Utgåns-outfit!

Debba outfiten blev himla snygg och ändå inte för mycket
Byxorna och toppen gifter sig riktigt bra ihop
Halsbandet är perfekt till toppen och ringarna blir lagom mycket bling men ändå lite utstickande
Skorna är super söta och har en rejäl klack, dessutom är färgen helt underbar!
Detta är en bra outfit om man vill synas, men ändå på diskret nivå


Topp

Halsband

Ringar

Byxor

Skor
 
 

Så J*vla typiskt! 29/4

Go morgon alla bloggläsare, blev sen uppdatering idag och har verkligen inte haft något som helst intressemed bloggning...  Aja släpper väl underdagen hoppas jag, Skulle åkta iväg i helgen, men fick besked om att det inte blev av och NATURLIGTVIS har jag bokat av min fransförlängning nu på söndag, gissa om jag är glad... Därför får jag ta det nu på fredag och käns så himla ruttet och det lär dröja länge innan min motivation kommer tillbaks efter detta. I fortsättningen tänker jag aldrig boka in någon resa om jag har tid för fransar, naglar eller hår... Hoppas iaf ni fick en roligare tisdag, nu blir det ta sig en varm dusch innan jag ska möta upp en kompis på stan, bloggar mer sen igen, puss på er!




När längtan plötsligt väcks och förvandlas till verklighet glömmer man genast alla tvivel som en gång funnits där... < 3

 

Puh!

Hej på er, dåså är man hemma efter en mysig dag i Falköping och jag är helt slut i mina små fötter, haha! Vi gick i lite afferer och avslutade dagen på en mysig Thai-resturang, en av mina favoriter faktum med :) Nu blir det att ladda om batterierna och ta det lite lugnt innan det blir promenad i ett par betydligt bekvämare skor, haha! Att böra klackar är super fint, men allt har sina för och nackdelar... Dessutom kan det vara bra att spara fötterna till helgen ;)




Perfekt!

Att jag tillbringar mycket tid i duschen ed diverse hårprodukter vet ni kasnke redan om
Men fick syn på dessa och perfekt eftersom mina håller på att ta slut
Detta är ju perfekt undertiden balsamet eller ens hårinackning ska verka!
Dessutom finna det i en mängd olika dofter och dom kostar heller inte en hel förmögenhet, den jag är lite etra sugen på är mango


Dusch-creme
 
 
http://blfa.me/c/JMbhd1Fe

Mot Falköping!

Dåså styr jag riktning mot Falköping och  där jag ska möta upp Challan, vi skulle egentligen träffats i Skövde, men blev ändrat. Men vad gör det?! Falköping är himla mysigt också och till detta behövs livets dryck, bloggar mer sen igen, puss på er!




Mysig tisdag! 29/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska strax göra iordning en härlig morgonshake för att sedan gå ut med lillen på morgonpromenad :) Det som står på schemat idag är ett möte, träffa en kompis på stan och dra till gymmet lite senare, skojsigt va?! =D Hade egentligen tid för min 2 laserbehandling men fick boka av den pga att den krockade med mitt möte som jag berättade igår... Aja, nog om detta, nu ska jag slöa lite framför tv:n innan det blir dags för att gå på promenad, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min ny MK-väska!

I veckan som var fick jag ÄNTLIGEN hem min nya äska från Michael Kors och OMG ad jag älskar den, SJUKT! Tycker den är så snuskigt snygg och ändå väldigt klassisk och det kommer bli betydligt enklare att matcha kläder till denna än min andra MK-väska, haha! Dessutom verkar Gucci stormtrivas i den och hoppade i den frivilligt, so sweet! Om ni känner att ni också förtjänar en skönhet som denna länkar jag den nedan där ni också kan välja bland diverse färger! :)


Klicka Här


 
 

Puh vilken dag!

Hej på er, sitter just nu framför tv:n undertiden jag pysslar med lite jobbgrejs, skoj va?! Fick också avboka min laserbehandling pga att den krockade med ett möte jag ska på imorgon... Känns riktigt surt men ska nog kunna boka in en ny tid någon gång denna månaden, så ha, ha! =D Kan också meddela att jag storhandlat och kändes som om jag aldrig skulle få komma hem, haha! Avslutade dagen med att handla mat till lillen vilket var väldigt uppskattat + ett litet ben, hihi ^^ Har med gjort hormonbeställning och konstaterat att bara under denna dagen har jag spenderat 3 laxar, men till mitt försvar har det varit till nödvändiga saker :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Riktigt snygg vårjacka!

Något jag tycker är himla fint nu till våren är skinjackor och det är oavsett om det är äkta eller ej!
Denna jackan tycker jag är riktigt fin och hade varit suer om man ska ut på stan tex
Gillar hur kragen och kedjans placering som påminner mig om min svarta jacka


Jacka

 

En dag med lite små planer! 27/4

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Nej jag har inte sovit fram tills nu utan varit på ett möte och därför jag ligger lite efter, haha! Det som ska göras idag är att gå till gymmet lite senare, storhandla, boka om franstid, ringa 2 samtal till schalgrenska och klicka hem lite saker jag anser mig behöva, haha! Ah en rätt späckad dag med andra ord, dags att göra det sista innan jag beger mig mot stan för att bocka av några av sakerna som ska göras, bloggar mer sen igen, puss på er!

Veckans Planer!

Hej på er alla sötnosar, förlåt för super duper sent inlägg men suttit med räkningar och glömde helt av tiden... Himla skönt att få det gjort och lyckades faktiskt hålla mig på 15 laxar, jag gör framsteg =D Dåså är det dags för Veckans Planer och som ni ser är det en hel del att göra och har massa skoj att se fram emot! Ska på min 2 laserbehandling på tisdag, hämta ut lite paket och träffa lite vänner. Blir träning i daglig ordning och funderar på att träna i Falköping imorgon, länge sen jag var där, typ 1 årsen eller något, haha! Sen på lördag ska jag på liten tripp genom swearike och mer om detta får ni veta mer om på lördag, hihi ^^ Nu ska jag sova och önskar alla en bra natt, sov sött!


 
 

Inte min dag! 26/4

Go efteriddag alla sötisar, hoppas ni mår bra och sovit gott! Blev litesen uppdatering idag, men mått illa och haft huvudverk halva dagen, riktgit surt... Men verkar vara på bättringsvägen :) Nu har gästerna iaf kommit och vi ska ha ett litet mini kalas och känns hlt okej eftersom jag inte känner mig lika pigg som vanligt! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er eller ska man kanske säga go kväll, hihi ^^ Brukar egentligen inte blogga såhär sent men hade ndå inget viktigt för mig och faktiskt bestämt mig för att leverera 4 inlägg på helger så lika bra, vill liksom få er på gotthumör =D Jag kom precis ut ifrån duschen och jag verkligen AVSKYR att duscha... Nu låter det som jag aldrig duschar, men riktgit så illa är det inte tack och lov, haha! Syftar på att blöta håret och för er osm kikat på mitt senaste videoinlgg vet hur många produkter jag har till mitt hår, vilket är nästan SJUKT!

Aja nu är denna persen över och ska inom kort fxa mig lite lätt, planerade utgång ikväll men verkligen 0 intresse för detta... Ska nog bara vara hemm och kika film med familjen, imorgon blir det kalas som sagt och kan vara en fördel att vara någolnda vid liv också, haha! Till er som inte har något speciellt planerat eller också ska vara hemma kan ni alltid kika film :) Kikade på denna tidigare idag innan jag tvingade in mig duschen och tycker den var himla bra, finns på Netflix för er som är sugna :)


Vlogg är det min grej?!

Något jag funderar över är om jag ska göra en vlogg någong gång ibland och vet inte ens om det skulle vara intessant för den delen heller... Men då skulle ni få en liten inblick på hur mitt liv leker eller vad man ska säga, haha! Ni förstår nog vad jag menar :)

Btw till alla som skrivit komentarer eller mailat mig kommer jag sätta mig ner med detta ida och ber så HEMSKT mycket om ursäkt, men jag är verkligen en ''jag gör det sen person'' och ah ni ser hur bra det går... =/ Men nu vet ni åtminstnde att svar kommer ni få idag, hihi :)

Perfekt till krogen!

Denna toppen tycker jag är hmla söt och lite vårig
Den är söt, enkel och himla klassik
Jag hade nog valt något snyggt guld smycke till på arm och hals med lockat hår
Trr det hade varit snyggast till :)


Topp

 

Födelsedagsfirande! 25/4

Go morgon alla blogglsare, hopps ni sovit gott och mår bra! Själv har jag precis ätit lite frukost och ska strax ut med Gucci innan det blir försent, haha! Idag blir det lite failjefirande för Mami, vi ska åka till något fik för att hämta lite bakelser och annat mums och lite senare ikväll ska vi fira lite mer ordentligt eller hur man ska säga, haha! Nu blir det ut med lillen och sedan hoppa in i duschen, bloggar mer en igen, psuss på er!


Danny Saucedo - Brinner i bröstet

Idag har Danny släppt sin nya låt på Svenska och tycker den är himla bra
Det känns ekta och väldigt naket, som ett öppet sår, ah ni fattar :)


Pack-dags!

Hej på er, efter sovit en stund känns allt mycket bättre! Ska inom kort packa väskan med lite kläder och annat i! Kom på också att jag helt glömt köpa present! Får försöks hinna med det imorgon om jag inte fixar det ikväll :) Nu blir det en liten extra shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Perfekt!

Något jag vill börja använda mig mer av klänningar och denna ni ser nedan är så hila fin!
Tänk er en krogrunda i denna och ett par schysta klackar, eventuellt pumps hade varit så SNYGGT!
Dessutom älskar jag öppen rygg och det gör denännu attraktivare, hihi ^^


Klänning

 

Sen uppdatering 24/4

Go morgon/eftermiddag slls bloggläsar, hoppas ni sovit gott och mår bra! Blev en lite senare uppdatering än vanligt, men hoppas ni inte tar illa upp för det! :) Idag är det fredag igen och ska hem till förädrarna senare ikväll för att förbereda kalaset inför Mami. Rättare sagt ska jag kolla på och hjälpa till om så bes, antar det mesta är redan avklarat :) Nu blir det en morgon promenad med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Typiskt!

Tidigare förra veckan fixade jag mina naglar i daglig ordning och nu har 3 naglar gått av... I vanliga fall brukar dom hålla högst 2-3 veckor och detta var något helt nytt, jag fattar inget! Himla irriterande och förhoppningsvis går det att fixa, om inte suger detta riktigt hårt! Känns himla onödigt att lägga pengar på saker som inte håller mer än 1 vecka och kanske dags att byta nagelsalongen?!




Nyfiken tog över!

Hej på på er, har precis suttit och kollat klart på 2 olika program jag missade tidigare i veckan. Brukar spara sådana program till helgen, men min nyfikenhet var kanske lite för stor, hihi ^^ Nu blir det promenad med lille innan det vankas lite jobb! Funderar också på att svänga förbi ICA också, men får se hur mycket jag hinner med :) Bloggar mer sen igen, puss på er!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev himla söt och lite somrig eller kanske bara är jag, haha!
Toppen och byxorna är väldigt speciella i sig och ger en väldigt utstickande look
Hårsmycket tyckte jag kändes somrigt och därför valde detta
Ringarna är enkla och tar lagom med fokus
Skorna är super söta och ger en himla snygg sommarkänsla!


Hårsmycke

Topp

Ringar

Byxor

Skor

 


Kan inte låta bli!

Felet med mig är att jag älskar kolla på saker som mer eller mindre skrämmer mig, haha!
Dessa sjukdomar dom visar nedan tycker jag är väldigt intressanta, dock får jag mardrömmar  av sådant, men jag kan inte låta bli, det är allmänt lärande på obekvämt och intressant nivå, hihi ^^


Happyday!

Go morgon alla underbara boggläsare, är på toppen humör och känner mig mer eller mindre oövervinnerlig, varför?! Ja det kan ni allt få ta och undra över, hihi ^^ Idag är det Torsdag och har inga direkta planer, ska till gymmet lite senare och på ett litet mini möte, helt okej dag om ni frågar mig :) Var igår och hämtade  ut mitt paket och blevv överlycklig över att det kommit! Visar er senare vad som fanns i, men om vi sägersåhär, en ''normal'' person hade kanske unnat sig något annat, vad vet jag?! ;) Nu önskar jag alla en fortsat trevlig dag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Detta gjorde min kväll!

Igår kväll någon gång vid 22 tiden åkte jag till Coop för att handla lite gott inför kvällen och fick mer eller mindre syn av bara slumpen att det var öppet fram till k 23:00 , hihi ^^ Btw efter lite letande hittade jag det skulle ha och gick mot kassa där det satten rätt snygg kassör som hade värsta smilet, haha! asså jag fick verkligen bita mig i läppen för attinte börja skratta och började säkert rodna, fy vad pinsamt... Har inte en blekaste vem han är men tyckte han log så himla gulligt och förstod nog att han kände igen mig från tidningen, hihi ^^ Efter jag betalat gick jag mot bilen och kunde inte sluta le, detta gjorde min kväll, haha!


Söt topp!

Denna toppen tycker jag är så himla söt och väldigt annrolunda
Perfekt nu till sommaren och skulle kunna gå lika bra på fest som vardags.
Hade jag haft den till vardags hadeett par jenas varit perfekt och till en utgång lite mer party-byxor
Ah ni fattar, en topp med många sidor :)


Topp

Rihanna - American Oxygen

10 cm kan göra mycket! 22/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och håller just nu på med att försöker bestämma mig om jag ska ha 50 eller 60 cm inför nästa isättning av nya extension... Jag kan säga till er som tycker det låter töntigt kan jag berätta att 10 cm kan göra rätt mycket om man tex ska locka håret ;) Aja nog om detta, oavsett vad blir det nog bra, nu blir det morgon promenix och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Borde städa tangentbordet och skärmen, haha!

Patetiskt!

Något jag märkt av ju mer publicitet jag fått är negativa mail ökat och dom flesta svarar jag inte ens på. De senaste månaderna har jag mer eller mindre ratat mail efter mail med innehållet så som ''Du är så himla värdelöst och du gör ändå inget vettigt av ditt liv'' eller ''Du tror verkligen du är något''. Givetvis har det varit grövre meddeladen än dessa men ni fattar vad jag vill få fram, förhoppningsvist.

Men det är något dessa personer måste fatta själva och det är att deras nedlåtande komentarer och mail aldrig kommer påverka mig och det jag väljer lägga mina pengar på och göra med mitt liv kommer aldrig påverka dom heller. Ärligt talat tror jag att dessa människor är så himla missnöjda med sina egna liv och måste spy på någon annan för att själv må bättre... Jag harbara 1 sak att säga till er och det är: Om duhar ett dåligt arbete BYT eller om du är arbetslös och missnöjd med dittliv SÖK och va inteså jäkla kräsen... Det kommer aldrig vara någons annans fel att du är i den situation du befinner dig i, mer än din egen, täk på det!
 
 

Lyckad dag!

Hej på er alla bloggläsare, kom hem för ett bra tag sen och ligger just nu i sängen och kollar lite film. Träffade Nettan tidigare idag och innan vi drog hem till henne gick vi lite på stan. Jag passade också på att boka tid för 2 av mina naglar som pajat :/ Samt skjuta fram min extension-tid. Ska bli så himla skönt att få sätta in nytt löshår, hihi ^^ Vissa anser att löshår är en onödig kostnad och det håller jag faltiskt med om! Men om man aldrig haft extension vet man inte hur beroende man blir av det... Varje gång jag är utan mitt löshår känner jag mig mer eller mindre skallig, haha! Helt sjukt och jag är knappast ensam, hihi ^^

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg och blev himla nöjd över den, hihi
Toppen olch byxorna blir super ihop och älskar hur dom framhäver varandra
Smyckena är lagom glamorösa och snor lagom med fokus
Skorna är super söta och perfekt nu när vi börjar närma oss varmare väder!


Topp

Halsband

Ringar

Byxor

Skor
 
 

Sug!

Sitter just nu hemma hos Nettan och försöker luska ut hur jag ska klara denna förbannade banan... Börjar bli fett påfrestande ^^ 2 timmars försök och inget resultat är ganska skönt ändå... Fattar inte hur jag engång klarat ut det, haha!


Hårfärgning på G! 21/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv mår jag super bra och sitter just nu med lite färg i håret, tänkte det varhög tid att fräscha upp den röda nyansen, hihi ^^ När jag sköljt ur detta ska jag möta upp en kompis på stan. Vi ska gå mot komvux, hon ska kika på någon vuxenutbildning och jag funderar på att läsa någon kurs för skojs skull :) Men innan jag gör något annat ska jag unna mig min morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Den dagen släpps allt!

Att våga lite på en ny person är bland det svåraste jag vet och det spelar ingen roll hur mycket jag försöker, det går det bara inte... Jag har alltid i bakhuvudet att jag är ändå bara något tillfälligt och när leken är slut läggs jag undan fram tills nästa gång. I och med detta gör jag hellre ett snabbt avslut innan det är försent...

Men det jag nästan är helt säker på är att när rätt person står framför mig släpps allt detta och allt som har hänt, alla dåliga minnen, onödiga ord jag hört som aldrig haft någon som helst betydelse plötsligt inte exicterar. Det är pga detta jag kan gå med gott samvete som singel och inte behöva stressa fram något. Jag leveer hellre som singel än i ett förhållande jag inte trivs i eller aldrig kommer finna någon osm helst lycka!

Jag attreheras av killar som har lite högre utbildningar och tjänar bra, det skäms jag inte för eftersom jag vet vad jag drar in och hur mycket pengar jag lägger under en månad. Dessutom är det ett stort + om personen ifråga kan betee sig och det är oavsett om man är bilogisk kvinna eller ej. Man ska aldrig lägga ner tid på en person som ine kan prioritera en, då kan man lika bra köpa sig en katt eller hund, haha!


Mysig dag på stan!

Hej på er, dåså är man hemma efter en skön dag på stan och vi hade det super duper mysigt! Vi började vår dag på Elins där vi gick i lite affärer för att sedan äta en bit mat. Vi kikade också dop-present och kom fram till många fina saker man skulle kunna ge :) När vi kände oss klara där åkte vi in mot stan för att ta en fika på café princess där även Gucci fick följa med. Personalen där är så himla trevliga och många skäl till varför jag älskar att fika där =D Vi fick dock sällskap av en annan hund som Gucci var snabb med att berätta inte höll klädkoden, haha! Borde köpa en tröja till henne "liten men tuff" ;) Nu är man hemma igen och ska slänga in lite tvätt innan jag sätter igång med lite jobb och sen blir det gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Underbara stövlar!

Dessa stövlar är så GRYMT snygga och hade passat perfekt nu till våren då det håller på att bli lite varmare i luften. Jag skulle vilja matcha dessa till ettpar schysta jeans-shorts till någon snygg vit topp. Tror det hade varitperfekt och sett riktgit nice ut, hihi ^^


Stövlar

 

Nytt plagg!

Tidigare förra veckan fick vi hem lite nya kläder och denna är en av många, visst är den bara för söt! =') Hon verkligen älskar sina nya tröjor och det gör jag också, hihi ^^ Det jag tycker bäst med denna tröjan är trycket som är helt fantastiskt och passar verkligen in på denna lilla plutt, haha! Igår ville hon ha denna som nattitröja och det säger nästan allt om vad hon känner för den, hihi ^^




Go morgon! 19/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Vädret är helt underbart och kom precis herm från en liten promenix med Gucc. Idag är  det måndag och har inget direkt planerat, ska till gymmet lite senare och innan dess ska jag ta tag i tvätten, vilket är himla tråkigt... Men det måste göras tyvärr, haha! Men innan jag tar tag i detta blir en morgonshake i daglig ordning och en varm kopp tea, hihi ^^


Veckans Planer!

Dåså kommer Veckans Planer och tack att ni varit så tålmodiga i daglig ordning, haha!Det blir en väldigt lugn vecka med inte allt för mycket i görningen. Ska boka om min lundströmska tid, tvätta och hämta ut 1 eller 2 paket, kommer inte riktigt ihåg, haha! På lördag blir det kalas för Mami, ska försöka fixa present i veckan ;) Nu blir det gosa ner sig i sängen och kika på någon bra film, bloggar mer sen igen, puss på er!


Hos Challan!

Hej på er, sitter just nu hos Challan och gjorde en spontan fika, vilket är super! Veckans planer kommer upp lite senare ikväll, hoppas det är okej ändå :D Nu ska vi prata snusk och annat hemligt så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Intressant klipp!

Detta klipp tycker jag var himla intressantoch hur SJUKT snygga TS-boys egentligen är, GALET!
Btw tror jag att han är en av många ofentliga transsexuella som kan hjälpa till att förändra mäniskors syn och det är toppen! :)


Fransdags! 19/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni är glada idag! Det är jag hur som helst och blev utan baksmälla, tack och lov, haha! Blev utgång som sagt ihop med underbara vänner och vi hade det super skoj :) Nu blir det ta det lugnt och njuta av dagen. Lite senare ska jag iväg för att få mina fransar fina på nytt, ska bli så himla skönt! Tar sin lilla tid men som jag brkar säga, vill man vara fin får man lida pin, haha! Provade ett nytt lim som var super och ska nog fortsätta med detta, hihi ^^ Nu blir det frukost och sen spackla fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!


My idol!

Denna kvinnan är en av mina största idoler och tycker hon är så himla ball och hennes röst är helt fantstisk
Svårt att tro att hon är hela 70 år med den pipan hon har och tappar andan varje gång jag hör hennes röst, just love here! <3 Dessutom verkar hon så himla godhjärtad och rolig, får jag någon gång träffa henne hade jag väl svimmat av rena farten, haha! Så mycket ser jag upp till henne och ah ni fattar, hihi ^^





Söt topp!

Tycker denna toppen är super söt och älskar färgen
Vet dock inte om den hade passat på mig med till brunt, blont, svart hår hade den blivit sjukt snygg till!
Sen till ett par maffiga silversmycken på händer och arar hade den blivit riktigt fab! =D


Topp

 

Lördag! 18/4

Go morgon alla bloggläsare, vädret är super fint och ligger just nu och kikar på en lite dokumentär i hopp om att vakna till liv :) idag är det lördag och har inget direkt planerat än att dra ut i vimlet senare ikväll, ska bli himla skoj! Ska också beställa hem lite hårprodukter, kläder och smycken. Känner att jag behöver uppdatera min garderob + vad ska jag annars gör av pengarna?! Ligger liksom redan 2 månadshyror i förväg :) Nu ska jag kika klart mitt program för att sedan gå ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Starkt gjort!

Tidigare i veckan kom en stor nyhet att Linus Svening har hålltpå med droger under melodifestivalens sista deltävling andra chansen och veckan därpå gick Anoton Ewald ut med att han också pysslat med droger... Att dömma är givetvist jätte enkelt och tycker båda är modiga att dom faktiskt erkännt detta även risk att kunna påverka sin egna karriär. Dom bevisar bara att dom också är människor ohc att även dom kan göra fel, vilket är tummen upp för dom båda! =)


 

Gott!

Hej på er, sitter just nu och funderar över om jag ätit lite för mycket av det goda, haha! Var nere i stan förut och hämtade pizza från en av mina favorit pizzerior! Skulle dock önska dom körde hem, men man kan inte få allt :) Gucci fick också sin del och ligger nu nöjd brevid och sover middag, hihi ^^ Senare ikväll blir det ner mot ICA för att köpa lite fredagsmys och njuta av fredagen! Jag hoppas ni med har någon mysig fredagsplan om inte kan ni alltid unna er något gott :)


Gullig krogväska!

Denna väskan är så himla söt och hade varit super fin till en vit eller svart klänning
Till ett par snygga pumps förstås och dessutom får man plats med massa extra grejer
Vi som har små eleganta väskor vet exakt vad jag pratar om, haha!


Väska

Underbart!

Som  ni vet har jag flyttat till en annan lägenhet i December och bor nu  i Skövde, vilket är toppen! Tycker att alla grannar i huset är så himla trevliga och det är trots att dom nu vet om vem exakt jag är. Jag var väldigt skeptisk att medveka i Skövde nyheter pga att det kunde fått en negativ effekt... Men det har verkligen bara gjort saken bättre! :) Dessutom har detta gett miglite nya sammarbeten och det tycker jag är super skoj! =D Ibland oroar man sig för mycket och Skaraborgarna är mer förstående än vad man först antog, hihi ^^


Fredag igen!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, Fredag igen och känns himla bra, vilket också betyder party, party, hihi ^^ Har inga direkt planer mer än att jobba, handla fredagsmys och beställa pizza senare idag. Min och Gucc nya tradition, haha! Himla synd att man inte kan beställa små pizzor till djur, hade utn tvekan tagit en då, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Så enkelt var det!

Något jag tycker är lite komiskt är att vissa av mina vänner är roloiga för mitt shoppingbeteende och jag förstår verkligen inte varför, haha! Jag är väl medveten om att jag shoppar en hel del onödiga och ''nödvändiga'' saker. Sen att jag har en lägenhet som kostar en hel del som nästan är uppe i 10 laxar är väl lite väl myclet ,men så länge man kan betala sina räkningar och leva gott på samma gång anser jag detta är en skit sak eller är det jag som är blind?! Vet att dom bara vill mig väl men kunde inte låta bli att ta upp det, haha! Hur som helst fick jag redovisa min månadsinkomst och efter det var det slut pratat + att jag hade högre lön än min killkompis, hihi ^^


Woho!

Hej på er, dåså är det dags försökte uppdatering och sitter just nu och går igenom min räknar. Har ni tänkt på att imorgon är det 10 eller 5 dagar kvar till lön?! Beroende på när man får den givetvis hihi ^^ Jag fick lön för bara några dagar sen förvisso, men iaf hihi ^^ Något jag alltid brukar göra när jag får min lön är att sätta mig och betala räkningar. På så sätt slipper man göra sådan sen och har alltså gjort den "tråkiga" biten eller hur man ska säga, haha! Dessutom blir man alltid glad över att se vad man har kvar och det är ju toppen! Nu ska jag ut med lillen och sen blir det jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Åh vad jag diggar denna outfiten, tycker den blev ritkgit häftig, hihi
Toppen är hur SNYGG som helst och är så himla FAB
Örhängena är ritkgit coola som gör en liten extra piff till outfiten
Ringarna är enkla och skulle nog ha en ring på vardera finger, tror det hade blivit snyggast
Byxorna är super snygga och ihop med skorna blir det perfekt!
En  sjukt nice utgångsklädsel och skulle utan tvekan ha på mig detta


Topp

Örhängen

Ringar

Byxor

Skor

 

Deorro, Chirs Brown - Five More Hours

Åh kan inte få nog av denna låten, den är så himla bra!
Riktigt sugen på helg och denna är ett absolut ett måste inför en förfest, perfekt uppladdning! =D


Onödigt ja, men aja! 16/4

Go morgon alla bloggläsare, är lite små trött men känns som det kommer bli en himla bra dag trots allt. Fick hem mitt paketmed Guccis kläder i och OMG vad fina dom är och dessutom passar dom PERFEKT! Ni ska få se inom tid, hihi ^^ Idag har jag inget direkt planerat, ska ta det lite lugnt och inte göra mer än nödändigt, typ. Funderar åka till gymmet senare, men får se om jag pallar med detta, haha! Älskar att jag har 3 gymkort jagk nappt använder, haha! Men man måste ju lägga pengarna på något ;) Nu blir det morgonshake och så hörs vi mersen igen, puss på er!

Happy!

Dåså har man fått hem lillen från salongen och blev lika nöjd som vanligt! Dessutom verkade hon också haft en himla mysig stund och kom glatt emot mig för att visa upp sitt lilla ben hon hade fått =') Sagt det förr och säger det igen, det bästa med att skämma bort sin lilla bäbis är att hon uppskattar det man gör och kommer till personer som överöser henne med massa kärlek, hihi ^^




Alltid något!

Hej på er, sitter just nu och kikar på Svenska Hollywodfruar. Asså är det bara jag eller håller programmet på att bli lite platt och tillgjort?! Det enda som är positivt med denna säsongen är att en av mina favoriter Agnes-nichole är tillbaks. Jag har saknat den bruden såååå mycket och himla skoj att hon är tillbaks! =D Den nya frun är inte heller fy skam, men Åsa... Ah säger inget har jag ingenting sagt, haha! Enda skälet att hon är kvar är för att hon triggar Gunilla, asså TV3 skärp er. Aja ska kika vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Snyggt halsband!

 
 
 
Är det bara jag som är helt in love i detta halsbandet eller?!
Tänk vad fint det hade varit till en en klänning eller topp som går lite längre upp i halsen.
Jag persnlikgen hade nog matchat den till något blått eller vitt :)


Halsband

 

Hahaha!

Salongdags! 15/4

Go morgon alla bloggläsare, vilken underbar dag är på riktgit bra humör och känner mig tokglad, hihi ^^ Har precis fått tillbaks min bil efter bytt deck, ärså himla skönt att ha sommardecken på, FAB! Kl 13:00 ska lillen till salongen för att bli fin och hon ska även få träffa sin BFF, haha! Dom är super söta ihop och hon älskar verkligen gå på salong. Nu ska jag spackla nyllet innan det är dags att puttra mot salongen och få en fin liten hund på nytt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Usch!

Läste en himla intressant artikel om en liten noshörning som verkar vara den sista hanen av sin art... Tydligen är deras horn mer värt än guld pga att det sägs att dens horn ska kunna bota cancer och därför få ha vakter runt sig dygnet runt =/ Världen vi livet av är allt bra tragisk och speciellt när det kommer till så stora och sällsynta djurarter...


Jobb efter jobb!

Hej på er, sitter just nu framför och rensat lite bilder, vilket är mycket behövligt! Knäppt vad bilder man samlar på sig och vissa är mer eller mindre värdelösa, haha! Vädret har verkligen varit super tråkigt och saknar solen en hel del, fast andra sidan har man hunnit med annat så kanske inte helt fel det heller! När jag är klar med rensningen av datorn ska jag jobba vidare med mitt och sen dra iväg till gymmet, urk!  En dag pp löpbandet är kanske inte det första jag vill utsätta mig för direkt fast andra sidan finns det betydligt tråkigare och då känns detta som en baggis. Nu blir det fixa det sista,sen packa filer innan jag sätter mig vid bästa dator, haha! Vilket liv jag har idag, men ganska skönt att kunna jobba och lyssna på radio eller kika tv, samtidigt ändå ;)

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himla läcker och även lite små sexig, haha!
Toppen är ur sör och ihop med byxorna blir den hel amazing
Halsbandet går fint ihop till toppen och ger en liten lyxkännsla
Armbandet är riktigt snyggt och passar bra ihop
Skorna är super söta och guld-detaljen gör att dom smälter in bra
En toppen outfit till en utgång med andra ord


Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor

Wiz Khalifa - See You Again (Feat. Charlie Puth

Denna låten tycker jag är så himla fin och kan inte sluta lyssna på den...Tycker den är så himla bra och gillar stuket i den också, perfekta Tisdagslåten eller vad säger ni?! :)


Hemmapyssel! 14/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Blev ett litet senare inlägg idagän tänkt, men hoppas det är okej med et?! :) Dagen ser ut som så att jag ska röja litei lägenheten och senare sticka till gymmet. Har verkligen varit så off med detta men ska bli skönt att börja igen!Om jag nu bara lyckas hålla fast vid detta, haha! Skulle egentligen träffat en vän men kom upp annat föross båda och vi funderar på att ta det imorgon istället =D Nu blir det morgonshake och knapra hormoner, bloggar mer sen igen, puss på er!


Puh!

Hej på er, glömde helt bort er, men haft så mycket att göra idag så det finns inte, haha! Kl 13:00 var jag på salongen fram till 15:00. En timme efter träffade jag Nettan och spelade Super Mario 64 och tycker det är ett under att jag kommer ihåg alla fusk med tanke på hur geografin är, haha! Därefter åkte jag till Hjo och hör sitter jag nu halvt utmattad, är vad att sova middag och det har jag inte heller fått tid för, haha! Btw såhär blev naglarna och är super super nöjd! Älskar att få dom fixade och provade att göra dom lite längre än vad jag annars brukar ha, får hoppas dom håller bara :) Annars kan jag räkna med härlig smärta, haha!


Sweet!

Denna jackan är bara förläcker eller vad  säger ni?! Hade den funnits i blått hade jag utan att tvekan tagit den + att det hadevarit snyggttill håret :) Jag får värsta vårkänslorna av att bara se på den, helt SJUKT! Riktigt snygg och himla härlig färg!


Jacka
 

OMG!

Utgång i helgen i daglig ordning och träffad på massa roligt folk as always. Mötte som sagt upp mina vänner inne på krogen där jag också satte mig. Eftersom jag mer eller mindre saknar spärrar när jag är onykter satte jagmig brevid 2 ur gulliga smålänningar jag snabbt stiftade bekantskap med, snacka om på trängande ( jag), haha! Vi satte oss ute där jag också mötte en anna jag kände för att gå vidare till nästa bord för att fråga om tändare. Började strax därpå prata med dom med och innan jag viste ordet av det hamnade några av dom på samma toa, haha! Därefter gick jag och beställde en drink innan jag tog taxi hem. Fick också världens dummaste fråga om jag var där själ, asså vem går till krogen heltsolo egentligen?! Inte ens jag är så desperat på att gå ut på krogen, däremot hade många av mina vänner försvunnit och varför inte träffa nytt folk då liksom undertiden dom letar efter mig?! =D En  lyckad kväll med andra ord och hoppas dom inte fick men för livet av mitt sällskap, haha!




Måndag!

Go morgon alla bloggläsare, måndag igen och vädret är super duper fint! Det som står på schemat för dagen är följande få klorna fina äntligen, luncha med en kompis vid 16 tiden och göra lite nytta på gymmet ;) Nu blir det att spackla nyllet för att sedan bege sig mot salongen och njuta av min morgonshake undertiden jag kikar klart på mitt program, önskar er en trevlig måndag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer och ska försöka få upp denna i fortsättningen runt 18-tiden så slipper ni vänta så länge :) Veckan ser himla nice ut, fixa klorna imorgon och på onsdag ska lillen till frissen, vilket ska bli himla skönt! Ska också hämta utt ett paket och luncha på stan med en vän imorgon. Annars blir det som vanligt träning och utgång som få avsluta eckan, inte fel! Dessutom kommer min nya MK-väska jag beställde i veckan, OMG vad jag längtar! Med detta sagt önskar jag alla en trevlig söndagskväll och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Fin dokumentär!

Denna lilla mini dokumentären tycker jag är så oehört söt så man nästan blir tårögd eller är jag bara överdrivet känslig, hihi ^^ Den handlar 2 TS-personer som funnit varandra och har 2 små söta små mirakel tillsamans, så fruktansvärt sött =')


Jag mår komiskt nog bra! 11/4

Go morgon alla bloggläsare, utgång igår och för första gången på länge mår jag bra efter en galen kväll, hahah! Eftersom jag inte var klar när dom andra var färdiga fick jag möta upp dom på krogen och som vanligt slapp jag visa legg, riktgit skönt :) Träffade också på massa trevliga människor och även 2 jätte go tjejer från Jönköping, en av många platser jag älskar, hihi ^^ Berättar mer utförligt gällande dagen en annan gång, nu blir det bakis mat prio nr 1 och sen ska jag försöka ta tag i lite städning, bloggar mer sen igen, puss på er!


Party, party-time!

Dåså är det partydags och sitter just med ett stort glas vin och ska snart ringa taxin för att plocka upp mig då jag ska möta my friends som redan är på krogen, hihi ^^ Såhär ser jag ut ikväll och tycker outfiten blev riktgit bra eller kanske ensam om, haha! Börjat lägga tid på locka håret på nytt och jag älskart! Kommer dock inte kunna använda väskan jag köpte i veckan pga att kameran in fick plats... =/ Den är så himla snygg och var så typiskt... Aja värre saker händer :) Nu önskar jag alla en toppen kväll, bloggar mer sen igen, puss på er!




Det är frågan?!

Något jag är lite sugen på att skaffa är en Selfi-stick, MEN, det finns ett men...
Funkar den till iPhone 6 +?!
Känns som detta är något alla bloggerskor bör ha och sen som vanligt är jag väl antar jag, haha!


Stick

 

Lyckat kap! 11/4

Go morgon alla bloggläsare, vädret är på topp liksom mitt humör och sitter just nu och avnjuter en god morgonshake, inte fel! Senare ikväll väntar det utgång och ska bli super skoj! Men fram tills det är dags att korka upp ska jag njuta av dagen och ha en härlig mysdag med min lilla bäbis.

Igår gick jag lite på stan med en kompis och hittade denna skönheten, länge letat efter en fin krogväska som lyser moi och jag lyckade! Tycker den är så galet snygg, enkel, klassik och ändå glamorös, sånt som jag älskar! Dessutom passar den att matcha till diverse kläder :)
 
 

Videoinlägg!

Dåså är klippet äntligen klart och trodde ett tag datorn skulle dö, fy vilken mardröm, haha!
Tack återigen för ert tålamod och hoppas ni gillar videoinlägget :)


Hemma igen!

Hej på er alla bloggläsare, dåså är man hemma efter en låååång dag på stan och det bästa av allt är att jag inte är klar... As motiverad att gå ner på nytt, haha! Var också inne på Siba för att kika en ny kamera som ni vet och fick hjälp av en säljare som visade massa kameror, dock var alla han visade super klumpiga... =/ Därefter kikade vi på datorer men hittade ingen intressant, varför är livet så orättvist, haha! Funderar på att köpa 1 mac men skrämen är helt värdelös, vill kunna se när bilder och sådant ska redigeras liksom, haha!

Aja i övrigt hadevi en super mysig dag ihop och fick det vi ville få gjort, dessutom börjar Challan bli duktigare på ta bilder, förut tryckte hon hej vilt, haha! Men idag och andra dagar har det bara gåt bättre, hihi ^^ Ah som ni ser skärpan är helt kass så ni förstår nog varför jag är ute efter en ny vardagskamera, haha! Men tills dess få denna duga och nu ska jag börja med videoredegeringen så den blir klar, bloggar mersen igen, puss på er!


Känsla av klass och elegans!

Något jag tycker är A & O till en utgång är en fin aftonväska och denna tycker jag är så himla fin eller vad säger ni?! Den är himla enkel och framhäver klass och elegans. Guldkjedjan är helt magisk och lacken får den kännas väldigt lyxig. Jag älskar den kort och gott, dessutom är den enkel att matcha till diverse utgångs outfiter! :)


Väska

 

Dinner!

Dåså sitter på Comerce och äter lite gott med Challan, för engångs skull kom jag i tid, visst är jag duktig?! =D när vi är klara här ska vi kika i lite affärer och kika dator och eventuellt nytt skal till Paddan ;) Måste med boka tid för Gucci på salongen så hon får lite lyx liv med, samt ändra min extension tid till en annan helg... Typiskt mig eller vadå?! Aja ska vara lite social och så hörs vi mer sen igen, bloggar mer sen igen, puss på er!




Fredag igen! 10/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag sovit jätte gott och ska inom kort göra mig klar för dagen. Ska möta upp Challan kl 12 i stan för en lunch och lite senare ska jag sätta mig ner med redegeringen. Hade verkligen noll intresse för detta igår... Men någon gång underdagen kommer den upp, det ska jag bli TS-kvinna för, haha! Nu blir det att ta en morgon shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Aw!

Hej på er, sitter just nu framför blocket och kikar massa supersöta bilder på Spynx's och är så himla sugen på att skaffa en. Tycker dom är riktigt fina och dessutom finns dom i min favorit färg, nämligen pink, haha! Tydligen kategoriseras dom som en av de dyrare kattraserna, vilket passar mig perfekt, haha! :) I övrigt har jag och lille Gucc kikat på film mesta dels av dagen och tagit det lugnt, vilket varit riktgit skönt! Nu blir det promenad innan jag gör mig iordning för att gå lite ärenden på stan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt snygg och himla FAB!
Toppen är super snygg och säkert visat er förut
Örhängena är lite speciella men på ett helt okej sätt
Halsbandet är super fint och ger en liten hård stil eller hur man ska säga
Byxorna är enkla men ändå lite utstickande, vilket är super
Skorna är super duper söta och har en hyffsat låg klack
Perfekt till en utgång om man vill köra på något neutralt men ändå lite vågat, så jag, haha!


Topp

Örhängen

Halsband

Byxor

Skor

Albin - Frank (Feat: DMA)

Denna låten är så oehört vacker och börjar nästan alltid lipa när jag hör den...
Tycker den är så himla fin och att den är skriven tills hans egen son gör att den går rätt genom hjärtat
Denna är en av mina favorit låtar även om en tår kommer varje gång jag hör den, hihi =')


Mysdag! 9/4

Go morgon alla bloggläsar, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag sovit jätte gott och känner mig ritkgit utvilad! Planer för dagen ser ut som så att jag eventuellt ska träffa en kompis lite senare idag och senare dra mig mot gymmet. Ska också beställa hem lite grejer så som hårprodukter, smink och annat skoj :) Nu blir det en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Lätt hänt!

Igår kväll satt jag vid tv:n och kollade ut ifrån mitt fönster och insåg att hur oehört lyckligt lottad jag är och även om vissa hävdar att jag är ''misslyckad''  rör det mig inte i ryggen. Tycker det är så oehört skönt att bara kunna stanna upp en stund eller bara tänka efter när man mår rent av skit... =)


Jag har 1 bra deltidsjobb jag stormtrivs med och en riktigt bra lön

Bloggens går bra och pengarna rullar in även där varje månad

Jag har världens bästa familj, släkt och vänner som accepterar mig för den jag är

Jag har en go liten råtta (Gucci)

Min utredning är så gott som klar

Jag bor i en super fin lägenhet jag älskar

Jag har råd att unna mig det jag själv känner jag behöver

Blir bortskämd av mina sponsorer med massa bra produkter


Ibland glömmer jag bort att vara tacksam och ser inte det jag har och tror knappast jag är ensam om detta. Just därför tycker jag det är så viktigt att man tar sig tid att tänka efter! Därför tycker jag ni också ska göra detta och skriva ner det ni är nöjda över. Jag har nämligen själv gjort det och ibland när man är lite nere läsar man igenom detta och får en tanke ställare att det kunde faktiskt varit bra mycket värre :) Det är så jag åller mitt humör uppe och orkar med att vara en positiv person, för det är en kosnt i sig :)



Perfekt!

Om bara några månader ska jag på Dop och ska bli så himla skoj!
Enda problemetär att jag behövt hitta en klänning som känns 100% rätt till just detta
Efter massa letande har jag ÄNTLIGEN hittat en tänkbar klänning som skulle bli super och det enda som saknas är ett par schysta dojor från mitt favo märke, nämligen Jeffery's
Tror själv det hade blivit super och dessutom hade denna klänningen varit super fin till studenten


Klänning

 

Måste vara himla skönt!

Hej på er alla sötisar, åh vilken fin dag det varit, synd att den gått så fort bara =/ För er som undrar vad jag har gjort har jag mesta dels bara suttit inne med massa ''roligt'' jobb undertiden Gucc legat och nanat brevid mig, haha! Livet som hund kan knappast vara vidare svårt om man bortser från att ständigt behöva vara med på diversebilder, hihi ^^ Nu blir det promenad innan det sker en lite olycka inomhus, var länge sen det hände och tänkte låta det förbli såockså, haha! ;)

Yesterday!

Igår blev deten mysig fika ihop med Annelie och var super skoj att träffas igen! Fick också se hennes nya kärra som var GRYMT SNYGG! Dessutom var den röd som mitt hår, hihi ^^ Eftersom jag redan hade ätit mat blev den en liten fika för min del undertiden hon gottade i sig massa annat gott :) När vi var klara gick vi lite på stan innan via sa hejdå och åkte och skilda håll, men en skojig dag fick vi trots allt =)


En ny dag med nya möjligheter! 8/4

Go morgon alla bloggläsare, idag är det jätte fint väder ute och kom rätt nyss in med lille Gucc. Märks att värmen äntligen är påväg och det är så himla skönt! Det som är på schemat för dagen är att eventuellt träffa en kompis senare på stan, hämta ut ett paket, kika på kamera och dator, funderar nämligen på att slå till ;) Vissa hävdar att man intekan shoppa sig lycklig, men det kan åtminstonde jag göra, haha! Jag ser det som såhär att för varje investering finns nya möjligheter till att tjäna ännu mer pengar ;) Nog om detta, nu ska jag göra iordning mig, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Carly Rae Jepsen - I Really Like You

Valet är klart!

Hej på er, kom precis hem från stan efter en spontan träff med Annelie, vilket var super skoj! Vi gick i lite affärer och jag har förmodligen äntligen hitta kameran jag ska köpa, FAB! Som ni vet har jag en krogenkamera, en hemmabrukskamera och den nya ska bli en vardagskamera som alltid finns till hands i väskan, smart va?! :) Fundera först på en digitalkamera men insåg snabbt att jag tjänar i längden att köpa en systemkamera eller vad tror ni?! Eftersom vi inte hade så mycket tid på oss hann jag inte fråga något, men tänkte göra det imorgon ;) Nu blir det göra sig iordning för jobb, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outtfiten tycker jag blev riktgit snygg och skulle passa vilken tjej som helst
Toppen är dö läcker och ihop med byxorna fårm an en liten kaxig stil
Armbandet är snyggt och himla glamoröst, men ändå lite åt det kaxiga hållet
Örhängena är enkla och tar inte allt för mycket fokus
Skorna är super snygga och älskar stuket på dem
Detta är en toppen outfit om man vill lämna pappas lilla flicka hemma och gå lite mer wild eller hur man ska säga, haha!


Topp

Örhängen

Armband

Byxor

Skor

 

Dinner!

Sitter just med Mami på Thai resturang och så himla gott! Dock krånglar min kamera som fanken och ska leta fram mitt kvitto och be om en ny i samband jag kikar en my, bra combo va?! =D Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Helt klart värt det om den går in! 7/4

Go morgon alla bloggläsare, vädret är jätte fint och jag är på super bra humör, riktigt skönt! Ska inom kort börja spackla nyllet för att möta upp Mami på stan, hon ska bjuda på en försenad födelsedagslunch, mysigt va?! :) Därefter ska jag hem och förbereda ett videoinlägg som eventuellt kommer upp på Tors, missade det i veckan och hoppas ni kan förlåta mig för denna tabbe :) Ska också boka tid för mina klor som måste slipas ner och få ny färg, dock lite kluven på vad som ska bli, men det löser sig om inte annat, hihi ^^ Funderar också på att åka förbi A-möbler och spana in den tänkbara balkongmöbeln, tycker den är så galet snygg! Kostar förvisso runt 8 laxar, men vad gör det om 100 år liksom?! =D Ska först be om mått för att se om den kommer in i entrén och främst i hissen. Hade inte varit speciellt nice att bära den bjässen alla 8 trappor om man inte frågar våran super snälla vaktmästare som jag gjorde sist, hihi ^^ Nu har jag inte tid med sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er!


Vad gör man inte?!

Veckan som var åkte jag till Falköping för att träffa Challan och vi gick in i en av mina favorit butiker där dom faktiskt har SNYGGA hundkläder och hittade denna lilla sötnosen. Tycker den är så himla fin och sitter jätte bra på henne också och man såg verkligen hur hon njöt av att prova plagg efter plagg, haha! Undrar verkligen var hon har fått det ifrån?! ;) Är super nöjd och var mest ett spontanköp och vi ska dit senare i veckan igen för att shoppa loss riktigt ordentligt till min lilla bäbis, för det är hon värd :')


Sovit hela dagen!

Hej på er, ska inom kort ut med lillen för att få göra nr 1 och nr 2. Hon har mer eller mindre sovit hela dagen och antar det kommer ge en bieffekt till kvällen... Fast hellre på kvällen än på morgonen säger jag, haha! Gucci har nämligen lite olika sovplatser och den ena upptäckte jag bara för någon dagsen då hon var spårlöst borta =S Det visade sig att hon hade hoppat upp i tvättkorgen och lagt sig där, haha! Antagligen var krogen, soffan och sängen på tok för hård, haha! Men efter lite ropande hörde man ett prasslande och ett litet huvud som stack fram , hihi ^^

Tänkte också visa upp dom 2 sista presenterna jag fick av mina föräldrar och fick faktiskt välja ut dom helt själv. Blev jätte nöjd och tror dom kommer bli super till lägenheten =) Den ena är till för utemöblerna jag tänkt köpa och den andra ska jag sätta någonstans i köket, tror det kommer bli grymt snyggt som sagt! =D


OMG!

Som ni vet älskar jag toppar med spets och denna är bara 2 sweet!
Ett par röda eller vita leggings hadce varit perfekt till denna och kasnke ett gulidigt armband


Topp

 

Återigen en lyckad kväll!

Utgång i helgen och vet inte riktigt vart jag ska börjar, haha! Vi började med förfest hemma hos mig innan vi tog taxi ner mot stan. Där vi tog vår första drink och i daglig ordning tog jag en Rosa Panter, hihi ^^ Vi träffade också på Kakan i en  av barena där hon svingade runt mig som en liten docka, GALET! Träffade också en tjeje som satt helt solo på en stolarna och bestämde mig att göra henne sällskap och strax därpå kom massa boys, haha! I daglig ordning började jag prata engelska och vi skämtade om att vi var lesbiska, haha! (inget fel med det) Fick snart insikt över att dom hade läst artikeln som publicerats tidigare i veckan och fick massa fina ord av dom, jätte gulligt! Strax därpå slog klockan 3 och jag gick iväg för att hämta min jacka och när jag kom ut mötte jag kakan och tvillingarna på nytt, dessutom träffadejag på kollega som extra knäcker på samma place som mig och aldrig sett henne i rakt hår och hade super svårt att identifiera henne, haha! Jag bara ''Asså, du heter någonting, men jag kommer inte ihåg vad det är, men du heter någonting'' jag i ett jäkla nötskal, haha! Efter hon berättade sitt namn pratade vi lite innan jag och en till hoppade in i en taxi mot ma place, hihi Mer än så får ni inte veta och inte Kakan heller för den delen, haha! En toppen kväll med andra ord som höll på lite längre än vad jag trodde om ni förstår vad jag menar, haha! ;)


 
 

Städdag! 5/4

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken mysig dag det är! Vaknade redan kl 06:00 och funderade ett tag på att ta en mysig morgonpromenad, men efter jag insett hur kallt det skulle vara ute bestämde jag mig att somna om ganska fort igen, haha! Ska inom kort ringa ett samtal till Kliniken jag ska göra min kommande plastikoperation 1 av 3 eller vad man ska säga, haha! Därefter ska jag städa lägenheten vilket är GRYMT nödvändigt, haha! Fattar inte hur jag lyckas stöka ner så mycket, haha! Tycker redan synd om min kommande pojkvän, haha! Men det sägs att olikheter drar sig till varandra så lär ha en fin lägenhet om inte annat, haha! Skämt och sido, ska också försöka gå till gymmet senare ikväll om fransarna är klara då. Dom får nämligen inte få fukt på sig under 24 timmar för limmet ska kunna torka som det ska, ah ni fattar :) Dags att ringa kliniken innan jag drar igång med städningen, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Veckans Planer!

Dåsås är det dags för Veckans Planer och ser ut som en väldigt skojsig vecka eller vad säger ni?! :) Det ser ut lite som det brukar, boka tid för mina klor, möte, hämta ut paket etc. Enda tråkiga i detta är städningen, men även det måste göras, haha! Ska också ringa kliniken imorgon gällande min plastikoperation, ritkigt nervös men det ska nog gå bra, hoppas jag, haha! Har lite frågor kring min hormonbehandling om jag ska ta hormonpaus eller ej. Eftesom dom kan orsaka blodproppar är det bra om jag kikar upp det först, jag har faktiskt ingen lust att dö, haha! Nu ska jag avnjuta min pizza, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Hemma och jätte nöjd!

Hej på er alla sötnosar, förlåt att jag inte uppdaterat som vanligt men kom nyss hem från salongen där jag gjorde mina fransar, lyckan är maxad! Så himla skönt att slippa allt klet med lim och bara kunna sminka sig, sätta upp en toffs och sen är klar för dagen, GÖTT! Nu ska jag sätta mig ner med Veckans Planer för att sedan beställa bakismat. Asså denna utgången säger jag bara, haha! Nu ska jag försöka bli klar med mitt sista inlägg jag vet att ni väntar in, bloggar mer sen igen, puss på er!




Galetär bara förnamnet! 5/4

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså vilken kväll och hur jag mådde imorse ska vi inte ens prata om, haha! Började med förfest hemma hos mig för att sedan ta taxi mot kvällensbravader, GALET! Träffade lite bloggläsare och även massa annat spännadne folk!  Berättar mer om det senare, nu har jag super bråttom till salongen, bloggar mer sen, puss på er alla godingar!


Party-time!

Hej på er, dåsås är jag fixad för kvällen och är as taggad! Var nere tidigare idag på stan och där kan vi snacka om starstruck, haha! Jag ångrade ganska bittert att jag hoppa sminket och hade ett par killar framför mig som skröt om sin lön, dom skulle bara veta vad jag får in, mohahah! Nu kom mina girls och dags att korka upp, bloggar mer sen igen, puss på er!


Smälter!

Något jag tycker är himla snyggt till sommaren är beiga skor och hittade ett riktgit par sötnosar
Har egentligen redan 3 - 4 par redan i denna färgen sen innan, men dessa är bara för fina?!
Dessutom var det ett BRA tag sen jag införskaffade mig nya skor :)


Skor
 
 
 
 
 

Måste försvinna tills ikväll! 4/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och känner er pigga, för det gör inte jag, haha! Känns som en ångvält kört över mig och gör ont när jag sväljer, det får bara inte ar förkylning på gång... Får hoppas det är tillfälligt och går över under dagen, får inte påerka utgången liksom, haha! Nu blir det att fixa sig för att sedan gå lite ärenden på stan, därefter ska jag bara ladda inför ikväll, dags att göra sig iordning, bloggar mer sen igen, puss på er! 


Sortering av tvätt sen vårpromenad!

Ska inom kort gör mig klar för att ta en liten promenad med lillen i det fina vårvädret och njuta av värmen. Tänkte en promenad till ICA för att köpa en Red Bull lät som en himla bra idé, eller vad säger ni?! :) Därpå blir det att åka mot jobbet för att göra lite nytta och räknar på att går inget fel slutar jag eventuellt lite innan 21:00, inte fel på en fredag liksom! =D Men inmana jag gör något annat ska jag sortera lite tvätt, hade inte tänkt att gå utan byxor till krogen + att jag måste ha något snyggt som matchar ihop med min topp, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ur gullig topp!

Tycker denna toppen är så himla söt oc hade varit jätte fin till en snygg kjol i liknane färg.
Något litet snyggt guldsmycke och ett par mumps hade varit super fint till!
Dessutom passar vitt riktigt bra till mitt rödahår om inteannat =D


Topp

 

Puh vilken tur!

Det bästa med fredag är att jag har som tradition att alltid beställa en liten pizza och idag var inte helt något undantag, hihi ^^ Dock höll jag på att missa budet och mötte upp honom i entrén, lucky me! Gav honom lite dricks för besväret och i fortsättningen beställer jag när jag är hemma och inte anta att jag ska hinna hem, haha! Men han var hur som jätte trevlig och visst ser den mumsig ut?! :D


Lycka! 3/4

Go morgon alla bloggläsare, känner mig på helt okej bra humör idag och funderar på om jag missade ta mina hormoner igår?! Det är just detta med att självmedicinera att en miss kan forma en hel dag, knäppt va?! Ska bli så himla skönt att få någorlunda rätta med detta! Frågan är bara när?! ^^' Nog om min hormonrubbning, haha! Passade på att boka tid för fransförlängning tidigare i veckan och ska bli så himla härligt! Längtar massor och lyckades knycka den sista tiden nu på söndag, fattar ni min lycka?! =D Hm... Denna dagen kanske inte blir så dum trots allt, dags att knapra hormoner och en morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!


Aldrig varit fallet!

I måndags var jag på min första Radiointervju  och var piss nervös, men kändes som det gick bra trots allt! För er som var väldigt morgonpigga och pallade er upp hoppas jag att ni gillade min insats :) Kändes helt overkligt att jag faktiskt tagit min till radio och hur oehört snabbt en intervju faktiskt gick, hihi ^^ Bilden kanske inte blev den bästa, men fick som sagt medverka så dumt att klaga, dessutom hade jag ändå inget vidare intresse att ta om den heller även när dom fråg, haha!, Hallå klockan var liksom 8 på morgonen, vem pallar ta om massa bilder då liksom, haha! Jag är hursomhelst jätte nöjd och tyckte det var super skoj! :)


För er som missade intervjun kan ni lyssna om på den Här


Tidsfördriv!

Hej på er alla sötnosar, sitte just nu framför tv:n och försöker bläddra fram något intressant, men det är enklare sagt än gjort, haha! Pratade med en tjejkompis gällande helgen som kommer och i daglig ordning blir det utgång, weee! Var utgång helgen som var också, men någon helt annanstans, hihi ^^ Ska försöka väcka lillen för att ta en promenad i det fina vädret och även hinna med nr 1 & 2, ah ni fattar :)

Utgångs-outfit!

Denna putfiten blev riktigt super fin ellervad säger ni?!
Toppen och halsbandet blir super sött ihop
Armbandet ger en lite extra kryddning till hela outfiten
Byxorna är super fina och ger väldigt snygga ben med mönstrena
Skorna är jätte söta och man bara smälter för dom, hihi ^^


Topp

Halsbandet

Armbandet

Byxor

Skor

Axwell ^ Ingrosso - On My Way

Denna låten tycker jag är så himla bra och tror knappast jag är ensam om detta heller.
Älskar musikvideon och perfekt upptempolåt inför en utgång <3


Hur fick dom sitt körkort?! 2/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara toppen och är på himla bra humör, ska snart bege mig mot macken för att tanka rödis :) Helt otroligt vad lite den drar, fast andra sidan dånar den som bara den när den kommer över 80 vilket är helt underbar, haha! Tur att jag "alltid" kör lagligt, haha! Att bero på bil körning kan jag bli knäpp på vissa Skövdebor som inte verkar lärt sig var skyltar eller blinkers är till för... Hur ska jag och andra bilister veta vad dom tänker under de närmsta sekunderna liksom, haha! Hittills har det inte hänt något men det är banne mig ett under ^^' Aja, nu blir det morgonshake och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Hemma efter en mysig dag!

Hej på er, dåså är man ha efter en mysig dag i Falköping där det blev även lite shopping för min del också, haha! Hittade en super söt lite tröja till Gucci och ska försöka lägga upp bild senare ikväll eller imorgon, jätte nöjd iaf! Vi åt även på en liten resturang jag inte minns namnet på och maten var väl si sådär... Inte jätte god om man säger så utan helt okej :) var himla skönt att gå på stan med inte allt för mycket blickar på sig och efter min senaste intervjuer vet nog mer eller mindre alla vem jag är, haha! Inte mig emot, men ibland är det skönt att bara leva ett normalt liv också om ni fattar vad jag menar :)


Aw!

Denna klänningen är bara för söt eller vad säger ni?!
Åh blir helt tok kär i denna skönhet och färgen är bara 2 sweet, hihi ^^
Ett par shysta klackar och lockat hår till ett snyggt hårsmycke hade gjort sig super bra!


Klänning
 

Dag på stan!

Dåsås blir det äntligen mat dags efter följt med och provat kläder efter 380 år, haha! Jag har dock knte hittat npgot speciellt, men Challan hittade massor, kul för henne! :D Nu blir det mat och fira shoppingen och fira att solen skiner, kommer säkert på mer men hittills får det vara bra, haha! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


1 April!

Go morgon alla bloggläsare, onsdag och idag blir det en middag i Falköping för att gå i lite affärer och äta gott! Ska också kika om dom fått in något nytt till min lilla ängel, hihi ^^ När vi är klara där blir det hem för att göra iordning lite inlägg och försöka dra fram dammsugaren, finns för och nackdelar till att ha små hundar som inte alltid vill lämna naturen utomhus, haha! Nu ska jag göra mig klar för att åka till Challan för att sedan gå på stan, bloggar mer sen igen, puss på er!