Drömmar kan bli verklighet!

För varje dag en TS kommer ut och berättar om sitt liv öppnar vi dörrar för andra och det är verkligen bland det bästa som finns! Allt fler transsexuella håller på att komma ut och ju fler vi blir, desto vanligare och accepterat blir det! Alla är oroliga i början och får stå ut både det ena och det andra... MEN tillsammans kan vi göra skillnad för ts och även andra HBTQ-personer.

Allt fler forskare håller just nu på att lösa barn lösheten inom HBTQ och dom har kommit så fruktansvärt långt! Idag kan HBTQ-personer adoptera. Det går inom en viss tid att framställa friska avkommor från HBTQ-personer och dom har redan löst att hbtq-personer kan bära sina egna barn. Vi är påväg mot ett mer accepterat samhälle. Sen kommer det alltid finnas dom som är "Ah men dessa personer är så efterblivna"... Men med tanke på allt stöd man får från allmänheten är det knappt värt att reagera på! Något som engång var omöjligt är inm en tid snart möjligt!

Gå i grottor!

Lördagen som var blev de liten oförburedd utflyckt och för er som sett vloggen vet vad jag pratar om. Efter vi hade firat min pojkväns mamma fick vi följa med till en gråtta och det var faktiskt ganska intressant!Nu är jag inte direkt den som gillar vistas i skogen mer än nödvändigt, haha!

Men det var faktiskt roligare än vad jag först trott och blev en härlig dag i skogen och vi var väl inte hemme fören kl 20:00 - 21:00, vilket var det enda dumma eftersom massa tid till jobb försvann, men skönt att lämna det bakom sig också! :)


 





Vardags/fest tröja!

Denna tröjan ser så mysig ut och perfekt nu till lite kyligare kvällar med någon tröja under om så skulle behövas! Dessutom skulle man även kunna ha den till krogen med något längre halsband ner till!
Jag täker ett par slitna jeans till och kanske några söta pumps.


Tröja

 

Vet inte hur det blir?! 30/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Regnar som tur inte men inte strålande sol heller... MEN om inte annat kan det bara bli bättre väder?! Igår blev ingen video dels för vi kom hem sent eftersom vi åkte till stan efter vi kollat på lägenheten. Det fanns dock ett stort badkar man inte kunde ta bort och det fick mig att börja på att fundera över om det kanske bättre att hoppa detta... Vilket också kan innebära andra möjligheter, men mer än sås äger jag dock inte ^^

Nu blir det jobba och senare ska jag ha ett möte med att eventuellt projekt och därpå ekonomiprat med en annan, as tråkigt... MEN det går nog bra, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

 

Take Care!

Att leva i ett förhållande är både underbart och jobbigt. 2 personer som ska slås till 1 och försöka kompromissa för att få båda nöjda. Man kan inte leva som man engång gjorde och måste se varandra. En kan inte dra hela släpet medans en annan kollar på! Jag vet 1 par som gör precis så och resultatet är kaos både insidigt och främst utsidigt... Jag blir ärligttalat både arg och ledsen för deras skulle för vem osm helst fattar utom dom att dom inte kan vare sig vara lyckliga eller glada.

Därför vill jag bara säga, prioritera din partner mer än dig själv. Gläds för små saker som att han gör en macka åt dig, pussar dig innan han åker iväg till jobbet. Krama om honom när han kommer hem. Försök underlätta för honom. Varför jag skriver honom är det pga att många män är det dom som sliter mest, behöver inte vara så men oftast! Så tänkt på det, var rädd om den du älskar!

Aldrig mer andrahand!

Hej på er, dåså r kl snart 17:00 och vi ska inom kort bege oss till lägenhetsvisningen och jag hann! Så himla skönt och verkligen så glad för det! Dessutom har annat arbete gått bra och fått så himla fin beröm över mina klor, super skoj! Nu blir det kila iväg mot visningen olch ska ha med kameran så jag kan fota lite till föräldrarna för dom ville se hur den kommande lägenheten ska se ut! :)

Dessutom måste jag skicka iväg ett mess till dom som hyr min lägenhet i andra hand solm vanligt... Att det ska vara så svårt att kolmma ihåg att betala?! så himla glad att detta är över efter denna månaden! Aldrig mer andrahands hyresgäster olch om ska dom betala 3 månader i förväg!

Underbar mat!

I måndags åkte jag till Skövde för att få mina klor fina och fick även med mig en kompis som jag skulle visa "min stad" och fixade även nagel tid åt henne också. Ni vet som stammis och kändis har man lite för tur, haha! Tog även med henne till en av mina favorit resturanger som är Spice and Rice och hon verkade himla nöjd! Enligt mig är det den en av dom bästa thai resturanger vi har och en av mina favoriter utan tvekan!

Jag tog en veg variant och den var verkligen SJUKT GOD! Älskar att dom har bra utbud på vegetarisk och gillade hur dom ändrat om dessutom! God mat och gott sällskap, kunde inte slute bättre eller vi tog en paus från shoppingen och det var toppen!





Otroligt!

Denna toppen är verkligen så FAB!
Jag tänker till skinlggings och några söta pumps med öppen tå
Sen till något sött smycke, sjukt att den ligger på REA!


Topp
 

Spännande! 29/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Fullt upp som vanligt och är redan igång med arbetge för att verkligen hinna med ALLT! Blev storhadling igår och var så skönt att fylla på kyl och frys. Det märks att llt fler livsmedelbutiker ökar sina utbud på vegetarisk och vegansk mat även i de mindre affärena!

Spelade även in en video på jag testar som ska bli så härlig at få se hur det går! OM detta skulle funka kan många tjejer käna ca 400-2000 kr i månaden och slippa göra det på en salong! Mer än så säger jag inte, men det ska bli så spännande! Nu blir det att fortsätta med jobbet och så hörs vi mer se igen, puss på er!

The Weekend - Starboy

Hemma igen och mina nya klor!

Hej på er, hoppas allt är bra med er, dåså är man klar med att ha storhandlat och därför jag inte uppdaterat förens nu... MEN hoppas det är okej! Sitter nu hemma och ska inolm krot göra iordning lite mat för imorgon har jag MASSOR att göra... Först blir det massa jobb och möten, därpå ska jag kika på lägenheten vid 17:00 och med massa tur hinner jag! Bero på handla hittade jag MASSOR av veganska pålägg på Maxi och verkligen så impad! Blev även lite veganskmatläagningsgrädde och annat så nu kommer jag slippa ha magsmärtor!

Jag vet att man egentligen kan köpa laktosfrimjölk och även ta tabletter mot detta, men helt rligt vill jag inte stötta någo som helst djurhållning längre. OM jag nu inte måste om nu inget skulle vara slut här hemma och mjölk är det enda som finns... Iaf nu är jag hemma och ska redigera lite inför morgondagen, städa och massa annat skoj. Slänger upp en bild på klorna, så himla nöjd!


 

Nu kan det bara bli bättre!

Ju mer tiden går så har mitt liv bara blivit bättre och bättre. Ett tag undrade jag om jag skulle någonsin komma på fötter och få mitt glamorösa liv tillbaka. Min Yotube-kanal har fått lite nya tittare och bloggen växer och nya sammarbeten är påväg. Vi ska snart lämna denna lägenhet till något större som nästan är det dubbla! En ny bil är på ingång och pengarna rullar in och inom en viss tid harjag snart tillbaka min gammla lön jag engång hade, vilket är toppen! Men det bästa av allt är att jag inte behöver komma hem eller sitta ensam flera dagar i rad helt själv. Idag har jag någon som alltid kommer hem och uppskattar allt jag gör med mat, städning och tvätt.

Allt har bara blviit bättre och nu kan det bara bli bättre. Nu kan jag äntligen luta mig tillbaka och börja leva som jag engång gjorde. Som man brukar säga "det osm inte dödar gör dig starkare", vilket verkligen stämmer! Mina drömmar jag engång hade med bloggen börjat växa på nytt och ny insperation har börjat växa!

Fint smycke!

Detta mycket är så himla fint och perfekt till lite större hår uppsättningar eller vad tycker ni?!
Jag tänket mig en stor inbakad fläta eller till en fiskbenfläta, hade varit så fint!


Smycke

 

Så himla skoj! 28/9

Go morgo alla blogglsare, solen skiner och jag är på jätte bra humör! ska inolm kort sätta mig med lite jobb och sedan blir det redigera lite videos. Hoppas allt är bra med er också och att ni haft enhärlig morgon och om inte kan det bara bli bättre! Fick ett mail tidigare i veckan såg jag om en ny startad tidning som ville ha med mig och ska svara dom så fort jag ått lite andra mail gjorda!

Var först lite tveksam, men kanske blir kul eller vad tror ni?! Verkligen så himla glad över folk som verkligen ser transsexuallism som en viktig grej i vårt samhälle och att fler kan få chansen att få bukt på deras egn liv! :) Aja nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen, puss på er!

Vloggvecka!

På ett sätt känns det så himla skoj att vissa av er bloggläsare uppskattar mina vloggar och det gör mig verkligen så glad! Dessutom har jag lovat att vid varje 100 tal ska vi köra en vloggvecka och det är något jag både ser fram emot och är lite nervös över, främst för att jag inte är 100 över vad ni vill se.

Att det ska handla om vad jag gör under en vardag vet jag förvisso om, men tänkteo m det var något speciellt ni ville se?! Kunde vara åka iväg under en helg med killen eller med vänner på något mysigt hotell, spa etc. Har ni förslag får ni givetvis komma med det och så arbetar jag utifrån det! :)

50 tals resturang!

Hej på er alla finisar, har precis jobbat ikapp vloggarna från helgen och känns super! Så himla skönt att ha det gjort! Verkligen älskar gilla lite i förväg ch har bara 1 sak jag ska spela in och får se om det blir ikväll eller imrgon?! Övrigt av dagen har jag gjort knappt någonting vettigt, haha! Låter lite som always, haha! Ska göra iordning lite mat innan jag drar mig tll gymmet för att belöna mig själv för att allt jobb redan är kart!

Lägger upp bilder frå helgens födelsedagslunch eller vad man ska kalla det. Super mysig resturang, hade bara mikn burgae varit lite mer nogrann utvald hade det  fått en fet tumme upp, men nu vart det inte mer än ok. Men dom andra verkade åtminstonde nöjda och det är väl alltid bra! Nu ska jag redigera sista ch sen har ni 2 vloggar att kika på :) Iaf jag tog en Veg-burgare och en milkshake och fick trevligt sällskap och även en "servetris" brevikd mig, haha! Glömde betick ch min killes kusins dotter var jätte söt och hämtade till ss som hade glömt, sweet!






Namngivning!

I lördags var det som sagvt namngivning för min pojkväns bror dotter och tyckte dom hade hittat ett mysigt litet ställe där själva allt hölls. Dessutom fick Gucci även komma med och hon tyckte väl det var roligare att springa lös än vara kopplad... MEN i slutet släppte jag henne och då fick hon verkligen springa av sig och sprang runt med barnen och de andra vuxna som ckså sprang runt :)

Att husse är hennes favorit är inget snack om sak. Så fort han lämnade rummet ville hon gå efter och när han sprang iväg och gömde sig sprang hon efter. Den lilla råttan har nog glömt vem som engång gav henne tak över huvudet och då menar jag inte honom, haha! En mysig kväll fick vi och föräldrarna höll tal och spelade lite låtar som dom valt ut och var himla sött! En låt hennes bror hade valt ut var "Slå dig fri" från frost ch tyckte det var super sött! =)


 

Sweet!

Dessa byxor är verkligen så himl läckra eller vad säger ni?! =D
Jag älskar slitningar på Jeans och mörkblå är mina personliga favoriter!
Ett snyggt skärp till hade det varit super!


Byxor

 

Hemma dag! 27/9

Go mrgon alla bloggläsare, ny dag och jag är på toppen humör! gårdagen var riktigt lyckad och vi båda shoppade loss massor! tänkte jag visar er i veckan d för fynd jag gjorde mer "elegant" än vad vloggen kommer visa som kommer upp innan antar jag, haha! Iaf, idag blir det massa jobb, möten och svar sista på mailen... Jag avskyr att jag sparar allt men hälften är åtminstonde gjort!

Dedt som sker mer idag är at gå till gymmet för det hann inte jag med igår... Så det ska jag fixa idag! Dessutom måste jag storhandla, men funderar på att ta det på onsdag, att vara hemma är bra mycket roligare, haha! Var faktiskt ute igår hedla dagen och trodde en tid att jag aldrig skulle få komma hem. Ena traktorn efter den andra, as skoj! Aja u blir det frukost och sen jobb, puss på er!

Lyckad dag!

Hej på er alla finisr, kom precis hem från Skövde och vi hittade massa skoj! Blev likte shopping och jag hittade ett present kort jag helt glömt av, asså vad är oddse, haha! Ska visa er vad jag köpt i veckan och klorna visar jag imorgon! Nu blir det att förbereda morgondagen och sen sovdags! Imorgon blir det tidig morgon och ska bli helt okej.

Lät även Angeliqué höra på mitt sommarprat och hn uppskattade den, vilket var super skoj! Att  bero på detta fick även hon sikna naglar fixade för första gången och dom blev så FAB! Fick för första gången agera fotograf vilket ofta mina vänner bruka få göra, haha! Nu blir det lite kvällsmat och sedan sängen, as trött, men lyckad dag! Bloggar mer imorgon då båda vloggarna kommer upp, natti!

Älskade Mamma och Pappa!

Jag måste verkligen hyllan min underbara mamma som tidigare i veckan var min Hero! När jag åkte från lägenheten tänkte jag att jag tankar i stan och den lilla lampan visade på 1 plopp precis när jag svängde in till bensinstationen då jag upptäckte att min MK-lånbok låg i min D&G-väska... KUL! Brukar ha den till möten jag går på, AS DUMT JAG VET! Men turligt nog fick jag tag på Mamma som kom till undsättning och tankade rödan och bjöd på lunch. Jag kan inte tacka min mamma nog för allt hon gjort för mig och inte heller min Pappa. Dom om någin vet att jag är virrig som en höna inför slakt och trots det är dom allltid redo att hjälpa till!

Fick snällt vänta och tillslut kom hon och räddade mig ur min kniviga situation och detta är en av 1000 gånger. Hade jag blivit fast i stockholm rånad hade jag lovat med garanti att dom hade hjälpt mig på något eller annat sätt. Mina föräldrar är verkligen bäst på alla vis ch endag vet jag att dom kommer inte finnas här. Därför vill jag verkligen visa min tacksamhet och stå vid deras sida när det väl behövs! Vi må bli arga på varanda som vilken familj, men i slutet blir vi alltid sams och vi hjälper varandra på olika plan, därför är båda mina föräldrar mina stora hjältar!

Klorna fina igen!

Hej på er alla finisar, sotter just nu och på Center Nail och precis fått klorna fina igen, så himla härligt och denna gången blev det verkligen girlpower på hög nivå! Dock glömde jag ladda min padda så det innebär att jag inte kan få upp några bilder... Men får bomba er med bilder senare ikväll! Fick som sagt tid i sista minuten och känns så himla härligt och alltid lika nöjd!

När väl Angeliqué är klar med sina naglar ska vi ta något att äta, sen shoppa lite innan vi beger oss hemåt till lilla Småland igen! Dessutom måste jag storhandla, asså så sjukt tråkigt! Men om inte annat kanske man kan ta det imorgon eller onsdag! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 
 

Super söt party topp!

Denna toppen är så sjukt fin eller vad säger ni?! =D
Perfekt till fest som vardags och verkligen älskar mönstret!
Perfekt till ett par svarta leggings och lite skimriga klackar eller vad trorni?! =)


Topp

 

Lillen ska bli nakenfis! 26/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Ska inom någon timme iväg till Skövde för att kika lite i affärer, ta något att äta och FRÄMST få klorna fina på nytrt, så himla skönt! Skulle gjort det i helgen, men eftersom det var fullt upp med nanngivning och födelsedagsfirande fick det gå först. Men fick tid idag vid kl 14:00 och det känns kanon att få dom vassa på nytt! Dessutom ska jag boka tid för lillen i helgen så hon blir fin igen. Dock tycker alla hon är sötast med päls... FINE det kan kanske stämma till 1% men det är inte odm som måste tvätta bajs från rumpan på henne, haha!

Ska även försöka få bult på datorn innan jag åker så den blir "normal" och tänkte jag vloggar dessutom eftersom helgens vloggar blev sådär, iaf lördagen. Nu ska jag fortsätta jobba och så hörs iv mer sen igen, puss på er!


 

Shawn Mendes - Mercy

Shorts i en gråtta!

Hej på er, ledsen för dålig uppdatering men mobilen dog strax innan vi var framme och paddan är helt hopplös + att det knappt fanns någon teckning... Men helgen i sig har varit super, tog lite bilder som jag kommer lägga upp allt eftersom i veckan. Vi skulle äta på en lite resturang som hade 50 tals insperation och den var helt okej! Enda jag var missnöjd var att dom valt budgett vegburgare... Ni vet sånna osm skolan alltid väljer, men gick ner trots allt!

Därpå hade min kille antingen glömt eller inte fått reda på att vi skulle gå i gråttor, asså varför, haha! Jag gillar verkligen inte naturen mer än nödvändigt + att ha shorts var långt från behagligt, haha! MEN jag överlevde och blir jag sjuk vet jag vems fel det är åtminstonde, haha! Jag fick bara rådet att inte bära klackar, så himla typiskt, haha!


 

2 eller 3 gången! 25/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sotter just nu i bilen påväg till någon resturang som vi aldrig verkar komma till, haha! Vädret är hyffsat okej och vi var vid Nettos parkering för att invänta de andra. Detta är nog 2 eller 3:e gången jag gick in på Netto i mitt liv, brukar aldrig handla där, känns inte som min grej, haha! Kanske förutfattade meningar, utan tvekan! Men håller mig till ICA, Coop eller Willys.

När vi kommer hem ska jag fixa med massa jobb och inspelningar, vilket känns skönt! Imorgon ska jag eventuellt till Skövde för att få klorna fina och känns super!

Mot Namngivelsen! 24/9

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu i bilen påväg till namngivningen och japp jag blev sen som vanligt, haha! Asså det spelar ingen roll hur jag gör för jag blir mer eller mindre alltid sen... Ett under att jag fick behålla mitt gammla jobb i nästa 2 år, haha!

Eftersom dom ska bjuda på kött gryta tog jag med lite eget så slipper jag äta saker jag inte riktigt är sugen på :) Har även beställt hem lite nya saker till "Jag testar" och tror det kommer blir super! Nu ska jag jobba lite med lite annat, bloggar mer sen igen, puss på er!

Nytt place!

Hej på er alla finisar, förlåt att jag glömt av er menasså vet ni vad som precus hänt?! Jag kan knappt fatta det men vi ska inom en viss tid flytta till en ännu större lägenhet! Ringde hyresvärden tidigare idag och dels drog upp med toan igen och även ifråga satte om  man kunde byta lägenhet med våran mot dm som låg ute som är uppsagda ochg gissa vad?! DET GICK! Så nu på torsdag ksa vi på visning och vi har blivit lovade första parkett på den, asså så himla skönt!

Detta innebär att jag ska få tillbaka min walk in closet allam ina möbler kommer få plats igen och ja gud vet vad! Högst upp som vanligt och jag längtar verkligen ihjäl mig nu! Lägenheten ligger på 93 kvadrat och känns så himla härligt! Asså jag har aldrig varit så glad över att vi tvingats bo såhär trångt och även fått det fungera! Nu när vi alla får mer space kommer iv inte behöva bo på varanda och få lite space för ss själva, så himla härligt! dessutom ska jag införskaffa 1 eller 2 nya  soffor till gästerna. Min tanke är att vi ska ha 2 st eftersom vi ska nu bosätta oss i en 4:a, vilket är helt underbart! Någon tror att han ska kupera ena rummet med massa spel, men det kan han glömma om inte annat tar jag vardagsrummet, haha!

Karma is a BITCH!

I veckan fick jag veta något riktigt hemskt och det var en nära vän till mig som hafft det tufft redan som liten och än idag har det... Jag minns än idag hur 5-8 eller fler kunde hoppa på henne och kritisera hennes Pappa som inte var frisk efter gått in i väggen och hennes mamma som var sjuk skriven. Dom gjorde verkligen ALLT för att trycka ner henne kritiserade hennes familj och hennes husdjur. Jag beundras över hur hon verkligen fått kämpa ch är där hon vill vara, även om vi inte hörs dagligen så känns det som när vi väl hörs var det som igår vi pratade! Vi gick våran 3 km på kvällarna med hundarna och pratade om allt verkligen och i v fick jag veta att båda hennes föräldrar hade blvit jätte dåliga...

Jag blev jätte ledsen för hennes skull eftersom jag vet hur tufft hon haft det och hur många behandlat henne under skolan. Ärligt tror jag att dom gjorde som dom gjorde var för att dom visste om att hon var duktig i skolan, vilket hon verkligen var! Minns engång då det var Anton, Alexander, Funny, Sofie och Ida som klankade ner på hennes hund hur ouppfostrad den var, utan att veta ett skit om hennes bakgrund! Just under den konversationen öppnade fel person käften och hängde på dom andra och då sa jag efter hon sagt "Du måste fan uppfostra hunden, hon kan verkligen inte bete sig" och jag gick till försvar "Ah men Ida, om jag inte minns fel var det din hund som sprang mitt ut i vägen och blev påkörd? Då är väl du ändå fel person att klandra ner på någon annans hund när ni inte kan uppfostra eran på inkallning?" Hon satt tyst mer eller mindre hela lektionen.

Jag vågar absolut säga rätt namn eftersom sånna som dessa kommer aldrig bli något vettigt av iaf. Vissa av dom går arbetslösa, andra har jobb dom inte trivs med eller tycker är helt ok och pratar i telefon under arbetstid om fester och andra drar på sig massa CSN som dom kommer vara klara med vid pansionen, värt?! Nepp. Jag hade precis godkänt i många ämnen, MEN jag klarar mig fint pga att jag är driven och ser människor på ett positivt sätt oavsett hur dom ser ut, vem dom är etc. Detsamma gäller dom andra ni varit på som också kommit bra mycket längre än någon av er kommer göra. Låt detta vara en läxa till er, karma is a BITCH.

Lägg ner!

Eftersom jag valt att leva som offentlig person vet ni om att det medföljer en hel del olika saker som är mindre roliga... Som tex jag kan tex inte ha en vanlig kik om jag vill att den ska förbli privat till endast dom jag verkligen bryr mig om... Min FB får jag diverse olika meddelnaden av både på saker jag aldrig bett om att se eller velat läsa om. Men priset av allt tar verkligen mitt nr, jag förstår inte hur vissa får tag på det och vet inte hur mycket jag behövt byta, riktigt tragiskt =/

Ni som aldrig "terrat" mig ska absolut INTE ta åt er, men till er som håller på, lägg ner snälla! Vad vinner ni på det egentligen?! Blir ni verligen lyckligare av att säga massa onödiga saker på min telefonsvarare?! Fråga er det! Det finns skäl till att jag valt hållam ina partner jag varit ihop med borta från mina socialamedier och detta r ett mycket bra exempel!

Så himla fin!

Denna klänningen är verkligen så himla fin och jag mer eller mindre dör för den!
Älskar färgen ch hade varit så snygg till krogen eller ett bröllop med något fint halsband till
Älskar att den går upp till halsen och verkligen slimar figuren till det yttersta


Klänning

 


Mat är A & O! 23/9

G morgon alla bloggläare, blev inget gymmande igår eftersom vi valde kika film ihop, vilket var så himla länge sen! Oftast när vi kollar film sitter vi i varsin ende av soffan och ah, haha! Det merks verkligen att man växer ihp ju mer tiden går och lär känna varandras brister och styrker. Det bästa jag vet är att bara få ta det lugnt någn dag i veckan och bara chilla som igår. Blev hämt mat och tog en begrulle och lite läsk till det, haha!

Hoppas ni för övrigt mår bra och att eran dag började bra! Imorgon är det dessutom namngivning men jag har sagt dop hela veckan, haha! Iaf ska det lbi skoj, ska ta med lite vegmat eftersom dom andra skulle käka köttgryta. Jag brukar aldrig anse att folk ska köpa hem extra mat till mig oavsett innan och nu pga att jag valt utesluta alla sorters form av kött. Däremot kan man alltid förvarna att man ska ha dessa rätter så jag åtminstonde får mat i magen, annars blir jag bara otrevlig, haha! Aja dags för att jobba, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Allt går runt!

 Hej på er alla finisar, jag har inte glömt er men suttit med redigering fram tills nu... MEN nu är det klart och kan slappna av, vilketär toppen! Ska inom kort byta om för att gå till gymmet och svettas lite och är så stolt över mig själv att jag lyckats gå dit alla dagar från tisdags! Fick se at jag laggt på mig 20 kg och det förklarade allt varför mina byxor såg ut som små tjocka korvar, haha!

Sen nu när jag laggt om min kost till veg är detmycket enklare också och känner mig mycket piggare! Verkligen älskar att man får ihop ardagen nu med jobb och fritid, super verkligen! Gjorde ett försök att vlogga igår men det blev skit eftersom allt fuckade upp, haha! Men får se om jag lägger upp den och så himla rligt att ni ger respons på mina videos som jag gör, toppen! Det känns så himla skönt för mig att få bekräftat att slitet lönar sig, ni är så FAB! =D Nu ska jag svara på lite komentarer och sedan blir det mailjbb undertiden jag står på gymmet, inte helt fel!


 

Hemska tanke!

En tanke som skrämmer mig för varje dag är när min lilla bäbis kommer gå bort... Nu är hon inte mer än 2 år vilket jag är glad för! Men bara tanken av att inte ha någon som kommer och möter mig vid dörren eller vill följa med till Skövde. Min lilla plutt har verkligen varit med mig från dag 1 till idag och när hon bröt benet var jag alltid nervös infrö narkosen...

Man vet att om något går fel och hon inte vaknar upp kommer jag ALDRIG få se henne igen... Under 8 v i rad sövde dom henne och oron över att imorgon kanske hon inte finns var bland det värsta som fanns! Jag minns att jag knappt kunde osmna och dagen hon förvinner för gott kommer jag utan tveka må så dåligt att jag tappar allt och hela min värld rasar. Djur har en påverkan för oss människor och dom blir verkligen våra bästa vänner, oavsett storlek!



Får vara slut ätet!

I fredags gick jag ut med 2 kompisar och tänkte att idag får det bli slut ätet på kött och börja äta vegetariskt. Varför?! 1 jag känner mer att jag är mycket piggare, jag håller en stadig vikt och dessutom vill jag inte stötta bönder som försöker hävda att djuren mår "bra". Visst det finns gårdar som sköter sig men dom är på tok för få... slänger iaf upp en bild på vad jag tog :)




 

Sjukt fint!

Detta arband ligger för visso inte på Rea, men är så himla snyggt!
Älskar Guldet och det svarta som smällter så fint ihop, verklig så äckligt snyggt!


Armband
 

Ny kupa?! 22/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska inom kort sätta mig med lite jobb. Måste även kikam in mail, hade helt glömt av den, asså bra jobbat, haha! Därpå måste jag svara på litek omentarer, ska försöka tima in att onsdagar blir mina svarsdagar under veckodagarna och samt helgerna! Bara jag osm är så senil och glömmer allt... Aja idag blir det jobb osm sagt och senare ikväll blir det gymmet efter jag pysslat med lite redigering :)

Ska även lämna in papprena inför bröstoperationen i veckan så den blir klar. Eftersom jag inte har några direkta jobbtider mer än bloggen blir det att man kan göra lite osm man själv vill. Enligt vissa ska man vara "ledig" i 4 månader och det kommer jag ALDRIG klara, haha! Asså jag måste få röra på mig mer eller mindre. Eftersom mina bröst börjat växa a dom nya hormonerna igen kanske jag måste kolla ny storlek.. men aja kommer uppdatera er mer om det senare när jag vet mer, nu jobb bloggar mer sen igen, puss på er!

Alessia Cara - Scars To Your Beautifuk

Rent eller falskt?!

Hej på er alla sötisar, hppas ni mår bra för det gör jag, blev en sväng till Jönköping eftersom Hjo kom jag aldrig till... Glömde nämligen plånboken hemma eftersom den låg i andra väskan asså hur?! Jag har aldrig gjort det innan, så SJUKT irriterande! Men nu har jag löst det så att i fortsättningen ska det gå på mitt person nr, det nya! Dessutom fick jag ett möte som jag måste inboka, men berättar mer om det i veckan!

När jag kom hem hämtade jag ut mina hormoner och åkte och köpte pizza. Så nu ärjagmätt och belåten! MEN jag ska vid 20:00 dra mig mot gymmet och verkligen få det osm rutin! Var där vid 21:00 igår och kikade lite på idol och blev inte alls impad av någon direkt... Gillade Cameron som dessutom var hyffsat lik Justin Biber eller vad tycker ni?! Han var faktiskt den enda som var GRYM ch sen hade vi veganen som jag tyckte sjöng lite utanför tonerna, men kanske bara är jag?! Iaf 1 bra och resten var mer ok. Nu ska jag kika lite film, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Kom ihåg det!

Att ständigt höra att man aldrg räcker till och att man alltid gör fel är verkligen något som kan sätta sig oehört djupt inne.. Många som får uppleva det i en längre tid tappar ofta sitt självförtroende och därför vill jag verkligen få varje indevid som jag umgås med eller som går in här att känna sig viktig i mitt liv.

Det jag får av personen i fråg eller av er som följer mig på socialamedier är mer än pengar någonsin kan uppnå! Jag vill att du osm läser detta verkligen tar det till dig att allt du gör för mig oavsett om du komenterar eller kikar 1 gång i månaden betyder det så himla mycket! Svårt att sätta ord på men jag hoppas att ni en dag inser det också, du är värdefull, inte bara för mig utan även för andra och det får du inte glömma!

Är det min grej?!

Något som varit väldigt inne i år är dessa jackor och visst jag tycker dom är super fina, men vet inte om jag skulle passa i dem, haha!
Där av att jag inte köpt någon, men hittade denna som bland annat låg på ett toppen pris endast 299 och fanns även en hel del färger till att vraka bland!
Vad tycker ni, skulle jag passa i en rosa eller röd?! =)


Jacka

 

Har en liten minigris! 21/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Idag är det faktiskt min lediga dag eller hur man ska säga, haha! Jag ska iaf inte sitta med massa redigerande m jag nu inte måste eller känner för det, haha! Tänkte faktiskt städa och göra iordning här hemma och nu är det för visso 10000 x enklare än vad det var i helgen, asså OMG! 5 timmar tog det mig och då var inte ens damsugningen med räknad, asså what?!

Jag kan med största sannolikhet säga att hadeinte jag tagit hem om hemmet här hemma hade det sett ut som SKIT och det VET JAG! Jag provade att inte hjälpa till med städningen (notera att detta var inann vi delade upp sysslorna) och det gick 3 veckor och högarna kom och skräper blev mer och mer. sen i början på 4 veckan då fick han nog och började städa, haha! Killar kan om dom vill, b ara att man får hjälpa till att få dom fatta det själva. Sen händer det fler gånger som om vi ska ha fest här eller om hans kusin kommer över då städas det, men annars aldrig... Nu vet ni det jag är ihpp med en liten gris, haha! Skämt och sido dags att dra igång dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

videoinlägg!

Söt döden på hög nivå!

Jag har verkligen älskar djur från dag 1 mer ellerm indre och minns även att jag blev riven av min kusins katt när jag var 2-3 då jag ville klappa den. Tydligen ville hon inte samma sak som jag, haha! Men tror ingen av mina pojkvänner har varit lika djurtokig som jag och så är det än idag, haha! Jag ska vara glad att jag får ha 1 hund och att hon fanns i mitt liv redan i börjar, haha! Men en dröm jag har är att bo på landet, kanske ha några får och typ 4-5 hundar och då givetvis Papillions, så himla sött!

Vem skulle inte dö söt döden om 4-5 små damvippor kommer springandes mot dom och kanske någon valp med, asså så sött! Låter nästan som en uppfödar roll, men tro mig det får jag INTE! Om man inte kanske ordnar en "tjuvparning med en hane" och ingen får veta att det var planerat och med ingen menar jagm in pojkvän, haha!


 

Blev överraskad!

Hej på er, kom ganska nyss hem och är i full gång med att göra lite mat och ska bli så gott! Verkligen älskar att stå framför spisen även om det är ganska nytt för mig, haha! Dessutom slapp jag det igår och blev bjuden på svmpstuvning av killen, blev lite förvånad när han stod där, haha! Matlagning har jag endast sett hnom i max 5 gånger om ens det... Funderar faktiskt ge honom en kurs i matlagning av någon som kan alltså inte mig, ett "proffs" eller vad man ska säga.

Att bero på någotmindre så är nu höstförkylningarna på ingång vilket verkligen märks... Verkligen avskyr att vara sjuk och hoppas jag slipper det! Tror jag inte varit sjuk ordentligt under 3-4 år nu, riktigt härligt! Verkligen super! Passar på att lägga upp en bild från stuvningen igår.


 

Finaste människorna!

Dom allra finaste människorna jag mött eller varit tillsammans med är faktiskt dom sm bär på olika diagnoser som ADD, ADHD eller Aspberger etc. Blir verkligen både så förbannad och ledsen över hur många än idag kan behandla dessa människor och säga både det ena och det andra om dom när dom inte hör... Fine många med diagnoser är lite med avancerade att umgås med, men det är oftast pga att man själv gör fel!

Vissa säger knappt något alls och vill mesta dels vara för sig själv. Medans andra pratar non stop och kanske har svårt att sitta still. Varje gång jag möter en person med någon diagnos läser jag först av dpersonen i fråga så jag inte säger något dumt. för det som uppfattas bra i mina öron kan få en HELT fel bild i hans/hennes. Jag vet att det finns medecin till det olika diagnoserna, men precis osm mina hormoner ger även dom biverkningar och helt ärligt tycker jag att man ska tänk på det. Den man möter tar dom inte för skojs skull och det finns en anledning, för att passa in i vår fel skruvade värld... Men om deras medecin gör dom livet enklare go for it och om inte, gör inte det. Det viktigaste är at dom mår bra och inte vad andra tycker och tänker!

F.A.B!

Jag bokstavligt talat DÖR för dessa byxor, så himla SNYGGA!
Jag som inom en snar framtid kommer bli lite mer fit skulle abolut bära dessa om möjligheten fanns, haha!!
Super fina former ger den och verkligen älskar mönstret och färgen!


Leggings

 

Känns skönt! 20/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för medm ig är dettoppen! asså gårdagen var helt AMAZING! Blev bjuden på svapstuvning på macka eller vad det heter och var toppen! Ibland överraskar killar mig när dom lagar mat för ca 78% av dom jag varit tillsammans med har INTE kunnat göra mat och OM dom nu gjort det har det varit långt från gott!

Hur som haver, ny dag med ny möjligheter och idag har jag ett möte kl 13:00 och OM jag hinner ska jag ner till bilaffären för att provköra 2 eller 3 bilar. Känns så sjukt attnågot jag engång drömde om som sedan gick i kras och nu är aktuellt kan bli sant, helt underbart! Aja dags att dra igång dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Åh bero på bildflödet till bloggen är det för min Iclude inte funkar, as jobbigt... Hoppas jag kan lösa det inom korto ch har ni idéer får ni jätte gärna hojta till, jag och teknik suger, haha!

Videoinlägg!

Nytt tänk!

 Min spontana tanke kring mitt bloggande idagionen jag engång hade innan allt gick bra eller hur man ska säga, haha! Ni vet innan jag fick pengar för det jag idag gör och som vissa anser inte ska kalla ett jobb... Aja vad jag tycker om sånna behöver vi inte gå in på, men iaf till saken!

Min tanke är nu att under vardagarna ska jag hitta kläder som jag tycker är snygga men också till bra pris och sedan en utgångsoutfit på lördagar! Varit dåligt med det, men verkligen saknat rutiner och där av att det blivit knas! Aja nu vet ni lite hur min tanke ser ut kring allt kort och gott :)

Upp till var och en!

Hej på er alla sötisar, hoppas allt är fint med er för med mig är det toppen bra! Solen ksiner jag jag har mer eller mindre fått det mesta av mitt jobb avklarat, super härligt! Funderar på att ringa och boka in ett möte imorgon gällande bil. Asså för bara några månader sen vändes min perfekta värld upp och ner och allt gick emot mig och nu känns det osm det äntligen har vänt! Det kanske är karma att äta kött, haha!

Nu blir det inom kort ut för en promenad och därpå blir det att göra lite mat. Blir vegfiléer och någon sås till, blir för visso dubbla kastruller... MEN andra sidan vad gör det när man kan få ett slut på allt osm kser runt om i landet... Känns skönt att komma till insikt vad jag vill göra och även om jag inte äter kött kan man ändå laga åt dom som vill ha, behöver inte krångla till allt mer än nödvändigt! Jag anser fortfarande alla ska få äta det dom vill själva! :)

20 dagar utan klagan!

Förra veckan lyssnade jag på en väldigt intressant podd där dom berättade om en ny grej man kan prova för att bli mer tacksam. Den heter "20 dagar, utan klagan" där man vare sig få gnälla eller klaga, vilket vi människor ofta gör... Jag tänkte faktiskt prova detta imorgon och jag tror faktiskt man kommer kmma väldigtlångt i sin personlighet om man nu provar och själv inse hur mycket andra och även en sjäälv klagar.

Jag själv anser att jag gnäller väldigt sällan, men klart det händer! Men hade varit intressant att bara se hur det ska gå ch om jag kommer klara det! Vad tror ni?! Hade ni kunnat göra detsamma och gå igenom 20 dagar utan klagan?! :)

Söt klänning!!

Denna klänningen är så himla fin och hade varit så rätt till ett dop som kommer nu till helgen
Dck fick man inte med bältet me går säkert att köpa till och en fin jacka till ochett par pumps hade varit perfekt!
Dessutm är det löjligt billig!


Topp

 

Kan behövas! 19/9

Go morgn alla bloggläsare, ny dag och jag mårtoppen, fick en jätte söt kmentar på Yotube igår och gjorde mig så himla glad att gårdagens video hjälpte någon! Det gjorde faktiskt hela min kväll och därför smnade jag hur gott som helst! Idag är det måndag och har massor att göra, lite jobb och senare ska jag försöka boka in en tid för att kika bil, spännande! Eftersom rödan är ganska gammal kanske det är på tiden?! Dessutom kan jag erkänna att en bil som är större skulle underlättat massor!

Kikar på Raw4 och även Vansis, så sjukt fina bilar, men kostar därefter. Får helt enkelt se och ska vi nu här borta slå slag i sak kommer en bil behövas, men mer än så säger jag inte, dags för jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Jobb, med mer jobb! 18/9

Go kväll alla bloggläsare, ledsen för sen uppdatering men har haft fullt upp hela dagen mer eller mindre och när jag väl koppla av orkade jag inte blogga. Varit jobb sen jag gick upp, men borde löna sig i veckan hoppas jag! Ska eventuellt boka in en visning inför ett kommande boende ch blivit riktigt kär i föremålet vi ska kolla och har jag klagat på platsen innan kommer det ALDRIG ske igen, haha!

Nu blir det en liten små sen video och hoppas ni gillar den såhärpå söndagskvällen. Övrigt av dagen har den varit bra och imorgon ska jag verkligen ta tag i mitt gymmande! Så himla härligt att få komma igång, kikade på gammla vloggar och såg verkligen skillnad, haha! Men dags att ta i tu med problemet, bloggar mer sen igen, puss på er!



Marc E. Bassy - You & Me

Fint avslut! 17/9

Go kväll alla bloggläsare, sorry för gårdagen men jag hade verkligen fullt upp, ska berätta! Blev jobb fram tills 16 och var helt slut när allt var klart, men är en himla skön känsla ändå! Sen stack jag ut med Bella och Angelique, hoppas jag stavar rätt nu! :) Vi tog en sen lunch vid 18:00 och jag var sen as always och fick inte tag på någon taxi... Asså fatta vad glad jag var att ara tog 8 cm klackar, haha!

Vi slog oss ner och tog en bit mat och pratade massor om allt och ingenting. Allt från boys till band jag aldrig hört talas om, haha! Tog en fläskfile och jag vet att jag ska trappa ner på köttet, men tänkte det kunde bli ett fint avslut. Ska åka senare idag och köpa lite veg mat, har typ 0 hemma och ska bara fylla på lite :) Bella berättade någOKEJ jag var inte riktigt nykter, men aja trevlöigt hade vi iaf!

Ikväll blir det myskväll med massa gott och ska nu iväg och spelai n lite matrial som skak omma upp imorgon eftersom videos aldrig kom upp i veckan... MEN till mitt försvar var jag knappt hemma i torsdags, haha!

Jag är nästan där!

När jag var liten var min högsta önskan att vara med i radio och i tidningar runt om i landet. Men på senare år tänkte jag "Men ärligt hur stor är chansen..." Men idag inser jag att jag uppnåt allt jag engång ville utom en grej, men det kanske kommer! Vad det är säger jag inte men har lite med sociala medier att göra, men vill hålla det privat tills den dagen kommer!

Det är därför jag faktiskt driver bloggen och inte valt att ta bort förflutet som engång vart. Jag vill minnas varje ögonblick och upplevelse jag fått vara med om! Jag minns än hur jag och en annan berättade om våra bloggar på krogen för främligar för att vinna läsare, inte för det hjälpte, haha! Men idag behöver jag knappt presentera mig längre för jag utgår från att alla vet vem jag är, haha! Jag är mer eller mindre där jag vill vara, men alltid saknar man något och tror ni redan vet vad det är... Men dagen den sorgen!



Jobba för det!

Något som gör mig lite smått fundersam är när man ser folk på människor som bedrövar om sina liv och gnäller. Sen att dom kör massa live-sändningar asså?! Helt ärligt, vissa tror verkligen dom kommer klara sig på det och det är bara sorgligt... FINE jag bloggar, men andra sidan är det något jag startade upp sedan 17 års ålder och fick min första inkomst vid 18, vilket ärl ite skillnad!

Jag hoppas något faller ner i deras huvud så dom kommer till insikt att endast hårt jobb lönar sig. Alla måste jobba hår och det är lite som Anna anka engång sa "Når man inte upp till sina mål har man inte satsat allt vad man har och valt att inte lyckas" Håller verkligen med, oavsett förutsättningar kan endast hårt slit löna sig!

Perfekt till finare tillfällen!

Dör för skorna och så himla söta!
Rejäl klack och gimla härlig färg där till!
Perfekt till lite finare tillfällen så som dop eller bröllop


Skor
 

Låter rätt person komma in!

Att bli sårad är något bland det värsta som finns och jag är en sån person som tar det väldigt hårt. Där av att jag backar väldigt ofta om jag inte litar på personen eller anser att han inge angagerar sig. Det som är väldigt klassikt för mig är att jag slutar höra av mig och backar steg för steg. Raderar personen ur kontaktlistan och det är väl en mer försvarsgrej... Vet det är jätte dumt och många killar som börjat ragga och vill ses har jag aldrig träffat pga att jag backar...

Jag vet att man borde lägga i högsta växeln, men jag har varit feg och försvarar mig hellre. Jag vet om att jag inte är perfekt och tror jag nervärderar mig OFFTA... Men det är enbart för jag är räddatt bli sårad och känner jag inget för personen spelar det inge roll om han hör av sig eller ej. Jag klarar mig fint utan att bli sårad. Dom killar jag varit tillsammans med har verkligen ansträngt sig och visat sin uppskattning och KEMPAT! Då släpper jag på mina spärrar och när jag väl lär käna personen och känner till lit vågar jag ge tillbaka innan dess är det en mur jag har som blockerar alla känslor. Med andra ord jag är jävligt komplicerad och släpper bara in rätt person i mitt liv.

Ny bil?!

Hej på er alla sötisar, precis ätit lite mat och ska inom kort iväg på något klädparty... Riktigt trött men hoppas jag vaknar till! Har egentligen massoratt göra och i och med detta lär det inte bli några videos denna v mer än dom som kom upp. Hoppas innerligt att jag får lite tid hemma att redigera för annars ette fan hur denna dagen ska sluta och JA jag är as trött!

För övrigt har vädret varit toppen och imorgon ska jag till vetlanda för att lämna in rödis. Ska låna en hyr bild och hoppas det kommer gå bra! Ska faktiskt ha ett möte gällande bil i veckan som kommer och skulle vara så härligt! Vet att jag pratat om bil länge, men nu börjar det verkligen bli dags, rödan kansek gjort sitt?! =)


 

Färre inlägg?!

 Ibland känns det som jag kastar bort mycket jag engång brann för, bloggen har en stor del till detta och NEJ jag ska inte lägga ner den! Jag vet bara inte hur jag ska få insperationen igen... Är lite inne på att skaffa en assistent, men bli inläggen opersonliga då?! Blir det jag som driver bloggen eller en annan?!

Det är många frågor som inte fått svar och egentligen ska jag egentligen ha 1 dag i veckan jag får göra exakt vad jag vill för att komma på grön kvist igen, men glömmer av det alltid! Måste vrkligen ta tid att vara lite för mig själv också och fattar inte hur andra bloggare fixar sina bloggar och en youtube-kanal?! SJUKT svårt! Förvisso kansek dom uppdaterar mindre än mig men är det det som är nyckeln till lite lugnare dagar och mer fokus på bloggen tro?! Helt lost men kommer väl igång allt eftersom!



R:E.A!

Kan ni fatta att denna sötnosen ligger på REA?!!
59 kr, asså jag dör snygghetsdöden!
Älskar allt på toppen och hur den är naken men ändå ite 2 much!


Topp

 

Planer inför fredag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen av olika anledningar. håller jsut nu på att planera lite fredags-grej för nya personer jag lärt känna och känner man bloggerskan rätt blir det lite vin till, men mer får ni veta imorgon! ;)

Sorry för usel uppläggning av bilder också btw, men jag har verkligen inte haft ork till detta + att någothar hänt med portalen som gör att det går inte överföra bilder dirket till portalen som innan... Men kanske löser sig allt eftersom?! :) Nu blir det iväg med lite jobb och så hörs vi mer sen igen,p uss på er!

Sia - The Greatest

Enkel utgång, slagsmål, nr på lapp och skjuts hem av främling!

Helgen som var vill jag knappt berätta om asså OMG! Allt som hände var något jag inte är van vid förutom en grej men det tänker jag inte ens ta upp, haha! Det började oskyldigt med lite drinkar med ett par och en till och jag kom dit vid kl 20:30 och se gick det bara utför... Vi gick mot en liten krog där vi slog oss ner och ena killen efter den andra spanade in mig, vilket märktes, haha! Mötte 2 till som jag följde med till en annan krog och då var kl 2, ah ni hör...

Drack lite smått och dessutom fick jag en killes nr asså wtf?! Grejen var att han öppnade min cider och då sa jag "kolla vilken gentleman, din flickvän måste vara väldigt nöjd med dig" därefter fick jag hans namn och nr, haha! Strax innan vi skulle gå vid 4-5 blev det slagsmål och en slog blodig, herre gud! Det är något med killars testosteron som gör dem mordbenägna, aldrig fattat det och då är jag mellan dessa 2 världar, haha! Iaf efter den ana backat fick jag skjuts hem och mer än så får ni inte veta, haha!

Bästa citatet igår var utan tvekan Bellas "Här vilar ...... CP "han gjorde så gott han kunde"
Hahaha dog mer eller mindre xD

ÄNTLIGEN!

Hej på er, hoppas er dag varit kanon och allt flytit på både på jobb och skola! Sitter just nu hemma och pustar ut efter en soppa. Blev fisksoppa, men tarman bara bort fisken blir den mer eller mindre vegansk, haha! Att bero på det, ska försöka ta mig till affären senare ikväll för att handla lite vegmat, vet dock inte hur jag ska både hinna sitta med redigering och sticka till gymmet... Btw duschen funkar nu!

Därför tänkte jag dra mig till gymmet och börja komma i form, asså måste få bort det sista så jag kommer i i mina XS-byxor, haha! Så jäkla förnedrande, haha! Om i har något bra diet tips får ni jätte gärna hojta till! Nu blir det yta om till gymmet och sedan affären och sen DUSCHA!


 

Min "tur" fortsätter!

Igår när jag skulle utföra lite ärenden fick jag inse att min "tur" fortsatte då nämligen min växellåda la av... ASSÅ VARFÖR?! Turligt nog var det bara 2:an och backen som slutade funka, vilket gjorde att man kunde utföra de mesta ärenden under dagen, men ni förstår ändå... Jag inser hur oehört mycket jag använder mig av backen och fick nu tid på Toyota nu på fredag och killen som hjälpte mig var super gullig!

Badmig sätta mig ner och fick även ta med mig i hunden in, asså så himla snällt! Det hade dom i Skövde aldrig låtit mig göra, haha! Aja, nu på fredag blir det som sagt iväg till toyota för att få bukt på problemet, så himla härligt! 5 lax fattigare, men bara lilla rödis funkar igen och dessutom har jag haft ett möte senaste tiden som kan innebära nya äventyr! =D

Söta örhängen!

Enkla och fina örhängen som passar till det mesta.
Jag skulle nog ha dem till vardags för att piffa upp en mindre glamorös topp och kanske något halsband till.


Örhängen
 

Fullt ös medvetslös! 14/9

Go morgon alla underbara, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör jag! Fullt uppe med massa jobb och har fram till kl 12-13 innan jag blir ledig! Fick veta igår att toan ska eventuellt bli klar idag och hoppas nu på inget annat! Dessutom har jag bokat tid för rödan nu på fredag och kommer berätta mer om vad det gäller under dagen!

Övrigt sker inte jätte mycket, jobb och sedan redigera en video och kasnek fika med nya vänner! Vet dock inte säkert om jag hinner men ska försöka ha onsdagar till just sånna stunder! Aja dags att fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Saknar det mindre och mindre!

Ju mer tiden går har jag börjat trivas allt mer där jag bort och trodde ett tag det var mer eller mindre omöjligt, haha! Där jag bor är ungefär lika litet som Hjo eller kanske Falköping är mer exakt gemförelse, men skillnaden är inte jätte stor, haha! Kan hända att det är en aning mindre här, men aja! Det börjar bli bättre och jag saknar mindre och mindre Skövde, vilket är skönt! Enda jag saknar är alla underbara människor, men det går alltid hälsa på någon gång ibland, haha!

Ett tag var jag väldigt benägen på att flytta tillbaks, men idag kan jag nöja mig med en enkel lägenhet på Normalm som fest lägenhet. Kanske låter divigt, men andra sidan I am, haha!

Lövbiff!

Hej på er, sitter just nu och kikar en film och precis gjort lite mat och blev lövbiff som är förövrigt väldigt lätt att göra! Utan tvekan min "parad rätt" :) Tror att jag aldrig gjort någon kille besviken på min mat och om ber jag om ursäkt, haha!

Btw tidigare imorse la min växellåda av och som inte det är nog har vi fortfarande kvar vår frystoa... Aja huvudsaken är att man mår bra och att jag fick tid nu på fredag med rödis :) Nu ska jag kika vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Vill kunna laga mer!

Jag har alltid tyckt det varit skog att laga mat och när jag bodde ensam blev det nekla saker som beg bytt bestående av Qorn och grönsaker och ibland nudlar till. Ganska enkelt, men idag är jag lite sugen att gå en matlagningskurs av något slag. Jag vill kunna tillaga allt verkligen olika grytor oavsett om det är veg eller kötträtter. Det är mest till andra som kommer så dom får äta vad dom vill ochg jag får äta vad jag vill.

Blev lite inspererad under mafestivalen då vi tog något från vilttältet, tror jag tog hjort och albin tog Älg medans tvillingarna tog kina?! Iaf det är en dröm jag inom en viss tid ska göra verklig!

Vi behöver alla en som hjälper oss fram i livet!

Som ni vet är jag en rätt driven person och vet vad jag vill och låter sällan något eller någon hindra mig. Men at kuna motivera andra och väcka drömmar till liv hos andra är bland det bästa som finns! Att ge upp är så enkelt och att hitta glöd igen är betydligt svårare... Just därför blior jag så himla glad när jag får höra att du har fått mig börja tro på mig jälv igen och hitta fokus på vad jag engång ville.

Kan man glädjas och hjälpa andra med deras drömmar kan det verkligen bli hur bra som helst! Alla kan vi hamna i små gropar och vi behöver alla någon som drar oss upp eller trycker på när vägen känns ostabil. Jag hittar nin styrka hos många nära och i måndags kväll fick jag veta att även jag hjälpt en att hittat ny tro och fotfäste på ett mål som engång försvann och bara det ger mig mer styrka i dagar när allt känns piss, hihi ^^

Sjukt snygg!

Sjukt söt topp och jag blir mer eller mindre helt in löv!
Som o inte det vore nog ligger den även på REA, asså WHAT?!
Utgång helt klart till ett par vinröda buycor hade varit FAB!


Blus
 

Bara ett stenkast bort! 13/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort iväg för att köpa lite frukost. Som ni vet har jag tisdagar och torsdagar som äta ute dagar, riktigt nice! Dessutom är det perfekt om man har tomt på idéer för oftast brukar mina inlägg komma genom dom stunderna! Dessutom kan det vara ganska roande att se folk gå utanför och vissa har bråttom medans andra lunkar, himla skoj!

Idag ska även vår Toa funak igen, asså jag dör, så himla skönt! Duscha, skita och tvätta av sminket, perfekt! Verkligen saknat det massor och hoppas inget går snett! Fick veta att budgeten för detta har redan spruckit, men vad kan man förvänta sig när hyresnissarna försöker snåla med sina projekt... Aja hoppas vi får lägenheten vi ska buda på, 2 rum mer asså perfekt! Min walk in closet är bara ett stenkast bort, underbart!

Videoinlägg!

Snart dags för uppladdning!

Go kväll alla sötisar, sitter just nu och fixar klart lördags vloggen och blev riktigt bra, iaf är jag super nöjd! Nu ska jag bara kolla igenom den sen läggs den upp så ni som följer bloggen också kan ta del av den! :) Där får ni också veta varför uppdateringen blev dålig, men aja den kommer upp inom kort iaf! Så himla skönt att kunna redigera lite undertiden killen killar någon töntig serie, haha! Åh imorgon kan jag bajsa på en fungerande toa igen, haha! Asså ni fattar inte hur mycket jag längtar'och hur mycket jag avskyr frystoan... Btw träffade jag han som utför arbetet på krogen i helgen, super trevlig kille! :)

Iaf efter jag kilar genom videon och den är uppe blir det ut och gå med lillen, sen förbereda morgondagen så allt flyter på! Aja nu ska jag bara kika så allt stämmer och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Glöm inte det!

Jag vill verkligen tack er alla som hört mitt sommar prat och alla fina ord oavsett om jag känner er eller inte! Ni förstår inte hur mycket det betyder! Alla ord och JA ALLT! Att ni bara tar er dyrbara tid säger mer än allt annat! Jag var väldigt tveksam till att delta, men idag är jag glad för att jag gjorde detta! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er nog... Ni är så hiomla fina och blir glad varje gåbng jag läser om allt ni skickat till in mail och andra ställen ni hört av er! Ni är så bäst och utan er hade min blogg aldrig tagit mig dit jag ä idag, det är tack vare er, glöm inte det!

Råttkik! 12/9

Hej på er, sorry för dålig uppdatering men haft fullt upp hela dagen! Vet ni vad jag gjort bland annat?! Tidigare idag var jag och kikade på råttor, asså dom djuren är så himla mysiga! Verkligen älskar de små djuren och hade min första tamråtta när jag var 10 år gammal, han hete suprise och var världens knasigaste första råtta, haha! Han var mer eller mindre helt vild, haha!

Nu har jag iaf gjort mat och blev fisk soppa! Verkligen så gott och ska försöks ge mig på broccoli soppa någon dag fram över, den är helt underbar, samt helt vegansk om man nu inte vill ha i mjölk i dvs. Aja nu ska jag njuta av maten och så hörs vi mer en annan dag, puss på er!

Gör det inte komplicerat!

Många söker efter den där perfekta tjejen eller killen, men ska vi vara ärliga, finns han ens?! Att jag tar upp detta nu är för at ibland har man svackor i ett förhållande och kan komma på fel banor och tankar, ibland gör man dumma handlingar... Jag menar inte att jag gjort något av detta mer än när jag var yngre, men då var man ung och dum! Iaf det jag märkt ha funkat för mig är att känna trygghet i den man är tillsammans med och vad han eller hon gör för en.

Se det lilla i det hela. tex min pojkvän är långt från den romantiska typen, det är inga blommor, inga smycken eller liknande, fina hemmalagade middagar som jag varit med om tidigare av andra jag dejtat och varit ihop med. Det har varit ganska enkelt och han är ganska diskret med hur han vosar det, där av att jag lärt mig att läsa av honom, vilket är tur!

Jag är van med fina tillställningar av mina tidigare och klart jag önska ha något sånt ibland. Men innan jag förstod att han var inte den personen börja jag ett tag fundera vad fan håller han på med, haha! Inga fina och långa meddelanden, inga presenter ellernågot liknande. Det var platto ch enkelt och jag började ett tag att fundera om jag verkligen ville fortsätta träffa honom... Men efter luskat ut hur jag läser av honom har det hjälpt massor! Idag vet jag hur han fungerar och han är ganska enkel som person, medans jag är mer komplicerad, haha! Men vad fanken jag är bloggerska, vad kan man räkna med?!

Det jag vill säga är att om du har ett trassligt förhållande eller i början av ett förhållande. Tänk inte på det som du engång upplevt av andra killar eller flickvänner utan se hel heten i dags läget, det hjälper massor!

Snar är allt normalt igen!

Nu har vi varit utan dusch, toa och handfat med avlopp i snart 3 veckor och fick svar tidigare i fredags att vi äntligen ska få tillbaka en fugerande toa antingen idag eller imorgon, asså min glädje är helt obeskrivlig! Verkligen hatat denna lägenheten mer och mer och vill inget annat än att få allt fugerat igen! Ni som följt mig på Snap har också sett den otroligt "lyxia" toan, men fick veta att dom är klara hemma hos osss och det är verkligen hur skönt som helst!

Det jag längtar mest är att få mer plats och få tvättkorgen och ett litet skåp på sin rätta plats igen, för så vi har det nu är KAOS! Brukar alltid säga Jag blev av med mitt jobb/försäljning av gården, Jag hyrde ut min lägenhet i andra hand, jag flyttade till en annan med 21 kvadrat mindre spac och Toan paja. Hade jag ite vetat bättre hade man kunnat tro mitt liv är en drama film... Men då undrar jag när vänd punkten kommer, haha!

Lady Gaga - Perfect Illusion

Asså FY! 11/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och hoppas det är bra med er också! MEN jag ska vara ärlig att från kl 09:00 har jag mått piss och somna vid kl 13:00 igen, haha! HELT SLUT! Berättar mer om onsdagen, men det blir mer på onsdag!

Klockan är ganska mycket och gårdagen hade jag verkligen fullt upp från morgonen jag vakna fram till kl 05:00, haha! Helt sjukt hur mycket jag hinner med på en dag. Fröst Skövde kl 14:00 till 17:00 och sedan till Hjo. Åker från Hjo tillbaks hem för att bytra om till en liten kväll på en pub som sedan slutade vid kl 05:00, haha! Ja ni förstår vilken hemsk dag jag fick och sen slagsmål på detta, herregud! MEN jag var inte med i slagsmålet, hallå mina klor skulle aldrig pallat det, hihi ^^

Skövde! 10/9

Go morgon alla bloggläsare eller eftermiddag mer, haha! Är nu i Skövde med tvillingarna för att kika i lite affärer och har det super! Bästa med att man bor hyfsat nära är att man kan alltid ses under helgerna då många av mina vänner är lediga från jobbet, super! Dessutom är man själv ledig eller ah iaf lite, haha! Blir att kika runt lite och sedan ta något att äta.

Igår brw satt jag med datorn hela kvällen för att sola bort massa material och det tog mig hela kvällen... As drygt! Därför jag inge uppdaterade som jag skulle, men hoppas det är okej! Inget speciellt har hänt utan bara krångel och extra jobb, haha! Aja nu ska jag kika vidare på lite MK-bags, bloggar mer sen igen, puss på er!

Bli 98% vegan!

 Som ni vet äter jag kött i dags läget och varför det är så är för att vi kommit överens om att jag tvättar, lagar mat och städar. Men att jag började äta kött var främst för det blev jobbigt att göra olika maträtter och nu menar jag inte vegbullar eller vegkorv, haha! Lite mer avancerat givetvist och som ni med vet åt jag fiskrätter och skaldjur vilket jag i dags läget inte ser som något måste längre.

Sen tål jag inte mejeriprodukter och vägrar dricka latosfri mjölk, smakar verkligen SKIT, förstår inte att folk kan dricka så smörja, då slår soyamjölken med häst lägder, haha! Men eftersom jag nu ska ta bort fisk och skaldjur kommer det göra att jag blir vegan. Sen kanske jag gör undantag om jag är ute på krogen då rosa pantern innehåller mjölk eller om det inte fnns mycket till veg alternativ. Jag blir inte 100% vegan, men iaf lite och tycker det ändå kan bli en bra början! :)

Attjag kom fram till att inte äta skaldjur var under kräftskivan då jag insåg att jag bryter upp det stackars djuret och dom dör på ett väldigt hemskt sätt, kokas ihjäl... Det är osm någon skulle koka mig levande och sedan bryta ben efter ben för komma åt varje köttslamsa, usch! Sen hur andra väljer är upp till var och en, men jag ska försöka ta bort skaldjur helt!


 

Skit snygg jacka!

Denna jackan är erkligen äckligt snygg eller vad säger ni?!
Älskar alla små detaljer som verkligen väger upp den och dessutom ligger den på ett helt okej pris!
Min senaste skin jacka jag köpte vad den Kenza hade gjort och gick på nästan 4 och då är den betydligt billigare, samt super snygg!


Jacka

Dags att komma i form!

Hej på er alla finisar, förlåt för veckans uppdateringar men mina hormoner balans tar verkligen död på mig... Är väldigt ojämn i mitt hmör och orkar knappt uppdatera, även om jag borde... MEN måste fokusera och ge er inlägg när ni faktiskt väntar er det! Precis gjort lite mat och funderar på att spela in en video. Blir så himla inspererad av andra youtubers som levererar dag efter dag, helt otroligt!

Men nu till mig, jag har faktiskt bestämt mig för att åka till gymmet så fort maten smällt. Jag vill verkligen komma igång med träningen och min kost igen och vet att enda gångerna jag sköter min träning är när jag äter vegetariskt... Vet inte varför det är så, men känner jag har mer energi då och även när jag utesluter meeriprodukter så mycket jag kan. Så imorgon ska jag handla lite veg mat och funderar faktiskt på bli helt vegan, men kan berätta mer om varför i ett inlägg imorgon. Nu ska jag jobba ikapp lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Längtar!

Ju mer tiden går känns det som att det där hemska badrummet vi har för tillf@llet äntligen håller på att få ett slut! Asså ni förstår inte min lycka när jag kan spola på en toa, helt obeskrivligt, haha! Visst många anser det är en självklarhet och det gjorde jag med fram tills förra veckan då en frystoa kom in i lägenheten... Herre min värpare vad arg jag varit!

Men eftersom det börja ljusna där inne och allt börjar få sin plats fick jag energi från ingentstan och börja damsuga mitt i natten, haha! Eller egentligen var kl runt 20:00 men jag kunde inte ha det såhär längre... Grus överallt och kändes bara sjukt sunkit! Nu är det iaf någolunda bättre men så fort dom är borta ska jag damsuga om, moppa, damma och eventuellt mublera om, så underbart!

Gör så mycket!

Toppen jag visade igår hade varit så sjukt fin till detta halsbandet eller vad tror ni?!
Älskar lite längre halsband och det kan verkligen göra så mycket till en snygg topp utan tryck!


Halsband

 

Julie Bergan - Arigato

Att göra slut!

Att göra slut är bland det tuffaste man kan göra i många a vseenden och det är nog oavsett förhållanden... Jag har genom tiden insett vilka vänner jag vill ha mig nära och vilka som tar onödig energi och aldrig kan ge tillbaks. Sånna "vänner" behöver man inte och visst med tiden kanske ens bekantskapskrets krymper, men andra sidan står dom du verkligen har dig nära kvar.

Jag har faktiskt börja rensa genom min kontaktlista på mobilen ocg börjat ta bort personer jag vet att jag nog aldrig kommer träffa igen eller aldrig hör av sig. För helt ärligt, vad ska man med sånna vänner till?! Oavsett förhållande måste båda kunna anstränga sig.


 

Super sött linne!

Detta linnet är verkligen så himla fint och verkligen älskar att den går ner lite vid rumpan
Perfekt om man ska bort och vill klä upp sig men ändå inte 2 much!
Jag hade nog valt ett par fina smycken som syns för att piffa upp linnet extra


Linne

 

Blev väckt för tidigt! 7/9

Go morgon all sunshines, asså jag mår så himla bra idag och även om vädret är sådär känns det ändå helt underbart! Blev väckt av rörmokarna vid kl 07:45... Lagom glad men lyckades somna om, haha! Idag har jag massor att göra, 2 videos att spela in, möten och säkert något mer jag glömt! Satt i möte tidigare idag vid 09:00 och lagom kul att gå igenom sin ekonomi då, haha! Aja, nu blir det göra sig redo för dagen och funderar på att vlogga idag, tänkte göra ett tappert försök och sem får vi se hur det går!

Nu ska jag göra iordning lite frukost och så hård vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Vad ska man ge?!

Hej på er alla finisar, kväll igen och jag har jobbat fram tills nu... Helt slut men vloggen blev åtminstonde klar! Nu blir det strax at lägga sig i sängen för att koppla av och bara njuta av lugnet. Att bero på lugnet har dom lämnat kvar en donande grej på toan... Asså dom kan bara drömma om att jag tänker låta kontakten sitta i! Jag ska faktiskt ha mina 10 timmars sömn om jag nu inte går upp tidigare, haha!

När jag är klar med detta blir det kvälls promenad med lillen och ringa en kompis som hörde av sig igår. Inte pratat med honom på länge och var roligt att han tog kontakt! Första gången jag träffade honom undrade jag om han var djupt störd som ville få med mig på slädrally och massa annat konstigt som inte mina klackar skulle palla, haha! Men vi har en hel del gemensamt så det är väl tur det! Han fyllde för ett tag sen så kanske ska kika present till honom, funderar på någon parfym från Gucci. Men får se hur det blir, nu blir det promenad, bloggar mer sen igen, puss på er!


Hittade en gammal bild på Gcci då vi strax skulle lämna Falköping och bosätta oss i lägeheten i Skövde, så sjukt liten hon var, haha!

 

Detta kan innebära problem!

Ju mer tiden går börjar vi HBTQ-personer bli allt mer accepterade och det som engång var så fel börjar sakta men säkert bli mer och mer okej. Sen finns det givetvis dom som fortfarande anser att vi gör fel val oavsett kön v känner oss tillhöra eller är tillsammans med etc.. Men det är inte det jag funderar över. Eftersom allt fler söker till utredningen fölr transsexuallis innebär det också att tvekan och ångest över operation också ökar...

Jag är rädd att allt fler transsexuella kommer hamna där även om tvångssterelisseringen är nu mer eller mindre borta. Det kommer bara bli mer och mer vanligt att allt fler transsexuella kommer behålla organen dom engång fått eftersom vi kommer till ett mer accepterat samhälle. Det är givetvis super bra, men dom som gjort hela operationen men ändå inte finner harmoni kan detta innebära stora problem...

För vissa är en operation ett måste och det finns dom som aldrig kommer ångra sig. Men sen har vi dom som gör det och vill operera tillbaka det som engång satt där. Därför vill jag att alla som går utredningen och följer min blogg, tänk efter en extra gång! Ett organ ska inte avgöra vem du är eller känner dig som och är du osäker, vänta tills du verkligen vet vad du vill. En operation r alltid en operation och bytt är bytt och kommer aldrig mer igen...

1 av jag vet inte hur många!

Jag får många frågor om jag följer andra ts-personer och helt ärligt gör jag tyvärr inte det, även om jag önska det vore så! Jag är lite för fokuserad på mitt liv och vad jag gör, där av att jag inte tänker på det. Dessutom verkar många andra ts-personer ha ett liv som är LÅNGT från mitt egna.

Att hålla en spcial media intressant är det daglig uppdatering som krävs och många inlägg ca 4-5 st. Sen finns det givetvis ts jag inte upptäckt än heller, absolut! Men det är inte så jag letar efter någon specefik. En TS iof jag följer är en TS-kille, men det är mest för han är så grymt snygg, haha!

FAB!

Asså jag DÖR för dessa byxor eller vad säger ni?!
Älskar matrialet och hur dom sitter slimmat mot kroppen, så himla FAB!
Helt klart vardags osm till fest byxor, hade dock valt en mer neutral tröja om det skulle vara till vardags!


Byxor

 
 

Frukost! 6/9

Go morgon alla bloggläsare, sotter nu på circleK och precis köp mig lite frukost. Verkligen älskar ha små frukost stunder efter lite jobb, kan verkligen rekommendera er att göra det! Dessutom börjar personalen känna igen mig och alltid kul, jag är väl en liten stammis för dom om inte annat, hihi ^^

Nu blir det vidare för att dumpa av lite saker sen jobb, verkligen så skoj att ha något att göra! Förstår inte hur folk kan sitta hemma om dagarna?! Inte konstigt att människor blir deprimerade... Dessutom ger det pengar för arbetet man utför och det är inte heller fy skam! Nu ska jag njuta av min frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Hormonrubbningen tar död på mig!

Hej på er alla finisar, tänkte göra dagrens sista inlägg i skrivformat och efter detta har i vloggen från lördagen som jag hoppas många av er ska tycka om! Verkligen avskyr att må som jag gör idag och blir så himla dumt när man bor med någon. I vanliga fall när man bor ensam påverkas ingen mer än mig... Men nu är vi plötligt 2 och ja ni förstår nog.

Önskar iaf att ni mår betydligt bättre och att er dag har varit till det bättre. Har dessutom fått det jag skulle få gjort gjort och sovit även från 17:00 till 19:00, väl behövligt! Nu blir det ut med lillen och sedan vidare till sängen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Skada mer än hjälpa!

Efter jag nu pratat med en logoped har jag blivit rekomenderad att inte spela in en video hur jag lägger om min röst... Detta är pga att OM någon göt fel kan personen i fråga få knutor på stembanden som måste knytas upp som kan ta 2-5 år att åtgärda och det gör man genom att prata mörkare för att INTE ansträga stembanden mer i onödan.

Det är nte att bara lägga om rösten och prata, hade det varit så enkelt hade alla kunnat göra det som är ts-tjejer, men så är det inte. Beroende på hur mörk röst du har från början avgör hur ljust du kan gå. Vissa kan lägga om rösten utan problem cch mång unga som äldre ts kan ha super svårt för just detta... Jag vet att denna videon är efterlängtad, men jag väljer att backa eftersom det kan skada mer än hjälpa.
 

Allt går emot mig! 5/9

Hej på er, hoppas ni mår etydligt bättre än mig för jag mår verkligen inte bra... Vaknade kl 03:00 och kunde inte somna om och sedan har jag varit igång sen dess... Hjärnan har mer eller mindre känt som mos och inte nog med detta kan jag inte få t mina hormoner eftersom min lapp är spårlöst borta... Mitt nya person nr krånglar, därför deti nte går med legg... Asså jag hatar mer eller mindre allt och alla idag känns det som eller iaf till en viss gräns, haha!

Käns mig som ett minfällt där minsta lilla fel ord kan få mig antingen att explodera eller bara bryta ihop... Sen funkari nte toan eller duschen ,asså jag hoppas innerligt det blir klart denna veckan och fan ta dom om dom pajar skiten, då blir jag sur... Vilket jag iof redan är, så skillnaden blir väl inte extrem, haha! Åh palla inte, aja nu ska jag sova, sen redigera videon för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

75% är utan föräldrar!

Något som fick mig att tänka till lite extra på är att nästa 75% av alla vuxa har ingen mamma eller pappa kvar... Så himla hemskt och när man väl har dem tar man dom förgivet så himla mycket! I helgen gjorde jag iaf en god järning och städade övervåningen dels för att Papi tvättade rödan men också för Mami hade ont i axlarna =/

Vi som har kvar våra föräldrar måste verkligen ta till vara på det mer, spelar ingen roll om det ska vara gåvor som kostar eller inte. En kram eller massage hade varit minst lika uppskattat som en dyr märkesväska om inte mer! Även om man har det tufft med sina nära, glöm inte att dom försöker så gott dom kan även om man engång inte trodde det, haha! Jag har börjat inse det mer och mer. Så inför nästa helg ska jag försöka bidra mer när jag ändå är hemma och hälsar på.

Passar alla!

Denna tröjan är verkligen så fin eller vad säger ni?!
Verkligen så fin och skulle passa både som vardags som fest, helt klart!
Det jag älskar är att det är en magtröja, så sjukt fint oavsett storlek!


Tröja
 

Pinsamma föräldrar!

Hej på er, nu blir det åka mot lilla Småland och ska bli så skönt på ett sätt att komma hem, även om det innebär jobb hela kvällen... Men sånt är livet! Btw såhär blev färgningen och helt nöjd! Visst blev lite gult, men har faktiskt svart hår från start och eftersom mörkt pigment är dominant är det en gnutta svårare att färga! Men blev ändå ett vinnande koncept och är ändå super nöjd!

Nu blir det hem, sen ska vi åka och handla. Bland det absolut värsta som finns är att handla när man pensioner trött... Aja nu blir det åka hemåt innan mina föräldrar fortsätter dra upp hur söt jag var som liten... Asså fine, men det värsta är när dom drar upp det för främmande människor eller folk vi känner, asså varför är föräldrar så pinsamma även om man inte bor hemma, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Skönt att ha det gjort! 4/9

Go morgon alla bloggläsare, ber verkligen om utsökt för gårdagen men vi har seriöst inger internet... Asså jag blir galen! Dessutom har mina föräldrar varit utan tv och dator tack vare detta och inte kl taktat suport. Ska göra det nu och hoppas på lite mirakel. Varken min 3 kontakt funkar och då måste det vara något som är knas!

Btw blev hårfärgning igår och blev super nöjd! Blev att ta utväxten och får se om jag känns igen efter detta, haha! Är så skönt att få det gjort, även om det tar sin lilla tid! Tänkte spela in när jag färgade, men blev aldrig så, hoppas det är ok ändå! Nu ska jag ringa challan för sen dra mig till Skövde, bloggar mer sen igen, puss på er!

Hemma hos föräldrarna! 3/9

Go kväll alla bloggläsare, ledsen för sen uppdatering men datorn här borta funkarinte... Hade helt glömt detta och fick låna Mamis för ett snabbt inlägg, TACK! Är just nu i full gång med att färga håret och hitills ser det inte alls bra ut, haha! Asså hoppas mitt silver schampo kan rädd min situation! Just nu sitter vi och fikar och lyssnar på Lena Philipsson, lite sugen på fija med knuff och se om jag är lika duktig som jag engång var. Eftersom både datorn och Tv:n är döda känns livet ganska meningstlöst på ett sätt, så vi får umgås som jag gjorde på den gammla goda!

Var på ICA tidigare idag shoppade lite hårfärg och en olja som ska evetnuellt vara bra till mitt löshår. Givetvis är dom lite dyrare oljorna bättre, men tänkte kunde ha dom dagarna jag är akut behov av någon olja eller om man vill spara in dom andra oljorna, hihi ^^ Såg på olika bloggar att den var helt okej så hoppas på det nu! :)

Bild kommer

Äntligen fredag!

Det fattades bara detta!

Nu är jag påväg till min pojkväns föräldrar för att det inte går att diska är vi mer eller mindre tvungna att ha någonstans att ta vägen... Inte nog med det har dom även lämnat kvar någon sak som donar 1 gång i minuten... Är den inte borta innan kl 18:00 ska den få möta tyngdlagen, haha!

Lägger upp bilder från lunchen i tisdags då det blev en sallad, riktigt gott! Älskar att man kan välja till avokado, svin gott! När jag kommer hem ska jag iväg och handla mys tills ikväll och redigera en video, bloggar mer sen igen, puss på er!

Fredags-tips!

Förra fredagen prvade jag på detta och sett det tidigare i frysdiskarna och tänk "Åh detta måste jag testa", men aldrig gjort... Men iaf gjorde jag det tillslut och det var faktiskt riktigt gott, blev sjukt impad!
I vanliga fall kan fabrikatmat vara sådär, men det var faktiskt himla gott!

Så om du inte vet vad du ska äta idag eller som jag sitta ensam under en fredag kan jag rekomendera en sådan liten burk! Sen är man väldigt glad i mat kan jag väl rekomendera 2, dels för tt det var inte överdrivet mycket i och för att man kan prova olika smaker! Perfekt om man inte pallar stå och laga mat till sig eller till sin partner också förstås! :)


 

REA!

Dessa byxor är så SJUKT fina och dessutom ligger dom på rea, asså fatta bara 119 kr
Tänk er en söt topp till och sen kanske några höga stövlar, sen är man redo att rocka dnasgolvet
Älskar slitningarna med btw


Byxor

 

Helt okej fredag! 3/9

Go morgon alla bloggläsare, nu är det äntligen fredag och det känns super! Verkligen längtat av olika skäl och dessutom verkar det som att det blir utgång även i helgen, haha! Kom på att jag kanske glömde berätta om senaste utgången i onsdags som jag lova?! Får kika på det inom kort så det eventuellt kommer upp idag om det inte gjorde det då!

Solen skiner och jag är lite små sugen på en sallad... Till lunch såklart som är om ca 2-3 timmar :) Planer för dagen är att jobba med lite saker, bland annat ett möte vid 5 tiden som kan bli väldigt intressant, men berättar mer om det går igenom! :) Övrigt blir det hemma kväll, ute och äta som vi har som en "tradition" på fredagar där vi summerar v, samt om något problem kommit upp också. En helt okej fredag, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Nu kommer den äntligen!

Hej på er alla finisar, sitter just nu och redigerar dagens video som ska upp och har bestämt mig för att i fortsättningen måste jag planera upp mina redigeringsdagar, haha! Annars blir det att jag glömmer eller inte har ork för det,... Men iaf dagen har varit späckad sen jag klev upp och vet inte vad som hänt riktigt, men känns som jag är små krasslig. Vill verkligen inte bli sjuk nu inför helgen, har så mycket skoj att se fram emot som utgångar och annat...

Övrigt har dagen varit rätt okej ändå och var förbi en kompis tidgare idag och fick mig en lite prat stund så kom hem inte för allt så länge sen. Dagens video kommer btw handla om mitt hår och där jag visar hur jag sätter i mitt löshår! Fått denna förfrågan as länge och där av att jag nu gör det! Men nu måste jag redigera vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Tänk på det!

Jag verkligen jantelagen som hela tiden påminner om att du som person inte får göra dig märkvärdig om det går bra, no oavsett vad... Enda skälet till att folk tänker så är för att dom själva är för lata att ens försöka lägga ner lika hårt jobb bakom och det ger en fria händer att kränka dom som går bra för... Jag gläds med andra oavsett om det är stora eller små framgångar på samma nivå! Jag har verkligen 0 förståelse för sånt!

Det bara är så vissa går det bättre för medans andra går det sämre för. Men komihåg vi jobbar för det, tror ni jag och många andra sociala medier klarar av en månad utan hårt jobb?! Varje val vi gör påverkar oss på något eller annat sätt, det bara är så! Det kanske är enkelt för mig att säga som kan göra det jag själv med mitt liv och blivit curlad fram sen barnsben, men jag har fått kämpa ska jag berätta! Jag nöjde mig inte med en lön på 15 000 och därpå jobbade ännu hårdare. Jag hade en vilja och det har jag än idag, att må bra kan vara olika men när jag vet att jag har en lön på 35 - 40 efter skatt DÅ mår jag bra. Inte för pengarna i sig utan för att jag laggt hårt bakom, tänk på et!

En stolt människa är en som kämpar sig till toppen, inte en som lever på någon annan och bara latar sig. Lyckan blir aldrig aktuell, fakta!

Matfestivalen 2016!

I helgen som var var det mat festivalen och det var så himla härligt! alla människor runt om och allt hade en så fin stämmning med allt och alla. Var först orolig om jag skulle våga ta kort oh vlogga som tänkt, men det gick hur bra som helst! Vi träffade även på Albin som gick med oss och pratade om allt och ingenting. Nedan har ni lite bilder hur vi hade det i lilla Skaraborg och jag måste säga det, trots att dom satsade mindre på olika atraktioner levererade ändå matfestivalen som vanligt, super!







 
 

Sjukt fin väska!

Denna MK-bagen är så sjukt fin och väldigt enkelt!
Ingen väska som sticker ut massor heller direkt och väldigt neutral och går att matcha till det mesta!


Väska