Blandade känslor

<Inlägget innehåller betallänk>








Helgen som var blev det hotell och ärligt var det blandade känslor... Rummet enligt mig var ganska enkelt och frukostborden var inte rena och parkeringarna var få (vi fick stå i ett p-hus) och sängarna var inte sköna och frukosten var Inte jätte god eller mindre god. Det gick ner men jag har smakat bättre. Hotellrummet var kallt och slarvigt städat. Detta kommer visas under en vlogg. Personalen var trevlig och gjorde säkert sitt bästa. Men uppenbarligen underbemannat. Städpersonalen hade säkert snålt om tid och kunde inte göra ett bra jobb. Med andra ord ledningens fel. Det som irriterar mig mest var att detta är ett 4 stjärnigt hotell... Det kan man givetvis diskutera vidare om! Det positiva med allt. Det låg nära centrum och att det var ett djurvänligthotell (tillkommer 250 kr). Vi fick lite gott när vi anlände och även Gucci. Men det kompenserade inte upp detta. Det gick att bo här absolut! Men hade jag vetat detta tidigare hade jag utan tvekan tagit ett mindre rum eller bättre hotell med högre kvalité.

Mer information om hotellet hittar ni Här

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av dagen. Det har gått lite långsamt och jag har äntligen fått tid för Gucci. Riktigt härligt att få bort allt fluff. haha! Annars har jag använt dagen att mysa till lite film och lyssnat på lite val snack. Oavsett vad andra anser är F! rätt parti för mig. Är ni lite fundersamma tycker jag absolut ni ska lyssna på podden "Systrarrna Larsson". Där diskuterar dom just detta. Kan starkt rekomendera det podd avsnittet!

Nu blir det lite mys och därpå sova. Då morgondagen är fullspäckad som vanligt ed massa skoj. Ska träffa min syssling och hennes mamma. Vilket var säkert 2-3 årsen jag såg senast... Sjukt dålig att komma tillskott med att träffa folk som gjort massor ör mig ibland... Men jag jobbar på detta!
Kategori: Allmänt
Taggar: Clarion Collection Odin Göteborg, 2018, hamburgare

Löning

 
 
 
För någon fredag sedan åt vi på Pinchos och då är man väldigt glad att man bor nära. Bara ta på sig klackarna och sedan trippa neråt. Hade en väldigt trevlig kväll och pratade om allt och ingenting. haha! Underbart! Maten var helt okej. Även om det tog ganska lång tid att få den. Visseligen var det löning. Men vad vet jag? Blev även lite drinkar och fick hjälp av att ta sista bilden. Tydligen ansåg Annie att den var under all kritik. haha! Kan helt klart förstå det nu i efter hand. Hon ville ha extra kredd för uppstyrningen så här kom det. hihi!

Ikväll ska jag bara njuta av lugnet. Planera inför morgondagen då jag har lite små saker att göra. I Helgen ska jag försöka vlogga också. Dessutom måste jag spela in en video med TS-snack. Asså ni är underbara! Alltid skönt med lite feedback <3 När videon kommer ut vet jag dock inte... =/ Då jag har fullt upp i slutet av månaden kommer den eventuellt upp efter detta.

I Helgen är det dessutom Matfestivalen som alla tidigare år. Vet inte om jag ska gå. Senaste åren har varit riktigt lamt. Springa runt och trängas i massa köer och ha folk mer eller mindre klistrade på mig. Nej tack. haha! Visso det enda stora som händer här i Skövde. Om man inte tänker på alla mina utgångar då jag gör skandal efter skandal. haha!

Älskar

<Inlägget innehåller betallänk>
 

Helgen som var spenderade vi i Göteborg. Bästa staden enligt mig! Vi gick på både i Nordstan, Arkaden och NK. Sjukt mysigt! Personalen var dessutom super trevliga. Jag gjorde även en hel del fynd i diverse olika affärer. Denna väskan är en av dem. Jag är verkligen SÅ NÖJD. Ja det kosta lite... Men helt okej för en väska? Det är ändå budget pris om ni frågar mig.

Färgen är dessutom super fin och valde mellan svart, grå och denna. Jag är riktgit nöjd och kommer bli perfekt till lite fina middagar eller möten. Tanken var att köpa en krogen väska. Men då matrialet är väldigt känsligt valde jag bortse från den idén. Jag är hur nöjd som helst och ni kan hitta den Här

Idag har jag bara jobbat. Suttit med lite pappersarbeten och massa annat. Fick även ett ryck att gå till gymmet. Det slutade dock med att jag inte gick... Då kortet låg kvar hemma. Men funderar över att gå nu ändå. Dumt? 

Planerar spela in en video imorgon. Går i tankar med TS-snack. Vad finns kvar att prata om? Vad vill ni veta? :)
Kategori: Allmänt
Taggar: Göteborg, 2018, hamburgare MK NK Väska

Ny överläpp

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
Go kväll alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och fått massor klart idag. Dessutom befann jag mig på franssalongen igår. Asså jag älskar få mina fransar fina pånytt igen. Riktigt härligt! Dessutom får man en liten extra tripp och det är alltid lika trevligt.

Hade ett litet möte mellan 13:00-14:00. Precis innan jag skulle vara på salongen för att göra läpparna. Men jag hade faktiskt 10 min som marginal och tror att jag kom precis i tid. haha! Annars rukar det vara mellan 5-15 mins inväntan på mig. Jag har länge funderat över att göra min överläpp. Då jag sett på videos när jag redigerar att den är mini till skillnad från underläppen valde jag att göra något åt detta. Det är ingen gegantiskt skillnad direkt. Men jag kan se en skillnad och tycker detta vart värd varenda krona.

Nu blir det mysa ner sig. Planera upp veckan som kommeroch gå igenom lite mail. Funderar på att blekatänderna också. Dom är fortfarande vita från sist jag gjorde detta. Men känslan är alltid obeskrivlig med nyblekta tänder. Ni som sägger pengar på detta förstår exaktvad jag menar. Nu blir det jobba undan lite puss på er!


Jag är lite sugen att skaffa någon av dessa 3 läppstift.
Klicka Här
Kategori: Allmänt
Taggar: Göteborg, 2018, hamburgare

Underbar mat

<Inlägget innehåller betallänk>




Go kväll alla underbara bloggläsare. Hoppasallt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och ganska nyligen hem kommen från Götenorg. ÄLSKAR den staden. Underbara människor och vädret var verkligen på vår sida! Fyndade 3 riktigt bra köp jag fick feeling för. 2 jackor och en väska. Kommer lägga upp detta på bloggen så fort jag hunnit ta lite bilder!

Jag säger det igen. Ni är verkligen världens gulligaste! Att niorkar kolla bloggen när den legat död i några vecko... All kredd till er! Ska erkligen försöka få lite mer tid till er! Vloggade dessutom under vår vistelse i Göteborg. Blev även bjuden till en ur mysig resturang. Helt klart magisk mat! Då denna resturangen är väldigt eftertraktad fick vi boka in detta unika besök en bra bit framöver. Tror notan slutade på 500-600 kr. Men inte helt säker... Helt klart prisvärt!

Nu blir det mysa ner sig i sängen och därpå somna till någon bra film. Imorgon börjar vardagen på nytt. Jag fick även en smärre överraskning i provrummet. haha! Upptäckte att jag ligger väldigt nära XS. Det gav mig verkligen insperation till att börja gymma på nytt! haha! Nu är alla räkningar klara och jag är fri. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!


Sugen att göra något skoj nästa helg i en annan stad?
Bästa sajten för bokning hittar ni Här
Kategori: Allmänt
Taggar: Göteborg, 2018, hamburgare

Mot Göteborg

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv är det helt okej trots omständigheterna. Idag är det Lördag och är påväg ner mot Göteborg. Älskar den staden och folket är riktigt underbara! Vädret är blandat. Ena stunden sol och andra stunden regn. Typisk svensk sommar eller? Sjukt att augusti går mot sitt slut och vi är i september.


Idag ska vi äta på en omtalad resturang och därpå checka in på något mysigt hotell. Då Gucci också är med oss är detta lite extra mysigt. Jag ska även kika ut en ny väska då min MK börjar bli några år. Dock vet jag inte riktigt vad för färg jag ska ha... Bra förslag tas gärna emot!


Nu blir det fortsätta färden och även kika ut någon salong som kan ta hand om pälsbollen. Fäller överallt och jag har redan börjat tröttna. Haha! Fick veta att Papillon ska tydligen trimmas (dra hår på). Helt nytt! Men enklare att raka och därpå är problemet löst. Haha!

FI

Om bara några dagar är det återigen val. Många vet redan nu vad dom ska rösta på och andra inte. Jag borde egentligen lägga min röst på Moderaterna. Då det gynnar oss företagare. Men jag har funderat länge och bestämt lägga min röst helt på Fi. Dom kanske inte kommer ta sig in detta året. Men allt eftersom tror jag dom kommer gå långt!

Det händer idag så otroligt mycker skit i världen och allt är nästan till störst mäns fel. Våldtäckter, krig och massa där till. #me2 kom till av en anledning och fick flera personer hoppa ner ett steg trots mans dominerat yrke. Runt om i i världen och Sverige förekommer det än. Svin som inte blivit straffade och som än idag beter sig illa... Fel kan alla göra oavsett kön! Men för sanningen ska träda fram måste det frontas. Därför säger jag. Tänk över ert beslut noga och vad som faktiskt är bäs i längden. Jag har bestämt mig att Fi är rätt val för mig <3

Vill ni läsa mer om dom och deras mål hittarni dom Här

 

Det känns tomt

Kl är på tok för mycket och jag bordesovit för lääänge en.... Men jag vet varken vad jag vill? Nej ingenting har hänt och Nej ingetning går på tok. Ja, jag mår övrigt riktigt bra och Nej, jag har INGET att klaga på. Men jag vet inte om jag befinner mig på rättplats eller om detta är tillfälligt? Allt snurrar och jag har ständigt saker i görningen för att inte behöva tänka på allt som är...

Hur vet man att man gör rätt och hur vet man om detta är det jag vill? Jag är enmålmedveten person och vet vad jag vill. Men jag känner att personlighetsmässigt är mina karriärsmål på en front och personligt på en annan. går det över? Jag känner mig helt tom... Dyra saker lockar mig inte som förr och vardagen snurrarsom vanligt...

Håller jag på att bli normal eller är detta att växa upp? Jag vill börja leva och jag vill veta vem jag är och vart jag ska.... Usch depigt slut på denna dagen. Men ibland mår inte jag heller helt bra och undrar om det är fler som känner som jag? Finns det någon som kan förklara vad som är fel?

Jag har inte tid

<inlägget innehåller betallänk> 

 
Hej på er alla underbara och trogna läsare. förlåt att jag knappt uppdaterar här... MEN jag har verkligen fullt upp och inte haft ork att lägga tid påbloggen dom närmsta veckorna... Hoppas ni förstår och inte blir allt för missnöjda när ni kikar in här. Vill ge er bra matrial! Men det händer så otroligt mycket nu och jag hinner knappt med mitt egna liv. haha!

Var och fixade mina naglar veckan som var. Då alla har mer ellerm indre semester fick jag inte tid direkt... Men inväntadeveckan därpå och det gick faktiskt lika bra! Väldigt nöjd och tycker dom alltid får till det. Hade 0 idé vad det skullebli... Men dom fick verkligne till det. Däremot skulle rosa vara en aning snygare eller vad tror ni?

Ska försöka blogga mer i veckan! Men vågar inte lova något heller.... Imorgonhar jag massor jobb och göra en ny order jag ska hämta ut. Glömde bort den som kom i veckan och är nu pväg tillbaks.Jag brukar ALDRIG glömma hämta ut paket. Men när det händer inser även jag att det är lite väl mycket som sker. haha! Nu blir det promenad med lillen. Bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 Älskar produkten och ska bli så skoj att få hem den! Då jag bleker mitt hår sliter det något fruktansvärt. Vilket är förståligt? Jag kör endast denna serien och jag tror knappast jag blir missnöjd heller! :)

Ni hittar den till bra pris Här 

Indisk och shopping

<Inlägget innehåller betallänk> 

 
Hej på er alla underbara bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en toppen helg! Själv har jag haft en toppen helg med massor shopping. Jag har verkligen spenderat 2 much... Men att få ordning i lägenheten är faktiskt prio nr 1. Känslan av att se sig runt om och känna att allt smälter ihop är underbart. Ska bli riktgit skoj att visa upp för er när allt är 100% klart! Kan berätta att mitt tema har jag verkligen fått kämpa för. haha! Pink var inget som uppskattades... Men efter 6 timmar på stan gav han tillslut upp. Tur man lärt sig av den bästa hur män funkar (Mami) ;) haha! Skämt och sido.

I går blev det lite indisk mat och jag dör! Deras mat är verkligen riktigt god. Jag är helt med att alla inte gillar just denna typ av mat. Då den är långt från thai eller husmanskost. Men helt klart värd att prova om man vill testa något annorlunda! Vi hade besök i helgen och då vill jag givetvis det bästa av det bästa från oss i Skaraborg. Där av att det blev shopping och massa god mat. Men helt klart värt!

Nu blir det göra iordning för dom små och därpå mysa ner sig till någon bra film. Bloggar mer imorgon igen. natti!
 

Med tanke på att jag ska göra mig av med mitt gamla bord i trä och skaffa ett nytt. Tror jag att lampan nedan skulle bli så sjukt snygg som ny matbordslampa. Med lite lägre ljus styrka. Vad tror ni? :)

Ni hittar den Här
 

Mys kväll

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
Go kväll alla underbara! Hoppas ni haft en fin dag och mår bra! Själv mår jag super och kom precis hem från föräldrarna efter haft lite pappersjobb. Givetvist glömde jag 5 viktiga papper. Vilket resulterade att vi inte hann klart... #0framförhållning. haha! Riktigt irriterande när vi upptäckte det på plats. Men andra sidan har vi några dagar på oss. Alltid något!

Övrigt av dagen har jag inte gjort jätte mycket. Bokat tid för mina naglar och det kändes riktigt skönt! Har gått utan klor en bra tid nu och börjar inse att jag MÅSTE ha detta för att inte bita på naglarna. AS VIDRIGT JAG VET! Men nu är detta problemet snart löst. Dock har jag 0 idé vad jag ska göra... =/ Franskmanikyr känns inte alls skoj. Typ äldre tanter eller folk med 0 fantasi... Kan absolut miss ta mig! Men det känns lite som så. Det är snyggt först men sen? Boring vilket fall. Jag vill ha något som verkligen märks och ger en wow feeling. haha!


Nu blir det lägga sig och försöka njuta en sista natt på soffan. Imorgon kommer nämligen den nya sängen och jag  ser verkligen fram emot detta! Ska bli riktigt skönt! Bilder kommer por la mana ;) Blev en kvällsmacka ihop med Papi & Mami. Riktigt mysigt! Älskar att spendera tid med dem och något jag tycker man ska tänka på. Precis som jag kommeri nte odm heller leva för evigt... Därför ta vara på varenda stund med dom ni älskar <3


Bok-tips
Sjukt bra boksom jag tycket ALLA ska läsa! Att ha förståelse för andra människor är A & O. Att ha förståelse för andra ökar chanser att undvika onödiga konflikter. Kan starkt rekomendera den boken!

Grym

<inlägget innehåller betallänk>

 
Hej på er alla finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv har jag haft en helt UNDERBAR dag och mår toppen. Trots att det börjar närma sig lite kyligare väder har ändå solen levererat bra här borta i Skaraborg. Började dagen med att jobba undan lite små saker. Därpå sat jag i telefonmöte i ca 30-45 min. Inte jätte skoj. haha! Har plockat lite här hemma och börjar få ett mer hm om hur jag vill ha det här. Dessutom har jag kikat på nytt överdrag till soffan. Vill egentligen skaffa en ny. Men då Gucci har svårt att hålla tätt när hon löper känns det som en ovärd investering? =/ Har bestämt vad för tyg som ska bli och tror det kommer bli så fint!

Tidigare idag var jag och fixade mina fransar hos bästa Camilla. Asså jag orkar inte hur GRYM hon är! Provade en annan salong här i Skövde och blev riktigt missnöjd... Gjorde tidigare min lasrbehandling hos dem vilket dom var ritkgit duktiga på. Men fransar var inte deras starka sida enligt mig... Därför åker jag hellre 45 min till Camilla och får BRA fransar. Alltid lika nöjd och sist missade jag min tid. Gick 6-7 veckor och jag hade ändå fransar kvar. Det säger en hel del? :)

Nu blir det kryapa ner och mysa till någon film. Men först ska jag ut med lillen och posta lite kuvär. Bero på det... Posten är rena skämtet. Ursäkta men hallå? 5 fakturor kom bort förra månaden... Lagom skoj! Nog om detta. Nu blir det promenix och så hörs vi mer imorgon igen. Ska boka tid för naglarna eller hunden. Inte riktigt bestämt mig vad som stör mig mest. All päls som drällar runt överallt eller att jag inte har några klor. haha! Dagens i-lands problem :)


Önskar ni också långa fransar hittar ni bra fransserum Här eller Här

Nästan klart

<inlägget innehåller betallänk>
 


Go kväll alla bloggläsare. Hoppas er dag varit bra och att ni haft en fin dag. Själv har jag bara röjt undan i lägenheten. Då vi ska få besök i helgen vill jag göra detta hem någolunda beboligt. haha! Fått upp både det ena och andra i fönstrena och känner mig riktgit stolt över min insats. Dessutom älskar jag ordning och reda vilket gjorde det hela mycket roligare! Bästa som finns när allt har sin plats.

Var tidigare idag och införskaffade mig en super gulligt smyckeskrin och någon slags av kruka. Hade en tydlig bild vart allt skulle stå fram tills jag kom hem. Men tror jag fick iordning det hyffsat bra trots allt! Jag har mer eller mindre blivit besatt av växter. Håller på att planera vad för väster som ska gå att ha på balkongen nästa år. haha! Det enda jag saknar nu är gardiner i vom 3 stora fönstrena och sen är detta hem mer ellerm indre klart. Givetvis ska det tapetseras och eventuellt slipa upp golvet. Men det får bli när allt annat är iordning.

Ikväll blir det lägga sig tidigt och njuta av kvällen. Haft en riktgit härlig dag och ser redan fram emot imorgn. Då jag ska få mina fransar fina på nytt och även kunna komma hem till ett ny städat hem. Älskar den känslan <3


Överkasten nedan är jag lite sugen på. Som ni vet har jag beställt hem en ny säng! Den bör dyka upp inom dom närmsta veckorna. Vilket också innebär att ALLT ska bytas ut så som överkast, lakan etc...

Ni hittar det svarta Här, Ni hittar det guld/bigea Här, Ni hittar det vinröda Här

 

Mys med vänner

<inlägget innehåller betallänk>

 
 


 

Go eftermiddag alla underbara. hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och tänkte slänga in ett inlägg. Undertiden jag åtminstonde kommer ihåg det. Mitt minne börjar jag bli ganska orolig för ibland. haha! Kanske dags att börja träna upp det? :) Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag! Själv mår jag toppen och ska inom kort börja göra iordning litet schema för kommande vecka.

Igår var vi och åt lite lunch ihop med lite vänner. Himla mysigt och verkligen trevligt! Eftersom alla på något sätt har/haft någon koppling till lantbruket blev det mmycket prat om detta. haha! Arbetskada som aldrig verkar gå bort? Jag minns första gången 2 av mina vänner diskuterade om sjukdommar och andra saker rörande detta ämnet. Jag fattade noll och blev helt slut i huvudet att ens försöka förstå mig på. haha! Tidigare under dagen hjälpte jag Annelie och hennes familj att flytta/packa upp. Dom har precis skaffat ett hus och det fick även mig börja gå i hustankar. Kanske dags? =)

Nu blir det förberda morgondagen. Blir att jobba undan och sitta mest med papersarbeten. Men kommer man igång brukar det oftast gå undan. Det är mest alla om och men innan man tar tag i sak. haha!


Jackorna nedan är så SJUKT snygga! Jag verkligen dööör! Är själv sugen att klicka hem alla 3. Perfekt nu till lite varmare höst dagar.

Ni hittar den till höger Här, Den i mitten Här, Den till Vänster Här

Jag kunde dött

<Inlägget innehåller betallänk>










Hej på er alla finaisar! Hoppasn i mår bra och har haft en toppen dag. Jag lyser frotfarande med min frånvaro och helt ärligt har jag tappat gnistan för just blogga... Jag gillar detta med att redigera videos, bilder och sånt. Varför kan jag bara inte börja prioritera bättre? =/ Känner mig så elak mot er som kikar in här för något nytt att läsa... Men så fort jag får lite mer ordning på mitt liv kanske allt löser sig?

Övrigt mår jag toppen! Haft en helt underbar dag och vecka för den delen också. Var för någon vecka sen på Skara sommarland. Det var helt klart blandade känslor. Det hela började med att vi nästan slog ihjäl oss. Bra start eller vad? Vi åkte i en ring med 4 platser och som vänder i en tratt (enklast beskrivning). Jag har ALDRIG varit så rädd i hela mitt liv. haha! När vi åkte uppåt kunde vi alla känna hur den släppte marken... Riktigt läskigt! Dessutom fanns det en hel del fina kroppar att kolla på. Men vem gör inte det inom ett badområde? ;)

Att jag kom på att blogga är endast pga att jag ska beställa hem kläder. GASH jag har sjukt mycket att berätta för er. Allt inom skönhet, privat, drama och en SJUK utgång. haha! Jag kommer berätta allt inom kort! Men fram tills dess får ni ha det så bra, puss på er!


Smycken gör verkligen mycket. Det kan verkligen lyfta en hel outfit. Jag tar gärna i och älskar saker osm blänker och glittrar. haha! Nedan hittar ni 3 st helt i min smak!

Ringen hittarn i Här, Halsbandet hittar ni Här, Örhängena hittar ni Här
 

Revisor

(null)



Go morgon alla bloggläsare, ledsen för senaste dagarna. Ibland finner jag bara inte inspiration... men jag antar det är fler än jag som kan få det så. Hoppas allt är bra med er och att ni verkligen njuter utav värmen. Det märks verkligen att sommaren är här. Vi har fläktar på mer eller mindre överallt. Haha! Men dumt att klaga när detta händer så sällan!


Är nu påväg till en lunch och därpå ska jag möta upp vår nya revisor. Riktigt spännande! Därpå ska jag försöka hinna gå lite på stan och eventuellt köpa mig ett par nya skor. Samt köpa något smaskigt till dom små svinen.


Nu blir det äta lite därpå har jag möte och sen får jag helt enkelt se vad som sker. Nästa vecka blir det dessutom skatteåterbäring. Enda positiva när man väljer betala in mer skatt än vad man bör/ska. Haha!