Köp AC

<Inlägget innehåller betallänk>

Toppen hittar ni Här, Byxorn hittar ni Här
Armbandet hittar ni Här, Skorna hittar ni Här

Go morgon alla sötnosar! Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag super och är i full gång med att göra mig redo för dagen. Solen skiner och det är super varmt. Jag funderar allvarligt införskaffa mig en AC som ska gå under sommaren. Helt sjukt vad vädret levererar och egentligen dumt att klaga. Men tänker på alla äldre och djur som kanske inte har samma möjlighet att fly undan värmen.


Nu är jag också klar med tvätten och det blev super! Skönt att få undan saker som stått. Jag gillar pyssla här hemma och finns tiden brukar jag gärna göra detta. Imorgon ska även killen till norrland. Jag valde att stanna kvar här hemma istället för att flänga runt. Dessutom behöver mitt fulla fokus vara här. Sen valde jag också att stanna kvar av en annan anledning med det sparar jag till podden. haha!

Senare ikväll ska vi eventuellt ut och äta lite gott. Vet dock inte helt säkert vilken resturang som blir. Men lite sugen på indiskt. Satt igår och knepa ihop en video och jag blev riktgit nöjd över den. Sällan jag blir det faktiskt. Dock finns det lite små saker. Men ska kika på nytt redigering program inom snar framtid. Kanske man slipper det? :)

Städ och tvättdag

Go eftermiddag alla underbara. Hoppas ni fått en fin dag och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska påbörja skriva lite fakturor som ska ut nästa månad. Jag är en person som ALLTID sparar detta till sista dagen. Ingen bra ide. haha! Tänkte jag slänger upp lite bilder som jag tog på Öland. Bilderna är tagna i Sandvik och jag längtar redan tills nästa sommar. Det är torts att jag blir 28. haha!

 
 

I Lördags eftermiddag lämnade vi Öland och begav oss hem. Det tar ca 4 - 5 timmar från Ölanbd till Skövde. Beroende på hur många stopp man gör. När vi kom hem hämtade vi dom små svinen och jag har verkligen saknat dem så mycket. Därpå åkte vi hemåt och beställde vi hem pizza. Vi avslutade dagen med lite film och gott till. En riktigt mysig kväll.

 
 
 
 

I lördags och idag har vi helt fokuserat på lägenheten. Tro mig det var ingen vacker syn... Men efter lite jobb är vår lägenhet i sitt normala skick (ren). Nu håller vi på att tvätta upp det sista i tvättkorgarna. Det som någon lovade att göra (vilket aldrig händer). Tillslut fick jag nog och hävde ur allt och slängde in föra maskinen. Upptäckte att diskmaskinen inte gick som den skulle och gjorde en häxblandning och vips funkar den som den ska igen. haha!



Resten av dagen ska jag inte göra jätte mycket mer än sitta i samtal och försöka få bukt på vad som gått "snett" i vårt bokslut. OM ni någon gång funderar på att skaffa eget. Ha ALLTID en revisor med er. Dom vet och kan det vi vanliga dödliga inte förstår. haha! Skämt och sido. Det är en bilaga som ska skickas och inget värre än så. Nu ska jag fortsätta med resterande tvätt och övrigt pappersarbete som ligger kvar.

Öland forever

(null)


(null)


Go eftermiddag alla underbara bloggläsare. Jag hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och befinner mig nu vid stranden och bara lever livet. Verkligen underbar väder här på Öland och jag kommer aldrig lämna detta paradis oavsett hur mycket folk anser Gotland är bättre. Dessutom kan jag meddela att jag lämnat klackarna och allt jag är van vid på hyllan denna veckan.


Att utmana sig själv är skoj och tror jag gjort ytterst få skulle tro om mig. Men det återstår och ser när dessa bilder väl publiceras. Haha!


Senare idag ska vi äta på vår favorit resturang som ligger i Sandvik. Den är verkligen GULD! Därpå ska jag bara njuta av vädret och kanske en sväng in mot stan imorgon. Måste till min favorit butik i Borgholm. :)


Jag passade också på att lyssna på mitt sommarprat jag spelade in för 2 årsen. Helt sjukt att jag fick och vågade ta den chansen! Jag är verkligen grymt stolt över mig själv att jag vågade ställa upp!


Ni hittat mitt Sommarprat Här

Öland

Go kväll alla bloggläsare! Hopps allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och i nuläget i Borgholm för att unna mig lite gott. Inte helt fel! Blev ingen uppdatering igår då jag var upptagen att skicka småttingarna till "pensionat" medans vi tog bilen raka vägen till Öland. Runt 20:00 var vi framme och då var vi allt annat än glada. Haha!

Idag har vi badat vid Hällarna och det var grymt skönt! Dock lite kallt men inget man inte kan hantera. Det kan vara värre om man säger som så.

Nu blir det lite god mat och därpå gå lite i affärer och fynda något litet. Jag ska kolla bikinis då jag vet att nya delar komme behövas skaffa in efter min operation. Nog om detta, bloggar mer sen igen, puss på er!

(null)

Semester

(null)

(null)

Go morgon alla underbara! Hoppas ni mår bra och sovit gott. Själv mår jag toppen och ligger just nu på stranden och solar. Hur skönt som helst! Idag har jag även tagit semester och ska mesta dels ta den tiden till att jobba igen allt som rör mina sociala medier. Men med lite tur kommer jag även kunna få något mer flow.

Solen skiner och jag mår toppen! Ska även ringa runt lite olika boenden på Öland för kommande semester och ska bli riktigt mysigt! Därpå ska jag gå lite på stan och kanske ta en fika med någon kompis. Nu blir det sola och bad.

Bästa med att inte ha några direkta "plikter" (semester) är att man kan gå upp lite när det passa själv. Verkligen underbart! Hoppas ni får en solig fa också, puss på er!

Fira papi

Go morgon alla underbara bloggläsare! Ledsen för veckornas senaste uppdatering... Ska försöka tänka på att uppdatera och få in ett flow som jag aldrig får till. MEN nog om detta! Idag är det Söndag och vi ska inom kort till mina föräldrar för att fira Papi. Vad jag förstått kommer alla hans 6 syskon vara där och deras respektive också såklart. Gällande kusiner vet jag bara 4-5 st som ska dit. Men det kan mycket väl bli fler!

Ska försöka få upp lite videos nu mer. Fått lite smått feeling och tycker redigeringen går ganska enkelt. Videon ni ser nedan visar jag upp våra 3 senaste familjemedlemmar. Asså hur söta? Jag har verkligen saknat ha dessa små saker. Dessutom blir dom sjukt personliga. Bara en sådan sak!

Nu blir det fixa sig lite inför dagen och packa med alla i vår lilla familj familj. Ska även försöka att vlogga lite idag. Senare ikväll har jag lovat min lilla kusin att vi ska ta kvällsdopp. Jag är långt från en badkruka och är mer under vattnet än över. Kanske inte konstigt att min sport blev simning när jag var yngre? Nog om detta! dags att speckla nyllet. Hoppasnb i får en toppen dag ni också puss på er!


Videoinlägg

Hus vid vatten

<Inlägget innehåller betallänk>

 

 
Go kväll alla trogna läsare. Sjukt att jag inte tänker att det finns folk som går in hit och hoppas på något att läsa... Verkligen FÖRLÅT! Tidigare vecka var KAOS som jag berättade. Men efter det har jag verkligen inget att skylla på. Men jag har hållt på att filma lite och ska försöka få ihop till en helt okej vlogg om inte annat!

Övrigt mår jag toppen! Det var länge sen jag kände som såhär. Allt bara flyter på och jag tror på mig själv mer än jag någonsin gjort innan! I helgen ska vi även ha kalas för lilla Papi. Helt sjukt att han blir 65. Vad hände liksom? Givetvis har jag blivit äldre vilket gör migi nförstådd attdetta är kanske en logisk förklaring. Men glad att jag har min lilla pappa när jag vet att det finns människor som inte har det av olika anledningar. Man ska vara glad över det man har innan det är borta.

Idag har jag bara varit i Hjo och umgåts med familjen och myst. Jag kom precis från badet och jag filmade inget... Men jag var där med min mamma och mina två fastrr och deras respektive. Hade en trevlig stund vid vattnet. Det var dessutom riktigt varmt! Det enda som saknar av Hjo är just vättern.... Drömmen är att bo vid vatten i ett stort hus. Hur mysigt?

Nedan ser ni mina absolut måsten inför sommaren. Jag personligen kan inte leva utan detta. Attbada är roligt och jag är en person som ÄLSKAR vara mer under än över vattnet. Men det sliter på håret och då är dessa produkter GULD!

Ni hittar dom här till nedsattpris dessutom Här

Sanningen om Höglandet Städ

Detta inlägg som jag skriver nu är något jag funderat väldigt mycket över att publicera... Men jag vill faktiskt att människor ska förstå vad osm försegår bakom detta så kallade "företag". Under sommaren 2016 bestämde jag mig för att lämna Skaraborg och flytta ner till småland. Ni sm följt bloggen vet om varför och hur det gick sen. Men en väldigt stor anlending till att det blev osm det blev var pga detta...

Jag sökte nytt jobb då mitt dåvarande jobb skulle läggas ner och visste knappt vad jag ville jobba som eller med. Efter lite funderande började tanken snurra kring städning och så blev det. Jag sökte jobb på Höglandet Städ där dom berättade om företaget och dom som jobbade där. Jag hade varit på en annan intevju i Jönköping någon dag innan. Men jag fick ett dåligt intryck redan vid start då lokalen luktade rök och han som ägde företaget lät lagom intresserad över det han pysslade med.

Efter skrivit på papper med höglandet städ och jobbar där i ca 1 månad insåg jag ganska snart att detta företag funkade riktgit skevt. Alla deras anställda hade kontrakt på 75%. Absolut inget fel i detta då jag var provanställd. Men efter jag fått höra av anställda som jobbat där i 2-5 år att dom gick än idag gick på tillsvidarekontrakt insåg jag att detta var långt från okej.

Under min intevju berättade jag att jag sökte heltid tjänst och påpekade detta under 1 års tid. Allt jag fick till svar att "det ska vi säkert kunna ordna". Anledning till att dem gör detta och inte fulltids anställer folk är pga att dom behöver reserver OM någon blir sjuk... Jag kunde få samtal under flera dagar i sträck om jag kunde jobba extra. I början sa jag ja. Men desto mer dom höll på tröttnade jag och sa nej. Jag tryckte ihop alla dom kunder jag hade. Detta gjorde att jag blev ledig under måndagar och var annan fredag och tisdag.

Detta var inte uppskattat av dom som styrde oss och mitt svar tillbaka var följande. "Jag tänker inte åka och städa 1 hus på 2 timmar och sedan åka hem igen". En "vanlig lön" jag fick ut av detta företag i 6 månader tid låg på 5000 - 7000 efter skatt... Detta gjorde att jag och mitt x kom ihop oss vem som skulle betala vad. Jag frågadesäkert varje månad om att gå upp i tid och fick alltid samma svar "vi ska kolla på detta". Han valde tillslut att gå sin väg och helt plötsligt fick jag stå där med en lägenhet helt ensam. Då jag berättade min situation för dem höjde dom min lön till 9000 - 10 000 efter skatt.... WOW!

Utöver deras pisslön vi fick- Behövde vi även köra runt i våra egna bilar. Vi fick en mil ersättning på 15-18 kr milen.MEN detta täcker inte förslitning på våra bilar och ställde vi oss fel och fick böter kan ni gissa vem som fick pröjsa dem. Nämligen dom anställda. Toppen på allt ihop är oavsett om du körde 15-30 kan du glöma reseersättning. Allt under 60 min åker du gratis...

I samband detta företag växte köpte dem  upp ett annat företag (Mopex) höjde dem privat kundernas städ. Deras anledning var följande att dom skulle ge bättre arbetsvillkor för alla deras anställda. Att jag fick veta detta var pga en privatkund. Det konstigaste av allt. Ingen av oss anställda visste INGET om detta.

Ett väldigt tydligt minne jag har vär när jag kom in till kontoret i Nässjö för att hämta matrial för något. Då jag såg att cheferna och kontorpersonalen satt och diskuterade Gucci & Prada skor...

Under Juli månad sökte jag ledigt och fick godkänt och fick ut en ordentlig lön på 14 000 - 15 000 efter skatt. Detta var det högsta jag fick ut. MEN  i samma veva som min semester gick igenom tog dom bort kunder igen och jag insåg ganska snart att min lön skulle gå tillbaka till 9000 - 10 000 kr igen... Jag sa upp mig på en gång! Det bästa av allt var att jag hade fåttmin semester beviljad vilket gjorde att dom inte kunde hålla mig kvar.

Vad har jag lärt mig av dett? Att alltid tala klarspråk och gå rätt på när det kommer till anställningar. Jag förstår att folk vill ha städhjälp. Men till villketpris? Många av mina kunder jag hade berättade jag om varförj ag slutade och vissa brydde sig mer än andra.

Men vill du har en städerska som kör med sin egna bil, får piss lön och ska stå som jour 24/7 under semester som helger. ABSOLUT då är Höglandets Städ det ultimata städföretaget för dig. Ingen trivs och mer eller mindre alla anställda ser ingen lång framtid där. Men vad gör det då detta ändå aldrig kommer erkännas av företaget.



Bildresultat för städ
Kategori: Allmänt
Taggar: AB Eksjö Höglandet Jönköping Nässjö byggstäd falköping flyttstäd företag höglandet städ mopex privat städ vetlanda