Dinner!

Hej på er, sitter just nu på resturang ihop med Emmas släkt, känns inte alla konstigt eller så ^^ Men de verkar himla rara och trevliga! :)

Sen bör det vidare mot Challan för fest, bloggar mer sen igen, puss på er!




Sista dagen för i år!

Go eftermiddag alla bloggläsare, hos ni mår bra och tänk att detta är sista dagen av detta året, helt galet! Ikväll blir det nyårsfest hemma hos Challan och verkar som detkommer bli fullt hus! Ska bli himla roligt! Eftersom Gucci kommer bli ensam har jag givetvis fixat hundvakt till min lilla bäbis. Förstår verkligen inte människor snsamma, djurplågeri på hög nivå!

Nu blir det att fixa sig ingör kvällen och med väldigt mycket otur blir det snöbad som förra året och jag som precis blivit frisk, haha! Men fara är mitt andra namn, haha! Aja nu ska jag fixa till mig inför kvällen, ska på middag vid 18:30 så bloggar mer sen igen, puss på er!


Ett måste?!

Något jag är riktigt glad över är all min bloggutrustning jag inskaffat genom åren. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig utan alla dessa saker, haha! Sladdar, kameror, paddan, stativ ooch redigeringsprogram! Givetvis har många saker kostat mg mycket, men i efterhand har det underlättat mitt bloggande och även fått tillbaks pengar på det, puh!

Anledningen att jag tar upp detta är för att jag funderar på att införskaffa ytterligare en ny systemkamera och en ny krogenkamera, haha! Att updatera och byta ut sin utrustning är ästan ett måste när man har bloggandet lite som ett jobb eller vad tycker ni?! :)


Kommer blir skoj!

Hej på er, dåså har redan fått sina nya bromsar uppdaterade och ska smart mot stan igen för köpa morgondagens go saker! Åh tror verkligen det kommer bli en helt fantastiskt Nytt år och ser redan fram emot det, hihi ^^

Fick även lite besök tidigare idag av en kompis och var väldigt roligt! Nu blir det ut med lillen sen mot systemet, bloggar mer sen igen, puss på er!








Sweet!

Detta smycket är väldigt fint och älskar lite mer maffiga armband som detta
Perfekt till en färgglad eller svart topp
 
 
Armband
 
 

Typiskt mig! 30/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara toppen, solen skiner och jag ska inom kort bege mig ut för att göra lite ärenden dels för imorgon och lite annat skoj! Ber om ursäkt att videon kom upp lite sent, men hoppas det var okej iaf! Videon inför torsdagen är iaf redan klar så något rullar på som det ska åtminstonde, haha!

Det som sker för dagen är följande, införskaffa nyårsmat & dryck och även lämna in lilla rödan på verkstan för byte av bromsgrej.  Jag och bilar säger jag bara, haha! Som första gången då jag lämnade in den på besiktning och den höjdes och hela skiten skakade.... Min första tanke va "NEJ MINA RED BULLS", haha! Aja dags att fixa maken, bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

Lunch på stan!

I lördags var jag ute på stan ihop med tvillingarna för att unna oss lite mat. Men det var lättare sagt än gjort! Mellandagsrean var verkligen igång och vi var säkert på 5 olika caféer innan vi hittade en plats på Gräddhyllan!

Tog en jätte god Broccoligratäng med en lite smärgås med skaldjursröra som var himla god :)






Fattar 0?!

Hej på er, dåså har man fått i sig lite mat och ska inom kort ut med Gucci. Valde att beställa hem en Pizza, jag vet inte riktigt hur men på något sätt fick jag både skinka och beccon på min vegetariska pizza, haha! Krånglade redan innan jag fick iväg min order och en viss någon var väldigt tacksam, haha! Tur man har en levande lite soptunna man kan donera överbliven mat till, haha!

Eftersom min kamera dog mitt i inspelningen kommer videon upp lite senare ikväll, men den kommer upp iaf :) Nu blir det promenad och så hörs vi mer sen, puss på er!

Snygga stövlar!

Dessa skor är så fina och perfekta nu när snön bestämt sig komma
Klacken är stabil och rejäl, dessutom ligger den på rea!
 
 
Skor

 

Nya skor?! 29/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är ra med er för här är det bara fnt! Solen skiner och ska inom kort bege mig ut för en liten promenix med lillen. Har verkligen 0 lust att stå och laga mat så funderar på om jag ska ta mig en take away när ag ändå ska ner på stan för att utföra lite ärenden! Lämnade min Julklapp igår på personalrummet och hoppas den blev godkänd! :)

Det som sker för idag är att jobba med videos, gå lit på stan för att kika en reservkläning inför nyår! Känner jag mig rätt kan min smak ändras lika fort som vädret, haha! Ska kanske kika ut några nyårs klackar också?! Som de flesta vet förstörs många skor på krogen, därför jag har 2 dubbel par, hihi ^^ Ett till vardags och en till fest, fick gå den hårda vägen, haha!


Oväntande talanger!

Igår var jag på släktträff och vi kom in på jobb och idrott då jag fick veta att en kusin till mig hade provat spela fotboll. Eftersom jag vuxit upp med henne kunde jag inte riktigt identifiera henne till den sporten. Här snackar vi väldigt girly, typ som mig fast dubbelt upp, haha! Skämt och sido. Men det fick mig tänka till att många som man tror sig inte passar för en sport eller ett jobb blir oftast väldigt duktiga på ust detta.

Jag vet med egen erfarenhet när jag sökte jobb inom lantbruket och ALLA jag kom till rynkade pannan när jag presenterade mig och berättat att jag sökte jobb inom lantbruket... Till viss del kunde jag förstå dem, full spacklad, klackar och långa naglar gav kanske HELT FEL inttryck, haha! Men trots att många tvilade på mig harjag nu kunnat bevisa varenda en att trots mina låga naglar, mitt vardagsliv klarar man vilket jobb eller idrott som helt, bara man vill!

Försenas Julklapp!

Hej på er, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och har spenderat denna fina dagen framför min lilla paddan, hihi ^^ Eftersom det är skit kallt ute och att jag gick upp ovanligt tidigt behövde jag ta det lite lugnt med mys och film, hihi ^^ Fått super fina komplimangen från både tjejer och killar angående min intervju, så himla skoj! Även mina närstående verkade gilla min medverkan och då måste det gått bra antar jag, hihi ^^

Nu blir det ut med lillen, sen göra sig redo att åka till jobbet :) Passade också på att slå in mina 2 chefers present och hoppas den blir bra! Jag fick själv en stor ostlåda, present kort på Gina och en ask choklad som gjorde att jag kände att jag var tvungen att ge något fint tillbaks och hoppas nu detta blir super! =D


Söt party topp!

Älskar denna toppen, enkel och himla söt!
Perfekt för utgång och om man vill synas lagom mycket.
Jag hade utan tvekan kunnat ha dem med lite smycken till och några söta leggings!
 
 
Topp

 

Känns skönt efteråt! 28/12

Go morgon alla bloggläsare, dåså är radioitervjun klar och kändes som det gick super duper bra! Så himla nöjd! Dessutom var jag inte lika nervös som sist, vilket underlättade massor, haha! Däremot var en viss lite plutt väldigt svår väckt, tog ig ca 10 - 15 min att få henne från sängen till dörren, haha!

Eftersom denna veckan ser ilte annorlunda ut tänkte jag att jag inte gör veckans planer som jag brukar... Men däremot ska uppdateringanra komma upp som dom ska! Det jag ska göra av dagen är att spela in 2 videos en som ska upp imorgon och en annan på lördag. Storhandla lite mat och mitt flak Red Bull, hade inga hemma tidigare idag så fick ta saft... Inte alls lika gott som Red Bull, haha! Aja dags förgöra sig iordning för lite inspelnng, bloggar mer sen igen, puss på er!




Ska bli skoj!

Dåså är det dagsatt bege sig hemåt för att ladda upp inför morgondagens intervju som börjar kl 08:30, ska bli så skoj! För er som vill lyssna kan ni ladda ner SR-appen och ändra till P4 Skaraborg, om ni skulle vilja lyssna på hela intervjun! :)

Till detta behöver jag givetvis en Red Bull så jag kan leverera, hihi ^^ Nu blir det hem och med lite tur har plogbilen hunnit komma fram och röjt upp vägen så det går att köra utan att riskera livet! Hoppas mina släktingar fick en trygg hemfärd i vilket fall! Vi hörs mer imorgon och för er som orkar er upp kl 08:30 får hålla tummarna för mig, puss på er!


 

Perfekt avslut! 27/12

Go kväll alla underbara bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inomkort äta lite kvällsmat innan jag puttrar hemåt till Skövde. Haft en super mysig dag ihop med kusinerna som nu har åkt hemåt. Att bero på något helt annat har det kommit snö! Var först lite skeptisk, fast andra sidan undkom jag den nästan hela december, haha!

När jag kommer hem ska jag städa lite och förbereda mig inför imorgon då jag ska befinna mig på SR Radio, kommer bli så fab! Sist jag medverkade i radio var i mars så det var ett bra tag se, och erfekt avslutning på det nya året!


 

Puh!

Go kväll alla bloggläsare, bakis som få men det får gå, haha! Sitter just nu på släktträff nr 3 och misstänker vi ska ha en imorgon med, hihi ^^ Haft fullt upp hela dagen och mått allt utom bra därför jag uppdaterar nu, haha!

Tidigare idag var vi ute och åt på gräddhyllan, super god broccoligratäng! Helt underbar! Aja nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!


Ser man sig om kring och nöjer sig över det som finns, inser man oftast att livet är himla behaglig trots motgångar man gått igenom <3

 

Kvällen räddad! 25/12

Go eftermiddag alla bloggläsare, gårdagen hade jag fullt upp med att fria jul men antog ni förstod det :) Skulle
Egentligen iväg tidigare idag på släktträff nr 1 av många, men eftersom jag kände att sömnen kunde bli viktig till kvällen valde jag prioritera den istället :)

Ikväll blir det utgång och ska bli så himla skoj, börjar förfesta innan vi tar taxin ner till stan. Eftersom jag skulle iväg och jobba den 23:e och skulle börja kl 17 vilket ni kan räkna ut att jag inte hann köpa mitt vin, men turligt nog hade jag Emma som var super söt och fixade detta, hihi ^^ Ikväll blir det gå bananas och bara släppa liss, bloggar mer sen igen, puss på er!



Julafton! 24/12

Go morgon alla bloggläsare, julaton idag och är just nu hemma hos mina föräldrar där det plockas och pillas med maten. Luktar super gott och ser så fram emot att få äta den! Eftersom det är jul vet jag inte hur uppdaterandet blir idag, men ska göra så gott jag kan! Detsamma gäller morgondagn då vi ska bort till Falköping för lite släktträff, kommer bli skoj! Många av mina kusiner bor ganska långt från oss i Skaraborg så ska bli super skoj att träffa alla igen och blir säkert någon shopping tur med kusinerna också.

Nu ska jag platta genom håret lite snabbt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Håller tummarna och tänker på er! <3

Jag vet att julen inte är en självklarhet med massor av klappar och massa mys med familjen... Vissa har och kommer få det betydligt tuffare än andra och redan idag orolig inför morgondagen... Men jag hoppas ändå alla ni bloggläsare får en fin jul men bra stämning och harmoni <3






Kommer bli fab!

Hej på er, dåså är det smart dags för
Mig att trippa ner mot stan och köpa lite "bra att ha saker" inför morgondagen och nej det är inte alkohol, haha! Fast nu när jag tänker på det kanske jag måste fixa det också eftersom det lär vara stänkt under juldagen... Om inte annat kanske det går att ordna på att sätt?! :)

Haft en super mysig dag med lite videoredigering, ätit gott och planerat juldagen. Känns som det kommer bli en helt fab dag, dvs om jag håller mig till måttliga mått, haha! Aja nu blir det ut med lillen och sedan bär det av mot stan. Hoppas alla ni haft en mysig dag och fått alla klappar och sånt klart inför imorgon! :)

Så himla snygg!

Denna toppen är riktigt söt och skulle bli så fin till ett par röda eller vita byxor!
Älskar "snörena" som framhäver bysten på ett fint men inte för vågat sätt
Ett sött hårsmycke till hade varit perfekt!
 
 
Topp

 
 

Längtar! 23/11

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er, sälv tog jag en liten paus i julpyntandet och helt sjukt att de 24 redan är imorgon! Som om inte det är nog är det bara ytterst få dagar kvar av detta året, tack gode gud att man tog sig igenom det, haha! Allt har givetvisi nte varit dåligt utan även mycket roligt har hänt också! :) Det bara känns som det nya året kommer bli helt amazing och jag brukar oftast ha rätt i det gällande mig själv, hihi ^^

Det som sker för dagen är pynta lägenhete, gå lite ärenden på stan och fixa iordning lite julklappar. Vet att videon igår inte kom upp heller, men nu infr jul är det verkligen fullt upp... Ska försöka få upp den idag, annars kommer den till helgen, samt en till video :) Senare ikväll ska jag ivägpå uppesittakväll, kommer bli så mys!


Härlig fika stund!

Fredagen som var fikade jag med Twinsen och berättade lite vad som hade hänt/det som sker när jag är onykter, haha! Hade super mysigtRådhuset och tiden bara flög iväg!




Den kom på sin plats!

Hej på er, asså jag börjar fundera på om jag mår riktigt bra för lite små fundersam över min mage, haha! Har säkert ätit lite för mkt i daglig ordning, hihi ^^ För första gången på mycket länge sken solen idag! Kändes så himla behövligt och det var trots att kylan börjar komma tillbaks... Lunchade tidigare idag på Kryddan och det var verkligen super! Funderar på att åka en sväng imorgon till Falköping eller Mariestad för att kika ut en fin klänning till en viss någon ;)

Fick även upp min gran, tänkte ett tag skita i att skaffa julgran men med lite hjälp av mina föräldrar kom den på sin plats även i år! Ska dekorera med glitter och kulor senare hade jag tänkt =D


Sweet!

Åh jag bara älskar toppen, så sjukt fin!
Hade passat perfekt till en utgång eller till nyår!
Ett par söta byxor till och kanske något fint halsband jade varit super!
 
 
Topp
 
 

Bra start på dagen! 22/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Själv är det bara fint och sitter just nu på Kryddan ihop med mina kära föräldrar! Har rätt nyligen dumpat av lillen på salongen och ska bli så himla mysigt att få henne nakenfis igen, hihi ^^

Det som sker för idag är att pynta granen, och gymmet om det inte blir allt för sent dvs och kanske ett snabb möte :)


Videoinlgg!

Happy!

Igår fick jag se något jätte roligt på FB när jag kikad in en snabbis under kvällen då jag fick se ett inlägg som gjorde mig lite extra glad. Det jag fick syn på var att en hade gått in i ett förhållande och nu bestämt sig visa det offentligt. Jag tycker verkligen man ska glädjas åt andra när det går bra oavsett om detär förhållande, barn, husdjur eller jobbrelaterat. Vem personen i fråga var är inte viktigt, men blir glad över att se när det går bra för andra! :)

Jag tror att kan man se andras lycka kan man se sin egen på tt helt anat sätt och säkert en av många anledningar till att jag ser saker positivt vldigt ofta. Jag förstår inte avundsjuka, det är bara onödigt och därför är det bättre att kunna glädjas åt andra :) Iaf detta inlägget gjorde hela min dag, glömde av baksmällan och log hela kvällen även om jag inte känner personen för jag vet att hen har fårr gå en lång väg för att komma hit hen är idag :)


So FAB!

Denna klänningen är så galet snygg och hade varit så fin till nyår!
Jag har förvisso redan en klänning till nyår, men lite sugen att klicka hem denna som en back up plan!
Älskar glittret och den öppna ryggen som gör den sjukt glamorös!
 
 
Topp
 
 

Veckans Planer 21/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas alltär fint med er och att ni mr bra! Sjäkv r det bara toppen och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Att helge var fullbokad kanske ni märkte, asså trodde aldrig jag skulle klara av den, haha! Först var lördagen helt full, sen kom söndagen med massa att göra + baksmälla, fy säger jag bara, haha! Annars hade vi det super trevligt, kommer bertta mer om detta i ett annat inlägg, hihi ^^

Det som sker för dagen är att spela in en video, redigera 2 videos en som skulle upp igår men kommer upp senare idag och en som ska upp imorgon. Möte, gymmet, spela in podden, gå genom mailen och svara på komentarer ni varit söta och lämnat.Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Sorry!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men mår verkligen inte så bra, konstigt?! Haha! Var tidigare idag och lunchade på Spice & Rice, prova en ny och var riktigt god! Sakna dock kokosmjölken, haha! Helt vegetariskt + att det fanns nötter i, me like <3



Bläää! 19/12

Go morgon alla bloggläsare, dåså har man vaknat till liv efter en helt SJUK utgång, asså varför blir mina utgångar som "vanliga" personers för?! Det hade varit betydligt lugnare för min och allmänhetens skull, haha! Nu blir det mer till stan för käka och sen hem för redigera gårdagens video :)

Asså jag vaknade för ett bra tag sen men ah jag mår som jag förtjänar, alltså dåligt, haha! Därför jag inte uppdaterar fören nu, hihi


Nyårs-tips!

Dessa byxor är så snuskigt fina och perfekta till nyår för de som inte vill ha klänning!
Super fint slimmade och älskar glittret <3
En söt topp till hade varit perfekt till och kanske ett diskret halsband med ett par schysta klackar!


Byxor

 

Hur ska det gå?! 19/12

Go morgon alla bloggläsare, står just nu på gymmet för ett härligt pass och sedan blir det hem till lillen. Asså jag mår så galet bra idag, vaknade vid 2 och kunde verkligen inte somna om... Skrev ett meddelande sen somna jag om jätte glad, hihi ^^ Kom på att jag ska till systemet efter detta, att dricka saft är inte min grej! Vill gärna vara omedveten om hur mycket pengar jag lägger på krogen, får komma som en överraskning, haha!

Utgång ikväll och kommer bli så FAB! Åh jag har världens roligaste sak att berätta för er, men måste hålla det tills slutet av nästa vecka ='( Hur ska jag lyckas med det?! Kan säga att det har med media att göra ;) Ska fokusera på träningen bloggar mer sen igen, puss på er!

Hiss eller diss?!

Hitta en super söt topp Gina och vet inte riktigt om jag ska ta den?! Jag tror den hade varit super till mina svarta skinleggings och kanske ett snyggt halsband till. Men fortfarande himla osäker =\


Dinner!

Sitter just nu på Spice & Rice med Emma och Challan och har det super mysigt. När vi ätit klart ska vi gå lite på stan för julshopping, kommer bli super mys!


Bläää!

De flesta produkter som ksa ersätta mjölk brukar vara riktigt goda, men denna produkten ni ser nedan smakade verkligen skit! I vanliga fall brukar ja enbart dricka Soyachocklad men gjorde en spontanare, det skule jag aldrig gjort... Jag fattar inte på fullaste allvar att vissa tycker denna är god =S

När jag fick in den i min mun var som hela tungan vred sig, denna och soyan spelar på 2 olika nivåer... Tål ni inte mejeriprodukter osm jag eller är eganer så rekemenderar jag inte denna... Välj hellre Soyachocklad som faktiskt smakar gott och inte eftersmak av sandpapper, haha!


Julklappshandel! 18/12

Go mogon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sjäv mår jag bara fint  och ska inom kort göra mig iordning för dagen! Hade ett jätte intressant samtal tidigare idag angående den 28/12, men kommer berätta mer om detta i slutet av veckan som kommer ;)

Det som sker för dagen är följande ite shopping, fika och luncha på stan och även lite julklappshandel, super skoj! Sen blir det gymmet och säkert något möte i daglig ordning, men det ska nog också hinnas med skulle jag tro, hihi ^^ Nu bir det hänga upp lite tvätt, spackla fejan och sedan möta twinsen på stan, bloggar medr sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Inget att vara stolt över!

Hej på er, dåså ska jag strax bege mig ner mot stan för att hämta en bit mat. Tänkte jag skulle spela in lite när jag kommer hem som ska bli matrial tills nästa veckas video, hihi ^^

Hela dagen har jag varit upptagen i möten, tvättat och städat min lägenhet. Sjukt jobbigt men så härligt när det äntligen är gjort! Nu har jag bara 1 sak kvar, nämligen gå ner med mina svarta sopsäckar, haha! Men tänkte jag väntar tills de flesta i huset har somnat, hihi ^^ Inte vidare stolt över detta men enda sättet så jag får det gjort, haha!


Nyårstips!

Denna klänningen är så himla fin och verkligen så nyår!
Älskar hur den är formad och att den är lite pösig!
Jag hade nog valt ett par klackar i liknande färg eller svarta, tror det hade blivit super!
 
 
Klänning
 
 

Hemma dag! 17/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag bara toppen och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Vädret är riktigt trist och jag har verkligen 0 ork... Men förhoppningsvist släpper det allt eftersom och jag får lite ny energi. året har varit knas på så många sätt och nu känns det som det håller på att vända! Haft hormonproblem från jag vet inte vad och träffat fel killar/nötter som inte gjort saken bättre... Men det känns som att nästa år kan bli riktigt underbart!

Det som sker för dagen är städning och tvätt, skulle lunchat ihop med en kompis, men det bli av imorgon iställt. Funderar på att baka lite lussekatter och köpa mig lite ingredienser, fast då helt veganska. Aldrig bakat veganska lussekatter så det kanske blir super duper skoj eller tvärtom, haha! Aja dags att börja dage, bloggar mer sen igen, puss på er!


Gott!

Tidigare idag var jag ute och lunchade ihop med Mami och vi tog Kryddan som bjöd på en helt amazing buffé! Personalen var super söta och maten helt underbar, kan verkligen rekommendera er att kika in där :)



Ser fram emot det!

Hej på er, dåså är det dags för att ta en liten promneix med Gucci och har lite ont i magen :/ Ett tag funderade jag på magsjuka, antar det hade märkts eller hur man ska säga ^^ Dagen har mer eller mindre bara varit mulen och undrar om solen möjligtvis vill kika fram imorgon?!

Funderade ett tag på att hoppa gymmet men efter lite funderande var jag redan påväg och känns bra nu efteråt! Var lagom mycket folk och blir eventuellt prova på Energi nu på fredag, ska bli riktgit skoj! Har bara kört i Falköping men ska bli roligt att prova på gymmet även i Skövde :)



Ett måste!

Denna toppen är bara för fin och absolut ett måste i mångas önskelista
Väldigt neutral och perfekt till vardags utan att det blir 2 mutch
Kostar en slant men så himla fin eller vad säger ni?!
 
 
Topp
 
 

Dinner!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv sitter jag på kryddan ihop med Mami och har det super mysigt! Just nu pratar vi om jul med släkten och vad som ska ske, super trevligt! Har dock en obehaglig känsla att jag kommer vara bakis några gånger vi ses #pinsamt #övedosavtreo, haha!

När jag är köar här blir det gemför att byta om till gymmet, sen kanske en sväng på stan också, men får se! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Tänk till en extra gång!

Något jagtyckr är riktigt sorgligt om inte tala om patetisktär att allt fler väljer söka till Paradise Hotel än att ta tag i deras liv och göra något vettigt av... Jag har blivit tillfrågad angående detta men faktiskt tackat nej pga att jag varken vill att mina vänner, familj, släktingar ska behöva se eller höra om skiten.... Alla har givetvis ett eget val, men min personlig åsikt är att det knappast kommer hjälpa en i arbetslivet senare. Det är 1 eller 2 som det gått ra efter och övriga?!

Därför ber jag er alla bloggläsare att om ni ens funderar över tanken, tänk en extra gång. Det kanske är kul för stunden men om det blir motsatt effekt har man det ispelat resten av livet.... Bättre göra något vettigt av livet som studier, uppfylla sina drömma etc. Det ger dig förhoppningvist lite mer! :)


Får bli nu istället!

Hej på er alla sötisar, typ bara varit mulet hela dagen och jag har bara tagit det ganska lugnt. Skulle egentligen iväg för en fika på stan och lite shopping, men min kompis hade fått lite förhinder så valde att ta det en annan dag! :) Ska däremot iväg för att kika lite julklappar och säkert något annat strax. Känner mig lite halvslö men antar det försvinner allt eftersom!

Nu ska jag försöka kika genom dagens video så allt see bra ut, blev faktiskt riktigt nöjd över mitt lilla "mästerverk" haha! Ska också rota fram alla julsaker, kom på nu att varken stjärna, advensstakar är uppe.... Skulle egentligen upp veckan som var, men pga min förkylning hade jag knappt ork för att bry mig fören nu när jag upptäckte det, haha! Aja bloggar mer sen igen puss på er!


Sweet!

Hur söt är inte denna tröjan eller?!
Super gullig och perfekt med stickat i denna årstid
Jag är riktgt sugen på att klicka hem den och kommer nog välja den ljusgrå
Tror den hade blivit super fin till ett par svarts byxor til
 
 
Kofta
 
 

Beror på! 15/12

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen är jag på super duper humör! Solen skiner dock inte men vad gör det?! =D Har precis gjort ett härligt gympass och gick super! Som inte det var nog har jag postat iväg det sista för min bröstoperation, hihi ^^ Eftersom jag inte vet om jag får tid innan sommaren på schalgrenska avvaktade jag att boka in en tid på Kosmetisl Kirugi AB. Tänkte först betala allt själv men allt beror på när jag kan få tid! Dessutom kan man alltid göra annat skoj för 75 000, som utlandsresa ihop med .... =D

Det som sker för dagen är luncha på stan, redigera dagens video och lite shopping. Kan man shoppa för mycket?! Svar NEJ, haha! Aja nu blir det ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ny sorts bakismat!

Igår blev det som sagt en tur på stan efter jag hade fått naglarna fina på nytt och Emma var jätte gullig som höll mig sällskap :) När vi hade ätit klart tog vi en lunch på Gräddhyllan och unnade oss en annan typ av bakismat, haha!

Jag tog en jätte god kantarellpaj som jag verkligen kan rekommendera alla att smaka, så galet god! Oavsett om du är vegetarian eller ej så är den helt värd att testa!



Vinden har vänt!

Hej på er, sitter just nu och kollar lite film och ska strax sätta mig med lite redigering. Som ni vet har jag inte kunnat prata "ordentligt" fören i lördags och har dörför varit begränsad med videos... Men nu är rösten någorlunda återställd och kan börja publicera videos som vanligt, bra va?! =D

Har haft en jätte mysig dag och fått en hel del saker gjorda, dessutom har alla möten jag haft gått super så det känns kanon! Även om dagen började lite sådär känns det ändå som det blev ett happy end, hihi ^^ Nu måste jag ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt topp!

Älskar denna toppen så himla fin!
Gillar att den inte helt är långärmad så man kan ha något fint armband till
Perfekt till vardags eller fest, upp till var och en :)
 
 
Topp
 
 

Veckans Planer! 14/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv är det helt okej, super trött och trots detta gick jag till gymmet, haha! Asså allt börja med att alla parkeringar var tagna och jag är riktigt benägen att ta taxi till min parkering, haha! Avskyr kyla och helt klart värt det, även om det tar ca 5 min att gå, hihi ^^ Dessutom låg inte min vattenflaska i väskan, detta är inte min dag har jag en obehaglig känsla av ^^

Det som sker för dagen är gymmet och senare ikväll blir det ett möte. Ska bli super skoj och ser fram emot detta! Nedan har ni övriga saker som sker, en lovande vecka med andra ord! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Woop, woop!

Dåså är man äntligen hemma efter först varit i Skövde, sen tillbaks till Tidaholm och nu hemma hos föräldrarna. Mår långt från bra, men får gå ändå, haha! funderar på att lägga mig en stund för att sedan börja baka lustiga ktter, haha! Dagen har varit helt okej för att vara bakis och fick även min dagliga dos av Red Bull, happy!

Tidigare idag var jag och fixad klorna och blev super nöjd! Eftersom jag funderar att ha en turkosklänning till nyår tog jag liknande naglar, alltid bra att ligga steget före! Blev super nöjd som vanligt och passade på att ge lite extra dricks. Så galet skönt att ha fräscha fina naglar igen! =)


På G!

Hej på er, dåså sitter man i bilen omväg till Tidaholm för att hämta lilla födan. Eftersom kvällen blev sjukt spårad hamnade vi i väring, haha! Vi kom till Skövde kl 12:08 och varit där i 4 timmar... Trodde vi aldrig skulle komma hem ett tag, haha! Som om inte det var nog fick vi höra luciasång, precis det jag ville höra när jag är bakis, haha!

Aldrig längtat så mycket till min bil eller lägenhet... När vi kommit fram ska jag leta efter mina nycklar och sen bär det av till föräldrarna för att baka lussekatter och hämta bäbis! Hon blev jätte ledsen när jag åkte utan henne = Men nu är vi iaf omväg woho!


#avis! 13/12

Go morgon alla sötisar, är just nu omväg till Skövde för att fixa klorna, hihi ^^ party igår och oj vad hände egentligen, haha! Blev utgång i Tidaholm och förfest hos en kompis till Emma som var super trevlig, dessutom hade hon super snygga skor #avis, hihi ^^

När jag fixat klorna ska vi bakiskäka och sen blir det baka lussekatter som jag lovat, hihi ^^ Ångrat det redan men blir säkert bra :)



Party!

Partyfixad och snart packad som ett as, haha! Lovat gå all in och det lär jag kunna hålla utan problem, haha! Dags att vara social puss på er sötisar!




Typiskt!

Hej på er, dåså är väskan/påsen packad och ska inom kort bege mig till mina föräldrar för julbak! Ångrar lite att jag tackade ja, men blir säkert skoj! När det är klart blir det att göransog redo för kvällen och ska bli sångsätt FAB!

Lunchade tidigare idag med Emma och eftersom det var massor av folk drog det ut på tiden så jag fick avboka min nageltid =,( Men lyckligtvis var de super söta och bokade in en ny tid redan imorgon, asså söt SÖTA! Måste kila, bloggar mer sen igen, puss på er!



Dinner! 12/12

Go morgon alla bloggläsare, står just nu i kön på Spice & Rice och har 3% batterie... Livet äger, haha! Har även inhandlat lite inför kvällen och ska bli så galet skoj! Fick snabbsminka mig så ser ut som jag vet inte vad, haha!

Har massor att göra därför jag inte bloggat fören nu... Kl 15:00 har jag tid för naglarna och sen hem för att baka lussekatter och pepparkakor och sen sminka sig till fest, asså hur ska jag hinna, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Ny plan!

Det senaste har jag mer eller mindre fått stressa som en höna från räven för att hinna med min vardag, haha! Som ni vet har jag ett deltids jobb då jag börjar 17:00 - 21:30 mån - ons, förutom tors - fre då jag börjar 16:00-21:30. I vanliga fall brukar jag hinna med allt men känner att jag behöver tagga ner gällande inlägg om jag både ska hinna blogga och redigera videos/podden...

Min plan är att måndagar, onsdagar, fredagar uppdaterar jag endast 4 gånger, alltså ett inlägg mindre än vad jag brukar. Meningen är att jag ska dels få mer tid att lägga på inlägg, videos och podden, men också slippa uppdatera allt för ofta när jag umgås med familj och vänner :)

Ofta är jag väldigt trött när helgen väl kommer och tror detta kommer bli jätte bra! Dessutom kommer jag ha mer ork att publicera 4 inlägg som det är tänkt under en helg och leverera fler och bättre bilder :)

Kan bli intressant!

Hej på er, dåså ska jag inom kort bege mig till affären för att köpa lite gott inför kvällen och Gucci ligger i daglig ordning och sover, haha! Varje gång innan vi ska lägga oss för att sova börjar hon alltid leka med sin leksaksråtta... Turligt nig varvar hon ner lika fort så det går ganska jämnt ut, hihi ^^

Jag funderar på om jag har råkat dubbelbokat mig själv för morgondagen ser väldigt intressant ut, haha! Jag ska träffa en tjejkompis på stan, tid för naglarna kl 15:00, baka lussekatter och pepparkakor och även hinna åka till Göteborg... Vet inte hur jag tänkt hinna allt egentligen, haha! Förvisso är inte Göteborg helt 100, men OM kan morgondagen se väldigt intressant ut #magsår, haha! Aja ska kika vidare på mitt program, bloggar mer sen igen, puss på er!


Så galet FAB!

OMG, OMG asså jag DÖR!
Sjukt söt topp och perfekt till mina utgångar, löv it!
Ärligt tycker jag alla tjejer kan bära det oavsett storlek!
Den är verkligen helt FAB och skulle funka till mina vita leggings!


Topp

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/nly-one-1115/high-neck-fringetop-123583-14/

Rösten börjar komma tillbaks! 11/12

Go morgon alla sötisar, hoppas alltför fint med er och här är det bara bra, står just nu på gymmet. Eftersom jag antog jag inte skulle palla det efter jobbet passade jag på att få det klart redan nu, smart va?! =D Idag blev det Actic och börjar faltiskt uppskatta deras lokal och det är främst för jag hittat en ny favo maskin, hihi ^^ Visserligen ser det ut som jag ska föda... Men så himla härlig, den ger även härlig träningsverk insidan av låren, haha! Hade set igår och japp det smärtade varje gång jag hukade eller skulle klättra upp på muren vi har på jobbet, haha!

Idag är det fredag och det innebär fredagsmys och Pizza, FAB!!! Ska även påbörja juldekorationerna när jag kommer hem eller kanske ska göra en video angående detta?! Förlåt för dåligt med videos denna veckan men verkligen sjukt omotiverad och begränsad pga halsen... Har typ bara varit hemma och trippat mot gymmet men inte mer än så... Men nu känner jag mig mycket, fortfarande hes men borde kunna börja använda mig av rösten igen och börja spela in nytt matria till kommande vecka och nu på lördag :) Nu måste jag fokusera, bloggar mer sen igen, puss på er!



Mumsigt!

Ibland önskar jag att alla kunde ha en lika fin gemenskap som jag har till mina föräldrar, släktingar och vänner. Det är mycket tackvare dem att jag kommit dit jag är idag, samt er bloggläsare förstås också :)

Passar på slänga upp bilder från lunchen med Mami tidigare idag då vi åt på Pinchos eller hur det nu stavas, haha! Älskar stället och personalen är helt underbar, helt fab med andra ord! :D



Äkta vara!

Hej på er, dåså har man kommit hem från stan och hann även med lite små i lite butiker. Asså helt sjukt att julen snart är här!!! Trots detta har jag inte fått upp en enda juldekoration... Alla andra i huset verkar fått det utom jag, haha! Är lite sugen på att införskaffa mig lite nya julsaker, men inte hittat något :/

Var tidigare iväg för att luncha med Mami och fick även frågan när jag skulle skaffa gran. Som ni vet är jag emot plastgran och är lite sån "ska man ha gran, ska det vara äkta", haha! Okej om man inte tål gran kan jag acceptera plast men annars big NO ^^

Så snyggt!

snyggt, så snyggt, älskar halsbandet!
Perfekt till en topp med lite vågad u-ringning som ska markeras lite extra ^^
Hade passat till toppen jag hade nu i helgen som var, helt klart!
 
 
Topp
 
 

Dinnertime! 10/12

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu på lunchning med Mami och har super trevligt! Skulle egentligen vara där kl 12:15 men kom typ en kvart sent som vanligt, asså så lyckat, haha! Min tidsplanerna blir aldrig bra känner jag, haha!

När vi är klara här ska jag shoppa lite, handla hundmat och sen betala lite små saker jag köpt, haha! Jag brukar säga att shopping inte är mitt största intresse vilket många kanske tror?! Men gemför man mig då jag var yngre typ 16-18 kände jag mig duktig när jag shoppa. Idag är det mer ah behöver detta så lika bra få det gjort, haha! Jag kunde bli lycklig över att köpa saker idag är det mer eller mindre slitsamma, haha! Aja ska vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!




Lyckad kväll!

I helgen som var blev det som sagt utgång och den blev helt FAB! Träffade massa sköna människor och fick en super trevig kväll med underbara vänner! Börjad kvällen med förfest hmma hps mig som dessutom blev en pizzakväll med 2 till som sedan åkt hemåt. När kl blev runt 23:00 tog vi taxin ner mot stan där vi blev av släppta. Jag var verkligen super hes med det fick verklign inte paja min kväll, haha! Dansad loss som en galning på golvet och killarna var långt sena att hänga efter, dessutom försökte flera lirka sig in undertiden jag dansa med en annan, SJUKT!

Dessutom märkte jag att en hel del känd igen mig, inte mig emot eftersom min berömelse ger mig framgångar så som pengar, hihi ^^ Stod och pratade med en militär i slutet och han höll på att flippa när jag berättade att min hyra låg runt 9000, tur att jag inte berättade om de resterande 6000, haha! Min framgång ska grönska som klamydia i ett rövhål, haha! Skämt och sido, lyckad kväll och ju mer publicitet jag får, desto bättre, hihi ^^


Kanske lika bra!

Hej på er alla sötisar, har suttit med lite jobb fram tills nu och ska inom kort göra mig redo att gå ut med min lillen som är i fullgång med att ruska om sin lilla leksak. Ibland skulle jag vilja se vad som försegår i hennes lilla hjärna när hon kastar den lilla musen upp och ner, haha! För helt ärligt hur kul kan det egentligen vara?! ^^

Det som annars sker för dagen är att försöka föra över filer från datorn så jag kan påbörja inspelningen eftersom minnet är slut... Funderar faktiskt på att köpa ett stort minneskort som enbart är för filmer/videos. Vet att många andra bloggare använder sig av det och kanske lika bra hoppa på samma tåg?! Nu ska jag fortsätta med mitt bloggar mer sen igen, puss på er!

Släktträff-topp!

Jag dör mer eller mindre för denna toppen, sjukt snygg!
Hade varit super till en av våra 311 släktträffar, haha!
Lite fint uppklädd men ändå inte för mycket till ett par diskreta byxor
 
 
Topp
 
 

Gymmet, check! 9/12

Go morgon alla bloggläsare, dåså är gymmet avklarat och känns himla härligt, solen skiner och jag är på toppen humör och som inte det vore nog är det löning imorgon, FAB! Kom på det undertiden jag gick på min lilla crosstrainer eller vad den nu heter, haha!

Det som sker är dagen är egentligen inget speciellt, hämtade ut paket igår och ska kanske handla lite små saker senare under dagen. Eftersom jag dels avskyr att laga mat + är sjuk unnade jag mig en sallad från ICA, hihi ^^ Brukar i vanliga fall äta ute men med min röst känns det ganska uteslutet, haha! Dessutom lagade jag mat igår, vilket borde innebära att detta är en fin belöning till mig själv, haha!


God soppa!

Som ni kanske vet är köket inte min favoritplats direkt, men en grej jag faktiskt tycker är roligt att laga är denna soppan!

Perfekt för 2 och nu i lite kyligare tider. Quornen går givetvis byta ut mot kyckling eller fisk om man hellre föredrar det :)

5 dl vatten

3-4 dl frysta eller råa grönsaker

3-4 dl quorn bitar

1 grönsaksbuljong

2 krm svartpeppar

Ett halvt paket saffran



Konstig grabb!

Hej på er alla sötisar, asså jag är inte helt säker MEN det känns som rösten håller på att komma tillbaka och jag är så SJUKT glad för detta, hihi ^^ Detta innebär att jag kommer kunna prata normalt dels både vardags som utgången nu till helgen, hihi ^^ Var dessutom iväg och hämtade mitt lilla paket tidigare idag och killen bakom mig kollade jätte konstigt på mig, sjukt obehagligt! Inte mitt fel att jag får mer paket än honom ju, haha!

Nu blir det ut med lillen, gå igenom lite saker som ska upp inför kommande vecka och ringa ett samtal. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Super söta!

Dessa skor var super söta och har riktgit fastnat för dem
Lagom högklack och perfekta till vardags!
Jag hade bog haft jeans eller svara leggings beroende på vilken färg jag valt, hihi ^^
 
 
Skor
 
 

Dement eller vad?! 8/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag bara toppen och kom ganska nyss hem från gymmet. Blev ett pass på Arenan och börjar uppskatta deras gym betydligt mer nu faktiskt.Passade också på att handla lite mat och även lite godis, hihi ^^ Jag har verkligen blivit helt förlorad i nötter, så galet gott att det är bra fett som kroppen gör av med betydligt fortare än socker :)

Passet gick super och det känns som halsen är påväg till det bättre dessutom. Hostade som en tok hela natten men efter ett tag somnade jag. Ska köpa lite hostmedecin för ret hosta och slemlösande, mysigt va, haha! egentligen skulle jag inte handla mat utan hämta ut paket men eftersom jag kom dels till fel butik där paket inte fanns blev det lite inhandling av mat eftersom jag inte kom på vad jag egentligen gjorde där, haha! funderar på om jag håller på att bli dement... Sånt ska man egentligen inte skoja om men hoppas ni tar det med ro :) Aja nu ska jag ut med plutten och sedan blir det iväg för att hämta ut mitt paket, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Underbar dag!

Hej på er alla sötisar, asså denna dagen har varit så bra! Fick ett mess om att mitt paket redan har kommit men funderar på atthämta ut det imorgon istället, ingen jätte lust att trippa ut nu med min hesa hals i onödan, haha! Känns som det mesta har bara flytit på och ska inom kort släng in den första maskinen tvätt, hihi ^^ Är ni lite osm mig att när ni ser att er garderob börjar bli tomt så väcks tanken "ah jag kanske borde börja tvätta", haha! Varje gång typ för mig och det hjälper inte att man har massa sponosrer för det blir berg med tvätt, haha!

Nu blir det ut med lillen för oavsett hur sjuk jag må vara så måste hon få göra sin nr 1 och nr 2 om nu nr 2 är akut dvs, haha! Mötet ett äldre par tidigare idag osm sa att Gucci var den sötaste hund dom sett, sött va?! =D Vet inte om de bor här omkring, men hur som var det super gulligt sagt! Hoppasn i får er en fin dag och lite efter kl 18 kommer videon upp. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Ge mig!

Denna toppen är bara så JAG!
Vågad, kaxig och helt FAB
Hade utan tvekan burit den under en utgång ihop med ett par schysta byxor!
 
 
Topp
 
 

Så himla typiskt! 7/12

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Jag mår betydligt bättre idag än igår, asså OMG!

1 Jag kunde knappt prata och var super duper hes...

2 Jag var bakis som jag vet inte vad

Men det positiva med allt var att rösten typ höll hela kvällen eftersom jag redan kvällen innan vi gick ut var super hes och att utgången blev helt FAB, men jag kommer berätta mer om det imorgon ;) Idag är det måndag och det innebär lite jobb i daglig ordning. Kom rätt nyligen hem från gymmet och är i fullgång med att strukturera upp veckan som kommer.

Eftersom jag i vaniga fall brukar spela in mina videos under helgerna, men inte kunnat göra det pga min ''fina'' röst så vet jag inte om det blir videoinlägg som tänkt... Men de som skulle upp i veckan som var kommer upp idag och på onsdag. Så med massa tur kanske min röst är mer sig lik imorgon, vilket innebär videoinlägg ofc! =D


 

Party!


Tack! 5/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag bara super och ska inom kort göra mig iordning för att åka in mot stan för lite shopping inför helgens händelser, hihi ^^ Måste säga ett tack till er som kikade på bilden före och efter min näsplastik! Hade helt missat siffrona, men kan lugna er att mitt ny person nr har kommit och ska nog inte vara någon större fara. MEN om det nu skulle vara något sätt vara det kommer jag sätta en hacker som samlar upp ip-adresser på alla besökare för att sedan identifiera hens gällande ärenden från företags hemsidor, koppla in polisen och sedan kontakta mina advokater, men återigen tack att ni var betydligt snabbare än mig men tror det löst sig :)

Idag blir det utgång som sagt, är super hes och ska kurera mig så bra det bara går! Samt spela in ett videoinlägg! Det känns som det kommer bli en helt underbar dag och även om halsen är mer eller mindre paj kommer jag nog klara utgången, HOPPS JAG! Dags att kila, bloggar mer sen igen, puss på er!

Stressa inte!

Jag förstår verkligen inte andra Transsexuella som ska stressa genom utredningen för att bli klara så fort som möjligt... Visst hade det varit skönt om allt blev klart här och nu, men helt ärligt hur bra har det gått för vissa?! Allt för många som ångrar sig, vill operera tillbaks etc.

Jag är inte som många andra, jag tar det i min takt och därför har jag inte stressat med vare sig min laserbehandling som jag dels inte pallar få genom skattepengar utan betalar själv det lilla som jag tagit bort. Samma gällande brösten som jag också ska betala själv och även mina hormoner jag betalat själv eller ah förutom i början, haha! Man ska inte stressa, mina papper för operation, ändring av person nr etc har varit klara för länge sen, snart 1 årsen men jag har valt att inte stressa genom allt...

Om någon har problem med att jag fortfarande står som man juridisktsätt, FINE! För vet ni?! det är bara mig det rör ingen annan... Jag vill vara en ny förebild för yngre och äldre TS-personer att allt kommer med tiden. Rom byggdes inte på en dag utan man måste vara mentalt redo. Dessutom har jag haft så galet mycket detta året vilket gjort att jag helt glömt av det, haha! Mitt intresse är inte att bli klar så fort som möjligt även om det hade varit skönt, mitt mål är att jag ska gå igenom detta i lugn och ro. Det finns viktigre saker i livet och i mitt fall tjäna pengar för att kunna vara självständig =D


Måste bli bra tills imorgon!

Hej på er alihopa, dåså är dt snart dags för mig att gå ut med illen och det blåser verkligen hur mycket som hest! Hela huset typ skakar och märks knappt att vi är inn i december... Fick snö 2 - 3 dagar asså va?! Jag gillar inte snö förvisso men tycker det är fint att kolla på när man sitter inne, hihi ^^

Ska iväg lite senare för att köpa fredagsmys och houng så halsen blir bra tills imorgon då det vankas utgång, kan ju knappt prata som läget är nu, haha! Fick förfrågan om att baka lussekatter imorgon och hade varit så himla mysigt! Speciellt degen, man får förvisso ont i magen, men den är ju så GOD! Aja dags att bege sig ut i kylan med plutten och får hålla i så hon inte blåser bort, haha!

Perfekta julklappen!

Denna Jumpsuiten kan utan tvekan vara den bästa julklappen och mönstret är helt amazing!
Perfekt att ha när man känner sig lite krasslig eller bakis för den delen också!
 
 
Jumpsuit
 
 

Regning fredag! 4/11

Go morgon alla bloggläsare, regnet öser ner och själv har man rätt nyligen beställt pizza, pallade inte hämta den idag så valde utkörning, haha! ackdelen med utkörningen är att jag ALLTID måste åka ner för att hämta den med hissen och det är trots att jag kan släppa in dem genom min telefon, riktigt drygt... Aja blir nog bra vilket som, att bero på något helt annat luktar det typ ostbågar i hela min lägenheten fattar 0, haha! SJUKT!

Det som sker för dagen är att ta det lugnt, har åkt på världens förkylning och är lagom glad för detta.... Tänkte gymma, men antar det är en dum idé?! Annars blir det handla lite saker inför Fredagsmyset, börja spela in 2 videos inför morgondagen och jag ska även svara på er som laggt er energi på att skriva i komentarsfältet. Är så himla dålig på detta så det är sorgligt, men ska sätta mig med det genast! Dags för jobb och sen ytterligare lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

För och efter!

För några veckor sen var jag iväg för en konsultation på min näsa och fick se för och efter bilder, asså OMG! Så jäkla glad över att jag valde göra den och så galet tacksam att allt har gått bra både under och efter operationen!

Som ni ser var det en väldigt stor plastikoperation och funderar du på att göra detsamma, GÖR DET! Älskar min nya näsa och förstår verkligen varför smärtan var så galet hög, haha!


En liten diva!

Hej på er alla sötisar, mötet avklarat och ska ha del 2 imorgon eller om det blir på lördag. Lite sugen på att åka till affären, men antar det kommer vara 2 mils kö om jag inte åker typ nu... Alla som slutar efter jobbet och att ställa sig med dem är kanske inge något jag drömmer om jag vill komma därifrån snabbt, haha! Haft en super bra dag, hann dock inte få klart videon till idag, men ska försöka få upp den imorgon eller om jag laddar upp 2 st på lördag?! :)

Nu blir det väcka plutten som ockuperat min säng, haha! Liten hund med ett sjukt stort ego, tycker jag ser mig själv, haha! Skämt och sido, dags för kvällspromenad innan jag fortsätter iväg mot stan, bloggar mer sen igen, puss på er!

Typ dör!

Denna toppen är så galet söt eller vad säger ni?!
Perfekt till utgång och har ett par svarta byxor som skulle funka super!
Tänk ett långt halsband till och ett par ringar, perfekt!
Dessutom kostar den inte så himla mycket heller, hihi ^^
 
 
Topp
 
 

Hur lyckas jag?! 3/12

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är fint med er för här är det bara bra! Står just nu på gymmet och funderar på hur jag ska planera upp dagen... Har fullt schema och det är alltid super! Tänkte att börja dagen på gymmet kunde bli en fin start + att donken och Max ligger inte vidare långt härifrån heller, haha! Kan lugna er att jag dels inte har med plånboken och även om jag skulle haft det skulle det vara blivit en sallad =D

Det som sker för dagen är att boka om tid för mina naglar och konsultationen för brösten... Glömde av att gå på båda, asså hur lyckas jag, haha! Verkligen pinsamt, men blev väl lite för fokuserad i min redigering tragiskt nog... Annars ska jag på möte senare och kanske luncha med en kompis, beror på vad som hinns med! Aja dags att svettas vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!



Ny topp!

Denna toppen fick jag hem i veckan och visst är den söt, älskar den!
Helt klart en av mina nya favorit party-toppar, så himla söt och elegant!
Lyckades även leta fram min löslugg, helt ärligt vt jag inte om lugg är min grej... Men tänkte att den kunde vara rolig att ha med, haha! dessutom tror jag den blir bättre till fotograferingar när det oranga försvunnit så man kan ha lite andra vinklar utan att det ser halvt knasigt ut, haha!


Topp

 

Yesterday!

Igår var jag och Mami ute på stan och lunchade ihop och hade det verkligen, super mysigt! Var massor av folk på Gräddhyllan och fick en fin plats vid räcket så vi kunde kika ner på folk som gick nedan.

När vi hade ätit klart gick vi i lite affärer för att sedan bege oss åt varsit håll. En toppendag med andra ord!



Kvällspromenad!

Hej på er, sitter just nu i soffan och funderar på om jag ska ta mig en liten promenad. Egentligen är det ganska halt ute, men gillar att det mörknar fortare under dagarna. Vet ni varför?! Jo för då kan man tända upp hela lägenheten med massa ljus, så himla underbart! Mötet idag gick för övrigt jätte bra och känns super och lite senare ikväll kommer en kompis över för att äta lite kvällsmat/pizza. Kommer bli så trevligt och länge sen man träffade honom.

Nu blir det att klä sig lite varmare för att sedan åka iväg mot affären och sen ut för en liten promenad men lillen. Bloggar mer sen igen, puss påer!

Söt partytopp!

Denna toppen dör jag mer eller mindre för!
Så galet snygg och älskar sidorna på dem, helt fab!
Perfekt till ett par vita leggings eller varför inte blå?!
Ett fint guldsmycke till hade varit perfekt!


Topp
 
 

Gymmet avklarat! 2/12

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man hemma från ett skönt morgonpass på gymmet och känns himla härligt att ha det avklarat! Ska inom kort hoppa in i duschen för att sedan sätta mig i ett möte och därpå handa lite mat för dagen, samt beställa hem lite kläder. Har ingen jätte lust att laga mat idag och funderar på hemkör, super smidigt verkligen!

Det som sker för dagen är att hämta ut ett paket, möte kl 13:00 och redigera video tills imorgon, helt okej dag om jag får säga det själv! Ska även ringa Skövdebostäder och be dom höja värmen i lägenhete, verkligen AS KALLT! Aja dags för en liten morgonpromenad med min lilla bäbis, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Söt topp!

Denna toppen är bara så fin och älskar färgen!
Polo är något som är så vinter/höst eller vad säger ni?
Älskar den och är perfekt till ett par svarta eller vin röda byxor, hade varit så FAB!
 
 
Topp

 

Hon bara sover!

Hej på er alla bloggläsare, hoppas allt är bra md er och att ni mår bra! Jag kom ganska nyss hem från gymmet och ska inom kort göra mig redo att åka till stan för att köpa mig ett flak Red Bull. Gucci har mr eller mindre sovit hela dagen, hon måste ha tt väldigt tråkigt och enkelt liv. Mat serverad och en anna som plockar upp skit efter sig, haha!

Men jag ska inte klaga, jag har det rätt bra jag också, som tur är!  Nu blir det väcka lilen för att gå på promenad, sen iväg till affären och sedan hem för att fixa det sista med redigeringen. Åh denna dagen har varit så mysig och helt underbar!


Lägg bara ner!

Ibland kan jag bli riktigt trött på personer som antingen skriver eller som träffat mig under en middag och kläcker ur sig att mitt bloggande inte borde klassas som ett jobbb... Kan bli så himla trött på att höra detta, min klipp gör sig inte själva, mötena måste jag medverka på och inläggen görs antingen dagen innan eller samma dag...

Det är saker som detta som skulle få mig att medverka i en större dokumentär så folk verkligen kan se vilket jobb som ligger bakom mitt bloggande.


1 December!

Go morgon alla sötisar, ska inom kort bege mig till stn för att luncha med min fina lill mamma och även shoppa lite i daglig ordning, hann nämligen inte med det igår, haha! Solen skiner och fick förvaning om halka så blir nog klackar med  rejäl klack, perfekt! Har ingen jätte lust att falla pladask på marken inför någon direkt, haha! Satt med podden fram till kl 00:57, hade massa krångel med mitt program som dog, men efter myvket om och men kom den upp =)

Det som sker för dagen är att fixa klorna, shoppa, redigera det sista med videon, kika hunddagis och luncha på stan. Måste även fixa lite ordrar så jag får hem min produkter i lagom tid nästa vecka! Shit ser redan att jag kommer bli sen, hur lyckas jag egentligen, haha! Aja dags att dra sig, bloggar mer sen igen, puss på er!