lite p åstan ochg fixade lite ärenden, bland annat köpte jag lite foder till Gucci. Eftersom bara ena fodret hon äter var slut behövde jag bara köpa ena påsen, hihi ^^ Jag måste bara säga att Royal är absolut mitt favoritfoder, älskar det! Det luktar gott och det är också bra för hunden till skillnad från lågpris produkter osm ofta innehåller för mycket fett och för lite protein.... Dessutom älskar hundarna detta fodret :) Nu ska jag bege mig mot min lilla lök och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

I'm in love!

Som ni vet är jag helt frälst i Jeffery's och dessa är inte heller något undantag!
Tycker dom är hur SNYGGA & COOLA som helst!
Lite udda, men ändå väldigt wow jag måste ha dom, förstår ni vad jag menar?!
Eftersom skorna jag tänkte ha till dopet först inte längre finns i min storlek är detta ett mycket tänkbart alternativ om inte annat kommer odm säkert till användning, hihi ^^ För ni vet vad jag brukar säga, en kvinna kan aldrig få för mycket skor oavsett om man är bilogisk eller ts, dessutom ligger odm på REA, det gillar vi!


Du hittar dom Här


 

Se och ta vara på det du har, för en dag kanske det är borta

 

1 Augusti!

Go morgon alla min bloggläsare, allt bra?! Hoppas det! Ska inom kort hoppa in duschen för att sedan börja fixa mig för att utföra lite ärenden på stan. Kan också meddela att igår fick jag mitt nya nr till min privat mobil, vilketi nnebär att alla stalkers kan få ringa hur mycket dom vill eftersom dom ändå bara har mitt jobb-nr hihi ^^ Ibland är det bra att vara smart, haha! Ska också hjälpa Challan att färga hennes går till oranget eller vad det nu ska bli för färg, får hålla tummarna att jag slipper få på mig någon myko färg, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tyckte låten passade in lite på dagens inlägg, haha!