Mot stan

(null)

Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och är påväg in till stan för att hämta ut ett paket. Jag fick det för 1 vecka sedan. Men glömt av hela tiden. Haha! Men nu är jag påväg!


Det var ett tag sedan jag blogga. Har vare sig haft tid eller ork. Främst ork. Det har varit kaos! Men nu är det över och jag kan gå vidare i livet. Dvs gå i affärer och kolla kläder. Haha!


Nu blir det in på diverse saker. Jag ska typ kasta allt i köksvägen. Ja! Jag har blivit galen. Men ibland behöver man bara få ut det gamla och in med det nya.


Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Videoinlägg

Dygnsrytm



Go morgon!


Hoppas allt är bra med er. Sitter nu i bilen och är påväg för en söndagslunch. Därpå ska jag kika i lite affärer om tiden finns till detta. Tänkte köpa en lite. Present till en kompis som fyller år. En av mina närmsta vänner. 


När vi kommer hem ska jag redigera lite videos och pyssla med lite saker hemma. Samt kolla igenom månadens 2 do list. Finns en hel del att ta tag i. En sak är att få en ordentlig dygnsrytm. Vände helt på dygnet. I veckan som var. Ska bli skönt att få lite ordning.


Nu ska jag jobba undan lite Mail. Därpå sitta med lite planering. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Ny bikini

(null)

(null)

(null)


I veckan som kom. Passade jag på att köpa en ny bikini. Det var verkligen på tiden. Då jag inte hade en i rätt storlek.


Men oj vad svårt det är att hitta en snygg bikini. Det är betydligt svårare idag än vad det varit innan. Men blev fast för denna. Vad tror ni?

Saknar krogen



Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och är nu hos min sambos föräldrar för att fira hans bror. Som konfirmerat sig. Blir lite tårta och säkerligen massa annat gott. När vi kommer hem ska jag fixa lite små saker. Få upp en video och lite andra grejer.


Eventuellt ska jag ta en lunch med en kompis senare ikväll. Hade varit väldigt skoj. Jag längtar till krogen öppnar. Ta några drinkar på stan och dansa loss. Något jag verkligen saknar! Jag har utan tvekan fått. Corona- depression. Känns verkligen mer och mer.


Nu ska jag vara lite social. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Snälla dela detta inlägget. Det är helt sjukt hur vissa människor tänker och agerar!

(null)

Videoinlägg


Det tar tid

(null)

(null)

Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen. Fick sova ut ordentligt efter suttit med videon till kl 00:23... det tar verkligen sin tid. Började redigera kl 21:00. Trodde jag gjort hälften. Men upptäckte att kameran blandat ihop datumen. Inte undra på att jag inte fick något slut....


Men idag är det onsdag. Ska in till Skövde för att kolla igenom lite nya artiklar. Därpå ha ett möte och gå lite på stan med en vän. Vädret är underbart! Skulle varit mysigt med en fika senare idag.


Nu ska jag göra mig iordning. Får verkligen inte bli sen! Glad att jag sköter mig när det gäller arbetamässiga relationer. Önskar jag kunde vara lika duktig privat också. Funderat över en sallad senare idag. Nyttigt och gott! Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Videoinlägg


Sängbord

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Tycker möbler som dessa är väldigt fina. Om det matchas korrekt. Dvs många kanske ska ha i åtanke?


Jag hade tyckt dom var lika fina till soffan som ett nattduksbord. Lägga en bra bok under. Växlar klocka och en söt liten lampa. Antingen på bordet eller på väggen.

Idag mår jag bättre

(null) (null) (null)





Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag betydligt bättre idag än igår. Vet knappt vad som var med mig... Men huvudsaken är att jag mår bättre! Men det är som jag skrev på Instagram igår. Vissa dagar får man må dåligt. Alla dagar behöver inte vara underbara! 


Igår lämnade jag in bilen på service. Tror det heter stor service och funkade väldigt bra! Inga direkta fel vad jag förstod det som. Frågade även om extra strålkastare. Pga att mina är sämre än sämst. Vilket skulle kosta runt 7000. Alltid lika skoj att lägga pengar på tråkiga saker. Haha!


Ska börja dagen med lite honungsvatten och därpå ut med lillen. Slänger upp lite bilder för någon dag sedan! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Videoinlägg

Videoinlägg

Videoinlägg

Videoinlägg

Äggmacka



Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag fint och precis lämnat in 2 papper till kontoret och bilen på service. Därpå ska jag hem och börja redigera mina videos. Samt förbereda allt inför imorgon.


Solen skiner och ska ta en promenad senare. Vill komma igång med träning. Men vill inte köra allt för hårt heller. Men innan jag gör något annat ska jag ta en äggmacka. Förstår ni hur gott?


Nog om detta. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Grillning

(null)


Hej på er!


Ursäkta att jag inte bloggat på 2 dagar. Men vare sig tid eller inspiration har funnits! Men vissa veckor går det bättre och andra sämre... men vad ska man göra?


Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin lördag. Synd att helgen får så fort. Men andra sidan brukar veckorna vara roliga också! Hämtade ut tidigare idag ett paket. Ska visa er i veckan vad det var.


Nu är vi påväg till Challan och Linus. Vi ska antingen äta tackors eller grilla. Något av detta. Ska bli väldigt trevlig!

Hur fint

 <Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Att matcha djurmönster med retro. Tycker jag kan bli väldigt fint. Detta hade varit fint till ett tonat dusch glas.  Lite gröna växter och en likadan vagn. Hur fint!

Gymmet



Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super. Är på gymmet och idag var det inte självklart. Men det är lika bra få detta som en rutin. Försöker tänka lite på vad jag stoppar i mig. Men ändå leva. Om ni förstår vad jag menar.


Idag ska jag sitta med jobb. Inte jätte skoj. Men det är verkligen ett måste! Börja dagen på gymmet är aldrig fel! Sen ska jag hem. Fick veta att det är idag folk som använder mina bilder för egen vinning... tragiskt!


Tänk på vilka ni skriver med. Allt är inte alltid som man tror. Nu ska jag gå på bandet. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Mys på stan

(null)

(null)

(null)

(null)

Bästa doften

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Jag älskar detta märket när det kommer till doft. Dessutom luktar den helt underbart och till ett bra pris.

Gymmet

(null)


Go morgon 


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och började dagen med ett härligt gympass. Verkligen skönt! Det är skönt att se lite folk och att man kan våga sig hit.  


Idag måste jag få lite papper gjorda och gå igenom lite saker med min revisor. Har ett telefonmöte senare idag. Men ska också få gjord en vlogg. Rättare sagt 2... Varför gjorde man inte ett ordentligt schema. Aja!  


Nu ska jag gå min lilla promenad och därpå blir det åka hemåt. Ska göra lite mat. Vill börja äta hälsosamt mer. Kanske dags att inviga sallad i kosten mer? 

Brunch

(null)

(null)

(null)

(null)


Hej på er


Sitter nu i bilen och är påväg till stan för att fixa det sista. Känner mig på riktigt bra humör och ser verkligen fram emot denna månaden. Om allt går i lås är detta bra på olika sätt!


Jag antog att faktureringen skulle gå fortare. Men av någon anledning lär jag mig aldrig. Haha! Fick mitt gymkort fixat efter ringt 311 samtal.... älskar effektiva system eller vad ska jag säga? Haha!


Nu blir det kontoret och därpå hem. Slänger upp bilder från helgen brunch. Jävligt gott och kommer absolut göra om detta!

Hur fin

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Nu är snart sommaren här igen. Längtar väldigt mycket till att kunna bada och spendera en hel dag på stranden.


Älskar denna typen av bikini. Både form och hur den sitter på kroppen. Riktigt läcker!


Chill-dag

(null)

(null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Ligger nu i sängen och kollar på tv. Vissa program är bra och andra är skit. Men det verkar som många är ändå helt okej.

Senare idag ska jag till Skövde för att fixa mitt gymkort. Skriva lite fakturor och annat. Samt avsluta en grej som ska in till revisorn. Måste bli mer på hugget!

Men först ska jag kolla klart. Slänger upp lite bilder för någon dag sedan. Tog fram ett par favoriter. Hade nästan helt glömt det. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Sommar

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Riktigt snygg kropp-dress. Älskar materialet och hur enkel den är. Hade varit perfekt till sommaren. Ett par schysta klackar en söt väska. Vad ska man säga?

Brunch

(null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och vi ska in mot stan för att äta brunch. Hur mysigt? Tror vi stannar till i Falköping och äter något gott där.


Vädret är mys. Solen skiner och valde att slopa jackan idag. Dessutom ska jag kika lite kläder. Har typ inga jeans. Men imorgon ska jag kontakta gymmet och få mitt kort fungerbart.


Nu ska jag vara lite social. Bloggar mer sen igen puss på er.

Älskar

<Inlägget innehåller betallänk> 

(null)


Ni hittar produkten Här


Byxor som dessa är så fina. Säkert lagt upp dom innan. Men satan vad snygga dom är. Passar perfekt till klackar som utan.

Kan folk bara göra sitt jobb


(null) (null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och är nu påväg in till Skövde för att fixa lite saker i stan. Skulle först in till Jönköping. Men vi måste fixa mitt gymkort.... Pga strul kan jag inte gymma.


Jag bara "ursäkt, vad i helvete är det som händer?" Vill inte låta som en diva. Men kan folk bara sköta sitt jobb? Hur svårt ska det vara? Ah ni kommer se hur "glad" jag var igår. Haha!


Nu är vi snart framme. Men jag har haft 0 orka att blogga denna veckan. Men ska försöka leverera några dagar iaf. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!