Ny topp

< Inlägget innehåller betallänk >

 





I veckan som var för någon dag sedan fick jag hem min nya topp och den är så SJUKT SNYGG! Denna toppen kommer jag använda mycket i sommar och verkligen älskar färgerna. Tänkte först föra på en annan färg men blev övertalad att ta denna.

Ni hittar bodyn Här

Ny bostad

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är sen till ett möte som börjar om ca 1 timme. Ska också försöka vlogga lite idag och redigera upp lite matrial som inte kommit upp. Vet att veckan uppdatering varit långt från okej och ber verkligen om ursäkt detta! Jag har haft lite annat att stå i och behövt prioritera om.

Var och fixade mina fransar i veckan som var. Hur skönt osm helst! Bokat ut mig nu rejält för att jag ska kunna fylla dom varannan vecka. Dessutom ska jag idag också kika på en bättre lönsning till våra nya husdjur. Lovade att ta lite bilder på dem... Men det kommer så fort jag hinner med allt annat jag ligger efter med.

Nu blir det göra sig redo för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Ibland mår jag inte bra

Det finns en gräns för alla då droppen är nådd... Bägaren rinner över och allt bara faller samman. Jag har mina åsikter och andra har sina. Att försöka få alla tycka lika är inget jag strävar efter... Inget jag vill vara försöka uppnå. Men att dela med sig och ge människor ett hm om vad som faktiskt sker bakom stängda dörrar är en annan 5:a. Kanske dom tar till sig av informationen eller använder dne emot mig?

Jag tror inte på att man ska frälsa hela världen med transsexuallism och att alla ska förstå. Precis som mig har dom sina åsikter och jag mina. För att få någon som helst förståelse måste man mötas halvvägs. Ska jag bli förstådd och accepterad... Måste jag förstå dem och acceptera deras val och åsikter. Deras handling är inte mer rätt än mina.

Min resa har inte varit enkel alltid... Jag har gått igenom saker många inte ska behöva. Men jag vägrar låta det eller någon spydig komentar trycka ner mig! När svåra perioder kommer eller man kanppt ser ljust ut tänker jag ofta tillbaka på det osm engång var. Det gör mig glad och får mig att förstå. Detta som sker nu är en pice of cake! Men det finns en gräns för alla då droppen är nådd... Bägaren rinner över och allt bara faller samman... Då gråter även jag och tappar tron på mig själv...

Gymmet på G

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag helt okej och ska inom kort göra iordning lite här hemma! Haft fullt ös hela morgonen och detsamma gäller gårdagen... Vet inte om jag hinner göra någon dagens outfit heller... Men jag ska försöka få tid till detta senare ikväll!


(null)


Har börjat gymma igen och det känns riktigt skoj! Går kanske inte alltid. Haha! Men är livrädd för att tappa suget. Hatar egentligen springa på löpbandet... Men vad gör man inte för figuren. Ärligt tycker jag det är larvigt år in och ut. Jag säger som min morfar "man får bara se vad gud skapat". Så enkelt var det.


(null)


Nu blir det vila lite innan jag ska iväg igen. Bloggar mer sen igen, puss på er!

En dag i Göteborg

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I veckan som var blev det en sväng ner till Göteborg. Jag verkligen ÄLSKAR den staden <3 Underbara människor och bästa shoppingen.

Dessutom tar det endast 1-3 timmar ner. Beroende på typ av tåg man tar eller bil. Kikade på en ny MK-väska som kommer dyka upp i bloggen inom
Kort. Vad vet jag? :) härlig dag ovh fantastiska människor!

Stressad

God morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och kom precis på att jag har franstid 13:15... Asså 0 koll? Ska ha lite reperation med bilen vilket gör att jag kanske inte ens hinner iväg.... Men så startade min dag. KUL!

Nu måste jag panikstressa för att tanka upp andra bilen innan jag beger mig till salongen. GASH hur orkar jag leva med mig själv dag in och ut. haha! Vädret är btw super tråkigt och hade migräm tidigare idag... Men den har tack och lov släppt. Ska försöka gymma senare ikväll om detta inte har allt för lång tid! Bloggar mer sen igen, puss på er!

 
Jag har som sagt ögonfransförlängning vilket ni kanske inte missat? Med tanke på att jag nästan missade min tid, haha! Hur som är jag beroende av fransförlängning då jag själv har väldigt små fransar. Men att sättap å nytt sett 2 gånger i månaden kan bli ganska dyrt beroede på vilken ekonomi man har! Denna produkten är GULD! Den ger långa och tjocka fransar precis som många mer än jag önskar! Dessutom ligger den på kampanj!

Ni hittar den Här

Fira Mamma

 
 
 

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och är på toppen humör! Sitter nu och inväntar att lilla O ska bli klar... HELT SJUKT! Jag har hunnit locka håret, leta kläder och packa min väska... Vissa killar säger jag bara. Men andra sidan hann jag med att blogga!


Igår var vi ute och tog en fika/bruch. Riktigt trevligt och hade toppen väder hela dagen. Fick sjukt äcklig migräm igår och blev bara en snabbrunda. Men övrigt var dagen bra! Sjukt mysigt litet tälle vid stallsiken. Detta är faktiskt en av mina absolut favorit cafeér i Skövde. Himla mysig personal dessutom.

Nu blir det raka väg till mina föräldrar för att fira min lilla Mamma och därpå vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda. När jag kommer hem ska jag sätta mig med det sista inför veckan. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Gåva

< Inlägget innehåller betallänk >

Go eftermiddag alla bloggläsare. Ledsen för sen uppdatering... Men jag kom precis hem från stan efter en härlig liten fika/brunch. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag toppen och är i full gång med att göra iordning allt som ska ske inför nästa vecka. Solen skiner och jag är på helt okej humör! Dock är det lite små kyligt ute. Men det kunde varit värre!



Detta armband fick jag utav min kille tidigare i veckan och tycker det är riktigt fint. Älskar texten dom valt. Dessutom är det väldigt neutralt och sticker ut lagom mycket. Bär detta smycke nästan dagligen. Har vissa toppar nu i sommar den kommer passa riktigt bra till!

Ni hittar smycket Här, Ni hittar liknande smycket Här

 
Idag blir det bara ta det lugnt. Är riktigt yr i huvudet och kommer inte röra mig utanför lägenheten ett bra tag... Då jag börjat slarva med mina hormoner gör det att jag är lite halvt down till och från. Värsta jag vet! Men när man kommit över den spärren vet jag att livet blir lite mer "normalt" igen. Ska lägga mig i sängen och vila lite nu. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Slarv

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och är i fullgång med att göra mig redo att gå till gymmet. Tro det eller ej! Vädret är toppen och jag mår super! Kan knappt förstå att sommaren är här och hoppas den håller i sig till september nu! Idag ska jag jobba undan saker som jag ligger lite efter med. Allt från videos till poddar. Givetvis annat bröte också! Lite senare under dagen kommer vår städerska hit och tänkte sticka iväg en sväng för att underlätta för henne.


Ni hittar skorna Här, Ni hittar skorna Här

Skorna ni ser är riktigt snygga och jag är riktigt kluven över vilka jag själv skulle välja. Då alla 4 faller mig i smaken gör valet betyligt svårare... Jag är ett stort fan av klackar då jag använder det nu mer hela tiden. Tidgiare var det väldigt mycket platå på mina. Men blivit allt mer förälskad i skor utan platå också.

Ni hittar skorna Här, Ni hittar skorna Här

 
Nu blir det ta en liten promenad med lillen och njuta av det fina vädret. Därpå ska jag till gymmet och eventuellt gå på något pass. Finns tid över idag blir det helt klart en podd också. Men inte helt 100... Då bådas schema ska stämma överens kan det bli svårt. Men innan jag går ut med lillen ska jag ringa hyresvärden och fråga när tapetsereingen ska ske... Då jag vet i förväg att dom ha tendens att "glömma" av saker är det nog på tiden att jag påminner dom... Bloggar mer sen igen, puss på er!

Äntligen sommar

< Inlägget innehåller betallänk >

 

Jackan är underbar och perfekt nu inför dom lite kyligare sommarkvällarna. Tänk framför en eld och ett glas rosé. Say no more! Jag kommer vistas en hel del i denna och bara njuta av sommaren, non stop!

Ni hittar jackan Här



Byxorna är utan tvekan den bästa investeringen på bra mycket länge! Hade ett tag mängder av jeans och är riktigt glad över att jag köpte dessa. Tagit bild på dem tidigare och jag säger det igen! Jag kommer använda sönder dessa helt klart. haha! Bra kvalité och underbara att ha på sig.

Ni hittar byxorna Här

 
 
Nu märks det äntligen att sommaren är påväg och jag har redan börjat packa ner diverse vinter skor. haha! Älskar den sommaren av måna anledningar allt från bada, äta jordgubbar eller sitta vid ett fik på en uteservering. ÄLSKAR!

Parfym till gymmet

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla sötiar! Hoppas ni sovit gott och mår bra. Själv mår jag toppen och kom ganska nyss hem från stan. Vilket underbart väder! Asså jag smäller av! Tycker allvarligt talat synd om folk som måste vistas inne i trånga och tråkiga lokaler i detta underbara väder... Nu märks det verkligen att sommaren är här och jag verkligen njuter till max!



Detta kommer säker låta riktigt larvigt... Men något jag kan tycka är ett måste till gymmet är en parfym av något slag. Spelar egentligen ingen roll om det är märkes eller vanlig. Bara den luktar gott? Jag är en sådan person som tar parfym på mig till och från gymmet för att lukta någolunda gott. Jag har börjat prova en ny sort och tycker den har en riktigt bra.

Ni hittar den Här


Nu blir det plocka iordning lite i lägenheten. ringa vakmästarn för att kika på vår torktummlare. Därpå ska jag fråga om våra glasbalkonger är på ingång. Med detta väder tänker jag INTE vänt tills Juni. Jag vill börja inreda och få allt i 100% perfektion. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Dinner

 




 


Hej på er! Nu är jag hemma efter en lång dag på stan ihop med Annelie. Riktigt trevligt och det var väldigt länge sen vi sågs! Dessutom var det bara vi 2. Då hennes son fick vara hos sin pappa. Kändes riktigt skumt i början nu när jag är van att han brukar vara med oss. Dessutom är han en av få ungar jag tycker är roliga. Jag har svårt med barn som är lite för högljuda... Men det är enbart för att jag själv inte är van att ha det i min vardag.

Vi tog en thai resturang vid vattnet och det var riktigt fint. Älskar hur dom valt inreda resturangen. Dock fick jag ingen thai-feeling. Men maten var grymt god! Jag kommer utan tvekan åka dit igen! Vi pratar redan om att dra ihop alla för en härlig kvällslunch. Hur mys? :D

Nu är jag iaf hemma! Ska mysa framför tv:n och hitta insperationen att gå till gymmet. Vill verkligen komma igång. Dessutom har vi gymmet 15-25 meter från oss. Inga bra ursäkter vare sig idag eller tidigare. haha! Men jag SKA verkligen försöka palla mig dit!

Ny väska

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super och är i fullgång med att börja göra mig redo för dagen. Idag ska jag unna mig lite extra saker som jag väldigt sällan gör. Ska kika ny väska och om den inte finns kommer jag fixa hem den på annat vis. Allt går att lösa om man bara vill! Ska också träffa en tjejkompis senare idag för lite häng på stan. Kommer bli super och vädret är toppen! Perfekt för att ta lite bilder? :)



Toppen hittar ni Här, Byxorna hittar ni Här Skorna hittar ni Här
Örhängena hittar ni Här, Armbanden hittar ni Här

Slängde ihop 2 utgångs-outfit som jag blev riktigt nöjd över. Ena är lite mer ruff och den andra är lite mer fluff. Ni som följt bloggen längre vet exakt vad jag menar. haha! Perfekt kläder en varm kväll med tjejerna eller liten tripp på stan. 


Ni hittar toppen Här, Ni hittar Örhängena Här, Ni hittar armbandet Här
Ni hittar byxorna Här, Ni hittar skorna Här
 
Nu blir det spackla nyllet i super fart. Runt 12:30 är min kompis i stan och vill gärna hinna vara klar. Hon är faktiskt en av få jag gillar ta bilder med. Vissa AVSKYR allt med mitt bloggande. haha! Förstår dem också såklart! Detta med socialamedier är ett ganska självupptaget jobb... Men det är skönt när man har personer som kan fotografera lite snabba outfitbilder! Nu måste jag skynda mig. Bloggar mer sen igen, puss på er!

komihåg ask

Dagen har gått riktigt långsamt... Varit yr i huvudet hela dagen och känt 0 inspertion för allt. Men misstänker att det är mina hormoner. Då jag fuskar väldigt ofta (glömmer) hamnar jag i mellan läge. Aptit, insperation eller dylika inte finns eller minskar.... Funderar att skaffa en ask som påminner mig. Låter som en sjukt gammal person. haha! Men andra sidan kanske det inte är så konstigt med tanke på förra veckan som var. Dessutom hur denna veckan startade. haha!

 
Imorgon ska jag försöka gå en långpromenad med Gucci innan allt ska göras. Ska plocka lite i lägenheten och försöka planera upp min garderob/extra rummet. Har jag berättat att vi skaffat nya djur? Jag dog när jag fick se dem. Kommer jag ihåg lovar jag visa upp dem imorgon. Jag älskar smådjur i alla des former med päls och när jag såg dem där var det kärlek vid första ögonkastet. haha! Dock hade min kille inte samma feeling för dem... Men inom tid kanske ha kommer över det?

 
Nu blir det mysa framför en film och så hörs vi mer imorgon. Då jag inte mår 100 är jag lite efter i mitt schema... Men ska försöka jobba ikapp imorgon! Bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Älskar Göteborg

< Inlägget innehåller betallänk >

Hej på er alla underbara bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag sådär... Det blev en lång dag i Göteborg igår. Efter vi hade varit på schalgrenska tog vi en bit mat och gick lite på stan. Kikade lite på Arkaden och NK där jag kikade på lite väskor. När jag väl är i Göteborg vill jag åtminstone hinna springa in i just dessa gallerior. Alla kredd för 5:an-huset! Men NK och Arkaden är en sort för sig skulle man kunna beskriva detta?


Ni hittar toppen Här, Ni hittar toppen Här
 Skulle absolut tänka mig bo i Göteborg i framtiden. Det är mer aktuellt nu än tidigare då vi pratat lite om vår nuvarande boendesituation. Ingen flytt i nu läget såklart! Men inom tid kan det bli aktuellt då både jag och min kille vill vidare i livet. Skövde är en mysig stad. Men livet ut är jag tveksam på...

Ni hittar toppen Här, Ni hittar toppen Här, Ni hittar toppen Här
 


Övrigt av dagen har jag inte gjort någonting mer än legat i sängen då jag kom hem SJUKT sent igår... Ska bara vara hemma idag är tanken. Men det kan ändras också! Nu ska jag jobba lite smått och därpå ladda upp inför morgondagen. Bloggar mer sen igenm puss på er!

Vloggdag

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas ni mår bra och sovit gott. Själv mår jag super och är nu påväg till Göteborg för att mina sista besök på schalgrenska. Jag ska även försöka vlogga lite idag! Då det var väldigt länge sen och kanske skoj att se hur en bröstkonsultation går till?

 

 

När jag kommer hem ska jag försöka sätta mig med podden och tror avsnittet blir super! Saknar verkligen min poddkompis. Sjukt länge sen vi sågs... Men på Torsdag gör hon en stor comback!

 

Nu ska jag försöka ladda upp då nerverna är på spänn. Avskyr trycka upp kameran framför okända personer... Men bara göra? Bloggar mer sen igen, puss på er!

 

Aldrig mer

< Inlägget innehåller betallänk >
 
Go morgon alla underbara bloggläsare. Idag är det söndag och det är riktigt tråkigt väder... Vi har precis avslutat vår frukost. Vi brukar försöka oss på att köpa färskt bröd minst 1 gång i veckan. Tycker det är lite extra lyx när jag i vanliga fall glömmer eller inte hinner äta frukost.haha! Då frukosten är en av dagens viktigare måltider är det alltid trevligt att kunna sitta ner och unna sig en rejäl fruost. Speciellt när jag slarvar till och från. haha!



När både jag och m in kille jobbar som han gör och jag med mitt. Har vi börjat överväga att sluta handla helt... Tänk att komma hem efter en arbetsdag till en nystädad lägenhet och en glad lite hund som precis varit på långpromenad med sin dagmatte. Sen att någon knackar på dörren med all mat man ska ha inför veckan är väl en dröm? Aldrig storhandla eller släpa med sig tunga kassarna hem. Aldrig tunga kassar i trappan/hissen. Är inte det drömmen? Man kanske inte har råd att ha dagmatte eller städerska 1 gång i veckan. Att slippa det eviga handlandet är något jag aldrig behöver göra inom en väldigt smart framtid!

Vill ni veta mer klicka Här
 


Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska sätta mig med lite redigering. Podden ska upp idag (ska försöka). Därpå måste jag göra klart veckans planer. Då jag ska iväg imorgon till ..... är detta något jag måste få färdigt! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Dagens outfit

< Inlägget innehåller betallänk >

 
Toppen hittar ni Här


Tidigare i veckan fick jag hem lite nya kläder och jag DÖR! Hur snygga? Jag bara frågar? Toppen är riktigt snygg och färgen är helt fantastisk! Var tveksam fram tills jag tog upp och provade den. Riktigt snygg och jag älskar toppar med volanger. Sen att den är lite väl v-ringad tycker jag är ett litet extra plus.


Byxorn är riktigt snygga och älskar att dom är slim. Ger riktigt fina snygga ben. Jag som är en riktig kortis får mig nästan se någolunda lång ut. Älskar matrialet och gifter sig fint till toppen också. Detta är perfekt att ha lite kyliga mornar och en snygg skin jacka till.


Byxorn hittar ni Här

 
Skorna var långt från en bra idé till denna miljö dock... Vilket är ganska uppenbart. Men fick göra det bästa av situationen. Förstår inte varför jag envisas att ha dem kvar då dom är 39:or och jag är 36:a. haha! Men älskar platån och den smala klacken.

Publik

(null)


Go morgon alla bloggläsare. Sitter nu i bilen påväg till mina föräldrar för en lunch ihop med dem och släktingar från mammas sida. Idag har jag haft späckad dag med lite fotografering och uthämtning av paket. Vet inte hur många bilder vi tog... Men tid tog det och ytterst få blev bra... Jag avskyr när man får publik och har bilar som kör extra sakta. Men tror vi fick en bild som kommer gå att använda!

 

Övrigt av dagen kommer vara ganska lugn. Gå ut och käka lite senare ikväll och bara njuta. Imorgon går hela dagen åt jobb och sätta mig ner med alla intervjuer. Tycker detta är riktigt svårt… Alla jag mött var verkligen hur gulliga som helst! Känner mig hemsk som ska avgöra vem som platsar och inte... Jag hoppas dom förstår oavsett val är det inget personligt!



Nu blir det att åka raka vägen till föräldrarna. Därpå ska jag möta upp en kompis och ta en långpromenad i skogen med Gucci. Verkligen behövligt! Behöver rensa tankarna… Bloggar mer sen igen puss på er!


Älskar perfektion

Go kväll alla underbara! Asså min dag har varit så SJUKT BRA! Solen har varit framme hela dagen och allt har rullat på riktigt bra. Podden är det enda jag inte riktigt hann med... Men Gucci fick faktiskt mitt största fokus idag. Det är så sällan jag tar mig riktig ordentlig tid med henne. Oftast blir det "go morgon" "NEJ" "Kom hit" etc. Idag har vi legat i sängen. gått en riktig låååångpromenad i det fina vädret. Helt fantastiskt!


Runt 15:00 kom vår städerska hit och trollade denna sunkstia till ett paradis. Ni förstår inte min lycka! Jag ÄLSKAR när saker och ting blänker! Perfektion är det bästa jag vet och om jag är nöjd över hennes arbete! Med tanke på hur min lägenhet såg ut engång i tiden (Käpplunda Gränd)... Kan man knappt tro att jag har blivit pedant. haha! Fick även mina fönster rena och det är knappt man vågar röra sig. Så fint och så nöjd!
 

Nu blir det mys i soffan till någon bra film. Killen håller på med kvällsmaten och det blir tacos. Engång ansåg jag det var väldigt Svensson med just tacos... Riktgit fel av mig! Hur gott som helst och inte vidare svårt heller (inte för jag lagar den). haha! Bloggar mer imorgon igen, puss på er! 

Perfekt hår

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla underbara bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och sovit riktigt gott. Väl behövligt! Vaknade och gick upp i samband då min kille åkte till jobbet. Dock gick jag bara på toa (om det är intressant att veta) för att därpå gå tillbaka till sängen igen. haha! Kollade på ett av mina favorit program nämligen lyxfällan. Tycker man kan lära sig en hel del och speciellt jag som är slösig som få... #skämskudde. haha!



Jag verkligen ÄLSKAR att vakna upp med perfekt hår varje morgon. Hur skönt? Det är klart naturligt hår är fint det också! Men det är något magiskt med extension. Då syftar jag på extension som sitter i 1-3 månader. Jag är utan tvekan beroende av detta och ser detta som ett klart måste! Givetvis måste man sköta detta extra noga och turligt nog finns det bra produkter på marknaden för just detta. Nedan har ni mina favorit produkter och vart jag skaffar mitt löshår :)

Schampo 1 klicka Här, produkt 2 klicka Här
Balsam 1 klicka Här, produkt 2 klicka Här
Extension klicka Här

 
Nu ska jag ut en sväng med lillen och därpå plocka iordning lite snabbt innan vår städerska kommer. Blir GALEN av allt skräp och dam som ligger överallt. VÄRSTA JAG VET! Ska också fråga gällande fönsterputs och om det är något man kan få konternuerligt få/skaffa under vår, sommar, hösten. Men först ut med lillen, därpå gymmet och sedan redigering av podd. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Anställningsintervju

< Inlägget innehåller betallänk >
 
Ni hittar väskan åt vänster Här, Ni hittar väskan åt höger Här
Ni hittar väskan i mitten Här


Go morgon allla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv har jag sovit riktigt uselt och känner mig långt från utvilad... Jag hoppas det släpper under dagen. Vore himla trist om jag skulle åka på någon sorts förkylning... 


Idag har jag även folk som kommer hit gällande min annons jag laddde upp för någgra veckor sedan. Det är gällande bloggassistent. Hade en person här tidigare idag runt 10:00 och kändes riktigt bra. Men för att göra en mer rättvis bedömning behöver jag träffa alla. Vill ge alla en chans och sen är det upp till dem vad dom gör med den. Tänk vad skönt att kunna fokusera på bloggandet och släpp lite av ansvaret inom en snar framtid! Vem detta nu blir kommer personen vara en räddare i nöden alla lägen!

Nu ska jag fortsätta med mitt och förbereda mig inför dom 6 återstående personerna som är kvar. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Insperation


 
 
 



Hej på er, då är det snart kväll och jag har haft en riktigt härlig dag! Fått massor gjort och ser fram emot att få se vad denna lilla intervju kan ge. Jag tycker det är skönt att faktiskt kunna berätta om vad det handlade om! Många saker jag och många andra med socialamedier pysslar med är väldigt "hemliga"... Denna intervjun handlade om var om mig. haha! Ingen större överraskning? Vad jag förstod var det ett skolprojekt som kommer tryckas upp i X-antal exemplar för att lära ungdomar mer om transsexuallism. När och vart fick jag inget direkt svar av... Men även om man bara gjort en liten del har man gjort något anser jag!

Varit super fint väder hela dagen och verkligen älskar bo i Sverige under denna tiden. Sen när snön är tillbaka nästa år kommer jag inte röra mig en meter utanför min dörr. haha! Hatar snö och mina kompisar tror vi ska åka på skidsemester... HJÄLP! Senast jag gjorde något sådant blev jag sjuk i en hel vecka... Ja ni fattar hur taggad jag är. haha!

Nu blir det mys framför tv:n och lite god mat. Därpå ska jag förbereda morgondagen som innebär ta emot folk. Tycker det är lite läskigt då man inte alltid vet vem det är man kan träffa. Men det löser sig om inte annat och hoppas jag hittar någon som är perfekt med stort P! Bloggar mer imorgon igen, natti!

Hov1 - Hon Dansar Vidare I Livet

Vårfeeling

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla bloggläsare, hoppas i mår bra och sovit gott! Själv mår jag toppen och är i fullgång med att dona här hemma. Försöker få en bild hur jag vill ha balkong här hemma. Nu när glasbalkongen är på ingång är detta det mest "viktiga" i hela lägemheten. Iaf om man frågar mig. haha! Solen skiner och jag är på toppen humör. Ska få hit en inrednings "designer" från Mio senare idag. Hen ska försöka underlätt mitt grubblande jag har kring just detta med inredning såväl som ute och inne.


Toppen hittar ni Här, Byxorna hittar ni Här, Skorna hittar ni Här
Örhängena hittar ni Här, Armbandet hittar ni Här
Slängde ihop 2 utgångs-outfiter och blev riktigt nöjd över dem båda. Fick väldans vårfeeling och tänkte dra till med 2 st. Tror inte ni heller är emot det! Speciellt när jag vet att många av er gillar dessa inlägg. Tycker båda blev väldigt läckra och våriga. Tycker alla smälter så fint ihop! Pefekt att införskaffa i garderoben om man vill gå lite på stan eller ska ut en kväll med vänner.


Toppen hittar ni Här, Byxorna hittar ni Här, Skorna hittar ni Här
Örhängena hittar ni Här, Armbandet hittar ni Här



Nu ska jag fortsätta med mitt här hemma. Därpå ska jag kontakta en fotograf gällande lite jobb och annat. Därpå ska jag på en liten intrevju runt 15:00 om jag inte misstar mig. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Tacksam

Go kväll till er som fortfarande är vakna och hoppas på en liten uppdatering. Här kommer den! Haft en riktigt härlig dag och fått nästan hela min inkorg gjord. Verkligen skönt när man faktiskt tar sig tid en hel dag med just en specefik sak. Utöver detta har jag varit på ett litet möte och kom ganska nyss hem till detta ni ser nedan.


Tycker det är riktigt härligt att öppna dörren efter en lång dag på stan eller efter ett möte som idag. Sen får se att maten är klar och allt står framme. Kan verkligen inte ha det bättre och killar som faktiskt kan laga mat. Det är inget man hittar allt för ofta! Men dom finns tro mig och det är så himla skönt. Tacksam för varje dag och något jag ständigt försöker påminna mig dagligen. Tänk på detta om ni själva har någon som gör detsamma åt er. Det är lätt att seförbi eller glömma små saker i vardagen som just detta.

 
Nu blir det avnjuta en god bit kvällsmat och därpå göra sig iordning för sängen med en liten film. Vi hörs mer imorgon igen, puss på er!

Älskar värme

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och ska inom kort fixa mig lite snabbt för dagen. Har inget speciellt på agendan idag mer än min mail och skicka iväg lite ordrar. Solen skiner och jag vill bara UT! Tidigare imorse var det riktigt tråkigt väder och nu hur fint som helst! Säg att det ska bli riktigt varmt idag. Inte mig emot! Hade varit riktigt mysigt att jobba från något café eller liknande idag.



Ni hittar skorna Här & Här Ni hittar Skorna Här


Tänkte jag slänger upp lite vårigaskor nu när våren äntligen är här! Gatorna sopas rena och himlen är helt klar blå. Dom ni ser är utan tvekan mina 4 måsten inför våren. Tänk ett par slitna jeans/shorts och en vit t-shirt eller topp till detta. Älskar att breda klackar börja komma tillbaks och någon av dessa kommer användas flitigt detta året. haha!


Ni hittar skorna Här & Här Ni hittar Skorna Här

Denna dagen blir mesta dels jobb och det är inte mig emot. Ska eventuellt hämta ut ett paket och riktigt nyfiken på vad det kan vara? Nu blir det göra iordning lite frukost innan jag sätter mig fastklistrad vid datorn med diverse saker. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Rudimental - These Days

Sushi i Falköping

Hej på er, då är det kväll igen och jag är helt mör i fötterna efter gått i klackar hela dagen, haha! Är långt från vad och känns roligt att börja använda dom på nytt. Förut gick jag i lackar nästan jämnt och därpå ebbae det ut? Men himla roligt att få feeling på nytt igen.


Blev en sväng till Falköping för att träffa Charlotte och det var riktigt mysigt. Hon tipsade om en ny resturang (för mig) som serverade sushi och det var HUR gott som helst! Kan verkligen rekomendera detta till alla och ligger precis vid tågstationen. Om ni någon gång skulle vara där i närheten, vad vet jag? :)


När vi hade ätit upp och gått på stn åkte jag hemåt och måste säga att denna dagen blev riktigt lyckad! Fick en god bit mat, fixat håret och även hunnit med att gå på ett snabbt bankmöte gällande swish. Ibland är det väldigt skönt att ge sig själv lite egen tid och det hoppas jag ni också gör! Att jobba är skoj. MEN glöm inte bort att leva och njuta av livet heller! Bloggar mer sen igen, puss på er!

6 veckor

 

Go eftermiddag alla bloggläsare, ledsen för sen uppdatering men varit upptagen fram tills nu. Startade dagen redan runt 09:00 och gick lagom bra att gå upp... Blivit riktigt seg på morgonen och det är inte alls likt mig! Men nu är jag på gång och ska inom kort till frisören.

 

Det är på gott och ont med extension... Nackdelen är att man INTE får slarva med skötseln. Jag är långt från något fan av att vårda dagligen. Men fått in rutiner nu och tack vare detta kunde jag ha mitt löshår i 6 veckor utan att det gled ur! Då jag har lim extension gör det att jag måste sköta det extra, extra vårdsamt till skillnad från nail-hair.

Idag har jag lite planer som ni kan se och älskar när mitt schema är fullt. Ska gå i lite affärer för är ute efter ett par schysta jeans. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Dagens outfit!

< Inlägget innehåller betallänk >

Jackan är riktigt snygg och ångrar inte en sekund att jag klicka hem den. Den kommer väl till pass inför krogen eller sena nätter med vänner. Riktigt bra kvalité också måste jag säga! Dessutom har dom satt ner priset och bara en sådan sak gör det lite extra prisvärt!

.Tycker bakgrunden blev rätt och även om det tog oss en bra stund att komma upp var det helt klart värt det! Dock höll jag på ett antal gånger att trilla när jag skulle ta bilderna sittandes. haha! Men det slapp jag och fick även publik undertiden med en liten tumme upp. haha! 
Ni hittar jackan Här & Ni hittar stövlarna Här

Tycker det är riktigt härligt att våren äntligen börjat på riktigt och att vintern fått sitt slut. Är långt från ett fan av snö/blask och vet inte hur många skor jag gjort sönder tack vare all slask... Men nu börjar vi närma oss varmare tider och passade på att ta lite outfit bilder.

Stövlarna som ni ser är utan tvekan en av mina favorit skor och använt hur mycket som helst! Tycker det är snyggt med lår höga stövlar och färgen är inte helt fel heller. Platån är också riktigt schyst vilket gör att man kommer lite extra högt upp. Ska faktiskt klicka hem ett svart par också som inte behöver utsättas för slask.

Svenskt VS Utländskt

Hej på er, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och haft en helt underbar dag. Blev en söndagslunch hos föräldrarna. Glömde dock ta bild... Men tror ni överlever? :) Idag är det Söndag och ska sitta med lite jobb och planera veckan som kommer. Har lite små saker att utföra inför morgondagen som inlägg, möten och annat skoj.

Ett möte är i Västerås med ett företag som ska ge mig ett pris för tillverkning av min affärs idé jag har på gång nu. Många företag som gör liknande saker köper in produkter från olika länder för att få ner kostnaden och jag går lite inne på liknande spår... Men innan jag gör slag i sak vill jag först ta reda på hur den Svenska marknaden ser ut för framtagning av just detta. Därpå ska jag prata ihop mig med en designer innan tillverkning börjar.

Spännande! Men nog om detta. Nu ska jag inom kort åka hemåt och när jag kommer hem ska jag börja plocka ihop lite saker inför morgondagen. Tog ut mina extension i fredags och snart dags att sätta i nytt. Har ritkgit svårt att leva utan detta... haha! Helt sjukt vad mitt egna hår växt från då och nu! Kanske borde göra en för och efter bild? :)

Bra slut på dagen

Hej på er, dagen kan jag sammanfatta som en evighet... Ett tag trodde jag att den aldrig skulle ta slut. Haha! Men för att avsluta dagen på ett någlunda bra sätt blev det pizza. Min personliga favorit as always är vegetariana.


(null)


Imorgon ska jag hem till föräldrarna för lite mysig söndagsmiddag. Dessutom ska jag försöka slänga i lite blekning till min utväxt. Samt beställa lite kläder då ja är slut behov att uppdatera min garderob! Bloggar mer imorgon igen, puss på er!


(null)


Kuken

Hej på er, som ni kan se har jag gjort lite ändringar här på bloggen och känns skönt att "förnya" det hela. Även om allt inte är 100 klart! headern ni ser är inte den som ska förbli utan fick ta något för stunden eller hur man ska uttrycka sig... Så fort jag har hinner och har mer tid kommer det att komma upp en ny bild. Mrn tilldvidare hoppas jag detta ska duga.


kl är 04:06 och jag ska upp om ca 35 minuter... Trött? Ja! Men vad ska man göra när man inte kan sova? Att ha en kille som är sjuk är påfrestande på många vis. En av dem är att snarkningar tillkommer. Jag tror jag aldrig varit så motiverad att införskaffa ett gästrum som idag/natt. haha! Nu blir det vila innan klockan ringer då jag ska dra mig mot gymmet och sedan fixa mig för det som ska ske. MEN vid 10:00 ska jag dejta kudden det är en sak som är väldigt klar!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här
Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här

Ingen inspiration

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu på Thai Paak och avnjuter en god lunch med killen. Då han har ett mer "vanligt jobb" gör det att vi kan luncha under dagarna. Övrigt har jag varit väldigt off med mitt bloggande och det är för att jag jobbat ganska mycket ikapp.


(null)


Jag brinner inte lika mycket som jag engång gjorde och får inte rätt moment... Hoppas det kan släppa för jag tycker om att redigera och blogga egentligen. Helt ärligt är jag dålig på att planera och det är helt mitt egna fel...


Aja när jag kommer hem ska jag planera in ett möte i Örebro där själva tillverkningen kommer ske (ej helt klart). Känns som jag jobbar 24/7 och kanske dags att trappa ner? Aja bloggar mer sen igen, puss!


#me2

Att internet fått sin stora betydelse är rätt uppenbart. Men att vi människor blivit så pass medvetna om allt som engång var väldigt oklart! Idag kan ungdomar avgöra vad som är rätt och fel. Dom vet vad som är kränkande mot kvinnor, hbtq-personer eller annan härkomst är. Jag tycker det är bra att vi blir mer och mer matade av information som annars inte skulle nåt fram.

Ta tillexmepel #me2. Där den ena kvinnan fått framföra sin åsikt och nå ut till omvärlden av sin berättelse. Jag kommer aldrig kunna svara för en biologisk kvinna av den enkla anledning att jag aldrig kommer bli en oavsett hur många operationer jag göra... Jag ser inte detta som ett "problem" utan ser min position som en bra spelbricka att nå ut till mängde av olika personer.

Det är klart att jag blvit antastad på krogen under min förvandling från man till kvinna av människor som skulle dra och känna om det var en peruk eller ej. Människor som körde in handen mellan benen eller under kjolen för att se vad som fanns där... Saker som fick mig då känna mig äcklad utav mig själv... Men precis som många andra drabbade antog att det kanske inte var så farligt eller det kanske är helt okej pga att jag är öppet transsexuell?

Idag kan jag säga att det är LÅNGT från okej. INGE ska ha rättighet att köra upp sina äckliga händer mellan mina eller någon annans ben! Men det som gjorde det hela ännu mer tydligare var att alla gånger detta uppstod var det en eller flera män... Män som jag "lärt" känna genom parallelklasser. Det var aldrig någon kvinna som fick för sig göra detta utan det var män. Jag skulle vilja kalla detta sexuellantastning´på hög nivå där allt gick ut på att kränka...

Jag skriver detta pga att jag själv är född som Man och jag skäms över att jag måste behöva kategoriseras in i denna grupp... Tack och lov för könskorrigering och hormonbehandling säger jag bara! Men i slutendan kommer det tillbaks att jag faktiskt själv engång hört till denna grupp... Den grupp som hör till och gör mest sexuella antastningar i hela världen. Många män (inte alla) är riktigt vidriga och beter sig grisigt både på krogen, jobb, skola eller vardagsmässigt... Jag skäms över att jag föddes som man och det kommer jag alltid att göra...

Yesterday

Igår var vi ute och åt på Thai Paak och var ritkgit gott. Dock råkade jag beställa extra extra starkt. Hahah! Jag trodde ett tag att hela käften skulle brinna upp då jag satte i fel strupe. Jag tog nämligen fel på röd chilli och paprika. Detta kommer inte inträffa igen. haha!


Jag måste verkligen rekomendera alla prova kyckling med grön chilli. Riktigt god och något alla bör testa. Mina favirt asiat-resturanger är denna och 2 till. Dom flesta tycker maten smakar densamm men är ändå rätt säker att var och en har sin egna unika "thing"


I samband som vi åt lite mat gick vi igenom lite saker. Som ni vet är vi inte riktigt 100% nöjd med vår städerska och kommer därför prova en ny firma. Personen som städat har säkert gjort sitt bästa... Men då jag vill ha det lite snyggt runt om mig kan jag anse att detta är en ganska importante grej. Skönt och gå igenom saker som dessa ihop utan göra något förhastat som jag annars kan göra.

Förlorar 5-8 kvm

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag sådär och mycket var pga att jag vaknade runt kl 04:00... Asså really? Kollade lite film och runt 06:00 sonade jag om. Men har ändå hunnit göra en hel del trots allt! Ska inom kort ta en sväng med hunden innan jag ska jobba vidare. Då vi varit borta i ca 4 dagar har vi inte hunnt köpa något här hemma... Komiskt att ingen av oss tänkte på detta igår när vi kom hem.

Nu inväntar jag maten som bör komma vilken minut som helst och därpå ska jag lämna in bilen på service. Därpå boka tid för besiktning och avtagning av vinter däcken. Känns skönt att det äntligen börjat bli + grader och får vi bara upp våra glasbalkonger kommer mitt liv bli perfekt! Dessutom ska jag ringa förrådsnisse gällande förvaring av kartonger. Då vår lägenhet är på 77 kvm inkl förråd på 5-8 kvm är detta ett akut måste!

Nu ska jag göra mig iordning för att hämta maten och därpå blir det göra sig reodo för dagen. bloggar mer sen igen, puss på er!

Helt färdig

Nu är vi äntligen hemma i Skövde och jag är HELT DÖD!!! Men vi har faktiskt varit här ett bra tag om sanningen ska fram. Ni som

Följt vloggarna vet hur vårt förråd sett ut och idag fick jag nog! Jag rev ut ALLT och då menar jag ALLT. Haha! Killen var långt från glad, men nu börjar vi få iordning även där inne i mitt kommande kontor #lycklig. Haha!


(null)


Nu när allt är ordnat sitter vi på Thai Paak och ska bli så gott! En av mina favorit restauranger men det kanske ni redan listat ut? :) Dessutom bor vi 5-7 min från själva restauranger vilket gör det extra bra. Imorgon ska jag försöka kontakta en förrådsnisse som vi ska kunna lagra diverse kartonger och annat skit.


Nu ska jag försöka vara lite social och njuta av maten bloggar mer sen igen, puss på er!

Påväg hem

Go morgon alla bloggläsare! Hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Själv mår jag hyfsat okej trots gårdagen. Haha! Usch vad hemskt... 1 sak är säker! Jag är inte lika uthållig som jag en gång var när jag festade i tiden... Bra eller dåligt vet jag inte. Men en hel box och lite shots var ingen bra idé. Självförvållat såklart! Men får bli en läxa i sig.


(null)


Nu är vi iaf påväg hemåt och solen skiner. Riktigt härligt och sitter nu med schemat för veckan. Har 3 möten inför kommande projekt. Jag kommer berätta mer om detta när jag fått mina första prototyper. Att försöka hitta   samarbetspartners, en fotograf och en webbdesigner är en bra början åt rätt riktning.


Typ den infon jag kan ge... Men ju mer tiden går kommer ni få veta mer om vad detta gäller. Nu ska jag fortsätta med att försöka jobba undan. Bloggar mer sen igen, puss på er!



Ambulans färd

Hej på er alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och haft en fin helg. Själv mår jag bra trots omständigheterna... Blev fest i helgen och jag drack en aningen för mycket, haha! Det jag kan berätta var att jag fick åka ambulans då jag föll baklänges pga is. Men jag överlevde och är mer eller mindre helt mör i hela kroppen... Men ambulanspersonalen var riktigt duktiga!


(null)


Nu är jag iaf på benen igen och vi har planer att bege oss till Skaraborg ikväll. Fick också veta igår att alla redan viste om allt gällande min transsexuallism och det verkar som alla tagit det bra. Jag är alltid över nojig när det kommer till att berätta hela sanningen. Haha!


(null)


Nu blir det att ta det lite lugnt, ladda om batterierna innan vi beger oss hemåt till Skaraborg. Bloggar mer sen igen, puss på er!