Podden klar!

Go kväll alla bloggläsare, förlåt för helgens uppdatering men inte alls mått bra... Var igår i Jönköping och hade en riktigt bra kväll. Bilder kommer att dyka upp llt eftersom i veckan. Blev precis klar med podden och tror den blev riktgit bra och hoppas ni också ska känna detta! Väldigt skoj att vi hittat ett flow gällande detta och en lösning med hur vi ska göra just detta!

Nu blir det ut med lillen och därpå ska jag krypa ner till kojs. Riktigt trött och har mer ellerm indre sovit bort hela denna dagen... Men det har varit väldigt behövligt! Helgen blev lite fullt ös och var även och kikade lite små saker. Då min kille fyller år tänkte jag göra något extra och om det nu ska gå igenom måste mycket vara klart mer eller mindre, haha!

Nu blir det gå ut medl illen och därpå ska jag dejta kudden. Har bara hunnit med podden och måste sitta med allt annat imorgon. Ska på ett möte runt 13:00 och behöver gå upp extra tidigt för att jobba in övriga saker osm inte blev klara idag.... Aja bloggar mer sen igen, puss på er!