Mobilinlägg!

Hej på er, då har man fått med allt i kärran och är nu påväg till lägenheten, känns riktig skönt! Det märks verkligen hur klen man är, ett tecken på att börja på gym?! Hur som har allt gått bra och vi har bara kört fast 2 gånger, haha! Komiskt nog var båda gångerna i starten, ena var när vi hämtade kärran och andra var när vi hade lastat in allt, galet vad duktiga vi är, haha! Sista gången klarade vi oss utan hjälp iaf, så vi lär oss ;)




Den ska bli min!

Denna locktången är så sjukt snygg så jag tror att jag dör!
Har egentligen redan en locktång som jag är riktigt nöjd över.
Men funderar starkt på att klicka hem denna pga att den är så sjukt snygg, haha!

Nä men ärligt, blir fruktansvärt snygga lockar utav den och jag bara så måste ha den =D


Du hittar den Här


 

Go morgon! 31/1

Hej på er alla coolingar, sm ni kanske förstår var jag helt slut efter min ''lilla'' resa igår, men var helt klart värt det! Nu har man samlat ny energi inför flytten, som går av stapeln idag, kommer bli sjukt nice! Ska skriva på ett kontrakt i samband med att jag hämtar ut nycklarna, hihi ^^ Jag kommer kanske inte hinna uppdatera så jätte mycket underdagen, men hoppas det är okej, ska göra mitt bästa, puss på er!


Har tjuvstartat lite innan som ni kanske kan se ;)




Home finally!

Hej på er, då har man kommit hem och är helt slut efter idag, men har varit jätte skoj! Idag har jag varit ute för att jobba lite, därför jag inte kunnat blogga men hoppas ni förlåter mig :) Skulle också ringt ett viktigt samtal, men glömde av det dock, så himla typiskt mig, haha! Får göra det imorgon helt enkelt, att bero på något helt annat har jag inte druckit red bull, därför ska jag göra det imorgon, haha! Nu ska jag pyssla med lite annat, packa upp och sen njuta av kvällen, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Mitt mystiskapaket!

Igår som ni vet fick jag ett litet mystiskt mess om att jag skulle hämta ut ett paket. Jag fattade givetvis ingenting men tänkte ändå se vad det var utifall att det kunde varit något jag beställt, men glömt av! När jag hade hämtat ut och öppnat fick jag äntligen syn på vad det var, dock gjorde det saken ännu mindre oklar eftersom det saknades faktura, haha! Efter 3 - 4 timmar fick det sin klarhet då jag pratade i telefion med ......... då han undrade om jag fått något paket det senaste, då föll alla pusselbitarna på sin plats! ;)

Som ni vet har jag fortfarande bra kontakt med ett av mina ex och det var nämligen han som köpt det åt mig, tyckte det var ur gulligt av honom! Han hade ''halkat'' in på bloggen då jag visade upp dom vid något tilllfälle för att sedan klickat hem dom till mig. Det är få personer som har så bra kontakt med sina ex efteråt och det tycker jag är så himla skönt att vi 2 fortfarande har trots att det gått 2 - 3 år sen vi var tillsammans! Killar som honom är Guldvärd, dock finns dom bara i begränsad upplaga vilket är lite tråkigt..... Jag är riktigt glad över att jag har honom som väldigt nära vän än idag och att vi inte har något otalat med varandra! :)




Jag tror jag är kär!

Denna outfiten är bara så jag, lite för mycket men ändå på hyffsad lagom nivå eller?!
Jag skulle utan tvekan kunna bära den så väl på en utgång eller på ett bröllop
Jag tror jag är kär <3


Klänningen hittar du Här

Armbandet/ringen hittar du Här

Skorna hittar du Här

Halsbandet hittar du Här


Go morgon! 30/1

Hej på er alla morgontrötta människor, hoppas det är bra med er! Själv startade jag min morgon redan kl 09:15 för att fixa mig lite snabbt för att sen ta taxi,Vilket gör att detta nämligen ett tidsinstält inlägg, hoppas det är okej! :) Vill spara lite tid imorse så därför jag valde göra såhär, nu är jag hur som helst påväg till ........ och är väl framme om ca 30 min, är väl hemma igen runt fyra - fem tiden, jag önskar er alla en trevlig dag och så kommer det upp lite inlägg underdagen fram tills jag kommit hem igen, puss på er!


 

Go kväll!

Hej på er, då var man klar med bandet, samt ny duschad, inte fel! Nu ska jag bara invänta kvällen och ladda upp inför morgondagen :) Imorgon har jag bland annat tid hos frisören vilket är super skönt att få ta utväxten! En anlendingen till att jag vinklade camen, smart jag är va, haha! Nu ska jag samla ihop lite smutstvätt för att sedan få det rent och nej jag ska inte tvätta ;) Sånt gör jag bara när jag bor i lägenhet om jag inte skaffar hemiträde eller en väldigt rar kille (som om det skulle finnas), haha! Detta var allt för mig idag, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!
 
 

A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something!

Videoinlägg!

Dagens fråga!

Om jag klickar på länkar eller annonser du lagt/lägger upp, kan du se vad jag köper då?
 
 
Grejen är att jag är så fruktansvärt oteknisk vilket gör att jag inte hade vetat hur man skulle gör och även om jag kunde ser jag ingen anledning till att veta det heller, haha! Men som sagt tror jag inte att det går och tänker ännu mindre utforska det, så det kan jag lugna er med! :)


 

Riktigt snygga!

Jag tycker båda är så sjukt fruktansvärt snygga!
Dock tror jag den Silvriga är enklas att matcha till diverse kläder
Men den Guldiga är inte heller fy skam till vardags eller en utgång


Du hittar den Guldiga Här                                           Du hittar den Silvriga Här


 



Go morgon! 29/1

Hej på er, vaknade rätt nyligen och ska inom kort göra mig klar för att möta upp Emma i stan. Dock har jag världens beslutångest om jag ska ta min jogging tur nu eller senare, vilka problem jag har va?! ;) Ska också iväg för att hämta ut ett paket, vilket känns lite små mystiskt =S I vanliga falla brukar jag veta eller ha ett någolunda hm om vad jag beställt, men denna gången har jag inte en blekaste om vad det kan vara, sjukt läskigt! Inte kul att få en fet faktura på något man knappt vet vad det är direkt, haha! Aja nu måste jag göra mig iordning och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Go kväll!

Hej på er, fastnade framför soffan efter jag kom hem från min 5 km promenad. Det känns faktiskt som det aldrig kommer bli sommar..... Det är dagar som dessa dagar man önskar att man hade bott i Spanien eller något annat varmt land med + grader, haha! Imorgon var det tänkt att gå på Äventyrsbad, men uppp kom lite problem vilket gjorde att den flyttades till en annan vecka, vilket görr att det får bli en sväng på stan och en fika, vilket också är himla mysigt! Nu ska jag göra mig iordning för sängen och så hörs vi mer sen, puss på er!
 
 
 

Vän eller något mer?!

Som dom flesta kanske förstår träffar man en hel del snyggingar inom mitt yrke som modell och får ofta ''förtur'' på snygga killar också. Vem detta egentligen är tänker jag inte ta upp, allt ni behöver veta är att vi känner varandra och ska träffas inom en snar framtid antingen i Sverige eller i ........ ;)


 

 

 

Kul att se tillbaks!

Jag tror faktiskt ingen helt har glömt Sarek och deras låt Genom Eld & Vatten. Det som är lite komiskt är att det var faktiskt dom som fick mig vilja börja med musik och jag vet inte hur många gånger jag röstade på dom i finalen, när dom inte vann blev jag jätte ledsen, haha! Sen ''mobbade'' mina jämnåriga kusiner mig för att jag gillade dom och kallade som Bajsrek........ Så fruktansvärt omoget, oavsett vad har jag kommit längre i musiken än dom så ha ha, haha! Skämt och sido, samma år gav dom ut sitt första album jag fick av min kära Pappa, samt dom 2 andra albumerna, hihi ^^ Kul att se tillbaka på det som varit även om dom kallade dom för Bajsrek, haha!  


Blev Barbie-tema!

Hej på er, kom rätt nyligen hem från Skövde och ska inom kort slänga mig i soffan innan jag går på bandet i vanlig ordning, haha! Var som sagt och fixade mina naglar idag, gash vad nöjd jag blev! Ruskigt snygga om jag får säga det själv ;) Tänkte först ta svarta men valde barbie-tema istället, haha! Blir väl matchande till mina ''skyhögaklackar'' eller vad tror ni?! ;) När jag var klar på salongen begav jag mig till skomakaren för att lämna in mina stövlar, så någon gång nästa vecka ska jag hämta ut dom, längtar =D Nu ska jag koppla av i soffan innan det är dags att gå mina 5 km inomhus, puss på er!


Perfekta till gymmet!

Hur tuffa hade inte dessa varit till gymmet?!
Jag kommer faktiskt själv klicka hem dem nu när jag ska börja gå till gymmet!
Kommer bli sjukt snyggt ;)


Du hittar dom Här


 

Skövde nästa! 28/1

Go morgon alla gullungar, har precis fixat mig för dagen och ska inom kort bege mig in till Skövde för att få mina naglar fina, hihi ^^ Har inte en blekaste om vad jag ska göra, men det löser sig om inte annat, haha! Efter det ska jag lämnai n mina stövlar för omklackning, helt sjukt vad dom slits, använder dom för mycket?! ;) Aja nu ska jag ta mig en shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Så jag, haha!

 

Nu blir det mat!

Dåså är man klar med dagens träning vilket känns super skönt! Nu blir det att unna sig lite mat för att få tillbaks energin, som ni ser blir det en Shake och en Varma Koppen, perfekt måltid om ni frågar mig ;)


 

En skön känsla!

Alla kan vi ha dåliga dagar, vissa dagar är bättre än andra och det är naturligt! Det som är viktigt att tänka på är att man tar vara på det man har och inte gräver ner sig i det man saknar! Idag är jag betydligt gladare än jag varit det senaste, all oro har försvunnit, vilket känns jätte bra, varför det är så kanske jag berättar mer om imorgon, nu ska jag springa på bandet, bloggar mer sen, puss på er!


 

Utgång-outfit!

Denna outfiten skiljer sig lite från det jag brukar visa upp, men tycker den vore helt perfekt en kväll på krogen!
Tycker skorna hjälper till att tona ner outfiten så att den inte blir för mycket eller vad säger ni?!
Jag skulle inte ha några som helst problem att bära den en kväll på krogen :)


Toppen
hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Halsbandet hittar du på:
Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se


Ny vecka med nya möjligheter! 27/1

Go morgon på er alla collingar, ny vecka och nya möjligheter, det passar mig! Idag har jag lite små saker att ta hand om, ska ringa 3 viktiga samtal, kom på att jag hade glömt en av dom igår, gå igenom min mail och får jag lite tid över blir det en runda på stan. Verkar som rätt slappdag, men mycket kan hända när jag är i farten, haha! Nu ska jag göra mig iordning för att springa min km på bandet, hörs mer sen, puss på er!


En av många favorit träningslåtar!


Veckans planer!

Go kväll, alla sötnosar, kom precis hem från Stoffis dör vi hade filmkväll med hans knäppa katt Herr Sagis, haha! Nedan har ni Veckans Planer och känns som det kommer bli en toppen vecka eller vad säger ni?! :) Nu ska jag kika på äkta människor och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Mot Skövde!

Hej på er, blev precis klar med det sista som skulle göras, har iof lite kvar men tänkte att jag gör det sen när jag kommer hem, hih ^^ Idag mår jag betydligt bättre än igår och ska inom kort bege mig in till Skövde för att träffa Stoffis :) Eftersom jag sitter i min lilla pyjamas kan det vara bra om jasg börjar fixa mig nu, haha! Ska nämligen vara i stan vid 17:00, vilket kan vara en förutsättning att jag är där i tid också, haha!


 

Söndag igen! 26/1

Go morgon alla bloggläsare, då är det Söndag igen och vaknade rätt nyligen. Idag händer inte så jätte mycket, ska jobba lite smått och lite senare kommer Veckans Planer upp som vanligt :) Känns som det kommer bli en riktigt skön dag idag trots att det är lite halv tråkigt väder, hihi ^^ Nu ska jag lägga mitt fokus på jobb, bloggar mer sen igen, puss på er sötnosar!


 
 

Mobolinlägg!

Hej på er, kom precis hem från ICA och som ni kanske förstår vart det ingen utgång för min del...... Var iväg på förfest men kände att kroppen inte pallade med så åkte snabbt hemåt, men får bli en annan gång helt enkelt! :) Efter jag hade hoppat ur taxin tog jag bilen till ICA för att köpa lite go saker som ni kanske ser. Lite surt att man inte har kille för då hade jag tvingat iväg honom, haha! Men det problemet kanske redan är löst vem vet ;) Nu ska jag mysa ner mig i soffan och så hörs vi mer imorgon, puss på er!




Mat, sen fix!

Då är det strax dax att göra sig klar inför kvällens bravader, men innan dess måste jag ha lite mat i min mage, hihi ^^ Har ca 1 timme och 30 min på mig innan det blir dags för att göra sig iordning, känns som det kommer bli en ruskigt rolig kväll, hihi ^^ Nu ska jag ta ut maten och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Helt underbar!

Denna doften påminner mig väldigt mycket om parfymen jag köpte på Makeupstore med Plommondoft
Funderar faktiskt på att klicka hem en flaska till nu när min tagit slut hihi ^^


Du hittar de Här


Go morgon! 25/1

Hej på er alla godingar, vaknade rätt nyligen, men ska inom kort ta och börja fixa mig för att bege mig ut i kylen **brr*' Tog mig lite över 1 timme att bara försöka palla mig upp ur sängen, men nu så är jag på gång, haha! Utgång idag vilket ska bli super skoj, känns som det var ett bra tag sen eller?! Aja nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Go kväll!

Hej på er, blev ett lite senare blogginlägg än vad jag trodde det skulle bli, men bättre sent än aldrig! Denna dagen har gått jätte fort, hunnit med det jag skulle förutom 1 grej jag ska fixa imorgon, kan ni gissa vad det är?! En ledtråd, vuxensaft ;) Jag hann också med att fixa nya fransar, behövde fylla på lagret om ni förstår vad jag menar, haha! För er som undrar varför jag inte gör mina fransar på salong är det för att jag aldrig blir nöjd över resultatet....... Personligen tycker jag man förlorar mer på att göra dom där än att ta av och ta på dom själv, haha! Men är väl en smak sak I think?! Nu ska jag ut för att ta lite frisk luft och så hörs vi mer imorgon igen, ha en toppen fredag, puss på er!


 

David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj

Åh vad jag älskar denna låten och räklna med att jag kommer ansa sönder till denna låten imorgon!


UnTz, uNtZ


 

Känner mig stolt!

Kom precis innan för dörren och haft deen super kul dag i backen, trots kylan, haha! Blev en hel del åk, men jag tröttnade kanske efter 1 timme, tyckte själv jag var ruskigt tålig trots allt, haha! Kan också meddela att jag gått ner till 49 kg, vilket innebär att jag bara har 5 - 7 kg kvar för att kunna skriva på mitt modellkontratk & att jag inte är någon tjockis längre, haha! Skämt & sido, känns skönt att ha mål även om jag nu inte lyckades helt kom jag en liten bit påvägen :) Nu ska jag ta det lite lugnt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dagens ofrivilliga ''Outfit'', haha!


 
 


Typiskt!

Just nu hatar jag mig själv av den enkla anledning till att jag lyckades övertalas att följa med att åka pulka...... Men ska nog bli skoj, dock skulle jag valt lågklackat, men eftersom jag har sån tur fick jag låna det, hihi ^^ Idag är det btw 1 v kvar tills jag flyttar, känns fab, berättar mer om det sen och bloggar mer sen igen, puss på er!


Ett ekonomisktval!

Om jag inte hade gått till salong för att göra mina naglar hade detta varit ett absolut måste för mig
En tjejkompis till mig har nämligen denna maskinen, allt jag kan säga är att hon blivit ruskigt duktig!
Perfekt till dom som inte har möjlighet eller vill spara pengar :)


Du hittar den Här
 

Go morgon! 24/1

Hej på er alla gullungar, kom precis ut från duschen efter mitt jogging pass och skai nom kort börja spackla fejan, haha! Som jag berättade igår glömde jag skriva med 1 grej+  glömde av 1 annan i min planering, haha! Inom kort ska jag göra mig klar för mitt AF-möte, sen ska jag boka tid för naglarna, gå till optikern & möte upp Stoffis, vilken tur att jag tog en slapp dag igår, haha! Nu hinner jag inte sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er!


Vill ha bort snön så jag kan anvnda mina Jeffery's & min pälsväst.....


 

Brr!

Hej på er, kom precis hem från min promenad och börjar bli äckligt kallt........ Jag börjar faktiskt fråga mig själv hur jag ska kunna klara av att gå i shorts nu på lördag **brr** Det som inte dödar det härdar + att jag gjort det förr och jag kan göra det igen, haha! Jag & Stoffis hade en djup diskussion angående detta faktiskt, som ni ser nedan, visst är vi galna, haha!


 




Slappa dag!

Hej på er, idag vart det ingen fika för kände att jag behövde ta det lugnt inför morgondagen då det är fullt ös som vanligt, haha! Kom på förut att det var en del grejer jag glömde ta med i veckans planering, men tänkte att jag kunde ta mer om det lite senare ikväll :) Dagen har rullat på som vanligt och känner att jag är hyffsat nöjd över mitt liv trots att allt inte alltid blir som man tänkt sig. Nu ska jag mysa ner mig uppe i soffan och bara invänta kvällen, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 


Varför!

Antingen har jag ren och skär otur eller så är det bara så att killar gillar snö mer än mig, haha! Dom senaste dagarna har jag fått förfrågningar på att följa med på en skidsemesterdejt........ För er som inte förstått eller missat det är snö något jag verkligen inte villl till, jag är så glad att den äntligen håller på att försvinna, haha! Nä men ärligt blir jag inte erbjuden att följa med på skiddejt ligger skidor nära intresset,VARFÖR?! Fast iof jag tror jag skulle vara rätt snygg i skidkläder ;) Men det hör inte hit, poängen är att det är kallt & man blir svettig, haha!


 

Utgångsoutfit!

Denna outfiten skulle man kunna lika bra kunna ha inför en utgång som till vardags anser jag!
Byxorna är sjukt snygga, toppen är helt fab och skorna matchar byxorna perfekt!
Sen till smyckena, vem skulle inte vilja bära skönheter som dessa, jag bara frågar?!


Toppen
hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Handsmycket hittar du Här

Halsbandet hittar du på:
Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se


 

Dagen ser ljus ut! 23/1

Go morgon alla sötnosar, då är det en ny dag med nya möjligheter och känner mig på toppen humör! Idag händer väl egentligen inte super mycket, ska gå i lite affärer, klacka om mina stövlar (igen) och ta en fika ihop med en kompis lite senare, hihi ^^ Det känns som det kommer bli en rätt lyckad dag om inte annat, nu måste jag dra mig och så hörs vi mer sen, puss på er!


Något jag skulle vilja göra är att simma bland vilda delfiner, skulle vara sjukt häftigt!


 
 
 

Go survive!

Hej på er, sitter just nu hos en kompis och har riktigt trevligt! Denna dagen blev inte riktigt som planerad även om det kanppt fanns några planer att hålla sig till, sjukt va?! Men sånt är livet, ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, på gott & ont...... Men man överlever det trots allt och får försöka se det positiva :) Nu ska jag göra lite annat och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Det kommer bli perfekt!

För någon dag sen hämtade jag ut ett paket där dessa skönheter låg i. Beställde faktiskt hem dom för 2 speciella tillfällen, ena är nu till helgen och den andra är nästa vecka om jag inte minns helt fel, haha!
Allt jag vet är att det kommer bli toppen, I just know it!



Skorna hittar du Här





 

Dagens fråga!

Har alla i din härhet så som familj/släktingar/vänner tagit det bra då du kom ut som transsexuell? Fanns det vissa som tog det mindre bra och valde ta avstånd från dig?


Idags läget har många accepterat mitt val jag valt och börjat inse att detta är den jag alltid velat vara. Men ibörjan var det givetvis svårt, vilket jag har heltaiden haft full förståelse för. Detta med transsexuallism är inte jätte vanligt och jag anser personligen att både anhöriga och en själv måste kunna ha den förståelsen för varandra! Men givetvis har det funnits folk som valt att ta mer avstånd än andra, men dessa personer bryr jag mig inte så mycket om, haha! Låter kanske hämskt men jag låter dom komma till mig om det är något, annars får dom hållas med sitt. det viktigaste för mig är att ha ÄKTA & SANNA vänner, resterande kan gärna slippa, hihi ^^


 

Läckert halsband!

Hittade ett super fint halsband som jag bara måste visa er, dessutom kostar det typ ingenting
Det är enkelt att matcha till det mesta, vilket är toppen!


Halsbandet hittar du Här


 

Idag vankas en lugn dag!

Go morgon alla gullungar, vaknade för några min sen till liv och ska inom kort göra iordning en god shake! Idag händer inte så jätte mycket, ska springa på bandet, planera flytten och ringa ett viktigt samtal, hihi ^^ Det känns som det kommer bli en rätt lugn dag, inte mig emot heller, haha! Nu ska jag fixa lite krubb och så hörs vi mer sen, puss på er!








Ändrade planer!

Hej på er, blev precis klar med Mamis hårfärg, dock ser den mer ut som kastanjebrun än mörkbrun så detta kommer bli väldigt intressant för oss båda, haha! Glad att det inte är mitt hår, men så kanske man inte får tänka?! Eventuellt kommer helgen bli ändrad vilket är tråkigt, därför tänker jag skita i det och fokuserar, samt planera in annat, bästa botemedlet, haha! ;) Det rycktas om utgång, vilket inte heller är fy skam, haha! Nu ska jag lyssna på lite musik för att sen ladda inför Paradise Hotel som börjar om 25 min, fab!


Flo Rida - I Cry

 

Dinner!

Efter mycketo m och men begav jag mig till ICA för att införskaffa dagens lunch, sjukt egentligen hur länge man faktiskt kna klara sig utan mat! Okej, tog faktiskt en shake och åt lite kyckling förut men det var typ kl 12:00 & kl 14:00, men ändå :) Nu ska jag avnjuta min lilla middag för att sen gå de sista 5 km jag har kvar, kallt men väl behövligt eller ah tycker mest det är skönt att få det gjort, haha! Bloggar mer sen, puss på er!





 
 

Snygga träningskläder!

Som ni vet gillar jag ha en slimad kropp, vilket innebär att jag motionerar en hel del då jag inte bloggar, haha!
Skämt & sido, jag har länge letat efter en ny träningsoutfit och bara måste visa er den jag kikat på!
Tycker den är ruskigt snygg eller vad säger ni?!


Sport-BH hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Tiden ä min bästa vän!

Ju mer tiden går desto närmare kommer jag min operation och längre in i min förvandling. Något som kändes väldigt far away är nu bara x-antal månader kvar och känslan jag har inför operatonen går in att beskriva med ord! Om 1 år gick såhär fort antar jag att dom kvar varande månaderna lär gå ännu snabbare om inga komplikationer kommer ivägen dvs! Just nu är jag så glad över att vara jag, vilket bara det är en stor grej för mig! Om bara några månader ska jag påbörja ny östrogenmedecin där det också är ytterligare ett stort + :)


Bild tagen från min Instagram, MollyNilson heter jag där!


 
 
 

Mot spegeln! 21/1

Go morgon alla nyvakna bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska iniom kort börja göra mig iordning för att åka till besiktningen. Jag har inte en blekaste vad man gör på en såndär grej mer än att dom går igenom bilen, det jag vet, haha! Därför bestämde sig Papi att följa med, efter det ska vi iväg för att äta ute på något mysigt place, hihi ^^ Det var vad jag hade och berätta om just nu, bloggar mer sen igen, puss på er!


Besiktning för Rödafran idag då, yey =D


 

Go kväll!

Hej på er, sitter just nu och inväntar tiden så klockan kan bli 22:00, haha! Men nog om det, idag har jag hunnit med massor förutom 1 grej och det var att boka tid för mina naglar....... Men hoppas jag kan få en tid trots allt, gick sist trots att jag var 1 vecka sen ;) Att bero på något helt annat, idag när jag var på ICA för att köpa min red bull blev jag erbjuden att gå före av 2 olika skäl, vilket var:


* Jag skulle bara ha 1 red bull

* 2 personer kände igen mig & en av dem läste tydligen min blogg


Verkligen jätte gulligt, men personligen hatar jag gå före om jag inte har mega bråttom, haha! Men valde stå kvar och lät dem betala först. Det finns fördelar med att blogga, dettavar 1 av många :) Nu ska jag ta det lite lungt, dricka upp mitt vatten för att sen kuta till toan, dricker nämligen 1 liter varje kväll, haha! Sägs att det är bra för huden, om inte annat dödar man lite tid ^^'


 

Då var det avklarat!

Hej på er, kom precis ut från duschen efter mitt pass på bandet, riktigt härligt måste jag säga! När jag var klar med intervjun i Skövde åkte jag raka vägen till ICA för att hämta ut mitt paket, därpå hoppade jag på bandet eftersom jag inte hann med det imorse, haha! Nu ska jag göra iordning en Varma Koppen för att sedan bege mig att hämta Papi, japp idag gör jag många saker till skillnad från förra veckan eller kanske bara var jag som såg det så?! Aja never minde, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Säg fel, säg rätt!

Som jag tidigare berättat i ett inlägg är kunskapen om Transsexuella väldigt låg och många blandar ofta ihop skillnaden mellan Transsexuallism & Transvitism, vilket inte alltid är speciellt uppskattat...... Men det kan vara ''jobbigt'' i längden att säga Transsexuell, därför tänkte jag berätta olika sätt man kan benämna en person som är Transsexuell


Transsexuell

Transsexuell-person

TS

TS-person

Trans-person

Shemale

Ladyboy


 
 

Utgångs-outfit!

Vad ska jag säga, helt förälskad i denna outfiten!
Den skulle passa lika bra på en härlig utgång som vardagsklädsel, helt fab!


Toppen hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Halsbandet & Armbandet hittar du på:
Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se


 

Mobilinlägg!

Hej på er, då har man lämnat av min kompis på stationen och även hunnit gå i lite affärer, vilket alltid är skoj! Om ca 45 min ska jag befinna mig på min arbetsintervju, känner mig rätt lugn måste jag medge ;) När jag ändå var på Elins sprang jag in och fixa en Red Bull, hört att det ska vara bra inför arbetsintervjuer, haha! Dessutom får man inte heller slarva med frukosten så lika bra att få det gjort också, slå 2 flugor i en och samma snäll ;) Nu blir det att Puttes vidare mot intervjuen, undertiden jag avnjuter min frukost/arbetsintervju-dryck, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!




Bra start på nya vecka! 20/1

Go morgon alla mina små troll, då är man sminkad & klar för att inom kort bege sig in till Viva La Skövde! Först ska jag lämna av min kompis på stationen, sen gå i lite affärer och efter det ska jag på arbetsintervju :) Skullle iof hinna hälsa på Stoffis en snabbis antingen före eller efter intervjun?! Solen skiner och det känns som att det kommer bli en bra dag på den nya veckan + att det är Paradise Hotell ikväll, låter som en toppen start inför nya veckan! Nu ska jag göra iordning det sista och så hörs vi mer sen, puss på er!




Veckans planer!

Hej på er, ber om ursäkt att jag varit lite små off idag och kom sent in med Veckans Planer....... Men nu så är inlägget ni alla har väntat på äntligen här, haha! eftersom jag skulle titta på Äkta Människor, samt inte var klar vart det lite sent men det är väl rätt så okej ändå hoppas jag?! Som ni kan se är det en hel del grejer att göra även denna veckan, vilket inte är mig emot, hihi ^^ Det känns som det kommer bli en toppen vecka och hoppas ni känner detsamma med eran kommande vecka! Nu ska jag åka iväg för att köpa lite onyttigheter och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Södag idag! 19/1

Go morgon alla läsare, vaknade för ett bra tag sen men har bara legat i sägen och kikat på film, hihi ^^ Idag är det söndag, har inga jätte saker planerade, ska jobba lite och sen ska jag bara ta det lugnt inför veckan som kommer! Just det vi får också gäster om 1 timme så blir till att börja fixa sig så man inte springer med pyjamas, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Då var det dax igen!

Hej påer sötnosar, då är man hemma igen, men egentligen kom jag hem för ca 3 timmar sen men var helt slut efter allt fläng på stan, man är inte ung längre, sa hon som är 22, haha! Vi hade det jätte mysigt i Lidköping, gick i massor av spännande affärer & hade almänt trevligt, vilket alltid är skönt! Nu ska jag fixa mig för att dra mig mot nya äventyr, känns som det kommer bli en spännande kväll, hihi ^^


 

Riktigt nöjd!

Som ni vet använder jag diverse olika hudprodukter och den ni ser nedan är verkligen toppen!
Använde mig av en annan mask förut men blev väldigt nyfiken när jag såg denna och är tok nöjd!

Inte speciellt dyr och den är verkligen toppen!


Ni hittar produkten Här


 

Mot Lidköping! 18/1

Go morgon alla sötnosar, klackan är 09:15 och jag är as trött........ Men det positiva är att jag hunnit med det jag ska om man bortser från att jag sitter i pyjamas-skjorta & trosor, haha! Anledningen att jag är uppe såhär tidigt överhuvudtaget är för att jag ska iväg till Lidköping där jag & min kompis ska träffa Annelie, vi ska gå lite på stan, men hittar jag något fint kommer jag givetvis köpa det, haha! Att bero på det har jag inte köpt kläder på länge eller det känns iaf inte så hm....... Skor räknas inte bara så ni vet hihi ^^ Aja nu måste jag leta rätt på lite kläder för att sen hoppa in i bilen för att puttra iväg, tur mig mig att det inte är jag som ska köra eller jag hoppas inte på det iaf, haha! Oavsett vad ska jag unna mig en Red Bull, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Denna filmen ska jag se ikväll!

Hej på er, sista inlägget för dagen, sen vankas godismys och film. Vi ska se på Black Swan, om ni inte sett den så måste ni göra det! Tittade ihop med Nettan första gången, blev verkligen sjukt fast, lätt en av dom bättre filmerna jag sätt, helt klart! Nu ska jag ta ur Champisen ur kylen och bära upp godiset, vi hörs mer imorgon, ha en toppen fredagskväll nu för det jag iaf jag ha, puss på er!



Mums!



Helt amazing!

Hej på er, då är man hemma igen vilket är jätte skönt, fick ett toppen samtal undertiden jag höll på att fixa mig! det var nämligen ett jobb som tyckte jag lät intressant och ville boka in mig på en Arbetsintervju, vilket känns riktigt nice! Dock gjorde det att jag kom en kvart försent till stationen men tror jag är förlåten, haha! När jag hade hämtat upp min kompis gick vi lite på Elins, hittade massor av snygga grejer, men eftersom jag ska till L imorgon tänkte jag att jag kan spara pengarna till då, ibland måste man vara ekonomisk + smart, vilket inte alltid är så lätt för mig, haha! Skämt & sido, nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen, puss på er!


bildbrist.....


 

Typiska bloggfrågor!

Varför valde du att började blogg?
Anledningen till att jag valde börja blogga är för att det var en kul grej, sen att jag lyckades tjäna pengar på det jag gjorde var bara 1 stort +! Men första han för att jag tycker det är super kul då insperation finns!


Vilka bloggar följer du?
Jag följer bara 1 blogg och det är Kissies blogg, tycker den är intressant och ger mig insperation då det saknas!


Hur mycket tjänar du på din blogg
Jag tjänar väl inte jätte mycket, men jag får ihop så mitt vardags liv går runt


Finns det något du inte väljer att blogga om?
Det finns en hel del jag väljer att inte ta med här i bloggen så som min familj/släktingar/vänner eller personer jag träffar/dejtar är något jag väljer att hålla utanför bloggen, lite privatliv vill jag faktiskt ha, haha!


Hur hanterar du positiva & negativa komentarer?
Ibörjan tog jag åt mig väldigt mycket av elaka komentarer, men efter ett tag orkar man inte bry sig, bara för andra tycker livet jag valt att leva är fel behöver det inte betyda att deras liv är så mycket mer rätt än mitt. Dessa människor anser jag borde lägga mer energi på att göra något vettigt av sitt eget liv! :)
Positiva komentarer är alltid kul att få, dock har jag lite svårt att ta till mig positiva komplimanger och det har jag alltid haft men det ger väl med sig om inte annat, haha!


Sjukt snygga!

Är faktiskt riktigt sugen på att klicka hem dessa snyggingar när blogglönen rullar in, visst är dom fräna?!
Tycker båda är minst lika fina, men fastnat för den med grått läder, vilken skulle ni valt?!


Ni hittar den med Gråttläder Här & den med Svartläder Här


 

Go morgon! 17/1

Hej på er alla snyggingar, kom precis ut från duschen efter en härlig springtur! Eftersom det är snö ute har jag valt att springa inomhus på vårat löpband, egentligen gillar jag inte springa på band, men tycker det är helt okej till ett bra program, hihi ^^ Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning för att sen bege mig in till Skövde för att möta upp en kompis på stationen, vi ska vara över helgen vilket kommer bli skoj! Jag har lite små planer vad vi ska hitta på imorgon ihop med en annan kompis till mig, men vad det är säger jag inte, puss på er spegeln kallar, haha!


 

Go kväll!

Hej på er, blev ett sent inlägg men vi blev kvar längre än vad jag trodde hos mina släktaingar, men vi hade super trevligt! Dessutom bjöd dom på super go tårta, mums! Efter det gick jag klart min mil, kände att det behövdes efter alla mumsig mat och tårta, haha! Nu ska jag göra mig klar för att lägga mig och så hörs vi mer imorgon, är verkligen helt slut efter dagens bravader, hihi ^^ Vi hörs mer imorgon och så får ni sova så gott, natti!


 

Så kan det gå!

Hej på er igen, kom precios hem från Falköping och hade en riktigt mysigt dag där ihop med Challan! Vi gick i lite affärer och prova ett jätte mysigt fik, trots att det var fett kallt så tyckte jag ändå det var riktigt skoj att gå lite på stan! Däremot skulle jag nog valt mina stövlar med 2 cm klack och inte mina 10 cm, haha! Höll nämligen på att sätta mig utanför fiket, dumma snö....... Det var nog det enda negativa, men snart kommer värmen tillbaks och då försvinner den ÄNTLIGEN, haha! Nu ska jag ta det lite lugnt för att sen börja fixa mig lite smått inför kalaset, bloggar mer sen igen, puss på er!




Mobilinlägg!

Hej på er, eftersom jag inte hade något speciellt planerat blev det en spontan tripp till Falköping :) Ska nämligen träffa Challan och ta en fika på stan, vilket alltid är trevligt hihi ^^ Där på blir det direkt hem för att gå på kalas hos ett par släktingar och sen är jag libre/ledig! Japp allt för mig nu ska jag leta parkering, men eftersom jag är helt fab ska det nog gå hur bra som helst eller jag hoppas på det, bloggar mer sen igen puss på er!




Utgång outfit!

Nedan har ni en sjukt snygg Utgångs Outfit som jag bara så måste klicka hem åt mig själv, haha!
Riktigt läcker med andra ord, mina personliga favoriter är utan tvekan toppen och armbandet, löv it!


Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här


 

Fullt upp! 16/1

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen & hade fått ett väldigt intressant mess på min mobil, haha! Ska strax fixa mig för att gå till AF på uppdateringsgrejs, efter det ska jag försöka motivera mig att gå milen, känns väldigt omotiverande pga all snö....... När jag är klar med de ska jag städa lite hos mina små pälsbollar, gå på stan för att ta ren fika med en go vän, lite senare ikväll ska jag på kalas! Man kan inte skylla på att det inte finns något att göra iaf, haha! Nu ska jag fixa en shake och så hörs vi sen, puss på er!




Lika bra få det ordentligt gjort!

Hej på er, då sitter man här igen undertiden man kikar på lite skor, hihi ^^ Jag vet köpte ett pars idag, men titta får man alltid + att skulle man nu ''råka'' köpa ett par är det inte hela världen heller eller?! Det tycker iaf inte jag, fast det kanske ni skiter i vad vet jag, haha! Dagen har gått fort och har hunnit med det jag ska, imorgon ska jag på möte nere hos (AF), man ska tydligen lämna in någon blankett, men eftersom jag inte vet hur man gör kan jag lika bra trippa ner dit och be dom göra det åt mig så det blir ordentligt gjort + att jag ska fråga lite andra saker också! Ah mer än detta hade jag nog inte att berätta, nu ska jag göra iordning en kopp te och sen slå mig till ro uppe i soffa, vi hörs mer imorgon, natti!


Måste snart köpa nya fransar, mina håller på att ta slut....


 

Hellu!

Hej på er coolingar, har precis ätit lite lunch ihop med mina kära föräldrar och inväntar nu att kl ska bli 20:00, ska se på Drömmen om Sotji, verkar super bra! Att bero på något helt annat kom jag på att jag snart måste boka tid hos frisören & till mina naglar, har redan planer vad jag ska göra med dom (naglarna), hihi ^^ Shit imorgon är det bra 1 dagar kvar tills det ÄNTLIGEN Fredag, men varför jag längtar till dit så mycket får ni tyvärr inte veta, elak jag är va?! Tror ni klarar er ;)


 

Då var det klart!

Då har man gjort dagens tuffa beslut, men tror jag gjorde rätt val, hihi ^^ Ska nämligen ha skorna jag klicka hem till ett väldigt speciellt tillfälle, men vad det är säger jag inte ;)
Vilka utav dom tror ni jag beställde?!


klicka Här för de Beiga & Här för de Svarta


 

Helt obegripligt!

Igår hade jag en jädra konversation med en kille jag dejta/träffa/jag vet inte vad man ska kalla det, i slutet av 2013........ Enligt honom hade JAG tydligen sårat honom genom att jag säga att jag ville lägga vårt träffande på hyllan....... Men detta hade faktiskt sin förklaring skickar man 9 sms, var av 2 man får svar tillbaks på som lyder ''Jag vet inte'' & ''Tack'' är det väl inte så konstigt att man tappar hoppet och väljer att gå vidare?!
Är man så trög och inte fattar att man själv var minst lika ansvarig för situationen börjar jag faktiskt undra vad som rör sig där innen, uppenbarligen inte så mycket......


 

Blir som grädde på moset!

Något jag tycker är riktigt snyggt är handsmycke av dess slag och anser man det är viktigt att hålla sina naglarna i trim, antingen om man gör det själv eller på salong är detta ett måste tycker jag! :)
Blir lite som grädde på moset eller vad säger ni?!



Smycket hittar du Här

Hejsan! 15/1

Go morgon alla sunshins, vaknade rätt nyligen av att det var piss kallt i hela rummet, vilket för övrigt är VÄLDIGT ovanligt, haha! Jag börjar faktiskt fundera på om Papi har satt på elementen?! Ska gå en runda grenom huset och åtgärda problemet i sånna fall, haha! Idag har jag städ & tvätt dag, riktigt fab eller vad säger ni?! Funderar allvarligt på att ge jobbet till någon annan så kan jag ta en spontan tripp till T........, hihi ^^ Nu ska jag motivera mgi sj att springa lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Tröjan jag hade på mig på Krogen


 

Nu är det gjort!

Go kväll sötnosar, om ca 10 min börjar mitt favoprogram så tänke göra ett snabbt blogginlägg innan dess, hihi ^^ Satt precis i telefon med Erika vilket var hur gött som helst, bara tjöta massa skit, vilket alltid är trevligt ;) När jag satt på tåget hem kom jag underfund med en grej, det var att jag helt glömt rätta till min modell-diet plan...... Men nu är det gjort så om ni vill kika på den på nytt behöver ni bara klicka på länken nedan! :)


http://itsallfake.blogg.se/2014/january/modell-dieten.html


 

Home again!

Hej på er, då är man äntligen hemma & känns sjukt skönt! Jag kan summera dagen med motion, vilket var alltifrån frivilligt, jag skulle valt ''normala'' skor, men fram tog jag mig ;) Nu ska jag bara ta det lugnt, njuta av min shake (middag) och invänta mitt favoprogram som ni nog vet vad det är, haha! Idag satt vi mest och pratade om operationen, jag säger bara 1 sak, AJ! Ett svullet underliv är ävl inget jag drömmer om, men ska bli så sajukt gött att få det gjort, längtar! Nu ska jag pyssla med lite annat grejs, bloggar mer sen, puss på er!


 

Drömmer mig bort!



 


 
 

 
 


 

Slut på ursäkter!

Visste ni att det bästa sättet att gå ner i vikt är genom löpning
Men att springa ute när det är halt kanske inte är någon jätte hitt, då kan det vara bra att ha en plan B ;)
Nämligrn ett Löpband, hur smidigt som helst & plötsligt finns det inga ursäkter till att inte träna!


Du hittar löpbandet Här


 

Mot Alingsås!

Hej på er, då sitter man på tåget påväg mot Alingsås, dock är jag jätte hungrig, men ska strax ta min frukost (Red Bull), haha! Blev bil in till Skövde, vilket jag ångra i efterhand eftersom jag fick gå från Arenan till rese, men det gick med nöd & neppe, haha! Jag har också konstaterat att gå med klackar när det är snö handlar inte om kunnighet utan mer om tur, var nämligen nära på att snubbla X-antal gånger, men eftersom jag är så fab lyckades jag komma på fötterna innan jag skulle ta i marken, haha!


 

 

Yey, jag är på G!

Go morgon sötnosar, har as bråttom som vanligt, men ska nog gå bra ändå hoppas jag, haha! Ska inom kort bege mig in mot Skövde för att sen ta tåget till Alingsås, ska bli så kul! Efter detta mötet är det bara 5 - 6 möten kvar tills jag ska få diagnosen att jag lider av Transsexuallism, låter nästan som jag är döende, haha! Men detta innebär också att jag inte behöver självmecdecinera mig längre utan får hormoner ''lagligt'' eller hur man ska säga :) Egentligen är inte självmedecinering olagligt, det är mer att dom rekomenderar att ta det via dom av säkerhets skäl osv ^^ Nu måste jag hoppa in i bilen för att sen driva iväg, bloggar mer sen igen, puss!


Dog lite när jag såg denna igår kväll och vara bara så tvungen att visa er den, haha!


Go kväll!

Hej på er sötnosar, då är det kväll och jag måste kuta upp till mitt favoprogram, haha! Hade helt glömt av vad klockan var, så typiskt mig, haha! Imorgon bär det av till Alingsås, vilket känns super skoj, dock hade min psykolog glömt av mig vilket kändes lagom bra, haha! Men lätt hänt, ja mer än detta hade jag inte att berätta om, efter programet ska jag göra mig klar för sängen så jag orkar upp morgondagen, natti!


So sweet!

 

Nästa stora I-landsproblem!

Hej på er, då är man precis hemkommen från vinterlandet, usch! Var som sagt ute för att hämta mina hormoner & gick galant, as always, haha! Dock glömde jag min Red Bull, men det tar jag igen imorgon, kanske ska vara extra busig och ta 2 XL?! ;) Ska väl börja med maten om ca 1 timme, så undertiden jag inväntar tiden kan jag lika bra försöka komma till krita med ett gör svårt beslut...... Hoppas jag hittar en bra lösning, det handlar nämligen om skor & då förstår ni hur tufft jag har det, haha!




Urk!

Jag förstår mig verkligen inte på folk som tycker snö är bland det bästa/roligaste som finns........ Det finns verkligen inget positivt med det överhuvudtaget! Det blir kallt, man håller halvt på slår ihjäl sig, traffikolyckorna ökar och inte tala om hur många skor som blir förstörda, inte okej! Som ni kanske förstår är inte jag något jätte ''snöfan'', haha! Men det positiva mitt i allt är att det ska bli + grader till helgen, vilket gör att skiten försvinner! Om ni frågar mig tycker jag folket i Norrland kan få det eftersom dom vill ha det av någon konstig anledning, haha!


 

Utgångsoutfit!

Denna combon är verkligen sjukt grym om jag får säga det själv ;)
Man är både uppklädd, men ändå inte för mycket eller vad säger ni?!


Toppen hittar du Här

Sorna hitttar du Här

Byxorna hittar du Här

Örhängena hittar du på Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se 


 
 

Endast i nödfall! 13/1

Go morgon alla gullungar, kom precis hem från mitt möte oc jag har bara 2 saker att säga!


1 Det är förbannat as kallt så man tror man ska dö & när man väl håller på att dö är man framme...

2 Jag är inte vad att gå upp vid 8 tiden...


Så nu tänker jag inte gå ut mer idag, endast i nödfall (hämta ut min hormoner), haha! Ska strax sätta mig ner för att ringa ett par viktiga samtal så har jag det gjort hihi ^^ Funderar på att i samband jag hämtar mina hormoner köper en red bull eftersom det är måndag ;) Men innan jag ska ut igen tänker jag värma mig under mitt täcke och kika på tv med mina shake, bloggar mer sen, puss på er!




Veckans planer!

Hej på er sötnosar, allt väl?! Här är det bara toppen, blev precis klar med Veckans Planer, vilket känns riktigt skönt! Dessutom hann jag klart innan kl 21:00 och slipper stressa till mitt program, hihi ^^ Nedan har ni Veckans Planer i vanlig ordning och som alltid är det fullt ös, vilket gillas! Nu ska jag fixa lite annat här hemma för att sen slå mig till ro i soffan, hihi ^^ Vi hörs mer imorgon, puss på er! 

Havsfolk finns dom?!

Hittade en jätte spännande dokumentär om havsfolk jag tyckte var väldigt intressant, väckte en hel del tankar :)


Idag vankas jobb!

Hej på er, då har man vaknat till liv igen eller rättare sagt la jag mig aldrig, valde att kika på tv istället, hihi ^^ Just nu sitter jag med lite jobb och det går hyffsat bra, inga direkta problem som tur är, haha! Idag har jag inga direkta planer mer än att jobba & titta på Äkta Människor, märks det att jag gillar den btw?! =D Nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång idag, bloggar mer sen igen, puss på er!


Saknar värmen......


 
 

Like a rouler custer! 12/1

Go morgon alla sötnosar, vaknade bara för någon min sen och huvudet känns som en rouler custer, vilket inte är fullt så kul.......... Men ska strax lägga mig igen, haha! Kvällen blev ruskigt skoj, blev mycket dansande på golvet, kanske lite för många drinkar, haha! Boysen var inte heller sena med att dansa med, synd för dom att jag inte var intresserad överhuvudtaget, haha! Vet inte hur många gånger vissa av dom försökte ''ragga upp'' en, ett tips till nästa gång köp en drink & ge mig en någolunda bra anledning att spendera min tid på dig, haha! Nä men ärligt, vissa killar borde faktiskt fatta att alla tjejer inte är så lätt fotade! Med detta sagt ska jag lägga mig igen, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Skål!







Måste ha den!

Kikade runt på diverse olika parfymer och fastnade stenhårt för denna!
Älskar flaskan & den beskrivs lukta otroligt gott + att den har fått många bra recensioner!
Den är helt klart värt att prova eller vad säger ni?!


För att koma direkt till Parfymen klicka Här


 

Ikväll smäller det!

Go morgon readers, då är det Lördag vilket är super, för ikväll väntar det nämligen utgång! Fett taggad, men fram tills dess ska jag bara gå allmänt snuskig här hemma fram tills jag ska förvandlas till en pretty lady, haha! Har köpt massa gott inför kvällen, men vad säger jag inte, kanske visar sen! Nu ska jag unna mig en go shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Filmtime!

Hej på er, då är det kväll äntligen, men jag får inte lägga mig fören om 4 timmar, vilket suger....... Måste nämligen vända på dygnet för att orka med morgondagens bravader, haha! Men för att få tiden att gå ska jag kika lite på film! Tycker det är ett perfekt slut på en mysig fredagskväll eller vad säger ni?! Filmen jag tänkt att se är Upp, vet att det är disney, men nu är det fredag + att jag ändå inte tänkt bli vuxen fullt ut eftersom det är ändå bara överskattat, haha! Bättre ha barnasinnet kvar än att sitta och klaga över gråa hår och ryggskott eller vad äldre personer nu kan tänkas komma på ;) Om ni inte sett den måste ni göra det, verkligen hur bra som helst, hihi =D



Mums!

Hej på er, då är det äntligen Fredagsmys och som ni ser ska jag äta kebabrulle, ni anar inte hur mycet annat jag skippat för att kunna äta den, haha! Desperat?! Ska blir riktigt gott hur som helst! Sen blir det lite mys med godis & min efterlängtade champis, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Katastrof I Djurparken!

Såg på en helt underbar dokumentär imorse innan jag tog det tuffe beslutet att gå upp, haha! Skämt & sido, verkligen jätte bra, handlar om en man & en kvinna som bodde i USA och hade en väldigt speciellt hobby till exotiska djur. Rekomenderar verkligen att kika på den!
För att komma till dokumentären klicka Här



 

Planering står på tur!

Hej på er, då är joggingturen av klarad, hunnit duischat, samt hunnit utföra lite små ärenden. Nu har jag bara planeringen inför Inflyttningsfesten kvar + ringa ett samtal till en eventuella arbetsgivare, hihi ^^ Något ni också kanske märkt av i veckan är att jag uppdaterar mer än vad jag gjorde förut?! Tog nämligen beslut i sluitet av år 2013, ska försöka vara lite mer aktiv & dessutom blir det lite roligare för er läsare också skulle jag tro! =) Nu ska jag göra det sista med inflyttningsfesten, vilket är att bjuda in people, puss på er så länge!


 

Helt underbar!

Något jag aldrig ångrat jag köpt är Ansiktsauna FS50 perfekt om man ska rensa porena, täpt i näsan eller har halsproblem! Jag har aldrig ångrat att jag köpte den och det är därför jag faktiskt kan rekomendera den eftersom hur nöjd jag är med den!


För att läsa mer om denna fantastiska produkt
Klicka Här


 


Tog sovmorgon! 10/1

Go morgon alla bloggläsare, imorse när jag vaknade till bestämde jag mig för att ta sovmorgon, vilket var väldigt skönt! Hade jag fått bestämma hade jag nog stannat kvar lite till, haha! Men nu är jag upp på benen och ska strax göra mig klar för att bege mig ut för att springa, ska bara finna motivationen först, haha! Idag händer inte så jätte mycket, färdigställa inflyttningsfesten, kika på olika flyttfirmor och sen blir det fredagsmys, rätt slapp dag med andra ord :) Nu ska jag göra mig klar för att bege mig ut så jag har detta gjort, puss på er!


En av många bra jogginglåtar



Go kväll!

Hej på er, har precis ätit lite kvällsmat så nu är jag mätt och belåten, hihi ^^ Det blev ingen lunchning ihop med Emma idag, kom hem så sent från promenaden så vi båda ansåg det var rätt onödigt, haha! Blev att göra wokade grönsaker & nudlar, dock åt jag upp dem för snabbt så hann inte ta e bild men ni överlever väl trots allt hoppas jag, haha! Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills jag ska nana, bloggar mer sen igen, puss på er!


En tröja jag köpte för någon vecka sen, just löv it!


 

Förälskelse är något kortvarigt, kärlek är något långvarigt , true words!

Glad att få ha dom kvar!

Har ni tänkt på hur många personer som drar ut sina visdomständer?!
Tanken slog mig nämligen igår och har inte riktigt kunna släppa den, haha! Vad jag förstått så verkar det bara vara folk runt 20 års åldern, samt uppåt som drar ut dom och många säger att det gör förbannat ont =S Själv är jag helt omedveten om hur ont det faktiskt gör eftersom jag har lyckligtvis alla mina 4 kvar, hihi ^^ Men kan tänka mig att det bör kännas en hel del när bedövningen släppt....... Man får vara glad så länge man har tändrna kvar och att man har bra gener helt enkelt! För de där med visdomständer är väl genetiskt?!  


 

Utgång outfit!

Jag är verkligen helt kär i toppen, skorna & armbandet, helt wounderful!
Fast byxorna och halspandet är inte heller fy skam!
Detta skulle jag kunna bära utan tvekan en kväll på krogen eller på något mysigt event!


Byxorna hittar du Här

Toppen hittar du Här

Halspandet hittar du på Maisstore.se

Armbandet hittar du på Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se

Skorna hittar du Här


Skulle inte bli förvånad!

efter mycket om och men begav jag mig till Arbetsförmedlingen, skulle bara visa upp mina betyg, samt få ett papper vilket gick väldigt fort! Nu sitter jag väntandes på Emma, vi ska gå milen och efter det ska vi äta lite, vilket ska bli skoj! Jag skulle inte bli förvånad överhuvudtyaget om jag skulle bli en sport-mamma som har med barnet till gymmet eller ute springades med barnvagnen, haha! Skulle ni?! Tycker faktiskt sport-mammor är rätt balla + att dom kommer tillbaka till kropparna dom engång hade fortare :) Aja nu ska jag bege mig ut och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Svårt val! 9/1

Go morgon mina kära bloggläsare, idag är det grått & tråkigt ute men är ändå på bra humör! Sitter vid ett stort dilemma att antingen gå till Arbetsförmedlingen innan kl 12 eller göra det efter min långpromenad......... Vilka problem jag har va?! ;) Lite senare idag ska jag gå lite i stan och käka på någon mysig place i Skövde, vilket jag ser fram emot! Nu måste jag hur som helst börja sminka mig, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bilden får mig tänka tillbaka till värmen, fruktansvärt efterlängtad!


 
 

Dumt att klaga!

Hej på er godingar, kom precis hem från en hel dag i viva la Skövde, blev som sagt lite försenad till min laserbehandling, men verkade vara rätt lungt, puh! När jag var klar där åkte jag vidare till Nemo där vi satt och tjöta om allt och absolut ingenting, haha! Strax därpå åkte jag för att möta upp Stoffis, vi tog en fika på Elins, samt gick på Clas Olssons eller vad det nu heter, haha! Det var nämligen den enda affären jag fick in honom på, bestämd grabb de där ;) Sen flög klockan iväg och nu sitter jag här igen. Lite trött men oj vilken härlig dag det har varit, dumt att klaga! Nu ska jag bara ta det lungt och kika lite på tv :)


 

Insanity!

Blivit inbjuden att gå på Insanty, verkar rätt fräckt men rätt långsökt eftersom jag bor inom Skaraborg, haha! Vet inte om jag ska tacka ja, låter lite väl kallt att ha det i en trägård, haha!
Skämt & sido, verkar rätt skoj, får se om jag kan locka med någon vänlig person, hihi


 

Dagens fråga!

Hur gör du med ditt hår? Bleker du det sjäv eller går du till en frisör som gör det åt dig?


Jag bleker inte mitt hår själv utan går till en frisör, men som man också kan se blir det väldigt orange/gulaktigt och det är för att jag har svart hår från grunden, vilket gör det väldigt svårt att få det bra. Det går iof få det helt blondt, MEN då förlorar man kvalitén på håret, vilket gör att det slits i onödan.


 

Fräcka halsband!

Tycker dessa 2 halsbanden är sjukt snygga!
Dessutom kan man matcha dem till det mesta, vilket är super bra!


För den Guldiga klicka Här                                           För den Silvriga klicka Här        


Sent ute som vanligt!

Hej på er, nu har jag sjukt äckligt bråttom till min Laserbehandling, men täkte hinna med ett snabbt blogginlägg först, haha! Ska som sagt bege mig in till Skövde där jag ska på laserbehandling, låter betydligt skönare än vad det är, haha! Efter det ska jag träffa Stoffis, ska försöka lura ut honom på stan tänkte jag, hihi ^^ Sen kanske vi äter på någon mysig resturang, var länge sen jag gjorde det nu när jag tänker efter..... Aja, nu måste jag dra mig, puss på er!


 

Börjar dagen med en jogging tur! 8/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag! Är riktigt pigg, samt att vädret är på topp så idag kan det inte bli en dålig dag, haha! Dock vaknade jag upp och smakade tandblekning i hela käften, en mindre mysig upplevelse, haha! Att bero på något helt annat har mina mardrömmar försvunnit helt, riktigt skönt att få sova ut och inte vara halvt död varje morgon, haha! Nu ska jag ut för att springa av mig lite överskottsenergi och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Morgondagen ser ljus ut!

Hej på er, då är det strax sovdag iaf för mig, ska upp kl 9 imorgon så jag kan starta dagen med en skön jogging tur, det roliga är att det känns som jag ska vilken minut som helst när jag springer min km, haha! Taskig kondis eller vad?! ;) Men innan det blir nanedags ska jag kika på Paradise Hotell, dock tyckte jag gårdagens avsnitt var lite halv kasst, men kanske bara var jag?! Imorgon är det Onsdag, blir att dra sig in mot Skövde för att gå på laserbehandling och efter det ska jag eventuellt träffa Stoffis, så jag har en rätt rolig dag att se fram emot :) Det var allt för mig ikväll, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!
 

 

Veckans sötis!

Höll på att garva ihjäl mig när jag såg detta klippet och det kanske inte är så konstigt heller?! ;)
Den söta lilla kissen fattar verkligen inte vad som händer, haha!

Utan tvekan veckans sötis!



Inte mitt fel!

Hej på er alla sötnosar allt bra?! Hoppas det, tiden hos tandläkaren gick super och nu är min tänder vita & fina igen, haha! Lyckades få in ett möte denna veckan nu på Torsdag (ej af), så nu har jag bara 1 möte kvar att boka in, vilket jag får göra imorgon! Nu ska jag sätta mig med Mami & Papi för att kika på nyheterna, enligt dom behöver jag almänbildas, haha! Inte mitt fel att ingen berättat för mig tidigare att Haparanda & Kebenekaise låg i Sverge?! =O

 

Tränings tips!

Det är många som har viktnedgång som sitt nyårslöfte, men att gå ner i vikt kan vara så olika för alla.
Vissa har enklare för det medans andra har betydligt svårare.......
Därför kan det vara bra att ha ett ''hjälpmedel'' som får igång kroppens fettförbränning enklare.
Nedan ser ni 5 olika produkter som jag vet att många av mina vänner använt sig av, samt jag själv :) 

För A klicka Här

För B klicka Här

För C klicka Här

För D klicka Här

För E klicka Här


 

Lika bra att sätta igång!

Hej på er, då är man hemma från promenaden, vart riktigt bra väder så var riktigt kul att gå en sväng! Nu ska jag fixa mig lite snabbt för att eventuellt luncha ihop med Papi för att sen åka och bleka mina tänder. Fåfängansklubb eller vadå?! ;) Men innan jag gör något annat måpste jag ringa & boka tid för 2 möten ena är viktigare än den andra eller det beror på hur man ser det, haha! Lika bra att sätta igång, puss på så länge!



TheSmileShop.se

A & O att bo hemma! 7/1

Go morgon alla morgonpigga & mindre morgonpigga människor! Vaknade på riktigt bra humör idag, känns som det kommer bli en toppendag idag, vilket känns behövligt! Jag kan också berätta att jag håller på att längtar ihjäl mig till min nya lägenhet, haha! Det är väl inte fel att bo hemma som jag gör just nu, men hade aldrig pallat med mer än 1 månad, haha! Misstolka mig inte, mina föräldrar är verkligen toppen, men precis som alla föräldrar har dom en tendes till att tjata om allt och ingenting, men kanske finns skäl till det också, haha! Aja bara 4 veckor kvar, men med lite tur kanske jag kan få den tidigare, hoppas! Nu ska jag ta mig min morgon Shake, sen väntar milen, efter det ska jag ringa lite samtal boka tid för 2 möten, samt lite annat som att trippa iväg till min tandblekningstid, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Go kväll!

Hej på er, sitter nu i telen med Annelie och tjötar massa skit, var ett tag sen man prata med henne....... Aja bättre sent än aldrig eller vad säger ni?! Dagen har gått fort och fått det mesta, men har några saker kvar att göra imorgon, vilket är bra på gott & ont, haha! Är det bara jag som tycker tiden egentligen går överdrivet fort?! Tänk att det redan är den 7, käns som det var bara för några dagar sen det var Julafton, haha! Aja snart jul igen, nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Vilka naglar är era favorit?!

 

Längtar ohört mycket!

Hej på er kompisar, allt väl?! Här är det bara fint och ska strax kolla på när mina föräldrar ätter lite kvällsmat, kul liv jag har va, haha! Ska faktiskt unna mig en morot & lite vatten, inte heller helt fel, fast vist kunde det varit bättre, haha! Lite sneare ikväll är det Paradise Hotell, tycker det är riktigt bra faktiskt :) Men innan dess måste jag ringa upp Annelie, hon ville tydligen prata om något, undra vad det kan vara?! =D Nu ska jag vara lite social mot mina föräldrar, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Outfit för en utgång!

Som ni vet är jag en väldigt party glad tjej och att springa på krogen är något jag sällan har emot, haha!
Nedan har ni kläder, smyckn och skor som jag utan tvekan skulle kunna tänka mig bära en krogenrunda.
En typisk Mollystil om jag får säga det själv ;)


Tröjan hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Armbander & halsbandet hittar du på:
Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se


 

Röd dag idag! 6/1

Go morgon kära bloggläsare, idag vart det verkligen ingen höjdpunkt att kliva ur sängen, men jag lyckades tillslut, haha! Idag har jag inga jätte planer mer än att ringal 2 viktiga samtal. lämna in Hyreskontrakt, samt klicka hem mina Hormoner. Men eftersom det räknas som röd dag idag kan jag i värsta fall få lite förhinder med 2 av grejerna jag måste få gjorda, men med lite tur ska det nog gå ändå ;) Nu ska jag försöka motivera mig att jogga , när jag kommit hem ska jag belöna mig med en god morgonshake, samt en varm dusch ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Veckans planer!

Hej på er, har precis tittat klart på Äkta Människor och jag bara ÄLSKAR den serien, haha! Tycker den är riktigt bra, hur som helst är den slut nu, vilket gör att man kan passa på att göra kvälles sista och mest efterlängtade inlägg, hihi ^^ Som ni ser finns det en hel del att göra, vilket jag tycker är riktigt skönt, får inte bli allt för mycket hemma sittande heller eller ur?! Nu ska jag pyssla med lite annat, vi hörs mer imorogn igen, puss på er!
 

Man kan nästan börja undra, haha!

Bilder som dessa får mig faktiskt att fundera hur jag lyckats som modell, haha!




 
 
 
 
 
 

Jobb, sen Skövde! 5/1

Go morgon kära bloggläsare, ursäkta för dålig uppdatering dom närmsta dagarna men haft fullt upp med annat så har varit tvungen att lägga bloggen lite åt sidan, men hoppas det inte gjort allt för mycket! Har precis fixat mig för dagen, lite senare idag ska jag skjutsa in en kompis till stationen efter det ska jag möta upp en annan kompis på stan :) Men innan jag beger mig ut på nya äventyr måste jag jobba lite, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bild från min Instagram, MollyNilson heter jag där!
 
 
 

Jobb & sen eventuellt bio! 4/1

Go eftermiddag alla bloggläsare, blev sen uppdatering men tog lång sovmorgon, verkligen behövligt! Idag sker inte så mycket, ska lägga den mesta tiden till jobb och blir jag klar i någolunda tid blir det Bio! Ska gå på The Hobbit, verkar verkligen super bra! Nu ska jag ska spackla fejan, sen blir det lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Fredagsmys next!

Hej på er, då har man ätit lite kvällsmat och det är nästan så man mår illa redan nu, haha! Orkar man godis är frågan?! ;) Idag har jag bara varit allmänt lat, men visst får man vara det också eller?! Har varit på toppen humör hela dagen för övrigt, vilket känts riktigt skönt! Jag & en kompis ska strax sätta oss ner ihop med mina kära föräldrar för att se på en film, tror det var en Svenskfilm, men det är väl inte fy skam?! vissa Svenskafilmer är faktiskt rätt bra! Nu ska jag be min kompis provsmaka godiset & glassen så den inte är giftig, alltid bra att ha ett ''offer'', haha! Skämt och sido, bloggar mer sen, puss på er!




Värt ett försök?!

Något jag faktiskt skulle vilja prova på är denna produkten, som tydligen ska göra att håret växer 3 gånger fortare än vad det brukar på 1 månad, fräckt va?!
dock har jag inte om det funkar, men helt värt att prova eller vad säger ni?! =D


harmonylife.se/HairBellSet


 

Helt underbara!

Åh vad snygga dessa skor är, tror jag är kär på nytt, haha!
Dom skulle passa så äckligt bra en varmdag på stranden eller lite sommarshopping, gash är det bara jag som saknar värme eller vadå, haha!


Klicka Här för att komma direkt till skorna


 

Idag är en bra dag! 3/1

Go morgon sötnosar, sovit gott?! Själv har jag sovit jätte bra, var helt slut efter gårdagens bravader, inte van att gå upp kl 10:30 helt enkelt, haha! Idag ska jag bara ta det lugnt, ringa min nya hyresvärd om parkeringsplats, samt lite annat grejs :) Är på ruskigt bra humör, önskar er alla en trevlig Fredag, vi hörs mer sen igen, ska pyssla med lite annat nu, hörs mer sen igen, puss på er alla fina människor!


Köpte denna för ett tag sen, riktigt nöjd och sjukt bra produkt!
Ni hittar den & kan läsa mer om den Här


 
 

Korta men riktigt snygga!

Hej på er, då är man hemma igen efter en lång dag i Skövde och som ni ser har naglarna blivit riktigt snygga, löv it! Som ni också ser blev dom väldigt korta, vilket kan vara en fördel så man inte behöver halvt slå ihjäl sig, haha! Nu ska jag bara ta det lugnt, njuta av lugnet, sen får jag se vad som händer, bloggar mer sen igen, puss på er! 


 

Dagens fråga!

Varför har du som mål att gå ner 42 -43 kg? låter bara riktigt sjukt!!!


Som jag tidigare berättat jobbar jag som fotomodell och i slutet av augusti detta året blev jag erbjuden ett modell kontrakt för petit moldels. Enda kravet dom hade var att jag skulle ha en vikt på 42 - 45 kg. Enligt dom tyckte dom att jag var för stor med mina dåvarande 49 -50 kg. Då är inte tala om vad jag är nu, dumma hormoner, haha! Sen vet inte jag om jag ska tacka ja eftersom jag tröttnat lite smått på allt fläng, men att ha mål är aldrig fel oavsett om dom är bra eller helt galna, man kommer alltid någonstans! :)


 

Mitt första Af-möte!

Go morgon mina sötnosar, precis fixad för att dra mig in till Skövde, ska som sagt på mitt första möte hos Arbetsförmedlingen (Informationsmöte) och sen blir det iväg för att fixa nailsen, ska bli riktigt skönt! Jag har inte den blekaste om hur lång tid mötet hos AF tar men hoppas det går hyffsat snabbt, tänker inte missa min nageltid, haha! Jag har alltid undrat vad det är för folk som går på sånt AF-grejs, vilket jag ska få reda på idag och då tänker jag på kläder, smink, hår etc, haha! Inte för det spelar mig någon roll, mest av nyfikenhet, hihi ^^ Aja nu ska jag göra mig en shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Älskar verkligen Oliva-serien, helt underbar & en fantastisk produkt!


 
 
 

Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma igen, jag mår komiskt nog bra efter, fast är väl dumt att klaga, haha! Har precis ätit Mamis fisksoppa och gash vad god den är, just love it! Liter senare ikväll ska jag kika på på Fröken Frimans Krig, har ni sett den?! Tycker den är ruskgt bra, handlar om då kvinnan börja bli självständig och börjar ''konkurera'' med mannen, rekomenderar er verkligen att se den, börjar kl 21:00 :) Nu ska jag fixa lite annat grejs, bloggar mer sen igen, puss på er!


Passade på att ta årets första Red Bull, viste ni att den bara innehåller 19 kcal, ballt vfa?! =D




Lady Gaga - Applause

Älskar videon, älskar låten och älskar Gaga!
 

Fynda på!

Ni har väl inte missat Rean på Zalando?!
Håller nämligen på själv att kika runt & hittar massor av dö snygga saker!
Rekomenderar verkligen att ta er en titt klicka Här för att komma direkt till REAN


 

1 Januari 2014!

Go morgon mina kära bloggläsare, då är det första daggen på år 2014 och känns som det kommer bli ett rätt så grymt år! Kväll blev långt från vad den var planerad och mycket är tack vare hormonerns, helt underbart........ Vissa dagar kan man må hur bra som helst, medans andra kan man vara riktigt down, givetvis skulle det hända igår, riktigt typiskt! Men mår mycket bättre idag som tur är! Nu ska jag ta mig en morgonshake & sen funderar jag att inviga det nya året med en liten promenad :D Nu ska jag göra frukost, boggar mer sen igen, puss på er!


 

Gott nytt år alla underbara bloggläsare!