MollNett - Avsnitt 13

Yesterday!



Allt är som vanligt!

Hej på er, dåså ska man sätta sig ner med lite redigering inför kommande video imorgon och hoppas ni kommer ha någon användning för den! Jag blev hur som jätte nöjd och hoppas ni kommer gilla den! Ska till gymmet efter jag redigerat klart videon och även införskaffa lit Red Bulls inför kommande dagar! Har mer eller mindre druckit upp alla och är i STOR KRIS just nu, haha!

Lite senare ikväll ska jag träffa en kompis och planera upp helgn. Bankmötet hann jag dock int med, haft massa annat så får bi av imorgon. Dessutom måste jag ringa toyota för någon kontroll. Fattar typ 0, haha! Allt är i sin dagliga ordning med andra ord =D


Typ så kände jag imorse, haha!

Snygga party-byxor!

Dessa byxor är riktigt fina och perfekta till utgångar
Älskar verkligen palijetterna och hade varit så fint till ett par snygga stövlar eller pumps


Byxor

Snö! 30/11

Go morgon alla bloggläsare, med er och att ni känner er pigga och glada! Själv är det bara fint och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Solen skiner och det har även kommit ite snö, är egentligen inget jätte fan av snö, men fint att kolla på. Dessutom måste man snart införskaffa gran, fick faktiskt han som sålde granarna förra året att köra min hela vägen och uppburen till min lägenhet, lyx va?! =D

Det som sker för dagen är redigera morgondagens video, gymmet, lite shopping, boka tid för rödan och bankmöte senare idag. Måste också lämna in de sista papprena gällande slutsiffran i mitt personnr... Skulle egentligen gjorn helt glömt av det som vanligt, haha! Dags att sätta igång med daså er!

Podden kommer upp senare ikvälll, hoppas det är okej! :)


 

Bakis! 29/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni når bra! Själv är det bara fint och ganska nyligen fixat mig och ska snart ut på stan för lite bakis mat, mumsigt! Utgång igår och minns verkligen ingenting... Hemskt!

Lite senare idag ska jag spela in podden för att sedan förbereda alla videos som ska upp i veckan, kommer bli så, FAB! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Tagga inför ikväll!

Go morgon alla bloggläsare eller rättare sagt eftermiddag, haha! Har suttit och redigerat klart videon för idag och hoppas ni kommer gilla den! Lördag idag vilket innebär att jag senare ikväll ska ut i vimlet, super skoj! Laddat upp så galet mycket för detta! Drickan står i kylen och ska strax börja röja för att få lite vett i lägenheten, haha! Blir förfest hemma hos mig innan vi tar taxin ner till stan, FAB!

Hoppas nu att vädret kan hålla i sig annars får vi be taxin köra fram till dörren, aldrig gjort det innan men någon gång måste bli den första, haha! Nu ska jag ut med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Alla ska kunna fira en fridsam jul!

Som ni vet är det jul snart och Julen är bland den dyraste högtiden på hela året, vilket många av er kanske redan känner till?! Många känner press över att inte kunna ge alla de älskar något fint och speciellt och så ska det absolut inte vara!

Därför har jag planerat att göra som många andra bloggare och YouTubers olika julklappstips, MEN som inte kostar mer än 100 kr! Presenter till pojkvän, flickvän, mamma, pappa, djur, vänner, barn, släkt etc.

Jag vet att Julen inte handlat om saker man får, men enligt mig ska alla kunna fira en mysig jul! Jag tror och hoppas detta kommer blir super duper bra! =D


Drake - Hotline Bling

Lätt road!

Hej på er alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, själv mår jag bara fint och ska inom kort gör mig redo attgå ut i det mindre mysiga vädret, upptäckte att det börjat dugga... =/ När vi gjort det ska jag sätta mig i ett litet möte innan jag fortsätter jobba med lite redigering och annat.

Pizza dag idag och blev super, dessutom upptäckte jag att de fått en ny kartong som var helt FAB. Kändes lite roligare att gå från pizzerian med den än den gammla, haha! Jag är ganska lätt roas och glädjer mig åt små saker, men helt ser det som en fördel om inte annat! Aja dags att trippa ut i rusket, bloggar mer sen igen, puss på er!


Perfekta utgångsskor!

Dessa skor tycker jag var väldigt snygga
Perfekt till utgång med en rejäl klack och stabil platå, perfekt!
Älskar klack detaljen, super fin och får hela skon kännas extra speciell!
 
 
Skor
 
 

Fredag! 27/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag bara fint och precis beställt en pizza, underbart att börja dagen på, haha! Vädret är någolunda trevligare till skillnad från gårdagen och kom ganska nyss in från en morgon promenix. Dessutom är det fredag vilket innebär sista arbets/skoldagen för många,, vilket borde kännas riktigt skönt! till er som jobbar helg hoppas jag er arbetsdag blir skoj även om helgen blir fullt med jobb!

Det som sker för dagen är att ta det lugnt, redigera morgondagens video, fredagsmys och gymmet senare ikväll- Känner mig hima duktig som orkat gå alla dagar! Fär visso kör jag inte lika hårt men tycker ändå jag gjort bra ifrån mig! Dags att hämta frukosten, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Komihåg det!

Det bästa jag vet är när det går bra för ens vänn om dem hittat ett nytt jobb eller hittat en partner. Att kunna glädjas åt andra är super viktigt tycker jag! Dels för at dem ska kunna glädjas åt när det går bra för en själv och även själv känna glädje när det går bra för en.

Avskyr verkligen egoistiska personer som bara ser sina egna framgångar och inte kan nöja sig åt andras, riktigt vidrigt! För helt ärligt tror jag dessa personer aldrig kommer uppleva samma glädje som dem som gläds åt andra! Jag vet illexempel vissa jag umgåts med som avunnats att det gått/går bra för mig. I  mina ögon är personer bara tragisk och riktigt misslyckad! Därför ska man glädjas åt andra, för delad glädje är dubbe glädje!


Strax storhandla!

Hej på er alla sötisar, ska inom kort bege mig ut på promenix med lillen och rätt klar med mötet som gick super! Ser fram emot veckan som kommer och behöver nog inte säga mer än så?! =D Skulle behöva åka iväg för att handla lite mat/frukost, ser att både sojamjölken och min müsli är slut... Får försöka ta mig tid till detta!

Nu blir det ta tag i räkningarna, sen ringa 1 samtal, handla och sen gymmet. Som ni hör fullt upp, men först ska plutten ut, plutta inne är inget jag uppskattar, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Snygg topp!

Denna toppen är riktigt snygg och hade varit så rätt till utgång!
Jag hade nog haft den till ett par svarta leggings och min "diamant" bh, hade varit så snyggt!
 
 
Topp
 
 

Okej torsdag! 26/11

Go morgon alla underbara sötisar, hopas allt är bra med er för här är det bara super! Kom recis in från en prormenad och ska inom kort unna mig lite frukost. Vädret är super dåligt och verkligen 0 lust att vara ute merän nödvändigt, haha! Perfekt eftersom jag ändå ska sätta mig ner med mina räkningar, så himla skönt att få dem ur världen! Förstår verkligen inte hur man kan komma på idén att skjuta upp det?!

Det som sker för dagen är följande gymmet senare ikväll, möte och tvätta det sista eftersom jag alltid på något vis öyckas skjuta upp det, haha! Skulle ätit en lunch ihop med en kompis, men vi bestämde attvi tar det imorgon istället! Annars sker inte så mycket mer än detta, helt okej dag! Slänger upp lite bilder från lunchen från förra veckan med Emma, blev Spice & Rice, underbart!



Mike Posner - I Took A Pill InIbiza

Woho!

Dåså har man varit på gymmet och kändes super! Blev Actic idag och idag var det inte proppat med folk som i måndags, haha! Har varit duktig med mitt gymmandet vilket känns super och dessutom känner jag mig betydligt piggare! Det enda som jag ogillar med gymmet är att det inte finns svetthandukar... Det finns på STC och Energi, haha!

Nu blir det ut men lillen för att sedan ringa en kompis för att planera lite utgångar i andra städer, hihi ^^


Söt topp!

Denna toppen är bara SJUKT SNYGG!
Den är nästan likadan som den jag har på min hader, fast med armar
Riktigt sugen på att klicka hem sötnosen, hihi ^^
 
 
Topp
 
 

Ni är underbara! 25/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår super duper bra för det gör jag. Precis redigerat näst sista videon, därför inlägget kom upp lite sent... Men hoppas detär okej! Sitter just nu med lite frukost och ska kika lite på tv efter jag fixat det sista med dagens inlägg. Är på super duper bra humör och funderar att dra till gymmet så fort jag gjort klart allt som ska göras!

Det som sker för dagen är nog bara gymmet och påbörja lördagensvideo. Som ni vet ska jag försöka leverera 3 videos i veckan + mitt bloggande. Verkligen super skoj och fått verkligen en ny glöd av alla sötnosar som tar sig tid att både se och skriva till mig, ni förstår inte hur glad jag blir! Aja dags att spackla nyllet, har lite andra saker som ska göras innan gymmet, så bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Dinner!

Var tidigare på lunch med Mami tidigare idag, himla härligt! Blev Orilent Palats buffé och hade verkligen super trevligt! Pratade massa om allt och även kommande saker för oss båda. Angående Mami's saker vågar jag inte ta upp, hon är inte lika glad åt offentligheten som jag, haha! Fast jag har även fått smaka på baksidan, men i slutänden väger det positiva alltid över! =D




Hoppas det håller i sig!

Dåså är man på gymmet och känns så himla skönt att gått hit! Hoppas, hoppas jag nu kan hålla i detta nu!!! Överraskade mig själv i fredags då jag sprang på samma hastighet som jag gjorde innan jag började ta puser... Dessutom är det inte vidare mycket folk, vilket jag tycker är skönt! Avskyr när det är proppat och blir smygfotod... Nog för jag har synfel, men jag kan faktiskt se, haha!

När jag är klar här blir det hem till lillen för en promenix och sedan mötet jag lyckades skjuta på, puh! Har även hunnit boka tid för klorna, helt underbart och hämtat ut mitt lilla paket =D Nu ska jag lägga fokus på träningen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Fab topp!

Dena toppen är riktigt snygg och perfekt nu när det är lite kyligare ute
Jag hade nog matchat den ill et par vita eller röda byxor


Topp

 

Lunch med Mami! 24/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och at ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort bege mig ner mot stan för att luncha med Mami. Ska bli super mysigt och för engångs skull är jag i någolunda i tid, så ha ha!

Det som sker för dagen är at jag ska hämta ut ett paket, gymmet senare och boka tid för mina naglar, helt FAB! Måste också påbörja redigeringen inför torsdagen så den är någolunda klar. En hel del att göra med andra ord, men inte klagar jag för det! Nu blirf det fixa det sista innan jag drar mig ner mot stan. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Hemskt!

Denna inervjun fastnade jag för och tycker det är viktigt att detta tas upp!
Ingen ska behöva genomgå självmord pga sina egna åsikter eller sit sätt att se världen...
Jag är inte femenist utan moderat, men att det går såhär långt är SJUKT


 

På gymmet!

Hej på er alla sötisar står just nu på gymmet på världens sjukaste maskin, haha! Fastnade med en redigering därför det blev lite sent inlägg, men hoppas det är okej :) Haft en super mysig dag hemma och verkligen skönt att ha en dag man inte gör någonting annat än att är hemma!

När vi är klara här blir det podda och sen påbörja nästa video, woho! Fast det är ganska skönt när det väl är klart, lite som städning, haha! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Galet snygga skor!

Dessa skor är bara så himla fina och älskar den smala klacken
Perfekta både till utgånsskor som vardagsskor!
Perfekt med en smal klack nu när vintern börjar närma sig


Skor
 

Fullt upp! 23/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och at ni mår bra, själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig redo för dagen. Vaknade egentligen för 2 timmar sen men valde ligga och dra mig isälle, så himla härligt! Dessuom är Gucci som mysigast när ho är nyvaken. Hon är som en liten mullvad som trycker upp äcker och gosar in sig, haha!

De som sker för dagen är et möte vid 13:00, gymmet med Nettan, kanske en fika på stan, eventuellt spela in podden, redigera 2 videos, kanske 3 och spela in 1 inför nästa vecka. Att folk har mage att kalla mig lat och inte gör någoning.... Aja dags at spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min 25 års present till mig själv!

Redan som tonåring sa jag att jag skulle börja med botox och har lite planer på att ge mig själv i 25 års present lite botox för att få bort linjer jag vill få bort. I en serie jag kollade på i veckan berättade dem att ju tidigare man börjar desto finare resultat får man i längden.

Många är emot botox, men helt ärligt tycker jag det är super fint, kolla på alla The Real Houswifes har nästan varenda en botox och jag blir så himla inspererad av dem. Många av mina vänner anser man ska åldras med "värdighet", vad anser ni gällande skönhetsingrepp för åldrandet? Okej eller Nej aldrig?! =O


 

Mysdag på stan!

Mysigaste som både jag och Gucci tycker är när vi åker runt i olika butiker för hundkläder och som ni vet har vi en butik vi alltid kikar in på och det är i Falköping. Redan när vi klev in fick vi super varmt bemötande, hjälp med diverse plagg. Gucci fick prova plagg efter plagg och vi var säkertdär inne i 1 - 2 timmar, haha!

Nackdelen med Gucci eller småhundar egentligen är att de plagg som dem behöver finns oftast inte i deras storlek =/ Typ samma för mig gällande leggings och Jeans, har jag tur hittar jag XS... Men efter lite letande hittade vi denna stickade tröjan, så SÖT! Kikade på er röd, precis likadan, men blev den grå.


Känner igen mig så väl! 22/11

Go morgon alla bloggläsare, utgång igår och jag mår lika bra som alltid... Idag är det söndag och kikade på almenackan där jag insåg att det snart är löning, FAB! Har dock inga stora planer gällande lönen eller jo naglar, haha! Vilka mål jag har i livet, nästan tragiskt, haha!

Fick syn på denna bilden och känner så väl igen mig, Pappa sa precis samma sak både innan jag fyllt och var 18. Han lovade mig att jag skulle få köpa iller när jag fyllde 18, fick jagdet?! NEJ, "Du får vänta tills du flyttar hemifrån"... Därför flyttade jag upp till egen lägenhet under gymnasietiden och sen skaffade jag mig min första iller. Jag är väl som många andra, jag glömmer inte saker i första hand och speciellt inte det där ;)


12 år gammal och precis hittat "Att skaffa iller" på biblioteket
"Pappa kan jag få en iller"
"Nej du får vänta till du är 18 år, sen får du skaffa vad du vill"

17 år och 8 månader
"Pappa du lovade att jag skulle få en iller när jag fyllt 18 år, kommer du ihåg det?"
"Det har jag inget minne av(som vanligt), men så länge du bor här hemma kommer det inte på fråga"

17 år och 11 månader inflyttning till min första lägenhet
"Varför tejpar du igen under frysen?"
"Det är för att Stoffe(råttan) inte ska krypa under/Jag illersäkrar hemmet för imorgon ska jag hämta min första iller"

Dagen efter jag hämtat Carnivor
"Du skämtar, hur fick du pengar till detta?"
"Jag extra jobba helgen innan hos Elisabeth"
"Jag visste att det var något lurt på gång"

Just Do It!

Något jag märkt av mitt bloggande är att man skämms bara mindre och mindre ju mer tiden går. I början tyckte jag det var super jobbigt tt ta fram systemkameran och be någon kompis fota eller en bild på vad man åt, köpt eller gjort. Jag verkligen hatade det och detsamma gällde selfi... Men idag är det mer eller mindre fullt ''normalt'', knas va?!

Jag har verkligen ork eller energi att bry mig om folk kollar eller inte... Vill dom kika varsegod med detta är en del av mitt jobb och ju mer man gör det desto ''normalare'' blir det. Det är ett tips till er som också tycker det är lite små jobbigt och känner att hela världen kollar på en. Ju mer man utför det desto bekvämare blir man :)




Så sjukt snygg!

Dessa byxor dör jag lite för att inte sett dem tidigare, riktigt snygga!
Perfekt till utgångar är min spontana tanke, till en vit topp, hade blivit så snyggt
Dessutom kostar de inte allt för mycket heller, prisvärda är ett annat ord


Byxer

Spara?! 21/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, för det gör jag! Precis ätit frukost och ska inom kort göra mig klar för dagen. Tanken är att jag ska sitta med dagens video, men funderar på att spara den till ett annat tillfälle... Kanske dumt?! Ska nämligen iväg på lite saker idag så vet inte om jag kommer få tid till att få den klar, lite därför.Dumt att slarva liksom! Utöver detta skiner solen och det är piss kallt ute, nästan så jag väljer snö före kyla, haha!

Det som sker för idag är att shoppa lite gott inför kvällen, gå på möte vid 14:00 och påbörja videon för att se hur långt jag hinner på den. En helt okej dag, nu blir det ut med min lillen och sen försöka spackl nyllet och slänger upp 2 bilder jag tog igår från gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!



Videoinlägg!

Mysdag!

Hej på er alla sötisar, dåså är redigeringen klar och ska inom kort komma upp på bloggen, Men undertiden jag inväntar att klippet ska bli klart ska jag göra iordning mig för att gå till gymmet. Är långt från motiverad, men det blir inte roligare sen heller + at man kan somna gott ikväll =D
 
Haft en super mysig dag i stan med bästa Emma, vi åt lunch, gick i affärer och även en fika innan vi gick skilda vägar. Åh jag verkligen älskar att umgås med mina vänner, dom ger mig sån himla energi att forsätta med det jag gör och är en stor insperation till allt som sker. Det är ni givetvis också, tro inget annat! Men älskar ha vänner runt om mig som ger energi och som piggar upp en, helt amazing! Nu blir det byta om, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Fika på stan!

Sitter just nu på Wayne's ihop med Emma och njutare av en god fika! Älskar verkligen deras fika här, helt underbar!

När vi är klara här blir det hemåt för att börja redigera videos. Men nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!



Snyggt halsband!

Dett halsbandet är bara så galet FINT asså dör för den fina guldfärgen!
Perfekt till en vit topp och ett par skimriga eller skinleggings
Jag hade nog val ha den till utgångar


Halsband

Första frosten! 20/11

Go morgon alla finisar, hoppas allt är fint med er för med mig är det bara super! Solen skiner och den första riktiga frosten har även kommit. Nog för jag avskyr kyla, men lite mysigt är det faktiskt, hihi ^^Uppdateringen igår blev inte som jag tänkt mig, men hade verkligen fullt upp! Iaf kommer videon som skulle upp igår får komma upp idag isället :)

Det som sker för dagen är att jag ska träffa en kompis i stan kl 14:00, eventuell ett bankmöte, spela in podden, gymmet senare ikväll, spela in och redigera dagens och morgondagens video. En dag med en hel del at göra med andra ord, super! Skulle egentligen bli intervjuad och fotograferad idag, men det kom upp något i vägen för dem vilkett gjorde att vi får ta det nästa vecka! Sånt händer även mig så har all förståelse :) Men innan jag gör något anna ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Dinner!


Spännande! 19/11

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen är det verkligen fullt upp och ligger redan efter med mitt bloggande... Hur dagen blir gällande uppdateringar vet jag dock inte, men ska göra så gott jag kan!

Det jag gjort hittills är gymmet med Nettan och sitter just nu i Falköping inför näskollen, super spännande! Tänkte också boka in en tid för brösten så dom med får växa till sig lite som mitt ego, haha! När jag är klar här ska jag möta upp Challan för en lunch och lite shopping! Nu är det snart min tur så bloggar mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Byxorna ni ser nedan är dom jagfick hem förra veckan och dom är verkligen så fina, älskar dem!
Älskar silverutsmyckningen som verkligen markerar låren på ett fint sätt
Jag tycker dessa byxor passar utmärkt både som vardags som fest, men detär min smak som sagt!
Utan tvekan en av mina nya favoriter, hihi ^^


Byxor

Kommer bli skoj!

Tidigare i förra veckan blev jag kontaktad av 2 jejer som frågade om jag kunde ställa upp på en intervju och en fotografering som jag givetvis tackade ja till. Eftersom det passade in så bra i veckans schema som kom blev det kanon bra och ser fram emot att genomföra detta nu på fredag.


Runt halv 11 tiden ska jag möta upp tjejerna för en eventuell liten snabb genomgång inför intervjun och fotograferingen. Det enda jag är lite orolig för är att jag kommer komma sent... Därför tänkte jag att jag beställer taxin en timme innan så jag verkligen får den i tid och att jag själv är på plats i tid. Fram tills dess är det bara att ladda upp inför det hela och sen hoppas på att allt annat runt omkring går vägen också :)

Snart inne i december!

Hej på er alla sötisar, hoppas allt är bra med er för med mig är det super! Satt ganska nyligen i telen med Becca för att planera in en bowlingkväll och det verkar som de flesta jag frågat är på ideén, FAB! Kollade nyligen ut och bara för någon vecka sen var det åtminstonde ljust ute. Nu märks det att december månad är på ingång... De är prat om att snönär också påväg och helt ärligt kan jag klara mig utan den, hihi ^^

Nu blir det att gå ut med lillen som för övrigt bara sovit hela dagen, tänk om man ändå hade den lyxen att inte behöva göra mer än nödvändigt, haha! Därpå blir det jobb för min del och kanske en och annan Red Bull. Det ger mig liksom insperation till att blogga, redigera och ibland städa, haha! Tror jag hittat min motivator ;)


Underbart! 17/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra för det gör nämligen jag! Vädret är sådär men det kunde varit värre som igår, haha! Kom ganska nyligen hem frångymmet och blev Actic idag och det var en hel del människor redan vid 10:00 vilket jag inte trodde det skule vara, men hellre det än att stå helt solo liksom =) 

Det som sker för dagen är väl inget speciellt, ska sitta med lite redigering och senare hämta ut ett paket. Samt spela in en video inför denna och nästa vecka. Helt okej dag om ni frågar mig :) för första gången på länge känns det som att ag ligger steget före i mina planer, SJUK fin känsla, haha! Nu ska jag unna mig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er



Videoinlägg!

Dinner!


Fin dag på stan!

Hej på er allla sötnosar, hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Blev en dag med Annelie och hade super mysigt i stan och lyckades även hitta en super söt vattenflaska, hihi ^^ När vi hade gått i nästan alla affärer begav vi oss hemåt.

Hade också bokat in att gymma ihop med Nettan men vi bestämde att vi ses på gymmet kl 10:00 på torsdag istället. Eftersom jag ska till näsplastiken den dagen och kika lite kläder till min lilla bäbis fick det bli gym tidigt, men lika bra det antar jag! :) Nu  ska jag jobba med mitt, vi höra mer sener!


Fick syn på denna bilden från i sommras, längtar till värmen!

Söt topp!

Denna toppen tycker jag är riktigt söt!
Den toppen hade varit så fin till ett par zebrafärgade byxer jag har
Perfekt till utgång med något fint smycke till givetvis, hihi


Topp

 

Lunch med Annelie! 17/11

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man på Thai House ihop med Annelie och ska avnjuta en god lunch! Verkar som dom ut ökat sin vegetariska meny, heja dom! =D När vi är klara här ska vi gå lite på stan och njuta av lite shopping, super duper fab!

Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Sabina Ddumba - Not Too Young

Vad hände med min iphone 6s +?!

Tidigare idag ringde jag Telenor gällande min mobil jag beställt hem för1 månad sen... Fick prata med en jätte trevlig kille som sa att mobilen retuneras och ska eventuellt befinnasig i stan hos Telenor. Jag åkte ner och fick snabbt veta attden INTE låg där och strax därpå berättade hon som hjälpte mig att den fanns i Falköping och hade hämtats ur...

Jag fattade ingenting och började allt mer bli irriterad, turligt nog löste hon detta att skicka ut en ny order på samma mobil och NU ska den dyka upp i veckan! Jag är givetvis super glad, men ärligt vad är oddsen att den ska hamna i Falköping, haha! Aja allting gott, happy face =D

Känner mig duktig!

Hej på er, dåså har man ganska nyligen kommit hem från gymmet och det skit bra! Körde igång löst och alla omkring tänkte nog "säkert för att sminket inte ska rinna" haha! Till viss del är det sant, men i det stora hela är det för att jag var sminkad och gjorde ärenden på stan innan, hih ^^ Nu blir det ut med lillen sen påbörja en annan video. Känner mig super hurtig om inte tala om duktig!

Nu blir det lite mys framför tv:n innan mötet drar igång, fick ändra till lite senare men det gick turligt nog bra, hihi ^^ Men först blir det ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt topp!

Denna toppen tycker jag är riktigt super söt eller vad säger ni?!
Den är kanske inte direkt jätte ut stickande, men ryggen tycker jag är så himla fin!
Funkar både till vardags som utgång, själv hade jag nog haft den som vardagstopp, hihi ^^


Topp

 

Regning måndag! 16/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att i mår bra! Själv mår jag bara fint och precis blivit klar med morgondagens video, super! Vädret är skit tråkigt och tänkt faktiskt bli ordentlig med gymmet, fuskat lite det senaste... Varit där 2-3 gånger på en veckao ch ska nu verkligen få ändring på det. Vet att jag säger så varje gångm haha!

Det som sker för dagen är att tvätta, dra ett svep med damsugarn och bara njuta av dagen. Ska också på ett möte kl 16:00, men antar det går ganska fort?! :) I övrigt har jag inga direkta planer, kanske ska köpa Take away någonstans, men får se! Himla sugen på Sushi, hihi ^^ Måste också hinna gå igenom mailen och besvara er som skrivit här på bloggen, mycket viktigt! :)

Kan också meddela att Vloggen som inte hade ljud i sig funkar nu! Så himla skönt och blir väl tyst vid några ställen, men i övrigt funkar den, woop woop! Fins i kategorin Videos för er som ville se den :) Aja dags att börja tvätta, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

MollNett - Avsnitt 12

Shoppingtime!

Hej på er alla finisar, kl är snart 21:00 och ska inom kort iväg till ICA för att införskaffa mitt flak Red Bull och hämta ut mitt efterlängtade paket! Hoppas, hooppas det är min mobil, annars blir jag inte lyckligför 5 öre... Eller jo kanske men inte fullt lika lycklig, haha! Har nyligen kommit hem efter spelat in podden och blev ett väldigt speciellt avsnitt! Ska sätta mig med redigeringen senare ikväll när jag kommit hem!

Nu blir det att uttre ner mot stan och sen KANSKE jag ska gå till gymmet. Har slarvat dom närmsta veckorna, så hög tid att ta igen! Laddar också upp en bild på det jag pysslade med igår kväll, hihi ^^


En bra början!

Förut gjorde jag mina fransar minst 1 gång i månaden och jag tycker det är himla härligt, men eftersom jag får så GALET mycket hemskickat allt från skor, smink, kläder etc... Blir det att jag sällan hnner använda mina lösfransar som skickas till mig... Därför har jag nu bestämt att börja använda fransarna jag får ganska regelbundet hemskickat och slippa samla på mig ett berg, haha!

Att göra fransarna på en salong är super, men helt ärligt blir det bara mer och mer saker för mig ju mer tiden går... Därför ska jag använda upp det jag får och få ett stopp på mitt hamstrande och få lite struktion i mitt liv, haha!


 

Hemma hos föräldrarna! 15/11

Go eftermiddag alla bloggläsare, dåså är man hemma hos föräldrarna och har rätt nyligen fått i mitt löshår, så himla skönt! Allt har gått fint och verkligen super nöjd! Denna gången röckte allt löshår iaf, haha! Slänger upp en bild antingen senare ikväll eller imorgon på hur det blev, själv är jag iaf super nöjd!

Till något mindre skoj, jag har verkligen blivit super dålig på att uppdatera på helgerna... Jag försöker verkligen publicera 4 inlägg varje dag, men glömmer alltid av... Dessutom är det skönt att vara lite "ledig" för engångs skull! Måste verkligen få in detta mer i mina rutiner så alla inlägg verkligen kommer upp som de ska! Nu blir det att chilla en stund innan jag drar mig hemåt för att börja podda och sedan gymma ihop med Nettan. Ska bli super skoj! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Stor skillnad!

Hej på er allihopa, har suttit med lite jobb fram tills nu och mer eller mindre typ klar, haha! Fika på stan tidigare idag och var super skoj. Pratade massa minnen och även om min svarta sopsäck, haha! Tänk om folk fick veta alltom mig, då hade jag verkligen varitsom ett litet ufo ^^ Runt 21:00 blir det hem till mina föräldrar för imorgon ska jag sätta i nya extension.

Vet att jag haft i mina limextension, men helt ärligt saknar jag ha nailhair + att de finnsi rätt längd, sånt är xtremt viktigt, haha! Vissa tycker jag överdriver men 50 och 60 cm är en storskillnad, hela 10 cm. Slänger upp en bild imorgon på mitt nya hårsvall, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Fika på stan!

Hej på er alla sötisar, sitter just nu på Wayn's ihop med Emma och har super trevligt! Sitter just nu och pratar om hundar och mina Grandis tankar. Som ni vet är jag super sugen att skaffa en men eftersom min bil är mini ska jag kanske skaffa bil först eller vad tycker ni?! :)

Nu ska jag vara lite social sen kika i lite affärer, bloggar mer sen, puss på er!




spontandag! 14/11

Go morgonalla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning för att möta upp en kompis i stan vid 14:00. Det är prat om utgång ikväll men helt ärligt är jag lite små trött så får se om det blir av eller om det kanske blir bio, mysigt det också! :)

Planernar för dagen är fika på stan, spela in videos och kanske bio eller utgång, allt beror på vad som blir av helt enkelt, haha! Måste också dra till gymmet senare, slarvat super mycket, men lovat mig själv ta tag i det på nytt! Funderar på att åka till föräldrarna eventuellt, allt beror på hur mycket jag får gjort idag såklart och om jag hoppar utgången och bion! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!




 

Lunch med Mami!

Tidigare i veckan var jag och lunchade ihop med Mami och hade super mysigt! Blev Riviera där vi båda tog en super mumsig lax!

Denna restaurangen är super mysig och det bästa av allt är att man ser rakt ut mot den lilla parken, super sött!




Mysdag!

Hej på er, sitter just nu och kikar på någon serie som verkar allt annat än bra, men det funkar tillsvidare, haha! Haft en super mysig dag hemma och mer eller mindre bara slappat framför tv:n, himla skönt! Försöker just nu att motivera mig att åka och handla, men intresset för det är 0,00 haha!

I övrigt har denna dagen varit rätt grå och trist, men dagar som dessa behövs också! Aja nu blir det ut men lillen en snabbis, sen jobb och senare ikväll blir det att handla massa gott inför helgen, ska bli mys! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Super söta mysisar!

Eftersom vädret är som det är passade jag på att kika på lite nya myskläder och hittade dessa
Asså OMG hur söta är dom inte, JAG DÖR!!!
De ser riktigt mysiga ut och ska nog klicka hem ettpar


Mysisar

 

Filmdag! 13/11

Go morgon alla underbara bloggläsare, asså denna dagen regn, kallt och grått... Jag ska så inte gå ut mer än nödvändigt, haha! Jag verkligen avskyr dåligt väder och antar jag inte är den ända, för vem gillar egentligen det?! Fast andra sidan ger det en massa bra förklaringa till att åka köpa massa godis och bara gosa ner sig i soffan!=D

Planerna för idag är bara stanna inne, hade egentligen planer på att sticka till gymmet men tror jag sparar det till imorgon, haha! Nu blir det atthämta täcket och kudden och bara mysa ner mig i soffan med glass och popcorn. Jag är är så värd det! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Passar på att visa tårtan Nettan gjorde till Halloweenfesten, vet att det var länge sen men så sjukt snygg! :D


Videoinlgg!

Så tjänar jag min blogglön!

Det många frågar mig både privat som helt "random" är"Hur tjänar man pengar på att blogga?" !Hur tjänar du pengar på ditt bloggande?" Helt ärligt så vet jag inte hur andra gör, men för min egna del har jag haft VÄLDIGT FLYT! Att jag kan få ihop en lön på det jag gör är att jag lägger ner en hel del tid på det jag gör.

För mig har det ingen större betydelse om du/ni går in på min blogg 511 gånger eller klickar på en länk jag delar... Det är det många tror, komiskt va?! Varje månad har jag X-antal möten var av nya samarbeten ska bindas som kontaktat mig veckan eller månaden innan. Där jag berättar mina krav och önskemål och motparten sina. När ett möte gått igenom/lyckats för X-summa över till mitt konto där skatt dras, samt en värde check som jag oftast får via mail. Ett kontrakt skrivs och jag får vraka och välja ur företagets sortiment.

 Min blogglön är redan klappad och klar redan månaden innan vilket gör att det inte har någon större betydelse för mig hur många som klickar på länken och köper. Många tror också att jag bara visar upp saker för saken skull, men NEJ FEL! Jag vill tipsa er om saker JAG tycker är OMG erller helt FAB, därför jag har som krav på att välja produkter i företags sortiment. Jag är en liten bloggare vilket gör att jag måste spela med helt andra kort än de större uppe i Sthlm :)

Sweet!

Något jag börjat uppskatta allt mer är toppar med kragar ihop med ett långt halsband
Jag tycker verkligen ett halsband kan göra så himla mycket till en topp som ser väldigt vardaglig ut
Detta halsbandet ni ser är jag lite sugen på och har en vinröd topp med krage som skulle bli så fin till


Halsband

 

Solen skiner, allt är bra! 12/11

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är det bara fint och ska inom kort göra mig redo för dagen! Solen skiner och jag är på toppen humör verkligen! Dessutom verkar det som jag kanske ska ut på äventyr nu till helgen, men eftersom det inte är 100 klart säger jag inte mer än så, haha!

Det som sker för dagen är gymmet och kanske en fika på stan om vi nu inte tar det imorgon istället. Eftersom tis-fikan blev ändrad vet jag inte hur fika blir, men oavsett vad blir det nog bra, hihi ^^ Passar också på att slänga upp en bild på Gucci efter hon hade kommit hem från salongen igår, så himla nöjd! Tycker det är så himla skönt att slippa allt fluff som blir överallt + att hennes kläder sitter så mycket bättre ;)


Lyckat fynd!

Dessa stövlar fick jag hem för någon vecka sen och helt glömt av dem, men visst är dom verkligen såååå söta?!
Nu till hösten tycker jag personligen brunt är super fint till vår som hösten!
Dessa har även en lagom hög klack och super bekväma!
 
 
Stövlar
 
 

Hahaha!

Efter jag hade kommit hem efter en promenad igår med lillen fick jag syn på denna lappen i våran hiss och började skratta, haha!

Bara för några dagar sen hade jag läst om diverse lappar som folk satt upp i deras hyreshus och passade in så lägligt, haha! Förstår verkligen att den kom upp eftersom det är riktigt snuskigt! Väldigt glad att min lilla skrutt klarar av att hålla sig =D


Skönt att få det gjort!

Hej på er, dåså har man kommit hem från stan och försökte fynda lite nya skor, men det gick inte vidare bra, haha! Ska inom kort sätta mig med lite ilägg och försöka strukturera nästa veckas video Har fått massa bra ideér av er läsare och känns som allt bara flyter på, så himla skönt! 

Men iannan jag sätter mig ner med lite jobb måste jag hämta ut ett paket och ut med min lilla bäbis som ÄNTLIGEN fick åka till salongen, Har öfrsökt planera in detta ca 2 veckor, men haft fullt upp med möten vilket gjort att jag behövt boka om helatiden... Men nu är hon klippt och det märks att hon uppskattar det, hihi ^^ 

Tänkte också passa på att visa er min fondvägg, asså jag dog när jag kom hem och fick se hur SNYGGT det blev! Så himla tacksam att dom kunde fixa det så snabbt och bra blev det också. Det börjar verkligen synas allt eftersom vem som egentligen bor här, love it!


Söt klänning!!

Denna klänningen är så SÖT eller vad säger ni?!
Klänningen är en väldigt flörtig och de nakna axlarna dör jag för!
Dessutom älskar jag att den är figursydd, super snyggt!


klänning

 

Woop, woop!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv kikar jag runt på lite julklappar undertiden jag inväntar Mami ska bli klar med något möte... Tydligen skulle vi ses kl 12:20 och inte 12:00... Jag som avskyr att vara mer än 15 min i tid, haha! Kan förklara varför jag mer eller mindre alltid kommer sent, haha! Vet knte vart vi ska äta, men blir nog bra vilket som skulle jag tro :)

Det som sker för dagen är följande äta med Mami, städa, hämta ut ett paket och gymmet senare ikväll. Ska också se om det finns lite söta kläder till min lilla bäbis, annars får det bli en tur till Falköping eller Mariestad :D Ska också planera utgång med brudarna i helgen, kommer bli så FAB! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Toppen mat!

Veckan som var lunchade jag ihop med Mami på den nya Indiskaresturangen och det var verkligen super gott! Indisk mat vad jag förstått har väldigt  grönsaker, ris och kyckling. Men det fanns även en vegetarisk meny också, bra va?!

Min mat var super god och kommer absolut gå dit fler gånger, utan tvekan! Dessutom var personalen super gulliga och hoppas nu att denna resturangen får gå fortsatt lika bra!


 

Underbart!

Hej på er alla sötisar, asså vilken underbar dag jag haft! Har mesta dels använt dagen till att redigera video efter video och jag hoppas innerligt att ni kommer tycka om den som kommer ikväll och nu på torsdag! Fick dessutom ett super mysigt samtal från en kompis jag inte hört av från HUR LÄNGE SOM HELST! Verkligen saknat att prata med honom och var skönt att få prata av sig om allt osm hänt sen vi sågs sist :)

Resterande av kvällen ska jag nyttja jag till att slappa framför soffan och bara njuta av lugnet. känt mig himla kreaktiv idag och samtalet gjorde verkligen ett stort +, super! Men innan jag göra något annat ska jag utmed den lilla plutten och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Får bli att storhandla ikväll :D

Söt topp!

Denna toppen är bara så SÖÖÖÖT
Älskar toppen och färgen är bland annat så snygg
Personligen tycker jag toppen är himla enkel och passar så bra både till vardags som fest
Dock skulle jag föredra att ha den till fest  mer än till vardags med ett par snygga smycken


Topp

 

Poddsnack! 10/11

Go morgon alla bloggläsare hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är det bara fint och även solen kikar fra så tror det kommer bli en riktigt mysig dag! Sitter just nu och pratar med Nettan och planerar in podden inför söndag.

Det som sker för dagen är eventuellt en mysig fika på stan, jobba med dagens video och senare ikväll sticka till gymmet. Blir det inte av någon fika senare idag blir det nog take awy. Har verkligen 0 lust att laga min egna mat, haha! Aja dags att spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Kommer bli så FAB!

Igår var jag iväg för att köpa lite hårfärg efter jag hade pratat med hon som färgade mitt hår fick ag en super idé! Skulle egentligen införskaffat detta redan förra veckan men glömt av helatiden, haha! Tror det kommer bli super bra om inget går fel dvs =S


 

Yesterday!

Igår var jag som sagt på kalas hos min kära faster där vi fick jätte god mat. Det som fanns var skagenröra och någon skinkröra till ungsbakade potatis. Dessutom hade dom även hunnit med att baka något surdegsbröd som jag dock inte fick med på bild, men antar de flesta vet hur ett bröd ser ut eller?! ^^



Blir bra när det är klart!

Hej på er, dåså har man ätit lite mat och ska inom kort göra migiording för att trippa mot gymmet. När jag började spela in var det ljust ute och nu... nästan mörkt =/ Detta påminner mig bara ännu mer om vintern och hur as kallt det snart kommer bli... En kompis frågade mig om jag ville följa med och åka skidor... Jag skulle aldrig lägga en krona på att frysa och bli förkyld på köpet, helt meningslöst, haha!

Udertiden jag gör mig iordningtänkte jag börja små fixa med en av videorna så jag får lite gjort. Redigeringen är nogdet som är allra tråkigast... En video som först är 30 - 45 min ska bli 5 - 8 min. Men det positiva är att detblir bra när det är klart :) Aja ska lägga lite fokus här nu, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Super snygg jacka!

Denna jacka är bara SÅ GALET SNYGG eller vad säger ni?!
Jag älskar pälsen till luvan och även de små fluff bollarna vid sidan om, så snyggt!
Dock vetjag inte om det är äkta eller fusk päls... Men även om det är det eller ej är den SJUKT VACKER!


Jacka

 


Veckans Planer! 9/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint men vädret kunde vara betydligt roligare, haha! Igår var det kalas och det var super skoj, fick god mat och en super god tårta som jag dock inte hann knäppa ett kort =/ Men god var den iaf!

Dagen ser ut som så att jag ska spela in 3-4 videos så jag inte hamnar efter som förra veckan... Ska även ringa efter min iPhone 6S +, hur kommer det sig att jag ALLTID måste ringa efter mina saker?! Är det inte min balkon är det tapetern och nu min telefon, haha! Slarv avskyr jag! Sen kanske det blir ett möte senare ikväll, men inte helt klart. Nu måste jag sätta igång med lite spackel, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Full träff!

Hej på er alla finisar, dåså är man hemma hos föräldrarna och var GALET länge sen jag var här senast, men antar det är en stor del till att bli vuxen?! =S Passade också på att köpa min farsdagpresent och tycker själv jag fick till det himla bra :) Tydligen hade Papi pratat om att skaffa något liknande, vilket jag var helt omedveten om så fick in en riktig full träff =D

Nu ska jag ladda upp inför släktträffen som börjar kl 18:00 och tror det kommer bli super skoj. Varje gång hamnar vi inom poletik och jag som är moderat har mina åsikter och dom som inte är det har sina, galet, haha! Sist fick vi räcka upp händerna för att alla skulle få säga sitt, sjukt va, haha!



Urk! 8/11

Go morgon alla bloggläsare, bakis som vanligt och då kan ni nästan gissa vad jag gjorde igår, haha! Efter vi hade bowlat och ätit pizza blev det utgång och jag var verkligen så otaggad men blev ändå himla skoj ändå :) Träffade på lite nytt folk och dansade som vanligt på golvet som en liten vilde, haha! Ibland skulle jag vilja spela in en krogrunda på dansgolvet eller nja det kanske jag inte alls vill vid närmare eftertanke, haha!

Aja, idag är det för övrigt söndag och farsdag, det har ni inte missat väl? :) Ska ner på stan senare och kika ut något fint. Sen kl 18 ska jag på kalas hos min faster och träffa lite kusiner. Baksmälla och släktträff en super combo, haha! Nä så illa är det inte, ge mig en stor Red Bull så fixar jag detta galant, haha! Bloggar mer sen igen ska sova lite nu, puss på er!



Hur ska detta gå?!

Hej på er, hoppas allt är bra med er och ursäkta för 2 helger i rad med dålig uppdatering... Aja, sitter just nu i bilen påväg mot Skara för att bowla och min största fråga är hur det ska gå för mina naglar, haha! Jag är långt från en atletisk person när det kommer till bowling så önska mig lycka till!

Ärligt är jag lite sugen att köra med grindar för att ge mig en någorlunda chans, hihi ^^ Aja dags att ladda upp och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Uppladdning pågår! 11/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, själv mår jag bara fint och håller just nu på att väljer ut kläder inför ikväll, kommer bli så FAB! Drickan är inköpt och träffade även på Emma, super roligt! Vi båda sa att vi måste ta en till fika snart och hoppas det kan bli av nu i veckan, hihi ^^ Ska hinna med så mycket idag, fixa klart videon, redigera, spela in 2 till och ah ni hör, haha! Trots allt som ska göras har jag ändå inte kommit till hälften, så himla typiskt mig, haha!

Nu ska jag göra lite mat för man kan inte fixa videos med tom mage eller hur?! :) Nu ska jag lägga lite fokus på detta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Adele - Hello

Typiskt den Svenska avundsjukan!

Något jag verkligen avskyr mer än något annat är den där förbannade jantelagen och tycker verkligen är bland de absolut löjligste lagarna som "gjorts"... Givetvis ska man inte nevärdera en person som kasnke inte tjänar lika mycket som en själv, ABSOLUT INTE!

Men om man nu drar in en lön på 25 - 35 efter skatt anser jag att man utan tvekan kan vara stolt och inte behöver hyscha med det. För ärligt hur många gör det i dagens läge?! Klart som fanken att man ska kunna vara stolt och hävda sig utan att folk ska klassa en som en skrytmåns...

Personligen tror jag att folk som anser personer som pratar om framgångar och pengar på tok för "högt" tex jag under en lunch med ett par vänner kan bordet breve utan tvekan tycka jag skryter. Men i mina ögon är dessa personer bara avundsjuka, Jag jobbar hårt med min blogg och har inga problem att sträcka lite extra på ryggen när jag vet att jag tjänar 35+ efter skatt. Sen om folk stör sig på det, fine vad gör det?!

Så länge man inte behandlar någon annan illa pg lön, utseende eller  ekonomi anser jag det är helt okej att sitta rak i ryggen och berätta att såhär tjänar jag.

Dagens I-landproblem!

Hej på er alla sötisar, dåså har man ätit pizza och även hunnit jobba med lite inlägg, ska sätta mig imorgon och göra klart veckans sista video som jag äntligen fått idé till, haha! Fick dessutom hem ett litet paket till Jag testar videon och ska bli så skoj att göra den! =D Nu blir det en liten promenix med lillen innan jag ska hämta upp en kompis på statioen, ni vet mitt "nya deltidsjobb är svart-taxi", haha!

Eftersom min sladd har krånmglat till min kamera ska jag också ivägför attköpa en ny, har varit lite smått handikappad utan den vilket i kanske märkt?! Me det blir snart löst som tur är, hihi ^^ Dags att gå ut med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


K

Något jag mer börjat kika efter är vardagströjer eftersom det mesta jag har är party och till utgångar, haha!
Jag har med andra ord börjat gilla att tona ner tex när man bara ska gå hemma, osminkad och helg solo, ah ni fattar Därför letade jag runt lite och hittade denna sötisen, älskar trycket och vitt är alltid så himla fint! Perfekta myströjan eller vad?! =D


Tröja

 

Fredag! 6/11

Go morgon alla bloggläsare hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott, själv mår jag bara fint och ska inom kort åka och hämta min pizza efter jag beställt den givetvis, haha! Det som sker för dagen är inget speciellt, ska gymma och senare jobba med inlägg och sånt skoj. Nu ska jag fokusera på att spackla nyllet och sen blir det genast att puttra ner mot stan.

Skulle behöva messa nettan angående podden, får fixa det också. Så imla extra krux nu när hon har sin praktik och jobb, fattar inte hur hon orkar jobba så mycket, haha! Sukt, men antar hon bara tar det med ro. Aja nu måste jag fokusera på bli vettig i fejan, bloggarmer sen igen, puss på er!

Mumsigt!

Tidigare i veckan var jag ute på stan med twinsen för att luncha då vi gick till Sushi Yaki och jag verkligen älskar deras sushi, helt underbar!




Måste fixa tills farsdag!

Hej på er alla finisar, dåså är löshåret i och jag kan äntligen visa mig på stan utan att halvt skämmas, haha! Nu blir det att ta det lite lugnt innan det blir dags att sätta igång med lite jobb. Tänkte att jag tar gymmet så fort jag blir klar, videon kommer dock inte upp fören imorgon eller till helgen, har varit fullt upp med annat det senaste och helt glömt av att spela in... Men så är det ibland :)

Att bero på mycket att göra har jag helt glömt leta farsdagapresent! Måste verkligen ta och göra det imorgon eller lördag! Har typ 0 koll vad Papi vill ha, tänkte först ge en tidning med bilar. Men kanske är på tok för tråkigt att få?! Ett par pumps funkar om inte annat! Få äran att se mig i dom är bara lycka nog, haha! Skoja, kommer nog på något ;)

Söta stövlar!

Dessa skor är bara för snygga och liknar lite dom jag redan har, fast i svart
Älskar det lilla spännet längst ner och personligen tyckte jag de bruna var en aning snyggare än de svarta, men det är väl en smak sak antar jag?! :)


Stövlar


 

Det var på tiden 5/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag! Själv sitter man på en ny resturang som gör indisk mat, UNDERBART!!! Verkligen på tiden, tog någon vegetarisk grej eftersom det mesta innehåll kyckling =/ När jag är klar här ska jag iväg för att få i mitt löshår i, känner mig alltid lika naken... Ett under att jag visar mig på stan, haha!

Det som sker för dagen är att spela in dagens video och försöka få upp den i tid, vilket jag hoppas! Samt planera helgen och gymmet i daglig ordning, fab! Nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!



Love it!

Som ni vet gör jag mina naglar hos nail center och OMG vad fint dom har fått det, dog nästan lite inombord när jag kom in till deras salong!
Lokalen är helt underbar och allt känns så himla mycket ''renare'' eller vad man ska säga

Helt underbart, har nu gått hos dem i ca 2 år och alltid lika nöjd, SJUKT nogranna!
Hade det varit jag som suttit där och pillat hade jag gett upp redan efter 2 nageln, haha!
Skönt att komma dit och unna sig lite vardagslyx!



Hemma!

Hej på er, dåså är man hemma igen efter man har varit på salongen och shit vad nöjd jag är! Himla skönt att få detta gjort och jobbat med en hel del inlägg har jag också gjort, hihi ^^ Hade super trevligt och var verkligen värt varenda krona, misstänker att min tid som färgare är över, haha!

Nu blir det att ta det lugnt och försöka ta en liten promenad med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Fint armband!

Detta armbandet är bara för fint och perfekt till krogrundor
Har säkert visat er detta förut, men helt ärligt är den värd att visas igen!
Jag hade nog valt att ha en blå eller svart topp till denna sötnosen för att framhäva den på bästa sätt


Armband
 

Nästa salong kl 13:30!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv har jag precis varit och klippt mig och inväntar nu att klockan ska bli 13:30 då jag ska befinnan mig på en annan salong för att ta utväxten. Brukar i vanliga fall färga själv, men tänkte skämma bort mig lite extra idag, haha! Förut gick jag alltid till en salong gällande klipp och färgning och har saknat det lite. Att färga är skoj, men det tar sån tid + allt klet som blir... Skönt att slippa detta!

Den mesta tiden ska jag sitta i en stol för att bli fin och sedan blir det hem för att fixa lite små saker. Bland annat sticka till gymmet och hämta ut ett paket, hoppas innerligt att det är min mobil!!! Btw hoppas ni gillade gårdagens video, aja ska trippa mot Thai Paak och få lite mat i magen :) Glömde äta frukost som vanligt, haha! Bloggar mer sen igen,puss på er!



Videoinlägg!

Typiskt!

Fick reda på, tack vare en super söt bloggläsare att min videovlogg ljud har stängts av... Tydligen var låten ag användem ig av skyddad och därför är ljjudet avstängt. Men nu är det förhoppningsvist fixat och ska antingen komma igång under dagen eller imorgon! :) Hoppas nu att ljudet kommer tillbaks och att videon kan spelas på nytt inom kort! =)


1000 tack till dig som la märke till detta!!! =)

Snart dags för möte!

Hej på er, dåså har man jobbat för fulla muggar nästan hela dagen och känns skönt att man fått lite saker gjort! dagens videon kommer nog upp lite senare än tänkt, men hoppa det är okej! Känner att jag måste få klart lite annat först... Ska inom kort göra mig klar för dagens möte och det är nämligen gällande kommande event, skoj va?!

Egentligen är jag inte mycket för event och nästan helt struntat i att gå på en hel del, men ska man börja leva på detta kanske man ska försöka antränga sig lite mer eller?! :) Haft i övrigt en himla mysig dag även om klockan flög iväg, haha! Nu blir det liten promenix med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Super söt topp!

Denna toppen är så himla söt och perfekt till krogen
Personligen tror jag den hade blivit riktigt snygg till ett par svarta pumps, skinbyxor och ett stort guldigt halsband med några söta eller en stor detalj på
Riktigt söt och dessutom på REA, kan det bli bättre?! =D


Topp

 

Naken som vanligt! 3/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, Själv mår jag bara fit och har precis tagit mig en dusch utan mitt löhår, haha! Känner mig riktigt naken, men ska eventuellt få i det imorgon eller på lördag :) Vädret kunde varit betydligt roligare, men det hindrar inte mig att få alla mina saker gjorda! Tur man har studiolampor och massa roliga saker att se fram emot!!

Det om sker för dagen är KANSKE gymmet, har ingen lust att gå dit utan mitt löshår, haha! Skojar inte när jag säger att detta är som mitt knark fast på laglig väg, haha! Egentligen ska man kanske inte skoja om sånt, men aja :) Ska även till frissen för att klippa mig och kanske ta utväxten, men eftersom jag köpte hårfärg sist vet jag inte riktigt om jag ska göra det själv eller inte... =/ Senare ikväll väntar 1 möte jag kan berätta mer om sen :) Nu blir det att fixa sig för dagen, spackla nyllet och sedan trippa mot salongen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt topp!

Tidigare idag kikade jag på lite saker som jag tänkte kicka hem inför kommande inlägg och fastnade för denna, så himla snygg! Väldigt vardaglig, men så fin och hade passat perfekt till ett par söta jenas :)
Älskar trycket som är på den och de långa armarna gör hela toppen riktigt söt!


Topp

 

Hemma igen!

Hej på er, dåså har man kommit hem efter en super mysig dag på stan och helt slut, haha! Passade också på att storhandla ihop med tvillingarna och så himla mycket roligare om man är mer än 1! Nu blir det sätta sig med lite jobb innan man kopplar av helt! Ska också passa på att gå ut med min lilla råtta och ringa ett par samtal.

Lite senare ikväll ska jag eventuellt få lite besök, helt ärligt känns min lägenhet som ett vadrahem, haha! Men på det positiva sättet givetvis! Ska lägga fokus på mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Fika på stan!

Sitter just nu på Wayne's café med tvillingarna och har super mys. När vimär klara här ska vi kika i lite affärer och sedan blir det jobb med massa inlägg, aja ska vara lite social bloggar mer sen igen, puss på er!




Veckans Planer!

Go morgon alla bloggläsare, som vanligt är jag sent ute och ska inom kort bege mig ner till stan för att möta upp Mia och Becca, super nice! Gprdagen låg jag mesta dels hemma och tyckte synd om mig själv, haha! Varför ska alltid mina fyllor bli så extrema?! Ska berätta mer om den och kläderna senare, men nu har jag super duper bråttom!

Nedan har ni Veckans Planer och ser ganska ok ut eller?! Glömde berätta att lillen ska till salonen imorgon också... Fick avboka pga lite annat som kom upp. Men nu ska hon bli fin som en liten pralin, haha! Annars är det som vanligt, hämta ut paket, träning och ser nu att jag glömde frans tid på onsdag... Aja man kan inte komma ihåg allt! Nu måste jag kila, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

1 november!

Hej på er alla sötisar! Hoppas allt är bra med er! Själv är jag riktigt seg och därför inte bloggat idag... Hoppas det är okej! Ska stax lägga mig och så hörs vi mer imorgon igen, natti! <3