Crusing

(null)

(null)

(null)

Go kväll alla finisar. Hoppas verkligen allt är bra med er och att ni haft en fin vecka! Själv har jag varit upptagen med att jobba, jobba. Hämta ut paket och lite möten. Ibland går saker inte som man tänkt sig... Fast andra sidan. Det blir oftast bättre!
 
Idag är det lördag och jag ska på crusing i Falköping. Ska bli riktigt skoj! Långe sedan jag gjorde något sådant. Är det för att man börjar bli äldre eller att man har något/någon annan i livet? Haha!
 
Nu blir det raka vägen mot vänner och grillning. Blir lite sen. Men jag är faktiskt inte den skyldiga. Ha ha! Bloggar kanske mer sen. Puss på er!

Lil Nas X - Panin

Wow

<Inlägget innehåller betallänk>
Strappy Print Jumpsuit - NLY Trend
Ni hittar jumpsuiten Här

Nu börjar vi närma oss den mörkare årstiden mer och mer. Det märks verkligen! Men att avsluta sommaren med denna. Hade inte varit helt fel! Oavsett om man väljer ha den som den är eller om man är kunnig själv. Korta av benen och göra den riktigt sommrig.

Ha ett par vita pumps till och utsläppt hår med lite volym. Ett snygg halband eller armband till. Hur snyggt?

Det får göra ont

Alla är säkert rädda för att bli sårad. Oavsett om det är förldrar, en vän eller partner. Det gör alltid ont och besvikelsen är mer eller mindre den samma. Men det man måste lära sig är att det får göra ont. Det måste ibland göra ont. Allt kan inte vara perfekt jämt. Det är oftast när man försöker göra det perfekt allt går skit. Allt rasar. Men låt det komma som det kommer och se vad det bär.

Det kan antingen bli det bra eller mindre bra. Men en lärdom får man alltid med sig. Viss har mer tur än andra och andra får kämpa mer. Vissa kanske aldrig får behålla lyckan mer än 10 min. Andra får behålla den hela livet. Det viktigaste är att man njuter under tiden den finns där.

Men ett "nederlag" får alla bemöta. Dock är allas nederlag olika. För vissa kan det vara små saker. Men en stor deal för den. Har man ingen respekt får man ingen tillbaka heller. Det viktigaste är att man tar sig upp igen. Man ger aldrig upp och fortsätter tro på nytt. Det är en början för att kunna gå vidare.

Ledighet...

 
 
Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag helt okej. Vaknade klockan 03:30 och inte kunnat somna om.... SJUKT irriterande! Hade behövt fixa massa saker idag. Allt från fakturor till att ta med lillen till salongen. Men Behöver också boka tid för min klor. Ja ni ser hur dom ser ut. haha!

Klockan 16:00 har jag tid på salongen för lillen. Undertiden hon är där tänkte jag kika runt lite. Samt boka tid för mina naglar, hår och massa där till.Dom flesta brukar koppla ledighet till avslappnade. För mig är det bara drygt och försöka hinna med så mycket jag kan under dessa dagar. haha! Men det finns dom som har det betydligt värre!

Igår blev det lite bad och grillning. Riktigt trevligt och tror vi satt där i nästan 6-7 timmar. haha! Men tiden går fort när man har roligt. eller hur brukar man säga? haha! Nu ska jag försöka göra mig redo för dagen och så hörs vi mer sen igen. puss på er!

Sen

Go morgon alla fina, hoppas allt är branmed er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen! glömde helt av er igår... Men kom på det nu! Sitter just nu i bilen påväg för att hämta ut 2 paket och därpå ska jag vidade mot Falköping för att lämna av P.
 
När jag kommer in till Skövde ska jag boka tid för mina naglar, läppar, hund, skor. Asså ni förstår.... Pga mitt slarv. Ligger jag efter en hel del. Men ska bli skönt när min assistent är tillbaka. I Augusti ska jag mot Öland med P. Hur mysigt? En sommar utan Öland är ingen riktig sommar!
 
Nu måste vi skynda oss. Då jag försov mig imorse. Är jag redan sent ute. Haha! Men ni vet hur det är 😅 sminkningen tar sin tid också som ni förstår. Synd att inte alla förstår detta. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Första träffen


Go efteriddag alla finisar. Är precis fixad och ska inom kort ge mig iväg för lite grillning. Jag vet inteo m jag kommer blogga mer efter detta. Då det är första gången jag träffar dem. Dessutom är det kanske inte super skoj att få en kamera upptryckt i nyllet? Vad vet jag. haha! Vet sjlv hur det är. När Släktingar ska ta kort och man vet i förväg. Shit detta kommer inte bli från min bästa sida. haha!


Efter grillningen ska jag eventuellt ner mot jönköping. förbereda veckan som kommer. Blir en hel del jobb och det är alltid lika skoj! Innan vi åker ska jag köpa en Red Bull. Verkligen världens huvudverk och måste få bort den!

Slänger upp en snabb bild på mig själv. Men jag ska försöka uppdatera så gott jag bara kan! Men vågar intel ova för mycket heller! Puss på er!

Fullt upp

 
Go kväll alla fina. Förlåt för världens segaste uppdatering. Haha! Men jag har haft fullt upp. Övrigt har dagen varit super och solen har varit framme hela dagen. Riktigt härligt!
 
jag har jobbat undan en hel del och även hunnit med det sista till min revisor. Trodde ett tag jag inte skulle hinna. Men tur när allt hinns med.
 
Nu blir det film med P och bloggar imorgon igen. Natti!

Leia - If I Ruled The World

Aldrig ge upp

Varför ska man inte ge upp?

Livet går emot oss allt för ofta eller hur? Låt oss se hur många gånger tänker inte du "Jag orkar inte mer" och "det räcker nu". Vi är alltså beredda att ge upp allt för många gånger. Men tänk såhär om allt alltid var så enkelt, så skulle alla lyckas med precis allt. Och det hade inte vart så bra eller hur? Det vill säga att motstånd ibland faktiskt kan vara den bästa drivkraft för att man inte ska ge upp.

Vi gör en liten lista som kanske kan motivera dig till att inte ge upp:

1. Ge inte upp bara för att något känns svårare än du trodde, jag vet nu tänker du och varför inte då? Om du tänker efter så är svaret väldigt enkelt för såhär är det, om du vill något tillräckligt mycket så kommer du också alltid att lyckas med det. Så enkelt är det faktiskt. Det inebär ju också givetvis att om du misslyckas beror det oftast på att du inte vill något tilräckligt mycket.

2. Ge inte upp bara för att ingen tror på dig det finns inget lättare än att bara ge upp eller hur? Och det är jobbigt att fortsätta kämpa om ingen annan än du själv tror på dig. Men helt ärligt det spelar ingen roll om det bara finns en person som tror på dig - och den personen är du. För ingenting är omöjligt. Allt är fullt möjligt tills någon överbevisat omgivnigen och faktiskt gjort det möjligt.

3. Skillnaden mellan att misslyckas och att lyckas kan vara att göra saker annorlunda. För det är först när du gör fel som du får möjlighet att prova ett nytt sätt att kunna hantera en uppgift på. Det innebär att du aldrig kan göra något rätt, förrens du faktiskt gjort det fel. För om viljan är tillräckligt stark, så kan du också hitta det mod, den tid och den energi som krävs för att du faktiskt ska lyckas nå ett mål.

4. Var beredd på att förlora något för att vinna något annat, tycker du att det låter konstigt? Det gör inte jag för allt har sitt pris och du får alltid det du förtjänar eller hur? Det vill säga att du får exakt vad du är beredd att betala för i form av tid, fokus och ansträngning. I sin tur innebär det att för att vinna något måste du också vara beredd att offra något annat - det kan vara tid. sömn eller socialt umgänge. Det innebär att det faktiskt är upp till dig själv att bestämma vad som är värt att offra för att du ska nå dit du vill. Du förlorar aldrig något för att att du väljer att ge upp en sak utan för att du väljer att vinna något annat.

Det är faktiskt så att dom flesta ger upp precis innan dom har nåt sitt mål, man intalar sig att man inte orkar mer och visst är det då precis exakt i det ögonblicket som du känner att du ska ge upp det som du är hårsmån från att lyckas med. Men vet du vad det är då du behöver bita ihop och göra ett sista ryck. Slutsatsen blev alltså att det inte går att skapa eller göra något nytt förrens du först har misslyckats. Och nej att misslykas är inte samma sak som att ge upp, men att ge upp är samma sak som att misslyckas

Dom dödar mig

Hej på er alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är jag ledig och fått en hel del saker gjorda. Skönt när dagar som dessa kommer. Solen är dessutom framme och det är så himla härligt! Även om det kanske inte är super varmt. Är det ändå rätt behagligt!
 
Nu inväntar jag en kompis för att gå lite på stan och äta något gott. Därpå ska ho också provköra bil. Kan ni gissa vilket märke? 😉 Då jag är väldigt sugen på att byta bil igen. Känns det ganska behövligt. Haha! Skömt och sido. Bilen jag har ny. Blev en akutlösning och ska bli firmabil. Då jag gärna vill ha en privat. Är det därför jag ska kolla på en ny.
 
Nu blir det gå i lite affärer medans ja väntar. Då mina klackar DÖDAR mig. Haha! Dår av att jag ska ha nya skor. Nog om mina i-lands problem. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Sommar

<Inlägget innehåller betallänk>

Ni hittar den Här

Något jag uppskattat mer och mer. Det är byxdress av dess lika slag. Denna är verkligen riktigt läcker. Älskar att dom gjort den i spets. Sedan uringningen och dom smala axelbanden gör verkligen det lilla extra.

Givetvis inget man kanske ska ha på ett dop eller ihop med slökten. Men kanske en härlig kväll med vänner och bekanta. Beaka den sista sommarvärmen.

Älskar

<inlägget innehåller betallänk>


Ni hittar parfymen Här

För några veckor sedan fick jag hem denna parfymen. Den är verkligen WOW! När man har sina favoriter i parfym hyllan har jag väldigt svårt att våga prova en ny. Skit löjligt, jag vet! Men ni kanske är precis som mig?


Efter lite övervägade klickade jag hem denna och den är utan tvekan min nya favorit! Asså wow! Den är väldigt frisk och söt. Väldigt flirtig och perfekt till vardags eller om man vill ha på en dejt. Helt klart min nya favorit! Dessutom till bra pris!

Men andra sidan så levererar Gucci alltid eller vad tycker ni? någon av er som har eller luktat på den? :)

Tröttnat

Hej på er. Ledsen att jag inte haft tid fören nu. Men som ni kanske förstår har jag haft annat för mig. Men bättre sent än aldrig. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och verkligen börjat må bättre dag för dag! Verkligen härligt! Solen har varit med hela dagen och himl härligt! Dock verkar den mesta värme försvunnit =/ Men hoppas den kommer tillbaka snart!

Igår var jag iväg och kikade på nytt boende. Då min lägenhet börjar bli för liten som jag berättat. Där av att jag kollat runt. Då jag mer och mer börjar tröttna på stan. Har jag börjat kolla mig för lite utanför stan. Igår var jag och kikade på ett hus lite utanför stan och med lite tur blir det flytt redan nästa månad. Men om det inte skulle bli av. Får jag bara kika vidare!

Nu ska jag göra mig redo för att gå till gymmet. bloggar mer sen igen. puss på er!

Godis

 
 
För några veckor sedan åkte jag till Linköping. Av vilken anledning tänker jag inte ta här. hihi. Men dagen därpå träffade jag upp Netta och hon visade mig en affär som verkligen föll mig i smaken. Jag verkligen ÄLSKAR godis och wow. Detta var verkligen inget undantag!

Det fanns hur mycket osm helst och vi unnade oss även en Ben & Jerry glass. Då dom sålde et som kul glass. Vi lantisar är inte vana vid sådant. Så klart detta var uppskattat. haha! Utöver den goda glassen köpte jag även en bamse stor polkagris-klubba. haha! Jag kan säga osm såhär. Den var inte långlivad och tog slut efter 2 dagar. haha!

Där kommer jag helt klar gå fler gånger. Vet dock inte vad butiken heter. Men den låg i centrum. Mer eller mindre. Linköping är utan tvekan. En av mina favorit städer. Om man utesluter Göteborg. Men helt klart en fin 2:a plats.

Snygga byxor

<Inlägget innehåller betallänk>

Ni hittar byxorna Här

Jag veti inte vad ni tycker. Men jag tycker dessa byxor är riktigt snygga. dom hade varit Perfekta till krogen eller vad säger ni?


Tänk en enkel vit magtröja och till ett diskret arband eller halsband. Ett par snygga och enkla klackar till. Sedan en söt hästsvans. Det hade varit så fint. Verkligen sommar eller vad tror ni? Nu ligger dem även på REA!

Snart Öland

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska inom kort göra mig iordning. Men innan dess måste jag äta lite frukost. Vädret är kanske inte det bästa och det kunde varit bättre. Men jag är bara hemma en kort stund och om bara några dagar lämnar jag skaraborg för att åka mot Öland. Vilket jag gör varje sommar. haha! 1 gång om året.

Denna sommaren kommer jag åka ihop med en kompis. Jag gör nästan hellre det än att åka ihop med familjen. Då jag är full av saker och ideér. (vissa är bättre än andra). Känner jag att jag bir lite begränsad av dem. Då är det roligare att åka med gämngamla som ser livet på samma sätt. Bero på något helt annat.

Nog om detta nu. Nu måste jag göramig klar för dagen. Bloggar mer senare. puss på er!

1 Månad har gått

Nu är jag sen som vanligt och jag kom precis på att jag hade helt glömt av bloggen. Haha! Men kom precis på detta innan jag skulle åka. Tur för mig! Då solen verkar tagit semester kan en dag som denna. Vara perfekt för lite shopping. Dessutom behöver jag ändå nya skor... Glömde min skor i Hova. Under midsommaren... Btw jag är grym på fotboll. Iaf enligt Nils. haha!

Jag ska nämligen iväg. Ska kika lite i stan och även kolla ut lite möbler. Då min soffa som ni alla vet. Är sjukt sleten... Då kanske man ska passa på att införskaffa sig en ny? Speciellt nu när det går riktigt bra. haha! Det blir säkertr något mer nu när jag ändå är i stan. Ska även kolla upp vad osm hände med saken jag beställde hem för snart 1 månad sedan... Hur kan det ta så lång tid? Jag vet inte om det är för att affären går extremt bra eller om dom håller på att gå i konkurs. Men vill ni vänta över en månad på era saker. Då ska jag verkligen rekomendera Sparsmakat.

Nu måste jag kila. bloggar mer sen igen puss på er!

Elias Place - Jag satsar allt

Daglig stress

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas er dag startat bra och att ni mår bra! Själv råkade jag försova mig till mitt möte och fick stressa upp... Hatar dagar när man redan vet innan at detta kommer gå åt skogen haha! Men aja.
 
Senare idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske sticka till stranden eller något. Sugen på att boka hotell på Öland. Då jag valde att åka utan mina föräldrar. Men inte helt 100 heller. Då jag är beroende av mitt internet. Vet jag inte hur jag ska hinna med allt heller.
 
Nu blir det mot mötet och jag tror jag faktiskt hinner. Utan att köra som en galning. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Film tips, ja tack


Go kväll alla fina. Hoppas er dag varit bra och att ni mår bra. Själv mår jag bra trots att det varit fullt upp som innan. Men jag börjar faktiskt må bättre ju mer tiden går. Som ni förstått har jag mått sådär. Men när jag inte sköter allt omkring blir det för mycket och lägger locket på... Tror säkert någon som känner igen sig? Men ibland är det bara göra det där jobbiga samtalet eller vad säger ni?


Nu blir det hoppa i sängen och bara mys ner sig ordentligt. Verkligen älskar när den dagen kommer. När man var yngre ville man aldrig sova. Men idag är det tvärtom. haha! Om ni har någon bra serie ni tycker man ska se. Skriv gärna. Har 0 koll på bra serie eller film också för den delen... =(

Bloggar mer imorgon igen. natti!

Perfekt!

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 

Ni hittar Toppen Här & Liknande Väskor hittar ni Här

För några veckor sen fick jag hem detta och vad tycker ni? Detta till sommaren hade varit så fab. Kanske till ett annat par byxor. Men andra sidan är bilderna tagna i början av juni och det var GRYMT KALLT. haha!

Både Skorna och Väskan finns inte i lagret. Men dom båda är riktigt snygga och jag verkligen älskar dem! Nätta och enkla. Inga super höga klackar. Men ändå sjukt söta. Perfekt nu till sommaren eller vad säger ni?

Väskan är riktigt snygg och älskar hur dom valt ta fram den. Känns väldigt lyxig. Trots att det är en budgetväska. Kedjan är grymt snygg och valde mellan guld och silver. Men det fick bli en gul och lite sugen att skaffa en likadan men i silver. Vad tycker ni?


Toppen är så GALET SNYGG! Tänk en kväll ute med vänner och låt toppen bara följa med. Ett syggt jalsband till hade varit riktigt fint till. Men funkar lika bra utan också. Jag ska passa på att bära den nu. Sedan när jag örstorat brösten är saker som detta kanske något som inte lämpar sig. haha! Eller vad tycker ni?

Tuff måndag

 
 
 
Go kväll alla fina. Hoppas att ni mår bra och att ni haft en toppen dag! Själv mår jag toppen och ska inom kort bege mig till en kompis eller om jag ska iväg och träna... Svårt val det där. haha! Haft en toppen dag och vädret... Vad hände? Regn och mer regn.... Hopplöst mer eller mindre. haha! Men om inte annat var det en produktic dag! Har suttit och jobbat undan massa jobb och är äntligen i lite mer fas. Vissa månader är allt kaos och denna som varit har verkligen inte varit ett undantag.

Men imorgon är det sista dagen med tufft schema och därpå har jag ganska enkla dagar framför mig. Klagar då inte! När allt annat har varit lite knas. Jag har kommit i en lite svacka då allt är jobbigt. även träning. Men antar det är från madagen som sitter i? Nu blir det en sväng förbi gymmet och därpå ska jag göra mig redo för morgondagen.

Passade även på att fixa mina naglar i Söndags. Bästa Nail Center. Dom senaste gågerna jag varit där. Har det mer ellerm indre känt som tortyr. Men denna gången var verkligen något HELT annat! Dessutom kunde jag få samma person farmöver. Hur bra? :) Jag tyckte dom blev sjukt fina eller vad säger ni? Bloggar mer imorgon igen. puss på er!

Mål

Hur når man sina mål?

Utav egna erfarenheter så vet jag att det kan vara väldigt svårt ibland att nå målen som man sätter upp. Men för att lyckas nå dom målen som jag sätter upp för mig själv, så använda jag mig av en del så att säga effektiva "metoder" som många använder för att lyckas nå sina målen på så kort tid som möjligt. Jag strävar efter att nå mina mål på så kort och effektiv tid som möjligt eftersom dygnet tyvärr har för få timmar för att man ska kunna dra ut på det.

Så hur brukar jag göra då? Jo jag brukar använda mig av 10 olika frågor som jag besvarar, då det tar för långtid att berätta om alla så väljer jag att bara skriva om två.

Hur når jag målet på lättaste sätt?

Hur ska jag göra för att nå det här målet? Finns det något jag kan göra reda nu för att komma närmare mitt mål? Vilken metod är bäst och snabbast? Och framför allt vilken metod känns mest realistisk för just dig? Så när du har svaret på alla dessa frågorna går du vidare till steg två.

Frågeställning 2. Vad vill du ha?

Det är ju inte speciellt svårt att bestämma sig för att göra något, det svåra är att faktiskt ta tag i det. Du har ju redan en plan allt finns i ditt huvud och du vet precis vad du måste göra. Problemet är bara att du ska få det som faktiskt finns i ditt huvud att också fungera i praktiken. Rent logiskt så finns det egentligen inget som hindrar dig från att få exakt vad du vill ha, så länge du själv vet vad det är du vill ha. Men tyvärr så är oftast våra planer odefinerbara med verkligheten, vilket ofta leder till vaddå? Jo att våra mål och drömmar rinner ut i sanden. Så hur ska du göra då? Det gäller att du faktiskt kan sätta ord på det du vill uppnå och vara väldigt specifik. Att säga "Jag vill ha" är inte specifikt. Men att där emot säga exempelvis "Jag vill bli" är specifikt.

Så slutsatsen blev alltså?

Ha tålamod och håll dig till din plan! Även om vägen kan vara tung eller komma med motgångar