Drömma är gratis!

Något jag funderat kring rätt mycket dom senaste dagarna är att skaffa en bloggassistent och då tänker säkert många av er, ''Varför ska du ha det, du gör ändå ingetning?''


1 Håll käften

2 Det gör jag visst

3 Tror ni att mina blogginlägg & mailen fixar sig själv?! O_o


Nej men ärligt, det hade varit så himla skönt att ha detta någon som skriver ner vad som sägs under ett möte, en som hämtar ut mina paket/andra ärenden då tiden inte räcker till, komma med ideér eller går ut med min hund, det hade varit PERFEKT! Vissa skulle anse detta är patetiskt och bortkastade pengar, men ärligt vad rör det er?! Men innan dett blir aktuellt kan det vara bra om man skaffar sig en loka eller hyr in sig i ett rum eller något liknande. Hade känts lite små B att ha ''arbetsplatsen'' i min lägenhet och min Walk In Closet byter jag icke ut!

Snart dags!

Hej på er! Dåså är det snart dags att dra sig mot jobbet och som vanligt är laddad och taggad på nytt, hihi ^^ Planen var att möta upp 2 kompisar på stan men eftersom det blev liteo nt om tid beslöt vi oss att ses imorgon istället, dessutom råkade jag ändå somna så kanske vara lika bra det, haha! Nu blir det att kavla upp ärmarna, fixa iordning sig för att sedan dra mot jobbet, ska bli himla skoj! Med lite tur krånglar ingenting ikväll och allt kommer bara flyta på av bara farten, vilket jag håller tummarna för ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Denna videon tycker jag är så himla skoj och man känner igen sig så himla bra, haha!


OMG!

Jag smälter verkligen för denna klänningen och anatar jag inte är ensam om det heller, haha!
Älskar designen och armarna är riktigt läckra eller vad säger ni?!
V-ringningen är inte heller så dum och en snygg bh till detta som sticker upp lite försiktigt hade varit riktigt fint!


Du hittar klänningen Här


 

Frågestund gällande Transsexuallism!

Fick en fråga igår och funderat kring detta länge på att göra en video där jag besvarar 10 olika frågor gällande Transsexuallism. Har fått mängder av frågor gällande detta under åren och kommer evenrtuellt plocka med några av dom också, men poängen är att ni i första hand ska få ställa frågor ni undrar över givetvis, så bara fråga på så ska jag försöka videon klar i veckan som kommer, bra va?! =D


 

Fredag! 31/10

Go morgon alla bloggläsare hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Kan knappt fatta att det redan är fredag, kan ni det?! :) Är rätt nyligen hemkommen med hunden från en liten morgonpromenad, vädret är verkligen underbart! Ska eventuellt in mot stan lite senare ör att möta upp Mia & Becca, ska bli himla skoj! Känns som det vat ett bra tag sen vi sågs.... =/ Men det blir det snart ändring på när jag fått mitt nya place ;) Att bero på det måste jag ringa något saneringsföretag, för er som inte vet har jag en okastrerad han iller och dom luktar lite speciellt om man säger så, haha! Därför kan det vara en god idé att få detta gjort inom kort, vill helst slippa extra utgifter ;) Nu blir det ltie frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Martin Tungevaag - Wicked Wonderland

Detta är en av mina nya favorit låtar, blir himla glad över att lyssna på den och dansglad ska vi inte prata om, haha! Dock längtar man tillbaks till sommaren när man ser videon, men andra sidan börjar min utomlandsresa närma sig, hihi ;)


Snart dags för jobbelijobb!

Hej på er sötnosar, ska inom kort bege mig mot jobbet för att göra lite nytta vilket känns himla skönt! Jag tycker verkligen synd om alla dom som inte trivs på sitt jobb av olika skäl, gör inte ni det?! Jag är dock en sådan person som tycker man ska vara glad över att man främst har ett jobb OCH om man trivs med sitt jobb som jag är det super bra! =D För er som inte förstod syftade jag inte på bloggen, hihi ^^ Dags att slänga i sig lite mat för att sedan just do my thing! ;)


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt härlig eller vad säger ni?!
Byxorna är riktigt häftiga och toppen hjälper till att tona ner så det inte go bananas
Örhängena och halsbandet är enkla och eleganta
Medan armbandet är lite mer ut stickande och lyfter upp outfiten
Skorna är SJUKT SNYGGA, dom är himla söta och tycker dom passar perfekt till detta
Detta är verklgien tok snyggt och personligen har jag svårt att välja ut 1 fovorit


Örhängena hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Sparkling bra!

Kom på att jag helt glömt av att visa upp bh:n jag fick av mimi då vi var i stan förra helgen och tyckte det var så himla gulligt av henne! Som ni vet tog jag en bild i omklädningrummet där jag hade på mig bn:n, samt en jeans jacka jag hittade av bara farten. Jag visade givetvis mami bilden och när vi var gick på stan fick jag en slant för att köpa den, gulligt va?! Förvisso hade jag egna pengar, men tyckte ändå tanken var så himla söt och blev himla glad :)




Allt känns almänt bra! 30/10

Go morgon alla bloggläsare, Vaknade på toppen humör idag och till detta skiner även solen, FAB! Ska inom kort pressa i mig lite frukost innan jag ska i väg på ett möte, samt boka tid för tandblekning, kanske hinner svänga förbi innan mitt mötet börjar?! :) Bero på något helt annat har inga utav mina 4 paket kommit och då gjorde jag orden i lördags, riktigt drygt! Bara ett utav dom hinner dyka upp innan lördag så är jag nöjd ;) Nu blir det att ta sig något att äta för att sedan göra sig klar för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Någon mer än jag som upptäckte att det var frost imorse, att bero på tala om något helt annat, haha!


 

Dagens fråga!

Varför sa du att du var opererad när det aldrig var så?


Jag har aldrig skrivit eller sagt att jag är opererad där nere, däremot har jag skrivit att jag känner mig klar och att jag bara har en operation kvar vilket är min bröstoperation eftersom jag känner mig klar och anser att en operation inte är nödvändig för mig just nu iaf, kanske om 10 år vem vet?! Den främsta anledningen till att jag var otydlig med detta var för att få ett så normalt liv som jag bara kunde, slippa alla påhopp jag fick pga att dom visste att jag nyligen kommit ut som transsexuell, samt inte gjort min operation..... Jag tog väldigt illa vid mig och funderade ibland om detta var verkligen värt, men efter mycket söttning av er bloggläsare bestämde jag mig för att berätta hur det låg till. Ni underbara människor jag träffat på stan, krogen etc fick mig att inse att jag ska inte behöva känna skam över vad jag har mellan mina ben och ingen annan ska få kränka mig pga det heller! Tack vare er tog jag mod att komma ut med detta och det ska ni ha ett stort tack för!


Jag kommer dock aldrig se min nedre del som en manlig penis, det kommer förbli en reservdel oavsett vad folk tycker och tänker ^^


Favorit i repris!

Hej på er, kom rätt nyligen hem från stan och är lite trött efter allt spring, kändes som det aldrig skulle ta slut, haha! Hann också ringa min Hyresvärd för att boka tid gällande besiktningen av min lägenhet, gash kan knappt fatta att om bara några veckor flyttar jag, hihi ^^ Har massa planer gällande min Walk In Closet, ska bli så himla skönt att äntligen få sätta igång! Av någon anledning brukar jag alltid hamna med mindre tysta indevider dom senaste gångerna jag valt lägenhet, vilket inte alls varit specieltl roligt.... Därför önskar jag och ber av hela mitt hjärta att den trenden ska upphöra i den nya lägenheten! Skulle kännas lagom skoj att lägga nästa 9 lax och få samma visa på nytt, haha! Usch vad hemskt, nu ska jag kika på lite möbler så man slipper springa 365 gånger fram och tillbaks på IKEA, kan vara skönt att ha detta gjort och veta vart man ska! ;)


 

Snyggt halsband!

Är himla sugen på att klicka hem detta vackra halsbandet
Det hade passat super bra till ett vitt linne utan tryck och till ett armband i liknande färg eller vad tror ni?!


Du hittar halsbandet Här


 

Krogkamera!

I början på veckan fick jag ett litet ryck och köpte en liten kamera, det är egentligen inget speciellt med den direkt. Tanken är att denna lilla sötnosen ska följa med mig ut på krogen så ni kan få ta del av mitt liv även där, bra va?! Är så himla trött på att ta bilder med mobilen som dessutom aldrig ger den skärpa jag vill ha.... Nu är detta lilla problem löst, fattar inte varför jag gjot detta tidigare?! Aja lätt att vara efterklok, men bättre sent än aldrig som man brukar säga ;)

 

Onsdag då! 29/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, själv ä det himla bra och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Ska eventuellt möta upp Becca i stan om några timmar, dessutom behöver jag köpa min månadsförbrukning av Red Bull, haha! Svängde förbi gymmet igår och insåg hur oehört dålig min kondis var, nästan skrattretande, men sprang gjorde jag trots allt ;) Nu blir det göra sig iordning för dagen, här har jag inte tid att sitta mer, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Mobilinlägg!

Hej på er, detta måste vara det senaste inlägget ever, men vad gör det?! ^^ Efter mycket om och men är jag på gymmet och samma moment jag gick in kändes det som jag gick till min egna avrättning, haha! Men väl behövligt, allt gott, gott har satt sina spår, min kondis är ur kass och nu blir det bygga upp den på nytt, skoj va?! :P Aja ska lätta vidare och så hörs vi imorgon igen, natti!


Jag Har Ångrat Mig - Vanessa Lopez

Efter jag läst ut Vanessa Lopez bok ''Jag har Ångrat Mig'' tänkte jag dela med mig av tankar som väcktes hos mig, men utan att avslöja allt för mycket.


Boken ''Jag Har Ångrat Mig'' väckte många reaktioner både glädje, lycka, sorg och även irritation... Boken handlar om hennes könsbyte från man till kvinna och jag fick verkligen insikt vad många unga och äldre TS-personer faktiskt gör för att hålla sin låga vid liv under utredningens gång, vilket är riktigt hemskt vad dom är benägna på att göra.... Men den väckte också glädje och lycka över att hon ändå på något sätt funnit sig till ro trots allt hemskt som har hänt och hon utsatts för, samt lyckan över att kunna få ta del av hennes berättelse och ge mig, samt många andra transsexuella en tankeställare om en operation verkligen är lösningen till allt. Irritationen som väcks är egentligen inget hon kan råför, hon berättar bara sin berättelse, men eftersom vissa kanske tror att alla transsexulla levt eller lever ett sådant liv kan detta ge oss andra problem och förutfattade meningar....


Boken är absolut värd att läsa, den öppnar upp ditt sinne oavsett om du är TS eller ej. Jag skulle varmt rekommendera alla att läsa den, den är enkel att ta sig i genom och man behöver inte vara något vidare läshuvud, en bok som passar alla med andra ord :)


Du hittar boken Här

 
Kategori: Allmänt
Taggar: Jag Har Ångrat Mig Lopez Vanessa

Äntligen är det igång!

Dåså är första delen av inspelningen kvar av många klar, kändes himla roligt och var lite små nervös i början, haha! Borde egentligen vara van med tanke på videobloggar man gjort, men kändes ändå lite udda om ni förstår vad jag menar?! :) Nu ska jag ta det lite lugnt fram tills jag ska bege mig på gymmet, längtar verkligen ''så mycket'' haha! Var inne i stan igår ihop med Challan och behövde lagra upp min gaderob med tanke på att humle och dumle valde att bli större, haha! Tänker inte visa upp allt jag köpte, men tyckte dessa var mest diskreta eller hur man ska säga, hihi ^^


Söta små byxor!

Dog lite smått när jag fick syn på dessa träningsbyxor, tycker dom är så himla snygga!
Som ni vet är jag lite extra kär i rosa, vilket gör det väldigt tydligt vad för par jag dras till mest, hihi ^^ Dom hjälper till att lyfta fram benen och till ett par matchande skor hade det varit perfekt, dessutom ligger dom på rea, bra va?! =D


Du hittar dom Här


 

Yesterday!



Känns lagom motiverande! 28/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er och att ni sovit gott! Själv vaknade jag för en stund sen och ska inom kort göra mig redo för inspelningen. Känner mig himla slö, men det är nog ingenting som lite Red Bull kan fixa eller vad tror ni?! ;) Men innan inspelningen ska jag försöka svänga förbi gymmet eller om jag tar det senare ikväll, vi får se! Eftersom jag slarvat så himla mycket med min träning kan jag bara räkna med riktig ''mysig'' träningsverk, då förstår ni varför det känns lite halvt omotiverande, haha! Nu ska jag iaf ta mig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Känns lagom motiverande! 28/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er och att ni sovit gott! Själv vaknade jag för en stund sen och ska inom kort göra mig redo för inspelningen. Känner mig himla slö, men det är nog ingenting som lite Red Bull kan fixa eller vad tror ni?! ;) Men innan inspelningen ska jag försöka svänga förbi gymmet eller om jag tar det senare ikväll, vi får se! Eftersom jag slarvat så himla mycket med min träning kan jag bara räkna med riktig ''mysig'' träningsverk, då förstår ni varför det känns lite halvt omotiverande, haha! Nu ska jag iaf ta mig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu på Alpina för att avnjut lite mat med gott sällskap :) Det märks verkligen att folk känner igen mig från tidningen, trodde lerig det skulle bli såhär, men himla skoj också! Fast iof vad hade jag förväntat mig egentligen, en av Sveriges största tidningar liksom, haha! Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Såhär blev mina naglar btw :)


Drömmar är till för att förvekligas och dåliga vanor är till för att brytas

 

Utgångs-outfit!

Vissa kommer avsky den och andra älska den, men tycker iaf den blev riktigt häftig!
Blusen och byxorna tycker jag passar väldigt bra ihop och gifter in sigi  varandra riktigt bra!
Ringarna är hyffsat neutrala, medand örhängena tar verkligen fokus och ger liv i hela outfiten
Sen till skorna som har en rejäl och stadig klack, som dessutom är super fina


Örhängena hittar du Här

Blusen hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Intressant dokumentär!

Som jag tidigare berättat påverkar inte våra hormoner vår röst utan något vi får lära oss lägga om, vilket kan vara betydligt svårare för vissa än för andra TS-tjejer.... Denna dokumentären tycker jag var himla intressant där man får följa en tonåring som inte påbörjat sin hormonbehandling och verkligen förstår vad vi egentligen går igenom och vad för tankar osm rullar i våra huvuden. 


För att se dokumentären klicka Här


Svårt val! 27/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit jätte bra och av någon mystisk anledning är Gucci fortfarande trött =O Ska inom kort göra mig iordning för dagen och vid 16:00 har jag tid för mina nagalar, himla härligt! strax därefter ska jag möta upp Challan på stan :) Nu blir det lite frukost undertiden jag bestämmer mig vad för dräkt som ska användas denna helgen, hihi ^^ Nedan ser ni 3 ja funderar på och tycker odm är så himla fina! =)


1,  2, 3 och 4


Veckans Planer!

Då var det dags för Dagens sista inlägg som är Veckans Planer som ser himla roliga ut! Tycker personligen veckan ser riktigt bra ut och att jag längtar till helgen kanskei nte är så konstigt?! ;) På Tisdag är det äntligen dags för att påbörja inspelningen av dokumentären, ska bli himla skoj! Imorgon har jag tid för klorna och lite sugen på haloween tema på dom :) Det enda som jag inte ser fram emot är Onsdag då det blir att hämta upp mina flyttlådor **URK**.... Men blir nog kanon när det väl är klart :) Nu ska jag mysa med en varm kopp te och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er! 


Yesterday!



Dagens I-landproblem!

Eftersom jag upptäckte att mina bröst hade vuxit till B är jag i fullgång med att fixar lite nya underkläder och hittade dessa! Visst är dom snygga?! Frågan är om det är värt att köpa någon av dom, med tanke på att min bröstoperation börjar närma sig allt eftersom.... Som ni vet får vi transsexuella vår bröstoperation och könskorrigering betald av staten till skillnad från andra länder runt om i världen. Men eftersom jag gått upp till B misstänker jag att jag kommer få betala min bröstoperation själv, ''lagen'' säger att har man B-kupa av hormonbehandling går staten inte in och betalar eller om det var C, kommer inte riktigt ihåg. Poängen är att jag måste få klar täcken om jag får dom betalda eller ej, vilket är en anledning till att jag inte köpt min Toyota Raw4.... Känns lite dumt att göra sig av med allt man sparat utifall jag måste betala min operationen som ni kanske förstår?! :) Men nog om detta, till bh:n, jag har verkligen beslutångest och tycker verkligen alla 3 är så himla fina, så frågan är hur jag ska gå till väga med detta, dagen I'land-problem, haha!


 

Måste hitta någonting! 26/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, själv har jag nysit som en liten idiot, haha! Har sökt som en galning genom hela köket efter godis eller kakor, men utan resultat naturliggtvis... Det verkar som mina föräldrar har blivit nyttiga eller ås har dom gömt dom på ett väldigt bra ställe, haha! Idag är det söndag, ska inom kort sätta mig med lite jobb för att sedan åka iväg och köpa lite godis, JA jag är desperat, haha! Men det får bli sen, fram tills dess får jag vara lite flitig, bloggar mer sen igen, puss på er!


1000 tack!

Jag vill säga ett super duper stort tack till er alla som tagit er tid att lämnat ur gulliga meddelanden på FB, Bloggen och Mailen, betyder så himla mycket ska ni veta, massa kärlek till er! Jag var väldigt skeptisk i början att gå ut med detta, men efter mycket stöttning från nära och många av mina underbara bloggläsare beslöt jag mig för att stå för vem och vad jag är, äveno m jag viste att det kan ge lika mycker ris som ros :)


Sen till er som tycker jag är ful, äcklig och hävdrar att jag fortfarande ser ut som kille etc, lägg er energi på något bra istället för att trycka ner andra, jag tror att alla människor har något gott inom sig även om ni kanske inte delar samma förståelse som andra gör för oss transsexuella. Sen jag kom ut som transsexuell har hat och hot blivit en vardag för mig, inget jag låter ta för mycket fokus, slöseri på tid och energi om inte annat. Som det också stod i artikeln har jag inga problem att träffa killar och det är oavsett om dom vet eller ej att jag är transsexuell, det säger ganska mycket tycker jag (syftar inte på krogen) =)


En favorit!

Denna produkten är verkligen helt underbar och använder mig faktiskt själv av den som en slags bas, vilket funkar kanon! Dock får man vara nig med att inte ta för mycket, hände mig nämligen, men dock av misstag, haha! En pensel men grova strån är att rekommendera för att få en jämn fördelning :)


Du hittar sprayen Här


 

En Gladsyntdag! 25/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni känner er utvilade och glada! För vissa kanske helgen innebär jobb och andra inte, men för att slippa tänka på detta kan man göra osm min tjejekompis kollega kom på. Ha en Gladsyntdag, det motsattsen till att vara trångsynt, bra va?! =D Jag är gladsynt över så mycket, men mest att jag har väldens bästa familj, släkt och vänner, samt att jag inte dog förra året, haha! Nu måste jag göra mig iordning, ska med mina föräldrar till stan, har super bråttom men slänger upp en bild när tid finns, puss på er!


Halleluja moment!

Hej på er, hoppas ni har en mysig fredgs kväll, själv kom man rätt nyligen hem till föräldrarna och ska vara här över helgen igen. Föredrar att bo här istället med massa banankartonger överallt, haha! Som jag tidigare skrev blev det en dag kväll ihop med Emma, vilket var super skoj! Vi gick i massa olika affärer, hon hittade en locktång och massa kläder, själv hittade jag bara 2 saker som ni ser nedan. Som ni vet är jag väldigt vågad av mig och skulle utan tvekan kunna gå ut sådär på krogen, men kanske bytt till andra skor och eventuellt andra byxor :) Jag gjorde också en stor upptäckt i omklädningsrummet, jag har nämligen gått från att inte ha några bröst alls till B75 under 1 års av min hormonbehandling och känns himla skoj! Detta förklarar också att min kroppsnojja inte berodde på att jag hade gått upp i vikt utan fått större bröst, vilket var en väldigt skön bekräftelse, haha! Nu blir det massa mys i soffan till godis, jag ska få dom större mwaha =D


 
 

Min intervju!

Efter mycket ringande och letande lyckades jag tillslut hitta artikeln! Personalen bad om ursäkt för att dom hade glömt av att skicka matrialet och var super gulliga som guidade mig fram till artikeln en efter en :) Nu ska även ni mina bloggläsare få ta del av den och hoppas ni inte blir allt för chockade över vad jag kommit till insikt gällande min operation ;)


För att läsa hela artikeln, klicka Här


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Aftonbladet MTF Molly Nilsson Sweden Transgender

Take a break!

Hej på er, dåså har man hunnit med tandläkarn och eftersom jag fick för mig att jag hade tid kl 15:30 vilket var hela 20 min sent, haha! Men det positiva var att jag inte hade några anmärkningar mer än tandsten dom skrapa bort med en liten grej ^^ Nu sitter jag iaf på fiket ihop med Emma som läser min intervju jag gjorde hihi ^^ Nu ska vara lite social och så hörs vi mer sen igen puss på er!


Frågan är den...

Något jag länge funderat över men aldrig riktigt tagit mig tid till är att skaffa mig en ny väska inför utgångar... Men nu satt jag och kikade runt och hittade denna super söta väskan, dock är jag lite fundersam på om man verkligen kan ha den till en utgång?! Den är verkligen super söt och priset bryr jag mig inte om direkt, haha! Frågan jag ställer mig är, är detta en utgågsväska eller en eventväska, vad tycker ni?!


Du hittar den Här


 

Kim Petras - Don't Wake Me Up (Cover)

Denna bruden är riktigt grym och älskar hur hon leker med sin rösten för varje ton hon tar
Men det som både jag och hon har gemsamt är att vi båda är transsexuella, hon påbörjade sin hormonbehandling innan hon kom in i puberteten och på så sätt förhindrade att få en manlig röst som många transsexuella har som inte påbörjade sin testosteronblockering innan 12 års ålder. Som jag tidigare berättat får vi lära oss lägga om rösten och vissa får det enklare medans andra får det betydligt svårare gällande detta... Jag är glad att jag har fått den röst jag besitter som underlättat mitt liv som TS, dock har inte alla samma tur som gått igenom en pubertet... Därför tycker jag vi ska tänka lite extra på dessa <3


Riktigt irriterande! 24/10

Go morgon på er alla bloggläsare, idag mår jag betydligt bättre och känner mig himla glad förutom en grej... Fick reda på att igår hade tydligen artikeln släpptes som jag medverkade i, tycker det är himla dåligt att man inte blev informerad om det och det är trots att jag frågade extra om detta! För egen del är det väl skit samma, men tänker på släkt och vänner, samt er bloggläsare som säkert ville läsa artikeln.... Men det posetiva är att jag har tillgång till texten, men ska se om jag kan lyckas lösa detta för vill givetvis att ni också kunna läsa den! Nu blir det morgonshake för att sedan åka mot lilla Hjo där jag ska få käten undersökt, haha! Inte en blekaste vad vi ska göra men tror det var något med tand sten, haha! Skulle också behöva fråga om bleknning för tänderna, var säkert 1 år sen jag gjorde det sist =S Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Matdags!

Hej på er alla mina bloggläsare, eftersom jag kände mig lite små seg imorse tänkte jag unna mig en liten tupplur, visst låter det skönt?! Det jagi nte hade räknat med var att den skulle ta mig hela 4 - 5 timmar, haha! Fast andra sidan känner jag mig utvilad och pigg och det är alltid något. Eftersom jag nu lyckades vara så duktig innebar det att tiden bara flög iväg, så ah ni kan gissa vad som hände med min planer för dagen.... Dock ska jag försöka bocka av gymmet, men det får bli efter lite mat. Frågan är den om det ska bli utkörning eller om jag ska ställa mig i köket där jag hör hemma enligt vissa, haha! Dags att fylla kroppen med energi, blggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

OMG, jag vill verkligen ha ALLT!
Toppen är ur snygg och den öppna ryggen ger verkligen en härlig känsla!
Kjolen ger en riktig geting middja och har man ingen jätte stor sådan eller vill förtydliga sin är den perfekt!
Örhängena är enkelt och ändå väldigt unikt, samt riktigt sött
Armbandet är det mest neutrala i denna outfit, men tycker den gör ig fin på sitt sätt
Sen till skorna, OMG jag bara måste ha dom, så sjukt snygga och älskar guld partiet!


Örhänget hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Kjolen hittar du Här

Skorna hittar du HÄR


 

Löpa med stil!

Om bara några månader ska någon genomgå sin första löp-period och med väldigt mycket tur har vi hunnit ut i våran nuvarande lägenhet då den ska saneras, vilket också innebär att min vita soffa förblir vit ;) Iaf hittade jag ett par super söta tikskydd som jag bar så måste ha, dom osm finns i djuraffärer är verklgien ruskigt ful och med detta tikskydd kommer hon kunna löpa med stil, hihi ^^


Urk! 23/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott, själv vaknade jag för en bra stund sen och fastnade med lite jobb, galet vad det kan sluka en, haha! Dagen planer ser ut som så att jag ska fixa klart dett jag pysslar med, möta upp en kompis på stan för att sedan svänga förbi gymmet lite senare ikväll :) Ser ut som en väldigt lugn dag, vilket inte mig emot, är så himla trött men tror det beror på vädret.... Nu blir det stax morgonshake för att sedan pyssla med lite annat, bloggar mer sen igen, puss på er!



 

Dagens fråga!

Tappar du aldrig insperation att uppdatera?


Givetvis gör jag det, vissa dagar vill jag bara spy på bloggen och andra dagar som idag älskar jag att blogga. Men så är det med alla jobb skulle jag tro, men eftersom jag tjänar en ''liten'' slant på det jag gör blir det givetvis en morot och det är oavsett om folk klickar på annonser eller ej, bra va?! =D Jag har som mål att publicera mellan 5 - 6 inlägg om dagen under vardagar medans jag har 2 - 4 inlägg under en helgdag :) Det tar tid och ibland tar det emot, men när allt kommer omkring är det värt det och då inte för att jag tjänar pengar, absolut inte! Det som gör det värt är alla underbara människor som kommer fram och berättar hur mycket jag inspererar just dom, it's amazing!


 
 
 
 

Blandade känslor!

Hej på er, sitter just hemma hos föräldrarna och har äntligen fått tilbaka min slad, kan verklgien inte leva utan den, samt 3 saker till jag glömde kvar, haha! Blev erbjuden att åka med för att fika ihop med mina fastrar, men eftersom jag känner mig lite små kraslig vore det dumt att åka dit utifall jag skulle smitta dom, ni vet den där underbara höstförkylningen, haha! Tycker jag klarat mig himla bra tidigare år, men detta året har jag nästan varit sjuk 24/7 GALET! Hoppas det inte bryter ut, har massa saker att stå i nämligen! Innan jag sätter igång med annat ska jag kika lite på film, himla trevligt och Gucci verkar med gilla det, vi såg på naturfilm igår och hon tyckte elefanten såg antingen himla läskig eller rolig ut, skällde gjorde hon på den iaf, haha! Nu blir det att mysa ner sig i soffan, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Snyggt halsband!

Detta halsband tycker jag är riktigt snyggt, det är enkelt, men det tar ändå plats
Halsbandet hade varit perfekt till en långärmad svart topp med v ringat eller en snygg svart skjorta
Givetvis ett par snygga klakcar till med, men det kanske ni hade i aningen, hihi ^^


Du hittar Halsandet Här


 

Carola - Tell Me This Is Over

En artist man inte hört mycket av är Carola och nu får ni inte tro att jag är något Carola-fan.... Jag tycker hon har en riktigt fin röst som många andra av Sveriges kvinnliga artister, men med denna låten får man se en helt ny sida av henne och hennes röst. Hon medverkade i ''Så mycket bättre'' då hon tolkade Ola Salo's och dom andra i The Ark's låt Tell Me This Is Over. Jag personligen tycker att hennes röst kom till sin rätta plats. Hon ska hålla sig till tunga ballader helt enkelt, you go girl!


It's a new day! 22/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Här är det bara fint trots det dåliga vädret, haha! Ska inom kort göra mig iordning för dagen även om det känns väldigt omotiverande.... Dagens planer ser ut som så att jag ska hinna svänga förbi gymmet, ring ett viktigt samtal och lite senare ska jag gå lite på stan för att införskaffa mig lite små saker jag  själv anser mig behöva hihi ^^ Ska också svänga förbi Mami & Papi för att hämta mina 2 sladdar som jag så duktigt nog glömde, typiskt mig eller vadå, haha! Men i daglig ordning blir det en god morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!


Frustrerande!

Ibland känns det som att för varje steg framåt jag tar känns det som jag tar 2 steg bakåt, vilket innebär det att jag går - varje gång.... Karriärsmässigt flyter allt på bra, men privat önskar jag det kunde bytt plats för någon dag eller månads skull... Men som man brukar säga ''efter regn kommer solsken'' och någon gång borde det väl lossna även där eller?! ^^


Vad ska man säga, haha!

Hej på er, har typ legat i sängen hela dagen eller åtminstonde halva utav den pga att jag kännt mig helt död, haha! Har förvisso varit ute med hunden på en härlig höstpromenad vilket var både skönt för mig och henne. Tycker det är så himla gulligt att hon tror att hon är värsta biffen och att andra ska bli rädd för henne när hon kommer skuttande mot dom i sin lilla stickade  tröja med en motorcykel glittrandes på ryggen, haha! Nu ska vi koppla av med en bra film för att sedan njuta av lugnet, bloggar mer sen igen, puss på er!




GE MIG!

Dessa leggings är bara så galet snygga så jag nästan tror jag DÖR!
Att djurmönster är inne är inget snack om saken, men detta är verkligen hett!
Man lär utan tvekan sno allt fokus på gymmet eftersom detta både ger uppmärksamhet och vackra ben!
 
 
Du hittar byxorna Här
 
 




Skottepengar borde införas!

Att vara Transsexuell i dagens samhälle är långt från en dans på rosor, det är ständigt oförstående blickar vi bemöter och vissa av oss råkar ritkgit illa ut pga att vi är Transsexuella och befinner oss vid fel plats vid fel tillfälle som denna unga TS-tjejen..... Jag har haft himla tur med att jag aldrig råkat ut för något fysikt och det är jag väldigt tacksam för! Däremot vet jag om och känner några osm inte alls haft den turen, klippet nedan visar en brutal misshandel på par unga tjejer i 14 & 18 års åldern... Personer som dessa borde det vara skottepengar på!


Sanna Nielsen - Undo (BrainBeaters Radio Edit)

Jag vet att denna låten är lite små gammal, men jag verkligen ÄLSKAR remixen dom gjort på denna!
Man vill bara släppa loss och ge allt på golvet eller är jag ensam om detta?! ;)


Here wo go again! 21/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Här är det suoer duper bra och försöker just nu få tag på Annelie, men det är långt från det enklaste..... Jag förstår inte vissa personer, varför ha en mobil när man ändå inte är kapbel att svara i den, haha! Detta gäller inte bara henne utan alla som inte svarar på mobilen, även moi ;) Dagen planer ser ut som så att jag måste boka tid för mina klor, hinna gå till gymmet och även ha ett lunchmöte på stan, varför?! För det är skoj, nej men måste få pukt på lite oklarheter :) Nu ska dra igång denna dagen med go musik, morgonshake och sedan 5 ton smink, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!
 

När Molly åkte för att panta sina Red Bulls fick hon 74 kr varav 8 stora petflaskor, hur många red bulls fanns med?!


Mobilinlägg!

Hej på er dåså sitter man på fik ihop med Nettan och detta blev verkligen super spontant, haha! Eftersom jag var så oerhört duktig på att glömma min sladd till kameran vet jag inte riktigt hur jag ska komma åt mina bilder... Men som jag brukar sägs, problem är till för att lösas! Ska se om Mami kan göra ett byte imorgon eller på onsdag ;) Nu ska jag fortsätta med att vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt söt eller vad säger ni?!
Tunikan är verkligen super söt, men också väldigt neutral vilket gör att den kan användas till fler tillfällen
Byxorna är snygga och även lite kaxiga, vilket inte mig emot!
Halsbandet tar plats men inte för mycket och örhängena är super SNYGGA!


Örhängena hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Tunikan hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Så ligger det till!

Det är många som hört av sig gällande vår podcast och kan meddela att vi inte kommer ta upp den igen.... Det är nämligen som så att det varit mycket för oss båda på sistone därför har vi nte hunnit spela in någon ny. Dessutom känns det lite ovärt att en lägger undan tid medans en annan inte gör det därför är det lika bra att lägga det åt sidan. Men det var kul så länge det vara och ni får nöja er med dom  avsnitt vi hann med att göra, haha! Men tror detta är bäst, ovärt att lägga ner tid och energi när inte båda brinner för det som ni kanske förstår? :)



Måndag igen! 20/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Vaknade för ett bra tag sen pga att någon ville börja leka kl 8 på morgonen **urk**.... Nu blir det att fixa sig för att möta upp lite vänner på stan, utföra lite ärenden och sen får vi se vad vi mer hittar på! Måste också hinna gå igenom mailen, samt boka tid hos frisören. Fast andra sidan kan man lika bra göra båda sakerna på gymmet, visst är jag effektiv, haha! Dags att göra sig iordning för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!



 
 
 

Veckans planer!

Hej på er alla bloggläsare, efter lite pyssel blev veckans schema klart och det ser ut so men ritkgit härlig veckan eller vad säger ni?! Det blir en väldigt lugn vecka har jag konstaterat och det är inte heller fel, dock lär jag säkert hitta på något för att få speeda upp den som vanligt, haha! Nu blir det att koppla av i soffan för att kika film med en kompis, vi hörs mer imorgon igen och så får ni ha en underbar kväll, natti!


 

Sant eller ej, gör detsamma!

Enligt vissa TS-kvinnor jag pratat med, samt boken jag nyss läste sägs det att våra hormoner bromsar vårt åldrande som en biologisk kvinna genomgår. Sen om det är sant eller ej vet jag inte, men om det nu är så är det väl en himla fördel att födas i fel kropp och kan genomgå en hormonbehandling, hihi ^^


I'm back! 19/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Gårdagens uppdatering var lite sisådär men hade verklgien ingen insperation för det dock.... Dessutom ville jag umgås med mina släktingar innan dom bosätter sig på Öland. Nog om detta, igår var jag som sagt iväg på fotografering, kändes himla skoj och även lille Gucci medverkade, haha! Hon tyckte det var skoj fram tills hon skulle sitta och titta på, haha! Vet inte hur många bilder vi tog, men vart en hel del och någon borde blivit bra åtminstonde ;) Dagen ser ut följande ska träffa ett par kompisar innan jag åker hemåt och eventuellt spela in en grej, men får se hur det blir med den saken! Nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Ett aw moment!

Denna toppen är verkligen super gullig eller vad säger ni?!
Dessutom är den väldigt udda på ett bra sätt, vilket inte alls är mig emot!
Ett par scysta svarta leggings till ett par snygga klackar hade verkligen gjort sig fint ihop, kanske något fint halsband eller ett par snygga örhängen till


Du hittar den Här


 

Fotograferings dags! 18/10

Go morgon alla bloggläsare, skai nom kort bege mig mot Skövde för att möta upp fotografen som ska ta bilderna till min intervju, ska bli himla skoj! Därefter ska jag försöka svänga förbi en kompis för att sedan åka och köpa en Red Bull, behöver verklkigen det, samt lösa in en check jag fått :) Nu hinner jag inte sitta här, dags att bege sig, ska försöka komma i tid för engångs skull, haha!

Skrämmande!

Dagens ungdommar/vuxna håller verkligen på att spåra ur eller är jag ensam om att tycka detta?! Att fler söker till divesre dokusopor än att lägga fokus på att utbilda sig vidare eller skaffa ett jobb är bara tragiskt.... Nu deltog jag förviosso i Talang, men tycker det är lite skillnad att delta i Paradise Hotel, Farmen eller  Bigbrother etc.


Varför är det så viktigt att bli någon? Varför vill alla ta genvägar? Varför inte arbeta sig uppåt?


Jag har fått några förfrågningar att delta i olika program som jag tidigare berättat och varit väldigt sugen! Men jag tänker också vad det kan ge för konsekvenser och vad händer om det inte går vidare bra då?! Att fler söker frivilligt till diverse program än att gå ut gymnasiet, studera vidare på högskola eller söka jobb tycker jag är riktigt hemskt, räcker det inte att vara du?! =/



Kvällen ser ljus ut!

Hej på er, dåså är det inom kort dags för mig att göra mig iordning för veckans sistas pass på jobbet och veckan som varit har vgarit helt UNDERBAR! Allt har gått riktigt bra faktiskt, hände säkert någon en staka sak men inget man funderar på mer än nödvändigt om man säger så :) Sen blir det hem till mina fölräldrar för att umgås med doom och mina släktingar som snart kommer flytta från Jönköping till Öland :) Eftersom vi inte lär ses lika ofta vill jag givetvis umgås lite extra med dom som ni kanske förstår! Solen skiner det är härligt höst väder ute och jag är på toppen humör, dags att göra sig redo för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Söt vardagstopp!

Tyckte denna toppen var himla söt och skulle funka perfekt en vardag då man kanske har lite ont om tid tex.
Ett par snygga skimriga leggings och något snyggt halsband skulle vara super fint till!
Riktigt förälskad i axelpartiet, tycker sådant är så himla snyggt


Du hittar den Här


 

Lates pics from my Instagram, MollyNilson heter jag där :)

spännande! 17/10

Go morgon kära bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår fint! Själv mår jag ritkigt bra om man bortser från att jag är väldigt trött, men det går nog över allt efter som I hope! Igår var jag som sagt på intervju med Aftonbladet, riktigt skoj och ska bli himla skoj att läsa artikeln, hoppas ingen flyger av stolen när dom väl får sanningen bekräftad, haha! ;) Planer för dagenh är inte så värst jätte stora, ska iväg och jobba senare, gå igenom mailen och eventuellt ut och fika eller luncha ihop med Papi, länge sen vi gjorde något sånt :) Men innan dess ska jag unna mig lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!



Envis som en gammal get!

Dåså har man jobbat klar efter ett underbart pass och allt har bara flytit med farten, himla skönt! Nu blir det att mysa ner sig i sängen för att möta nästa morgondag, me like! Igår blev jag sittandes med min Padda för att få in min mail på den och efterosm jag är så oehört ''smart'' gick det ju så himla bra, jag och teknik säger jag bara, haha! Men nu är det iaf fixat och ni ser vad klockan hann att lbi med, haha! Nu kommer det bli så mycket enklare att kolla mailen och främst, ni kommer få svar SÅ MYCKET SNABBARE! Med andra ord nu är det bara att bomba på, haha! ;)


Spännande dokumentär!

Dinner!

Dåså är det snart dags att bege sig mot jobbet för att göra lite nytta för engångs skull, haha! Efter jag hade fått klart det mesta inför morgondagen fick jag tid över att träffa Nettan & Bex, vilket var himla skoj! Blev massa prat om allt och inget och kände mig riktigt glad att jag lyckades smita iväg för att träffa dom båda! Måste bli bättre på att höra av mig till dom, men det senaste har det varit väldigt mycket med diverse saker och tack och lov börjar det äntligen lugna ner sig :) Nu blir det att lägga klackarna på hyllan för att hoppa i arbetskläderna, bloggar mer sen igen, puss på er!




Hahaha!

Tyckte denna var så himla söt, får hoppas Gucci inte tar efter denna jyckens beteende, haha!
Fast andra sidan vet hon knappt vad ett bar och innebär, att göra lista inför por la mañana?! ;)


Utgångsoutfit!

Jag tror jag dör over and over agiain, hur nsyggt är inte detta eller?!
Toppen och kjolen är verkligen som gjorda för varandrra, det gifter sig galet bra ihop!
Armbandet funkar prima ihop med outfiten, dessutom är det lite nyans brytare också, vilket är bra
Örhängena är reltativt neutrala och väldigt söta, rätt så diskreta
Sen till skorna som är ur gulliga och gör att outiften håller sig jordnära trots allt bling, bling
Jag är inte mycket för kjol egentligen, men detta skulle inte ens jag tackat nej till, OMG!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Kjolen hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Lyx! 16/10

Go morgon alla coolingar, hoppas allt är bra med er! Själv är det helt UNDERBART och känns som denna dagen kommer lbi toppen, vilket inte är mig emot! Ska eventuellt iväg för att möta lite vänner på stan, Bex är tydligen i våra trakter vilket vore väldigt skoj om man skulle hinna träffa henne, vet inte hur länge sen det var sist?! =O Men allt beror på om jag blir klar med det andra jag måste få färdigt.... Lite senare idag ska jag på intervju, men det blir givetvis innan mitt jobbet ;) Åh fick veta igår att jag tydligen inte börjar fören kl 17:00, snacka om lyx på hög nivå, måste faktiskt säga att mina cefer är bäst! Nä nu hinner jagi nte sitta är mer, blir att unna sig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Lill lördag!

Då var även denna kvällen mot sitt slut och haft en underbar dag! Nu blir det att lägga sig i sängen för att kika en film ihop med min 4 bente lille vän som dock redan somnat för ca 1 kvart sen...... Social kompis, haha! Filmen som jag ska se är en Blondins rätt, verkar riktigt bra och blev tipsad om den av en kompis, tydligen ska vissa moment ha en viss likhet på mig..... När filmen är över ska jag överväga om jag ska slå honom eller ej, haha! Önskar er alla en trevlig onsdags kväll och att ni myser ner er lite extra för det är trots allt lill lördag ;)




Ibland måste man fokusera på en persons inre och lägga mindre fokus på det yttre!

 

Mannens hjärta går via magen!

Hej på er sötnosar, dåså har man kommit hem från en mysig stund hos Challan, var planerat att gå lite i stan, men vi fastnade hemma hos henne vilket var också minst lika trevligt! Dessutom bjöd hon mig  på en UNDERAR köttgryta, måste fråga om receptet! Ni vet mannes hjärta går via magen, thihi ^^ Dessutom hann jag med utföra lite små ärenden trots allt, att vara flexibel är en del av min vardag också ;) Nu blir det att försöka dra sig mot gymmet för att göra lite nytta, bloggar mer sen igen, puss på er!


Snyggt halsband!

Detta halsbandet är så galet fin och utsrålar en lite glamor feeling
Skulle vara hur snyggt som helst till en snygg svart skjorta eller ettt snyggt tight linne till hade varit perfekt till!


Du hittar halsbandet Här 


Zara Larsson - Rooftop

Zara är verkligen en toppen artist och hennes låtar är verkligen något extra eller vad säger ni?!
Låten är riktgit grym trots sitt lugna tempo och videon till blev riktigt bra!


Mysmorgon med Hollywoodfruar!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv vakanade jag för en bra stund sen och precis kikat klart Svenska Hollywoodfruar, älskar programmet! Gunilla är verkligen min favorit fru, hon gör verkligen hela programemt eller vad säger ni?! ;) Nu blir det att göra iordning sig för att möta upp lite vänner på stan, bloggar mer sen igen men först en morgonshake undertiden jag går igenom lite mail , puss på er!


 

Mys på stan!

 
 

Pengar är aldrig fel!

Hej på er, dåså har man kommit hem från en mysig dag på stan ihop med Challan och blev massa prat givetvis. Fick också veta att världens grej hade hänt på hennes jobb och vi skrattade båda 2 så vi nästan lipa sönder, haha! Ska inom kort iväg för att lämna in en grej på ICA, tydligen har jag pengar att hämta ut, knäppt va?! =D Aja lika bra att hämta ut detta och bli några kronor rikare, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Söt sport-bh!

Denna sport-bh:n är så galet snygg eller vad säger ni?!
Givetvis finns den i fler färger men personligen är jag mycket för rosa och tycker den är så himla härlig färg!


Toppen hittar du Här


Så lätt var det!

Det är många utav er som skriver och undrar hur man går ner snabbast i vikt och behåller sitt reslutat etc. Som jag tidigare berättat är jag väldigt onyttig av mig och faller gärna för diverse frästelser som kan uppstå under en dag, men trots detta lyckas jag ändå hålla min kropp i god form. Mitt ''hemliga'' knep är inte speciellt komplicerat och väldigt lätt. Jag börjar alltid min morgon och avslutar alltid dagen med en shake, samt ett stadig lunch eller fika i mitten av dagen, på så sätt behöver jag inte orora mig vad jag stoppa i mig unde dagen, bra va?! =D Komihåg att det kan ta ca 1 v innan kroppen ställt om sig till den nya kosten och då kan det vara bra med en skål med nötter eller en frukt som äpple eller banan, för att stilla hungern :)


Vill man inte använda sig av vatten kan man alltid ha mini mjölk med 0,1% fett, super!

 

Man kan inte vara på topp jämt! 14/10

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas ni sovit gott  och mår bra! Själv ha jag sovit jätte bra fram tills någon tyckte vi skulle gå upp, så himla typiskt, haha! Fick förfrågan tidigare förra veckan om jag ville delta i Nyhetsmorgon, vilket kändes himla skoj i början! Men när jag väl fick lite lugn och ro kände jag hur oehört trött jag är och var tvungen att tacka nej.... Dessutom hade dom hittat en inhoppare så var kanske lika bra även om ingen kan ersätta min plats, mwaha ;) Nu blir det en morgonshake för att packa upp min lilla resväska för att sedan möta upp 2 vänner på stan för en fika, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Vad stör det dig?!

I dagen Sverige har vi kommit väldigt långt gällande oss HBTQ-personer vilket är bra, men vi har fortfarande mycket att arbeta vidare med! Trots att vi kommit en bit är det fortfarande Homosexuella, Bisexuella, Transsexuella och Queer som dagligen bli utsatta för trakaserier eller våld.... Ständigt påpekade att deras ''val'' att leva är fel och att vi skiljer oss från normala... I ärlighetens namn vad stör det dig om 2 av samma kön håller varandra i handen, att vissa vill genomgå ett könsbyte eller att vissa vill prova sig fram tills dom hittar sin sexuellaläggning?! Vart i allvärlden rör det dig?! Är det du som håller den andra i handen, ska genomgå ett könsbyte eller känner dig förvirrad i din sexuella läggning? Tror inte det! Av samma anledning som vi skiter i hur du väljer att klä dig eller ser ut ska DU skita i vad vi gör med vårat liv och kan du inte det kanske du ska söka hjälp för uppenbarligen har du ett problem!


 

Mailwoork!

Hej på er alla sötnosar, efter gjort  lite ärenden på stan har jag bara små saker kvar att göra, känns så himla skönt att ha detta överstökat! Ska inom kort sätta mig med mailen för att gå igenom den, eftersom min Padda börjat dumma sig blir det att göra som förr i tiden/några veckor tillbaka, haha! Ska se om någon har tid att kika på den eller om jag ska lämna in den, vore retligt om det är ett problem som är enkelt att fixa liksom, haha! Nu blir det att kika genom mailen för att sedan åka iväg för att fixa lite annat bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Utgångsoutfit!

Tycker denna outfiten blev riktigt magisk eller vad säger ni?!
Toppen är helt magisk och ihop med örhängena blir den super söt!
Armbandet och armbandet är riktigt, riktigt snyggt, man vill bara ha dom passar riktigt bra ihop!
Skorna är nog dom enda som är lite ''normalt'' höga klackar, men också fantastiskt fina
Detta är som gjort för en utgång och man lär utan tvekan sno allt fokus på dansgolvet!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Andréa Lundquist - Vilka Är Ni

Jag blir så himla glad över personer som tänker lite längre än vissa inom detta hemska samhället vi tyvärr lever i.... Hon ska verkligen ha all hyllning som bör få fler människor att tänka utanför ramarna och inte så jäkla fyrkantigt!


Mobilinlägg! 13/10

Dåså är mötet på lundströmksa tillslut över och jag känner mig knappas smartare efter detta, haha! Fick frågor som vem som skrev Hammlet, vem Martin Luther var etc... Hur fanken ska jag kunna veta detta, haha! Svarade faktiskt rätt på några av frågorna som vad heter världens högsta berg, men var nära på att säga Kebnekajse, haha! Usch för dagar som dessa haha! Nu blir det att puttra hemåt för att göra saker jag är bra på, nämligen att blogga, vi hörs mer sen igen, puss på er!




Veckans planer!

Hej på er, dåså var det äntligen dags för sista inlägget och i daglig ordning är det Veckans Planer :) Som ni ser händer inte så jätte mycket och ser ut som det kommer bli en rätt så lugn vecka. Några saker som eventuellt ska göras är inte med pga att det inte är helt 100 än, men så fort jag vet lite mer kommer jag givetvis berätta mero m det! Imorgon blir det iväg mot Lundströmska, känner ingen vidare motivation till detta, men även detta måste göras för att få klart det sista som ska göras :) Nu blir det att mysa ner sig i sängen med en film, vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

Urk!

Det märks verklgien att det är Söndag, känner mig helt slut i kroppen och min motivation är verkligen som bort blåst... Men ni kanske samma sak på Söndagar och tycker man faktiskt får tycka synd om sig själv på Söndagar för vem skadar det egentligen?! :) Nu ska jag lägga mgi i sängen för att låta tiden driva iväg undertiden min Padda laddar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bild från igår, visst ser det gott ut?! =)





Sen uppdatering! 12/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Själv vaknade jag för en bra stund sen men blev att fixa sig eftersom vi tydligen skulle ha besök, tog nämligen en liten paus hos mina föräldrar efter jag hade kommit hem från Uppsala, hihi ^^ Nu ska vi äta lite mat och jag ska vara lite social, bloggar mer sen igen och lite senare ikväll kommer Veckan Planer upp, puss på er!




Vill ha!

Denna klänningen tycker jag är så himla snygg
Älskar kedjan i fram som verkligen gör hela klänningen eller vad säger ni?!
 
 
Du hittar den Här
 
 


 

Mobilinlägg! 11/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Som jag sa igår var det planerat för en utgång egentligen, men eftersom jag nu befinner mig i Uppsala förstår ni att detta blir väldigt svårt, haha! Så om någon bloggläsare här bli inte för rädda, ni ser inte i syne, haha! Nu blir det lite frukost innan duschen kallar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Någon har iaf funnit sig till iaf



Barbie & Ken!

Jag vet inte om det är jag som inbillar mig eller om det faktiskt är så, men det känns som så många människor runt om mig förväntar sig så mycket av mig.... Givetvis är det smikrande, men sätter också en väldans press på mig av man jag ska leverera om ni förstår vad jag menar. Många ser och hör att det går bra med bloggen och mitt deltidsjobb, vilket jag också tycker är kanon, men när det kommer till mitt privatliv känns det som folk förväntar sig mer av mig.... Jag får rätt ofta höra


''Ja Molly, när tänkte du skaffa kille då?'' ''Hur går det med killarna'' ''är du på G med någon?'' eller ''saknar du inte att ha en man i ditt liv?'' etc....


Jag brukar ofta skylla på min Transsexuallism som sätter P i förhållandesbiten, men så har aldrig fallet varit, mer en ursäkt och ett sätt att få tyst på dom.... Jag är så himla rädd över vad folk ska säga om personen träffar, är han en typisk Mollytyp, dom passar verkligen inte ihop, har du sett hur han ser ut, jag trodde hon skulle hitta något bättre etc...  Jag kanske bara är nojjig men man har ett helt annat fokus idag och det är rätt så jobbigt.


Det jag med nästa 95% säkerhet vet om är att folk förväntar sig att jag ska komma hem med en riktigt bratt, 08 (inget illa ment mot er), bakåtslickat hår, märkesnörd och kommer från en fin familj. Det folk förväntar sig är en ken brevid barbie helt enkelt **urk** Det är den beskriviningen folk ger mig på en passande kille till mig..... Förlåt att ni behövt läsa detta, men kände bara att jag behövde spy lite grann, haha!


Snart jobbdags!

Dåså är det snart dags för mig att göra mig klar för jobbet och veckans sista pass, känns himla skoj men också himla roligt, men är väl så när man trivs med något?! :) Dagen har gått ganska fort och tycker själv veckan gjort det också, eftersom inspelningen har blivit upp skjuten av 2 gånger i raken nu känns det lite lagom skoj men ena gången var 110% mitt eget fel, ni vet dubbelbokningar, haha! Denna veckan kom förkylning upp, inte för mig men hon som ska göra själva dokumentären, OPS sa för mycket, haha! Nu blir det att ta någon frukt inför sista passet, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Söt topp!

Tycker denna toppen är så himla fin eller vad säger ni?!
Som ni ser är det väldigt mycket hud, men tycker sånt är så galet fint och V-ringningen ger det lilla extra!
Älskar tyget dom använt till ryggen och armarna, man vill bara smälta sig in i det
Ett snyggt guldigt eller svilvrigt halsband till detta som lyfter fram V-ringningen ytterligare hade varit perfekt!


Du hittar toppen Här

Tror ni det jag tror att det jag tror att det är?! ;)

 

Vi får se, vi får se!

Go morgon alla bloggläsare, då var det fredag igen och för vissa innebär det snart helg och för andra jobb, vem vet ;) Det är som sagt planerat att dra ut i helgen MEN jag får se hur det blri med den saken, haha! Det är nämligen som så att jag kanske ska iväg på lite annat och mer om detta kommern i får reda på imorgon dvs, snällt va?! =D Så för er som undrar vart jag ska dra ut i helgen kan jag bara säga I ahve no idea! Nu blir det göra iordning lite frukost för att sedan hämta ut mitt paket jagi nte hann med igår, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ett måste för mig!

Ett måste i min makeupbag är produkter från Make Up Store
Tycker deras produkter är så himla bra, var lite skeptisk ibörjan innan man lärde sig hur det funka
Nu kan jag knappt gå en dag utan deras produkter iafi nte denna, guld på bruk, hihi ^^


Du hittar den jag har och många andra underrbara produkter från dom Här
 
 

This is me!

Jag kan komma ihåg än idag hur jag kände mig annorlunda och då inte på ett femenimt sätt utan utseende mässigt. Vissa personer försökte frysa ut mig eftersom jagi nte såg ut som dom och jag kände mig ständigt tvungen att visa att jag dög, men på något sätt kändes som det aldrig dög.... Dessa personer fick mig avsky landet jag kom ifrån och ur jag såg ut. Idag kan jag faktiskt säga rakryggat att jag är stolt över att vara latino, jag skulle inte vilja byta ut det mot något annat eftersom detta är jag och älskar att jag är latino oavsett vad folk anser! Sen att jag färgar håret är mest för att ta fram hela mig och mina latinska drag som jag har, hihi ^^ Därför vill jag säga tll alla som tvivlar på sig själva, don't do it! Du är perfekt och vacker precis som du är oavsett om du kommer från ett annat land eller är svensk, komihåg detta och låt ladrig någon trycka ner dig! dom som håller på kan inte råför att odm bytte ut sin hjärna med en papaya, haha!


Time 2 go!

Dåså var det snart dags att bege sig mot jobbet för att göra lite nytta, vilket känns himla skoj! Veckan som var gick verkligen ALLT bara bajs och då menar jag verkligen allt, men det känns som denna veckan är tvärtom och det är inte mig emot, haha! Men nu tar man nya tag för att hoppas att denna veckan blir till det bättre eller vad säger ni?! ;) Nu har jag inte tid att sitta här längre dags att kila, bloggar mer sen igen, puss på er!



LOVE IT!

OMG, OMG, OMG är det bara jag som dör av denna galet snygga combon?!
Toppen & kjolen är hur snygga som helst och ihop blir det riktigt läckert!
Örhängena blir super snygga som hjälper till att hålla en snygg och elegant look
Armbandet kanske är lite mycket, men tycker ändå den ger lite glamor känsla, me like!
Sen till skorna som är så snuskigt snygga, guldklack behöver jag säga mer?!
Dett til len snygg håruppsättning eller en dounat vore ur snyggt!


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Kjolen hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Taylor Swift - Shake It Off

Det går bra nu! 9/10

Goder morgon alla mina bloggisare, sovit gott?! Hope so! Idag är det torsdag och ni vet vad det betydder?! =D Absolut ingenting..... Haha! Har inte så jätte mycket planerat egentligen, eventuellt en fika på stan, boka tid mina fransar och får jag tid över ska jag försöka dra mig till gymmet + hämta ut ett paket, hihi ^^ Fick också veta att dom som var och kikade på lägenheten igår har tackat ja, vilket känns riktigt härligt! fast andra sidan varför är jag förvånad?! Det är jag som inrett den så vad hade jag egentligen väntat mig, haha!  Nu blir det att äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Åh vad jag vill ha sommar när jag ser detta.....


Målet är inte långt borta!

Under hela detta året som varit har det hänt så oehört mycket att det är lite svårt att förstå hur snabbt allting har gått. För er som hängt med i bloggen i början av detta året har nog förstått att det har varit minst lika mycket upp som nergångar... Jag flyttade från staden jag egentligen kom ifrån av olika skäl, men främst för att folk var på mig pga att jag kom ut som transsexuell, vissa kunde verklgien inte låt mig vara.... Jag träffade en kille i slutet av året som var och bestämde mig för att flytta till Falköping där han också bodde, men ju mer tiden gick insåg jag att ett förhållande mellan honom skulle aldrig var möjligt.... Men trots detta oehört korkade val fick jag ändå ut något av det, fick ett jobb som lede mig till det jag har idag, fick komma iväg från personer som inte ville mig väl och få en ''ny'' start! För er som läser min blogg låter det som jag bor i Skövde, men så har det aldrig varit av olika skäl, men efter många mellan landningar är jag äntligen påväg mot staden jag länge strävat efter men aldrig kommit till och denna gången flyttar jag inte pga någon korkad kille, haha! Mellan landningen i Falköping har varit nödvändig av olika skäl som sagt och ibland när jag tog några kvälls bloss på min balkong log jag lite för mig själv och insåg att trots att det gick åt funders med honom vanna jag ändå något på detta ^^ Men den 1 december får jag mina nycklar till min nya lägenhet i Skövde, vilket känns så himla härligt  + att huset jag ska bo i byggdes för 1 årsen, hihi ^^


Underbart!

Hej på er alla bloggläsare, dagen har varit mest hemma sittande med lite jobb i daglig ordning och lägenhetsvisningen gick riktigt bra! Nu är det bara sama nya krafter för nästa flytt som sker om ca 2 månader, galet men himla härligt! Detta ska jag fira med en burk Red Bull och njuta av lite Svenska Hollywoodfruar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Såhär ser jag ut idag :)


Perfekt!

Egentligen är jag inte så jätte förtjust i stora örhängen eftersom jag tycker det kan känns lite små klumpigt eller hur man ska förklara sig. Men dessa är faktiskt ett undantag och dom skulle passa perfekt till en dounat uppsättning ihop med en vit eller svart spetsigtopp :)


Du hittar dom Här


Yesterday!



Håller tummarna! 8/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra iordning mig för dagen, samt röja lite i lägenheten, har nämligen visning idag, pirrigt värre =S Kan knappt förstå att det är bara 2 månader kvar tills jag ska flytta igen, känns så himla overkligt, men också väldigt skönt! när visningen är avklarad blir det att möta upp en kompis på stan för en fika, men först ska jag starta dagen som vanligt med en härlig morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt topp!

Fick hem denna super söta topp för någon dag sen och ångrar inte en sekund att jag klicka hem den!
Som ni vet älskar jag kläder med spets och denna är absolut inget undantag, OMG!
Ett par vita eller skimriga leggings hade varit super snyggt, men tycker personligen att lite hud är aldrig fel!
Dessutom vem har dött av lite naken hud, inte jag iaf, nu vet ni vad jag ska ha på mig inför nästa utgång ;)


Du hittar toppen Här


Mobilinlägg!

Dåså har man utfört massa spring på stan och känner mig hyfsat klar trots att allt inte är klart, känns så himla skönt! Dock har jag en grej kvar och det är nämligen att svänga förbi Toyota för att få en av mina lampor utbytta och kanske något mer, vem vet?! ;) Dags att puttra vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!




Söta små byxor!

Dessa byckor tycker jag var ritkgit snygga eller vad säger ni?!
Tänk er detta och en söt topp eller ettl inne med något snyggt tryck på, hade varit kanononers!


Du hittar Byxorna Här


Avicii - The Days

Ta det som det kommer dag! 7/10

Go morgon alla bloggläsare, vädret är verkligen ur trist och det märks att det är höst..... Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen, right?! Ska inom kort bege mig in mot stan för ett möte med banken för att sedan möta upp 2 av mina brudar, ska bli så himla skoj! Vi ska gå lite på stan och bara leva La Dolce Vita, haha! Idag blir det en Ta Det Som Det Kommer Dag, för sånna dagar behöver man också med spontanshopping, äta på något nytt place eller ställe man inte varit på länge, ah ni fattar :) Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig dag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Dinner!





Mobilinlägg!

Dåså har man avnjutit en god lunch ihop med Annelie och var himla trevligt även om det blev väldigt snabbt på kommet, haha! Nu blir det att puttra vidare mot nästa stopp, för att sedan åka hemåt, tycker dagarna går så himla fort men kanske ensam om att tycka detta?! Aja dags att bege sig om jag ska bli klar idag, bloggar mer sen igen puss på er!




Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt härlig och man vill verkligen ha allt, åtminstonde jag, haha!
Toppen är verkligen super snygg och med den öppna ryggen blir den verkligen wow, med ett stort W
Byxorna är väldigt enkla, men pckså vågade, vilket är perfekt i min smak, hihi ^^
Sen till Örhängena & armbandet som är super läckra, men också väldigt enkla :)
Skorna är super läckra och med den silvriga klacken gör dom helt oemoståndliga, i'm in love!


Örhängena hittar du Här

Toppen Hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


IPhone 6 Plus!

I Lördags var jag iväg för att hämta ut mitt paket och vad låg inte där om inte min nya mobil, ah i'm in love!
Dock har jag inte fått över allt matrial jag hade på min gammla, men det ger väl sig eller vad tror ni?! ;)
Doch var 6 plus betydligt större än vad jag trodde, fast andra sidan bigger is better, haha!




Mådag igen! 6/10

Go morgon alla bloggläsare, då var det måndag igen och ska inom kort göra mig iordning för dagen! Usch skulle egentligen bara vilja ta det lugnt, men har lite små saker att göra på stan så får spara det till en annan dag helt enkelt ;) Eftersom jag duktigt nog råka glömma min internetdosa måste jag svänga förbi banken, har inte lust att bli pank bara för jag inte kan föra över pengar, haha! Fy vad retligt =S Men innan jag gör något annat ska jag unna mig min morgonshake i daglig ordning för att sedan ta tag i dagens bravader, bloggar mer sen igen, puss på er!


Vad tycker ni om min lilla betjänt?! ;)


Veckans planer!

Dåså var det änltigen dags för Veckans Planer och som ni ser har den förändrats lite, förhoppningsvis till det bättre, haha! Veckan som kommer ser hyffsat lugn ut, blir mest att go with the flow och bara ta dagarna som dom kommer, intem ig emot! ;) Eftersom jag inte riktigt vet när inspelingen ska ske i veckan la jag den på Onsdag och så får vi se om det blir så eller ej, en sak är säker den kommer lbi av ;) Helgen ser ut som den brukar, maffiga drinkar ihop med underbara människor vart jag befinner mig ikväll har jagi nte en blekaste om, men det löser sig hihi ^^ Nu blir det mysa framför tv:n innan man knyter sig, vi hörs mer imorgon igen och så får ni sova så jätte gott, natti!


Underbar kväll! 5/10

Go morgon alla bloggläsare efter mycket om och men vaknade jag tillslut och man mår som man förtjänar, MEN det var det värt! Träffade på lite bloggläsare och även någoon som hade mig som vän engång i tiden på FB, jag fattar ingenting, haha! Dessutom träffade jag på Jenny på stationen innan vi skulle åka hemåt och gash vad skoj det var! Vi satt och snackade från att vi åkte till att vi kom fram och säkert lite till, var inte hemma fören 04:30, GALET, haha! Tyckere synd om alla ofrivilliga skälar som fick lyssna på vårt tjöt, fast andra sidan kanske dom fann vår diskussion intressant vem vet?! ;) Nu ska jag äta lite frukost ionnan jag ska möte upp Mia & Becca för en catch up, bloggar mer sen igen, puss på er!



 

Mobilinlägg!

Hej på er alla sötisar,  förlåt för att ni väntar men ni vet som kändis räcker inte alltid tiden till ;) sitter just nu på Thai Paak för att avnjuta en god lunch innan vår utgång :) Har dock inte fått igång min 6:a eftersom jag är så oehört "teknisk" kan ni gissa varför, varför haha! Nu blir det mys med ett par underbara vänner innan vi gör stan osäker as always hihi ^^ jag önskar alla en underbar kväll oavsett om ni är hemma eller ej, jag ska iaf ha i bakhuvudet att utan er vore mitt liv inte möjligt love you all <3




Guld i flaska!

Detta måste var en av världens bästa hårprodukter utan någon som helst tvekan!
Som många av er vet vid detta lager betyder mitt hår allt och jag skullei nte viljal eva utan denna produkt! Denna produkt skyddar samtidigt som den ger näring till håret, vilket är super viktigt om man bär extension! Dessutom mår ens egna hår prima av produkten och den luktar dessutom godis, me like <3


Du hittar produkten Här


Hejhå nu kör vi på! 4/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv är jag full igång med att fixa mig för att utföra lite ärenden på stan, måste också lämna in en av mina klänningar som ska sys upp till en skräddaren och får jag tid över ska jag svänga förbi skomakaren för omklackning för mina 17 cm, samt hämta ut ett paket jag inte hunnit hämta ut ;) Usch vad mycket det är, men sånt är livet ibland! Borde kanske skaffa assistent, tänk vad skönt ändå, haha! När jag är klar med allt osm ska göras blir det att möte upp ett par vänner och göra oss iordning inför kvällens bravader :) Nu hinner jagi nte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bilder från förra helgen, kan ni se vart i kön jag står?! ;)


 



Isis King!

Såg en himla intressant dokumentär om Isis King från Americas Next Top Model och måste säga att i vissa saker hon tar upp känner man igen sig i och andra inte. Hur som helst verkar hon vara en galet underbar person och hon ger en inblick hur vissa Transsexuella har det inom just dejting..... Tragiskt men ändå väldigt intressant som förhoppningsvist kan bilda förståelse! :)


Snart dags igen!

Dåså är det strax dags att bege sig till jobbet för att göra ytterligare ett pass, ska bli så himla skoj av olika skäl! därefter tar jag helg och går allt som det ska och inte blir som igår kommer jag sluta i vettig tid så får hålal tumamrna för detta, orkar inte med mer trams, haha! Nu blir det att avnjuta en kopp te innan plikten kallar och sen blir det kavla upp ärmarna för att sedan ge allt, älskart! Bloggar mer sen igen, puss på er!

OMG!

Kolla denna toppen hur snygg är den inte?!
Älskar designen, skulle var ur snygg med ett guldigt halsband till som sitter rätt högt vid nyckelbenen
Personligen hade jag nog valt att stoppa in den i ett par höga midjeleggings, men msaken är som baken!
Jag måste hur osm helst skaffa den!


Du hittar toppen Här


 
 

Mysigt mellanmål!

Som ni vet brukar jag främst leva på shaker och Red Bull, haha! Men ibland behöver man även unna sig ett mellan mål under dagen för att kanske piggna till under jobbet eller skoldagen. därför ska jag visa er ett mellanmål som både är gott och även känns lite lyxigt. Att bara äta Yogurt i en tallrik kan jag tycka är lite små trist, men häll det i ett stort glas med dina favorit Flingor, sen en lång sked till och bara njut! :)
 
 


Dåliga dagar behövs också! 3/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag lite sisådär, men det ger väl sig allt eftersom ihope :) Idag är det Fredag och hari nga jätte planer direkt, ska mest ta dagen som den kommer innan det blir dags för att jobba igen :) Gårdagen var allt utom underbar, men ibland måste man ha sånna dagar också för att inse hurr underbart det är när allt annat bara flyter på :) Fick också ett meddelande om att min iPhone 6 + har kommit, samt att boken jag beställt har skickats, FAB! Får se om jag hämtar min nya älskling ihop med boken, man vet aldrig med mig, haha! Åh nu blev jag genast på bättre humör, nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Vad hände?!

Något jag har börjat fundera på allt mer tiden går är vad hände egentligen med dom som var på mig och min vänner i grundskolan?! Jag minns än idag vilka diskussioner det kunde bli på slöjden över hur en hund skulle uppfostras, vilken sport och vem som skulle lyckas bäst. Själv var jag sällan delaktig i någon av dess diskussioner utan fick påhopp om mitt femenima beteende och min hudfärg eftersom där var det enda jag skiljde mig åt från dom ''notrmala'' indeviderna. Men trots allt jag och alla andra fick utstå dagligen var det ändå vi som drog det längsta strået, vi alla har ett fast jobb, vi tjänar bra, men det är inte det viktigaste..... Vi lever ut våra drömmar och tack vare dessa patetiska människor som ständigt förskte trycka ner oss gav oss motivation att lycklas i livet och uppnå våra drömmar! Jag har tidigare sagt att jag aldrig såg mig osm mobbad i grundskolan, vilket jag fortfarande inte gör eftersom jag la aldrig någon energi på att bry mig om dom som överhuvudtaget försökte ge sig på mig, varför skulle jag?! Ibland undrar jag varför dessa onödiga ord?! Varför räkna ut oss för att sedan inse att allt ert slit på att försöka trycka ner oss andra dagligen har bara gjort att vår överlevnads instinkter blivit starkare, för att sedan inse hur ni sakta men säkert tinat bort, vilket är också tragiskt, vad hände med era drömmar och era mål egentligen?!

Utgifter är skoj!

Dåså var det dags att bege sig mot jobbet för att göra lite nytta, känns himla skoj! Kom på för en stund sen att imorgon får jag min blogglön, känns riktigt mäktigt! Att bero på något heöt annat måste jag betala in min sista faktura, är så skoj att betal fakturor eftersom man alltid har lite pengar över, i matt fall en hel del ^^ Hoppas ni får en underbardag trots det tråkiga vädret vilket gör att det känns lite extra skoj att jobba idag, hihi ^^


Utgångs-outfit!

Denna utgångs outfiten är att dö för och man bara längtar tills det ska bli helg!
Toppen är hur söt som helst och ihop med dom super snygga byxorna blir det hur läckert som helst!
Armbandet är ritkigt snyggt och hjälper till att lyfta upp toppen lite extra
Örhängena är riktigt snygga och skulle passa både till uppsatt som utsläppt
Sen till skorna som är hur snygga som helst och med en riktig schyst klack måste jag säga!
Detta är perfekt till en kväll ute på krogen och om man vill synas lite extra är detta perfekt! 


Örhängen hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Becky G - Shower

Jag har verkligen fastnat stenhårt för denna låten, tycker den har ett riktigt härligt gung eller vad säger ni?!


Prinma ballerina! 2/10

Go morgon alla mina sötisar, sitter just nu vid datorn som ni kanske förstår, men det ni inte vet är att jag äter kakor pch dagens kaka är Ballerina, mumsigt värre! Men ska inom kort ta min morgonshak i daglig ordning, men biland får man faktiskt unna sig något gott bara att jag gör det lite för ofta ibland, haha! Idag har jag inget jätte stort planerat, ska avnjuta min lilla kaka, sedan hinna åka förbi gymmet innan jag ska mot jobbet :) Har ni tänkt vad mycket man hinner om man bara planerar sin vardag i tid, dagens kloka ord eller någonting, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt kakätande och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

Om du tjänar så bra på din blogg, varför har du då ett jobb vid sidan om?


Anledningen till att jag skaffade ett jobb vid sidan om i början var främst för att jag blev så himla uttråkad av att bara sitta hemma..... Ibland när jag ringde mina vänner var dom antingen upptagna med sina jobb eller vara på olika aktiviteter via arbetsförmedlingen, vilket SÖG! Därför valde jag att också skaffa ett jobb, jag fick ett jobb och insåg vilken liten arbets myra jag faktiskt är + att jag tyckte det var skoj att jobba, vilket jag aldrig trodde eftersom jag hade tagit 2 års sabbats år efter gymnasiet, haha! Nu jobbar jag för visso inte längre kvar på mitt första jobb och har fått ett nytt jag trivs minst lika bra på, men eftersom jag inte jobbar heltid funderar jag på att skaffa ett till vid sidan om för ksojs skull, hihi ^^


Ibland tvivlar jag på vem jag är, om det är rätt det jag gör eller vad jag vill med mitt liv.... Detta bevisar att också är mänsklig och har mina brister

 

Åh vilken sötnos!

Det bästa jag vet är ringar som verkligen får framhäva ens händer, gör inte ni också det?!
Detta smycket är så himla snyggt och har man naglar som moi vore det verkligen dunder snyggt!
Är faktiskt väldigt sugen på att klicka hem den lilla sötnos, hihi ^^


Du hittar ringen Här


Ännu ett påhopp!

I helgen då jag var på krogen fick jag en komentar om att jag dels var transa och hade tydligen gått i samma klass med någon som kallas Jocke, vilket jag absolut aldrig gjort varken från grundskolan eller gymnasiet, haha! Förstod strax därpå att dom menade en noboody från Arkus och helt ärligt vet jag knappt om hur människan ser ut eller är, haha! Hallå varför skulle jag överhuvudtaget bry mig om honom?! Mitt mål var att komma bort så fort som möjligt därifrån, komma ut på praktik och få en fot in i arbetslivet, vilket jag också lyckades med =D Jag visste redan att första dagen jag befann mig på Arkus skulle mitt B-kändisskap avslöja vem jag är..... Men det är en erfarenhet lär den lilla fjanten aldrig få upp leva, haha! Dessutom är jag inte transa utan transsexuell, seriöst vissa puckon verkar ha 0 koll, undrar om sånna personer kan skilja mellan frukt och kött?! ;)

 

1 Oktober!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Jag vakna rätt nyligen och har precis kommit in med hunden, vilket underbart väder det är idag, ÄLSKART! Jag ska inom kort göra iordning en morgonshake i daglig ordning för att sedan avnjuta den med avsnittet Svenska Hollywoodfruar, visst låter det fantastiskt?! =D Därefter blir det att göra sig iordning för stan, måste tillbanken samt hämta ut en faktura eftersom jag lyckats lägga bort min hyra, haha! Turligt nog var dom ur gulliga och fixade en ny åt mig, snällt va?! =D Nu ska jag fortsätta med mitt här borta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Gjorde mina naglar i förrgår och jag älskar dom, dom blev verkligen snuskigt snygga =D