Är pengar lösningen



Go kväll alla fina. Hoppas er dag varit bra och att ni haft en trevlig dag. Själv mår jag super och står nu på gymmet. Idag blir det ett rygg och magpass. Insett att det som funkar bäst för mig. Det är att jag endast gör saker jag tycker är skoj. Haha! Dessutom. Blir det roligare när man ser resultat.

Vädret idag. Vad ska jag säga? Allt känns riktigt bra och jag mår verkligen super! Fick godkännande förra veckan från hyresvärden av andrahands uthyrning. Inom kort kommer hah bli mer och med smålänning. Haha! Trodde jag var klar med det. Men Jönköping är en grymt trevlig stad och jag har insett. Pengar gör verkligen mycket. Mer än så tänker jag inte avslöja om hur jag löste lägenhet i centrum. Haha! Men klart det har sina fördelar att vara kändis och kan knepen att tränga sig lite före i kön. Haha!

Nu ska jag fortsätta mer här. Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

Älskar thai

Hej på er alla fina. Hippas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag helt okej och står nu på gymmet. Då dom stänger kl 00 är jag inte 100 om jag hinner med dagens pass... men hoppas på det! Om inte annat gör jag endast det mest nödvändiga! Älskar träna på kvällarna eller direkt på morgonen. Enda skillnaden är att det är enklare att komma iväg på kvällen än morgonen. Detta är sista veckan som jag sköter bloggen solo. Hade tagit helt fel på vecka. Haha!

Men ska bli riktigt skönt! Tur det finns människor som kan hjälpa en med detta! Förstår inte hur jag tidigare fick ihop mitt bloggande. Men andra sidan hade jag ett enklare liv. Nu blir det slita på och därpå ska jag hem för att sova. Råkade somna på sängen och vaknade nyligen... sjukt irriterande. Men bara acceptera som det är! Blev en lunch tidigare idag med thai. Bästa jag vet <3

Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!

God mat, men sur personal

Hej på er alla fina. Det var ett bra tag sedan och det har haft sina skäl. Men nu hoppas jag allt ska bli bra. IGEN haha! Sitter nu på Indisk-resturang och jag vet inte vad. Men tycker dom börjar bli smått buttra. Fattar 0? Men kanske bara är jag? Aja! Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit och skrivit fakturor och planerat veckan. Hade möte med M....... Verkar som det gick fint.

Nu sitter jag här med Emma och ska avnjuta lite mat. Turligt nog är maten godare och personalen varit dom senaste gångerna. Haha! Ett tips till er som vill gå hit. Gå 1 timme innan ni ska ha mat. Vi brukar få vänta mellan 30-60 min. Vad hände med mitt kändisskap? Haha!

Senare ikväll ska jag till P och kolla film. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Ork

Hej på er alla sötisar. Ibland blir allt inte son det engång varit. Jag inser det mer och mer... Min kropp orkar verkligen inte och spelar knappt någon roll hur jag gör... Vissa dagar undrar jag vad jag ska göra med bloggen. Jag tycker det är roligt när orken finns där. Men det senaste har den varit mer eller mindre spårlös...

Nu är jag iaf på gymmet och försöker köra ett benpass. Det verkar som jag kommit tillbaka någorlunda. Men tro mig. Det tar verkligen emot att gå hit.... Men jag gör mitt bästa och även dom små sakerna kan förändra en hel del.

När jag kommer hem ska jag sitta i möte med lite gällande lite olika saker och därpå ska jag förbereda morgondagen. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Darin - Hög

Minnen

Det bästa med minnen är att man kan le och nästan skratta åt det idag. Första kärleken man hade. Saker man bråkade om då. Inser man idagatt det var skit saker eller hur man nöjde sig med det lilla enkla. Promenader i månskenet kl 03:59 därman gick hand i hand. Breakup som man trodde aldrig skulle bli hel utav. Missförstånd som sedan slutade med försoning genom att båda hade fått mat. haha! Hur man "tappade" oskulden och hur viktigt det var att bli först...

Det finns killar jag aldrig kommer sakna och det finns dom som jag alltid kommer tt tänka enliten extra gång på. Ett minne jag har av en är följande. Jag vaknade upp i en dubbelsäng med balkong dörren öppen. Hörde fiskmåsar och bilr körde utanför. Det var i mitten på sommaren och jag hade precis fått sommarlov. Jag kan än idag känna hans doft och hur bra vi hade det. Även om vi var som natt och dag. haha!

Första samtalet och hur jag DOG för hans röst och hur glad jag var när jan frågade mig om vi skulle bli ihop. Han kommer alltid ha en extra plats hos mig och det vi hade kommer alltid vara något extra. Utan berätta för mycket om och vem detta är. Men han kommer jag alltid tänka liteextra på och vem vet. Han kanske gördetsamma. Även om oddsenär extremt små. Då jag inte ser ut som jag engång gjorde då. Men vem vet?

Dagens outfit

<Inlägget innehåller betallänk>





Ni hittar Byxorna Här & Ni hittar Örhängena Här

Nu märks det verkligen att sommaren är påväg. Långa ljusa kvällar och ett glas rosé på balkongen. Vi passade på att ta lite bilder i det fina vädret. Då det är sällan saker som dessa sker i vår stad. Hade vi en hel del som kom fram och frågde vad vi gjorde. Men det är alltid kul!

Jag ser det som gratis marknadsföring. När inte folk på krogen pratar vidare mycket längre. Får jag väl göra reklam på egen hand. haha!