Fina naglar

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag toppen och njuter av det fina vädret! Värmen är helt sjuk och jag kan verkligen inte få nog av den. Ska verkligen njuta när den faktiskt har kommit!

Sitter nu på nagelsalongen och inväntar min tid. Har slarvat massa med mina naglar det senaste och ska bli så skönt att få dem fina på nytt igen! Idag blir det nytt sett och hat noll koll på vad som ska göras... GALEN! Haha! Men blir väl så när man gör detta ofta. Haha! Kollade mig med i spegeln och ska boka tid för lite fillers igen.

Nu ska jag snart sätta mig i stolen och bara njuta av att bli fin igen. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Bad och grillning

 
 
Go kväll alla fina. Solen skiner och jag ska iväg för att träna lite på gymmet. Har verkligen  ork till detta. Men då jag  verkligen behöver få det gjort. Är det något som måste bli gjort... Pga att jag glömdem ina träningskläder hemma fick jg åka tillbaka. Hatar när sådant händer. Borde börja med att ha extra saker i väskan. Eller hur gör ni?

Hoppas allt annars är bra med er och att ni mår super. Asså detta vädret är verkligen underbart! Igår var jag och några kompisar iväg. Vi badade och grillade. Hur mysigt? Dock var det FULLT med massa knott eller vad det hter. haha! Då vanliga myggbett blir som getingstick. Kan ni gissa hur mysigt små knottbett blir. haha! Verkligen inte skoj! När vi hade badat klart åkte vi iväg för att spela lite kort. Uno kan jag sedan innan. Men det andra var helt nytt! Vann gjorde jagi nte heller. haha!

Nu blir det iväg till gymmet och därpå möta upp P senare ikväll. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Midsommar

Go eftermiddag alla fina. hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska iväg för att fira midsommar ihop med lite vänner. Ska bli riktigt trevligt och vet knappt vad vi ska göra. Men det kan säkerligen bli super! vädret är verkligen toppen och jag har precis fixat klart mig. haha! Är se i daglig ordning och vad ska man säga... Men andra sidan får det helt nekelt vara så ibland. 

När jag kommer fram ska vi grilla och det ska bli riktigt gott! Är dock fundersam om jag ska grilla vegmat eller kött... Himla kruxigt. Men då båda sakerna funkar för mig. Är det viket som. Var tidigare idag på gymmet och det gick toppen. Stack iväg och köpte lite nya skor och andra saker. Kan säga som såhär. Jag började fundera om folk inte hade tv hemma. Jag kände mig som huvudattraktionen där. haha! Men andra sidan är det som en vanlig dag på stan. Kändis som man nu är. haha!

Nu måste jag skynda mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Stress

Go eftermiddag. Jag har försökt hålla lite daglig uppdatering och det är av många nalendingar. Dels för att få in rutiner i att blogga och hur jag ska sköta allt. Dessutom verkar det löst sig nu med nästan allt. Förstår ni HUR SKÖNT DET ÄR!!! Alla problem försvinner en efter en. Hoppas ni mår bra och att alltär bramed er! Sjäv är det super och ska inom kort iväg för att köpa lite saker inför imorgon.

Jagär verkligen tidsoptemist till 100%. haha! Men när det gäller jobbmässigt är jag lite annorlunda. Kanske lika bra att jag har lite struktur ibland. haha! Efter jag varit och köpt detta ska jag till gymmet och måste verkligen hinna införskaffa mig nya skor. Verkligen tjatat om det flera månader. Men inget händer... Men nu ska det bli av.

Om folk förstod hur sjukt stressigt mitt liv varit det senaste. Dom som känner mig privat. Dom har nog nästan undrat hur det stått till... Men det positiva är att min koncetration börjar komma tillbaka och minnet också. haha! Nej men ärligt. Stress är SJUKT farligt och önskar ingen detta. Därför säger jag som såhär. Ha BRA folk runt om dig som inte ökara stressen. Bara ett tips! Puss på er!

Snart tillbaka

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och är i fullgångmed att förbereder dagen. Första veckan jag verkligen kan ta det lugnt. Inte mig emot! Då allt varit kaos dom närmsta veckorna. Jag och min podd-kompis ska snart börja podda igen. Asså shit. Den podden har verkligen en hel del att ta upp. haha! När den släpps läringen sitta säkert om man säger som så. Men det är så det ska vara ellerhur? ;)

Nu ska jag iväg och posta lite saker och därpå ska jag hämta ut ett paket. Jag tror jag aldrig kunnat uppskatta mitt liv så mycket osm jag gör idag. I Nu läget känns det som att ALLT går att lösa. Förstå den känslan? Bloggen, företaget ah allt. Himla lättnad!

Nu måste jag skynda mig och därpå blir det väl någon lunch på något mysigt ställe. Verkligen saknat mitt "gammla liv". Men sliter man hårt och aldrig ger upp. Då når man alltid sitt mål! Bloggar mer sen igen,p uss på er!

Är på G

Hej på er alla fina. Asså denna veckan hur ska jag beskriva den? Kaos är väl ett väldigt milt ord. haha! Nej men allvarligt talat... Jag börjar mer och mer fundera på att göra något galet. Inte mig emot om man säger som så. haha! Var tidigare idag på gymmet och köttade. Lite sugan att dra dit senare ikväll igen. Verkligen fått feeling för detta nu. Idag körde jag armar för er som bryr er. haha!

Dagen som återstår ska jag bara hinka energidricka för att raffsa ihop mig själv. Som ni märkt har jag inte kommit tillbaka helt. Men jag jobbar på det! Solen skiner och det är faktiskt riktigt härligt väder! Ska försöka vlogga även idag och får se hur "intressant" videon blir. I helgen ska jag eventuellt iväg med en kompis för att festa som dom singlar vi är. Bara släppa allt och go crazy. haha!

Åh det är midsommar nu på fredag. Skan i göra något speciellt? Det ska jag! Kommer bli lite festande med vänner och bara tjöta skit. Alltid lika trevligt! Aja nogo m detta. Bloggar mer sen igen. puss på er!

(null)

Shopping

Go eftermiddag alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och nu med föräldrarna medans dom kollar ut kläder.... Inte jätte skoj. Men undertiden hinner jag uppdatera lite snabbt. Haha! Man ska alltid göra flera saker samtidigt har jag lätt mig.

När vi är klara här ska vi äta lite mat. Därpå ska jag iväg till gymmet för att bli lite smal. Asså nu i helgen var jag iväg i Linköping hos en kompis. Därpå mötte jag upp Nettan i söndags. Riktigt trevligt och åt massa gott. Tycker verkligen det är himla skönt att komma iväg ibland.

Nu ska jag tydligen vara smakråd. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Värme

Go eftermiddag alla fina. Hoppas ni mår bra och fått en ifn start på helgen. Själv mår jag toppen och ska inom kort gör mig iordning för dagen. Känns som jag vaknade på tok försent och inte hunnit med alls det jag skulle velat... Men så är det ibland. Som ni märkt har jag varit frånvarande väldigt mycket. Tro mig det har funnits skäl! Men ingenting jag kommer ta upp här!

Idag är det lördag och ska inom kort begr mig ut på stan för lite shopping. Ska vi prata om värmen? Asså jag döööör! Den kom tillslut och ingen är gladare än jag. Verkligenunderbart att detta faktiskt händer! Skulle behöva kolla efter lite kläder. Då allt jag äger och har. Mer eller mindre är i i flyttlådor. Avskyr detta i nuläget och vet knappt in eller ut på mig själv. Men då jag kommer ha en som hjälper mig med allt omkring. Känns det väldigt skönt!

Nu måste jag packa väskan. För eventuellt ska jag bort ikväll. Men det är inte helt säkert... Men återkommero m det mer! Puss på er!

Gymmet

Hej på er

Nu står jag på gymmet och halvt avlider. Om dom nu har fläktar har jag bara 1 fråga... Varför är dom inte på!!! Visst man ska svettas på gymmet. Men detta är galet löjligt! Kan vara mina hormoner med iof. Har fått alla saker gjorda utom 1 grej. Men bortser man från det. Är det ändå en bra dag.

När jag kommer hem ska jag äta lite mat. Leta fram mina shaker och jobba undan det sista som inte hunnits med. Därpå blir det i säng och kolla någon film. Verkligen glad att gymmet hinns med nu mer. Nu ska bara bloggen och övriga saker också in. Sen är mitt liv komplett. Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Kaos

 
Hej på er alla fina. Hoppas allt är bra med eroch att ni haft en fin helg! Måndag idag och jag mår inte alls jätte bra... Massor som hänt på gott och ont. Men i stora hela överlever jag väl. haha! Jag vet inte riktigt varför men jag känner mig konstant trött och har ont i huvudet... Men jag hoppas det avtar inom kort!

Idag ska jag till min revisor och lämna in lite saker och därpå ska jag vidare till bilaffären för att byta baklampa. Därpå ska jag kolla ut ett förråd och sen ska jag till gymmet. Då jag nu hyrt ut lägenheten i andrahand. Är mitt liv mer eller mindre kaos. haha! Men bara små ändringar är snart allt i perfektion igen. Jag lever i den tron själv iaf. haha!

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Gå din väg

Hej på er alla fina. Nu ska jag försökak omma igång och verkligen vill detta. Det händer så galet mycket saker nu och jag vet knappt in eller ut på mig själv. haha! Skönt att jag kommer få mer hjälp kring just detta med bloggen. Dessutom har jag lite planer om några år hur jag vill göra med allt då.

För mig är det vitkigt att göra det JAG vill medm itt liv. oavsett om andra anser det GALET. När allt kommer omkring är det ändå jag som måste få leva mitt liv på mitt sett och göra skaer osm känns rätt för mig. Därför låt aldrignågon berätta vad som är rätt eller fel för dig.

Nu blir det lite kvällsmat och därpå ska jag avsluta dagen med lite jobb. Verkligen behvligt då jag ligger 1 månad efter pga massa strul... Bloggar mer sen igen. puss på er!