Ett lyckat köp!

I veckan fick jag äntligen hem min nya borste och den är verkligen SUPER!
Den är enkel att jobba med och den sliter inte lika mycket på håret som många andra kammar och borstar göra, vilket jag tycker är toppen!
Jag är med andra ord SUPER NÖJD med min köp, hihi


Du hittar den Här


 

Jag blickar aldrig bakåt eftersom jag inte har något att gå tillbaka till <3

Därför har det vart som det vart! 31/5

Go morgon alla gullungar, idag är jag på stråande humör, varför?! Jo det ska jag säga er! Jag kom precis hem från jobbet och slutade för engångs skull i tid, GALET! Lite senare idag ska jag hämta ut ett paket som komm igår till lilla rara mig, efter det ska ytterligare utföra lite ärenden för att senare börja fixa mig inför kvällens bravader, hihi ^^ Det är säkert något mer jag ska ha gjort, men det kommer jag på allt eftersom, haha! Jag vill också be om ursäkt att uppdateringen varit som den vart det senaste, men fått jobbaöver massa, samt att min hormonbehandling har krånglat..... Det är långt från en dans på rosor att gå på hormoner, ena stunden ka man vara jätte glad och andra stunden kan man vara lite down, sjukt trist! Men har hittat rädd ''preparat'' så nu ska det inte vara några problem längre, åtminstonde inte med mina hormoner, haha! Nu måste jag pyssla med lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Last gift from my X!

Nu kommer dom 2 allra sista grejerna jag fick från mitt X och detta är 2 av dom jag faktiskt använder allra mest, vilket iof inte är så konstigt heller med tanke på hur läckra dom faktiskt är!
Har länge pratat om detta halsband, men i färgen guld och har äntligen fått tummen ur röven och beställt hem ett, just löv it!






2 dagar kvar!

Hej på er, ska inom kort bege mig iväg för att hämta ut mitt paket, men innan dess ska jag fixa lite små saker. Dagen har gått ovanligt fort och har ni tänkt på att det bara är 1 dagar kvar av denna månaden?! Tycker tiden går ovanligt fort, men kanske bara är jag, haha! Skulle också behöva storhandla för det har jag helt glömt av, hur man nu kan glömma en sån grej, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!



Snygga Ray Ban!

Är riktigt sugen på att klicka hem dessa sötnosar, dock vet jag inte om jag ska ha styrka eller ej, haha!
Vilka problem jag har eller vad säger ni?! ;)


Ni hittar dom Här
 

Dagens I-landproblem

Nu börjar det bli riktigt irriterande, om inte tala om pinsamt, haha! Folk lär tro att jag är as rik, vilket för visso inte gör mig något heller, men rätt pinsamt också, well ska inte klaga efter som jag har pengar kvar och allt är betalt så vad klagar jag för?! ;)


Shopping stopp?! 30/5

Go morgon alla min söta bloggläsare, sovit gott?! Det har jag, ska inom kort göra iordning mig för att utföra lite ärenden på stan, att bero på ärenden, snart måste jag ta shopping stopp, haha! Vet inte hur mycket pengar jag lyckades bränna igår, vilket var riktigt galet, haha! Förvisso har jag inga ekonomiskaproblem, men man lär ju få om det fortsätter såhär, haha! skämt och sido :) När vi var klara på stan åkte vi till Tommi & Nemo, där vi satt och pratade en låååång stund, vilket var super skoj! Jag fick även hålla i lilla Herr Cilla som jag så fint döpt henne till, dock väldigt ofrivilligt, men det gick bra som tur var, puh! =D Nu ska jag fixa lite små saker och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dinner!





Mobilinlägg!

Hej på er, då är man i Skövde eftersom Gbg resan blev lite för tätt in på, vilket var super tråkigt.... Men sånt är livet, blir en heldag ihop med mina tjejer, inte fel det heller och intill mig har jag min bästa vän, haha! Vi ska gå i lite affärer för att sedan ta något att käka, vilket ska bli super mysigt!




Utgångs-outfit!

Denna outfiten skiljer sig väldigt mycket till dom jag brukar göra, men tyckte ändå den blev riktigt grym!
Tunikan är riktigt söt ochman skulle kunna ha legings under men tycker det funkar såhär också. Skorna är jätte söta dom också, lite lagom höga och framäver föttena på ett snyggt sätt. Armbandet och halsbandet hjälper till att bryta det svara och tycker det blev ritkigt snyggt till! Perfekt till en utgång om man inte vill vara to much, men ändå vara grymt snygg ;)


Tunikan hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här


Vad tycker ni om detta?!

Något som har blivit en riktig snackis är att SD (Sverigedemokraterna) kom med i Europa parlamentet och tänkte göra som många andra, ta upp ämnet. Jag själv är politiskt lagd till Moderaterna och att SD kom in rör migi nte så mycket egentligen. Däremot ska det bli himla kul att se hur dom ska lyckas sammarbeta med andra länder med tanke på hur dom har uttalat sig om olika folkslag, samt se vad andra länder kommer få för ny bild av Sverigesbefolkning nu när dom fått fler stolar att sitta på, alltså mer makt. Men givetvis är det skrämmande också, om SD fick såhär höga siffror till Europa parlamentet undrar jag verkligen hur det kommer bli när vi gör rikstasvalet...... Jag kan knappas hoppas på att vi HBTQ-personer kommer få det enklare, snarare svårare. Förra året togs tvångs stereliseringen bort för oss transsexuella, men dom som var mot beslutet var SD och ändå säger dom att dom vill hjälpa HBTQ-personer, då är min fråga....


Hur tänkte ni där?!


Göteborg VS Skövde!

Go morgon alla mina bloggläsare, ska inom kort göra mig iordning för att eventuellt bege mig ner mot Göteborg eller in till stan, har inte riktigt bestämt mig, haha! Solen skiner och jag är verkligen på jätte gott humör till skillnad från igår då jag var lite down, men allt har sin förklaring och idag är det bara inte så, haha! Var igår och hämtade mitt paket och köpte lite nutrilett eftersom min sista påse tog jag igår så var skönt att fylla på ''skafferiet'' så man har någon mat här hemma, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan börja fixa mig, bloggar mer sen igen, puss på er!


Coldplay - A Sky Full Of Stars

Dagens fråga!

Har du deltagit i Talang 2014?


Hahaha, jag skulle vilja säga nej men ljuga får man inte göra så måste vara ärlig och säga ja, haha! Det är många som har frågat mig angående detta och lika bra ta upp det. Jag deltog i Talang och ångrar det till viss del eftersom bara veckor innan jag skulle delta ballade rösten ur utav en förkylning och på kvällen innan vara jag jätte nervös om den skule hålla hela vägen, vilket den inte gjorde. Men den frekvensen och en annan tog dom inte med och jag är väldigt glad att dom inte tog med den och speciellt den första, PUH! Meningen var att jag skulle sjunga Alive av Linda Pritcherd eller vad hon heter, men eftersom den är en väldigt pampig ballad fick jag akut byta till en annan för att inte spräcka rösten...... Men funderar starkt på att spela in den jag deltog med för att visa er hur det brukar låta för till och med jag hör att det är falskt, haha! Men som ni också kan se var det bara 1 som tryckte på X, då är frågan vad jag gjorde innan som fick dom andra att inte göra detsamma?! ;)


Länk till arkiv innan och inför inspelning


http://itsallfake.blogg.se/2013/november/


För att se uppträdandet klicka Här och spola fram till 21.59

Paket time!

Hej på er, då ska man inom kort trippa mot stan för att hämta ut ett paket, har ett ungefär vad det skulle kunna röra sig om, men givetvis inte helt 100, haha! Skulle också behöva boka tvätt tid till mina arbetskläder, får hålla tummarna att kvällen idag eller imorgon är ledig helt enkelt :) Lite senare ikväll blir det eventuellt att dra sig mot gymmet, har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra eller om jag ska lägga mitt fokus på att röja lite lätt i lägenheten, hm..... Det löser sig om inte annat, nu hinner jag inte sitt här mer, bloggar mer sen igen!



Snygga ringar!

Dessa ringar tycker jag är så GALET SNYGGA!
Dom passar till lita allt möjligt en skön utekväll, en riktigt söt sommaroutfit eller varför inte till ett bröllop?!
Jag måste ha dom hursom helst, då är frågan vilken färg ska man ta?!


Guldig hr du Här                                
                                         Silvrig har du Här


Det var så värt det!

Var som sagt och fixade min ögonfransar för första gången och det gick kanon bra, det enda negativa var att det blev lite sent..... Men gud så nöjd jag är, nu är det slut för min del att pilla på lösögonfransarna i fortsättningen, haha!

Vill man vara fin får man lida pin! 28/5

Go morgon alla bloggläsare, kom precis hem från jobbet och ska inom kort hoppa i säng för att sova en stund. Det blev VÄLDIGT sent på salongen och kom inte hem fören kl 01:00, vilket förklarar varför jag är SJUKT trött! Men som man brukar säga, vill man vara fin får man lida pin och det är precis det jag gjort från att jag gick upp imorse, haha! Lite senare ska jag iväg för att hämta ut ett paket, men innan dess ska jag försöka fixa mig en snabbis, hihi ^^ Nu ska jag sova middag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Igår lyckade vi till det med en lyxshake, inte fel!


Vad kan det vara tro?!

Hej på er, då har man kommit hem från stan och haft en toppen dag + massa fynd som jag ska visa er imorgon eller i veckan, hihi ^^ Ska inom kort bege mig mot salongen för att få mina fransar fixade, jag blev nämligen dubbelbokad ihop med en annan, men eftersom jag är så fab lyckades jag få tid på ett annat ställe, vilket var toppen! Fick också springa iväg för att hämta ut ett paket tidigare idag och har inte en blekaste om vad det kan vara, vågar man öppna är frågan, haha! Nu hinner jag inte sitta här längre utan måste bege mig, får se om jag uppdaterar mer idag, annars hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Dinner!



Söta träningshandskar!

Dessa handskar tycker jag var riktigt gulliga eller vad säger ni?!
Perfekta till gymmet om man lyfter lite tyngre vikter eller vill ha ett stadigt grepp


Ni hittar dom Här

Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Saknar mitt löshår, haha! 27/5

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag, hihi ^^ Ska inom kort göra mig klar för att möta upp Nettan i stan, vi ska kika runt i lite affärer och även hinna med att gymma. Kom aldrig iväg till gymmet igår av olika skäl men kan säga att det var av vettiga skäl, vilket var muy bien, hihi ^^ Ska också lägga upp en bild på hur håret blev och ser ut utan mina extension, vilket jag till viss del ångrar, känner mig som en naken råtta, haha! Nu blir det till att fixa sig för att sedan hoppa i bilen för att puttra in mot stan, bloggar mer sen igen, puss på er!


This is me..... ='(


Gift from my X!

Kom på idag att jag hade lovat visa er lite närmare vad jag fick från mitt X för 3 - 4 månadersen, haha! Lite sent påtänkt men bättre sent än aldrig som jag brukar säga och här kommer endel av det han gav mig =D





Min lilla räddhare, haha!

Hej på er sötnosar, ska inom kort iväg för att hämta lite mat eftersom jag är på tk för lat för att orka laga egen, haha! Nackdelen med lite överblivet från förra månadens lön  är att man blir så fruktansvärt lat och äter ute, haha! När jag kommer hem igen ska jag ringa veterinären för att boka besiktningvaccinations  och eventuellt kastrering, haha! Tur att Santos inte vet något än fören vi är där, haha! Han brukar alltid gilla åka bil, men när vi närmar oss veterinären känner han igen sig och blir typ ledsen, as gulligt, haha! Den lilla pojken ör rädd för mycket som damsugare, mobb och veterinären, haha! Men älskar honom ändå, hihi ^^


Utgångs-outfit!

Jag bara ÄLSKAR vad jag ser!
Toppen, örhängena och armbandet är UR LÄCKRA!
Byxkorna och skorna är så GALET SNYGGA!
Kan tyckas lite för mycket bling men skulle vara perfekt inför en utgång eller vad säger ni?!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Snart är hon min!

Imorgon blir det att ÄNTLIGEN att beställa hem min nya bil som jag kommer få i Augusti, vilket kommer bli riktigt ballt! Anledningen att jag inte får den direkt är för att jag ska ha en annan motor, annat bränsle , automat växel och eventuell skin klädsel, hallå min bil får faktikt inte se ut hur som helst, haha! Jag har inte kommit fram vad för färg jag vill ha på den än dock, det står mellan vit och svart...... Därför tänkte jag fråga er vilken färg anser ni ser lyxigast ut?! =D


Givetvis är det en 2014 års modell ;)






Inte min natt helt enkelt! 26/5

Go morgon alla bloggläsare, sovit gott?! För det har inte jag..... Kändes som att det var 110¤ i sovrummet igår kväll + att mina grannar nedanför mig hade någon hög diskusion, as skoj....... Men ska ta och sova lite nu när jag ändå kommit hem från jobbet hade jag tänkt, hihi ^^ Idag är det bland annat löning vilket är SUPER! Ska också beställa hem lite grejer för att sedan lugna mig med shoppandet eller?! ;) Lite senare ikväll blir det gymmet och ser fram emot det! Nu ska jag lägga mig en stund och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Veckans planer!

Då var det äntligen dags för sista inlägget för idag som ni lärt er vid detta lagret är Veckans Planer, hihi ^^ Som ni ser är detta en superduper bra vecka med massa skoj att se fram emot + massa träning i daglig ordning :) Det jag ser fram mest till är bankmötet, första passet med min PT och ögonfransförlängningen, samt utgången, haha! Det andra är liksom kul att göra grejer mest, haha! Nu ska jag göra iordning mig för att dejta kudden, är en dag imorgon också, vi hörs som vanligt imorgon igen, natti!


Detta var inte bra!

Hej på er, idag mår jag riktigt piss dåligt och jag har bara 1 sak att säga...... Man ska aldrig ta 2 - 3 v paus från alkoholen, haha! Skämt och sido, håller jus nu på med det sista innan jag kan pusta ut och gå och sova (igen), haha! Men innan jag kan lägga mig måste Veckans Planer komma upp, antar ni inte vill ha den imorgon, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt för att sedan kunna pust ut, bloggar mer sen igen, puss på er!


Galen kväll!

Go morgon alla bloggläsare, sovuit gott?! Det har iaf jag gjort :) Utgång igår med Anna vilket var tok skoj, dock försvann hon och jag kunde verkligen inte få tag på henne eftersom min mobil hade dött, VARFÖR?! Det har liksom ALDRIG hänt förut, galet irriterande vart det hur som helst! Men för övrigt hade vi en grym kväll med massa dansande och massa gott att dricka till. Jag träffa även på mängder av nya människor vilket var super skoj! Nog om detta nu ska jag fortsätta med lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Mobilinlägg!

Hej på er alla mina bloggläsare, förlåt att jag inte bloggat fören nu men har inte fått tid fören nu.... Nu är vi iaf påväg till krogen och jag åker buds för engångs skull, haha! Blir nog taxi hem eller vad tror ni?! :P




Ska skönt att få det gjort! 24/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Just nu befinner jag mig hos mina föräldrar där jag ska vara under helgen :) Ska inom kort fixa mig lite snabbt för att gå lite ärendenpå stan, samt kika på nya öghängen. Ska också gförsöka hinna med att gå till gymmet och lite senare blir det extension och hårfärgning vilket ska bli riktigt skönt! Dock vet jag inte om jag kommer sätta i nya.... Men det lär jag funderat ut tills dess ;) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


bild kommer

Mobilinlägg!

Nu har jag jobbat klart för denna veckan och blir att puttra hemåt till mina söta föräldrar :D




Dinner from wednesday!

 
 

Hur ska detta sluta?!

Hej på er alla bloggläsare, dåsåär det snart dags att bege sig mot jobbet och göra lite nytta ;) Men innan jag åker dit ska jag försöka hinna köpa mig en Red Bull, hihi ^^ Väskan är packad och insett att jag äger på tok för mycket grejer eller så vill jag helt enkelt ha för många ombyten med mig, haha! Hur som helst måste jag införskaffa mig en ny resväska ;) Större resväska och ströre bil,hur ska detta sluta egentligen?! Större lägenhet också?! =O Att bero på det börjar det bli riktigt fullt tack vare alla mina skor, haha! Aja nog poratat om detta, nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Jag förstår er!

Jag har både fått frågan av både vänner och bloggläsare vart jag köpt mina leggings och det förstår jag med tanke på hur oehört snygga dom faktiskt är ;)


Ni hittar dom Här


Hockey = datten?!

Igår när jag stod på gymmet kollade jag på hockey av den enkla anledningen att jag inte viste hur man bytte kanal eftersom jag är så oehört teknisk + att det var jobbigt att leta eller be om kontrollen, haha! Hur som helst insåg jag en sakatt hockey är ungefär som ''datten'', ni vet leken man springer runt och jagar varandra,baraatt man har en klubba och betydligt mycket våldsamare, haha! Vet inte om ni någonsin tänkt på det eller om jag är helt alone med den grejen, men så ser jag det, haha!


 

Längtar massa! 23/5

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Det är det värsta toppen vädret och funderar på att ta en fika på stan senare ihop med en kompis innan jag drar mig mot jobbet :D Ska också hinna packa min lilla väska eftersom jag ska hem till mina kära föräldrar och längtar super duper mycket efter dom! Ett tag träffades vi nästan dagligen och var nästan lite trött på dom ett tag, haha! Men nu har det gått x-antal veckor + att dom ha varit ute och rest vilket gjort att man har fått tid att sakna dom lite extra eller rättare sagt massa extra :) direkt efter jobbet blir det puttra hem till dom, men till detta behövs givetvis en Red Bull, haha! Aja nog om detta, nu ska jag göra iordning mig lite snabbt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, just nu står jag på gymmet i daglig ordning och verkar som jag ör helt själv, as ballt :D Dagen har gått fort och fått massa gjort, dock glömde jag lämna in det sista papprena till Statoil angående kort :/ Men får ta det imorgon! :D Nu ska jag fortsätta mitt trampande och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Zara Larsson - Carry You home

Förtjänar jag en Red Bull?!

Hej på er, har precis slängt i mig lite mat och ska strax bege mig mot banken för att lösa in min check, samt fråga vad det är för något, haha! Däefter ska jag ha ett informations möte gällande min plastikoperation jag berättat för er om tidigare och lite senare bär det av till gymmet i daglig ordning, vilket ska bli riktigt skoj! Funderar på att köpa mig en Red Bull idag också eller om jag ska vänta tills imorgon, vad tycker ni?! Att bero på något helt annat ska jag klicka hem lite grejer också, börjar få slut på mitt schampo & balsam, samt min värmespray + att jag vill ha lite nya kläder och kanske några nya skor, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag verkligen blev riktigt somrig eller vad säger ni?!
Klänningen är verkligen UR SNYGG! Halsbandet och ringarna tyckte jag blev riktgt tuffa ihop kjedjan till midjan bryter av på ett snygg sätt och skorna är DÖ LÄCKRA, ge mig, haha!


Klänningen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Kjedjan hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Avensis VS Rav4!

Igår  var jag iväg för att kolla en sista sväng på bilen jag tänkte investera i och även kunna få provköra den, dock hade dom den inte bilen inne vilket innebar att det inte blev av..... Däremot står det nu mellan 2 bilar båda är Toyota men den ena vet ni sen tidigare Avensis och den andra nya favoriten heter Rav4. Båda är sjukt snygga, men eftersom jag ska hal ite special grejer som inredning och andram ojenger kommer ordinariepriset stiga betydligt, men som jag brukar säga:


It's good to live expensive you know it ;)



En toppen dag! 22/5

Go morgon alla mina bloggläsare, idag är jag på toppen humör och kanske inte så konstigt med tanke på att solen skiner, hihi ^^ Kom nyligen hem från jobbet och ska inom kort göra iordning mig för att sedan bege mig till banken för att lösa in en check jag fick hemskickad igår, riktigt gött speciellt nu i slutet av månaden, haha! Funderar också på om jag ska boka in en AKUT nagel tid, men får se hur jag gör :) Lite senare idag ska jag på möte inför min första plastikoperation, ska bli riktigt skoj! Nu hinner jag inte sitta här mer dags att spackla fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Var som sagt iväg för att hämta ut min paket igår, kan ni gissa vad som finns i?! ;)


Dagens fråga!

Varför vill du inte berätta vad du tjänar på ditt bloggande?


Detta har jag svarat på flera gånger och frågar er som undrar varför vill ni veta det?! Blir ni lyckligare av att veta det?! Jag tänker inte berätta vad jag tjänar av olika skäl men det jag kan säga är att oavsett om ni klickar på mina annonser eller ej får jag min blogglön iaf, hur?! Via sponsorer som betalar en summa för publicering, that's it. Ihop med mitt nya jobb ökar min ekonomi ytterligare och det är en av anledningarna till att jag kan köpa min första egna bil som inte mina föräldrar behöver betala åt mig, samt utlandsresan jag redan bokat, det går runt med andra ord =D

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu ute i sommarvärmen ihop med Challan och njuter av vädret med livets dryck, hihi ^^ Vi har gjort massa skoj gått i affärer, kikat på bil och kan berätta att det står mellan 2 Toyotor ena mer fab än den andra, me like :D Det ända negativa var att jag inte kommer få den förens i August, vilket suger..... Jag som ville ha den hasta pronto, haha! Nu ska vi kika lite kläder samt beställa hemlige foder till Santos, bloggar mer sen igen, puss på er!


Riktigt läckra ringar!

Jag har blivit en riktigt ring fantast och det kanske inte så konstigt eftersom det är faktiskt riktigt snyggt ;)
Dessa är jag själv riktigt sugen på att klicka hem, tycker dom är riktigt häftiga


Ni hittar dom Här


 

Skottpengar?!

När jag ser saker som detta gör det verkligen ont i mig att människor kan vara så brutalt grymma...... Varför göra så mot ett oskyldigt litet djur, får nästan tårar i ögonen av att bara se bilden...... Djuren vill oss inget illa och när olyckshändelser sker är det oftast av vettiga skäl som dålig uppfostran eller verbabel djurhandel, USCH! Folk som plågar djur borde man införa skottpengar på, ursäkta men ett oskyldigt litet djur ska aldrig behöva lida pga brist på kunskap!
 

Vissa människor är riktigt vidriga!


Idag blir det en bra dag! 21/5

Go morgon mina kära bloggläsare, hoppas ni har sovit gott! Började min dag med att dra till jobbet och har haft en toppen dag allt har bara flytit på och vi hann verkligen med massa, vilket känns lite konsitgt, haha! Ska inomkort hoppa in i duschen för att göram ig iordning för att träffa Challan på stan, vi ska gå i lite affärer och käka, måste också hinna hämta ut mitt paket som kommit eller om jag inväntar mitt paket nr dos..... Får se hur jag gör :) Senare ikväll blir det gym i daglig ordning + att jag ska ha mitt första träningsupplägg ihop med min PT. Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Det bästa med att börja tidigt på sommaren är gryningen




Mobilinlägg!

Hej på er, ursäkta att min uppdatering varit lite knepig idag men blir så när man jobbar, men det vet dom som jobbar och för er som inte vet får helt enkelt prova så vet ni med det sen, haha! Slutade jobba flr 30 min sen och är nu på gymmet för att köra genom kroppen, idag blir det massa ben och rumpa övningar, sexigt värre, haha! Är på riktigt toppen humör idag och kan inget annat än att älska livet, hoppas ni också känner så :) Att bero på något helt annat ska jag löpa mig en stegräknare med tanke på hur oehört mycket jag faktiskt rör mig på jobbet, jag kommer få en sjukt snygg kropp till sommaren hihi ^^ Aja nu vet ni vad jag gör så ska fokusera på mitt hör, puss på er!


Allt är klart bara gymmet kvar!

Hej på er allihopa, då ska jag inom kort bege mig iväg för att åka och jobba en stund, ska bli riktigt skoj! Har hunnit med det mesta idag känns det som kollat värde på bilen och även hunnit boka tid för ögonfransförlängning, hihi ^^ Var inte så fasligt dyrt komiskt nog lär gå på 1000 - 1500 verkar det som och helt klart värt det eller är det för mycket?! :) Nu hinner jag inte sitta här mer, efter jobbet blir det att dra sig mot gymmet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Söt tränings topp!

Hittade en ur gullig tränings topp som är på ett ungefär som den jag redan har.
Hade färgen på toppen matchat mina träningsbyxor hade jag utan tvekan tagit den, men erkänn den är förbannat snygg! Kanske ett tecken på att jag ska köpa nya byxor?! ;)


Toppen har ni Här


 

Vad tycker ni?!

Fick detta klippet av en kompis och tyckte det var väldigt inspererande så varför inte visa er också?!
Budskapet är riktigt bra, men sen är melodin lite si sådär eller vad säger?!


Nu ska det bli gjort! 20/5

 Go morgon alla mina bloggläsare, sovit gott?! Hoppas ddet för det har jag, hihi ^^ ska inom kort fixa mig för att åka iväg till Toyota för att kolla värdet på Rödafaran för att eventuellt byta in honom om jag inte ska ha honom till jobb bil vad tycker ni?! =D Måste också boka tid för ögonfransförlängning har länge funderat på detta men aldrig blivit av..... Men börjat tröttna på att klistra på och av, ah ni fattar, riktigt drygt! Tänk att vakna upp perfekt brevid någon man tycker om tex ett ord FAB, haha! Men innan jag kör igång med något av detta har jag lite andra saker att ta i tu med, bloggar mer sen igen, puss på er!


Miley Cyrus - Adore You

Denna låten tycker jag är så GALET BRA!
Jag vet inte hur det är med er man jag smälter av hennes fantastiska röst
Miley har verkligen utvecklats något fruktansvärt från att sjunga ''barnvisor'' till modern pop musik
Just love it!



Vad tror ni det kan kosta?!

Hej på er, blev rätt nyligen klar med min inkorg så hoppas och verkar inte som jag glömt någon, men ska göra en extra koll utifall att :) Nu blir det att ta det lite lungt innan jag ska göra mig redo för gå mot gymmet, men först måste jag klicka hem ett par have to have saker, haha! Att bero på inköp måste jag kolla vad ett flak stora Red Bull light kan kosta, måste skaffa detta eftersom jag börjar bli trött på att gå till ICA stup i kvarten och dom lär vara trötta på mitt face also, haha! Nu ska jag fixa min beställning och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Utgångs-outfit!

Hur snygg är inte denna outfiten eller rättare sagt vilken tjeje skullei nte vilja äga något utav det?!
Toppen och örhängerna är UR LÄCKRA!
Byxorna och halspandet är hur fab som helst och skorna är dödsläckra!
Detta är verkligen gjort för en utgång eller ett mindre event


Örhängena
hittar du Här

Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

As long we are toghether can we stay strong forever

 

Lugns måndag! 19/5

Go morgon alla bloggläsare, sovit gott?! Idag är det måndag vilket också innebär att det är en ny vecka och bara 1 vecka kvar tills löning för oss som får den 25:e. Idag händer inte så jätte mycket ska gå igenom lite mail, beställa hem lite grejer och när jag knner mig färdig med det ska jag iväg för att gå mot gymmet. Det blir en rätt lugn dag med andra ord, men det är inteh eller fel speciellt på en måndag, hihi ^^ Har också hunnit beställa hem nya extension och en till grej, haha! Pratade om att jag skulle skippa löshår i 3 månader, men gjorde en order utifall att jag skulle ångra mig efter jag har tagit ut dom nu till helgen + att jag vill ha bort det röda, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 


Tror ni jag kommer klara ett liv utan extension?!


 
 
 

Veckans planer!

Då var det dags för Veckans Planer och som ni ser har jag massa skoj att göra i veckan, nästan lite för mycket om ni frågar mig, haha! Men man ska inte klaga när det väl går bra, right?! ;) Det känns som denna veckan kommer bli tok bra och jag ser redan fram emot måndag, om man bortser från att gå genom mailen som kan ta x-antal timmar, men det är det värt med tanke på vilka söta mail jag faktiskt kan få utav er, hihi ^^ Nu önskar jag er alla en trevlig söndgskväll och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Veckans sötis!

Jag är bara så tvungen att visa er denna bilden för den är så sjukt gullig så man nästan smäller av, haha! Kan inte sluta skratta så sjukt fulsöt, haha!
 
 

Söndag! 18/5

Go morgon alla bloggläasre, sovit gott?! Hoppas det, idag är det Söndag vilket också innebär att det är måndag imorgon och en hekt ny vecka + 1 vecka kvar tills löning, hihi ^^ Ska inom kort sätta mig med lite jobb för att sedan börja med Veckans Planer :) Är ni också som mig att ni skjuter upp saker och ting till sista dagen, haha! Varför gör man så varje gång när man vet att det blir lika ''underbart'' som alltid, haha! Verkligen oförståligt, åkte igår till en kompis efter jiobbet för att titta film, det slutade med att jag sovöver och vilken tur att jag nästan räknat med det eftersom jag hade med mig smink, natti-kräm och kläder för morgondagen, erkänn jag är bara 2 fab :D Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bra att ha när man jobbar ;)


Toppen knep för att lyfta fram kroppen!

Något jag tycker är riktigt snygg är kroppsmycken och detta är min nya favorit + att den inte är speciellt dyr heller. Tänk er en varm sommardag antingen i utlandet eller hemma i Sverige och gå med detta på stranden, helt FAB, just löv it! Pefekt knep att lyfta fram kroppen eller vad säger ni?!


Ni hittar smycket Här


 

OneRepublic - Counting Stars

Jag är är verkligen så såld på denna laten, tycker den är så fruktansvärt vacker och därför kan jag inte sluta lyssna, haha!


8 dagar kvar! 17/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni är pigga och glada fär det är jag, hihi ^^ Vädret här helt amazing och funderar på att ta en lång promenad , dumt att släng bort denna dagen ;) Idag var det prat om utgång men eftersom jag ska jobba senare ikväll några timmar funderar jag på att hoppa detta spektakel och ta det lugnt istället. Om inte annat får jag en schyst lön att se fram emot + blogglönen som kommer in som vanligt, me like :D Nu ska jag ner och boka tvätt tid och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Riktigt sugen att investera i en taklampa, vad tycker ni?! =D


Dinner from wednesday!

 
 

Idag är det en bra dag!

Hej på er, har precis boka tid för möte angående plastikoperatikon nästa vecka, vilket känns super skönt! Idag är det en sån dag då inget kan gå fel, är på toppen humör, har hittat både skor & klännig till Cillas dop, kanske ska också investera lite nya smycken till dopet också?! ;) Får se hur det blir med den saken, nu har jag bara 1 sak kvar att göra vilket är att klicka hem nytt löshår, har sagt att jag inte skulle sätta i fören i augusti, men tänkte utifall jag ångrar mig, haha! Nu ska jag pyssla med lite annat och vid 7 - 8 tiden ska jag iväg för att köpa lite godis, det är trotsallt Fredag :D


Ni hittar skorna Här


 

Är det fel på mig?!

Jag funderar på om det  är något allvarligt fel på mig, bra start på ett inlägg, haha! Men räligt talat som ni vet älskar jag shopping, det är typ det jag lever för, just löv it :) Iaf allt i livet har eller ger konsekvenser vilket i detta fall är kvitton och fakturor. När man öppnar min plånbok skulle man kunna tro att jag samlar på kvitton, fast egentligen är jag bara för lat för att slänga skiten, har faktiskt haft en del pojkvänner som gjort det åt mig, haha! Sen till det jag skulle prata om nämligen fakturor, jag blir liksom glad av att få en faktura, helt galet, haha! Jag misstänker att jag är en av få som faktiskt blir det, men blir glad av att betala eftersom jag kommer till 50% använda produkten minst 1 gång + att den är uppenbarligen snygg ^^


Galet vad tiden flyger! 16/5

Go morgon/eftermiddag alla bloggläsare, kom precis hem från jobbet och fick jobba över, därför mitt inlägget påverkades, men det är sånt som händer, man kan inte ha flyt jämt, haha! Kan också berätta att jag började min morgon med att klämma mitt lilla finger i en dörr...... det kändes kan jag sägs, men nageln är kvar så ingen större sorg, haha! Har ni tänkt på att det redan är Fredag?! Jag tycker veckan går sjukt fort och kändes som det var måndag igår, helt sjukt, haha! Ikväll blir det fredagsmys och ska bara njuta av kvällen, samt jobba med lite små saker :) Nu  ska jag sova middag en stund och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Bild från förra fredagen




Mobilinlägg!

Hej på er, ursäkta att jag varit lite off fram tills nu, har haft fullt upp sedan jag kom hem och var helt slut när jag kom innanför dörren, haha! Att bara sova 5 timmar och köra på som vanligt är INGET jag kommer prova igen, haha! Blev som sagt en sväng in till stan och hann med det mesta som skulle göras, vilket var kanon! Nettan bjöd även på middag, inte fel ;) Det blev laxgryta och ris, riktigt gott! Nu mina vänner ska jag sluta ögonen för att äntligen få sova, vi hörs mer imorgon igen och så får ni ha det så bra, puss på er!




Disel in my heart!

Jag verkligen ÄLSKAR denna parfymen och jag kan inte få nog av den heller, HELT GALET! Den luktar riktigt gott, kostar tyvärr en slant, men GASH vad länge den håller! Dessutom är designen på själva flaskan riktigt amazing, just löv it!


Du hittar den Här


Utgångs-outfit!

Hur snygg är inte denna outfiten, jag bara rågar?!
Toppen, armbandet och skorna är helt fab med stort F!
Byxorna och örhängena är verkligen ur snygga


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Tyota in my <3

Igår var jag som sagt och tittade på eventuellt ny bil, fick med mig en liten broschyr hem om de olika bilarna och tänkte visa vilka 2 jag funderar lite extra på, den ena lite mer än den andra, haha! Jag har verkligen fastnat stenhårt för Toyota Tycker det är en bra bil som sällan har problem vilket varken jag eller andra Toyota-ägare säger, vilket också är en kostnads fråga i slutet oavsett hur mycket pengar man tjänar. Inte kul om man ska behöva läggar ut 25% - 50% på reperationer vad bilens ursprungs pris, haha!


Avensis
 

Yaris

Dag på stan! 15/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra :) Själv har jag sovit lite sådär, att slarva med sömnen är inte att rekomendera, just saying, haha! Jag ska inom kort hoppa i duschen för att sedan börja fixa mig för att dra mig in mot san där jag ska möta upp Nettan för att gå med henne och handla kattsand, haha! Ska också försöka lura med henne på lite annat mojs, ni vet jag ock shopping är som gjorde för varandra och med mig har jag min lilla betjänt, haha! Skämt och sido, smakråd är aldrig fel :) Aja, nu måste jag göra mig klar och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Dagens fråga!

Hej såg dig på krogen för 2 helger sen och läst och sett hur vissa personer behandlar dig där, främst killar vilket jag tycker är skit tråkigt.... Hur står du ut? Har tanken aldrig slått dig att gå tillbaka till kille?


Hej, jag håller helt med dig, det är jätte tråkigt att dom ska hålla på, men uppenbarligen har dom inget bättre för sig än att försöka var en del av mitt liv, vilket enligt mig är bara patetiskt! Vissa dagar har varit bättre än andra och visst har jag funderat över att gå tillbaka då det varit riktigt tufft och jag ser tillbaks på mitt gamml liv, där fanns aldrig dessa probem..... MEN om jag hade gjort det skulle dom vinna och låta dom styra över mitt liv! Av den enkla anledningen orkar jag med detta när motgångar kommer, eftersom jag låter inte någonb annan än mig själv bestämma över mitt liv eftersom det tillhör bara mig :)


Skål!



Perfekt!

Dessa örhängena tycker jag är så förbaskat snygga, don't you?!
Dom skulle bli perfekt till mina ringar med nitar, awesome + att dom kostar inte särkilt mycket heller :)


Ni hittar dom Här

Mobilinlägg!

Dåså är man tillslut framme vilket känns riktigt gött, eftersom jag inte pallade ta tåget idag fick lilla Rödan följa med, dock hann jag inte med att köpa någon red Bull men ska fixa det på hemvägen :) Nu ska jag göra mig köar för att träffa läkaren och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Träffa läkare 14/5

Go morgon alla mina söta bloggläsare, ska inom kort hoppa in i duschen för att sedan bege mig mot Alingsås där jag ska träffa en läkare, vad vi ska prata om vet jag dock inte men det löser väl sig eller vad tror ni?! ;) Sen när jag kommer hem ska jag hämta ut ett paket och hinner jag blir det att trippa iväg mot gymmet om jag inte ska jobba dvs :) Nu måste jag sätta fart med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu på gymmet helt solo eftersom Challan antagligen ligger och sover, snacka lat ;) jag har 2 saker att berätta och den ena är mer positiv än den andra.... Jag kan börja med att jag fått fast anställning och gör min första riktiga dag redan imorgon, GALET! Den negativa nyheten är att jag slarvat bort mitt lås till gymmet, sjukt irriterande eftersom jag måste gå runt och bära min väska..... Känns sisådär lagom glamoröst, haha! Fast andra sidan väger den positiva nyheten upp detta lilla piss öde :) Ibland känns livet riktigt bra och detta är en av många dagar, imorgon blir det Alingsås dock måste jag hitta mitt papper så får gå på skattjakt när jag kommer hem, haha! Aja nu slankas fortsätta med mitt och så göra vi mer sen igen, puss på er!


Bild kommer

Just löv them!

Förra veckan fick jag hem dessa skönheterna och jag kan inget annat än att ÄLSKAR DOM. Tycker dom är så sjukt fina och bekväm ska vi inte prata om! Ibland får man passa på och speciellt när skor som Jeffery's ligger på REA eller vad säger ni?! :)


Ni hittar dom Här




Mot Tyota!

Hej på er, kom aldrig iväg till gymmet av den enkla anledning att jag & Chalotte ska gymma senare ikväll, vilket iof var bra eftersom jag hade en hel del att stå i som lite pappersarbete och lite samtal som behövdes göras. Nu sitter jag framför tv:n, men ska nsart bege mig mot Tyota för att fixa lite grejer, ska också be någon av dem kan sätta upp min papperskorg, haha! Inte en blekaste hur man gör så lika bra att utnyttja resurserna eller vad säger ni?! ;)


 

Därför ska jag ha den!

Något jag funderat över är att skaffa mig en snygg keps till gymmet och varför ska man ha det för undrar ni?!
Det ska jag säga er, det är snyggt, så enkelt är, haha!
Kikade runt liteo ch hittade denna, tyckte den var riktigt snygg eller vad säger ni?!


Ni hittar den Här


 

Så funkar det!

Som jag tidigare berättat påverkar inte rösten oss TS-tjejer av hormonbehandlingen utan funkar endast hos killarna. Varför det är så vet jag inte riktigt, men misstänker att testosteronet har en betydligt starkare effekt än hos östrogenet. Som jag tidigare berättat får vi lära oss att lägga om våra röster och för vissa är det enklare än hos andra. Allt beror på vart man ligger från början tonartsmässigt och för att få er att förstå hittade jag ett klipp so kommer fatta exakt hur det hela fungerar, hihi ^^



Skrattretande! 13/5

Go morgon alla bloggläsare, allt väl med er?! Hoppas det, här är det bara fint och ska inom kort göra mig redo för att gå mot gymmet, behöver visa grabbarna mina muskler som jag inte har, haha! Asså det känns så sjukt lamt att jag idag orkar 25 - 35 kg beroende på maskin och för något årsen körde jag det dubbla om inte lite till, haha! För visso tränade jag 20 - 24 timmar i veckan men ändå, jag ser det lite smått skrattretande, haha! När jag är klar på gymmet ska jag bege mig till Tyota för att fråga om en grej till rödan, nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



 
 

Waves - Robin Sculz by Mr. Probz

Jag har fastnat så hårt för denna låten, tycker den är så oehört bra och perfekt till halv tråkiga dagar som idag eller när regnet öser, tycker sånt är mysigt :)


Grått och trist....

Hej på er, sitter just nu och kikar ut genom fönstret och konstaterar hur oheört tråkigt väder vi har det..... Dagar som dessa frågar man sig själv varför bor jag ens kvar här, haha! Men Sverige har sin charm också eller vad säger ni?! Har hunnit med det mesta idag faktiskt och då har inte ens halva dagen gått komiskt nog, haha! Ska belöna mig med att kika lite på tv innan jag beger mig mot gymmet, man mpste få koppla av ibland också! ;)


Denna bilden är en av mina nya favorit pic's, tycker allt blev så perfekt, men kanske bara är jag?!


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt sommar eller vad säger ni?!
Klänningen och skorna är supersöta och båda skulle passa perfekt till ett dop jag ska snart på att bero på något helt annat, haha!
Ringarna och midjesmycket är riktigt läcker men det som snor lite extra fokus är ändå hårsmycket som blir lite osm grädden på moset, mjau ;)


Hårsmycket hittar du Här

Klänningen hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Midjesmycket hittar du Här

Skorna hittar du Här


Pic's from the XXX-party ;)

Var som sagt på erotik-party som min vän Chalotte höll i och tänkte visa er några saker av väldigt många, haha! Vi hade en jätte trevlig kväll och hade jag inte jobbat dagen efter hade jag absolut hängt med på utgång, hihi ^^






Sova sen städa! 12/5

Go morgon alla bloggläsare, blev kvar på jobbet lite längre än vad jag trodde men gjorde inte så mycket heller eftersom jag hade skoj undertiden :) Nu har jag som sagt kommit hem vilket ni kanske förstått och ska strax krypa ner i sängen för att sova 1 timme eller 2 innan jag börjar med städningen :) Får inte heller glömma beställa hem mina hormoner, vill inte få kris som sist, haha! Mer än detta hade jag inte att berätta om just nu, bloggar mer sen igen, puss på er!


 Snart dax att beställa hem nya extensions
 

Veckans planer!

Hej på er, då är det dagt för Veckans Planer och ser ut som det kommer bli en toppen vecka! Förra veckan blev det inte alls lika mycket träning som det brukade vara, vilket andra sidan var förståligt också. Inte helt lätt att lägga om ens rutiner till något helt annat, men skoj hade jag iaf :) Det verkar som alla dagar kommer bli riktigt härliga förutom imorgon då städning och flytta ner saker till förrådet står på schemat, haha! Är det bara jag som tycker dagarna springer iväg?! Galet vad fort tiden går och snart är det löning, inte fel det heller :) Aja nu ska jag gör mig en nattishake för att sedan krypa till kojs, bloggar mer imorgon igen, natti!


Så kan det gå!

Hej på er alla bloggläsare, har precis blivit klar med det sista och ska inom kort göra iordning lite mat/kvällsmat :) Nackdelen när man brinner för det man gör är att man helt glömmer bort att äta eller åtminstonde är jag sån iaf, haha! Fast andra sidan så orkar jag gå så varför klaga :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan innan, men först måste jag ringa hem till mina föräldrar och fråga hur resan var, vart dom åkte kommer jag inte ihåg men med kom jag inte, haha! Ska väl inte klaga eftersom jag själv har en resa att se fram emot, men vart vet ni icke ;)


Måste hylla lite extra över Europas framsteg till HBTQ-personer :)


Grattis Conshita!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra :) ESC igår och Sanna slutade på en fin 3:dje plats. Jag tyckte nr var riktigt fint, dock fattade jag inte varför hon i all världen skulle ha svarta strumpbyxor?! Vinnare för kvällen Blev Conshit Wurst, vilket passade ypperligt bra i tiden, med tanke på vad Ryssland håller på med, HELT SJUKT! Nederländerna behöver jag inte komentera mer än att jagi nte är mycket för cuntry, haha! Ah nu ska jag vara lite social mot Anneli och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Ett steg närmare din dröm!

Det jaag vet av egen erfarenhet är att många i min egen ålder eller yngre drömmer om en karirär som skådespelare. Men att komma dit kan vara lite halvproblematiskt och vissa anser att man kräver utbildning för detta, vilket enligt mig är lite små patetiskt, haha! Har man talang ska inte en utbildning stå ivägen eller?! :)
Så varföri nte starta din nya karriär som faktiskt kan leda till Skådespelare/Skådespelerska


Inget att rekomendera!

Go morgon alla mina sötnosar, kom precis hem från jobbet och njuter av min morgonshake :) Var som sagt på Erotik-Party igår vilket var riktigt skoj! Märktes att Challan hade lagt ner tid på det hela, vilket jag uppskattar när människor gör :) Eftersom det drog ut på tiden och klockan tickade iväg slutade det med att affären hann att stänga, vilket innebar att jag fick hoppa frukosten imorse, inget att redkomendera, haha! Nu ska jag lägga mig och sova en stund, sen blir det iväg till gymmet, om jag orkar dvs och lite senare ikväll blir det åka till Mia & Becca som ordnat ESC-fest eller vad man ska säga, jätte mysigt! Nu ska jag dricka upp här och sen blir det att sova en liten stund, bloggar mer sen igen, puss på er!


Även när jag sover är jag Fab ;)


Mot erotik partyt!

Hej på er, var som sagt iväg till min nya arbetsplats efter min praktik och verkar som jag kommer sätta igång redan por la mañana, vilket vore super! Hur som när jag väl kom hem slocknade jag i min lilla säng och vaknade för drygt 1 timme sen, haha! Nu blir det iväg mot ett ställe som heter Viken där min kompis Charlotte har Erotik Party, fatta inte att jag tackade ja men blir nog kul eller vad tror ni?! ;) Nu Måste jag dra mig så jag inte blir mer försenad än nödvändigt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Detta piggar alltid upp ;)




Nu ska den bli min!

En produkt som har fått väldigt bra ressenioner av både bloggare och frisörer är Tangle Teezer
Vi som har långt hår normalt eller extension vet hur ''underbart'' det är att tova ut håret på morgonen, haha!
Det går men tar sin tid om man säger så, därför har jag klickat hem denna och hoppas det ska gå fortare


Du hittar den Här


Det bara måste gå bra!

För dom som inte kollat på ESC semi-final 1Sanna tävlade för Sverige kan jag berätta för er att hon gick vidare till finalen! Helt amazing och tror faktiskt hon har en chans att ta hem det, hon är äkta och förmedlar en känsla precis som Loreen gjorde med Euphoria :) Men visst var det nervöst då det fanns 3 platser kvar och Sverige inte hade blvit uppropat, haha! Då var jag faktiskt nära på att vita på mina naglar, haha! Nu får vi hoppas att det går lika bra i Finalen nu pp Lördag och att vi får en bra placering i startfälltet :)



The last day! 9/5

Go morgon alla bloggläsare, just nu sitter jag och fikar för sista gången på praktiken, känns faktiskt lite sorgligt..... Allt har gått så himla bra idag och kändes som allt gick rätt till, vilket var ett perfekt avslut på praktiken :) Så på måndag börjar mitt nya liv på mitt nya jobb och det känns hur gutt som helst! :D När jag slutat för dagen blir det att hälsa på min nya arbetsplats antar att det lön diskussion och lite snabb genomgång om vad som ska göras etc :) Därefter ska jag hem för att sova för att sedan bege mig mot gymmet samt klicka hem lite hårprodukter, aja nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

David Guetta & Showtek (Feat Vassy) - Bad

Denna låten är så GALET BRA och dessutom är den riktigt skön att spring till, man blir riktigt taggad :)


Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu på donken och frirar denna underbara dagen med en god bit mat ihop med Challan, vet ni varför?! ;) Det är nämligen så att jag fått ett heltids fast jobb vilket är helt AMAZING! Den ända nackdelen är att jag gör min sista praktikdag imorgon och inte kommer vara där något mer, vilket jag kommer sakna.... Haft en toppen vecka där, lärt mig så sjukt mycket och personalen är helt amazing! Men, men allting har sitt och glad att jag fick komma dit :) Nu ska jag hugga in och bli tjock och sen blir det gym för att bli smal igen, haha! Skämt och sido, vi hörs mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev så SJUKT SNYGG!
Klänningen & skorna är helt fab
Örhängena är ur söta och armbandet hjälper till att bryta av kontrasten på ett snyggt sätt
Något av detta borde vara ett måste för varenda tjej :)


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Dinner from Yesterday!

Var som sagt ute och åt igår ihop med Challan & Linus. Hade en jätte trevlig kväll och pratade om allt möjligt, haha! Eftersom jag har typ ätit onyttigt hela veckan valde jag att försöka verka lite nyttig genom att ta en pasta som för övrigt var SUPER GOD!




Mobilinlägg! 8/5

Hej på er, haft en jätte bra dag på praktiken och allt flöt bara på, vilket kändes kanon! Just nu sitter jag i bilen utanför maxi ska köpa öronproppar så jag kan få lägga mig i lugn och ro, inte van att bara få 6-7 timmars sömn, måste ha mina 10, haha! När jag kommer hem ska jag lägga mig för är dö slut pga att mina grannar inte kan visa hänsyn efter kl 23..... Riltigt irriterande så ska ringa min hyresvärd så jag kan få det problemet ur världen :) Nu blir det öron proppsdhopping sen blir det nana innan jag går mot gymmet, puss på er!



Mot stan!

Go kväll alla mina bloggläsare, hoppas det är bra med er och att ni haft en fin dag. Var på intervju idag och kändes som det gick super bra, åtminstonde tyckte jag det :) Blev dock ingen träning idag, var lite för omotiverad och fastnade hos Tommie och lilla Cilla, vilket var riktigt skoj. ska inom kort iväg för att möta upp Charrlotte & Linus över en bit mat, borde egentligen gå och lägga mig lägga mig, men ibland får man faktiskt göra saker som dessa + att detta drabbar bar mig ändå, haha! Nu ska jag göra iordning mig och så hörs vi mer imorgon igen och så får ni sova så gott, natti!


 
 

Dagens fråga!

Har du gjort inplantat eller är det dina riktiga bröst?


Hahaha, den frågan har jag fått många gånger av personer som vet om att jag är transsexuell och svaret är givetvis Nej :) För er som inte vet får man kvinnliga former och börsten växer av hormonbehandlingen. Vissa får störra och andra får knappt inga alls, men beror lite på gener och hur mycket kroppsfett man har etc. Jag är super nöjd med den storlek jag fått, men kommer oavsett vad genom gå en bröstoperation för att förstora dom lite till eller som jag brukar säga bigger is better, haha!


Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Hårsmycke!

Något ni kanske märkt är att det blivit mer och mer populärt med hårsmycken.
Jag tycker det är så fruktansvärt snyggt och passar alla hårtyper förutom blondiner, haha!
Smycket försvinner liksom i håret, men till röd, svart eller brunetter är det så GALET snyggt till :)


Guldsmycket hittar du Här     &     Silversmycket hittar du Här


 

Haters will still hate, but I will still forgive them.... <3

Så ska jag ladda inför min intervju!

Go morgon alla bloggläsare hoppas allt är bra med er, själv mår jag bara fint och sitter och äter min skaldjursoppa, från finduns så ni inte tror jag lagar mat själv, haha! Skämt och sido ;) Just nu är jag på praktiken men slutar runt 12 tiden för att göra mig klar på arbetsintervju och medm ig ska jag ha en Red Bull as always, haha! Att bero på det köpte jag en igår, men det behöver vi inte låtsas om eller vad säger ni?! ;) Nu ska jag vara lite social här borta och så hörs vi mer sen igen puss på er!

ESC mys!



ESC 2014 semi-final 1

Ikväll ska Sanna Nielsen representera låten Undo och hon går ut som start nr 4. Jag hoppas innerligt att det går bra för oss ikväll och att låten går vidare, kl 21:00 drar det hela igång och då vet ni vart ni har mig ;)




Strax gymmet!

Hej på er, ursäkta att uppdateringen varit lite som den varit idag men helt galet att vara utan dator, hade helt glömt att ladda den men sånt händer även den bästa, haha! Kom hem för ca 3 - 4 timmar sen och var riktigt trött så bestämde mig för att sova direkt efter maten och nu är jag vaken igen för att inom kort bege mig raka vägen mot gymmet :) Därefter ska jag iväg till ett par släktingar för att hämta en grej, samt köpa lite gott inför kvällen, har ni något förslag?! =D Nu har jag inte tid att sitta här längre dags att byta om och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Tycker bilden till höger blev så fruktansvärt ful söt så var tvungen att lägga upp den för er som inte har Insagram, MollyNilson heter jag där :)


 

Just löv it!

För ett tag sen fick jag hem denna sötnosen och tycker den är så SJUKT SNYGG + att den ger en riktigt snygga ben på gymmet, som om jag inte hade det tidigare, haha!
Är man lite pryd av sig kanske man ska välja en annan topp, men har man vill man ha stil och visa upp sina former ska man absolut tänka på saken, dessutom har dom sänkt priset på den :)


Du hittar den Här


Pic from cruising!

Jag brukar i vanlgiafall vara riktigt kass på bild när jag är onykter men fattar inte vad som hände?!
Armar, ben och ja allt var perfekt, synd att jag lämna min kamera hemma, fast kanske lika bra, haha!
De var någon som tyckte jag hade för lite kläder på mig och skrek '' Öh ta på dig kläder jv*la slyna'' stackars lilla människa inte lätt att vara avundsjuk på en fab-person som moi :D


Kvällens komentar var lätt denna

Challan - Ja men visst ska det bli kul att åka på Cruising?

Jag - Ja men absolut! :D

Challan - Dricka lite gott och titta på fina bilar

Jag - Bilarna skiter väl jag i, haha!




Mobilinlägg! 6/5

Go morgon alla mina kära bloggläsare, idag ör det ett riktigt skit väder, men for hoppas det klarnar upp och jag är glad att jag är inomhus, haha! Igår hände det massa bra grejer åtminstone för mig, jag ska på arbetsintervju imorgon kl 15:30 vilket ska bli super skoj! När jag konmer hem blir det att fixa dig inför gymmet för att senan invänta ESC semin, ska bli spännande! Nu ska jag fokusera lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss!

Bästa investeringen ever!

För någon dag sen var jag inne i Skövde där jag skaffade denna laddaren, vilket jag inte ångra 1 sekund! Den är verkligen helt amazing och perfekt när man glömt att ladda mobilen då man ska iväg någonstans :)
Dessutom funkar kabeln till datorn och sj'lva laddaren till alla USB-enheter så man får lite 3 in 1, super bra!


Längtar redan tillbaka!

Hej på er, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv kom man hem från praktiken för ca 2 timmar sen men stått och gjort lite mat undertiden jag ringt lite samtal och även taggat inför gymmet :) Har haft en toppen dag på praktiken och längtar redan tillbaks, galet vad skoj jag hade! Nu ska jag lägga mitt fokus på att göra mig redo att trippa mot gymmet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt cool, men ochså väldigt stilren, vilket jag gillar!
Allt bli så perfekt ihop och jag skulle absolut kunna tänka mig ha detta på ett event eller en utgång


Örhängena hittar du Här

Blusen hittar du Här

Halsbandet Här

Byxorna Här

Skorna Här


Varför ska vi behöva skämmas....

Dagens samhälle har blivit betydligt mer accepterande kring HBTQ-personer (Homosexuella, Bisexuella, Transsexuella, Queer) men vi har fortfarande mycket att jobba på. Det förkommer än idag att vi blir utsatta för både psykiskt och fysikt kränkningar, varför är det så?! Varför ska inte vi få gå på stan som en ''normal'' person?! Varför ska vi alltid behöva tänka steget längre än alla andra?! Varför ska vi ha förståelse till alla andra när inte alla har förståelse för oss?! Det är ingen som har valt att attraheras av samma kön, vilja genom gå en könskorrigering eller förvirrad i sin sexuella läggning.... Den som nu tror det får tänka om, vi vill vara som alla andra, men vi är födda med en annan förutsättning och det är inget vi kan göra något åt!


Be proud for who you are!


 

Praktikdag! 5/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har iaf jag :) Blev en tidig morgon idag, men var komiskt nog inte särskilt trött av mig vilket var konstigt med tanke på hur sjukt morgontrött jag egentligen är, haha! Lite senare idag blir det att ringa ett samtal som är sjukt viktigt för att sedan göra sig iordning för att traska mot gymmet, vilket känns faraway från funny, iaf just nu, haha! Aja nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Veckans planer!

Go kväll alla bloggläsare, då var det dags för sista inlägget och för engåns skull är jag i någlunda tid, haha! Ska inom kort bege mig till ICA för att införskaffa mig lunch för imorgon :) Är riktigt taggad för att börja min praktik trots att det innebär tidiga mornar, men vem bryr sig så länge man får göra saker man trivs med! Veckan ser ut som den kommer bli tok bra, as alwaysm, haha! Finns många saker att se fram emot förutom storhandlandet eftersom det innebär att jag måste bära upp skiten till min lägeenhet all by myself, vilket suger, haha! Sen är det massa träning som vanligt, vilket är toppen! Nu ska jag försöka komma iväg och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Grattis Feben!

Har precis kollat klart på sista avsnittet av Top Model Sverige och min favorit höll sig hela vägen! GALET =D
Det var precis som förra året då jag hade Josefin som min storfavorit och hon tog också hem det, är man bra eller är man bra?! ;)
Däremot kan jag erkänna att jag var SJUKT NERVÖS över att det inte skulle gå hela vägen, MEN det gjorde det!
Top model Sverige's första petit model, tycker det var riktigt kul att se + att hon förtjänade det!
Nu hoppas jag det kommer gå super bra för henne och att hon inte fastnar i Sverige utan söker sig utomlands där jobben finns för oss kortisar :)
 
 
Kategori: Allmänt
Taggar: Feben Petit Top Model 2014

Mår som man förtjänar! 4/5

Go morgon alla bloggläsare, Cruising igår och jag mår fett dåligt, haha! Men oj så kul jag hade, frågan är om det var värt det nu i efter hand, haha! Challan skulle kommaförbi lite efter 8, men var redan här vid halv, då jag naturligtvis inte var klar, haha! Därefter drog vi in till Tidaholm där vi blev uppbjudna i någons lägenhet som låg naturligtvis högst upp... (ett under att jag kommer ihåg detta) för att sedan trippa ner där bilarna passerade. Både jag och Challan hade super korta kjolar vilket gjorde att vi blev frågade mer än 1 gång om vi ville åka med, haha! Jag träffade också på massa bloggläsare, vilket var super skoj! Träffade också på min kusin och hans flickvän, vilket inte var så otippat eftersom jag vet hur bilglad han är och dom både vart nog lite förvånade att se mig där eftersom jag kan knappt skilja på bak och fram på en bil, haha! Efter ett tag när jag väl tog mod till mig för att fråga om vi fick åka med var det givetvis bloggläsare i  den bilen, haha! Riktigt pinsamt, så jag valde att gå därifrån rätt snabbt + att det var fullt, haha! Som ni hör hade en ruskigt rolig kväll, fått ändrade uppfattningar om Tidaholmare och raggare, vilket var skoj! Så nu har jag bara mina ''fördommar'' om Norrläningar kvar då ;) Nu ska jag hämta mig en Red Bull för att sedan ta tag i jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Jag just nu ;)



Ett måste för mig!

Som ni vet älskar jag saker som är lite to much och varför det är så kan jag inte svara på heller, haha!
Smycket ni ser nedan är heller inget undantag, tycker det är så sjukt snyggt
Till en snygg håruppsättningen vore den perfekt med el grande P ;)


Du hittar den Här


 

Städning, sen gymmet! 3/5

Go morgon alla bloggläsare, har precis varit på arbetsintervju och det är därför jag blev lite sen :) Jag ska inom kort ta tag i lite snabbstädning för att sedan trippa mot gymmet och lite senare ikväll ryktas det om utgång, vilket ska bli super! Dock funderar jag lite på att hoppa det, är helt död i kroppen från i Torsdags, men vi får helt enkelt se! Nu ska jag försöka få tag i min hyresvärd och sen blir det att sätta igång med städningen och vi hörs mer sen igen, puss på er!


Pic from Tuesday


Den otroliga vandringen!

Hej på er, kom precis hem och står nu utanför parkeringen dör jag försöker motivera mig själv att gå upp med alla mina saker jag fått med mig.... Detta är så typiskt, jag får alltid med mig massa extra när jag åker från mina föräldrar, inget fel med det egentligen. Däremot ör det betydligt jobbigare att komma upp för trappan än vad det brukar vara, haha! En annan sak jag också insett är att pappa har rätt i det han brukar säga "Inte konstigt att saker och ting går sönder när du packar som du gör, kanske ligger något i det trots allt, haha! Oavsett vad måste jag upp nu för inom kort kommer en kompis hem till mig och det ser just nu ut som hej kom och hjälp mig, haha! Galet, men så kan det bli när man inte är hemma så mycket :) Nu blir det att bege inåt och därför döper jag detta inlägget till den otroliga vandringen eftersom det ör en pers att bara ta sig upp till 3:dje våningen, haha!




Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Tången som fixar mina lockar!

Dom flesta komplimangerna jag får under en utgång är mitt hår och det kan vara av både av killar & tjejer, vilket är super att höra!
Därför tänkte jag tipsa om locktången jag använder mig utav och det är en tång från OBH Nordica.
Den är verkligen super, man får verkligen super snygga lockar, den är lätt att jobba med och värms upp super fort + att den funkar kanon bra till extentsion!
Senaste komplimangen jag fick var att jag såg ut som en Svensk Hollywoodfru och det kanske ligger något i det vad vet jag?! :)



Du hittar tången Här
 

Haters always gonna hate!

Något som jag störde mig på ett tag var alla små fjantar som springer runt på krogen och sa ''öh det är en transa'' eller '' Du vet att det där är en kille egentligen'', på ett sätt tycker jag synd om dom eftersom det måste vara jobbigt att vara så inkompetent att inte fatta att vara Transa & transsexuell är 2 olika saker....... Drar man ner byxorna på en Transa ser man det väldigt fort och gör man det på en Transsexuell eller mig får man nog en överraskning eftersom man räknar med att få se nogot helt annat, haha! Hur som helst rör det mig inte i ryggen längre :) Tack vare dessa små ärthjärnorna får jag en gratis lansering, folk blir nyfikna googlar, Facebookar, Intagramar upp mig, kommer in på min blogg och catching, jag får pengar ;)


 
 
 

Inte första gången detta händer! 2/5

Go morgon alla bloggläsare, då är det fredag igen och tycker veckan har gått fruktansvärt fort eller kanske bara är jag?! Idag har jag en hel del saker att stå i, jag ska iväg till AF vid 12 tiden för att lämnai n ett papper, enligt min handläggar hade han inte fått in papprena från min praktikplats, vilket är skumt eftersom dom skickat iväg detta?! Detta är inte första gången min handläggare krånglar heller så ska faktiskt begära att få byta, han må vara jätte bra men vidare effektiv är han då inte, måste får en mer kreaktiv person :) När jag är klar där ska jag bege mig in till stan där jag ska hämta ut en grej, utföra lite andra ärenden och eventuellt möta upp en kompis ;) Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 

Skam den som ger sig!

Go kväll alla bloggläsare, kom hem för bara någon minut sen och är helt slut i kroppen, haha! Efter mycket åkande hittade jag tillslut min praktikplats som förövrigt verkade super mysig, ser fram emot att få börja nästa vecka! Egentligen tar det ca 40 - 30 min att ta sig dit, men eftersom jag körde vilse x-antal gånger tog det betydligt längre tid, haha! Men jag kom fram tillslut + att jag fick en jätte mysig extra-sajtsing ;) Nu blir det till att göra sig klar för sängen och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, har precis köpt mig en Red Bull och ska bege mig mot min praktikplats för att hälsa på eller vad man ska säga :) Sen blir det raka vägen hem för att göra sig klar för att sova, jag är helt slut efter gårdagens bravader och inte tala om mina små fötter, haha! Funderar på att beställa take away men får se hur det blir med det, nu måste jag åka vidare så jag inte kommer försent, bloggar mer sen igen, puss på er!


My new darlings!

För någn vecka sen fick jag hem dessa skönheter, jag har redan råkat avslöja det i ett tidigare inlägg där dom varit med, men tänkte visa upp dom trots allt :) Dom är verkligen hur sköna som helst att gå i och dessutom är dom ruskigt läckra, just löv it!




Utgång-outfit!

Tyckte jag fick till en riktigt sommar outfit eller vad säger ni?!
Tröjan är sjukt snygg och detsamma med halsbandet och ringarna
Shortsen är super söta och Skorna är UR LÄCKRA!
Vilken tjeje skulle inte vilja äga något av detta?! ;)


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Shortsen hittar du Här

Skorna hittar du Här


Man blir rörd!

Jag blev så fruktansvärt röd första gången jag såg detta och det kan man väl inte låta bli att bli?!
Tänk att ett litet barn kan göra så mycket trots att det inte är fött, magiskt!


1 Maj

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra! Själv vaknade jag precis efter en HELT SJUK KVÄLL, haha! Vet inte vart jag ska börja riktigt men hade galet skoj och i slutet kändes som mina fötter brann på riktigt, haha! My feet burning alive, haha! Träffade massa hel sköna människor och hur många jag dansade med vet jag inte, slutade räkna efter 3, haha! När det börja närma sig slutet begav jag mig till stationen för att kliva på bussen, där jag också träffade på Anna, så fick lite sällskap hem eftersom Emma åkte hem lite tidigare pga att hon mådde lite dåligt, stackarn =/ Det hände så galet mycket mer, men orkar inte skriva eftersom nu vbill jag äta lite frukost, puss på er!