Go kväll!

Go kväll alla läsare!!! Kom nyss innaför dörren och ska inom kort kasta mig i sängen för att sova!!! Gick som sgat på bio med Emma. Vi gick på Cocpilot as bra film, verkligen se värd för er som vill och kan. Var länge sen jag såg en sån intressant svenskfilm. Personligen tycker jag Svenska filmer går man mest på bara för det är på Svenska. Men denna var sjukt bra så det är ett tips till er alla!!! Hm mer än så har jag nog inte att säga nu. Nu ska jag krypa till kojs så hörs vi mer imorgon gonatt på er!!! =D


Mr Gay of Sweden 2012!

Fick för några dagar sen veta att en vän till mig är en av kandidaterna till Mr Gay Of Sweden 2012!!!
Blev verkligen jätt glad för hans skull och hoppas det kommer gå riktigt bra för honom!!! =D


Så nu är han en av de tävlande som slåss om titeln Mr Gay Of Sweden 2012 och att han är jäkligt het det går ju inte att undkomma eller hur ;)




Kommer ihåg att vi pratade över MSN via videochatten då han frågade mig om jag viste hur man gjorde för att söka till Mr Gay Of Sweden. Jag rör mig inte så mycket i HBT-världen så hade ingen jätte koll som vanligt HAHAHA ^^' Men berättade det lilla jag viste och tipsade om att man borde hitta mer info på deras hemsida (Qx/Qruiser) eller fråga nån annan HBT:are som viste mer om det hela. Oavsett om mitt råd gav nån hjälp eller ej så gick det jäkligt bra ändå ;)


Georg som han heter är en riktigt go grabb på alla sätt och vis. Han är mest känd via Idrottssammanhang då han utför kampsort på högnivå och då Judo såklart ;) Han är väldigt duktig och tagit hem väldigt fina priser under årens lopp och fler lär det säkert bli skulle jag tro =)



Gör som jag och lägg en eller flera röster på Georg så han tar hem titeln Mr Gay Of Sweden 2012!!!


Såhär gör du:

Smsa ordet: MGS 1

Till nr: 72299


De är med viktiga!

1 timme och 30 min tog det att öva in 1 hel låt på Spanska det är ju SJUKT!!! Ont i huvudet har jag med men aja bättre att gör det ordentligt gjort eller hur?!?!?! Inte nog med att jag har ont i huvudet så missade jag när Veterinären ringde..................
Hoppas jag får tag på honom annar kommerm in lilla Bäbis inte kunna få sin vaccination =/ Jag tycker det är lika viktigt att skämmabort sina djur som en själv gör inte ni?!?!?! Är det nåt jag faktiskt gillar med Svensson är att de faktiskt älskar skämmabort sina djur och det tycker jag är AS BRA!!!
Sen finns det dom som inte gör det heller och vad jag tycker om dem kan ni nog gissa själva, men bra till alla som gör det nu måste jag in i duschen för att bli klar till grillkvällen och sen blir det Bio =) Hörs mer sen!!! =D


Det är inget påhitt!




Jag förstår inte varför folk ska vara så avundsjuka för?!?!?! Bara för att jag har lyckats lite bättre i livet och hunnit med så sjukt mycket mer än andra är väl inte mitt fel!!!



* Eget Företag
* UF
* Skivbolag
* Barnmodel
* Fått priser för mitt utseende
* Tjänar pengar på bloggen


Det är så typsikt att Svenskar ska reta sig på det eftersom de har inget bättre för sig och helt enkelt är missnöjda med sitt eget liv...................... Men jag ska stå till svart på detta igen!!! Till att börja med kan jag knappt spela på en trumpet och då har jag ändå engång spelat på det i ett halvår HAHAHA!!! Så att knåpa ihop en hel låt fattar ni nog själva att det är helt omöjligt....................... Texten har jag skrivit till båda låtarna och musiken har en producent i Sthlm gjort.
Han har tävlat utomlands med sin musik då han kom med i Rumänien, Island eller Estland Melodifestivla nåt av dem var det (vann dock inte). Har även tävlat även i andra sammanhang med musiken utmolands. Han var även med och skrev förra årets Pride-låt ihop med 3  andra personer och han är även med i år och skriver på några Pride-låtar, fick reda på då jag var uppe i Sthlm och spelade in Wannabe och You don't care. Så NEJ jag har inte knåpat ihop detta själv!!!
Skivbolag som jag jobbar ihop med har även vart med och gjorde Gaga's musikvideo Love Game och även hjälpt fram Loreen och även jobbat med Danny.

Det jag bloggar om här är saker som händer på riktigt och ingenting jag står och hittar på................... Det spelar ingen roll om ni tror på mig eller inte, men detta är sanningen!!!


Fett sugen asså! 31/7

Go morgon alla readers!!! Som ni ser har jag lite att göra och stå i och jag har sovit sjuuuuukt dåligt..................... Varför vet jagi ntem en jag ska försöka klara av dagen ändå annars får jag ta en paus innan bloggmötet och försöka sova en liten stund iaf =)
Det är ett helt underbart väder ute funderar starkt på att gå en promenad eller dra till gymmet, är fett sugen på att träna + att jag vill minska risken för träningsverk HAHAHA!!! Hm ja de var lite vad jag hade och säga nu hörs mer sen!!! =D


Äckligaste upplevelsen ever!

Satt och tittade igenom lite klipp och ibland är jag bara för söt ^^ Asså jag trodde jag skulle dö när jag såg den där videon HAHAHA!!! Älskarm ina beskrivningar på saker och ting HAHAHA!!!

 

Kategori:

Nu är tiden inne!

Jag har fått både posetiva och negativa komentarer angående min blogglåt och det är faktiskt bra tycker jag!!!
Kan man ta negativkritik och gör den posetiv så är det skit bra + att man växer som människa =D
Som ni vet så ska Blogglåten till USA och hur det går där vet jag inte nu................
Men 1 sak är klar och det är att jag aldrig tänker ge upp oavsett hur tufft det blir + att jag ALDRIG ska glömma varför jag engång gjorde detta val!!!

Klicka här för att komma till fullversion av Blogglåten Wannabe och den nya låten You Don't Care!!!



Veckans planer!

Kl 21:00, plötsligt händer det!

Åh vad glad jag är!!! Nu är hemsidan typ klar eller grunden är gjord iaf och hela Wannabe låten finns nu att lyssna på ballt va!!! ;)
Får se om jag länkar hemsidan eller om jag låter er hållas med den lilla snutt som ni fått HAHAH!!!
Ne skoja bara med er, kl 21.00 länkar jag hemsidan där ni kan klicka er fram till blogg låten och den andra låten som jag pratat om!!! =D
Men undertiden ni väntar kan ni alltid lyssna på den lilla bit som släppts av Wannabe!!! ;)


Såhär ligger det till!

Asså jag blir så trött på folk som har 0 i IQ.................. Asså som jag tidigare sagt så biter inte era ''hat'' komentarer på lilla mig eftersom ni är avudnsjuka eller har inget liv vilket gör att ni hamnar lägst ner i näringskedjan under val bajs HAHAHA!!! Men vist jag ska stå till svars för detta IGEN och göra så att era små inkompetenta hjärnor hänger med ;) När jag slutade grundskolan hade jag 200 insökningspoäng + mitt B-språk (Spanska), C-språketräknades inte in (Franska)!!! Som jag tidigare berättat ville mina föräldrar att jag skulle söka in till en fin skola där ''fint'' folk går, långt från Svensson med andrao rd. Men jag åkte och tittade på Sötåsen av en slump ( Lantbrukskola) och fastnade då de berätta att de skulle ta hem Illrar + en till gej......................... Sen att de fittorna (illrarna) skulle vara helt mongo och bitas viste inte jag om fören senare men aja. Jag gick en special linje eftersom min dåvarande mentor rekomenderade mig det eftersom jag hade problem med engelskan. Jag läste nämligen både B och C språk vilket gjorde att jag prioriterade dem före engelska-läxan och hamnade efter. Jag kom in och insåg väldigt fort att jag hade kommit till helt fel avdelning!!! I den gruppen läste man nämligen i långsamaretempo................... Men skolan (Grundskola) jag gick på innan hade vi det tuffaste arbetslaget jag var van vid högt tempo. Iaf körde de långsamtempot vilket gjorde att jag fick plugga Matte A på egen hand och alla med hjärnor innanför panbenet vet att Matte A är den viktigaste grund för att klara resten av alla mattekurser!!! Iaf hann jag inte klart Matte A  kunde inte gå min Nv-profil som var tänkt från början. Hade jag vetat att den '''sär'' gruppen läste så långsamt hade jag aldrig sökt dit kan jag säga............................ Så jag hamnade där av ett misstag!!! Iaf jag tappade motivationen till att plugga och gjorde ändast saker jag tyckte var kul!!!
 


1 Hundkursen 150p missade ett prov IG
2 Lantbruksdjurskötsel 150p lämnade aldrig in mastisarbete eftersom jag hatar kor IG
3 Traktorkort 50-100p? orkade aldrig plugga IG
4 Djursjukvården 150p? lämna aldrig in latbruksdelen IG
 

Så Ja, jag saknar gymnasiumkompetens med 500-550p. Men på de lektioner jag la ner LITE mer fokus på fick jag bra betyg i så jag har faktiskt några VG och MVG ;) Så mitt liv är inte så surt iaf HAHAHA!!! Sen åh andra sidan så bryr jag mig inte så mycket de flesta som gick den tråkigal injen är ändå arbetslösa eller jobbar på nån äcklig bondgårs hallå det säger ju allting HAHAHA!!! När jag slutade fick jag som sagt 4 jobberbjudanden men jag tacka nej. att jobba på ko/hästgård är inget för mig och ännu mindre att torka upp efter hunda på ett hunddagis fy fan vad äckligt!!! Jag har alltid vetat min plats och 1 till sak, när jag  gick där fick jag hjälp av en vän at komma åt mitt års betyg så jag kunde se vad alla hade och ärligt talat att klanka ner på mig när man själv inte ens hade 160p är bara patetiskt eller vad säger man HAHAHA!!! Inte undra på att man bara hånlog mot dem egentligen HAHAHA!!! Sen när man började gå i NPklassen och såg att de hade problem med Engelska, Matte, Svenska (oförståligt) så fick en bara att börja skratta när man själv redan var klar med uppgifterna HAHAHA!!! Sen att få VG och MVG för att bara vara där och svara lite snabbt på några frågor är rätt unikt, tycker ni inte HAHAHA!!! Jag saknar runt 500p men lämnar jag bara in arbetena eller pluggar upp 500p på komvux så har jag gymnasiumkompitens och kan söka till högskola. Det var inte mina betyg som var problemet utan min motivation och det kan nog varenda lärare som hade mig intyga.


De skulle nog säga: Ja han var väldigt lat/Han var bara här för att få närvaro.



Gymansiumkompetens är viktigt för en Svensson om de vill höja sitt värde och dejta bättre kvalité av människor JA!!! Men en som har gott om pengar är det inte lika viktigt eftersom det funkar mest som en liten guldram (prydnad) ;) Sen så klarar vi oss bättre och det är vetenskapligtbevisat + titta bara på mig Skivkontrakt medans de andra från Sötåsen jobbar på bondgårdar eller nåt annat boring jobb och själv fick man Skivkontrakt och vad gjorde jag för att få det?!?!?! Typ nada, skrev att jag skulle släppa en blogglåt och efter de ringde skivbolagen en efter en HAHAHA!!!


Sen känns de ganska onödigt att plugg nu när jag jobbar ihop med ett skivbolag som sagt och satsar på USA-lansering............... Men kanske jag en dag tar upp mina studier vem vet ;)


Jag är inte så jäkla dum som ni tror utan väldigt intelligent eftersom jag vet hur man får allt serverat på silverfat!!! Så vem är dum egentlign?!?!?!
Jag som vet hur man ska få det man vill ha utan att göra ett skit eller ni som sliter och inte får nåt utav det ändå?!?!?!


PS: Läs om detta 3-4 gånger så kanske ni fattar tillsut HAHAHA!!

Jag förstår mig inte på er! 30/7

Go morgon alla readers!!! Ja då är de bara 2 lediga dagar kvar sen blir det fullt ös som vanligt..................... Lite tråkigt men aja vad ska man göra åt saken liksom?!?!?! Som ni kan se så har jag mycket att göra idag och det känns så sjukt jobbigt att man alltid måste ringa Skivbolaget innan man kan planera upp nåt................. Men sånt är livet att bli artist eller?!?!?!
Jag förstår verklgien inte oflk som orkar bry sig om allt de jag säger och ännu mindre tror jag tar åt mig asså förstår ni inte hur tragiska ni är eller?!?!?! I sånnafall kan jag berätta det för et i ett videoinlägg så att det kommer till klarhet ;) Nu ska jag iaf hoppa i duschen så hörs vi mer sen!!! =D


Film tips!



En film jag tycker verkligen är sjuuuukt se värd är Den Sista Neandetalaren!!! den är så sjukt bra och man behöver knappt äga en hjärna för att fatta den höhö. Ne men skämt och sido sjukt bra film spännande, intressant och väcker verkligen funderingar på hur livet kunde sett ut för många årsen!!! Neandertalaren Ao förlorar sin familj då en best kommer in till lägret. Han bestämmer sig att hämnas. Men det han inte vet att det kommer ta konsekvenser för han och hans vän............ Följ med på hans fantastiska färd och se hur han tillslut finner ro!!!




Jag ger filmen 4 Mr: Lip och då ändast för att det inte finns engelsk tal!!!

Söndagar får en mening!

Jag har fått världens bästa idé eller ah jag tycker det iaf HAHAHA!!! Jag kom nämligen på att jag skulle inskaffa en ny sak här på bloggen och då undrar ni givetvis vad eller hur?!?!?! Klart ni gör ;) Att jag bloggar om mitt liv är väl ingen big news eller att jag laddar upp veckans 3 mest spelade låtar då jag inte glömmer bort de dvs HAHAHA!!! Iaf nu ska jag börja med en till sak på Söndagar hihi =D
Eftersom jag hatar Söndag pågrund av att det finns nada att göra har jag nu kommit på ett bra sätt att göra den funny!!! ;) Så vad ska jag göra, jo det ska jag berätta här och nu tänkte jag!!! Varje Söndag kommer jag tipsa om en sevärd film som antingen går på bio eller finns att hyra i nån butik i närheten om man inte bor ute på landet dvs!!! Vilket innebär att Söndagar är nåt att se fram emot, vist är jag ett geni?!?!?! Klart jag är =D


Kanske en P-rulle! 29/7

Go morgon alla readers!!! Åh vilken underbar dag det är idag eller?!?!? Vaknade typ nyss så ska snart fixa mig och packa inför en evenuellt plåtning och sen möta upp bloggmanegern senare ikväll så vi kan få bloggsidan klar bra va?!?!?!
Bilderna som tas idag kommer jag inte lägga upp dock eftersom det hör till ett annat syfte och vad jag menar med det kan ni få misstolka hur mycket ni vil HAHAHA!!!
Men som sagt jobbat som model och även erbjudit en karriär i en P-rulle ihop med plåtningar!!!
Så vem vet kan va nåt av detta eller så blir det nåt annat vem vet =P Nu ska jag fia mig och ringal ite samtal så hörs vi mer sen!!! =D





Måste börja med det!

Nåt jag måste börja med att varva ner!!! Alla funkar olika endel vill sova 10 timmar andra pyssla med djur medans jag tar några glas rött och sen somnar jag sjukt gött!!! =D gonatt på er era små readers nu ska jag slappa hihi ;)

Kategori:

Karriären i förstahand!

Nåt jag började funderade på var att tänk vad skönt om det fanns en dejting sajt där ändast folk med goda ekonmi eller bra utbildningar fick vara medlemmar!!! Tänk vad livet  hade vart enklare för oss andra, slippa dra massa nitlotter och öka chansen att hitta en vettiga människa!!!
Jag perosnligen skulle tycka att det hade vart sjukt mycket bättre än alla 1000 dejtingsajter som redan finns..................... Nu vet jag inte iof om det inte finns men ni förstår vad jag menar. Det är ju inte så att på en vanlig dejtingsajt att du berättar vad du tjänar och om du har gymnasiumkopetens eller ej liksom HAHAHA!!!
För mig är det ett måste att perosnen har gymnasiumkompitens + att den ska ligga över 30 efter skatt, samt att den ska va i god form!!! Sen kan man gå på utseendet och personligheten eftersom vem vill egentligen dejta en fet, inkompetent och fattig människa förutom Svensson dvs?!?!?!




Svenskar tål inte skämt!

Kategori:

Fett förbannad!

Asså jag blir så förbannad när saker man ställer in ska läggas upp och deti nte gör det.....................
enna gången är de inte blogg.se's fel iaf!!! Åh jag ska serisöt ringa horan som sköter skiten för såhär ska de banne mig inte gå till!!! och ja jag är fett FÖRBANNAD!!!



Ansiktslyft!

Asså varför är det så svårt att hitta motivation till att bara sätta sig ner och skriva lite texter och sedan lägga en melodi på det hela?!?!?! Har nu försökt motivera mig och när väl motivationen kom så började de åska.................... Lägligt eller vad ska man tro?!?!?!
Fast iof Wannabe kom ju till på samam sätt så kanske blir ytterligare en dunder hit vem vet?!?!?! Ska ringa Skivbolaget efterm aten och frågao m det äro kej attl änka upp hela blogglåten så nu får veta hur det blev ;)
Sen så fick jag veta att syrran skulle komma hit och tänkte vi kunde titta film ihop så det blir mys, men innan hon kommer MÅSTE jag ha minst 3 texter färdiga!!! Ska med ringam in bloggmaneger och se om vi ska ändra min bloggsida idag så idag knakse den får ett ansiktslyft hihi ^^ Aja hörs mer sen!!! ;D


Måste bli klart idag! 28/7

Go morgon alla readers där ute i världen!!! Vakande nyss och ska strax fixa mig inför dagens bravader ;)
Som ni ser så har jag mycket att stå i idag och hur jag ska hinna göra allt detta vet jag då inte för ska ha 5 texter klara till skivbolaget och 1 text till festivalsproducenten =S Aja tar la kanske 1-2 timmar på vardera text samt melodi 30 min så sätter jag fart nu så kan jag bli klar till kl 20:00 med väldigt mycket tur HAHAHA!!!
Aja man ska inte klaga egentligen, rätt roande att skriva både texter och musik =) Ska nog gå till mitt favorit ställe där jag får lugn och ro samt insperation så nu ska jag fixa mig och sen ringa Skivbolaget så hörs vi mer sen!!! =D




Mumsigt värre!

Kategori:

Jag är en snäll människa!

Asså ni som läser min blogg och som tycker jag är helt CP tack detsamma säger jag bara!!! Anledningen till att ni inte gillar mig är av följande


1 Ni är avundsjuka
2 Ni känner mig inte för 5 öre
3 Ni är arbetslösa och helt enkelt utan liv


Det är skit lätt att sitta och tycka saker bakom en skärm och ringa mig med på dolt nr kl 3 på natten. Men Face to face vågar ni banne mig inte ens yttra er om nåt efterosm ni är så sjukt patetiska HAHAHA!!!
Asså jag är världens mest snällaste person ni skulle kunna träffa på ever jag lovar!!! Ta bara senast jag var ute på krogen gick jag runt och gav ut pengar till massa fattiga människor som inte hade råd att köpa bakismat!!! Då hindrade jag svällt till några stackars fattiga Svensson som fick åka hem mätta och glada ;) Så jag är lätt den snällaste personen ni skulle kunna träffa på hihi =D


Tips!

Woho nu är mötet avklarat och ska fira detta med 3 lotter ^^ Asså ja bruka göra detta förut nästan jämt köpa 10 st i börja. Av varje månad men vart dåligt med de ni av nån dum anledning =\ Får bli bättre på de och är ni som mig och hatat ha lösa pengar så köp en lott. Antingen vinner du eller inte huvudsaken är att man spenderar upp pengar man inte vill ha eller behöver mitt motto =D

Kategori:

Hemlis! 27/7

Go morgon alla readers!!!  Ska inom kort på ett möte men först måste jag göra en annan sak hihi ^^ Får kanske reda på det sen eller kommer jag berätta det det är frågan de =P
Igår vart det en plåtning som ni veto ch det var as skoj även om det var helt oförberätt HAHAHA!!! Var sjukt kul och eventuellt blir det studio tid idag men inte helt 100 vet inte om jag hinner idag så blir ett KANSKE på det där ;) Nu ska jag  fixa mig lite så hörs vi efter mötet igen!!! =D






Fullproppat!

Woho sitter nu på tåget hem och ska bli jätte skönt att åf komma hem!!! Fattar ni hur onti  mina stackars små söta fötter jag har eller?!?!?! Nej det klat ni inte gör och jag kan säga att det gör piss ont!!! Jag lär ju få blåsor och det bästa av allt på Lördag ska jag plåtas igen!!!
MEN då ska jag ta bekäma skor och inte skor man får ont i fötterna av HAHAHA!!!  Aja skönt att jag hann med bussen var lite nervös över det men det gick ju hyfsat bra iag =)
Tåget jag sitter på är proppat med folk och känns osm man nästan sitter på varandra =S Men de flesta brukar gå av vid Alingsås och Falköping så kanske bara är en tillfällig sak vad vet jag ;) Japp nu ska jag koppla av så hörs vi mer sen när jag väl kommmer hem!!! =D


Blev en plåtning!

Som ni märkt har jag inte bloggat nåt idag och det var för att studiotiden blev inställd och istället blev det en oväntad plåtning ^^' Det gick givetvis jätte bra och nu sitter jag på tåget tillbaks till Göteborg =D Ska möta upp lite vänner om jag hinner och orkar!!! Annars blir det raka vägen hem för min del men vart en underbar dag med massa olika bilder som togs men som gammal model vet jag att bara 10 av 60 blev bra om ens de HAHAHA!!! Aja nu ska jag koppla av bloggar mer när jag kommit fram till Göreborg eller när jag sitter på tåget!!! =D

Kategori:

Sista minuten!

Då är man i Göteborg och ska inom kort bege mig till Varberg där vi ska spela tydligen....... Blev ändring i sista minuten men aja nu har jag iaf fått lite mat i mig så detta ska jag nog klara eller?!?!?! Hann iaf med lunch och blev sushi och får hoppas den simmar nedströms och inte motströms i magen HAHAHA!!! Bero på nåt helt annat är de puss varmt i tåget fyllt Öresundståg!!! Då är västtrafik och sj tågen bra mycket bättre i hästlängder HAHAHA!!! Aja ska lyssna på lite musik så hörs vi mer sen!!! =D

Kategori:

Vem f*n äter köttbullar! 26/7

Go morgon alla readers!!! sitter nu på tåget ner mot Göteborg och är rätt så taggad faktiskt höhö ;) Hade lite halsproblem imorse men verkar blivit bättre nu =D Sitter nu på tåget och det stinker köttbullar i hela vagnen as vidrigt =O Asså vem äter köttbullar egentligen och på ett tåg dessutom?!?!?!
Fattar de inte att det är överblivna rester från djuret efter slakten, as vidrigt tycker jag det är lever, hjärta muskler ah ni fatta vidrigt va?!?!?!
Därför äter jag inte Pyttepanna, köttbullar, korv eller köttfärs om de inte är ICA's egna gjorde hihi ^^ Aja hoppas de kan äta upp det snabbt annar lär jag gå och säga att det luktar F*N i hela vagnen HAHAHA!!!
Vore rätt nice eller vad tror ni ;) Aja nu ska jag titta på Andra Avenyn så hörs mer sen!!! =D


Imorgon blir det Göteborg!

Go kväll alla läsare!!! Då är man hemma igen efter en trevlig dag på stan med Simon =D Träffade även på lilla Kakan som inte var lika glad idag när hon fick ha bussersättning hem ^^ Aja hoppas hon kom hem tillslut och gör hon inte de kna hon ju alltid ringa Syrran som hon gjorde sista HAHAHA!!!
Gud den kvällen och utgången kommer jag aldrig glömma HAHAHA!!! Aja nog om dessa crazy utgångar och till nuet. Var som sagt och åt ute med Simon så jag kom hem nyligen ;) Imorgon blir det att träffa Skivbolaget och så i Studion så vid 12 tiden blir det neråt Göteborg och min mobil har dött så måste ladda upp den nu och sen gå och sova hörs mer imorgon gonatt på er!!!


Hön-skratt inte okej!

Asså vilket underbart väder det har vart idag eller?!?!?! Verkligen sommar nu helt underbart!!! Det ändå negativa är att den varar så kort =( Men man får göra det bästa av situationen eller hur?!?!?! Nåt jag tycker är väldigt sommrigt är att åka buss =D Det gjorde alltid ja och mina kompisar bär vi skulle till Skövde för att gå på Matfestivalen eller shoppa :) Det var verkligen as mys och det hade det med vart om inte en muterade pojke som skrattar som en höna och hans husse till hippinvart med HAHAHA!!! Men man kan väl inte få allt antar jag?!?!?! Japp var lite vad jag hade och säga nu hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Mums!

Sitter nu med Emma och äter glas as mys!!! Har hunnit det mesta idag men får skjuta på lägenheten eftersom de tydligen hade stängt men tittade på en annan så läste sig ändå hihi ^^ Ska inom kort bege mig till Skövde sen så satt fint men lite lunch höhö ;)

Kategori:

Tacksamhet är en gåta!

Nåt jag tycker är fruktansvärt tragiskt är när folk inte inser vad de egentligen har och inte kan finna glädje i det.......................... Det måste nog vara fruktansvärt jobbigt att bära på det där ha behovet och att aldrig kunna bli mätt på det heller =/ Jag är själv faktiskt väldigt tacksam över livet jag har och lever idag!!! Att jag får vakna frisk, att mina närmsta mår bra och att jag har en familj som är helt underbar!!! Det gör mig glad och betyder fruktansvärt mycket för mig även om jag inte bloggar om det så mycket :)
Sen att vi har råd att göra mer än Svensson ser jag inget negativt i alls. Kan man känna lycka av både det man har och pengar så är liver complet anser jag. Jag skulle kunna leva ett ''normalt'' liv, men då vore det inte jag, jag och jag är STOLT över den jag är och det jag gör. Så tack vare att jag lärt mig att vara tacksam och glädjas åt det jag själv har!!! Så istället för att känna avund kan jag glädjas åt andra som har kommit in på nån skola, klarat en tenta, sparat ihop till en bil, hittat kärleken, fått fast jobb, köpt ett husdjur, tagitkörkort eller fått barn =)
Därför rör det mig inte i ryggen om nån har större blogg än mig eller är stor i USA eftersom han/hon har gjort sig förtjänt av det och jag kan känna glädje för deras skull eftersom jag är nöjd med mitt egna liv jag lever.
Allt folk skriver om mig gör saker och ting väldigt uppenbart att ni är missnöjda över ert egna liv och ska därför försöka trycka ner en annan som har det bättre för att ni inte lärt er känna tacksamhet över det ni har och behöver allvarligt talat hjälp!!! 
Jag lider med er för första gången på riktigt ='(









Köp rätt storlek!

Jag är så sjukt trött på alla feta fjortisar som går runt överallt och som ska ta smyg kort på mig......... Sånt gör mig sjukt irriterande!!! Inte nog med att de är feta har de typ världens billigaste plagg på sig som sitter för tight så hela fläsket hänger ut =O Inte nice alls!!! Ska man ändå köpa billiga och fula kläder kan man inskaffa sig kläder som inte är försmå HAHAHA!!! Aja får inget annat än tycka synd om dem antar jag?!?!?! Japp allt för mig nu måste jag skynda mig hem hörs mer sen!!! ;D

Kategori:

Klon, ja tack! 25/7

Go morgon alla readers!!! Ska inom kort dra till mitt möte och är sisådär taggad asså =/ Men troligen kommer det gå relativt bra hoppas jag på =S Som ni med kan se har jagl ite saker att stå i och hur jag ksa hinna med allt vet jag då inte, ibland önskade man att man kunde klona sig själv eller hur?!?!?!
HAHAHA Tänk och ha sex med sig själv fan vad ballt egentligen, hade nog vart nåt för vetenskapsmännen så hade nog de med fått sig ett skjut då och då HAHAHA!!!
Fast eftersom jag lever sånt hektiskt liv så kommer jag bara kunna ha sex med mig själv på tåg, bio, bil eller på restungaer och det är liksom redan avklarat OPS där sa jag vist för mycket höhö. nu måste jag kila så hörs vi mer sen!!! =D


Svar på tal!

Go kväll alla avundsjuka och mindre avundsjuka läsare där ute i världen HAHAHA!!! Ni tror ärligt talat jag tar åt mig av era komentaret so sweet att ni tror det iaf =') Men nepp så är de då verklgieni nte, den dagen då era föräldrar köper en bil för 200 000 kr då kommer jag ta åt mig av det ni säger till mig....................... Som om det skulle hända HAHAHA!!!
Sen till det andra att folk komenterar min blogg mycket eller lite bryr jag mig inteo m jag får ändå in 2000 - 3000 på att ni läser detta so I don't care ;) Så till nåt lite roligare att pratao m, nämligen mig =D
Dagen har gått fort och va på Thai Paak förut och var hel nice och på Torsdag blir de bio beroende på hur länge jag står i studion och när jag får komma hem så mycket som sker på torsdag!!! ;) Nu ska jag hoppa i säng och ladda inför morgonens möte så hörs vi mer imorgon gonatt på er alla osm hatar och inte hatar min blogg!!! =D



Thai Paak!

Sitter nu med Simon på Thai Paak och har beställt kyckling med Champinjoner, vist ser de gott!!! Underbart, sen blir det hem och titta film med min lilla pojke eller ah han springer mest runt och så tittar jag film HAHAHA!!! Aja dagen har gått fort Santos har inte fått sin spruta för han hade beställt hem fel vaccin så vi ska tillbaka nästa v.......... Så blir till att boka ny tid och det är ju alltid lika kul eller vad säger ni?!?!?! Aja nu ska jag vara lite social så hörs vi mer sen!!! =D

Kategori:

Man får det man betalar för!

Asså jag förstår inte folk osm handlar på Mediamark?!?!?! Asså om man vet att det är billigt och saken går sönder vad klagar man då liksom för?!?!?! Sen så är folket osm jobbar där helt okunniga har jag hört!!!
Min syster har typ köpt 3 mobiler därifrån och alla har gått sönder på nåt eller annat sätt och de senaste jag hörde va nu att Simon hade köpt en Mobil Galaxy3 eller vad den heter och puckot till  expedit hade klippt i Simkortet efterosm de inte passade in med en sax HAHAHA!!!
Seriöst det dummaste jag någonsin har hört asså och lätt det roligaste idag HAHAHA!!! Så härdan efter denna berättelse jag fick höra tänker jag inte handla på Mediamark eftersom de har dålig kvalité på sina saker + att de har IQ-fri personal HAHAHA!!!
Saker jag handlarm ina elektroniksaker etc är på Siba eller Elgiganten för där har de bra kvalité och personal som vet vad de pratar om!!! Som jag brukar säga, man får vad man betalar för HAHAHA!!! ;D


Kategori: Allmänt
Taggar: Media Markt, Samsung, mobil

Hemma igen!

Då så är man hemma i Hjo och har fått en tid hos Veterinären med verkar de som =D Vi ska titta upp hans Chip eftersom uppdöfaren sa att det kan ha blivit ett misstag på han och en annan valp.......................... Det känns väldigt klantigt gjort men aja så vi ska titta de och på Fre ska han besiktas och Vaccas och han kommer hata det x) Hm nu ska jag fixa lite här hemma och finstila på min text samt ringa radion så vi får detta gjort samt att hela blogglåten spelas upp är ni spännda?!?!?! De e jag iaf =P Aja hörs mer sen!!! =D


Så jävla orättvist!

Asså nåt jag tycker är väldigt konstigt är att ni får yttre er hur mycket som helst om mig och tro att jag ska tycka det är okej?!?!?! Men jag får inte ens yttra mig om att jag inte vill dejta en fattigmänniska................. Så jävla orettväist. Asså vist att mer än halva Sveriges befolkning består av Svensson men SO WHAT, tror ni jag bryr mig eller?!?!?!
Jag tar upp saker som rör samhället och saker som stör mig. Är man nu en fattig människa och är nöjd med sitt liv så good for you. Men jag skulle ALDRIG vilja dejta en fattigmänniska och ännu mindre leva som en eftersom jag tycker det som snuskigt och obehagligt. Asså hur kul kan det vara att anpassa sin ekonmi och alltid jämt och ständigt bli bjuden och aldrig kunna bjuda tillbaka..................... USH och skäms på sånna personer.
Ne sån skulle jag aldrig kunna dejta och ännu mindre vilja vara. Men kul för er om ni vilj dejta fattigamänniskor och är glada över att ha ett tråkigt och fattigt liv............. Detta är min blogg och jag lever de liv jag har och delar med mig om mina åsikter, så fatta I don'ät care och kommer fortsätta leva det liv jag har och dela med mig av mina åsikter oavsett vad ni säger!!! Huvudsaken är att jag aldrig blir lika snuskigA som ni är HAHAHA!!! Men jag kan ge er ett råd att skaffa er en bra utbildning och så får ni ett bra liv!!!


Torsdag ska allt sitta! 24/7

Go morgon alla readers!!! Åh vilken under bar dag det är idag eller?!?!?! Solen skiner och jag mår as bra. Som ni ser så har jag lite saker att göra idag och främst är det att öva in lite låtar inför festivalen som ska ske i Halmstad weeee =D Asså fatta vad nice jag kommer ha eller och är fett taggad asså!!! Innan torsdagen ska jag ha valt 10 låtar och 4 är klara vilket innebär att 6 är kvar =S Lite smått nervös eftersom texterna ska sitta prima tills på Torsdag!!! Aja det löser sig nog ska lite senare när allt lugnat sig ut och äta eller gå på Bio med Simon så blir nog nice så hörs mer sen!!! =D


Min dröm bil!




Go kväll alla läsare åh vilken underbar dag de vart eller?!?!?! Har verkligen vart på strålande humör hela dagen idag!!! Har med fått reda på att i nu till helgen är det Pop Maraton Festivalen som drar igång och där jag ska medverka i hihi Sen så har jag fått studio tid nu på Torsdag då vi ska spela in lite saker och göra den sista tuchen på min hemsida så eventuellt blir den klar i v =D
Sen att Blogg-appen börjat funka nu gör allt bara bättre nu när jag ska stå i studion och delta i Festivalen så kommer jag kunna blogga osm vanligto m intel ite bättre till och med ;) Men till det bästa av allt, jag har äntligen bestämt mig för vilken bil jag ska ha!!! Daddy frågade mig vad för prisklass jag skulle kunna tänka mig när vi gick runt i bil affären och jag svarade minimum är 89 000kr och maximum är 150 000kr och han förvånade mig sjukt mycket när han berättade att han kunde lägga ut max 200 000!!! =O
Snacka om att jag blev lycklig när han sa det eller?!?!?! Så bara en kort stund efter det så hittade jag mina drömbilar Hyundai i20 och i30 riktigt vackra bilar. i30 låg över 200 000 men Daddy sa att om jag ville ha den får jag lägga ut det som saknades själv så antingen blir det en i20 eller i30 beroende på hur snål jag är!!! i30 skulle jag bara skaffa främst för att den är go och snygg + att den kommer göra alla andras bilar som de fått av sina päron till skrotisar HAHAHA!!! (meningslösa)
Oavsett val av bil jag tar känndes det skönt med lite motivation ;) Snacka om helt underbar dag, min bil är funnen nu står det bara mellan ett sjukt tufft val....................... Aja nu ska jag lägga mig och titta film så hörs vi mer imorgon gonatt på er!!!





Bloggvärlden är räddad!

Woho bloggvärlden är räddad nu när appen funkar igen, får se när de brakar ihop igen HAHAHA!!! Asså shit vad gött detta är ni fattar inte!!! Men jag har lovat mig själv att inte bara använda den endast i nödfall!!! Men nu ska det bli skönt att börja blogga som vanligt igen wiiii, men som sagt ändats i nödfall eftersom det gör bloggen mer levande!!! ;)

Kategori:

Veckans planer!

 

Äntligen hemma!

Då är man äntligen hemma igen och det tog sin lilla tid men känns skönt att vara hemme =) Nu ska jag fixa lite mså saker och senare blir det Skövde för att möta upp Simon för en lunch på Thai Paak eller nåt anant nice place ;) Dock är jag inte å hungrig så funderar på att skippa de och kanske gå på en bio?!?!?! Får se vad det blir av!!! såg med att inlägget jag publicerade vart på fel dag så kom inte upp fören nu...................... Aja nu ska jag fixa lite saker och ringa skivbolaget så hörs vi mer sen!!! =D


Lycka till!

Då är vi påväg till hem och vi hittde inte hemmakväll i Kalmar så får nog bli att köpa etta i Skövde + mitt svampob skal HAHAHA!!! Asså jag är så sjukt glad idag och känns som jag skulle kunna gå och krama vilken Svenssons som heslt både skrämmande men ändå till viss del lättande HAHAHA!!!
Just de igår träffade jag på bloggläsare i Borgholm och hoppas ni blev nöjda med bilden jag ställde upp på och roligt att ni gillar min blogg!!! =D Undra om det kommer ske som det gjorde sist att jag träffar bloggläsare i Bulgarien?!?!?!
Det hände sist då jag var på Samos så vem vet kanske får träffa fler där ;) Asså alla läsare som älskar min blogg och som följer den vill jag bara säga fortsätt dröm och kämpa med det ni har berättat för mig så kommer det gå!!!

Sen till er som är mongo kan jag bara säga fortsätt att försöka va nåt och misslyckas vidare i ert boring life tills no one vill ha er HAHAHA!!! Nu ska vi fortsätta färden mot Jönköping där vi ska luncha och titta bil till moi, är happy som heslt och ska titta vidare på Andra Avenyn så hörs mer sen!!! =D


Hem till underbara Västergötland! 23/7

Go morgonalla små läsare!!! Har precis ätit frukost och sitter nu i soffan och bloggar lite ;) Japp idag blir det hemåt till Västergötland och vist ska det bli skönt att få komma hem till kära Skaraborg allt höhö Som ni med kan se så har jag lita saker att beta av när jag kommer hem!!!  Jag är fett taggad inför festivalen jag ska på och nu känns det som att rösten är tillbaka bara lite täpt i näsan men har bra produkter som nog ska försöka hålla mig någolunda frisk fram tills dess ;)
Ska med be Daddy köra förbi Hemmakväll för att köpa nytt headsett och eventuellt ett nytt mobil skal!!! Ska se om de har Svampbob fyrkant skalet som de har i Skövde för den vill jag ha HAHAHA!!!
Den är så sjukt söt ju och eventuellt ska vi svänga förbi en bil firma i Jönköping och titta bil, så vem vet kanske blir bil ägare lite senare idag höhö ;) Själv tror jagi nte att det kommer inträffa men man ska aldrig säga aldrig eller hur?!?!?! ;) Aja nu måste jag börja fixa mig så hörs mer sen!!! =D


Kan bli mitt nya hem!

Go kväll alla readers!!! Då är man tillbaka i Kalmar efter en trevlig dag på Öland =) Har verkligen vart jätte kul och fick även träffa på min kusse och hans brud så de vart nice ;) Nu sitter jag med Daddy i soffan för att titta på nyheterna eller ah jag bloggar han tittar på nyheterna om man säger så ^^
Ja imorgon blir det hemåt till kära Västergötland och vist känns det lite tragiskt att åka hem men vist saknar jag min lilla pojke där hemma och ska bli mysigt att få komma hem till honom igen, ska även boka tid i v då han ska bli vaccinerad så vi har de ur världen. Dock tror jag han inte kommer gilla det men vem gillar egentligen få en spruta om man säger så HAHAHA!!!
Aja nu ska jag fixa lite små saker och sen blir det hoppa i säng eftersom vi ska försöka lämna kalmar imorgon kl 12:00 och det känns skönt att va här eftersom att denna fina stad kan bli mitt nya hem nästa sommar då jag ska söka in till Linneauniversitetet om det inte bli Lunds Universitet iof så ja vem vet antignen blir jag Kalmarit eller Skåning HAHAHA ^^
Aja Västergötland kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat oavsett så. Asså ibland blir jag så sjukt stolt över mig själv, asså mitt hår helt underbart och vad har jag då gjort undrar ni givetvis höhö ;) Då kan jag säga Nothing at all och ända blev det så sjukt snyggt hihi ^^ Borde kankse fortsätta lufttorka det i fortsättningen och skita i plattången eller?!?!?!
Hm kan va värt att fundera på men nu ska jag förbereda mig inför sängen men innan dess ska jag maila iväg lite saker till producenter och sen eventuellt ringa nåt samtal så hörs mer imorgon gonatt på er!!! =D



Det var på tiden!

Japp då har man tagit årets första dopp och nog va de på tiden allt och vad passade då inte inviga det om inte på Öland?!?!?! Är så sjukt glad och trollskogen har vi med hunnit med, dock rätt meningslös om jag ska vara ärlig men man fick motion så nåt posetivt iaf =D Nu är vi påväg till Borgholm för att lämna av Mommys kusin och jag ser ut som Dr bombej eller vad han heter i huvudet HAHAHA!!! Bjuder er på den kanske ska döpa om mig till Dr Lip nu HAHAHA!!! Ne så skoj ska vi då inte ha höhö =P Det verkar som vi ska vara kvar.................. -_-'
Asså jag hatar visa mig ofixad så troligen lär det nog bli att vi åker hem om de inte kan muta mig genom att köpa skon som jag vill ha fast de har jagi nte sdagt höhö ;) Aja nu ska jag låta håret torka klart så hörs vi mer sen!!! =D
 

Läskigare än paddor och grodor!

Då så är lunchträffen avklarad och var verkligen helt underbart!!! Nu blir det raka vägen till Trollskogen och efter det blir det bada och sen gå runt i Borgholm hihi ^^ Asså jag måste bara berätta 1 sak, asså ni vet att jag har väldigt svårt för Cp-människor som jag kallar de (Utvecklingsstörda/Rörelseförhindrade) gissa vad!!! När vi var i Borgholm så stötte vi på sånna =S
De vill komma fram och hälsa och jag blev rädd för dem så sprang in i bilen och låste HAHAHA!!! De är nästan värre en min grod/paddfobi vilket är både roligt eftersom de är så söta på ett invecklat sätt, men samt tragiskt eftersom de är ute oavsett väder HAHAHA!!! Ne men jag har nån fobi för sånna människor läskigt ju =S Aja nog om det, var som sagt i Sandvik och tog Stekt flundra med mos mums<3
Är ni på Öland så råder jag er att åka dit helt underbart, resturanger ligger precis vid hamnen och är helt underbart<3 Japp nu ska jag koppla av och lyssnah lite på musik tills vi är framme så hörs vi mer sen!!! =D





Tummen upp för kroppkakor!

Då har vi anlänt till Öland och åt en jätte god macka där =9 Daddy & Mommy köpte kroppkakor och jag fick provsamaka och gissa vad?!?!?! Det var as gött!!! Så det får jag nog prova fler gånger höhö ;) Dock har de ju lite speciellt utseende eftersom de ser ut som en katt spytt upp en annanasboll med massa kött i HAHAHA!!! Inte så nice men aja. Nu ska vi åka runt på Öland och titta på massa sevärdigheter tills vi börjar närma oss Borgholm =D Givetvis kommer jag ta lite bilder som jag eventuellt laddar upp ikväll eller imorgon ;) Allt för mig just nu hörs snart igen!!! =D


Kategori: Allmänt
Taggar: Kroppkakor, öland, sevärdigheter

Vieonlägg är ett måste!

Då har vi kommit fram till Öland, dock är de en liten bit fram tills Borgholm där vi ska hämta Mommys kusin och sen blir det raka vägen till Trollskogen =) Shit vad jag vill dit, tydligen har jag vart där förr fast då jag vart un petit garcon så jag minns typ ingenting av det HAHAHA!!!
Funderar på att göra ett videoklipp angående Öland så vem vetantingenikväll eller när jag väl kommer hem ;) Asså shit vad jag saknar min lilla pojke eller!!! Santos är som min lilla bäbis HAHAHA!!!
Ända fördelen är att han sover längre och att man kan stänga in honom i hans rum när man inte orkar med honom till skillnad från en riktig unge HAHAHA!!!Men ett videoinlägg angående Öland är nog ett måste tycker jag!!! =D Nu ska jag koppla av och försöka soval ite så hörs vi mer sen!!!



Älskar äkta päls/skinprodukter! 22/7

Go morgon alla readers!!! Vaknade nyss och jag blir så sjukt förbannad på denna förkylning asså.............. Igår kändes det som om halsen var äntligen påväg åt rätt håll men fuck my as att det inte alls va.................. Blir tokig på denna hals och  Tis - Fre ska jag stå i studion och får verkligen hoppas att halsen blir bra imorgon!!! Sommarförkylning hatar jag.............. Aja nog om det, det får bära eller brista i studion vad mer kan jag göra liksom, dansstegen är nog ingen konst för benen är jag iaf friska i HAHAHA!!!
Idag blir det som sagt till Öland igen och ska träffa den andra släktsidan av Mommy och ska bli hur nice som helst, samt att jag ska titta på skor. Hittade ett par ''mokasiner'' som var as fina och givetvis var det äkta skin på dem höhö. Älskar djurskin/päls det är bland det bästa som finns =D Lovar er det håller dubbelt så bra än fusk som är dessutom billiga och fula kopior!!! Så ett råd köp äkta för det tjänar ni på i längden även om det ligger på kanske 400 -800 mer än de skor ni kankse titta på först =P
Aja nu måste jag fixa mig och sen bär det av igen så hörs mer sen!!! =D



Kategori: Allmänt
Taggar: Mokasiner, Öland, halsproblem

Underbar publik!

Go kväll alla readers!!! Då är man tillbaks efter en helt underbar släktträff och var verkligen hur roligt som helst!!! Jag blev även erbjuden stå för lite underhållning, var dock inte vad jag hade förväntat mig men man fick en härlig publik höhö Så vart några sånger och hade jag sett att gitarren vart med hade jag kunnat ana att de va nåt lurt i görningen men aja bjöd på en liten show iaf ;) Just de min hals är tillbaka igen!!!
Underbart eller ah den är inte 100% men den är tillräcklig för att kunna spela in i Studion så på Måndag ska jag spela in i studion medl diverse låtar samt välja ut matrial som vi ska ha till festivalen och boka in danscoach för festivalen och lite annat ;) Får även reda på då hur de har gått med USA-lanseringen och kommande projekt samt min hemsida hihi Gissa nån som är lycklig jo de var ju vist jag HAHAHA!!! Aja nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska vi till Öland igen och träffa´Mommys andra sida så blir nog nice skulle jag tro ;) Så gonatt på er era små ostbollar ;D



Vill släktforska!

Då har man vart i Borgholm och var kul att äntligen få komma tillbaks igen, hur har jag kunna vara borta från Öland i 1 år?!?!?! Förstår inte hur jag tänkte då, mitt andra hem ah de är det verkligen =') Iaf var vi på ett mysigt fik som vi alltid gick till när jag var un petit garcon så det var väldigt uppskattat och efter fikat gick jag & Mommy för att titta skor, kläder och lite andra onödiga saker vi egentligeni nte behöver. Så imorgon kanske det blir nåt litet vem vet?!?!?! =P Aja nog om det nu är vi iaf påväg till släktträffen på Mommys sida och ska bli skit skoj. Det är ju där som ni vet har vårt lite finare folk, inte för den andra sidan är dåligt folk men ni fattar vad jag menar. Jag skulle vilja släktforska för då kanske man kan få reda på om vi har kungligtblod eller ej?!?!?! Vore lite fräckt om vi nu hade det höhö ;) Japp allt för mig just nu hörs mer sen!!! =D





Dagens outfit!

Man vill bara krama och pussa på dem! 21/7




Go morgon alla små readers!!! Kom nyss ut från duschen så sitter nu i min lilla One pice och har precis haft i mitt värme skydd så nu ska håret få självtorka undertiden jag bloggar innan jag börjar fixa mig höhö ;) Idag blir det som sagt Öland och ska bli as nice att få komma dit igen, var nog 1 årsen jag var där sist................
Asså jag skulle aldrig vilja bo där 24/7 eftersom det är landet och det går massor av ''små'' hamburgare överallt och ni vet vad jag jag tycker om dem höhö ;) De ända kor jag tycker om är Yersy eftersom de ser ut som små pokempnkor HAHAHA!!!
Men min absolut favorit kossa är nog långhår som jag inte ens vet vad de heter HAHAHA!!! Men de är iaf söta för de är så håriga och man vill bara krama om och pussa på dem hihi x) Aja nog om det, asså dagens I-landsproblem är mitt headsett som har gått sönder buhu ='( Så idag måste jag köpa ett nytt, vad kan de kostal iksom inte mer än 200 eller?!?!?!
Asså jag har noll koll känner jag, men det löser sig nog huvudsaken är att jag kommer ihåg vad jag ska göra idag och köpa iaf ;) Aja nu måste jag börja fixa mig så hörs vi lite mer sen!!! =D



Kategori: Allmänt
Taggar: Öland, Ko, långhår

Äntligen framme!

Woho då är vi framme och har precis packat upp allt och själv sitter jag i min lilla söta One Pice<3 Den måste nog vara över 1 år nu tror jag, köpte den efter studenten om jag minns rätt vilket jag gör höhö Resan har gått sjukt bra ner och det måste nog vart den tråkigaste resa i hela mitt liv eller var den HAHAHA!!!
Daddy tyckte att jag skulle övningsköra mellan Hjo och Jönköping =S Turligt nog gick det bra eftersom jag är så incredible hihi ^^ Ska inom kort hoppa i säng för imorgon blir det heldag på Öland helt underbart kommer det bli!!! Det som är mindre bra är att jag kanske inte kommer kunna blogga eftersom batteriet kanske dör och blogg appen är helt cp så får se hur jag löser detta =/
Det som är betydligt bättre är att jag kommer kunna ta massa bilder som jag får lägga upp när jag kommit hem eller dagen efter =D Aja nu ska jag fixa mig inför sängen för imorgon blir det tidig morgon för mig så hörs mer imorgon gonatt på er mina små ostron ;)








Kategori: Allmänt
Taggar: One Pice, Kalmar, Öland, Bilder

Veckans 3 mest spelade låtar!





Alltid samma sak!

Sitter nu i bilen och har piss tråkigt HAHA!!! Tror jag har packat med mig det jag behöver iaf =S Jag hade bestämt mig för att packa ner ytterst lite, men oh no så vart det inte x) Blev proppad väska + en liten väska till ^^' Aja nån gång ska jag la lyckas med de eller?!?!?!
Undra hur det då kommer bli då vi ska till Bulgarien =S Vår familj är typ kända för att vi packar med oss mer än nödvändigt så varför är jag inte förvånad HAHAHA!!!.
Men hallå man ska kunna överleva liksom. En proppad liten dragväska är la inte mycket eller?!?!?! Det tycker iaf inte jag, men när de blir Bulgarien så kommer jag ha med min stora väska och kanske köpa en ny där eller innan HAHAHA!!! Jag brukar ha en tradition att köpa ny väska varje år liksom jacka och allt annat jag ''måste'' investera i höhö =D Aja nu ska jag äta godis och titta på Andra avenyn så hörs vi mer sen ;D


Snart bär de av!

Då så är jag hemma och ska inom kort börja min packning för att sedan bege mig itll Öland eller Kalmar där vi ska ob om man säger så höhö ;)
Det verkar som detk omemr bli en bra dag och har med mig lite saker att göra filmer internet och bloggen givetvis så resan kanske blir bra trotsallt right?!?!?!
Hm ah jag har typ inte så mycket att berätta så ska packa det sista så hörs vi mer sen!!! =D



Kategori: Allmänt
Taggar: Öland, kalmar, blogg, filmer

Öland mitt andra hem!

Go morgon alla readers!!! Är nu påväg hem och blev till att sova i Skövde hos Sweety efter jag lämnat Santos =) Asså shit vad jag kommer sakna den lilla råttan eller........... =\
Aja när jag väl kommer hem måste jag ladda datorn och sen bör det av till Öland, Undra om vi har sålt tomten vi äger hm............ Aja minnen som sagt bloggar mer när jag kommit hem =D








Thai Paak!

 
 




Då va de fixat!

Då har man vart hos polisen och blev bara att skriva på lite papper och sånt skit, så det var rätt trökigt................. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ut och äta på nåt nice place med Sweety eller om vi ska på Bio?!?!?! Ska med titta lägenhet i v som kommer så åh vad jag längtar!!! Mycket nu titta lägenhet, festivalen som närmar sig och snart Bulgarien och sen Canarie öarna eller Grekland helt underbart<3 Aja nu ska vi diskutera hur vi ska göra så hörs mer sen!!! =D




Han har ett mänskligtvärde!

Japp då är firandet avklarat och blir att bege sig till Skövde 16:15 =) Bli som sagt till Polisen och lämna avm in lilla bäbis ='( Fatta vad jag kommer sakna honom <3 asså jag värde sätter honom lika högt som en människa, är han sjuk blir det veterinären, är han uttråkad köper jag leksaker till honom och fyller han år får han födelsesagsprestenter =') Har redan börjat titta ut Julklapp till honom ska nog köpa en iller väska så blir det enkelt att ta med honom, trött på att bära på honom ibland =P Ska även skaffa ett pass till honom så han med kan hänga på utomlands =D Hur ballt vore inte det eller?!?!?! Undra hur och vart man gör det hm................  Aja nu ska jag packa det sista inför hans lilla avfärd så måste kila så hörs mer sen!!! =D

Kategori: Allmänt
Taggar: Iller, värde, bäbis, Skövde

Dampar loss i camen!







Nej vi är inte syskon!

Har fått flera frågor angående min syster om vi är syskon på riktigt eller om jag bara hittar på. Så jag tänkte svara på dem här och nu ;D


Svare är enkelt NEJ vi är inte syskon på riktigt men folk som träffat på oss 2 ihop ser oss osm syskon eftersom vi är väldigt tighta och ah vi funkaru ngefär som ett tvilling par HAHAHA!!! Vi matchar väldigt bra varandra helt enkelt och av den anledningen kallar vi varandra syskon!!! =D Så vi kommer från 2 olika familjer och eftersom hon jobbar ihop sin lön HELT själv fick hon bestämma vad vi skulle lägga på Hotellet vi skulle bo på!!!
Jag sa att jag kan tänka mig gå ner till ett 3 stjärning, men då ska det va skit fint och se bra ut samt väldigt bra service. Så hittade vi detta och därför tog vi detta väldigt fina hotell. Så eftersom jag är lite pedant hur man bor så tog vi givetvis de lite finare rummen med de lilla extra så blev inte så billigt som ni tror ändå HAHAHA!!!

Men i vinter då jag åker utomlands igen så blir det Bluestars eller ett anant pampigt hotell utomlands för jagk an lätt lägga 10000 -15000 på ett hotell men man ska alltid titta med sina reskamrater som ni kanske förstår =D


Djuren ska med ha det bra! 19/7

Go morgona alla readers som inte kan få nog av min underbara blogg HAHAHA!!! Japp idag har jag massa saker att göra som jag hade helt glömt att räkna med.................. Men aja det löser sig nog iaf och ska man hinna med så mycket får man gå upp tidigt right?!?!?!  Sitter nu med blött hår och ska inom kort fixa mig för alla dagen bravader men första prioritering är Djurhotellet för Santos.
Asså jag förstår inte människor som inte skickar iväg sina djur till djurhotell. Asså jag hade djurvakt ett tag men de var typ rätt misslyckande och då skickar jag hellre min lilla bäbis till nåt place där jag VET att han kommer ha det fint!!! Tror vanliga Svensson är för fattiga för det eftersom det kostar pengar, men vad kan det kosta 350-750 kr per natt och det är ju inga pengar alls ju..................... Det är väl lika mycket man får betala på ett äckligt Svenskt snusk hotell även kallat vandrahem HAHAHA!!! Fast det kanske är bra att vara en snål fattig Svensk vad vet jag?!?!?!? Aja nu ska jag ta lite frukost så hörs vi sen!!! =D


Tar inte åt mig av andraklassens idioter!

Jag tycker så SJUKT synd om er Svensson ibland asså......................... Seriöst ni tror på fullaste allvar att jag tänker ta åt mig av nåt de ni skriver till mig HAHAHA!!! Stackars stackars er säger jag bara, jag sörger med er att ni inte fattar bättre HAHAHA!!!
Folk jag knappt vet om eller som inte kan ta saker Face to face anser jag som oviktiga personer i samhället och därför bryr jag mig inte om ni anser Bulgarien som ett skit land att åka till eftersom vi har ett sjukt fint hotell att bo på + att ni är för fattiga att åka utomlands iaf HAHAHA!!!
Är det nåt jag lärt mig så ska man inte ta åt sig av andra klassens idioter ;)


Hotell Zebra - Bild 1

Vi menar alla olika!

Nåt jag tycker är både väldigt lustig men ändå ibland jobbigt det är när folk säger: Jag kommer om en liten stund/ Jag ringer dig om en liten stund etc. Har ni tänkt på att den lilla stunden varierar beroendep å personen ^^
Asså för dig kanske en liten stund är 5-10 min men för en annan kan en liten stund vara 30-45 min är de inte lite lustigt?!?!?!



Kategori: Allmänt
Taggar: Liten stund, klockan, väntetid

Lite ironiskt!

Då är mötet avklarat och gick väldigt bra, ska ha ett nytt möte antingen på fredag eller nångång nästa vecka så ska nog bli nice ;) Just nu snackar vi om en investering på 3000 kr inte farligt direkt men ändå värt att diskuteras med sponsorerna och de andra anställda right?!?!?! ;)
Aja Mommy har vart gullig och köpt nån medecin för näsan och tydligen kosta denna lilla skiten 99kr HAHAHA!!! Lite smått ironiskt men kanske är bra vad vet jag?!?!?! Nu ska jag ringal ite samtal sen blit det plugga lite smått så hörs mer sen!!! =D


Det är mitt liv och jag är den jag är!


Fick en fråga av en läsare från Borås som undrade om jag var sånhär i verkligheten och om allt som jag skriver verkligen händer på riktigt eller om allt är bara påhittat.
Tror jag har besvarat nån liknande fråga under min frågestund jag hade för typ 1 årsen men kan lika bra svara p åden igen och eftersom ninu följt min blogg i 1-2 år så kan ni lika bra få veta den hela sanningen om mig ;)


När jag startade denna bloggen så hade jag redan bestämt mig för att allt jag skriver ska vara sant och att jag ska vara mig själv.
Så svaret är enkelt allt jag skriver är sant och jag sammarbetar med ett Skivbolag, ska lanseras i USA, Mommy & Daddy pay, jag dejtar inte fattiga människor och jag är inte så förtjust i korsningar utan vill ha renrasiga djur oavsett djurslag!!! ;)
Sen till min personlighet, självklart är jag mig själv, hallå vad tror ni själva?!?!?! Orka va nån annan liksom.
Folk som känner mig vet om att jag kan vara den sötaste och snällaste lilla ängeln de någonsin träffat på =D
MEN retar man upp mig får man stå sitt kast och jag yttrar mig om precis allt jag tycker om dig, alltså sanningen!!! ;) Så gillar du ge och ta kretik kan jag lova dig att du kan göra båda delarna med mig HAHAHA!!!



Har ni fler frågor är det bara att maila mig på [email protected] ;)
Kategori: Allmänt
Taggar: Svar på tal, Borås, Mr: Lip, USA

Go morgon! 18/7

Go morgon alla readers!!! Shit vad jag är glad och helt underbart känns det att allt är planerat och klart inför resan nu!!! =D Fast när jagk ommer hem från min semester blir det hårdjobba med Skivbolaget och redan då planera en ny resa till Kanarie öarna gött va?!?!?!
Tänk att slippal ite vinter ändå ;) Aja nog om det, ta ett problem i sender right?!?!?! Eftersom jag inte hann med företagsmötet igår så ombokade jag det tills idag samma tid så nu måste jag fixa mig så jag hinner så hörs mer sen!!! =D




Nu är det bokat och klart!

Woho nu är resan betalad och beställd!!! Fatta vad happy I'm eller?!?!?! Kommer längta ihjäl mig och givetvis har vi valt ett as fint hotell som är helt amazing så jag längtar sjuuuuuuuuukt mycket!!! Givetvis kommer jag blogga som vanligt och dela med mig av allt vi kommer hitta på höhö ;)
Så den 18/7 lämnar vi Sverige och beger oss till Bulgarien helt underbart<3 Bara därför hoppas jag det blir as kallt och kommer massa snö som inte försvinner fören vi kommer hem HAHAHA!!!
Vore rätt åt alla svensson som inte unnar sina ungar eller sig själva att åka utomlands right?!?!?! Aja här är hotellet jag kommer leva som en kung ;) Men nu ska jag nana för imorgon har jagl ite andra saker att planera så hörs mer imorgon gonatt på er!!! =D


Hotell Zebra - Bild 1


Hotell Zebra - Bild 3


Hotell Zebra - Bild 10


Hotell Zebra - Bild 6


Hotell Zebra - Bild 12


Hotell Zebra - Bild 13
Kategori: Allmänt
Taggar: Hotell, Bulgarien, Pool, Utomlands, Fritidsresor

Misslyckad!

Då är jag tillbaka efter en trevlig stund i hamnen med god glass =) Dock verkar killen i luckan ha dålig hörsel eftersom jag bad om 2 choklad och 1 melon och fick tvärtom HAHAHA!!!
ärför jag aldrig tänker anställa sommarjobbare om man säger så höhö ;) Som man brukar säga, vill man få det ordentligt gjort får man allt göra det själv höhö ;)
Nu ska jag sätta mig och planera inför morgon dagen + helgen och ska snart ringa syrran angående vår resa weeee, aja hörs mer sen =D


So happy I can die!

Sitter nu och tittar på olika resor till alla möjliga place som vi funderar på ;) Som ni ver är jag väldigt nojig med hotellet och vill självklart att det ska vara fint där man bor på och inte nåt äckligt ruckel för vem vill detl iksom?!?!?! Ni som har sett på klippet då jag tipsar om en bra utomlandsresa vet vilka krav jag har och vart jag är benägen på att sätta min fot höhö =D
Här är några utav de placen jag funderar på vist längtar man bara ås man vill dö?!?!?!? Bara 3-4 veckor kvar sen drar jag höhö ;)


Hotell Zebra - Bild 1


Blue Star Club – Majestic Beach - Bild 5


Hotell Luabay Costa Palma - Bild 3

Snart är det dags igen! 17/7

Go morgon alla readers där ute!!! Vaknade för en stund sen och ska inom kort börja fixa mig för att att sedan bege mig till mit möte!!! Tror de skulle vara kl 16:00 nån gång och vädret är den samma här i Sverige regn med ännu mer regn seriöst.................
Ska bli könt att snart dra utomlands och ara sola och bada!!! Vi satt och diskuterade om vart vi skulle och hur länge vi skulle vara borta och syrran tyckte 2 veckor men eftersom jag jobbar ihop med skivbolaget kan det bli problem inför min USA-lansering =/ Så eventuellt kommer de bara bli 1 vecka vi är borta så blir nog nice ändå skulle jag tro ;) Nu ska jag fixa mig och här får ni lite bilder från min förra semester på Samos så hörs mer sen!!!









Rekomenderas starkt!

Asså det absolut bästa som finns är nog mögelost i alla des typer eller ah kanske inte alla men ni fattar, mögelost är ås sjuktu nderbart, det är som att få orgasm i munnen som varar i 3 sek helt underbart <3
en nåt osm är minst lika gott till mögelost är ett uppfriskande rödvin åh vad jag saknar Töreboda ibland då jag satt med vissa Törebodabor sent på kvällarna i min lägenhet och åt mögelost med vin helt underbart!!!
Ett tips har du en partner som älskar olika sorters ost eller inte rädd för att prova nåt nytt så kan jag rekomendera en flaska rött och 5-6 olika ostar man delar på helt lovely!!! =D


Kategori: Allmänt
Taggar: Ost, Rödvin, Kärlek

Snart farbror doktorn!

Då så är man på kalas och proppar i sig massa olika go saker höhö ;) kom lite sent eftersom jag höll på med ett video inlägg om Svenska föräldrar så pågrund av de inlägget kom jag nästan försent HAHAHA!!! Aja sen blir det doktorn för att äntligen få bukt på min hals så japp nu ska jag vara social så hörs mer sen!!! ;D


Byte av bloggprtal!

Jag börjar bli så sjukt trött på alla dessa problem som är på blogg.se nu asså................ Om ni själva har bloggar här på blogg.se och inte alls har detta problem så ska ni vara sjukt glada!!!
Jag funderar nu på att byta bloggportal och har fått några förslag som jag funderar på att ta!!! Så är inte problemet löst efter denna veckan kommer jag nog byta blogg och eventuellt kommer ni få veta vad den heter höhö ;)

Ändrade planer! 16/7

Go morgon alla readers där ute!!! Asåå jag blir så sjukt trött på min hals nu asså.................. Nu när den äntrligen hade kommit tillbaks så åker den tillbaks igen............................ SERIÖST nån där uppe vill mig inte väl känns det som HAHAHA!!!
Aja får använda mitt hemliga knep som jag alltid jag använderm ig av och funkar inte detta tills imorgon så blir det fabror doktorn eller ändrade planer jag ska till doktorn idag HAHAHA!!! Nu så ska skiten bort MOHAHAHA!!! Hm japp det var nog allt jag hade och säga nu hörs mer sen för nu ska jag fixa mig!!! ;D


Blev raka vägen!

Go kväll alla läsare!!! Har suttit och fixat lite med min nya vecko planerare och hade jag inte vart så duktig hade den vart uppe för länge sen, men klart osm korvspa så råkade jag klanta mig ås fick göra om hela skiten från grunden................. Det sög rätt så hårt men nu är den säkerkopierad så detta blir nice ;)
Idag kom Daddy & Mommy hem från sin semester från skåne och de verkar ha haft det riktigt bra där nere  =) Eftersom jagi nte hade hunnit äta lunch så blev de raka väge till Hammarskiosken där vi köpte lite mat eller ah de beror på hur man menar med lite HAHAHA!!! Japp lite vad jag ksulle sägan u, nu ska jag nana så hörs vi mer imorgon gonatt på er!!! ;D


Veckans planer!

Tänder ska vara fina!

Nåt jag verkligen inte kan förstå är folk som går runt med fula tänder?!?!?! Jag förstår inte varför de inte gör nåt åt de även om de vet att de har fula tänder liksom......................... Hur svårt ska de va, boka tid för operation, gå dit, betal och sen gå hem hur svårt ska de va liksom?!?!?!
Antingen för man det för sin egen skull eller för omvärldens, för jag tycker det inte är speciellt kul att titta på en persons missbildadetänder direkt HAHAHA!!! Tänder ska vara raka och fina + vita och har man det har man perfekta tänder, that's it liksom ;)



Kungligt blod! 15/7

Go morgon alla där ute!!! Shit vilken underbar kväll vi hade igår asså!!! Helt underbar kväll med underbart folk så detta måste göras om ;) Dock skade jag min tå, så de vart mindre kul HAHAHA!!! Aja nu ska jag röja upp lite innan Daddy & Mommy kommer hem och vi ska tydligen få släkten hit 1 v fast på Mommys sida och sen till helgen blir det släkt träff på Mommys sida och där vi även kan ha lite kungligt blod, de ni =P
Asså det är inte bevisat men de sägs att kungen höll till på södra och hade en kärleksaffär där våra släkting till oss så bodde ;) Aja nu ska jag röjal ite och irnga ett samtal och få se om jag kan få tag på människan så slipper jag städa upp detta hörs mer sen!!! ;D


Sluta glo!

Jag bli så fett trött på när jag går på systemet och alla ska glo på en.................... Seriöst jag förstår inte lalas varför egentligen?!?!? Om jag nu köper en flaska för 500 -1500 så rör det väl inte er i ryggen eller?!?!?!
Förstår inte varför alla ska glo så, asså vist att jag köper ibland de dyrare flaskorna än vad ''vanligt'' folk gör men so what?!?!?!
Tycker ändå inte man ska glo på mig för det liksom, är de nån som har rättighet att glo på nån är det ändå jag eftersom jag köper gott Vin eller champange. Medans andra köper billigt skit liksom =O Okej ibland kan billigt va gott men det är typ 5% av de billigare vin och chmpange sorternal iksom HAHAHA!!!



Funderar på politiker!

Asså nåt jag funderar över är att bli politiker!!! tänk vad mycket jag skulle kunna bidra till Sverige och få detta landet att blomstra samt få ett mer betydelsefullare värde ;) De saker jag skulle bidra till är följande:


Folk med husdjur så som hund, katt, iller och större djur ska skaffa special legetimation för att ha rätt att äga dessa djur typer. Finns ej legg till djuren blir det böter och djuren tas ifrån dem.


SOS ska max hjälpa personer i 6 månader och max 1 år


Det ska bli svårare att bli sjukpansionär


Arbetsförmedlingen kan fortsätta som de gör, MEN hittar inte personerna nåt jobb efter 1 år som är inskriva där och får pengar av dem blir de återbetalnings skyldiga


Bilar som inte är miljöbilar ska ha dubbelt så hög skatt


Hund, katt häst, iller etc ska få årligen vaccination och görs detta inte detta snarast får man 1 varning och görs de inte därefter blir det böter + veterinärkostnader.


Vart 5 år ska varje bilförare ta om teorin och uppkörning. Kuggar man blir man hänvisad till närmsta körskola och får antal rekomenderade körlektioner etc.


Bönder ska ha årlig besiktning på alla sina djur och då gäller de alla lantdjur och missar man får man 1 varning. Missar men den gången efter varningen får man höga böter + veterinärkostnader.


Alla som föderupp djur oavsett om det är planerad eller oplanerad kull av katt hund ska alla djuren reggas i Skk eller Sverak och görs detta inte inom 6 månader blir det böter på 10000 - 15000


Folk som tjänat dåligt hela livet får sämre pansion än de som har bättre betalt


Året efter grundskolan ska man ha sabbatsår i 1 år där man ska prova på alla möjliga arbeten för att sedan kunna välja gymnasium.


Gymnasiumplikt ska inskaffas och missköter man sig riskerar man att gå kvar och vid 20 års ålder försvinner studiemedel och man får betala matrial själv antingen med egna pengar ellerm edl ånade av SCN.


Som ni kanske märker så är mitt mål att göra det så surt för alla Svensson som möjligt och helst få bort dem överlag, att leva som många Svenskar gör idagens samhälle är inte okej, djuren ska prioriteras mer, folk ska ta mer ansvar i trafiken och utbildningen ska bli viktigare!!! Så vem vet kanske bli politiker höhö ;D

Jag mår underbart! 14/7

Go morgon alla läsare där ute!!! Asså shit igår blev de verkligen ingen chilldrickningo m man säger så HAHAHA!!! Vräckte i mig nästa 3 liter rött och japp man mår la osm man förtjänar antar jag?!?!?! Asså as bra ;)
Funderar på om jag ska ut och jogga en sväng nu när man ändå är så på g höhö ^^ Aja innan jag gör nåt annat ska jag lägga mig framför en härlig film det är as mys och sen blir de att fixa mig för att sedan träffa underbara people för spelkväll lovely<3 Hörs mer sen!!! ;D


Fredagsmys!

Då är man tillbaka från en härlig lunch med riktigt goa vänner, det vart nice ;) Nu väntar jag in 'Sweety för att strax ta några glas vin och bara koppla av nu på fredagsqvisten höhö ;) Imorgon blir det med att supa då underbart folk kommer hit då vi ska ha spel kväll och givetvis gott att dricka =D Jag är äntligen tillbaka i alkis gänget HAHAHA!!! Ne så illa är de lai nte än eller?!?!?!
Har inskaffat mig ett antal flaskor och hur många de är ska jag nog inte säga, men mer än vad en vanlig människa ska dricka under en kväll om man säger så HAHAHA!!! Japp nu ska jag gå ut och sätta hoss och ha allmänt mys ni får ha det så gött!!! ;D





Dinner!







Lyckos mig!

Kategori:

Misstaget fick sin belöning!

Nåt jag satt och fundera över är hur jag egentligen tänkte när jag valde Naturbruk?!?!?! Jag förstår de inte riktigt idag, jag hade blivit antagen till en av Sveriges finare skolor där folk i högre klass håller hus, jag hade fått en sjuuuuukt bra utbildning och hade hadft klasskompisar som hadel iknande åsiokter om hur ett samhälle ksa byggas upp och hur man ser på andra människors värde tex att folk som tjänar bättre ska ha snabbare till sjukvård ;)
Jag skulle gått på en fin skola, haft lägenhet i sthlm, haft ett bra jobb, haft vänner i samma kategori som en själv men se på mig nu!!!
Inget av det där blev av eftersom jag valde Naturbruk!!! Jag gick på en skit skola där 95% av lärarna sög på undervisa oss elever och samt massa konstiga elever som hade öfrvandlats till grottmänniskor.............. Hur tänkte jag egentligen?!?!?!

Fast å andra sidan hade jag inte gjort det stora misstaget hade jag inte inte träffat så underbart folk som jag gjorde och fått så fina vänner. Trots att skolan var ruskigt dålig och nästan 95% av eleverna + läranra betede sig som gårttmenniskor och saknade bordskick + hade gångstil som den HAHAHA!!!
Men trots att 95% var helt mysko så umgicks jag med dem iaf eftersom jag lärde känna dem samt de resterade 5% som var normala. Men när studenten var avklarad var det raka vägen till bilen och jag sa upp kontakten med 75% av personerna jag hade lärt känna oavsett om det var mycket eller lite vi hade umgåts eftersom jag ansåg dem som midnre viktiga för mig + att jag störde mig på dem på nåt eller anant sätt. Jag tyckte inte illa om dem eller så, jag ville bara inte ha dem som mina vänner helt enkelt!!! ;)
Så trots det stora misstaget fick jag unika vänner som är helt underbara och som jag än idag håller kontakt med eftersom att utan dem hade hela de 3 skolåren vart förgäves<3



Noll koll! 13/7

Go morgon alla läsare där ute!!! Sitter nu och fixar mig öfr att strax bege mig till ''stan'' för att springa lite ärenden samt lite annat ;) Idag är det äntligen fredag och deta ska jag fira med min baginbox som jag köpte för nåt tag sen, tror den bara låg på 600-800?!?!?! Jag tittar sällan när jag betalar förm ina saker, drar mitt kort eftersom det alltid finns pengar på detl iksom lovely<3 Hm tja nu ska jag ästta i vag i håret så hörs vi mer sen!!! ;D


Ta bort rösträtt!

Nåt jag verkligen tycker är onödigt att vi i Sverige har är rösträtt eftersom ingen vågar styå för vad de tycker oavsett....................... Varför då har det liksom?!?!?! Jag skiter liksom i om nån röstar på SD (Sverige demokraterna) eller nåt annat parti så länge de kan stå för sin sak!!! Men människan funakr tyvärr inte så, de kan ändast stå för massa saker om de har fler bakom sig right?!?!?!
Ensam vågar de knappt yttra sig om saker de vanligt vis skulle reagerat på varför?!?!?! Om det nu ska vara så behöver vi inte ha rösträtt anser jag!!!

Jag kan säga att jag röstar stolt på Moderaterna eftersom jag anser att vi inte kan ha allt rättvist och de som har pluggat eller jobbat sig uppåt (slitit) ska givetvis ha bättre pansion och få snabbare hjälp till sjukvård eftersom de har gjort rätt för sig och hjälpt samhället framåt!!!
Till skillnad från vissa andra.................................. Så skulle fler inse detta skulle fler pluggavidare och göra nåt vettigt av sitt liv och inte sitta på en stol på Netto halva sitt liv!!!


Alltid sista minuten! 12/7

Go morgon alla readers!!! Vaknade nyss och blev en sjuuuukt sen kväll igår + dålig bloggning men aja, man kan inte få allt ;) Hm idag så har jag inte så mycket planerat ska fixa mig strax och lite senare idag kommer Syrran på en lunch som jag ska bjuda på ;)
Blir kotletter med någonting till HAHAHA!!! Jag tar la planeringen i sista minuten som vanligt höhö ;)
Hm japp det var allt vad jag hade och säga och tänkte såhär att denna v kommeri nte min nya planerings skit upp utan vi tar de på Söndag så denna veckan få vara random för er ;) Nu ska jag ta lite frukost hörs sen!!! ;D


Smaken är som baken!

Att Loreen är en bra artist och gjorde bra ifrån sig i ESC är väl ingenting som man har missat?!?!?!
Med stil ren korografi och en bra låt val + en otroligt bra artist så var det kanske inte så konstigt att Loreen kammade hem seger till Sverige ;)
Som många andra har även jag väntat in Loreens musikvideo på Euphoria som nu är klar!!! ;)







Det tog henne bara några sekunder att fång publikens hjärta och det tog bara några sekunder att förstöra låten helt och hållet!!! Jag förstår inte hur de tänker, detta är så sjukt typsikt Sverige att göra nåt enastående och sedan få det framstå som ett skämt på bara några få sekunder......................... Helt unerbelieveable!!!
Jag förstår deras budskap med videon men det är så sjukt otroligt långsökt och att de flesta Svenskar inte hänger med är rätt så förståligt för det är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuukt långsäkt!!!

Hade jag haft nåt att säga till om hade det spelats in i nån borg/slott här i Sverige eller på den Kinesiskamuren där hon sitter och mediterar i början, sen när låten kommer igång kör hon sina olika steg och på så sätt skulle man behålla låtens mäktighet!!!

Men Svenskar är inte bra på att bevara saker och här är ett tydligt tecken, själva idén att spela in den i en skog och på ett fällt bevisar klart och tydliget brist på fantasi right?!?!?!
Aja smaken är som baken och detta är min åsikt angående Loreens mindre lyckade musikvideo!!! ;)
Kategori: Allmänt
Taggar: Loreen, Euphoria, ESC 2012, Musikvideo

Grattis!

Då är man fixad för att gå en runda på stan och det kommer bli as nice, ska möta upp Simon för att ta en Fika och på Fredag ska jag och eventuellt Sweety gå och käka ute ihop mys fredag asså!!!
Men just nu är jag fett fika sugen eller en glass hm får se ;) Asså livet känns så sjukt underbart, jag har verklgien allt jag vill ha oavsett om folk tror att jag sitter och ljuger i bloggen vet mina vänner ut till 100% vad osm är sant och det gör inten i HAHAHA!!!
Sen för det andra är mitt mål inte att ljuga även om vissa tror det, tycker synd om er, men aja har man inte bättre liv än att sitta hemma 24/7 och bara följa mitt privat liv och inte göra nåt åt sitt eget får man allt bra skylla sig själv!!! Till er andra osm har ett liv säger jag bara GRATTIS!!! =D


Svar angående radio och event!

Kategori:

Jag är så duktig! 11/7

Go morgon alla readers!!! Sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag för kul!!! ;) Hade det inte vart så taskigt väder hade man kunnat hänga på badet med några schysta gus ju =/ Aja får hoppas att vädret antingen blir bättre eller att det blir fint imorgon höhö ;)
Aja ska väl ta och fixa mig strax och kanske dra och hälsa på Mikael hm =) Att bero på nåt helt annat så lyckades jag låsa in mina nycklar i min moped igår HAHAHA!!
Slutade med att jag fick ta en kofot för att få upp skiten så nu har min moped massa repor och är skit ful så nu vill jag inte ha den längre HAHAHA!!! Aja nu ska jag hoppa in i duschen så hörs mer sen!!! ;D


Dinner!




Svar på tal!

Det var en massa tjat om min ''bror'' som jag tydligen inte ens viste om att jag har haft?!?!?! Jag har aldrig haft en bror, jag är ensam kid för er som inte har fattat det än............................. Detta är tragiskt att ni ens försöker med nåt sånt här!!! Sen det värsta av allt är att ni är så sjukt fega att ni måste skriva anonymt och inte vågar visa er eller säga vem ni är så kan jag ta det personligen för er!!! Men det är väl så ni Svensson är right?!?!?
Ni tror er så sjukt mycket men att stå upp för sina saker det gör ni då inte!!!
Om jag nu skulle haft en bror skulle jag aldrig dragit in honom i detta och hade ni visat hänsyn till min såkallade ''bror'' hade ni inte dragit upp det. men ryggrad verkar ni sakna och därför ni aldrig kommerk omma nån vart antar jag!!!
Så till er fjantar som vill fortsätta diskutera detta kan kontakta mig på FB och så träffas vi live så kan vi ta det FACE TO FACE om ni inteä r som alla andra skabbiga Svensson!!!


Som vanligt!

Ursäkta att jag inte har bloggat fören nu, men har vart i tel möte med min bloggmaneger och suttit i möte med ett anant skivbolag så vart mycket men nu är det lugnt så tar tid på mig att lbogga nu ;)
Har med hunnit med ny veckoplanering som jag skulle laddat upp förut men åskan gick då och stängde av alla elktriska enheter för jag är lite paranoid HAHAHA!!! Aja nu ska jag fixa mig öfr att gå ut och äta med Sweety hörs mer sen!!! ;D


Han hittades i kloakerna!

Han hittades i en kloak av två byggarbetare som sedan lämnade in honom till polisen.
Han var då uttorkad, undernärd och hade brännskador på tassarna.


Illern Vilse söker ett hem


Tittade runt lite på blocket angående en annons på Iller för jag hade inget vettigare öfr mig, iaf så hittade jag denna annons och kom bara till 4 raden då jag läste detta......................
Sånt här gör mig så sjukt fucking förbannad så det finns inte!!! Nog för jag kan tänka mig bära illerpäls men att som oansvarig ägare och släppa ut sin ''vän'' i friheten är bara för lågt!!! Sånna människor skulle jag ärligt talat vilja ta ett allvarligt snack med och ge den en sjuheslike utskällning!!!
Jag skulle rent av bryta nacken av den människan, att läman ett försvarslöst djur som är klassad som TAM ska man inte lämna ut i skogen!!! Det är absurt, ska nog dra i lite trådar så får vi seo m jag får tag på ägaren och då är det fan inte kul för den!!!

Inte bra! 10/7

Go morgon alla läsare!!! Shit vad sent de vart igår, gick och lam ig vid kvart i tre och inte helklerk om jag ihåg att ringa skivbolaget............................... INTE BRA!!!
Aja får göra det idag ;) Hm Solen skiner osm vanligt här och funderar på att ta en morgon promenix med min lilla vän Santos<3
Kan iaf börja med frukost och senare idag kommer eventuellt Sweety så ska vi ut och äta antingeni Skövde eller Hjo, inte bestämt oss än höhö ;) Nu ska jag ta frukost och sen fixa mig lite lätt hörs sen!!!


Fin dag med grabbsen!

Har haft en helt underbar killdag med Simon och Santos måste jag bara säga och santos gillade konstigt nog glass HAHAHA!!! Han var sås söt när han åt och hon i kassan förstod inte först varöfr jag tog 2 olika bägare tills hon såg honom<3 Jag träffade även på lite bloggläsare + annat trevligt folk som ville hälsa på Santos så det vart en härlig dag måste jag säga!!! ;)
I slutet blev de kanske inte så nice för då öste regnet ner och Santos blev sur för att han blev våt HAHAHA!!! Men aja nu är han torr och sover =')  Så nu ska jag pusta ut i sängen för att sedan fixa om mig för att gå till affären så hörs mer sen!!! ;D



 


Kärlek!

Blir killdag!

Då är jag färdig fixad för att strax bege mig neråt för att ta en glas med min lilla pojk ;) Undra om han kan äta glass?!?!?!
Kan iaf prova och se om han gillar det till att börja med, men då får de va laktosfri eftersom djur är väldigt känsliga öfr laktosprodukter och då främst iller!!! Så han får en utan laktos ;)
Hm ja Simon hänger även på att äter glass idag så blir en killdag höhö Nu måste vi dra oss ha det bäst!!! ;D


En andra chans, glöm det!

Nåt jag verkligen ogillar är folk som inte förstår att det är över nu och för alltid............. Jag vet inte hur många kort jag fått under de senaste åren av desperata människor och inte tala om sms!!! Inte undra på att jag fått byta nr nästan stup i kvarten =/
Tycker det är tragiskt att de inte förstår att om man inte svarar tillbaka borde man inte få en chans oavsett om de skickar skor, blommor, kläder eller annat skit jag inte ivll ha oavsett prisklass!!!
Iaf här är vissa de desperata som tror det funkar att skicka blommor och annat skit för en andra chans och detta är inte ens 1/10 del.........................


Santos ska med! 9/7

Go morgon alla readers!!! Sitter nu och funderar ut en text som jag ska skicka vidare till producenten som sedan ska vidare till ...............!!! Tog sin lilla tid men det var de värt ;) Iaf vaknade för en stund sen och ska stra ner på stan och köpam ig en glass tänkte jag och eventuellt ska lill Santis få föra mig sällskap höhö ;) Men innan dess måste jag ringa Skivbolaget så jag vet när jag ska ner för studiotid + korografi som ska övas in inför POP Maraton Festivalen ;) Så japp nu ska jag in i duschen sen blir det ringa skiv bolaget så hörs mer sen!!! ;D


Här ska det firas!

Go kväll alla små läsare!!! Japp som ni kanske har märkt är Simon här eller va, han åkte rätt nyss och det är för att Sweety ska komma hit hihi Som ni med ser så ska jag fira ikväll att min träning är över med Sweety och vi ska ta några kalla glas vin så det blir nog as nice ;)
Aldrig provat detta vinet, så hari nte en blekaste om hur detta smakar, förhoppningsvist bra om inte annat får den tummen ner imorgon HAHAHA!!!
Hm jam er än detta hade jagi nte att säga så vi hör mer imorgon då jag även kommerl ägga upp min planering eftersom jag behöver få tag på skivbolaget innan jag bokar upp min v!!! ;) hörs mer imorogn gott folk!!! ;D



Foto

Just nu!

Simon gästbloggar!

Tja alla läsare! Idag är det jag som bloggar här då Mr Lip har fullt upp med annat än att blogga. Detta är mitt första blogginlägg ever så förvänta er inget megabra blogginlägg men jag ska försöka göra mitt bästa för att de ska bli så läsdugligt för er som möjligt höhö!!!
Så vem är jag då hmmm..... Kan väl börja med att mitt namn är Simon som rubriken lyder (logiskt va?!?!) och är en av Mr Lips närmaste vänner. =D
Vad kan man mer säga om mej då???? Är omkring 20, pluggar vanligtvis som vilken plugghäst som helst men nu är de sommar så då har jag LOV! Gillar att chilla om dagarna och va me vänner och närmaste och bara ha roligt. Helt enkelt att ta varje dag som kommer och aldrig ta något för givet....
Men nog om mej nu!!! XD
Så vad händer här just nu då??? Mr Lip är ute i köket och fixat lite käk åt oss, ja vet vad ni säkert tänker, "Hur i helv*te fick du honom att laga mat????!!!!!" Svaret är enkelt, vet man hur man ska be snällt så kan vem som helst göra ett mål mat åt dej! ;))))
De var jättemumsigt iaf, nej nu ska jag ut i köket och vara lite social och försöka ha en allmänt trevlig kväll helt enkelt. :) Nej nu får ni ha det så gott allihopa och tack för ert tålamod med att läsa en nybörjares inlägg!! :)))
Hoppas ni tyckte om de! =D


Hatar Söndagar!

Kategori:

Ändra!

Nåt jag verkligen hatar med blogg.se är att de har börjat med denna fucking kossan!!! Jag blir så sjukt irriterad på den och ful som fan är den med!!! Seriöst ska fånga den sen ta pälsen från den och hänga upp HAHAHA!!! Ne men seriöst bland de värsta jag vet när det står såhär, är de bara inte enklare att säga att de har tekniska problem istället för att visa en ful fucking kossa!!! irriterande är det oavsett!!!


Fullt upp! 8/7

Go morgon all där ute! Som ni kanske märkt så har min vecka vart helt sjukt stressig, mer än anligt och därför fått prioritera bloggen sist =/ Aja imorogn börjar jag på nytt att blogga som vanligt för er som tyckt att bloggen minskat. Fast iof är min blogg inte lika viktigt som min lansering är och allt annat osm ligger vid sidan om!!! Aja nu ska jag snart hoppa i duschen så hörs mer sen!!! ;D


Slösat min tid!

Då är allt fixat inflr ikväll och verkar som detk ommer bli en kul kväll eller?!?!?! Klart det blir, Mr: Lip is the shit ju HAHAHA!!! Hm vart på slöjd mässan idag öfrsta gången och snacka om slösa tid på att titta på massa boring things!!! Jag var ute efter räv eller minkpäls men hitta jag det NEJ!!! =(
Får bli upp till Örebor i vinter då de har en stor marknad med massa päls av dess olika typer =D Kanske borde prova  hitta iller päls?!?!?! Det är faktiskt riktig fin päls har jag hört iaf, varför intel iksom ;) Ne nu ska jag pillam ed det sista samt byta tröja hörs mer sen!!! ;D


Dåligt att vara en Svensk kändis!

Nåt som stör mig så sjukt mycket är att många Svenskar anser att det är dåligt att vara en Svensk kändis och då oavsett om det är i Sverige eller utomlands, huvudsaken är att du är från Sverige och vill eller är känd.............. För här i Sverige ska allt vara jämlikt och ingen får vara större än någon annan för då går det ut det typiska Svensson tänk standarn som jag brukar kalla det, tragiskt men sant =/
Det är en av anledningarna till att jagi nte vill lbi känd här i Sverige, det finns först ingen bra marknad för det och sen så är alla Svensson lika dana som anser att det är dåligt att vara en Svensk kändis!



Foto

Kan bli en skandal! 7/7

Go morgon alla där ute som är beroende av min blogg!!! Japp idag blir det eventuellt grillfest med lite friends, ser vädret ut lite sisådär så får se hur det blir med den saken helt enkelt ;) Hm ska strax bege mig för att träna lite snabbt och sen har jag träningslov as gött, men kommer nog träna lite iaf, bara inte lika ofta HAHAHA!!!
Blir eventuellt att plåta ny bild idag men inte till denna bloggenu tan till min andra så ni kommeri nte se den HAHAHA!!! Om ni inte hittar den dvs =P Det jag kan säga är att jag kommer inte vara fullt påklädd om man säger så OJ kanske sa lite för mycket nu ;) Japp det var allt vad jag hade och säga nu hörs mer sen!!! ;D


Sommar = ej smink!

Woho nu är jag hemma igen efter vart och handlat med Mommy =) Vi köpte lite msått och gott som ni kanske ser ;) Hade bestämtm ig för att träffa Mikael men jag ändrade mig i sista stund och begav mig för att träna istället HAHAHA!!! Så snäll var jag =P Aja han viste 'ndå inte om det tror jagi nte iaf om han inte lsät min blogg dvs =S Äh vi får vara coola och hänga en annan dag helt enkelt ^^ Nu ska jag fixa lite på en text jag började på igår och kanske så får ni höra den (mest trolgit inte). Asså det absollut värsta jag vet är att bära smink på sommaren och det är för det kladdar så sjukt mycket, vilket är det värsta jag vet!!! Så nu har jag vart sminkfri varje dag och ska nog sluta helt med det förutom utgångarna, alltid kul att va lite extra to much HAHAHA!!! Japp nu ska jag forstäta sen ringa skivbolaghet hörs!!! ;D


Absolut det bästa jag vet!

Nåt jag tycker är riktigt kul är när mellan blonda eller brunetter ska försöksa sig på att bli platina och sen blir blir kyckling gula eller oranga HAHAHA!!!
Jag personligen förstår jag inte hur de kan misslyckas så hårt som de faktiskt gör och sen att de kan gå med det en längre perios, hallå det är bara pinsamt ju HAHAHA!!! Men det bästa är när man får höra att de färgat 3-10 gånger vem kan intel iksom hålla sig för skratt liksom =P
De flesta förstår inte att de måste ha special produkter för att få den fina blonda nyansen utan tror att köper jag bara 1 produkt eller 2 (Hårfärgen) så kommer jag sen bli blond och sen blir de kycling gula eller helt oranga, sen köper de ny färg och håret blir bara värre HAHAHA!!! Besta jag vet!!! x)
Slutar alltid med att de går till firssören och gör det, samtidigt som de får en skln utskällning av dem hur de behandlat sitt hår HAHAHA!!!
Så vill ni blondiner där ute göra mig glad så kan ni fortsätta färga era hår misslyckade och inte använda bra produkter så kommer jag lova att jag kommer älska er eftersom ert hår ser brutalt fail ut HAHAHA!!!


Bara 7000! 6/7

Go morgona alla readers!!! Som ni kanske märkte så var jag dålig på att blogga igår och det var för de kronglade här borta lite, men nu är det fixat!!! Imorgon blir det att ringa en virusgubbe eller vad de heter som kan få igång datorn och om inte annat får vi skrota den ;)
Den var faktiskt sjukt billig bara 7000 så inte farligt =) Hm idag tänkte jag träna men ska nog hitta på lite annat eventuellt ta en lunch med Mikael senare ska ringa honom så får vi se nu ska jag hoppa i duschen så hörs vi mer sen!!! ;D


Dinner!




Underbart!

Då är man tillbaka efter typ världens undertbaraste och härligaste dag med Mommy & daddy!!! Nu är det desto mindre roligt av 2 olika stjäl...............

1 en av mina 3 datorer har fått virus ='( Så antingen blir det att lämnai n den eller så skrotar vi den och köper en ny =)

2 Blogg.se verkar krongla med bild uppladdningen =/

Allt är i sin vanliga ordning så japp detta är underbart eller INTE =P Så nu får ni vänta på bilder efter den där feta kossan gått bort så japp hörs mer sen!!! ;)

Go morgon! 5/7

Go morgon alla läsare!!! Håller på att fixa mig lite snabbt eftersom jag är utbjuden på middag av Mommy & Daddy =) alltid trevligt och syrran kom även förbi en sväng så vi ska sitta och snacka ltie tänkte jag ;) Planera lite inför helgen som lär behövas!!! Hm ja det var lite vad jag hade och säga, nu ska jag ut och fika med dem så hörs mer sen!!! ;D


Det har gått fort!

Sitter och funderar på hur sjukt bra jag har det till skillnad från andra och nu tänkte jag inte bara Svensson utan helt random!!! ;) Ja men ta mig för 14 årsen viste jag knappt vad jag ville göra och se på mig nu, snart lansering inför USA!!! Detta är helt sjukt och till skillnad från andra har jag inte behövt göra knappt nåt HAHAHA!!! Började blogga, fastnade, sponsorer fick jag, bestämde att skriva blogglåt och skivbolagen var på mig och nu ska jag snart på Lansering och allt har gått under 1 år okej lite mer då typ 1 år och 4-5 månader =P Men ändå rätt sjukt och pengarna rullar in på bloggen så inte så konstigt att folk är avis på mig liksom =D Japp allt för mig nu ska jag skriva på lite tex och sånt hörs mer sen! ;D


sängen next!

Är sjuuukt trött så ska gå och lägga mig en stund efter denna hektiska dag och eftersom sömnen slarvades är det nog en bra idé!!! Att köra 2 dar i råd på 8 timmars sömn är inget att rekomendera HAHAHA!!! Hm men innan jag ska nana en stund ska jag ta en melon bit tror jag allt x)

Detta är bara tragiskt!

Eftersom de kommer en mängd olika meddelanden till min youtube då jag sagt vad jag verklgien tycker verkar folk inte fatta att jagi nte är nån Hanna Widerstedt wannabe.....................
Sen för det andra, tror der seriöst jag tänker ta åt mig av nåt de skriver HAHAHA!!! Sjukt tragiskt men man får alltid ett gott skratt tex: Tror du nån bryr sig vad du tycker.

Att bara skriva ett pm visar klart och tydligt att man bryr sig när man ska visa tin patetiska åsikt HAHAHAHA!!!
Seriöst ni är för roliga ni Svenskar ibland, dubbelmoral typ helatiden ^^' Sen för det andra skulle nån komma fram och misshandla mig eller ens röra mig kan den räkna med våra advokater och att den eventuellt kommer hamna i fängelse så tänk först innan ni gör nåt dumt säger jag bara!!!

Sen till sist, tänk att folk ska klagar på min gramatik när de själva kan knappt stava HAHAHA!!! Inte undra på att folk här i Sveriges läs och skrivsvårigheter ökar när de flesta skriver som 4-6 åringar, tragiskt men sant =/



Allt ska vi i topp!

Då är man hemma igen efter typ världens mest lääääääängsta möte och tråkigaste med för den delen!!!
En frågade om jag gick till Arbetsförmedlingen eftersom de brukar ha möten och jag tror inte de har möten så ofta som jag brukar gått och för det andra vill jagi nte beblanda mig med folket där, läskigt ju =S
Aja nu ska jag strax iväg för att tränao ch har fått sångförbud fram tills halsen är 100% ok........................ Men nu börjar Festivalen närma sig och man måste vara i bra form eller vad säger ni höhö ;) Japp nu ska jag iväg så hörs mer sen!!!



Viktigt möte som vanligt! 4/7

Kategori:

Mer värde!

Då är jag påväg hem och ska bli gött att få komma hem :)  Är sjukt trött och förstår knappt varför?!?!?! Det roliga är att när jag kommer hem ska jag och syrran titta på raskatt xD Det ända som är bra med det är att jag verkat smitta avm ig från renrasiga djur till henne höhö ;) För vem vill inte ha en renrasigt husdjur liksom?!?!?! Jag har bara renrasiga djur eftersom jag anser dem mer värda att hållas som husdjur så får fattigt folk skaffa sina tråkiga korsningar som bär rabies och allt sånt HAHAHA!!! Hon pratade iaf om en Bombay katt och nåt med egyptiskt någonting så blir nog nice, fatta det blir nog första katten jag kommer älska eftersom den är renrasig och är av högra värde ;) Nu ska jag jobba vidare på en låt så hörs mer sen!!! ;D


chat noir

Körkortsglädje!

Nåt jag verkligen älskar är ju att testa folksgränser, syrran är ett tydligt exempel på vad för olika och roliga reaktioner man kan få, ibland mindre roliga HAHAHA!!! Iaf när jag väl tagit mitt körkort kommer jag givetvis göra det med kan jag lova er utan att jag kommer åka dit för det och då undrar ni givetvis hurdå?!?!?!
Det ska jag berätta för er ;)

Tex: Om det är en gå gata där man ska köra i gångfart (5-7 km/h)
Hur många håller hastigheten egentligen, typ ingen och därför ska jag hålla den för åker jag sakta måste de andra med åka sakta vilket man kan se i backspegeln att de blir as sura HAHAHA!!!

Tex: I en parkerings flik ska man stå med hjulen innanför de dragna linjerna
Slarvar en parkerad bil kommer jag knixa in mig breve, sen fota och sen gå in och handla. Är det en repa på bilen när jag kommer tillbaka och han/hon har smitit anmäler jag bilens reggnr och den blir av med körkortet HAHAHA!!!

Jag är så sjukt underbart bra och samtidigt som de kan få böta, bli av med körkort av smitning eller olycka kommer jag att kunna tillämpa reglerna perfekt HAHAHA!!! ;)


     

1/10 del av min månadspeng!! 3/7

Go morgon alla läsare!!! Då är mötet klart och ska snart bege mig ner på stan för att käka lunch så det blir nice!!! Asså hela denna v vart helt sjukt stressig och började morgonen men att springa till mötet..................... Så sjukt jobbigt och ångra faktiskt att jag skulle vara sund och gå och inte ta Taxi för engångs skull, vilket slutade bara dåligt HAHAHA!!! Härdan efter alltid Taxi när brådska sker right?!?!?! just de Mommy hade hittat mina solglasögon så från och med nästa v eller imorgon kommer jag  kunnah a mina älskade solisar love them!!! Turligt nog tappade jag bara mina brillor för 500 kr på bussen, så gjorde inte ås mycket det är liksom bara 500kr typ 1/10 del av min månads peng liksom ;) De andra jag har nu hemma kostar mellan 1500 - 2000 vilket hade gjort bra mycket mer HAHAHA!!! Japp nu ska jag dra mig så hörs vi mer sen looooove!!! ;D


Tänderna är din stjäl!

Kategori:

Vad är problemet!

Nåt jag verkligen älskar är päls och skinprodukter av olika slag!!! Jag förstår inte varför folk är så sjukt emot det hela tiden då man berättar att detta kom från en panda eller en orm?!?!?! Jag förstår inte problemet, djuret ska ändå dö så vad spelar det för roll egentligen?!?!?!
Jag skulle inte ha några som helst problem att bära mink eller illerpäls trots att jag har en iller själv ;) Det är inte så att jag har min egna iller runt min nacke direkt HAHAHA!!!
Vist det är la synd att djuren men de ska oavsett dö även om jag inte beställer hem skorna eller inte, eftersom förr eller senare tar någon annan dem so what!!!






Sen natt! 2/7

Go morgon allihopa!!! Solen skiner och jag funderar på att dra iväg för att träna!!! =D La mig typ as sent så var sjukt trött på morgonen och anledningen till det är för planerna inför .........festivalen!!! Det var som att behöva gå till bankomaten för att se hur mycket man har kvar och eftersom jag alltid har pengar på mitt konto så är det sjukt jobbigt eftersom jag finner det onödigt HAHAHA!!!
Ni kanske märkt att jag lägger upp mer Videos och tänkte jag ska bli bättre på det och detta är en början iaf ;) Hm tja de var lite vad jag hade och nu ska jag dra mig hörs mer sen!!! ;D


Veckans planer!

Tittat på bil!

Kategori:

Därför gillar jag inte Svensson!

Mång av er undrar nog varför jag är så mycket på svensson som jag är och tänkte berätta en del av varför jag inte är så förtjust mer än att de lever p åstaten!!! Nåt jag verkligen hatar är att de klagar så fruktansvärt mycket, att de inte har jobb, att de inte kanske kan betala hyra eller kom in på rätt utbildning etc.....................
Detta gör mig så sjukt piss off när det finns folk som har det bra mycket värre än dem!!! Det finns människor som svälter i världen och som är hemlösa, som har förlorat hela sin familj!!!
Kan en svensson inte betala hyran går det att flytta hem, har den inget jobb får den pengar av Arbetsförmedlingen och gick den fel utbildning kan den alltid plugga upp sina betyg!!!
Av den anledningen är jag så sjukt anti mot Svensson eftersom de alltid klagar och aldrig nöjer sig + är så sjukt snåla!!!


Svensson är själviska och därför vill jag aldrig bli en Svensson!!!


Barn i världen svälter men varför ska de bry sig och ens bidra med nåt?!?!?!? 
När deras i-land problem är ''så'' mycket större........................









go morgon! 1/7

Go morgon era små korvar där ute!!! Asså jag har fått nåt behov att kalla er massa roliga saker x) Aja nog om det, igår hade vi grillkväll och det var jätte mys.
Idag står inte så mycket på schemat och tänkte sola men det behöver jag verkligen inte HAHAHA!!! Får se vad osm sker, drar eventuellt iväg till syrran senare ikväll och bollar idér så japp nu ska jag ätal ite så hörs vi mer sen!!! ;D