Galna manliga göteborgare

(null)    

Hej på er!’


Idag sitter jag på sjukan och går igenom det sista efter operationen. Väldigt skönt! Även om det kändes som att jag skulle komma försent.... Haha! Idag följde min pappa med mig och det kändes bra. Slippa att köra ensam. Som jag sagt innan. Det känns allltid som att man frivilligt ska ta självmord in och ut. Man bara chilla.

(null)


När jag är färdig här ska jag äta något för att fira och bara njuta! Men själva färden hit var lagom skoj... Galna manliga göteborgare. Bara kör och tutar som om det är en karavan. Man bara "ursäkta, vad tror du att du håller på med?". Dessutom körde vi fel.... Lovar att en man uppfann GPS. Med tanke på hur många gånger den leder mig fel. Haha!

(null)


Nu ska vi snart åka hemåt och äta något. Sjukt hungrig! Mat och sömn är livets fulla riktiga mening. Slänger upp lite bilder från veckan som var 😘


Män i bil

(null)

(null)

Hej på er!


Vilken härlig dag det varit. Vädret började skit. Men blev bättre under dagen. Tur! Jag hoppas ni haft en bra dag också. Visst är det skönt att det snart är helg? Älskar känslan av "nu är jag ledig" eller hur man ska uttrycka sig. Haha! Vissa kanske anser att jag är ledig jämt. Men det finns alltid saker att göra! Men skönt med helg. Dessutom ska jag till min favorit stad. Som ni alla vet vid detta lager, vet vart det bär. Hur skönt?

(null)


Dagen har gått till att packa, chilla och bara vara. Jag har också försökt förstå mig på mitt tillfälliga redigeringsprogram... Ja min dator har valt att inte funka och hur kännas det? Ja, blir att köpa en ny till helgen... Precis vad jag ville och tänkte. Haha! Man bara. Vad hände? Jo livet hände. Händer lite för ofta. Enligt mig! Inte nog var jag nära att bli påkörd av en galning. När jag skulle köpa lunch... WOW! 

(null)      (null)



När man trodde män inte kunde bli mer galna. Fan jag säger det! Män med för mycket testosteron, ska inte ha eller köra bil! Tack vare mina kattiga reflexer hann jag bromsa. Säger då det, mitt liv blir aldrig tråkigt. Haha! Nog om galna män i bil. Slänger upp lite bilder från i veckan!


Livet

(null)

     

Go morgon


Idag blåser det och är as kallt. Men jag hoppas att ni mår bra! Jag mår super och precis varit och fixat lite saker i stan. Bland annat satte jag i mitt löshår igår. Men snälla rara. Förstå hur skönt! Pratade med frisören och vi har bestämt att vi ska sätta i det var 3:e vecka och färga utväxten var 6:e. Fick nog av att bleka det sist. Haha!

(null)

Upptäckte för bara några minuter sedan att min nagel gått av... OMG! Egentligen har den inte fått av. Det är mer en spricka. Fattar inte vad jag gjort? Ont gör det inte. Men jag har nagel tid nästa vecka. Skönt! Dessutom ska jag gå på IKEA. Alltid lika kul med alla andra. Haha! Det är typ jag och mammor och pensionärer som går på stan. Alla med samma motiv. Att få skiten klar och sedan åka hem. Haha!

(null)    

Nog om detta. Nu ska jag försöka ta mig vidare i texten och få komma hem. Idag har jag ingen ork att träna. Men det kan ändras! Som mycket i världen. Ta bara denna pandemin... Allt skoj försvann och ja, vad har man att leva för. Haha!

(null)


Kommer pengarna räcka?

Hej på er!


Idag har jag hunnit med, det mesta. Kl 10:30 hade jag besiktning och jag parkerade prick. Haha! Världens gulligaste herre hjälpte mig att notera min ankomst och även hämtade min bil. Jag orkar inte, hur trevligt? Därpå åkte jag in för att träffa Emma och vi gick lite på stan. Kollade julsaker och massa annat! Dessutom hittade jag sjukt snygg jacka. Men blev tveksam när jag efterliknade en michelingubbe. Haha! Men jag får sova på saken!


Därpå åt vi en bit mat och bara snacka skit. Hur trevligt? Jag insåg även att allt mitt julpynt är borta. Men tänkte ändå skaffa nytt. Tur i oturen kanske. Haha! Men wow vad mycket saker det finns. Börjar bli fundersam om 3500kr räcker? Vad tror nu? 🙈


Nu ska jag ladda inför gymmet. Har ingen lust. Men det blir bra när man väl är där! Nog om detta, först PH och sedan gymmet!

Tillbaka, igen

(null)


Hej på er!

Äntligen måndag och vilket väder det har varit! Om man bortser från att det var väldigt kallt. Haha! Hoppas allt är bra mer er! Själv mår jag super och jag står på gymmet. Idag blir det lite intervaller och armar. Inte det roligaste! Men lika bra få klart! Haft en härlig dag med lite hemma pyssel.

(null)

(null)

Hade tidigare idag ett lunchmöte och gick väldigt bra. Tänk om allt i livet kunde gå lika bra. Haha! Imorgon har jag massor att göra. Besikta bilen, träffa en vän på stan, podda, gymmet och röja klart hemma. Ja, ni hör! Haha!


(null)


(null)     

Nu ska jag fokusera på gymmet och därpå ska jag handla lite smått påvägen hem. Ska dessutom få i mitt löshår... Åh bara det tar en halv dag. Hade jag inte sovit så förbaskat dåligt hade jag gått upp tidigare. Men tar det imorgon, hihi. Slänger upp lite bilder från en dejt-night för ett tag sedan. Bästa indiska maten finns i Skövde och Falköping. Kom-ihåg vart ni hörde det först 😘


(null)



Gymmet


Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint! Jag står just nu på gymmet och köttar! Börjat med en ny PT som verkligen ger mig inspiration. Försökt flera gånger att börja och strax slutat... haha! Ja ni vet! Men det känns bra och får jag bara lite vägvisning är jag snart där.


Idag är det lördag och jag ska träna, gå igenom planering inför december. I veckan när jag skulle redigera podd och videos hade min dator gett upp livet. Mer eller mindre.... Måste lämna in den på service eller vad det heter. Haha! Som jag brukar säga, "Vill du spara kontanter, kan du nyttja kontakter". Haha!


Nu ska jag spring färdig och därpå handla lite saker påvägen hem. Min kyl ekar mer eller mindre tom. Haha! Dagens uppdatering klar. Får se om jag bloggar mer sen igen. Puss på er!

Stress i daglig ordning


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska möta upp en vän i stan. Käka lite gott och ha en good time. Därpå måste jag hem igen för att påbörja redigeringen. Vill verkligen få upp ett flow. Men det känns som att tiden är knapp...


Jag var tidigare idag på gymmet och det gick bra. Motivationen var långt från där kl 08:00. Haha! Men jag tog mig dit! Det är huvudsaken! Idag ska jag träffa Challan och det ska bli så mysigt. Vi ska äta lite sushi och bara njuta av dagen.


Därpå ska jag hem redigera och slänga in en hög tvätt. Långt från skoj! Men det är väl behövligt! Fick hem min tvättkorg i veckan. Kan nu mer separera mina kläder och sängkläder! Bero på detta ska jag byta och städa. Oj vad mycket jag ska göra. Haha! Aja!

Stan

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska in mot stan för att kolla lite saker till hemmet och kolla ut en present till imorgon. Ni har väl inte glömt att det är farsdag imorgon? Tycker det är mysigt och ska upp hyfsat tidigt för har annat planerat, utöver farsdag.


Fixade mina klor i veckan och WOW! Hur glad är inte jag att börjat gå hos bästa nagel skulptören? Men snälla! Naglarna håller as bra och det är alltid bland det bästa på hela  månaden! Älskar!


Nu måste jag fokusera på att komma iväg. Alltid blir det sent. Men bättre sent än aldrig! Nackdelen är att alla andra också är där... Kommer göra mina ärenden snabbt och enkelt!

Mys på stan


Hej på er!


Ledsen att jag inte bloggat på ett bra tag... Men jag har inte haft någon inspiration till något. Mer eller mindre... 

Mycket av tiden har jag behövt lägga på mer viktiga saker! Men nu är det ut världen!


Idag har jag varit ledig. Sitter i bilen och väntar på att regnet ska sluta. Jag ska nämligen storhandla. Vilket är på tiden! Var tidigare på stan med Challan och åt lite gott. Wow Falköpings fik är väldigt underskattat!


Ska slänga upp lite bilder sen. Nu ska jag skriva klart min lista och så hörs vi mer imorgon. Då ska jag fixa mina klor hos bästa Linnea! 😍