Fullt upp! 31/1

Go kväll alla bloggläsare, ursäkta för dålig uppdatering idag men har mer eller mindre legat bakis, stressat till nagelsalongen och haft fullt upp med jobb... Är himla nöjd med hur veckan varit även om videorna höll på att inte komma upp och att idag och igår var lite sämre uppdatering, haha!

Nu blir det filmmys och så hörs vi mer imorgon, puss på er!

Dinner!

Nu blir det lunch på Olearys med härligt sällskap! Därefter blir det bowling och jag ska köra med grindar, haha! Hatar att förlora och det ska så inte bli aktuellt, hihi ^^




Party ikväll! 30/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag super och haft fullt upp från kl 12, haha! Kommer ha massa att göra idag innan festen ikväll som verkar bli himla skoj!

Det som sker för dagen är följande jobba med inlägg, röja i lite garderober och senare ikväll blir det party hos Challan och eventuellt bowling, jag som är så duktig på detta, haha! Aja de flesta av mina naglar har ändå rykt, haha! Har tid imorgon kl 11 för nytt sett och ska bli himla härligt! :D




Videoinlägg!

Jobbtips!

Idag tänkte jag faktiskt dela med mig av 3 bra jobbtips jag själv använder mig av och eftersom jag oftast jobbar kväll från 17:00/16:00 - 21:30 hoppas jag också detta kan hjälpa er.


1 Powenap - Sömnen är A & O och det bästa jag vet är att sova middag, haha! Man får mer ork och känner sig pigg oavsett om det är 2 timmar eller 30 min

2 Musik/podd - Jag brukar alltid sätta på någon podcast undertiden jag kör till jobbet, laddar upp inför jobbet och bara slappnar av

3 Dryck - Fyll en flaska vatten som du kan smutta på eller i mitt fall en burk Red Bull, perfekt uppladdning ihop med de 2 andra!


Hade varit så skoj!

Dåså är det snart dags för mig att åka till jobbet för kvällens sista pass och sen ta helg! Pratade med Challan tidigare idag och hon hade tydligen ställt upp en utgång inför helgen! Dock vet jag inte om jag ska gå pga andra planer... Men det lät himla roligt! Skulle bli massa folk och klart jag är sugen, men får se!

Nu blir det ut med lillen innan jag åker vidare mot jobbet! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Snygga stövlar!

Dessa stövlar tycker jag var riktigt fina, älskar färgen och skaftet är riktigt fint!
Väldigt utstickande men kan vara fint till det trista vädret!
Jag hade nog haft jeans av något slag till för att tona ner det hela lite
 
 
Stövlar
 

Pizza time! 29/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för jag mår bara fint! Sitter just nu och går igenom mina fakturor och känns skönt att beta av dem en efter en! Vädret riktigt tråkigt men vad som helst är bättre än snö, haha! Som ni vet brukar vi ha pizzadag och det blev även så idag, hihi ^^ Funderar på att slänga ihop en svart säck med alla mina burkar, börjar typ bli fullt i alla skåp haha!

Det som sker för dagen är att jag ska ta det lugnt, jobba med lite videos kanske och vid kl 16:00 blir det jobb himla härligt! Hoppat gymmet hela veckan och ska bli så himla skönt att komma igång nästa vecka! ritigt taggad! Nu ska jag mumsa i mig den sista pizzan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

Skönt!

Igår fick jag ett spontan ryck och bestämde mig för att möblera om i lägenheten. Jag har länge funderat att byta plats på mitt sovrum och fotorum och såhär blev det, verkligen super!
 
Älskar det redan och skönt att ha ett ordentligt arbetsrum! Dessutom slipper jag ha tvätten i hallen i fortsättningen, hihi ^^

 
 
 

Fin topp!

Denna toppen är bara för snygg och hade varit super fin till krogen
Ett par svarta eller vita leggings till ett par söta klackar
Ett guldigt ryggsmycke hade varit så fint till!
 
 
Topp

 

Sorry! 28/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för här är det super! Solen skiner och jag ska inom kort äta lite frukost! Upptäckte igår kväll att ett inlägg inte kom upp som det skulle... Ber hemskt mycket om ursäkt men slänger upp det i detta :)

Det som sker för dagen är att kolla genom dagens video, betala räkningar och slappa. Typ jobbat med alla mina videos i veckan så detta och imorgon är min första lediga video dag, haha! Dessutom är det skönt att ha del klara måste jag säga!

Iaf nedan ser ni mina byxor jag fick hem förra veckan, så SJUKT SNYGGA!!! Älskar dem och de sitter verkligen PERFEKT, löv it!


Videoinlägg!

Mysdag!

Dåså är det snart dags för att åka till jobbet och ska först ut med den lille! När jag kommer hem blir det direkt till affären för att köpa Red Bull så jag klarar av de närmsta dagarna, haha!

Haft en hemma dag och varit behövligt! Lite redigeringar, spelat in en video och massa sånt skoj! Nu blir det fixa det sista innan jobbet börjar! Bloggar mer sen igen, puss på er!




Fint halsband!

Detta halsband är riktgit fint och hade varit super till en fin grå topp
Tycker detta halsband skulle funka till både vardag sin utgång
 
 
Topp
 

Livet tar ny fart! 27/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör iaf jag! Började min morgon med att flytta sängen till mitt fotorum och fotorummet till mitt sn det blev himla bra! Riktgit nöjd! Solen skiner och jag är på toppen humör, har massa saker att göra idag och ska inom kort dra igång allt jag måste få gjort!

Det som sker för dagen är följande gå igenom mailen (glömde det sist), spela in morgondagen matrial, handla gardinstäng och betala räkningarna, samt gymmet om lust och ork finns till det, haha! Efter beskedet med jobbet har jag varit ritkgit down.... Men efter gårdagens samtal har det vänt! Tänkte att jag kör igång med gymmet nästa vecka ordentligt och bara laddar upp med ny energi denna veckan som är! Aja dags att göra sig iordning för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlgg!

Komplicerat?!

Detta har jag tagit upp säkert 1000 gånger och jag gör det nu igen, haha! Som ni vet har jag gett ett nyårslöfte att börja dejta på riktigt iigen vilket både mina föräldrar och vänner verkar väldigt glada för. Vet inte hur många gånger dom försökt få med mig på en blind-dejt och nu kan pusta ut och låta mig köra mitt race, haha! Men min ständiga fundering är hur jag ska göra det här på bloggen och Youtube...

Jag är TS vilket gör det hela mycket svårare och kanske betydligt mer intressantare?! Jag har sagt att jag kommer gå ut med det inom tid när det är 100% klart om ni förstår vad jag menar?! Jag kasnke aldrig kommer ha med min framtida pojkvän i bild, men vetskapen vill jag ändå dela med mig av! Då är frågan nr 2, eftersom jag börjat att vlogga kommer detta bli svårt att dölja och det är väl något jag vill hålla hemligt eftersom jag vill verkligen veta att det kan bli något seriöst.

Ombytta roller!

Dagen har varit massa att göra, ringt runt till lite olika, gått på möte och även hunnit redigera dagens video! Kan säga som så att det var precis att jag hann innan jobbet, haha! Gucci har mesta dels sovit hela dagen och förstår verkligen inte hur man kan sova så mycket, haha! Ikväll blir det lägga sig tidigt, haft på tok för sena kvällar de närmsta dagarna...

Vädret har varit super hela dagen och så himla skönt att ta lite små promenader tidigare idag! Det är så roligt, undertiden alla andra kommer hem från sina jobb ska jag åka till mitt, hihi ^^ Fick med super roliga nyheter tidigare idag och känns so FAB! Aja dags att göra sig iordning, bloggar mer sen igen, puss på er!


Ge mig!

OMG, bara jag som halvt dör för denna blusen eller?!
Så galet snygg och älskar hur den är formad, so sweet!
Perfekt som vardags om man bara vill gå lite hemma till ett par söta leggings!


Blouse

 

Slapp dag! 26/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för här är det super! Själv sitter jag och redigerar en video undertiden jag väntar på att håret ska torka, 2 flugor i en smäll, haha! Solen skiner och var super härligt att gå en promenad av 2 olika skäl! Dels för att man inte halvt behövde frysa ihjäl och dels för att det var skönt. Det känns som våren är påväg, men eftersom de pratade om på nyheterna ska vi tydligen få en ny omgång av vintern... Hoppas det är i slutet av april, haha!

Det som sker för dagen är följande är att sticka till gymmet senare och eventuellt fika med en kompis, himla härligt! Nu ska jag ringa salongen för att boka tid för lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Videoinlägg!

Så himla sugen!

Något jag funderat på är att förnya mig lite eller köra en "uppgradering" och nämligen färga håret asblont med svart ombre. Fick denna ideén igår och tror det hade blivit super snyggt eller vad tror ni?! :)
Ombre är väldigt snyggt tycker jag och har varit lite för rädd för att prova på, men kanske ska göra ett försök nu när jag ändå ska ta ut mitt löshår om bara någon månad för att sätta i nytt!

Eftersom min orginalfärg är svart kommer jag få min ombre lite gratis, haha! Dock är frågan hur stor själva ombren/utväxten ska vara?! Gillar bilden nedan men kanske vill ha lite kortare ombre, vad tycker ni?! =)


 

Skulle bett om mindre ost!

Hej på er, hoppas ni mår bra och haft en fin måndag! Jag har haft fullt upp med redigeringar, samt spela in lite annat matrial. Ibland önskar jag att tiden inte gick så fort... Hade behövt hinna med en hel del andra saker, man kan inte hinna med allt, haha! Nu blir det ut med lillen för promenad för att sedan bege sig mot jobbet!

Beställde pizza tidigare idag och glömde att be dom inte ha så mycket ost, haha! Magen har levt sitt egna lilla liv, men får helt skylla mig själv!


Söt topp!

Denna toppen är riktigt fin och passar utmärkt till vardags som fest!
Älskar ryggen och gillar det randiga mönstret
Blivit lite mer "normalatopptjeje" än vad jag var förut så allt var så himla extremt, haha!


Topp
 

Jobb, jobb och mer jobb! 25/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort ege mig ut på stan för att handla lite mat och hämta ut ett litet paket, hihi ^^ Haft en helt underbar helg och trots den lilla nyheten som kom upp tidigare förra veckan känns det ändå som mitt liv håller på att falla tillbaks till det normala, super!

Det som sker för dagen är att boka tid hos salongen för lillen, ringa lite samtal och kika på min affärsplan som jag luskat ut, hihi ^^ Måste med gå igenom mailen och hinna till gymmet! Suttit med 2 vloggar som jag nu fått klara och känns super! Hoppas ni mår bra och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Nu bär det av hemåt, hihi ^^

Hej på er, dåså bir det inom kort att bege sig hem till lägenheten för att sätta mig ner med massa redigering och bara ta det lugnt! Har varit hemma hos mina föräldrar hela dagen och skulle egentligen åkt för 3 timmar sen, men råkade somna undertiden jag kollade på film, haha! Haft en super mysig dag här hemma och även sluppit laga mat, haha! Älskar en av vloggarn som kommer komma upp då ni får se min brinnande antusiasm för matlagning, haha!

Nu blir det puttra hemåt,kanske köpa en Red Bull och sedan åka hemåt för lite jobb, samt planera mitt lilla projekt som hör samman med utbildningen jag ska gå! Podden kommer också upp senare, ikväll och tänkte att jag börjar med den innan jag sätter mig medalla videos. Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Därför har jag inte orkat uppdatera...!

Tidigare denna veckan, alltså tisdags fick jag veta att gården jag jobbar deltid på ska nu säljas och egentligen i sig rör det kanske inte mig jätte mycket eftersom jag har dubbla löner med det jobbet och vill jag hitta nytt kommer jag göra det och redan fått lite förslag.
 
Men det finns en sak jag oroar mig väldigt mycket över och det är nämligen korna... Köper fel bonde gård kommer dom få en enkel biljett till slakteriet och varje gång jag tänker på detta börjar jag alltid gråta... Vissa av er kanske tänker "äh det är bara en av flera kor i världen" eller "du kommer över det". Givetvis kommer jag komma över det förr eller senare, men bara insikten att djuren jag jobbat med i snart 2 år kanske inte kommer finnas är riktgit hemskt!!! Jag trodde aldrig jag skulle lipa för en ko och ännu mindre ett djur som inte är mina egna, haha! Men varje gång jag städar efter ett pass kollar in i deras stora mörka ögon tänker jag "jag vet om något som ni inte vet..."
 
Alla gånger man hjälp in någon som är halt i sjukstugan, hjälpt in en kalv och dens mamma i kalvboxarna, suttit och väntat på min chef när en av dem fått kalvförlamning eller kvigor som man lärt in en melodi som varje gång man visslar går ut ur samlingsfollan, kor man ropat höger till som förstår att grinden står öppen och går in, alla gånger man jobbat över pga att något hänt eller dragit ut på tiden, kor som studsar eller galopperar in i gropen och alla små kalvar man gått med från kalvningsboxarna till kalvstallet som börjar bli allt mer tomt på djur. Alla små kalvar som blivit sjuka man inte trott skulle klara sig och tillslut återhämtar sig. Känslan är obeskrivlig och för vissa är detta svårt att förstå hur man känner för dessa djur. Kor är oerhört intelligenta och fattar mer än vad man tror. Jag skiter egentligen om jag får ha kvar jobbet eller ej, bara rätt person tar över och dom får leva vidare, det är allt jag bryr mig om <3
 
Därför har min uppdatering varit dålig, jag har inte orkat eller känt inspiration. Sovit uselt pga oro vad som ska ske med dom... Gemför man mig idag och i gymnasiet skulle man aldrig tro att det var samma person. Då såg jag kor som ful, äckliga och luktade bajs precis som många andra gör. Jag vistades inte mer i ladugården än vad jag behövde och var ofta "sjuk" under mina ladugårdsturer... Idag är dom söta, fina och alla har sin personlighet. Jag fick vara jag på jobbet, känna att jag var duktig och lämna bloggandet. Djur är fantastiska, kanske jag jobbar med kor på nytt eller kanske inte... Allt jag haft i tankarna de senaste dagarna är tjejerna och hur det kommer går för dem <3

Sen som vanligt! 24/1

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni haft en fin dag och att ni mår bra! Själv mår jag super och hade en super trevlig kväll igår, hihi ^^ Skulle egentligen på kalas men eftersom tiden drog ut på China town blev det att jag kom då alla skulle åka hem, haha! Typiskt mig, men blir väl så när man har det roligt, hihi ^^

Idag är det söndag och ska sitta med massa jobb, inlägg som ska upp inför veckan, phota lite saker och även redigera alla vloggar, samt spela in lite matrial som ska upp i veckan. En jobbdag men det är väl lite som vanligt antar jag, haha! Är nu hos föräldrarna och ska bege mig hemåt så fort vi ätit lite mat, bloggar mer sen igen, puss på er!

Food! 23/1

Go kväll alla bloggläsare, hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin dag! Själv mår jag super och är med en kompis på lunch. Sitter på China town, super gott!

Nu ska jag vara lite och så hörs vi mer sen när jag ska åka till kalaset, puss på er!


Videoinlgg!

Min första haul!

Hej på er, dåså är det snart dags att göra sig redo för veckans sista pass och sen tar jag helg! Hela dagen har varit super mysig och ser redan nu fram emot morgondagen, hihi ^^ Fick ett mess om att ett paket hade landat till mig på ICA och ska bli så skoj att få hämta ut det! Lovade göra en haul och paketet jag ska hämta ut är nämligen min första haul, hihi ^^ Ni som läser min blogg kommer redan innan få se allt, men det har jag nog redan förvarnat om, haha!

Nu blir det ut med hunden, sen till jobbet för att sedan varva ner och invänta morgondagen då Podden ska spelas in vid 13:00, ska bli så skoj! Åh måste också ringa min utbildning, får inte glömma detta!!! Aja bloggar mer en annan dag, puss på er!

Söta skor!

Är inte dessa skor super söta?!
Kilklack för oss kortisar och bra fodrade!
Har faktiskt letat efter ett par skor som dessa!
 
 
Skor
 

3 - 4 timmars sömn! 22/1

Go eftermiddag, hade helt glömt att jag också hade en blogg, haha! suttit med vloggen och inser att jag måste verkligen bli bättre med att prioritera mina videos, haha! Aja, fredag idag och så himla skönt! Har sovit super dåligt alla dagar fått minst 3 - 4 timmars sömn hela veckan, inte undra på att jag mått extra dåligt... Ska försöka lägga mig tidigt och bara försöka släppa allt som var! Har dessutom hänt massa bra saker som ett nytt jobb och ska eventuellt gå en utbildning, hihi ^^

Nu blir det göra lite frukost, ringa till utbildningen och sen bara ta dagen som den kommer! Ikväll blir det fredagsmys med lille Gucci och bara ta det lugnt, inte mit emot! Bloggar mer sen igen, puss på er! 

videoinlgg!

Varför, haha!

Hej på er, asså denna dagen säger jag bara!!! Först krånglar mitt internet så fick sitta i 30 min telefonkö, PRECIS vad jag önska, haha! Därav vet jag inte när dagens video kommer upp heller... Åh ibland blir jag så trött på att vara jag, haha!

Hoppas ni har haft en bra dag iaf! Nu ska jag ut med lillen, starta Words och skapa lite magi när jag kommer hem, haha! Skämt och sido, det positiva med dagen är att jag fick hemmett super roligt brev, so FAB!!!


Hemma dag! 21/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att nu sovit gott! Själv har jag sovit sådär men allt har sin förklaring... MEN har också kommit på en super idé, hoppas nu bara detta går att genomföra! Blir inget gym idag pga mycket annat jobb som måste göras så som redigering av video och kommande projekt!

Nu ska jag fortsätta med min redigering så den blir klar, bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlgg!

Det kan vara bli bättre!

Hej på er, har precis vaknat efter jag somnat till och ska inom kort göra mig redo för lite arbete. Gucci ligger brevid och snarkar för fulla muggar, haha! Luncha med Mami tidigare idag och var super mysigt. Vi pratade lite om framtiden och vad jag ska göra och lägga mitt fokus på. Allt jag vet just nu är att det kommer bli bra oavsett hur det går och även om jag stannar kvar i denna staden eller beger mig till någon större stad kan det bara bli bättre. Inget allvarligt som hänt utan mer spontant tänkande :)

Nu blir det promenad men lillen, göra sig redo för jobbet och sedan när jag kommer hem blir det att bara ta det chill med lite redigering inför morgondagens video. Asså det känns som jag bara redigerar typ, haha! Sjukt! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Love it!

Söta örhängen i guld som också finns i silver
Örhängen som är lite "större" eller utstickande tycker jag passar bäst till hästsvans eller dounat!
 
 
Örhängen
 

Dinner time! 20/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Idaglig ordning är jag sen till lunchen ihop med Mami, haha! Fick ett super tråkigt besked igår... Men berättar mer om det imorgon! Vet inte riktgit vart vi hamnar men blir nog bra vilket som super hungrig!

Det som sker för dagen är hämta ut ett paket, möte med banken eventuellt och kanske gymmet senare ikväll :) Haft massa tänka på efter igår men aja, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlgg!

Sånt är livet!

Hej på er, dåså är det snart dags för mig att åka till jobbet och haft en super mysig dag hemma med lillen! Verkligen älskar när man bara är hemma, även om det innefatta massa redigering! Allt har bara flytit på och Gucci har agerat studiehund så inspelningen gick som den skulle, haha!

Nu blir det en liten promenix, sen ladda upp nästa vlogg så den blir klar! Åh verkligen älskar hur livet lekar även om man både får ta emot ris & ros! Det är som mamma sa när jag var mindre "man kan inte älska alla människor", hihi ^^ Brukar tänka på det när jag får massa mindre roliga kommentarer eller mail och sen så glömmer man det, bra va?! :D


Söta byxor!

Dessa leggings var riktigt snygga eller vad säger ni?!
Ett par svarta stövlar med eller utan klack hade varit helt FAB!
Älskar färgen och hur dem slimmar till benen
 
 
Leggings

 

Ser ingen annan utväg! 19/1

Go morgon alla bloggläsare, står just nu på gymmet och ska köra ett härligt träningspass! När jag kommer hem ska jag sätta mig med redigering och även spela in dagens video, var duktig med att hoppa det igår... Detta är en av många skäl till varför det inte alltid går som jag önskar, haha! Att prioritera rätt är inte alltid skoj jämt :/ Men det positiva var att jag röjde lite i lägenheten! Haft massa det senaste med videos och runt omkring mig, där av att det sett ut som det gjort i mina vloggar hemma... Men nu har jag verkligen bestämt mig och ska rings imorgon diverse olika städfirmor som ska få komma 1 gång i veckan. Kan väl erkänna att jag varit för snål, men jag tjänar bra och jag har helt enkelt inte tid för allt som måsten göras i ett hem... Nu kommer jag få mer tid över till vänner, familj, videos och massa annat. Önska jag hade kunnat fixa detta på egen hand, men har helt enkelt för mycket saker i görningen, haha!

Det som sker för dagen är redigering av videos, spela in 2 videos, och bara ta det lugnt! Nu blir det fokusera på gymmet och sen blir det hem för att påbörja allt jobb som ska göras! Bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlgg!

THX!

Hej på er, dåså har man fikat med tvillingarna och ska inom kort bege mighemåt till lilla Skövde. Haft en helt super mysig dag och blir skönt att avsluta den på gymmet! När jag kommer hem ska jag sätta mig med fredagens vlogg och spela in nytt matrial inför imorgon. Dessutomska jag ladda upp dagens vlogg, vilket ska bli så skoj! Jätte tacksam för alla fina komentarer och meddelanden jag får via min fb och mail, 1000 tack!

Nu blir det packal illa väskan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


OMG!

Denna toppen är bara SO SWEET!
Detta är verkligen min still till 100 % Enkelt, snyggt och ändå lite this is me
Älskart, älskart älskart!


Topp

 

Lugn måndag!

Go morgon alla bloggläsare! Hoppas att ni mår bra och att ni sovit gott. Själv ligger jag i sängen och kikar på en film undertiden jag väntar att kl ska bli 13:00  då jag ska ringa ett litet samtal. Solen skiner och jag är på super bra humör! Är fortfarande hemma hos mina föräldrar eftersom jag senare idag ska ta en fika ihop med Twinsen.
 
Det som sker för dagen är att fika vid 15:00, redigera några videos och kanske handla lite små saker! Nu ska jag kika vidare på filmen, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

29 April ska jag leva La Dolce Vita!

Den 29 April lämnar jag kalla Sverige och åker mot varmare grader och bara därför hoppas jag att det blir massa regn, haha! skoja! Ska bli så himla härligt att komma bort, allt är klappt och klart, ledig från jobbet och WFI finns även på hotellet, FAB!

Det var det första jag fråga om innan vi tog hotellet, haha! En bloggare utan internet, det hade varit fina grejer, haha! Kanske borde göra en sån resa någon gång, bara droppa internet, vlogga som en galning?! Kanske inte denna gången men inför nästa resa?! =)

Oavsett vad är längtar jag massor ge mig APRIL!!!




 
 

Minnen <3 17/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra lite frukost! Idag ä det söndag och jag ska barata det lite lugnt. Funderar på att åka hemåt senare ikväll eller om jag gör det imorgon eftersom jag ändå ska fika ihop med tvillingarna imorgon. Fast andra sidan skulle jag behöva min laddare till kameran eftersom jag ska vlogga.... Svårt livet blev nu då, haha!

Laddade upp en bild på Gucci när hon var valp, asså DÖR varje gång jag ser den, haha! En riktig lite fluffboll och så söt och vild hon var då, haha! Om man tycker hon är vild nu är det bara hälften som valp, haha! Men trots det saknar jag den tiden <3
 
 

Videoinlägg!

FAB!

Till er osm funderar på att köpa nya skor till era utgångar har jag ett par super söta dojer som ligger på REA!
Har faktiskt själv klickat hem ett par, finns i 2 färger och för engång skull finns alla till oss som bär små fötter hihi ^^ Stadig och stabil klack och lagom höga för party, kan inte bli bättre!


199kr
 

Super nöjd!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara super och precis ätit lite frukost, super mys! Idag är det lördag och ska nog bara ta et lugnt, har en super tuff vecka framför mig nämligen och vill gärna överleva den, haha! Uppdateringen igår blev inte osm jag tänkt mig, var suer upptagen hela dagen och hade massa annat i görningen.... =/ Men idag är det betydligt lugnare!

Det som sker för dagen är att ta det lite lugtn, gå på stan och kanske unna sig en go fika ihop med wn kompis. Är nämligen hemma hos mina föräldrar och ska vara här över helgen. Dessutom blev Gucci helt till sig när bilen hade stannat och vi var framme, haha! Ni ska bara veta hur bortskämd den där lilla hunden är här, haha! Hon har till och med egna små påsar i frysen som står Gucci på, haha!

Passar också på att visa upp min nya plånbok jag köpte i Torsdags ihop med Annelie, undertiden vi inväntade Emma, visst var den söt?! =D Riktigt nöjd och gjorde en liten spontanare, men ritkgit nöjd!


Söt jacka!

Denna jackan är bara så SJUKT snygg älskar pälskragen som verkligen lyfter upp hela jackan!
Det är något med vita plagg som änns lite mer stilrent och pälskragen blir bara så RÄTT!
Kostar dock en del, men visst är den riktgit läcker!


Jacka

Nu är det bokat! 15/1

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på jätte bra humör! Sitter jsut nu och planerar upp dagen och ska inom kort göra mig iordning för att spela in lite videos inför kommande vecka. Upptöckte vid 01:45 att jag hade lagt upp fel video.. Men nu ör det fixat och ni har videon under detta inlägget, ber om ursäkt för detta, men hoppas ni kan bortse från det! :)

Har suttit i telefon mer eller mindre från kl 10:00, därför min uppdatering inte kommer fören nu... Idag blir det en ganska lugn dag, ska sitta hemma med massa jobb både bloggmässigt och video mässigt. Brukar ha 1 dag i veckan jag bara matar inlägg efter inlägg och ska även nu lögga in lite redigering inför kommande videos. Lite sugen på att hälsa på en kompis i Falköping, samt uträtta ett annat ärende! Nu blir det spackla nyllet och sedan dra igång dagen jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Igår betalade jag in hälften av resan så den 29 April blir det utomland med Emma, kommer bli så FAB!


Videoinlgg!

Hönnens!

Visste du att ägg egentligen inte har något djur i sig, alltså det finns ingen liten kyckling i om man säger så. Ägget från hönan är motsvarigheten till kvinnans mens, det är ett av många skäl till varför många vegetarianer har ägg i sin meny.

Lite som kons mjölk, fast från hönan, den gemförelser var kanske lite mer human än den jag drog först kom jag på, haha! Aja nu vet ni det om ni inte reda visste det =D


Ge mig längre ben!

Jag är riktigt avundsjuk på er osm har betydligt längre ben än mig just nu, haha!
Dessa byxor är så SJUKT fina, men eftersom jag är bara 165 kan ni gissa på hur det skulle bli för mig, haha!
Givetvis kan man bära upp dem ändå, men vet inte hur det blir med själva snörningen då =/
Aja till er långa skulle dessa byxor vara helt FAB på er!
Snygga, kaxiga och riktigt läckra!


Byxor

 

All kredd till er! 14/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra för det gör jag! Har precis insett att de dagarna jag inte går till gymmet på morgonen drabbas genast mina uppdateringar, haha! Aldrig tänkt på det fören nu... Började min morgon med en dusch så misstänker att den tog upp ganska mycket av min tid, ni vet alla mina schampo och hår inpackningar, haha!

Det som sker för dagen är att jag ska träffa Annelie och Emma på stan om ca 1 timme iaf Annelie. Lite senare kommer Emma och vi ska kika i lite affärer och ha det almänt mys! Skulle behöva spela in 2 videos dessutom och redigera. Gash aldrig tänkt på hur mycket många youtubers jobbar med sina klipp... GALET! All kredd till alla er osm orkar publicera videos dagligen, jag är typ hyperstressad över mina, haha! Nu ska jag börja spackla nyllet innan jag ska kika igenom dagens klipp så allt der bra ut. bloggar mer sen igen, puss på er!


Snart helg!

Dåså är det snart dags för mig att åka mot veckans sista pass och ska bli riktgit härligt på ett sätt men ändå inte... Jag är så himla tacksam över att jag är jag, egentligen är det inget märkvärdigt men att kunna röra sig på egen hand, se, känna lukt och smaker etc... Det är något man ofta glömmer av att vara tacksam för.... En som engång kunde gå eller se hade nog gjort vad som helst för att byta med mig 1 dag.

Ska ut en sväng med lillen, gå igenom lite mail, skicka iväg lite saker och sedan bär det av mot jobbet :) Passar också på att slänga upp bilden från i måndags då jag lunchade ihop med Mami. Hade super mys och åt på kryddan, utan tvekan en av våra favorit restaurangen! :D


Söta ringar!

Ringar är något som är väldigt underuppskattat eller hur man ska säga, haha!
Jag tycker ringar är super fint om man vill lyfta fram händerna oavsett om man har långa eller korta naglar!


Ringar

 

Falskt alarm! 12/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för det är det här eller iaf helt okej :) Funderar lite på om jag fått hormonrubbning... Men kanske går över, får se! Solen skiner så det kan man alltid glädjas åt och imorgon ska vi "tinga" resan, känns så himla härligt! Asså shit mina heta pommes vad jag är glad!!! Att bero på resan fick mig glömma helt min hormonrubbningar, haha! Jag säger då det, det mesta göra mig ganska glad eller så är ah väldigt lättroad, haha! Vilket som funkat för mig =D

Det som ska göras idag är massa hemmasysslor, och bara ta det lugnt för imorgon blir det fullt ös! Tar nämligen helg redan idag, lyx va?! :D Ska även spela in under dagen 2 videos för utom vloggen så trots att jag ska vara hemma och ts det "lugnt" blir det ändå massa jobb, haha! Söndagar är nog min enda helt säkra lugna dag för då ligger jag oftast bakis, haha! Aja nu ska jag fortsätta med lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Hahahahahaha dog lite!


Videoinlägg!

Löv it!

Hej på er, dåså är det snart dags för mig att gå ut med lillen för att sedan åka mot jobbet. Dagen har varit super grå men tycker ändåvden varit himla mysig ändå! Senare kommer dagens video upp och hoppas ni ska finna den intressant vad det nu innebär, haha! Jag blev iaf super nöjd och ska fira detta med en lite red bull, haha! 

I lördags var jag och fixad klorna dessutom och medan ser ni hur de blev, söta va?! Älskar verkligen dem och SJUKT att dom lyckas måla alla dessa mönster! Jag måste nog vara deras veligaste kund, typ ett mönster först och ändrar i sista minuten, haha! Men bra blev det iaf, älskar få mina klor vackra på nytt!


Snygga vardagsskor!

Allt mer tiden har gått har jag blivit en mer lågklacktjej till skillnad från det jag var förut, haha!
I början av min förvandling var det alltid dom högsta klackarna, men idag kan jag även se lite lägre klackar vara minst lika snygg som de som ligger på 12 - 18 cm
Dessa nedan är super fina, inget jätte högt skaft, men riktigt läckra, eligt mig en super fin vardagsklack!


Skor

 

Mysdag på stan!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör jag! Har rätt nyligen kommit hem från gymmet och ska ta mig en liten shake innan jag ska möta upp Mami över en lunch, skulle egentligen tagit det igår men blev bökit för oss båda därför vi tar det idag :) Innan jag sticker iväg ska jag jobba lite smått mes kommande inlägg och svara på mailen! Åh har svarat på era kommentarer btw #segastivärlden, haha! När jag lunchat med Mami ska jag sticka till banken för att fixa en grej, borde gå på 5-10 min skulle jag tro!

Det som sker för dagen är följande, luncha med Mami, snabbt bankmöte, shopping och kanske ett möte. Eftersom min vecka blev lite omkastad kommer kanske imorgon och fredag se ut som tänkt, men hoppas det är okej! Nu måste jag sätta igång med lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Alan Walker - Feded

Hoppas, hoppas den smakar gott!

Hej på er, idag är jag så galet glad att jag är jag, hunnit med så mkt! Handlat, möten och även gymmet, så skönt! Tänkte ta det ikväll istället men alla vet hur det brukar bli när man säger så, haha! Som om inte det vore nog var det inte super mycket folk heller, love my life <3 Har även tänkt prova en ny sorts yougurt på havre, har lite dålig erfarenhet av havre cohckladen som smakade skit rent ut sagt, haha! Hoppas innerligt att denna är godare annars blir det soptunnan, haha! Kostade inte mer än 25 - 28 kr tror jag :)
 
Dessutom har mina vlogg rullat på super fint och så glad! Kl 17:00 blir det jobb och ser fram emot det så mycket, verkligen älskar mitt jobb! Så himla tacksam över att jag dels har ett till skillnad från många här i Sverige... Visst många anstränger sig knappt, men till dom som verklgien försöker är det så himla synd om! =(


Söt topp!

Asså shit är det bara typ jag som smälter för denna sötnosen?!
Älskar färgen och himla enkel att matcha till andra plagg också!
Jag hade nog valt att ha något fint guldsmycke som ett armband eller halsband, hade varit super fint!


Topp

 

Veckans Planer!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig redo att gå lite på stan, tänkte ta gymmet lite senare idag, hihi ^^ Har sutit med lite redigering inför veckan och fått klart 2 videos, så himla härligt! Det känns som att jag hittat en balans med mina videos och bloggande. Eftersom jag alltid har framme kameran nu blir det ofta att "just det en sånhär video kanske jag ska ha", haha! Eftersom jag är en spontan person är det PERFEKT!

Det som sker för dagen är följande, storhandla, kika lite teknikprylar/kamerautrustning, möte, fixa ordrar jag aldrig skickade iväg förra veckan och gymmet vid 14:00 eller 15:00. Allt beror på hur mcyekt jag hinner få klart idag =D Nu ska jag starta rödan och sedan bege mig på affären, bloggar mer sen igen, puss på er!

 

Ska bli så skoj!

Jag har verkligen fått upp ögonen för videos och ska nu försöka få upp 3 vloggar, samt de 3 videorna som dessutom ska komma upp varjde vecka. Detta innebär att det blir 6 videos på en vecka och ska bli så himla skoj. Jag har nämligen haft en hel del möten kring just detta med min bloggmaneger som kom med förslaget och nu lyckats övertalat mig, haha!

Detta betyder givetvis mer jobb för mig med både min blogg och youtube-kanal, vilket också kommer sätta en hel del press på mig att verkligen kunna strukturera upp min tid! Jag vet dock inte om jag kommer lägga upp vloggarna här på bloggen eftersom det är mer en bonus grej till min youtube-kanal, sen vet jag inte om det överhuvudtaget kommer vara intressant för er heller?! =O

Vloggarna gör man alltid veckan innan och inte samam vecka, hade varit sjukt jobbigt att publicera allt på en och samma dag, haha! Dessutom kommer uppdateringarna här komma upp som vanligt här. Det är en av många anledningarna till att min uppdatering har påverkats denna veckan... Men nästa vecka SKA allt rulla på som det brukar och för er som vill både ta del av bloggen och min vloggar kan jag meddela att vloggarna börjar spelas in i veckan som kommer och publiceras veckan efter :)


 

En shoppindag! 10/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra meder och att ni mår super duper bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort fixa mig för dagen, hihi ^^ Är just nu hos mina föräldrar men ska dra mig hemåt vid 15:00 hade jag tänkt, behöver verkligen städa! Funderar även på att handla lite små saker på stan, bland annat fransar eftersom mina egna börjar bli lite små snuskiga, haha!

Aja nu blir det frukost, sen blir det fixa sig så man börjar se lite mänsklig ut, haha! Åh har en super duper rolig sak att berätta för er senare, hoppas ni också kommer tycka den är lika fab som mig! Slänger upp gårdagens video i detta inlägget, hoppas det är okej! Dags för lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!


Myslördag!

Hej på er, sitter just nu hos Anna och inväntar maten ska göra sig klar. Ska ha lite mys sen blir det hem till föräldrarna med ytterligare mys.
 
För er som vill se dagens video kan kika min youtubekanal, nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 
 
 
 

Stressad! 9/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår super duper bra för det gör jag! Åh jag är sen som vanligt, haha! Ska inom kort möta upp Emma och vi ska gå lite på stan, samt kika resa, så fab! Dessutom ska jag fixa klorna vid 15:00, hur ska jag hinna?! asså jag boka upp mig för mycket ibland.... Som i veckan massa möten och sen iväg till jobbet, inte undra på att videos och uppdateringarna tog stryk sorry!

Nu måste jag skyna mig, det som sker för dagen är gå på stan, spela in videos och fixa klorna, samt ett litet snabb möte. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Gulligt!

Hej på er, pizzan är ett minne blått och den var så himla god, samt utan kött till viss del, hihi. Han som levererade pizzan bad om ursäkt från förra gången då jag blev tvungen att ringa efter det, gullit va?! :) Blev jätte förvånad och glad även om det var lugnt med den biten :)

Nu blir det att ta det lite lugnt innan det är dags att bege sig till jobbet :) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Söt topp!

En ganska enkel topp man kunde piffat upp med lite smycken om man skulle vilja det.
Älskar ryggen som är helt öppen
Jag hade nog valt denna till en utgång än till vardags, kanske med sommartopp?! :)
 
 
Topp

 

A - O! 8/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er! Själv är det bara fint och står på gymmet i dagligordning och idag blev det Actic, super nice :D När jag väl är klar här blir det att åka hemåt och beställa pizza, hihi ^^ Fredagar har så många betydelse helgen står vid knuten och pizzatime + besök på kvällen hihi ^^ Sist jag beställde vegetarisk pizza fick jag både korv, beccon och skinka, haha! Jag fattade verkligen 0! Därför är jag lite tveksam att köra en online pizza igen, haha!

Det som sker för dagen är jobb, möte och kanske hämta ut ett paket eller om jag tar det imorgon :) Ska eventuellt träffa Emma imorgon, för en liten lunch och hämta hennes filmer och mitt SMINK!!! Asså hur duktig är man när man glömmer sin fondation hos någon annan... Hur lyckas man ens?! Det är bland punkterna A - O som man måste ha hemma, haha! Aja ska fortsätta med mitt pass, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bara onödigt!

Asså min träningsverk från gårdagen är inte att leka med så sjukt längesen jag hade såhär ont, haha! Älskar att träna när man väl är på gymmet men smärtan som påminner mig om gårdagens pass kunde jag levt utan... Haha!

Enligt vissa ska träningsverk vara något positivt som "lå har man verkligen ansträngt sig" medans andra anser att "då har man slarvat med uppvärmningen". Alla säger så olika men en sak är säker när man väl fått det! Detta kunde jag vara utan, haha!

Tar det någonsin slut!

Hej på er, dåså ska jag snart ut med den lillen innan jag puttrar vidare mot jobbet! Mötena har gått super bra, ena var mest ett "planerings-möte" och hur vi skulle lägga upp kommande saker inför det nya året. Utanför har det snöat oavbrutet och funderar på om det någonsin kommer sluta, haha! Mesta dels för det blir jobbigt att köra i...

Eftersom mötet tog lite väl lång tid och jag snart ska iväg vet jag inte om jag hinner med redigeringen i tid, men annars kommer det upp imorgon eller på lördag! Aja ska vila en liten stund bloggar mer sen igen, puss på er!

Lyxig feeling!

Denna väskan är verkligen så SJUKT SNYGG!
Helt ärligt tycker jag den känns himla lyxig och med gulddetaljerna blir så himla rätt!
Perfekt vardagsväska :)
 
 
Väska
 

Gymmet! 7/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv är jag på gymmet och klär ett skönt morgonpass. Det är dock inte lika mycket folk som igår, men ganska skönt det med iaf tycker jag det, haha! Blev STC ute på Elins, älskar jag har 3 gymkort, himla skönt att kunna variera gym! Tror jag annars hade tröttnat, haha! Har dock funderingar att stänga av Energi eftersom jag aldrig använder det :/ Kör oftast STC eller Actic, tycker de är bäst enligt mig! :)

Det som sker för dagen är massa jobb, möte vid 13:00 - 15:00, hinna redigera video och även städa lite hemma, ska eventuellt få besök till helgen, hihi ^^ Säger bara nyårslöfte så fattar några av er, haha! Aja ska fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!



Nyår

Mitt Nyår blev verkligen inte som sist och det kan man se på gott och ont, haha! Kl 18:30 skulle jag möta upp Emma i Falköping där vi skulle äta kinamat ihop med hennes släktingar, vilket var jätte skoj! Var först lite nervös hur alla skulle reagera när jag tar fram min systemkamera och så... Jag menar min släktingar är mer eller mindre redan inlärda att min kamera ploppar upp lite när som och alla kan ju se det på olika sätt, men alla verkade ta det med ro, lucky me, hihi ^^

När vi hade ätit klart där begav vi oss till Challan där vi skulle vara och kändes först lite små dött, men livade till allt eftersom =D Jag minns att jag kollade på kl vid 21:36, men sen kommer jag knappt ihåg någonting, haha! Jag vaknade dessutom upp i min egna lägenhet utan mobil och min egna bil hemma, haha! Vem jag fick skjuts med får vara vår lilla hemlighet, men en sak är säker och det är att min övertalningsförmåga är helt FAB! För vem lyckas egentligen övertala en att åka runt andra sidan Vättern för att skjutsa mig hela vägen till Skövde, samt lämna av si kompis i tidaholm, haha!


Eller?!

Hej på er, dåså är det snart dags för lilla mig att åka och jobba, vilket ska bli riktigt skoj! Gucci ligger i daglig ordning i knät undertiden jag uppdaterar och det märks verkligen att hon vill vara med jämt, sweet! Har dessutom bokat tid för klorna som ska bli fina på lördag och med massa tur kommer de hålla fram tills dess! Dvs om jag inte gör något oehört klantigt, haha! Var prat om utgång igår btw och följde med en liten stund innan jag gick hemåt + att jag inte drack något, vilket jag ska ta igen nu till helgen, haha!

Eftersom jag hade en riktig slappdag bestämde jag mig att typ laga mat, fast på Mollyvis ;) När jag väl hade bestämt mig tog jag bilen ner till kvantum och köpte lite plocka självsalladebuffe. Gjorde den helt själv så det borde typ räknas som man gjort sin egna mat, haha! God blev den iaf, nu blir det ut med lillen sen jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!




Så snyggt!

Halsband som detta tycker jag är så himla fint till väldigt v-ringade toppar
Mesta dels bara som markör eller hur man ska förklara det, haha!
Super fint i vilket fall
 
 
Halsband

 

"Ledig-dag" 6/1

Go morgon alla bloggläsare, kommentar nyss hemifrån gymmet och kändes super bra! Dock var det fullt ös och alla maskiner var mer eller mindre upptagna, haha! SJUKT! Men det kan också bero på alla nyårslöften och att det är röd dag idag :) Iaf gick gymmet super och och ska inom kort ta mig lite frukost! Var ute med lillen också och det var hyfsat behagligt väder, tänk att jag säger det av alla människor, haha!

Det som sker för dagen är att jag ska spela in 1 video, boka tid för naglar, beställa hem lite saker och bara ta det lugnt. Samt svara på era kommentarer, måste verkligen komma ihåg det nu!!! Blir så trött på mig själv, haha! Aja dags för frukost bloggar mer sen igen, pausa på er!


Videoinlägg!

Tveksam!

Hej på er, dåså är det snart dags att gå på promenix innan det blir jobbtime! Tydligen är det röd dag imorgon, vilket jag helt glömt av... Blev påmind av 3 st som frågar om det blir utgång ikväll och lite sugen är man väl allt, hihi ^^ Men eftersom att det skulle vara helt meningslöst att träna imorgon om jag går ut ikväll är jag lite tveksam... Kände mig riktigt duktig som lyckades palla mig iväg till gymmet tidigare idag och vill verkligen kunna hålla detta nu + att vi ska ut i helgen ;)

Möte gick förövrigt super och ska inom kort ta tag i mejlen! Jag är verkligen en person som älskar skjuta upp saker, haha! Riktgit frustrerande men aja, dags för promenad, bloggar mer sen igen, puss på er!


Så snygga!

Asså dör för dessa byxor, sjukt snygga!
Hade varit super fint till en vit topp med lite fina smycken till
Personligen tycker jag den passar både till vardags som fest
 
 
Byxor
 
 

Solen skiner!

Go morgon alla fina bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Har precis ätit lite frukost och sitter just nu och funderar om jag ska gå en lite långpromenad med Gucci. As halt ute egentligen, men solen lockar väldigt mycket... Funderar dessutom om jag ska plocka ner allt julpynt så som glitter, kulor etc. Tycker julen är en mysig tid, men himla skönt nu när den är över, haha!

Det som sker för dagen är att jag ska boka tid för mina naglar, gå igenom lite jobbmejl, möte vid 15:00 och redigera videon som jag är lite kluven på hur jag ska lägga upp... Har även varit på gymmet för första gången i år, så himla skönt att få det ur världen! Trots att jag inte är en morgonmänniska är ändå det betydligt enklare att gå till gymmet på morgonen än kvällen! Aja dags att fortsätta med frukosten, bloggar mer sen igen, puss på er!


Slänger upp bilder från fika i lördags :)



Dinner!

Var tidigare idag på middag med Mami och blev Mamma Mia, super gott! Jag tog en vegetarisk pasta och tror hon tog en stek av något slag, typ 0 koll som vanligt, haha!

Hade super mysigt och berättade mina semesterplaner som hon blev väldigt nyfiken på, haha!




Allt är som det brukar!

Hej på er, dåså är det snart dags att åka till jobbet och även införskaffat mig mina Red Bulls, hihi ^^ Människorna i kön hade ko-ögon i daglig ordning, asså jag glor inte hälften så mkt när folk tar sitt snuskiga kaffe, haha! När jag var klar där åkte jag hemåt för att påbörja morgondagens video men misstänker att jag kan få göra om den... Är rädd att jag inte fick med allt viktigt :/

Nu blir det ut med lillen sen göra sig redo för jobbet, skulle tydligen börja 16:00 idag, men inte mig emot :) Man ska vara glad att man har ett jobb med tanke på hur många som går arbetslösa + trivs jag super super bra! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Hittade denna igår och den ska tydligen var helt fri från mejeriprodukter, men ärligt smakar vanlig chocklad godare ^^'

Dör!

Denna toppen är så SJUKT SNYGG!
Älskar toppar med öppen rygg och denna är inget undantag!
Perfekt till ett par vita eller röda leggings!
 
 
Topp

 

Lunchmys!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er för det är det här! Själv sitter jag på Mamma Mia ihop med min lilla Mamma, super mys! När jag är klar här ska jag handla lite saker typ Red Bull, hatar huvudverk och alltid bra att ha 15-20 burkar i reserv i bilen, hihi ^^

Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Mina nyårslöften!

* Bli noggrannare att svara på kommentarer på Bloggen &Youtube

* Försök att plocka bort fisk & skaldjur

* Skaffa ett schema för videos, inlägg och sponsrade saker

*  Lägg inte lika stort fokus på bloggen och våga bli kär och gå in i en relation (om det blir aktuellt), backa inte!


Usch!

Hej på er, dåså är det snart dags för mig att trippa ut i kylan med lillen och jag är verkligen "så" sugen, haha! Det är nu man önska man antingen bodde längst ner eller fått tillåtelse att utföra sina behov på balkongen, haha! När man mindre kunde man leka utomhus i flera timmar och idag är jag knappt benägen gå ut 5-10 min, haha! 

Dagen har gått ganska fort har suttit i ett möte och ska kanske ha ett till senare ikväll :) Nu blir det en liten shake, starta teavattnet så jag kan få något varmt att dricka när jag kommer in igen, bloggar mer sen igen, puss på er!



Hej mitt vinterland 2/1

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen snö och ännu mer snö, haha! Glad att jag är inne och låtit hunden redan fått göra sitt, hihi ^^ Gårdagens uppdatering blev typ som vanligt under en helg bara lite sämre än vanligt, haha! Jag har verkligen varit helt slut efter vårt nyårsfirande men på måndag/imorgon ska allt bli normalt igen! Verkligen saknat att få struktur i mitt liv, fast andra sidan är julen engång om året och oftast, inte alltid men oftast brukar min uppdateringar bra =)

Nu blir det mysa ner sig med en kopp tea gå igenom min mail och besvara alla som lämnat fina kommentarer här! Jag är verkligen usel på detta, men ska försöka tänka på det oftare! Kanske mitt nyårslöfte?! ;) Att bero på det ska jag berätta senare vad mitt nyårslöfte är, hihi ^^


Dumt att chansa!

Hej på er, sitter just nu och funderar på om jag åt lite för mycket eller om jag har ont i magen av något annat... Oavsett vad kunde jag klarat mig utan det, haha! Ska inom kort ut men lillen innan jag ska dra igång ett litet snabb möte. Skulle hellre vilja gosa ner mig i sängen än att gå ut i kylan igen... Dagar som dessa man frågar sig själv "varför skaffade jag inte katt", haha!

Kvällen ser ganska lugn ut och tror jag hoppar utgången, känns som det är fler än jag som fick nog av nyår, haha! Asså jag klarade mig ändå lindrigt undan, men tänker ändå inte riskera något, hihi ^^

Typiskt! 2/1

Go eftermiddag, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra, själv mår jag bara toppen! Kom ganska nyss hem från stan efter fikat med Emma, super mysigt! Att bero på något mindre mysigt har kylan kommit tillbaks och det ska tydligen bli ännu kallare i veckan... Fast det positiva var att jag slapp snö hela december, inte fel!

Det är lite små prat om utgång ikväll men helt ärligt vet jag inte om jag pallar det igen, haha! Ibland kanske man ska ta en paus ^^ Något jag ver däremot jag ska göra är att kika klart filmen jag började tidigare imorse och sen får vi se vad som händer!

Videoinlägg!

1 Januari!

Go kväll alla bloggläsare och gott nytt år på er! Mitt nyår blev helt galet och jag kom knappt ihåg vad som hände i slutet, haha! Allt jag vet är att jag kom hem utan min bil, haha! Kommer berätta mer detaljerat vad som egentligen hände, men inte idag, haha! Kom ganska lindrigt undan från baksmällan mår hyffsat okej, inte mig emot! Kom ganska nyss hem från affären, köpte lite frukost tills imorgon och passade även på att hämta Gucci, super mysigt att se henne igen!

Nu blir det att göra sig klar inför kvällen och imorgon är det eventuellt utgång igen, haha! JA vi är galna här borta, men vad ska man göra åt saken, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!