Bröstförstoring

(null)

Hej på er alla fina! Solen skiner och jag mår komiskt nog bra. Trots omständigheterna. I onsdags hade jag som sagt tid på plastikmottagningen för min bröstförstoring och tro mig. Det har varit bland det bästa och värsta jag gjort! I snart 3-4 dagar har jag knappt kunnat göra någonting... vilket suger!

Men idag kan jag gå och klara av en vardag. Hur skönt? Jag har haft väldigt ont efter bedövningen släppte. Det har känt som att någon hållit i muskeln och tryckt allt den kunnat. Sjukt obehagligt!

Givetvis mår jag inte helt 100 än. Men det är på god väg! Dessutom har jag en jätte gullig kille som stöttar mig. Verkligen hur skönt som helst! Vi pratar om att när detta är gjort och läkt. Ska vi fira det med en eller två hotellnätter. Mysigt va? 😊 Sjukt att han orkat vänta 4 år innan jag tillslut sa ja till en dejt. Givetvis fanns det skäl. Men ändå helt otroligt att han hållt sitt intresse vid liv så läääääänge! Gulligt i vilket fall. Bloggar mer sen igen.

Bra utgång

Hej på er alla fina. Hoppas allt ör bra med er och att ni mår bra! Själv är jag helt slut efter helgen. Blev en spontan utgång och hade riktigt skoj! Dock mådde jag som jag förtjänade.... Men det var helt klart värt det! Då allt annat gick åt helvete. Kändes det skönt att något gick bra. Haha!


Nu står jag på gymmet och ska köra benpass. Det är dock massor av folk. Vilket jag hatar.... Men mär sängen lät roligare idag. Får man ta det som det blir! Tänkte överraska killen senare. Men det blir efter gymmet och tror det kommer bli mer än uppskattat!


Nu ska jag fokusera på mitt. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Post Malone - Circles

Åter träffen






I helgen som var tog vi oss i kragen och gjorde en återträff med gamla klasskamrater. Jag blev lite paff att det tagit oss 11 år? Vad hände egentligen? Mycker har förändrats sen vi sågs senast och det var roligt att höra vad alla gjorde idag. Även om jag visste om till vissdel vad dom flesta gjort/gör. Men alltid bra att höra på nytt! 

Vi valde ut en ett mysigt ställe och samlades mellan 19:00-19:30. Då vissa av oss var sena. Då jag trodde att jag skulle bli sen förvarnade jag alla om det. Men jag kom komiskt nog i tid... Eller jag blev  3 min sen. Men det är inte märkbart. haha! När vi beställde tog alla in sina saker. Vilket jag HELT missat. haha! Där satt jag med en huvudrätt endast. Men tack vare bra service fixade dom ihop min mat under 10-15 min. Hur grymma? Trots att det var fullsatt. Kan det bero på mitt kändisskap? haha!

Hade tänkt att vlogga egentligen. Men då jag blev sen och inte pallade göra något "stort" valde jag bort den tanken. haha! En riktigt trevlig kväll med god mat och härligt umgänge. Trots att åren har gått och saker frändrats i allas liv. Var det som att sitta ihop som för 11 årsen igen. Riktigt magiskt!

Bröstoperation

Hej på er alla fina. Hoppas ni mår bra och haft en fin start på dagen.. Står nu på gymmet och tänkte komma iväg lite tidigare idag. Kom hem vid 22:00 igår. Sjukt vad tiden flyger förbi på gymmet! Tidigare kändes det som det aldrig tog slut och nu. Haha! Sjukt! Men trot jag hittat det hemliga knepet att komma igång igen! Dock blir mina socialamedier lidande. Men jag tror det blir enklare när jag väl hittar en vettig person för mina sociala medier!

Inte nog med det. Den 18 september har jag tid för min bröstoperation. Hur sjukt? Men det är iof inte första gången! Jag tror jag har bokat om den 6-8 gånger.... Sjukt jobbigt att aldrig få detta färdigt! Men kanske aldrig blir läge heller?

Nog om detta. Nu ska jag fortsätta med mitt trampande och därpå blir det ett härligt gympass. Måste blir grymt fit inför operationen. Haha! Skämt och sidor! Ja får se om jag ens gör den! Då mott schema redan är kaos ser det mörkt ut!

Ett fel alla gör

Hej på er alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning. För att träffa upp en kompis. Men det är inte helt säkert! Då ja har lite andra saker som jag MÅSTE hinna klart också. Nu håller jag även på att rensa ur lägenheten och det känns riktigt bra. Börjar bli smått trött på allt fläng fram och tillbaka. Men snart är det över!

Hade en helt fantastisk helg och kommer kunna leva på den. Lääääänge! Nu sitter jag och funderar över om jag ska till gymmet. Eller inte? Tycker det valet är alltid lika jobbigt. Men jag tror problemet som jag och många andra gör. Det är att vi kommer hem och sätter oss. Tror vissa av er förstår vad jag menar. Men andra sidan. Vet man om att det är mer eller mindre folktomt nu. Tycker det alltid är enklare att gymma utan publik eller hur man ska säga. haha!

Nu måste jag fixa med resterande saker och därpå ska jag iväg mot gymmet. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Estraden - Bra för dig

Söndagmiddag

 
 
 
 
Hej på er alla fina. Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och precis ätit lite söndagsmiddag. Därpå blir det tillbaka hemåt. Jag har även hunnit shoppa lite och känns som jag börjar bli klar mer och mer. För er som inte hängt med helt har jag flyttat till hus. Det tar verkligen sin tid att få allt iordning. 160 kvm är inte jätte lätt att få ihop. haha! Men jag jobbarpå det!

När jag kommer hem ska jag ställa sakerna iordning och därpå bara slappa i sängentill en bra film. Då jagär helt slut efter gårdagen. Då jag träffade gamla klsskompisar. Behöver jag verkligen ta det lugnt. Imorgon ska jag också beställa hem lite övervakningskameror. Dom ska upp inomhus och utomhus.

Nu ska vi bege oss hemåt och därpå blir det packa upp. I fredags var även jag och killen ute och åt. Skönt när man kan få lite egentid med varandra. Då vi båda hr fullt upp under vardagarna. I slutet av månaden ska vi kika bil. Men nog om det. Bloggar mer sen igen. Puss på er!