Olagligt

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar brynfärgen Här  Kontor kitet längst till höger Här,Kontor Kitet längst ner Här

Något som bortse vara olagligt. Är att inte inneha något av dessa. Jag överdriver inte. När jag säger att jag använder det VARJE DAG!

Bästa som finns och kan inte leva en dag utan! Nästan allt smink jag har. Kommer från samma märke.

Dessutom är det sista dagen på Black Friday, Alla 3 är till löjligt bra priser!

Unna sig

Go morgon alla fina

Fredag igen och ska inom kort göra mig redo för gymmet. Ibland är det enklare att börja dagen med detta. Även om det är betydligt jobbigare gå upp. Än att gå till gymmet senare på dagen är enklare. Haha!

Det har även snöat under natten. Hur mysigt? Blir nog julmarknad inom kort med P och boka hotell natt. Verkligen viktigt att man tar sin tid. Som jag så många gånger berättat. En perfekt början till sista månaden av året.

Nu måste jag bege mig. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Outfit

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Tröjan hittar du Här  Byxorna hittar du Här  Skorna hittar du Här  väskan hittar du Här  Örhängena hittar du Här

Hur snyggt hade detta inte varit? Perfekt nu när vintern närmar sig. Antingen till en dejt eller fika på stan.

Tröjan är hur snygg som helst, älskar kragen och byxorna. Vad ska jag säga? Eleganta och älskar du jag som kortis faktiskt kan få se "lång" ut. Skorna är väldigt fina och från mitt favorit märke. Örhängena och väskan är enkla. Men sticker ändå ut. Dessutom till löjligt bra pris!

Detta är något jag kan tänka mig bära på stan. Utan tvekan. Lite lockar i håret och med en stilig herre vid min sida. Vad mer kan jag önska? 😇

Seg morgon

Go morgon

Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv är jag mer eller mindre helt slut och har 0 ork till det mesta. Men hoppas det släpper under dagen.

Idag har jag en hel del att fixa. Behöver boka in Gucci på salongen och få bukt på massa annat. Dessutom kolla hotell inför kommande grej.

Idag känns allt lite extra jobbigt. Jag måste verkligen bli bättre på att lägga mig i tid. Förstår inte varför jag gör såhär med mig själv.

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Fynd

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar dom båda Här

I veckan köpte jag dessa. Hur snygga är inte dom? Perfekt om man vill prydna upp lite i hemmet med lite stenar eller några växter i.

Skulle funka minst lika bra att ha torkat vete eller lite vass i också. Dessutom var dom till väldigt bra pris! Mina 2 är 21 och 30 cm om ni vill veta mer exakt.

Då denna affär finns i Jönköping. Gör det enkelt att fynda. Om man föredrar att köpa via butik istället över nätet.

Bästa jag vet

(null)

Go morgon

Hoppas allt är bra med er och med mig är det super! Jag har precis vaknat och ska inom kort göra mig klar för dagen.

Idag har jag en hel del saker att göra och kan knappt bärga mig tills jag får sätta igång. När jag är klar (12:00) ska jag möta upp en kompis. För lite fika och sådant. Väldigt trevligt!

Därpå ska jag göra mig iordning och gå mot gymmet. Jag bara skjuter på det hela tiden. Haha! Blir galen! Haha!

Igår när jag kommunen hade min sambo lagat voffllr. Städat hela huset och gjort iordning tvätten. Hur bra kan jag ha det? Ibland är det skönt att få hjälp med saker som dessa ❤️

Bloggar mer sen, puss på er!

Livet blir inte enklare

Det många anser är att livet blir enklare/roligare om jag bara får operera mig eller om jag får mina hormoner. Ja det kanske är så till en början. Men allt eftersom inser jag hur fel jag hade från då och idag.

Livet förändras. Sina egna perspektiv förändras. Många trans personer är väldigt trasiga från start. Det kan vara allt från mobbning till att inte ha en vän.

Jag har aldrig haft det på det viset. Givetvis har jag inte jämt haft det lätt. Det har funnits dom som har kollar snett och uttalar sig om mig. Absolut! Men idag kan jag se det som en viktig grund.

Det har gjort mig starkare som person och byggt mitt självförtroende. Även om det många gånger sänktes i början.

Men oavsett om jag hade tagit hormoner, gjort mina tittar tidigare eller nedre operation. Hade jag ändå behövt gå igenom den skiten. Enda skillnaden är. Jag gjorde om mig allt eftersom. Jag stressade inte över min förvandling. Jag skyndade inte på min process.

Mitt liv fick inte stanna upp. Bara för att jag inte hade hormoner eller pattar. Nej! Livet pågår samma veva som du bestämmer dig att byta kön, visa vem du giller eller byta jobb. Va dig själv utåt från början. Visa folk att du kan vara den du vill vara. Oavsett vad andra tycker och tänker.

För tar du dig igenom det. Då tar du dig igenom det också som du är. Tro mig det är värt så mycket mer. För därpå kan det bara bli bättre sedan ❤️

Outfit

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar toppen Här, Ni hittar byxorna Här, ni hittar väskan Här, Ni hittar skorna Här, Ni hittar klockan Här

Tycker denna outfiten blev riktigt läcker. Det blev lite naket men ändå lite elegant.

Toppen och byxorna är som gjorda för varandra. Skorna smälter in fint ihop med byxorna. Därpå har vi klockan som är väldigt snygg. Både praktiskt och snyggt! Handväskan är som grädde på moset. Nätt och enkel. Men ger det hela en hel het.

Perfekt till en dag på stan med en lite söt pälsjacka eller skin jacka i grått för att bryta av.

Ursäkta vad hände

Go morgon

Ligger i sängen och funderar över om jag verkligen vill gå upp. Haha! Har verkligen ingen lust att göra något idag. Men då jag vet att jag måste upp för att gå på möte och hämta ut paket. Har jag inte så mycket till val...

Hade varit skönt att starta dagen med ett gympass. Men ta sig dit är aldrig skoj. Haha! Men ska väl inte klaga. Det finns dom som har det betydligt värre. Det ger mig lite energi att faktiskt ta tag i saker.

Igår var vi och storhandlade. Helt sjukt att vi köpte för 4000kr... Man bara. Vad hände? Haha! Men det underlättar en hel del att storhandla. Hellre det än att gå runt och svälta!

Bloggar mer sen, puss på er!

Smith & Thell - Hotel Walls

Komplett

<Inlägget innehåller betallänk> (null)

Något jag borde skaffa till min walk in closet är detta. Hur snygg är den inte? Dessutom till bra pris!

Tänk en typisk dag. Fyller upp den med is, lite bubbel och därpå prova diverse outfits. För en fotografering till bloggen. Ett ord komplett!

Ni hittar den Här

0 koll till full koll

(null)

Go morgon

Legat och dragit mig snart 1 timme. Har verkligen inte lust att gå upp... Men det är lika bra. Då jag har massor att göra!

Idag ska jag ner en sväng till Småland för att kolla till min personal. Behöver hålla ställningarna och se till att inget fuckar ur. Därpå ska jag tillbaka och lämna in saker till min revisor. Samt ha ett möte med min ekonomi ansvarig.

Som ni kanske vet kommer jag nu släppa helt i min ekonomi. Då jag alltid har massor att göra och glömmer. Där av att jag ska ha ett möte med banken som kommer hålla i privata och företagsräkningar. Dvs jag lämnar in dom i tid och hen ser till att dom betalas. Det borde jag klara. Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Är det intressant

Hej på er

Denna dagen har gått åt till att blogga och tror jag fick en bra video. Jag hoppa ni förstår att jag inte alltid hinner/glömmer ibland. Men jag jobbar på det!

Jag har tidigare videos på ingång. Men vet inte om det är något som är kul att se? Eller om jag ska ladda upp det senaste... Vad tycker ni?

Nu blir det vin med killen och film. Natti!

Ed Sheeran - Beautiful People

Fynd

<Inlägget innehåller betallänk> (null)
(null)


(null)
Jag är ute efter en ny krogväska. Kollat in denna och är väldigt sugen. Dels för den knappt kostar något.

Vill man fynda en snygg väska är detta absolut läge. Där av mitt funderande.

Hade varit så fin en ute kväll med brudarna och få med allt. Utan massa krångel. Samt är den lagom stor.

Ni hittar den Här

Gymmet

Go morgon

Dags att snart gå upp och göra sig ordning. För första gången på länge. Har jag säkert fått 10 timmars sömn. När hände det under en vardag? Om inte annat vart det väl behövligt!

Nu ska jag gå upp, packa väskan till gymmet. Gå en runda med lillen. Därpå ska jag hem och fixa lite jobb. Eventuellt ta en fika med en kompis. Vilket var ett tag sedan jag gjorde. Bara prata skit om allt och inget.

Lika bra att gå upp. Om jag ska hinna klart med allt för dagen. Är det lika bra att sätta igång.

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Psykopater

Vissa anser att från dagen du blir offentlig. Har folk rätt att bli kritiserad hur dom vill. Men om jag skulle hänga ut någon pga nedvärderande ord eller dylika. Är jag en hemsk människa och en dålig förebild...

Ursäkta, men vad är skillnaden? Mer än att dessa psykopater är anonyma och inte jag... Lika barn, leka bäst heter det väl?

Jag är inte som alla andra och har gått min egna väg. Det står jag för. Att alla inte tycker om att jag får rampljus pga detta. Det har jag också förståelse för.

Men att sitta och kritisera mig av alla möjliga anledningar. Som dessutom inte har med saken att göra. Det kommer jag aldrig acceptera.

Att folk tar åt sig att jag valt göra om MIN kropp och till det JAG vill. Vad rör det dom? Ville dom kolla på under operationen eller ha egna östrogentabletter? Vad är problemet?

Vart i denna process drabbas ni? Och varför bryr ni er? Tydligen är detta en stor grej och många är på tok för lättkränkta. Även när det inte har att göra med dom själva...

Utgångs outfit

<inlägget innehåller betallänk>
(null)

Ni hittar toppen Här, Ni hittar halsbandet Här, Ni hittar väskan Här, ni hittar byxorna Här, ni hittar skorna Här

Detta är en typisk Molly outfit om jag får säga det själv. Perfekt till utgång som dag på stan.

Byxorna och toppen hade varit väldigt fin ihop. Halsbandet blir som en fin extra detalj. Väskan är enkel och lätt. Väldigt stilren. Skorna, vart ska jag börja? Älskar den smala klacken och hur dom valt göra den.

Långpromenad

Go morgon

Jag ska inom kort gå en lång promenad med hunden. Alltid skönt att starta upp dagen men en promenad i naturen. Kan jag verkligen rekommendera! Därpå ska jag göra mig iordning för ett möte.

Men först blir det en snabb frukost. Packa väskan full gymmet. Alltid skönt att kunna dra när känslan kryper på. Där av att jag ofta har ombyte i bilen. Då finns det inga undanflykter!

Nu måste jag fixa mig och slänga ut lillen. Fördelen att inte bo i stan längre. En snabb visit ute och därpå kan vi gå vart och när vi vill. 

Bloggar mer sen igen, puss på er

Boktips

Äntligen

Solen är långt från mig idag. Men trots det är detta utan tvekan den bästa dagen i mitt liv. För bara några veckor sedan var mitt liv kaos.

Det var en ny flytt, kartonger och möbler överallt. Allt var kaos. Men idag är allt som bortblåst. Det har funnits ett skäl varför jag inte bloggar. Orken har behövts till annat och nu är den soppar serverad och fixad.

Nu blickar jag bara framåt. Ska boka en helg i Göteborg eller Stockholm med P. Är det någon jag vill fira mina framgångar med. Är det honom ❤️

Bra eller dåligt

<Inlägget innehåller betallänk > (null)

Hur snygg är inte denna?

Jag är väldigt sugen att skaffa en sådan. Men är det någon som vet om den är bra?

Hört många som är väldigt nöjda med deras. Men vad vet ni? Har ni en egen? Eller provat?

Ni hittar den och många andra färger Här

Föreläsning

Go morgon

Jag är lagom sugen att lämna sägnen. Hade hellre stannar kvar där resten av dagen. Haha! Förstår inte hur jag en gång klarade gå upp 04:15... Rena mardrömmen!

Under eftermiddagen ska jag på ett möte. Det är på en skola där jag blivit ombed att hålla i en föreläsning. Jag har många gånger tackat nej till saker som dessa. Men känner idag att jag är med mentalt redo idag. Än för några år sedan.

Därpå ska jag hem och bara ta det lugnt. Planera storhandling och lite annat "skoj"

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Karusell

(null)

Hej på er!

Denna dagen har varit som en karusell. Vet knappt vart man ska börja. Men jag hoppas ändå att morgondagen blir lugnare! Jag vet helt ärligt knappt in eller ut på mig själv.

Mycket till stor del är mina nya hormoner. Samt att jag gått utan hormoner ett bra tag nu. Det är som att vara i en känslaladdad karusell. Allt blir inte lite jobbigt utan blir mycket. Ja ni förstår säkert.

Jag mår inte helt 100 pga dom nya tabletterna. Men jag försöker komma på banan. Så snabbt jag bara kan.

Natti finaste ni! ❤️

Respekt eller stick

Ingen har rätt att tysta mig eller någon annan. Jag är lika mycket människa som du som läser detta. Jag har känslor och kan ta åt mig. Kanske inte på samma sätt som jag engång gjorde. Men ibland händer det.

Idag är jag äldre och har mer skin på näsan. Jag vet att alla tycker olika och vissa anser dom har rätt att trycka ner mig. Pga att jag är hbtq-person. Men svaret är NEJ.

Jag är den jag är och vill vara. Oavsett vad du anser eller tycker. Om det provocerar dig. Sluta följ mig min blogg och lägg mer fokus på ditt egna liv.

Ett tag blev jag rädd/orolig vad som kunde hända mig. Vad som kunde hända folk runt min närhet. Där av att jag tog bort möjligheten att kommentera.

Idag vågar jag öppna den på nytt och har en person som sorterar bort saker. Som inte lämpar sig på bloggen. Det kostar lite extra och det drabbar ingen annan än mig.

Utgångs outfit

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)

Ni hittar tröjan  Här, Ni hittar byxorna Här  Ni hittar Halsbandet Här  Ni hittar väskan  Här  ni hittar skorna Här

Äntligen är jag tillbaka med utgångs outfit och vad säger ni? Tycker detta kan användas lika bra till vardags också. Såklart!

Byxorna och tröja. Är ett självklart val. Väskan och halsbandet blir som pricken över i:t. För att behålla själva grunden. Tycker jag att enkla skor passar bäst till detta.

Skärpning

(null)

Go morgon

Gårdagens uppdatering... Vad ska jag säga? Men jag blickar framåt nu och vill iaf tänka bort det som varit. Ny dag och är sjukt taggad! Har massor skog inför dagen och med massa tur hinner jag även med lite shopping. Dock vaknade jag kl 03:30. Då P börjas jobba och därpå har jag inte somnat om.

Men istället för att vela i sängen kollade jag klart PH-avsnittet från igår och förberedde dagens inlägg. Iaf 2 av dem. Haha! Det kallar jag effektivisering!

Igår fick jag sitta med jobb från kl 18:00-22:30. Lagom skoj. Men det var det värt! Ibland får man bara bestämma sig att nu ska det bli av! Dessutom motiverade jag mig med en pizza. Inte fel!

Men nu är det slut på slarvmaten. Kroppen ska komma i form och gymmet väntar. Dessutom är det dags att ta upp träningen med min PT. Han är väl lagom trött på mina ursäkter. Haha!

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Blackbear - Hot Girl Bummer



Snyggt till vardags

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Jag har blivit allt mer ett fan gill lägre klackar. Ett tag hade jag BARA platå. Men idag föredrar jag skor som dessa.

Älskar att det är en tjock klack och hur dom valt att ha öppningen. Väldigt snyggt och perfekt om man vill vara lite snygg till vardags.

Jag hade nog valt en vit söt pälsjacka, färgglad topp, blå jeans och dessa skor. Hade blivit väldigt fint. 

Ni hittar dom Här

Ordning och reda

Go morgon

Ny dag och jag mår helt okej. Känner mig laddad för en ny vecka. Även om jag vet att det kommer bli fullt upp. Inser att jag glömt 2 viktiga saker. Men lika bra ta tag i det nu.

Idag ska jag gå till gymmet för första gången på länge. Ska bli kul! Har varit borta en hel del. Dessutom tycker jag det är roligt för det mesta. Samt viktigt att komma igång!

Ska också åka till min revisor. För att fixa iordning lite papper. Att jag är glömt och lätt stressad. Det märks verkligen. Men nu måste det bli ordning på skutan igen!

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Släkt från Öland

Hej på er!

Världens tråkigaste väder. Men vad gör det. Då jag ändå inte vistas ute mer än nödvändigt, haha!

Nu är vi hos mina föräldrar och ska äta lite söndagslunch. Vi har även våra släktingar från Öland här. Alltid lika trevligt! Dessutom får dom träffa P. Vilket känns roligt!

Nu ska vi äta lite mat och därpå ska vi vidare hem. Samt kolla efter en sak. Som jag mer eller mindre sökt efter i flera månader. Haha! Galet vad beroende man kan bli. Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Mot stan

Hej på er!

Hade helt glömt av bloggen. Men kom på det nu. Jag är nu påväg mot stan för att träffa upp Emma. Vi ska äta lite och gå i affärer. Ska bli väldigt trevligt!

Fick ett tips av en följare om en affär i comece. Där dom säljer kupor. För oss med litestötre bröst. Hoppas innerligt att dom har något snyggt. Som också kan falla mig i smaken.

Nu måste jag skynda mig. Blev lite sen. Vilket jag avskyr...

Bloggar mer sen. Puss på er!

Ta mig tillbaka

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Många gånger saknar jag min lägenhet. Allt var så enkelt. Men ändå svårt... Govetvis har jag mer plats i huset. Men ibland saknar jag ha det där enkla...

Det gick betydligt fortare att få iordning. Och hade man sötsug var ett jobbigt beslut att gå 1-2 min till  närmsta butik. Haha!

Glömmer jag något ni är det bilen in och betydligt fler saker att göra. Men andra sidan har en lägenhet som charm och ett hus sin. Men saknaden kvarstår!

Dua Lip - Don’t Start Now


Vill ha


<Inlägget innehåller betallänk >
(null)

(null)

(null)

Jag älskar jackor som dessa. Hur mysiga är dom inte? Och min andra fråga. Varför har inte jag någon?

Med tanke på att jag ändelse pengar på massa annat skit. Hur kan jag glömt köpa en sådan? Oförståeligt om ni frågar mig!

Ni hittar den Här

Hemskt

Go morgon

Äntligen fredag eller vad ska man säga? Tycker veckorna flyger förbi. Däremot har jag massa viktiga samtal som väntar idag. Alltid lika skoj. Men även sånna saker måste göras!

Har annars inget direkt planerat. Ska ta dagen som den kommer och försöka njuta. Ibland passerar mycket blind förbi mig. Jag glömmer ofta att stanna upp. Vilket är minst lika viktigt!

Har börjat lyssna på en ljudbok i veckan. Det fick mig förstå hur lycklig lottad jag och säkert många andra är. Vissa saker som många drabbas av. Är rent av sjuka! Det gjorde mig mer taggad på det jag ska medverka nu i december ännu viktigare ❤️

Unna sig

(null)

Nu blir det snart sovdags och avslutar dagen med lite mys. Ibland får man fira utan anledning. Eller vad tycker ni? Har haft övrigt en väldigt bra dag och känner verkligen att livet inte kan gå mer rätt nu.

Imorgon är det fredag och därpå helg. Väldigt skönt! Att jobba har sina för och nackdelar. Dessutom måste man ta vara på helgen. Att jobba 24/7 tror jag ingen kan bli lycklig av.

Imorgon ska jag också hämta ut mitt paket... Skoj att det ligger i Hjo. Ibland hatar jag att vara skriven på 3 olika adresser. Haha!

En mysig dag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

4 intelligentaste djuret


När man ibland ute och kör. I mindre städer och ute på landet. Är det inte allt för sällan man stöter på dessa.

Men oj så gullig den lille grisen är. När jag gick på Naturbruksgymnasiet. Hade dom det året haft ett vildsvin som kommit in bland suggorna. Vilket blev super gulliga små hybrider.

Grisar är väldigt söta och visste ni att grisen faktiskt kategoriseras som världens 4 mest intelligentaste djur? Endast människan, delfinen och apan ligger före.

Dessutom är grisens organ mest lik människans. Vilket är inte helt omöjligt att i framtiden att vi kan plocka organ från dem. Förstå hur långt forskningen kommit 🐷

I-lands problem

Att tiden flyger när man har roligt är något vi alla hört? Men jag förstår verkligen uttrycket. Jag hade 3 timmar och dom försvann väldigt snabbt.... Men vad ska man göra?

Nu har jag bokat tid för massage. Vill börja gå på detta minst 1 gång i månaden. Vilket är behövligt och säkerligen bra i långa loppet.

Håller även på att kolla på ny soffa. Väldigt svårt att välja när det finns så många... Jag vill ha något gammaldags men ändå modernt. Haha! Aja detta är väl dagens i-lands problem.

Inspiration till gymmet

<inlägget innehåller betallänk>
(null)

Har du planer att komma i form eller börja gymma för nöje?

Byxorna ni ser är väldigt snygga och till ett bra pris. Står själv och funderar på vilket par jag ska ta...

Gilla mönstret dom gjort på dem och hade varit väldigt snygga en dag på gymmet. Vad tror ni?

Ni hittar dom Här

Mått piss

Go morgon

Senaste uppdateringarna blev lite kaos. Men dels hade jag inget speciellt för mig eller haft något intressant att blogga om. Men nu är jag lite mer på hugget.

Idag blir en lite mer upptempo och känner mig hyfsat pigg. Ska packa väskan till gymmet och verkligen försöka komma igång.

Tror det kan vara en stor del till mitt mående. Har känt mig annorlunda. Vare sig glad eller arg. Bara väldigt tom. Men hoppas träningen kan ge en ändring nu. Vill må bra och inte piss. Fast andra sidan. Vem vill må piss. Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Farsdag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


REA

<inlägget innehåller betallänk>
(null)

Om du är ute efter ny outfit för helgen eller kommande helger. Då tycker jag du ska kolla Här.

Nu ligger många av deras plagg på REA och till SJUKT bra pris! Tog ut några favoriter jag hittade.

Givetvis är det inte alla. Men jag har redan börjat klicka hem några av sakerna. Om man säger som så. Bäst att passa på innan det tar slut!

Kul

Klockan är nu 06:30 när jag skriver detta. Men för att inlägget ska komma upp. Förpublicefar jag detta. Innan jag somnar om. Jag vill verkligen hålla en god uppdatering!

Jag är på halv bra humör.... Min lediga dag började med att P:s klocka ringde 03:00. Sedan dess har jag inte kunnat somna om. KUL!

Men ska försöka göra det nu och därpå ska jag ställa klockan för att få till gymmet. Dels för jag behöver avriagera mig och för att jag måste/vill komma igång!

Bloggar mer sen, puss på er!

Mysdag

Nu är det snart dags för lunch. Vilket ska bli härligt trevligt. Dagen såg mörk ut igår. Men nu. Ser den lite ljusare ut. Det är det bästa när något känns kaos och blir bra!

När denna dagen är över ska jag bara ligga i sängen och njuta av lugnet. Hur mysigt låter inte det? Popcorn och film med P. Inte helt fel!

Hade behövt kolla lite salonger i för min isättning. Men jag får se hur det blir med den saken.

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Högt skaft

<Inkägget innehåller betallänk >
(null)
Något jag älskar är höga stövlar. Tycker benen får en riktigt vacker form. Det är också väldigt fint att matcha till längre kappor.

Svart funkar i allt och älskar den rejäla klacken. Även hur dom valt göra själva skaftet. Väldigt snyggt om ni frågar mig!

Ni hittar dom Här

Tack

Jag har lite svårt att förstå. Att vissa av er än idag följer bloggen. Tycker det är riktigt skoj! Även om jag aldrig träffat er (kanske inte alla). Tycker jag det är väldigt skönt att ha er!

Jag har verkligen saknat att blogga och detta är verkligen mitt sätt att filtrera mig. När jag är glad, arg, ledsen etc. Ni får mig alltid tro på mig själv igen. Super fina ni! 

Glöm aldrig hur oerhört tacksam jag är över er och att det är tack vare er. Jag har fått uppleva mycket det jag gjort. Tack vare er ❤️

Längtar

(null)

Go morgon!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort gör mig iordning för dagen. Jag trodde denna dagen skulle bli kaos. Men efter lite planerande fick jag kanske bukt på den. Väldigt skönt!

Har även bokat ny tid för isättning av nytt löshår. Om det nu kommer behövas. Fått hem lite längder och ser redan fram emot detta. Dessutom har jag blivit mycket bättre på att sköta mitt löshå.

I början var det mer eller mindre kaos. Haha!  En nu ser det faktiskt ut som det ska. Något jag önskade jag gjorde för läääääänge sen.

Kaos

Nu är jag hemma igen och ska äntligen få gå och lägga mig. Denna dagen har varit lite kaos. Jag förstår mer och mer. Att jag verkligen inte klarar stressiga situationer. När sådant inträffar är jag mer eller mindre benägen sjunka genom jorden.

Imorgon vet jag om att det kan bli favorit i repris. Verkligen inget jag ser fram emot. Men vad ska man göra? Bara bita ihop och tigga sig igenom dagen. Dessutom har jag inte riktigt tiden att fokusera på annat nu.

Lite smått irriterande än. Kollade PH och det so gjorde mig lite glad. Var att Adam kom tillbaka. Frågan är hur länge han stannar? Roligt att kolla. Desto närmare finalen det blir.

Nu måste jag sova. Natti!

Alla Våra Smeknamn - Molly Sandén

Snart dags igen


Gash glömde helt av att blogga. Tidigare idag... Men jag hade annat för mig dels. Samt att tiden verkligen inte fanns... Men nu är denna dagen snart slut och därpå ska jag börja med att göra lite mat. Verkligen vrålhungrig! Hade mer eller mindre kunnat dra i mig en hel pizza. Men då det inte är vidare bra. Tror jag att jag hoppar över den tanken.


Denna dag har varit väldigt speciell. Har börjar fastna för ljudbcker. Vilket verkligen fått upp mitt intresse. Kan verkligen rekomendera detta! Om ni har någon bra ljudbok. Får ni får gäna berätta! Nu blir det lite enkel mat och därpå. Ska jag försöka ta mig till gymmet... Lust 0,0. haha!

Jag lovar inte ta mig dit. Men någon gång i veckan ska det bli av. Alltid jobbigt att ta upp detta. Efter en lång paus. Nog om detta.

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Jakt är bra

Jag vet att många är emot Svensk jakt av dess slag. Det var jag också tidigare. Men idag har jag ändrat uppfattning. Alla gör sina egna val och handlingar. Jag själv kanske inte vill jaga. Men jag respekterar dom som faktiskt gör det.

Vi får inte glömma att vilda djur är alltid vilda djur. Speciellt rovdjur. Ett rovdjur som stöter på en människa kan gå till anfall om hungern är för stor eller känner sig hotad. Där av att jakten är bra! Den håller biståndet av arter nere på bra siffror. För att olyckor ska minimeras och inte expnderas.

Kom ihåg det till alla som har småhundar eller katt. En räv är alltid en räd och det samma gäller en hök. Detta är inget man kanske tänker på om man bor i storstäder. Men vi på landsbyggden är mer vana när det kommer till just dessa typer. Speciellt nu till vintern så älg, rådjur, vildsvin finns vid trafiken...

Länkar en hemsk video. Men fick mig ändra uppfattning om varför jakten borde finnas.

Perfekt

<inlägget innehåller betallänk>
(null)

Något jag tycker är väldigt fint till en byxdress är ett skärp med lite detaljer. Tycker det gör så mycket till en outfit.

Dessutom kan man ha den till ett par enkla byxor och en söt magtröja. Hade varit riktigt fint!

Ni hittar det Här

Inte rätt utbud

Go morgon

Då är det måndag igen och jag har verkligen ingen lust att gå upp nu... Måndagar känns alltid tuffa och tråkiga. Men det bara bita ihop och gå upp. Antar jag.

Idag ska jag jobba lite. Fixa lite små saker och när jag är färdig med dom. Ska jag åka mot gymmet. Har knappt varit där sedan min operation. Vilket ska bli väldigt skoj.

Funderar över om jag ska in till en affär som har lite att välja bland BH. Då vanliga butiker inte alltid har den storlek jag nu mer har. Lite tråkigt. Men vad har jag för val? Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Äntligen hemma

Nu är man hemma igen och det var väldigt skönt! Att flänga hit och dit. Det har sin charm, absolut. Men jag gillar att få komma hem också!

Nu blir det mys framför tv:n med P och ställa alarmen. Har massor att få klart imorgon. Vet knappt hur jag ska hinna. Men det ordnar sig säkert!

Hoppas ni haft en underbar dag. Samt att ni firat er pappa. Tycker det är så himla viktigt att  påminnas om denna dagen. Dom lever inte för evigt. Vilket man lätt glömmer. ❤️

Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Farsdag

(null)

(null)

Hej på er!

Nu är jag hos mina föräldrar och är här för att fira min lilla pappa. Väldigt mysigt! Han bad även om en fint. Vilket jag knaprade ihop under loppet av 2 minuter. Tycker själv jag fick till den riktigt bra!

När vi är färdiga här. Ska vi åka vidare till P:s pappa. Men det kommer bli efter jag fått undan lite jobb. Dessutom ska han handla något litet också.

Nu ska vi äta och därpå blir det tårta. Väldigt mysigt! Dessutom måste bilen hinnas med att tvättas.

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Pizza

(null)

(null)

Nu är jag hemma igen och köpte med mig lite mat. Dagen har varit full med jobb och tycker detta var ett bra avslut för dagen.

Imorgon ska jag fira min lilla pappa. Har köpt något som han bör uppskatta. Dessutom måste jag jobba lite hos dem. Då min ena dator vägrar få mitt redigeringsprogram att funka.... Måste jag få detta fixat hos dem. Men det får funka för stunden!

Nu blir det mys framför tv:n och så hörs vi mer imorgon igen. Natti!

Prioriterade rätt

Har hunnit springa lite på stan. Efter den perfekta presenten. Men jag tror den jag köpt kommer bli perfekt! Jag säger bara wow. Det skulle förklara en hel del till varför vi aldrig kommit överens också. Haha!

Nu ska jag fortsätta med lite jobb. Därpå ska jag förbereda kvällen. Har i fokus att komma hem tidigt. Då jag blev kvar väldigt länge.... Men det var verkligen behövligt!

Ångra lite att jag inte gick upp tidigare igår. Men andra sidan hade jag inte kunnat sova ut som jag gjorde. Det är mer värt mår allt kommer omkring!

Proffshjälp

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)

Go morgon

Världen tråkigaste värdet ute och har 0 ork att göra någonting. Men jag måste verkligen få massa gjort idag. Ligger redan fler timmar efter och måste komma igån nu. Men andra sidan är det helg. Jag orkar verkligen inte stressa...

Vaknade vid 9 tiden. Åt lite frukost och sedan började dagens jobb. Har verkligen saknat att blogga inser jag. Men att börja på halvfart är verkligen ingenting för mig.... det är allt eller inget. Haha!

För några dagar sedan kikade jag in i en djuraffär och passade på att köpa tik-skydd. Ja ni kan säkerligen förstå till vem och varför. Haha! Fick bra hjälp till Gucci och även en lite påse hundgodis/mat. Vilket var väldigt uppskattat för henne. När det kommer till kläder köper jag det alltid saker härifrån. Bästa utbudet inom Skaraborg!

Ni hittar butiken Här

Finn 5 fel


 

Nya underkläder

(null)

Nu är jag hemma igen och väldigt skönt! Blev en sväng på stan och fixade 2 par nya BH:ar på. Då mina är försmå nu mer. Måste jag uppdatera detta på nytt. Men oj vad dåligt med snygga underkläder för oss med stora bröst... Men turligt nog harvar lite fler butiker som har bättre utbud för oss med större pattar. Haha!

Men detta får bli en början och vill inte heller köpa på mig för många heller. Då jag kommer förstora brösten om 1-2 år på nytt.  Jag personligen tycker smala kroppar med stora bröst är sjukt vackert! Oavsett vad andra anser  är detta min personliga åsikt.

Nu ska jag mysa till en bra film med P. Känner mig så himla lycklig. Det är galet hur vi lät nästa 4-5 år passera utan att vi sa något till varandra vad vi båda kände. Men den historian kanske ni vill höra? 🙈

Bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Lev Nu Dö Sen - Miss Li


Börja med alarm

Glömde av bloggen som vanligt. Men det är så sjukt lätt hänt... Kanske borde börja med alarm? Vet att måna andra med sociala medier gör liknande.

Ska inom kort bege mig ut på stan för en nu BH. Då hela mitt förråd måste slängas. Har jag inga kvar. Haha! Men ska bli skönt att ha någon att välja på!

Nu blir det fortsätta med mitt och därpå blir det helg. Himla skönt! Ska ni göra någonting roligt? 😊

Farsdag

(null)
Ni hittar den Här

Denna klockar är riktigt fin och perfekt present till farsdag. Är man lite senare ute i tiden kan detta vara en mycket bra idé.

Är det något jag tänker på spontant är det en klocka till min pappa. Som dessutom alltid passar tiden. Det är en skillnad mellan oss.

Fånga dagen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Go morgon

Idag har jag inte alls sovit bra. Rättare sagt har hela veckan varit sån... Men kanske släpper senare i veckan? Jag hoppas på det!

Idag blir det en ganska lugn dag. Vid kl 14:00 antar jag att allt som ska vara klart. Är klart. Tycker oftast jag inte hinner med allt. Men det är som det är helt enkelt! (Dålig planering)

Nu till helgen ska jag åka hemåt och fira Farsdag. Samt jobba undan lite papper. Tycker  det är sådär. Men att träffa Pappa är inte heller helt fel. Man får uppskatta dom så länge man har dom i livet ❤️

Slänger upp lite bilder från gårdagens promenad.

Undvik socker

Nu blir det kolla på en serie och därpå sova. Dagen har gått väldigt fort och jag inser hur mycket jag saknat att blogga. Jag tycker detta är genuint kul. Sen kanske inte alla uppskattar det. Men vad gör det? Alla har ett eget val om man vill eller inte vill läsa.

Har extremt sug för sötsaker... Men då jag är helt galen om det väl finns. Brukar jag inte ha detta hemma. Ett tips till er som vill ta bort socker eller minska ner! Det funkar utmärkt och jag kan äta exakt vad och när jag vill.

Nu blir det lite filmmys. Har ni några bra film förslag får ni gärna komma med dem! Alltid kul med nytt!

Vi hörs mer imorgon igen, natti!

Min gårdag i bilder

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tiden flög iväg

(null)

(null)

Nu är jag hemma igen efter en visit på stan. Helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt. Vi gick en lång promenad och därpå tog vi lite fika. Innan vi begav oss in i butikerna. Men det var endast bra saker vi köpte om ni frågar mig!

Nu blir det mys framför tv:n och umgås med P. Ibland tycker jag det är helt sjukt hur vi träffades. Men det kanske är inbillning? Många som fått ta del av den historian tycker den är väldigt gullig.

Imorgon är det fredag och då blir det i daglig ordning en fredagsdejt. Om inte något annat kommer i vägen. Imorgon har jag också möte med min ekonom. Hon kommer hålla i allt vad det gäller pengar. Betala räkningar och sånna saker.

Lagom är bäst

Under livet träffat man olika människor. Jag är väldigt glad att jag träffat alla jag mött och vissa har varit längre bekantskap än andra. Men jag inser idag. Många jag umgåtts med och kanske inte längre. Är mycket pga hur jag är som person.
 
Jag är jag och ska absolut inte ändra om mig helt. Men jag kan se mig som en godispåse. Det finns vissa egenskaper andra inte uppskattar. Vissa vill ha mer det där typiska "Svensson" smaken. Då måste man sola bort dom bitarna för stunden.
 
Man anpassar sig till situationen. Jag byter inte personlighet eller åsikter. Men jag anpassar mig. Jag trodde jag var duktig på detta. Men jag inser idag att jag kan bli ännu bättre.

Öppet kommentarsfält

(null)

(null)

Nu sitter jag på Toyota igen... Det räckte inte med att jag var där igår. Haha! Denna gången är jag här för att kolla varför en lampa lyser. Men misstänker det landar på 5000kr. Precis vad jag vill lägga ut efter jag bytt däck tidigare i veckan...

Men allt kan inte gå som en dans uppenbarligen. Haha! Ska även kolla på bil. Där av att jag egentligen är här. Då det är tanke att skaffa en ny firmabil. Då min tidigare lilla pluttig gick sönder. Vilket är förståligt! Från den upplevelsen kommer jag aldrig mer slarva med service.

Tänkte öppna upp mitt kommentarsfällt och hoppas innerligt att det kan skötas snyggt. Jag begär inte att alla ska älska mig eller avguda det jag gör. Men håll det för er själva isåfall. 😘

Farsdag

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar den Här

En present jag tror alla pappor skulle uppskatta är denna, Dessutom är det något min pappa mer eller mindre snack det dagligen.

Inte fasligt högt pris och gillar färgen. Funkar den inte nu. Skulle den funka lika bra som julklapp.

Lyst med min frånvaro

(null)

(null)

(null)

(null)

Ska inom kort görs min frukost shake. För att sedan görs mig iordning för dagen. Igår fick jag typ en ledig dag. Och det var inte igår! Passade på att. Få naglar gjorda och blev riktigt nöjd! Hade brist på inspiration. Men tycker det blev riktigt bra ändå!

Idag blir det jobba med lite papper och även lämna in saker till min revisor. Har mer eller mindre lyst med min frånvaro. Men dags att ta igen detta. Ska även boka in ett möte med ett företag som ska hjälpa till med lite andra saker!

Ska börja dagen med en liten promenad och därpå börja jobba! Skulle även vilja sticka till gymmet. Betalar för ett kort jag inte ens använder. Men det har sina förklaringar!

Slänger upp bilder från fredagens dubbeldejt. Bloggar mer sen, puss!

Müsli

(null)

(null)

Precis kollat färdig på PH och vad ska man säga? Vad är det för människor som tagit in egentligen? Den ena är värre än den andra. Sedan fattar jag inte att tjejerna inte kör ut dvärgen och långben. Man bara "Hallå, jorden anropar?". En spännande sässong om inte annat!

Avslutar kvällen med lite müsli och tycker det är ett fint slut. Dessutom håller man sig mätt hela natten. Bättre fylla kroppen med det än massa flingor med diverse sockerhalter. Dessutom blir man knappas är jätte fager av det heller i långa loppet. Vare sig hälsa eller utseende...

Nog om det. Nu blir det sängen och imorgon ska jag iväg på lite äventy. Ska bli riktigt skoj. 

Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

Inspiration

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hemåt

Precis beställt mat från Max och ska bege mig hemåt från stan. Väldigt skönt att få saker gjorda man aldrig annars inte hinner... Men ångrar inte en sekund att jag tagit hjälp med mina sociala medier. Då jag behöver fokusera på annat också.

Ska efter detta ringa lite olika julbord för personalen som ständigt står ut med mig. Haha! Vi snackar om människor med enormt tålamod. Väldigt lycklig lottad jag har dem!

Nu blir det raka vägen hem för att kolla PH och därpå är det natt på nytt. Tycker dagarna flyger förbi. Gör inte ni?

Hjo-tidningen

Engång i veckan kommer tidningen alla Hjobor älskar. Det är nämligen Hjo-tidningen. När jag var yngre läste jag den rätt ofta. Men idag. Nja kikar och sedan är det bra. Det är bara inse att små städer har verkligen inga saker att skriva om.

Jag menar. hur kan man få insperationen på 2-4 sidor om att vattennivån sänkts 1 cm? Någon bygger en båt från grunden eller att det var en bokmässa. Eller att något lag kom vidare i serien. Well det kommer uppenbarligen inte hända igen... Varför skriver dom inte om dom verkliga problemen?

Nötter som sitter på kommun förmäktige och ödslar skattepengar till olika meninglösa saker. sås som fika, resor, middagar, höga löner eller annat trams? Dom snålar in på äldres pension, snöskottning, bidrag till familjer som verkligen behöver, vårda det lilla som finns! Ibland skulle jag vilja veta hur dom tänker.

Varför inte skriva om hyresbostäder som river hyreshus som finns för att satsa på nyproduktion för 10 000kr... Varför inte renovera upp saker dom redan åttagit sig? Ursäkta men vem är så ofattbart dum och sätter sig i en sådan lägenhet i Hjo... Skövde kan erbjuda ett liknande koncept + nära till allt.

Resturanger osm borde få läggas ner. pga brist på insperation.

Folk som inte ser skillnaden på mitt och ditt.

Bussförbindelsen vad händer med den? Dryga chaförer, smutsiga säten, bälten som inte funkar. Komigen jag kan rabbla upp mer.

1 fråga, vad är denna tidningen egentligen byggd på? Tror säkerligen det finns någon i komunstyrelsen som har en fot inne i tidningen. Där av att det aldrig lyfts fram.

Men jag tycker det är skamligt att man då kan kalla det tidning och ännu mindre få folk som läser blaskan!

Skaffa katt



Då är det dags för att få naglarna fina och passar på att gå på IKEA samtidigt. Alltid bra att göra 2 flugor i en smäll! Har verkligen längtat att få detta gjort. Där av har jag ett "problem" mindre. Haha!

Hinner jag. Ska jag också hämta lite saker från ett annat företag. Himla bra när man kan få fler än 1 ärende gjort. Som dessutom är kunniga kring området.

Att bero på något helt annat är det SJUKT kallt ute! Det är väl bara en tidsfråga tills ohyra kommer in. Jag gillar djur. I förutsättning dom kan hålla sig på sin kant. Dvs långt bort från mig... Jag är ingen kattmänniska. Men om mer än 1 mus kommer in. Kan dom räkna med att jag skaffar 2 katter. Som får vi i källaren. Haha! 😂

Oj måste skynda mig innan jag blir sen...

Bra service

<Inlägget innehåller betallänk>
Ni hittar den Här

I veckan som var fick jag hem mitt nya skal och wow vad jag ÄLSKAR skalet! Är det ens lagligt att göra ett sådant snyggt skal? Att marmor är inne är inget snack om saken. Det finns även en hel del olika skal att välja bland. Om nu min färg jag valt. Inte känns rätt för er?

Jag gillar vitt och att det är cleant eller hur man ska uttrycka sig. Dessutom kommer den matcha perfekt till bordet jag beställt till sängen. Som jag ska försöka hämta nu i veckan!

Enda lilla problemet med det hela är som ni kanske ser. Ja det är för stort. Trodde jag aldrig skulle använda ordet förstort. Men uppenbarligen kan saker bli förstora. haha! Skämt och sido. Hörde av mig till företaget och var ur gulliga och skickar en ny. Hur bra service? Kommer absolut köpa fler saker från dem!

Min Gud



(null)

Go morgon

Nu är det högtid att starta igång dagen och ska göra det med en shake. I daglig ordning. Har en ganska lugn dag framför mig och tycker det ska bli riktigt skönt! Gårdagen hade jag helt enkelt fullt upp med! Men tuggade  mign igenom den!

Idag ska jag försöka få tid för mina naglar. Vill verkligen få dem fina på nytt. Samt boka tid för fillers. Jag ska även gå till frisören som nu mer eller mindre är min gud. Boka tid för färgning och isättning av nytt löshår. Många anser att tejp är bättre nail-hair... Men jag vet inte? 🤔

Ska köra igång dagen och hoppas den rullar på som vanligt. När jag kommer hem ska jag jobba undan lite saker. Samt gå igenom grejer med min assistent.

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Tacka ja till PH

Skit... Jag som verkligen tänkte lägga upp dagens uppdateringar. För att allt skulle klaffa. Men uppenbarligen lyckades det inte helt enkelt... Haft en väldigt bra dag om inte annat och känns som jag fått massa gjort. Dessutom är det skönt att komma hem till lugnet. Blev iof lite senare vad jag först tänkte mig. Men bättre sent än aldrig!

Nu blir det äta mat och därpå mysa ner sig i sängen. Hade tänkt ta mig till gymmet. Men antusiasmen är mer eller mindre 0. Anser jag att det kan vänta. haha! Men måste snart komma igång! Det är dels skönt att gymma och få det ur världen!

Nu ska jag äta lite mat, betala några räkningar och därpå sängen framför PH. Jag har bara sett ikapp från förra veckan. Men förra veckan åkta min favorit... Adam var utan tvekan min favorit och jag älskar hans tattueringar! Men vem gör inte det? Kanske ska tacka ja inför nästa sessong om jag får frågan? haha!

Sanningen

Att få höra sanningen är kanske inte alltid är kul. Det gör oftast lite ont och ignorerar den. Jag är en person som sticker ut från mängden. Jag är väldigt självgod och tycker det inte är fel.

Men någon jag förstått är att jag tar mycket plats. Samt kan uppfattas väldigt arrogant. Utav en konversation med mig och en vän. Kan 95% handla om mig och övriga 5% handla om den andra. Det är riktigt ocharmigt...

Jag är van att stå i fokus och fylla tiden med me, myself and I. Detta är något jag inte förstått fören idag. Men jag är väldigt glad att jag fått den insikten.

Jag brukar säga som såhär (vilket ni säkert känner igen)

En person som vårdar sitt yttre väldigt väl, men har en rutten personlighet. Kommer alltid vara värre mindre attraktiv än personen som kanske inte lägger lika mycket tid påmsitt yttre. Men har ett större hjärta för andra.

Att visa andra hänsyn och omtanke. Är betydligt viktigare än att se till sina egna behov.

Farsdag

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Nu på söndag är det Farsdag och många undrar säkert vad man ska kunna ge. Jag är lite kluven. Då min lilla pappa har allt han behöver. Mer eller mindre. Dessutom är han väldigt enkel att ge saker till.

Men något jag tror både min och säkert andras föräldrar skulle uppskatta är dessa.

Nu när kylan och vintern inväntar sig. Vad vore inte bättre än ett par skor? Dessutom är dom riktigt snygga och till ett ok pris.

Ni hittar dom Här

Kompensation

(null)

Go morgon!

Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv är jag påväg mot jobbet och ska försöka strukturera upp mitt liv. Allt har varit kaos dom senaste månaderna. Men nu börjar bit för bit falla på plats. Känns otroligt skönt!

Har ett möte senare idag. Skulle även ner till kirurgen och kolla till mitt ärr. Men då jag måste prioritera andra saker. Fick jag tyvärr boka av detta. Ibland sätter folk detta på otroligt dumma datum... Jag vet att ni vill se hur det blev etc. Men vi som jobbar förlorar en hel dags arbete på att bara åka ner...

Man borde få någon kompensation om inte annat. Haha! Skoja! Bloggar mer sen. Dags för en dusch och därpå jobb.

Kvällsmys

(null)

Nu är jag hemma igen och även fått i sig en bit mat. Verkligen behövligt! Imorgon vankas det jobb och har också ett möte inplanerat. Glömde helt av naglarna. Men kanske får lite tid över till det inom kort!

Blev en pizza dagen till ära. Men tveksam över valet av pizzeria. Tidigare har den varit riktigt god. Men idag... Nja vet inte. Men man kan inte få allt eller hur brukar man säga?

Hann även in en sväng för att införskaffa mig 2 blommor. Som ni minns har jag ALDRIG haft blommor. Vare sig i tidigare videos eller annat. Men sedan jag flyttade hit. Det är som herpes. Det bara sprider sig i hela huset. Haha! Imorgon kommer larmkillen som ska sätta upp lite kameror och sånt. I dagens samhälle är detta mer än självklart... Sjukt att det är vår vardag!

Nu måste jag sova. Larmet ringer 06:00 och jag vill vara pigg. Puss på er och lägger er i tid! Tro mig det suger. Men oj vad bra det blir i långa loppet!

Rent och fint

(null)

(null)

Helt slut efter städat här hemma och verkligen skönt att ha det som rutin. Då jag städar hela huset 2 gånger i veckan. Tycker jag är ganska rimligt. Plus att det alltid går snabbt! Sen älskar jag rena ytor och tror knappas jag är ensam om det. Haha!

Nu blir det mys framför PH och därpå ska jag iväg för att handla lite mat. Verkligen behövligt då det ekar med eller mindre i kyl och frys. Dessutom finns det bra appar för just dessa saker.

Nu blir det kolla igenom förra veckan och därpå blir det bara mys framför tv:n. Bloggar mer sen. Puss på er!

Selena Gomez - Love you to love me

1 timme för tidigt

(null)

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag helt okej. Det är inte perfekt men det funkar. Om man säger så! Vaknade klockan 08:00. Inser att jag ställde klockan 1 timme tidigare... Asså vad händer? Men låg kvar i sängen och funderade. I samma veva insåg jag att jag vaknat för tidigt. Haha! På en måndag dessutom...

Det har hänt lite sen sist som sagt. Förstorat brösten och jobbat med nytt folk. Satt in nytt löshår och massa där till. Dessutom inser jag allt mer. Att jag saknat detta med bloggen.

Well kanske inte är bäst på att blogga/uppdatera. Men det funkar och jag gillar det. Huvudsaken? Nog om detta. Jag ska jobba vidare och därpå måste jag boka tid för naglar. Asså mina händer... Vad har jag gjort mot mig själv i 2-3 månader. Haha!

Regard - Ride It