Större än vad jag trodde! 30/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, själv mår jag super! Precis hämtat ut mitt paket på ICA och OJ det var lite större än vad jag trodde, haha! Nu när saker kommer rulla in lär folk undra vad som hänt med mig mer eller mindre, haha! Måste snart göra adressändring så jag slipper åka till Hjo varje vecka, haha! Känns riktigt bra och senare eller om några min blir det iväg för att fota lite som ska upp allt eftersom. Nu ska jag sätta mig med lite redigering av podden och därpå åka iväg för att ta lite bilder. Ibland är det lagom skoj att ta bilderna måste jag säga och idag är motivationen låååg... MEN det är fint väder vilket gör att det är dumt att klaga?! :)

Nu blir det redigera förra veckans podd och senare imorgon ska jag redigera gårdagens podd. Blir 2 poddar igen som kommerefter varandra, förlåt! Men tiden har inte riktigt hunnit finnas till vare sig till detta eller videos... Kanske har lite för många saker i luften?! Vilket som får man bara le åt probelemet och leva på mer ellerm indre, haha! Senare ikväll blir det utgång och ska bli riktigt skoj! Nu blir det podden i första hand så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha - Back To You

Nu är dom snart mina!

At jag älskar skor till en nästan sjukling gräns är väl ganska känt. Men senaste åren har jag hållt mig i skinnet och försökt lägga lite mindre på skor... MEN dessa jag tror jag dör?! Har ett par ballerinor av samma märke och jag använder dom ytterst sällan pga att dom ska endast brukas vid speciella tillfällen!

Iaf fick jag ögonen på dessa och erkänn dom är riktigt läckra och dessutom inte jätte dyre, vilket förvånade mig! Helt klart värt att lägga pengarna på! Älskar formen och den super smala klacken, riktigt fint! Sen är dragkjedjan pricken över I:etmer eller mindre! Sjukt fina och ja ni kan nog nästan gissa vad jag gjort, behöver jag säga mer, haha!


Ni hittar dom Här

Äntligen Fredag! 29/9

Go morgon alla bloggläsare, idag är det äntligen fredag och riktigt skönt! Dagarna har gått så snabbt och dessutom har jag lyckats ta mig till gymmet alla dagar, hur bra?! Verkligen super och känner mig så riktigt taggad för helgen! Vart vi ska är fortfarande oklart men att det kommer bli riktigt lyckat är jag utan tvekan säker på! Ska även försöka boka tid för naglarna också, tappat alla utom 2 på högerhanden... Men vet knappt vad jag ska göra denna gången?!
 
Åh idag känns det som inget kan gå fel! Ska sitta med lite jobb i slutet av dagen och därpå ledig! Verkligen varit en tuff vecka och nu är den äntligen över! Senare idag eller imorgon ska jag hämta ut ett paket som kommit, samt boka in en dag nu i helgen då vi enbart ska plåta massa bilder för kommande inlägg! Jag har lärt mig att det bästa är att göra allt på en och samma gång mer eller mindre. Jag lär säkert frysa halvt ihjäl men det gåendet vara värt! Nu blir det jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Detta gjorde min dag!

Hej på er, står nu på gymmet och tränar lite. Tänkte att jag skulle hoppa detta men gjorde en spontanare och gick ändå! Känns hitills väldigt bra och verkligen laddad för att därpå köpa mig en sallad. Haft ganska flyt på min dag och allt mesta dels har gått som önskat. Fick även att mitt paket har kommit tidigare idag, så skönt! Eftersom jag vet vad jag beställt längtar jag massor till detta! Kommer bli så bra och verkligen super taggad!

 

Såg att jag fått 2 lite komiska kommentarer, den ena är mer tragisk än den andra... Att kolla källor eller fakta är uppenbarligen inget folk gör?! Tänkte svara mer konkret i ett inlägg till dem eller låta det blåst över. Jag har inget emot folk som går på socialbidrag om dom verkligen måste pga sjukdom eller brist på jobb vad vet jag?! Men att bara gå hemma och fejka är jag inget jag tycker synd om. Hur som, för att gå på bidrag måste man uppfylla lite kriterier som inte äga tillgångar, samt att dom går igenom ens ekonomi. Både det ekonomiska  och tillgångar skulle jag faila på. Bilen står på mig och jag tjänar mer än det man bör göra för att få bidrag... Seriöst tröga människor finns överallt, haha! Men detta är ett typiskt beteende för avundsjuka mot oss offentliga och kända personer. Btw tror du själv att en med bidrag får kolla på lägenheter för 7000-10 000?! Uppenbarligen, aja fick mig ett gott skratt iaf, haha! Allt för mig idag, nu ska ja svettas vidare, bloggar mer imorgon igen, natti!

Ni gör detta möjligt!

Jag är så sjukt tacksam för alla er bloggläsare som jag fått äran att träffa på genom åren och vissa jag har gjort sammarbeten med. Men också er som jag aldrig träffat oavsett om ni älskar eller hatar mig för jag älskar inte heller alla människor! Däremot ska man alltid försöka behandla alla väl fram tills motsatsen visats, right?! Undertiden jag trodde bloggen låg nere inför räkning fanns många av er kvar, skickade söta mail och verkligen bad att jag skulle börja blogga. Jag mådde skit vilket ni vet och det fanns skäl till detta! Jag är van tt göra det jag knner för och endag kunde jag inte genomföra det, jg var fast i en ond spiral...

Men när jag slutade tro på mig själv fanns ni där och verkligen trodde på att jag skulle komma tillbaka. Gjorde flera försök och det ena misslyckades efter det andra mer eller mindre.... MEN jag kom på banan tillslut, idag tycker jag uppdatering är minst lika roligt som förr i tiden, sjukt! Därför vill jag säga detta er, om ni har en piss dag pga att någon gjort slut eller att det inte går ekonomisk eller av annat skäl, vad vet jag?! Släpp det och fokusera på vad DU vill. Killar/tjejer finns det gott om och även ett "skit jobb" kan vara en bra början till framgång. Kolla på mig jag började jobbai  Sverige med kor och idag tjänar jag mer än många i min ålder, ganska ironiskt right?! Du kan också vända ditt liv, häng inte läpp utan bevisa motsatsen och sen kan du stolt säga "Bitch du kunde få allt detta, men då var det inte aktuellt för dig och nu är det inte aktuellt för mig! Varför?! Jo för nu kan du hitta någon som är mycket sämre än mig". Det finns skäl varför jag inte låter killar få flera chanser utan bara har 1.


1 Dom kan inte bete sig

2 Dom tjänar mindre än mig

3 Jag ödslar inte min dyrbara tid på ashol

Vi behöver er hjälp!

Jag och några till tänkte att vi inte ska festa i Skaraborg utan bege oss till hemlig ort, hihi ^^ Frågan är bara vart?! Därför frågar jag er som bor runt om i landet vart ni tycker vi ska?! <3

 

 
 
 

Avskyr kyla! 28/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör jag! Känner mig betydligt mer redo än igår och ganska taggad för dagen! Det märks verkligen att det börjar bli kallare igen, usch inge alla speciell förtjust i kylan... Men får hoppas värmen kommer SNART tillbaks och att vintern går hyffsat snabbt!
 
Idag blir det jobb, därpå gymmet och sen hem! Verkligen super laddad för lite workout och skönt att äntligen komma igång! Dessutom känns det som allt i mitt liv börjar klarna sakta men säkert. Nu blir det jobba vidare med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Helt orkar jag?!

Hej på er, dåså har man varit på gymmet och det var riktigt skönt! Nu blir det sängen till någon mysig film och vet ni vad?! Asså denna dagen OMG! Råkade lägga nycklarna på ett ställe jag knappt kom ihåg #pinsamt! Hur som fick jag tillbaks dem och lyckligare är ingen annan än jag, haha! Btw har jag verkligen sovit SKIT och varit helt död hela dagen... Att prata i telefon till kl 23:40 och man ska upp 04:30 var ingen bra ide, haha!

 

Ikväll blir det sängen tidigt och göra mat också! Levt hela dagen på lite fil och frö-knäckebröd eller vad det heter, haha! Ett under att jag tog mig till och från gymmet, haha! Usch måste bli bättre på vad och NÄR jag äter! Att var för smal är tydligen inte snyggt enligt X ;) Aja allt för mig idag hpppas er dag också varit bra och att ni fått mer sömn än mig! Nu blir det spagetti och vegfärsh, mums! Bloggar mer imorgon igen, natti!

Detta får inte komma ut!

I helgen som var blev det utgång och vad ska man säga, den blev inte långt från det vi kanske tänkte... MEN den blev ändå riktigt bra! Eftersom jag hade 0 insperation att gå ut tvingade jag mig tillslut iväg och när vi befann oss på krogen insåg vi ganska snart att dansgolvet var ganska glest och folket var på tok för nyktra, haha! Ganska sorgligt och vi var också endel av dem... Men vi dansade glatt på dansgolvet och den ena killen kom fram efter den andra och ett tag hade vi sällskap med 2 riktigt långa personer som verkligen tuppde sig framför oss, haha! Man bara "Öh vad håller ni på med?!" Därpå kom en hel del andra som sakta vaktade kring oss och vad ska man säga mer än att vi hade en riktgit härlig kväll trots att vi var nyktra mer eller mindre, haha!

Sen hände en sak jag INTE ta med här för om detta skulle komma ut skulle jag DÖ! Asså vi snackar stor hemlighet som kan överlägga hela min karriär och det vill jag inte bjuda på, haha! Vet inte riktigt hur jag lyckas men nästan alltid när jag festar spårar det alltid och jag vet inte vad som är värst att jag faktiskt visste vad jag höll på med eller att jag vr nykter, haha! Det ni kan få veta är att det handlar om en toa och 2 personer, mer än så tänker jag inte dela med mig om av, haha! Men kort en lyckad utgång med lite för mycket konstigheter, haha!



Utgåns-outfit!

Nedan ser ni en outfit som jag utan tvekan hade kunnat bära allt från en crusing till en vanlig utgång.
Jackan och T-shirten är sm gjorda för varandra och skulle man kavla upp jackan lite skulle armbandet få lyfta upp allt. Örhängena är super söta och blir lite extra glamor i det hela! Byxorna är riktigt schysta och tycker personligen att skorna passar in, men givetvis ett par pumps hade passat minst lika bra!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här, Ni hittar 6 Här
 
 

Klantigt! 27/9

Go morgon alla bloggläsare, helt död mer eller mindre, men det känns som dagen rullat på trots allt! Blev en sväng till gymmet igår och väldigt glad att över att jag kom iväg! Däremot gjorde jag västars dumma grejen... Om man tränat vet nog dom flesta att kroppen ligger på ett lågt emunförsvar då man jobbat hårt. Jag gjorde det dumma valet att gå ut med hunden i samma kläder och ingen tjock tröja... SKIT DUMT! Detta resulterade till ont i halsen, asså så himla dumt! Därför ska jag vara lite rädd om mig och kanske inte överanstränga kroppen!
 
Nog om detta, onsdag vilket också innebär att det är Lill-lördag. Pratade med lite vänner som hade tanken att gå ut och festa! Själv är jag lagom taggad men kanske ger med sig?! Trivs väldigt bra övrigt med onsdag pga att nu är det bara 2 dagar kvar sen helg! Asså hur skönt?! Nu blir det  jobb och därpå hörs vi sen igen, puss på er!

Fick inspiration, tack!

Hej på er alla sötisar, tro det eller ej men fick tycker att sticka till gymmet och här är jag nu, haha! Fick en peppande kommentar igårkväll och tänkte äh jag gör det igen, men nu för jag vet att jag kan, haha! Åh haft en toppen dag och allt verkligen börjat falla på plats, dessutom hann vi kolla lite bilar. Eftersom jag jobbar mer eller mindre 24/7 har kollat bil inte varit högst på listan... Men idag hann vi och BMW står fortfarande på 1:a plats! Inte för andra bilar är sämre utan för jag vill ha en, typ min senaste önskan, haha! Jag är en periodare och lever ofta i nuet. Vill jag något väldigt mycket finns inget annat val än det jag kollat ut, haha!

 

Nu blir det svettas i 30 min sen hemåt. Hela dagen har det känts som jag har massor energi och den känslan är obeskrivlig! När jag kommer hem blir det dejta kudden och ska bli härligt! Vid 04:30 ringer klockan igen och ni som tror jag latar mig kan bara tänka om! Det är oftast den tiden jag går upp, tro det eller ej! Aja allt för mig idag, bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 
 

Varför intressant?!

Jag brukar ofta fråga mig själv varför jag är intressant för omvärlden och ska jag vara helt ärlig vet jag det knappt själv men den teorin jag har själv. Att jag är transsexuell är en liten del men när allt kommer omkring är inte det som väger över. Det skapar absolut ett intresse och väcker uppmärksamhet. Men det törsta skälet är för att jag är en person som når framgång genom att bara finnas. Jag har ett intressant liv med shopping och ute mat mer eller mindre dagligen. För mig är det normalt att äta ute flera dagar i veckan, medans andra kanske ser det som ett litet lyxgrej vad vet jag?! Däremot är jag väldigt emot begagnad mat, inte min grej då tar jag hellre ett glas vatten, haha! Sen är det också för jag är en grymt ärlig person och vill man inners inne inte ha svar på någon fråga bör man inte ta upp det inför mig, haha!

Men om jag ska kort fatta detta, vem skulle inte vilja få betalt genom att bara skriva om sin vardag, få saker hemskickade och få det ena samarbetet serverar på ett fint silverfat, bara frågar?! Jag är väl medveten om att mitt liv rockar och där av att jag lever livet samtidigt som jag kan leva ett normalt liv vid sidan om. Jag älskar pengar och jag vet att man måste kämpa hårt för att få dem och jag tycker jag lyckas väldigt bra?! =D När jag var tonåring och bloggen tog fart hade jag många vänner och folk jag träffat som bloggade och idag har nästan allt laggt ner, varför?! För det inte gick att tjäna pengar och det gör jag idag. Tricket är inte hur många läsare man har. Allt handlar om kontakter och vad för kontrakt som skrivs mellan olika sammarbetspartner och dom som känner mig vet om att jag är tuff när det kommer till affärer ;)

Yesterday!

Igår blev det en mysig dag på stan ihop med Annelie och hennes son Nils som mer eller mindre räddade mig då jag var fast utanför Toyota, haha! Riktigt hemskt och hade dom aldrig kommit dit hade jag varit fast dör i 3-4 timmar, utan plånbok, utan laddare eller någon vettig outfit, ah ni hör! Men en riktigt trevlig lunch fick vi och massa skratt! Därpå gick vi lite på stan innan dom åkte hemåt och jag vidare på jobb. En riktig härlig dag med härligt umgäng :)


 
 
 
 
 
 

Dyrt med hår! 26/9

Go morgon alla bloggläsare, ny dag igen och känns söndagarna passerar så snabbt förbi! Ibland undrar jag vad jag faktiskt gjort under mina dagar, haha! Hade en riktigt trevlig dag igår med bra möten och även klot mig ett nytt tangentbord som jag kunnat ladda! Mitt andra har mer eller mindre gått helt sönder och förman att jag vare sig kunnat jobba hemifrån. Jag är mer eller mindre beroende av mina teknik saker och känner en lättnad över att jag äntligen fixade detta!
 
Övrigt ska jag jobba som alla andra, ny vecka med nya beslut som ska göras och senare blir det hämta ut lite paket! Ska bli så skoj! Dessutom ska jag inom en snar framtid klicka hem nytt löshår! Sjukt egentligen vad det kan kosta om man måste pröjsa allt själv! Förstår att ytterst få personer prioriterat detta... Iaf bloggar mer sen igen, puss på er!

Jag gjorde det!

Hej på er, sorry för sen uppdatering men varit upptagen med lite annat... Nu är jag tillbaka för att sedan krypa ner och göra mig redo att dejta kudden! Haft en super trevlig dag och fått massor gjort! Dessutom lyckades jag äntligen komma iväg till gymmet, asså hur lycklig?! Riktigt härligt och nu ska jag verkligen försöka hålla i detta!
 
Blev ett enkelt pass eftersom jag glömde mitt headset övervägde jag att först åka hemåt bör jag stod på parkeringen... Men bet ihop och tänkte, nä nu går vi in och kör! Blivit väldigt inspirerad att börja hålla mig i form av bra skäl, behöver inte gå in på, men taggad är jag iaf! Nu blir det en kopp te innan sängen, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Sam Smith - Too Good At Goodbyes

REA!

Dom dom flesta vet älskar jag Guccis olika parfymer och har mer än 1 parfym att välja på. Vad det gått på st behöver vi inte gå in på men jag är helt löv i dessa små sötnosar! Nu är det dessutom har dom sänkt priserna på många av deras utbud och plockade ut 3 av mina personliga favoriter. Perfekt om man vill lukta lite extra gott vid något tillfälle som en dejt, utgång eller något annat fint tillfälle!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Måste till gymmet! 25/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott, samt utvilade! Jag mår bara toppen och är i full gång och gör iordning dagens schema! Har en hel del viktiga beslut att fatta som måste bli klara helst idag och därpå göra klart andra saker också. Måndagar tycker jag allt känns så långdragna och som dom aldrig ska ta slut men är säker inte ensam om den saken, haha!

 

Övrigt mår jag bra, lite slö från helgen och märks att det var länge sen man levde ett mer aktivt festlig, men aja! Nu blir det jobb och därpå måste jag börja gymma! Skjutit upp detta hela tiden och måste komma iväg, samt att kroppen kommer tacka mig senare, haha! Aja jobb och sen gymmet, bloggar mer sen igen puss på er!

TACK!

Go eftermiddag alla bloggläsare, ledsen för dagens och gårdagens uppdatering, men jag hade massor att göra både igår och idag! Men nu har jag gjort nästan allt utom att klippt podden, vilket jag ska göra så fort jag får lite tid över! Har äntligen fått igång mitt bloggande och ni förstår inte hur skönt det är! Vill verkligen försöka hålla detta nu och även om veckans kommande bilder kan fallera ska jag ändå göra mitt yttersta! Idag har jag bara jobat med kommande skaer osm ska upp och ÄNTLIGEN fått iväg diverse ordrar som skulle iväg för 1 månad sen... MEN jag tror det blir super! Ska se till att alla kameror är laddade inför helgen då det ska plåtas lite bilder och mer exakt vad det gäller får ni se då, dumt att avslöja för mycket men det hade med mina ordrr att göra, vilket kanske säger allt?! :)

Nu blir det jobba med det sist och riktigt taggad, kan inte tack er nog för allt fint stöd jag fått under dessa veckor! Fortsätter det såhär bra är 10 000 inga problem för mig i hyra, haha! Sen ett stort tack till alla företag osm stått ut med mig och gör det än idag, haha! Sen som vanligt men ni om några har också visat att detta ska gå vägen med en hel del sparkar i baken, haha! Men nu är jag på gång och med massa tur kan detta leda till en hel del spännande projekt jag inte tänker dela med mig av, hihi ^^


Panikens morsa knackar! 23/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint för det gör jag! Hade världens mysigaste går kväll och för er som följer mig på Snap har nog sett hur vi höll på, haha! SJUKT! Idag har jag lite små saker att fixa, ska gå lite på stan för att shoppa lite kläder och fota upp lite matrial till kommande vecka. Dessutom tänkte jag iaf försöka vlogga lite idag men på min Snap och verkar som det är ganska uppskattat. Dessutom ska jag kika lägenhet, fick ett förslag av X igår vart lite olika place centralt fanns och fick redan komma och kolla dagen efter, super! Fördelen med att vara en kändis eller som min podd kollega säger först okänd, sen känd och därpå ökänd, haha!

Vi podda igår också, så skönt att komma igång, dock är vi lite smått fundersamma hur vi ska få ihop detta nu när hon drar iväg några veckor... Panikens morsa knackar mer eller mindre på våran dörr inom en snar framtid, haha! Funderar på om bilder kommer bli bra med tanke på vädret, tack för bra redigeringsprogram, haha! Nu måste jag skynda mig att spacka nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Niall Horan - Too Much To Ask

Joico in my <3

Vi som bär extension vet hur oehört viktigt det är att sköta om det och att endast dom bästa produkterna är bra! Jag som ni vet är Joico-holic och skulle ALDRIG använda mig av något annat märke en deras av olika skäl naturligt vis, haha! Nedan har ni mina favoriter och dom jag sner är ett måste. Deras produkter är riktigt bra och doftar underbart och ja brukar faktiskt ta med mig dessa när jag ska till frisören, det säger väl ganska mycket hur mycket jag älskar deras produkter, haha!


Ni hittar Här, Nihttar 2 Här, Ni hittar 3 Här
 

Äntligen fredag! 22/9

Go morgon alla bloggläsare, sorry för dålig uppdatering igår eller mer att ni inte fick en i slutet men hade dels lite annat för mig samt att jag råkade somna, haha! Usch varit helt död hela veckan som var och bara längtat till helgen. Hade mesta dels av dagen upptagen med lite jobb och nu är det äntligen fredag! Blir sitta uppe en liten stund mes ett glas vitt och bara njuta. Trodde för någon dag sen att jag aldrig skulle palla mig igenom veckan men det gjorde jag!

 

Min tanke är att gymmet ska bli aktuellt i veckan som kommer och verkligen försöka gå dagar jag faktiskt kan. Ibland undrar jag hur jag orkade sist men andra sidan hade jag mer ork då än nu! Vill verkligen få bukt på allt och nu blir det göra sig iordning. För en ny dag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Öka förståelse!

Jag har blivit inspererad av människor med andra bakgrund än min egen. När jag var mindre umgicks jag enbart med folk som var som mig och uteslöt personer som var enligt mig "konstiga"... Men jag blir väldigt insererad av männisor som haft en helt annan uppväxt och kan inte få nog av att veta mer av dem. Dock är många av dessa personer så pass förstörda att det är svårt att hjälpa dem och det försvårar väldigt mycket. Barns uppväxt påverkar väldigt mycket hur dessa ska bli i senare stadie i livet och därför vill jag verkligen fröstå hur dessa personer tänker. Jag tycker tex diagnoser är väldigt inspererande för dessa personer brinner för något som är svårt för mig att förstå och dom går verkligen all in i. Det är en anledning till att jag skule vilja prova fler yrken än dom jag gjort för att öka förståelse till andra. Att leva enbart med sciala medier tror jag inte är hållbart i längden.

Jag vill få nya invinklar och se vad som faktiskt passar mig eller vad jag inte kan tänka mig. En dag kanske jag måste ha ett jobb 24/7 att gå till om bloggen läggs ner och då vill jag veta mer exakt att detta kan jag tänka mig eller inte. Därför brukar jag mer än gärna lyssna på människr som berättar om deras yrke som om det inte fanns en morgon dag! Att jag är lååångt från en bland de intelligentaste personerna är ingen hemlighet direkt och att jag gått ut gymnasiet är ett under med tanke på att jag kommerk nappt ihåg något, haha! Jag lär mig för stunden för att jag måste och bara därför, vilket föräklarar allt, haha! Medans saker som hänt i ESC eller jag läst på någon skvaller blogg ligger kvar betydligt längre i minnet, haha! Jag vill lära mig mer av andra som kan få mig se vinklar jag aldrig sett tidigare!

Dagens outfit!

 
 
 
 
 
 

lika bra få det gjort?! 21/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Ny dag och nya saker att ta sig an eller vad man nu ska säga, haha! Haft så mycket i görningen i veckan och ska bli skönt med lite helg snart, tycker veckan gått ganska fort trots allt! La mig hyffsat tidigt och somnade med både paddan och den lilla råttan i sängen, himla mysigt!

 

Idag blir det jobb och sen kanske försöka ta mig till gymmet, känner egentligen ingen vidare lust men lika bra få det överstökat?! Aja dags att fixa sig för dagen och så hörs vi mer sen puss på er!

För hög hyra?!

Hej på er, hoppas ni mår bra för jag mår bara fint och precis haft ett möte men ett nytt samarbete jag inte kan prata om allt för mycket i nu läget. Dessutom är jag lite smått splittrad hur jag ska gå tillväga... Mitt tangent bord är helt dött mer eller mindre och vägrar ladda... riktigt drygt! Behöver detta om jag ska redigera videostjärna eller andra saker, skulle köpt ett innan batteriet dog men helt glömt av och detta påverkat er dumt nog :/

 

Övrigt har jag precis ätit lite mat och ska inom kort iväg för en liten promenad och med lite tur kanske få sällskap av X. Just nu har jag fått första tjing på en lägenhet nybyggd såklart men en 2:a på nästan 10 000 kanske är lite mycket eller vad tror ni?! Tror dom byggdes året efter jag hade flyttat in på Käpplunda och ligger äckligt centralt, där av hyran. Ska ha lite möten med min revisor och sånt innan jag säger ja. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Galen utgång!

I helgen som var blev det utgång och vad ska jag säga än att jag var i mitt S om något haha! Vi började med att ta en drink och som alla mina krogenrunder är Rosa pantern ett måste och det var det även denna gången, haha! Vi tjötade lite skit om det som hänt och hade allmänt chill innan vi gick på dansgolvet och vad ska jag säga mer än att vi ÄGDE dansgolvet. Det märktes fort att killarna var inte sena efter och började närma sig. Något jag tycker är riktigt töntigt är killar som ska avvakta innan dom kommer fram, haha! Men kanske är så när man ser en kändis, vad vet jag?! Som

 

Jag tidigare berättat var det ett missfoster som drog i mitt hår och sen försökte börja dansa efter det, man bara glöm, haha! Men bortsett från den händelsen hade vi det galet skoj. Killar med stora plånböcker, behöver jag säga mer, haha!

 

Hur många killar det blev under kvällen vet jag faktiskt inte... Tappade räkningen efter 3 och den sista dansen minns jag om något då jag blev upp slängd i luften jag vet inte hur många gånger, haha! Höll mig på fötterna och vet inte hur många gånger vi smet ifrån honom så kom han helatiden tillbaka, haha! Dessutom fick många av dem gissa ålder på oss och alla vi träffade trodde vi var 20-21, man bara nja, haha! När vi berättade vår ålder trodde ingen på oss fören vi visade leg, galet! Sen ålder på dessa ska vi nog inte gå in på men en sak är säker, ser jag ut som 20-21 har jag hela 5-6 år att leva om med nöje, haha! Det märktes att drottningen av Skaraborg var tillbaks och mitt kändisskap är då inte glömt eller mina skandaler heller, haha!

Instagram: MollyNilson

 
 
 

Sömnfusk! 20/9

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag mår ganska okej! Hoppas ni också mår bra och sovit gott. Gick och la mig ganska tidigt och helt ärligt är det riktigt skönt och snällt mot en själv! Förstår inte hur jag tidigare tänkt då jag höll mig vaken och var mer eller mindre döende varje morgon pga brist av sömn... Sömn är faktiskt viktigare än vad man tror och något väldigt många fuskar med även jag en gång i tiden!

 

Iaf onsdag och jag har egentligen inget direkt planerat mer än jobb. Känns som det enda jag gör är att arbetar, fast lönar sig i slutet om inte annat. Idag måste jag också in med lite papper och beställa hem en blankett. Men innan jag gör något annat blir det ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Då kissar jag på mig!

Hej på er, det känns som hela min livsglädje är borta... Okej så allvarligt kanske det inte är utan är mest trött! Dessutom finns det dom som känner så 24/7 vilket man kanske ska ta lite hänsyn till?! Iaf helt död efter dagen och längtar redan till helgen, haha! Men se det positivast det är bara 3 dagar kvar och det får mig iaf att le lite åt det hela, haha!


Nu blir det mys framför paddan och bara koppla av, verkligen behövligt! Ska glo lite på Netflix och har ni bra film tips tar jag gärna dom utom skräck för då kommer jag inte kunna sova, haha! Asså jag är helt seriös! Jag kan bara kolla på Harry Potter 1 och 2. Dom andra måste jag se idagsljus eller ihop med någon och det är enbart om jag skulle få mardrömmar, haha! Helt sjukt jag vet, men typ där går min gräns, haha! Tror det var 3:an jag råkade kissa på mig sist jag såg den en kväll och vakna av att det var vått i sängen, haha! Aja har ni får tips om inte allt för läskiga filmer och nu vet ni på ett ungefär vad jag klarar av, haha! Natti <3



Jag har bestämt mig!

Många gånger anser jag själv att det jag gör inte gör någon större skillnad i folks liv och hur kan det jag gör med bloggen förändra andras liv. Att vara bloggerska/bloggare är inget lätt och vi ska alltid prestera på topp och många av mina inlägg ca 75% av mina inlägg enligt mig själv anser jag är dåliga/meningslösa... Men när man får mail och bloggläsare osm kommer fram på stan eller krogen som berättar hur mycket mina inlägg betyder och gör i deras liv ger det mig en styrka som inte går att beskriva! Trots att inläggen inte rullat på det senaste har ni kommit in som vanligt och inte glömt av mig. Jag vill börja ge tillbaka av den möjligheten jag fått av er och visa att jag kan få igång mitt uppdaterande på nytt!

Jag tror inte alla förstår vilken press vi har på oss men på något sätt verkar ni ha en förståelseosm inte finns i denna värld när jag inte orkar eller har insperation som jag tiigare haft! Alla fina möjligheter jag fått äran att genomföra är tack vare er. Därför har jag valt att tacka ja till föroläsningar och inom kort kommer jag på min första föroläsning där jag  dels ska bjuda på mig själv och berätta om mitt liv. Även om jag anser detta hjälper säkert ingen, vet jag att det faktiskt gör det och kan insperera fler ta steget ut oavsett om det är en personlig förändring, sexuellläggning eller kroppsförändring. Jag vill hjälpa andra och främst ungdomar att våga vara sig själva och inte följa normen för dom måste utan ta derasegna vägar. Att leva en annans liv gör ingen lycklig och det kommer aldrig bli bra heller... Därför är det viktigt att göra skillnad oavsett om det påverkar 1 eller 2!

Lunch med Charlotte!

I helgen som var blev det inte bara utgång utan en härlig lunch ihop med Charlotte. Jag tog en black and with och efter det ett litet glas rosé, himla mysigt! Verkligen behövligt där jag berättade lite om vad som hänt senast och lite nytt kvaller! Vissa saker jag ska börja med inom kort att starta upp och erbjudanden jag fått. Jag har blivit lite telefon off pga att jag sitter mer eller mindre ALLTID i telefon möten... Drygt i längden men dumt att klaga när det lönar sig?!

 

 

 
 
 
Vi gick lite på stan efter och hade en härlig dag ihop. Skönt att kunna prata ut om allt och få andras perspektiv också! Dessutom tyckte hon att jag borde ta upp mer om transsexuallism i bloggen, vad tycker ni?! Själv känner jag det är som det handlar mest om samma sak där av att jag mer eller mindre slutat ta upp detta :/ Ge gärna er syn om TS-ämnet om det skulle önskas med av och gärna om vad tex inför utredning eller efter operation :) Övrigt en mysig lunch med massa skratt, haha!
 
 
 

Tar med tid än vad man förstår! 19/9

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och mår helt okej! Jag satt mer eller mindre och matade jobb från 18:00 - 21:00... Ibland förstår jag inte hur mycket sociala medier kan ta sådan låååång tid?! Iaf blev klar med allt som skulle gjort och har bara kvar att klicka hem lite produkter, dock vet jag knappt vad jag själv vill ha :/ Tycker sånt är riktigt svårt men det kanske löser sig om man använder lite fantasi vad vet jag?! :)

 

Idag har jag lite små saker att gör med jobb. Har fullt upp från kl 12:00 - 18:00 med jobb och därpå ska jag försöka hinna till gymmet, handla och en lång promenad med hunden. Fördelen med att jobba som jag gör är att man bestämmer lite själv hur och när man vill jobba, väldigt skönt! Aja nu måste jag sätta fart bloggar mer sen igen, puss på er!

 

 

Inget gym...

Hej på er, skulle tagit mig till gymmet idag men blev kvar i soffan med jobb och lite glad för det faktiskt! Håller på med lite redigering av bilder och övrigt. Hade dock velat hunnit klart en video men tiden verkar vara knapp... Usch avskyr verkligen att dygnets alla timmar inte räcker till, haha! Haft fullt upp hela dagen och alla möten har gått super! Som ni kanske märkt är bloggen på uppvakning och hoppas nu jag ska kunna hålla i detta nu!

Övrigt av dagen som är kvar ska jag ut med lillen och därpå sova. Inte så skoj eller glamoröst, haha! Berättat att jag skaffat ny mobil?! Gissar ni rätt är ni inte dåliga! Nu blir det ut med lillen sen mys framför en film, bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 

Alan Walker - The Spectre

Ett måste till iPhone 8

Som dom flesta vet är det snart dags för iPhone 8 + som är redo att lanseras inom kort och tänkte visa er en hel del schysta skal. Nedan har ni 3 skal jag tycker är riktigt fina och min personliga favorit är den längst ner! På deras hemsida hittar ni mängder av skal och även till andra modeller också såklart!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

Måndag igen! 18/9

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag är på ett riktigt okej humör! Satt uppe hela natten mer eller mindre för att förbereda allt inför idag och kommande dagar. Vill verkligen börja blogga på riktigt igen och få rutiner... Men enklare sagt än gjort!

 

Idag är det måndag och har en hel del saker att göra. Ska ha ett möte vid 12 tiden, ha en sista check på ett kontrakt och därpå ha ska lite inför kommande vecka! Inga jätte stora saker egentligen mer än kontraktet, haha! Aja dags att sätta igång bloggar mer sen igen puss på er!

Galen kväll! 17/9

Go kväll alla bloggläsare, förlåt att uppdateringen blev som den blev i helgen, men jag har inte mått jätte bra som ni kanske förstått, haha! Iaf nu mår jag betydligt bättre och blev som sagt en liten utgång i helgen och vad mer ska jag säga än att det ble väldigt för mycket av allt på gott och ont. Som ni förstår i tidigare inlägg så var det ett missfoster som dansade fram och drog mig i håret, man bara?! Men detta har jag nu bestämt att få ett slut på och i fortsättningen bära med mig en kamera där ansiktsbild kommer tas och därpåsätta en hacker på för nu har jag fått nog! Bara för man är offentlig och är känd betyder det inte att almänheten ska få behandla en drottning som mig hur som och jag om någon vågar utan tvekan göra en lansering åt dessa personer där info kommer spridas oavsett om det är okej eller inte! Men lite roligt hade det varit hur arbetsgivare hade mottagit deras beteende?! Inget företag vill ha dålig publicitet och som anställd eller arbetssökande tror jag det kan bli långt från roligt, inte för jag bryr mig, haha!

Men ut över denna händelsen gick allt bra och hade en trevlig kväll och dansade mer eller mindre hela natten, sjukt! Jag vet inte hur mycket jag ska berätta egentligen, men allt jag kan säga är att i slutet blev det GALET, haha! Men nu släpper vi det där och ska sitta med lite inlägg för kommande vecka för att allt ska flyta. Vill verkligen börja blogga som tidigare och leverera, men det är svårt när tiden inte alltid finns, haha! Aja dags att jobba lite innan sovdags, bloggar mer sen igen, puss på er!



Nu är det nog!

Att jag som offentlig person ska få utså folks upprmöksamhet och uvubdsjuka är en sak! Men när det kommer till att dra i mitt hår är det en annan 5:a. I fortsättningen kommer jag bära med mig en dold kamera/kameror för att sätta en hacker på dessa personer och hänga ut dom med för och efternamn och samtlig info... Jag vet att detta är olagligt men vill ni leka med mig får ni leken tåla!


Jag som bloggeska har en position ni glömt och det är att jag kan göra er arbetslösa en längre tid fram över, med nöje! Detta är inget hot utan ett löfte...

Mot Skövde! 16/9

Go morgon alla bloggläsare, förlåt för lite dålig uppdatering men inget går vidare bra utom affärena, turligt nog, haha! Iaf jag tänkte vlogga idag men insåg ganska snappt att INGEN av mina aparater har något batteri.... Vad är oddsen?! Märks att jag inte hållt på med detta på long time ago. Men iaf jag ska in mot stan för för att träffa Challan, är nu i Hjo för umgås med päronen och senare blir det fest med brudarna, as always! Många nser att hemma fester is the shit, men jag är lite blandad när det kommer till det. Jag föredrar faktiskt båda, men när jag var yngre för ish 1 årsen, haha! Då var krogen roligare av många skäl!Det inkluderar också när jag fick torka spya, fy fan vad snäll jag var... Hade jag fått bestämma hade personen i fråga fått ligga kvar, haha! Usch minns allt än, släpper det nu för håller på att spy, haha!

Nu blir det puttra iväg med lilla bilen och senare blir det utgång, ska köpa lite vin och sedan blir det en party kväll v dess like! Men innan jag drar måste råttn ut på promenad och därpå börjar mitt fabulösa liv igen och med massa tur kanske min paddan och kameran ladda någlunda klart! Usch gick upp 09:00 och haft 3 timmar på mig att ladda dom, vad tänker jag med?! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Kamferdrops - Tusen Bitar

Vi är långt från perfekta! 15/9

Go eftermiddag alla bloggläsare, dagen blev inte som jag tänkt mig eller det har typ ingen av dagarna varit, haha! Iaf jag har jobbat som en liten blå och haft det ganska bra trots att saker tidigare i veckan sket sig. Fått mängder av nya erbjudanden och uppskattning på kommande saker, men vill inte säga för mycket heller! Allt mitt slit verkar löna sig och pengar som lagts ut är snart redan återvunnit, super! Ikväll blir det hem till mina föräldrar för att mysa lite med go mat och imorgon drar vi oss till Småland för att ha familje dag, himla mysigt!

Många kanske tror att vi jämt är sams, men det är väldigt sällan, haha! Asså vi bråkar inte 24/7 men 3 personer med lika starka viljor är ingen bra kombo och speciellt inte när 2 håller med varandra, haha! GALET, haha! Men sams blir vi alltid men skönt att kunna dela med sig om inte ens helt perfekta vardag! Nu blir det lite mys framför tv:n innan jag ska puttra mot stan för att hämta min lilla Mami. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Hatet leder till kändisskap!

Att driva sociala medier är för och nackdelar som med mycket annat och hatet som finns för oss osm kan tjäna pengar på att bara vara oss själva är något som verkligen STÖR folk... Jag är så van att få blickar och uppmärksamhet att jag sällan märker av det om jag inte har en dålig period/dag dvs, haha! Men det fler borde se är att våra haters som finns hjälper oss att marknadsföra oss och våra märken. Hade det inte varit för alla random människor som tror dom ska sabba min kväll för dom berättar att jag är TS hade jag aldrig varit här. Jag blir faktiskt lite stolt över att folk går och pratar om mig för det bevisar 2 saker

1 jag är fortfarande ett hett ämne på allas läppar.

2 Jag slipperl ansera mig själv och lägga 5000 - 10 000kr på att lansera mig.

Sen kan det givetvis sätta köppar på hjulet men jag skapar ett intresse, sen ett behov och varför gör jag det?! Jo för jag lever inte ett "vanligt" (tråkigt) liv som dom vilketi  sin tur leder att dom ska försöka sabba men hjälper. Hur tror ni jag växt?! Aftonbladet, Expressen, Skövde Nyheter, Skaraborgsbyggden, SR-radio och massor där till är tack vare att något störde ihjäl sig på mig och skulle förstöra min kväll. Men vet ni vad?! Ni gjorde mig bara ännu kändare and bitch det är kanske det enda du någonsin kommer lyckas med i ditt patetiska liv, haha!


Hittade lite bilder jag nässtan glömt, haha! Tror det var precis innan min hormonbehandling och min gamla näsa, haha!

 
 
 

Bråttom! 14/9

Go morgon alla bloggläsare, nu är jag i daglig ordning sen och ska inom kort iväg på ett möte med lite människor. Därpå blir det en lunch på stan med X för att sedan hem och ta ut lillen. Känns som dygnets alla timmar gör allt för jag inte ska hinna leva, men jag ger då inte upp! Har som sagt bråttom och bloggar mer sen igen, puss på er!

Skit dag!

Go morgon alla bloggläsare, förlåt glömt helt av mitt bloggande... Men jag har haft en riktigt pissdag! Mer eller mindre har allt slitit sig och slitit som ett djur från jag gått upp och till vilken nytta?! Absolut inte alls, haha! Aja nu är jag hemma och ska ta det bara  lugnt och njuta av tystnade. Nu ska jag göra lite mat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Äntligen sängen!

Natten som var blev långt från bra... Fick riktigt lite sömn och känsel IF mer död ön levande, haha! Men imorgon MÅSTE jag var 100% utvilad av 2 skäl! 1 jag vill vara mer levande än döende och 2 jag vill kunna vara på mitt bästa humör då jag ska ......., vilket är så skönt! Allt slit allt krångel kanske tar slut imorgon och vet ni vad?! Då gör det detsamma hur död jag varit idag, haha!

Nu ska jag sova och önskar er en god natt! Kom-ihåg att lägga er i tid för det vinner man alltid på i längden! Tro mig jag vet med tanke på att min kl ringer 04:30, natti!



Bara tragiskt!

Det senaste har det varit massa drama på diverse sociala medier och alla klandrar alla (dom som är involverade), vilket är bara tragiskt att se... Jag tänker inte nämna namn även om det är självklart vem/vilka jag syftar på. Men jag vet som många andra att allt kan inte vara guld och gröna skogar och man har 2 val. Antingen väljer ignorera problemet och låter det ebba ut eller ger man sig in i striden och gör det hela ännu värre... Jag väljer tex väljer att avfölja personer som inte kan bete sig vuxet och använder sina följare som vapen, det är bara patetiskt.

Det finns också skäl till att saker händer, jag som jag tidigare berättat valde boätta mig på 8 våningen av den enkla anledning att jag ville ha mitt hem för mig själv. Det är som jag sagt tidigare om man bosätter sig längst ner får man mer eller mindre skylla sig själv eftersom det är som att skjuta sig själv i foten från dagen man skriver på kontraktet. Givetvis ska man inte behöva skaffa garage för undvika saker blir förstörda. Men om det är en möjlighet kanske det man skulle tänkt på och speciellt om man är en offentlig person. Jag tycker det är tråkigt att det är som det gör och där av att jag väljer avfölja personer som bara tramsar, det är som många nadra säger att dessa personer förstör bara för sig själva när allt kommer omkring, synd att personerna inte förstår det...

Yesterday!

Imorgon är det dags! 12/9

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och solen skiner! Jag hoppas ni är på lika bra humör som mig för jag mår toppen trots att jag bara sovit 2 timmar, haha! Notis till mig själv, ingen Red Bull efter 18:00... Imorgon är för övrigt dagen med stort D, varför kommer jag berätta en annan dag och speciellt om det blir perfekt med ett stort P! Så himla taggad men ska inte hypa upp något mer än så.

Nu blir det chilla lite innan det är dags att arbeta. Har haft en super bra start och nu kan den bara bli bättre! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Dinner med en nära kompis!

Hej på er sitter nu på Mamma Mia och ska unna mig lite gott ihop men en kompis! Verkligen så mysigt och skönt att bara få luncha med en kompis under en vardag, verkligen något att rekommendera! Sen blir det taxi hem för att sedan somna. Verkligen massa jobb imorgon och med mycket tur kommer bloggen rulla som innan!




Detta är nog sista jag bloggar men önskar er en trevlig kväll och vet ni vad?! Nu lever jag livet och inga problem finns. Det som varit tufft är borta och jag har en möjlighet att göra exakt ALLT jag vill utan ansvar och krav. Jag ska nyttja det till max och allt är tack vare er, puss på er!




French Montana - Unforgettable

-

Blivit inspererad! 11/9

Go förmiddag alla bloggläsare, tog en lite sovmorgon men är nu uppe och ska börja fixa mig lite smått för att sedan träffa en kompis på stan! Vet att podden inte kom upp som tänkt men eventuellt hinner den det innan veckan är slut eller blir det på söndag! Eftersom jag måste börja komma igång med mitt Youtubande kommer jag behöva kanske prioritera kommande avsnitt i andra hand så bloggen och videos sköter sig som det ska, hoppas ni förstår! :)

Det som sker idag är också att jag ska handla lite och kanske kolla lite kläder. Behöver också köpa lite kläder då nästan allt är smutsigt, haha! Som ni vet brukar jag alltid ha tillgång till kläder men nu när bloggen inte varit 100% fokus på har det blivit lite ont om kläder, haha! Skämt och sido, men hoppas på att allt ska rulla nu och ska faktiskt göra iordning 1-2 stora svarta säckar med kläder till välgörenhet.  En av mina högsta drömmar är faktiskt att göra ett stort projekt (event) för just utsatt människor. Mina föräldrar har verkligen inspererat mig med deras olika projekt dom deltagit i! Nu måste jag röja lite här innan jag ska dra mig bloggar mer sen igen, puss på er!



Måste bli lyckat! 10/9

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Jag är ganska bakis efter gårdagen och insett att åka buss var inte så farligt hem, haha! Jag föreslog taxi men blev tydligen nedröstat och ska jag vara riktigt ärlig minns jag knappt något, haha! Det jag minns var att jag fick höra på omvägar att folk pratade om mig, lite coolt faktiskt. Eftersom jag har lite svårt ibland att se mig som kändis och det är oftast när man hör andra då man faktiskt förstår att man är inte vem som helst på krogen. Men en riktgit härlig kväll av det jag minns och kanske blev lite för roligt men vem bryr sig, haha!

Idag blir det bara ta det lugnt och kanske iväg senare och spela om den där intervju saken... Tydligen hade filen något fel på sig och ah. Vi ska även hinna podda och jag redigera, hur ska jag hinna?! Tur jag tog lite extra ledigt inför imorgon. Fördel att styra sina egna jobb och skulle också fråga om det hade varit något att få mer livliga bilder när jag visar kläder?! Nu när mina samarbeten ökat som mitt kändisskap tänkte jag att jag skulle frösöka ge bilder med mer liv i, typ utemiljöer. Jag bara tänker att det är lite roligare att se än som jag gjort tidigare med en vit bakgrund?! Nu när bloggen ska väckas till liv och jobben måste jag hitta ett hållbart koncept :) Nu ska jag mysa ner mig med en film och sen blir det jobba lite smått. Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Jobbar graits! 9/9

Go morgon eftermiddag alla läsare, har haft lite fullt upp och ska inom kort göra mig iordning för att åka till en kompis för att spela in en sak för något skolarbete... Egentligen brukar jag dels aldrig föra skolprojekt och om det sker brukar jag ta betalt för det eller få något som helst vinstintresse, vilket detta inte ger, haha! Men eftersom jag är nära vän med personen ställer jag upp GRATIS och vill bara få det överstökat! Senare ikväll blir det krogen och ska bli så nice! Sist jag var ute var det en hel del som pratade om mig och känns väldigt coolt att mitt kändisskap är fortfarande aktuellt! Med tanke på att jag lever och tjänar pengar på är detta livsviktigt att folk går och pratar om mig, gratis PR är alltid bra ;)

Som ni vet har jagvarit borta ett tag och det är enbart personligt och något jag tänker hålla för mig själv, men inget allvarligt! Något man utan tvekan kommer kunna komma över och med mina nya projekt och min nya lön är detta bara en fis i rymden, haha! Berättat att jag fått löneökning?! Well nu vet ni :) Detta året som kommer jag verkligen försöka resa och ha kul och börja kanske bekanta mig lite med folk i samma jobbområde nämligen sociala medier. Har hållt mig låååångt borta från dem av personliga skäl och främst för allt drama som är. Men eftersom jag har fått en möjlighet som många ungdomar drömmer om kanske det är dags att nyttja den och ta den på mer allvar?! :) Nu ska jag göra mig iordning för att åka ner till Jenny och spela in den där grejen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fika och minnen!

Mått piss <3

Go kväll alla bloggläsare, förlåt verkligen att jag bara försvann sådär under ett bra tag och jag har dels inte mått så bra vare sig psykiskt eller halsmässigt... Jag har haft ett turbulent år och inget snack om saken! Jag ska inte ljuga med att det inte varit tufft och även om saker och ting börjar klarna på nytt fick jag en liten käftsmäll i samband med halsproblemet... Men jag lever och står i, har jobbat massor och helt ärligt så har jag kanske börjat tappa tron på mig själv?! Det är osm jagtidigare sagt, om inte jag kan tro på mig själv vem ska då göra det?! Iaf jag mår la sådär i nu läget och halsen är mer eller mindre helt återställd! Men eftersom jag är en person som förebygger problem helst och får jag ingen kontroll på problemet blir jag nojjig. som nu!

Det är egentligen inget allvarligt, jag tjänar bra igen och trivs i lägenheten jag har för tillfälligt. Det är bara lite mycket och har man mycket med sig från start blir det inte bättre! Men jag har levt på ändå, festat, försökt glömma det osm varit tufft och det har funkat för stunden. Hur som helst vill jag tacka till er som hört av sig för ert stöd. Jag säger detta ofta men mycket till att jag är där jag är idag är pga er, tack! <3