Snart

Go kväll alla fina. Hoppas ni mår super och haft en fin dag. Själv har min varit kaos och det slutar inte där. Haha! Men jag klurade ut detta tillslut och kom i mål mer eller mindre! Precis haft ett samtal med ett gym för att gå med på et samarbete. Med väldigt mycket tur kan detta leda till något riktigt bra!


Mötte tidigare upp en vän. Riktigt länge sen vi sågs och hade en super trevlig kväll innan han gick hemåt. Jag är verkligen super dålig att hålla kontakt med många av mina vänner... Men om sanningen ska fram jobbar jag mycket och när jag väl ringer hör man ändå inget. Jag menar hallå?


Då jag varit lite förkyld vill jag inte köra för hårt. Vill gärna hålla mig frisk till jul om det går. Men med tanke på mitt tempo senaste månaderna. Borde jag åka på något... haha! Bloggen har blivit lidande jag vet. Men dom närmsta dagarna har jag mer eller mindre varit döende efter allt som hänt senaste... Men inom kort är jag tillbaka igen med massa skoj. Ni kommer säkert förstå varför denna frånvaro inom korr. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Palla

Go kväll alla underbara, hoppas allt bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis blivit klar med lite jobb. Har haft en väldigt fin dag och allt har nästan gått på rälls. Med massa tur kommer ett samrbete jag verkligen jobbat för gå igenom inom en snar framtid. Hur skoj? Detta har dock påverkat mitt gymmande. Men jag får se det positivt att jag hunnit med annat som är minst lika viktigt!

Tidigare idag fick jag ett väldigt intressant meddelande. Kommer inte gå in på detaljer vad det handlar om exakt. Men ett inlägg jag publicerade för några dagar sedan är allt jag kan berätta. Om detta nu inte skulle eskallera kommer jag inte ta upp det. MEN om det dras vidare av någon sjuk anledning kan ni lika gärna få följa med på resan. right? Jag tänker inte alltid på att ni läsare är en hel del runt om i detta land. På något vänster kom det fram och behöver jag säga mer...? Tror inte det.

Nog om detta trams. Imorgon blir det jobb och möte. Har även hunnit fixa min naglar och dom blev sjukt fina! Glömmer jämt fota... Men blev riktigt nöjd! Kanske lite korta? Eller jag vet inte? haha! Bloggar mer imorgon igen. natti!

Se någon annans behov

 
 
Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och har precis fixat det sista inför veckan som kommer. Som ni vet är jag ingen person som är vidare duktig att planera in saker. Men jag måste faktiskt medge att jag blir bara duktigre ju mer tiden går. Dom närmsta dagarna har jag verkligen fått in rutiner hur jag som bäst få mitt schema ska gå hand i hand. Det känns faktiskt väldigt skönt att vara 5-15 min tidigare än planerat. Slippa halvt stressa ihjäl mig. haha!

Idag när jag var ute på stan stod jag i en kö. Inget märkvärdigt och väntade på min tur att betala. Jag såg en äldre man hade spillt ut sin coola. Jag tänkte att någon som går förbi hjälper honom. En äldre dam kollade och saktade in. Men strax därpå ökade takten och gick vidare. I samma veva blev det min tur. Jag sa till han i kassan "Ursäkta mig, jag ska bara hjälpa han där borta". Gick fram och tog flaskan. Skruvade på korken och räckte fram den. Han ville inte ha denna och det kan jag till viss del förstå efter den legat på marken... Räckte fram den till killen i kassan och sa att han kunde slänga den. Ibland behövs det bara att en person bryr sig och hjälper till. Det är något jag och många andra säkert glömmer eller inte vill se. I efterhand kan jag ångra att jag inte köpte en ny till honom. Men det är så lätt att vara efterklok. Har ni gjort något liknande berätta gärna! :)

Nu blir det mys framfr en film och imorgon ladda upp inför en kommande vecka med massa jobb. Blogga mer imorgon igen. Puss på er!

Skryta

 
 
Go kväll alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag har precis suttit med lite jobb och blev ganska nyss klar. Älskar verkligen dagar med mycket i görningen. Tror denna veckan verkligen behövt att ta det lugnt och fokuser på det jag verkligen vill. Bloggen blev dock lidande... Men hoppas det inte gör allt för mycket! Kan ni förstå att det är snart jul! Helt sjukt!

Idag har jag gjort massor och känns riktigt skoj! Ni som följer mig på snapchat vet vad jag pratar om. haha! Men det kommer ni också få inom tid. För och nackdelar med att ha olika plattformar antar jag. Jag gick lite på stan med en kompis i veckan. Hittade en super söt tröja jag kommer ha till jul. Tror jag knappast blir ensam om detta. haha!

Nu blir det sova och därpå jobb och ska gå igenom det sista med min revisor inför kommande investering. Jag vill verkligen inte att folk ska tro jag skryter för mycket... Men till mitt försvar har jag verkligen jobbat och kämpat mer än vad ni kanske fått se här på bloggen. Oavsett vad ville jag förtydliga detta innan detta ska publiceras. Ni som är nyfikna får helt enkelt kika in på snapchat. Hihi ^^

Inte mitt problem

 

På senaste tiden har jag blivit så sjukt trött på killar... Killar som ljuger och verkligen försöker gömma vem dom egentligen är. På riktigt! Tror dom på fullaste allvaratt detta inte kommer fram? Jag menar... Jag om någon är inte rädd att bjuda upp till dans. Givetvis med grunder och vettiga verderingar. Hur många biologiska kvinner och TS-tjejer får inte ett skumt meddelande av en snubbe som "råkat" hitta just dig.


Detta händer ganska ofta mig då jag är en offentlig person och öppen om vem och vad jag är. Fine att du inte behöver berätta hela din livshistoria. Med tanke på att det är inget som intresserar mig. Men om man är singel eller inte är ganska uppenbart? Jag skiter i om du är sambo eller gift. Men vad öppen med detta än att jag snokar fram detta på egen hand eller ber någon annan göra detta åt mig.

För några årsen började jag prata med en kille. Helt okej och inget konstigt med detta. MEN det fanns vissa saker jag reagerade över. Efter en bra tid vi skrivit till varandra. Hur kommer det sig att du endast svarar under arbetstid eller när du är i garaget? Hur kommer det sig att du kan bli helt tyst i 2 dagar och sedan bli på som en igel? Detta fick sin förklaring.

Efter 2:a försöket om att vilja ses och mötas upp i Växsjö som en en rtt bra bit för mig. Strax innan vi skulle ses blev det helt dött. Detta var en av många gånger. Jag kontaktade gensast K (hacker) och skrev att jag vill vet mer om denna person. 15 min gick och jag hade den infomrationen jag behövde. Jag frågade en sista gång om han verkligen var singel. Fick samma svar och att hans mobil dog... Som alla andra gånger när den dog, åkte i vattnet, krockat eller liknande.

Jag tror han hade en hel del att förklara. Vad för bevis jag har är inget jag komer lägga upp här. Det är något personen i fråga får be om själv. Därför säger jag som såhär. Ljug inte för mig och om du gör det. Ta hand om konsekvenserna där efter.... INTE MITT PROBLEM

Älskar degen


 
Go kväll alla bloggläsare. Blev inget bloggande igår som ni såg. Men nu är jag iaf här igen. haha! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och håller precis på att fixar iordning hos föräldrarna som julpyntar. Jag är som sagt inget fan av julen som ni kanske vet? Men lite saker ska man ändå ha. Men det viktigaste av allt. En riktig julgran! Annars kan man lika bra hoppa över julfirandet. haha! Fine om man är allergisk eller väldigt gammal.

Hade tidigre idag världens dipp och kom precis på varför. Börja fundera över döden och att alla ska vi dö förr eller senare. Vad händer? Asså jag är så SJUKT trött på dessa tabletter. Funderar att be om en spruta 1 gång i månaden. Risken för östrogenkick finns.Men kanske är värt? haha!

Nu blir det kavla upp armarna och sedan baka lussekatter. Bara jag som typ älskar degen? haha! När vi var mindre fick mina föräldrar gå vakt hela tiden. haha! Det straffade sig givetvis. Men det var helt klart värt det varje gång. Bloggar mer sen igen. Puss på er!