Hur kan det klassas som ett jobb?

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och fått vakna utvilade! nu är vi påväg upp till Norrland för att fira påsk och jag kan säga som såhär... Jag är långt från glad!!! Från att vi lämnade Skövde till nu då klockan är 10:37 har jag suttit i telefonkö i 1 timme och 15 min för att få veta att dom som kan säga upp abonnemang inte jobbar idag... Jag har aldrig varit missnöjd med tre.se! Men idag slog det alla rekord! Helt sjukt att telefonförsäljare kan klassas som ett yrke... TRAGISKT!


Nu är vi iaf snart där och ska svara på lite Mail när jag ändå spenderat den närmsta timmen på att sitta i kö. Haha! När vi kommer fram ska  jag göra iordning mig och därpå ha ett Skype möte. Inom en snar framtid kommer jag kunna berätta mer om mitt projekt!


(null)



Nu blir det jobba undan lite smått och därpå försöka slappna av och coola ner. Haha! Usch vad trött jag är på försäljare både privat som företagare... Haha! Bloggar med sen igen, puss på er!


Transsexuell-livmoder

Jag tror många av er som följer bloggen redan sett eller hört talas om denna filmen... Men vad gör det? Oavsett om man är för eller emot oss transsexuella är denna film mycket lärorik. Där får man följa en av dem första som genom gick en könskorrigering och dessutom valde "ansluta" en livmoder.



I dagens läge är det bara en fråga kring just detta ska kunna gå hela vägen med just en sådan operation. Många TS-kvinnor drömmer om just detta och även om jag inte kan dela den längtan är det väldigt spännande att följa! Sen om det är rätt eller fel är upp till var och en. Naturligt kommer det kanske aldrig bli... Men vad är egentligen normalt? Finns knappt ingen som bär sin rätta hår eller ögonfärg. Svänger lite hit och dit mellan partners samtidigt som någon där hemma sitter och väntar... Ju mer filmer som denna uppmärksammas kommer fler transsexuella våg ta klivet mot rätt riktning!

Hatar stress

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och är i fullgång med att gå massa ärenden på . Skönt att få saker gjorda och vädret är helt underbart! Ska ha möte senare med lite företag och senare ikväll ska jag försöka podda. Vet inte hur det blir med podden nu när vi är 1 avsnitt efter... Men vi ska försöka lösa detta!


Blev utbjuden på försenad födelsedagsmiddag av killen och var väldigt trevligt. Dock stressade han mig så jag glömde mobil och plånbok hemma, haha! Hatar folk som stressad mig... Men när det gäller deadline’s är det en helt annan sak!


Nu blir det gå på stan och därpå ska jag hem för lite möten, gå igenom Mail och annat "skoj", haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Inglasadbalkong

Hej på er alla fina bloggläsare, hoppas ni haft en underbar dag och mår bra! Själv har jag valt att hålla lite avstånd med mina socialamedier dessa veckor som varit då jag varit upptagen med massor annat... Men väl behövligt! Hade tidigare en från någon glasmästeri här för att mäta ut mått till vår inglasadebalkong. Verligen härligt att det börjar hända saker här och dessutom har killen fått ett ritkgit bra erbjudande som kan vara avgörande att vi slipper flytta, hur skönt?!

(null)

Vi var igår och firade lite på en av våra nya favorit resturanger. Ligger inte i Skövde men tar ca 30 min att ta sig dit med bil och funkar det också! Dessutom var jag och fixade mina naglar igår och det är så sjukt härligt! Dock slår jag i mina fingrar nästan hela tiden då jag varit utan dom 1-2 månader, haha! Passade också på att boka tid för fransförlängning då jag tröttnat på att pilla dit dom själv... Men hon som jag endast går till hade inte tid fören i slutet av nästa månad. Men helt klart värt att vänta med tanke på hur duktig hon faktiskt är!

(null)

Nu blir det göra sig iordning för att åka till päronen och ha lite påskmys. Då vi ska åka bort kommer jag inte se dem fören i april då Mami också fyller år. Nog om detta, bloggar mer sen igen, puss på er!

Äntligen dags

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och är nu på nagelsalongen för att göra mig lite extra snygg, haha! Var så sjukt långe sen jag gjorde mina naglar och efter detta ska jag boka tid för fransar! Hade en super duktig tjej i Floby som jag ska börja gå hos igen.


(null)



Har typ 0 idéer vad jag ska göra och känns som det var evigheter sen jag var här. Igår berättade killen att han ville ut och resa och jag ska bestämma vart. Hur snällt?! Det han inte vet är att jag ska bjuda honom till Maldiverna i slutet eller början av nästa år.


(null)



Vaknade för ca 1 timme sen och är nu här och blev bara 3 min sen. Det är tidigare än sist då jag oftast brukar vara 5-15 min sen, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Lyckad kväll

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och precis fixat mig inför dagen. Ska inom kort möta upp 2 vänner för en liten lunch. Kommer bli riktigt trevligt och ska spackla mig lite extra idag. Super fint väder övrigt och är på riktigt bra humör!


Super sliten från igår då vi gick ut och hade en super trevlig kväll. Träffade på en av våra tidigare grannar och insåg att det skiljdes 7 år mellan oss! Helt sjukt! Dags att lägga skorna på hyllan?! Lever på att många tror jag är 21-23, haha!


Nu blir det mot stan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Taggad!

Igår satt jag i ett väldigt intressant möte med en av mina gamla maneger och om sanningen ska fram utan att berätta för mycket... Från nu i sommar kommer till i slutet av nästa år kan bli väldigt intressant! Ni som lyssnat på podden vet exakt vad detta gäller. Nästan hela detta året kommer jag jobba med en drös härliga och nya människor. Vi kommer jobba ganska intensivt och börja skriva lite musik ihop! Jag är riktgit taggad och hoppas jag inte tar på mig för mycket och sedan lägger av, haha!


Detta vi ska genomföra är något jag alltid drömt om och det känns riktigt overkligt att det kan bli verklighet! Någon gång under detta året kommer mer avslöjas och även matrial publiceras. Ska försöka tänka på att vlogga när man är i studion och även är utanför också förstås! Jag är långt från en producent och kommer hålla mig i bakgrunden fram tills det är dags, haha! Men jag kommer bidra med det jag kan också förstås!

Utgångs-outfit

Nedan ser ni en riktgit schyst outfit och den blev riktigt BOOM!
Toppen är ur söt och älskar mönstret som dessutom skulle bli super ihop till byxorna. Knapparna gör byxorna till något litet extra! Handväskan är väldigt enkel och inga extra saker. Örhängen även dom är väldigt enkla och älskar färg och formen. Skorna är super snygga och med en lagom smal och hög klack.


Toppen hittarn i Här, Byxorna hittar ni Här, Örhängena hittar ni Här
Väskan hittar ni HärSkorna hittar ni Här
 

Ultimata livet

Go morgon alla bloggläsare, idag mår jag mycket bättre och det är irktigt skönt! Är inte helt 100 återställd och hoppas det ska släppa allt eftersom. Har mer eller mindre bara spenderat hela dagen i sängen utom när jag behövt gå på toa, haha! (Onödig info). Solen skiner och är lite små bitter att jag inte kan ut och njuta av det fina vädret... Men imorgon måste jag försöka göra lite nytt för att kunna få helgen helt ledig.

 
Var och lunch med en kompis i tidigare i veckan (måndag) och var väldigt trevligt. Vi gick igenom ganska viktiga saker och hur man faktiskt ska få ut ultimata av livet. Tänk att enbart behöva jobba 6 månader och resterande 6 månader helt ledig?! Ganska skönt va?! Mycket handlar om vad och hur man väljer att arbeta.

 
Idag ska jag bara göra ytterst det lilla och enbart slappa. Men imorgon måste jag iväg oavsett vad... Hoppas jag ska vara 100% bra och att allt som är inbokat imorgon ska flyta på! Att stöta på problem är inget super skoj och något jag helst undviker... Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Poddkritik

Vi fick lite kritik gällande vårt senaste poddavsnitt som berörde transsexuella och vi båda hade en negativ syn på hur sjukvården fungerar gällande just detta. Enligt hen ansåg hen att vi var transfobiska i vårt uttalande... Jag tycker absolut att transsexuella ska ha rätt tillsjukvård precis som en cancersjuk. MEN om en bröstoperation gör hen lycklig är jag väldigt skeptisk till... Ansiktsbehåring och könskorrigering kan jag acceptera, fine! Men större bröst?! NEJ, jag har väldigt svårt att tro detta. Av hormonerna får hen dom bröst hen ska ha om hen hade födds till biologisk kvinna och så enkelt är det.

Om alla biologiska kvinnor också skulle få den möjligheten att korrigera deras bröst pga för små eller ojämna hade hen säkerligen också gjort detta. Då är min retur fråga varför ska en transsexuell kvinna få detta betalt av staten?! Jag tror säkerligen att några av er förstår var jag vill komma medans andra inte gör detta. Man kan inte nå fram till alla...

 
Sen till er nötter som tror att jag går på bidrag själv eller har en pisslön etc. Snälla tänk om! Det är inte det minsta synd om mig och jag lever helt nekelt bättre än många andra. MEN jag jobbar för det och det är antagligen inget ni själva kommer uppleva och då förstår jag att det irriterar er att jag gör det. CARE FACE....

Sjuk idag...

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni haft en toppen dag! Själv mår jag ritkgit piss och åkt på en dunderförkylning... Har enbart legat i sängen idag och det var långt från vad jag hade velat... Blir extremt uttråkad och mesta dels kollat film, somnat och gått på toan, haha! Så ligger mitt glamorliv till i nu läget.

För alla som jobbar inklusiv mig själv kan man nu kolla om man får restskatt eller kvarskatt. Jag kan säga som såhär att jag slår rekordet varje år. Första året jag skattade fick jag 15 000, året därpå 20 000 och året därpå 25 000. Då är frågan hur mycket jag fick detta året?! Pengar är egentligen bara matriella saker och man ska vara glad om man får något oavsett vad!

Nu ska jag försöka göra mig iordning för att gå med killen på affären. Efter legat hemma hela dagen vill jag bara gör något litet. Är fortfarande inte helt bra... Men hoppas det ger med sig tills på tors då jag har massor att göra! Men det återstår och se helt enkelt! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Underbara produkter

Nedan har ni lite olika produkter jag mer ellerm indre är beroende utav, haha! Jag har väldigt svårt att kunna leva utan många av just dessa fantastiska produkter! Vissa av dem kostar lite mer än andra. Men kan verkligen rekomendera dom alla 4:a!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här
 

Beslutångest

Då vi mer eller mindre börjar få klart lägenheten här är det bara små detaljer kvar som ska fixas... MEN det är riktigt svårt! I nuläget letar jag efter en schyst golvlampa som ska stå lite vid sidan om balkong dörren. Kommer bli riktigt snyggt under kvällarna då man vill ha lite mysbelysning när man kikar film eller serie.

Nu är bara min fråga vilken av dessa som ska passa bäst in? Alla 3 är lika snygga och har SJUK beslutångest... =/

Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här
 

Planeringsdag

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super bra och ska inom kort bege mig ut med lillen.Helt otroligt att denna lilla skit ska bli 4 år inom en snar framtid?! Helt sjukt vad tiden far iväg och så mycket vi 2 gått igenom. Tror hon alltid medverkar i nästan alla mina intervjuer på något annat vis.

Idag har jag inget direkt planerat. Ska ringa lite samtal för att säga upp gamla abonemang som jag avvaktat med i snart 3 år... Ibland börjar jag ufndera om jag har telefonskräck gällande vissa saker? Att säga upp abonemang eller vissa samarbeten man aldrig jobbat med tidigare kan jag ofta låta rinna ut i sanden. Något jag måste börja jobba med!

Nu blir det äta lite frukosti  samband jag jobbar undan och därpå ska jag gå lite på stan. Har insett att jag måste läggao m mitt liv för att sluta tänka på alla "måsten". Måndagar frå helt enkelt bli planeringsdagar. Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Avsnitt 15

I dagens poddavsnitt tar vi upp om folk som är manipulerade och om vi har några erfarenheter om detta. Vad kan det leda till om man möter en sådan person? Vi berör även personer som är översexuella personer är benägna att göra för att få ut sin njutning. Vi tar återigen transsexuella som får sin könskorrigering, bröst operation och ansiktsbehårig betalt av staten. Är det rätt eller fel?


Podden klar!

Go kväll alla bloggläsare, förlåt för helgens uppdatering men inte alls mått bra... Var igår i Jönköping och hade en riktigt bra kväll. Bilder kommer att dyka upp llt eftersom i veckan. Blev precis klar med podden och tror den blev riktgit bra och hoppas ni också ska känna detta! Väldigt skoj att vi hittat ett flow gällande detta och en lösning med hur vi ska göra just detta!

Nu blir det ut med lillen och därpå ska jag krypa ner till kojs. Riktigt trött och har mer ellerm indre sovit bort hela denna dagen... Men det har varit väldigt behövligt! Helgen blev lite fullt ös och var även och kikade lite små saker. Då min kille fyller år tänkte jag göra något extra och om det nu ska gå igenom måste mycket vara klart mer eller mindre, haha!

Nu blir det gå ut medl illen och därpå ska jag dejta kudden. Har bara hunnit med podden och måste sitta med allt annat imorgon. Ska på ett möte runt 13:00 och behöver gå upp extra tidigt för att jobba in övriga saker osm inte blev klara idag.... Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Mot Småland!

Go morgon bloggisen, sitter nu på datatillsynsman för att tanka innan vi ska bege oss ner till Småland för att göra lite marknadsföring. Riktigt spännande att se om detta leder till något eller inte! Därpå ska vi äta något gott för att sedan åka hemåt.


Glömde av helt att blogga igår och var inte alls min mening... Hela gårdagen gick åt till jobb och hade verkligen 0 tid till annat. Men idag ska jag vlogga och glömmer jag blogga kommer det visa sig vad vi gör allt eftersom helt enkelt.


Hoppas ni får en strålande solig dag för nu beger vi oss till Småland och därpå blir det shopping och go mat. Bloggar mer sen igen puss på er!

Datenight!

Sist vi var uppe i Norrland gjorde vi en spontan tripp och kom toill en super mysig Indisk resturang. Personalen var super trevlig och skulle verkligen rekomendera detta place. Vi tänkte ta en Thai resturang, men när dom hade karoke kväll på högsta volym (personalen)... Kände vi båda att vi tar en annan resturang och hittade hit.


Jag tog en förrätt med friterad lök med 2 såser till. Kan säga att det var betydligt godare än vad det kanske ser ut! Dessutom var dom snabba med maten och hade ritkgit bra service. Det kostade inte heller överdrivet mycket heller och det är alltid ett + i plånboken, haha! Skämt och sido, helt klart värt.



Gillar hur dom hade valt att inreda resturangen och fick lite källar-feeling. Jag tycker resturanger som lägger fokus på små detaljer som andra kanske glömmer kan förlora en hel del... Dessutom hade dom spotlight i taket som dom kunde reglera ljust med. Glad att jag valde ta bilden innan dom släckte ner lite.


Jag minns knappt vad jag tog mer än kyckling... Men det var verkligen riktigt gott! I slutet fick jag kämpa i mig det sista, haha! Men det var verkligen värt varenda krona. Helt klart en av mina favorit resturanger under en spontan tripp. Kan varmt rekomendera detta ställe!

 

Schysta skor!

Dessa skor är riktigt snygga och hade varit riktigt schysta till ett par jusblå jeans. En rejäl klack och väldigt enkla och till ett bra pris dessutom! Jag tänker jeans som är utvängda och även lite slitningar på också. Det hade varit ritkgit snyggt.


Ni hittar dom Här
 

Flytt!

För er som lyssnar genom vår senaste podd vet om att en flytt kan vara ganska aktuellt igen... Det är nämligen som så att min pojkvän har fått ett jobberbjudande i småland och jag kommer då följa efter. Jag vill inte så ivägen för hans drömmar och kommer då flytta ner mitt företag. Då jag har ett litet halvkänt ansikte där nere är jag nästan helt säker på att min affärsidé jag fört igenom även kommer gå varmt hem där borta också!

 
Men det är klart jag har lite ångest över detta också... Det är ny städerska vi måste inskaffa och detsamma gäller dagmatte. Jag föredrar att ha en och samma som kommer och inte behöva ha 18 olika under 1 månad. Ja ni förstår säkert? När och om flytten blir av är inte helt 100 än. Men vi har nu börjat buda på både hus och lägenheter där nere. Som ni vet har jag krav att det ska minst vara 5 år gammalt och kan gissa vad vi behöver lägga för att dels få detta och centralt... Oavsett hur det går kommer jag sakna denna lägenheten... Men det kan ta 1-2 år innan allt blir klart och det är det enda som lugnar mig just nu...

Glasbalkong på G

 Hej på er alla sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag! Själv har jag varit lite smått upptagen och helt glömt av detta med bloggandet... Men nu är jag i fullgång som vanligt, haha! Fått nästan allt gjort idag och det känns super. Pratade med Skövdebostäder gällande glasbalkongen och det verkar som det kommer gå att ordna snabbare än planerat! Dock hann dom stänga innan jag kom dit och skrev på... Men dom skulle skicka det jag skulle skriva under vilket underlättar.

(null)

Har planer på att byta städfirma då vi fått lite rörlig personal... Fine att man kan få det ibland men inte varje gång eller är jag överkänslig?! Jag kan känna som såhär att detta är vårt hem och jag vill inte ha in vem som helst. Jag tycker det är ganska självklart och det verkade jag inte vara ensam då mina vänner som också har städerska anser detsamma. Men ska höra mig av till lite städbolag och kika vad som kan tänkas bli bäst för oss.

(null)

Nu blir det mys framför tv:n och därpå ska jag och killen ut och käka något gott. Vloggar dessutom idag och känns skönt att komma igång på nytt. Om ni har någon random fråga kommer jag ta det i vloggen som "dagens fråga". Bloggar mer sen igen, puss på er!

Alexander Rybak - That's How Write A Song

Nu börjar ESC närma sig och detta kan bli väldigt spännande! Alexander Rybak tror jag alla minns? Tror hans låt kan bli riktigt farlig och sen att man nästan dör för hans bruna ögon. Detta är en av mina favorit och tror den kommer gå långt!


Utgångs-outfit!

Denna outfit är riktigt snygg och hade varit så snygg till en utgång eller om man ska iväg. Bodyn är riktgit snygg och älskar mönstret. Byxorna är super fina och älskar att dom är utsvängda. Ihop hade dom blivit så fina ihop och Skorna skulle bli det lilla extra. Örhängena är väldigt "neutrala och blir inte för mycket. Väskan är ritkgit sör och skulle passa fint ihop med byxorna.


Örhängena hittar ni Här, Bodyn hittar ni Här, Väskan hittar ni Här
Byxorna hittar ni Här, Skorna hittar ni Här
 

Allt snurrar! 14/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och solen skiner. Ska inom kort börja plocka innan vår städerska kommer för att pyssla lite här hemma. Verkligen sköt och behövligt! Tur man kan få hjälp med vardagliga saker som man antingen inte har tid eller vill göra, haha! Idag blir det mesta dels jobb framför datorn och det är lagom skoj...

Ska på ett möte lite innan kl 15:00 gällande lite saker som rör flytten. Att gardera sig är det bästa jag vet och i nuläget är det inte bara att flytt utan måste tänka lite längre än så också. Men det kommer säkerligen bli toppen och ser verkligen fram emot allt nytt detta kan innebära. Ska också försöka få tag i en mäklare gällande budgivningen jag är med i nu. Jag kan säga som såhär att jag har väldigt svårt att fokusera då allt mer ellerm indre snurrar, haha!

Nu ska jag ut med lillen och därpå ska jag försöka jobba undan allt jag inte gjorde igår. Verkligen skönt att kunna lägga tid på saker som kanske kan få mig tänka på betydligt roligare saker än just detta, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Inspererande podd!

Något jag älskar att göra undertiden när jag sminkar mig är att kolla på Youtube-videos eller lyssna på olika poddar. Har 5-6 poddar jag slaviskt följer och idag lyssnade jag på ett väldigt bra avsnitt gällande avundsjuka. Vilket passar väldigt bra då jag funderat över att öppna upp mitt komentarsfällt på nytt. Att jag valde stänga av detta var pga negativa komentarer som dessutom hade 0 sanning i sig. Om man nu ska kritisera någon kan en fördel vara att hålla sig till sanningen eller säkra källor...


Avsnittet jag lyssnade på handlade om haters och deras gissningar till varför dom är just haters. Precis som många gånger jag sagt är jag nästan till 99% säker att det rör sig pågrund av avundsjuka. Speciellt i små "städer" får man ALDRIG tro att man är bättre än någon annan eller lyckas för den delen heller. Vi med socialamedier blottar oss och folk anser dom har någon rättighet att kritisera oss... Jag har inget emot att ta kritik i förutsättning att det ligger en sanning i det hela. Jag har vare sig någon plikt eller lust till att redovisa min lön eller mitt företag till någon jag aldrig kommer träffa. Ännu mindre ha något som helst gemensamt med...

 
Jag kan förstå att det upprör mång att jag kan kan bröjsa en lägenhet över det "normala" utan att det rör mig i ryggen och att jag kan sova fram till 12:00 oavsett dag. Att jag kan ha en städerska som kommer 1 gång i veckan eller att min hund har en dagmatte. Medans ni går till ett jobb som ni uppenbarligen inte trivs med eller avskyr dag ut och in... Låter era husdjur/barn behndlas som skit under vekorna och säkerligen under vissa helger också då ork inte finns... Det finns säkert fler saker jag kan rabbla upp. Men att lägga mig på er nivå är inte min grej! Det som faktiskt spelar roll är vad du gör med ditt liv och fyller du ditt liv med massa skit kommer du få ut skit utav det. Dessutom är det ingen tvång att läsa min eller andra bloggar, poddar eller videos utan detta är ett aktivt val ni själva gör... Jag är så pass "ointressant, ful, patetisk, äcklig" att ni inte kan få nog av mig, haha! Det kan jag leva länge på ;)

Benjamin Ingrosso - Danse You Off

I helgen var det mello-final och vad jag förstått vann Benjamin Ingrosso och får hoppas det går bra i ESC. Jag är inget jätte fan av själva låten och tyckte den var rätt ok... Däremot var numret riktgit snyggt! Kändes modernt och nytänkt. Övrigt av resterande bidrag ansåg jag att ingen av dom var vidare bra... Det ska bli kul att se hur det går för honom i semin.



Jag är dock väldigt skeptisk till om den kommer ta sig vidare till finalen då låten är ganska "simpel" och det är scenframträdandet som gör allt. Men jag har väldigt svårt att tro detta kommer bli en av dom som slåss i topp 5 om den nu tar sig vidare till final. Min favorit var Jessica Andersson som ni vet. Men vi får se och hoppas det går bra för honom! :)

Jönköping nästa vecka! 13/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super i daglig ordning och ska på en liten spontan sväng senare idag. Med tanke på att jag inom kort ska flytta på nytt är jag i fullgång med att kolla marknadsföring inför flytt. Den 11 - 12 mars ska vi ner till Jönköping för lite olika saker. Min pojkvän ska gå på arbetsintervju och jag ska kolla lokal och ha ett möte gällande sammarbete både bloggmässigt och det som rör mitt företag!

(null)

Tanken var att jag skulle ha lite möten idag men då jag ville ha lite annat i görningen kände jag att jag kunde flytta det tills imorgon, haha! Senare idag kommer vår städerska då hon var sjuk igår fick vi ändra dag. För mig spelar det ingen roll egentligen när det görs bara ATT det görs någon gång under veckan.

(null)

Nu ska jag gå igenom lite mail innan jag ska möta upp en kompis på stan. Ska slänga in lite tvätt och smutsig disk. Kan verkligen rekoemndera alla att skaffa tvättmaskin, torktummlare eller diskmaskin i samma hem. Kommer aldrig sakna boka tider och släpa på en tung tvättkorg flera trappor ner och upp... Blivit lite fin i kanten igen eller vad ska man tro, haha!

Dumt gjort!

Hej på er, förlåt att jag "typ" glömde bort er men suttit med massa jobb för att denna veckan ska flyta på... Men nu är jag färdig och känner mig riktgit nöjd! Låg i sängen från 09:00 - 15:00 tidigare idag och ångrar det rejält... Men nu är jag klar och ska försöka prioritera lite chill tid utöver den jag fått! Ibland önskar jag att jag kunde varit mer flexibel eller en do:er, haha!

 
Nu blir det gå ut med lillen och därpå lägga sig inför en ny dag imorgon! Då ska jag dessutom vlogga och försöka spela in lite övriga videos! Verkligen glad att jag börjar få rutin på mina 700 saker jag gör! Vissa gånger förra året kändes det omöjligt... Men det går iaf frammåt. Nu blir det kolla lite film och därpå sova! Men först blir det ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Bästa plagget!

Nedan har ni lite olika jumpsuit som jag tycker är riktigt schysta! Har själv 3 st sen innan och kan verkligen rekomendera dessa. Man behöver inte leta matchande byxor och dessutom är dom väldigt behagliga att ha på sig! Perfekt till utgångar eller en sväng på stan en varm vårdag.


Ni hittar A Här, Ni hittar B Här, Ni hittar C Här
Ni hittar D Här, Ni hittar E Här
 

Träna med PT igen! 12/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med dig och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska inom kort göra mig redo för att gå till gymmet! Slarvar verkligen riktigt mycket... MEN jag kan åtminstone bära XS-byxor. Vill verkligen komma tillbaka i min vikt igen och ska ta upp träningen ihop mes min gamla PT.


Pratade tidigare med Skövdebostäder gällande tapeterna. Vad jag fattat det som var tydligen min gamla fondtapet en engångs grej... Fattar 0, men hoppas dom kan lösa det. Oavsett hur länge vi ska bo kvar vill jag åtminstone att hålen i väggen ska bort!


Innan jag drar mig till gymmet ska jag sitta med lite jobb och ha ett möte gällande lite jobb. Ska också gå igenom lite Mail och skriva lite fakturor. Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Avsnitt 14

I detta avsnitt tar vi upp våra tankar kring självmord. Vi är raka och ärliga och funderar även över dödshjälp bra eller dåligt? Vi berättar även våra åsikter kring porrfilm och våra erfarenheter. Är porr en bra första öppning innan man haft sex? Vi kommer därpå in gällande socialbidrag och säger exakt vad vi tycker och tänker om dom som nyttjar det på felaktigt sätt och dom som förtjänar det. Sist men absolut inte minst gör vi lista över våra mål inför 2018


Avsnitt 13

I detta avsnitt pratar vi om våra erfarenheter att dejta killar med barn och vi överväger för och nackdelar. Vi tar även upp hur det skulle vara att dejta en allergiker och om hen har rättighet att bestämma över djurens öde. Vi kommer även in på alla hjärtans dag där vi tar upp våra tidigare erfarenheter och vad vi anser är viktigt kring just detta. Samt en väldigt rörig lista om just alla hjärtans dag.


20 års kalas! 11/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och är påväg till mina föräldrar för att luncha lite smått och därpå ska vi gå på 20 års kalas för min kusin! Helt sjukt vad tiden flyger och inte bara han som blivit stor utan även dom andra mindre kusinerna!


(null)



#åldersnojja, haha! Tror säker våra större kusiner tänkte detsamma med oss när vi växte upp allt eftersom. Vet dock inte vad man ska köpa men ska se om jag kan hitta på något!


(null)



Nu blir det raka vägen då vi är sena som vanligt och därpå lite firande. Dessutom är Gucci med för engångs skull, hur mysigt?! Då min pappa är allergisk försöker vi ha henne hemma så ofta vi kan. Men idag blir även hon rejält bortskämd, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Podd-dags! 10/3

Hej på er alal bloggläsare! Hoppas ni haft en fin dag och mår bra! Själv mår jag toppen och hade helt glömt av er... Förlåt sötnosar! Somnade ganska sent igår och behövde ta igen! Nu inväntar jag klockan och därpå ska vi spela in nytt avsnitt till podden. Så himla skönt att iv löst alla "problem" gällande detta och fick ett meddelande om att micarna är skickade nu, hur skönt?!

Haft en riktigt härlig dag och bara varit hemma. Fick ett samtal tidigare idag gällande lägenhet PUH! Ibland känns det skönt att vi kändisar kan ha våra små förmåner, haha! Skämt och sido. Då jag känner mycket folk privat förenklar det massor när man ska söka bostäder i lite större städer!

Var precis på Hem Köp och handlade lite gott inför ikväll. Att ha en kille som lagar mat undertiden jag jobbar är GULD VÄRT! Ni förstr verkligen inte! Ibland är det ett under att han står ut med mig som kanppt är hemma och har hormonrubbningar till och från, haha! Nu blir det göra iordning poddisen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Älskar!

Detta är helt klart en av mina nya favoriter och dom doftar helt himelskt! Dessutom är paketet riktigt sött! Tycker det känns himla lyxigt och man kunde även känna en svag doft utanpå paketet. Detta är helt klart den ultimata presenten till någon oavsett kön.


Detta kommer utan tvekan bli en av mina nya favoriter och få en extra fin placering i mitt duschställ. Tycker förpackningarna är riktgit fina och luktar himelskt! Dom finns givetvis i fler dofter för dom som inte föredrar just den jag fått.


Ni hittar den Här

Söker assistent!

Som ni vet har mina uppdateringar inte funkat så bra här och mycket är för att jag har lite för många bollar i luften. Tiden räcker inte till och trots att jag får hjälp med städning, tvätt, rastning av hunden etc... Verkar det inte vara nog. Helt sjukt! Därför är jag behov av en bloggassistent som sköter ALLT som kretsar kring mina sociala medier.

 
Jag söker en person som kan arbeta hyffsat flexibelt och vara duktig på kriterier nedan. Du ska vara nogran och kunna din sak. Du ska både kunna ge och kunna ta feedback. Erfarenhet av tidigare anstälningar med liknande ingång är ett stort +

Det som ingår i arbetsuppgifterna är följande:

* Fotografera & Filma
* Redigera bilder/videos/podd
* Medverka på vissa event och möten
*Gå igenom mail
* Utföra ärenden så som hämta ut paket
* Hemsysslor
* Måste körkort

Ansökan skickat till [email protected]

Kaos!

Nu är gymmet klart och gick rätt fort närmar tänker efter. Funderar över hur stort STC egentligen är och om det finns i Jönköping?! Usch pratade med Mami tidigare idag och berätta om flytten... Hon verkade nästan lika taggad som mig, haha! Jag är egentligen inte rädd att flytta. MEN efter gjort flyttar 3 gånger på raken med ett mellanrum på 6 mån känns det ganska TRÅKIGT!


Men sen vill jag vare sig stå ivägen för mina eller min pojkväns karriär heller... Undrar om det är någon som ens förstår hur oerhört meningslöst allt känns?! = Fine finns dom som har det värre absolut!


(null)


Nu blir det rensa skallen lite med jobb och därpå ska jag försöken kontakta min poddkompis som kanske kan ge en ärlig och uppriktig åsikt, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



3 måsten i mitt liv!

Nedan har ni 3 olika parfymer som utan tvekan är mina absoluta favoriter. Disel parfymen är den ultimata parfymen för ute kvällar. Väldigt fräsch och kryddig doft och något som är ett MÅSTE för en krogen utgång. Guccin är perfekt till vardagar och skulle ALDRIG välja någon annan parfym än den, väldigt lätt och elegant. Sen till Carolina Herrera är absolut ett MÅSTE inför en datenight med ens partner eller någon helt random.


Ni hittar 1 Här, ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Lunchmöte! 9/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är jag tok stressad då jag ska på lunchmöte och är SÄMST på att planera med tider, haha! Men jag kommer hinna med ytterst få marginaler som vanligt... Haha!


Idag blir annars en rätt lugn dag och ska verkligen försöka jobba undan så gott som det går. Ska även ringa till olika bostäder i Jönköping för att se om dom har några lediga 3:or centralt (nybyggda). Om det nu inte skulle finnas kommer jag investera i en 3:a. Väldigt glad att jag inte gjort detta innan som vissa av er ansåg var en såkallad bra "idé"...


Nu blir det hitta något place och därpå lunchmöte. Bero på något mindre skoj måste jag boka tandläkar tid... Sjukt tråkigt men vad ska man göra?! Bloggar mer sen igen, puss på er!

<3

Att få vakna upp frisk och verkligen känna sig lycklig är något som alla borde få göra! Jag vet att alla inte kanske kommer få känna så som jag gör och det är långt från rättvist! Alla borde få känna ren lycka och vakna upp brevid någon man känner genuint att HÄR mår jag som bäst och bättre kan det inte bli. Jag är tacksam för varje dag och möjlighet som jag fått och får än idag.

 
Jag tycker absolut man aldrig ska nöja sig med lagom och det vet dom flesta av er bloggläsare om. Men man ska absolut inte glömma av det som finns runtom. Människor osm ställer upp, vänner som alltid finns där och familj som alltid påverkat en på något sätt. Oavsett om det är negativt eller poitivt kan man alltid dra en lärdom!

 
Jag vet inte riktgit vart jag är påväg eller ska?! Men jag vet att så länge jag har min pojkvän vid min sida kan jag näst intill låta vinden bära mig dit den vill. Jag har inget krav på att springa på krogen 24/7 eller klättra med mitt min Y-kanal. Jag gör det jag vill och känner för ihop med killen jag älskar. Han kanske aldrig kommer frontas med ansikte, vad vet jag?! Jag är bara väldigt mån om att ta hand om det vi har ihop <3

Nytt jobb!

Har precis beställt pizza och fick till och med hjälp med leverera den, hur skönt?! Mår inget vidare idag och vet inte varför... Känns som jag är påväg eller håller på att bli sjuk... Men får försöka överleva genom det sista av denna dagen! Haft annars en väldigt bra dag utöver att jag känner mig lite hänging som förhoppningsvist går över tills imorgon!

(null)

Fick ett samtal tidigare idag som eventuellt kan innebära en flytt... Jag är riktigt sugen då detta jobb kan innebära andra förutsättningar! MEN om jag orkar och kommer utföra detta är jag inte helt 100 på... Orken att packa upp och ner på sina saker tar faktiskt psykiskt eller åtminstone anser jag det. Men vi får se och hur det än blir kommer det inte bli inom Skaraborg och det är där skon klämmero m sanningen ska fram!

(null)

Ikväll blir det hemmamys framför tv:n med lite onyttigheter, haha! Haft så mycket att göra veckorna som varit och även denna och behöver koppla av med lite sånt också. Fördelen med att ha ett mer flexibelt jobb än många andra är att man kan planera upp sin vardag på ett helt annat sätt. Det kan verkligen behövas med tanke på hur oehört ostrukturerad jag är till och från, haha!

Jessica Anderson - Party Voice

Nu är det snart mellofinal och jag har hängt med riktigt dåligt måste jag erkänna... Men utav dom låtarna jag hört är ytterst få som fallit mig i smaken... Men min personligare favorit är Jessica Andersson. Älskar hur dom valt producera låten och hennes röst är verkligen gjord för denna!

Nr i sig kanske inte var wow och skulle dom fokusera på att hotta upp hennes nr tror jag absolut hon kommer vara med i topp 5. Detta är min personliga favorit iaf! :)


Hur ska jag göra?!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Tog en riktigt utdragen sovmorgon och ska inom kort börja dagen. Ska försöka redigera lite poddmatrial och även spela in kommande podd också.Hade hellre legat kvar i sängen hela dagen om jag ska vara riktigt ärlig, haha!

Står inför ett litet "problem" eller vad man ska kalla det. Funderar på att åka ner till Göteborg i helgen på tjejkväll och hade varit riktigt mysigt! Men jag ligger efter ganska mycket... Frågan är om det är värt eller att inte riskera halka efter mer?! Behöver komma till ett beslut tidigast imorgon iaf!

Idag händer inte så mycket egentligen. Ska sätta mig ner vid ett fik senare idag och bara jobba. Skulle på lunchmöte tidigare idag och bestämde ta det imorgon istället. Fick ett samtal av Skövdebostäder tidigare idag som jag måste återkoppla till. Det gäller tapeterna vi ska få upp och det verkar som det kommer ordnas inom en snar framtid! Därpå är det bara shoppa nya inredningsprylar. Nu blir det ut med lillen och därpå till affären för att handla jobbmotivation. bloggar mer sen igen, puss på er!

Datenight!

Igår bestämde vi oss för att gå ut och äta och bara spendera lite tid med varandra. Tror många förhållanden skulle behöva stunder osm just dessa och att man faktiskt slarvar med det... Vi hade en väldigt trevlig kväll och kommer helt klart göra om detta fler gånger. Dessutom tycker jag maten på Spice & Rice är helt underbar och detsamma gäller såklart personalen också! :)


Jag tog något med räkor med basilika, röd curry och kokosmjölk och kan verkligen rekomendera den. Däremot kommer jag inte ihåg nr... =/ Verkligen super och det enda som jag personligen kan tycka är lite "tråkigt" är att resturangen ligger lite ocharmigt eller hur man ska säga, haha!


Jag tycker verkligen fler par borde unna sig en kväll ute lite oftare och få komma bort lite från vardagen. Detta är något vi gör 1 - 3 gånger i veckan och det är verkligen värt! Med tanke på att vi knappt ses då jag jobbar eller sitter i möte är detta ett ultimat koncept!

Utgångs-outfit!

Nedan har ni en riktigt snygg outfit och jag verkligen älskar den! Tycker allt smälter så fint ihop och skulle passa perfekt som vardags eller krog. Öhängena och halsbandet är riktigt fint och smälter in fint ihop med bodyn. Bodyn är hur söt som helst och älskar färgen, samt matrialet. Byxorna är riktigt fina och tycker dom tuffar till det hela lite. Skorna är super snygga och älskar den smala klacken.


Ni hittar Bodyn Här, Ni hittar Örhängena  Här, Ni hittar Halsbandet Här
Ni hittar Byxorna Här, Ni hittar Skorna Här
 

Föredrar hellre lite hud!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott för det har jag! Har precis gjort mig lite frukost och ska inom kort hugga tag i lite mail som man även MÅSTE göra, haha! Ska därpå dra mig till gymmet för en liten woorkout. Vi har mer eller mindre börjat lägga oss tidigt och det är verkligen något jag kan rekomendera! 1-2 timmar innan man SKA sova kan man kollafilm och äta något gott till! :)



Igår var det dessutom fotboll, AS TRÅKIGT... Men det ultimata sömnpillret då jag slockande bara någon minut därpå ,haha! Han har redan börjat prata om att på på champions leeg eller vad det heter?! Har verkligen 0 koll på detta och mitt intresse är mer eller mindre obeffintligt, haha! När jag och min bror var små åkte vi på något som hete edspyn-vecka. Ett minne jag har riktigt starkt ifrån just där är fotbollen och hur alla äldre och även jämngamla kusiner satt och kollade... Sport i sig har aldrig lockat mig utom simning eller simhopp då man åtminstonde får se lite hud, haha!

 
Idag blir det en ganska lugn dag. Jobbade bort massor igår och känns riktigt bra! Hoppas ni även gillade podden som kom upp! Kommer komma upp 2 till denna veckan då vi ligger lite efter med redigeringen. Men det vet ni som följer mig på Snapchat. Nu blir det lite frukost och därpå gymmet. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Avsnitt 12

I detta avsnitt summerar vi 2017 och berättar hur vi upplevde vårt år. Vi berättar även våra mål inför 2018 och delar också med oss om vad vi tycker kring nyårslöften. Vi ber om ursäkt för ljudet i detta avsnitt och stör momenten som tillkommer.

Borde jag jobba mindre?!

I många avseeenden kan jag tycka synd om Gucci att jag jobbar så mycket som jag gör och nästan önskar att hon inte förstod... Jag har en person som tar hand om henne då jag inte kan eller hinner och jag vet att hon har det bättre än många andra hundar! Ändå kan jag inte låta bli att tycka synd om henne. Ibland känns det som jag är oftare borta än hemma.

 
Det bästa hon vet är att ligga i knät när bloggen ska uppdateras eller videos ska redigeras. Ibland känns det som att hon försöker säga "Tack för den lilla tid du faktiskt ger mig"... =( Allt denna lilla sötnosen gjort för mig och så lite jag gör för henne till och från. Även om hon älskar sin "barnflicka" känns det ändå hemskt att jag har så lite tid till och från....


Jag kanske överdriver vad vet jag?! Hon är med på det mesta jag gör och får alltid tillgång till hela lägenheten om vi inte ksulle vara hemma. Men frågan är om hon nöjer sig med detta eller om hon skulle önska att jag är ledig oftare?! Detta är något jag aldrig kommer få veta och kan bara hoppas hon är nöjd över det som erbjuds... Bästa jag vet är att kolla serier och ha henne brevid mig och höra hennes små andetag. 

Äntligen färdig!

Hej på er alla fina, nu har jag mer eller mindre bara jobbat med inlägg och hoppas resterande ska rulla på. Ska sätta mig med podden efter min och lillens promenad. Tänkte gå mot en liten "bäck" där det finns lite fåglar man kan mata. Nu under vintern kan det vara svårt för djuren att hitta föda och kan man bara bidra med något! :) Därpå ska jag till affären för att köpa mig något att dricka, ni kan gissa vad?! haha! Haft en super mysig dag hemma, trots jobb och mer ska det bli!

 
Började runt kl 09:00 och blev klar lite efter kl 15:00... Säger ganska mycket hur lång tid planering kan ta. Skulle behöva röja lite i lägenheten och få iordning i förrådet/kontoret. Ska försöka få tag på vaktmästaren imorgon och kolla om hen kollat upp torktummlaren. Käns sjukt drygt att inte kunna torka tvätten. Ännu värre blir det när hyran ligger över 10 000 och få halv bra service till och från. Jag kan iaf tycka att man kunde lämnat en lapp eller hört av sig gällande just detta! Ska kika med hyresgästförening om man kan dra av detta på hyran gällande servicen.

 
Nu blir det en pormenad och därpå ska jag gå mot affären och så hörs vi mer sen igen. Har varit ritkgit tråkigt väder hela dagen och funderar på att boka lite spa behandlingar i veckan eller den som kommer. Vem som helst blir halvt deprimerad av detta?! Dessutom hade det varit skönt att komma iväg och koppla av också. Om ni vet något bra Spa & Hotel inom Skaraborg får ni gärna berätta! :)

Mendez - Everyday

Det lockar inte! 6/3

Go morgon alla bloggläsare, förlåt för allt som påverkat bloggen och att uppdateringarna har tagit stryk! Har vare sig haft insperation eller tid att blogga och fått lägga det på hyllan. Har insett att jag inte kommer klara hålla bloggen vid liv i nu läget och att uppdatera... Kommer berätta mer om detta lite senare i veckan och vad det kommer innebära. Idag är det Tisdag och ska sitta med bloggen mer eller mindre hela dagen. Ligger efter i både mail och inlägg. Samt övriga saker...

 
Sen till alla som skickar olika utkast gällande "Arbetssökan" skulle jag vara HEMSKT tacksam om detta upphör. Jag kommer aldrig återkoppla och hade jag velat ha ett jobb skulle jag sökt det själv. Sen om andra tycker om dessa jobb är bra toppen! Men för mig kommer det aldrig locka.


Nu blir det göra sig iordning för dagen och röja upp lite innan städerskan kommer. Älskar ha rent omkring mig och vi (jag) har bestämt att detta är behövligt varje vecka. När man vare sig har tid eller ork själv är detta till en stor hjälp i ens egna vardag.